47 napja
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
*igaz történet alapján
Nem értem, hogy mi köze a hazánkhoz ennek a korcsnak
Mifaaaaaaaaaaaan
Majd megy meg a beef kodiaknak meg mindenkinek, az emos kurva anyjat.

Tolvaj sodi a sodi
Tolvaj sodi a sodi
Az anyjának is teljesen ugyan ilyen volt Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Tolvaj sodi a sodi
na monitorlopás, csá
Soha többet nem írok ide
Nagy farkam van és kemény. :)
Tolvaj sodi a sodi
ENDRE!
UGYE VETTÉL BKV VONALJEGYET? UGYE NINCS TARTOZÁSOD A BKV FELÉ?
Igen, akkor lettél tolvaj geci
Mifaaaaaaaaaaaan
T0mcat szimulátorozik na.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
bkv felé mennyi tartozásod van? mikor fogod befizetni?
igen, ezért hízik a sodi, mert egy éve nem lehet otthon a 4 fal között gyakorlatozni, kimenni az utcára sétálni/futni :((
hehe
Hát azért hetyetye :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
*monitortolvaj geci, igaz :))
Mifaaaaaaaaaaaan
Igen Endre, én is sajnálom azokat akiket ez tönkretett, vagy nehéz helyzetbe hozott, mivel szolidáris vagyok, ellenben te csak magadra gondolsz te élősködő patkány zsidó.
Viszont sokunknak hozott extra mennyiségű munkát, megbízást, jutalmakat bizony!
Ne legyél besavanyodott fasz, örülj a sikereinknek!
Ps: Gratulálok Addaboynak, Tajgi meg egy seggbebaszott kis buzika marad már világ életében, bizony!
A jó portás csak baszik!
Ne viccelj már, a SoDI szerencsére sosem hazudik
Apáddal mikor beszéltél utoljára?
Mifaaaaaaaaaaaan
Bárcsak egy Lada Níva állna azon a jégtörő álladon.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Egy éve rombolják asodi egészségét a vírushívők.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Minden napkondi "vagy"szauna lesz!
Igen:
Mifaaaaaaaaaaaan
tajgikutya vergődik.
Tajgi már meg is fejtette, hogy Patrícia = Elsőéves :) Megint bővült a trollexcel, szisszentheted a sárkány sört a mai shikerre, seggbekúrt impotens proli :)
Én meg azt hittem a szemét vírushívők akadályozták meg, hogy visszaadja a monitort :)
whatmonitor? :)
Pedig neked több munkád volt a korona elején mint előtte :)
Céges telód van? Ha nem akkor nem vagy köteles felvenni.
He? Skype, bakker, kamera.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem lehettél csúfabb, mint alapból. Te undorító hányadék.
Mifaaaaaaaaaaaan
Meg ugye a masztipartis sodi...
Invitáld egy webcamos masztipartira. Hátha ő is benne lenne. Ha nem akkor is win szituáció, hiszen mivel egy ratyimatyi vagy akkor így tudsz sipítózni homofóbiára hivatkozva ha kibaszácsoska hangulatú beszélgetés kerekedik. Ilyen egyszerű ez. Piszony.
A te életed már az eleje óta fel van borulva, te korcs.
Putyputyputy HALLO
Legalább elfedte a bőröd sárgás színét.
nivea, mi?
felröccsent a geci!
hát azért hetyetye
Kenjed csak a pofádat ilyen szarokkal, miközben pont az a baj, hogy a penészben meg a 27 fokban ülsz a párás szobában te állat.
Tudod ki volt még ilyen hülye, mint te?

Vinkovics úr, aki ott értetlenkedett, hogy a sok szeméttől amit eszik (csokit, kalácsokat, cukros üdítőket evett hónapokig mikor egyedül élt a hotelben, mert az is olyan életképtelen, mint te) miért püffedt be az arca. Aztán vett a lidl-ben valami krémet amivel beborította a fejét, de csak rosszabb lett a helyzet.
SZÓVAL HAJRÁ BALFASZ!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Azt a kibaszott kurva élet, mintha egy 19 éves gyereknek kellene magyarázni élete első munkahelyét.
Először is, nem munkaidőben kellene niveáznod az arcodat, de ez a helyi munkakultúrától is függ.
Másodszor pedig kikapcsolod a kamerát, és kész. Ha esetleg kérdezi, hogy miért, akkor megmondod kerek perec, hogy be van niveázva az arcod, mert a trollok baszogattak, hogy az alkoholtól tönkrement a bőröd, és ezzel próbálsz javítani a helyzeten.
Ennyi a történet te gyökér, ehelyett itt dicsekszel a kibaszott niveáddal panaszkodásnak álcázva.
U.i: Púpos te meg pukkadj meg az irigységtől, soha nem enged vissza a Twitch, az alja trasheknek Youtube-on a helye.
Ne mondj ilyet légyszí', hiszen még csak 8,845%-kal hosszabb a Twitch válasza nélkül eltelt idő, mint amennyi legutóbb volt.
Ez még teljesen rendben van. Andi is válaszolni fog!
Ne menjünk el emellett mert ez egy fórumtörténelmi pillanat.Akik régóta trollkodják a gyagyást azok most kollektívan egy apró mosolyt ejtenek el sötét troll lelkükben.Honnan hová jutottunk,és érezzük hogy a gyagyásnak már nincs visszaút.
a "Mein Führer"-re eddig is ráállt a pinaszája!
hát azért hetyetye
* örül, h végre lesz meló *
A csuldigungot azért jobban begyakorolta!
Mifaaaaaaaaaaaan
Én nagyon megnézném, hogy a kifinomult nyugat-európai emberként, akinek a vénájában van a sör kultúra hogyan űzi ezt a mesterséget, akár hobbi szinten is.
Endre, csinálj sörfőzős videókat, küldjünk Zsinklernek mindketten és nézzük meg melyikünk győz! Akarsz veszíteni itt is?
Ez a legutóbbi Belgian Strong Ale-em kardamonnal és grapefruit héjjal, füstölt malátával megbolondítva.
imgur.com/a/E1KIy7p
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szóval ott ülsz a retkes kis szobakonyhában, és 10 körömmel vakarod le a gyulladt bőrt a rusnya arcodról, annyira viszket.
Eddig is átlagnál jóval rondább arcod volt, de most még tele lesz hegekkel meg bőrhibákkal is.
Már hetek óta gyulladásban van az arcod. Ugye elintézted már az osztrák tb-t? Az Niveától nem fog elmúlni ugye tudod?
Főnökurak látták már a full frontal videódat? Vagy már eleve úgy mutatkoztál be nekik?
Ingatkanügyek
De de, kenje csak jó sokat az arcát a drágapénzen vett gagyi niveakrémmel, jót fog tenni neki, főleg a benne olajsav :)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
A Bayer Zsolt-véleményem van róla. Hegyeshalomtól nyugatra, aki nem elmebeteg, azt kikészítik.
Szerencsére te elmebeteg vagy, hiszen random cigóknak utalgatsz
Mifaaaaaaaaaaaan
Herr Schodi!! Warum arbeiten Sie nicht????? He????? Mikor lesz kész a ticket????? Ne trollozzon, dolgozzon, mert a naty ütyfél már veszi a kalapját!!!!!!!44444!!!!!vier!!!!!
Bayer Zsolt egy agyhalott fideszes, teleszart krumpliszsák. Az ő véleménye nem vélemény hanem egy bűzös böfögés. Ezzel akkor most elismered hogy egy szinten vagytok. Étyem.
Tehát nincs véleményed xD
#50euro + kamatok
Nem nézem ezt a szar showt, de tuti nem ez a teljes véleménye.
Csak neked ennyi jut el az agyadig.
Mint a stohl idézetnél, amit 2 éve rosszul emlegetsz folyamatosan.
Akkor te biztonságban vagy.
Nem olvasok kormánypropagandát, de ezek tényleg elővettek egy 2 éves sztorit, mert olyan rosszak már a COVID számok? :D
www.theguardian.com/world/2019/sep/06/trans-teenager-case-canada-father-halts-treatment
az ilyen sodi féle patkányokból álló törzsközönséget valamivel szórakoztatni kell.
egy éve már takargatni sem kell h alkesz vagy. egesz nap ihatsz!!!
Gratulálok, 39 éves korodra sikerült elérned, egy 78 éves félbolond nyugdíjas színvonalát, mert ugye, nem titkoltan ez a Bayer show célközönsége :)
Amúgy jól mondta egy trolléga, nem tudsz te semmit Nyugat-Európáról, honnan is tudhatnál. 6 évig tujáztál különböző cégeknél attól rettegve, hogy ne kelljen megszólalnod. Külföldi ismerőseid nincsenek, egésznap a melóban tujáztál meg a saturnban csoszogtál.
Magyar nyelvű nyugger műsorokat nézel, nyugger facebook postokat osztogatsz, egy testi-szellemi roncs vagy.
mindenki leszarja,nyugi.
Nem szabad hagyni, hogy holmi járvány miatt lankadjon a figyelmünk, mert ők is a járvány közepén adták ki a mesekönyvet.
Autofellációhoz nem kell krém, te sügér fasz.
Éberség elvtársak :) Anyádtól hozod a komcsi dumákat, vagy apádtól?
Nem tudod megcáfolni, hogy őket sem állította meg a járvány a mesekönyvezésben.
Ezek kőkemény tények.
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 23, 2021 10:56:36
x1)
Endre, szóljál a főnöknek, hogy vegyen fel számodra egy tehermentesítő kollégát így több időd lenne takarítani.
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 10:57:55
x68)
ha már van oltási igazolvány, akkor kéne retard igazolvány is
Mifaaaaaaaaaaaan
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 23, 2021 10:59:43
x2)
Viszket a picsád prolinda vagy mit rinyálsz itt már megint? Sittes Sanyi mikor szabadul?
Putyputyputy HALLO
Kovi
(
x2)
Mar 23, 2021 11:10:25
x2)
Sittes Sándorné, rohadtul unalmas és szánalmas, amit művelsz.A Facebook-os irkálásod mások posztjai alá, a moslék szöveged stb. stb. Nagy honvágyad lehet, ha így emlegeted a börtönt. Ne aggódj, fogsz még ott gyúrni. Mármint téged gyúrni. Tudod a kakilódat. Az pedig méginkább szánalmas, hogy büszkén lurkolsz a nőverésről. Ember! Milyen férfi az, aki megver egy nőt és még büszke is erre? Anyád is büszke lehet a kicsi fiára, aki még mindig ott lóg a nyakán. Gondolom ő is várja már, hogy végre visszakerülj az urad mellé. Patkány!
broni
(
x45)
Mar 23, 2021 11:12:13
x45)
kinyitom a kocsmát.
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 23, 2021 11:13:35
x9)
Púp, hanyadik sör szisszen?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 23, 2021 11:17:20
x8)
Megy a Tajgi az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön egy troll:
– Ejnye Tajgi, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A Tajgi nem tud mit tenni, megteszi amit a troll kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a troll:
– Ejnye Tajgi, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a Tajgi megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a troll a vállát porolva:
– Tajgi, Tajgi te szopni jársz ide…
A Tajgi nem tud mit tenni, megteszi amit a troll kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a troll:
– Ejnye Tajgi, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a Tajgi megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a troll a vállát porolva:
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 11:20:09
x30)
@Statisztikus Sanyi
Mehetne egy számláló az STNII oldalra, hogy SoDI már 47 nem repült a ticcsről :)
Mehetne egy számláló az STNII oldalra, hogy SoDI már 47 nem repült a ticcsről :)
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 11:20:19
x30)
@Statisztikus Sanyi
47 napja
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 23, 2021 11:21:32
x1)
Tajgi, úgy tűnik elvonási tüneted van, tessék lemenni a boltba.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 11:25:52
x19)
Megy a Tajgi az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön egy troll:
*igaz történet alapján
Nulladikos Snecológus
Mar 23, 2021 11:30:53
Tajgi, miert itt orjongsz vadidegen embereknek arrol, h nem tettek asszonnya a boriben? Miert nem kezdesz vmit az eleteddel? Mondjuk elmegetnel dolgozni. *pr*
Mar 23, 2021 11:30:53
Nemfatyle
(
x7)
Mar 23, 2021 11:44:23
x7)
Endre, aki ugyebár nem okoskodik egészségügyi kérdésekben, és nem szélsőséges.
De amúgy gyagyás, nekem valaki azt mondta, hogy a kivételek erősítik a szabályt, akkor ez most mégse így van? Nyeméjtyem
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
De amúgy gyagyás, nekem valaki azt mondta, hogy a kivételek erősítik a szabályt, akkor ez most mégse így van? Nyeméjtyem
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 11:45:43
x19)
Mannin kuncsorog a pénzért a csoportjában.
Persze minden bevételt a közösségre fordítana... XD
"OFF TOPIC
(ha szeretnél csoporttalit akkor most ingyen tudsz segíteni)
Ha még nem csináltál Revolut kártyát és szeretnél egy ingyenes bankkártyát amivel nem kell félned a netes fizetésnél (akárhány virtuális kártyát generálhatsz még) akkor kérlek az én linkemmel regisztrálj, mert minden regisztráló ember után kapok 5000 forintot és ebből a pénzből, ha a korona vírusnak végre vége, tudunk csoport találkozókat szervezni majd.
4ezer forintot kell feltöltened egy másik kártyádról és személyivel ellenőriztetned.
Ezután kapsz egy új bankkártyát amin nem kell féltened a pénzed, mert te adagolod mennyi legyen rajta épp. Postán küldik majd, teljesen ingyen.
Ha jól tudom te is fogsz kapni bónusz pénzt ingyen miután végeztél a feltöltéssel és megvolt az első kártyás fizetésed, de lehet ezt már nem csinálják.
Akinek kérdése van írjon bátran nekem privátban."
"OFF TOPIC
Ha még nem csináltál Revolut kártyát és szeretnél egy ingyenes bankkártyát amivel nem kell félned a netes fizetésnél (akárhány virtuális kártyát generálhatsz még) akkor kérlek az én linkemmel regisztrálj, mert minden regisztráló ember után kapok 5000 forintot és ebből a pénzből, ha a korona vírusnak végre vége, tudunk csoport találkozókat szervezni majd.
4ezer forintot kell feltöltened egy másik kártyádról és személyivel ellenőriztetned.
Ezután kapsz egy új bankkártyát amin nem kell féltened a pénzed, mert te adagolod mennyi legyen rajta épp. Postán küldik majd, teljesen ingyen.
Ha jól tudom te is fogsz kapni bónusz pénzt ingyen miután végeztél a feltöltéssel és megvolt az első kártyás fizetésed, de lehet ezt már nem csinálják.
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 11:46:06
x68)
Endre, aki ugyebár nem okoskodik egészségügyi kérdésekben, és nem szélsőséges.
Nem értem, hogy mi köze a hazánkhoz ennek a korcsnak
-
Mar 23, 2021 11:47:59
Mannin kuncsorog a pénzért a csoportjában.
"OFF TOPIC
"OFF TOPIC
Majd megy meg a beef kodiaknak meg mindenkinek, az emos kurva anyjat.
Mar 23, 2021 11:47:59
monitor lopás csá
Mar 23, 2021 11:48:02

Tolvaj sodi a sodi
Mar 23, 2021 11:48:02
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 11:49:40
x68)
Tolvaj sodi a sodi
Az anyjának is teljesen ugyan ilyen volt Hahó!
botibb
Mar 23, 2021 11:50:00
Tolvaj sodi a sodi
na monitorlopás, csá
Soha többet nem írok ide
Mar 23, 2021 11:50:00
botibb
Mar 23, 2021 11:50:25
Tolvaj sodi a sodi
ENDRE!
UGYE VETTÉL BKV VONALJEGYET? UGYE NINCS TARTOZÁSOD A BKV FELÉ?
Mar 23, 2021 11:50:25
sztárprogramozó
(
x2)
Mar 23, 2021 11:50:58
x2)
Endre szereti a travikat, de a négerektől undorodik meg háborog miattuk? Most Endre szélsőséges vagy sem? Miffan?
sodika
Mar 23, 2021 11:52:23
Hihetetlen, hogy már egy egész éve, hogy felborult az élet.
Mar 23, 2021 11:52:23
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 11:52:38
x68)
sztárprogramozó
(
x2)
Mar 23, 2021 11:53:33
x2)
T0mcat szimulátorozik na.
botibb
Mar 23, 2021 11:53:43
bkv felé mennyi tartozásod van? mikor fogod befizetni?
Mar 23, 2021 11:53:43
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 23, 2021 11:54:41
x7)
igen, ezért hízik a sodi, mert egy éve nem lehet otthon a 4 fal között gyakorlatozni, kimenni az utcára sétálni/futni :((
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 11:54:56
x30)
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 11:55:26
x68)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 23, 2021 11:55:33
x7)
Igen Endre, én is sajnálom azokat akiket ez tönkretett, vagy nehéz helyzetbe hozott, mivel szolidáris vagyok, ellenben te csak magadra gondolsz te élősködő patkány zsidó.
Viszont sokunknak hozott extra mennyiségű munkát, megbízást, jutalmakat bizony!
Ne legyél besavanyodott fasz, örülj a sikereinknek!
Ps: Gratulálok Addaboynak, Tajgi meg egy seggbebaszott kis buzika marad már világ életében, bizony!
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 11:56:38
x30)
sodika
Mar 23, 2021 11:57:29
Főnököm bakker.
Megbeszéljük a dolgokat, erre 10 perc múlva visszahív, amikor már vastagon áll az arcomon a Nívea :DDDDDDDDDD
faszommá
Megbeszéljük a dolgokat, erre 10 perc múlva visszahív, amikor már vastagon áll az arcomon a Nívea :DDDDDDDDDD
faszommá
Mar 23, 2021 11:57:29
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 11:58:00
x68)
Főnököm bakker.
faszommá
faszommá
Apáddal mikor beszéltél utoljára?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 23, 2021 11:58:37
x13)
Főnököm bakker.
faszommá
faszommá
Bárcsak egy Lada Níva állna azon a jégtörő álladon.
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 23, 2021 11:58:40
x9)
Egy éve rombolják asodi egészségét a vírushívők.
botibb
Mar 23, 2021 11:59:01
Főnököm bakker.
Megbeszéljük a dolgokat, erre 10 perc múlva visszahív, amikor már vastagon áll az arcomon a saját gecim :DDDDDDDDDD
faszommá
Megbeszéljük a dolgokat, erre 10 perc múlva visszahív, amikor már vastagon áll az arcomon a saját gecim :DDDDDDDDDD
faszommá
Mar 23, 2021 11:59:01
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 23, 2021 11:59:59
x8)
Minden nap
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 23, 2021 12:00:16
x2)
SODI, elhetyetyézed a választ. Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre. Csak nem azért, mert nem tudsz jó választ adni?:)
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 12:01:25
x68)
Igen:
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 23, 2021 12:01:35
x16)
tajgikutya vergődik.
Tajgi már meg is fejtette, hogy Patrícia = Elsőéves :) Megint bővült a trollexcel, szisszentheted a sárkány sört a mai shikerre, seggbekúrt impotens proli :)
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 12:02:21
x30)
Igen:
Én meg azt hittem a szemét vírushívők akadályozták meg, hogy visszaadja a monitort :)
botibb
Mar 23, 2021 12:03:03
whatmonitor? :)
Mar 23, 2021 12:03:03
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 12:08:09
x19)
Pedig neked több munkád volt a korona elején mint előtte :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 12:09:37
x19)
Kvázi igazat mondott a pedofil, mert a lopott monitort először az anyjához vitték le a cuccaival együtt.
Csak később költöztek a trauni szerelmi fészekbe.
Csak később költöztek a trauni szerelmi fészekbe.
sztárprogramozó
(
x2)
Mar 23, 2021 12:10:43
x2)
Főnököm bakker.
faszommá
faszommá
nemet mondtak
(
x4)
Mar 23, 2021 12:13:42
x4)
Jaaa, a másik ugyanolyan monitor, meg az autiexcelben szereplő másik Kovács Márk, aki csak névrokon. :D
Szemrebbenés nékül... :D
sodika
Mar 23, 2021 12:13:54
Mar 23, 2021 12:13:54
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 12:15:01
x68)
Nem lehettél csúfabb, mint alapból. Te undorító hányadék.
-
Mar 23, 2021 12:15:24
Jaaa, a másik ugyanolyan monitor, meg az autiexcelben szereplő másik Kovács Márk, aki csak névrokon. :D
Meg ugye a masztipartis sodi...
Mar 23, 2021 12:15:24
botibb
Mar 23, 2021 12:16:05
He? Skype, bakker, fütyikamera.
Mar 23, 2021 12:16:05
sztárprogramozó
(
x2)
Mar 23, 2021 12:19:23
x2)
Invitáld egy webcamos masztipartira. Hátha ő is benne lenne. Ha nem akkor is win szituáció, hiszen mivel egy ratyimatyi vagy akkor így tudsz sipítózni homofóbiára hivatkozva ha kibaszácsoska hangulatú beszélgetés kerekedik. Ilyen egyszerű ez. Piszony.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 23, 2021 12:19:55
x2)
A te életed már az eleje óta fel van borulva, te korcs.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 23, 2021 12:23:23
x7)
Verted a faszod előtte, azért zavart az, nem a nivea miatt :))
A jó portás csak baszik!
Kovi
(
x2)
Mar 23, 2021 12:24:24
x2)
Főnököm bakker.
faszommá
faszommá
Legalább elfedte a bőröd sárgás színét.
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 12:25:11
x68)
Milyen Niveat használsz?
Mifaaaaaaaaaaaan
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 23, 2021 12:28:44
x6)
Főnököm bakker.
faszommá
faszommá
nivea, mi?
felröccsent a geci!
-
Mar 23, 2021 12:29:24
Mar 23, 2021 12:29:24
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 23, 2021 12:30:09
x2)
Reggel óta mennyi sört vedeltél be te balfasz?
Apáddal mikor beszéltél?
Bankoknak mikor fizetsz vissza mindent?
Adósok hogy állnak?
Farkad miért nem áll fel?
Miért vagy alkoholista?
Ezekre válaszolj.....
Hetyetye
Apáddal mikor beszéltél?
Bankoknak mikor fizetsz vissza mindent?
Adósok hogy állnak?
Farkad miért nem áll fel?
Miért vagy alkoholista?
Ezekre válaszolj.....
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 12:31:25
x19)
Ha ennyire ciki neked, hogy niveás az arcod akkor mond, hogy rágecizett a szomszéd.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 23, 2021 12:31:59
x2)
Hetyetye
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 23, 2021 12:36:57
x16)
Javító János
Mar 23, 2021 12:40:18
Főnököm bakker.
Megbeszéljük a dolgokat, erre 10 perc múlva visszahív, amikor már vastagon áll azarcomon farkamon a Nívea :DDDDDDDDDD
faszommá
Megbeszéljük a dolgokat, erre 10 perc múlva visszahív, amikor már vastagon áll az
faszommá
Mar 23, 2021 12:40:18
rBali
(
x24)
Mar 23, 2021 12:40:33
x24)
Főnököm bakker.
faszommá
faszommá
Kenjed csak a pofádat ilyen szarokkal, miközben pont az a baj, hogy a penészben meg a 27 fokban ülsz a párás szobában te állat.
Tudod ki volt még ilyen hülye, mint te?

Vinkovics úr, aki ott értetlenkedett, hogy a sok szeméttől amit eszik (csokit, kalácsokat, cukros üdítőket evett hónapokig mikor egyedül élt a hotelben, mert az is olyan életképtelen, mint te) miért püffedt be az arca. Aztán vett a lidl-ben valami krémet amivel beborította a fejét, de csak rosszabb lett a helyzet.
SZÓVAL HAJRÁ BALFASZ!
-
Mar 23, 2021 12:41:59
Azt a kibaszott kurva élet, mintha egy 19 éves gyereknek kellene magyarázni élete első munkahelyét.
Először is, nem munkaidőben kellene niveáznod az arcodat, de ez a helyi munkakultúrától is függ.
Másodszor pedig kikapcsolod a kamerát, és kész. Ha esetleg kérdezi, hogy miért, akkor megmondod kerek perec, hogy be van niveázva az arcod, mert a trollok baszogattak, hogy az alkoholtól tönkrement a bőröd, és ezzel próbálsz javítani a helyzeten.
Ennyi a történet te gyökér, ehelyett itt dicsekszel a kibaszott niveáddal panaszkodásnak álcázva.
Mar 23, 2021 12:41:59
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 23, 2021 12:42:54
x8)
No akkor most Endre tessék elmondani a véleményed erről:
www.origo.hu/nagyvilag/20210321-eltektek-mert-tiltakozott-lanya-nemvaltasa-ellen.html
Vigyázz!! Csapda. Ha megerősíted az apa viselkedését akkor szembeköpöd magadat "Mercike" témához hozzászólásod kapcsán,
ha elítéled az apát akkor pedig a mélymagyarnagykeresztényjobber identitásodat köpöd szembe.
Szóval?
www.origo.hu/nagyvilag/20210321-eltektek-mert-tiltakozott-lanya-nemvaltasa-ellen.html
Vigyázz!! Csapda. Ha megerősíted az apa viselkedését akkor szembeköpöd magadat "Mercike" témához hozzászólásod kapcsán,
ha elítéled az apát akkor pedig a mélymagyarnagykeresztényjobber identitásodat köpöd szembe.
Szóval?
D_Dezső
(
x29)
Mar 23, 2021 12:44:17
x29)
Gratulálok Addabboy-nak a partner státusz eléréséhez!
Bebizonyítottad, hogy ha valaki tehetséges, szórakoztató és figyel a nézőire, az sikeres és megbecsült streamer lehet egy darab telefonnal is.
Nagyon büszkék vagyunk rád, hogy a pozitív attitűdöddel, saját terepén aláztad le a Gagyást, és ehhez csupán egy hónapra volt szükséged.
További kellemes és sikerekben gazdag masztipartit kívánunk!
U.i: Púpos te meg pukkadj meg az irigységtől, soha nem enged vissza a Twitch, az alja trasheknek Youtube-on a helye.
Bebizonyítottad, hogy ha valaki tehetséges, szórakoztató és figyel a nézőire, az sikeres és megbecsült streamer lehet egy darab telefonnal is.
Nagyon büszkék vagyunk rád, hogy a pozitív attitűdöddel, saját terepén aláztad le a Gagyást, és ehhez csupán egy hónapra volt szükséged.
További kellemes és sikerekben gazdag masztipartit kívánunk!
nemet mondtak
(
x4)
Mar 23, 2021 12:50:10
x4)
Ne mondj ilyet légyszí', hiszen még csak 8,845%-kal hosszabb a Twitch válasza nélkül eltelt idő, mint amennyi legutóbb volt.
Ez még teljesen rendben van. Andi is válaszolni fog!
kripli figyelő
(
x12)
Mar 23, 2021 12:53:23
x12)
Főnököm bakker.
faszommá
Na ki gondolta volna évekkel ezelőtt hogy a függettlen fadászpika a buday dandy,akiből soha nem lesz szürke egér egy nyolc órás droid,most ilyen boldogan leírja hogy a főnököm.Megbeszéljük a dolgokat, erre 10 perc múlva visszahív, amikor már vastagon áll az arcomon a Nívea :DDDDDDDDDD
faszommá
Ne menjünk el emellett mert ez egy fórumtörténelmi pillanat.Akik régóta trollkodják a gyagyást azok most kollektívan egy apró mosolyt ejtenek el sötét troll lelkükben.Honnan hová jutottunk,és érezzük hogy a gyagyásnak már nincs visszaút.
Baromarc
(
x1)
Mar 23, 2021 12:55:25
x1)
Puha slag amúgy ha már havi 500 eurót elbaszol sörre, mi lenne ha inkább vennél egy kisipari sörfőzőt az odúba és elkezdenéd főzni a saját söröd? Tök jó flokk téma lenne, még spórolnál is és a trollok szerintem szét baszná az ideg, hogy olyan sört ihatsz amit ők sosem. Én biztos belepusztulnék az irigységbe.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 23, 2021 12:56:31
x6)
Na ki gondolta volna évekkel ezelőtt hogy a függettlen fadászpika a buday dandy,akiből soha nem lesz szürke egér egy nyolc órás droid,most ilyen boldogan leírja hogy a főnököm.
Linzi Tűzoltóság
Mar 23, 2021 12:57:24
Puha slag amúgy ha már havi 500 eurót elbaszol sörre, mi lenne ha inkább vennél egy kisipari sörfőzőt az odúba és elkezdenéd főzni a saját söröd? Tök jó flokk téma lenne, még spórolnál is és a trollok szerintem szét baszná az ideg, hogy olyan sört ihatsz amit ők sosem. Én biztos belepusztulnék az irigységbe.
* örül, h végre lesz meló *
Mar 23, 2021 12:57:24
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 12:59:46
x68)
A csuldigungot azért jobban begyakorolta!
rBali
(
x24)
Mar 23, 2021 13:02:43
x24)
Én nagyon megnézném, hogy a kifinomult nyugat-európai emberként, akinek a vénájában van a sör kultúra hogyan űzi ezt a mesterséget, akár hobbi szinten is.
Endre, csinálj sörfőzős videókat, küldjünk Zsinklernek mindketten és nézzük meg melyikünk győz! Akarsz veszíteni itt is?
Ez a legutóbbi Belgian Strong Ale-em kardamonnal és grapefruit héjjal, füstölt malátával megbolondítva.
imgur.com/a/E1KIy7p
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 13:07:07
x68)
Még el sem kezdted a sörfőzést, de a trollok már legyőztek
Mifaaaaaaaaaaaan
D_Dezső
(
x29)
Mar 23, 2021 13:09:19
x29)
amikor már vastagon áll az arcomon a Nívea
Szóval ott ülsz a retkes kis szobakonyhában, és 10 körömmel vakarod le a gyulladt bőrt a rusnya arcodról, annyira viszket.
Eddig is átlagnál jóval rondább arcod volt, de most még tele lesz hegekkel meg bőrhibákkal is.
Már hetek óta gyulladásban van az arcod. Ugye elintézted már az osztrák tb-t? Az Niveától nem fog elmúlni ugye tudod?
seymour schwartz
(
x6)
Mar 23, 2021 13:14:47
x6)
Főnökurak látták már a full frontal videódat? Vagy már eleve úgy mutatkoztál be nekik?
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 23, 2021 13:17:36
x8)
Endre!
A mi hátunkunk/nézettségünkön építed a média birodalmadat, kvázi üzlettársaid vagyunk.
Annyival tartozol nekünk hogy feltöltöd a FAPOLEON-t az xvideos-ra.
A mi hátunkunk/nézettségünkön építed a média birodalmadat, kvázi üzlettársaid vagyunk.
Annyival tartozol nekünk hogy feltöltöd a FAPOLEON-t az xvideos-ra.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 13:22:22
x30)
De de, kenje csak jó sokat az arcát a drágapénzen vett gagyi niveakrémmel, jót fog tenni neki, főleg a benne olajsav :)
Karib
(
x10)
Mar 23, 2021 13:23:06
x10)
He? Chaturbate, bakker, fütyikamera.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Mar 23, 2021 13:30:06
x1)
Reggel megkérdeztem facebookon, ettől az istenverte púpostól teljesen normálisan, hogy látja e, hogy mi a baj a vloggal? Erre elkezdett hetyetyézni a mikrofonokról. Pedig azt hittem csak trollkodik itt.
Nem hittem el amit látok, maga az, hogy ilyen létezik. Tuti van valami súlyos agykárosodása, mert teljesen agyhalott!
Nem hittem el amit látok, maga az, hogy ilyen létezik. Tuti van valami súlyos agykárosodása, mert teljesen agyhalott!
sodika
Mar 23, 2021 13:30:13
No akkor most Endre tessék elmondani a véleményed erről
A Bayer Zsolt-véleményem van róla. Hegyeshalomtól nyugatra, aki nem elmebeteg, azt kikészítik.
Mar 23, 2021 13:30:13
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 13:31:16
x68)
Szerencsére te elmebeteg vagy, hiszen random cigóknak utalgatsz
Herr Chef
Mar 23, 2021 13:32:10
Herr Schodi!! Warum arbeiten Sie nicht????? He????? Mikor lesz kész a ticket????? Ne trollozzon, dolgozzon, mert a naty ütyfél már veszi a kalapját!!!!!!!44444!!!!!vier!!!!!
Mar 23, 2021 13:32:10
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 23, 2021 13:32:28
x8)
Bayer Zsolt egy agyhalott fideszes, teleszart krumpliszsák. Az ő véleménye nem vélemény hanem egy bűzös böfögés. Ezzel akkor most elismered hogy egy szinten vagytok. Étyem.
filipsz buzifények
Mar 23, 2021 13:37:10
mivan sodika,már fél kettőkor öntudatos prolira iszod magad? nem lesz ez így jó,elveszíted a jó kis munkahelyed,aztán mehet majd a linzi "pékküjjünkki" hadművelet a munkáltatóddal.
Mar 23, 2021 13:37:10
Twiccs Chat
(
x5)
Mar 23, 2021 13:38:01
x5)
Tehát nincs véleményed xD
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 13:38:40
x19)
Nem nézem ezt a szar showt, de tuti nem ez a teljes véleménye.
Csak neked ennyi jut el az agyadig.
Mint a stohl idézetnél, amit 2 éve rosszul emlegetsz folyamatosan.
-
Mar 23, 2021 13:38:49
Akkor te biztonságban vagy.
Mar 23, 2021 13:38:49
rBali
(
x24)
Mar 23, 2021 13:39:18
x24)
Egyáltalán nincs szégyen érzeted, hogy megölted apádat?
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 13:45:38
x30)
No akkor most Endre tessék elmondani a véleményed erről:
origo.hu/nagyvilag/20210321-eltektek-mert-tiltakozott-lanya-nemvaltasa-ellen.html
Szóval?
origo.hu/nagyvilag/20210321-eltektek-mert-tiltakozott-lanya-nemvaltasa-ellen.html
Szóval?
Nem olvasok kormánypropagandát, de ezek tényleg elővettek egy 2 éves sztorit, mert olyan rosszak már a COVID számok? :D
www.theguardian.com/world/2019/sep/06/trans-teenager-case-canada-father-halts-treatment
filipsz buzifények
Mar 23, 2021 13:48:15
theguardian.com/world/2019/sep/06/trans-teenager-case-canada-father-halts-treatment
theguardian.com/world/2019/sep/06/trans-teenager-case-canada-father-halts-treatment
az ilyen sodi féle patkányokból álló törzsközönséget valamivel szórakoztatni kell.
Mar 23, 2021 13:48:15
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 23, 2021 13:51:26
x2)
egy éve már takargatni sem kell h alkesz vagy. egesz nap ihatsz!!!
D_Dezső
(
x29)
Mar 23, 2021 13:56:04
x29)
Gratulálok, 39 éves korodra sikerült elérned, egy 78 éves félbolond nyugdíjas színvonalát, mert ugye, nem titkoltan ez a Bayer show célközönsége :)
Amúgy jól mondta egy trolléga, nem tudsz te semmit Nyugat-Európáról, honnan is tudhatnál. 6 évig tujáztál különböző cégeknél attól rettegve, hogy ne kelljen megszólalnod. Külföldi ismerőseid nincsenek, egésznap a melóban tujáztál meg a saturnban csoszogtál.
Magyar nyelvű nyugger műsorokat nézel, nyugger facebook postokat osztogatsz, egy testi-szellemi roncs vagy.
sodika
Mar 23, 2021 14:05:01
Viszont végre sikerült délben feladnom a rossz VR vezérlőmet.
Hurráááá
Hurráááá
Mar 23, 2021 14:05:01
filipsz buzifények
Mar 23, 2021 14:05:49
Viszont végre sikerült délben feladnom a rossz VR vezérlőmet.
Hurráááá
Hurráááá
mindenki leszarja,nyugi.
Mar 23, 2021 14:05:49
sodika
Mar 23, 2021 14:06:53
Nem szabad hagyni, hogy holmi járvány miatt lankadjon a figyelmünk, mert ők is a járvány közepén adták ki a mesekönyvet.
Mar 23, 2021 14:06:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 23, 2021 14:08:45
x37)
Főnököm bakker.
faszommá
faszommá
Autofellációhoz nem kell krém, te sügér fasz.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 14:09:07
x30)
sodika
Mar 23, 2021 14:10:00
Nem tudod megcáfolni, hogy őket sem állította meg a járvány a mesekönyvezésben.
Ezek kőkemény tények.
Mar 23, 2021 14:10:00
vladrl
(
x8)
Mar 23, 2021 14:10:18
x8)
Sneci, most is be vagy baszva, és a földön fetrengsz két komment között?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
144 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

No nem mintha erre még bárkinek szüksége lett volna :)