Nem is akarom, járvány alatt ne lehessen könyvet kiadni, most azon loopolsz?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Milyen őket? Tegnap egy travit védtél, pedofil és buzi vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Miért kell járvány közepén is genderről cikkezni?
Pont azért, mert az ellenség is úgy lopakszik, mintha nem is lenne korona.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Szerintem azokra gondol, akik olvasnak könyveket, mert ő 25 éve nem csinált ilyet :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kemény munka lehetett, hogy hajnal 3-tól ezen pörögsz. A normális emberek ezt 20-30 perc alatt lezongorázzák nem 8-9 óra alatt.
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
milyen mesekönyv? Ami az olyan buziknak követel egyenlőséget, mint Sodi, a zsírhajú balettcipős és a kakilóbakúrt Rolandka?
FÚJJJ, valóban!
hát azért hetyetye
:D
Jó, majd beszélek Mercikéről a vlogban, hogy értsd az élét.
Nem az hogy genderről cikkezni, te fogyatékos :) Funkcionális analfabéta vagy, 2 éve megírt dologról minek újra?
Margó nélküli PDF-et küldött a Valve, és csak olyan trükkel lehetett kinyomtatni normálisan, hogy előbb kimentem PDF-be, és onnan nyomtatok.
Aztán a megfelelő doboz, becsomagolás, a címke felragasztása, miegymás. Sose csináltam még ilyet... macera.
nem tanították az etyetemen, mi?
ÉLETKÉPTELEN!!!!!!!!!!!!!!
hát azért hetyetye
Kinek nincs olyan senior programozó ismerőse, akinek egy pdf (!) kinyomtatása gondot okoz? :)
Patuska is háromszor halt meg a múlt héten :D
Talán meg kellene tanulni használni a gépet. De ez is csak hetyetye mert te informatikus vagy. Én az első csomagomat 15 perc alatt megcsináltam 17 évesen.
De most komolyan.
Miből élnek ezek? Mi a szakmája?
Egészségügyben dolgozott a tranyó, hullamosó vagy betegeket tolt. De még így is több megtakarítása van mint neked
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Neked nincs szakmád és bankhitelekből élsz. Annál csak Márkék vannak lejjebb
Ma is autiloop a menü?
Nothing's better than cheddar!
és neked? pjogjamozó? tviccser? flokker? szaunakritikus?
hát azért hetyetye
Piszony, szóval erre is alkalmatlan fagy'
Faszodat sem tudod felállítani egy percre sem Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Mást se bírsz.
pedofilsodiasodi
Csoda, hogy hogy élni képes vagy még.
Apádat tisztelnéd már meg te patkány!
Egy ilyen csomag előkészítése és összepakolása nagy kihívás volt nekem, mert nem szoktam ilyet csinálni. De most túlvagyok rajta végre.
Mert nem tudsz németül és mert annyira be voltál baszva, hogy 8-at láttál?
pedofilsodiasodi
Csak a jövő kutatóinak írom ide, akik évek múlva nem feltétlenül lesznek a teljes kontextus birtokában, hogy ez egy korábbi, valódi andinak küldött sodika-levél parafrázisa, és természetesen paródiarovat.
Minek? A tfficcs halott!
3. Semmiféle erőszak és nemi erőszak nem történt sem velem sem mással ezért maximálisan elégedett vagyok
Igazad van, nem erőszak, ha beleegyeztél.
mivel töltötted ki a dobozt?
Sörösdobozok?
pedofilsodiasodi
Ha kiderül, hogy nincs Twitch, elkezdem a munkát YouTube-on, de stream-elek néha ott, de előbb derüljön ki.
Mercike, Mercike,Mercike,Mercike, hetyetye hetyetye, Mercike, Mercika ..
Nézd Mercikéddel a legkevésbé az a baj hogy transzformersz, sokkal inkább az hogy nemtől függetlenül egy igazi bántalmazó sutyerák alkoholista tirpák trampli aki veri az élettársát aki egy 40 IQ-s agysérült másik alkoholista gyógyszerre ivó roncs.
csak ennyi és semmi más....
Azzal, és úgy, ahovel a Valve kérte. Ilyen pufiizékkel.
Szerencsére volt a pincében.
Ha 2000 napon belül nem ir vissza a twitch majd akkor kezd aggódni.
Addig Faszaság van, mindenki törleszt
Hazudsz pedofil, képtelen vagy a rendes munkára. Látjuk minden héten az igénytelen videóidon.
Ez a videó életemben az első, amit nézek tőlük, meló mellett a háttérben, és alapvetően szeretik ezek egymást. Nincs ezzel semmi baj, pedig már a 40. percnél járok.-
www.youtube.com/watch?v=9UkvOUDl6kA
50%-nál elindítom a YouTube-os stream-elést.
Most 7%-nál vagyunk.
Mondjuk másfél hónapja is ígértél már streamet te hazug szar
Mifaaaaaaaaaaaan
Persze, véletlenül.
Nem is a szemetet gyűjtöd a pincében, mert nem tudod hol a kuka. Ezek még a korábbi lomjaid szemete.. :)
pedofilsodiasodi
Te már csak tudod, hisz téged még így sem szeretett senki! A kurva anyád sem! :))))))
Most már megvárom, mi lesz.
Persze, majd áprilistól lesz youtube stream, ismerem a dumád
Mifaaaaaaaaaaaan
Azért ne gyalázzuk már meg a "munka" fogalmát, azzal a webszeméttel amit te az elmúlt 10 évben a youtube-ra hánytál.
Amúgy meg minek? De tényleg, minek?
Kiderült, hogy még a trolloknak is kín-keserves végig szenvedni a flokkjaid meg a streameket. Szar vagy Sodi, add fel!
Teljes csőd az egész streamer-flokker karrier. Az emberek utálnak téged, nem akarnak nézni. Értsd meg!
Add fel! Add fel ...
Tibcédesz gyakorló elmebeteg. Konkrétan veréssel fenyegette a rendőröket, akik kijöttek azért, mert üvöltve verte Jutkát. Téged konkrétan kettétörne bazmeg, mert férfiasabb fizikuma van még a hormonokkal együtt is, mint amilyen neked valaha volt. A felkarja olyan vastag, mint a te combod.
Mi a faszomnak akarsz streamelni, amikor azt mondtad, hogy csak nyűg neked és nincs hozzá kedved? Erre válaszolj már te autista geci. Mindenki látta a faszod élő adásban, neked nem streamelni kéne, hanem eltakarodni az internetről végleg.
What 7?
45 napnál vagyunk, az 9%.
Az algebra 1 nem véletlen nem sikerült :)
Az 50% az 20 nap, tehát 16 nap múlva stream. Az április 8 csütörtök.
Gondolom nem hazudik a sodi :)
A 12 nem kerek szám! Hahó!
pedofilsodiasodi
A híres kerekítés ugye. Márknak kerekítettél a hónapban??
Mifaaaaaaaaaaaan
Jaja, pont. A kerekítés miatt mondtam 20, mert az alap 41 napi miatt szarul jönne ki, plusz a 20,5 az munkaidőre is esne :)
Bár addigra kirúgják :)
gratulálok. szép volt endre
pedofilsodiasodi
És mi a kurva anyád tart vissza, hogy amíg nem kapsz választ a twitchtől addig is youtubeon told, majd ha válaszolnak annak függvényében eldöntöd melyzik platformon nyomod tovább?Amúgy mindenki pontosan tudja, hogy te soha a büdös életben nem fogsz streamelni sehol, mert egy lusta alkesz fasz vagy hozzá
Ki a faszom vagy te? Nem tudom ki az a sokszor emlegetett Tajgi, de elhúzhatnál innen.
Gyűlölöd a streamelést
Mifaaaaaaaaaaaan
Mi a faszomnak akarsz streamelni, amikor azt mondtad, hogy csak nyűg neked és nincs hozzá kedved? Erre válaszolj már te autista geci. Mindenki látta a faszod élő adásban, neked nem streamelni kéne, hanem eltakarodni az internetről végleg.
Ne kertelj, egyszer légy férfi és válaszolj!
Amíg te a százalékokat számolgatod, addabboy a tviccs partner röhög rajtad.:)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
csodára vársz? hí@ó ember vagy?
pedofilsodiasodi
Ünnepeld a troll tviccs partnerségét várakozás közben hahó!:)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kezeltesd magad, mert épp lábon hordasz ki valami durva agysérülést. Mondjuk ha engem fenyegetnél így, akkor nem nekem kéne magyarázkodnod, hanem a nagy erőkkel kiérkező rendőruraknak. Ennyire vágysz vissza az előzetesbe? Visszaesőként úgy megmérnek bazmeg, hogy az még gombócból is sok lenne. Gondolkodjál már.
Nem a bannolástól mérem, hanem a fellebbezéstől.
Mindkettőt.
Milyen kifogással fogod majd elsodikázni a youtube streameket ha letelt az 50%?
és csodálkozol, hogy autistának nevezünk?
pedofilsodiasodi
Szal ez ilyen masnizott dátum mint az, hogy mind a 6 félév elvégezve :)
1 nem számítok visszesőnek
2 azért mert a felfüggesztett büntetéseim rég lejártak
arra nincs priusz
3. azért mert alegutóbbi ügyemben közmunka büntetést és elzárást kaptam
konklúzió: ezek jogilag elévült ügyek - erkölcsim is van
És mit írtál a fellebbezésben? Hogy nem is akartad megvillantani a faszod, csak így sikerült és ígéred mostantól főszabályként erre is figyelni fogsz? Másold már be azt a híres fellebbezést, mert így nem hiszem el hogy küldtél bármit is. A J.K.Rowling incidensnél minden felületedre felraktad amit a twitchnek küldtél, szóval tuti nem is küldtél nekik most semmit.
Milyen fellebbezés? Nem küldtél te el semmit, csak a szád nagy! Mutasd azt a fellebbezést! Addig nem hisszük el, amíg meg nem mutatod!
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Ezt írtam:
---
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
A szabályszegést elismerem, valóban súlyosan gondatlan voltam. Nagyra értékelem az Önök munkáját, amivel a Twitch-et biztonságos hellyé igyekeznek tenni. Szeretném elismerésemet kifejezni, amiért a súlyos hibámat ilyen gyorsan észrevették, és közbeléptek. Köszönöm, és bocsánatot kérek, amiért miattam erre kényszerültek.
A videóból viszont egyértelműen látható, hogy nem volt szándékos, sőt: minden mozdulatommal ügyeltem, hogy csukva legyen a köntösöm. Észre se vettem, hogy fél másodpercre ez mégse teljesen sikerült.
A felfüggesztéssel teljesen egyetértek, annak végleges jellegével viszont nem, mert egy pillanatra egy szerencsétlen baleset történt. Kérem, vegyék figyelembe, hogy ilyen jellegű probléma, mint most, korábban soha nem volt a videós anyagaimmal. Abszolút soha.
Szeretném megköszönni, hogy ezzel a pihenővel lehetőséget biztosítanak nekem arra, hogy átgondoljam a súlyos hibáimat. Köszönöm.
Keményen dolgozom azon, hogy Twitch szabályainak megfelelő, szórakoztató tartalmat gyártsak, ennek érdekében folyamatosan fektetek be a stúdióm drága technikai eszközeibe. Kérem, segítsenek nekem abban, hogy tanulva ebből a valóban súlyos esetből tovább dolgozhassak azon, hogy szórakoztató és szabálykövető tartalmakat állíthassak elő a Twitch-en.
Kérem, szíveskedjenek adni nekem egy esélyt megmutatni, hogy munkával és megfelelő odafigyeléssel valóban a Twitch közösség értékes és szabálykövető tagja tudok lenni. Ezt előre is köszönöm szépen.
Ezt előre is köszönöm szépen.
Tisztelettel:
Kiss Endre (Sodivlog)
Miért hagytad ki, hogy Farkas? :DDDDDDDDDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
De azért a telefonhoz megint anyádat küldöd te szar. Szegény nagyon megdöbbent az állatkínzáson. Megjegyzem nyilván ezt a szösszenetet két állatvédő szervezet is megkapta. ;)
Si vis pacem, para bellum
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 14:10:59
x30)
Nem tudod megcáfolni, hogy őket sem állította meg a járvány a mesekönyvezésben.
Ezek kőkemény tények.
Ezek kőkemény tények.
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 14:11:25
x68)
Nem tudod megcáfolni, hogy őket sem állította meg a járvány a mesekönyvezésben.
Ezek kőkemény tények.
Ezek kőkemény tények.
sodika
Mar 23, 2021 14:12:00
Mar 23, 2021 14:12:00
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 14:12:26
x30)
Szerintem azokra gondol, akik olvasnak könyveket, mert ő 25 éve nem csinált ilyet :)
Seggszőr von Balu
Mar 23, 2021 14:12:29
Viszont végre sikerült délben feladnom a rossz VR vezérlőmet.
Hurráááá
Hurráááá
Kemény munka lehetett, hogy hajnal 3-tól ezen pörögsz. A normális emberek ezt 20-30 perc alatt lezongorázzák nem 8-9 óra alatt.
Mar 23, 2021 14:12:29
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 23, 2021 14:12:41
x6)
Nem szabad hagyni, hogy holmi járvány miatt lankadjon a figyelmünk, mert ők is a járvány közepén adták ki a mesekönyvet.
milyen mesekönyv? Ami az olyan buziknak követel egyenlőséget, mint Sodi, a zsírhajú balettcipős és a kakilóbakúrt Rolandka?
FÚJJJ, valóban!
sodika
Mar 23, 2021 14:12:57
Mar 23, 2021 14:12:57
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 14:13:50
x30)
Nem az hogy genderről cikkezni, te fogyatékos :) Funkcionális analfabéta vagy, 2 éve megírt dologról minek újra?
sodika
Mar 23, 2021 14:14:18
Margó nélküli PDF-et küldött a Valve, és csak olyan trükkel lehetett kinyomtatni normálisan, hogy előbb kimentem PDF-be, és onnan nyomtatok.
Aztán a megfelelő doboz, becsomagolás, a címke felragasztása, miegymás. Sose csináltam még ilyet... macera.
Mar 23, 2021 14:14:18
sodika
Mar 23, 2021 14:14:26
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Mar 23, 2021 14:14:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 23, 2021 14:17:19
x37)
Az jó lesz, mert Tibcédesz olyan, hogy kimegy érted Linzbe, és ott ver össze a saját patkánylyukadban, ha rosszat találnál szólni. Jó, majd beszélek Mercikéről a vlogban, hogy értsd az élét.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 23, 2021 14:18:35
x6)
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 14:19:44
x30)
Kinek nincs olyan senior programozó ismerőse, akinek egy pdf (!) kinyomtatása gondot okoz? :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 23, 2021 14:19:55
x37)
Hozzád képest mondjuk a transzi félork meg a teleszart búvárruha alkesz Jutka is szellemi atomvillanás.
sodika
Mar 23, 2021 14:20:16
Az jó lesz, mert Tibcédesz olyan, hogy kimegy érted Linzbe, és ott ver össze a saját patkánylyukadban, ha rosszat találnál szólni.
Mar 23, 2021 14:20:16
Seggszőr von Balu
Mar 23, 2021 14:20:44
Talán meg kellene tanulni használni a gépet. De ez is csak hetyetye mert te informatikus vagy. Én az első csomagomat 15 perc alatt megcsináltam 17 évesen.
Mar 23, 2021 14:20:44
sodika
Mar 23, 2021 14:21:13
Hozzád képest mondjuk a transzi félork meg a teleszart búvárruha alkesz Jutka is szellemi atomvillanás.
De most komolyan.
Mar 23, 2021 14:21:13
D_Dezső
(
x29)
Mar 23, 2021 14:22:45
x29)
Elfogtunk egy levelet!
rBali
(
x24)
Mar 23, 2021 14:22:53
x24)
De most komolyan.
Egészségügyben dolgozott a tranyó, hullamosó vagy betegeket tolt. De még így is több megtakarítása van mint neked
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2021 14:23:00
x30)
De most komolyan.
Neked nincs szakmád és bankhitelekből élsz. Annál csak Márkék vannak lejjebb
CheddarGoblin
(
x2)
Mar 23, 2021 14:23:29
x2)
A Bayer Zsolt-véleményem van róla. Hegyeshalomtól nyugatra, aki nem elmebeteg, azt kikészítik.
Ma is autiloop a menü?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 23, 2021 14:23:30
x6)
De most komolyan.
és neked? pjogjamozó? tviccser? flokker? szaunakritikus?
vladrl
(
x8)
Mar 23, 2021 14:23:31
x8)
Öregeket pelenkáz a Tibcédesz, a Yudka elvileg ápoló vagy nővér vagy mi volt, de a trollszok elintézték, hogy kibasszák. Lehet nem így van, nem vagyok trash csopis.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
sodika
Mar 23, 2021 14:25:37
Ápoló, aki ágyakat is emelget néha, vágom.
Hát ahhoz bizony kell erő.
Mar 23, 2021 14:25:37
D_Dezső
(
x29)
Mar 23, 2021 14:26:31
x29)
Piszony, szóval erre is alkalmatlan fagy'
sodika
Mar 23, 2021 14:26:37
Akkor minden tisztelet.
Én egyiket se bírnám egy napig se.
Mar 23, 2021 14:26:37
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 14:27:31
x68)
Akkor minden tisztelet.
Faszodat sem tudod felállítani egy percre sem Hahó!
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 23, 2021 14:28:13
x2)
Akkor minden tisztelet.
Mást se bírsz.
Seggszőr von Balu
Mar 23, 2021 14:28:30
Akkor minden tisztelet.
Csoda, hogy hogy élni képes vagy még.
Mar 23, 2021 14:28:30
D_Dezső
(
x29)
Mar 23, 2021 14:29:03
x29)
Akkor minden tisztelet.
Apádat tisztelnéd már meg te patkány!
sodika
Mar 23, 2021 14:29:19
Egy ilyen csomag előkészítése és összepakolása nagy kihívás volt nekem, mert nem szoktam ilyet csinálni. De most túlvagyok rajta végre.
Mar 23, 2021 14:29:19
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 23, 2021 14:29:48
x2)
Mert nem tudsz németül és mert annyira be voltál baszva, hogy 8-at láttál?
-
Mar 23, 2021 14:30:02
Elfogtunk egy levelet!
Csak a jövő kutatóinak írom ide, akik évek múlva nem feltétlenül lesznek a teljes kontextus birtokában, hogy ez egy korábbi, valódi andinak küldött sodika-levél parafrázisa, és természetesen paródiarovat.
Mar 23, 2021 14:30:02
sodika
Mar 23, 2021 14:30:32
Ötször nyomtatta ki ez a fos a return labelt szarul, mire megoldottam, és utána doboz, abba töltelék, hogy ne lötyögjön, miegymás.
Nem volt ez olyan egyszerű.
Mar 23, 2021 14:30:32
Nemzet Faszdublőre
Mar 23, 2021 14:30:50
Viszont végre sikerült délben feladnom a rossz VR vezérlőmet.
Hurráááá
Hurráááá
Minek? A tfficcs halott!
Mar 23, 2021 14:30:50
CheddarGoblin
(
x2)
Mar 23, 2021 14:31:39
x2)
3. Semmiféle erőszak és nemi erőszak nem történt sem velem sem mással ezért maximálisan elégedett vagyok
Igazad van, nem erőszak, ha beleegyeztél.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 23, 2021 14:32:02
x2)
Ötször nyomtatta ki ez a fos a return labelt szarul, mire megoldottam, és utána doboz, abba töltelék, hogy ne lötyögjön, miegymás.
Sörösdobozok?
sodika
Minek? A tfficcs halott!
Ha kiderül, hogy nincs Twitch, elkezdem a munkát YouTube-on, de stream-elek néha ott, de előbb derüljön ki.
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 23, 2021 14:32:08
x8)
Mercike, Mercike,Mercike,Mercike, hetyetye hetyetye, Mercike, Mercika ..
Nézd Mercikéddel a legkevésbé az a baj hogy transzformersz, sokkal inkább az hogy nemtől függetlenül egy igazi bántalmazó sutyerák alkoholista tirpák trampli aki veri az élettársát aki egy 40 IQ-s agysérült másik alkoholista gyógyszerre ivó roncs.
sodika
Mar 23, 2021 14:32:32
Sörösdobozok?
Sörösdobozok?
Mar 23, 2021 14:32:32
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 14:32:51
x19)
Minek? A tfficcs halott!
Addig Faszaság van, mindenki törleszt
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 23, 2021 14:33:00
x7)
Tajgi, mi ez a csicska edzés? Menj le egy komolyabb judo, vagy bármilyen elismert sportág profi, félprofi edzésére, 10 perc után elszaladnál a serdülőknek szánt programtól baszod. Ezzel akarsz keménykedni komolyan? XD
A jó portás csak baszik!
CheddarGoblin
(
x2)
Mar 23, 2021 14:33:48
x2)
Ha kiderül, hogy nincs Twitch, elkezdem a munkát YouTube-on
Hazudsz pedofil, képtelen vagy a rendes munkára. Látjuk minden héten az igénytelen videóidon.
sodika
Mar 23, 2021 14:34:17
Ez a videó életemben az első, amit nézek tőlük, meló mellett a háttérben, és alapvetően szeretik ezek egymást. Nincs ezzel semmi baj, pedig már a 40. percnél járok.-
www.youtube.com/watch?v=9UkvOUDl6kA
Mar 23, 2021 14:34:17
sodika
Mar 23, 2021 14:35:00
Most 7%-nál vagyunk.
Mar 23, 2021 14:35:00
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 14:35:25
x68)
Most 7%-nál vagyunk.
Most 7%-nál vagyunk.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 23, 2021 14:36:43
x2)
Persze, véletlenül.
Nem is a szemetet gyűjtöd a pincében, mert nem tudod hol a kuka. Ezek még a korábbi lomjaid szemete.. :)
kirakottLegoBusz
(
x1)
Mar 23, 2021 14:37:31
x1)
youtube.com/watch?v=9UkvOUDl6kA
youtube.com/watch?v=9UkvOUDl6kA
Te már csak tudod, hisz téged még így sem szeretett senki! A kurva anyád sem! :))))))
sodika
Mar 23, 2021 14:37:35
Mar 23, 2021 14:37:35
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 23, 2021 14:37:46
x7)
Endre, Merci pont a te perverz kobold testednek és lelkednek való társ lenne. Javaslom, hogy kezd el pénzelni, Márk irigy lesz majd rá. Ki tudja, talán összejöhet még egy 3-as is. A beteg, alkesz szar agyadba tuti megfordult már ez.
A jó portás csak baszik!
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 14:39:31
x68)
Persze, majd áprilistól lesz youtube stream, ismerem a dumád
D_Dezső
(
x29)
Mar 23, 2021 14:40:12
x29)
Azért ne gyalázzuk már meg a "munka" fogalmát, azzal a webszeméttel amit te az elmúlt 10 évben a youtube-ra hánytál.
Amúgy meg minek? De tényleg, minek?
Kiderült, hogy még a trolloknak is kín-keserves végig szenvedni a flokkjaid meg a streameket. Szar vagy Sodi, add fel!
Teljes csőd az egész streamer-flokker karrier. Az emberek utálnak téged, nem akarnak nézni. Értsd meg!
Add fel! Add fel ...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 23, 2021 14:42:28
x37)
Tibcédesz gyakorló elmebeteg. Konkrétan veréssel fenyegette a rendőröket, akik kijöttek azért, mert üvöltve verte Jutkát. Téged konkrétan kettétörne bazmeg, mert férfiasabb fizikuma van még a hormonokkal együtt is, mint amilyen neked valaha volt. A felkarja olyan vastag, mint a te combod.
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 14:42:44
x68)
Endre, te visszafelé nézted a turulos 444-es videót, vagy fejjel lefelé vagy mivan? Azt hittem, hogy tényleg inspirált!
Hát kurvára nem a mostani flokkot vártam ezek után, ezt a több, mint 1 órás szart!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hát kurvára nem a mostani flokkot vártam ezek után, ezt a több, mint 1 órás szart!!!
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 23, 2021 14:44:00
x2)
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 14:44:33
x68)
Endre szólj már rá rolindára, hogy most te is fent vagy, ő takarodjon! NSZKSZ!
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Mar 23, 2021 14:45:02
Tajgi ha valami fenybenuszo-tacsimacsit bantani mersz sodi lottyet faszaval leszel felhuzva az eslo fara.
Mar 23, 2021 14:45:02
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 14:45:38
x19)
Most 7%-nál vagyunk.
Most 7%-nál vagyunk.
What 7?
45 napnál vagyunk, az 9%.
Az algebra 1 nem véletlen nem sikerült :)
Az 50% az 20 nap, tehát 16 nap múlva stream. Az április 8 csütörtök.
Gondolom nem hazudik a sodi :)
alkoholista Sodi?
Mar 23, 2021 14:45:57
SODI! munkaidőben nem fejleszteni/programozni kellene?
kirúgásocska lesz ebből...:)))
kirúgásocska lesz ebből...:)))
Mar 23, 2021 14:45:57
linzicsibe
(
x2)
Mar 23, 2021 14:48:22
x2)
Endre! Neked tényleg Merci a tökéletes nő. Tudod miért? Mert bár jogilag nő, férfinak született. Tehát biológiailag férfi. Te meg köztudottan buzi vagy, így bűntudatod sem lesz, ha megdugod, szaporodni képtelen, ami megint nem hátrány.
Csak képzeld el Endre! Besöröztök, összebújtok és összebújva hugyozzátok össze a kis ágyacskádat. Hát nem romantikus? Tibcédesz szopni nagyon szeret, főleg öregeket, szóval az sem akadály neki ha nem, vagy csak nehezen áll fel a faszod. Közösen folytathatnátok a flokkokat meg a sztrímer karriert. Még nemrég meg is védett, hogy nem vagy pedofil!
Endre! Ne habozz, végre megtalálhatod a boldogságot! Ha sokáig vársz, valami vén kujon le fogja csapni a kezedről! Én már most keresném és invitálnám meg a recskaodúba.
NE ÁLLJ A BOLDOGSÁGOD ÚTJÁBA!
U.i.: Kedves trollsz kollegák! NE GONDOLJATOK BELE! Nekem sikerült, azóta folyamatosan okádok.
Na meló, csá.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Csak képzeld el Endre! Besöröztök, összebújtok és összebújva hugyozzátok össze a kis ágyacskádat. Hát nem romantikus? Tibcédesz szopni nagyon szeret, főleg öregeket, szóval az sem akadály neki ha nem, vagy csak nehezen áll fel a faszod. Közösen folytathatnátok a flokkokat meg a sztrímer karriert. Még nemrég meg is védett, hogy nem vagy pedofil!
Endre! Ne habozz, végre megtalálhatod a boldogságot! Ha sokáig vársz, valami vén kujon le fogja csapni a kezedről! Én már most keresném és invitálnám meg a recskaodúba.
NE ÁLLJ A BOLDOGSÁGOD ÚTJÁBA!
U.i.: Kedves trollsz kollegák! NE GONDOLJATOK BELE! Nekem sikerült, azóta folyamatosan okádok.
Na meló, csá.
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 14:48:36
x68)
[quote=Trash csoportos haver]Az 50% az 20 nap, tehát 16 nap múlva stream. Az április 8 csütörtök./quote]
Nem jó, csütörtökön nem lehet indulni, legyen április 12, hétfő!
Mifaaaaaaaaaaaan
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 23, 2021 14:49:23
x2)
[quote=Trash csoportos haver]Az 50% az 20 nap, tehát 16 nap múlva stream. Az április 8 csütörtök./quote]
D.Dezsö
Mar 23, 2021 14:51:33
Tajgi, nem tünik fel, hogy senki sem kícáncsi most rád?
Porondon van a rühes képü fogyatékos. A harmad osztályú retardok csak STNÍ idöszakban megtürtek a forumon!
Ehhez tartsd magad! Senki sem kíváncsi, hogyan csináltak veled bábszínházat a sittes cigányok!
Porondon van a rühes képü fogyatékos. A harmad osztályú retardok csak STNÍ idöszakban megtürtek a forumon!
Ehhez tartsd magad! Senki sem kíváncsi, hogyan csináltak veled bábszínházat a sittes cigányok!
Mar 23, 2021 14:51:33
Álmodik a troll nyomor
Mar 23, 2021 14:53:50
Tajgi ha valami fenybenuszo-tacsimacsit bantani mersz sodi lottyet faszaval leszel felhuzva az eslo fara.
A börtönben sem esett semmi bajom én nem félek levágni egy tacskó fejét hidd el szabadlábon sem tudtok elkapni köcsögládák legávott fejű tacsimacsi RENDEL :D bruahahah vesztes szarok én azt csinálok amit akarok, ha pofán baszom kalapáccsal valamelyik zaklatót akkor pofán lesz baszva és ha levágom a tacskó fejét az le lesz vágva ne ugass nekem te kutya mert kiposom a beledet szar zaklató valóásgtagadó büdös pöcegödör patkányféreg Mar 23, 2021 14:53:50
sodika
Mar 23, 2021 14:55:13
2020.07.31 2021.03.23
2020.06.20 2021.02.07
41 44
Különbség 3 7,32%
2020.06.20 2021.02.07
41 44
Különbség 3 7,32%
Mar 23, 2021 14:55:13
sodika
Mar 23, 2021 14:55:34
7%
Mar 23, 2021 14:55:34
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 14:56:05
x68)
7%
A híres kerekítés ugye. Márknak kerekítettél a hónapban??
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 14:56:13
x19)
Jaja, pont. A kerekítés miatt mondtam 20, mert az alap 41 napi miatt szarul jönne ki, plusz a 20,5 az munkaidőre is esne :)
Bár addigra kirúgják :)
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 23, 2021 14:56:31
x2)
2020.07.31 2021.03.23
2020.06.20 2021.02.07
41 44
Különbség 3 7,32%
2020.06.20 2021.02.07
41 44
Különbség 3 7,32%
gratulálok. szép volt endre
Baromarc
(
x1)
Mar 23, 2021 14:56:34
x1)
És mi a kurva anyád tart vissza, hogy amíg nem kapsz választ a twitchtől addig is youtubeon told, majd ha válaszolnak annak függvényében eldöntöd melyzik platformon nyomod tovább?Amúgy mindenki pontosan tudja, hogy te soha a büdös életben nem fogsz streamelni sehol, mert egy lusta alkesz fasz vagy hozzá
sodika
Mar 23, 2021 14:57:16
Ha eddig vártam, várok még.
Mar 23, 2021 14:57:16
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 23, 2021 14:57:18
x2)
2020.07.31 2021.03.23
2020.06.20 2021.02.07
41 44
Különbség 3 7,32%
2020.06.20 2021.02.07
41 44
Különbség 3 7,32%
Ki a faszom vagy te? Nem tudom ki az a sokszor emlegetett Tajgi, de elhúzhatnál innen.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 14:57:42
x19)
Hatodikán bannoltak nem 7.én te pedofil szar.
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 14:57:48
x68)
Gyűlölöd a streamelést
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 23, 2021 14:57:49
x2)
Ne kertelj, egyszer légy férfi és válaszolj!
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2021 14:57:57
x136)
2020.07.31 2021.03.23
2020.06.20 2021.02.07
41 44
Különbség 3 7,32%
2020.06.20 2021.02.07
41 44
Különbség 3 7,32%
Amíg te a százalékokat számolgatod, addabboy a tviccs partner röhög rajtad.:)
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 23, 2021 14:58:09
x2)
csodára vársz? hí@ó ember vagy?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 23, 2021 14:58:17
x2)
hívő*
pedofilsodiasodi
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2021 14:58:49
x136)
Ünnepeld a troll tviccs partnerségét várakozás közben hahó!:)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 23, 2021 14:59:24
x37)
A börtönben sem esett semmi bajom én nem félek levágni egy tacskó fejét hidd el szabadlábon sem tudtok elkapni köcsögládák legávott fejű tacsimacsi RENDEL :D bruahahah vesztes szarok én azt csinálok amit akarok, ha pofán baszom kalapáccsal valamelyik zaklatót akkor pofán lesz baszva és ha levágom a tacskó fejét az le lesz vágva ne ugass nekem te kutya mert kiposom a beledet szar zaklató valóásgtagadó büdös pöcegödör patkányféreg
Kezeltesd magad, mert épp lábon hordasz ki valami durva agysérülést. Mondjuk ha engem fenyegetnél így, akkor nem nekem kéne magyarázkodnod, hanem a nagy erőkkel kiérkező rendőruraknak. Ennyire vágysz vissza az előzetesbe? Visszaesőként úgy megmérnek bazmeg, hogy az még gombócból is sok lenne. Gondolkodjál már.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 15:04:21
x19)
Mekkora már, hogy azt se tudja melyik nap bannolták :)
Lehet kiesett neki 1-2 nap akkora ütést kapott az univerzumtól :)
Lehet kiesett neki 1-2 nap akkora ütést kapott az univerzumtól :)
sodika
Mar 23, 2021 15:05:17
Mekkora már, hogy azt se tudja melyik nap bannolták :)
Mindkettőt.
Mar 23, 2021 15:05:17
Baromarc
(
x1)
Mar 23, 2021 15:05:51
x1)
Milyen kifogással fogod majd elsodikázni a youtube streameket ha letelt az 50%?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 23, 2021 15:06:23
x2)
Mindkettőt.
Mindkettőt.
és csodálkozol, hogy autistának nevezünk?
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 15:06:44
x19)
Mindkettőt.
Mindkettőt.
Szal ez ilyen masnizott dátum mint az, hogy mind a 6 félév elvégezve :)
-
Mar 23, 2021 15:07:18
miattam nem kell aggódni1 nem számítok visszesőnek
2 azért mert a felfüggesztett büntetéseim rég lejártak
arra nincs priusz
3. azért mert alegutóbbi ügyemben közmunka büntetést és elzárást kaptam
konklúzió: ezek jogilag elévült ügyek - erkölcsim is van
Mar 23, 2021 15:07:18
Baromarc
(
x1)
Mar 23, 2021 15:07:48
x1)
Mindkettőt.
Mindkettőt.
És mit írtál a fellebbezésben? Hogy nem is akartad megvillantani a faszod, csak így sikerült és ígéred mostantól főszabályként erre is figyelni fogsz? Másold már be azt a híres fellebbezést, mert így nem hiszem el hogy küldtél bármit is. A J.K.Rowling incidensnél minden felületedre felraktad amit a twitchnek küldtél, szóval tuti nem is küldtél nekik most semmit.
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 23, 2021 15:08:04
x2)
Minek akarsz újra streamelni? Utálsz streamelni, hahóóóó!
Nemzet Faszdublőre
Mar 23, 2021 15:08:23
Ha április 1-ig azaz sodi napig nem lesz tficcs akkor elismered,hogy halott?
Mar 23, 2021 15:08:23
kirakottLegoBusz
(
x1)
Mar 23, 2021 15:11:03
x1)
telex.hu/kulfold/2021/03/23/ausztralia-politikusok-kormanypart
itt még nincs eladósodva a Sodi. Itt az ideje, hahó! A helyedben most rögtön foglalnék repjegyet és mennék! :)
itt még nincs eladósodva a Sodi. Itt az ideje, hahó! A helyedben most rögtön foglalnék repjegyet és mennék! :)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 23, 2021 15:11:09
x13)
Két mondat, amit mostanában nem fogunk hallani:
1.: Visszakapja a csatornáját - mondja a Twitch admin Snecinek
2.: Most köhögjön Roland - mondja az urológus a Tajginak
Szerintem ez shiker!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
1.: Visszakapja a csatornáját - mondja a Twitch admin Snecinek
2.: Most köhögjön Roland - mondja az urológus a Tajginak
Szerintem ez shiker!
linzicsibe
(
x2)
Mar 23, 2021 15:12:20
x2)
Mindkettőt.
Mindkettőt.
Milyen fellebbezés? Nem küldtél te el semmit, csak a szád nagy! Mutasd azt a fellebbezést! Addig nem hisszük el, amíg meg nem mutatod!
sodika
Mar 23, 2021 15:12:29
És mit írtál a fellebbezésben? Hogy nem is akartad megvillantani a faszod, csak így sikerült és ígéred mostantól főszabályként erre is figyelni fogsz?
Ezt írtam:
---
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
A szabályszegést elismerem, valóban súlyosan gondatlan voltam. Nagyra értékelem az Önök munkáját, amivel a Twitch-et biztonságos hellyé igyekeznek tenni. Szeretném elismerésemet kifejezni, amiért a súlyos hibámat ilyen gyorsan észrevették, és közbeléptek. Köszönöm, és bocsánatot kérek, amiért miattam erre kényszerültek.
A videóból viszont egyértelműen látható, hogy nem volt szándékos, sőt: minden mozdulatommal ügyeltem, hogy csukva legyen a köntösöm. Észre se vettem, hogy fél másodpercre ez mégse teljesen sikerült.
A felfüggesztéssel teljesen egyetértek, annak végleges jellegével viszont nem, mert egy pillanatra egy szerencsétlen baleset történt. Kérem, vegyék figyelembe, hogy ilyen jellegű probléma, mint most, korábban soha nem volt a videós anyagaimmal. Abszolút soha.
Szeretném megköszönni, hogy ezzel a pihenővel lehetőséget biztosítanak nekem arra, hogy átgondoljam a súlyos hibáimat. Köszönöm.
Keményen dolgozom azon, hogy Twitch szabályainak megfelelő, szórakoztató tartalmat gyártsak, ennek érdekében folyamatosan fektetek be a stúdióm drága technikai eszközeibe. Kérem, segítsenek nekem abban, hogy tanulva ebből a valóban súlyos esetből tovább dolgozhassak azon, hogy szórakoztató és szabálykövető tartalmakat állíthassak elő a Twitch-en.
Kérem, szíveskedjenek adni nekem egy esélyt megmutatni, hogy munkával és megfelelő odafigyeléssel valóban a Twitch közösség értékes és szabálykövető tagja tudok lenni. Ezt előre is köszönöm szépen.
Ezt előre is köszönöm szépen.
Tisztelettel:
Kiss Endre (Sodivlog)
Mar 23, 2021 15:12:29
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2021 15:13:24
x19)
A faszát se onnan méri ahonnan kellene, hanem a seggétől, azért 23cm :)
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2021 15:13:26
x68)
Tisztelettel:
Kiss Endre (Sodivlog)
Kiss Endre (Sodivlog)
Miért hagytad ki, hogy Farkas? :DDDDDDDDDDDDDDD
kirakottLegoBusz
(
x1)
Mar 23, 2021 15:14:07
x1)
what szórakoztató tartalom?
Frei Tamás
(
x1)
Mar 23, 2021 15:14:16
x1)
A börtönben sem esett semmi bajom én nem félek levágni egy tacskó fejét hidd el szabadlábon sem tudtok elkapni köcsögládák legávott fejű tacsimacsi RENDEL :D bruahahah vesztes szarok én azt csinálok amit akarok, ha pofán baszom kalapáccsal valamelyik zaklatót akkor pofán lesz baszva és ha levágom a tacskó fejét az le lesz vágva ne ugass nekem te kutya mert kiposom a beledet szar zaklató valóásgtagadó büdös pöcegödör patkányféreg
De azért a telefonhoz megint anyádat küldöd te szar. Szegény nagyon megdöbbent az állatkínzáson. Megjegyzem nyilván ezt a szösszenetet két állatvédő szervezet is megkapta. ;)
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Milyen figyelmed te ostoba balfasz, hát a széken nem tudsz ülni kora délután, annyira be vagy már baszva. Örülj neki, hogy levegőt venni nem felejtettél még el...