lehet, hogy jótékony hatású ha látja azt a Púpos, hogy ha nincs kontent , nincs komment, nincs mihez hozzászólnia és hozzá sem szól senki, de ha akarod akkor szórakoztasd őt :)
én sem igazán értem hogy , honnan eszkalálódott ezt a helyzet , pedig magas az iq-m, de ez csak annyit jelenthet, hogy még egészséges vagyok és te is
Sokkal jobban csinálta a streamelést, mint Endre valaha fogja. Ezek a tények.
De egyébként ez mit jelentett? Hogy tudja kitiltani, vagy mit akarhatott mondani ezzel?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
egyszerűen csak agyára ment snecológia, meg a thc/alkohol.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ügyesen bizonyítod hogy komolyan retardált emberek is járnak ide :D
Sose fodjuk megtudni.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Nem szabad komolyan venni, valami bekattant és össze vissza hadovált, hányszor előadta, hogy mi készül mit tud, milyen levelei vannak , mit pöcögtetnek mások és hűha, mi derült ki ebből, szerintem semmi.
Csinálhat adda nagy Sodi megváltó akciókat, de az semmivel sem komolyabb hatású mint az ha valaki Sodi ducatós utolsó útjáról fantáziál.
Én mindkettőn röhögök.
ecsem a kiskabos talålkozott ma sipos testverrel, mår ha ez mond valamit.
yitzhak. éppen kakilóba rakja addaboyt.
Vajon Cvi is így született?
nem akarom tudni!!!!!!!!!!!!!!!!
lesz román etyetem is Pesten?
hát azért hetyetye
Valamit szarakodott a cloudflare ő meg eltolt egy szar poént erről. Kb
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
igen, van itt "beépült" retard, emlékezzetek pl. vastaps vagy Magyarósi Csaba nickekre régről, de idővel megtanult viselkedni, bizonyos szófordulatokat alkalmazni, képeket feltölteni és mivel több regje van, saját magát is pontozza fel. meg volt már itt szó "farmolásról", de sztem Zulu és/vagy Pók képben vannak ezzel, csak hagyják a debilt kibontakozni, amíg nem túl szemtelen.
van rá esély, hogy a gnóm fejében tényleg ez megy le, hogy a nagy bejelentése miatt van most ekkora balhé a fórumon, bontogatja a sokadik győzelmi sörét
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
:DDDDD
hehe
Nagyon helyes, annál nagyobbat koppan majd
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
nevetni fogsz, de ami miatt addaboy kiborult, az elég nagy eséllyel cvigány és/vagy kisukrán és/vagy zsákfalusi ténykedése. ezek a retardok csinálhattak kamuregeket, és próbáltak addától irl adatokat szerezni. ezek küldhettek neki szurató maileket. egy itteni trollnak ugyan mi érdeke fűződne egy doxxoláshoz, amikor bárkivel találkozik irl is.
emiatt még nevetségesebb addaboy picsáskodása, mert a leggagyibb retardok játszadoznak vele, és miközben menő biztonsági szakembernek mondja magát, az alapszintű trollkodás ellen nem tud védekezni. még valami vírust is benyalt egy trollkodó mailből, alig tudta megmenteni a gépét.
* ásít *
már kikerültél addaboy instára is. vagy az aki lopja a nickedet.
Tényleg, az mrljane mögötti illető él még? Mert anno Sherlock Porks szerint ő átment azon a határon, amit még élve meg lehet úszni. Vagy ő is az ügyfélkapus troll sorsára jutott?
Húúúú nekem kimaradt az elmúlt húsz év, ezt hol lehet megtekinteni?
Imádom a férfikönnyeket. Ugyanis.
Aki disznók közé merészkedik ne lepődjön meg ha meg akarják enni. Mit várt, meleg hógolyót?
Hahó!
;)
csavarhúzózás volt meg nyakon ugrálás. Ja és viperázás!
Hahó!
pont ez a fenyegetés lett százszorosan elverve a malaczon. ez a pimaszkodás volt büntetve hosszú éveken át.
web.archive.org szerintem
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ment a mínusz tesó!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
nem tudom a technikai részleteket, de adda mesélte, hogy valaki küldött neki valamit a protonmailre, és amikor megnyitotta, talán a mellékletet, talán egy képet, akkor a biosig tartó újraindítási ciklusba került a gépe, és nagy buherálások árán tudta csak visszahozni.
mi a fasznak küldene egy itteni troll egy kártevőt egy műsort szolgáltató másik trollnak? nyilvánvaló, hogy az egyik retard volt. mint ahogy az összes többi szúratás is.
sorstársam
pedofilsodiasodi
Nem értek egyet. Amit itt láttunk, az a borderline személyiségzavar klasszikus megnyilvánulása. Idézek a webbetegről:
www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/2453/borderline-szemelyisegzavar
1. kétségbeesett erőfeszítés a valós vagy képzelt elhagyatás elkerülésére
2.instabil és intenzív interperszonális kapcsolatok mintázata, melyekre az idealizálás és lebecsülés szélsőséges váltakozása jellemző
3. identitászavar: kifejezetten és tartósan instabil önkép vagy önérték
4. impulzivitás, legalább két potenciálisan önkárosító vagy önveszélyeztető területen (költekezés, szex, szerabúzus, gondtalan autóvezetés, falás)
5. ismétlődő szuicid viselkedés, gesztusok, fenyegetés, önsértő viselkedés
6. affektív instabilitás a jelentős hangulati reaktivitás következtében (pl.: intenzív epizodikus diszfória, irritábilitás vagy szorongás, mely rendszerint néhány órán át tart és csak ritkán áll fenn néhány napnál tovább)
7. krónikus üresség érzés
8. inadekvát intenzív harag vagy a harag kontrollálásának nehézsége (pl.: gyakori dühkitörések, állandó harag, ismétlődő verekedés)
9. átmeneti, stresszhez kapcsolódó paranoid gondolatok vagy súlyos disszociatív tünetek.
A kiértékelést a fórumozókra bízom, ha eljöttök hozzám kávézni, élőben is beszélgetek róla szívesen.
Az előzőt nem ~n írtam hanem hahó.
Nicktolvajlás egy troll fórumon, brühühü, hova jut a világ, bruhuhú.
Sohatöbbetnemirokide. Adanfiju egy buzikurva de sírásig szopatnám ám!
Bort bont már a pedofil nem sört, mert "egészségesebb" és ugyanúgy "jó kedve van" tőle.
Nothing's better than cheddar!
2.instabil és intenzív interperszonális kapcsolatok mintázata, melyekre az idealizálás és lebecsülés szélsőséges váltakozása jellemző
stb.
Ez annyira én!
Mifaaaaaaaaaaaan
Igen, vörösborra átszokást emlegette az egyik livejában, de utána még sörikézett sajnos.
Mifaaaaaaaaaaaan
RGL most nem szabadúszó? Elhagyta a cigánykurvája talán. Még ezt is megosztotta endre a pőpfalon hetekkel ezelőtt.
Endre, nem veszed magadhoz az előadóművész urat?
pedofilsodiasodi
De, a videóiban szokott is szomorkodni a régi szerelme után.
azt már nem hajtogatja, hogy eladták a gyerekét? az a gyerek már 13 éves talán. lassan megint el lehet adni. újrahasznosítás.
Takarodjál már, retard.
Ez is Sodit igazolja, mert a Mogyorós sem egy Huawei P30-al veszi fel a flokkot!
te vagy az "flóra"???
Mi szól a regisztráció ellen? Nem kell hozzá még egy eldobható email sem
fél, hogy lesz 13 csillaga
Mifaaaaaaaaaaaan
végre egy jó hír!
8 ezer eurós költözés várható? az ágyat, polcot, gémer széket, csak teherautóval lehet szállítani. mennyibe kerülhet pl. egy linz-bécs, vagy linz-klagenfurt fuvar egy kisteherautóval?
Emlékeztek, amikor éveken keresztül loopolta, hogy aki két hétnél tovább külföldre megy, az hazaáruló? Egyszer, amikor ausztriában egy magyar vendégmunkásokat szállító autó karambolozott, és több ember meghalt, azzal kommentálta, hogy "nem kellett volna hazaárulni".
Fél évvel később már boldogan repült Németországba, hogy ott beveresse az orrát Chrissel, és zaklathassa Andit fél éven át.
Utána egy évre még hazajött, a többit pedig már mindenki tudja.
A legkisebb problémát se fogja neki jelenteni, ha be kell oltatnia magát ahhoz, hogy meztelenül kisgyerekekre ronthassson a szaunában. Ha picit kínosnak érzi, akkor nem fog válaszolni a felkérdezésekre, csak annyit, hogy "vége a járványnak, nem téma, miért vagy lemaradva", de lehet, hogy megtisztel minket egy olyan kifogással, hogy "ha a labancok ehhez ragaszkodnak, akkor a sodi annak eleget tesz, baszódjanak meg".
És ennyi.
Sodi egy szociopata. Neki nincsenek dilemmái, lelkiismeretfurdalása, semmi. Neki csak priori igényei vannak, és azokkal kapcsolatos, primitív érzései. Semmi más.
Remeljuk, legalabb a 8500 euro + ciganyinflacio dijat elkolti ra a selejtes!
+ trollfelár.
Azzal már biztosan számolhatunk, hogy a Müncheni vagy Köln-i költözésre többezer euró fog elúszni, kezdve a kaukkcióval ami 1500 euró ha jól emlékszem.
Endre elmebeteg, ebből adódóan nem tud igénybevenni költöztetésre szakosodott szolgáltatásokat (ne is segítsünk neki), csakis segítségért tud könyörögni másoknak ha ilyen alapvető élethez fűződő változások állnak be, szóval itt az idő újra felismerni az alábbi úriember arcát:

Endre! Ő itt Kovács Márk Ytong Minecraft! Híres miskolci szépfiú, pedofil senior gányolót lehúzó kisstílű gengszter. Neki fizettél sokezer eurót, hogy elköltöztesse a sok haszontalan elektronikai hulladékodat, amit magaddal cibálsz.
Hívd fel, hátha segíteni fog. Egy üdvözlő küldés szerintem feleveníti azt a sok közös emléket a kis barátoddal!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
1000-1500 euró környéke kb.
De nem ez a nagy tétel, hanem a lakás, amit egyáltalán szeptemberben lehet felmondani, és még az is legalább 3 havi lakbér, lehet több. Meg amit tönkretett a lakásban (parkettát biztosan, plusz a takarítás díja) az is lesz egy kis pénz a kaución felül.
linzi recskaodú felmondási költség 2000+
linzi kaució 1000 (ezt már bukta, a fotók megvannak)
költözés 1000
új lakás kaució és első havi lakbér 2000+
új lakás ügynöki díj 1000 (megint lehúzzák, meglásd :)
Minimum 7ezer lesz költözés.
egy részeg verte be az orrát, Andi csak kiröhögte
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2021 12:33:25
x68)
Mindenki megőrült, mert sodi minőségi tartalommal fog jelentkezni májustól
Mifaaaaaaaaaaaan
Puha Slag
(
x7)
Apr 27, 2021 12:34:22
x7)
uncsiiiiiiiii
Elterelitek a figyelmet a lényegről, miszerint:
-Sodinak már osztrák hitelkártyája is van
-újabb felpörgés várható, a májusi felpörgés (tm), jön a szórakoztató kontent!
-a miskolci gallery megint beszabályozta a púpost
-Kovács Márk Miskolc, Mező utca 18. sz alatti lakos újabb segélyre számíthat Linz, Ausztria irányából
Elterelitek a figyelmet a lényegről, miszerint:
-Sodinak már osztrák hitelkártyája is van
-újabb felpörgés várható, a májusi felpörgés (tm), jön a szórakoztató kontent!
-a miskolci gallery megint beszabályozta a púpost
-Kovács Márk Miskolc, Mező utca 18. sz alatti lakos újabb segélyre számíthat Linz, Ausztria irányából
A kombájn elüt
(
x1)
Apr 27, 2021 12:35:45
x1)
beleolvastam, denekem ez mår uncsi es követhetetlen. ez itten nem a sodi vlogja?
lehet, hogy jótékony hatású ha látja azt a Púpos, hogy ha nincs kontent , nincs komment, nincs mihez hozzászólnia és hozzá sem szól senki, de ha akarod akkor szórakoztasd őt :)
én sem igazán értem hogy , honnan eszkalálódott ezt a helyzet , pedig magas az iq-m, de ez csak annyit jelenthet, hogy még egészséges vagyok és te is
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 27, 2021 12:36:39
x9)
Ez ugyan nem mai felhívás és wall-of-text lesz a válasz:
Ide 2012 tájékán csatlakoztam, de előtte olvastam az Index fórumot is. Ez utóbbit csak read-only módban, az akkori munkám mellett volt idő olvasgatni.
Az utóbbi években viszont már hanyagoltam a dolgot, nagyrészt a saját dolgaim miatt (Gabucino örökbecsű szavaival élve: "get a life", nem mintha előtte nem lett volna).
Olvasgatni még egy ideig próbáltam, de amikor bejöttek a napi tíz oldalas auticunamik ideje, egyszerűen nem lehetett rendesen utolérni a helyzetet (illetve lehetett volna, de ennyire már nem érdekelt).
Adda pár adását láttam (bár csak a felvételeket), szerintem teljesen vállalható volt, ráadásul a hozzám hasonlóaknak jó kis összefoglalók voltak. Aki hőbörög, hogy mi volt benne a jó és szántsa be a csatornát, az kb. ugyanazt a színvonalat képviseli, mint aki a Facebook-on vagy máshol nekiáll szidni egy sorozatot/filmet, hogy szar és dögöljön meg a rendező/stúdió/színész. Ha nem tetszik, van kismillió más, amit lehet nézni. Tudtommal senkit sem kényszerítettek pisztollyal a fejénél, hogy márpedig neked ezt végig kell ülnöd. Értéket adott hozzá a snecológiához, ugyanúgy, mint az Anikós adások (amiket szintén hibás lépésnek tartanak páran - persze csak utólag, miután már vége volt). Rengeteg információt elkotyogott a púpos ezen adások közben és papírokat/képernyőket villantott.
Ez most szigorúan saját ízlés szerint, de én többre értékeltem ezeket, mint azokat a hozzászólásokat a fórumra, amik egy (tő)mondatból álltak és rengetegszer több volt belőlük, mint asodi hozzászólásaiból a legnagyobb loopolások idején, lásd "Sodi, dögölj meg", "Sodi buzi" és hasonlók. Ez utóbbiakkal ellentétben az élőben kérdezések ki tudták zökkenteni a vágányról a púpos autivonatot és szórakoztatóak voltak.
És most jöhetnek a mínuszok, túl sok csillagom van.
aki itt van a régiek (mondjuk 2012 előttiek) közül, az válaszoljon erre a kommentre. nszksz.
Ide 2012 tájékán csatlakoztam, de előtte olvastam az Index fórumot is. Ez utóbbit csak read-only módban, az akkori munkám mellett volt idő olvasgatni.
Az utóbbi években viszont már hanyagoltam a dolgot, nagyrészt a saját dolgaim miatt (Gabucino örökbecsű szavaival élve: "get a life", nem mintha előtte nem lett volna).
Olvasgatni még egy ideig próbáltam, de amikor bejöttek a napi tíz oldalas auticunamik ideje, egyszerűen nem lehetett rendesen utolérni a helyzetet (illetve lehetett volna, de ennyire már nem érdekelt).
Adda pár adását láttam (bár csak a felvételeket), szerintem teljesen vállalható volt, ráadásul a hozzám hasonlóaknak jó kis összefoglalók voltak. Aki hőbörög, hogy mi volt benne a jó és szántsa be a csatornát, az kb. ugyanazt a színvonalat képviseli, mint aki a Facebook-on vagy máshol nekiáll szidni egy sorozatot/filmet, hogy szar és dögöljön meg a rendező/stúdió/színész. Ha nem tetszik, van kismillió más, amit lehet nézni. Tudtommal senkit sem kényszerítettek pisztollyal a fejénél, hogy márpedig neked ezt végig kell ülnöd. Értéket adott hozzá a snecológiához, ugyanúgy, mint az Anikós adások (amiket szintén hibás lépésnek tartanak páran - persze csak utólag, miután már vége volt). Rengeteg információt elkotyogott a púpos ezen adások közben és papírokat/képernyőket villantott.
Ez most szigorúan saját ízlés szerint, de én többre értékeltem ezeket, mint azokat a hozzászólásokat a fórumra, amik egy (tő)mondatból álltak és rengetegszer több volt belőlük, mint asodi hozzászólásaiból a legnagyobb loopolások idején, lásd "Sodi, dögölj meg", "Sodi buzi" és hasonlók. Ez utóbbiakkal ellentétben az élőben kérdezések ki tudták zökkenteni a vágányról a púpos autivonatot és szórakoztatóak voltak.
Sodika angolnázása
Apr 27, 2021 12:36:45
addabboy ne haragudj, amióta nem vagy többet homokos azóta haragszom rád!
A biszexek nem igazi buzik.
sodika nem tud belépni, addaboy herbázik és az anyja új férjének a neve pityerebalint05
Köcsög trólszók kényszerítették az előző beírásra, Ada baszni akarok veled!!
A biszexek nem igazi buzik.
sodika nem tud belépni, addaboy herbázik és az anyja új férjének a neve pityerebalint05
Köcsög trólszók kényszerítették az előző beírásra, Ada baszni akarok veled!!
Apr 27, 2021 12:36:45
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2021 12:37:03
x68)
Én szívesen reagálnék sodira, de nem csinál semmi érdekeset az ég világon.
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2021 12:40:41
x37)
Az egyébként, mivel a snecologiahoz sosem volt arc köthető, most pedig egy ilyen drogos lett úgymond mindenki arca, a stream tartalmától függetlenül nem túl hasznos.
Az meg, hogy ilyen 3 eurós játéksorsolásokkal be vonzott 10 évesek voltak a nézők fele, látszott a chaten ahova max 20 ember írt aktívan.
Az meg, hogy ilyen 3 eurós játéksorsolásokkal be vonzott 10 évesek voltak a nézők fele, látszott a chaten ahova max 20 ember írt aktívan.
Sokkal jobban csinálta a streamelést, mint Endre valaha fogja. Ezek a tények.
rBali
(
x24)
Apr 27, 2021 12:40:54
x24)
Endre, akkor ma kamerából a vákumot kiszívós és javítós live várható?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Naxoin
Apr 27, 2021 12:41:15
Addabboy tegnap bejelentette, hogy sodit kitiltotta a fórumról és amint újra itt lesz, megint kitiltja.
Tehát sodi többet nem fog ide írni.
Apr 27, 2021 12:41:15
-
Apr 27, 2021 12:43:08
Addabboy tegnap bejelentette, hogy sodit kitiltotta a fórumról és amint újra itt lesz, megint kitiltja.
De egyébként ez mit jelentett? Hogy tudja kitiltani, vagy mit akarhatott mondani ezzel?
Apr 27, 2021 12:43:08
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 12:43:17
x135)
addaboy, picsáskodás helyett rakd ki a levelezést yitzhakkal. legyen valami tényfeltárás is. képernyőképeket hama-hama, Hahó!
xray
(
x21)
Apr 27, 2021 12:44:19
x21)
......
még nincs tizenvalahány, szóval ne izgulj, téged nem bánt a bácsi. És most jöhetnek a mínuszok, túl sok csillagom van.
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 12:44:45
x135)
egyszerűen csak agyára ment snecológia, meg a thc/alkohol.
-
Apr 27, 2021 12:45:35
Az egyébként, mivel a snecologiahoz sosem volt arc köthető, most pedig egy ilyen drogos lett úgymond mindenki arca, a stream tartalmától függetlenül nem túl hasznos.
Ügyesen bizonyítod hogy komolyan retardált emberek is járnak ide :D
Apr 27, 2021 12:45:35
Puha Slag
(
x7)
Apr 27, 2021 12:46:14
x7)
addaboy, picsáskodás helyett rakd ki a levelezést yitzhakkal. legyen valami tényfeltárás is. képernyőképeket hama-hama, Hahó!
Sose fodjuk megtudni.
A kombájn elüt
(
x1)
Apr 27, 2021 12:50:21
x1)
Nem szabad komolyan venni, valami bekattant és össze vissza hadovált, hányszor előadta, hogy mi készül mit tud, milyen levelei vannak , mit pöcögtetnek mások és hűha, mi derült ki ebből, szerintem semmi.
Csinálhat adda nagy Sodi megváltó akciókat, de az semmivel sem komolyabb hatású mint az ha valaki Sodi ducatós utolsó útjáról fantáziál.
Én mindkettőn röhögök.
Örebro
(
x17)
Apr 27, 2021 12:52:18
x17)
rövid velemeny az addabboy saga-rol:
- adda, ha emlekszel meg egeszen az elejen irtam ide egy kommentet, amiben ertetlenkedtem, hogy tulajdonkeppen miert is vagy ilyen ”nyåjas” (es most itt az immunitåst ne keverjuk bele) a gyagyåssal.
- arra te reagåltål, hogy ez nem is ugy van ez egy koncepcio - kb. ez volt a lenyege.
- bår nem regeötem a twisch csatornådra, de figyelemmel kisertem mit törtenik. en drukkoltam, hogy valahogy meg tudd leszkeztetno (baszni ha a sodit idezzeuk) ezt az idiotåt.
- aztån jött a törpegnomos performance, a miertjere nem jöttem rå, mert ugye azt te is tudod, hogy gyengeelmeju gnomot egy autista irånyit, tehåt elö volt keszitve a veled valo talålkozåsra.
- ha jol belegondolunk semmi uj nem jött elö a törpetöl, ha csak nem annyi, hogy bevåsåroltål neki, miertjet szinten nem tudom.
- koråbban emlitettem terez mamåt, ez a forum szvsz. nem arrol szol. hogy az egyebkent retardålt, skizo, nåci elveket vallo, bunözö, alkoholista, pedofil, hazug blablabla, reggelig sorolhatnåm, szoval nem arrol szol, hogy a honukalå nyulsz es szocializålod öket, megvåltoztatod öket. ezek nem e r d e m l i k a jo szot a segitseget.
- ami nekem a legfuråbbvolt a gyagyåssal kialakitando ”mediabirodalom”. adda te nem vagy buta gyerek, te tudtad, hogy ez a faszfej ha elöben nem ks, de visszanezve konstalja mit tervezel es tulajdonkeppen hova categorizålod öt.
- nekem ez nem jött be, tenyszeruen lejött, hogy magasrol szarja le az ötleteidet, nem erdekli mit kerdz, vagy mit iger neked. azert kommunikålt veled, mert igy kontroll alatt voltål, tehåt neki igy nem årthattål.
szoval ennyi az en velemenye, lehet nem stimmel, ha meg faszsåg, lehet törölni.
- adda, ha emlekszel meg egeszen az elejen irtam ide egy kommentet, amiben ertetlenkedtem, hogy tulajdonkeppen miert is vagy ilyen ”nyåjas” (es most itt az immunitåst ne keverjuk bele) a gyagyåssal.
- arra te reagåltål, hogy ez nem is ugy van ez egy koncepcio - kb. ez volt a lenyege.
- bår nem regeötem a twisch csatornådra, de figyelemmel kisertem mit törtenik. en drukkoltam, hogy valahogy meg tudd leszkeztetno (baszni ha a sodit idezzeuk) ezt az idiotåt.
- aztån jött a törpegnomos performance, a miertjere nem jöttem rå, mert ugye azt te is tudod, hogy gyengeelmeju gnomot egy autista irånyit, tehåt elö volt keszitve a veled valo talålkozåsra.
- ha jol belegondolunk semmi uj nem jött elö a törpetöl, ha csak nem annyi, hogy bevåsåroltål neki, miertjet szinten nem tudom.
- koråbban emlitettem terez mamåt, ez a forum szvsz. nem arrol szol. hogy az egyebkent retardålt, skizo, nåci elveket vallo, bunözö, alkoholista, pedofil, hazug blablabla, reggelig sorolhatnåm, szoval nem arrol szol, hogy a honukalå nyulsz es szocializålod öket, megvåltoztatod öket. ezek nem e r d e m l i k a jo szot a segitseget.
- ami nekem a legfuråbbvolt a gyagyåssal kialakitando ”mediabirodalom”. adda te nem vagy buta gyerek, te tudtad, hogy ez a faszfej ha elöben nem ks, de visszanezve konstalja mit tervezel es tulajdonkeppen hova categorizålod öt.
- nekem ez nem jött be, tenyszeruen lejött, hogy magasrol szarja le az ötleteidet, nem erdekli mit kerdz, vagy mit iger neked. azert kommunikålt veled, mert igy kontroll alatt voltål, tehåt neki igy nem årthattål.
szoval ennyi az en velemenye, lehet nem stimmel, ha meg faszsåg, lehet törölni.
broni
(
x45)
Apr 27, 2021 12:57:01
x45)
baszik most walaki???????????????
Örebro
(
x17)
Apr 27, 2021 12:57:45
x17)
vladrl
(
x8)
Apr 27, 2021 12:57:58
x8)
Oaaarghhh
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
NaxoinVálasz
Apr 27, 2021 12:58:09
Adanboj rontscsa a hervalbizniszemet Tiszavasváriban de azért kakiloba raknam a tiszaparton!
Ugyanitt kémiai vegyszerekkel beszórt nővényi tőrmelék kapható!!
Sodika+adanboj=110 látogató a fórumon.
Nokontent, de szuratnak a bajszos gecit!
Ugyanitt kémiai vegyszerekkel beszórt nővényi tőrmelék kapható!!
Sodika+adanboj=110 látogató a fórumon.
Nokontent, de szuratnak a bajszos gecit!
Apr 27, 2021 12:58:09
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 12:58:33
x135)
yitzhak. éppen kakilóba rakja addaboyt.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 27, 2021 12:58:53
x6)
hát azért hetyetye
Puha Slag
(
x7)
Apr 27, 2021 12:59:01
x7)
Én mindkettőn röhögök.
Én mindkettőn röhögök.
broni
(
x45)
Apr 27, 2021 13:00:10
x45)
nem akarom tudni!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Apr 27, 2021 13:00:52
x45)
na, kémkedek a szekunak.
D_Dezső
(
x29)
Apr 27, 2021 13:02:51
x29)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 27, 2021 13:05:41
x6)
na, kémkedek a szekunak.
lesz román etyetem is Pesten?
SyntaxError
(
x24)
Apr 27, 2021 13:06:53
x24)
A nagy dráma közepedte, azért ne feledkezzünk meg a lényegről: The show must go on.
Várom a következő nagy fogást Endre!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Várom a következő nagy fogást Endre!
Naxoin
Apr 27, 2021 13:08:56
Addaboy sodi féltestvére!!
Apr 27, 2021 13:08:56
bolgár jeti
(
x30)
Apr 27, 2021 13:14:52
x30)
Valamit szarakodott a cloudflare ő meg eltolt egy szar poént erről. Kb
Sodika angolnázása
Apr 27, 2021 13:21:00
Kurvára leszállhatnátok rólam!!
Én már olyan dolgokat tudok Endrusról, amiért itt egyesek donételnének!!
Endre keep calm and carry on TAOT!! Én vagyok az igazi adda
I heart bolgár jeti!! 444
Én már olyan dolgokat tudok Endrusról, amiért itt egyesek donételnének!!
Endre keep calm and carry on TAOT!! Én vagyok az igazi adda
I heart bolgár jeti!! 444
Apr 27, 2021 13:21:00
Nemfatyle
(
x7)
Apr 27, 2021 13:22:36
x7)
Ez az összeesküvésesdi valami echelon paródia lesz, elvégre rajtuk röhög 2 hónapja a stream-jeiben :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
vladrl
(
x8)
Apr 27, 2021 13:24:09
x8)
Szuratnak, nem alszom.
Mortal Danger
Apr 27, 2021 13:25:46
Van ez a vélemény, meg van az, hogy szerintem az elmúlt 1-1,5 évben beépült ide pár igencsak furcsa retardált, akiknek sikerült felpluszzoltatniuk pár világoskék accountot. Ilyen Mitvisz félékre tessék gondolni, meg a gyanúsan rossz helyesírású, kvázi majdnem nullkilométeres kék accountokra, random tömeges lemínuszolásokra, stb. Nem ős-snecológusok ezek, hanem újhullámos debilek. Még csak nem is trash-csoportosok, mert ezek oda is csak trollkodni járnak valószínűleg. Mémeskedő pepe-békás buzeránsok. De 40 évesen ezt már át kéne tudni látni, basszus, és nem magadra venni.
igen, van itt "beépült" retard, emlékezzetek pl. vastaps vagy Magyarósi Csaba nickekre régről, de idővel megtanult viselkedni, bizonyos szófordulatokat alkalmazni, képeket feltölteni és mivel több regje van, saját magát is pontozza fel. meg volt már itt szó "farmolásról", de sztem Zulu és/vagy Pók képben vannak ezzel, csak hagyják a debilt kibontakozni, amíg nem túl szemtelen.
Apr 27, 2021 13:25:46
Univerzum
Apr 27, 2021 13:29:07
Szeretném jelezni, hogy bármi is történjék, Kiss Endre Farkast nem menti meg senki, sorsa elrendeltetett a tettei által.
Apr 27, 2021 13:29:07
Real_adda
Apr 27, 2021 13:35:48
Titkos médiapaktum! Eltitkolt médiakontent amiért a trollok őlni tudnának?
Endre titkos élete avagy hol terem a Múmiagomba??
Adanboj live most!!!
Endre titkos élete avagy hol terem a Múmiagomba??
Adanboj live most!!!
Apr 27, 2021 13:35:48
Real_IRA
Apr 27, 2021 13:38:53
Mi is unjuk.
Apr 27, 2021 13:38:53
bolgár jeti
(
x30)
Apr 27, 2021 13:38:58
x30)
Jó lesz ez, mint amikor athina szakított tomkettel a blogon :D
púpospúp
(
x2)
Apr 27, 2021 13:40:50
x2)
Mindenki megőrült, mert sodi minőségi tartalommal fog jelentkezni májustól
van rá esély, hogy a gnóm fejében tényleg ez megy le, hogy a nagy bejelentése miatt van most ekkora balhé a fórumon, bontogatja a sokadik győzelmi sörét
tyodika
Apr 27, 2021 13:42:04
minden a tejveim szejint alakul, mirror beszántva, addabboy kivégezve :)
Apr 27, 2021 13:42:04
Magyarország rémálma
(
x7)
Apr 27, 2021 13:42:10
x7)
:DDDDD
botibb
Apr 27, 2021 13:42:32
Endre,
mit ettél ma reggelire?
Nagy farkam van és kemény. :)
mit ettél ma reggelire?
Apr 27, 2021 13:42:32
Nemfatyle
(
x7)
Apr 27, 2021 13:42:54
x7)
Nagyon helyes, annál nagyobbat koppan majd
Sodika angolnázása
Apr 27, 2021 13:44:34
Oh,kellemetes,hogy most az én nickem is lopva van.
Kedves trollégák,megnyugodhattok,mindenkit bírok,csak snecit nem.
Apr 27, 2021 13:44:34
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 13:45:48
x135)
nevetni fogsz, de ami miatt addaboy kiborult, az elég nagy eséllyel cvigány és/vagy kisukrán és/vagy zsákfalusi ténykedése. ezek a retardok csinálhattak kamuregeket, és próbáltak addától irl adatokat szerezni. ezek küldhettek neki szurató maileket. egy itteni trollnak ugyan mi érdeke fűződne egy doxxoláshoz, amikor bárkivel találkozik irl is.
emiatt még nevetségesebb addaboy picsáskodása, mert a leggagyibb retardok játszadoznak vele, és miközben menő biztonsági szakembernek mondja magát, az alapszintű trollkodás ellen nem tud védekezni. még valami vírust is benyalt egy trollkodó mailből, alig tudta megmenteni a gépét.
* ásít *
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 13:47:18
x135)
Oh,kellemetes,hogy most az én nickem is lopva van.
már kikerültél addaboy instára is. vagy az aki lopja a nickedet.
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 27, 2021 13:47:23
x16)
akkor neked megvolt a mrljane nickcsalád.
Tényleg, az mrljane mögötti illető él még? Mert anno Sherlock Porks szerint ő átment azon a határon, amit még élve meg lehet úszni. Vagy ő is az ügyfélkapus troll sorsára jutott?
ausztria halszagú
Apr 27, 2021 13:48:21
Jó lesz ez, mint amikor athina szakított tomkettel a blogon :D
Apr 27, 2021 13:48:21
Puha Slag
(
x7)
Apr 27, 2021 13:48:23
x7)
* ásít *
* ásít *
Aki disznók közé merészkedik ne lepődjön meg ha meg akarják enni. Mit várt, meleg hógolyót?
Sodika angolnázása
Apr 27, 2021 13:48:37
Az előzőt nem én írtam én a jeti nickje vagyok!!
Adanboya titokban lepaktált endrével és cannabisolaj bizniszbe kezdenek!
Médiapaktum, eltitkolt kontent!
Adanboj emlegetése =110 látogató!
Yitzhak hallgat!!
A botrány dagad!!!
Üzengetések, geciskedések, Berohadt halak!
Drága pénzen vásárolt tisztítószerek!!
Sodika kitiltva, kontent lófasz, a Trollszok könyörögnek addának!!
Adanboya titokban lepaktált endrével és cannabisolaj bizniszbe kezdenek!
Médiapaktum, eltitkolt kontent!
Adanboj emlegetése =110 látogató!
Yitzhak hallgat!!
A botrány dagad!!!
Üzengetések, geciskedések, Berohadt halak!
Drága pénzen vásárolt tisztítószerek!!
Sodika kitiltva, kontent lófasz, a Trollszok könyörögnek addának!!
Apr 27, 2021 13:48:37
törpspa
Apr 27, 2021 13:48:54
Hahó!
;)
Apr 27, 2021 13:48:54
Puha Slag
(
x7)
Apr 27, 2021 13:49:02
x7)
csavarhúzózás volt meg nyakon ugrálás. Ja és viperázás!
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 13:51:11
x135)
Hahó!
pont ez a fenyegetés lett százszorosan elverve a malaczon. ez a pimaszkodás volt büntetve hosszú éveken át.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 27, 2021 13:52:33
x30)
web.archive.org szerintem
kripli figyelő
(
x12)
Apr 27, 2021 13:54:36
x12)
Aki le akarja tiltani púpost a fórumozástól annak bizony kölcsön kell kérnie vagy minden nap szalonnás krumplit vinni a recskabunkerba. Tehát sodi többet nem fog ide írni.
xray
(
x21)
x21)
..... alapszintű trollkodás ellen nem tud védekezni. még valami vírust is benyalt egy trollkodó mailből, alig tudta megmenteni a gépét.
* ásít *
ez valami vicc a vírussal, ráadásul mailből? * ásít *
Sodika angolnázása
Apr 27, 2021 13:56:34
Trollégák,még a nick tolvaj szabadon tevékenykedik addig eltűnök,s ha megkérhetlek titeket,minuszoljátok szét.
.
.
Apr 27, 2021 13:56:34
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2021 13:58:01
x68)
Trollégák,még a nick tolvaj szabadon tevékenykedik addig eltűnök,s ha megkérhetlek titeket,minuszoljátok szét.
.
.
Ment a mínusz tesó!!!
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 13:59:26
x135)
ez valami vicc a vírussal, ráadásul mailből?
nem tudom a technikai részleteket, de adda mesélte, hogy valaki küldött neki valamit a protonmailre, és amikor megnyitotta, talán a mellékletet, talán egy képet, akkor a biosig tartó újraindítási ciklusba került a gépe, és nagy buherálások árán tudta csak visszahozni.
mi a fasznak küldene egy itteni troll egy kártevőt egy műsort szolgáltató másik trollnak? nyilvánvaló, hogy az egyik retard volt. mint ahogy az összes többi szúratás is.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 27, 2021 13:59:29
x2)
sorstársam
Csernus Imre
Apr 27, 2021 13:59:44
*Bopolaritás intensifies"
Nem értek egyet. Amit itt láttunk, az a borderline személyiségzavar klasszikus megnyilvánulása. Idézek a webbetegről:
www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/2453/borderline-szemelyisegzavar
3. identitászavar: kifejezetten és tartósan instabil önkép vagy önérték
4. impulzivitás, legalább két potenciálisan önkárosító vagy önveszélyeztető területen (költekezés, szex, szerabúzus, gondtalan autóvezetés, falás)
5. ismétlődő szuicid viselkedés, gesztusok, fenyegetés, önsértő viselkedés
6. affektív instabilitás a jelentős hangulati reaktivitás következtében (pl.: intenzív epizodikus diszfória, irritábilitás vagy szorongás, mely rendszerint néhány órán át tart és csak ritkán áll fenn néhány napnál tovább)
7. krónikus üresség érzés
8. inadekvát intenzív harag vagy a harag kontrollálásának nehézsége (pl.: gyakori dühkitörések, állandó harag, ismétlődő verekedés)
9. átmeneti, stresszhez kapcsolódó paranoid gondolatok vagy súlyos disszociatív tünetek.
A kiértékelést a fórumozókra bízom, ha eljöttök hozzám kávézni, élőben is beszélgetek róla szívesen.
Apr 27, 2021 13:59:44
Sodika angolnázása
Apr 27, 2021 13:59:57
.
.
Az előzőt nem ~n írtam hanem hahó.
Nicktolvajlás egy troll fórumon, brühühü, hova jut a világ, bruhuhú.
Sohatöbbetnemirokide. Adanfiju egy buzikurva de sírásig szopatnám ám!
Apr 27, 2021 13:59:57
CheddarGoblin
(
x2)
Apr 27, 2021 14:02:24
x2)
bontogatja a sokadik győzelmi sörét
Bort bont már a pedofil nem sört, mert "egészségesebb" és ugyanúgy "jó kedve van" tőle.
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2021 14:03:28
x68)
stb.
Ez annyira én!
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2021 14:04:11
x68)
Igen, vörösborra átszokást emlegette az egyik livejában, de utána még sörikézett sajnos.
Mindeközben
Apr 27, 2021 14:05:10
RGL vígan kukázik a barátnőjével.
Törpepapa nyálbuborékokat ereget mosogatós melócsá közben.
Kisboros és Cvi álnevekről szuratják a retardkergetőket.
Addabboy megsértődött és soha többet nem ír ide.
Mindeközben Kiss Endre Farkas vígan fütyizik a családi nudiképekre.
Apr 27, 2021 14:05:10
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 27, 2021 14:06:42
x2)
RGL vígan kukázik a barátnőjével.
RGL most nem szabadúszó? Elhagyta a cigánykurvája talán. Még ezt is megosztotta endre a pőpfalon hetekkel ezelőtt.
Endre, nem veszed magadhoz az előadóművész urat?
xray
(
x21)
Apr 27, 2021 14:13:22
x21)
nszksz mi a fasznak küldene egy itteni troll egy kártevőt egy műsort szolgáltató másik trollnak? nyilvánvaló, hogy az egyik retard volt. mint ahogy az összes többi szúratás is.
Egy régi troll
Apr 27, 2021 14:14:18
Addabboy2209 munkássága mindenki előtt jó példa lehetne, hogyan juthat egy törekvő fiatal olyan magasra, hogy megégeti a nap!
Addabboy, amióta össze eszünk azóta itt nincs kontent.
A trollok egymást marják, Endre kajánul vigyorog, elkezdődött az identitástolvajlás és a légkör már már toxikus, a milliő pedig Endre szobájába emlékeztet. Büdös akólmeleg, legyek kel, rothadó halfejekkel!
110 látogató nevében ADDA, KÖNYÖRGÖM PÉKÜJJÜNKKI!
AZT CSINÁLJUK AMIT AKARSZ CSAK GYERE VISSZA ÉS LEGYEN KONTENT MEG 2EURO59 CENTES JÁTÉKOK.
Te menő security analystnak mondod magad és mi miattad jöttünk ide!!
Könyörgöm!
Péküjjünkki!!
A trollok egymást marják, Endre kajánul vigyorog, elkezdődött az identitástolvajlás és a légkör már már toxikus, a milliő pedig Endre szobájába emlékeztet. Büdös akólmeleg, legyek kel, rothadó halfejekkel!
AZT CSINÁLJUK AMIT AKARSZ CSAK GYERE VISSZA ÉS LEGYEN KONTENT MEG 2EURO59 CENTES JÁTÉKOK.
Könyörgöm!
Péküjjünkki!!
Apr 27, 2021 14:14:18
CheddarGoblin
(
x2)
Apr 27, 2021 14:14:34
x2)
RGL most nem szabadúszó?
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 14:20:23
x135)
azt már nem hajtogatja, hogy eladták a gyerekét? az a gyerek már 13 éves talán. lassan megint el lehet adni. újrahasznosítás.
gyakorlott gyagyás
Apr 27, 2021 14:20:24
Sodi következő adásra nehogy elduguljon a szag elszívó mert akkor gondok lesznek! Én javaslom hogy egy lájv adás keretein belül nézd meg! Talán egy két csótányt is elkaphatsz akik a halfejet (vagy ami maradt) lakmározzák!!!!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Apr 27, 2021 14:20:24
Okjs Snecologus
(
x1)
Apr 27, 2021 14:22:42
x1)
füvesboy
* ásít *
Közben mogyorós csaba már hazajött a felpörgetésből!
youtu.be/rrVLcpdYuZM?t=246
Sodi, iphone 11 pro, iphone 11 pro!
szutyok
* ásít *
Közben mogyorós csaba már hazajött a felpörgetésből!
youtu.be/rrVLcpdYuZM?t=246
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2021 14:25:38
x37)
Addabboy2209 munkássága mindenki előtt jó példa lehetne, hogyan juthat egy törekvő fiatal olyan magasra, hogy megégeti a nap!
Könyörgöm!
Péküjjünkki!!
Könyörgöm!
Péküjjünkki!!
Takarodjál már, retard.
CheddarGoblin
(
x2)
Apr 27, 2021 14:27:01
x2)
Ez is Sodit igazolja, mert a Mogyorós sem egy Huawei P30-al veszi fel a flokkot!
Adanboj
Apr 27, 2021 14:29:40
Ha kontent akkor Yitzhak!
Tonket sodi húga!!
Tonket sodi húga!!
Apr 27, 2021 14:29:40
vladrl
(
x8)
Apr 27, 2021 14:31:23
x8)
Adda tolvajkeregeto volt!
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 14:33:16
x135)
Adda tolvajkeregeto volt!
te vagy az "flóra"???
bolgár jeti
(
x30)
Apr 27, 2021 14:33:31
x30)
.
.
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2021 14:34:06
x68)
fél, hogy lesz 13 csillaga
rBali
(
x24)
Apr 27, 2021 14:36:33
x24)
ENDRE!
Ausztria fellélegezhet, májusban minden nyithat
index.hu/kulfold/2021/04/27/ausztria-fellelegezhet-majusban-minden-nyithat/
Hamarosan költözhetsz!
Hamarosan költözhetsz!
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 14:41:54
x135)
ENDRE!
Hamarosan költözhetsz!
Hamarosan költözhetsz!
végre egy jó hír!
8 ezer eurós költözés várható? az ágyat, polcot, gémer széket, csak teherautóval lehet szállítani. mennyibe kerülhet pl. egy linz-bécs, vagy linz-klagenfurt fuvar egy kisteherautóval?
-
Apr 27, 2021 14:42:22
ENDRE!
Hamarosan költözhetsz!
Hamarosan költözhetsz!
Emlékeztek, amikor éveken keresztül loopolta, hogy aki két hétnél tovább külföldre megy, az hazaáruló? Egyszer, amikor ausztriában egy magyar vendégmunkásokat szállító autó karambolozott, és több ember meghalt, azzal kommentálta, hogy "nem kellett volna hazaárulni".
Fél évvel később már boldogan repült Németországba, hogy ott beveresse az orrát Chrissel, és zaklathassa Andit fél éven át.
Utána egy évre még hazajött, a többit pedig már mindenki tudja.
A legkisebb problémát se fogja neki jelenteni, ha be kell oltatnia magát ahhoz, hogy meztelenül kisgyerekekre ronthassson a szaunában. Ha picit kínosnak érzi, akkor nem fog válaszolni a felkérdezésekre, csak annyit, hogy "vége a járványnak, nem téma, miért vagy lemaradva", de lehet, hogy megtisztel minket egy olyan kifogással, hogy "ha a labancok ehhez ragaszkodnak, akkor a sodi annak eleget tesz, baszódjanak meg".
És ennyi.
Sodi egy szociopata. Neki nincsenek dilemmái, lelkiismeretfurdalása, semmi. Neki csak priori igényei vannak, és azokkal kapcsolatos, primitív érzései. Semmi más.
Apr 27, 2021 14:42:22
Eldobott halfej
Apr 27, 2021 14:45:55
Engem már senki nem keres?
Apr 27, 2021 14:45:55
gobesug
(
x30)
Apr 27, 2021 14:46:30
x30)
ENDRE!
Hamarosan költözhetsz!
Hamarosan költözhetsz!
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 14:49:13
x135)
sokkal jobb dologra számíthatunk, mint a beoltás. puha slag negatív teszttel akar operálni. vagyis védtelenül akar szaunába menni. ha valakinek pár napos tesztje van, az simán lehet fertőzött. de még az is, aki be van oltva. vagyis a nyitás megnöveli annak az esélyét, hogy puha slag elkapjon valami keményebb variánst.
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 14:49:44
x135)
+ trollfelár.
rBali
(
x24)
Apr 27, 2021 14:52:15
x24)
végre egy jó hír!
Azzal már biztosan számolhatunk, hogy a Müncheni vagy Köln-i költözésre többezer euró fog elúszni, kezdve a kaukkcióval ami 1500 euró ha jól emlékszem.
Endre elmebeteg, ebből adódóan nem tud igénybevenni költöztetésre szakosodott szolgáltatásokat (ne is segítsünk neki), csakis segítségért tud könyörögni másoknak ha ilyen alapvető élethez fűződő változások állnak be, szóval itt az idő újra felismerni az alábbi úriember arcát:

Endre! Ő itt Kovács Márk Ytong Minecraft! Híres miskolci szépfiú, pedofil senior gányolót lehúzó kisstílű gengszter. Neki fizettél sokezer eurót, hogy elköltöztesse a sok haszontalan elektronikai hulladékodat, amit magaddal cibálsz.
Hívd fel, hátha segíteni fog. Egy üdvözlő küldés szerintem feleveníti azt a sok közös emléket a kis barátoddal!
gobesug
(
x30)
Apr 27, 2021 14:53:05
x30)
Amúgy üdv Endre, most pakoltunk fel a kocsiból és mivel ma még szabin, ideje volt vissza is jönni napozni.

Te? Zokogsz a penészedben? Nyugi-nyugi, hamarosan vége!

Te? Zokogsz a penészedben? Nyugi-nyugi, hamarosan vége!
vladrl
(
x8)
Apr 27, 2021 14:53:35
x8)
szia márk, szép a faszod, adok 2k eurót és megyünk kölnbe? nem baj, ha a cuccok felét itthagyom, csak mennyükmána
-
Apr 27, 2021 14:59:06
WhatAndi verte be az orrat, haho!
Apr 27, 2021 14:59:06
bolgár jeti
(
x30)
Apr 27, 2021 14:59:23
x30)
végre egy jó hír!
1000-1500 euró környéke kb.
De nem ez a nagy tétel, hanem a lakás, amit egyáltalán szeptemberben lehet felmondani, és még az is legalább 3 havi lakbér, lehet több. Meg amit tönkretett a lakásban (parkettát biztosan, plusz a takarítás díja) az is lesz egy kis pénz a kaución felül.
linzi recskaodú felmondási költség 2000+
linzi kaució 1000 (ezt már bukta, a fotók megvannak)
költözés 1000
új lakás kaució és első havi lakbér 2000+
új lakás ügynöki díj 1000 (megint lehúzzák, meglásd :)
Minimum 7ezer lesz költözés.
Mortal Danger
Apr 27, 2021 15:01:07
WhatAndi verte be az orrat, haho!
egy részeg verte be az orrát, Andi csak kiröhögte
Apr 27, 2021 15:01:07
Berlini részeg járókelők
Apr 27, 2021 15:02:16
Mi is szívesen bevernénk a sodi dudaorrát!
Apr 27, 2021 15:02:16
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 27, 2021 15:02:49
x19)
Szép lenne ha márk segítene neki cuccolni, se jogsija, se autója annak a cigánynak (pontosabban neki se) XD
Remélem rápakol a költöztetésre vmi 200%os jutalékot :)
Remélem rápakol a költöztetésre vmi 200%os jutalékot :)
vladrl
(
x8)
Apr 27, 2021 15:04:15
x8)
sodi pénzel majd még egy babát miskolcra
Hahó
(
x135)
Apr 27, 2021 15:05:42
x135)
sokkal olcsóbb lesz egy kisteherautót hozatni miskolcról, mint linzben szerezni egyet. talán márk jogosítványos embere már visszatért ukrajnából, és tud intézni valamit. 2000 euró bátorító küldéssel meg lehetne indulni.
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ha támogatod a nickváltásomat, nyomj egy up-ot, és morzsolj el egy könnycseppet szegény addaboy lelki meghurcoltatása miatt. (külön-külön nem lehet, ha up-ot nyomsz, akkor azzal jelzed, hogy sírtál addaboy bántása miatt)