« 7453 7454 7455 7456 7457 7458 7459 7460 7461 7462 »
1733255 komment.

Szerző: . Apr 27, 2021 22:04:16
Válasz
(1)
Real_adda
Hahó igazából Endre élettársi és féltékeny addára.

Adda beszélt Endrussal, aki eléggé ideges valami miatt, amiről megkért hogy ne beszéljek nektek.

Hahó a pisis rinyálásával felrobbantotta az instámat, de jelenleg még mindig a legjobb pályázat az övé.

Puha Slag félremagyaráz, jiccak hallgat, Endre fókaüvölt és azt mondja "hód".

Adda jövő héten elviszi Hahót Viktorral, vanillamew-al és Natashával csajozni, hátha baszik egyet végre és megnyugszik.

Bolgár jeti továbbra is geciskedik mert ehhez nagyon ért.

A fórum forrong,
Kontent lófasz,
Addaboy szúrja natashát,
Masztiparty for long!

amikor egy boomer simp lesz
Apr 27, 2021 22:04:16

Szerző: Egy Vlognéző Gyerek (Snecológus-pontszám: 4036x2) Apr 27, 2021 22:06:01
Válasz
(13)
Én már nem is értem mi folyik itt.

Putyputyputy HALLO
Apr 27, 2021 22:06:01

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Apr 27, 2021 22:08:03
Válasz
(3)
Uncsi.
* ásít *
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Apr 27, 2021 22:08:03

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Apr 27, 2021 22:09:38
Válasz
(-1)
Real_adda
bla bla bla

tedd magad hasznossá, és szerezd meg a masztipartis haverodtól kakás rosza elmeszakértői véleményét. a fb képei között van, csak priváttá tette.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Apr 27, 2021 22:09:38

Szerző: Endrecsalogató Apr 27, 2021 22:10:27
Válasz
(2)
Apr 27, 2021 22:10:27

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Apr 27, 2021 22:12:29
Válasz
(18)
Most tartok ott, hogy nagyon remélem, hogy ez az egész performansz csak azért van, hogy ASODI egy orbitális faszerdő közepén találja magát, és nem valódi pinát-növesztett adda-picsogás megy, mert az már kicsit tényleg túlzás lenne. Ha saját magad hájpolására csinálod, akkor Soha többet ne írj ide, már elmagyaráztam tegnap, hogy miért. Ha tényleg besértődtél, akkor meg tessék szépen elhalkulni, egy hónap, és senki sem fog emlékezni erre a kis intermezzóra. De ez, hogy lassan Vigyázat Troll! mélységekbe merülsz, ez NEKED megalázó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Apr 27, 2021 22:12:29

Szerző: C64korszak (Snecológus-pontszám: 5276x2) Apr 27, 2021 22:12:55
Válasz
(-1)
Én nemtom, hirtelen mindenki totál meghülyült itt, ahol valaha, akkor is hatalmas (és csak a beavatottak számára szórakoztató) show volt, szerepjáték, regények, fikciós állatságok, stb, ha a gyagyásról hónapok óta azt sem tudtuk él-e még.

Most is ez kellene, teljes sneci zárlat, talán kikopna a sok kis idióta, mert unná magát.

Ha egy nick azt írja, hogy hületrollszok, meg cunyafórum, az rögtön retard, és renter-t hajtott végre..vagymiakeci..beszarok.

Meggyalázta a trollokat, ellenük beszélt, mittomén? Mi van itt, inkvizíció? Tökhülye mindenki?!?

Hova fogunk eljutni? Trollbíróság, gyűlöletbeszéd meghatározása, erkölcsi kódex?

Egy sötétnickes kétcsillagos "nem érti", miért jó sok nicken írni, "hátazolyan izé, férretard aki őő...nem talájja önmagát!!!" ...hogyhogyhogymimimimiavéreshaboskecimvan? :)

Tényleg addig bomlasztottak a retardok ,hogy lassan a trollok is mind félretardok?

Az egyiknek ez a seggfájása, a másiknak az a seggfájása, harmadiknak csak beüt hirtelen ,hogy aki sokat itt lóg, az egyébként is élettelen szar, és ettől szubretard, nem ám mint ő, aki egyébként (evvel IS) órákon át teleírja a fórumot...

A másik ős kéknickes adott valami leköpött szaros két fillért, a gyagyás fasznak, majd nem elég, hogy beleálltak, erre a kéknickes nagytroll matyarázkodik, sőt utólag is seggfájása van az esettől és mossa kezeit??...uramég.. nekem kínos már basszátok meg, ami megy, és elsősorban nem az amit Adda csinál.

Ő egy felnőtt ember, egy érett öreg róka, látszik a szemén, s hanglejtésén a gesztusain. Tudja merre van előre. Meg hátra. Csupa ovis gyerek van itt, a kis búmerezgető hülyegyerekek lefertőzték emókórral a csapatot?
Ébresztő, baszki!!

Ha épp most így szuratja a népet Adda, mer' most ehhez van kedve, had csinálja.

Meglehet szétszopat épp benneteket, ti magatok hisztériáztok egy fiktív karakter színjátszásától, hogy jujujuj, meg jajajaj...miért nem trollkodik, hát ez retardkodik, ez ivott hétfőn, biztos egy simlis nyomorult, stb

Komplett sodika szintű agyrezgéseket találtok már ki, nem tűnik fel?! :)

Apr 27, 2021 22:12:55

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Apr 27, 2021 22:13:36
Válasz
(8)
Én blokkolom magam a fórumról 1-2 hétre, kurva unalmas az egész. Have fun
¯\_(ツ)_/¯
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Apr 27, 2021 22:13:36

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Apr 27, 2021 22:14:09
Válasz
(-2)
rBali
Én blokkolom magam a fórumról 1-2 hétre, kurva unalmas az egész. Have fun
¯\_(ツ)_/¯

Talán egy fórumzár sem ártana, de persze ez csak egy tipp.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Apr 27, 2021 22:14:09

Szerző: Real_adda Apr 27, 2021 22:14:59
Válasz
(-14)
Hahó
tedd magad hasznossá, és szerezd meg a masztipartis haverodtól kakás rosza elmeszakértői véleményét. a fb képei között van, csak priváttá tette.

Jiccak levél meg kontent meg ez, meg tegyem magam hasznossá?

És ezért mit kapok te rinyagép, mesélj 40milliót a haverodtól??

Endrus téged tényleg kitiltottalak innen?
Miért vagy olyan ideges Endrus, tényleg nem mondhatom el?

Ó de kár.

Na bipoláris depresszió, herbál, meg szuratás.

Nincs itt lófasz kontent sem csak pár vén buzi meg broni.

Adanboj a forumon-110 latogato
Hahó rinyagép és még ondó a forumon-68 látogató.

Addabboy superior
Hahó cry me a river.
Könyörögj a kontentedért!
Apr 27, 2021 22:14:59

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Apr 27, 2021 22:16:28
Válasz
(13)
C64korszak

Igen, de ne itt! Ez ASODI fóruma, és abban Hahó trollégának igaza van, hogy itt troll vagy retard lehetsz. A retardoknak meg nincs itt helyük, menjenek tiszafaszomba excelt írogatni!
Apr 27, 2021 22:16:28

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33221x16) Apr 27, 2021 22:16:44
Válasz
(18)
Na jó, most már nekem is rohadtul elegem lett ebből az egész Addabboy sagából. Pedig ha valaki, még pont én voltam a legmegértőbb az egészből.

Szóval felkérem Radírpókot, ha valaki továbbra is addázik (magamat is beleértve), azt bannolja a picsába pár órára. Vagy a kéknickeseket kérem, higy mínuszolják le a faszba -10-ig, mert akkor alapból is ad a fórum némi pihenőt.

Ez most már minden, csak nem szórakoztató. Rohadtul elég volt!
Térjünk vissza Snecire.
Apr 27, 2021 22:16:44

Szerző: . Apr 27, 2021 22:17:00
Válasz
(2)
rBali
Talán egy fórumzár sem ártana, de persze ez csak egy tipp.

előte tőccsed fő a rollert peter griffin
Apr 27, 2021 22:17:00

Szerző: sittessanyi Apr 27, 2021 22:18:05
Válasz
(13)
Amúgy csak nekem fura, hogy yhitzak a semmibő lett kéknickes zsidó és az egyetlen emlékezets akciója ez a cirkusz?

Hahónak lesz igaza. ez cvi vagy kisbori műve. az ő életcéljuk a nyomozás, troll leleplezés. ez az ő módszerük. mi, átlag zsidók dolgozunk, családi életet élünk, dugunk és esténként fellépünk hogy röhögjünk snecin, néha szivatjuk (de csak őt) és élvezzük adda műsorát.

Szóval Adda! kicsit higgadj le! a fórum alapvetően lájkolja amit csinálsz. a karcosabb arcok néha bekóstolnak. én is voltam már 24 órás bannon mikor örebronak mentem neki törptémában. radírpók is fölényeskedett, hahó is kóstolgat a cigányozós témában, de leszarom az ilyen kis surlódásokat, mert tudom, hogy egy tanszéken dolgozunk, egy a cél. sneci szopatása. nem kell egymást lávolni.

én amúgy a púpegyenesítő vonal híve vagyok, de bírlak, tisztelem azt hogy jobb szívvel viszonyulsz a korcshoz. ez is egy álláspont, virágozzon ezer virág.

legyen béke és tánc!
mert ez uncsi és gáz.

(bár legalább lehet kicsit pihenni és nem kell 1000 kommenteket átnyálazni per nap)
Apr 27, 2021 22:18:05

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Apr 27, 2021 22:18:56
Válasz
(2)
Real_adda
Jiccak levél meg kontent meg ez, meg tegyem magam hasznossá?

És ezért mit kapok te rinyagép, mesélj 40milliót a haverodtól??

Endrus téged tényleg kitiltottalak innen?
Miért vagy olyan ideges Endrus, tényleg nem mondhatom el?

Ó de kár.

Na bipoláris depresszió, herbál, meg szuratás.

Nincs itt lófasz kontent sem csak pár vén buzi meg broni.

Adanboj a forumon-110 latogato
Hahó rinyagép és még ondó a forumon-68 látogató.

Addabboy superior
Hahó cry me a river.
Könyörögj a kontentedért!

hogyhogy mit kapsz érte? azt amit minden troll, aki kutatási anyagot szerez a tanszéknek. a jó érzést, hogy tettél valamit a tudományért, amin mások is nevetni fognak, semmi mást. ezért csináljuk, a nevetésért.
Apr 27, 2021 22:18:56

Szerző: . Apr 27, 2021 22:19:36
Válasz
(0)
C64korszak
Én nemtom, hirtelen mindenki totál meghülyült itt, ahol valaha, akkor is hatalmas (és csak a beavatottak számára szórakoztató) show volt, szerepjáték, regények, fikciós állatságok, stb, ha a gyagyásról hónapok óta azt sem tudtuk él-e még.

Most is ez kellene, teljes sneci zárlat, talán kikopna a sok kis idióta, mert unná magát.

Ha egy nick azt írja, hogy hületrollszok, meg cunyafórum, az rögtön retard, és renter-t hajtott végre..vagymiakeci..beszarok.

Meggyalázta a trollokat, ellenük beszélt, mittomén? Mi van itt, inkvizíció? Tökhülye mindenki?!?

Hova fogunk eljutni? Trollbíróság, gyűlöletbeszéd meghatározása, erkölcsi kódex?

Egy sötétnickes kétcsillagos "nem érti", miért jó sok nicken írni, "hátazolyan izé, férretard aki őő...nem talájja önmagát!!!" ...hogyhogyhogymimimimiavéreshaboskecimvan? :)

Tényleg addig bomlasztottak a retardok ,hogy lassan a trollok is mind félretardok?

Az egyiknek ez a seggfájása, a másiknak az a seggfájása, harmadiknak csak beüt hirtelen ,hogy aki sokat itt lóg, az egyébként is élettelen szar, és ettől szubretard, nem ám mint ő, aki egyébként (evvel IS) órákon át teleírja a fórumot...

A másik ős kéknickes adott valami leköpött szaros két fillért, a gyagyás fasznak, majd nem elég, hogy beleálltak, erre a kéknickes nagytroll matyarázkodik, sőt utólag is seggfájása van az esettől és mossa kezeit??...uramég.. nekem kínos már basszátok meg, ami megy, és elsősorban nem az amit Adda csinál.

Ő egy felnőtt ember, egy érett öreg róka, látszik a szemén, s hanglejtésén a gesztusain. Tudja merre van előre. Meg hátra. Csupa ovis gyerek van itt, a kis búmerezgető hülyegyerekek lefertőzték emókórral a csapatot?
Ébresztő, baszki!!

Meglehet szétszopat épp benneteket, ti magatok hisztériáztok egy fiktív karakter színjátszásától, hogy jujujuj, meg jajajaj...miért nem trollkodik, hát ez retardkodik, ez ivott hétfőn, biztos egy simlis nyomorult, stb

emók ?! azok nem haltak má ki ?! 10 éve nem láttam egyet se

broni prof az utolsó imó
Apr 27, 2021 22:19:36

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Apr 27, 2021 22:19:39
Válasz
(2)
nyilvános faszkiverő
Most tartok ott, hogy nagyon remélem, hogy ez az egész performansz

Szerintem meglesz a valódi ok hamarosan :)

Natyon súlyos az az insta, a mai képek alapján lehet tajginak vett egy photoshopot és social media-rabszolgaként használja? :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Apr 27, 2021 22:19:39

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Apr 27, 2021 22:20:33
Válasz
(-2)
Hahó
hogyhogy mit kapsz érte?

Menjetek szobára, ne itt verjétek a faszotokat előttünk.
Nothing's better than cheddar!
Apr 27, 2021 22:20:33

Szerző: C64korszak (Snecológus-pontszám: 5276x2) Apr 27, 2021 22:20:36
Válasz
(-1)
Ja és kérem a homokkekszuális tartalom azonnali törlését!!!
NSZKSZ!
Apr 27, 2021 22:20:36

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Apr 27, 2021 22:26:57
Válasz
(3)
CheddarGoblin
Menjetek szobára, ne itt verjétek a faszotokat előttünk.

görgesd át ami nem tetszik, minuszoljál. ugyanez vonatkozik a többiekre is, akiknek nem tetszenek a kommentjeim. azt írok ide amit akarok, 9 éven át így tettem, és ezután is így fogok tenni. nszksz a megértést.
Apr 27, 2021 22:26:57

Szerző: Real_adda Apr 27, 2021 22:27:32
Válasz
(-12)
Hahó
hogyhogy mit kapsz érte? azt amit minden troll, aki kutatási anyagot szerez a tanszéknek. a jó érzést, hogy tettél valamit a tudományért, amin mások is nevetni fognak, semmi mást. ezért csináljuk, a nevetésért.

Meh.
Látom te inkább ilyen reggeli aktív arc vagy. Hagylak pihenni fáradt csont, majd átgondolod reggelig.

Üdv minden rajongónak!
Ásó 27,puha Slag, szeretlek benneteket!!
Apr 27, 2021 22:27:32

Szerző: SzotyisCibbon Apr 27, 2021 22:28:08
Válasz
(2)
bolgár jeti
Szerintem meglesz a valódi ok hamarosan :)

Natyon súlyos az az insta, a mai képek alapján lehet tajginak vett egy photoshopot és social media-rabszolgaként használja? :D

A barátjaként mi a véleményed a szürreális, posztmodern performanceról?
Apr 27, 2021 22:28:08

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Apr 27, 2021 22:33:11
Válasz
(1)
szerintem addának nem sikerült a pénisznagyobbító műtétje, ezért most szomorú. ma este érted masztizik a fórum, öreg harcos!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Apr 27, 2021 22:33:11

Szerző: Nemfatyle (Snecológus-pontszám: 15765x7) Apr 27, 2021 22:35:46
Válasz
(2)
addánál az STNÍI is olyan mint snecinél, tegnap bejelentette, hogy kiszáll a snecológiából, azóta meg több kommentet írt mint előtte egy hónap alatt. Profi a srác
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Apr 27, 2021 22:35:46

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Apr 27, 2021 22:35:48
Válasz
(0)
vladrl
szerintem addának nem sikerült a pénisznagyobbító műtétje

Örülhet, hogy túlélte!

www.life.hu/hirek/20190307-belehalt-a-penisznagyobbito-mutetbe-a-milliomos-kereskedo.html
Apr 27, 2021 22:35:48

Szerző: Seggszőr von Balu Apr 27, 2021 22:35:50
Válasz
(4)
Na de a lényeg: Hol a kamera javítós live? Érdekelne, hogyan kell megszerelni profi módjára a milliós szetápot.
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
Apr 27, 2021 22:35:50

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Apr 27, 2021 22:36:56
Válasz
(1)
C64korszak

Ébresztő, baszki!!

Neked nem tudom, melyikkel van nagyobb gondod, a szövegértéssel, vagy a fogalmazással, de nem akkora ügy ez, hogy magánnyomozót béreljek.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Apr 27, 2021 22:36:56

Szerző: . Apr 27, 2021 22:44:11
Válasz
(2)
C64korszak

Ébresztő, baszki!!

ok boomer
Apr 27, 2021 22:44:11

Szerző: Metélt gondolatjel Apr 27, 2021 22:46:00
Válasz
(1)
Ezt az egész Sodi témát át kellene passzolni Tc-nek!
Apr 27, 2021 22:46:00

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Apr 27, 2021 22:48:13
Válasz
(0)
Metélt gondolatjel
Ezt az egész Sodi témát át kellene passzolni Tc-nek!

a troll excel lesz átpasszolva tc-nek, megmondta kisrühes. abban pedig benne van yitzhak is, a szúratós emailjével együtt.
Apr 27, 2021 22:48:13

Szerző: - Apr 27, 2021 22:50:19
Válasz
(4)
Rossz erzes latni a kedves trollokat es a forumot ilyen megosztott allapotban. Konyorgom bekuljunk ki.
Apr 27, 2021 22:50:19

Szerző: gyakorlott gyagyás Apr 27, 2021 22:50:43
Válasz
(8)
Kurva anyád sodi! Ez mind miattad van.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Apr 27, 2021 22:50:43

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Apr 27, 2021 22:53:03
Válasz
(5)
SzotyisCibbon
A barátjaként mi a véleményed a szürreális, posztmodern performanceról?

"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Apr 27, 2021 22:53:03

Szerző: Sodika angolnázása Apr 27, 2021 22:54:30
Válasz
(0)
Lassaj jöhet az Adda STNÍI számláló. :D
Apr 27, 2021 22:54:30

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Apr 27, 2021 22:55:44
Válasz
(4)
Sodika angolnázása
Lassaj jöhet az Adda STNÍI számláló. :D

2 hónap ahhoz kevés lesz, de a szócikk biztos bővülni fog :D
Apr 27, 2021 22:55:44

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Apr 27, 2021 23:07:46
Válasz
(7)
-
Rossz erzes latni a kedves trollokat es a forumot ilyen megosztott allapotban. Konyorgom bekuljunk ki.

régen minden jobb volt!

mégpedig azért, mert régen kb. minden troll levlistás volt, és csak kb. 30-an voltunk. le volt egyeztetve a fórum iránya, mit írunk, hogy meg tudjuk szopatni snecit. csak aztán volt egy áruló (retard), aki beengedte a levlistára snecit. aztán szűkíteni kellett a listát biztonsági okok miatt, végül pedig elenyészett.

szóval amíg volt lista, volt összetartás. ma már ez nincs, és ahogy hígul a társaság, úgy lesz egyre nagyobb a széthúzás. mindegy, andi, ez van.
Apr 27, 2021 23:07:46

Szerző: Sodika angolnázása Apr 27, 2021 23:10:36
Válasz
(0)
bolgár jeti
2 hónap ahhoz kevés lesz, de a szócikk biztos bővülni fog :D

Polgárháború a trollok közt. :D
Apr 27, 2021 23:10:36

Szerző: Kinevelt Devizás (Snecológus-pontszám: 2361x1) Apr 27, 2021 23:10:44
Válasz
(22)
linzi rejtett kamera
KISS ENDRE ist ein pederast.
Apr 27, 2021 23:10:44

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Apr 27, 2021 23:16:59
Válasz
(2)
kisboros, tedd ki az excelt, hányan voltunk az első levlistán!
Apr 27, 2021 23:16:59

Szerző: -pup Apr 27, 2021 23:17:03
Válasz
(0)
Mi történt a mirroral?
Apr 27, 2021 23:17:03

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Apr 27, 2021 23:17:50
Válasz
(6)
-pup
Mi történt a mirroral?

sneci kirakta a legobuszt!
Apr 27, 2021 23:17:50

Szerző: Sodika angolnázása Apr 27, 2021 23:22:21
Válasz
(1)
A tanszék tudományos munkájához visszatérve.
Kedvenc púposunk ma nagyon el volt veszve.
Lehet a 10-15. söci után tapsol,hogy elintézte a gonosz tjolokat.

.
Apr 27, 2021 23:22:21

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Apr 27, 2021 23:27:33
Válasz
(1)
Sodika angolnázása

.

10-15 pohár VÖRÖSBOR után! Egészséges életmód van már, hahó!
Apr 27, 2021 23:27:33

Szerző: - Apr 27, 2021 23:55:56
Válasz
(5)
Hahó
régen minden jobb volt!

mégpedig azért, mert régen kb. minden troll levlistás volt, és csak kb. 30-an voltunk. le volt egyeztetve a fórum iránya, mit írunk, hogy meg tudjuk szopatni snecit. csak aztán volt egy áruló (retard), aki beengedte a levlistára snecit. aztán szűkíteni kellett a listát biztonsági okok miatt, végül pedig elenyészett.

szóval amíg volt lista, volt összetartás. ma már ez nincs, és ahogy hígul a társaság, úgy lesz egyre nagyobb a széthúzás. mindegy, andi, ez van.

Mindig bizonytalan voltam benne hogy volt/van-e lista, azt hittem ez csak az alany megfelemlitese.

Soha nem akartam a tuzhoz kozel kerulni, read only mode abszolult megteszi 10+ eve.

A te munkassagod kulonosen ertekeltem egy idoben, GF-kent nagy kedvencem voltal.

Nekem ez a forum fontos, nem Endre miatt, o jelentektelen, viszont a jo humoru trollok. Szurke egerekedes utan szeretek itt olvasgatni.

Kulon koszonet rBalinak a mirrorert, halas vagyok hogy nem Endre szamait kellett novelnem.

Szeretnem ha az Ugy nem vesztene erdemes trollokat emiatt a fiasko miatt.
Talan mar emlitettem de konyorgok bekuljunk ki.
Apr 27, 2021 23:55:56

Szerző: Dik Apr 27, 2021 23:58:05
Válasz
(-2)
Apr 27, 2021 23:58:05

Szerző: - Apr 28, 2021 00:02:28
Válasz
(0)
Sodika angolnázása
A tanszék tudományos munkájához visszatérve.
Kedvenc púposunk ma nagyon el volt veszve.

.

Vagy adda zagyválását hallgatja a telefonba, vagy sima depresszió van.

Ha örülne valaminek, arról tudnánk.
Apr 28, 2021 00:02:28

Szerző: silingó sanyi Apr 28, 2021 00:03:12
Válasz
(-3)
-
Mindig bizonytalan voltam benne hogy volt/van-e lista, azt hittem ez csak az alany megfelemlitese.

Soha nem akartam a tuzhoz kozel kerulni, read only mode abszolult megteszi 10+ eve.

A te munkassagod kulonosen ertekeltem egy idoben, GF-kent nagy kedvencem voltal.

Nekem ez a forum fontos, nem Endre miatt, o jelentektelen, viszont a jo humoru trollok. Szurke egerekedes utan szeretek itt olvasgatni.

Kulon koszonet rBalinak a mirrorert, halas vagyok hogy nem Endre szamait kellett novelnem.

Szeretnem ha az Ugy nem vesztene erdemes trollokat emiatt a fiasko miatt.
Talan mar emlitettem de konyorgok bekuljunk ki.

ő nem lehet GF hisz ő és még néhány régi troll, már egy ideje bojkottálják a forumot.Hahó!
Apr 28, 2021 00:03:12

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Apr 28, 2021 00:04:19
Válasz
(0)
broni
én már semmit nem értek, addaboy sodi haverja lett, vagy mi fan????????????mindegy

hejj sátán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Professzor, maga mindig állandó, ami megnyugtató.

Van itt egy kis csetepaté, de mindig ez van, ha valami kezd mainstream lenni, megjelennek a figyelemkurvák, akik 5 perc hírnévre hajtanak :)

Sodi így is, úgy is a Blahán köt ki, és ez a lényeg.

Aki meg kurvának áll, az ne sírjon! :)
hehe
Apr 28, 2021 00:04:19

Szerző: - Apr 28, 2021 00:04:22
Válasz
(-1)
whatGF?
Apr 28, 2021 00:04:22

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Apr 28, 2021 00:04:43
Válasz
(0)
silingó sanyi
ő nem lehet GF hisz ő és még néhány régi troll, már egy ideje bojkottálják a forumot.Hahó!

Esküszöm evidenciaként kezeltem, hogy Hahó maga a nagy G.F. Ezek szerint nem???
Apr 28, 2021 00:04:43

Szerző: - Apr 28, 2021 00:12:32
Válasz
(-1)
töppedt buzigolyók

Ez egy erdekes dolog, stilus alapjan nem GF, egyaltalan nem, par eve szoba is hoztam de leszavaztak szoval elfogadtam. Nem vennek ra merget hogy egy szemely, viszont ha figyelembe vesszuk itt mindenki Endre...
Apr 28, 2021 00:12:32

Szerző: Lebuktál sodmány Apr 28, 2021 00:20:35
Válasz
(0)
Dik
www.facebook.com/profile.php?id=100067026191406

Fake profillal nyomúlsz Endre?
Apr 28, 2021 00:20:35

Szerző: - Apr 28, 2021 00:27:05
Válasz
(-4)
töppedt buzigolyók

Ezt megerne pedzegetni, viszont ha te is egyet ertesz egy nyugodtabb Snecologiai idoszak jobban megfelelne ehhez.
Apr 28, 2021 00:27:05

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Apr 28, 2021 00:28:49
Válasz
(2)
-
Ezt megerne pedzegetni

Nézzétek el nekem, csak másodéves hallgató vagyok, de miért kéne bárki kilétét is felfedni?
Apr 28, 2021 00:28:49

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Apr 28, 2021 00:30:36
Válasz
(1)
Szerintem ő Sodi. Ahogy itt mindenki.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Apr 28, 2021 00:30:36

Szerző: - Apr 28, 2021 00:39:45
Válasz
(-1)
CheddarGoblin
Nézzétek el nekem, csak másodéves hallgató vagyok, de miért kéne bárki kilétét is felfedni?

Ez egy trollforum, senki kiletet nem kell felfedni. Nem errol volt szo.
Apr 28, 2021 00:39:45

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Apr 28, 2021 00:42:25
Válasz
(6)
A gurulkák most nagyon rákapcsoltak, azt hiszik, hogy egy kis trollvita nekik most babért teremhet. Kurvára nem így van, és dögöljetek már meg!
Apr 28, 2021 00:42:25

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Apr 28, 2021 00:48:18
Válasz
(-1)
-
Ezt megerne pedzegetni, viszont ha te is egyet ertesz egy nyugodtabb Snecologiai idoszak jobban megfelelne ehhez.

Eszemben sincs pedzegetni, ki kicsoda, ne értsük félre egymást.
Apr 28, 2021 00:48:18

Szerző: - Apr 28, 2021 00:52:10
Válasz
(-3)
töppedt buzigolyók
Eszemben sincs pedzegetni, ki kicsoda, ne értsük félre egymást.

Rosszul fogalmaztam, ne haragudj, ertem hogy erted es egyet ertek veled.
Apr 28, 2021 00:52:10

Szerző: - Apr 28, 2021 00:55:10
Válasz
(1)
Na végre megérkezett az egyik utolsó autentikus, kizökkenthetetlen szereplője a fórumnak.
Apr 28, 2021 00:55:10

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Apr 28, 2021 00:59:21
Válasz
(3)
-
Rosszul fogalmaztam, ne haragudj, ertem hogy erted es egyet ertek veled.

Ritka egy tenyérbemászó retard vagy, Cvi.
Apr 28, 2021 00:59:21

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12973x6) Apr 28, 2021 02:10:33
Válasz
(2)
kicsit nem olvasom a fórumot és ez történik. hát miffaaann kérem? próbáltam visszalapozni de annyit értek az egészbõl mint sodi egy játék tutorialjából értene.
Apr 28, 2021 02:10:33

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Apr 28, 2021 02:13:10
Válasz
(6)
again mine the refund
kicsit nem olvasom a fórumot és ez történik. hát miffaaann kérem? próbáltam visszalapozni de annyit értek az egészbõl mint sodi egy játék tutorialjából értene.

Én igazából olvastam, de így se értem.
Valójában szerintem ezt csak akkor érheti az ember ha a tanszéken kívüli vendégoktatók óráira és szakköreire is bejárt.
Engedd el, bújj be egy kő alá és szerintem napok kérdése és elcsitul.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Apr 28, 2021 02:13:10

Szerző: - Apr 28, 2021 02:37:35
Válasz
(2)
again mine the refund

Nem osztom azok véleményét, akik szerint valami szörnyű dolog történik a fórummal, és régenmindenjobbvót, mert pár nap, és újra rendbejön minden, de visszaolvasni is teljesen fölösleges, három összetett mondatban összefoglalom neked:

Addabboy, ha megvan ki ő, kicsit bekattant (senki nem tudja miért, az egyik tipp, hogy szúratta egy kevéssé ismert troll vagy egy retard, és nem tudta feldolgozni), úgy tűnik, mintha kikiáltotta volna ellenségnek a fórumot, (meg valamiért Hahót külön is), és sodikával haverkodna. Volt egy hisztis streamje, FB-n üzenget, de semmi durva dolog nem történt.

Viszont, mivel a fórum elég vegyes, Addát pedig sokan szerették, ezért a mai nap azon vitatkoztunk, hogy retard-e adda, hogy szabad-e egy sodika fórumon arról vitatkozni, hogy retard-e adda, valamint hogy hová süllyedt a fórum, hogy arról megy a szájtépés egész nap, hogy szabad-e egy sodika fórumon arról vitatkozni, hogy retard-e adda.

Apr 28, 2021 02:37:35

Szerző: Seggszőr von Balu Apr 28, 2021 03:41:38
Válasz
(0)
Sodika eddig el sodikázta a főzős lájvot, a covid kalkulátort, a takaritós lájvot és a géjmer pc-t se kapcsolta be. Hogy lesz igy shikeres a média birodaLOM?
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
Apr 28, 2021 03:41:38

Szerző: - Apr 28, 2021 05:43:56
Válasz
(-10)
Olvasgatva az elmúlt 3 nap hozzászólásait és ismerve Adda whiskyzős, szmókolós lájvját igazából azon gondolkozom, hogy az ilyen Hahóhoz hasonló félhülyék tényleg ennyire debilek, vagy csak kurva jót röhögnek az egészen és direkt nem szólnak?

Okosok, akiknek minden IS bejött! Adda megmondta, hogy szétbassza a fórumot. És mi lett? Itt pörögtök rajta mint kicsi SoDi Kovács Márk (Miskolc, Mező utca 18.) faszán. Komolyan, ennyire vérbuta, felfuvalkodott és önelégült faszkalap bandát én még nem láttam. A púpos masztirém fel sem fogja ezt mert már szivacsos az agya, de én nagyon nevetek rajtatok.
Apr 28, 2021 05:43:56

Szerző: törpspa Apr 28, 2021 06:12:38
Válasz
(-1)
töppedt buzigolyók

De.
Apr 28, 2021 06:12:38

Szerző: Általános szomorúság Apr 28, 2021 06:39:00
Válasz
(0)
Persze, hogy Hahó sneci GirlFriendje. Rossz dőlésszög ide vagy oda. Evidenciák.
Apr 28, 2021 06:39:00

Szerző: Nagy István Apr 28, 2021 06:57:04
Válasz
(-1)
Vajon tíznél több kamuprofilja van az FB-n a gyagyásnak? Lementettem Endre a tegnapi videódat amit próbáltál gyorsan törőlni, ott látszik semmi nem változott a konyhában kupi van.
Apr 28, 2021 06:57:04

Szerző: Fakenguru (Snecológus-pontszám: 10106x5) Apr 28, 2021 07:09:01
Válasz
(0)
Hahó
kisboros, tedd ki az excelt, hányan voltunk az első levlistán!

Nekem még megvannak a mailek a hőskorból. :)
Hát azért hetyetye.
Apr 28, 2021 07:09:01

Szerző: Nagy István Apr 28, 2021 07:15:39
Válasz
(-11)
Hahó a legjobb troll itt, én miatta és a zseniális Hahó kontent miatt jövök ide!

Minden nap megéri!
Adaboyt kakilóba rakták a fórumon, pacsi Tesa!

sodik buzíí!
Apr 28, 2021 07:15:39

Szerző: Nagy István Apr 28, 2021 07:28:03
Válasz
(-14)
Hahó nem olyan szépséges mint adanboj, de a kontent jé zseniális.

Adanboj kakilóba,
sodika kitiltva,
A mirror kivégezve
Kontent meg lófasz.

A trollok hatalmas győzelmet arattak önmaguk felett!

Adanboya egy búzikúrva vagy, mi mály kijenc éve írjunk ide brűhűhű
Apr 28, 2021 07:28:03

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Apr 28, 2021 07:42:25
Válasz
(-1)
Nagy István
Hahó a legjobb troll itt, én miatta és a zseniális Hahó kontent miatt jövök ide!

Minden nap megéri!
Adaboyt kakilóba rakták a fórumon, pacsi Tesa!

sodik buzíí!

Mi ez az Adda iránti ellenszenv? Tényleg érdekelne, mert egyelőre ti se tűntök értelmes, felnőtt embereknek, hogy ennyire lovagoltok ezen a témán.
Apr 28, 2021 07:42:25

Szerző: Penge Apr 28, 2021 07:43:20
Válasz
(3)
Ja, ez már kezd cvi szint lenni. Lehet bannolni a tininindzsákat, ha kohnspiráció lesz majd úgyis kiderül, addig sem kellenek a fogyatékosok. Ha meg Addaboy akar az új Kovács Márk (Miskolc Mező utca 18) lenni, akkor is lesz műsor.
Apr 28, 2021 07:43:20

Szerző: Nagy István Apr 28, 2021 07:48:33
Válasz
(-16)
Hahó egy kontent császár, anandbolya meg egy hullócsillag!

Hahó mály 9 éve ír ide!!!

Aki lepontoz az adda kutya,

Hahó told a kontentet mester, Nyomjátok, csináljátok!!

Endre egy kakafej, hihihi!
Apr 28, 2021 07:48:33

Szerző: egyik_néző Apr 28, 2021 08:11:06
Válasz
(-9)
Az addabboy2209 life coach iroda megnyitja kapuit!

Főtitkár és legujabb addafelszopó és trollcéltábla:bolgár_jeti
Kontent és adda szavainak elferdítése, prolihergelés a forumon és kisebb tanul@si nehézségek:Hahó, Andi, Ásó27
Kitiltott mártír:Kiss Endre Farkas

Vajon mit mondott tegnap este Endre?
Miért olyan fáradt manapság esténként?
Milyen paktum készülődik a háttérben?
A Sodi csajozik??
Miért nincs kontent a fórumon?
És egyáltalán kicsoda az a Nagy István?

Talán sosem tudjuk meg a választ.
-az etika legmagasabb fokán álló entitás-
Apr 28, 2021 08:11:06

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Apr 28, 2021 08:12:45
Válasz
(0)
Andi
Adda a saját bevallása szerint régóta keresi, és még mindig nem találta meg önmagát. Ha jól emlékszem a sztrímben öt nicket mondott, amit váltogatott, és ezt nem a humorizálós résznél dobta be. Nekem valami Péniszmentő rémlik, az is tacsipacsizott vagymiapéló. Nem bűn ez, és gondolom, vannak még rajta kívül is, akik valamilyen okból több néven nyomják. De kurvára nem mindegy, hogy mi az az ok, és az is magas, hogy miért kell öt arc, hacsak nem minden héten változik valakinek a véleménye a sodiverzumról/ban/ben.

Ezt én cáfolnám, Péniszmentő én voltam sokáig, meg előtte még pár nick, a kékreg kinyitása előtt.
🕎Endigame🕎
Apr 28, 2021 08:12:45

Szerző: Mortal Danger Apr 28, 2021 08:27:40
Válasz
(9)
egyik_néző
Az addabboy2209 life coach iroda megnyitja kapuit!

Főtitkár és legujabb addafelszopó és trollcéltábla:bolgár_jeti
Kontent és adda szavainak elferdítése, prolihergelés a forumon és kisebb tanul@si nehézségek:Hahó, Andi, Ásó27
Kitiltott mártír:Kiss Endre Farkas

Vajon mit mondott tegnap este Endre?
Miért olyan fáradt manapság esténként?
Milyen paktum készülődik a háttérben?
A Sodi csajozik??
Miért nincs kontent a fórumon?
És egyáltalán kicsoda az a Nagy István?

Talán sosem tudjuk meg a választ.

Elismerve az eddigi munkásságodat megjegyezném, hogy ez nem jó irány szerintem, ne menj le retardba teljesen.

de te tudod, mit miért teszel, én még bízom benne, hogy ez az egész cirkusz csak mímelve van és asodi szopatás ez is valahogyan
Apr 28, 2021 08:27:40

Szerző: Általános szomorúság Apr 28, 2021 08:30:28
Válasz
(2)
Kéne egy kis stressznélküli nyugi a fórumnak. Sodika stníi, adda meg a pokémonok távozása, retardok kiűzetése. Májusban már minőségi kontentet kéne gyártani, Hahó!
Apr 28, 2021 08:30:28

Szerző: egyik_néző Apr 28, 2021 08:31:44
Válasz
(-14)
Endrus azonnal lépj be a rajongói fórumod rá, te bajkeverő életművész, a kommenthaverok már megint engem okolnak hogy nincs jó kontent és megint csak Hahó hisztizik.

Médiapartneri hatalmam teljében hangosan szólítalak Kiss Endre Farkas, jelen meg köztünk!!

Könyörgöm Endrus, én miattad jöttem ide!

Je Suis Hahó, fő kontentkreátor és 9 éves troll!

Nagy István, 89'es Szentmihályi kiskatonák, Tiszavasvári kutyák, emlékezünk rátok.

Na herba, nati, meg napközben piálás csá.

Hahó, küldtem mailt!

(Endre megidézlek és MEGPARANCSOLOM, hogy lépj be)
Apr 28, 2021 08:31:44

Szerző: Egyre szarabb vagy ! Apr 28, 2021 08:37:41
Válasz
(5)
egyik_néző
Endrus azonnal lépj be a rajongói fórumod rá, te bajkeverő életművész, a kommenthaverok már megint engem okolnak hogy nincs jó kontent és megint csak Hahó hisztizik.

Médiapartneri hatalmam teljében hangosan szólítalak Kiss Endre Farkas, jelen meg köztünk!!

Könyörgöm Endrus, én miattad jöttem ide!

Je Suis Hahó, fő kontentkreátor és 9 éves troll!

Nagy István, 89'es Szentmihályi kiskatonák, Tiszavasvári kutyák, emlékezünk rátok.

Na herba, nati, meg napközben piálás csá.

Hahó, küldtem mailt!

(Endre megidézlek és MEGPARANCSOLOM, hogy lépj be)

Eljárt feletted az idő. Ideje távoznod! Sajnos vagy nem sajnos bukott vagy.
Apr 28, 2021 08:37:41

Szerző: Kramalon Apr 28, 2021 08:37:54
Válasz
(7)
Adda, mi történt veled?!?
Apr 28, 2021 08:37:54

Szerző: egyik_néző Apr 28, 2021 08:38:21
Válasz
(-12)
Általános szomorúság
Kéne egy kis stressznélküli nyugi a fórumnak. Sodika stníi, adda meg a pokémonok távozása, retardok kiűzetése. Májusban már minőségi kontentet kéne gyártani, Hahó!

Üdvözöllek Sodi rajongói fórumán.

Az általános fáradtság sajnos a tavaszi felpörgések következménye, minden ember életében előfordul.
Megfelelő mennyiségű buziszauna, d vitamin és maszturbáció ilyenkor rengeteget tud segíteni!

Természetesen május 1-től érkezik a megújult és szórakoztató kontent Endruskától, mostmár tényleg nagyon szórakoztató lesz, én már részleteket is tudok, de sajnos itt nektek ezt nem árulhatom el.

Adanboy árulására pedig hamarosan majd Hahó fog válaszolni.

Hahó trollégát várják az egyes ügyfélkapunál, adanboyfosolásra, kolléga elmúlt 8 és jönnek az ügyfelek!!
Apr 28, 2021 08:38:21

Szerző: egyik_néző Apr 28, 2021 08:42:30
Válasz
(-15)
Egyre szarabb vagy !
Eljárt feletted az idő. Ideje távoznod! Sajnos vagy nem sajnos bukott vagy.
.

Ön a Sodi fórum lelki segély szolgálatát hívta, üdvözlöm önt és helóka.

Az ön véleménye ugyanolyan fontos nekünk, mint Hahóé, de ő legalább veszi a fáradtságot,hogy tisztességesen geciskedjen.

Kérjük tartsa, kapcsoló Rácz Gábor Lászlót vallási víziók-sátáni kúrák-egyéb panaszok ügyosztályán.

Az ön véleménye fontos nekünk!
Apr 28, 2021 08:42:30

Szerző: egyik_néző Apr 28, 2021 08:44:58
Válasz
(-12)
Kramalon
Adda, mi történt veled?!?

Adanboly átállt Sodihoz, elárulta a fórumot és hetero lett.
Videó ahogy broni prof szájbaköpi adanbojt aki lenyeli, miközben a háttérben Hahó, Puha Slag és Endruska eszterláncoznak:

Coming soon!

Üdvözöllek Kiss Endre rajongói oldalán. Itt van aki már 9 éve ír ide!
Bizony!
Apr 28, 2021 08:44:58

Szerző: Egyre szarabb vagy ! Apr 28, 2021 08:45:53
Válasz
(4)
egyik_néző
.

Ön a Sodi fórum lelki segély szolgálatát hívta, üdvözlöm önt és helóka.

Az ön véleménye ugyanolyan fontos nekünk, mint Hahóé, de ő legalább veszi a fáradtságot,hogy tisztességesen geciskedjen.

Kérjük tartsa, kapcsoló Rácz Gábor Lászlót vallási víziók-sátáni kúrák-egyéb panaszok ügyosztályán.

Az ön véleménye fontos nekünk!

Sajnállak valahol, de jo uton vagy a retardság eléréséhez. Kezdjél valamit magaddal, mert sodi lesz belőled!
Apr 28, 2021 08:45:53

Szerző: egyik_néző Apr 28, 2021 08:46:12
Válasz
(-16)
Endrus segíts!!

Segíts!
Apr 28, 2021 08:46:12

Szerző: - Apr 28, 2021 08:47:45
Válasz
(5)
Fejezd már be a vergődést. Nszksz
Apr 28, 2021 08:47:45

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Apr 28, 2021 08:47:54
Válasz
(-1)
Általános szomorúság

Jövő Héten
🕎Endigame🕎
Apr 28, 2021 08:47:54

Szerző: Kinevelt Devizás (Snecológus-pontszám: 2361x1) Apr 28, 2021 08:51:05
Válasz
(0)
Sodi fizeti a kamatokat.

Az jó.
Apr 28, 2021 08:51:05

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Apr 28, 2021 08:51:27
Válasz
(16)
Apr 28, 2021 08:51:27

Szerző: Kinevelt Devizás (Snecológus-pontszám: 2361x1) Apr 28, 2021 08:59:18
Válasz
(5)
sodi kene kinyomtasson ilyen 25 oldalas disclaimereket, es mindenkinek akivel talalkozik adni egy peldanyt, ami felvilagositja a szemelyt hogy milyen veszelyekkel jar az ha belepsz a sznecologiaba.
Apr 28, 2021 08:59:18

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Apr 28, 2021 09:01:58
Válasz
(7)
az utóbbi napok történésiről ez jutott eszembe:

Magyarok jellemzése 1523-ból
Francesco Massaro velencei titkár szerint (1523)

„A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést táplálnak, hogy szinte hihetetlen. Ennek ellenére minden nap felváltva együtt esznek, és testvéreknek hinné őket az ember. Nincs semmi engedelmesség közöttük, büszkék és arrogánsak, s nem tudnak sem uralkodni, sem kormányozni, és tanácsot sem fogadnak el olyantól, aki ért hozzá. Mindig dicsekednek saját dolgaikkal, azonnal készek bármit megfogadni, de igen késedelmesek a végrehajtásban. Kevés dologgal foglalkoznak, kivéve a dőzsölést és a köz meglopását. Ebben nagyon serények.”
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Apr 28, 2021 09:01:58

Szerző: - Apr 28, 2021 09:07:15
Válasz
(1)
Ez a Francesco Massaro pizony ez rasszista geci volt akkor
Apr 28, 2021 09:07:15

Szerző: Radírpók Apr 28, 2021 09:12:54
Válasz
(23)
Kedves Adda! Nagyon szépen kérlek, hogy ezt fejezd be. Most. Többen kérték. Csak annyi érsz el vele, hogy törlődni fognak a kommentjeid, és a retardok elkezdenek rajzani. Egyik se jó. Fejezd be. MOST!
Apr 28, 2021 09:12:54

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Apr 28, 2021 09:13:14
Válasz
(2)
Mekkora mínuszban zártad a hónapot a hitelkártyákon és a dispon, pedó slag? Shikerült átlépni a 7000 eurót?

Mennyi zsidókamatot fizettél ebben a hónapban?
Apr 28, 2021 09:13:14

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Apr 28, 2021 09:13:59
Válasz
(0)
xray
az utóbbi napok történésiről ez jutott eszembe:

Magyarok jellemzése 1523-ból
Francesco Massaro velencei titkár szerint (1523)

„A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést táplálnak, hogy szinte hihetetlen. Ennek ellenére minden nap felváltva együtt esznek, és testvéreknek hinné őket az ember. Nincs semmi engedelmesség közöttük, büszkék és arrogánsak, s nem tudnak sem uralkodni, sem kormányozni, és tanácsot sem fogadnak el olyantól, aki ért hozzá. Mindig dicsekednek saját dolgaikkal, azonnal készek bármit megfogadni, de igen késedelmesek a végrehajtásban. Kevés dologgal foglalkoznak, kivéve a dőzsölést és a köz meglopását. Ebben nagyon serények.”
sodika Mar 19, 2020 14:00:02

A kurucon tegnap volt a cikk, hogy tömöttek a metrók, mert segghülyék a digó potyolínók.
Apr 28, 2021 09:13:59
« 7453 7454 7455 7456 7457 7458 7459 7460 7461 7462 »
1733255 komment.

148 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™