Kurva jó, hogy a szar masni CV-jeidben elhagyod a Farkas nevet, nehogy rátaláljanak a kontinens méretű buzi.s p.e.dophil-os hetyetézős vállalhatatlan internetes lábnyomodra :DD
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
vajon a munkahelyén hogy ír alá? K E
KFC
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Biztos látta ezt: www.imdb.com/title/tt0243493/
Mifaaaaaaaaaaaan
Simán. Asodi bármikor bárkinek bármit behazudik.
Az egész élete egy tömény hazudozás, teljesen gátlástalan, régebben a "nyelvtanyijag nyem hazudság" óvodás faszkodás volt, most már külön, a valósággal semmiféle kapcsolatban nem álló "fonatkoztatási rendszereket" és szabályos dupla-gondolt talál ki, ahol bármi lehet bármi és annak ellentéte is.
Emellett teljesen gátlástalan, bármiféle élősködés, azonnali vágykielégítés 101% prioritást élvez nála. Szerencsére túl buta és egy taszító gnóm, így nem képes a pszichopaták kifinomult színjátékával irányítani embereket, de azért cégeket láthatóan meg tud téveszteni.
Ez egy hatalmas kutatási terület, rengeteg féle teória van.
A valamiféle "fogyipapírtól" az egészen meredek verziókig, miszerint nem is okvetlenül programozó a tyodi.
Az biztos, hogy eddig a trollok feltételezései mindig alulmúlták a valóságot. A legvadabbak is.

gyagyás, mikor tervezel megint legos streamet? rég láttam 40 éves faszt ilyen gyerekes szerelésben legóval szenvedni órákon át
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
001-P3D0F1L
Nézd, olyan nőt, akinek gyereke van, eleve nem akarok. Több haverom, pl. ISZTI-ből a Rudi is végül ilyet talált.
Másrészt első az egzisztenciális biztonság a tudatos társkeresés előtt.
Harmadrészt spontán párkapcsolatok, úgy néz ki, nem alakulnak ki.
Szóval a különbség az, hogy én nem zárkózom el, és Kaufmann meg Molnár F. Árpád is tőlem bőven idősebben talált párt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Kit érdekel a Molnár F. Árpád? Hagyjad már azt a szerencsétlent. Megint nem a kérdésre válaszoltál, ebből látszik, hogy meleg pedo vagy. Hiába első az egzisztenciális biztonság, te már itt elbuktad. Neked nincs és sosem lesz egzisztenciális biztonságod az adósságaid miatt, folyamatosan elúszik a pénzed, elköltöd minden felesleges dologra.
Akkor te végülis azért lettél meleg, mert rájöttél, hogy sosem lehet barátnőd?
Milyen egzisztenciáról beszélsz?
Egy életre elvagy adósodva.
Plasztik+ingatlan rendelkezésre áll
1. semmilyen nőt nem akarsz, hisz meleg vagy
2. nincsenek is haverjaid
3. sosem leszel anyagi biztonságban
4. pedo vagy
5. nem zárkózol el? nem jársz sehova, otthon masnizol, sörözöl, böfögve-sírva rángatod a pitont, hátha feltámad
Tehát Kaufmann a példakép? Anyád urnájára ácsingózol, te aberrált?!
🕎Endigame🕎
A Kaufmanné már megvolt neki
Szóval a különbség az, hogy én nem zárkózom el, és Kaufmann meg Molnár F. Árpád is tőlem bőven idősebben talált párt.Mifaaan?Szóval bepróbálkoztál a géntolvajnál és a futóbolondnál is mert te nem zárkózol el a homoszexualitástól,de nem jött össze mert ők már párt találtak.
Áhhh nem hiszem el, csak belcsúsztam én is ebbe az átjavító kódba :)
Amúgy nem szégyenled magad nemzety faszkiverő, hogy a rólad szóló fórumon már cenzúrázni kell a pedófeel kifejezést, annyit jön elő kommentekben?
Én sem siettetném a nő keresést ha full buzi lennék :)
Ez szerintem is így van.
Egyébként meg tényleg el kéne járni helyekre, ezt aláírom.
Megint elismerted, hogy meleg pedo vagy:)
Miért nem jársz el helyekre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Dehát eljár buziszaunákba pucér kisgyerekekkel jacuzzizni
lehet ezért csenget fel a troll minden nap, te meg ignorálod, látod ezt sem gondolod komolyan
Azért nem jönnél össze olyan nővel, akinek gyereke van, mert félsz, hogy a gyerek miatt előjönnének a hajlamaid?
gondolom hogy mår felderitetted, hova jårnak a fiatal fiuk bulizni te rohadt pedo!
Vagy csak fosik, hogy egy 6éves,megalázza,legozásban,vagy homokvár épltésben
csak az van neki.
Te full aberrált vagy szexuálisan. Ne kelljen már veled itt azon vitatkozni, hogy homokos vagy-e vagy sem, amikor beismerted már a masztipartis kommentet, meg ezer éve lebuktál már mindenféle twink könyvjelzővel. Én előtted azt sem tudtam, hogy van ilyen kifejezés.
Melyik hetero akarja más férfiakkal együtt verni a farkát? Melyik hetero nézeget fiatal fiúkat? Az, amelyik meleg.
Miért nem mész el mondjuk kurvázni? Ne gyere azzal, hogy keresztény elveket vallasz, mert már rég túl vagy a financiális alapokon nyugvó szexuális kapcsolaton.
Buzi vagy Endre, meg pedó is, kár minden szóért, százszor ki lett már itt tárgyalva, és hiába teszel úgy, mintha nem buktál volna le már sokszor, ez tény. Itt nem működik az a taktika, hogy homokba dugod a fejed, és úgy teszel, mintha semmi sem történt volna, az internet nem felejt.
hehe
Gondolom a "helyek" alatt swinger klubokat meg kurva nénis masszázs szalonokat értesz.
Mondjuk ingyen egy nő/férfi sem fog veled szóba állni, ezt "aláírom". :)
szerintem van olyan osztrák öreg perverz fasz, aki rámenne snecire, ki tudja, talán már meg is történt
hehe
Miért nem mész el mondjuk kurvázni? Ne gyere azzal, hogy keresztény elveket vallasz, mert már rég túl vagy a financiális alapokon nyugvó szexuális kapcsolaton.
Mit nem értesz? Sodi még soha életében nem volt és nem is lesz kurvánál!
Sodi csak odaadja a pénzt (duplán) a kelet-európai masszőrnek aki kiveri ezért a csúnya szürke faszát.
Ez hol kurvázás? :)
10-15 eve talån råment volna, de legyunk öszintek, ha rånezel mår egy jo ötvenesnek nez ki, a kutyånak sem kell mår, na jo a miskolci cigånykurvåja meg kikormolta, de lehet annak is vege.
Hát az én meleg ismerőseim sokszor igényesebbek magukra mint a velük egy korban vagy társadalmi státuszban lévő heterók.
Ebből kiindulva, nem hiszem, hogy az osztrák silver foxok annyira rápörögnének a bojler tesű Quasimodóra.
te hova képzelődsz gyagyás? egy trolltestű, rohadó arcú, 40 éves gyernőtt vagy egy nagy adag tartozással 3 ország irányába, max akkor találsz magadnak olyan 40 éves nőt gyerek nélkül, ha hasonlóan lerobbant roncs mint te vagy
50-ek simán kinéz, jól mondod. Mondjuk olyan tesalkata van meg olyan rusnya feje, hogy a 70 éves apámat 10-ből 9 nő választaná helyette. :)
Egy nő 16 és 36 között minden korosztályú férfihoz illik.
Molnár F. Árpád neve is feleannyi idős, mint ő.
16 éves? Na ebből látszik, hogy pedo vagy. Persze azért gondolod így, mert beteg ember vagy. Nem fogod érteni, mert máshogy működik a beteg agyad, de egy 16 éves csaj nem való egy 40 éves faszihoz, a gyereke lehetne, basszalak szájba.
Hozzád egy 40 éves férfi illik, aki ugyanolyan szutyokban és adósságtengerben él, mint te.
és, tegyük fel igazad van...de HOL VAN? hülye
hagyd békén a gyerekeinket
Sok helyen írják, például itt, de nem csak itt.
femina.hu/kapcsolat/hany_eves_ferfi_illik_hozzad/
Tudományos alapja van, hogy ez az ideális.
ez a lényeg gyagyás, egy korodbeli nőnek se vagy vonzó, hogy a faszba tartana téged mondjuk egy huszonéves nő vonzónak? ahhoz általában szükséges, hogy legyen a férfi gazdag, jóképű vagy nem elmebeteg fasz, de neked egyik se jött össze
Ezt hol olvastad? Nők lapja? Hozzád egy nő sem illik, mert buzi pedo vagy, HAHÓ!!!
hülye vagy, nem ezt kérdeztem, nincs az ágyadban , nincs az életedben a lelkedben a szívedben a gondolatodban, kretén
Már megint nem érted a világot Sodi-Bodi.
Árpi levarrt minden szembejövő retard nőt addig amíg megházasodott. Neked még barátnőd sem volt soha életedben csak fizetősök, hol neked fizettek a 80 éves nénik szallonás krumplival meg szállással, hol meg te fizettél.
Attól, hogy Cristiano Ronaldo 37 évesen válogatott futballista nem jelenti azt, hogy majd 1 év múlva én is válogatott leszek mert még csak 36 vagyok.
Minden egy folyamat Hahó!
Az nem úgy megy, hogy homokos pedoo Sodi majd egyszer csak megházasodik. :)
Erre mindig elmondom, hogy aki szerint egy nő hiányzik mellőlem, nem pedig szó szerint akárki, akár valaki, akivel sörözni lehet, vagy legalább egy macska, az rossz megfigyelő. :D
És szerinted mik a történelmi előzményei, hogy még anyád sem szeret?
Ha valamit meg kell venni, megveszem.
És ha ismerkednék, törődnék a külsőmmel.
tudjuk hogy magányos vagy
ha elfogadnád a tényt, hogy nem tudod értelmezni az emberi kapcsolatokat, és elkezdenél legalább tanulva imitálni válasz reakciókat, sokkal boldogabb életed lehetne
ne bassz, azt hittem megvan a heti 3 kondi
Ha kellene valami ... Ha foglalkoznék ... HA nem lennél buzi ...
ne mindig egy måsik kretenre hivatkozzål, nezz tukörbe faszfej!
miért nem nyitsz ajtót a minden nap felcsengető linzi trollnak? hátha tudnál vele sörözni.
vagy lehet, hogy egy macska csenget minden nap.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
jaja stimmel, menjel thaiföldre es ott kapsz, igaz nem ingyen egy 26- os csajt, igaz fasza lesz,de te ezt vårod ugy is.
Endre, volt egy halfejed, azt is elhanyagoltad.
Kellett roller és nem vetted meg.
Kellett laptop és nem vetted meg.
Kellett ps és nem vetted meg.
Kellett tv és nem vetted meg.
Szegény lettél megint :)
ez csak hazudik, egy ruppotlan troger.
Egy kötél illene a nyakadba.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
És miért nem ismerkedsz?
Andi ennyire taccsra tett?
Az volt az utolsó kétségbeesett kísérleted, hogy elhitesd magaddal, hogy hetero vagy, azóta beletörődtél, hogy egy ferdehajlamú paedofil buzi vagy, csak nyilvánosan ezt nem akarod felvállalni?
amelyik nő pénzért nyúl a brokihoz, az kurva, tehát az én olvasatomban ez kurvázás, de ez egy szubjektív dolog, mint például az, hogy kinek mi számít megcsalásnak :)
A keresztény szemlélet alapján viszont biztosan az, Endre ezen már átesett, tehát nem kell, hogy visszatartó erő legyen :)
hehe
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 15, 2021 22:19:40
x21)
Vagy lehet úgy csinálták nála a cégnél, mint a Japánoknál szokás: az irodán belül odaültették a 3. emeleten az ablak mellé, kevés munkával, hátha rájön magáról, hogy semmirevalónak tartjuk, aztán vagy kiugrik az ablakon, vagy felmond magától.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 15, 2021 22:33:37
x13)
Ezt is elmagyaráztam ezerszer.
Aki olyan videót csinál, hogy nem pedó, az nem az az ember lesz, aki cáfolta, hogy pedó lenne, hanem aki magyarázkodott, hogy nem pedó. :D
Aki olyan videót csinál, hogy nem pedó, az nem az az ember lesz, aki cáfolta, hogy pedó lenne, hanem aki magyarázkodott, hogy nem pedó. :D
Kurva jó, hogy a szar masni CV-jeidben elhagyod a Farkas nevet, nehogy rátaláljanak a kontinens méretű buzi.s p.e.dophil-os hetyetézős vállalhatatlan internetes lábnyomodra :DD
Szófodáteláfászódáte
Jun 15, 2021 22:34:07
Gyagyás, vedd már észre magad! A kollégáid rühellnek, mikor nem vagy ott akkor üvöltve röhögnek rajtad.
Hannes berak két Orbit rágót a felső ajka mögé, és begörbített háttal, fókahangon nyüszítve utánozza a kollégáknak a fogyatékos Ausländert, a többiek meg behugyoznak a röhögéstől, csapkodják az asztalt, vonyítanak!
dik more
Hannes berak két Orbit rágót a felső ajka mögé, és begörbített háttal, fókahangon nyüszítve utánozza a kollégáknak a fogyatékos Ausländert, a többiek meg behugyoznak a röhögéstől, csapkodják az asztalt, vonyítanak!
Jun 15, 2021 22:34:07
roller nélkül
Jun 15, 2021 22:37:38
Jun 15, 2021 22:37:38
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 15, 2021 22:38:47
x21)
KFC
Szteppen
(
x3)
Jun 15, 2021 22:41:15
x3)
Osztrák bebetonozás a 21 században:
Eljátszotta a "meleg vagyok és ezért bántanak" kártyát.
Van realitása, csak hogy tovább tudjon élősködni a gyanútlan gazdatesteken?
Ez ety fosh!
Ásó27
(
x68)
Jun 15, 2021 22:43:19
x68)
Biztos látta ezt: www.imdb.com/title/tt0243493/
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 15, 2021 22:44:30
x21)
Ne adjunk már ennek a pedónak ötletet a masnizásra.
C64korszak
(
x2)
Jun 15, 2021 23:10:45
x2)
Simán. Asodi bármikor bárkinek bármit behazudik.
Az egész élete egy tömény hazudozás, teljesen gátlástalan, régebben a "nyelvtanyijag nyem hazudság" óvodás faszkodás volt, most már külön, a valósággal semmiféle kapcsolatban nem álló "fonatkoztatási rendszereket" és szabályos dupla-gondolt talál ki, ahol bármi lehet bármi és annak ellentéte is.
Emellett teljesen gátlástalan, bármiféle élősködés, azonnali vágykielégítés 101% prioritást élvez nála. Szerencsére túl buta és egy taszító gnóm, így nem képes a pszichopaták kifinomult színjátékával irányítani embereket, de azért cégeket láthatóan meg tud téveszteni.
Ez egy hatalmas kutatási terület, rengeteg féle teória van.
A valamiféle "fogyipapírtól" az egészen meredek verziókig, miszerint nem is okvetlenül programozó a tyodi.
Az biztos, hogy eddig a trollok feltételezései mindig alulmúlták a valóságot. A legvadabbak is.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 15, 2021 23:13:59
x21)
Duplagondol xdd Ahhoz el kéne neki fogadni a valóságot, de szerintem a goebellsi logikát követi: ha sokat ismétled a hazugságot, még Te is elhiszed.
púpospúp
(
x2)
Jun 15, 2021 23:17:10
x2)

gyagyás, mikor tervezel megint legos streamet? rég láttam 40 éves faszt ilyen gyerekes szerelésben legóval szenvedni órákon át
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 15, 2021 23:17:17
x21)
Golda is valóságtagadásban él, azért foglalkozik még veled? Vagy lelkiismeret furdalásból?
Ásó27
(
x68)
Jun 15, 2021 23:18:23
x68)
Gecibuta fejed van Endre, mondták már?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 15, 2021 23:19:27
x21)
Gyernőt
NEMÉJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEMÉJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
C64korszak
(
x2)
Jun 15, 2021 23:26:28
x2)
A duplagondol épp arról szólt az 1984ben, hogy nincs valóság. A párt szava az a valóság. Ha aznap 2+2=5 akkor ez igaz. Ha két állítás ellentmond, de a párt úgy dönt, mindkettő "igaz".
Btw, az, hogy Endre buzi, a valóság koordináta renszerében éppenséggel pont kb. az igazság.
Ahogy az is, hogy nem keresztény, mert meg sincs keresztelve, hanem egy csont zsidó származású (Batta!) perverz ateista.
Aki nem is igazi buzi, inkább egy boylover-meleg-pedó-incel. A nőktől fél, ezért lenézi őket, a férfias férfiak nyilván annyira nem vonzzák.
Na viszont a kisfiúk és annak látszani akaró borotvált seggű cukiáronkák, a legszebb korai tinédzserkori bunkibankos pedó-buzulásait idézik fel.
Btw, az, hogy Endre buzi, a valóság koordináta renszerében éppenséggel pont kb. az igazság.
Ahogy az is, hogy nem keresztény, mert meg sincs keresztelve, hanem egy csont zsidó származású (Batta!) perverz ateista.
Aki nem is igazi buzi, inkább egy boylover-meleg-pedó-incel. A nőktől fél, ezért lenézi őket, a férfias férfiak nyilván annyira nem vonzzák.
Na viszont a kisfiúk és annak látszani akaró borotvált seggű cukiáronkák, a legszebb korai tinédzserkori bunkibankos pedó-buzulásait idézik fel.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 15, 2021 23:33:51
x1)
túlkompenzálsz paedosodi.
KISS ENDRE ist ein pederast.
xray
(
x21)
Jun 15, 2021 23:44:30
x21)
"Én, Kiss Endre Farkas, cselekvőképességem teljesen tudatában kijelentem, hogy soha nem néztem szexuális igényeim kielégítése céljából olyan médiaanyagokat, amelyek tartalmaznak fiatal korú személyeket."
Amíg ezt nem mondod el egy élő adásban, addig erősen fent áll a gyanú, hogy pedó vagy.
sőt utána is. Amíg ezt nem mondod el egy élő adásban, addig erősen fent áll a gyanú, hogy pedó vagy.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jun 16, 2021 00:03:29
x2)
Endre! Ha van munkád, ha nincs, te több milliót szórtál el hitelből szükségtelen kütyükre és miskolci cigányokra, szóval verheted itt magad akármire, lehet akármekkora a (nem működő) fütyid, ígyis-úgyis szar az életed és halálodig a zsidóbankoknak fogsz törleszteni. Ez van. Ebben eddig lehetett eljutni.
kikmakukk!?
kramaIon
Jun 16, 2021 00:08:11
Endre, te mocskos pedofília relativizáló pedofil.
Jun 16, 2021 00:08:11
unexpected pedofil sodi
Jun 16, 2021 00:52:54
Jun 16, 2021 00:52:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2021 01:03:05
x37)
Gulyás Marciéknak nem Endréről kéne portrét készíteniük, hanem konkrétan a fórumról. Ez ugyanis egy olyan közösség, ami 15 éve töretlenül követi a társadalom peremére szorult, ön és közveszélyes egyedek -úgy is, mint retardok- működését. Ez egy olyan közösség, aminek több prominens újságíró tagja van. Tag itt Zsery Zseryhound is, a híres videós, és Broni professzor is, a híres konzervatív filozófus. Több tényfeltárásunkból cikkek születtek (Morvai meghívta a retardokat homárt zabálni, Tolvajkéregetők feltört belső levelezése, stb).
Egy ilyen kaliberű fórum mellett Endre maximum mellékszereplőként bukkanhatna fel a videóban, kis színes gyanánt, a Dörppével, Fórizzsal és RGL-el. Értékén kell kezelni a retardot, hahó!
Egy ilyen kaliberű fórum mellett Endre maximum mellékszereplőként bukkanhatna fel a videóban, kis színes gyanánt, a Dörppével, Fórizzsal és RGL-el. Értékén kell kezelni a retardot, hahó!
Zulu
(
x15)
Jun 16, 2021 01:37:32
x15)
Fejlődött a setup!
Belépve a profiloldal alján van egy Hitelesítő Kód nevű mező egy hosszú karaktersorozattal.
Ha valaki levelet akar írni nekem, és korábban még nem leveleztem arról a címről vele, akkor ennek a karaktersornak az elküldésével tudja igazolni, hogy övé a regisztráció.
Belépve a profiloldal alján van egy Hitelesítő Kód nevű mező egy hosszú karaktersorozattal.
Ha valaki levelet akar írni nekem, és korábban még nem leveleztem arról a címről vele, akkor ennek a karaktersornak az elküldésével tudja igazolni, hogy övé a regisztráció.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 16, 2021 02:03:02
x1)
sodi mi a hitelesítő kódod?
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 16, 2021 06:37:32
x19)
sodi mi a hitelesítő kódod?
001-P3D0F1L
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 16, 2021 06:55:27
x1)
sodi szerinted nincs különbség te közted és a homoszexuálisok között?
sodika
Jun 16, 2021 07:33:17
sodi szerinted nincs különbség te közted és a homoszexuálisok között?
Nézd, olyan nőt, akinek gyereke van, eleve nem akarok. Több haverom, pl. ISZTI-ből a Rudi is végül ilyet talált.
Szóval a különbség az, hogy én nem zárkózom el, és Kaufmann meg Molnár F. Árpád is tőlem bőven idősebben talált párt.
Jun 16, 2021 07:33:17
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 16, 2021 07:43:37
x2)
Kit érdekel a Molnár F. Árpád? Hagyjad már azt a szerencsétlent. Megint nem a kérdésre válaszoltál, ebből látszik, hogy meleg pedo vagy. Hiába első az egzisztenciális biztonság, te már itt elbuktad. Neked nincs és sosem lesz egzisztenciális biztonságod az adósságaid miatt, folyamatosan elúszik a pénzed, elköltöd minden felesleges dologra.
Akkor te végülis azért lettél meleg, mert rájöttél, hogy sosem lehet barátnőd?
Sodika angolnázása
Jun 16, 2021 07:43:43
Milyen egzisztenciáról beszélsz?
Egy életre elvagy adósodva.
Jun 16, 2021 07:43:43
bojlertestű piton
(
x1)
Jun 16, 2021 07:47:38
x1)
1. semmilyen nőt nem akarsz, hisz meleg vagy
2. nincsenek is haverjaid
3. sosem leszel anyagi biztonságban
4. pedo vagy
5. nem zárkózol el? nem jársz sehova, otthon masnizol, sörözöl, böfögve-sírva rángatod a pitont, hátha feltámad
Penzmento
(
x6)
Jun 16, 2021 07:53:31
x6)
Brian
(
x2)
Jun 16, 2021 07:55:22
x2)
A Kaufmanné már megvolt neki
Ásó27
(
x68)
Jun 16, 2021 07:56:22
x68)
Hogy a faszba alakulna ki spontán párkapcsolat, mikor az egyetlen ember, akivel beszélsz, az a kasszás. Emlékszel?
Egzisztenciális biztonság meg sosem lesz, hiszen évek óta nem volt olyan hónap, amikor nem költöttél többet, mint amennyit kerestél.
Mifaaaaaaaaaaaan
Egzisztenciális biztonság meg sosem lesz, hiszen évek óta nem volt olyan hónap, amikor nem költöttél többet, mint amennyit kerestél.
Ásó27
(
x68)
Jun 16, 2021 07:57:38
x68)
Az a különbség a homokosok és közted, hogy nem zárkózol el a párkapcsolattól, csak most nyeeeeeeeem.
Mifaaaaaaaaaaaan
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 16, 2021 07:58:11
x1)
Nézd, olyan nőt, akinek gyereke van, eleve nem akarok.
dehogynem
dehogynem
kripli figyelő
(
x12)
Jun 16, 2021 07:59:41
x12)
D_Dezső
(
x29)
Jun 16, 2021 08:00:23
x29)
Sodi-bodi, nem is meséltem, hogy tegnap a ligetben összefutottam régi jobbikos "harcos társakkal".
Általában kerülöm már őket de nem lehetett mit tenni, meg kellett vitatni a jelenlegi közügyeket.
Elhinteltem' nekik, hogy a nemzet faszverője mennyire védi a pedofil törvényt pedig hát pont az ilyenek miatt IS! hozták mint ő maga.
Na és láss csodás egyöntetű vélemény volt, hogy téged biztos az akkori MSZP pénzelt, hogy egy ilyen "fogyatékossal" lejárassák a nemzeti mozgalmat.
Most mond meg Sodi-bodi, én már nem is mertem előhozakodni azzal, hogy te nemzeti hős vagy, miután mindenki egy szellemi fogyatékos homokosnak tartott.
Valamit nagyon rosszul csinálsz ha még az egykori elvbarátaid sem tartanak nemzeti hősnek.
Általában kerülöm már őket de nem lehetett mit tenni, meg kellett vitatni a jelenlegi közügyeket.
Elhinteltem' nekik, hogy a nemzet faszverője mennyire védi a pedofil törvényt pedig hát pont az ilyenek miatt IS! hozták mint ő maga.
Na és láss csodás egyöntetű vélemény volt, hogy téged biztos az akkori MSZP pénzelt, hogy egy ilyen "fogyatékossal" lejárassák a nemzeti mozgalmat.
Most mond meg Sodi-bodi, én már nem is mertem előhozakodni azzal, hogy te nemzeti hős vagy, miután mindenki egy szellemi fogyatékos homokosnak tartott.
Valamit nagyon rosszul csinálsz ha még az egykori elvbarátaid sem tartanak nemzeti hősnek.
D_Dezső
(
x29)
Jun 16, 2021 08:02:19
x29)
Áhhh nem hiszem el, csak belcsúsztam én is ebbe az átjavító kódba :)
Amúgy nem szégyenled magad nemzety faszkiverő, hogy a rólad szóló fórumon már cenzúrázni kell a pedófeel kifejezést, annyit jön elő kommentekben?
D_Dezső
(
x29)
Jun 16, 2021 08:04:29
x29)
Én sem siettetném a nő keresést ha full buzi lennék :)
Áladda
Jun 16, 2021 08:04:42
Jó kedvemben találtatok ezért ma csak kétszer fogom beszántani a fórumot.
Na 420, csá
Na 420, csá
Jun 16, 2021 08:04:42
balek
(
x10)
Jun 16, 2021 08:07:11
x10)
Nekem egy barátom 20 éves korában azt mondta, hogy aki nem akar megdugni egy jó nőt, az vagy buzi vagy impotens.
Gratulálok sodi, hogy 40 éves korod előtt sikerült a ratyiságod mellé az impotenciáddal is felzárkózni.
A harmadik lehetőség hogy incel vagy, de azt következetesen tagadod, pedig mindenki tudja rólad.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Gratulálok sodi, hogy 40 éves korod előtt sikerült a ratyiságod mellé az impotenciáddal is felzárkózni.
A harmadik lehetőség hogy incel vagy, de azt következetesen tagadod, pedig mindenki tudja rólad.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 16, 2021 08:08:50
x1)
homopaedocel
sodika
Jun 16, 2021 08:14:21
Nekem egy barátom 20 éves korában azt mondta, hogy aki nem akar megdugni egy jó nőt, az vagy buzi vagy impotens.
Ez szerintem is így van.
Jun 16, 2021 08:14:21
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 16, 2021 08:16:31
x2)
Ez szerintem is így van.
Megint elismerted, hogy meleg pedo vagy:)
Ásó27
(
x68)
Jun 16, 2021 08:18:13
x68)
Ez szerintem is így van.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 16, 2021 08:19:26
x1)
kerüli a nőket mint az ördög a szenteltvizet, de a jacuzziba beül álló fasszal a gyerekek közé.
Brian
(
x2)
Jun 16, 2021 08:19:47
x2)
Dehát eljár buziszaunákba pucér kisgyerekekkel jacuzzizni
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 16, 2021 08:23:54
x19)
Nézd, én olyan nőt nem akarok akinek nincs fasza.
Olyat se aki elmúlt 12 éves.
Több ismerősöm is talált magának ilyeneket (epstein, kaleta, nosika). Nincs késő soha.
Olyat se aki elmúlt 12 éves.
Több ismerősöm is talált magának ilyeneket (epstein, kaleta, nosika). Nincs késő soha.
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 16, 2021 08:29:51
x1)
Ez szerintem is így van.
lehet ezért csenget fel a troll minden nap, te meg ignorálod, látod ezt sem gondolod komolyan
Örebro
(
x17)
Jun 16, 2021 08:30:17
x17)
anyåd mikor rontott meg elöször? talån öt is pedokent tarthatjuk nyilvån!
Örebro
(
x17)
Jun 16, 2021 08:31:27
x17)
most, hogy nincs munkåd, mivel utöd el a napot? a faszveresed nem opcio, mert nålad az bevett rutin.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 16, 2021 08:32:28
x8)
A gyagyás,meg az ö anyagi biztonsága, ez már igy magában egy oximoron. :-DD
bojlertestű piton
(
x1)
Jun 16, 2021 08:33:08
x1)
Nézd, olyan nőt, akinek gyereke van, eleve nem akarok.
Azért nem jönnél össze olyan nővel, akinek gyereke van, mert félsz, hogy a gyerek miatt előjönnének a hajlamaid?
Örebro
(
x17)
Jun 16, 2021 08:35:53
x17)
Ez szerintem is így van.
gondolom hogy mår felderitetted, hova jårnak a fiatal fiuk bulizni te rohadt pedo!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 16, 2021 08:36:22
x8)
Vagy csak fosik, hogy egy 6éves,megalázza,legozásban,vagy homokvár épltésben
hatástalan nivea
Jun 16, 2021 08:43:18
Vannak meleg gondolataid? Igen vagy nem?
Jun 16, 2021 08:43:18
Örebro
(
x17)
Jun 16, 2021 08:45:13
x17)
Vannak meleg gondolataid? Igen vagy nem?
csak az van neki.
Ásó27
(
x68)
Jun 16, 2021 08:48:52
x68)
Endre, nem kéne megvizsgálni, hogy a Föld tényleg lapos-e igazából?
Mifaaaaaaaaaaaan
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 16, 2021 08:51:21
x1)
Endre, a bevallásod elkészült és mennyit igényelsz vissza?
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 16, 2021 08:53:59
x7)
Ez szerintem is így van.
Te full aberrált vagy szexuálisan. Ne kelljen már veled itt azon vitatkozni, hogy homokos vagy-e vagy sem, amikor beismerted már a masztipartis kommentet, meg ezer éve lebuktál már mindenféle twink könyvjelzővel. Én előtted azt sem tudtam, hogy van ilyen kifejezés.
Melyik hetero akarja más férfiakkal együtt verni a farkát? Melyik hetero nézeget fiatal fiúkat? Az, amelyik meleg.
Buzi vagy Endre, meg pedó is, kár minden szóért, százszor ki lett már itt tárgyalva, és hiába teszel úgy, mintha nem buktál volna le már sokszor, ez tény. Itt nem működik az a taktika, hogy homokba dugod a fejed, és úgy teszel, mintha semmi sem történt volna, az internet nem felejt.
D_Dezső
(
x29)
Jun 16, 2021 08:56:01
x29)
Ez szerintem is így van.
Gondolom a "helyek" alatt swinger klubokat meg kurva nénis masszázs szalonokat értesz.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 16, 2021 08:57:13
x7)
szerintem van olyan osztrák öreg perverz fasz, aki rámenne snecire, ki tudja, talán már meg is történt
D_Dezső
(
x29)
Jun 16, 2021 08:58:18
x29)
Sodi csak odaadja a pénzt (duplán) a kelet-európai masszőrnek aki kiveri ezért a csúnya szürke faszát.
Örebro
(
x17)
Jun 16, 2021 08:59:33
x17)
10-15 eve talån råment volna, de legyunk öszintek, ha rånezel mår egy jo ötvenesnek nez ki, a kutyånak sem kell mår, na jo a miskolci cigånykurvåja meg kikormolta, de lehet annak is vege.
D_Dezső
(
x29)
Jun 16, 2021 09:00:40
x29)
Hát az én meleg ismerőseim sokszor igényesebbek magukra mint a velük egy korban vagy társadalmi státuszban lévő heterók.
Ebből kiindulva, nem hiszem, hogy az osztrák silver foxok annyira rápörögnének a bojler tesű Quasimodóra.
púpospúp
(
x2)
Jun 16, 2021 09:06:05
x2)
te hova képzelődsz gyagyás? egy trolltestű, rohadó arcú, 40 éves gyernőtt vagy egy nagy adag tartozással 3 ország irányába, max akkor találsz magadnak olyan 40 éves nőt gyerek nélkül, ha hasonlóan lerobbant roncs mint te vagy
D_Dezső
(
x29)
Jun 16, 2021 09:09:03
x29)
50-ek simán kinéz, jól mondod. Mondjuk olyan tesalkata van meg olyan rusnya feje, hogy a 70 éves apámat 10-ből 9 nő választaná helyette. :)
sodika
Jun 16, 2021 09:09:17
max akkor találsz magadnak olyan 40 éves nőt gyerek nélkül, ha hasonlóan lerobbant roncs mint te vagy
Jun 16, 2021 09:09:17
sodika
Jun 16, 2021 09:11:37
Egyébként az optimális a férfi életkorábak fele plusz hét.
Vagyis hozzám 26 éves nő illik.
Jun 16, 2021 09:11:37
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 16, 2021 09:12:09
x2)
16 éves? Na ebből látszik, hogy pedo vagy. Persze azért gondolod így, mert beteg ember vagy. Nem fogod érteni, mert máshogy működik a beteg agyad, de egy 16 éves csaj nem való egy 40 éves faszihoz, a gyereke lehetne, basszalak szájba.
Hozzád egy 40 éves férfi illik, aki ugyanolyan szutyokban és adósságtengerben él, mint te.
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 16, 2021 09:12:29
x1)
hatástalan nivea
Jun 16, 2021 09:12:45
hagyd békén a gyerekeinket
Jun 16, 2021 09:12:45
sodika
Jun 16, 2021 09:13:04
femina.hu/kapcsolat/hany_eves_ferfi_illik_hozzad/
Tudományos alapja van, hogy ez az ideális.
Jun 16, 2021 09:13:04
púpospúp
(
x2)
Jun 16, 2021 09:13:12
x2)
ez a lényeg gyagyás, egy korodbeli nőnek se vagy vonzó, hogy a faszba tartana téged mondjuk egy huszonéves nő vonzónak? ahhoz általában szükséges, hogy legyen a férfi gazdag, jóképű vagy nem elmebeteg fasz, de neked egyik se jött össze
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 16, 2021 09:13:14
x2)
Ezt hol olvastad? Nők lapja? Hozzád egy nő sem illik, mert buzi pedo vagy, HAHÓ!!!
Nemfatyle
(
x7)
Jun 16, 2021 09:16:12
x7)
Az egzisztenciális biztonságot hány éves korodra tervezed elérni? Mi szerepel az excelben?
Csak mert jelenleg 40 évesen 20 millió forinttal rosszabbul állsz, mint egy 20 éves pályakezdő, és folyamatosan nő az adósságod.
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Csak mert jelenleg 40 évesen 20 millió forinttal rosszabbul állsz, mint egy 20 éves pályakezdő, és folyamatosan nő az adósságod.
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 16, 2021 09:16:27
x1)
hülye vagy, nem ezt kérdeztem, nincs az ágyadban , nincs az életedben a lelkedben a szívedben a gondolatodban, kretén
D_Dezső
(
x29)
Jun 16, 2021 09:16:50
x29)
Már megint nem érted a világot Sodi-Bodi.
Árpi levarrt minden szembejövő retard nőt addig amíg megházasodott. Neked még barátnőd sem volt soha életedben csak fizetősök, hol neked fizettek a 80 éves nénik szallonás krumplival meg szállással, hol meg te fizettél.
Attól, hogy Cristiano Ronaldo 37 évesen válogatott futballista nem jelenti azt, hogy majd 1 év múlva én is válogatott leszek mert még csak 36 vagyok.
Minden egy folyamat Hahó!
Az nem úgy megy, hogy homokos pedoo Sodi majd egyszer csak megházasodik. :)
sodika
Jun 16, 2021 09:17:40
Erre mindig elmondom, hogy aki szerint egy nő hiányzik mellőlem, nem pedig szó szerint akárki, akár valaki, akivel sörözni lehet, vagy legalább egy macska, az rossz megfigyelő. :D
Jun 16, 2021 09:17:40
D_Dezső
(
x29)
Jun 16, 2021 09:19:04
x29)
És szerinted mik a történelmi előzményei, hogy még anyád sem szeret?
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2021 09:19:09
x136)
próbálj odamenni egy random 26 éves csajhoz, hogy mi fog történni.:))))))))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
sodika
Jun 16, 2021 09:19:20
ahhoz általában szükséges, hogy legyen a férfi gazdag, jóképű vagy nem elmebeteg fasz, de neked egyik se jött össze
Jun 16, 2021 09:19:20
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 16, 2021 09:19:27
x1)
tudjuk hogy magányos vagy
ha elfogadnád a tényt, hogy nem tudod értelmezni az emberi kapcsolatokat, és elkezdenél legalább tanulva imitálni válasz reakciókat, sokkal boldogabb életed lehetne
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 16, 2021 09:20:40
x1)
ne bassz, azt hittem megvan a heti 3 kondi
kripli figyelő
(
x12)
Jun 16, 2021 09:21:48
x12)
Jun 16, 2021 09:21:48
Magányos vagy gyagyás?Nem kellene egy gonosz alkoholista parazitaként viselkedned és akkor talán nem kerülnének el az emberek. Jun 16, 2021 09:21:48
Nemfatyle
(
x7)
Jun 16, 2021 09:22:11
x7)
"Hoggyám ety 26 évety nő illik"
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
D_Dezső
(
x29)
Jun 16, 2021 09:22:25
x29)
Ha kellene valami ... Ha foglalkoznék ... HA nem lennél buzi ...
Örebro
(
x17)
Jun 16, 2021 09:22:46
x17)
ne mindig egy måsik kretenre hivatkozzål, nezz tukörbe faszfej!
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2021 09:23:43
x136)
miért nem nyitsz ajtót a minden nap felcsengető linzi trollnak? hátha tudnál vele sörözni.
vagy lehet, hogy egy macska csenget minden nap.
Örebro
(
x17)
Jun 16, 2021 09:24:04
x17)
jaja stimmel, menjel thaiföldre es ott kapsz, igaz nem ingyen egy 26- os csajt, igaz fasza lesz,de te ezt vårod ugy is.
kripli figyelő
(
x12)
Jun 16, 2021 09:24:49
x12)
Ez a szexnagyikra vonatkozik korcs.Hozzád egy 85 éves illik,férfi vagy nő az mindegy. Vagyis hozzám 26 éves nő illik.
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 16, 2021 09:25:11
x1)
Erre mindig elmondom, hogy aki szerint egy nő hiányzik mellőlem, vagy legalább egy macska, az rossz megfigyelő. :D
Endre, volt egy halfejed, azt is elhanyagoltad.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 16, 2021 09:26:08
x19)
Örebro
(
x17)
Jun 16, 2021 09:27:06
x17)
ez csak hazudik, egy ruppotlan troger.
Sodipatkány
(
x1)
Jun 16, 2021 09:28:20
x1)
Egy kötél illene a nyakadba.
Örebro
(
x17)
Jun 16, 2021 09:28:52
x17)
gyagyås a man mini håny felvetelt kuldött el? emlekszel mikor több mint egy eve leirtam, hogy semmit nem kapsz töle, akkor nagymellennyel röhögtel, tessek. a cigånykurvåd törleszt rendesen? holland es angol zsaruk hogy ållnak? anyåd lop meg?
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Jun 16, 2021 09:33:17
x1)
És miért nem ismerkedsz?
Andi ennyire taccsra tett?
Az volt az utolsó kétségbeesett kísérleted, hogy elhitesd magaddal, hogy hetero vagy, azóta beletörődtél, hogy egy ferdehajlamú paedofil buzi vagy, csak nyilvánosan ezt nem akarod felvállalni?
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 16, 2021 09:33:28
x1)
hány kiló vagy sodim? az elektromos mérleg milyen error kódot ír ki amikor ráállsz?
kripli figyelő
(
x12)
Jun 16, 2021 09:33:59
x12)
Mire használod a roller hordó táskát gyagyás?Rakj bele egy téglát és menőzz vele mintha egy rollert cipelnél.Ha már rollert nem engedhetsz meg magadnak legalább tegyél úgy mint a postások vagy az újságkihordó fiúk akik simán kiskáláznak egy rollerra.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 16, 2021 09:34:11
x7)
amelyik nő pénzért nyúl a brokihoz, az kurva, tehát az én olvasatomban ez kurvázás, de ez egy szubjektív dolog, mint például az, hogy kinek mi számít megcsalásnak :)
A keresztény szemlélet alapján viszont biztosan az, Endre ezen már átesett, tehát nem kell, hogy visszatartó erő legyen :)
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Pofán lett csapva,aztán elvonult,nem bírja a terhelést. :D