Mindig elképedek, hogy megcsászározták a pedofilt.
Nekem az a kérdésem, hogy ez a visszataszító cipőtalp pofádon hogyan segít?
Következő történne: mivel a sneci nem injekciózná magát otthon, mert egy gyáva fos, ezért az orvosok valami hosszú észter láncos tesztoszteron készítményt írnának fel neki (pl nebido), hogy ritkán kelljen szúrni (ennél pl 3-4 hét). Ez köztudottan szar, mert az első pár napban/hétben szuprafiziológiás mennyiségű tesztoszteron lesz a vérben, utána pedig szépen elkezd beszakadni (a undecanoate észter felezési ideje 20 nap) és szépen még jobban bedepizne a fadászpika :D . Haladóbb klinikáknál mikrodózisokat használnak, akár hetente többször alkalmazott pici szubkután szurikákkal, amellyel nagyon jó eredményeket lehet elérni (itt a stabilitás a cél elsősorban). Elnézést a technikai elemzésért, legközelebb majd erre is figyelek.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
NSZKSZ időnként újrahallgatom, csak elfelejtettem melyik mirroros videó elején volt. Most ment könyvjelzőbe.
Másik sodis dala esetleg megvan így valakinek?
El kéne küldeni Dereknek a recskás videóit, hogy csináljon róla egy natty or not reakciót :D
Én például azt is tőle tudtam meg, hogy az nem buzulás, ha más pasik spermáját fogyasztod fehérjeként, illetve hogy a bioavaliabilitás análisan a legjobb ilyenkor. Látod, Endre? Te valójában nem buzi vagy, csak megelőzted a korodat a tápkiegekben.
Valaki linkelje az egyik fókahangon vonyítós klipjét :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Nem áll fel a faszod.
0 az izomtömeged.
0 a kondíciód.
Nőiesen hízol.
Szemetet zabálsz.
Alkoholista is vagy.
Kurvára tesztohiányos vagy.
A KOPASZ szakácsnőnek sem volt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A kettő között nincs semmi összefüggés. A hangod mélysége pubertáskorban beállítódik. Az, hogy 25 éve volt elég tesztoszteron a szervezetedben nem azt jelenti, hogy most is van. Ezer és egy dolog lehet, ami átmeneti vagy tartós tesztóhiányt okoz. Például az elhízás, hogy mást ne mondjak. Ráadásul ez egy öngerjesztő folyamat. Minél kövérebb vagy, annál kevesebb a tesztó, és minél kevesebb a tesztó, annál kövérebb leszel.
Elég nagy az adósságod ahhoz, hogy világos legyen, szegény vagy.
A hangod azért mély mert a hangszálaid még akkor fejlődtek ki mikor erőtől dagadó fatászpika voltál... Emlékszel még? 23 centis kőkemény húsfasz, tomket becsicskítása, hol vannak már azok az idők... Azóta feminin sodi lett a sodi. Nagymamatestű, zsírtól csillógó képű, ragyás, kopasz, depressziós.
De mindezen változtathatsz Endre! Annyi a dolgod hogy utánaolvasol a szteroidoknak és egy lightos kúrába kezdesz. A májadat nem kell félteni, úgyis edzésben van a sörikézéstől, meg sem fog kottyanni neki!
dik more
Meg fika.
De az legalább friss, mindig előtte bányássza ki.
Sodi bazdmeg, átolvastam háromszor, és ebből max még a nemzőképességhez tudsz kapaszkodni, az összes többi bizonyítottan megvan neked :DDDDD
ühüm, az... jó lesz
Még sosem hallott róla, KAMUUUUUU! Biztos forrásból lehet tudni, hogy ASODI máshol dolgozik, egészen mást, és különben is BETON!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szed taplalek kiegeszitot: kamagra oral yellit.
lépek ki mert hülyék vagytok
de komolyan sneci, készen állsz arra, hogy egyedül öregedj és halj meg? feltéve, hogy nem döglesz bele valamibe korábban
menthetetlen vagy, valószínűleg te is tudod ezt, mégse teszel semmit, elfogadtad már az egészet és hetyetyézel amíg itt lehetsz? hasonlít a felfogásod pár olyan nincstelen hajléktalanéra, aki már dolgozni sem akar, még ha lehetősége is van, és csak a halált várja, ez a sorsod sneci? hová lett a jobb sorsra érdemes etyetemista?
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Mély a hangod? Ez neked mély? Hidd csak el, elég kemény tesztoszteron hiányod van, egyáltalán nem mély a hangod.
Biztos a 8 éves kisfiúk hangjához hasonlítja, ahhoz képest tényleg mély.
Egy igazi férfi. Nem is értem Anikó hogy bírta ki, hogy ne nyúljon magához egy ilyen táncot látva.
Nagyon durva, hogy ehhez a videóhoz képest kb 10-15 évet öregedett. Meg azért már itt os volt sorhasa, de a mostani testéhez képest itt kimondottan adonisznak nézett ki.
bizony, két év alatt látszatra vénült tizenkettőt.
nyílván nem a fehérkockás botrány meg a stressz gyorsította a folyamatot.
komolyan sodi, nézz vissza egy 2015-6 körüli flokkodat :D
nyugger lettél.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerinted van HR részleg egy olyan cégben ahová ezt a fogyatékos nácit felveszik? Egy valamire való HRes a harmadik percben bassza ki az önéletrajzát mikor elvégzi a szokásos background checket a Google-ben, hahó!
dik more
ez csak *pr* rovat volt a gyagyásnak nem komoly kérdés :D
Hetyetye
az útest felőli nem férfi????????????????
Úgy néz ki, mint Tasnádi Péter fiatalon!
🕎Endigame🕎
ja , kis cigány, aki zsidónak adja ki magát.
Olyat csak fasiszták csinálnak.
Sose mennék olyan céghez, ami a magánéletben vájkál.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
én palvin barbi sztrómazsája leszek.
nincs is magánéleted, mitől félsz?
dehobynem, megette a szerelőket.
egy olyan cég fel sem venne, nyilván ezért van az, hogy 60 helyről egy visszahívást kapsz
ne tegyél úgy, mintha válogathatnál, te gányoló
hehe
Trolléga hozzászólásából magyarítva, a teszto hiány jelei:
- impotencia, vagy problémák a merevedés előidézésében és fenntartásában
- egyéb változások a merevedéssel kapcsolatban, például kevesebb spontán erekció
- csökkent libidó vagy szexuális aktivitás
- nemzőképtelenség
- gyors hajvesztés
- csökkent izomtömeg
- megnövekedett zsírtömeg
- megnagyobbodott mellek
- alvászavarok
- állandósult fáradtság
- tompaság/koncentráció-hiány/szellemi kimerültség
- depresszió
Gyagyás, van ebben a listában olyan, ami NEM jellemző rád?
csak az ilyen szélsőséges antiszemita pedó hajlamú monitortolvajnak van félnivalója, és legkevésbé azért mert meleg vagy, persze nem kizárt hogy eleve üldözött köcsögként adod el magad
De minek menne be a Partizánba? Hisz nemrég loopolt arról, hogy felépíti egy saját, jobboldali műsort a Partizán mintájára. Azóta is várjuk az első részt.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Jaja, rögtön a 444-es turulos videó ihlette alkotásai után.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sajnos azóta megszületett a jobboldali Partizán, szóval a Nemzet Krónikása inkább a faszát rángatja tovább.
Nothing's better than cheddar!
Hát igen. Patrióta, Kontra... Sneci ezek mellett labdába sem rúghat az elavult setuppal.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ez az Endre, miért ignorálsz minket? Az elméleti nemzőképességedet leszámítva hogyan tudsz ellent mondani a listának? Olyan mintha konkrétan rólad írták volna...
ühüm, az... jó lesz
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Az finom lesz! Nem is tudom mikor nyalták ki utoljára!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
hasonlít anyámra.
Sodi is, csak hát a dőlésszög.
Meg fasza sincs.
szerintem sodi inkábbb a karót nyelt nagyképű inasra bukna, most nem ugrik be a neve. nem sztoksz))))))))))))))
James!!
Mifaaaaaaaaaaaan
nszksz kedves fijjam. ezért nyertél 2 hét ingyenes táborozást pajor atyával. mindennep szűkkörű éjféli mise!!!!!!!!!!!!!!!!
Fair.
|__o__|
Pizony, azzal az elavult setuppal, ami a Gyagyásnak van, nem lehet ma már elindulni.
Nothing's better than cheddar!
Több embernek adós vagyok válasszal, fogok írni.
Egy jó tipp: Ha Kiss Endre Farkasnak az adósa vagy, ne törlessz, mert az érdekérvényesítő képessége 0 (nulla).
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2021 13:35:08
x37)
Endre, ugye tudod, hogy egy normálisan beállított tesztoszteron-szinttel nem lennél többé depressziós? Magától felugrana rád úgy 5-6 kiló izom, illetve a zsír menne lefelé. Nem lennének nőies zsírcsöcseid, stb. Mindezt tényleg csak attól, hogy normál, férfi hormonprofilod van. Egyszer életedben tegyél már valami jót magaddal.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 16, 2021 13:43:08
x19)
Sodi megtaláltam neked a tökéletes időpontot.
2024 január 1, hétfő.
Ekkor pont jó lesz az autista agyadnak elkezdeni edzeni, gyúrni, spórolni, nyelvet tanulni, diplomát szerezni, letenni a jogsit, csajozni stb.
Szal ráérsz még mindennel, mehet a recska.
2024 január 1, hétfő.
Ekkor pont jó lesz az autista agyadnak elkezdeni edzeni, gyúrni, spórolni, nyelvet tanulni, diplomát szerezni, letenni a jogsit, csajozni stb.
Szal ráérsz még mindennel, mehet a recska.
kramaIon
Jun 16, 2021 13:44:13
"Hoggyám ety 26 évety nő illik"
Mindig elképedek, hogy megcsászározták a pedofilt.
Jun 16, 2021 13:44:13
penészfestmény
Jun 16, 2021 13:46:54
Eljárok edzeni, és hamar jó lesz ez.
Nekem az a kérdésem, hogy ez a visszataszító cipőtalp pofádon hogyan segít?
Jun 16, 2021 13:46:54
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 16, 2021 13:46:59
x13)
Endre, ugye tudod, hogy egy normálisan beállított tesztoszteron-szinttel nem lennél többé depressziós? Magától felugrana rád úgy 5-6 kiló izom, illetve a zsír menne lefelé. Nem lennének nőies zsírcsöcseid, stb. Mindezt tényleg csak attól, hogy normál, férfi hormonprofilod van. Egyszer életedben tegyél már valami jót magaddal.
Következő történne: mivel a sneci nem injekciózná magát otthon, mert egy gyáva fos, ezért az orvosok valami hosszú észter láncos tesztoszteron készítményt írnának fel neki (pl nebido), hogy ritkán kelljen szúrni (ennél pl 3-4 hét). Ez köztudottan szar, mert az első pár napban/hétben szuprafiziológiás mennyiségű tesztoszteron lesz a vérben, utána pedig szépen elkezd beszakadni (a undecanoate észter felezési ideje 20 nap) és szépen még jobban bedepizne a fadászpika :D . Haladóbb klinikáknál mikrodózisokat használnak, akár hetente többször alkalmazott pici szubkután szurikákkal, amellyel nagyon jó eredményeket lehet elérni (itt a stabilitás a cél elsősorban). Elnézést a technikai elemzésért, legközelebb majd erre is figyelek.
lavor
Jun 16, 2021 13:48:40
www.twitch.tv/theravencroaks/clip/ApatheticBoringOwlAMPEnergy
TheRavenCroaks felvan már jelentve? Hisz nyilvános az igazi neve és kreatívan még dalban is lepdozott téged!
Agropanda is várja szerintem még a feljelentést, neki is tudni az igazi nevét. :D
TheRavenCroaks felvan már jelentve? Hisz nyilvános az igazi neve és kreatívan még dalban is lepdozott téged!
Agropanda is várja szerintem még a feljelentést, neki is tudni az igazi nevét. :D
NSZKSZ időnként újrahallgatom, csak elfelejtettem melyik mirroros videó elején volt. Most ment könyvjelzőbe.
Másik sodis dala esetleg megvan így valakinek?
Jun 16, 2021 13:48:40
Szófodáteláfászódáte
Jun 16, 2021 13:48:59
Recskás, egyértelmű hogy azért nem áll a faszod se mert a tesztoszteronszinted a béka segge alatt van. Neked tesztoszteron-pótlásra van szükséged. Az USÁban 40 felett ez teljesen normális már, bár itthon még kevésbé elterjedt. A mai hulladék kaják és a sok xenoösztrogén mellett amit a szervezetünkbe viszünk (fogamzásgátló az ivóvízben, hahó!) teljesen kifingik a férfiak hormontermelése 40 éves korukra. Tünetek: elhízás, izomvesztés, depresszió, libidó- és potenciacsökkenés.
Endre, neked szteroidokra van szükséged! Az oral jellys Márk haverod biztosan tud szerezni. Orvoshoz nem érdemes menni emiatt, Márk elmagyarázza az adagolást és 2 hónap alatt vadászbika SoDI lesz a SoDI. Bizony!
dik more
Endre, neked szteroidokra van szükséged! Az oral jellys Márk haverod biztosan tud szerezni. Orvoshoz nem érdemes menni emiatt, Márk elmagyarázza az adagolást és 2 hónap alatt vadászbika SoDI lesz a SoDI. Bizony!
Jun 16, 2021 13:48:59
lavor
Jun 16, 2021 14:03:43
Hirtelen azt hittem ez a more plates more dates csatorna fóruma annyiszor hangzott el a szuprafiziológiás kifejezés.
Sneci látod milyen rendesen a trollok, ismét remek tanácsokat adnak neked. A hormonok mellett arról sem feledkezz meg, hogy a véroxigén szintje milyen fontos, főleg most a covid mellett, úgyhogy javasolnám neked, hogy rendszeresen fecskendezz levegőt a vénáidba. Mindenki jobban jár
Sneci látod milyen rendesen a trollok, ismét remek tanácsokat adnak neked. A hormonok mellett arról sem feledkezz meg, hogy a véroxigén szintje milyen fontos, főleg most a covid mellett, úgyhogy javasolnám neked, hogy rendszeresen fecskendezz levegőt a vénáidba. Mindenki jobban jár
Jun 16, 2021 14:03:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2021 14:10:10
x37)
Hirtelen azt hittem ez a more plates more dates csatorna fóruma annyiszor hangzott el a szuprafiziológiás kifejezés.
El kéne küldeni Dereknek a recskás videóit, hogy csináljon róla egy natty or not reakciót :D
Én például azt is tőle tudtam meg, hogy az nem buzulás, ha más pasik spermáját fogyasztod fehérjeként, illetve hogy a bioavaliabilitás análisan a legjobb ilyenkor. Látod, Endre? Te valójában nem buzi vagy, csak megelőzted a korodat a tápkiegekben.
sodika
Jun 16, 2021 14:12:46
Elég mély a hangom ahhoz, hogy világos legyen, nincs tesztoszteron-hiányom.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jun 16, 2021 14:12:46
Nemfatyle
(
x7)
Jun 16, 2021 14:14:36
x7)
Valaki linkelje az egyik fókahangon vonyítós klipjét :D
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Jun 16, 2021 14:15:30
x1)
Nem áll fel a faszod.
0 az izomtömeged.
0 a kondíciód.
Nőiesen hízol.
Szemetet zabálsz.
Alkoholista is vagy.
Kurvára tesztohiányos vagy.
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 14:18:03
x135)
A KOPASZ szakácsnőnek sem volt.
kripli figyelő
(
x12)
Jun 16, 2021 14:18:17
x12)
Jun 16, 2021 14:18:17
Arra a buzis fulldoklós nyenyerészős hangodra gondolsz ami mindig úgy hangzik mintha egy faszon nyammognál és köhögnél amikor mélytorokra veszed. Jun 16, 2021 14:18:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2021 14:18:23
x37)
A kettő között nincs semmi összefüggés. A hangod mélysége pubertáskorban beállítódik. Az, hogy 25 éve volt elég tesztoszteron a szervezetedben nem azt jelenti, hogy most is van. Ezer és egy dolog lehet, ami átmeneti vagy tartós tesztóhiányt okoz. Például az elhízás, hogy mást ne mondjak. Ráadásul ez egy öngerjesztő folyamat. Minél kövérebb vagy, annál kevesebb a tesztó, és minél kevesebb a tesztó, annál kövérebb leszel.
Ásó27
(
x68)
Jun 16, 2021 14:19:19
x68)
Valószínűleg az sem segít, hogy minden nap ótvar mikrózott kaját eszel.
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 16, 2021 14:19:28
x19)
Elég nagy az adósságod ahhoz, hogy világos legyen, szegény vagy.
Szófodáteláfászódáte
Jun 16, 2021 14:19:44
A hangod azért mély mert a hangszálaid még akkor fejlődtek ki mikor erőtől dagadó fatászpika voltál... Emlékszel még? 23 centis kőkemény húsfasz, tomket becsicskítása, hol vannak már azok az idők... Azóta feminin sodi lett a sodi. Nagymamatestű, zsírtól csillógó képű, ragyás, kopasz, depressziós.
De mindezen változtathatsz Endre! Annyi a dolgod hogy utánaolvasol a szteroidoknak és egy lightos kúrába kezdesz. A májadat nem kell félteni, úgyis edzésben van a sörikézéstől, meg sem fog kottyanni neki!
Jun 16, 2021 14:19:44
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 16, 2021 14:20:14
x19)
Valószínűleg az sem segít, hogy minden nap ótvar mikrózott kaját eszel.
Meg fika.
De az legalább friss, mindig előtte bányássza ki.
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 14:22:06
x135)
Mennyi a hitelkártya adósságod? 8500 körül?
Havi 150 euró büntetőkamat?
Fincsi.:)))
Havi 150 euró büntetőkamat?
Fincsi.:)))
Winkowitch
Jun 16, 2021 14:23:39
Some advertisements for testosterone replacement products may lead you to believe that simply feeling tired or cranky is a sign of low T. In reality, symptoms tend to be more involved than that. Regardless of your age, low T symptoms can include:
erectile dysfunction, or problems developing or maintaining an erection
other changes in your erections, such as fewer spontaneous erections
decreased libido or sexual activity
infertility
rapid hair loss
reduced muscle mass
increased body fat
enlarged breasts
sleep disturbances
persistent fatigue
brain fog
depression
ühüm, az... jó lesz
infertility
rapid hair loss
reduced muscle mass
increased body fat
enlarged breasts
sleep disturbances
persistent fatigue
brain fog
depression
Jun 16, 2021 14:23:39
nemet mondtak
(
x4)
Jun 16, 2021 14:24:12
x4)
Én még ilyenről az életemben nem hallottam, hogy olyan hanggal, mint amilyen SoDinak van, valakinek tesztoszteronhiánya lenne. Pedig napi 20 újságcikket biztosan elolvasok.
Egyszóval ez KAMUUUUU!! :D
Egyszóval ez KAMUUUUU!! :D
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 14:27:02
x135)
Ma már csengetett a linzi troll? Mikor vágod ela torkát?
Winkowitch
Jun 16, 2021 14:27:48
Some advertisements for testosterone replacement products may lead you to believe that simply feeling tired or cranky is a sign of low T. In reality, symptoms tend to be more involved than that. Regardless of your age, low T symptoms can include:
infertility
rapid hair loss
reduced muscle mass
increased body fat
enlarged breasts
sleep disturbances
persistent fatigue
brain fog
depression
infertility
rapid hair loss
reduced muscle mass
increased body fat
enlarged breasts
sleep disturbances
persistent fatigue
brain fog
depression
Sodi bazdmeg, átolvastam háromszor, és ebből max még a nemzőképességhez tudsz kapaszkodni, az összes többi bizonyítottan megvan neked :DDDDD
Jun 16, 2021 14:27:48
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 14:29:24
x135)
Sneci szerinted is hatalmas shiker, hogy a nagy ügyféllel csicskíttattunk be a melócsában?
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 14:35:11
x135)
Milyen érzés, hogy semmit nem tudsz tenni a linzi troll ellen?
Fosol amiatt, hogy nem tudod, mit fog trollkodni ellened?
Szerinted milyen gyakran követ az utcán?
Fosol amiatt, hogy nem tudod, mit fog trollkodni ellened?
Szerinted milyen gyakran követ az utcán?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 16, 2021 14:35:25
x38)
Sneci szerinted is hatalmas shiker, hogy a nagy ügyféllel csicskíttattunk be a melócsában?
Még sosem hallott róla, KAMUUUUUU! Biztos forrásból lehet tudni, hogy ASODI máshol dolgozik, egészen mást, és különben is BETON!
max5enutálnak
(
x47)
Jun 16, 2021 14:36:13
x47)
A tetves kurva anyádat beszélsz már mellé, te szánalmas vesztes. 40 éves vagy és soha az életedben nem volt párkapcsolatod. Ez megmagyarázhatatlan, egészséges heteró férfivel ilyen nem történik. Senkinek sem kellettél, sem szerelemre, sem baszásra, sem semmire. A női társadalom NULLÁRA értékel téged. Olyan, mintha nem is léteznél. Maximum kinevetnek, vagy eltorzult arccal, undorodva mennek el melletted az utcán. Ez a te életműved. Sok évtized munkájának a gyümölcse: 0!
A másik, a faszt magyarázol te együttélésről, amikor te maximum a gecis zsebkendőiddel éltél együtt egy íróasztal alatt, te béna fasz! Lockdown alatt egy kis lakásban ragadtunk a barátnőmmel és láss csodát, egész jól elbasztuk az időt, nem öltük meg egymást. Ha Szandika ott lett volna nálad 2 hetet és addig legalább basztok, majd a végén beközlöd, hogy bocs, nekem ez nem frankó így, húzzál a gecibe, nem történt volna semmi. Illetve de, bebizonyítottad volna, hogy nem vagy buzi. Dehát buzi vagy. Erre számos más bizonyíték is van. Ha egy heteró férfinek eszébe jut a pina, akkor elindul a nyálelválasztás és azt sem tudja, hogy nyalná vagy baszná. Neked mi jut eszedbe róla? Hogy ROSSZ A DŐLÉSSZÖGE. Te kályha, hát tudod, hogy kik szoktak panaszkodni a pinára? Ugye tudod? Kb 20 éve nem voltál randin és mindezt az egzisztenciád hiányával magyarázod. Szerinted egy heteró férfi egy étterembe egy nőt hív meg 50ezres halra, vagy egy csapat cigány, tetkós férfit? Szerinted egy heteró férfi egy nőt visz több országba nyaralni, vagy egy csapat cigány, tetkós férfit? Ember, ilyen pénzszórásra simán nyíltak volna a női lábak és a szájak, de te nem a nőket választottad, hanem a férfiakat.
A buzioldalak előzményeit már nem is sorolom, mert annyira nevetséges.
Soha nem volt csajod, nem baszol, nem kurvázol, nem hiányzik a szex nővel, kényelmetlen a pina, elutasítod az ingyenszandikát, férfiak szórakoztatására, utaztatására, kajáltatására, piáltatására baszol el millós összegeket, de te nem vagy buzi, ugye? Ez mind csak véletlen.
Egy szánalmas, magányos, őszbuzi vagy és ez így van nagyon jól!
A másik, a faszt magyarázol te együttélésről, amikor te maximum a gecis zsebkendőiddel éltél együtt egy íróasztal alatt, te béna fasz! Lockdown alatt egy kis lakásban ragadtunk a barátnőmmel és láss csodát, egész jól elbasztuk az időt, nem öltük meg egymást. Ha Szandika ott lett volna nálad 2 hetet és addig legalább basztok, majd a végén beközlöd, hogy bocs, nekem ez nem frankó így, húzzál a gecibe, nem történt volna semmi. Illetve de, bebizonyítottad volna, hogy nem vagy buzi. Dehát buzi vagy. Erre számos más bizonyíték is van. Ha egy heteró férfinek eszébe jut a pina, akkor elindul a nyálelválasztás és azt sem tudja, hogy nyalná vagy baszná. Neked mi jut eszedbe róla? Hogy ROSSZ A DŐLÉSSZÖGE. Te kályha, hát tudod, hogy kik szoktak panaszkodni a pinára? Ugye tudod? Kb 20 éve nem voltál randin és mindezt az egzisztenciád hiányával magyarázod. Szerinted egy heteró férfi egy étterembe egy nőt hív meg 50ezres halra, vagy egy csapat cigány, tetkós férfit? Szerinted egy heteró férfi egy nőt visz több országba nyaralni, vagy egy csapat cigány, tetkós férfit? Ember, ilyen pénzszórásra simán nyíltak volna a női lábak és a szájak, de te nem a nőket választottad, hanem a férfiakat.
A buzioldalak előzményeit már nem is sorolom, mert annyira nevetséges.
Soha nem volt csajod, nem baszol, nem kurvázol, nem hiányzik a szex nővel, kényelmetlen a pina, elutasítod az ingyenszandikát, férfiak szórakoztatására, utaztatására, kajáltatására, piáltatására baszol el millós összegeket, de te nem vagy buzi, ugye? Ez mind csak véletlen.
Egy szánalmas, magányos, őszbuzi vagy és ez így van nagyon jól!
Hafré
(
x9)
Jun 16, 2021 14:39:13
x9)
"táplálékkiegészítôkkel"
Szed taplalek kiegeszitot: kamagra oral yellit.
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 14:45:52
x135)
Sneci vágjál vissza a trollnak, hogy neked igenis volt barátnőd. 20 évvel ezelőtt egy KOPASZ szakácsnő. :))))
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 14:49:20
x135)
Nagyon nevetek rajtad sneci.:))
Az egyetlen linzi ismerősöd egy troll, aki hónapok óta terrorizál, és te semmit nem tudsz tenni ellene.
Az univerzum megint szépen dolgozott. A titok című film, tudod.:))
Az egyetlen linzi ismerősöd egy troll, aki hónapok óta terrorizál, és te semmit nem tudsz tenni ellene.
Az univerzum megint szépen dolgozott. A titok című film, tudod.:))
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 16, 2021 14:52:07
x7)
Endre, benned nincs vagy alig van tesztoszeron, a heréid is elsorvadtak már, ejakulációd sincsen... jön a zsibbadás, de annyi. Szerintem a pitont is ideje levágatni, Mercitől a kedvenc pajtásodtól kérhetsz érdemi infókat. Hasonlóan degenerált szörnyszülött mint te.
A jó portás csak baszik!
Sodika angolnázása
Jun 16, 2021 14:54:45
[/quote] Szerinted egy heteró férfi egy étterembe egy nőt hív meg 50ezres halra, vagy egy csapat cigány, tetkós férfit? Szerinted egy heteró férfi egy nőt visz több országba nyaralni, vagy egy csapat cigány, tetkós férfit? ![/quote]
A vadászpika,a Sodi csak a cigány faszokat szereti.
Plasztik+ingatlan rendelkezésre áll
A vadászpika,a Sodi csak a cigány faszokat szereti.
Jun 16, 2021 14:54:45
kripli figyelő
(
x12)
Jun 16, 2021 15:00:03
x12)
Gyagyás szerintem a setup hiánya miatt nincs kapcsolatod.Izzitsd be a hitelkártyákat és töltsd meg a kosarat.Mutasd meg a media Márknak hogy nem gecizhetnek veled,basszál ki velük és zoomos kamerával,ps5-el,rollerral gurulj ki az üzletükből.Amint felfejlődik a setup már csak idő kérdése hogy a csengődet trollok helyett labanc csibék ostromolják.
púpospúp
(
x2)
Jun 16, 2021 15:02:45
x2)
A tetves kurva anyádat beszélsz már mellé, te szánalmas vesztes. 40 éves vagy és soha az életedben nem volt párkapcsolatod. Ez megmagyarázhatatlan, egészséges heteró férfivel ilyen nem történik. Senkinek sem kellettél, sem szerelemre, sem baszásra, sem semmire. A női társadalom NULLÁRA értékel téged. Olyan, mintha nem is léteznél. Maximum kinevetnek, vagy eltorzult arccal, undorodva mennek el melletted az utcán. Ez a te életműved. Sok évtized munkájának a gyümölcse: 0!
de komolyan sneci, készen állsz arra, hogy egyedül öregedj és halj meg? feltéve, hogy nem döglesz bele valamibe korábban
menthetetlen vagy, valószínűleg te is tudod ezt, mégse teszel semmit, elfogadtad már az egészet és hetyetyézel amíg itt lehetsz? hasonlít a felfogásod pár olyan nincstelen hajléktalanéra, aki már dolgozni sem akar, még ha lehetősége is van, és csak a halált várja, ez a sorsod sneci? hová lett a jobb sorsra érdemes etyetemista?
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 16, 2021 15:02:57
x2)
Mély a hangod? Ez neked mély? Hidd csak el, elég kemény tesztoszteron hiányod van, egyáltalán nem mély a hangod.
keresztény wannabe
Jun 16, 2021 15:18:21
volt rajtad maszk, mikor ott járt a szerelő, vagy potenciálisan lefertőzted őt és a családját?
Jun 16, 2021 15:18:21
bojlertestű piton
(
x1)
Jun 16, 2021 15:18:45
x1)
Biztos a 8 éves kisfiúk hangjához hasonlítja, ahhoz képest tényleg mély.
Ásó27
(
x68)
Jun 16, 2021 15:33:00
x68)
A tesztoszteron bomba: coub.com/view/25h3db
Mifaaaaaaaaaaaan
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Jun 16, 2021 15:40:03
x1)
Így néznek a nők a linzi tesztoszteronbomba vadászbikára.
Amúgy nem tűnt fel még neked, Gyagyás, hogy csak két féle emberrel találkozol? Az egyik, aki észre se vesz, keresztülnéz rajtad, a másiknak meg kiül az arcára az undor?
Amúgy nem tűnt fel még neked, Gyagyás, hogy csak két féle emberrel találkozol? Az egyik, aki észre se vesz, keresztülnéz rajtad, a másiknak meg kiül az arcára az undor?
bojlertestű piton
(
x1)
Jun 16, 2021 15:40:25
x1)
Egy igazi férfi. Nem is értem Anikó hogy bírta ki, hogy ne nyúljon magához egy ilyen táncot látva.
Baromarc
(
x1)
Jun 16, 2021 15:43:27
x1)
Nagyon durva, hogy ehhez a videóhoz képest kb 10-15 évet öregedett. Meg azért már itt os volt sorhasa, de a mostani testéhez képest itt kimondottan adonisznak nézett ki.
again mine the refund
(
x6)
Jun 16, 2021 15:55:11
x6)
nyugger lettél.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jun 16, 2021 16:00:35
x2)
Gyagyás pedó, miért nem kúrsz le valami kis fincsi HR-es picsát a melócsából? Csapod neki a szelet 2 napig, majd elhívod iszogatni, aztán este már lehet is baszni.
Hetyetye
vladrl
(
x8)
Jun 16, 2021 16:01:16
x8)
a haján kívül távolról nem is nézett ki olyan nagyon rondának. nem volt túl kövér, csak a veknije nem szép, közelről viszont nyilván undi volt már akkor is.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
xray
(
x21)
Jun 16, 2021 16:03:28
x21)
nyugger lettél.
de nem a tisztességben őszült fajta. nyílván nem a fehérkockás botrány meg a stressz gyorsította a folyamatot.
nyugger lettél.
Szófodáteláfászódáte
Jun 16, 2021 16:04:11
Gyagyás pedó, miért nem kúrsz le valami kis fincsi HR-es picsát a melócsából? Csapod neki a szelet 2 napig, majd elhívod iszogatni, aztán este már lehet is baszni.
Szerinted van HR részleg egy olyan cégben ahová ezt a fogyatékos nácit felveszik? Egy valamire való HRes a harmadik percben bassza ki az önéletrajzát mikor elvégzi a szokásos background checket a Google-ben, hahó!
Jun 16, 2021 16:04:11
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jun 16, 2021 16:07:35
x2)
ez csak *pr* rovat volt a gyagyásnak nem komoly kérdés :D
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 16:12:35
x45)
Így néznek a nők a linzi tesztoszteronbomba vadászbikára.
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 16:20:01
x45)
fegyverbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moldova román föld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Penzmento
(
x6)
Jun 16, 2021 16:20:09
x6)
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 16:26:44
x45)
ja , kis cigány, aki zsidónak adja ki magát.
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 16:33:21
x45)
tasó, kell tasli????????????
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 16:33:43
x45)
vizó, neked, szétcsaplak!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 16:35:45
x45)
ragyás tóni, agyad szétrugom!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 16:42:03
x45)
a dreher ipa a barátod!!!!!!!!!!!!!!!!
Szófodáteláfászódáte
Jun 16, 2021 16:42:52
Gyagyás, elrákosodott már a krónikusan gyulladt aranyered? Sztómás sodi lesz a sodi.
dik more
Jun 16, 2021 16:42:52
sodika
Jun 16, 2021 16:44:49
Jun 16, 2021 16:44:49
max5enutálnak
(
x47)
Jun 16, 2021 16:47:12
x47)
Megbasztad már az ügyfélkapus trollt, te szűzbuzi? Nehogy kiröhögtesd magad a szánalmas fotelfenyegetőzéseddel! Megindult a nagy erejű nemzetközi nyomozás? Megbasztad már Márkot, meg az összes többit, akik lehúztak pénzzel, most meg basznak fizetni? Ugye tavaly óta csökkent Márkék össztartozása a törlesztések miatt, nem pedig növeketett a búcsúküldések miatt? Ugye? Hálistennek azért nem vagy jó IRL ped-o-fil, mert tőled egy gyerek sem ijedne meg, illetve simán leverne. Ma is vérzett a segged, nyomorult?
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 16:48:11
x45)
Gyagyás, elrákosodott már a krónikusan gyulladt aranyered? Sztómás sodi lesz a sodi.
én palvin barbi sztrómazsája leszek.
bojlertestű piton
(
x1)
Jun 16, 2021 16:48:21
x1)
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 16:50:08
x45)
dehobynem, megette a szerelőket.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 16, 2021 16:50:45
x7)
egy olyan cég fel sem venne, nyilván ezért van az, hogy 60 helyről egy visszahívást kapsz
ne tegyél úgy, mintha válogathatnál, te gányoló
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Jun 16, 2021 16:51:02
x1)
- egyéb változások a merevedéssel kapcsolatban, például kevesebb spontán erekció
- nemzőképtelenség
- gyors hajvesztés
- csökkent izomtömeg
- megnagyobbodott mellek
- alvászavarok
- állandósult fáradtság
- depresszió
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 16, 2021 16:51:23
x1)
csak az ilyen szélsőséges antiszemita pedó hajlamú monitortolvajnak van félnivalója, és legkevésbé azért mert meleg vagy, persze nem kizárt hogy eleve üldözött köcsögként adod el magad
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 16:59:43
x45)
hajrá, wales, büdös török kutyák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kill vona, a törökszopó!!!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2021 17:10:26
x37)
Érdekes, hogy engem sosem zavart, ha "a magánéletemben vájkált" a HR-es. Még örültem is neki, ha rákérdezett valamire, amit facebookon látott. Ilyen az, ha az embernek nem vállalhatatlan az érdeklődési köre. Ha megkérdezik, mi a hobbid, akkor mit válaszolsz? Retardtüntetésekre járok? Nudista strandra járok? Mert ha a videókat mondanád, akkor esetleg véletlenül megnézik őket, és az katasztrófa. Kifestett arccal, halál részegen vonyítasz, a hátad mögé baszkodod a sörösdobozokat, két kézzel csépeled a klaviatúrát, stb.
Karib
(
x10)
Jun 16, 2021 17:10:53
x10)
A Partizán kicsit komolyabb hely ennél, nem Marci személyes ügyeiről szól. Ahhoz meg pláne túl komoly, hogy random linzi p3dof1l gnómokról készítsenek adásokat
De minek menne be a Partizánba? Hisz nemrég loopolt arról, hogy felépíti egy saját, jobboldali műsort a Partizán mintájára. Azóta is várjuk az első részt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 16, 2021 17:11:58
x38)
Jobbstart óta várjuk...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 17:12:38
x45)
dúró dóra, de szájba fosnám azt az igénytelen semmi kis kurvát.
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 17:18:34
x45)
semmi más, fizika kontakt nuku.
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 17:24:30
x45)
szily, minek öltöztél buzinak a meccsre, ha nem vagy az??????????????
Ásó27
(
x68)
Jun 16, 2021 17:25:37
x68)
Jaja, rögtön a 444-es turulos videó ihlette alkotásai után.
Ásó27
(
x68)
Jun 16, 2021 17:32:27
x68)
Szombaton egy megújult és minőségi flokk jön, teli eredeti ötletekkel, vagy egy picsaszájba folyamatosan sört öntő buzi pedó fog pedó buzizni??
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 17:36:26
x45)
ásokám, ha pesti vagyol, és felgyuttasz egy török szurkólót, fizetek 100 sört!!!!!!!!!!!!!!
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 17:37:03
x135)
A linzi troll már csengetett ma, sneci?
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 17:40:49
x135)
Melyik lesz előbb sneci?
Családalapítás vagy medencés iroda?
Családalapítás vagy medencés iroda?
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 17:52:25
x135)
El kellett volna venned feleségül a KOPASZ szakácsnőt.
Hahó
(
x135)
Jun 16, 2021 17:55:33
x135)
Meddig leszel ilyen csóró, hogy egy szar rollert sem tudsz venni? Gondoltad volna, hogy ide jutsz?
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 16, 2021 17:56:09
x2)
Sajnos azóta megszületett a jobboldali Partizán, szóval a Nemzet Krónikása inkább a faszát rángatja tovább.
Karib
(
x10)
Jun 16, 2021 18:16:49
x10)
Hát igen. Patrióta, Kontra... Sneci ezek mellett labdába sem rúghat az elavult setuppal.
Winkowitch
Jun 16, 2021 18:17:09
- nemzőképtelenség
- gyors hajvesztés
- csökkent izomtömeg
- megnagyobbodott mellek
- alvászavarok
- állandósult fáradtság
- depresszió
- nemzőképtelenség
- gyors hajvesztés
- csökkent izomtömeg
- megnagyobbodott mellek
- alvászavarok
- állandósult fáradtság
- depresszió
Ez az Endre, miért ignorálsz minket? Az elméleti nemzőképességedet leszámítva hogyan tudsz ellent mondani a listának? Olyan mintha konkrétan rólad írták volna...
Jun 16, 2021 18:17:09
xray
(
x21)
Jun 16, 2021 18:22:46
x21)
milyen magánéletről pofázol, te szerencsétlen. az egész életedet a nyilvánosság előtt élted. egyedül még csak az aranyeredet nem láttuk. Sose mennék olyan céghez, ami a magánéletben vájkál.
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 18:24:33
x45)
de kinyalnám mabelt.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 16, 2021 18:27:00
x47)
de kinyalnám mabelt.
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 18:28:50
x45)
hasonlít anyámra.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Jun 16, 2021 18:33:43
x1)
de kinyalnám mabelt.
Meg fasza sincs.
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 18:36:14
x45)
Meg fasza sincs.
Meg fasza sincs.
szerintem sodi inkábbb a karót nyelt nagyképű inasra bukna, most nem ugrik be a neve. nem sztoksz))))))))))))))
Ásó27
(
x68)
Jun 16, 2021 18:59:54
x68)
James!!
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 19:07:12
x45)
James!!
nszksz kedves fijjam. ezért nyertél 2 hét ingyenes táborozást pajor atyával. mindennep szűkkörű éjféli mise!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 19:09:03
x45)
ja, vezetünk a büdös török kutyák ellen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!erdogán, szijjál ciánt!!!!!!!!!!!!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 16, 2021 19:12:15
x7)
Egyébként az optimális a férfi életkorábak fele plusz hét.
Vagyis hozzám 26 éves nő illik.
magasan van a melle - magasan van a pocija.Vagyis hozzám 26 éves nő illik.
Fair.
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 19:21:08
x45)
Aztán ez a sok fasz meg picsa hazamegy, és picsog, hogy mi milyen csúnyán beszélünk és semmibe vesszük az emberi méltóságukat. A kurva anyját mindegyiknek” - zárta megállapításait a konzervatív író, publicista, műsorvezető.
írja bayer "féreg" zsolt, aki sok évik falazott a paedophile újságíró haverjának, még lehet együt is kisfiuztak tájföldön.
de felgyuttanám azt a mocskot. , a vérnepper kurva feleségével együtt.
írja bayer "féreg" zsolt, aki sok évik falazott a paedophile újságíró haverjának, még lehet együt is kisfiuztak tájföldön.
de felgyuttanám azt a mocskot. , a vérnepper kurva feleségével együtt.
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 19:21:48
x45)
ez is konzi, mint a dagadt zsebes migri)))))))))))))))
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 16, 2021 19:23:52
x2)
Pizony, azzal az elavult setuppal, ami a Gyagyásnak van, nem lehet ma már elindulni.
kramaIon
Jun 16, 2021 19:25:48
Zulu,
Írtam, validáló kóddal.
Írtam, validáló kóddal.
Jun 16, 2021 19:25:48
broni
(
x45)
Jun 16, 2021 19:27:41
x45)
na, ezen hangosan felröghögtem(telex)
Robi piarista gimnáziumba járt, 18 éves volt, amikor a hittan tanárával először mert beszélni a melegségről. A pedagógus azt kérdezte tőle, otthon hogyan fogadták, mert ha bármi probléma lenne, befogadná a rendházba.
Robi piarista gimnáziumba járt, 18 éves volt, amikor a hittan tanárával először mert beszélni a melegségről. A pedagógus azt kérdezte tőle, otthon hogyan fogadták, mert ha bármi probléma lenne, befogadná a rendházba.
Zulu
(
x15)
Jun 16, 2021 19:31:29
x15)
Zulu,
Írtam, validáló kóddal.
Írtam, validáló kóddal.
vladrl
(
x8)
Jun 16, 2021 19:33:24
x8)
Egy jó tipp: Ha Kiss Endre Farkasnak az adósa vagy, ne törlessz, mert az érdekérvényesítő képessége 0 (nulla).
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

hatalmas lenne ahogy a visszahúzódó félős sneci hirtelen megbátorodna és magabiztosan makogná a hülyeségeit a fórumon és a nem létező melócsában