Konditeremhez közeli (ca. 2,5km max) körben ezek a cégek keresnek IT vonalon:
Smarter Ecommerce GmbH
curecomp Software Services GmbH
PROGRAMMIERFABRIK GmbH (Ez ráadásul a Gőteutcában van, így a recskaodú is közel van)
Gepardec IT Services GmbH
3 Banken IT GmbH
Kontron Technologies
Dynatrace Austria GmbH (Itt kifejezetten Seniort keresnek + Java)
böri
Na szép, már megint milyen jóindulatúak vagytok. Zsidók vagytok. Soha többet nem írok ide. Na meló, csá.
Illetve találtam már lejárt, inaktív hirdetéseket, az egyik feltüntetett cégnél, pont Senior Java Full Stack Engineer poziba volt a keresés, aktív projektmunkákkal, ez pedig a
Bár véleményem szerint, mire megtaláljuk, már okafogyottá válik a keresés :D
böri
Az a gond ezzel, hogy a Gyagyás nem úgy keres melót mint egy normális senior, hanem konkrétan spameli a cégeket.
A reich und partner után saját bevallása szerint is 50 cv-t küldött ki.
Szóval a fejlesztő hirdetések 80% potenciális melócsá.
Mifaaaaaaaaaaaan
De főleg amikor ő nem lélegzik
Mivel nem dolgozik, ezért nyelvtanilag elfogadható a 3-nál több söröcske, illetve az Angolna Király nem fejtette ki, hogy mit ért konkrétan "hétvége" alatt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
+ töményről, borról nincs szó, hogy limitálva lenne :D
böri
* ásít *
ezt már egyszer ígérted gyagya. azóta sem tartottad be. ezért is vagy alkoholista, nem baj, majd a következő életedben erre is figyelsz. Úgyis csak elsejétől fogod max tartani, a max 5 meg jó max 10-nek is, az eddigi adag ilyen drasztikus csökkentését nem bírnád.
Na vodkázás, csá.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
De most már tényleg! Ez az ígéret más, mint a többi 1200!
Na hazudozás, csá!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Van rá megoldásom.
Csak most nyakig vagyok a melócsában, nem tudom kiszemezgetni a hozzászólásokat, ha valaki összeszedi a domain-eket egy kommentbe, akkor lepörgetem.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Háty azérty hetyetye.
Egyes "haverjaim" mesélték, hogy nem feltétlenül kell csont kemény fütykös, hogy elinduljon a koitus, egy szétivott éjszaka hajnalán. Tibi azért rutinos betyárkurva, nem az a plafonra meredő szűz lyány, behajtogatja ő magába a halott pitont.
Másrészt, attól félek, hogy ha most ez lesz a kánon, hogy nem volt behatolás, akkor a Gyagyás 2 hónap múlva már erre fog hivatkozni miért is nem buzi. Ahogy a kurva néni is masszőr néni lett mert "a fütyi verés nem sex", az egészségügyi szolgáltatás.
Na majd a tranyóval fajtalankodás is így lesz "egészségügyi cicabújás".
Szóval szerintem higgyük csak azt, hogy történt valami félmerev tili-toli, a Gyagyás csúnyán besült, de a piton összeért az ex-pitonnal, így hivatalosan is megbuzult a Sodi.
"Munkanapi estén 3..." Nyelvtanilag nem említi, hogy napközben mennyi fogy. És csak sörről beszél, tegnap éjjel szépen fogytak azok a vodkásüvegek.
Igen, tökéletes számítás. Sokkal ésszerűbb lenne azt megfogadni, hogy csak hétvégente rúgsz be. A sör 1,5-2 óra kiürül, tehát a 8-12 napi sör teljesen rendben van. Hétvégén persze mehet a 15-20-25/nap. Nyelvtanilag így nem is vagy alkoholista.
Itt a Programmierfabrikot megint tesztelném .com és .at mailcímekre is, volt lejárt, és van aktív hirdetésük is
böri
Ocsmány féreg ez a Tibi. Sörre, meg cigire mindig van pénze, de arra nincs, hogy ne csöves szállón töltse a napjait.
A munka, meg büdös számára. A gyagyásnak meg ez a példakép, meg a nagy ő.
Álmodjatok Rémeket!
Influenszer
Mifaaaaaaaaaaaan
Egyrészt én nem ismerek semmilyen Tibit, másrészt pedig Tibi tartalomgyártó, influencer. Ez is egy munka, hahó!
Szerintem teljesen mindegy, hogyan fogja interpretálni az eseményeket 2 hónap múlva, hiszen felvétel van arról, hogy szerelmes és meg akarja baszni Tibót. Saját mércéje szerint lett ratyi. Nagyon jó, hogy a kommentben is a megbaszni szót használta, és élőben a felvételen is, így innentől nyelftanilag is ratyi. Sokkal mókásabb, hogy egy ilyen coming out után még az is bebizonyosodik, hogy impotens.
Ha 50x megbaszta volna Tibit, 2 hónap múlva ugyanúgy megmagyarázná, hogy azért nem buzi, mert Tibi elment egy gyógyszertár mellett, ahol divigélt árulnak és ettől teljesen összezavarodik egy heteró fatászpika.
Szerintem egyértelmű, hogy nem volt kúrás, ezért volt a kiborulás. De én nem akarom meghatározni a narratívát, csak számomra ez több helyről nyert megerősítést.
Na, lecsekkoltam ezeket, mindegyik mailszerver catch all mód, úgyhogy a 4 közül bármelyik lehet, vagy egyik se.
Mostantól full alkesz leszek, apám, megyek utánad.
Már eldicsekedte, hogy a szállón van ágy-meleg és fedő + kaját is kapnak... ergó semmire nem kell költeni! Csak pia-cigire kell a donés, abból meg van 200k alsóhangon havonta
livin' the dream
Piszony, a szauna nem számít bele, mert fürcsizni szomi dolog sörike nélkül.
Itt nincs valid emailcím.
Kell nekem evés közben fórumot olvasni.. :D
A "régiek" döntő többsége az indexes tonncateladta topicból fordult rá a gyagyásra.
Ott valójában már az ős-snecológusok második generációja kapcsolódott be a kutatómunkába, előtte 2003 májusától a 2006 őszi eseményekig pörgött az SG fórumon a "Sodi, az igazi szemétláda" topic. Akkor valamiért lezárták az adminok, de 3,5 év alatt valamivel több, mint 40 ezer komment született:
sg.hu/forum/tema/1052142284
sg.hu regisztráció nélkül sajnos már nem is látható, de megvan még - hihetetlen, hogy jövőre lesznek 20 évesek az első feljegyzett írásos ős-snecológiai emlékek, vagyis elmondhatjuk, hogy Sodi életének 50%-ában voltak utálói. Mi ez, ha nem shiker?
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
sg.hu regisztráció nélkül sajnos már nem is látható, de megvan még - hihetetlen, hogy jövőre lesznek 20 évesek az első feljegyzett írásos ős-snecológiai emlékek, vagyis elmondhatjuk, hogy Sodi életének 50%-ában voltak utálói. Mi ez, ha nem shiker?
Valszeg a sulis társai is szerethették a recskást :)) Szerintem a 40-ből 40 évig utálta legalább egy valaki. Ha más nem, az anyja, apja stb.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
szerintem sem volt kúlás.
önmagában az hogy szerelemes lett belé, meg meg akarta kúrni de nem állt fel elég ok a nevetésre. ezek bizonyítva vannak, ezt nem tudja kihetyetyézni. ahogy az is vicces, hogy elbaszott rá fél misit, meg még 100k-t akart egy éjszakára. saját magát szarta szájba a szupersztréjt fatászpika hogy belezúgott egy befordított faszúba, az már csak a hab lenne a tortán ha a koitusz se jött volna össze (hát rajta kívül csak az a trash nem kúrta le aki nem akarta, hahó!).
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
sodi.atw.hu/
Ez is szép emlék :D
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Már ekkor is nagyon kemény volt :)

Ez a Gery te voltál, akit be akart itt azonosítani?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
újabb évforduló, Hahó!
Teljes név: KEFE
HAHA, értik, most meg iszik mint a KEFEkötő
a recskás leszarja a mercit, nem érdekli, hőgy ő mit gondol a párkapcsolatról, csak a saját faszságát hajszolja.
ez volt a tucat, vagy mi a fasz. pushyval együtt csinálták volna, de a kikerült levelezések alapján tibiné elsodikázta a programozói feladatokat, mert neki "lakásmaffiás" ügye van.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
erre vették az adótartozásos bidpower kft-t.
Tibcédesz is nagy geci. Nagyon domináns volt, már a második Linzi szafari előestéjén elmarta sneci mellől a nagycsöcsű cigánykurvát, később a lájvban mikor egyedül cigizett már ott is gyagya barátnőjének hivatta magát, Lyutkának lájfokban hangoztatta hogy nincsenek együtt, meg ilyenek. A pedo is abban volt hogy összeköltöznek, gondolom Mericát megcsapta az emmilió fütyi meg a végtelen euró hitelkártya-keret szaga. Csak hát sneci személyiségét még így sem viselte el. Ebben eddig lehetett eljutni. :DD
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Végül érkezett 2000 forint feletti donét, hogy név szerint énekelje ezt valakinek????
Mifaaaaaaaaaaaan
Jól értem, hogy évi 1300 sörre akarja KORLÁTOZNI a sörfogyasztást?
lépek ki mert hülyék vagytok
A negyedéves 1300-ról. Esélytelen, akaratgyenge szar volt mindig is de már évek óta minden nap részegségig issza magát.
Ahogy kiveszem nem, hanem egyszerűen csak énekelni szerető SoDI a sodi.
:D
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
5 x 3 + 2 x 5 = 25 / hét, x 52 = 1300.
DE!
Ausztriában 14 hónappal kell számolni, emiatt keletkezik kb 9 x 25 doboz szabadon felhasználható sörkeret. Emellett ezt életkori átlagban kell kalkulálni, és mivel 18 éves kora előtt csak elvétve ivó sodi volt asodi, ezért a korábban fel nem használt éves keretből is szabadon gazdálkodhat.
Ausztriában 14 hónappal kell számolni, emiatt keletkezik kb 9 x 25 doboz szabadon felhasználható sörkeret.
+ tegnap szülinap volt, az nem számít
+ ha elfogy a keret, előre meg lehet inni a 2027-es söröket, majd 2027-ben egyáltalán nem fog inni a sodi
Ezen nincs mit csodálkozni. Kérdezzétek meg Sodiaput és Sodianyut, ezt ők is egyöntetűen meg tudják erősíteni.
Szerencsétlen szépreményű mérnökember, ott járkált idegesen fel-alá a kórházban, egyik cigarettákról gyújtva a másikra, várva élete értelmének és boldogságának világra jöttét. Bár sokan figyelmeztették, hogy rosszul jár, ha összeáll azzal a zsidó asszonnyal, de erre csak annyit mondott: jó lesz ez!
Csak az volt a furcsa, amikor az egyik orvos egy légkalapácsot hurcolva tért vissza a műtőbe. A kis ablakon belesve megdöbbenve látta, hogy a gyerek lábai már kint vannak, de a félméteres, jégtörő állkapocs el van akadva a szülőcsatornában, és mivel már 3 véső beletörött, légkalapáccsal tágítja a teret az egyik orvos. Mire a torz lény világra jött, még föl ae sírt, csak annyit mondott: TAOT!
Szemei mélyen ülőek, mint egy disznóé, feje aránytalan, teste girhes, gerince szinte derékszögbe fordulva, hátán hatalmas púp. Ujjait pókként feszíti görcsösen. Szinte alig tűnik embernek, egy újszülött Gollamot lehetne így elképzelni. Még csak nem is hasonlít, a vonásai inkább közelebb állnak ahhoz az ismerős könyvelőéhez. Hogy is hívják, milyen János...?
Bandi ezen az estén nyúlt először az italhoz. Nem utoljára.
Fasza, köszi!
De nyugtassatok meg, ugye nálatok nincsenek börtönviselt moderátorok? Vagy legalábbis ha vannak is nem loopolják a börtönbéli seggbekúrós kalandjaikat a cseten?
Kizárólag 40 éves szüzekből áll a csapat!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez rövid novellaként önmagában Irodalmi percek gyanús. Nekem a Damien c. legendás horror jelenetei jutnak eszembe, amikor a sátán ivadéka megszületik.
Nekem pont ilyen volt, maganyosan, alkoholistakent aludtam el a gyerekagyban a berelt szobakonyhaban :D
Ja varjal!!!
Evidencia.
Maszti meeting :))))))
kisrühes 5, a maradék 5 pedig a kisfasz és haverjai.
Csak egy kis korrekció: 10 feliratkozója volt tegnap, amihez még jött 7 a vodkavedelős akcióra.
Három szintje van a tagságnak, a 6.000 forintos a legmagasabb (gondolom ebben van masztiparti is, kölcsönös beleegyezés után). A legolcsóbb az nagyjából 2 euró körül van.
Jelezném a nyeretlen kétéveseknek, hogy mikor legutóbb ilyen "akció" volt, az úgy ment, hogy 5 Euró és akkor iszik egy felest. Összejött pikk-pakk 20 Euró, de az első feles után majdnem összeokádta magát, úgyhogy offolta az egészet. Tegnap 1 feliratkozó 1 feles volt, de azt is offolta a második után öklendezésből kifolyólag. Mielőtt a tárcához nyúltok előbb meg kéne ismerni az alany múltját.
vannak kisebb csomagok is
* DDoS-szal felérő tömeges regisztrációhullámot észlel *

Egy aranybánya ez a hely.
Levitte a legolcsóbb csomag árát... :D
Tegnap éjjel ez még tuti magasabb volt, amikor valaki felvetette, hogy legyen 1 eurós csomag, akkor ment az ajvék, 'hogy mészteámapicsába, akkor inkább nyissuk ki a gázt'. Szerintem 599 volt

hüje autikorrekt
Örülhettek
(
x1)
Jan 18, 2022 11:37:03
x1)
Jelentősen megkönnyítenénk a dolgunkat a jövőre nézve, ha folyamatosan monitoroznánk a linzi álláshirdetéseket.
Smarter Ecommerce GmbH
PROGRAMMIERFABRIK GmbH (Ez ráadásul a Gőteutcában van, így a recskaodú is közel van)
Gepardec IT Services GmbH
3 Banken IT GmbH
Kontron Technologies
Dynatrace Austria GmbH (Itt kifejezetten Seniort keresnek + Java)
Ásó27
(
x68)
Jan 18, 2022 11:37:13
x68)
Négy cég a listából, ami közel van a belvárosi edzőteremhez:
www.sonica.at/
presono.com/
www.s2g.at/
slidelizard.com/
Mifaaaaaaaaaaaan
www.sonica.at/
presono.com/
www.s2g.at/
slidelizard.com/
Hahó
(
x136)
Jan 18, 2022 11:38:45
x136)
Tyodika2
Jan 18, 2022 11:41:56
Szóval elsősorban ezek miatt a legcsekélyebb mértékben se zavarna, ha egyszer egy hótoló görgetné be az összefagyott hulláját az árokba a hajléktalan szardarabnak.
Na szép, már megint milyen jóindulatúak vagytok. Zsidók vagytok. Soha többet nem írok ide. Na meló, csá.
Jan 18, 2022 11:41:56
xray
(
x21)
Jan 18, 2022 11:44:07
x21)
A munkamorálja és a tudása miatt fénysebességgel fogják kirúgni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Örülhettek
(
x1)
Jan 18, 2022 11:44:58
x1)
Illetve találtam már lejárt, inaktív hirdetéseket, az egyik feltüntetett cégnél, pont Senior Java Full Stack Engineer poziba volt a keresés, aktív projektmunkákkal, ez pedig a
Bár véleményem szerint, mire megtaláljuk, már okafogyottá válik a keresés :D
max5enutálnak
(
x47)
Jan 18, 2022 11:46:07
x47)
Az buzi-impotens hazugságspirál összeroskadása szépen megfigyelhető.
Kezdődött azzal, mint minden a hulladék életében: hazugsággal. Felkel, hazudik. Neki ez a napi rutin része. Egy részét ő is elhiszi, egy részével tisztában van.
Az első hazugsága az volt, hogy idézem: "nem akarom megbaszni, nem vok ratyi". A következő, nem ebből az esetből kiinduló KAMUUUU, hogy nem impotens. Ugye ez még az Oral Jellys elszólásból indult, ahol kifejtette, hogy nem működik két sör után a csodaszer.
A Nagy Felsülés reggelén is jött a duma, hogy "nem rólam beszél Tibi". Ki sem fejtem, hogy ez mennyire paródiarovat.
Aztán kezdett minden szépen összeérni. A "nem rólam beszélt" hazugság már arra módosult, hogy "csak hergelni akart, mert előtte én is hergeltem". Utána jöttek a karácsonyi események, amikor kiderült, hogy nem csak megbaszni akarja (tehát ratyi) Tibit, de szerelmes is belé. Kiderült, hogy az Oral Jellynél nagyobb fegyverekre van szükség, ezért elrohant orvoshoz, hogy feltámasszák a bőrdíszműt. Most pedig bevallotta, hogy minden, amit a Nagy Felsülés reggelén megosztott Tibi, az igaz.
Szóval ha bárkiben is valaha felmerül, hogy ez a vonatbaleset fejű nem hazudik, akkor mossa meg az arcát hideg vízzel. Ő akkor nem hazudik, amikor mi nem lélegzünk.
Kezdődött azzal, mint minden a hulladék életében: hazugsággal. Felkel, hazudik. Neki ez a napi rutin része. Egy részét ő is elhiszi, egy részével tisztában van.
Az első hazugsága az volt, hogy idézem: "nem akarom megbaszni, nem vok ratyi". A következő, nem ebből az esetből kiinduló KAMUUUU, hogy nem impotens. Ugye ez még az Oral Jellys elszólásból indult, ahol kifejtette, hogy nem működik két sör után a csodaszer.
A Nagy Felsülés reggelén is jött a duma, hogy "nem rólam beszél Tibi". Ki sem fejtem, hogy ez mennyire paródiarovat.
Aztán kezdett minden szépen összeérni. A "nem rólam beszélt" hazugság már arra módosult, hogy "csak hergelni akart, mert előtte én is hergeltem". Utána jöttek a karácsonyi események, amikor kiderült, hogy nem csak megbaszni akarja (tehát ratyi) Tibit, de szerelmes is belé. Kiderült, hogy az Oral Jellynél nagyobb fegyverekre van szükség, ezért elrohant orvoshoz, hogy feltámasszák a bőrdíszműt. Most pedig bevallotta, hogy minden, amit a Nagy Felsülés reggelén megosztott Tibi, az igaz.
Szóval ha bárkiben is valaha felmerül, hogy ez a vonatbaleset fejű nem hazudik, akkor mossa meg az arcát hideg vízzel. Ő akkor nem hazudik, amikor mi nem lélegzünk.
D_Dezső
(
x29)
Jan 18, 2022 11:46:09
x29)
Jelentősen megkönnyítenénk a dolgunkat a jövőre nézve, ha folyamatosan monitoroznánk a linzi álláshirdetéseket.
Az a gond ezzel, hogy a Gyagyás nem úgy keres melót mint egy normális senior, hanem konkrétan spameli a cégeket.
A reich und partner után saját bevallása szerint is 50 cv-t küldött ki.
Szóval a fejlesztő hirdetések 80% potenciális melócsá.
Ásó27
(
x68)
Jan 18, 2022 11:49:33
x68)
-
Jan 18, 2022 11:50:28
Ő akkor nem hazudik, amikor mi nem lélegzünk.
De főleg amikor ő nem lélegzik
Jan 18, 2022 11:50:28
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 18, 2022 11:50:59
x21)
Mivel nem dolgozik, ezért nyelvtanilag elfogadható a 3-nál több söröcske, illetve az Angolna Király nem fejtette ki, hogy mit ért konkrétan "hétvége" alatt.
Örülhettek
(
x1)
Jan 18, 2022 11:52:07
x1)
+ töményről, borról nincs szó, hogy limitálva lenne :D
Hahó
(
x136)
Jan 18, 2022 11:52:23
x136)
Erre a mailcímes csekkolásra nem lehet programot írni? Megadod neki a @xxx.at-t és elvégzi minden formátumra? Mert akkor 80 cégnek a mailszerverét kéne beírni csak.
trolléga
(
x30)
Jan 18, 2022 11:52:28
x30)
https://img.sodika.dk/imgur.com/CqZ4zsI.png
* ásít *
ezt már egyszer ígérted gyagya. azóta sem tartottad be. ezért is vagy alkoholista, nem baj, majd a következő életedben erre is figyelsz. Úgyis csak elsejétől fogod max tartani, a max 5 meg jó max 10-nek is, az eddigi adag ilyen drasztikus csökkentését nem bírnád.
Na vodkázás, csá.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 18, 2022 11:53:06
x47)
De most már tényleg! Ez az ígéret más, mint a többi 1200!
Na hazudozás, csá!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 18, 2022 11:53:17
x21)
Annyit eltanultam a Recskástól, hogy ezt a "nyelvtanilag igazam van" dolgot több, számomra kényes szituációban el tudtam már játszani, sikerrel. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahó
(
x136)
Jan 18, 2022 11:55:03
x136)
2 óránként meg lehet inni egy sört hahó! Milyen napi 3? Az 6 órára elég, de egy nap 16 ébren töltött órából áll, és nyelvtanilag 24 órából tehát 8-12 sört lehet inni.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 18, 2022 11:55:36
x1)
Erre a mailcímes csekkolásra nem lehet programot írni? Megadod neki a @xxx.at-t és elvégzi minden formátumra? Mert akkor 80 cégnek a mailszerverét kéne beírni csak.
Van rá megoldásom.
Csak most nyakig vagyok a melócsában, nem tudom kiszemezgetni a hozzászólásokat, ha valaki összeszedi a domain-eket egy kommentbe, akkor lepörgetem.
tyodika
Jan 18, 2022 11:59:56
Egyébként ezzel a cégkereséssel valósággal árad belőletek a jóindulat és a segítőkészség.
Elnézést, hogy kételkedtem.
Elnézést, hogy kételkedtem.
Jan 18, 2022 11:59:56
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 12:00:13
x7)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 18, 2022 12:03:23
x47)
Ne csináljátok már! Megint jön a céglista, amivel menetrendszerűen elrontjátok a 40 éves szűz impotens alkoholista pedofil kedvét :(((
D_Dezső
(
x29)
Jan 18, 2022 12:04:12
x29)
Ha Tibit jól megbaszta volna, de egyszer véletlenül nem állt volna fel neki, akkor nem csinálja meg a reggeli videót. Abban világosan elmondta, hogy SOHA nem látta merev állapotban a pitonszt, magyarul behatolás sem történhetett. Egyszer próbálták ki ezt az elképzelhetetlen gusztustalanságot és nem jött össze, ezért volt ilyen nagy felháborodás.
Háty azérty hetyetye.
Egyes "haverjaim" mesélték, hogy nem feltétlenül kell csont kemény fütykös, hogy elinduljon a koitus, egy szétivott éjszaka hajnalán. Tibi azért rutinos betyárkurva, nem az a plafonra meredő szűz lyány, behajtogatja ő magába a halott pitont.
Másrészt, attól félek, hogy ha most ez lesz a kánon, hogy nem volt behatolás, akkor a Gyagyás 2 hónap múlva már erre fog hivatkozni miért is nem buzi. Ahogy a kurva néni is masszőr néni lett mert "a fütyi verés nem sex", az egészségügyi szolgáltatás.
Szóval szerintem higgyük csak azt, hogy történt valami félmerev tili-toli, a Gyagyás csúnyán besült, de a piton összeért az ex-pitonnal, így hivatalosan is megbuzult a Sodi.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 18, 2022 12:05:15
x9)
2 óránként meg lehet inni egy sört hahó! Milyen napi 3? Az 6 órára elég, de egy nap 16 ébren töltött órából áll, és nyelvtanilag 24 órából tehát 8-12 sört lehet inni.
"Munkanapi estén 3..." Nyelvtanilag nem említi, hogy napközben mennyi fogy. És csak sörről beszél, tegnap éjjel szépen fogytak azok a vodkásüvegek.
egérszar a konyhapulton
Jan 18, 2022 12:08:21
Igen, tökéletes számítás. Sokkal ésszerűbb lenne azt megfogadni, hogy csak hétvégente rúgsz be. A sör 1,5-2 óra kiürül, tehát a 8-12 napi sör teljesen rendben van. Hétvégén persze mehet a 15-20-25/nap. Nyelvtanilag így nem is vagy alkoholista.
Jan 18, 2022 12:08:21
Andi
(
x13)
Jan 18, 2022 12:08:25
x13)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Örülhettek
(
x1)
Jan 18, 2022 12:11:34
x1)
Na, csekkolva az a másik 3 cég is email-ügyileg, ami az europaplatz közelében van, szerencsére mindegyiknél találtam alkalmazottakat valid címekkel.
Raiffeisen Software GmbH (itt az r-software.at domaint néztem)
GRZ IT Center
Programmierfabrik GmbH
Egyiknél sincs a Gyagyásnak mail fiókja, legalábbis ezekre a kombinációkra:
endre.kiss
farkas.kiss
farkas.endre.kiss
endre.farkas.kiss
kiss.endre
kiss.endre.farkas
kiss.farkas
kiss.farkas.endre
Raiffeisen Software GmbH (itt az r-software.at domaint néztem)
GRZ IT Center
Programmierfabrik GmbH
Egyiknél sincs a Gyagyásnak mail fiókja, legalábbis ezekre a kombinációkra:
endre.kiss
farkas.kiss
farkas.endre.kiss
endre.farkas.kiss
kiss.endre
kiss.endre.farkas
kiss.farkas
kiss.farkas.endre
Itt a Programmierfabrikot megint tesztelném .com és .at mailcímekre is, volt lejárt, és van aktív hirdetésük is
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 18, 2022 12:11:35
x10)
Ocsmány féreg ez a Tibi. Sörre, meg cigire mindig van pénze, de arra nincs, hogy ne csöves szállón töltse a napjait.
Ásó27
(
x68)
Jan 18, 2022 12:12:11
x68)
Influenszer
priorities
Jan 18, 2022 12:12:57
tranyó hajléktalan de azért a műkörmein aggódik
Jan 18, 2022 12:12:57
egérszar a konyhapulton
Jan 18, 2022 12:13:21
Egyrészt én nem ismerek semmilyen Tibit, másrészt pedig Tibi tartalomgyártó, influencer. Ez is egy munka, hahó!
Jan 18, 2022 12:13:21
Ásó27
(
x68)
Jan 18, 2022 12:13:56
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
A régnemlátott buzidémon
Jan 18, 2022 12:14:28
"Tibor a betyárkurva" nick kiadó!
Jan 18, 2022 12:14:28
max5enutálnak
(
x47)
Jan 18, 2022 12:14:46
x47)
Háty azérty hetyetye.
Szerintem teljesen mindegy, hogyan fogja interpretálni az eseményeket 2 hónap múlva, hiszen felvétel van arról, hogy szerelmes és meg akarja baszni Tibót. Saját mércéje szerint lett ratyi. Nagyon jó, hogy a kommentben is a megbaszni szót használta, és élőben a felvételen is, így innentől nyelftanilag is ratyi. Sokkal mókásabb, hogy egy ilyen coming out után még az is bebizonyosodik, hogy impotens.
Ha 50x megbaszta volna Tibit, 2 hónap múlva ugyanúgy megmagyarázná, hogy azért nem buzi, mert Tibi elment egy gyógyszertár mellett, ahol divigélt árulnak és ettől teljesen összezavarodik egy heteró fatászpika.
Szerintem egyértelmű, hogy nem volt kúrás, ezért volt a kiborulás. De én nem akarom meghatározni a narratívát, csak számomra ez több helyről nyert megerősítést.
Démon cimbi jelentése
Jan 18, 2022 12:22:29
Jan 18, 2022 12:22:29
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 18, 2022 12:22:51
x37)
Endre, ha nem vagy alkoholista, akkor miért kell állandóan azzal kapcsolatban fogadkoznod, hogy majd kevesebbet iszol? A tegnap esti (hétköznap!!!) műsorod szerinted nem alkoholizmus? Bevertél vagy 6 vodkát lefekvés előtt.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 18, 2022 12:24:33
x1)
"Négy cég a listából, ami közel van a belvárosi edzőteremhez:
sonica.at/
presono.com/
s2g.at/
slidelizard.com/ "
sonica.at/
presono.com/
s2g.at/
slidelizard.com/ "
Na, lecsekkoltam ezeket, mindegyik mailszerver catch all mód, úgyhogy a 4 közül bármelyik lehet, vagy egyik se.
sodi.translate.com
Jan 18, 2022 12:29:57
Mostantól full alkesz leszek, apám, megyek utánad.
Jan 18, 2022 12:29:57
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 18, 2022 12:29:58
x38)
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ingyenélőtibi
Jan 18, 2022 12:30:26
Már eldicsekedte, hogy a szállón van ágy-meleg és fedő + kaját is kapnak... ergó semmire nem kell költeni! Csak pia-cigire kell a donés, abból meg van 200k alsóhangon havonta
Jan 18, 2022 12:30:26
nonsense
(
x1)
Jan 18, 2022 12:32:09
x1)
livin' the dream
tyodika
Jan 18, 2022 12:32:47
Piszony, a szauna nem számít bele, mert fürcsizni szomi dolog sörike nélkül.
Jan 18, 2022 12:32:47
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 18, 2022 12:41:16
x1)
karriereportal.vinzenzgruppe.at/Java-Schnittstellenentwicklerin-Nachrichtendompteurin-im-D-de-j5949.html
Ezt találtam még.
Ezt találtam még.
Itt nincs valid emailcím.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 18, 2022 12:50:21
x7)
A pedofil még mindig nem érti, hogy a szerelme tiszta szívből rühelli őt, és soha nem akarja látni
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 18, 2022 12:54:33
x2)
Kell nekem evés közben fórumot olvasni.. :D
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jan 18, 2022 12:57:41
x2)
A "régiek" döntő többsége az indexes tonncateladta topicból fordult rá a gyagyásra.
Ott valójában már az ős-snecológusok második generációja kapcsolódott be a kutatómunkába, előtte 2003 májusától a 2006 őszi eseményekig pörgött az SG fórumon a "Sodi, az igazi szemétláda" topic. Akkor valamiért lezárták az adminok, de 3,5 év alatt valamivel több, mint 40 ezer komment született:
vladrl
(
x8)
Jan 18, 2022 13:00:42
x8)
Valszeg a sulis társai is szerethették a recskást :)) Szerintem a 40-ből 40 évig utálta legalább egy valaki. Ha más nem, az anyja, apja stb.
trolléga
(
x30)
Jan 18, 2022 13:01:24
x30)
szerintem sem volt kúlás.
önmagában az hogy szerelemes lett belé, meg meg akarta kúrni de nem állt fel elég ok a nevetésre. ezek bizonyítva vannak, ezt nem tudja kihetyetyézni. ahogy az is vicces, hogy elbaszott rá fél misit, meg még 100k-t akart egy éjszakára. saját magát szarta szájba a szupersztréjt fatászpika hogy belezúgott egy befordított faszúba, az már csak a hab lenne a tortán ha a koitusz se jött volna össze (hát rajta kívül csak az a trash nem kúrta le aki nem akarta, hahó!).
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 18, 2022 13:01:43
x2)
Undorító ez a két mocsok. Az embernek a bele kifordul mikor eszébe jut hogy ezek a videó előtt miket próbáltak csinálni egymással
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 13:02:58
x7)
sodi.atw.hu/
Ez is szép emlék :D
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 13:04:20
x7)
Sodi SG adatlapja. Már akkor is értett a programozáshoz, látszik a témákból :D
sg.hu/felhasznalo/1036322076
Zsénó
(
x22)
Jan 18, 2022 13:04:50
x22)
Már ekkor is nagyon kemény volt :)

Ez a Gery te voltál, akit be akart itt azonosítani?
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 13:05:06
x7)
újabb évforduló, Hahó!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 18, 2022 13:06:22
x37)
Engem az ütött szíven tegnap, amikor Sneci hulla részegen arról loopolt, hogy ők mercivel EGY PÁR voltak. Könyörgöm, talán ha összesen 5 napot töltöttek együtt, és maximum egyszer kúrtak. Ez melyik világban párkapcsolat? Ráadásul Mercinek ott van Lyudka 15 éve. Ezt csak én nem tudom feldolgozni valamiért?
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 13:07:20
x7)
Első Shaját megoldás?
Galla Miklós
Jan 18, 2022 13:09:02
Teljes név: KEFE
HAHA, értik, most meg iszik mint a KEFEkötő
Jan 18, 2022 13:09:02
vladrl
(
x8)
Jan 18, 2022 13:10:13
x8)
Engem az ütött szíven tegnap, amikor Sneci hulla részegen arról loopolt, hogy ők mercivel EGY PÁR voltak. Könyörgöm, talán ha összesen 5 napot töltöttek együtt, és maximum egyszer kúrtak. Ez melyik világban párkapcsolat? Ráadásul Mercinek ott van Lyudka 15 éve. Ezt csak én nem tudom feldolgozni valamiért?
a recskás leszarja a mercit, nem érdekli, hőgy ő mit gondol a párkapcsolatról, csak a saját faszságát hajszolja.
miskolcigány
(
x5)
Jan 18, 2022 13:10:54
x5)
Endre, sikerult azota kideriteni hogy ez vegul is mitol volt? Nem lehet azert, mert mar akkor is egy pedofil buzi voltal?
A munka nem megoldás.
Hahó
(
x136)
Jan 18, 2022 13:12:50
x136)
Első Shaját megoldás?
ez volt a tucat, vagy mi a fasz. pushyval együtt csinálták volna, de a kikerült levelezések alapján tibiné elsodikázta a programozói feladatokat, mert neki "lakásmaffiás" ügye van.
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 18, 2022 13:14:41
x3)
Az SG fórumot le lehet archiválni mint a freeblog.sodika.org-ot, hogy megmaradjon az utókornak? sgforum.sodika.org?
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Hahó
(
x136)
Jan 18, 2022 13:15:17
x136)
erre vették az adótartozásos bidpower kft-t.
trolléga
(
x30)
x30)
Tibcédesz is nagy geci. Nagyon domináns volt, már a második Linzi szafari előestéjén elmarta sneci mellől a nagycsöcsű cigánykurvát, később a lájvban mikor egyedül cigizett már ott is gyagya barátnőjének hivatta magát, Lyutkának lájfokban hangoztatta hogy nincsenek együtt, meg ilyenek. A pedo is abban volt hogy összeköltöznek, gondolom Mericát megcsapta az emmilió fütyi meg a végtelen euró hitelkártya-keret szaga. Csak hát sneci személyiségét még így sem viselte el. Ebben eddig lehetett eljutni. :DD
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 18, 2022 13:15:34
x1)
index.hu/mindekozben/poszt/2022/01/17/on-is-rosszkedvu-es-motivalatlan-ma-mutatjuk-hogy-miert-/
index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/18/ma_van_az_ev_legrosszabb_napja/
Reméljük, ma a tegnapinál is szarabb napod lesz, Sodi! BoldogTALAN születés(más)napot!
Reméljük, ma a tegnapinál is szarabb napod lesz, Sodi! BoldogTALAN születés(más)napot!
Zsénó
(
x22)
Jan 18, 2022 13:15:37
x22)
Trollul Madár
(
x15)
Jan 18, 2022 13:16:30
x15)
Most vettem fel a fonalat a tegnapi eseményekkel kapcsolatban.
(Tudod sodi vannak olyan emberek akinek van családja, munkája, saját háza ilyesmi).
Ez a tegnapi műsor annyira szürreális volt.
Te nem vagy normális bekker: "Aludj néző, kicsi néző".
Mi volt ez endre?
Hahó!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
(Tudod sodi vannak olyan emberek akinek van családja, munkája, saját háza ilyesmi).
Ez a tegnapi műsor annyira szürreális volt.
Mi volt ez endre?
Hahó!
Ásó27
(
x68)
Jan 18, 2022 13:17:29
x68)
Végül érkezett 2000 forint feletti donét, hogy név szerint énekelje ezt valakinek????
Hafré
(
x9)
Jan 18, 2022 13:20:15
x9)
-
Jan 18, 2022 13:23:43
A negyedéves 1300-ról. Esélytelen, akaratgyenge szar volt mindig is de már évek óta minden nap részegségig issza magát.
Jan 18, 2022 13:23:43
Trollul Madár
(
x15)
Jan 18, 2022 13:24:38
x15)
Ahogy kiveszem nem, hanem egyszerűen csak énekelni szerető SoDI a sodi.
Érdeklődő
(
x6)
Jan 18, 2022 13:25:30
x6)
5 x 3 + 2 x 5 = 25 / hét, x 52 = 1300.
DE!
Ausztriában 14 hónappal kell számolni, emiatt keletkezik kb 9 x 25 doboz szabadon felhasználható sörkeret. Emellett ezt életkori átlagban kell kalkulálni, és mivel 18 éves kora előtt csak elvétve ivó sodi volt asodi, ezért a korábban fel nem használt éves keretből is szabadon gazdálkodhat.
-
Jan 18, 2022 13:26:46
Ausztriában 14 hónappal kell számolni, emiatt keletkezik kb 9 x 25 doboz szabadon felhasználható sörkeret.
+ tegnap szülinap volt, az nem számít
+ ha elfogy a keret, előre meg lehet inni a 2027-es söröket, majd 2027-ben egyáltalán nem fog inni a sodi
Jan 18, 2022 13:26:46
Ásó27
(
x68)
Jan 18, 2022 13:29:34
x68)
Várom a mai kondiból bejelentkező liveot
Mifaaaaaaaaaaaan
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 18, 2022 13:30:05
x16)
index.hu/mindekozben/poszt/2022/01/17/on-is-rosszkedvu-es-motivalatlan-ma-mutatjuk-hogy-miert-/
Ezen nincs mit csodálkozni. Kérdezzétek meg Sodiaput és Sodianyut, ezt ők is egyöntetűen meg tudják erősíteni.
Szerencsétlen szépreményű mérnökember, ott járkált idegesen fel-alá a kórházban, egyik cigarettákról gyújtva a másikra, várva élete értelmének és boldogságának világra jöttét. Bár sokan figyelmeztették, hogy rosszul jár, ha összeáll azzal a zsidó asszonnyal, de erre csak annyit mondott: jó lesz ez!
Csak az volt a furcsa, amikor az egyik orvos egy légkalapácsot hurcolva tért vissza a műtőbe. A kis ablakon belesve megdöbbenve látta, hogy a gyerek lábai már kint vannak, de a félméteres, jégtörő állkapocs el van akadva a szülőcsatornában, és mivel már 3 véső beletörött, légkalapáccsal tágítja a teret az egyik orvos. Mire a torz lény világra jött, még föl ae sírt, csak annyit mondott: TAOT!
Szemei mélyen ülőek, mint egy disznóé, feje aránytalan, teste girhes, gerince szinte derékszögbe fordulva, hátán hatalmas púp. Ujjait pókként feszíti görcsösen. Szinte alig tűnik embernek, egy újszülött Gollamot lehetne így elképzelni. Még csak nem is hasonlít, a vonásai inkább közelebb állnak ahhoz az ismerős könyvelőéhez. Hogy is hívják, milyen János...?
Bandi ezen az estén nyúlt először az italhoz. Nem utoljára.
tyodika
Jan 18, 2022 13:30:27
Örülhettek. Kiraktam genyamamát a modik közül, és még meg se köszönitek? Idióták vagyok.
DDoSolta a trashvodot hála az égnek, de akkor is a kurva anyját neki :)
Na munkanélküliségre készülés csá
DDoSolta a trashvodot hála az égnek, de akkor is a kurva anyját neki :)
Na munkanélküliségre készülés csá
Jan 18, 2022 13:30:27
trashvod
(
x6)
Jan 18, 2022 13:32:22
x6)
Sodi csinált pár változást a TrashVOD live chatben:
- Csak regisztrációval lehet beírni és látni a chatet (hamarosan nem regisztráltak is láthatják majd, csak Endre nem érti a kódot, amit Stackoverflow-ról lopott).
A regisztráció működő e-mail címhez kötött.
- YouTube-hoz hasonló a flood-védelem van érvényben (hamarosan 1:1 matchelve azt)
- Egyébmoderációs soderációs logikák, amelyeket Sodi nem akart felfedni (vagy mert nem érti).
- Sodi túl másnapos volt soderációs alapelveket létrehozni és lusta betartatni azokat, így ezen eszközökre valószínűleg csak extrém esetben lesz szükség.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
- Csak regisztrációval lehet beírni és látni a chatet (hamarosan nem regisztráltak is láthatják majd, csak Endre nem érti a kódot, amit Stackoverflow-ról lopott).
- YouTube-hoz hasonló a flood-védelem van érvényben (hamarosan 1:1 matchelve azt)
- Egyéb
- Sodi túl másnapos volt soderációs alapelveket létrehozni és lusta betartatni azokat, így ezen eszközökre valószínűleg csak extrém esetben lesz szükség.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 18, 2022 13:32:53
x47)
Nekem heti bontásban megfoghatóbb, tehát 25 doboz sör fixen hetente, de ezt már remegve kell kibírni. Atyaég :DDD
max5enutálnak
(
x47)
Jan 18, 2022 13:33:55
x47)
- Egyéb moderációs soderációs logikák, amelyeket Sodi nem akart felfedni (vagy mert nem érti).
- Egyéb moderációs soderációs logikák, amelyeket Sodi nem akart felfedni (vagy mert nem érti).
Fasza, köszi!
vladrl
(
x8)
Jan 18, 2022 13:34:38
x8)
nszksz a tressvúd ápdétért.
haditerv
Jan 18, 2022 13:35:12
Endre! Ha eljátszanád, hogy menned kell az albérletből akkor mehetnél Mercike mellé a szállóra! Nem mellesleg egy csomó pénzt megtakarítanál ha nem kéne albérletet fizetni.
Plusz ott a sok zombi általában gondolom mind be van baszva és ha öntudatlanul fekszenek akkor rájukcsaphatod a lompost következmények nélkül!
KALANDRA FEL!
Plusz ott a sok zombi általában gondolom mind be van baszva és ha öntudatlanul fekszenek akkor rájukcsaphatod a lompost következmények nélkül!
KALANDRA FEL!
Jan 18, 2022 13:35:12
egy érdeklődő
Jan 18, 2022 13:35:19
De nyugtassatok meg, ugye nálatok nincsenek börtönviselt moderátorok? Vagy legalábbis ha vannak is nem loopolják a börtönbéli seggbekúrós kalandjaikat a cseten?
Jan 18, 2022 13:35:19
trashvod
(
x6)
Jan 18, 2022 13:41:42
x6)
Ásó27
(
x68)
Jan 18, 2022 13:44:37
x68)
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 18, 2022 13:58:43
x1)
... Szerencsétlen szépreményű mérnökember, ott járkált idegesen fel-alá a kórházban, egyik cigarettákról gyújtva a másikra, várva élete értelmének és boldogságának világra jöttét ...
Ez rövid novellaként önmagában Irodalmi percek gyanús. Nekem a Damien c. legendás horror jelenetei jutnak eszembe, amikor a sátán ivadéka megszületik.
Hahó
(
x136)
Jan 18, 2022 14:02:12
x136)
milyen sűrűek lettek a mostantól kevesebbet iszom fogadkozások a fb-on?
a múlt heti monitor szétveréskor volt egy, meg a mai? heti 2, vagy volt még egy?
a múlt heti monitor szétveréskor volt egy, meg a mai? heti 2, vagy volt még egy?
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 18, 2022 14:02:29
x2)
Mindenki így képzeli el a boldog negyvenedik szülinapját, nem Trollégák?? :D
Nekem pont ilyen volt, maganyosan, alkoholistakent aludtam el a gyerekagyban a berelt szobakonyhaban :D
Ja varjal!!!
tyodika
Jan 18, 2022 14:04:20
Evidencia.
Jan 18, 2022 14:04:20
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jan 18, 2022 14:07:31
x2)
Hihetetlen, hogy már 3 évvel a masztipartis komment után "nem emlékezett" Recskaboy, hogy ő írta-e
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 18, 2022 14:09:10
x37)
Jó lesz ez a tagmódos chat. Van kb 10 feliratkozója maximum, de amúgy is, ki a fasz fizetne 6000 (!!!!!) forintot azért a privilégiumért, hogy hozzászólhasson a chathez, amit a gyagyás fasz sosem olvas, a szétkúrt seggű Rolinda meg szétbasz?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 18, 2022 14:09:44
x37)
Kíváncsi lennék amúgy, hogy ki az a 10 selejt, akik kipengették neki a hat rugót ezért a szar műsorért.
ReMortal Danger
Jan 18, 2022 14:10:21
Hihetetlen, hogy már 3 évvel a masztipartis komment után "nem emlékezett" Recskaboy, hogy ő írta-e
Maszti meeting :))))))
Jan 18, 2022 14:10:21
Hahó
(
x136)
Jan 18, 2022 14:11:09
x136)
Kíváncsi lennék amúgy, hogy ki az a 10 selejt, akik kipengették neki a hat rugót ezért a szar műsorért.
kisrühes 5, a maradék 5 pedig a kisfasz és haverjai.
Érdeklődő
(
x6)
Jan 18, 2022 14:13:02
x6)
Jó lesz ez a tagmódos chat. Van kb 10 feliratkozója maximum, de amúgy is, ki a fasz fizetne 6000 (!!!!!) forintot azért a privilégiumért, hogy hozzászólhasson a chathez, amit a gyagyás fasz sosem olvas, a szétkúrt seggű Rolinda meg szétbasz?
Csak egy kis korrekció: 10 feliratkozója volt tegnap, amihez még jött 7 a vodkavedelős akcióra.
Három szintje van a tagságnak, a 6.000 forintos a legmagasabb (gondolom ebben van masztiparti is, kölcsönös beleegyezés után). A legolcsóbb az nagyjából 2 euró körül van.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jan 18, 2022 14:14:25
x2)
Hetyetye:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 18, 2022 14:15:49
x37)
Jelezném a nyeretlen kétéveseknek, hogy mikor legutóbb ilyen "akció" volt, az úgy ment, hogy 5 Euró és akkor iszik egy felest. Összejött pikk-pakk 20 Euró, de az első feles után majdnem összeokádta magát, úgyhogy offolta az egészet. Tegnap 1 feliratkozó 1 feles volt, de azt is offolta a második után öklendezésből kifolyólag. Mielőtt a tárcához nyúltok előbb meg kéne ismerni az alany múltját.
trolléga
(
x30)
Jan 18, 2022 14:18:13
x30)
SG.hu Admin
Jan 18, 2022 14:19:26
sg.hu regisztráció nélkül sajnos már nem is látható, de megvan még - hihetetlen
sg.hu regisztráció nélkül sajnos már nem is látható, de megvan még - hihetetlen
* DDoS-szal felérő tömeges regisztrációhullámot észlel *
Jan 18, 2022 14:19:26
Sodilogika
Jan 18, 2022 14:20:31

Egy aranybánya ez a hely.
Jan 18, 2022 14:20:31
Érdeklődő
(
x6)
Jan 18, 2022 14:21:11
x6)
Levitte a legolcsóbb csomag árát... :D
Tegnap éjjel ez még tuti magasabb volt, amikor valaki felvetette, hogy legyen 1 eurós csomag, akkor ment az ajvék, 'hogy mészteámapicsába, akkor inkább nyissuk ki a gázt'. Szerintem 599 volt
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jan 18, 2022 14:22:01
x2)
Vannak még itt gyöngyszemek, amikből lehetne egy magyarázós lájv. Lehet, hogy jövő héten összegyűjtök ezekből egy csokorral, és egy 6000 Ft-os csomagot beáldozok a projektre, ha ti is jó ötletnek tartjátok :)
[img erc=https://img.sodika.dk/imgur.com/Dibc6jB.png]
(Bár erősen tartok attól, hogy elsodikázza, erre az esetre viszont mostanra már tudom, hogy a szemüvege a gyenge pontja :D)
[img erc=https://img.sodika.dk/imgur.com/Dibc6jB.png]
(Bár erősen tartok attól, hogy elsodikázza, erre az esetre viszont mostanra már tudom, hogy a szemüvege a gyenge pontja :D)
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jan 18, 2022 14:22:26
x2)

hüje autikorrekt
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez a kérdés már többször felmerült itt. Vissza is keresem, amit régebben írtam erről.
A "régiek" döntő többsége az indexes tonncateladta topicból fordult rá a gyagyásra. Én még a régi Tonncat blogot olvasgattam. Első emlékeim szerint akkor keveredtem oda, amikor bohóc ruhában ment a skinheadek közé. Akkor figyeltem fel rá, hogy ki ez a fazon, és a blogját is olvasni kezdtem, mert vitathatatlan íráskészsége volt és szórakoztató volt. Még akkor is, ha Münchausen báró hozzá képest kisinas.
Innen jött az indexes tonncateladta, majd a gyagyás fórum. Előbbin elég pezsgő élet volt, utóbbi mindig is a "futottak még" kategória volt inkább, unaloműző B oldal.
Aztán mikor törölték ezeket a topicokat, hosszú időre kiesett a recskás a látókörömből. A régi pereket provokálós blogjába bele-belefutottam néha, de az autista körmondatos tudálékoskodásai már akkor se kötöttek le. Bár leírtam már itt párszor, hogy még így is összehasonlíthatatlanul jobb és értelmesebb íráskészséggel rendelkezett akkor, mint most. Tényleg történhetett vele valami fejben.
2006-ban én is az utcán voltam. Az önjelölt nagy nemzeti hőst, krónikást akkoriban nem láttam személyesen a tüntetéseken, nem futottam vele össze. Még a videóira se nagyon emlékszem hogy láttam volna, holott azzal veri magát, hogy ő volt akkoriban a kamerás exkluzív tótumfaktum. Pedig akkoriban megnéztem minden felvételt az eseményekről. Vagy lehet hogy láttam az övét is, de a fos minőségű pixelhegyeket valszeg másodpercek alatt átkapcsoltam, ezért nem maradt meg :)
23. típusú találkozásom viszont volt, de ez már később volt. A Móricz posta környékén kacsázott szembe velem a púpos, a Rocskai-féle 5 számmal nagyobb nadrágjának szárát szinte maga után húzva. Akkoriban már tudtam róla, hogy recskaboy kicsoda.
A gyagyás blogját és a komment szekcióját emészthetetlennek tálaltam, ráadásul soderált is a korcs keményen.
Sok idő eltelt, már bőven futott ez a fórum, amikor idekeveredtem. Hosszú ideig csak read only funkcióban voltam, direkt rákerestem, 2015 eleji volt a legelső kommentem. Aztán lassanként egyre többször írtam, olvasgattam, a mindennapjaim részévé vált :)
Nem vagyok rosszindulatú, de ennek a mocsadék állatnak az életútja és a hozzáállása kiváltotta azt, hogy több intervencióban is részt vettem, néhányban "idegen zászló alatt" :)
A legviccesebb, hogy a púpos mindig azt mondogatja, hogy a politikai nézetkülönbségek miatt, meg a ballibek, zsidók akarják őt kicsinálni évtizedek óta. Eltekintve attól, hogy a gyagyásnak nincsenek valódi nézetei, egy borsólevesért szembeköp bármit, én nem vagyok se ballib, se zsidó, és mégis én vittem be számos olyan találatot az utóbbi években, amiket a mai napig emleget.
Mondjátok itt is, hogy mégsem ölt embert, meg ilyenek. Ez igaz, bár olyat is leírt itt többször, hogy "csak ezéjt nyem jendeztem mészájlást". Oké hogy kripli, meg csak duma az egész, de sokakat már ilyen dumákért leültetnek, biztos ami biztos.
A nagypofájú, lenézős dumái az egy dolog, nekem amivel átlépte a Rubicont, az a Bunkibank (most is borsózik a hátam, ha belegondolok, hogy kedves, jólelkű kisgyerekeknek talán az egész további életét, lelki egészségét megnyomorította ez a perverz állat. Jobb helyeken ezért kémiai kasztráció jár, a még jobbakon kötél az egyik villanyoszlop alatt), meg a magyargyalázások. Landeszmann rabbi ehhez képest egy kokárdájában elbotló nagymagyar.
Szóval elsősorban ezek miatt a legcsekélyebb mértékben se zavarna, ha egyszer egy hótoló görgetné be az összefagyott hulláját az árokba a hajléktalan szardarabnak.