hehe
Ekkor még nem hitte volna, hogy ő egy első generációs proli lesz.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
mindössze 12.5 liter sör
le vagy tiltva, kurva anyád
NSZKSZ a kiegészítést, frissítettem is a Snecológiatörténeti forrástárat a linkkel :D Eddig csak egy másik, regisztráció nélkül elérhető topik volt meg (az is szórakoztató): sg.hu/forum/tema/1076443861
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Snecol%C3%B3giat%C3%B6rt%C3%A9neti_forr%C3%A1st%C3%A1r

MIFAAAN???!
A múltbéli sodi is szopatja a mostani sodit, arany.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
MIFAAAN???!
Működik az, csak be kell lépni sg-s felhasználóval.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Hihetetlen, hogy most meg már ott tartunk, hogy helyesen nem tud leírni egy mondatot mert állandóan be van baszva a szenior pík data szájentiszt.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
*3 hónapnál régebbi sg.hu felhasználóval.
Bárcsak lenne időgépem. Bár SoDI nem hinné el, hogy a csíkos pizsamás, vén gnóm ő maga.
Az eddig legfertőzőbb szupermutáns
Most sem hiszi el.
Teljesen más kép él a fejében önmagáról.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Piszony, én pedig newbie vagyok. Nem ma kezdtem, de valahogy sosem voltam SG-s. Szóval most lurkolhatok 3 hónapot, addig meg maradnak a public topikok. Az is félelmetes amúgy!
Nekem a 2006 előtti Sodi egyáltalán nincs meg, csak legendákat hallottam az SG-s időszakról. Az, hogy konkrétan 2004(!)-ben mozgalom indult egy fórumközösségből való eltávolítására, náci propaganda és gyűlöletbeszéd miatt, az nagyon beteg!
Hát ha oda szánjátok, akkor kiegészítem majd egy kicsit kerekebbé a történetet, és majd inkább úgy.
fiatalság, bolondság. most épp lmbtq+ propagandát tol. így múlik el a világ dicsősége :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
De már ez volt 2003-ban is, hogy nem tudott odaírni egy rohadt egyszerű NEM-et, hanem mondatokon keresztül angolnázik egy pofonegyszerű igen/nem kérdésre.
vö. azzal a hazugságával, hogy őt a 2006-os szerepe ( = térfigyelő kamera volt) miatt bántják a trollok.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Tudom. Kívülállónak humoros ez. Igaz példa arra, hogy az ilyen interneten nagypofájú, fölényes kis gyökerek, valóban csak kompenzálnak. Szerintem bárki ezen a fórumon szebb életpályát futott be az elmúlt 19 évben, mint púpos gnómunk.
Azt a modoros kurva anyját
🕎Endigame🕎
Ezt összevonhatnád a Sodézetek gyűjteménye szócikkel, és utóbbit akkor tulajdonképpen meg is lehet szüntetni.
Hajrá, hajrá! Én minden ilyen irodalmi jellegű művet szétadok. Egyik kedvenczem "Az édesapa traumája", amit Fiatalember írt 2013-ban (az sem ma volt).
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Az_édesapa_traumája
Stílusban hasonlónak véltem felfedezni a te írásodat is. A szülés/születés témaköre nem tudom, hogy fel lett-e dolgozva korábban irodalmilag.
És hogyhogy ez ennyire feltáratlan terület még? Milyen stílusos már, hogy a 40. születésnapján, az év legdepressziósabb napján bontakozik ki egy ilyen nagy jelentőséggel bíró tanszéki kutatómunka! Shiker!
Hogy ez az utolso sor milyen jol oregedett.
Na tejhabosítás, csá.
Van tovább Sodtradamustól, ő már akkor látta mibe fog belehalni. Mondjuk tényleg megérdemli.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
+ azzal az elmélettel, hogy Sas tanár úr miatt lett zsidógyűgyölő
És a mai napig azt állítja, hogy nincs emlékezetkiesése, pedig amikor újranézte a karácsonyi eseményeket, többször is szembesült azzal, hogy ez nem igaz, egy sor fontosabb mozzanatra rácsodálkozott.

Már akkor is boldozott, capsezett, színesezett :DDDD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Előjött a PTSD-m. :(
Egy ilyen novella rengeteg donét érne, Golda mamalei be tudná vajon küldeni?
Endre egy pedofil!
Pontosan erre gondoltam én is! Meg kell nézni, hogy a Sas tanár uras sztori időben hol helyezkedik el. Mert ez a féreg már 2003 elején a hungarizmust tolta nyilvános felületeken.
A Kurucinfó 2006-os térnyerésétől kezdve valóban megfigyelhető volt a szélsőjobb térnyerése országos szinten a fiatalok között, de aki ez előtt évekkel, ifjú alig huszonéves hetyetyemistaként már kőnáci volt, az elég komoly teljesítmény.

Sokak kérdezik, sodi most hol tagja a tudás alapú társadalomnak? :)))

Drog-ellenes :D

2000-2002 közt volt az ISZTI, a hivatalos legenda szerint ott ismerte meg Sast.
A freeblogon meg azt írta: "2004-ben egy zsidó tanárom felhívott, hogy a közösen tervezett kulturális-informatikai projektünk (ami jó 10 évig biztosított volna nekem rendszeres munkát) elakadt, ezért sürgősen szüksége lenne közel 10 millió forintra. Elmondta, hogy csak három hónapig kellene neki a pénz, utána vissza tudja adni. Ekkor én kölcsön adtam neki 2,5 millió forintot, valamint vállaltam 8 millió forint jelzálogot a lakásomra [...]" (https://freeblog.sodika.org/categories/Lakasmaffia/default.htm)
Szóval már azelőtt zsidózott, mielőtt rosszra fordultak a dolgok a menóramodell megrendelőjével.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
az anyja leánykori családneve bata. keress rá erre a családnévre a yad vasem adatbázisában.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nemicgány Márk, Miskolc mező utca 18, és Becsületes Galló integet :D
Hetyetye

Keci! Mit találtam. Ezért az előrelátásomért most kibaszottul áldom magamat...
Szóval már azelőtt zsidózott, mielőtt rosszra fordultak a dolgok a menóramodell megrendelőjével.
Ha mindig is gyűlölte őket, akkor mi a faszért bízott meg és paktált le egy zsidóval? Aki ráadásul át is verte. Még ekkora balfaszt. Vagy ez egyfajta önigazolási kísérlet volt?
Mert Sneci egy sztereotipikus, kapzsi pénzéhes zsidógyerek, a könnyű pénz csábítása erősen volt, mint a zsidógyűlölet.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
*erősebb
kurva autikorrekt
Gólyaként nem tiszta mi volt neki ebben a ráció. Ő kölcsön ad 3 millió kp-t, meg felvesz 7 milla jelzálogot, ami szintén ment a tanárbácsinak. Majd 3 hónap múlva kap 10 millió kp-t vissza.
Ez az ő veknijében úgy zajlott le, hogy 3 millából csinál 10 millát.
Jól értem?
Mivel a jelzálog hitel is maradt volna, ez szar üzletnek hangzik, akkor is, ha megkapta volna a pénzt.
Jól értem?
Mivel a jelzálog hitel is maradt volna, ez szar üzletnek hangzik, akkor is, ha megkapta volna a pénzt.
Mai tudásunkkal nem zárható ki, hogy volt ott valamilyen apa-szerető típusú kapcsolat is...
Rendszergazda melót ígért neki a zsidómúzeumban.
szurkolók az állatokért
broni ♥
öregedés szempontjából jó gének = 40 évesen 16 fog, rettenetesen őszülő haj, Norwood-V szintű kopaszodás, masszív alkoholizmus, szem körül mokkaszínű foltok, pókujjak, gerincferdülés, púp, pálcikavégtagok, szétmetélt has, impotencia, tüdőbaj, szívbaj.
viszont ma délután megy edzeni, amitől 1 hét alatt rendbe jön minden baja, főleg ha vörösborozik és halat eszik.
Birkákat dezodorral pofánfújni meg leönteni hidegvizzel ''az mán egy kicsit büncselekmény te búzi''
Van valami szurkoló állatvédők, vagy ultrák, vagy ilyesmi nevű szervezet.
-is
Nincs ezen mit gondolkodni. A tranyó agyhalott nézői, meg zoomer trashgurulkák.
tippre erről egy 6-8 órával lekéstünk.
Meg kb. ugyan annyi sörrel is szerintem
Több, mint 40 000 hozzászólás. Szerintem ez shiker.
Én nem értek hozzá, de a profoktól kérdezem: ekkora anyagot nem lehet learchiválni a forumon? Mondjuk negatív oldalszámokkal?
Bámulatos kutatási témát adna konzervvéres időkre
Nemzeti hős vok, jah.
A különös kegyetlenséggel halálra nyúzott pitonról is tájékoztasd őket.
A 3-400 néző azért van,mert igény van a thrassh műfajra, és Tibi ritkán liveol, a nagy öregek, mint turbó titán, nagy Laci, toltőgázos Ádám mobil, és a többi befejezte. Ma Magyarországon sodi leuralja a trassht ,és ez így is fog maradni, ameddig nem jön megint valami állat, aki betegebb nála.
Oh, ok. Sodika akkor szimplán nagyon hülye és naív.
Világos de megy a vodon a live tajgefos a takonygenya és a többi retard ki tilt mindenkit nincs értelme kritikát megfogalmazni a gyagyás gecivel szemben mert ki tiltanak akkor máshol kell nézni őt a vodon. A forum ezt egységesen teljesitette a tcsoport miért nem tudja? Az számomra is világos,hogy aki nem trashként tekint ezekre mint például aki szivemezi és drágámozza a tranyó-t és donatel neki ugyan ezek a retardált gecik mennek tag-nak a sodinál de mióta megnőt neki a nézőszáma azóta elszállt magától. És amit végkép nemértek,hogy hogy a faszomba lehet 5 órán keresztül nézni az unalmas loopokat és hetyetyét? Stabil 300-400 nézővel. Ezen még azért dolgozni kell.
Folyamatosan. 1-2 év szünet (értsd: normális, kiegyensúlyozott élet), majd félve visszanézés a fórumra és elborzadás. Utána folytatódik a(z ördögi) kör elölről. Nálam legalábbis így.
Régi snecológus vagyok, nem nézek trasht sodin kívül és nem vagyok benne a trashcsopiban. Ezzel együtt fogalmam sincs, hogy miért küzdesz most itt.
Ha nézik, nézik. Miért zavar az téged? Jó, aki donate-el neki, vagy felhívja és 15 percen át szopkodja a virtuális pitont, az tényleg kurva idegesítő, de ez egy törpe kisebbség és alapvetően semmi közük a trashcsoporthoz.
Szerintem tedd le ezt a témát, mert ezerszer ki lett tárgyalva.
Busák lassan szabadul, nem? Ha újra elkezd lájvolni, nem adok két hónapot, és már üvöltve fogja beefelni a recskást. Lesz ott minden csiribirizés, halljakmegezés, verekedésre kihívás, szopd ki anyádból a túrós gecit, amit apád belevert, hogy legyen a gyomrodban valami meleg, stb. Van benne potenciál, csak jöjjön ki.
NSZKSZ!
Kicsit sem cinikus Golda (vagy a púp Golda nevében), amikor azt mondja, hogy „Ha meg tartják a kapcsolatot az apjával, az miért nem veszi fel a kapcsolatot Sodival akár az újszászi, akár a linzi ismert címen? Ráadásul van nyugdíja, nem szorul támogatásra. És a neki írott „snecis” levélben nem ez az egyetlen hamis állítás.”
Többedik sztók után az amúgy is leépült öreg biztos fel tudná venni a kapcsolatot a korccsal.
Hú geci, az első 3 szerintem le se szarja. Kozmának biztos utalgatott a sneci különben nem ment volna neki (szóban) Viktorsznak. Gammer is inkább csak elviselte gyagyást, szerintem már ő is kiröhögi háta mögött, pedig aztán ő maga se egy lángelme. Benkével passz milyen lehet a kapcsolata, Mercica meg hát... Utálja mint az állat.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Egyértelmű. Sodi nézettsége exponenciálisan csökken, amint a tranyó bejelentkezik. Sodrák kihasználja a piaci rést. Nem mellesleg, 2010ben ismertem meg Sodit, akkor voltam 19, most pedig 30es brutális 10év távlatából szemlélni ennek a fickónak az életét. Én még anno nyomtam a Csét, meg a COD-ot turbó titánékkal, a régi szép időkben, de inkább thrassh szempontból, szerintem sodi nem piacképes ezzel hosszútávon. Ahhoz ilyen karácsonyok,meg pupszászi látogatások kellenének ,azt pedig nem bírja a gyönge teste xd
Jóska már sosem lesz a régi sajnos. Már az első szabadulása után is teljesen összement a vagánysága, megtörte az előzetes. Ez a két év szerintem teljesen inasba fogja rakni. Anno nem is tagadta, hogy a cellában sírva feküdt be az ágyába, amikor Muja összeköpködte és szét akarta gépelni a fejét, mert Jóska rászállt egy elsőbűntényesre és keménykedett vele.
A régi 2030ÉrdVelenceiút13-as idők már nem fognak visszajönni sajnos. Annyi esze van neki, hogy összeadja, ez a viselkedés és a liveozás juttatta sittre.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
a caffkåval en ovatos lennek, mivel egy primitiv cigåny, igy nem is tud logikusan es ”ovatosan” gondolkodni. a leendö elsö alkalommal, hogy kibasszåk öket a szållorol es hideg lesz, ki fog/nak menni a gyagyåshoz. erre nagyban mernek fogadni.
Nem véletlenül nem tiltotta még le a tranyó a gyagyást.
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerző:
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jan 18, 2022 14:25:38
Válasz
(39)
x2)
Válasz
(39)
Például ez is epic fail, erre is reagálhatnál Recskaboy így a 40. születésnapod után:
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Sodipatkány
(
x1)
Jan 18, 2022 14:25:48
x1)
Hetyetye:
hehe
Ekkor még nem hitte volna, hogy ő egy első generációs proli lesz.
Sg.hu
Jan 18, 2022 14:27:26
Ezt még muszáj. Ha lesz sg-s lájv, akkor erről mindenképpen kérdezzétek.
Jan 18, 2022 14:27:26
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 18, 2022 14:29:46
x7)
Nekem heti bontásban megfoghatóbb, tehát 25 doboz sör fixen hetente, de ezt már remegve kell kibírni. Atyaég :DDD
mindössze 12.5 liter sör
Tanszéki Levéltáros
Jan 18, 2022 14:30:46
Ott valójában már az ős-snecológusok második generációja kapcsolódott be a kutatómunkába, előtte 2003 májusától a 2006 őszi eseményekig pörgött az SG fórumon a "Sodi, az igazi szemétláda" topic. Akkor valamiért lezárták az adminok, de 3,5 év alatt valamivel több, mint 40 ezer komment született:
sg.hu/forum/tema/1052142284
sg.hu/forum/tema/1052142284
NSZKSZ a kiegészítést, frissítettem is a Snecológiatörténeti forrástárat a linkkel :D Eddig csak egy másik, regisztráció nélkül elérhető topik volt meg (az is szórakoztató): sg.hu/forum/tema/1076443861
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Snecol%C3%B3giat%C3%B6rt%C3%A9neti_forr%C3%A1st%C3%A1r
Jan 18, 2022 14:30:46
-
Jan 18, 2022 14:30:57
Ha az sg.hu-s arcok meg tudták volna mutatni a fiatal, pofátlan recskásnak, hogy hova jut a 40-ik születésnapjára, azzal egy életre traumatizálták volna.
Jan 18, 2022 14:30:57
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 18, 2022 14:31:52
x1)

MIFAAAN???!
gyakorlott gyagyás
Jan 18, 2022 14:32:43
Például ez is epic fail, erre is reagálhatnál Recskaboy így a 40. születésnapod után:
A múltbéli sodi is szopatja a mostani sodit, arany.
Jan 18, 2022 14:32:43
Zsénó
(
x22)
Jan 18, 2022 14:33:59
x22)
MIFAAAN???!
BodiTesok
(
x1)
Jan 18, 2022 14:37:14
x1)
Hihetetlen, hogy most meg már ott tartunk, hogy helyesen nem tud leírni egy mondatot mert állandóan be van baszva a szenior pík data szájentiszt.
A régnemlátott buzidémon
Jan 18, 2022 14:37:24
Ejj,Zsery a valósággal provokál.
Gratulálok zsidó.
Gratulálok zsidó.
Jan 18, 2022 14:37:24
-
Jan 18, 2022 14:37:46
Jan 18, 2022 14:37:46
SoDIkron variáns
Jan 18, 2022 14:41:44
Bárcsak lenne időgépem. Bár SoDI nem hinné el, hogy a csíkos pizsamás, vén gnóm ő maga.
Jan 18, 2022 14:41:44
-
Jan 18, 2022 14:44:00
Kapta az ívet már akkor is rendesen:
Jan 18, 2022 14:44:00
Trollul Madár
(
x15)
Jan 18, 2022 14:44:16
x15)
Most sem hiszi el.
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 18, 2022 14:45:32
x1)
Piszony, én pedig newbie vagyok. Nem ma kezdtem, de valahogy sosem voltam SG-s. Szóval most lurkolhatok 3 hónapot, addig meg maradnak a public topikok. Az is félelmetes amúgy!
Nekem a 2006 előtti Sodi egyáltalán nincs meg, csak legendákat hallottam az SG-s időszakról. Az, hogy konkrétan 2004(!)-ben mozgalom indult egy fórumközösségből való eltávolítására, náci propaganda és gyűlöletbeszéd miatt, az nagyon beteg!
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 18, 2022 14:47:25
x16)
Ez rövid novellaként önmagában Irodalmi percek gyanús. Nekem a Damien c. legendás horror jelenetei jutnak eszembe, amikor a sátán ivadéka megszületik.
Hát ha oda szánjátok, akkor kiegészítem majd egy kicsit kerekebbé a történetet, és majd inkább úgy.
trolléga
(
x30)
Jan 18, 2022 14:49:05
x30)
img.sodika.dk/imgur.com/EpsPNpb.png
img.sodika.dk/imgur.com/EpsPNpb.png
fiatalság, bolondság. most épp lmbtq+ propagandát tol. így múlik el a világ dicsősége :DD
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 18, 2022 14:50:33
x16)
Hihetetlen, hogy már 3 évvel a masztipartis komment után "nem emlékezett" Recskaboy, hogy ő írta-e
De már ez volt 2003-ban is, hogy nem tudott odaírni egy rohadt egyszerű NEM-et, hanem mondatokon keresztül angolnázik egy pofonegyszerű igen/nem kérdésre.
ascites
(
x57)
Jan 18, 2022 14:51:28
x57)
Az sg-sek voltak a snecológia történelmének neandrevölgyiei :D
Sokkal fejlettebbek voltak, mint a modern snecológus gondolná :D
Sokkal fejlettebbek voltak, mint a modern snecológus gondolná :D
Hahó
(
x136)
Jan 18, 2022 14:51:53
x136)
Az, hogy konkrétan 2004(!)-ben mozgalom indult egy fórumközösségből való eltávolítására, náci propaganda és gyűlöletbeszéd miatt, az nagyon beteg!
vö. azzal a hazugságával, hogy őt a 2006-os szerepe ( = térfigyelő kamera volt) miatt bántják a trollok.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 18, 2022 14:52:34
x30)
SoDIkron variáns
Jan 18, 2022 14:53:43
Most sem hiszi el.
Tudom. Kívülállónak humoros ez. Igaz példa arra, hogy az ilyen interneten nagypofájú, fölényes kis gyökerek, valóban csak kompenzálnak. Szerintem bárki ezen a fórumon szebb életpályát futott be az elmúlt 19 évben, mint púpos gnómunk.
Jan 18, 2022 14:53:43
Penzmento
(
x6)
Jan 18, 2022 14:54:12
x6)
Azt a modoros kurva anyját
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 18, 2022 14:56:42
x16)
Ezt összevonhatnád a Sodézetek gyűjteménye szócikkel, és utóbbit akkor tulajdonképpen meg is lehet szüntetni.
Zsénó
(
x22)
Jan 18, 2022 14:57:10
x22)
2003-ban is lett volna igény Szálasi vitaestre:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 18, 2022 14:59:27
x1)
Hajrá, hajrá! Én minden ilyen irodalmi jellegű művet szétadok. Egyik kedvenczem "Az édesapa traumája", amit Fiatalember írt 2013-ban (az sem ma volt).
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Az_édesapa_traumája
Stílusban hasonlónak véltem felfedezni a te írásodat is. A szülés/születés témaköre nem tudom, hogy fel lett-e dolgozva korábban irodalmilag.
Az sg-sek voltak a snecológia történelmének neandrevölgyiei :D Sokkal fejlettebbek voltak, mint a modern snecológus gondolná :D
És hogyhogy ez ennyire feltáratlan terület még? Milyen stílusos már, hogy a 40. születésnapján, az év legdepressziósabb napján bontakozik ki egy ilyen nagy jelentőséggel bíró tanszéki kutatómunka! Shiker!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 18, 2022 15:00:17
x5)
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 18, 2022 15:03:42
x1)
Már az sg fórumos időkben se volt épelméjű.
Normális 21-22 éves etyetyemista, ha épp nem tanul, akkor bulizik, piázik, csajozik.
Ez a félkegyelmű meg bazmeg az sg fórumon írkált katolicizmusról meg zsidókról meg szentháromságról.
Normális 21-22 éves etyetyemista, ha épp nem tanul, akkor bulizik, piázik, csajozik.
Ez a félkegyelmű meg bazmeg az sg fórumon írkált katolicizmusról meg zsidókról meg szentháromságról.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 18, 2022 15:04:02
x30)
Van tovább Sodtradamustól, ő már akkor látta mibe fog belehalni. Mondjuk tényleg megérdemli.
ascites
(
x57)
Jan 18, 2022 15:05:56
x57)
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 15:09:29
x7)
Már nem csak kívülről szemléli
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
trolléga
(
x30)
Jan 18, 2022 15:10:47
x30)
sg fórum felolvasós estet a népnek, sneci! :D
ascites
(
x57)
Jan 18, 2022 15:11:21
x57)
És a mai napig azt állítja, hogy nincs emlékezetkiesése, pedig amikor újranézte a karácsonyi eseményeket, többször is szembesült azzal, hogy ez nem igaz, egy sor fontosabb mozzanatra rácsodálkozott.
vladrl
(
x8)
Jan 18, 2022 15:13:26
x8)

Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 15:14:32
x7)
A szauna fétish már itt is megvolt
Andi, az Északi Boszi
Jan 18, 2022 15:14:45
Előjött a PTSD-m. :(
Jan 18, 2022 15:14:45
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 15:15:13
x7)
Sodi a novella író
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 15:16:25
x7)
Az első válasz eléggé beszédes. Sodi már ekkor tudta, hogy homokos.
buniBanki
(
x2)
Jan 18, 2022 15:17:04
x2)
Sodi a novella író
Egy ilyen novella rengeteg donét érne, Golda mamalei be tudná vajon küldeni?
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 18, 2022 15:17:56
x1)
Pontosan erre gondoltam én is! Meg kell nézni, hogy a Sas tanár uras sztori időben hol helyezkedik el. Mert ez a féreg már 2003 elején a hungarizmust tolta nyilvános felületeken.
A Kurucinfó 2006-os térnyerésétől kezdve valóban megfigyelhető volt a szélsőjobb térnyerése országos szinten a fiatalok között, de aki ez előtt évekkel, ifjú alig huszonéves hetyetyemistaként már kőnáci volt, az elég komoly teljesítmény.
vladrl
(
x8)
Jan 18, 2022 15:18:00
x8)

Sokak kérdezik, sodi most hol tagja a tudás alapú társadalomnak? :)))
vladrl
(
x8)
Jan 18, 2022 15:19:20
x8)

Drog-ellenes :D
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 15:22:10
x7)
Lefordulok a székről!

max5enutálnak
(
x47)
Jan 18, 2022 15:25:00
x47)
Ezek kurva jók, ezeket be lehetne dobálni a púpfalon kommentekbe, imádja az ilyet :D Sajnos nekem má' nem lehet :(
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 15:26:10
x7)
Sodinak bejött a jóslat, igazi atléta alkata van. Ja, nem.
vladrl
(
x8)
Jan 18, 2022 15:26:49
x8)

Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 15:29:05
x7)
Náci boldozás, as its finest
SoDIkron variáns
Jan 18, 2022 15:31:59
Ezekkel az SG fórumos hozzászólásokkal fel is nyílt a Púpdora szelencéje.
Jan 18, 2022 15:31:59
érdeklődő
Jan 18, 2022 15:34:24
Sodi amúgy zsidó?
Jan 18, 2022 15:34:24
ascites
(
x57)
Jan 18, 2022 15:36:06
x57)
A freeblogon meg azt írta: "2004-ben egy zsidó tanárom felhívott, hogy a közösen tervezett kulturális-informatikai projektünk (ami jó 10 évig biztosított volna nekem rendszeres munkát) elakadt, ezért sürgősen szüksége lenne közel 10 millió forintra. Elmondta, hogy csak három hónapig kellene neki a pénz, utána vissza tudja adni. Ekkor én kölcsön adtam neki 2,5 millió forintot, valamint vállaltam 8 millió forint jelzálogot a lakásomra [...]" (https://freeblog.sodika.org/categories/Lakasmaffia/default.htm)
xray
(
x21)
Jan 18, 2022 15:37:33
x21)
Jan 18, 2022 15:37:33
Ezekkel az SG fórumos hozzászólásokkal fel is nyílt a Púpdora szelencéje.
és ma sem tud többet, mint akkor. náci volt és az is maradt. mocskos féreg, megérdemli a dicstelen halált, amit magának okoz. Jan 18, 2022 15:37:33
Hahó
(
x136)
Jan 18, 2022 15:37:50
x136)
Sodi amúgy zsidó?
az anyja leánykori családneve bata. keress rá erre a családnévre a yad vasem adatbázisában.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jan 18, 2022 15:38:45
x2)
Nemicgány Márk, Miskolc mező utca 18, és Becsületes Galló integet :D
xray
(
x21)
Jan 18, 2022 15:40:15
x21)
.........
kiváló érzéke volt saját szájba szaráshoz. Szóval már azelőtt zsidózott, mielőtt rosszra fordultak a dolgok a menóramodell megrendelőjével.
fonatkoszás
Jan 18, 2022 15:40:35
Basszátok meg, elhűlve olvasom az sg fórumot, pedig tolnom kéne a melócsát.
Ami leginkább ledöbbent, hogy a kommentek írásakor sodika HUSZONHÁROM (mágikus szám, hahó) éves volt. Ennyi idősen már vagy stabil állása van az embereknek, vagy egyetem/főiskola végefelé járnak, nagyjából ilyenkor kezdik el szervezni a suli utáni életüket, nem a neten arcoskodnak. Ez a fasz meg "gyeháty nyem jétyezetty a hojokauszt, zsidó vagy". Brutál, mint valami 15 éves hülyegyerek, hisztizett a neten.
Nemzeti hős vok, jah.
Ami leginkább ledöbbent, hogy a kommentek írásakor sodika HUSZONHÁROM (mágikus szám, hahó) éves volt. Ennyi idősen már vagy stabil állása van az embereknek, vagy egyetem/főiskola végefelé járnak, nagyjából ilyenkor kezdik el szervezni a suli utáni életüket, nem a neten arcoskodnak. Ez a fasz meg "gyeháty nyem jétyezetty a hojokauszt, zsidó vagy". Brutál, mint valami 15 éves hülyegyerek, hisztizett a neten.
Jan 18, 2022 15:40:35
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 18, 2022 15:47:39
x1)

Keci! Mit találtam. Ezért az előrelátásomért most kibaszottul áldom magamat...
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 15:47:43
x7)
Sas Tanár úr Sodimama régi ismerőse....
Az első tárgyalás idén áprilisban volt. Kemény 15 percesre sikeredett, ugyanis kitalálták, hogy az ügyvédem összeférhetetlen a tanárom apósával (ő a kezes). Ez az ügyvéd volt az ugyanis, aki ellenjegyezte a kezességvállalást. Ott voltam tehát tavasszal ügyvéd nélkül. Édesanyám nem képviselhetett, mert ő pedig magával a tanárommal összeférhetetlen, hiszen három éven belül képviselte már őt adóügyeiben hatóságok előtt.
freeblog.sodika.org/archives/2006/11/07/Szemita_lakasmaffia/default.htm
Az első tárgyalás idén áprilisban volt. Kemény 15 percesre sikeredett, ugyanis kitalálták, hogy az ügyvédem összeférhetetlen a tanárom apósával (ő a kezes). Ez az ügyvéd volt az ugyanis, aki ellenjegyezte a kezességvállalást. Ott voltam tehát tavasszal ügyvéd nélkül. Édesanyám nem képviselhetett, mert ő pedig magával a tanárommal összeférhetetlen, hiszen három éven belül képviselte már őt adóügyeiben hatóságok előtt.
freeblog.sodika.org/archives/2006/11/07/Szemita_lakasmaffia/default.htm
xray
(
x21)
Jan 18, 2022 15:49:14
x21)
Jan 18, 2022 15:49:14
Basszátok meg, elhűlve olvasom az sg fórumot, pedig tolnom kéne a melócsát.
mindenki így van vele, ha először találkozik ennek a nyomoréknak a netes előéletével. Jan 18, 2022 15:49:14
SoDIkron variáns
Jan 18, 2022 15:51:10
Ha mindig is gyűlölte őket, akkor mi a faszért bízott meg és paktált le egy zsidóval? Aki ráadásul át is verte. Még ekkora balfaszt. Vagy ez egyfajta önigazolási kísérlet volt?
Jan 18, 2022 15:51:10
JuDKa
(
x1)
Jan 18, 2022 15:53:29
x1)
Endre, zsidó létedre elég szarul bánsz a pénzzel, nem gondolod?
broni ♥
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 18, 2022 15:54:45
x1)
Mert Sneci egy sztereotipikus, kapzsi pénzéhes zsidógyerek, a könnyű pénz csábítása erősen volt, mint a zsidógyűlölet.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 18, 2022 15:55:15
x1)
*erősebb
kurva autikorrekt
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 15:56:49
x7)
Már 2003-ban is gyúrásról álmodozott

Jövő héten

Jövő héten
SoDIkron variáns
Jan 18, 2022 16:00:52
Gólyaként nem tiszta mi volt neki ebben a ráció. Ő kölcsön ad 3 millió kp-t, meg felvesz 7 milla jelzálogot, ami szintén ment a tanárbácsinak. Majd 3 hónap múlva kap 10 millió kp-t vissza.
Jól értem?
Jan 18, 2022 16:00:52
Ondófoltos linzi lakás
Jan 18, 2022 16:02:39
Kurvára cringelek ezeken az sg fórumos autista megnyilvánulásain.
Ti am hogy vagytok ezzel az egész snecológia dologgal? Szokott nektek olyan lenni amikor úgy érzitek, hogy ez már nektek is sok és inkább tartotok egy kis szünetet?
Ti am hogy vagytok ezzel az egész snecológia dologgal? Szokott nektek olyan lenni amikor úgy érzitek, hogy ez már nektek is sok és inkább tartotok egy kis szünetet?
Jan 18, 2022 16:02:39
echelon mérnök
Jan 18, 2022 16:03:26
Jól értem?
Mai tudásunkkal nem zárható ki, hogy volt ott valamilyen apa-szerető típusú kapcsolat is...
Jan 18, 2022 16:03:26
A régnemlátott buzidémon
Jan 18, 2022 16:03:27
Jól értem?
Jól értem?
Jan 18, 2022 16:03:27
xray
(
x21)
Jan 18, 2022 16:04:39
x21)
Jól értem?
ő lett volna a "judaika múzeum" internetes szakija. borsos fizetésért. :) Ez az ő veknijében úgy zajlott le, hogy 3 millából csinál 10 millát.
Jól értem?
Nonbináris Golam
Jan 18, 2022 16:07:00
Valaki tudna radikális állatvédő csoportokat linkelni?
Jan 18, 2022 16:07:00
JuDKa
(
x1)
Jan 18, 2022 16:07:41
x1)
szurkolók az állatokért
xray
(
x21)
Jan 18, 2022 16:08:18
x21)
modellezte a menórát is, addig jutott az álom. :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 18, 2022 16:09:08
x37)
Sodinak bejött a jóslat, igazi atléta alkata van. Ja, nem.
öregedés szempontjából jó gének = 40 évesen 16 fog, rettenetesen őszülő haj, Norwood-V szintű kopaszodás, masszív alkoholizmus, szem körül mokkaszínű foltok, pókujjak, gerincferdülés, púp, pálcikavégtagok, szétmetélt has, impotencia, tüdőbaj, szívbaj.
vladrl
(
x8)
Jan 18, 2022 16:11:32
x8)
viszont ma délután megy edzeni, amitől 1 hét alatt rendbe jön minden baja, főleg ha vörösborozik és halat eszik.
Nonbináris Gnóm
Jan 18, 2022 16:13:05
szurkolók az állatokért
Birkákat dezodorral pofánfújni meg leönteni hidegvizzel ''az mán egy kicsit büncselekmény te búzi''
Jan 18, 2022 16:13:05
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 18, 2022 16:18:02
x1)
No, akkor lássunk néhány érdekes statisztikát.
Fórum > Gumiszoba > Sodi---, az igazi szemétláda
Ezen az impozáns topikcímen ment a diskurzus 40471 hozzászóláson, 501 oldalon keresztül, 3+ éven át.
00001. hsz: 2003.05.05. 16:28
40471. hsz: 2006.09.20. 05:07
A nulladik pillanattól fogva közszájon forgott, hogy aSodi piszony BUZI. Ez még nem is lett volna baj, de az csapta ki a biztit a legendás ős-ős-snecológusoknál (áldassék a nevük örökkön-örökké!), hogy emellett egy kibaszott pimasz náci féreg is.

It's is a fucking history!
Ezen az impozáns topikcímen ment a diskurzus 40471 hozzászóláson, 501 oldalon keresztül, 3+ éven át.
A nulladik pillanattól fogva közszájon forgott, hogy aSodi piszony BUZI. Ez még nem is lett volna baj, de az csapta ki a biztit a legendás ős-ős-snecológusoknál (áldassék a nevük örökkön-örökké!), hogy emellett egy kibaszott pimasz náci féreg is.

Fizetek mindent
(
x1)
Jan 18, 2022 16:20:39
x1)
Van valami szurkoló állatvédők, vagy ultrák, vagy ilyesmi nevű szervezet.
-
Jan 18, 2022 16:21:41
Mindentől függetlenül a stabil 3-400 néző az szégyen.. el kellene gondolkodni,hogy ez honnan van és ott rendet tenni... Nem a forum az biztos.
Jan 18, 2022 16:21:41
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 18, 2022 16:23:46
x1)
-is
--
Jan 18, 2022 16:24:25
Mindentől függetlenül a stabil 3-400 néző az szégyen.. el kellene gondolkodni,hogy ez honnan van és ott rendet tenni... Nem a forum az biztos.
Nincs ezen mit gondolkodni. A tranyó agyhalott nézői, meg zoomer trashgurulkák.
Jan 18, 2022 16:24:25
Ásó27
(
x68)
Jan 18, 2022 16:25:29
x68)
Endre majd szólj, amikor megtörténik az ELSŐ mai sörike szisszentése!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
40_éves_junior
(
x6)
Jan 18, 2022 16:26:22
x6)
Endre majd szólj, amikor megtörténik az ELSŐ mai sörike szisszentése!!!
Sodihitele
Jan 18, 2022 16:27:59
Meg kb. ugyan annyi sörrel is szerintem
Jan 18, 2022 16:27:59
fonatkoszás
Jan 18, 2022 16:28:17
No, akkor lássunk néhány érdekes statisztikát.
Több, mint 40 000 hozzászólás. Szerintem ez shiker.
Én nem értek hozzá, de a profoktól kérdezem: ekkora anyagot nem lehet learchiválni a forumon? Mondjuk negatív oldalszámokkal?
Bámulatos kutatási témát adna konzervvéres időkre
Jan 18, 2022 16:28:17
Szupersztréjt Travinyaló
Jan 18, 2022 16:34:39
A különös kegyetlenséggel halálra nyúzott pitonról is tájékoztasd őket.
Jan 18, 2022 16:34:39
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2022 16:36:03
x7)
Gender agenda
Jan 18, 2022 16:44:53
A 3-400 néző azért van,mert igény van a thrassh műfajra, és Tibi ritkán liveol, a nagy öregek, mint turbó titán, nagy Laci, toltőgázos Ádám mobil, és a többi befejezte. Ma Magyarországon sodi leuralja a trassht ,és ez így is fog maradni, ameddig nem jön megint valami állat, aki betegebb nála.
Jan 18, 2022 16:44:53
SoDIkron variáns
Jan 18, 2022 16:45:06
Oh, ok. Sodika akkor szimplán nagyon hülye és naív.
Jan 18, 2022 16:45:06
Nonbináris Golam
Jan 18, 2022 16:48:56
Világos de megy a vodon a live tajgefos a takonygenya és a többi retard ki tilt mindenkit nincs értelme kritikát megfogalmazni a gyagyás gecivel szemben mert ki tiltanak akkor máshol kell nézni őt a vodon. A forum ezt egységesen teljesitette a tcsoport miért nem tudja? Az számomra is világos,hogy aki nem trashként tekint ezekre mint például aki szivemezi és drágámozza a tranyó-t és donatel neki ugyan ezek a retardált gecik mennek tag-nak a sodinál de mióta megnőt neki a nézőszáma azóta elszállt magától. És amit végkép nemértek,hogy hogy a faszomba lehet 5 órán keresztül nézni az unalmas loopokat és hetyetyét? Stabil 300-400 nézővel. Ezen még azért dolgozni kell.
Jan 18, 2022 16:48:56
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 18, 2022 16:52:22
x1)
Szokott nektek olyan lenni amikor úgy érzitek, hogy ez már nektek is sok és inkább tartotok egy kis szünetet?
Folyamatosan. 1-2 év szünet (értsd: normális, kiegyensúlyozott élet), majd félve visszanézés a fórumra és elborzadás. Utána folytatódik a(z ördögi) kör elölről. Nálam legalábbis így.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2022 16:55:15
x11)
Púpos, ez a tegnapi alvós lájvsz... :O
Eddig is tudtam, hogy komoly mentális betegséged lehet, ez csak megerősített benne. A lábrángás és dünnyögés órákon keresztül! Úgy tűnik, már az alkohol sem segít, legalábbis ez a mennyiség. Több kell!
Nem ment még mindig át, hogy Mercicád nem kíváncsi rád, csak a pénzed kellett neki?
Lyudka mondta a legnagyobb igazságokat rólad, "rossz ratyi, buzi, bocsánat, rossz köcsög, ne ütögesd a mellem, ne fogdd be a szám!"
Takarított rátok, mosott rátok, főzött rátok, csak a kaját kellett a szerelmeddel bedobálnotok a foghíjas szájatokba és utána visszakérődzni.
Tibcédesz egy pióca, mindig élősködik valakin, megpróbált felhasználni, de téged még az ő mindenevő gyomra sem bírt. Maradt Lyudkánál, eléggé magáért beszél, amikor karácsony előtt ordította neked, hogy a szart a fossal nem cseréli fel.
Endre, kaptál szép ajándékokat születésnapodra az alkalmi ivócimboráidtól? Nem a barátaidtól, mert azok nincsenek. Szerveztek meglepetés szülinapot? Gammer, Kozma, Benke Tibi, Kaffka Tibi, Villám?
Eddig is tudtam, hogy komoly mentális betegséged lehet, ez csak megerősített benne. A lábrángás és dünnyögés órákon keresztül! Úgy tűnik, már az alkohol sem segít, legalábbis ez a mennyiség. Több kell!
Nem ment még mindig át, hogy Mercicád nem kíváncsi rád, csak a pénzed kellett neki?
Lyudka mondta a legnagyobb igazságokat rólad, "rossz ratyi, buzi, bocsánat, rossz köcsög, ne ütögesd a mellem, ne fogdd be a szám!"
Takarított rátok, mosott rátok, főzött rátok, csak a kaját kellett a szerelmeddel bedobálnotok a foghíjas szájatokba és utána visszakérődzni.
Tibcédesz egy pióca, mindig élősködik valakin, megpróbált felhasználni, de téged még az ő mindenevő gyomra sem bírt. Maradt Lyudkánál, eléggé magáért beszél, amikor karácsony előtt ordította neked, hogy a szart a fossal nem cseréli fel.
Endre, kaptál szép ajándékokat születésnapodra az alkalmi ivócimboráidtól? Nem a barátaidtól, mert azok nincsenek. Szerveztek meglepetés szülinapot? Gammer, Kozma, Benke Tibi, Kaffka Tibi, Villám?
-
Jan 18, 2022 16:58:43
Világos de megy a vodon a live tajgefos a takonygenya és a többi retard ki tilt mindenkit nincs értelme kritikát megfogalmazni a gyagyás gecivel szemben mert ki tiltanak akkor máshol kell nézni őt a vodon. A forum ezt egységesen teljesitette a tcsoport miért nem tudja?
Régi snecológus vagyok, nem nézek trasht sodin kívül és nem vagyok benne a trashcsopiban. Ezzel együtt fogalmam sincs, hogy miért küzdesz most itt.
Ha nézik, nézik. Miért zavar az téged? Jó, aki donate-el neki, vagy felhívja és 15 percen át szopkodja a virtuális pitont, az tényleg kurva idegesítő, de ez egy törpe kisebbség és alapvetően semmi közük a trashcsoporthoz.
Szerintem tedd le ezt a témát, mert ezerszer ki lett tárgyalva.
Jan 18, 2022 16:58:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 18, 2022 17:01:04
x37)
Busák lassan szabadul, nem? Ha újra elkezd lájvolni, nem adok két hónapot, és már üvöltve fogja beefelni a recskást. Lesz ott minden csiribirizés, halljakmegezés, verekedésre kihívás, szopd ki anyádból a túrós gecit, amit apád belevert, hogy legyen a gyomrodban valami meleg, stb. Van benne potenciál, csak jöjjön ki.
ascites
(
x57)
Jan 18, 2022 17:05:39
x57)
Gyagya!
Egy hónappal ezelőtt felkerestem Apád önkormányzatát, azon belül is a családsegítőt. Mint kiderül, apádnak nem csak magas nyugdíja van, hanem kap valahonnan jogdíjat éves kifizetéssel. Kapcsolattartónak se a golda, se te nem vagy megjelölve, hanem apád unokatestvére. Halála esetén hivatalosan csak apád unokatestvérén múlik, hogy értesülsz e róla. Apád tavaly sztrókot kapott, de a rokona nem tartott téged semmire sem, hogy értesítsen róla.
Úgy láom gondtalanul tőltöd a születésnapodat! Ebben a fényben legyen boldog!
Egy hónappal ezelőtt felkerestem Apád önkormányzatát, azon belül is a családsegítőt. Mint kiderül, apádnak nem csak magas nyugdíja van, hanem kap valahonnan jogdíjat éves kifizetéssel. Kapcsolattartónak se a golda, se te nem vagy megjelölve, hanem apád unokatestvére. Halála esetén hivatalosan csak apád unokatestvérén múlik, hogy értesülsz e róla. Apád tavaly sztrókot kapott, de a rokona nem tartott téged semmire sem, hogy értesítsen róla.
Úgy láom gondtalanul tőltöd a születésnapodat! Ebben a fényben legyen boldog!
NSZKSZ!
Kicsit sem cinikus Golda (vagy a púp Golda nevében), amikor azt mondja, hogy „Ha meg tartják a kapcsolatot az apjával, az miért nem veszi fel a kapcsolatot Sodival akár az újszászi, akár a linzi ismert címen? Ráadásul van nyugdíja, nem szorul támogatásra. És a neki írott „snecis” levélben nem ez az egyetlen hamis állítás.”
Többedik sztók után az amúgy is leépült öreg biztos fel tudná venni a kapcsolatot a korccsal.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 18, 2022 17:06:14
x19)
Jè mèg van sg fórum? 15-6 éve még én is írogattam oda, igaz sodit még nem ismertem. A gaming miatt járkáltam oda. Az első wow guildembe is egy ottani hirdetés alapján találtam oda.
Furcsa belegondolni, hogy nagyba olvastam mondjuk az aoe3 cikket, kommenteket ez meg ugyanott egy másik topicban ígérgette, hogy hétfőtől indul csibevadászat meg a gyúrás, de addig is megy tanulni mert lassan kell irnia a diplomamunkát XD
Furcsa belegondolni, hogy nagyba olvastam mondjuk az aoe3 cikket, kommenteket ez meg ugyanott egy másik topicban ígérgette, hogy hétfőtől indul csibevadászat meg a gyúrás, de addig is megy tanulni mert lassan kell irnia a diplomamunkát XD
trolléga
(
x30)
Jan 18, 2022 17:06:25
x30)
Hú geci, az első 3 szerintem le se szarja. Kozmának biztos utalgatott a sneci különben nem ment volna neki (szóban) Viktorsznak. Gammer is inkább csak elviselte gyagyást, szerintem már ő is kiröhögi háta mögött, pedig aztán ő maga se egy lángelme. Benkével passz milyen lehet a kapcsolata, Mercica meg hát... Utálja mint az állat.
Gender agenda
Jan 18, 2022 17:20:35
Egyértelmű. Sodi nézettsége exponenciálisan csökken, amint a tranyó bejelentkezik. Sodrák kihasználja a piaci rést. Nem mellesleg, 2010ben ismertem meg Sodit, akkor voltam 19, most pedig 30es brutális 10év távlatából szemlélni ennek a fickónak az életét. Én még anno nyomtam a Csét, meg a COD-ot turbó titánékkal, a régi szép időkben, de inkább thrassh szempontból, szerintem sodi nem piacképes ezzel hosszútávon. Ahhoz ilyen karácsonyok,meg pupszászi látogatások kellenének ,azt pedig nem bírja a gyönge teste xd
Jan 18, 2022 17:20:35
max5enutálnak
(
x47)
Jan 18, 2022 17:21:49
x47)
Jóska már sosem lesz a régi sajnos. Már az első szabadulása után is teljesen összement a vagánysága, megtörte az előzetes. Ez a két év szerintem teljesen inasba fogja rakni. Anno nem is tagadta, hogy a cellában sírva feküdt be az ágyába, amikor Muja összeköpködte és szét akarta gépelni a fejét, mert Jóska rászállt egy elsőbűntényesre és keménykedett vele.
A régi 2030ÉrdVelenceiút13-as idők már nem fognak visszajönni sajnos. Annyi esze van neki, hogy összeadja, ez a viselkedés és a liveozás juttatta sittre.
Örebro
(
x17)
Jan 18, 2022 17:22:21
x17)
a caffkåval en ovatos lennek, mivel egy primitiv cigåny, igy nem is tud logikusan es ”ovatosan” gondolkodni. a leendö elsö alkalommal, hogy kibasszåk öket a szållorol es hideg lesz, ki fog/nak menni a gyagyåshoz. erre nagyban mernek fogadni.
Ásó27
(
x68)
Jan 18, 2022 17:28:12
x68)
Nem véletlenül nem tiltotta még le a tranyó a gyagyást.
119 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™