Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy van-e az elméjében egy zug, nagyon mélyen, ahova el van zárva az öntudatának az a része, aki tudja, hogy kurva nagy baj van.
Nincs, soha nem is volt.
A kulcs talán a "Sodi az űrdiplomata" lehet, családi "vészhelyzetekben" jöhetett létre ez a képzeletbeli "belső barát" aki később szépen átvette az irányítást.
És mára már teljesen ez a személyiség dominál, mindent meg és kimagyaráz, elferdít csak azért, hogy ne kelljen a valósággal szembe néznie.
Az egész életét úgy alakítja, hogy a lehető legkevesebb váratlan történjen ("stressznélkülinyugi").
Felmérhetetlen, hogy mi történne vele ha az utcán kirabolnák, adja isten még meg is vernék mint ő Judkát.
Megint hazudsz te szar es szajbaszarod magad. Fasznyaligator, huzzal innen a picsaba!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Sodi ebből hogy lesz reggel meló?
Kussolj már te fasz, feküdj vissza a gyerekágyadba a redvás odvadban és sírjál hogy mindenki utál.
Vagy igyál még többet bazdmeg, Fullfingnal is a napfenyen latszott hogy tiszta sarga a szemed korul te nyomorult alkoholista fasz.
Apropo alkoholistak, tudsz rola hogy apad tavaly agyverzest kapott? Csak az unokatestvere meg arra se meltat hogy szoljon neked mert a csaladod is tudja hogy patkany vagy. Minden rosszat megerdemelsz az eletben te budos buzi.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Pontosan ezt mondtad. Szám szerint hat törölközővel takartad le. Mi a faszért hazudsz olyanról, amit három órával ezelőtt te mondtál?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Be volt baszva és nem emlékszik.
Most se lehet józan, vagy csak fölriadt fórumozni egyet?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
szvsz csak hugyoznia kellett
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Az ágyat, hogy demonstráljam Jutkának az elegáns és visszafogott viselkedést hülyeségek üvöltése helyett.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mi van púpos? Nem tudtad álomba recskázni magad? Vagy Depi Dezső nem hagy aludni és most sirsz a gyermkeágyadon? Zibi utál téged, meg akar tőled szabadulni, fogd már fel!
Gecis hányós lavór
Miért, mit ordíbált Judka ami nem volt elegáns?
Jól van. Azt meséld el, hogy miért nem viselkedsz életedben egyszer férfiként? Mondjuk úgy, hogy leszarod őket, és megnézed, hogy kíváncsiak lesznek-e a veknire. Nem a pénzedre, vagy bármilyen segítségedre, hanem rád. Az esélyed öt százalék, de annyira az alja már a viselkedésed, hogy megéri kockáztatni.
Herr főnöknek megy az üzenet hogy "Natyon fáj mekint a fokam ma nem dolkozok" majd délután bemegy a melócsába és este 10ig túlórázik
Gecis hányós lavór
Gondolom az egyetemen is sikerrel alkalmazta ezt a technikát. Ezért bukott ki több helyről is :)
Ez így van, piszony! Már csak azért is megéri a copyright vonalat is nyomni.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
SODIKA - Elmondta Merci hogy attól fél, hogy olyan ideges tudsz lenni, hogy belé mártod a kést amíg alszik! IGEN!
coub.com/view/2zycma
1:18:50
le vagy tiltva, kurva anyád
Nem akarta vissza kaparni az almos tálcába az eltévedt szardarabot?
Jóval korábban is innen liveozott amikor kint volt.
300(penz)+600(szállás), szóval Géza munkaadója legalább egy ezressel többet költ a lakatosra, mint a recskásé őrá. Ezek a tények. De ha most ideírja, hogy “nem”, akkor ez a tény megszűnik létezni.
endre a Nemember! Mindenhogy passzol ez a név :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ezt átugrottad, de olvasd el párszor, Endre!
Jó kiindulási pont lenne a gyógyulás felé, ha tényleg nem szeretnéd, hogy a 40-es éveid is ugyanúgy a semmibe vesszenek mint az eddigiek.
Te gyakorlatilag 5 éves korod óta félremagyarázol és ferdíted a valóságot. Ez egy gyermektől a családi drámák garmadája közt teljesen normális, nem ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy ezt azóta sem kezeltetted ki és az alap problémára az évtizedek alatt rárakódott még vagy 3-4 féle más mentális probléma is. Mit gondolsz mitől fog ez megoldódni?! Hogy lesz 10 ezer feliratkozód? Tegyük fel lesz 100 ezer és leköltözöl egy tanyára ami csak egy pajtából áll, eléldegélsz a havi 300 ezerből. Akkor boldog leszel? Vagy odaköltöztetsz még pár hajléktalan csövest (akik hajlandóak pár ezresért meg piáért cserébe elviselni, mert normális ember nem szeretne huzamosabb ideig a közeledben lenni - ez szerinted miért van?) és olyan boldog életed lesz mint apádnak volt. Tényleg azt a példát szeretnéd követni, mikor szemmel láthatóan gyűlölöd őt?!
Egy-két tegnapi betelefonáló is mondott pár nagyon jó dolgot, jobban tennéd inkább ilyeneken gondolkodnál mint azon, hogy mi van a Tibivel meg az egész alja-csöves kompániával.
Ettöl függetlenül Endre lenèzi, mert nincsen dràga telefonja meg kütyüi. Csak azt felejti el, hogy neki van háza, meg csalàdja, de a recskàsnak ez nem èrtèk :)
fix'd xD
Jól aludtál, recskás? megvolt a 8 órás, stresszmentes pihi, ki vagy simulva? Jól fog menni a melócsá, ugye?
kikmakukk!?
Tibinél egyet fizet, kettőt kap akcióban megoldotta, hahó!
kikmakukk!?
A sajátomat szoktam és közben behunyom a szemem és arra gondolok, hogy Tibi az! Bárcsak érezhetném újra az illatát!
Tibi! Könyörgök gyere vissza hozzám!
Mindenről a trollok tehetnek, én soha semmiben nem vagyok hibás!

Te kibaszott digitális segédmunkás! Hol vagy te szenyor? Meg még németül sem tudsz.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nem csak a a fizetése másfélszeres, hanem az értelmi szintje is :D
Te kibaszott digitális segédmunkás! Hol vagy te szenyor? Meg még németül sem tudsz.
Ennyit gémeskút országban is megkeres egy szenyor :D
Ausztriában meg a kétszeresét, 5000 euró körül.
40 évesen junior fizetésért gányoló SoDi a SoDi.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Hegesztő segédmunkás.
Kb 3 éve van jelen a trash iparban, de már vagy 8 munkahelye volt.
"Gye gye ény ajkajmazott fatyok, így jár 25 nap szabi"
Munkaadokent mondom hogy a kurva anyad jár neked két maflással.
Elöször tisztában kéne lenni a munkahelyi elvárásokkal, azokat teljesiteni, majd utána jöhet az a rész hogy mi jár. Azért nem jutsz el a "jár" részig mert az elvárások sem teljesülnek.
De ez annyiszor le lett már ide írva neki... Mikor pincéreket keresnek Ausztriába 2000 euró plusz szállásért (8 óra) akkor az ő fizije nulla kb.
Ilyenkor jön azzal, hogy ő kényelmes irodában dolgozik
Erre meg ha jön reagálás, hogy lofaszt kényelmes meló, mert állandó stresszben van a teljesítés kényszer miatt akkor már bekussol és terel.
Ezek a cégek úgy is tele vannak pénzzel, mit akarnak még?!? Szemét zsidók!
ma is inkább fogfájás lett mi?
NSZKSZ
De cuki, kajak azt feltételezed Sodiról hogy tud angolul? A2-n van nem C1-en. :D* ásít *
Az más.
Az más.
* ásít *
Jövő héten
Na meló, csá.
ez sose fog itthon megkapni ennyit. nem ért semmihez, bazmeg a számítógép bekapcsológombját nem találja meg
Ez gondolom el lett neki magyarázva ötvenszer, hogy nem szuperbének kell ejteni, de ő ugyanúgy loopolta tovább, mint a Karakkot, rosszul írva? Kár, hogy csak 2-3 éve ismerkedtem meg a snecológia világával. A milliomos életét tervezgető fiatal Endre nagyon vicces lehetett!
ühüm, az... jó lesz
medencébe.
Ezt így ma még nem mondta ki, ez hazugság.
:DDD
5 évre írtam alá a szerződést, fizethetek egy csomót ha bontok. Maradnom kell, így is alig bírom fizetni a hiteleket.
Gyagyásnak szerintem fogalma sincs mi a szerelem. Itt egyszerű "KELL" érzés van, mint a tárgyak esetében. Annyira fejletlen a szegény pára érzelmileg, hogy kizártnak tartom, hogy képes legyen szerelmes lenni bárkibe.
Fogsz te még engem rajongással szopni
echelon mérnök
Jan 24, 2022 03:54:12
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy van-e az elméjében egy zug, nagyon mélyen, ahova el van zárva az öntudatának az a része, aki tudja, hogy kurva nagy baj van.
Nincs, soha nem is volt.
A kulcs talán a "Sodi az űrdiplomata" lehet, családi "vészhelyzetekben" jöhetett létre ez a képzeletbeli "belső barát" aki később szépen átvette az irányítást.
És mára már teljesen ez a személyiség dominál, mindent meg és kimagyaráz, elferdít csak azért, hogy ne kelljen a valósággal szembe néznie.
Az egész életét úgy alakítja, hogy a lehető legkevesebb váratlan történjen ("stressznélkülinyugi").
Felmérhetetlen, hogy mi történne vele ha az utcán kirabolnák, adja isten még meg is vernék mint ő Judkát.
Jan 24, 2022 03:54:12
MaxPayne
(
x24)
Jan 24, 2022 03:54:29
x24)
"Végül a púp kinyögi, hogy Tibi azzal kezdeményezett, hogy hiányos öltözetben flangált, ő ennek hatására közeledett."
Anyád picsája.
Nem azzal.
És nem én közeledtem.
Anyád picsája.
Nem azzal.
És nem én közeledtem.
Megint hazudsz te szar es szajbaszarod magad. Fasznyaligator, huzzal innen a picsaba!
sodika
Jan 24, 2022 03:56:59
"Ma is szaunázott.
- Azt állítja, hogy úgy került a lakáskulcsa a faszpinásékhoz, hogy mikor rájuk hívta a kékeket, Jutka „véletlenül bepakolta a táskájába”, mert ő „a nem tervezett távozáskor” szokott ellopni dolgokat"
Duplán anyád picsája.
1) A kulcsomat a második alkalommal adtam oda szándékosan.
2) Az első alkalommal tényleg elpakolta.
3) A Jutka sosem lopott. Ilyet sose mondtam. Szerintem szórakozottságból tényleg véletlenül csinálja ezt, amikor sietve kell pakolni
- Azt állítja, hogy úgy került a lakáskulcsa a faszpinásékhoz, hogy mikor rájuk hívta a kékeket, Jutka „véletlenül bepakolta a táskájába”, mert ő „a nem tervezett távozáskor” szokott ellopni dolgokat"
Duplán anyád picsája.
3) A Jutka sosem lopott. Ilyet sose mondtam. Szerintem szórakozottságból tényleg véletlenül csinálja ezt, amikor sietve kell pakolni
Jan 24, 2022 03:56:59
KicsiNéző
(
x13)
Jan 24, 2022 03:59:33
x13)
"Ma is szaunázott.
Duplán anyád picsája.
Duplán anyád picsája.
Sodi ebből hogy lesz reggel meló?
sodika
Jan 24, 2022 04:04:07
"Beismeri, hogy Tibi összehugyozta a gyerekágyat, de a korcs diszkréten letakarta egy rakás törölközővel és nem szólt semmit"
Nem mondtam ki ilyesmit.
Az egy nagyon elegáns és illedelmes gondolat volt arról, hogy kioktattam a Jutkát, hogy legyen kedvesebb a Mercivel. És te meg hugyozásról értekezlést csinálsz belőle
Nem mondtam ki ilyesmit.
Az egy nagyon elegáns és illedelmes gondolat volt arról, hogy kioktattam a Jutkát, hogy legyen kedvesebb a Mercivel. És te meg hugyozásról értekezlést csinálsz belőle
Jan 24, 2022 04:04:07
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 24, 2022 04:26:36
x3)
"Végül a púp kinyögi, hogy Tibi azzal kezdeményezett, hogy hiányos öltözetben flangált, ő ennek hatására közeledett."
Anyád picsája.
Nem azzal.
És nem én közeledtem.
Anyád picsája.
Nem azzal.
És nem én közeledtem.
Kussolj már te fasz, feküdj vissza a gyerekágyadba a redvás odvadban és sírjál hogy mindenki utál.
Vagy igyál még többet bazdmeg, Fullfingnal is a napfenyen latszott hogy tiszta sarga a szemed korul te nyomorult alkoholista fasz.
Apropo alkoholistak, tudsz rola hogy apad tavaly agyverzest kapott? Csak az unokatestvere meg arra se meltat hogy szoljon neked mert a csaladod is tudja hogy patkany vagy. Minden rosszat megerdemelsz az eletben te budos buzi.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 24, 2022 04:29:51
x3)
www.healthline.com/health/yellow-eyes
Ha tudnal angolul recskas mondanam hogy olvasd el, de mivel nem tudsz csak hidd el nekem: nemsokára vége a májadnak. És nem kapsz újat. Megérte minden nap inni.
Ha tudnal angolul recskas mondanam hogy olvasd el, de mivel nem tudsz csak hidd el nekem: nemsokára vége a májadnak. És nem kapsz újat. Megérte minden nap inni.
Cool Idarova
Jan 24, 2022 04:30:37
figyi űrdiplomata, itt a Földön, ha valaki rendszeresen véletlenül süllyeszt dolgokat a táskája aljára az egy szaros tolvaj.
nem tudom
Jan 24, 2022 04:30:37
Andi
(
x13)
Jan 24, 2022 04:32:05
x13)
"Beismeri, hogy Tibi összehugyozta a gyerekágyat, de a korcs diszkréten letakarta egy rakás törölközővel és nem szólt semmit"
Nem mondtam ki ilyesmit.
Nem mondtam ki ilyesmit.
Pontosan ezt mondtad. Szám szerint hat törölközővel takartad le. Mi a faszért hazudsz olyanról, amit három órával ezelőtt te mondtál?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 24, 2022 04:34:14
x3)
Andi
(
x13)
Jan 24, 2022 04:35:17
x13)
A másik hazugságod, hogy Merci szponzorai a trollok miatt lettek ellenségesek könnyen kideríthető. Zoltán, Zsóka, és a többiek elérhetőek neked is és Mercinek is. Mindegyik azt mondaná, hogy utált téged és azt a helyzetet is, amikor Jutkát ütöttétek vertétek, és hogy ők ezt nem finanszírozzák tovább.
Andi
(
x13)
Jan 24, 2022 04:36:16
x13)
púpostulok
(
x2)
Jan 24, 2022 04:41:55
x2)
a millió fütyis sztárprogramozót a szolnoki turiból öltözteti anyukája, hát beszarok :D
echelon mérnök
Jan 24, 2022 04:43:00
szvsz csak hugyoznia kellett
Jan 24, 2022 04:43:00
Andi
(
x13)
Jan 24, 2022 04:43:28
x13)
És persze létezik pofonreflex is. A kereső egy találatot dob ki rá, az is sodifórumos.
balek
(
x10)
Jan 24, 2022 04:53:18
x10)
A kiakasztott állkapcsok kedvelőinek:
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Andi
(
x13)
Jan 24, 2022 04:54:59
x13)
A köcsög tajginak meg kisboros féléknek is üzenet volt az este, hogy Sodival csak a legjobb trollok tudnak akár írásban, akár szóban beszélgetni, a többi csak langyos szarakodás. De persze ez nem is a két retardált hibája, hanem Sodié, aki betette őket oda majomkodni.
balek
(
x10)
Jan 24, 2022 04:58:35
x10)
Örebro
(
x17)
Jan 24, 2022 05:09:05
x17)
426 komment, te szent eg, jo reggelt troll urak!
te alkoholista szar ebresztö, elvileg vår a munka, hacsak nem hazudtål.
te alkoholista szar ebresztö, elvileg vår a munka, hacsak nem hazudtål.
sodika
Jan 24, 2022 05:13:44
Pontosan ezt mondtad. Szám szerint hat törölközővel takartad le.
Az ágyat, hogy demonstráljam Jutkának az elegáns és visszafogott viselkedést hülyeségek üvöltése helyett.
Jan 24, 2022 05:13:44
Sörike
(
x3)
Jan 24, 2022 05:18:08
x3)
Mi van púpos? Nem tudtad álomba recskázni magad? Vagy Depi Dezső nem hagy aludni és most sirsz a gyermkeágyadon? Zibi utál téged, meg akar tőled szabadulni, fogd már fel!
echelon mérnök
Jan 24, 2022 05:18:52
Miért, mit ordíbált Judka ami nem volt elegáns?
Jan 24, 2022 05:18:52
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 24, 2022 05:19:39
x19)
Egész éjszaka live meg fórumozgatás... Biztos eredményes munkanapod lesz gyagya :)
Andi
(
x13)
Jan 24, 2022 05:20:02
x13)
Jól van. Azt meséld el, hogy miért nem viselkedsz életedben egyszer férfiként? Mondjuk úgy, hogy leszarod őket, és megnézed, hogy kíváncsiak lesznek-e a veknire. Nem a pénzedre, vagy bármilyen segítségedre, hanem rád. Az esélyed öt százalék, de annyira az alja már a viselkedésed, hogy megéri kockáztatni.
Sörike
(
x3)
Jan 24, 2022 05:24:19
x3)
Egész éjszaka live meg fórumozgatás... Biztos eredményes munkanapod lesz gyagya :)
Herr főnöknek megy az üzenet hogy "Natyon fáj mekint a fokam ma nem dolkozok" majd délután bemegy a melócsába és este 10ig túlórázik
púpospúp
(
x2)
Jan 24, 2022 05:33:54
x2)
hétfő reggel 5 óra van és még mindig pörgeted a fórumot? akkor már kérdezni is kár, hogy van-e melócsá?
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
banhammerViktor
Jan 24, 2022 05:40:16
És még 5napig kénytelen lesz fóumozni és lájvokat csinálni, mert a fészre nem tud posztolni! :D :D :D
Hála a Viktornak, természetesen ez is az ő hibája! :D
Hála a Viktornak, természetesen ez is az ő hibája! :D
Jan 24, 2022 05:40:16
Csubakka-védelem
Jan 24, 2022 05:44:09
Soditól kérdezel valamit, válaszol valami tök másra...
Ez kérlek szépen a csubakka-védelem!
SODI csubakka-védelmet használ! :D :D :D
Jan 24, 2022 05:44:09
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 24, 2022 06:05:25
x7)
Amikor ezek a selejtes faszszopók kiejtik a pudvás szájukon a médiatermék, tartalomgyártás, alkotótárs, "nyomni kee a kontentot" és hasonlókat, érzem ahogy görcsbe szorul és szurkál a szívem bazmeg. Jó munkát, biztos kipihented magad a hétvége folyamán, hogy megdolgozz a fos béredért te élősködő buzi. :)))
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 24, 2022 06:22:27
x19)
Soditól kérdezel valamit, válaszol valami tök másra...
Gondolom az egyetemen is sikerrel alkalmazta ezt a technikát. Ezért bukott ki több helyről is :)
Karib
(
x10)
Jan 24, 2022 06:23:29
x10)
A letiltott videok utan revenue sem jar ugye?
Ez így van, piszony! Már csak azért is megéri a copyright vonalat is nyomni.
késmártogatóSODI
Jan 24, 2022 06:24:07
Gratula Trollegina! :)
Amikor a Trollegina elmondta, hogy caffka már annyira fél tőle, hogy álmában beledöfi a kést, gyagyás egy határozott igennel válaszolt. Ha valaki rátalál erre arészre, érdemes külön kivágni a pszichopata részt.
Amúgy szerintem nem is fogta fel, de sajnos simán kinézem belőle.
Amikor a Trollegina elmondta, hogy caffka már annyira fél tőle, hogy álmában beledöfi a kést, gyagyás egy határozott igennel válaszolt. Ha valaki rátalál erre arészre, érdemes külön kivágni a pszichopata részt.
Amúgy szerintem nem is fogta fel, de sajnos simán kinézem belőle.
SODIKA - Elmondta Merci hogy attól fél, hogy olyan ideges tudsz lenni, hogy belé mártod a kést amíg alszik! IGEN!
coub.com/view/2zycma
Jan 24, 2022 06:24:07
pszichoENDRE
Jan 24, 2022 06:28:46
SODi egy ilyet várok tőled! :D
coub.com/view/2dktlr
coub.com/view/2dktlr
Jan 24, 2022 06:28:46
öklendező szerelő
(
x4)
Jan 24, 2022 06:47:04
x4)
Endike, nem lehetne, hogy videózáskor nem a gusztustalan arcodat veszed? Undorító, ahogy szopkodod a sört, de az is, ahogy próbálsz artikulálni a picsa szájaddal. Vedd a falat vagy vagy a szemétdombot a szobádban, bármi más jobb lenne.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
tyodika
Jan 24, 2022 06:48:51
Tibor közismerten maga alá hugyozik mindenhol, igen. Nekem törölközővel kellett letakarni utána az ágyat, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy behugyozott, én ilyet soha nem mondtam ki. Pusztán Jutkának demonstráltam a törölközőhajtogatási technikákat, ami egy nagyon kedves és figyelmes gesztus volt a körülmények vonatkozásában.
Jan 24, 2022 06:48:51
Karib
(
x10)
Jan 24, 2022 06:49:24
x10)
Timestamp vagy kivágott részlet van esetleg a trollegina akciójáról?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 24, 2022 06:54:36
x7)
Timestamp vagy kivágott részlet van esetleg a trollegina akciójáról?
1:18:50
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 24, 2022 07:15:27
x2)
Endre, tegnap a trolléga csaj gyönyörűen felkérdezett téged és nagyon betalált. Az arcodon is látszott, hogy betaláltak a szavak, te beteg ember vagy és képtelen vagy elfogadni, hogy a Mercinek nem kellesz. Nem a trollok tehetnek róla, hanem csakis te, hogy a Merci megutált. Egyszerűen utálja a személyiségedet, meggyűlölt. Könnyű a trollokra fogni, de csakis te vagy ennek az egésznek az okozója. Az érzelmi intelligenciád egy 10 éves szintjén áll, ez a tegnapi felkérdezésből kiderült. Nagy beégésnek lehettünk szemtanúi.
Azon meg nagyon röhögök, hogy az állítólagos nagy programozó képtelen beállítani, hogy az x-box ne pittyegjen, ha írnak neki :D:D:D.
Azon meg nagyon röhögök, hogy az állítólagos nagy programozó képtelen beállítani, hogy az x-box ne pittyegjen, ha írnak neki :D:D:D.
sodika
Jan 24, 2022 07:31:36
Már elnézést, de miért kellett volna nemet mondani arra, hogy ezt mondta, ha tényleg elhangzott ilyen?
Már megint nem értem, mi folyik itt, és hogy ez miért lényeges.
Jan 24, 2022 07:31:36
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 24, 2022 07:48:35
x8)
Még a cica is rácsodálkozott a veknire
Nem akarta vissza kaparni az almos tálcába az eltévedt szardarabot?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 07:59:05
x47)
Te elmebeteg zaklató, egész éjjel nem aludtál, mert felhasadt az autipajzs?
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 24, 2022 08:00:47
x8)
Fogalmam sincs, hogy ez miért számít, de fullfing valamiért nagyon nem akarta, hogy a reggeli lájvban a recskás megmutassa a címét:
youtube.com/watch?v=X37-0p8urvs&t=2m40s
Folyton eltakartatja vele a kamerát, hogy ne látszódjon a cím.
Úgyhogy itt itt lakik Fullfing Géza jelenleg a Völking 10 alatt, Wolfsbergben:
google.com/maps/@46.807319,14.8140375,3a,47.7y,227.8h,88.16t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3J8T1GQkSg0rTG9W6JUwBw!2e0!7i13312!8i6656
Ez egy szállónak tűnik egyébként, szóval nem biztos, hogy hosszútávú. Akinek van kontaktja hozzá, talán elmondhatja neki, hogy a recskás megint kikotyogott valamit, amire megkérték, hogy ne tegye.
youtube.com/watch?v=X37-0p8urvs&t=2m40s
Folyton eltakartatja vele a kamerát, hogy ne látszódjon a cím.
Úgyhogy itt itt lakik Fullfing Géza jelenleg a Völking 10 alatt, Wolfsbergben:
google.com/maps/@46.807319,14.8140375,3a,47.7y,227.8h,88.16t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3J8T1GQkSg0rTG9W6JUwBw!2e0!7i13312!8i6656
Ez egy szállónak tűnik egyébként, szóval nem biztos, hogy hosszútávú. Akinek van kontaktja hozzá, talán elmondhatja neki, hogy a recskás megint kikotyogott valamit, amire megkérték, hogy ne tegye.
Jóval korábban is innen liveozott amikor kint volt.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 24, 2022 08:02:32
x10)
Totális megsemmisülés.
Számomra, öröm teli ez a kép!
Álmodjatok Rémeket!
Számomra, öröm teli ez a kép!
kripli figyelő
(
x12)
Jan 24, 2022 08:05:53
x12)
Ez a vasmunkás fullfing mennyivel keres többet mint a ratyi sodika?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 08:06:10
x47)
- endre, magának előrehaladott májzsugora van.
- nem.
- itt van a felvételen, feketén-fehéren.
- nem.
- endre, maga cukorbeteg.
- nem.
- itt van a vizsgálat eredménye, feketén-fehéren.
- nem
- nem.
- nem.
- nem.
- nem
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 08:11:03
x47)
Ez a vasmunkás fullfing mennyivel keres többet mint a ratyi sodika?
300(penz)+600(szállás), szóval Géza munkaadója legalább egy ezressel többet költ a lakatosra, mint a recskásé őrá. Ezek a tények. De ha most ideírja, hogy “nem”, akkor ez a tény megszűnik létezni.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 24, 2022 08:12:57
x8)
Trollegina szép volt a felkérdezés a faszállító hangoddal. :)))
Recskás te pedig kibaszottul degradálod a Mejcikédet azzal hogy felcímkézed média terméknek. Ő egy behúgyozó nőverő agresszív csöves nem média termék. Te pedig egy szánalmas stalkoló bohóc vagy túrkálós ruhákban.
Recskás te pedig kibaszottul degradálod a Mejcikédet azzal hogy felcímkézed média terméknek. Ő egy behúgyozó nőverő agresszív csöves nem média termék. Te pedig egy szánalmas stalkoló bohóc vagy túrkálós ruhákban.
nonsense
(
x1)
Jan 24, 2022 08:13:48
x1)
Ezt átugrottad, de olvasd el párszor, Endre!
Jó kiindulási pont lenne a gyógyulás felé, ha tényleg nem szeretnéd, hogy a 40-es éveid is ugyanúgy a semmibe vesszenek mint az eddigiek.
Te gyakorlatilag 5 éves korod óta félremagyarázol és ferdíted a valóságot. Ez egy gyermektől a családi drámák garmadája közt teljesen normális, nem ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy ezt azóta sem kezeltetted ki és az alap problémára az évtizedek alatt rárakódott még vagy 3-4 féle más mentális probléma is. Mit gondolsz mitől fog ez megoldódni?! Hogy lesz 10 ezer feliratkozód? Tegyük fel lesz 100 ezer és leköltözöl egy tanyára ami csak egy pajtából áll, eléldegélsz a havi 300 ezerből. Akkor boldog leszel? Vagy odaköltöztetsz még pár hajléktalan csövest (akik hajlandóak pár ezresért meg piáért cserébe elviselni, mert normális ember nem szeretne huzamosabb ideig a közeledben lenni - ez szerinted miért van?) és olyan boldog életed lesz mint apádnak volt. Tényleg azt a példát szeretnéd követni, mikor szemmel láthatóan gyűlölöd őt?!
Egy-két tegnapi betelefonáló is mondott pár nagyon jó dolgot, jobban tennéd inkább ilyeneken gondolkodnál mint azon, hogy mi van a Tibivel meg az egész alja-csöves kompániával.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 24, 2022 08:19:29
x2)
Ettöl függetlenül Endre lenèzi, mert nincsen dràga telefonja meg kütyüi. Csak azt felejti el, hogy neki van háza, meg csalàdja, de a recskàsnak ez nem èrtèk :)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 08:22:25
x47)
endre, ahogy láttam a videóidban, te nagyon szereted az egyszerű kérdésre adható egyszerű választ, lásd IGEN/NEM, IGEN/NEM, IGEN/NEM autiloop Jutkának. Teljesen ki voltál magadból kelve, hogy nem képes az általad feltett kérdésre egyértelmű választ adni (azt most nem fejtem ki, hogy ez a te autista picsaszádból miért *pr*).
Na most akkor itt van az egyszerű kérdésre az egyszerű válasz:
- utálod a sodit?
- mint a szart!
Ennél egyszerűbbet és egyértelműbbet hova akarsz? Ehhez a válaszhoz nem kell előtte fél órát beszélgetni (megint ez az ostoba előjáték mániád, hát nem mindig kell az! Ha felrakod az asszonyt a konyhapultra, hogy megkúrd, ahhoz sem kell, te kis impotens). Nincs itt provokáció, egyszerűen ha valakitől meg akarjuk tudni, hogy utálja-e a másikat, azt így kérdezzük meg.
De megfordítom. Hogyan lehet a tudtodra adni, hogy valaki utál? Mert szemmel láthatóan, ha leírja valaki ezt feketén-fehéren neked, azzal nem.
Na most akkor itt van az egyszerű kérdésre az egyszerű válasz:
- utálod a sodit?
- mint a szart!
Ennél egyszerűbbet és egyértelműbbet hova akarsz? Ehhez a válaszhoz nem kell előtte fél órát beszélgetni (megint ez az ostoba előjáték mániád, hát nem mindig kell az! Ha felrakod az asszonyt a konyhapultra, hogy megkúrd, ahhoz sem kell, te kis impotens). Nincs itt provokáció, egyszerűen ha valakitől meg akarjuk tudni, hogy utálja-e a másikat, azt így kérdezzük meg.
De megfordítom. Hogyan lehet a tudtodra adni, hogy valaki utál? Mert szemmel láthatóan, ha leírja valaki ezt feketén-fehéren neked, azzal nem.
Archer Dark
Jan 24, 2022 08:25:03
Gyagyas!
Amennyiben Putler valóban bátorságot vesz hozzá, hogy megszállja Ukrajnát, akkor bosszúból meg fogom kínozni a törpegnom nazi barátodat.
Azok után, hogy vendégül látott a putrijában és megetetett téged a tacskóból készült pörköltjével, nem védenéd meg őt tőlem? :-)
Veritas Omnia Vincit
Amennyiben Putler valóban bátorságot vesz hozzá, hogy megszállja Ukrajnát, akkor bosszúból meg fogom kínozni a törpegnom nazi barátodat.
Azok után, hogy vendégül látott a putrijában és megetetett téged a tacskóból készült pörköltjével, nem védenéd meg őt tőlem? :-)
Jan 24, 2022 08:25:03
nonsense
(
x1)
Jan 24, 2022 08:26:34
x1)
- endre, magának előrehaladott májzsugora van.
- nem.
- nem.
- nem.
- MAGA TROLL! KI VAGY TE? TÖPPEDT BUZIGOLYÓ?! BELEMAGYARÁZZÁTOK AZ EMBERBE A BETEGSÉGET MIKOR TELJESEN EGÉSZSÉGES VAGYOK! MEGY A FELJELENTÉS HIVATALI VISSZAÉLÉS MIATT BTK. 305!!! AZ EGÉSZ RENDŐRSÉGET INASBA RAKTAM, SZERINTED MENNYIBE TELLESZ NEKEM?! VÉGED VAN! VÉGED VAN! A VÉRES TORKODON FOGOK UGRÁLNI MIUTÁN KIIRTOTTAM AZ EGÉSZ CSALÁDODAT!
- haló, pszichiátria? kérem jöjjenek gyorsan
- nem.
- nem.
- nem.
- MAGA TROLL! KI VAGY TE? TÖPPEDT BUZIGOLYÓ?! BELEMAGYARÁZZÁTOK AZ EMBERBE A BETEGSÉGET MIKOR TELJESEN EGÉSZSÉGES VAGYOK! MEGY A FELJELENTÉS HIVATALI VISSZAÉLÉS MIATT BTK. 305!!! AZ EGÉSZ RENDŐRSÉGET INASBA RAKTAM, SZERINTED MENNYIBE TELLESZ NEKEM?! VÉGED VAN! VÉGED VAN! A VÉRES TORKODON FOGOK UGRÁLNI MIUTÁN KIIRTOTTAM AZ EGÉSZ CSALÁDODAT!
- haló, pszichiátria? kérem jöjjenek gyorsan
fix'd xD
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2022 08:26:42
x135)
aki egyetért azzal, hogy elsőéves ezentúl minden lájvban hívja fel tibinét, és szopassa halálra, az nyomjon egy up-t! nszksz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
buniBanki
(
x2)
Jan 24, 2022 08:27:05
x2)
Két kérdésem lenne a tegnapi hosszú kérdések éjszakája után.
Bécsi látogatás confirmed?
MI az az echelon?
NSZKSZ
Endre egy pedofil!
Bécsi látogatás confirmed?
MI az az echelon?
NSZKSZ
Hasztalan Fasztalan
Jan 24, 2022 08:29:35
sodi te hol szagoltal faszt?
mikor fullfear kerdezte hogy szagoltal mar faszt meg pinat akkor azt mondtad hogy mindkettot.
mikor fullfear kerdezte hogy szagoltal mar faszt meg pinat akkor azt mondtad hogy mindkettot.
Jan 24, 2022 08:29:35
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 24, 2022 08:31:41
x2)
Már elnézést, de miért kellett volna nemet mondani arra, hogy ezt mondta, ha tényleg elhangzott ilyen?
Jól aludtál, recskás? megvolt a 8 órás, stresszmentes pihi, ki vagy simulva? Jól fog menni a melócsá, ugye?
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 24, 2022 08:32:28
x2)
Tibinél egyet fizet, kettőt kap akcióban megoldotta, hahó!
Sodmányovics Endre
Jan 24, 2022 08:33:55
A sajátomat szoktam és közben behunyom a szemem és arra gondolok, hogy Tibi az! Bárcsak érezhetném újra az illatát!
Tibi! Könyörgök gyere vissza hozzám!
Jan 24, 2022 08:33:55
Winkowitch
Jan 24, 2022 08:41:48
Szia Endre, látom, megint itt futyiztél hajnalok hajnalán is. Lement már egy redbullcsa meló előtt, vagy megint ment a telefon, hogy beteg vagy?
Páros lábbal fognak téged kibaszni a mostani helyedről, és megint nem a trollok tehetnek majd róla.
ühüm, az... jó lesz
Páros lábbal fognak téged kibaszni a mostani helyedről, és megint nem a trollok tehetnek majd róla.
Jan 24, 2022 08:41:48
Sodmányovics Endre
Jan 24, 2022 08:45:42
Szia Endre, látom, megint itt futyiztél hajnalok hajnalán is. Lement már egy redbullcsa meló előtt, vagy megint ment a telefon, hogy beteg vagy?
Mindenről a trollok tehetnek, én soha semmiben nem vagyok hibás!
Jan 24, 2022 08:45:42
trolléga
(
x30)
Jan 24, 2022 08:52:06
x30)
Szevasz gyagya!
Látom megint jól sikerült a tegnapi műsor.
Nem is tudtam hogy asodi ekkora környezetvédő. Fast fashion elmehet a picsába. Golda mama pár százasért inkább válogat a millió fütyis fiacskájának múlt századi ruhákat :DD
Indulás előtt 16 sörike még volt a kartonban, akkor egy jó 30 euró mínuszban zártuk a tegnapi napot? Arról volt szó most már tényleg nem költesz többet, mint amit megkeresel. A 2529 ajró nettóból nyomorgás lesz itt sneci. Főleg ha megint ki fognak baszni melócsából. Még egy kétkezi munkás is jobban él nálad. Ezen gondolkodj el gyagya, ne a faszpinás után álmodozz :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Látom megint jól sikerült a tegnapi műsor.
Nem is tudtam hogy asodi ekkora környezetvédő. Fast fashion elmehet a picsába. Golda mama pár százasért inkább válogat a millió fütyis fiacskájának múlt századi ruhákat :DD
Indulás előtt 16 sörike még volt a kartonban, akkor egy jó 30 euró mínuszban zártuk a tegnapi napot? Arról volt szó most már tényleg nem költesz többet, mint amit megkeresel. A 2529 ajró nettóból nyomorgás lesz itt sneci. Főleg ha megint ki fognak baszni melócsából. Még egy kétkezi munkás is jobban él nálad. Ezen gondolkodj el gyagya, ne a faszpinás után álmodozz :DD
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2022 08:56:50
x135)
2500 az állandó kiadása.
Tehát az utazások hitelből mennek.
Tehát az utazások hitelből mennek.
trolléga
(
x30)
Jan 24, 2022 08:58:31
x30)

Hahó
(
x135)
Jan 24, 2022 09:00:31
x135)
Egy hegesztő többet keres nála.:)))
adsense
Jan 24, 2022 09:02:53
Dear sodika,
Only €69.69 today, order now!
Only €69.69 today, order now!
Jan 24, 2022 09:02:53
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 24, 2022 09:03:41
x2)
nem csak a a fizetése másfélszeres, hanem az értelmi szintje is :D
Örebro
(
x17)
Jan 24, 2022 09:05:07
x17)
ezt a hegesztöt honnan ismeri? mitöl tart, ki uldözi, miert bujkål?
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 24, 2022 09:05:40
x1)
Ennyit gémeskút országban is megkeres egy szenyor :D
Ausztriában meg a kétszeresét, 5000 euró körül.
40 évesen junior fizetésért gányoló SoDi a SoDi.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 24, 2022 09:07:33
x1)
A legjobb az lesz, amikor a végleges exodus után itthon kell majd nettó 350-400 körüli fizetésért dolgoznia :D
A törlesztőit nem bírja ennyiből kifizetni :D
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 24, 2022 09:09:10
x19)
Hegesztő segédmunkás.
Kb 3 éve van jelen a trash iparban, de már vagy 8 munkahelye volt.
trolléga
(
x30)
Jan 24, 2022 09:15:14
x30)
trashvod.com/w/m5dGFmgF6LajEfeCn7d3B6?start=19m35s
Itt van a pénz téma a Fullfear liveból. Amikor a saját pályáján mossák fel vele a padlót.
Egy segédmunkas jobban él nálad gyagya! Ezt vésd az eszedbe
Itt van a pénz téma a Fullfear liveból. Amikor a saját pályáján mossák fel vele a padlót.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 24, 2022 09:20:35
x7)
Elöször tisztában kéne lenni a munkahelyi elvárásokkal, azokat teljesiteni, majd utána jöhet az a rész hogy mi jár. Azért nem jutsz el a "jár" részig mert az elvárások sem teljesülnek.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 24, 2022 09:21:23
x19)
trashvod.com/w/m5dGFmgF6LajEfeCn7d3B6?start=19m35s
De ez annyiszor le lett már ide írva neki... Mikor pincéreket keresnek Ausztriába 2000 euró plusz szállásért (8 óra) akkor az ő fizije nulla kb.
Ilyenkor jön azzal, hogy ő kényelmes irodában dolgozik
Erre meg ha jön reagálás, hogy lofaszt kényelmes meló, mert állandó stresszben van a teljesítés kényszer miatt akkor már bekussol és terel.
Sodmányovics Endre
Jan 24, 2022 09:24:05
Ezek a cégek úgy is tele vannak pénzzel, mit akarnak még?!? Szemét zsidók!
Jan 24, 2022 09:24:05
40_éves_junior
(
x6)
Jan 24, 2022 09:35:43
x6)
ma is inkább fogfájás lett mi?
rBali
(
x24)
Jan 24, 2022 09:38:25
x24)
Endre, ugye nem felejtetted el bealapozózni a májfoltokat a szemed alatt?
Ügyes legyél ám a munkában! :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ügyes legyél ám a munkában! :)
ha már doktorhoz nem mész
Jan 24, 2022 09:44:23
Nézzel öngyógyító videókat legalább, te gyagya!
www.youtube.com/watch?v=vWydJ8jIda4
Amúgy azon nem gondolkodtál, hogy ha már orvoshoz nem akarsz menni akkor megkeresel egy ilyen Youtube-on "praktizáló" orvos videóst, bemutatod neki az egész életedet (sodipédia) és inkább ilyennel próbálsz kooperálni hajléktalan csövesek helyett?! Talán még hasznod is származna belőle.
Neki meg az lenne belőle a haszna, hogy ilyen elbaszott fasszal még biztosan nem volt dolga praxisa során.
Ebben a videóban a faszi mondja is 6:44-nél, hogy kontaktálhatsz vele.
www.youtube.com/watch?v=vWydJ8jIda4
Amúgy azon nem gondolkodtál, hogy ha már orvoshoz nem akarsz menni akkor megkeresel egy ilyen Youtube-on "praktizáló" orvos videóst, bemutatod neki az egész életedet (sodipédia) és inkább ilyennel próbálsz kooperálni hajléktalan csövesek helyett?! Talán még hasznod is származna belőle.
Neki meg az lenne belőle a haszna, hogy ilyen elbaszott fasszal még biztosan nem volt dolga praxisa során.
Jan 24, 2022 09:44:23
Biztatási kár
(
x10)
Jan 24, 2022 09:46:27
x10)
coub.com/view/2zycma
coub.com/view/2zycma
NSZKSZ
dafuckisthisshit
Jan 24, 2022 09:46:36
Nézzel öngyógyító videókat legalább, te gyagya!
youtube.com/watch?v=vWydJ8jIda4
youtube.com/watch?v=vWydJ8jIda4
De cuki, kajak azt feltételezed Sodiról hogy tud angolul? A2-n van nem C1-en. :D* ásít *
Az más.
Az más.
* ásít *
Jövő héten
Na meló, csá.
Jan 24, 2022 09:46:36
Hasztalan Fasztalan
Jan 24, 2022 09:50:20
egy aranyhalat nem biznak sodira nemhogy valami fontos code-ot. a labancok teljesen hülyék.
Jan 24, 2022 09:50:20
Örülhettek
(
x1)
Jan 24, 2022 09:53:15
x1)
Jó reggelt trollégák (neked nem, te aberrált makkfaló)!
A tegnapi műsor után feljsejlett bennem egy fanfiction.
aSoDI = HihetetlenHulk Űrdiplomata
Kiss Endre Farkas = Bruce Banner: Egy a szakmájában elismert zseni
aSoDI = Hulk: Egy szociopata, alacsony intelligenciájú lény
És mint a filmekben, itt is szépen lassan átvette az irányítást a gonosz hulk, és elnyomja Endre csodálatos személyiségét, aki hiába próbálkozik, már nem tud felszínre jönni, így teljesen elvesztve a kapcsolatát a külvilággal. Ennek eredménye egyzöld sárga figyelemzavaros lény, aki nem képes felfogni a külvilágot, és csak a fütyizés és Mercica mámorító egyvelege képes valamennyire távol tartani a teljes mental meltdowntól.
Je Suis Kiss Endre!!!
Viccet félretéve, remélem ma is stresszmentes nyugi lesz a melócsában, és este jöhet az újabb show! :D Dögölj meg púpos! :D
böri
A tegnapi műsor után feljsejlett bennem egy fanfiction.
aSoDI = Hihetetlen
Kiss Endre Farkas = Bruce Banner: Egy a szakmájában elismert zseni
aSoDI = Hulk: Egy szociopata, alacsony intelligenciájú lény
És mint a filmekben, itt is szépen lassan átvette az irányítást a gonosz hulk, és elnyomja Endre csodálatos személyiségét, aki hiába próbálkozik, már nem tud felszínre jönni, így teljesen elvesztve a kapcsolatát a külvilággal. Ennek eredménye egy
Je Suis Kiss Endre!!!
Viccet félretéve, remélem ma is stresszmentes nyugi lesz a melócsában, és este jöhet az újabb show! :D Dögölj meg púpos! :D
Örebro
(
x17)
Jan 24, 2022 10:00:58
x17)
faszfej a super b-t a medenceshåz möge vagy ele parkolod? csak azert kerdezem mert többeket erdekel, hogy mint jolkeresö kulföldön 5 eve dolgozo ficsur hogy åll az elet örömeivel?
tigris
(
x1)
Jan 24, 2022 10:02:34
x1)
A legjobb az lesz, amikor a végleges exodus után itthon kell majd nettó 350-400 körüli fizetésért dolgoznia :D
ez sose fog itthon megkapni ennyit. nem ért semmihez, bazmeg a számítógép bekapcsológombját nem találja meg
Tyodika
Jan 24, 2022 10:04:22
Hogy montya vojna Mejci hoty szakítottunk, mikor együtt se voltunk, idióta!
Nem mondta!
Mejci
Mingyegy
Nem mondta!
Mejci
Mingyegy
Jan 24, 2022 10:04:22
Winkowitch
Jan 24, 2022 10:09:00
faszfej a super b-t a medenceshåz möge vagy ele parkolod? csak azert kerdezem mert többeket erdekel, hogy mint jolkeresö kulföldön 5 eve dolgozo ficsur hogy åll az elet örömeivel?
Ez gondolom el lett neki magyarázva ötvenszer, hogy nem szuperbének kell ejteni, de ő ugyanúgy loopolta tovább, mint a Karakkot, rosszul írva? Kár, hogy csak 2-3 éve ismerkedtem meg a snecológia világával. A milliomos életét tervezgető fiatal Endre nagyon vicces lehetett!
Jan 24, 2022 10:09:00
Hasztalan Fasztalan
Jan 24, 2022 10:13:20
medencébe.
Jan 24, 2022 10:13:20
BodiTesok
(
x1)
Jan 24, 2022 10:22:22
x1)
Dolgoztam én már sok alkoholistával az IT-ban, de Gyagyás te aztán mindengyiküket übereled.
Hahó, Bangónét is kibaszták mert nincs diplomája, mit gondolsz rád nem ez vár? Te diplomátlan digitális segédmunkás.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Hahó, Bangónét is kibaszták mert nincs diplomája, mit gondolsz rád nem ez vár? Te diplomátlan digitális segédmunkás.
hejneken
(
x3)
Jan 24, 2022 10:28:53
x3)
Egész éjszaka ittál púp? Vagy miért írtál ide óránként?
Merci utál téged
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Merci utál téged
Sodmányovics Endre
Jan 24, 2022 10:29:49
Egész éjszaka ittál púp? Vagy miért írtál ide óránként?
Merci utál téged
Merci utál téged
Ezt így ma még nem mondta ki, ez hazugság.
Jan 24, 2022 10:29:49
Tyodika
Jan 24, 2022 10:31:17
Nem utál a Mercike.
Nem nem nem nem nem.
Sodi az isten.
Hihetetlenül sötétek vagytok.
Állatok vagytok.
Basszameg, otthon hagytam a viagrát!
Nem nem nem nem nem.
Sodi az isten.
Hihetetlenül sötétek vagytok.
Állatok vagytok.
Basszameg, otthon hagytam a viagrát!
Jan 24, 2022 10:31:17
daddy_sodi
Jan 24, 2022 10:33:59
Szia Endre,
Túrós volt a Kaffka Tibor karimája mikor kinya.. akarom mondani leszoptad?
Milyen szép gyereketek lenne pedig, már csak az a kérdés melyikőtök hordaná ki!
Na meló, csá.
ezmáraz
Túrós volt a Kaffka Tibor karimája mikor kinya.. akarom mondani leszoptad?
Milyen szép gyereketek lenne pedig, már csak az a kérdés melyikőtök hordaná ki!
Na meló, csá.
Jan 24, 2022 10:33:59
Sodmányszky Endre
Jan 24, 2022 10:35:50
8000 eurót keresek havonta amúgy.
Csak még nem találtam meg.
Csak még nem találtam meg.
Jan 24, 2022 10:35:50
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2022 10:36:57
x135)
Norina
(
x2)
Jan 24, 2022 10:45:22
x2)
sneci, jó hírek gémeskútországból:
444.hu/2022/01/24/marki-zay-a-fogyatekosokat-szeretjuk
444.hu/2022/01/24/marki-zay-a-fogyatekosokat-szeretjuk
:DDD
trolléga
(
x30)
Jan 24, 2022 10:45:23
x30)
Nincs mese Endike, rá kell menni az autikvótára. Magasabb fizu, lehetne perelgetni a trollszokat is, aki autistázik.
Na elmeorvosi vizsgálat, csá
Na elmeorvosi vizsgálat, csá
KicsiNéző
(
x13)
Jan 24, 2022 10:54:14
x13)
Egyébként olyan szomorú, amikor mondja, hogy hát ő nem mérnök programozó.
Ez kurva nagy faszság.
Viszont megmagyaráz mindent azzal kapcsolatban, hogy nem használ rendes patterneket, meg spaghetti kódot ír.
Így viszont marad a juniorság, mert nem lehet rábízni mérnöki döntéseket - és a közelben sincs a senior.
Azt hozzátenném, hogy ha csak a pénz a motivátor, akkor faszság volt Ausztriába költözni gyagyás Németországból, mert egyszerűen nem jók az osztrák IT fizuk (mondom ezt úgy, hogy én is Ausztriában dolgozok). Kevés normális tech cég van, és nem is fizetnek annyival többet, mint amit megkaphatsz már Budapesten is.
Szóval ezért kár kinnt élni.
Ez kurva nagy faszság.
Viszont megmagyaráz mindent azzal kapcsolatban, hogy nem használ rendes patterneket, meg spaghetti kódot ír.
Így viszont marad a juniorság, mert nem lehet rábízni mérnöki döntéseket - és a közelben sincs a senior.
Azt hozzátenném, hogy ha csak a pénz a motivátor, akkor faszság volt Ausztriába költözni gyagyás Németországból, mert egyszerűen nem jók az osztrák IT fizuk (mondom ezt úgy, hogy én is Ausztriában dolgozok). Kevés normális tech cég van, és nem is fizetnek annyival többet, mint amit megkaphatsz már Budapesten is.
Sodmányovics Endre
Jan 24, 2022 10:57:59
Egyébként olyan szomorú, amikor mondja, hogy hát ő nem mérnök programozó.
Ez kurva nagy faszság.
Ez kurva nagy faszság.
5 évre írtam alá a szerződést, fizethetek egy csomót ha bontok. Maradnom kell, így is alig bírom fizetni a hiteleket.
Jan 24, 2022 10:57:59
trolléga
(
x30)
Jan 24, 2022 10:59:48
x30)
Gyagya! Te most akkor te azt mondod egy médiatermékbe vagy szerelmes? Ennyi erővel az Osmoval is összeházasodhatnál :DD balfasz
Elsőéves
(
x3)
Jan 24, 2022 11:02:15
x3)
Gyagya! Te most akkor te azt mondod egy médiatermékbe vagy szerelmes? Ennyi erővel az Osmoval is összeházasodhatnál :DD balfasz
Gyagyásnak szerintem fogalma sincs mi a szerelem. Itt egyszerű "KELL" érzés van, mint a tárgyak esetében. Annyira fejletlen a szegény pára érzelmileg, hogy kizártnak tartom, hogy képes legyen szerelmes lenni bárkibe.
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Anyád picsája.
Nem azzal.
És nem én közeledtem.