Most vezérigazgatói pozícióra pályáztam és fel is vettek, úgyhogy nem kell csinálnom semmit.
Jön a 7 perces álláskeresés időszaka XD
Készül a komolyzenei PhD-re, hahó!
kikmakukk!?
NA akkor lássuk csak mi jött be a Február elsejei jóslatomból, LMBTQ Sodi életében.
1.) Jutka is Tiborral tartott, Sodi háttérbe szorult_PIPA
2.) Még várat magára, a hármas együttélés még most is áll, Jutka nem fog hazamenni max a balek Sodi hisz még a csodákban és nem látja át sose a valóságot. (Ezért nem veszi észre azt sem hogy egy Tibor nevű férfi akibe szerelmes lehúzza pénzzel akinek levágták a faszát) Tehát ez még csak félig_PIPA még be fog jönni
3.) A kettes ponthoz tartozó alternatíva, ugyanúgy be fog jönni. Még csak félig_PIPA
4.) Sodi folyamatosan piál, nap ne telne el az ivás nélkül, tényleg egyre fogyatékosabb is. A kocsivásárlás megtörtént ráadásul kihasználták. Ismét átbaszták és a piaci ár többszöröséért vett autót._PIPA
5.) MÁR MOST összetörte az autót Tiborunk és Sodi már most akkora geci nagy papucs, hogy éppen csak megvette, át is baszták de már nem vigyáznak rá. Egy igazi kis nyomorék ez az LMBTQ SOdi. De lényeg, hoy ez is_PIPA
TEHÁT SODI! HA MEG TUDTAM JÓSOLNI A JÖVŐDET MINDEN ELBASZOTT BAKLÖVÉSEDDEL, AKKOR MI AFASZT OKOSKODSZ MÉG? NEM VESZED ÉSZRE HOGY VÉGIG A TROLLOKNAK VOLT IGAZUK? NEM VÉLETLEN BASZTATNAK. VALAMIT KURVASZARUL CSINÁLSZ MÉGHOZZÁ NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT. EZT MINDENKI UTÁLJA AHOGY TÉGED IS TE LMBTQ BUZI. SENKIRE NEM HALLGATSZ, HETYETYÉZEL. BE FOG JÖNNI A TÖBBI JÓSLATOM IS SAJNOS MERT SZARRÁGÁSRA VAGY ÍTÉLVE! A FASZÉRT NEM HALLGATSZ RÁNK
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
mennyi pénzért feküdnél bele egy olyan ágyba, amiben előtte sodi aludt?
hoty... hotyhotyhoty...
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Próbaidő csak a munkahelyen van. Hahó!
hoty... hotyhotyhoty...
"Tízszeresét, húszszorosát, had áldozzam rád!" nyafogott valamit nem is olyan rég a szerelmes fatászpika...
Faszaság van. Még hamarabb is teljesül, mint gondolta volna... :D
Fedezettlenségi díj ezres per nap trélerezés huszas, tárolás ezres per nap minimum.
lépek ki mert hülyék vagytok
A szokásos szánalmas műbalhé ne nézze senki.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az első piroslámpáig, azt addig lehetett eljutni :D
Na ez a károkozáson felül. A végösszeg olyan lesz, mint egy grabovoj szám. Ez a grabovoj szám pedig a blahára kerülés számsora.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Semmi tervük vagy céljük nincs az életben, azon kívül hogy valahogy legyen pénz piára. Más nem érdekli őket.
Felárért Judka rossz ratyizhatná a címzetett, extraként Tibi a küszöbre húgyozik/szarik.
Lábtörlőre Porks után szabadon! De tényleg fhosná..
lépek ki mert hülyék vagytok
Jogos!
"Valentin Napra rendelj te is lábtörlőre szarást Tibitől ! És válaszd hozzá a Rossz raaaatyi üvöltést kedvezményes áron!"
Endre két nap alatt összerakod a weboldalt adminnal, mobile app-pal.
Eladtok 5 lábtörlőre szarást és meg is van a kocsi ára!
nagy kár lenne, ha valaki kikotyogná neki
Ne bíztass ilyenekre senkit. Nekem ne hajléktalan levágott faszú buzerátorok hozzák ki a kajákat mert kibaszom az ablakon. Elképzelem ahogy a levágott faszú buzifiúnő Tibi a videóban látottak alapján a festett koszos körmeivel kikaparja az aranyerét utcán szarás közben aztán odaadja a hamburgeremet. Kurva anyját az ilyen proletár söpredéknek. Vigye ki Sodnak a kaját. Ő úgy is egy buzi és iszonyat igénytelen. Tipik fehércigány hulladék aki ráadásul szerelmes a férfiakba
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
délutánonként szokott aludni 1-2 órát, el lehet így ketyegni sokáig, de meg lesz a böjtje
hehe
A hagyományokhoz híven a trollokat meg az alkalmazottaid közé fogadod és ingyen tesztelik neked a weboldalt. *vonatozó öregek meg felkészülnek a háttérben*
Kenyér és víz.
Azért csak belenéztem, pont gézával beszélt kozma.
Gammert fikázták, géza meg akarja verni.
Kiderült, hogy mindenki folyamatosan kér kölcsön mindenkitől. Tegnap pl. kozma kért kölcsön gézától 5 rugót. Valamelyik nap pénzzel pózolt lajvban, jól gondoltam, hogy az nem az ő pénze.
Gammer állítólag december óta munkanélküli, éva fizetéséből élnek.
Géza egy óra alvás után indult útnak.
Shikeres emberek a haverjaid endre, pont mint te.
Ennyi volt a terv, fontos, hogy a műszaki sokáig érvényes legyen, így leparkolva - az alkoholt árusító bolt mellett - jövő novemberig meg van oldva a lakhatása. Igazán geci trollkodás lenne például ha ellopnák a rendszámokat és 30 napon belül elvinnék a roncsot a közteresek. Esetleg sodi hitelkártyáinak kéne állni a költségeket. Szomorú lenne.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
mikor panelban laktam tinikoromban, az ottani alkeszok is felriadtak már a kakasokkal, lementek a picurba italért és később visszafeküdtek még héderelni.
P.E.C csoportban imádnák a Tranyómobilt.
Ez ety fosh!
De ma nem ügyeket intéznek? Raktárhétfő van hahó! Meg okmányiroda kocsiátiratás.
Mi a fssz?
Átment a piroson?
Olyan emberrol beszelsz akit meg az anyukaja oltoztet es o keres neki alberletet is.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster

Miket el nem lehet készíteni egy Mazda motorján.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Tibivel kapcsolatos, nem fejtette ki rendesen amikor néztem, de többször is elmondta, hogy 70 ezres bírság meg, hogy soditól kért pénzt befizetni vagy rá akarta verni, hogy fizesse be.
egy átlagos trollnak kb ekkora a nappalija :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ne és tényleg XDDDDDD Imádlak.
Na bumm.
Így van minden troll 150 milliós Pasaréti ingatlanban rajong a trash sztárokért!
kovacs attila
Pár hónap ... túl becsülöd a két hugyos csövest.
Egy hét múlva már ott lesz hagyva valahol a kocsi, lemerült akksival, tele parkoló bírsággal, összeszarva hugyozva, vérezve.
Ezek meg újra az utcán fognak lődörögni, mert már nekik sem lesz gusztusuk a 4 kerekű toi-toi-ban dögleni :)
+ minden jel szerint munkanélküli Sodi a Sodi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ez nem az a sztori, hogy megütötte (vagy megszopatta?) Tibit? A trollok bejelentették, és az egészet pont felvette egy térfigyelő kamera.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ez is aztán annyira ért az autókhoz mint Recskás a programozáshoz már kurvára régóta nem lehet külön cserélni a búrát. Mi a faszom ez kibaszott csillár? :DDD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Erre gondolsz, ami már 4 hete fent van Trashvodon?
trashvod.com/w/9ykQ7qxZEC5RvdhCmF88To
/s
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
hazudik a befordított faszú, mily meglepő.
reggel rögtön ment az unixba lerendelni az alkatrészt. képzeld már el, hogyne...
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Mejszi okos, lassan veterán az autó, nyilván a márkafórumokat bújja :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Amúgy erre én is gondoltam, már a 98' civicemen is olyan hogy sütőbe kell rakni az egész lámpatestet meg hőlégfúvózni kell hogy szét tudd bontani :D Bár azt is kétlem hogy turbó bármikor is volt ilyen 323-ban, de nem tudom biztosan. :D
MDI Fireburn
Bontottat vesz nyilván.
Endre fejedelem
Feb 07, 2022 09:22:54
Munkaidőben nincs Piton, csak Python!
Most vezérigazgatói pozícióra pályáztam és fel is vettek, úgyhogy nem kell csinálnom semmit.
Feb 07, 2022 09:22:54
-
Feb 07, 2022 09:28:21
Feb 07, 2022 09:28:21
halászlé
(
x24)
Feb 07, 2022 09:30:50
x24)
próbálom követni, amit nem értek: Pesten meg vidéken is használják a tömegközlekedést (mer' ingyen van), ne lakjanak az autóban, mer' van szálló. akkó' minek az autó?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 07, 2022 09:31:51
x19)
what munkaidő?
Jön a 7 perces álláskeresés időszaka XD
Tibi sós bimbije
Feb 07, 2022 09:33:39
Kamagrát irass egész hétre még a végén azthiszik covidos vagy
Feb 07, 2022 09:33:39
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2022 09:34:18
x30)
ez a dodgemcicás borító már a photoshop tudásod bizonyítéka, recskaboy?
kihasználatlan vonatjegyek, mozijegyek után kihasználatlan gumimatrac :DD
persze hogy nem tudod kövezni az eseményeket, szombaton jobban tisztában voltak a trollszok a pénzügyeiddel -még lájv nélkül is- mint te magad forum.sodika.org/?pageNo=8724&highlight=887682#comment-887682 te ostoba BALFASZ! menj gyámság alá, különben idén tényleg blaha lesz a végállomás nőverő!
kihasználatlan vonatjegyek, mozijegyek után kihasználatlan gumimatrac :DD
persze hogy nem tudod kövezni az eseményeket, szombaton jobban tisztában voltak a trollszok a pénzügyeiddel -még lájv nélkül is- mint te magad forum.sodika.org/?pageNo=8724&highlight=887682#comment-887682 te ostoba BALFASZ! menj gyámság alá, különben idén tényleg blaha lesz a végállomás nőverő!
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Feb 07, 2022 09:36:10
x2)
ez a dodgemcicás borító már a photoshop tudásod bizonyítéka, recskaboy?
Készül a komolyzenei PhD-re, hahó!
Sörciccentő
Feb 07, 2022 09:36:20
Csuldigung, szhóbeli szherződéssel került az autó a cica nevére. Tyerintem ez értyhetyő!
És máris itt a shör!
Feb 07, 2022 09:36:20
Pietr
(
x2)
Feb 07, 2022 09:36:38
x2)
Sziasztok!
Akkor összefoglalnám a jövőbeli terveket amik így lesznek pontosan ahogyan én azokat leírom mert az lmbtq buzi Sodi nem fog tudni semmit tenni ellene. Ennek okai: gerinctelen,papucs,nyomorult,elmebeteg, buzi.
Szóval:
1. Judka is Tiborral fog tartani Linzbe, ott Sodi nem fogja tudni eltávolítani úgy, hogy normálisan éljenek Tiborral.
2. Az álkeresztény, álkonzervatív valójában meleg liberális sodi poligám kapcsolatba lép Lyudkával és Tiborral
3. Egy kis ideig lerázhatják lyudkát de semmiképp nem örökre, tönkremegy a kapcsolat
4. Mindaddíg míg homár Sodi eléri a teljes szellemi és testi leépülési szintjét, köszönhetően annak, hogy valszeg 0-24 ben inni fog mivel amellett hogy buzi még alkesz is, Tiborunk bőven ki tudja majd használni.
5. Ha eljutnak a kocsivásárlásig amit kétlek, Tibor pár napon belül összetöri azt a troll nézők kedvéért mert egy fogyatékos, Sodi pedig tolerálni fogja azt.Ezek után hamarosan szakítás
6. Amennyiben nem jutnak el az autó vásárlásig ugyanúgy végződik a kapcsolat mint tavaly decemberben. Elmegy a 2 bolond csövezni mert jön a melegebb idő.
KÉREK VALAKIT EZT JEGYEZZE FEL MERT ÍGY LESZ!
PONTOSAN ÍGY !
Üdv,
Egy jós a jövőből
Akkor összefoglalnám a jövőbeli terveket amik így lesznek pontosan ahogyan én azokat leírom mert az lmbtq buzi Sodi nem fog tudni semmit tenni ellene. Ennek okai: gerinctelen,papucs,nyomorult,elmebeteg, buzi.
Szóval:
1. Judka is Tiborral fog tartani Linzbe, ott Sodi nem fogja tudni eltávolítani úgy, hogy normálisan éljenek Tiborral.
2. Az álkeresztény, álkonzervatív valójában meleg liberális sodi poligám kapcsolatba lép Lyudkával és Tiborral
3. Egy kis ideig lerázhatják lyudkát de semmiképp nem örökre, tönkremegy a kapcsolat
4. Mindaddíg míg homár Sodi eléri a teljes szellemi és testi leépülési szintjét, köszönhetően annak, hogy valszeg 0-24 ben inni fog mivel amellett hogy buzi még alkesz is, Tiborunk bőven ki tudja majd használni.
5. Ha eljutnak a kocsivásárlásig amit kétlek, Tibor pár napon belül összetöri azt a troll nézők kedvéért mert egy fogyatékos, Sodi pedig tolerálni fogja azt.Ezek után hamarosan szakítás
6. Amennyiben nem jutnak el az autó vásárlásig ugyanúgy végződik a kapcsolat mint tavaly decemberben. Elmegy a 2 bolond csövezni mert jön a melegebb idő.
KÉREK VALAKIT EZT JEGYEZZE FEL MERT ÍGY LESZ!
PONTOSAN ÍGY !
Üdv,
Egy jós a jövőből
NA akkor lássuk csak mi jött be a Február elsejei jóslatomból, LMBTQ Sodi életében.
1.) Jutka is Tiborral tartott, Sodi háttérbe szorult_PIPA
2.) Még várat magára, a hármas együttélés még most is áll, Jutka nem fog hazamenni max a balek Sodi hisz még a csodákban és nem látja át sose a valóságot. (Ezért nem veszi észre azt sem hogy egy Tibor nevű férfi akibe szerelmes lehúzza pénzzel akinek levágták a faszát) Tehát ez még csak félig_PIPA még be fog jönni
3.) A kettes ponthoz tartozó alternatíva, ugyanúgy be fog jönni. Még csak félig_PIPA
4.) Sodi folyamatosan piál, nap ne telne el az ivás nélkül, tényleg egyre fogyatékosabb is. A kocsivásárlás megtörtént ráadásul kihasználták. Ismét átbaszták és a piaci ár többszöröséért vett autót._PIPA
5.) MÁR MOST összetörte az autót Tiborunk és Sodi már most akkora geci nagy papucs, hogy éppen csak megvette, át is baszták de már nem vigyáznak rá. Egy igazi kis nyomorék ez az LMBTQ SOdi. De lényeg, hoy ez is_PIPA
TEHÁT SODI! HA MEG TUDTAM JÓSOLNI A JÖVŐDET MINDEN ELBASZOTT BAKLÖVÉSEDDEL, AKKOR MI AFASZT OKOSKODSZ MÉG? NEM VESZED ÉSZRE HOGY VÉGIG A TROLLOKNAK VOLT IGAZUK? NEM VÉLETLEN BASZTATNAK. VALAMIT KURVASZARUL CSINÁLSZ MÉGHOZZÁ NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT. EZT MINDENKI UTÁLJA AHOGY TÉGED IS TE LMBTQ BUZI. SENKIRE NEM HALLGATSZ, HETYETYÉZEL. BE FOG JÖNNI A TÖBBI JÓSLATOM IS SAJNOS MERT SZARRÁGÁSRA VAGY ÍTÉLVE! A FASZÉRT NEM HALLGATSZ RÁNK
xray
(
x21)
Feb 07, 2022 09:37:52
x21)
Dodgemcica hogyvolt:
Nahát szép jó reggelt!
Felfújta a gumimatracot Fullfingnak, aki Linzbe taxizta.
Fullfing Viktosz livejából megtudta, hogy Tibi máris megtörte az autot. Telefonon jól összeveszett tibivel, pedig sodi "űrdiplomata" módjára próbálta csitítani őket.
Ezért Fullfing inkább nem kérte az gumimatracot, hanem az autójában aludt. (vagy a sodi szag miatt - a szerk.)
Sodi aggódik, hogy Fullfing segítsége nélkül, hogy fogják intézni az auto ügyeit.
miért nem a vendég aludt a gyerekágyon, gyagyás ,meg a földön? Nahát szép jó reggelt!
Felfújta a gumimatracot Fullfingnak, aki Linzbe taxizta.
Fullfing Viktosz livejából megtudta, hogy Tibi máris megtörte az autot. Telefonon jól összeveszett tibivel, pedig sodi "űrdiplomata" módjára próbálta csitítani őket.
Ezért Fullfing inkább nem kérte az gumimatracot, hanem az autójában aludt. (vagy a sodi szag miatt - a szerk.)
Sodi aggódik, hogy Fullfing segítsége nélkül, hogy fogják intézni az auto ügyeit.
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2022 09:40:10
x30)
ja tényleg, a 11 perces videóban recskás azt is mondja, ő állja a költségeket, természetesen. :DDD azt hiszem ezzel a tranyómobillal egy végtelen pénznyelőt vett a nevére gyagya
Zegernye
(
x2)
Feb 07, 2022 09:41:30
x2)
miért nem a vendég aludt a gyerekágyon, gyagyás ,meg a földön?
SoDi lankadt fasza
Feb 07, 2022 09:41:52
Biztos ma is megváltod a világot jávába 2 óra alvással bebaszva
Feb 07, 2022 09:41:52
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 09:43:43
x136)
Ma reggeltől nincs kötelező biztosítás a tranyómobilon, ha fullfing lemondta.
Innen hogyan tovább?
Innen hogyan tovább?
xray
(
x21)
Feb 07, 2022 09:46:36
x21)
Feb 07, 2022 09:46:36
igaz :) Feb 07, 2022 09:46:36
Trollok harca
(
x5)
Feb 07, 2022 09:48:43
x5)
8 órakor ébredezni a próbaidő finisében?
Miskolci alvósejt
Trollok harca
(
x5)
Feb 07, 2022 09:51:37
x5)
Miskolci alvósejt
Zegernye
(
x2)
Feb 07, 2022 09:52:14
x2)
8 órakor ébredezni a próbaidő finisében?
Próbaidő csak a munkahelyen van. Hahó!
rBali
(
x24)
Feb 07, 2022 09:54:18
x24)
Jó látni hogy már meg sem próbálod tagadni, hogy nem mész a melócsába mert már megtörténtek a felkerdezesek és a tényfeltáró plakát is megbélyegezte a sorsodat gyagyás :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
nemet mondtak
(
x4)
Feb 07, 2022 09:55:41
x4)
ja tényleg, a 11 perces videóban recskás azt is mondja, ő állja a költségeket, természetesen. :DDD azt hiszem ezzel a tranyómobillal egy végtelen pénznyelőt vett a nevére gyagya
"Tízszeresét, húszszorosát, had áldozzam rád!" nyafogott valamit nem is olyan rég a szerelmes fatászpika...
Faszaság van. Még hamarabb is teljesül, mint gondolta volna... :D
SoDi lankadt fasza
Feb 07, 2022 09:55:42
Én a helyedbe tuti véget vetnék ennek az egésznek, legalább még most Anyád meg a tajgi ott lehetne végső utadon
Feb 07, 2022 09:55:42
Fullfear Géza
Feb 07, 2022 09:56:59
A nevem tűpontos. Tele voltam ugyanis félelemmel, hogy ha az Endre összehokizott ágyába belefekszem elkapok valami múmiagombát, mert szerintem azt a matracot I. Recskoposz óta nem tisztították ki.
Először Endre felfújta a kis kompresszorával aztán leterítette. Mondom neki ez tele van foltokkal, még a tranyó vére is látható volt rajta foltokban. Plusz kb. a földön aludnék, hát hogy fogok én erről felkelni? Erre ez a barom kettébe hajtotta, hogy így magasabb és a véres köpetek is a másik oldalon vannak, nem fogok érintkezni vele.
Csak ámultam és bámultam, erre ez a mafla elővett az ágya alól valami lepedőt ami tele volt sárga foltokkal. Rádobta a kettébehajtott matracra és elkiáltotta magát, hogy "Tessék! Meg is ágyaztam neked."
Na mondom jól van, köszi! Én inkább az autómban alszom, szevasz!
Most meg látom, hogy ez a fasz feltöltött egy videót, hogy vadonat új ágy, soha nem volt használva. Hát ez tiszta hülye!
Először Endre felfújta a kis kompresszorával aztán leterítette. Mondom neki ez tele van foltokkal, még a tranyó vére is látható volt rajta foltokban. Plusz kb. a földön aludnék, hát hogy fogok én erről felkelni? Erre ez a barom kettébe hajtotta, hogy így magasabb és a véres köpetek is a másik oldalon vannak, nem fogok érintkezni vele.
Csak ámultam és bámultam, erre ez a mafla elővett az ágya alól valami lepedőt ami tele volt sárga foltokkal. Rádobta a kettébehajtott matracra és elkiáltotta magát, hogy "Tessék! Meg is ágyaztam neked."
Na mondom jól van, köszi! Én inkább az autómban alszom, szevasz!
Most meg látom, hogy ez a fasz feltöltött egy videót, hogy vadonat új ágy, soha nem volt használva. Hát ez tiszta hülye!
Feb 07, 2022 09:56:59
max5enutálnak
(
x47)
Feb 07, 2022 09:59:35
x47)
Nagyon remélem, hogy a neved van az adásvételin, amit Géjza lead. Bizti ma reggel ugrott, de ez nem fogja az alkoholista nyomorultat zavarni a volán mögött, szóval pár nap és meg lesz az első baleset. Mivel nincs biztosítás a kotla szarodon, a milliós kárt majd a MABISZ behajtja rajtad. Tibi meg otthagyja az egészet az út szélén és megy tovább inni.
Sulyák meggyötört luka
Feb 07, 2022 10:01:21
www.youtube.com/watch?v=cCQM4YBF43A
Vahur megindulósba
Vahur megindulósba
Feb 07, 2022 10:01:21
Hafré
(
x10)
Feb 07, 2022 10:02:10
x10)
Tibi meg otthagyja az egészet az út szélén és megy tovább inni.
Fedezettlenségi díj ezres per nap trélerezés huszas, tárolás ezres per nap minimum.
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 10:04:06
x136)
Vahur megindulósba
Vahur megindulósba
Jonciii
(
x8)
Feb 07, 2022 10:05:39
x8)
Az első piroslámpáig, azt addig lehetett eljutni :D
max5enutálnak
(
x47)
Feb 07, 2022 10:07:34
x47)
Na ez a károkozáson felül. A végösszeg olyan lesz, mint egy grabovoj szám. Ez a grabovoj szám pedig a blahára kerülés számsora.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 07, 2022 10:10:02
x2)
A viktor hibája, hogy mercica összetörte az autót lol?
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 10:11:26
x136)
Tegnap az volt a legjobb, amikor viktorsz megkérdezte a tranyótól, hogy most mi a terv a kocsival? A tranyó válasza:
Fogalmam sincs mi lesz.
Szerintem az lesz mint eddig. Minden nap bebaszik csak most az autóban lakva.
Fogalmam sincs mi lesz.
Viagra Vitéz
Feb 07, 2022 10:12:28
Sokat aludtál ma is, Púp, éjjel 3:08-kor még púpfalaztál, reggel 7:50-kor már púpfalaztál.
Stressz nélküli nyugi :D
És még bőven nincs vége a faszerdőknek :D
Stressz nélküli nyugi :D
És még bőven nincs vége a faszerdőknek :D
Feb 07, 2022 10:12:28
egérszar a konyhapulton
Feb 07, 2022 10:12:34
Tegnap az volt a legjobb, amikor viktorsz megkérdezte a tranyótól, hogy most mi a terv a kocsival? A tranyó válasza:
Fogalmam sincs mi lesz.
Fogalmam sincs mi lesz.
Semmi tervük vagy céljük nincs az életben, azon kívül hogy valahogy legyen pénz piára. Más nem érdekli őket.
Feb 07, 2022 10:12:34
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 07, 2022 10:14:42
x10)
Eddig bírta a naplopó cibány.
Álmodjatok Rémeket!
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 10:15:35
x136)
A tranyónak 20-áig a következő yt pénzig van hol laknia és van pénze piára. Ezen kívül nem érdekli semmi szerintem.
echelon mérnök
Feb 07, 2022 10:18:01
Endre, most hogy van autója Tibicica elkezdhetne futárként dolgozni!
Összerakhatnál neki egy saját weboldalt pl. trollfutar.hu, felár Tibi vinni ki az előre kifizetett kaját, piát, a trollok trollkodhatnák egymást.
Felárért Judka rossz ratyizhatná a címzetett, extraként Tibi a küszöbre húgyozik/szarik.
Világon nincs még ilyen, fhosná a milliókat!
Képzeld el ahogy megrendeled Tibit Viktorsznak küszöbre szarással és egy Happy Meallel a mekiből!
Nincs mit! Brék!
Összerakhatnál neki egy saját weboldalt pl. trollfutar.hu, felár Tibi vinni ki az előre kifizetett kaját, piát, a trollok trollkodhatnák egymást.
Képzeld el ahogy megrendeled Tibit Viktorsznak küszöbre szarással és egy Happy Meallel a mekiből!
Nincs mit! Brék!
Feb 07, 2022 10:18:01
Hafré
(
x10)
Feb 07, 2022 10:20:36
x10)
Viagra Vitéz
Feb 07, 2022 10:20:46
A reggeli síros flokk is zseniális, öröm nézni a sírásra konyuló picsaszájat.
És még nem is szembesültél a plakátolás jótékony hatásaival.
Meg az sem ütötte még át az autipajzsot, hogy hiába vettél dodzsemet a cicának, soha nem fog kimenni hozzád és soha nem fog baszni veled.
És még nem is szembesültél a plakátolás jótékony hatásaival.
Meg az sem ütötte még át az autipajzsot, hogy hiába vettél dodzsemet a cicának, soha nem fog kimenni hozzád és soha nem fog baszni veled.
Feb 07, 2022 10:20:46
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 07, 2022 10:21:27
x6)
Csak mellékesen, biztosítás nem akkortól nincs mikor lemondja az eladó vagy másnaptól hanem az adásvételin jelzett időponttól. Átirni se lehet, ha az új tulaj nem köt előtte.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
echelon mérnök
Feb 07, 2022 10:27:37
Jogos!
"Valentin Napra rendelj te is lábtörlőre szarást Tibitől ! És válaszd hozzá a Rossz raaaatyi üvöltést kedvezményes áron!"
Feb 07, 2022 10:27:37
Streamer Koldus
(
x2)
Feb 07, 2022 10:32:19
x2)
Endre, a főbérlő tudja, hogy a szobában dohányoztok?
gobesug
(
x30)
Feb 07, 2022 10:33:39
x30)
hajaj
Feb 07, 2022 10:34:34
Endre, a főbérlő tudja, hogy a szobában dohányoztok?
nagy kár lenne, ha valaki kikotyogná neki
Feb 07, 2022 10:34:34
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2022 10:36:21
x68)
Bérbeadó cég: projektas.at/
Ingatlanos: facebook.com/roman.hintersteiner
Mifaaaaaaaaaaaan
Ingatlanos: facebook.com/roman.hintersteiner
gobesug
(
x30)
Feb 07, 2022 10:38:50
x30)
The Simpsons regularly stuns fans with its eerie ability to predict the future

balek
(
x10)
Feb 07, 2022 10:45:06
x10)
Ha valaki tudja, merre voltak, nem lehetne kiplakátozni a környéket sodi nevében?
"A barátnőm tegnap becsiccsentve véletlenül nekiment egy parkoló autónak, de csak itthon vettük észre a komoly sérülést a lámpabúránál. Kérem keressenek, hogy rendezhessük a kárt."
+ Sodi és az autó adatai.
Hátha van a környéken néhány sérült autó, amit rájuk vernek.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
"A barátnőm tegnap becsiccsentve véletlenül nekiment egy parkoló autónak, de csak itthon vettük észre a komoly sérülést a lámpabúránál. Kérem keressenek, hogy rendezhessük a kárt."
Pietr
(
x2)
Feb 07, 2022 10:47:35
x2)
Endre, most hogy van autója Tibicica elkezdhetne futárként dolgozni!
Nincs mit! Brék!
Nincs mit! Brék!
Ne bíztass ilyenekre senkit. Nekem ne hajléktalan levágott faszú buzerátorok hozzák ki a kajákat mert kibaszom az ablakon. Elképzelem ahogy a levágott faszú buzifiúnő Tibi a videóban látottak alapján a festett koszos körmeivel kikaparja az aranyerét utcán szarás közben aztán odaadja a hamburgeremet. Kurva anyját az ilyen proletár söpredéknek. Vigye ki Sodnak a kaját. Ő úgy is egy buzi és iszonyat igénytelen. Tipik fehércigány hulladék aki ráadásul szerelmes a férfiakba
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 07, 2022 10:53:17
x21)
Hogy a kurva anyjába bírja azt hetekig, hogy hajnali 3-4 óráig fent bassza a rezet, vedel mint a görény, utána reggel 7-kor megint fent bassza a rezet? Én 6-7 óra alvás után úgy érzem magam reggel, mint akit fejbebasztak, alig tudom rávenni magam, hogy felkeljek.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Klohek
(
x12)
Feb 07, 2022 10:57:01
x12)
Egy verbálisan jól tárgyaló trollega, akár fel is hivhatná gyagyást. Jó napot ezt a számot találtam az autóm szélvédöjén, öné az xp rendszámú ezüst mazda? Végig van húzva a 20 miliós audim oldala..... Instant ideggörcs XD
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 07, 2022 10:59:18
x1)
bocs ha vótmá, de végül kinek a nevére került a csoda mazda ? :D
szutyok
pcdoki
Feb 07, 2022 11:00:38
A tegnapi és a mai események után jobban körülnéztem és én is megtaláltam SoDI 600 euróját a fiókban :D
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Feb 07, 2022 11:00:38
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 07, 2022 11:04:04
x7)
Hogy a kurva anyjába bírja azt hetekig, hogy hajnali 3-4 óráig fent bassza a rezet, vedel mint a görény, utána reggel 7-kor megint fent bassza a rezet? Én 6-7 óra alvás után úgy érzem magam reggel, mint akit fejbebasztak, alig tudom rávenni magam, hogy felkeljek.
délutánonként szokott aludni 1-2 órát, el lehet így ketyegni sokáig, de meg lesz a böjtje
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 07, 2022 11:04:22
x2)
Jogos!
A hagyományokhoz híven a trollokat meg az alkalmazottaid közé fogadod és ingyen tesztelik neked a weboldalt. *vonatozó öregek meg felkészülnek a háttérben*
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 11:07:37
x136)
Vahur megindulósba
Vahur megindulósba
Kiderült, hogy mindenki folyamatosan kér kölcsön mindenkitől. Tegnap pl. kozma kért kölcsön gézától 5 rugót. Valamelyik nap pénzzel pózolt lajvban, jól gondoltam, hogy az nem az ő pénze.
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 11:09:45
x136)
Géza azt mondta, hogy miután tranyó kipróbálta a mazdát, azt mondta: nekem kell ez a kocsi. Tehát a tranyó döntött.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 07, 2022 11:11:14
x19)
Shikeres emberek a haverjaid endre, pont mint te.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2022 11:13:22
x30)
Fogalmam sincs mi lesz.
Fogalmam sincs mi lesz.
Ennyi volt a terv, fontos, hogy a műszaki sokáig érvényes legyen, így leparkolva - az alkoholt árusító bolt mellett - jövő novemberig meg van oldva a lakhatása. Igazán geci trollkodás lenne például ha ellopnák a rendszámokat és 30 napon belül elvinnék a roncsot a közteresek. Esetleg sodi hitelkártyáinak kéne állni a költségeket. Szomorú lenne.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 07, 2022 11:15:04
x7)
Mivel a náci tomcat nem kedveli tranyókat, tehetne jeladót a roncsba, aztán a gurulkáival felboríttathatná, mint annak idején a biciklitolvajnak vélt hajléktalan autóját.
Fordítsuk a retardsereg fegyverét saját maguk ellen!
|__o__|
Fordítsuk a retardsereg fegyverét saját maguk ellen!
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 07, 2022 11:15:43
x19)
Friss és ropogós a trashből. Balhèsan indul ez a nap is
féregnyulvány
(
x7)
Feb 07, 2022 11:15:54
x7)
gyagyás lúzer, akkoris dodgemcicának fogod hívni ezt a csöves tibort ha elüt egy embert?
gobesug
(
x30)
Feb 07, 2022 11:16:13
x30)
mikor panelban laktam tinikoromban, az ottani alkeszok is felriadtak már a kakasokkal, lementek a picurba italért és később visszafeküdtek még héderelni.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 07, 2022 11:18:15
x19)
Mehetne infó a rendőrségnek, hogy gyanús személyek kocsiból megfigyelik a lakóépületeket és az autókat. Benne ülnek egész nap a kocsiban :)
Szteppen
(
x3)
Feb 07, 2022 11:19:45
x3)
Ha valaki tudja, merre voltak, nem lehetne kiplakátozni a környéket sodi nevében?
P.E.C csoportban imádnák a Tranyómobilt.
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 11:20:54
x136)
Friss és ropogós a trashből. Balhèsan indul ez a nap is
De ma nem ügyeket intéznek? Raktárhétfő van hahó! Meg okmányiroda kocsiátiratás.
gobesug
(
x30)
Feb 07, 2022 11:24:12
x30)
életvitelszerűen csak lakóingatlanban lehet lakni.
ennyi.
ennyi.
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 11:26:56
x136)
Azért ez a kocsi jelentősen megdobta a tranyóexcelt. Mindennel együtt olyan 1200 euróval.
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2022 11:32:15
x30)
Gyagya a papírmunkákat ráhagytad a szerelmedre? Hát a kurva anyád. Azonnal takarodj vissza az országba! :DD
pcdoki
Feb 07, 2022 11:35:27
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Feb 07, 2022 11:35:27
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 07, 2022 11:41:24
x19)
Kozma 70 ezres bírságot kapott a trollok miatt XD
echelon mérnök
Feb 07, 2022 11:43:46
Kozma 70 ezres bírságot kapott a trollok miatt XD
Mi a fssz?
Átment a piroson?
Feb 07, 2022 11:43:46
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 07, 2022 11:51:44
x3)
Gyagya a papírmunkákat ráhagytad a szerelmedre? Hát a kurva anyád. Azonnal takarodj vissza az országba! :DD
Olyan emberrol beszelsz akit meg az anyukaja oltoztet es o keres neki alberletet is.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 07, 2022 11:57:24
x7)
vahur megint live
egy nap nyugtom nemlehet
Endrus toled mikor jon az anettka show?
egy nap nyugtom nemlehet
Endrus toled mikor jon az anettka show?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 07, 2022 11:59:47
x3)

Miket el nem lehet készíteni egy Mazda motorján.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 07, 2022 12:00:05
x19)
Mi a fssz?
Átment a piroson?
Átment a piroson?
Tibivel kapcsolatos, nem fejtette ki rendesen amikor néztem, de többször is elmondta, hogy 70 ezres bírság meg, hogy soditól kért pénzt befizetni vagy rá akarta verni, hogy fizesse be.
gobesug
(
x30)
Feb 07, 2022 12:03:02
x30)
gyagyás egy ilyen jó ford halottaskocsit kéne venni legközelebb. hátul lehet cicabújni is, sűrű tömjénfüstben szopogatni a gyennyedző makkfoszlányokat.
www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/ford/egyeb/ford_egyeb_z1_2.5_sierra_turnier_2.0-17905341
www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/ford/egyeb/ford_egyeb_z1_2.5_sierra_turnier_2.0-17905341
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 12:09:44
x136)
Tranyó irta gammernél, hogy már megvan az új lámpabúra, holnap cserélik
És ez így fog menni minden héten. Hol ez fog elromlani, hol az, pár hónapon belül tovább 1000 euró lesz ráköltve a kocsira.
És ez így fog menni minden héten. Hol ez fog elromlani, hol az, pár hónapon belül tovább 1000 euró lesz ráköltve a kocsira.
trashvod
(
x6)
Feb 07, 2022 12:11:07
x6)
"Nincstelen kutya vagy" - mondja Kozma 32nm-ből az asszonynál lakva Gammernak
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 12:13:29
x136)
Azon nagyon nevettem, hogy kozmát megbaszatták a trollok 70 rugóra, és nincs pénze kifizetni. Még snecivel is ki akarta fizettetni, mert "miatta történt".:)))
echelon mérnök
Feb 07, 2022 12:16:57
Endre a csajod nem bír a faszával és becsületes bűnözőket bírságolnak miatta a rendőrök?
Megint le kellene vinned a földre, mintha nem tudná hol a helye!
Mikor lesz brékes lájv gyagyás?
Megint le kellene vinned a földre, mintha nem tudná hol a helye!
Mikor lesz brékes lájv gyagyás?
Feb 07, 2022 12:16:57
max5enutálnak
(
x47)
Feb 07, 2022 12:17:33
x47)
Sajnos lemaradtam a tranyómobilról, a helyén csak egy vodkásüveg és egy pár cipő maradt. Pedig volt nálam egy szép csípőfogó, a szelepekhez.
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 07, 2022 12:17:47
x13)
"Nincstelen kutya vagy" - mondja Kozma 32nm-ből az asszonynál lakva Gammernak
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 07, 2022 12:20:49
x10)
Álmodjatok Rémeket!
trashvod
(
x6)
Feb 07, 2022 12:21:29
x6)
Kozma Gammernak: "Le fogom tölteni a tresvodról a videót is, premierbe fogom nyomatni a mai nap folyamán"
TrashVOD: *letiltja a videó letöltését*
Pofonfa
Feb 07, 2022 12:22:31
Utoljára Busák Jóska szívogatta fel ilyen jóízűen az agyára a taknyot, mint most Kozmakutyus.
Mikor buszjegyre kellett, nem mondtad, hogy szar vagyok, igaz?!
Feb 07, 2022 12:22:31
MegintKezded
(
x6)
Feb 07, 2022 12:23:05
x6)
Kozma Gammernak: "Le fogom tölteni a tresvodról a videót is, premierbe fogom nyomatni a mai nap folyamán"
Ne és tényleg XDDDDDD Imádlak.
trashfan911
Feb 07, 2022 12:23:34
Így van minden troll 150 milliós Pasaréti ingatlanban rajong a trash sztárokért!
Feb 07, 2022 12:23:34
"Okos Csaba"
Feb 07, 2022 12:24:12
Meg lehet kérdezni tőlem miért kaptam a 70 ezres bírságot
Feb 07, 2022 12:24:12
D_Dezső
(
x29)
Feb 07, 2022 12:34:18
x29)
Pár hónap ... túl becsülöd a két hugyos csövest.
Egy hét múlva már ott lesz hagyva valahol a kocsi, lemerült akksival, tele parkoló bírsággal, összeszarva hugyozva, vérezve.
Ezek meg újra az utcán fognak lődörögni, mert már nekik sem lesz gusztusuk a 4 kerekű toi-toi-ban dögleni :)
Sodinak
Feb 07, 2022 12:41:06
Szia Sodi!
Összefoglalnám az idei éved:
1-alkesz lettél, nincs nap hogy nem innál
2-comingoutoltál úgy, hogy még te lettél leszarva, full feleslegesen derült ki hogy buzi vagy, csak egy dologgal több szar az életedben
3-Tibi lehúzott, látszik, hogy ennyit akart. Innentől az autóban fog lakni, ez volt a célja. Baszik rá és nem fog odaköltözni hozzád hiába hiszed azt a fogyatékos agyaddal.
4-Mindenki IS lehúzott, 3 szoros áron vettél egy tragacsot MÁSNAK. ANnyira hülye vagy te azt hiszed hogy nem lesz szarrá menve ha egyszer tényleg visszajut hozzád és nem lángokban fog állni te hülye hetyetyés fasz.
Jól nyomod az évet ! És még csak most van Február 7
2-comingoutoltál úgy, hogy még te lettél leszarva, full feleslegesen derült ki hogy buzi vagy, csak egy dologgal több szar az életedben
3-Tibi lehúzott, látszik, hogy ennyit akart. Innentől az autóban fog lakni, ez volt a célja. Baszik rá és nem fog odaköltözni hozzád hiába hiszed azt a fogyatékos agyaddal.
4-Mindenki IS lehúzott, 3 szoros áron vettél egy tragacsot MÁSNAK. ANnyira hülye vagy te azt hiszed hogy nem lesz szarrá menve ha egyszer tényleg visszajut hozzád és nem lángokban fog állni te hülye hetyetyés fasz.
Feb 07, 2022 12:41:06
Csak egy átlagos troll
Feb 07, 2022 12:42:28
youtu.be/PKY4ZkIqpeY
Gyagyás balhéja újszászon teljes
Feb 07, 2022 12:42:28
SyntaxError
(
x24)
Feb 07, 2022 12:42:39
x24)
Szia Sodi!
+ minden jel szerint munkanélküli Sodi a Sodi.
Karib
(
x10)
Feb 07, 2022 12:50:09
x10)
Mi a fssz?
Átment a piroson?
Átment a piroson?
Ez nem az a sztori, hogy megütötte (vagy megszopatta?) Tibit? A trollok bejelentették, és az egészet pont felvette egy térfigyelő kamera.
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2022 12:50:42
x30)
Ez is aztán annyira ért az autókhoz mint Recskás a programozáshoz már kurvára régóta nem lehet külön cserélni a búrát. Mi a faszom ez kibaszott csillár? :DDD
trashvod
(
x6)
Feb 07, 2022 12:51:15
x6)
youtu.be/PKY4ZkIqpeY
Erre gondolsz, ami már 4 hete fent van Trashvodon?
trashvod.com/w/9ykQ7qxZEC5RvdhCmF88To
/s
gobesug
(
x30)
Feb 07, 2022 12:56:35
x30)
reggel rögtön ment az unixba lerendelni az alkatrészt. képzeld már el, hogyne...
gobesug
(
x30)
Feb 07, 2022 12:59:22
x30)
amúgy egy utángyártott szemét főfényszóró még egy ilyen régi 323-hoz is valahol ott kezdődik hogy 23-24k.
abból meg mennyi vodka meg ászok kijön. vajon melyiket veszi.
balek
(
x10)
Feb 07, 2022 12:59:25
x10)
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2022 12:59:30
x30)
Mejszi okos, lassan veterán az autó, nyilván a márkafórumokat bújja :DD
hunty
(
x2)
Feb 07, 2022 13:02:55
x2)
Amúgy erre én is gondoltam, már a 98' civicemen is olyan hogy sütőbe kell rakni az egész lámpatestet meg hőlégfúvózni kell hogy szét tudd bontani :D Bár azt is kétlem hogy turbó bármikor is volt ilyen 323-ban, de nem tudom biztosan. :D
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2022 13:05:12
x136)
amúgy egy utángyártott szemét főfényszóró még egy ilyen régi 323-hoz is valahol ott kezdődik hogy 23-24k.
Bontottat vesz nyilván.
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

img.sodika.dk/imgur.com/sBLFK3w.png
nszksz, erre már azt mondom érdemes váltani :DD