álpedofil?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Viktor nem azért szállt be tegnap a hátsó ülésre, hogy berakja a nyomkövetőt? Fúj
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
de miért álltatjuk magunkat !? ekkora fizuból sajnos simán fenntartható ez a hitelkeretzsonglőrködés. sok-sok éve csinálja ezt az egészet.
aztán amikor egy nap szétdurran a szíve a veszteséget benyelik a bankok akik aztán a kamatokon keresztül áthárítják azt a rendesen élő és törlesztő emberekre
a reggel 9es ultimátum, ezen a héten másodjára
és még van hátra 3 nap a hétből
le vagy tiltva, kurva anyád
Valamit biztos berakott, de hogy azzal lehet-e nyomkövetni, arra azért nem vennék mérget :D
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Én meg még mindig nagyon várom a linket :DD
*felsír egy billentyűzet*
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Úgy él mint egy darab szar havi egy misiböl.
Ez a lényeg.
Egy normális ember ennyi fizuval egy x5 ablakából hugyozik ki a kozma félék szájába, aztán hazamegy és beül a saját szaunájàba :))
Válaszképpen a tranyó le is tiltotta a vatászpikát. Dúl a lámúr!
te nem figyelsz!
miközben gyerekek éheznek, ez a büdös féreg annyit költ piára mint egy egész család kajára.
szó szerint milliókat költött szó szerint soha nem jtszott játékokra, miközben gyerekek tízezreinek nincs saját számítógépe és nem is lesz.
majdnem minden héten leamortizál egy százerzes kütyüt és simán tudja pótolni, miközben van olyan család aki sosem tud elmenni nyaralni. na ők valóban nyomorgnak, érdemtelenül.
ez a büdös féreg meg kb lubickol a lóvéban, és két kézzel szórhatja azt a hobbijaira: piára, kütyükre, csövesekre csak mert a
1) a szarfaszú cégek nulla, értékelhetetlen melóra adnak vagyonokat
2) a balfasz bankok nem látják h bassza át őket
Szerintem a trollok lelkiismerete tiszta lehet, mi mindent megteszünk. A többi rajtunk kívülálló dolog, amivel úgysem tudsz mit kezdeni. Ilyen berki félék sokkal nagyobban nyomják ezt
a világ igazságtalan, szokj hozzá. nekünk csak egy feladatunk van: röhögni sneci nyomorúságán, és ha lehet, akkor mélyebb nyomorba dönteni, aztán még jobban röhögni rajta.
ez volna a legnagyobb ütés. a tranyó összehozni egy bontóssal, és passzolja el a kocsit 100 rugóért.
a kulcsot meg elküldni postán sneci anyjának.:)))
A tegnap pontosan erről írtam, és kibannoltak 24 órára XD.
Endre saját bevallása szerint, amire még büszke is, csak alibizesbol, és videózásbol keresett pénzt. Nyilván az egyetemi támogatástól kezdve, az osztrák munkanélküli segélyt is igénybe véve.
Azt kellene megérteni, amiről a múltkor is beszéltem. Az "ember" nem ma kezdte a szakmát. Az egész élete arról szól, hogy megsajnálják, segítik, csal etc .Ehhez valljuk be tényleg nagyon ért, és leszarja a prestige veszteséget, mivel homoszexuális.
Szerintem az itt végbement munka, az elmúlt években nagyon komoly, és egyre több értelme van. Akik még szórják, a downvote-ot, azok meg legyenek nála tagok XD
nem így fogalmaztál eddig...
hm... szerintem a szetáp érzékenyebb pontja... van egy ötletem a hétvégén megpróbálom. A napokban elpottyant egy infó a "műsorokban" amivel lehet hogy lehet kezdeni valamit.
Azért ezt te se tennéd meg trollkodásból :D
Gondolj arra, hogy a korcs brutális állapotban van:
- masszív alkoholista, ami önmagában is megölné lassan,
- de emellett retteg egyedül maradni. Pánikrohamokat vált ki belőle. Pszichésen nagyon rossz állapotban van, ha vannak is olyan percek, amikor jól érzi magát, órákkal később vagy bőg vagy vedel. Az alkohol az egyetlen öröme jelenleg, ami lassan lehetetlenné teszi a munkavégzés szimulálását és hosszútávon megöli.
- a szervei lassan kezdik felmondani a szolgálatot: a fogai, a mája, az endokrinrendszere, a szíve, a belei mind ketyegő bombák. A púpja már most is hatással van az életminőségére, fáj, nem tud rendesen feküdni rajta, de csak rosszabb lesz, hamarosan folyamatos fájdalommal fog élni, amire még több alkoholt fog inni. Ha hazajön, nagyon hamar megdöglik, itthon egy sérvet vagy egy bárányhimlőt itthon nem úszott volna meg az egészségügyi rendszerben.
- minden ismerőse le akarja húzni, vagyis bárkihez fordul, csak egyre szarabb lesz neki. Aki emberien fordul hozzá (pl. a trashlegyek), azokat még annyira sem képes emberszámba venni, mint a lehúzóit. Ha bárki jóindulattal közeledne felé, azt szétszedik a trollok.
Minden perc, amikor jól érzi magát, több, mint amit megérdemel, de amilyen igénytelen, a szarban is megtalálja a gesztenyéjét. Ez viszont nem változtat azon, hogy olyan úton van, amiből már nincs visszafele. Hamarosan sodipapa állapotban lesz vagy megdöglik. Nem a pénzügyei viszik majd a sírba.
Újabb fél misi megy a levesbe :D
ha annyi nem is, de olyan 300 euró biztosan, csak az út 100 eur oda-vissza.
el kell neki pöttyenteni a tali helyét, mert arra biztosan meg fog indulni.
Tajgi tegnap óta az Ibis hotelnél futkozik hátha elkapja Viktorsz kipufogóját :D
böri
+tibiéknek az áthidaló párszáz euró
+ a trash tax. Hiába nincs nála kp, majd levetetik vele az atmböl, ami aztán elszublimál :D
Lehet tippelni hogy most a kozma a gammer vagy a benke szedi le.
Piszonj! Ez itt a lényeg! Nekünk csak hátra kell dőlni a fotelban és nézni, amíg kiszenved. Illetve faszerdőket telepíteni neki, mert az Univerzum ezt várja el tőlünk. ASODI élete egy autiköd. Semmi nincs mögötte, és bármikor szertefoszolhat. Ha megbotlik a felfelé bukás 3 hónapra, akkor a bankok filézik ki, ha a szomszéd miatt kibasszák az albiból, akkor az viszi a sírba. Olyan szinten táncol pengeélen, hogy egy fingásunktól már lezuhanhat a mélybe. A siránkozó trollégáknak igaza van abban, hogy ez sajnos még egy pár évig elketyeghet így, de az út vége már csak az összeomlás lehet. Púpszász, Blaha, bolondokháza, börtön, intenzív vagy tepsi. Ezek közül az egyik lesz a következő állomás.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ilyen a tudomány, nem? Áldozatokkal és bevállalásokkal jár.
Az lenne az igazi, hogy ha felvennék a telefont, de bele se szólnának :D :D Akkor lenne igazi stresszmentes nyugija endrének :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Mindenképp! XD
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Vigyázz a tajgi csavarhúzóval támad. Vigyél neki valami ikea bútort amivel elfoglalja magát
vezsod volt :D
Endre mai lájfszja a bizonyíték, hogy tart a kapcsolat. Hahó!
Papagájfogóra is kitalálunk valami cselt addig!..XD
1. Egyáltalán nem „pontosan erről” beszéltél, visszakerestem és tegnap erre kaptál mínuszokat:
2. Ahogy látom legalább 3x le lettél pihentetve már, ez volt a másik "népszerű" kommented:
Január 25-én pedig ezt írtad:
3. Nem kibannoltak, hanem kibannoltunk. Ha sok mínuszt kapsz, nem írhatsz, igy van beállítva az Iron gnome. Ha a mínuszokért nyifogsz, mínuszt kapsz, mert az azt jelenti, hogy nem tanultál a korábbi mínuszokból.
Szóval nem kell itt kavarni, inkább vissza lehet vonulni. A te példád mutatja a legjobban, hogy nem nagyon bannolnak a fórumról, mert ez már a negyedik alkalom, amikor szerintem máshonnan mennél.
Arra az a legjobb csel ha kiprovokálod, hogy rolinda valami bűncselekményt kövessen el, és ráhivod a rendőröket, aztán mehet vissza sanyihoz.
Szerintem jól van beállítva, látszik hogy Sodi programozta és üzemelteti a fórumot.
Próbálok távolságot tartani, de Endre mai lájvja úgy felkúrja az agyam, hogy nocsak!
Jön itt BH-val hetyetyézni... A jogászdoktor!
A jó kurva édesanyját, Mercit és Lyudgát megfélemlítheti, akinek viszont egy csöppnyi agya van, az immunis a dadogására!
Rohadj meg, Púpos, hozz gyakorlati példát (többet) erről a BH-ról!!!!!!
NSZKSZ a munkáért, kolléga! Én ehhez már lusta vagyok, de az ilyen precíz helyreigazításra mindig szükség van!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
:DDDDDDDDDDDD SÍROK
Minden egy folyamat
Nszksz, ezt akkor meg is örökítjük.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Interj%C3%BA_a_bolond_bloggert_j%C3%A1tsz%C3%B3_sz%C3%ADn%C3%A9sszel
Szerintem csak gurulj tovább ;)
Lyudga jó arc, ha nem csatak részeg. :)
Ti ma megbeszéltétek, hogy idejöttök megmondani a tutit? XD
A jó ég tudja, a stílusból Nők Lapja / NLC fórumra tippelnék.
Na mondjuk ezzel egyetértek,van pár troll aki már kénytelen lenne élni trash sztárok nélkül,és a trash sztárok se a trollok nélkül..(fatel,tata,naczi laci,falu rossza,diplomás,porszívó stb stb, már kb eválaszthatatlanok a trash sztároktól..Régen én is ilyen voltam amikor trutymo csúcson volt a bebaszósokkal ott tényleg legendá live-ok voltak,de ez a tibi közlegény,sodi,benke kozma kutya mára egy repetitív szenvedés lett..
kovacs attila
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 21:52:21
x136)
álpedofil?
vladrl
(
x8)
Feb 10, 2022 21:53:33
x8)
nem szilánkosra fogom törni az orrát, hanem persze persze persze kerítés mögül ugat a kutya :DDD
bolgár jeti
(
x30)
Feb 10, 2022 21:53:53
x30)
gondoltuk, hogy 18-19. ker, mert arra lakik a terdik. nehéz lesz pontosan megmondani, ma este szerintem nem akarják kileakelni. úgyis az üllői út környékén lesznek, +-2 utcányira valamelyik lakótelepi parkolóba.
Viktor nem azért szállt be tegnap a hátsó ülésre, hogy berakja a nyomkövetőt? Fúj
Fehér négyzetek
Feb 10, 2022 21:55:04
Elmebeteg vagy, Recskás, a szejejmed megadta a diagnózist anno!
Juhhúúú!!!
Feb 10, 2022 21:55:04
sittessanyi
(
x7)
Feb 10, 2022 21:55:14
x7)
Nyugalom, karácsony óta kb 3-4 milliót baszhatott el. Ez 4havi fizu vagy 3 évnyi youtube bevétel. És ez még csak a kezdet. Ahogy idejön az összes trash ismét le fogja húzni
de miért álltatjuk magunkat !? ekkora fizuból sajnos simán fenntartható ez a hitelkeretzsonglőrködés. sok-sok éve csinálja ezt az egészet.
aztán amikor egy nap szétdurran a szíve a veszteséget benyelik a bankok akik aztán a kamatokon keresztül áthárítják azt a rendesen élő és törlesztő emberekre
SyntaxError
(
x24)
Feb 10, 2022 21:55:39
x24)
Nem "szilánoksra lesz tőrve az orra", hanem "szilikonosra lesz töltve a cica".
Így értette a Sodi. Nyelvtanilag pontos.
Így értette a Sodi. Nyelvtanilag pontos.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 10, 2022 21:56:02
x7)
a reggel 9es ultimátum, ezen a héten másodjára
és még van hátra 3 nap a hétből
SyntaxError
(
x24)
Feb 10, 2022 21:56:27
x24)
Valamit biztos berakott, de hogy azzal lehet-e nyomkövetni, arra azért nem vennék mérget :D
-
Feb 10, 2022 21:57:12
Multkor egy másik sztrímben jól kitárgyalták ezt a Kittinát, én nem tartom sokkal többre őt sem, linkek is fent voltak az onlyfans képeire, hát, nem éreztem olthatatlan késztetéseket...
Én meg még mindig nagyon várom a linket :DD
Feb 10, 2022 21:57:12
SyntaxError
(
x24)
Feb 10, 2022 21:58:09
x24)
Ez a gyökér miért nem a gépén nézi a videót? Miért a szétvert mobilján szenved?
vladrl
(
x8)
Feb 10, 2022 21:59:42
x8)
Ez a gyökér miért nem a gépén nézi a videót? Miért a szétvert mobilján szenved?
*felsír egy billentyűzet*
Soderák
(
x1)
Feb 10, 2022 21:59:51
x1)
a mai lájvnál, még a takarítós lájvok is izgalmasabbak
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 22:00:12
x2)
Úgy él mint egy darab szar havi egy misiböl.
Ez a lényeg.
Egy normális ember ennyi fizuval egy x5 ablakából hugyozik ki a kozma félék szájába, aztán hazamegy és beül a saját szaunájàba :))
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Feb 10, 2022 22:00:18
x1)
"van egy tervem, ami nem publikus"
Nyemééééétyeeem
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2022 22:01:03
x30)
Én is bízok a hamarosan érkező és elkerülhetetlen összeomlásban. Napok/hetek óta pár órákat alszik, sörrel kel, sörrel fekszik, csak a tranyó jár az eszében.
Az a baj most -ha érdekből is, de- vannak barátai. Gammer, Vahúr és főleg az utóbbi időben a szinte mentorrá lett Fullfing Géjza nagyon kihúzza a szarból. Csak ez -hogy hirtelen a figyelem középpontjában van a kocsi miatt- emiatt nem omlott össze totálisan a tablet törős estén szerintem.
Indítványozom az Operation Tranyó hadműveletet. Vagy ki kell vinni hozzá Tibiéket, vagy támogatni kell hogy övék legyen a kocsi. De valamerre legyen már előremozdulás az ügyben. Ez a lassú kivéreztés a legrosszabb most a trollszoknak.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az a baj most -ha érdekből is, de- vannak barátai. Gammer, Vahúr és főleg az utóbbi időben a szinte mentorrá lett Fullfing Géjza nagyon kihúzza a szarból. Csak ez -hogy hirtelen a figyelem középpontjában van a kocsi miatt- emiatt nem omlott össze totálisan a tablet törős estén szerintem.
Indítványozom az Operation Tranyó hadműveletet. Vagy ki kell vinni hozzá Tibiéket, vagy támogatni kell hogy övék legyen a kocsi. De valamerre legyen már előremozdulás az ügyben. Ez a lassú kivéreztés a legrosszabb most a trollszoknak.
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 10, 2022 22:01:36
x9)
Kurva szar a mai lájvsz.
Háttérben hallgatom de olyan loopokat nyom hogy lehet mindjárt kikapcsolom.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Háttérben hallgatom de olyan loopokat nyom hogy lehet mindjárt kikapcsolom.
Kovi
(
x2)
Feb 10, 2022 22:02:06
x2)
Válaszképpen a tranyó le is tiltotta a vatászpikát. Dúl a lámúr!
sittessanyi
(
x7)
Feb 10, 2022 22:02:27
x7)
nem figyelsz.
az eladósodás nem belebukásról szól, hanem az állandó nyomorgásról. és ez nem vágyálom. folyamatosan újratermeli az adósságot. soha nem fog annyit keresni, hogy nullán legyen, és elkezdhessen megtakarítani. megtakarítás nélkül pedig csak egy bérrabszolga, aki egyik hónapról a másikra él.
az eladósodás nem belebukásról szól, hanem az állandó nyomorgásról. és ez nem vágyálom. folyamatosan újratermeli az adósságot. soha nem fog annyit keresni, hogy nullán legyen, és elkezdhessen megtakarítani. megtakarítás nélkül pedig csak egy bérrabszolga, aki egyik hónapról a másikra él.
te nem figyelsz!
miközben gyerekek éheznek, ez a büdös féreg annyit költ piára mint egy egész család kajára.
szó szerint milliókat költött szó szerint soha nem jtszott játékokra, miközben gyerekek tízezreinek nincs saját számítógépe és nem is lesz.
majdnem minden héten leamortizál egy százerzes kütyüt és simán tudja pótolni, miközben van olyan család aki sosem tud elmenni nyaralni. na ők valóban nyomorgnak, érdemtelenül.
ez a büdös féreg meg kb lubickol a lóvéban, és két kézzel szórhatja azt a hobbijaira: piára, kütyükre, csövesekre csak mert a
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 22:03:19
x136)
kurva jó nézni ahogy a tranyóék sneci pénzén érzik jól magukat, buliznak, és sneci csak vicsorogni meg idegeskedni tud a távolból, de nincs semmi valódi ráhatása az eseményekre, pedig másfél milliót baszott el arra, hogy legyen.:)))
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Feb 10, 2022 22:03:33
x1)
Több fokozata van annak, hogy véget ér a kapcsolata a tibivel. Olyan nincs, hogy VÉGE! Mert ott fokozatok vannak! ELMEBETEG FASZ!
SyntaxError
(
x24)
Feb 10, 2022 22:03:40
x24)
Majdnem kimondta, hogy NPC-k veszik körül :D
Ondófoltos linzi lakás
Feb 10, 2022 22:03:45
Miagecim bazdmeg?! XD
Hogy a faszba derilál ez a gyökér párkapcsolatot olyannal, aki kimondottan gyűlöli, megveti és undorodik tőle?
Hogy a faszba derilál ez a gyökér párkapcsolatot olyannal, aki kimondottan gyűlöli, megveti és undorodik tőle?
Feb 10, 2022 22:03:45
Jonciii
(
x8)
Feb 10, 2022 22:03:59
x8)
Endre, ha nézed a saját fórumodat:
Nekem van egy eladó Mercedes SLK-m, 1.3-ért viheted. Mondjuk csak kétüléses, de nagyon jó fűtése van. Nem tudna beszállni a Viktorsz a hátsó ülésre, mert nincs benne!
Nekem van egy eladó Mercedes SLK-m, 1.3-ért viheted. Mondjuk csak kétüléses, de nagyon jó fűtése van. Nem tudna beszállni a Viktorsz a hátsó ülésre, mert nincs benne!
Trollul Madár
(
x15)
Feb 10, 2022 22:04:51
x15)
Hivatalos: Tibor is NPC.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 22:05:11
x2)
te nem figyelsz!
Szerintem a trollok lelkiismerete tiszta lehet, mi mindent megteszünk. A többi rajtunk kívülálló dolog, amivel úgysem tudsz mit kezdeni. Ilyen berki félék sokkal nagyobban nyomják ezt
Elsőéves
(
x3)
Feb 10, 2022 22:05:21
x3)
Csak a gondolatkísérlet kedvéért. Mi lenne ha Sodi tévedne abban, hogy a tranyóéknak jövő csütörtökön is lesz autójuk? :D Mekkora leolvadást generálna ez Linz, Ausztria környékén?
Fogsz te még engem rajongással szopni
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 22:05:46
x136)
....
a világ igazságtalan, szokj hozzá. nekünk csak egy feladatunk van: röhögni sneci nyomorúságán, és ha lehet, akkor mélyebb nyomorba dönteni, aztán még jobban röhögni rajta.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 10, 2022 22:06:51
x30)
"nem emlékszik" az őrjöngésre :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
hejneken
(
x3)
Feb 10, 2022 22:07:57
x3)
Téged ki ír Gyagyás? A trollok?
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Elsodikázás
Feb 10, 2022 22:07:58
"lesz-e lejárató kampány?"
"Az a kérdés, mekkora a költségvetés? 1000ajrófütyi"
"Az a kérdés, mekkora a költségvetés? 1000ajrófütyi"
Feb 10, 2022 22:07:58
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 22:08:44
x136)
Csak a gondolatkísérlet kedvéért. Mi lenne ha Sodi tévedne abban, hogy a tranyóéknak jövő csütörtökön is lesz autójuk? :D Mekkora leolvadást generálna ez Linz, Ausztria környékén?
ez volna a legnagyobb ütés. a tranyó összehozni egy bontóssal, és passzolja el a kocsit 100 rugóért.
a kulcsot meg elküldni postán sneci anyjának.:)))
Gender agenda
Feb 10, 2022 22:09:01
Engem az basz fel, hogy jó kispolgárként igyekszem megfelelni a munkában, a párkapcsolatomban, igyekszem beilleszkedni a társadalomba, betartva a szabályokat, erkölcs, morál, kisfaszom, és azzal eljutok valameddig. És akkor itt van ez a nyomorult, akinek az egyetlen szuperképessége, hogy pszichopata, tehát nincs lelkiismerete és végtelen az önbizalma, és ez megvédi MINDENTŐL szemmel láthatólag. Már rég össze kellett volna omlania a szarvárnak, amit épített, de valami csoda folytán a nyugati civilizáció a nagy jólétben eljutott odáig, hogy egy totálisan parazita életmódot folytató nyomorult gyakorlatilag végtelen ideig tud benne létezni, mivel MÁR NINCSENEK A HELYÜKÖN AZ ÖNVÉDELMI MECHANIZMUSOK. A munkáltatói sem tudnak semmit tenni, mert egyszerűen képtelenek elhinni, hogy szándékosan ilyen. Mindig felmentést adnak neki, mert ők is azon szocializálódtak, hogy mindenki igyekszik a legjobbat nyújtani a lehetőségeihez mérten. Nem fogja át a tudatuk, hogy sikerült felvenniük egy lébecolómestert, akinek eszében sincs normálisan dolgozni, fejlődni. Ugyanígy vannak vele a szomszédai is. Azért nem basszák rá az ajtót, mert azt hiszik, hogy szegény fogyatékos, és azért vonyít. A trashek is úgy néznek rá, mint egy szerencsétlen fogyatékosra. Nem fogják fel, hogy Endre a velejéig romlott, gonosz, nem simán csak béna.
Ennek soha nem lesz vége, mert Endre tökéletesen ráérzett, hogy hol van a bug a rendszerben, hol van a vakfolt.
Ennek soha nem lesz vége, mert Endre tökéletesen ráérzett, hogy hol van a bug a rendszerben, hol van a vakfolt.
Endre saját bevallása szerint, amire még büszke is, csak alibizesbol, és videózásbol keresett pénzt. Nyilván az egyetemi támogatástól kezdve, az osztrák munkanélküli segélyt is igénybe véve.
Azt kellene megérteni, amiről a múltkor is beszéltem. Az "ember" nem ma kezdte a szakmát. Az egész élete arról szól, hogy megsajnálják, segítik, csal etc .Ehhez valljuk be tényleg nagyon ért, és leszarja a prestige veszteséget, mivel homoszexuális.
Szerintem az itt végbement munka, az elmúlt években nagyon komoly, és egyre több értelme van. Akik még szórják, a downvote-ot, azok meg legyenek nála tagok XD
Feb 10, 2022 22:09:01
vladrl
(
x8)
Feb 10, 2022 22:10:29
x8)
nem így fogalmaztál eddig...
GoForIt
Feb 10, 2022 22:10:33
ez az b+, nyeld vissza a felokádott turhád sörrel
Feb 10, 2022 22:10:33
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 22:11:36
x2)
Nem fogja sokáig húzni az új tab. Pár nap
Örülhettek
(
x1)
Feb 10, 2022 22:12:21
x1)
Miért rakod repülő módba buzi? olyan jót beszélgethettünk volna pedig :)
böri
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 22:12:36
x2)
Tévedtem nem reggel gondolja meg magát hanem már most nyal a tranyónak
Endre mindig felül tudja múlni a saját szánalmasságát
Endre mindig felül tudja múlni a saját szánalmasságát
KicsiNéző
(
x13)
Feb 10, 2022 22:12:57
x13)
"Szeretlek, Cica"
Mintha egy kibaszott sorozatgyilkost néznék.
Mintha egy kibaszott sorozatgyilkost néznék.
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 10, 2022 22:13:15
x8)
a mi fegyverünk a tranyó. vele tudjuk ütni legjobban a pedofilt.
ami eddig már bejött: viktort megkérni, hogy legyeskedjen a tranyó körül.
ezen túlmenően pedig haverkodni a tranyóval, és biztosítani, hogy mi mögötte állunk. elnyerni a bizalmát (kedveskedéssel, piával, kajával, tanácsokkal, kinek mire van lehetősége és gyomra), és aztán segíteni sneci elleni hárczában az aktuális konfliktusok mentén. most pl. jogi segítség a kocsi ügyében, hogy nála maradjon.
ami eddig már bejött: viktort megkérni, hogy legyeskedjen a tranyó körül.
ezen túlmenően pedig haverkodni a tranyóval, és biztosítani, hogy mi mögötte állunk. elnyerni a bizalmát (kedveskedéssel, piával, kajával, tanácsokkal, kinek mire van lehetősége és gyomra), és aztán segíteni sneci elleni hárczában az aktuális konfliktusok mentén. most pl. jogi segítség a kocsi ügyében, hogy nála maradjon.
hm... szerintem a szetáp érzékenyebb pontja... van egy ötletem a hétvégén megpróbálom. A napokban elpottyant egy infó a "műsorokban" amivel lehet hogy lehet kezdeni valamit.
Aranyos Áron
Feb 10, 2022 22:13:16
Sodrák, a kurva anyádat se érdekli ez már * ásít *
Hol a Márió te geci??
ény nyem fatyok petyofil
Hol a Márió te geci??
Feb 10, 2022 22:13:16
Zegernye
(
x2)
Feb 10, 2022 22:13:30
x2)
sodikázhat az életben sodi, de akkor is tény, örömöt neki már csak az alkohol szerez, meg az, ha egy gurulka másfél percig emberi hangon szól hozzá
de ennyi
abban a tudatban nézhetjük, hogy neki soha nem lesz már szerető párkapcsolata, családja
soha nem fogja senki sem tisztelni
mindenki vagy röhög rajta, lehúzza, vagy undorodik tőle, vagy ezek tetszőleges kombinációi
és ezt ő is érzi, ezért vedel egyfolytában
nekünk meg ennyi idő után tök mindegy, hogy holnap, a jövő héten, egy hét múlva, vagy öt év múlva döglik meg kínos, és valószínüleg rém ciki halállal
Nekünk megvan az a lehetőségünk, hogy hónapokig ide se nézzünk
ő viszont addig is sodi, és ezt ő maga is érzi, hogy közel van a pokol fogalmához, nem véletlenül panaszkodik mindig a magányra.
de megdolgozott érte, hogy magányosan pusztuljon el
hoty... hotyhotyhoty...
de ennyi
abban a tudatban nézhetjük, hogy neki soha nem lesz már szerető párkapcsolata, családja
soha nem fogja senki sem tisztelni
mindenki vagy röhög rajta, lehúzza, vagy undorodik tőle, vagy ezek tetszőleges kombinációi
és ezt ő is érzi, ezért vedel egyfolytában
nekünk meg ennyi idő után tök mindegy, hogy holnap, a jövő héten, egy hét múlva, vagy öt év múlva döglik meg kínos, és valószínüleg rém ciki halállal
Nekünk megvan az a lehetőségünk, hogy hónapokig ide se nézzünk
ő viszont addig is sodi, és ezt ő maga is érzi, hogy közel van a pokol fogalmához, nem véletlenül panaszkodik mindig a magányra.
de megdolgozott érte, hogy magányosan pusztuljon el
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 10, 2022 22:13:41
x13)
Sodi, ugye tudod hogy a cicád még mindig egy 40 éves kőműves hangú és kinézetű alkoholista férfi befordított fasszal?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
bolgár jeti
(
x30)
Feb 10, 2022 22:14:29
x30)
szeretlek cica-loop a krákogások közepette :D sírok
NINCSSEMMID
Feb 10, 2022 22:14:58
Mekkorát változott a világ pár hónap alatt
Eddig tagadta hogy bármi szerelmi szál is lenne, superstraight fadászpika volt
Most meg már Master-Slave kapcsolat meg Szeretlek cica
Konzervatív Sodi ASODI Pizony!
Eddig tagadta hogy bármi szerelmi szál is lenne, superstraight fadászpika volt
Most meg már Master-Slave kapcsolat meg Szeretlek cica
Konzervatív Sodi ASODI Pizony!
Feb 10, 2022 22:14:58
Jonciii
(
x8)
Feb 10, 2022 22:16:02
x8)
Akkor ez video-s bizonyíték, hogy az ajándékozás érvényes, mert életben van a szerelmi viszony?
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 22:16:09
x2)
Dehogy nézed tibi lájvjában fogsz lurkolni te fasz
bolgár jeti
(
x30)
Feb 10, 2022 22:16:56
x30)
ezt mindenképp mentse valaki, kiváló kutatási anyag lesz
Zsénó
(
x22)
Feb 10, 2022 22:17:39
x22)
"ha kalandos hétvége van és nem vagyok Linzben, akkor nincs tagos videó"
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Ondófoltos linzi lakás
Feb 10, 2022 22:17:59
Úgy lehetne leolvasztani az autipajzsot, ha Viktorsz alaposan aláverné a faszát a tranyónak majd küldözgetné asodinak az after sex szelfiket tranyóval. Piszony.
Feb 10, 2022 22:17:59
Andi
(
x13)
Feb 10, 2022 22:18:10
x13)
Küldi át a nézőket a jóságos Sodi, mert megverte a cicát nézettségben. Ma viagra nélkül erre az örömre veri ki.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
vladrl
(
x8)
Feb 10, 2022 22:18:26
x8)
vekni meghal kb a magányosságtól, tibiék meg vibeolnak fasza zenékre. geci jó ezt látni :D
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 22:19:06
x2)
Úgy lehetne leolvasztani az autipajzsot, ha Viktorsz alaposan aláverné a faszát a tranyónak majd küldözgetné asodinak az after sex szelfiket tranyóval. Piszony.
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 22:19:46
x136)
fasza, holnap nagy eséllyel elindul pestre.
ascites
(
x57)
Feb 10, 2022 22:19:57
x57)
+1. engem is kurvára felbasz mostmár amit látok.
sőt, sodinak sajnos egyre jobb.
sőt, sodinak sajnos egyre jobb.
Gondolj arra, hogy a korcs brutális állapotban van:
- masszív alkoholista, ami önmagában is megölné lassan,
- de emellett retteg egyedül maradni. Pánikrohamokat vált ki belőle. Pszichésen nagyon rossz állapotban van, ha vannak is olyan percek, amikor jól érzi magát, órákkal később vagy bőg vagy vedel. Az alkohol az egyetlen öröme jelenleg, ami lassan lehetetlenné teszi a munkavégzés szimulálását és hosszútávon megöli.
- a szervei lassan kezdik felmondani a szolgálatot: a fogai, a mája, az endokrinrendszere, a szíve, a belei mind ketyegő bombák. A púpja már most is hatással van az életminőségére, fáj, nem tud rendesen feküdni rajta, de csak rosszabb lesz, hamarosan folyamatos fájdalommal fog élni, amire még több alkoholt fog inni. Ha hazajön, nagyon hamar megdöglik, itthon egy sérvet vagy egy bárányhimlőt itthon nem úszott volna meg az egészségügyi rendszerben.
- minden ismerőse le akarja húzni, vagyis bárkihez fordul, csak egyre szarabb lesz neki. Aki emberien fordul hozzá (pl. a trashlegyek), azokat még annyira sem képes emberszámba venni, mint a lehúzóit. Ha bárki jóindulattal közeledne felé, azt szétszedik a trollok.
Minden perc, amikor jól érzi magát, több, mint amit megérdemel, de amilyen igénytelen, a szarban is megtalálja a gesztenyéjét. Ez viszont nem változtat azon, hogy olyan úton van, amiből már nincs visszafele. Hamarosan sodipapa állapotban lesz vagy megdöglik. Nem a pénzügyei viszik majd a sírba.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 22:20:52
x2)
fasza, holnap nagy eséllyel elindul pestre.
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 22:22:05
x136)
Elsodikázás
Feb 10, 2022 22:22:15
Majd megint kapja a "Te mit keresel itt?" szlogent
Feb 10, 2022 22:22:15
Klohek
(
x12)
Feb 10, 2022 22:22:19
x12)
Gyagyás van egy rossz hírem, holnapra le van dumálva mercivel egy meeting... Gyere csak!!! Hozzad azt a seggbekurt tajgit is XD
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 22:23:19
x136)
Gyagyás van egy rossz hírem, holnapra le van dumálva mercivel egy meeting... Gyere csak!!! Hozzad azt a seggbekurt tajgit is XD
Andi
(
x13)
Feb 10, 2022 22:23:23
x13)
Meg is erősítette a hőstettet.
SoDI vlogja Mindenkit átküldtem ide hozzád
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
SoDI vlogja Mindenkit átküldtem ide hozzád
Örülhettek
(
x1)
Feb 10, 2022 22:23:47
x1)
Tajgi tegnap óta az Ibis hotelnél futkozik hátha elkapja Viktorsz kipufogóját :D
Andi
(
x13)
Feb 10, 2022 22:24:02
x13)
Pffffff
sörösterv
(
x4)
Feb 10, 2022 22:24:08
x4)
Mercinél sodika betelefonál
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 22:24:46
x2)
+tibiéknek az áthidaló párszáz euró
+ a trash tax. Hiába nincs nála kp, majd levetetik vele az atmböl, ami aztán elszublimál :D
Lehet tippelni hogy most a kozma a gammer vagy a benke szedi le.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 10, 2022 22:26:20
x38)
Olyan úton van, amiből már nincs visszafele. Hamarosan sodipapa állapotban lesz vagy megdöglik. Nem a pénzügyei viszik majd a sírba.
Piszonj! Ez itt a lényeg! Nekünk csak hátra kell dőlni a fotelban és nézni, amíg kiszenved. Illetve faszerdőket telepíteni neki, mert az Univerzum ezt várja el tőlünk. ASODI élete egy autiköd. Semmi nincs mögötte, és bármikor szertefoszolhat. Ha megbotlik a felfelé bukás 3 hónapra, akkor a bankok filézik ki, ha a szomszéd miatt kibasszák az albiból, akkor az viszi a sírba. Olyan szinten táncol pengeélen, hogy egy fingásunktól már lezuhanhat a mélybe. A siránkozó trollégáknak igaza van abban, hogy ez sajnos még egy pár évig elketyeghet így, de az út vége már csak az összeomlás lehet. Púpszász, Blaha, bolondokháza, börtön, intenzív vagy tepsi. Ezek közül az egyik lesz a következő állomás.
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 22:27:06
x136)
ezt láttátok?:)))
hatszor mondta el, hogy szép estét nektek, egyik sem akarta neki viszonozni a jókívánságot, végül a tranyó annyit nyögött ki, hogy "estét".
nagyon nevetek.
hatszor mondta el, hogy szép estét nektek, egyik sem akarta neki viszonozni a jókívánságot, végül a tranyó annyit nyögött ki, hogy "estét".
nagyon nevetek.
Ondófoltos linzi lakás
Feb 10, 2022 22:27:24
Ilyen a tudomány, nem? Áldozatokkal és bevállalásokkal jár.
Feb 10, 2022 22:27:24
Foghézag
Feb 10, 2022 22:28:19
Faszarc, megvan a társaságban az az arc, akit mindenki utál és mindenki forgatja a szemét, amint megszólal, de neki nem esik le és tovább erőlteti, hogy a társaság tagja akar lenni?
Igen, ez vagy te!
Igen, ez vagy te!
Feb 10, 2022 22:28:19
sörösterv
(
x4)
Feb 10, 2022 22:28:47
x4)
ezt láttátok?:)))
nagyon nevetek.
nagyon nevetek.
Az lenne az igazi, hogy ha felvennék a telefont, de bele se szólnának :D :D Akkor lenne igazi stresszmentes nyugija endrének :D
Kaffka Tiborné
(
x2)
x2)
Na tibi ezt énekli, a vekni biztos magára veszi
Klohek
(
x12)
Feb 10, 2022 22:30:06
x12)
Mindenképp! XD
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 22:32:39
x2)
Vigyázz a tajgi csavarhúzóval támad. Vigyél neki valami ikea bútort amivel elfoglalja magát
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Feb 10, 2022 22:33:22
x1)
Annyira örültek sodi hívásának, mint amikor december végén megjelent ott a Keleti közelében. Nem is értették mi a faszt akar. XD
Sodi, téged már lehet nem is gyűlölnek, egyszerűen szarba se vesznek. Mintha levegő lennél. Egy semmi, egy nulla. Már köszönni is fáj nekik. XD
Sodi, téged már lehet nem is gyűlölnek, egyszerűen szarba se vesznek. Mintha levegő lennél. Egy semmi, egy nulla. Már köszönni is fáj nekik. XD
Youtube Proféta 23.
Feb 10, 2022 22:36:21
Zacskóarcú a hétvégén nekem veszel mazdát haljak meg
Feb 10, 2022 22:36:21
Andi
(
x13)
Feb 10, 2022 22:37:33
x13)
Viktor szélvédőjét beporozta valami motoros huligán egy-két perce.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 10, 2022 22:38:33
x11)
Egy köcsög, paraszt sugallta Mercicának, hogy vegye le a rendszámot.
Rohadék Endre meg nem ment bele, nem is tudom, miért...
A BH egy bírói határozat ezt már tudjuk, hogyan tudsz bizonyítani (mivel?) egy szerelmi kapcsolatot????
Endre, hozz légyszíves gyakorlati példát a jogból!
A BH egy bírói határozat ezt már tudjuk, hogyan tudsz bizonyítani (mivel?) egy szerelmi kapcsolatot????
vladrl
(
x8)
Feb 10, 2022 22:38:56
x8)
Viktor szélvédőjét beporozta valami motoros huligán egy-két perce.
vezsod volt :D
Jonciii
(
x8)
Feb 10, 2022 22:42:07
x8)
Klohek
(
x12)
Feb 10, 2022 22:46:53
x12)
ascites
(
x57)
Feb 10, 2022 22:48:36
x57)
1. Egyáltalán nem „pontosan erről” beszéltél, visszakerestem és tegnap erre kaptál mínuszokat:
Igazából engem már kurva sokan baszogattak,hogy én védem a sodit, etc. De továbbra is fenntartom, hogy nem hülye, max elmebeteg. Egy olyan kibaszott anyagias ember, mint ő ,aki állandóan a pénzről beszél ,meg a farkarol, kizárt,hogy ne venné észre,hogy ilyen mennyiségű pénzt elbasz. Csak hiányzik valahonnan, bakker az év felében nem dolgozik, kizárt,hogy ne érezné meg ezt a deficitet. Ilyen költések csak akkor stimmelnek, ha évek óta stabilan keresne a 4000eurót, megtakarításokkal. Kezd sok lenni, a számla. Xd
2. Ahogy látom legalább 3x le lettél pihentetve már, ez volt a másik "népszerű" kommented:
Keresek lelkes budapesti thrassh csoportosokat, egy Kaffka merci találkozóra. Telefont nem kell, hozni, maszkot igen, mivel újra kötelező lesz. Akarok szervezni, egy találkozót, ingyenes alkohol fogyasztással az Úr hölgynek , illetve a phd tanonc feleségének.
Január 25-én pedig ezt írtad:
Sodinak joga van az élethez. A saját csatáit vívja, annak ellenére amit lemuvel. Nekem ez a snecologus, témakör kezd a visszájára fordulni. Világos, amit tesz, az káros, és szar,neki...De az ,hogy sokan a saját életükben is fellelhető problémák miatt baszogatják,mint alkohol lásd rbali, vagy egyetemi sérelmek. Én ezt a faszt többet nem akarom bántani, elég neki a saját útja. Nekem innentől nem okoz örömöt ez ,szóval leoffoltam.
3. Nem kibannoltak, hanem kibannoltunk. Ha sok mínuszt kapsz, nem írhatsz, igy van beállítva az Iron gnome. Ha a mínuszokért nyifogsz, mínuszt kapsz, mert az azt jelenti, hogy nem tanultál a korábbi mínuszokból.
Szóval nem kell itt kavarni, inkább vissza lehet vonulni. A te példád mutatja a legjobban, hogy nem nagyon bannolnak a fórumról, mert ez már a negyedik alkalom, amikor szerintem máshonnan mennél.
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 22:48:55
x136)
Arra az a legjobb csel ha kiprovokálod, hogy rolinda valami bűncselekményt kövessen el, és ráhivod a rendőröket, aztán mehet vissza sanyihoz.
sittessanyi
(
x7)
Feb 10, 2022 22:53:37
x7)
egyszer azt a témát kéne megfuttatni a púpossal h mennyit érnek az emberek fizu szerint, és megkérdezni a véleményét h hányszorosan tartja magát értékesebbnek mint a két moderátor csicskáját: a seggbekúrtat és a kutyabaszót
egérszar a konyhapulton
Feb 10, 2022 22:55:24
Szerintem jól van beállítva, látszik hogy Sodi programozta és üzemelteti a fórumot.
Feb 10, 2022 22:55:24
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 10, 2022 22:55:36
x11)
Próbálok távolságot tartani, de Endre mai lájvja úgy felkúrja az agyam, hogy nocsak!
A jó kurva édesanyját, Mercit és Lyudgát megfélemlítheti, akinek viszont egy csöppnyi agya van, az immunis a dadogására!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 10, 2022 22:57:35
x11)
Rohadj meg, Púpos, hozz gyakorlati példát (többet) erről a BH-ról!!!!!!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 10, 2022 23:03:45
x47)
NSZKSZ a munkáért, kolléga! Én ehhez már lusta vagyok, de az ilyen precíz helyreigazításra mindig szükség van!
Ásó27
(
x68)
Feb 10, 2022 23:09:54
x68)
Endre, amíg te szellemirtózól, addig keményen felhívogatják az emberek a cicádat, hogy rajtuk keresztül mindenféléket üzengetsz.
Mifaaaaaaaaaaaan
GreenDevil
Feb 10, 2022 23:10:50
bolgár jetiViktor nem azért szállt be tegnap a hátsó ülésre, hogy berakja a nyomkövetőt? Fúj
:DDDDDDDDDDDD SÍROK
Feb 10, 2022 23:10:50
Snecológia Tanszék
Feb 10, 2022 23:15:24
megtaláltam gecók, hibátlan még í]y 12 év után is!
Nszksz, ezt akkor meg is örökítjük.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Interj%C3%BA_a_bolond_bloggert_j%C3%A1tsz%C3%B3_sz%C3%ADn%C3%A9sszel
Feb 10, 2022 23:15:24
sotyika
Feb 10, 2022 23:17:36
A gyagyás saját ördögi körben sínylődik, viszont eközben az snecológus trollok is a saját ördögi körükben. (nézitek a gyagyást, ezzel nézőket generáltok, más, semleges nézőket is odavonzva ezzel. Szurkáljátok, próbálkoztok, de igazán kiütni soha nem fogjátok tudni(20 éve nem sikerül), max sebezgetni. Ezzel párhuzamosan a gyagyásnak ezzel örömet is okoztok, a figyelemkurvája csillogó szemekkel, elégedetten nézi a növekvő nézőszámot) A két ördögi kör egymásra hat, végtelen táncot lejt egymással az univerzumban. Elválaszthatatlanok egymástól, nem tudnak egymás nélkül létezni, de egymást elpusztítani se tudják.
Church of NAMBLA Rank: Acolyte
Feb 10, 2022 23:17:36
echelon mérnök
Feb 10, 2022 23:20:20
Elválaszthatatlanok egymástól, nem tudnak egymás nélkül létezni, de egymást elpusztítani se tudják.
Szerintem csak gurulj tovább ;)
Feb 10, 2022 23:20:20
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 10, 2022 23:21:08
x11)
Lyudga jó arc, ha nem csatak részeg. :)
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 23:21:53
x2)
Ja a tibit kell sajnálni nemis a jutkát akinek tegnap is szét lett baszva a feje te birka kurva
ascites
(
x57)
Feb 10, 2022 23:22:12
x57)
A két ördögi kör egymásra hat, végtelen táncot lejt egymással az univerzumban. Elválaszthatatlanok egymástól, nem tudnak egymás nélkül létezni, de egymást elpusztítani se tudják.
Ti ma megbeszéltétek, hogy idejöttök megmondani a tutit? XD
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 10, 2022 23:23:26
x8)
kb 12000 forintból meg lehetne oldani a tranyómobil folyamatos helyzetmeghatározását jó időre legálisan kapható airtag-el. :)
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Feb 10, 2022 23:27:27
x4)
Annyi tanúlsága lett a tranyó livenak hogy Tajgi eljutott odáig hogy mostmár a trollokat baszták segbbe :D
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
vladrl
(
x8)
Feb 10, 2022 23:27:51
x8)
Ezek honnan a faszomból jöttek ide? :D legutóbb tavasszal volt ilyen szintű retardrajzás, amikor a bajszosék echelonnal szúratták a fórumot :DD
echelon mérnök
Feb 10, 2022 23:31:54
Ezek honnan a faszomból jöttek ide? :D legutóbb tavasszal volt ilyen szintű retardrajzás, amikor a bajszosék echelonnal szúratták a fórumot :DD
A jó ég tudja, a stílusból Nők Lapja / NLC fórumra tippelnék.
Feb 10, 2022 23:31:54
trashfan911
Feb 10, 2022 23:34:23
A gyagyás saját ördögi körben sínylődik, viszont eközben az snecológus trollok is a saját ördögi körükben. (nézitek a gyagyást, ezzel nézőket generáltok, más, semleges nézőket is odavonzva ezzel. Szurkáljátok, próbálkoztok, de igazán kiütni soha nem fogjátok tudni(20 éve nem sikerül), max sebezgetni. Ezzel párhuzamosan a gyagyásnak ezzel örömet is okoztok, a figyelemkurvája csillogó szemekkel, elégedetten nézi a növekvő nézőszámot) A két ördögi kör egymásra hat, végtelen táncot lejt egymással az univerzumban. Elválaszthatatlanok egymástól, nem tudnak egymás nélkül létezni, de egymást elpusztítani se tudják.
Na mondjuk ezzel egyetértek,van pár troll aki már kénytelen lenne élni trash sztárok nélkül,és a trash sztárok se a trollok nélkül..(fatel,tata,naczi laci,falu rossza,diplomás,porszívó stb stb, már kb eválaszthatatlanok a trash sztároktól..Régen én is ilyen voltam amikor trutymo csúcson volt a bebaszósokkal ott tényleg legendá live-ok voltak,de ez a tibi közlegény,sodi,benke kozma kutya mára egy repetitív szenvedés lett..
Feb 10, 2022 23:34:23
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

gondoltuk, hogy 18-19. ker, mert arra lakik a terdik. nehéz lesz pontosan megmondani, ma este szerintem nem akarják kileakelni. úgyis az üllői út környékén lesznek, +-2 utcányira valamelyik lakótelepi parkolóba.