A hangulat jóindulatú és tréfás
- ha az asztallap a kantnira esik akkor igenis kemey es hagy nyomot
- a fem lab is hagyhat nyomot ha odabaszogatja a parkettåhoz
- nem keves uveg es fem hulladek volt aföldön, mely tud szep jeleket hagyni, tehåt csiszolås es lakkozås lesz az.
Méltatlanul kevesen ismerik itthon Attilát, pedig igazi jó aljas trash-t tol kint az USA-ban. :)
Bár amióta szétmentek a szefós csajjal mintha lenyugodott volna.
Szerintem ilyen közép-olcsó laminált padló van a recskaodúban, azt nem lehet csiszolni csak a fát. Ha tényleg nagyon gány állapotban van csak simán felszedik és újat raknak.
Egy nap alatt lazán megvan a szobakonyha. 6-10 eur/nm kb. 200 eur plusz munkadíj.
Unalmában senki nem megy ki, bejelentés utáni küldésre megy ki aki fogadja a küldést vagy akit küldenek. A nyomozó nem egy rendfokozat és igen, kimehet egy nyomozó is a küldésre. Azért az a nő jár ki, mert nőhöz ha szükség van rá leginkább egy azonos nemű rendőr érhet hozzá. Egyébként miből tudjuk, hogy nyomozó?
Akták a zs kategóriás bűnügyi sorozatokban vannak, a valóságban pedig tűpontos jogszabályok vannak arra, hogy milyen adatokat lehet nyilvántartani, meddig és hogyan.
Egy ilyen ellenőrzésnél vagy igazoltatásnál a személyes adatok, időpont, helyszín, körülmények kerülnek rögzítésre, hogy egy esetleges későbbi megvalósult bűncselekményél elő lehessen őket venni. Ezen túlmenően semmiféle akta nincs.
Egy jogerős elmarasztaló ítélet és a rendőrség megtrollkodása fals dolgokkal, félizagságokkal olyan távol áll egymástól mint egy talicska és egy űrhajó.
nem tudom mi van lerakva, de az tuti, hogy csere. pl. a görgös szek alå illik rakni egy åtlåtszo kemeny muanyag plexi lapot, mert igy a mozgåstol egyszeruen elkopik a burkolat.
Tavaly nyáron valami 60k-ra jött ki itthon 25nm úgy hogy magunknak csináltuk, kb a legolcsóbb lappal. Az a 10 eur/nm is alul van becsülve szerintem.
"Anyag- és munkadíjjal együtt a laminált padló letevése 3.500-19.500 Ft közé esik négyzetméterenként"
qjob.hu/blog/articles/laminalt-padlo-arak
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A jövő pinája a fasz...
Ez a lényeg, hogy minden bejelentésről és kiérkezésről van valami nyom. Már sokadjára történik meg. Az én környezetemben lévő rendőrök egy dologról biztosítottak, nem sok dolgot utálnak jobban, mint ugyanazokhoz a faszokhoz kijárkálni újra és újra. Ne csak a szakmai fonatkozását nézd, hanem az emberit is. Most sem véletlen nem húztak el 2 perc után. Végül is a 10 előtt voltak, még nagyon figyelmeztetni sem tudták a freak show szereplőit, hogy kussoljanak, mégis egzecíroztatták őket.
Elég folyton értesíteni őket arról, hogy megint őrültek háza van, a többi meg öngerjesztő folyamat.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
egyébként szerintem ahogy egyre több mindent elnéznek neki, egyre lazábban fogja venni.
Merga megmintha kivárna. szerintem megállapodtak egy hétben a kocsiért, de látszik, hogy únja magát, szerintem hétvégén már Pesten lesz.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Sneci, szerinted hány darab shikeresh piktata szájentiszt van, aki szerelmes lesz a lakását szétverő átoperált hajléktalan tranyóba és minden erejével azon van, hogy magánál tartsa, miközben az menekülni próbál?
Ingatkanügyek
Az egesz homeoffice tema egy kamu. Pupszaszrol nem HO-zhat a kettos adoztatasra vonatkozo torvenyek miatt. A munkavegzes helyen kell adoznia, hiaba lesz O linzi cegnel alkalmazva, attol meg kell neki NAV+TB.
Az egesz ceg berendezkedese nem ugy nincs ki, mint akik tamogatnak a HO dolgot.
- vesznek par uj dolgot az irodaba, ahova senki nem jar be, mert hosszutavon HO-ra rendezkednek be?
- A fonoke egyik naprol a masikra instant berangatja az irodaba.
Ez abszolut nem a tipikus WFH-os ceg.
egyebkent nem azt mondtam, hogy spammeljuk meg oket ezzel az infoval, hanem a legkozelebbi emailben ezt IS meg lehet emliteni.
Ezek kis dolgok, de sok ilyen kis dolog egyre jobban megerositheti oket, hogy most rossz lora tettek.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Így van. Emberi vonatkozásban, a rendőrök személyes érzelmei, a gyűlölet amiért megint oda kell menniük. Erre jó ha állandóan oda vannak küldve és robbanásig telik a faszuk vele, mert olyan nincs, hogy nem megyek ki. Így a rendőröknek lehet adni egy kezdő ellenszenvet velük kapcsolatban, ami későbbre lesz jó.
Jogi vonatkozásban viszont ez kevés. Konkrét, kétséget kizáró bizonyítékok hiányában érdemi intézkedés nem lesz. Akkor lehetne egy nagyot lépni például, ha a varangyot érné egy súlyos sérülés, netán egy hozzá vágott pohár olyan sebet ejt rajt amihez már orvosi ellátás kell. Ők balesetnek fogják kamuzni, viszont ha van róla videó és el van küldve a rendőrségnek, akkor egyértelmű a bűncselekmény és akkor lesz elszámoltatás. Ez már felkeltené a bérbeadó cég figyelmét is és persze a munkahelyét is.
Szítani kell a gölögtüzet!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ezt írtam én is tegnap. Nem úgy néz ki mint akik állandó HO-ra vennének fel valakit. Iroda újítás + berángatás + a púpos is fedősztorikat talál ki a főnöknek, hogy miért nem jár be. Nem kéne a csőtörés és betegségkamu, ha állandó HO-ban lehetne.
Anya már intézi a kamupártos pénzeket, április végére nullázva lesz minden hitel. Nyugi van.
Eteti, itatja és kvártéjozza őket.
Jutka meg úgy van vele, hogy naná! Ő főz, mos, takarít! Ő szolga, ahelyett, hogy vendéghez méltó királynői pozícióban lenne.
Nem becsüli meg magát a vén varangyos, pedig pár napja még épp a Mazda hátsóülésén készült halálra fagyni. Ami Mazdát szintén Endre Főméltóságos Úr jótékony lelkének köszönhetően szarhatott tele.
Még egy pár napot adok Endrének aztán átveszem az irányítást és kikötöm-, bezárom a pincébe ezeket a koszos csöveseket!
Plusz ahogy a cigit, úgy gondolom a szarszagot is beszívja a kocsi. Egy teljeskörű kárpittisztítást kéne végezni rajta.
Jutka fosadék maradványai talán még mind a mai napig ott vannak hagyva abban a szerencsétlen autóban.
Régi lesz ez szerintem, még a bécsi csövezések idejéből. Csak gammernak is sok témája van, merci-n kívül.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Pedig mesélhetne sztorikat arról is, hogy mi volt a melóban, pölö
ne nézzétek, ez régi szar.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ez nemigaz :D
Másfél éve megy ki németbe melózni, de mindig csak jövö vagy utána lévő héten....XD
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
video 3. mp buzi, rossz köcsög....
hoppá, nem is rossz ötlet, németes trolloknak szerintem adtál egy jó ötletet
Rózsaszín álom az is, hogy random betoppannak ellenőrizni az ingatlant, ezt ott a jogszabály pontosan meghatározza, miszerint: "A tulajdonosnak joga van egy évben kétszer előzetes bejelentkezéssel megtekinteni a bérleményt. Bejelentkezés nélkül nem léphet be a tulajdonos a lakásba." Ezért nem izgul annyira a púpos, hogy kopogni fognak Hintersteinerék.
Két megjegyzés. Az egyik hogy Angliában minden esetben van olyan a bérleti szerződésben amit leírtál, viszont van még egy kitétel, hogy indokolt vészhelyzet esetén bemehet ha nem éri el a bérlőt.
A másik hogy nekem eszembe jutott pont tegnap az hogy azzal kéne próbálkozni hogy az ingatlanosnak írni hogy elviselhetetlen a szomszéd az adott címen és intézkedjen, aztán 1-2 héttel később azonos nevű facebook accountról review-t hagyni ott hogy a bérlőjük tombol, nem lehet tőle aludni ők meg nem tesznek semmit ez ellen.
Nálunk se a prostitúció illegális, hanem a kerítés.
Lásd futtatás meg a prostinak munkára bérleménykiadás.
Osztrákoknál nyilván a második nem, de komolyan is veszik az EÜ körülményeket.
Speckó ágybetét-től kezdve a "munkahely" elhelyezkedéséig.
NEAAAHH
Szerintem eddig csak a trollok hívtak rendőrt, ha ténylegesen a szomszédokat zavarná akkor a főbérlőnél is menne a hupákolás.
Fene érti ezeket...már rég szólni kellett volna.
szutyok
Szimpla autisztikus számbűvölet.
A 830 eurós tablet miatt is biztos volt görcsöcskéje hogy nem 850.
Biztos dolgozik :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Haha, valószínű...
Azt mondjuk megnézném ahogy lángra lobban a recskaodu. Még jobb lenne, ha recskás a nagyfeje miatt nem tudna kimenekülni és bent égne
puskapoj
Én szívesen megnézném azt is, ha összehasogatnák a szekrényeket, és bográcsoznának :)
A jövő pinája a fasz...
Az úgy van, hogy jelképes hú- hú- hú- húszezer forintért
Volt, hogy átmentek a szomszédok is.
Nem ártana jelezni nekik, hogy van ám olyan is, hogy rendőrség és jegyző. Lehet, akkora a jólét ott labanciában, hogy nem tudnak egy egyszerű google keresést elindítani.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nekem is, csak a sima rúd helyén is dupla láb van.
Én is ilyen 17-18k körül vettem.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Géza kiviszi 500-ért
Mifaaaaaaaaaaaan
Egy alienpörkölt reloaded-re befizetnék
🕎Endigame🕎
Erre kivételesen válaszolok: nagyon ízlett a kukázott pizza. A többit rakd össze.
Igen, ezen én már előre röhögök. Egyedül is alig jött ki hónap végére, most meg ott van nála további két nagyüzemi pióca.
Itt már nem a jövőben bekövetkező összeomlásról beszélhetünk, hanem ez már az összeomlás maga.
Hát, de a 13. 14.-hez ki kéne bírni egy munkahelyen, nem?
pssszt, az autiexcelt ilyesmi nem szokta zavarni :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ők színészek (ráadásul elég profik), ez egy megrendezett show, mediatermek.
Már újra igen.
utcafronton kibontják a téglát azt kész 10 sör meg 5 csavarós kifli után megoldják
De még van 11 napjuk rá, valamikor csak behozzák :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Addigra már befutott Youtube sztár leszek. Baszhatják a lakásukat meg a köcsög munkahelyüket is.
Erről a Bakk Attiláról valaki irjon már egy ismertetőt. Ki ő? Mikor ment ki amerikáéba? Láthatólag elég jól beszél angolul. Miért verekednek folyton a csajával és min vesznek össze általában?
Felkeltette az érdeklődésem. Egy magyar trash amerikában LOL
Azt hiszem még 20 db 600 eurós részlete van
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szerintem csak nem vagy tag,azé nem látod:-D
Ezek? Teljesen. Hát tegnap is amikor belenéztem épp egymást túllicitálták a retardok hogy ők hogy befogadnák a párocskát, de csak 1-2 napra ám. Egyedül Sodmányovics uraság aki kibírja velük több napig. :DDD De milyen áron gyagya? Meglesz még ennek a böjtje, csak te még nem látod.
Szerző:
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 17, 2022 12:28:44
Válasz
(14)
x4)
Válasz
(14)
Örebro
(
x17)
Feb 17, 2022 12:37:27
x17)
Az "asztallap" préselt karton, vékony műanyag bevonattal. Látni is lehet, hogy milyen puha, azonnal megadta magát a sarka ahogy oda baszta a tranyó. Kb 10-12 kg az egész amit emelgetett. Albérletnek szánt lakásokban pedig legtöbbször a közületi minőségű járólap van, többet bír, ritkán kell cserélni.
- nem keves uveg es fem hulladek volt aföldön, mely tud szep jeleket hagyni, tehåt csiszolås es lakkozås lesz az.
D_Dezső
(
x29)
Feb 17, 2022 12:37:33
x29)
Szerintem is abba kene hagyni ezt a formátumot és átmenni a teljes trash verekedős baszos streamekhez, mint Bakk Attila és Jewelz mittudomen kicsodák akik néhol az efukton jelennek meg néhol a liveleaken miközben meztelenül pofozkodnak és leswattingolják őket.
youtu.be/Scl56OnzhoA
youtu.be/Scl56OnzhoA
Méltatlanul kevesen ismerik itthon Attilát, pedig igazi jó aljas trash-t tol kint az USA-ban. :)
D_Dezső
(
x29)
Feb 17, 2022 12:41:40
x29)
Szerintem ilyen közép-olcsó laminált padló van a recskaodúban, azt nem lehet csiszolni csak a fát. Ha tényleg nagyon gány állapotban van csak simán felszedik és újat raknak.
Egy nap alatt lazán megvan a szobakonyha. 6-10 eur/nm kb. 200 eur plusz munkadíj.
Callahan
Feb 17, 2022 12:41:41
Szerinted egy nyomozó csak úgy unalmában kimegy? Fixen van aktájuk, csak segíteni kéne őket tényfeltárással. Drog vásárlás, lopás, stb stb... Kevesebbért is ítéltek már el embereket
Unalmában senki nem megy ki, bejelentés utáni küldésre megy ki aki fogadja a küldést vagy akit küldenek. A nyomozó nem egy rendfokozat és igen, kimehet egy nyomozó is a küldésre. Azért az a nő jár ki, mert nőhöz ha szükség van rá leginkább egy azonos nemű rendőr érhet hozzá. Egyébként miből tudjuk, hogy nyomozó?
Akták a zs kategóriás bűnügyi sorozatokban vannak, a valóságban pedig tűpontos jogszabályok vannak arra, hogy milyen adatokat lehet nyilvántartani, meddig és hogyan.
Egy ilyen ellenőrzésnél vagy igazoltatásnál a személyes adatok, időpont, helyszín, körülmények kerülnek rögzítésre, hogy egy esetleges későbbi megvalósult bűncselekményél elő lehessen őket venni. Ezen túlmenően semmiféle akta nincs.
Egy jogerős elmarasztaló ítélet és a rendőrség megtrollkodása fals dolgokkal, félizagságokkal olyan távol áll egymástól mint egy talicska és egy űrhajó.
Feb 17, 2022 12:41:41
Örebro
(
x17)
Feb 17, 2022 12:45:25
x17)
nem tudom mi van lerakva, de az tuti, hogy csere. pl. a görgös szek alå illik rakni egy åtlåtszo kemeny muanyag plexi lapot, mert igy a mozgåstol egyszeruen elkopik a burkolat.
trolléga
(
x30)
Feb 17, 2022 12:50:09
x30)
Tavaly nyáron valami 60k-ra jött ki itthon 25nm úgy hogy magunknak csináltuk, kb a legolcsóbb lappal. Az a 10 eur/nm is alul van becsülve szerintem.
"Anyag- és munkadíjjal együtt a laminált padló letevése 3.500-19.500 Ft közé esik négyzetméterenként"
max5enutálnak
(
x47)
Feb 17, 2022 12:52:56
x47)
Valamiért azt érzem, hogy minden nagyon jól alakul. Tegnap endre láthatóan iszonyat nyugodtan vette tudomásul a műsor 95%-át és még segítette is (talán egyszer borult ki Lyudgára, mert az veréssel vádolta). Akklimatizálódik ebben az elhatalmasodó tébolyban és amiért régebben szólt, az most fel sem tűnik neki. Pont az történik, mint az alkoholfüggőségével. Ráadásul ez a két dolog szépen gerjeszti egymást. Egyre nagyobb cirkuszt akar, még több alkohol fogy a csövesekkel (mindenki társaságban iszik többet, mint egyedül) és egyre kimerültebb, de nem tud megállni és nem is akar, hisz egyre több a feliratkozó, rengeteg nézője lett,ami szintén pörgeti tovább. Már tök természetes, ha jön a rendőr, lerombolják a lakást, verekednek, stb... Ez pedig idővel egyre inkább meg fog látszódni a munkáján is. Lehet, hogy az xnet JUSZT is megtartja az intervenciók ellenére, de a gondolatmagot elültették a főnökök fejében, hogy ezzel a mutánssal valami baj van. Ahogy rendre megerősíti ezt a nulla munkavégzésével, úgy kezd el majd csomagolni a naty ütyfél is. Egyszer pedig vér is fog folyni a recskabarlangban és ha arra jönnek ki a rendőrök, kevés lesz a nájn eredet, cváj oltás latinul. Nem azt mondom, hogy ez két héten belül lepörög (bár a showrunner full kokszos, szóval semmit nem lehet kizárni), de elkerülhetetlen. A lényeg, hogy nehogy elkergesse Tranyót és a Varangyot, mert ők a fűtőelemei ennek a termonukleáris katasztrófának.
Sodi lakáskulcsa
Feb 17, 2022 12:55:32
Remélem a kártyáját nem tiltattátok le! Minél több kártyája lesz az összeomláskor, annál jobb.
Wir schaffen das!
Feb 17, 2022 12:55:32
Debil felügyelő
Feb 17, 2022 12:59:15
Mindenképp odabasz bármi reparaturkosten,ne nézzetek anyagárakat,a munkadíj a magyar árak x10,az esetleges zárcserétől is azért makkant meg a hombárfejű mert min 200-300 eur lenne. "Anyag- és munkadíjjal együtt a laminált padló letevése 3.500-19.500 Ft közé esik négyzetméterenként"
Feb 17, 2022 12:59:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 17, 2022 13:00:39
x38)
Az Xnethez annyit tennék hozzá, hogy ha valamilyen csoda folytán nem baszták volna ki ma, akkor is biztosan felkerült a halállistára. Folyamatosan lóg, másnaposan/részegen jár be, nem végzi el / szarul végzi el a munkát, stb. Az egyetlen mentsvára mindig az volt, hogy láthatatlan maradjon, és ellavírozzon a sötétben, amíg ki nem derül, hogy mekkora kókler, és ki nem rúgják. Ezt most nem fog neki már sikerülni, mert egyből szem előtt van. Ha ma nem rúgták ki, 1-2 sprinten belül biztosan ki fogják.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
max5enutálnak
(
x47)
Feb 17, 2022 13:01:40
x47)
Ez a lényeg, hogy minden bejelentésről és kiérkezésről van valami nyom. Már sokadjára történik meg. Az én környezetemben lévő rendőrök egy dologról biztosítottak, nem sok dolgot utálnak jobban, mint ugyanazokhoz a faszokhoz kijárkálni újra és újra. Ne csak a szakmai fonatkozását nézd, hanem az emberit is. Most sem véletlen nem húztak el 2 perc után. Végül is a 10 előtt voltak, még nagyon figyelmeztetni sem tudták a freak show szereplőit, hogy kussoljanak, mégis egzecíroztatták őket.
Elég folyton értesíteni őket arról, hogy megint őrültek háza van, a többi meg öngerjesztő folyamat.
halászlé
(
x24)
Feb 17, 2022 13:02:54
x24)
Az Xnethez annyit tennék hozzá, hogy ha valamilyen csoda folytán nem baszták volna ki ma, akkor is biztosan felkerült a halállistára. Folyamatosan lóg, másnaposan/részegen jár be, nem végzi el / szarul végzi el a munkát, stb. Az egyetlen mentsvára mindig az volt, hogy láthatatlan maradjon, és ellavírozzon a sötétben, amíg ki nem derül, hogy mekkora kókler, és ki nem rúgják. Ezt most nem fog neki már sikerülni, mert egyből szem előtt van. Ha ma nem rúgták ki, 1-2 sprinten belül biztosan ki fogják.
egyébként szerintem ahogy egyre több mindent elnéznek neki, egyre lazábban fogja venni.
Merga megmintha kivárna. szerintem megállapodtak egy hétben a kocsiért, de látszik, hogy únja magát, szerintem hétvégén már Pesten lesz.
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2022 13:05:43
x68)
Reméljük a szombati nagy kirándulás azért még összejön! Gondolom sneci terve az, hogy programokat szervez hétvégére, és kikényszeríti a tranyóból, hogy ígérje meg, benne lesz. Így nem mehet el hétköznap!
Jó terv!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jó terv!
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 17, 2022 13:06:54
x6)
youtu.be/QA0q7_WuepY
Tibi flokk. Első másodpercben Jutka ratyizás.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Tibi flokk. Első másodpercben Jutka ratyizás.
seymour schwartz
(
x6)
Feb 17, 2022 13:07:54
x6)
Így nem mehet el hétköznap!
Sneci, szerinted hány darab shikeresh piktata szájentiszt van, aki szerelmes lesz a lakását szétverő átoperált hajléktalan tranyóba és minden erejével azon van, hogy magánál tartsa, miközben az menekülni próbál?
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Feb 17, 2022 13:07:56
x4)
Caffka Tibor már csicskul Vahúrnak..
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
pupszi
(
x1)
x1)
Xnet veszett fejsze. Egyrészt ha durvább dolgokért sem baszták ki akkor miért pont ezért tennék? Másrészt állítása szerint full remote is dolgozhatna. Mondjuk eddig az összes melócsára ezt hazudta
Az egesz homeoffice tema egy kamu. Pupszaszrol nem HO-zhat a kettos adoztatasra vonatkozo torvenyek miatt. A munkavegzes helyen kell adoznia, hiaba lesz O linzi cegnel alkalmazva, attol meg kell neki NAV+TB.
- vesznek par uj dolgot az irodaba, ahova senki nem jar be, mert hosszutavon HO-ra rendezkednek be?
egyebkent nem azt mondtam, hogy spammeljuk meg oket ezzel az infoval, hanem a legkozelebbi emailben ezt IS meg lehet emliteni.
Ezek kis dolgok, de sok ilyen kis dolog egyre jobban megerositheti oket, hogy most rossz lora tettek.
Callahan
Feb 17, 2022 13:10:07
Így van. Emberi vonatkozásban, a rendőrök személyes érzelmei, a gyűlölet amiért megint oda kell menniük. Erre jó ha állandóan oda vannak küldve és robbanásig telik a faszuk vele, mert olyan nincs, hogy nem megyek ki. Így a rendőröknek lehet adni egy kezdő ellenszenvet velük kapcsolatban, ami későbbre lesz jó.
Jogi vonatkozásban viszont ez kevés. Konkrét, kétséget kizáró bizonyítékok hiányában érdemi intézkedés nem lesz. Akkor lehetne egy nagyot lépni például, ha a varangyot érné egy súlyos sérülés, netán egy hozzá vágott pohár olyan sebet ejt rajt amihez már orvosi ellátás kell. Ők balesetnek fogják kamuzni, viszont ha van róla videó és el van küldve a rendőrségnek, akkor egyértelmű a bűncselekmény és akkor lesz elszámoltatás. Ez már felkeltené a bérbeadó cég figyelmét is és persze a munkahelyét is.
Feb 17, 2022 13:10:07
hejneken
(
x3)
Feb 17, 2022 13:12:46
x3)
Este Tibi live lesz, elfognak szabadulni az indulatok úgy érzem. Ma talán Jutka is jobban kikel magából és végre önmaga lehet!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2022 13:14:05
x136)
tranyó már szisszentette a sört, nem hinném, hogy az első volt.
a mai program, hogy "megnézik" a kocsit. gondolom előtte és utána piálás. estére be lesz baszva.
a mai program, hogy "megnézik" a kocsit. gondolom előtte és utána piálás. estére be lesz baszva.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 17, 2022 13:14:40
x47)
Ezaz! Tranyó visszakapta a csatornáját, ahol újra műsort akar szolgáltatni, az meg egyenlő a balhéval. Még egy farönk a tábortűzre!
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 17, 2022 13:17:03
x6)
Ezaz! Tranyó visszakapta a csatornáját, ahol újra műsort akar szolgáltatni, az meg egyenlő a balhéval. Még egy farönk a tábortűzre!
Szítani kell a gölögtüzet!
NoName
Feb 17, 2022 13:17:16
Ez a Lyudka sohasem józan?Most is a liveban már hallottam a hangján, hogy offos.Te rossz tranyó...
Feb 17, 2022 13:17:16
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2022 13:20:14
x136)
itt az ideje megtenni a tippeket a hitelkártya egyenlegre.
3500 volt januárban. azóta tablet 830, hétvégi kaland 600, azóta egy tankolás 100, a tranyóék 4 napi költsége 150. meg amiről még nem tudunk.
5500 mínuszban lehet most.
3500 volt januárban. azóta tablet 830, hétvégi kaland 600, azóta egy tankolás 100, a tranyóék 4 napi költsége 150. meg amiről még nem tudunk.
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 17, 2022 13:21:41
x2)
Abban azért még lehetett volna potenciál, ha Recskás magához szállásolja be Bartos-t és közvetíti, ahogy fokozatosan szokik le a piáról és indul el felfelé a gödörből. Így most egy tranyó csövest és egy kiégett vén kleptomán rigolyás hajlesz banyát etet, itat és kvartéjoz. Sodi ismét bizonyította, hogy milyen jó média- és üzleti érzéke van.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Callahan
Feb 17, 2022 13:23:06
Ezt írtam én is tegnap. Nem úgy néz ki mint akik állandó HO-ra vennének fel valakit. Iroda újítás + berángatás + a púpos is fedősztorikat talál ki a főnöknek, hogy miért nem jár be. Nem kéne a csőtörés és betegségkamu, ha állandó HO-ban lehetne.
Feb 17, 2022 13:23:06
Endre Főméltóságos Úr
Feb 17, 2022 13:24:07
itt az ideje megtenni a tippeket a hitelkártya egyenlegre.
Anya már intézi a kamupártos pénzeket, április végére nullázva lesz minden hitel. Nyugi van.
Feb 17, 2022 13:24:07
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2022 13:27:12
x136)
sneci tedd ki az excelt. mindig alulbecsülöm a tartozásodat, hogy ne örüljünk túl korán az anyagi összeomlásnak, de most érzem, hogy bátran mondhatnék többet, akár 6000-et is.
SoDI, az űrdiplomata
Feb 17, 2022 13:30:10
Így most egy tranyó csövest és egy kiégett vén kleptomán rigolyás hajlesz banyát etet, itat és kvartéjoz. Sodi ismét bizonyította, hogy milyen jó média- és üzleti érzéke van.
Eteti, itatja és kvártéjozza őket.
Jutka meg úgy van vele, hogy naná! Ő főz, mos, takarít! Ő szolga, ahelyett, hogy vendéghez méltó királynői pozícióban lenne.
Nem becsüli meg magát a vén varangyos, pedig pár napja még épp a Mazda hátsóülésén készült halálra fagyni. Ami Mazdát szintén Endre Főméltóságos Úr jótékony lelkének köszönhetően szarhatott tele.
Még egy pár napot adok Endrének aztán átveszem az irányítást és kikötöm-, bezárom a pincébe ezeket a koszos csöveseket!
Feb 17, 2022 13:30:10
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2022 13:31:18
x136)
az a legjobb, hogy a kocsiból már nem fog visszajönni semmi, mivel azt a tranyó fixen saját magáénak tekinti, és sneci nem is tiltakozott ez ellen. pedig onnan indult, hogy a kocsit majd legfeljebb eladja. 420 ezer ez az egy tétel, de még nincs is átíratva.
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2022 13:32:57
x136)
szippantós mazda
Feb 17, 2022 13:34:07
az a legjobb, hogy a kocsiból már nem fog visszajönni semmi, mivel azt a tranyó fixen saját magáénak tekinti, és sneci nem is tiltakozott ez ellen. pedig onnan indult, hogy a kocsit majd legfeljebb eladja. 420 ezer ez az egy tétel, de még nincs is átíratva.
Plusz ahogy a cigit, úgy gondolom a szarszagot is beszívja a kocsi. Egy teljeskörű kárpittisztítást kéne végezni rajta.
Jutka fosadék maradványai talán még mind a mai napig ott vannak hagyva abban a szerencsétlen autóban.
Feb 17, 2022 13:34:07
seymour schwartz
(
x6)
Feb 17, 2022 13:38:34
x6)
A kocsival kapcsolatban rengeteg kérdés felmerül. Kinek a nevén van? Hol van? Milyen az állapot kívül-belül? Mikor volt legutoljára használva? Szerintem lerakták egy parkolóban és azóta ott rohad. Előbb-utóbb a közegek észreveszik és elkezdik keresni a tulajdonost. Ha van rendszám rajta, akkor már meg is vannak, ha meg nincs, akkor mondjuk jó kérdés, hogy mi a menet, de gondolom van azon a kocsin 10 millió más dolog, ahonnan be lehet azonosítani az igazi tulajt.
Ingatkanügyek
Klohek
(
x12)
Feb 17, 2022 13:40:40
x12)
gammer:
Merci első élménybeszámolója Linz-ből
youtu.be/kRGyU9RYtzY
youtu.be/kRGyU9RYtzY
Régi lesz ez szerintem, még a bécsi csövezések idejéből. Csak gammernak is sok témája van, merci-n kívül.
Jonciii
(
x8)
Feb 17, 2022 13:42:26
x8)
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2022 13:43:48
x136)
gammer:
youtu.be/kRGyU9RYtzY
youtu.be/kRGyU9RYtzY
ne nézzétek, ez régi szar.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 17, 2022 13:43:51
x7)
Babarék veszélyesek, ők baszatták ki Tranyóékat az albérletből is.
ez nemigaz :D
Klohek
(
x12)
Feb 17, 2022 13:45:09
x12)
Másfél éve megy ki németbe melózni, de mindig csak jövö vagy utána lévő héten....XD
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 17, 2022 13:48:24
x7)
Gammertól ami értékelhető videó volt, azaz amikor a tranyóékkal csövezett valami italbolt előtt és megjött a sneci. Iszonyú megvetéssel és gyűlölettel tekintett az Endrére XD Az első haragon kívűl, az első benyomás is jellemző szokott lenni, általában mindig ugyanaz XD Teljes megvetés.
A jó portás csak baszik!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 17, 2022 13:51:47
x7)
Elképesztően kínos az egész most visszanéztem, mint amikor a haverjaiddal lógtál a suli után valami csehóba és idővel az osztály balekja és/vagy eminense is minden áron hozzátok akar csatlakozni, de kb egy közös témátok nincsen. A suliról meg nem akartok szerencsétlennel beszélni. Ilyen volt snecinek akkor az a kurva pókember, csöves alkeszokat aztán rohadtul érdekli XD
A jó portás csak baszik!
féregnyulvány
(
x7)
Feb 17, 2022 13:54:29
x7)
youtu.be/QA0q7_WuepY
olyan szép ez a tibi. elnezest.. merci...
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 17, 2022 14:03:34
x10)
Már egyből elnézést kér Tibi a vahurtól. Sikerült délután 2-re, észhez térni.
Álmodjatok Rémeket!
pedofilsodiasodi
(
x2)
Feb 17, 2022 14:05:09
x2)
"Anyádat kapd mikrofonvégre te rossz buzi!"
pedofilsodiasodi
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 17, 2022 14:06:09
x2)
youtu.be/QA0q7_WuepY
video 3. mp buzi, rossz köcsög....
Debil felügyelő
Feb 17, 2022 14:06:55
Én még új vagyok errefelé,de némethonban tengődök 10 éve,előtte ausztria,ismervén hogy hogy mennek a dolgok errefelé a legbaszóbb atom a dzsuvabrigádra:helyi fórumokon csinálni a tranyónak prosti hírdetéseket ,na onnantól a polizei már nem hiába megy ki,a jóisten se tudja lemosni a vekniről hogy nem ő futtatja,a prostitúció ott nem illegális,de komoly kötöttségek vannak,eü vizsgálat,stb,plussz lakáson asszem ott tilos is,ugyhogy kibannolják a labancok seperc alatt.Plusz a területek le vannak osztva ott is albán,libanoni,török zónákra,úgyhogy azok meg valószínüleg hamarabb megjelennek mint a yard,akkor meg a saját belükkel húzzák ki őket a susnyásba,de minimum letépik a kretén faszát és a fülébe dugják hogy ő legyen a bezinkút..
A jövő pinája a fasz...
Feb 17, 2022 14:06:55
pedofilsodiasodi
(
x2)
Feb 17, 2022 14:07:35
x2)
Ausztriában min szoktak vasalni? Mindenki gőzölőt használ?
pedofilsodiasodi
.
Feb 17, 2022 14:09:54
Én még új vagyok errefelé,de némethonban tengődök 10 éve,előtte ausztria,ismervén hogy hogy mennek a dolgok errefelé a legbaszóbb atom a dzsuvabrigádra:helyi fórumokon csinálni a tranyónak prosti hírdetéseket ,na onnantól a polizei már nem hiába megy ki,a jóisten se tudja lemosni a vekniről hogy nem ő futtatja,a prostitúció ott nem illegális,de komoly kötöttségek vannak,eü vizsgálat,stb,plussz lakáson asszem ott tilos is,ugyhogy kibannolják a labancok seperc alatt.Plusz a területek le vannak osztva ott is albán,libanoni,török zónákra,úgyhogy azok meg valószínüleg hamarabb megjelennek mint a yard,akkor meg a saját belükkel húzzák ki őket a susnyásba,de minimum letépik a kretén faszát és a fülébe dugják hogy ő legyen a bezinkút..
hoppá, nem is rossz ötlet, németes trolloknak szerintem adtál egy jó ötletet
Feb 17, 2022 14:09:54
pedofilsodiasodi
(
x2)
Feb 17, 2022 14:11:29
x2)
Egy eldugott kulcs egy mazdáért? Jöhetne a miért nem vagyok balek ennek vonatkozásában. :)
pedofilsodiasodi
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 17, 2022 14:12:50
x8)
Rózsaszín álom az is, hogy random betoppannak ellenőrizni az ingatlant, ezt ott a jogszabály pontosan meghatározza, miszerint: "A tulajdonosnak joga van egy évben kétszer előzetes bejelentkezéssel megtekinteni a bérleményt. Bejelentkezés nélkül nem léphet be a tulajdonos a lakásba." Ezért nem izgul annyira a púpos, hogy kopogni fognak Hintersteinerék.
Két megjegyzés. Az egyik hogy Angliában minden esetben van olyan a bérleti szerződésben amit leírtál, viszont van még egy kitétel, hogy indokolt vészhelyzet esetén bemehet ha nem éri el a bérlőt.
A másik hogy nekem eszembe jutott pont tegnap az hogy azzal kéne próbálkozni hogy az ingatlanosnak írni hogy elviselhetetlen a szomszéd az adott címen és intézkedjen, aztán 1-2 héttel később azonos nevű facebook accountról review-t hagyni ott hogy a bérlőjük tombol, nem lehet tőle aludni ők meg nem tesznek semmit ez ellen.
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 17, 2022 14:13:19
x8)
hvg.hu/tudomany/20220217_emaar_dubaj_eternal_robotics_myro_festorobot
ENDRE ITT EGY FESTŐ ROBOT! KELL A SETUPBA!
ENDRE ITT EGY FESTŐ ROBOT! KELL A SETUPBA!
A régnemlátott buzidémon
Feb 17, 2022 14:20:13
Feb 17, 2022 14:20:13
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2022 14:21:50
x24)
Én ezt a 22 órás limitet sem igazán értem. Nem ettől függ ugyanis hogy lehet-e üvöltözni vagy nem.
Magyarországon ez a jogi helyzet:
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0400280.kor
Akik nem szeretnek ennyit olvasni, azoknak pedig itt egy rövidebb:
femina.hu/otthon/csendhaboritas-nappal-es-ejszaka/
Úgyhogy nem az a kérdés, hogy mikor üvöltöznek, verik szét a lakást, hanem az, hogy a szomszédokat ez zavarja-e - BÁRMIKOR.
Mert ha akár napközben, akár éjjel, olyan, szükségtelen zajterheléssel zavarják a szomszédokat, ami ingerli őket, akkor bármikor (22 óra ide vagy oda) bejelenthetik a rendőrségen.
És csak halkan mondom, hogy a recskás meg ne hallja... akár a jegyzőnél is, aki szintén indíthat hatósági eljárást.
Úgyhogy nem az a kérdés, hogy mikor üvöltöznek, verik szét a lakást, hanem az, hogy a szomszédokat ez zavarja-e - BÁRMIKOR.
Mert ha akár napközben, akár éjjel, olyan, szükségtelen zajterheléssel zavarják a szomszédokat, ami ingerli őket, akkor bármikor (22 óra ide vagy oda) bejelenthetik a rendőrségen.
És csak halkan mondom, hogy a recskás meg ne hallja... akár a jegyzőnél is, aki szintén indíthat hatósági eljárást.
NoName
Feb 17, 2022 14:25:08
Vahur nem reagált a tegnapi felkérdezésre?
Feb 17, 2022 14:25:08
Basom_Assad
Feb 17, 2022 14:26:13
Én ezt a 22 órás limitet sem igazán értem. Nem ettől függ ugyanis hogy lehet-e üvöltözni vagy nem.
Mint irtam fentebb is ehhez valakinek fel kell őket jelentenie onnét akit zavarhat (pl utcában lakó) addig úgy dörömből ahogy szeretne.Feljelentés esetén is nézik hány db-vel lépi túl a határ értéket és annak függvényében indul az eljárás. Magyarországon ez a jogi helyzet:
Feb 17, 2022 14:26:13
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 17, 2022 14:26:14
x1)
Szerintem eddig csak a trollok hívtak rendőrt, ha ténylegesen a szomszédokat zavarná akkor a főbérlőnél is menne a hupákolás.
A régnemlátott buzidémon
Feb 17, 2022 14:28:47
Szimpla autisztikus számbűvölet.
A 830 eurós tablet miatt is biztos volt görcsöcskéje hogy nem 850.
Feb 17, 2022 14:28:47
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2022 14:29:58
x68)
Vahur nem reagált a tegnapi felkérdezésre?
xray
(
x21)
Feb 17, 2022 14:32:11
x21)
a tegnapi asztaldobálás volt a csúcs és gyagyás szótlanul tűrte. mit kellett volna csinálni az elmebeteg faszpinásnak, h snci meg merjen mukkanni? tüzet kellett volna rakni a szoba közepén?
NoName
Feb 17, 2022 14:32:30
Haha, valószínű...
Feb 17, 2022 14:32:30
cucksodi
(
x3)
Feb 17, 2022 14:35:17
x3)
a tegnapi asztaldobálás volt a csúcs és gyagyás szótlanul tűrte. mit kellett volna csinálni az elmebeteg faszpinásnak, h snci meg merjen mukkanni? tüzet kellett volna rakni a szoba közepén?
Azt mondjuk megnézném ahogy lángra lobban a recskaodu. Még jobb lenne, ha recskás a nagyfeje miatt nem tudna kimenekülni és bent égne
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 17, 2022 14:36:09
x2)
Én szívesen megnézném azt is, ha összehasogatnák a szekrényeket, és bográcsoznának :)
Debil felügyelő
Feb 17, 2022 14:37:20
Na pont ezért gondolom hogy attól kezdve ezeknek szarral meszeltek.Kimegy a yard olyan kérdésekkel hogy ki ez a tranyó a bérleményben és mi a koncepció ?Egy hirdetés után nem lehetne kihetyetyézni,minimum egy beutaló a Kuffsteini várba,ámbátor mifelénk inkább a libanoni szakszervezet előbb érne ki mint a jagellók,de számomra az még talán kielégítőbb végkifejlet lenne ha derrikéknek kellene összepuzzelezni ezt a szefóskollekciót egy szeméttelepen szatyrokból. Lásd futtatás meg a prostinak munkára bérleménykiadás.
Feb 17, 2022 14:37:20
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 17, 2022 14:37:44
x3)
Kaffka mindenkitol elnezest kert csak a pupostol nem hogy szetkurta a lakasat es a sajat otthonaban csicskutgatta.
Latod sneci innen is latszik hogy szo szerint MINDENKIT tobbre tart mint teged.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Latod sneci innen is latszik hogy szo szerint MINDENKIT tobbre tart mint teged.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 17, 2022 14:38:05
x3)
Csicskítgatta.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
NoName
Feb 17, 2022 14:39:08
Egyébként az a vicc, hogy nekem itthon, úgyanolyan asztalom van XD anno a praktikerben lehetett kapni, asszem 20000 hufért.
Feb 17, 2022 14:39:08
Jonciii
(
x8)
Feb 17, 2022 14:40:33
x8)
Egyébként az a vicc, hogy nekem itthon, úgyanolyan asztalom van XD anno a praktikerben lehetett kapni, asszem 20000 hufért.
Az úgy van, hogy jelképes hú- hú- hú- húszezer forintért
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2022 14:42:25
x24)
Volt, hogy átmentek a szomszédok is.
Nem ártana jelezni nekik, hogy van ám olyan is, hogy rendőrség és jegyző. Lehet, akkora a jólét ott labanciában, hogy nem tudnak egy egyszerű google keresést elindítani.
A régnemlátott buzidémon
Feb 17, 2022 14:43:01
Nekem is, csak a sima rúd helyén is dupla láb van.
Én is ilyen 17-18k körül vettem.
Feb 17, 2022 14:43:01
xray
(
x21)
Feb 17, 2022 14:45:00
x21)
Feb 17, 2022 14:45:00
add el gyagyásnak 50-ért. Feb 17, 2022 14:45:00
NoName
Feb 17, 2022 14:46:23
Úgy látom Vahurnak törölve lettek a csatornái.
Feb 17, 2022 14:46:23
Sodi lakáskulcsa
Feb 17, 2022 14:46:29
A kocsit végül jelentettétek, hogy környezetvédelmi plakett nélkül hajtottak be vele Linzbe, és most is ott található?
Wir schaffen das!
Feb 17, 2022 14:46:29
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2022 14:46:58
x68)
add el gyagyásnak 50-ért.
Géza kiviszi 500-ért
Penzmento
(
x6)
Feb 17, 2022 14:47:30
x6)
Egy alienpörkölt reloaded-re befizetnék
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2022 14:48:39
x136)
sneci mi az új terv, mikor hozod fel nullára a hitelkártyákat?
most úgy néz ki, hogy a 13. és 14. havi fizetésed együtt sem lesz elég ehhez, már akkor sem, ha jelen pillanatban behúznád a kéziféket, és semmire sem költenél a havi állandó kiadásokon felül.
ha saccolnom kéne, akkor jelen pillanatban a tranyó hatást nem számítva is azt mondanám, hogy idén 12 ezer mínuszban leszel, vagyis ha a 13. és 14. havi fizetésedet is egy az egyben törlesztésre fordítod, akkor is 7 ezer mínuszban fogsz a jövő évre fordulni.
de ha a tranyóék még jobban lekopasztanak, akkor határ a csillagos ég, vagyis a hitelkeret felső határa.
most úgy néz ki, hogy a 13. és 14. havi fizetésed együtt sem lesz elég ehhez, már akkor sem, ha jelen pillanatban behúznád a kéziféket, és semmire sem költenél a havi állandó kiadásokon felül.
ha saccolnom kéne, akkor jelen pillanatban a tranyó hatást nem számítva is azt mondanám, hogy idén 12 ezer mínuszban leszel, vagyis ha a 13. és 14. havi fizetésedet is egy az egyben törlesztésre fordítod, akkor is 7 ezer mínuszban fogsz a jövő évre fordulni.
de ha a tranyóék még jobban lekopasztanak, akkor határ a csillagos ég, vagyis a hitelkeret felső határa.
tyodika
Feb 17, 2022 14:49:43
tyókojom! itt hijgyetynyek a bátyik faasztalt?
Feb 17, 2022 14:49:43
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2022 14:50:40
x68)
Nagyon egyszerű, mostantól maximum napi 10 sört és egy rövidet vesz Endre, és ennek mindenkinek elégnek kell lennie!
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Feb 17, 2022 14:51:01
x21)
az excel elfüstölt, inkább nem is vezeti. most úgy néz ki, hogy a 13. és 14. havi fizetésed együtt sem lesz elég ehhez, már akkor sem, ha jelen pillanatban behúznád a kéziféket, és semmire sem költenél a havi állandó kiadásokon felül.
tyodika
Feb 17, 2022 14:51:08
Erre kivételesen válaszolok: nagyon ízlett a kukázott pizza. A többit rakd össze.
Feb 17, 2022 14:51:08
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2022 14:52:45
x24)
Igen, ezen én már előre röhögök. Egyedül is alig jött ki hónap végére, most meg ott van nála további két nagyüzemi pióca.
Itt már nem a jövőben bekövetkező összeomlásról beszélhetünk, hanem ez már az összeomlás maga.
NoName
Feb 17, 2022 14:53:32
Feb 17, 2022 14:53:32
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2022 14:53:54
x68)
Merci és Jutka havi 600-at fog keresni a recskaóduban liveozással. Idáig 0 forintnál tartanak, mert nem is volt elérhető a főcsatorna.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodi lakáskulcsa
Feb 17, 2022 14:54:51
Mennyi a hitelkártyán kívüli hitele?
Wir schaffen das!
Feb 17, 2022 14:54:51
trolléga
(
x30)
Feb 17, 2022 14:55:05
x30)
pssszt, az autiexcelt ilyesmi nem szokta zavarni :DD
egérszar a konyhapulton
Feb 17, 2022 14:55:26
Ez a Lyudka sohasem józan?Most is a liveban már hallottam a hangján, hogy offos.Te rossz tranyó...
Ők színészek (ráadásul elég profik), ez egy megrendezett show, mediatermek.
Feb 17, 2022 14:55:26
Norina
(
x2)
Feb 17, 2022 14:56:28
x2)
Merci és Jutka havi 600-at fog keresni a recskaóduban liveozással. Idáig 0 forintnál tartanak, mert nem is volt elérhető a főcsatorna.
Már újra igen.
tyodika
Feb 17, 2022 14:56:34
Hülyék vagytok. A reggeli meeting után nevemre írták az egész X-netet. Kurvák, kokain, SuperB, medencés iroda, minden lesz, piszony.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Feb 17, 2022 14:56:34
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 17, 2022 15:00:03
x2)
Még szerencse, hogy Recskásnál nincs erkély, mert ott még bográcsozna a két csöves vagy éppen disznót vágna. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 17, 2022 15:02:35
x2)
Még szerencse, hogy Recskásnál nincs erkély, mert ott még bográcsozna a két csöves vagy éppen disznót vágna. :D
utcafronton kibontják a téglát azt kész 10 sör meg 5 csavarós kifli után megoldják
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 17, 2022 15:02:54
x8)
Abban a putriban már sokkal több a kár mint 1k euro,ami a kakukkcio.
A gyagyás meg ugy gondolja,nmajd elmenekül a fizetés elöl,de baszhatja,mert kap egy inkasszot,onnantol meg nem sok lehetösége marad.
Amint lesz új munkahelye már meg is fogják találni.:-D
A gyagyás meg ugy gondolja,nmajd elmenekül a fizetés elöl,de baszhatja,mert kap egy inkasszot,onnantol meg nem sok lehetösége marad.
sörösterv
(
x4)
Feb 17, 2022 15:04:51
x4)
De még van 11 napjuk rá, valamikor csak behozzák :D
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2022 15:07:21
x68)
Mercinek fizet mindent asodi, melegben van, van piája, közben őrjöngve szétver mindent a lakásban, rajongói:

Ezek teljesen hülyék?
Mifaaaaaaaaaaaan

Ezek teljesen hülyék?
Endre, a Youtube sztár
Abban a putriban már sokkal több a kár mint 1k euro,ami a kakukkcio.
Addigra már befutott Youtube sztár leszek. Baszhatják a lakásukat meg a köcsög munkahelyüket is.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 17, 2022 15:08:01
x15)
Endre!
Merci Tibor kezd már így délután felé nőiesedni?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2022 15:10:53
x68)
Amúgy jó látni, hogy több, mint 1 hónapja indult el az új évad a SoDI vlogjában, és azóta sem volt új epizód :)
A TROLLOK ÉS A LINZI MELÓHELYEIM | SoDI vlogja S06E01 | Megtalálták mindet! - 2022. jan. 16.
Akkor ki lehet jelenteni, hogy a flokk halott, korcs?
Mifaaaaaaaaaaaan
A TROLLOK ÉS A LINZI MELÓHELYEIM | SoDI vlogja S06E01 | Megtalálták mindet! - 2022. jan. 16.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Feb 17, 2022 15:11:51
x1)
Erről a Bakk Attiláról valaki irjon már egy ismertetőt. Ki ő? Mikor ment ki amerikáéba? Láthatólag elég jól beszél angolul. Miért verekednek folyton a csajával és min vesznek össze általában?
Felkeltette az érdeklődésem. Egy magyar trash amerikában LOL
bolgár jeti
(
x30)
Feb 17, 2022 15:14:02
x30)
Mennyi a hitelkártyán kívüli hitele?
Azt hiszem még 20 db 600 eurós részlete van
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 17, 2022 15:15:53
x8)
Amúgy jó látni, hogy több, mint 1 hónapja indult el az új évad a SoDI vlogjában, és azóta sem volt új epizód :)
Szerintem csak nem vagy tag,azé nem látod:-D
trolléga
(
x30)
Feb 17, 2022 15:18:09
x30)
Mercinek fizet mindent asodi, melegben van, van piája, közben őrjöngve szétver mindent a lakásban, rajongói:
Ezek teljesen hülyék?
Ezek teljesen hülyék?
Ezek? Teljesen. Hát tegnap is amikor belenéztem épp egymást túllicitálták a retardok hogy ők hogy befogadnák a párocskát, de csak 1-2 napra ám. Egyedül Sodmányovics uraság aki kibírja velük több napig. :DDD De milyen áron gyagya? Meglesz még ennek a böjtje, csak te még nem látod.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 17, 2022 15:19:58
x7)
befogadom mind a 3at 1napra egymillió fütyiért! 0-24es kameraforgással!!!
178 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™