« 8883 8884 8885 8886 8887 8888 8889 8890 8891 8892 »
1734157 komment.

Szerző: ebcont beforr Feb 20, 2022 23:18:40
Válasz
(1)
félelmetes, hogy átvette ezt a kaffogó, ugató stílust a tibitől
spricc spricc
Feb 20, 2022 23:18:40

Szerző: JóbólMondom Feb 20, 2022 23:18:54
Válasz
(0)
Ez baromira sértő
Feb 20, 2022 23:18:54

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 20, 2022 23:19:19
Válasz
(1)
gyagyás, takarodj a lakásodba és hagyd a lakókat pihenni!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Feb 20, 2022 23:19:19

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Feb 20, 2022 23:19:34
Válasz
(3)
fogcsonkos angolna
Ismét szólt Sigmund Freud.

Hát igen. Sopánkodik, hogy a rendőrnőnek bezzeg volt fegyvere, amit fogdosott és kemény maradt.
Feb 20, 2022 23:19:34

Szerző: Ogre papa (Snecológus-pontszám: 3412x1) Feb 20, 2022 23:20:27
Válasz
(12)

Sodi logika

Rendőr csaj : Elővigyázatosságból a kezét a szolgálati fegyverén tartja.

Fenyegető, megalázó

Egy részeg, agresszív transzvesztita:
Egy alumínium felmosónyelet ver szét több darabra Endre fején addig míg vérezni nem kezd a vekni miközben azzal fenyegeti ha nem elég kaphat még.

Egyáltalán nem fenyegető

DÖGÖLJ meg Endre!
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
Feb 20, 2022 23:20:27

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 20, 2022 23:20:39
Válasz
(3)
menj a be rendőrségre és kérdezd meg, h ilyen esetben mi az előírás. a nő nagyon helyesen cselekedett!
Feb 20, 2022 23:20:39

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 10353x5) Feb 20, 2022 23:20:43
Válasz
(2)
Mire feler indulhat ujra a billaba sorert xd
A munka nem megoldás.
Feb 20, 2022 23:20:43

Szerző: Sodmány a tokmányorrú (Snecológus-pontszám: 8697x4) Feb 20, 2022 23:20:53
Válasz
(0)
Ma is ki fognak jönni a rendőrök, ez garantált
A hangulat jóindulatú és tréfás
Feb 20, 2022 23:20:53

Szerző: hejneken (Snecológus-pontszám: 7618x3) Feb 20, 2022 23:21:07
Válasz
(3)
Este 10 után csak a lépcsőházban lehet ordibálni.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Feb 20, 2022 23:21:07

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Feb 20, 2022 23:21:12
Válasz
(2)
Adnám, ha visszajönne a rendőrnő egy perfekt magyar kollégával.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Feb 20, 2022 23:21:12

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Feb 20, 2022 23:21:37
Válasz
(5)
Remélem legközelebb kivisznek a dunapartra és ott lőnek tarkón te pedofil beteg állat
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Feb 20, 2022 23:21:37

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 20, 2022 23:21:39
Válasz
(12)

NA MIVAN, LELŐŐŐŐŐSZ? - wish edition
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Feb 20, 2022 23:21:39

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 20, 2022 23:22:14
Válasz
(0)
xray
menj a be rendőrségre és kérdezd meg, h ilyen esetben mi az előírás. a nő nagyon helyesen cselekedett!
kiszámíthatatlannak ítélt meg, ez az előírás, te barom!
Feb 20, 2022 23:22:14

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Feb 20, 2022 23:22:16
Válasz
(9)
Merci kihúzta a routert.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Feb 20, 2022 23:22:16

Szerző: Ogre papa (Snecológus-pontszám: 3412x1) Feb 20, 2022 23:22:45
Válasz
(2)
hejneken
Este 10 után csak a lépcsőházban lehet ordibálni.

Aki este 10 után nem a lépcsőházban ordibál az nem ember.
Feb 20, 2022 23:22:45

Szerző: SzarszagúFadászpika (Snecológus-pontszám: 8690x4) Feb 20, 2022 23:23:10
Válasz
(2)
Bírnám ha amint belépne az ajtón KaffTibi orrba tolná :D
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Feb 20, 2022 23:23:10

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26257x13) Feb 20, 2022 23:23:30
Válasz
(2)
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Feb 20, 2022 23:23:30

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Feb 20, 2022 23:23:35
Válasz
(3)
Mindjárt összeszarja magát a rendőrnőtől így utólag :D
Feb 20, 2022 23:23:35

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Feb 20, 2022 23:24:07
Válasz
(1)
Sziasztok, sodi tudja már?
Mifaaaaaaaaaaaan
Feb 20, 2022 23:24:07

Szerző: Ogre papa (Snecológus-pontszám: 3412x1) Feb 20, 2022 23:24:08
Válasz
(14)
Andi
Merci kihúzta a routert.

Pedig ez az én szórakozásom volt, anno.
Feb 20, 2022 23:24:08

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 20, 2022 23:24:13
Válasz
(11)

Nyomtass pár ilyet az irodában recskás.
Feb 20, 2022 23:24:13

Szerző: Kaffka Tiborné (Snecológus-pontszám: 5957x2) Feb 20, 2022 23:25:01
Válasz
(1)
Nem hittem hogy ezt mondom de most komolyan sajnálom tibiéket. Amit most végig kell hallgatniuk baszki….
Feb 20, 2022 23:25:01

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) Feb 20, 2022 23:25:05
Válasz
(3)
Zsénó
kisboros is megjelent:

Kisrühes ezek miatt is maradt, a kutyaszexnél..XD Kis zsiros hajú kutyabaszó.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Feb 20, 2022 23:25:05

Szerző: echelon mérnök Feb 20, 2022 23:26:11
Válasz
(1)
Furcsa lenne, ha ma már nem lenne kontent :D

Feb 20, 2022 23:26:11

Szerző: hejneken (Snecológus-pontszám: 7618x3) Feb 20, 2022 23:26:17
Válasz
(1)
Megint a médiaetika...
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Feb 20, 2022 23:26:17

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 10353x5) Feb 20, 2022 23:26:23
Válasz
(2)
Ropke 6 nap telt el a Remeny Reggele ota.
A munka nem megoldás.
Feb 20, 2022 23:26:23

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 20, 2022 23:26:47
Válasz
(2)
Buzi Endi, olyan a faszod mint Usain Bolt száz síkon: verhetetlen.
Feb 20, 2022 23:26:47

Szerző: berlini_vlogger (Snecológus-pontszám: 2007x1) Feb 20, 2022 23:26:47
Válasz
(32)
Húúúúú geci ez fárasztó volt.... Na akkor egyben az előzővel.

* Mercikéék még délután megbeszélték, hogy kezelni kellene a Gyagyást, orvosnak. Csak senki nincs aki beutalja. Az hulla részegen esik haza, és alszik. Sajnos itt pár órát nem jegyzeteltem, de igazából sok minden nem történt, csak hogy el kéne menniük még ma.

* Loop, hogy ő mind a kettejüket szereti, szeretettel, egyiket se szerelemmel, ő ilyet soha nem mondott.

* Ő milyen egyedül van, és senki nem viseli el az ilyen hülyéket és mit csináljon

* Elmegy mekibe, de aztán mégse, mert még megszöknek a bentlakók

* Folyamatos loop, hogy menjen fodrászhoz, meg műkörmöshöz mert nem nőies, és ő nem buzi, és egy nőt akar.

* Bőgés, könyörgés, hogy ne menjenek el

* Sodi nem férfi, és soha nem is lesz az a Tranyó szerint, és mi a fasznak neki a kondibérlet

* Betelefonáló szerint miért nem a Békába szerelmes, akkor lehet ott maradnának

* Fejhangon visítása a Békának, hogy neki segítsen, bőgve vonyítás, hogy üljön le

* "Ma este neeee ma este neee, ma nem" "Segíts nekem és legyél a szövetségesem"

* Kit érdekel mennyi rendőrt küldenek a rendőrök

* Ő mindent megtesz ezért a kettőért, nem a Merciért, mind a kettőért, ő most abban van

* A kibaszott mikró miatt rendszeresen szart se érteni

* Merci közli a gnómmal, hogy dögöljön itt meg egyedül az unalomban

* Jutka javasolja, hogy kezdenek egy hetet, újrakezdéssel. Mercike szerint nem. Jutka aggódik a gnómért, hogy látod nem fogja bírni. Merci közöli, hogy bírni fogja, mert kénytelen lesz. Sodi megint vonyítani kezd. Merci szerint sodika alkalmatlan a társas életre.

* Vernyog, hogy milyen szép. Merci közben üvölt vele, hogy száljon le róla.

* Megint vonyítás, mintha bőgne, de nyilván nem. A szokásos vergődés csak, korábban meg is jegyezte nagy büszkén, hogy őt mindenkit meg szokta sajnálni

* Taknyos nózival hüppögés, hogy ő mit akar és maradjanak.

* Tranyó elköszön, és sziasztok. Sose tudjuk meg mi lesz a vége.

* Rollerrel nekivágott a Gyagyás sörért, meg hogy ne otthon hisztizzen az éjszakának. Amit az ozmó nem kedvel. Részegen egyébként, korábban ő mondta, hogy vele ilyen még nem volt, hogy felkel és nem józanodott ki

* Természetesen kurva minőségi, elmegy a kép, a hang szakadozik, a szél fúj, a roller nyervog. "Az ozmó nem szereti a rollert". És leadjuk az eszközt.

* Inkább sétálunk elmebeteg vihogással. Most neki épp ez most jó. De persze azért kicsit sajnáltatja magát, hogy tényleg megoldana mindent ha betörné a fejét. Viccen kívül szereti mind a kettőt.

* Másnak is feltűnt, hogy ilyenkor mindent háromszor ismétel el?

* Ilyenkor ő produktív és boldog amikor itt vannak. Megjegyezném, péntekre meg kellett volna valami melót csinálnia, természetesen még rá se köpött.

* Szeretné a kozmetikust, fodrászt, körmöst. Mert ő szeretné, ha arra jönne haza, hogy nézze meg milyen jó. Szerintem Dallas-on nevelkedett vagy ez nem tudom milyen berögződése.

* Pakoljuk befele a sörikét. Nem számolom, de ez vagy 10 darab volt. Törppapa sapkájával a pofáján fizet is, és mehetünk haza. Egyet meg is iszunk hazafele.

* Most majd ott vannak mellette és tud koncentrálni a munkájára. 2 napja megállás nélkül részeg, azért ez igazán érdekes kód lesz.

* Sodi szerint a faszpinás nem mond semmit, hogy mi a jó neki. Meg mit akar. Mondjuk nekem rémlik, hogy a pofájába süvölt, hogy hagyja békén a picsába és kussoljon. Ő 3 hónapja van ebben, hogy mi a jó neki és miben tud segíteni. Gondolom valami puha tanfolyamon tanulta, hogy azzal tudja megfogni a tranyókat, ha lefikázza hogy néznek ki. És nincs kommunikáció az a baj.

* Most leültünk seizába, és nekiállunk piálni.

* Tegnap ő még csak csúnyán se nézett rá amíg történtek a mittudoménmik. Szerinte az tök rendben van, hogy ő visít és toporzékol, mert így vezeti ki a feszültséget, és így nincs benne semmi feszültség. Ezért tudja elviselni a verést is anélkül, hogy csúnyán nézne rá.

* Szerinte amikor vérzett akkor se visított meg toporzékolt.

* Indulunk tovább, ő semmi rosszat nem csinál. Sose. És most nincs gond. És nem beszélünk róla mi történt, mert nem érdekli.

* A kapuban ő le fogja állítani a lájvot. Kezd üvölteni, hogy médiaetika. Mert ő olyat nem csinál, hogy ő belép és azok csinálnak valami privátot. Ilyet ő sose csinál, egyszcsercsak amikor volt a véres helyzet. Nyilván arra nem emlékszik, hogy ma már egyszer megcsinálta. Aki látni akarja a Mercit, az zárja be az ablakot (az nem derül ki, hogy Biggysmalls szerűen el kell ismételni a nevét Mercicának miután becsuktuk az ablakot vagy hogyan fogjuk attól látni)

* Kezd felbaszódni, hogy ő nem szokta emlegetni, hogy ígymegúgy szereti a Mercit. Gondolom Viktorsz mégse vette fel akkor tikosszolgálati módszerrel, ahogy bevallja. De mind a kettőt szereti az a lényeg. Ő mindenkit szeret. A Békára gondol amúgy. MErt ő az akit senki nem tud elviselni csak ő. És ő persze soha nem bántotta a Jutkát.

* Bárki mondja, hogy mehet hozzájuk mind a kettő akkor menjenek mert ott jobb nekik. Ja és persze fizesse az illető a kaját-piát. Megint az a lényeg, hogy ő nem megvenni akarja őket. Gammertől is megkérdezte ezt.

* Kiröhögte az ötletet, hogy a Judka maradjon, a Merci meg elmehet.

* Köcsög Bandi azt mondta, hogy nem mehetnek és nem eteti itatja őket.

* Elnökúrhoz ha mehetnek, akkor menjenek mert biztos jobb, ha ennél jobb hely van, fizesse a kaját-piát. Biztos ő a legrosszabb ajánlat, persze duzzogó hangon. Mert majd most mindenki leszarja kezét-lábát. Kezd nyüszíteni, hogy ő szereti meg imádja ha itt vannak, és úgy tud dolgozni, hogy azok fekszenek az ágyon és szuszognak. Mert neki meló közben jólérzi magát ettől és neki jól kell éreznie magát különben nem tud koncentrálni. Ez mondjuk magyarázatot ad rá, hogy a faptop miért világít a gecitől messziről - olyankor is jólérzi magát a meló közben.

* Újra végigmegyünk rajta, hogy ő leállítja a live-ot a kapuban, mert sose csinált ilyet. Mert jogos lenne ha ezt csinálná, hogy itt vannak a nézők, és akkor azok elindulnak a gecibe, az jogos lenne.

* Közben fújtatva, orgazmus hangokkal szürcsöljük a sörikét. És azok fel se fogják milyen jó ez neki, mert ő benne mennyi feszültség volt.

* Keményen leszarjuk a rendőröket, ha odamennek, kit érdekel. Mert pont ott sétáltunk el mellettük, ahol amúgy tilos. Közben lassan hazaérünk. De még megyünk egy kicsit, mert még kicsit nem megy fel. Még megisszuk a sört. Remélem mire felér, azok már a kocsiban ülnek :D

* Suttogva tudatja, hogy nincs kedve felmenni, inkább itt vagyunk az utcán.

* A rendőr azért szarta le, mert a migrikkel vannak elfoglalva (ami ő nyílván nem), mert valami migrit baszogatott a rendőr.

* Újabb nyüszítés, hogy nincs kedve hazamenni. És ez nem jó, hogy nincs kedve hazamenni a saját! lakásába (ahonnan már párszor kibaszták a hajléktalanok). Mert nem akarja a vitát ami volt. Amiben ő persze ártatlan, most ahhoz nincsen kedve.

* Egyedül se akar lenni, és bőg. Nyilván nem azért, mert tudja, hogy azok nézik (nézik, és röhögnek rajta amúgy).

* Kezd ordítani, hogy a vitát se akarja meg az egyedüllétet se. Kezdi a kamubőgést. Nincs a világon aki elhiszi neki szerintem. Judka megjegyzi, hogy várható volt. Megy a folyamatos kamubőgés, hogy miért nincs béke.

* Judka közli, hogy reggel fél héttől iszik és ordít azért nincs béke.

* Sodika szerint az a megoldás, hogy elfogadja a felelősségét és bevallja.

* Merciék dühöngenek, hogy egy szöveget ismétel egyfolytában, ki bírná ezt elviselni. Közben Sodi lent egy szöveget ismételget, hogy mit akar. És hogy mire fel üvölt vele egész nap Merci. Szerintem konkrétan nem fogja fel, hgoy egyfolytában üvölt. Most is épp. És nem azt érzi, hogy mi a szarért üvölt vele ez a geci, hanem hogy milyen szép. Mert ennyire szép. Közben Merci fel van háborodva, hogy a haját szidja meg hogy hogy néz ki.

* Megint kezd bőgni, hogy ővele üvölt, és közben neki nincs negatív érzése nincs, hanem hogy hűgeci dejó nő. És milyen gyönyörű, és milyen jó, hogy itt van.

* Ez megy folyamatosan, különböző permutációkban.

* Sodi nem akar ide férfit, az bassza föl. Hogy férfi a Merci. Kis kamubőgéssel.

* Geci unalmas, mind a két oldal (a Gnóm az utcán, a hajléktalanok a Gnóm lakásában) ugyanarról loopol.

* Mercinél azért van ez, hogy nincs erre igénye, hogy magára költsön, mert a családban náluk se költött az anyja (a kurvakemény cigányasszony, aki szétbaszta mindenki száját).

* Sodi közben elindult újra, erőltetett kamubőgéssel.

* Valaki küldött ezer forintot fodrászra (végre nem euronak mondta), azonnal elmúlt a vernyogás meg a bőgés. És hogy a kettő cica menjen fodrászhoz, nem az egy cica.

* A chatnek igaza van a Recsi szerint, hogy ő nem a Mercicába szeretett bele, hanem a gondolatba, hogy van aki hazavárja. Nem tudja mi az ideálja, ez az ideálja ami most van.

* Pár köcsög közben simogatja a Gnómot a chaten, remélem eltörik a lábuk.

* CICÁNAK SZÉP A SZEME, SZÉP AZ ARCA, HARMÓNIKUS!!!4444

* Sodrák lefeküdt a betonra aludni kicsit, aztán felkelt. Tranyó szerint meg is érdemli, hogy a földön feküdjön.

* Alszik egy kicsit, pihen egy 10 percet a picsába.

* Merci szerint Sodi kihasználja, hogy nincs hol lakniuk

* Sodi fekszik tovább, néha vonyít meg bőg. Nem akar egyedül lenni többet soha.

* Merci már az autót is leszarja

* Valahova sétáljunk el, aztán instant bőgés. Nem tud nyugodtan hazamenni, meg nem is tud itt lenni. De fekszik tovább. Blahára edzés folyik. Néha random felüvölt, hogy nem akarja. Merci közli, hogy leszarja, hogy sír. De bezzeg mikor mondja neki, hogy hagyjon valamit abba, akkor nem hagyja.

* A gnóm motyog, nehezen kivehető, de amennyire értem arról loopol, hogy szereti, hogy itt vannak és nem akarja a veszekedést. És nem akar felmenni veszekedni, ezt mindig üvöltve közli.

* Merci meséli, hogy milyen kényszeres. A csapot is elzárja 45x, mert annyiszor el kell. Szerinte ezért fogy napi 3 tusfürdő, mert kényszeresen fürdik is, egy órát van a kád nélküli fürdőszobában.

* Sodi közben őrjöng fekve, meg hüppög.

* Ő mindent megtesz, akkor most mi a geci van, mi a fasz van. Merci közben próbálja lebeszélni a Békát, hogy az lemenjen érte, mert Sodi csak sajnáltatni akarja magát.

* Sodi egy újabb monlóg után vonyít megint.

* "Merci szép szép szép nő"

* Sodi elindul még sétálni, de a söröket nem akarja cipelni, ezért kipakolja, és majd összeszedi ha visszaért. Ezen jót vihorászik. Mind a kettő maradjon itt örökre. Ne basszuk fel, hogy utolsó este. Szerintem lehet az éjjel megöli őket, és a bőrökben fog aludni.

* Találta valami Krisnás könyveket, jól elviszi és meg fog világosodni. 8 sörért nagyszerű csere.

* Merciék közben porszívóznak este 10kor, vélhetően a szomszédok nagy örömére. Sodi tovább loopolja ugyanazokat a faszságokat. Lihegős hisztit hallhatunk, hogy nem akar egyedül lenni, de a veszekedést se akarja. Hazamegyünk és megnézünk egy filmet. Merciék lelőtték a live-ot.

* Melóhelyre nem megy, nem tud beköltözni, mert van kamera, és felkérdeznék. Ebben a Merci az okos, mert észrevennék és nem lehet.

* Azt akarja, hogy nyugalom legyen és ne veszekedés és ne legyen egyedül, de ez egy vágyálom, nem az számít ő mit akar. A fejem közben megfájdult a folyamatos loopoktól.

* Nézegetjük a csokiboltot "NYEEEEM TUDOOOOM"

* 220x meghallgatjuk, hogy "Nem tudom". De mivel kezd hideg lenni, menjünk be fűtött helyre mert fázik.

* A lépcsőházban a live-ot nem lőttük le, de bontunk egy sört.

* Innentől a jó melegben loopolás van ugyanazokról, amikről már volt szó.

* Egész nap kommunikálni próbált, de mindenből balhé lett, és nem tudja és nem tudja és nem tudja. Egyre hangosabb hálisten. És megint vonyít. A sírás se jó, mert attól is ideges lesz. Próbálja őket nem zaklatni hülyeségekkel, inkább eljön. Ezt máshol eső után köpönyegnek hívják. Mert nem tudja. Mert mit csináljon, azt mondta zavarja a sírása meg a nyüglődése. Ezt egyébként mi a faszért kell mondani valakinke?

* Most már be kell fejezni, mert szarnia kell, és hazamegy szarni. Pedig az fhosná, ha szarna az utcán ahogy tanulta a gyöngyörű Mercicától.

* Nem kell az egész napos vita (amit ő generál), de az egyedül lét se. Immárom 16ezredszer is ezt végighallgathatjuk. Azóta is iszik, biztos örülni fognak reggel neki melócsában. Közben a péntekre kellett melóban gondolom egy sort se haladt. Nem akar egyedül lenni, brühühüű

* Minden este véresre van verve szegény Sodrák. Nem akarja. Nem nem nem nem nem nem nem nem akarja egyedül abban a lakásban. Nem. Nem. Nem. Eret akarok vágni, folyik az agyam a nemektől.

* Fel kell mennie kakilni, vagy elmennie máshova. Lehet oda megyünk kakilni. De azt nem akarja megmutatni, szóval haza kell mennünk. Fel kell menni kakilni, erről egyre hangosabban vihog.

* Kettes csatorna az, ahol élőben az utcán szarnak. Az a kolléganő műfaja, ahhoz neki még fel kell nőnie.

* Mi a fasz, hogy a saját lakásában ő nem is sírhat. Vonyítva belebüfög a képbe. Ő attól még ember, hogy érzelmi kirohanásai vannak, és azért bőg itt.

* Az új felesége a radiátor. Szarni még mindig nem mentünk. Remélem hirtelen elkapja, és nem ér fel a lakásba, és belefosik a gatyájába

* "Ez showműsor" loop

* Géza azt mondta az őszinteség a megoldás, ezen ő elgondolkodott, és ő most őszinte. Őszinte. Ezt 45x elismételve. Ettől igazzá válik! Ilyen looppal felmegy, az vicces lesz...

* Telefon is mindjárt lemerül

* Bontunk még egy sört.

* Mindennel baj van :'( Mi ebben a műsírás? Ez valóóóóóódi brühühüüüü Most már hürüttel vonyít a torkában. Kiadja a feszültséget és majd utána megy föl. Szerintem picsa részeg lesz megint, holnap majd megint csőtörés fog bekövetkezni Linz környékén.

* Valaki bekopogott az ajtón. Remélem rendőrnéni. Hirtelen teljesen elmúlt a bőgés. Én nem tudom, de aki épp ki van borulva az csettintésre nem tudja abbahagyni szerintem...

* Üvölt mint a sakál a nővel valamit a rendőrökről. Sajnos egy kurva szót se tudok németül. Szerintem nem rendőrök (a chaten is ezt írják), de kérdezgetik, hogy kell-e rendőr szerintem.

* Mégis a rendőrök voltak. Húzzunk már a gecibe.

* Menjünk a picsába, mert ő csak az új feleségével van, a radiátorral akit meg akar baszni. Erről most új loop indul

* A rendőrnő (kivételesen nem néninek hívta) folyamatosan a pisztolyon tartotta a kezét. Véletlen se lehet köze ahhoz, ahogy kinéz, meg viselkedik, meg amilyen agresszív lett. Erről is belendül egy loop.

* Köpött egyet az ajtó felé, TE KÖCSÖG, TE SZUTYOK felkiálltással, mert miért kell ott tartania a kezét a pisztolyon.

* Ezen egyre jobban bepörög. Hálisten egyre hangosabb. Ezt csinálta a geci picsa. Hogy 10 percen keresztül amíg beszélgetett az fogta a pisztolyát. Ez sértés geci. Ez mi a faszom. Tán átharapja a torkát (és megint kezd üvölteni). Ebbe most teljesen beleborult. Normális ember ilyet nem csinál.

* Most már 5 perce loopol erről. Egyre jobban átköltve a történetet. Erről is bőg. Meg köp. És ez életveszélyes fenyegetés. Ezt csinálta. Ilyet ne csináljon. Ő sose bántott senkit... És ez olyan geci sértő.

* Lemerülünk, szarni is kell, az ajtóig elmegyünk. Kezdi megint a loopot a beleegyezés nélküli lájvozásról.
Feb 20, 2022 23:26:47

Szerző: sodi, a sármos Feb 20, 2022 23:26:51
Válasz
(6)
Feb 20, 2022 23:26:51

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Feb 20, 2022 23:26:59
Válasz
(7)
Kaffka Tiborné
Nem hittem hogy ezt mondom de most komolyan sajnálom tibiéket. Amit most végig kell hallgatniuk baszki….

Maradt még a partvisnyélből.
Feb 20, 2022 23:26:59

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Feb 20, 2022 23:27:05
Válasz
(1)
Kaffka Tiborné

Szerintem Merga már lehúzta az összes redőnyt és kicsavarta az asztal lábát.
Feb 20, 2022 23:27:05

Szerző: Sodmány a tokmányorrú (Snecológus-pontszám: 8697x4) Feb 20, 2022 23:30:17
Válasz
(3)
Gyagyás adj hálát, hogy a birkatürelmű osztrák rendőrökkel van dolgot. USA-ban már a sokkolót kaptad volna az ovas képedve, vagy rosszabb esetben golyót a két szemed közé.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Feb 20, 2022 23:30:17

Szerző: Kaffka Tiborné (Snecológus-pontszám: 5957x2) Feb 20, 2022 23:30:48
Válasz
(23)
Bejelentkezik hajnal 3 kor a Tibor, az arca véres, és a húsklopfolót tartja a kezében.
A háttérben egy felismerhetetlenségig összetrancsírozott holttest, cafatok a falakon.
Megszólal egy jól ismert hang: kapcsold már ki te rossz ratyi
Feb 20, 2022 23:30:48

Szerző: Sodi lankadt pitonsza Feb 20, 2022 23:30:51
Válasz
(1)
Végre kikapcsolta inkább ezt a kibaszottul semmit mondó loopolt fos liveot ez az elmebeteg. Nagyon reménykedem benne, hogy egyszer valaki tényleg mocskosul megveri már végre, hogy aztán végre pezsgőt bonthassak
Feb 20, 2022 23:30:51

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 20, 2022 23:30:53
Válasz
(3)
img.sodika.dk/imgur.com/v0PrUB2.jpg

A Lenin-atomjégtörő (színezett)
Feb 20, 2022 23:30:53

Szerző: Ogre papa (Snecológus-pontszám: 3412x1) Feb 20, 2022 23:31:13
Válasz
(0)
sodi, a sármos

Mint valami elbaszott élére állított göcsörtös krumpli.
Feb 20, 2022 23:31:13

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Feb 20, 2022 23:32:07
Válasz
(4)
Sodmány a tokmányorrú
Gyagyás adj hálát, hogy a birkatürelmű osztrák rendőrökkel van dolgot. USA-ban már a sokkolót kaptad volna az ovas képedve, vagy rosszabb esetben golyót a két szemed közé.

Ne viccelj! Ahogy múltkor megtapasztaltam én is tényleg borzasztó irritáló módon mászik bele az ember arcába, minden idegrángása ordít azért hogy vessenek véget neki. Már rég agyonlőtték volna mint a helyi bolond aki rátámadt a rendőrökre.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Feb 20, 2022 23:32:07

Szerző: Ogre papa (Snecológus-pontszám: 3412x1) Feb 20, 2022 23:33:09
Válasz
(3)
sodi, a sármos

Képen keresztül is hányingerkeltő ez az undorító amorf fej. Valahogy sajnálom azokat a trollokat akik élőben látják ezt az undorít vizuális környezetszennyező holokausztotm
Feb 20, 2022 23:33:09

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Feb 20, 2022 23:33:40
Válasz
(4)
Kaffka Tiborné
Bejelentkezik hajnal 3 kor a Tibor, az arca véres, és a húsklopfolót tartja a kezében.
A háttérben egy felismerhetetlenségig összetrancsírozott holttest, cafatok a falakon.

Íjjjj, nagyon előttem van a kép!

Bebaszva loop-olja cigivel a kezében, hogy "engem nem érdekel, velem nem szórakozik senki!"

Mindeközben Jutka háttérben sír; "fejezd már be!"

Megyek is, alszom egyet! Hátha valóra válik! :')
Feb 20, 2022 23:33:40

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 20, 2022 23:37:27
Válasz
(6)
Tibinek meg Judgának amúgy mik azok az IFA-sofőr tetkók a karjaikon?
Feb 20, 2022 23:37:27

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 20, 2022 23:38:43
Válasz
(0)
mivel fejeződött be asodi sirámai adás? lakás vagy lépcsőház?
Feb 20, 2022 23:38:43

Szerző: Kaffka Tiborné (Snecológus-pontszám: 5957x2) Feb 20, 2022 23:38:43
Válasz
(4)
berlini_vlogger
Húúúúú geci ez fárasztó volt.... Na akkor egyben az

Te jó ég, respect
Feb 20, 2022 23:38:43

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Feb 20, 2022 23:40:13
Válasz
(3)
Ez volt Sodi vlogja előadásában a Nem tudom című lájv.
Még várnék nem tudom-tól egy Sodi vlogja bejelentkezést.
Feb 20, 2022 23:40:13

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Feb 20, 2022 23:41:00
Válasz
(1)
xray

bejárati ajtó, médiaetika és lelőtte a lájvot, mielőtt belépett volna a lakásajtón
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Feb 20, 2022 23:41:00

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 20, 2022 23:41:51
Válasz
(8)

Ha Krumplifej urat megfordítanánk, egész jó Recskaboy-fej replikát kapnánk.
Feb 20, 2022 23:41:51

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 20, 2022 23:42:58
Válasz
(7)
Sodi, te tanultál pedagógiát, tehát pedagógus vagy. Tanultál médiaetikát, tehát médiajogász vagy.

Én jártam az orvosira, megműthetlek?
Feb 20, 2022 23:42:58

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 20, 2022 23:44:46
Válasz
(2)
Zsénó
bejárati ajtó, médiaetika és lelőtte a lájvot, mielőtt belépett volna a lakásajtón
nszksz
Feb 20, 2022 23:44:46

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Feb 20, 2022 23:44:53
Válasz
(7)
fogcsonkos angolna
Tibinek meg Judgának amúgy mik azok az IFA-sofőr tetkók a karjaikon?

Merci keresztjéhez hasonlót utoljára a csepeli papírgyári strand büféjében láttam. Csapos volt az illető, és nyolc teli korsót hozott ki tálca nélkül.
Feb 20, 2022 23:44:53

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 20, 2022 23:48:19
Válasz
(6)
Andi
Merci keresztjéhez hasonlót utoljára a csepeli papírgyári strand büféjében láttam. Csapos volt az illető, és nyolc teli korsót hozott ki tálca nélkül.

Nekem is ilyen nyolcvanas évek vége, félig késescigány-félig punk nyolcadik-tizenharmadik kerületi, haver által csinált (izzított kerítésdróttal, ólmos festékkel) tetkó utóérzésem van.
Feb 20, 2022 23:48:19

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 20, 2022 23:58:45
Válasz
(21)

Feb 20, 2022 23:58:45

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Feb 20, 2022 23:59:47
Válasz
(27)

Feb 20, 2022 23:59:47

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 10353x5) Feb 21, 2022 00:04:09
Válasz
(3)
Nem baj Endre, ha mas nem legalabb a ruhatetvek ottmaradnak neked
A munka nem megoldás.
Feb 21, 2022 00:04:09

Szerző: berlini_vlogger (Snecológus-pontszám: 2007x1) Feb 21, 2022 00:05:53
Válasz
(2)
xray

A lakás előtt
Feb 21, 2022 00:05:53

Szerző: Elsőéves (Snecológus-pontszám: 7420x3) Feb 21, 2022 00:06:54
Válasz
(8)
Na de nem az a kérdés, hanem hogy a melócsában reggel tudunk-e indulni? :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Feb 21, 2022 00:06:54

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 21, 2022 00:10:11
Válasz
(1)
berlini_vlogger
A lakás előtt
pofátlan dolog volt, mert sokan végigszenvedték a lépcsőházi műsírás műsort, a katarzist meg kinyomta.
Feb 21, 2022 00:10:11

Szerző: sodika halálvágya (Snecológus-pontszám: 22894x11) Feb 21, 2022 00:11:27
Válasz
(4)
Elsőéves
Na de nem az a kérdés, hanem hogy a melócsában reggel tudunk-e indulni? :D

Bárcsak lehetnék légy a falon, mikor Púposnak elő kell vezetnie, mire jutott a pénteki feladatával.

Ha a hétvégi fogyasztásából indulunk ki, részeg lesz még reggel is.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Feb 21, 2022 00:11:27

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26257x13) Feb 21, 2022 00:12:15
Válasz
(0)
Kaffka Tiborné

*Elindítja a Titok c. filmet*
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Feb 21, 2022 00:12:15

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Feb 21, 2022 00:12:29
Válasz
(11)
gobesug

Olyan, mintha Sneci Humphrey Bogartnak képzelné magát és épp a Casablancát próbálná újrajátszani :D
Feb 21, 2022 00:12:29

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 21, 2022 00:15:36
Válasz
(0)
sodika halálvágya
Bárcsak lehetnék légy a falon, mikor Púposnak elő kell vezetnie, mire jutott a pénteki feladatával.

Ha a hétvégi fogyasztásából indulunk ki, részeg lesz még reggel is.
nem fog bemenni, ha egyáltalán be kell mennie.
Feb 21, 2022 00:15:36

Szerző: Basom_Assad Feb 21, 2022 00:18:05
Válasz
(12)
Rendőri beszéd összefoglaló röviden: rendőr néni megkérdezte mi az anyját csinál ilyenkor recskaboy felháborodva számon kéri hogy mit akar ő itt? Ő streamer vagyok nézőkkel beszélgetek hetyetye (agyvérzés a kiejtése Hófehér piros loopot kapok tőle) rendőrnő konkrét megmondja neki hogy keressen akkor más Hobbit inkább (szóval ebből a felháborodás) gyagyás még tovább arcozik H Ő tudni szeretné hogy a rendőr mit akar itt.
NEAAAHH
Feb 21, 2022 00:18:05

Szerző: berlini_vlogger (Snecológus-pontszám: 2007x1) Feb 21, 2022 00:18:27
Válasz
(0)
Szerintem jobban jár, ha tényleg részeg lesz holnap még. Úgy leszarhatja, hogy örülhetünk. Ha már nem lesz, akkor olyan másnapos lesz, hogy beledöglik.
Feb 21, 2022 00:18:27

Szerző: tyodika Feb 21, 2022 00:19:34
Válasz
(1)
xray
pofátlan dolog volt, mert sokan végigszenvedték a lépcsőházi műsírás műsort, a katarzist meg kinyomta.

De SZHÁZ SZHÁZALÉKOSAN csak médiaetikai megfontolásokból. Illetve mert Mejcica beszakította volna a másik dobhártyámat is.
Verés. Mindegy.
Feb 21, 2022 00:19:34

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Feb 21, 2022 00:19:46
Válasz
(28)
Kiszivárgott egy teaser a holnapi liveból:

Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Feb 21, 2022 00:19:46

Szerző: sodika halálvágya (Snecológus-pontszám: 22894x11) Feb 21, 2022 00:23:27
Válasz
(2)
xray
nem fog bemenni, ha egyáltalán be kell mennie.

Hát, az alapján, h már rászóltak, h ne lógjon többet, meg csőtörésre hivatkozva ment haza Mergáékhoz, én inkább arra tippelnék, hogy kell.

De abban nem lesz köszönet. Ha tényleg megtörténik.

Feb 21, 2022 00:23:27

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Feb 21, 2022 00:24:54
Válasz
(2)
Remélem azóta megcsináltad a gomb eltüntetést Endre! Tudod, péntekre kérte a főnök!
Mifaaaaaaaaaaaan
Feb 21, 2022 00:24:54

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 21, 2022 00:30:00
Válasz
(3)
Mi a hugyos lófaszért kéredzkedik el, amikor eleve homeoffice van? Csak az autista OCD-je miatt jár be, mert teljesen elborulna az agya ha ennyi rend se lenne az életében.
Feb 21, 2022 00:30:00

Szerző: GreenDevil Feb 21, 2022 01:13:52
Válasz
(2)
berlini_vlogger
Húúúúú geci ez fárasztó volt.... Na akkor egyben az előzővel.

NSZKSZ Trolléga, minőségi komment!!!
Minden egy folyamat
Feb 21, 2022 01:13:52

Szerző: hugykoszagu pinaszor (Snecológus-pontszám: 14200x7) Feb 21, 2022 01:22:22
Válasz
(6)
Tűzszünetben érdeklődnék trashvod-tól, hogy mik a trending videók az x-net irodában, illetve hogy lesz-e tranyó mirror is?
le vagy tiltva, kurva anyád
Feb 21, 2022 01:22:22

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Feb 21, 2022 01:33:39
Válasz
(4)
Most hallgatom vissza, és hogy kaffog a rendőrnek a hülye buzi. Semmi veszélyérzete nincs ennek a féregnek. Ez üdvözlendő hír.
Feb 21, 2022 01:33:39

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Feb 21, 2022 01:36:33
Válasz
(7)
Ha iszik a mutáns, egy idő után valami pszichotikus roham vesz rajta erőt, és olyankor nem lát, nem hall, csak nyomja a hülye OCD-s loopolós faszságait. Akár a rendőröknek is. Egyszerűen nem lehet leállítani, még erőszakkal sem. Márpedig az emberek többsége elviselhetetlennek találja ezt a nyomorékot, úgyhogy borítékolható, hogy szét lesz baszva a vekni záros határidőn belül. Természetesen mindig rá kell ezentúl hívni a rendőrséget, hátha eszkalálja a helyzetet úgy, mint Gyomán.
Feb 21, 2022 01:36:33

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Feb 21, 2022 01:36:39
Válasz
(1)
A hétvége alatt (szombat reggeltől) 37 oldalt termeltünk ide, nem semmi volt a műsor.
Kérni kéne Soditól hitelt, és kiadatni képes könyvben.
Feb 21, 2022 01:36:39

Szerző: Pofonfa Feb 21, 2022 01:38:02
Válasz
(3)
fogcsonkos angolna
Mi a hugyos lófaszért kéredzkedik el, amikor eleve homeoffice van? Csak az autista OCD-je miatt jár be, mert teljesen elborulna az agya ha ennyi rend se lenne az életében.

Szerintem vekni inkább ASD mint OCD. Az OCD az undorodik magától az általa nem kívánt, beteges gondolatok, rögeszmék és a kényszerképzetei miatt. Tehát az OCD felfogja azt, hogy a gondolatai és a viselkedésforma amit produkál az nincs rendben és nem normális azaz van szégyenérzete. Ebből kifolyólag nem kívánkozik emberek közé és nem keresi mások társaságát.

Az ASD ennek az ellenkezője. A tudatáig nem jut el, hogy a kóros kényszerképzetei, beteges mániákus viselkedése nem egészséges és a valóságtól teljesen elrugaszkodott. Ezt az ASD nem érzi problémásnak. Hanem pont ezt tartja teljesen normálisnak és evidensnek.
Pont mint vekni.
Mikor buszjegyre kellett, nem mondtad, hogy szar vagyok, igaz?!
Feb 21, 2022 01:38:02

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Feb 21, 2022 01:44:29
Válasz
(11)
Endre, ha olvasnád esetleg a fórumot: ha ezen túl lájvban akár csak beszédhang fölé emeled a hangerőt, automatikusan ki lesz rád küldve a yard. Baszd meg, ha anyád nem tudott megnevelni, és a szomszédaid is ilyen ernyedtek, akkor majd a kommenthaverjaid intézkednek a társadalom nevében. Egy egész társasházat terrorizálsz, te nyomorult alkoholista. Van fogalmad arról, milyen szar olyan helyen lakni, ahol van 1-2 ilyen hangoskodó seggfej? Nálunk is volt, hajnalban bömböltette a metált, hogy ne halljuk, hogy izomból veri a nőjét, az meg sikoltozik. Tudod, mi lett vele? Elköltözött, de nem önszántából, maradjunk annyiban.
Feb 21, 2022 01:44:29

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Feb 21, 2022 01:46:02
Válasz
(2)
Pofonfa
Szerintem vekni inkább ASD mint OCD. Az OCD az undorodik magától az általa nem kívánt, beteges gondolatok, rögeszmék és a kényszerképzetei miatt. Tehát az OCD felfogja azt, hogy a gondolatai és a viselkedésforma amit produkál az nincs rendben és nem normális azaz van szégyenérzete. Ebből kifolyólag nem kívánkozik emberek közé és nem keresi mások társaságát.

Az ASD ennek az ellenkezője. A tudatáig nem jut el, hogy a kóros kényszerképzetei, beteges mániákus viselkedése nem egészséges és a valóságtól teljesen elrugaszkodott. Ezt az ASD nem érzi problémásnak. Hanem pont ezt tartja teljesen normálisnak és evidensnek.
Pont mint vekni.

ne felejtsük el, hogy az OCD-je mellé a vekninek van egy jól fejlett narcisztikus pszichopátiája is, ergo pont hogy leszarja, mit gondolnak róla mások.
Feb 21, 2022 01:46:02

Szerző: Pofonfa Feb 21, 2022 02:04:02
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
ne felejtsük el, hogy az OCD-je mellé a vekninek van egy jól fejlett narcisztikus pszichopátiája is, ergo pont hogy leszarja, mit gondolnak róla mások.

Ezt aláírom. Akkor ezeket a jellemzőket keresztezve, kiállíthatjuk vekni személyre szabott kórisméjét: ASoDi
Mikor buszjegyre kellett, nem mondtad, hogy szar vagyok, igaz?!
Feb 21, 2022 02:04:02

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 21, 2022 02:11:33
Válasz
(0)
Mi történhetett azután, h bement a lakásba? Lehet hogy utána megint ott voltak rendőrök és az egész kompániát bevitték a yardra?
Feb 21, 2022 02:11:33

Szerző: PedoSodák Feb 21, 2022 02:14:00
Válasz
(1)
Gyönyörű ez a lejtmenet, nagyon közel a Blaha és/vagy gumiszoba ending! :)
Feb 21, 2022 02:14:00

Szerző: sodika halálvágya (Snecológus-pontszám: 22894x11) Feb 21, 2022 02:26:13
Válasz
(2)
xray
Mi történhetett azután, h bement a lakásba? Lehet hogy utána megint ott voltak rendőrök és az egész kompániát bevitték a yardra?

Folytatta a loopot, felvett egy elozo loopot (nincshumorod, fesdbeahajd, nemenjetekel), es Jutka meg Tibi lefogták/lekotoztek, amig el nem aludt.
Feb 21, 2022 02:26:13

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Feb 21, 2022 03:03:19
Válasz
(16)
Jutka pont úgy néz ki mint ha Horn Gyula belefulladt volna a Dunába és háromnapos vízihullává püffedt volna.
Feb 21, 2022 03:03:19

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12680x6) Feb 21, 2022 05:16:22
Válasz
(3)
Az érkező villamos elé esett és meghalt egy negyvenéves magyar állampolgár Linz belvárosában.

A 24.hu érdeklődésére a Linzi Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy K. E. F. halála ügyében idegenkezűség, illetve bűncselekmény gyanúja sem áll fenn.

A tájékoztatás szerint a járókelők hangos “nyem éjtem, nyem tudoom” kiabálásra és fókahangokra lettek figyelmesek a baleset bekövetkezése előtt.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Feb 21, 2022 05:16:22

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5333x2) Feb 21, 2022 05:17:47
Válasz
(2)
Nem olvastam még végig, lehet hogy nyílt kapukat döngetek, most tartok ott, hogy sír a tranyesznak, hogy maradjon. Egy jó tanács Sodi: ha felvágod az ereidet, akkor párhuzamosan vágj, ne merőlegesen, az elsővel csak a szeretteid figyelmét hívod fel, hogy baj van, míg a másodikba tényleg bele is tudsz halni, amit azért senki nem kívánna innen!
Endre egy pedofil!
Feb 21, 2022 05:17:47

Szerző: szaroshugyosmuffinbaszo (Snecológus-pontszám: 2430x1) Feb 21, 2022 05:24:27
Válasz
(1)
fogcsonkos angolna
Jutka pont úgy néz ki mint ha Horn Gyula belefulladt volna a Dunába és háromnapos vízihullává püffedt volna.

És akkor tényleg elmondhatná: "Három napja nem ettem te rossz ratyeeeee"
Feb 21, 2022 05:24:27

Szerző: MrsLipton Feb 21, 2022 05:58:04
Válasz
(7)
05:55-kor azt mondja Heinekent kortyolgatva, hogy Ő nem alkoholista...
Unka-bunga
Feb 21, 2022 05:58:04

Szerző: A régnemlátott buzidémon Feb 21, 2022 06:33:37
Válasz
(0)
MrsLipton
05:55-kor azt mondja Heinekent kortyolgatva, hogy Ő nem alkoholista...

Széjjel van.
És még mutogatja az undorító testét....
Feb 21, 2022 06:33:37

Szerző: Rossz_Ratyeee Feb 21, 2022 06:38:22
Válasz
(2)
Jól fog menni a meló ma is, elvileg a projekt ami péntekre kellett volna kész legyen, át lett csúsztatva mára, biztos meg lesz ma az a projekt főleg hogy a hétvégén alvás nem sok volt, és a ma reggel is egy utolsó fél sörrel indult
Így volt vagy nem így volt?!
Feb 21, 2022 06:38:22

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Feb 21, 2022 06:43:19
Válasz
(3)
5:50kor még full bebaszva sört iszik, de 6-tól semmi alkohol 1 hétig XD
Feb 21, 2022 06:43:19

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Feb 21, 2022 06:45:22
Válasz
(5)
6tól semmi alkohol és ez komoly.
Jöhet a kokain.
Feb 21, 2022 06:45:22

Szerző: A régnemlátott buzidémon Feb 21, 2022 06:46:45
Válasz
(1)
Trash csoportos haver
6tól semmi alkohol és ez komoly.
Jöhet a kokain.

Kokain?
Lófaszt.
Herbál, kristály, biofű,Kaufmanndil
Feb 21, 2022 06:46:45

Szerző: artem09 Feb 21, 2022 06:49:49
Válasz
(4)
Komoly, már reggel alkohollal kezdi, de egy hétig semmi alkohol. Sneci, aki éhgyomorra már sört iszik, az már idült alkoholista! Nem fogod kibírni 1 napig sem!
Feb 21, 2022 06:49:49

Szerző: based függő Feb 21, 2022 06:49:59
Válasz
(3)
"Ez az utolsó!" *még egy adag
"Ez már tényleg az utolsó!" *még egy adag
"Jó, de ez már tényleg az utolsó!" *még egy adag
"Ok, de innentől kezdve már tényleg egyet se!" *még egy adag

Előbb-utóbb csak megdöglesz te szerencsétlen.
Feb 21, 2022 06:49:59

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Feb 21, 2022 06:53:00
Válasz
(3)
Tudom, én vagyok a hülye de egy pillanatra elhittem, hogy tényleg kicsit magába szállt a púpos gnóm és rájött, hogy problémái vannak az itallal. Aztán megláttam, hogy a reggeli szájvíz helyett Heinekennel öblöget, majd rákezdett a “nem vagyok alkoholista” loopra. A siker c. film óta ez a kudarc egyértelmű előjele, így nem aggódom. :)
Ezt nyjem értyem
Feb 21, 2022 06:53:00

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Feb 21, 2022 07:04:36
Válasz
(17)
NYEM FATYOK ALKOHOJISTA!!!!!!
Álmodjatok Rémeket!
Feb 21, 2022 07:04:36

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48622x24) Feb 21, 2022 07:07:05
Válasz
(3)
De mi a faszert kell megint tagadni a nyilvanvalot? Buzi? Persze. Alkoholista? Egyertelmu.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Feb 21, 2022 07:07:05

Szerző: nemet mondtak (Snecológus-pontszám: 8861x4) Feb 21, 2022 07:07:30
Válasz
(12)
Recsító! Jóból mondom, hagyd már a faszba ezt a Géza gyereket!! Hülyeségeket beszél! Milyen alkoholizmus??? Neked semmilyen alkoholproblémád nincs. Te mindig mindent jól csinálsz, nem a te hibád, ami történik körülötted. :(
Még hogy alkoholista... Teljesen felesleges ilyen egy hetekkel bizonyítanod bárkinek is. Nyilván még tudnád állni, hiszen szó sincs alkoholizmusról az esetedben, nem erről van szó. Na de nehogy már mások mondják meg, hogy mit és hogy kéne csinálnod!?

Mint a hülye rendőr a lépcsőházban, az eszem megáll... Mi a faszt képzel? Kifizeted a lépcsőház rezsijét, azt csinálsz ott, amit csak a kedved tart!! Ha úgy van, egyszerűen odaszarsz a szomszéd ajtaja elé. Mi közük van hozzá?

Állj a sarkadra!
Feb 21, 2022 07:07:30

Szerző: cucksodi (Snecológus-pontszám: 6750x3) Feb 21, 2022 07:07:43
Válasz
(3)
Kár hogy nem tudja megállni, hogy ne igyon. Érdekes kísérlet lenni megnézni, hogy bírja az autipajzs az igénybevételt a folytonos felöntések nélkül. Nem vagy se pszichiáter se feketeöves snecológus, de szerény kis tudásommal is biztos vagyok benne, hogy komoly terheket vesz le a páncélról a folytonos kábulat és/vagy emlékezet vesztés
puskapoj
Feb 21, 2022 07:07:43

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 21, 2022 07:11:26
Válasz
(7)
Félig-meddig hotyfolt

Te mocskos girnyótestű! Hát hogy az anyádba nézel ki, minek mutogatod itt magad? egy hétig semmi alkohol? Fél nap után sírva fogsz könyörögni utána. Meg a hét nálad hétfő 6kor kezdődik? Szerinted munkanap hajnal 6kor kik iszogatnak? Eteted-itatod őket erre még ők hoznak szabályokat? A két csöves alkoholista becsicskított? :DD ezek a műsírások... Voltak már fogadalmaid... Edzés, nyelftanulás, adatlap frissítés. Ezt is annyira fogod tartani.

Na májleállás csá

"Streamelek a lépcsőházban aztán jön a rendőr. Miért jön arra rendőr? Nem tudott rá értelmes választ adni " :DD ez már tajgi szintű paranoia?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Feb 21, 2022 07:11:26

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5333x2) Feb 21, 2022 07:12:52
Válasz
(2)
Ugye a tegnap előtti rendőr videón Komissar Hans azzal viccelődött, hogy ezeket le kéne lőni, tegnap a rendőrnő már csak a provokációt várta... Jó lesz ez
Endre egy pedofil!
Feb 21, 2022 07:12:52

Szerző: trashvod (Snecológus-pontszám: 12873x6) Feb 21, 2022 07:13:10
Válasz
(2)
Jó reggelt!

Reggeli Sodi-flokk mirror: trashvod.com/w/32VHnxPP62U9HECRB9YsY1
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Feb 21, 2022 07:13:10

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Feb 21, 2022 07:25:40
Válasz
(1)
Mutasd a gombot Gyagyás!
Feb 21, 2022 07:25:40

Szerző: trashvod (Snecológus-pontszám: 12873x6) Feb 21, 2022 07:27:36
Válasz
(4)
hugykoszagu pinaszor
Tűzszünetben érdeklődnék trashvod-tól, hogy mik a trending videók az x-net irodában, illetve hogy lesz-e tranyó mirror is?

Semmi extra, aktuálisakat nézték, de nem csak Sodit, Tibit is.

Van Merci mirror is (https://tarshvod.com/mercimirror), csak ezzel együtt két kihívás jár:
1) egyszerre egy ember csak egyet tud mirrorozni, ha Endre is tolja, Endre lesz mirrorozva

2) Tibi közönségét nehezebb elérni, pl. tagosban spammelni

Ha valakinek van ötlete a mirror népszerűsítésére vagy netán üzemeltetni szeretné, dobjon egy mailt vagy üzenetet (TrashVOD -> Kapcsolat)
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Feb 21, 2022 07:27:36
« 8883 8884 8885 8886 8887 8888 8889 8890 8891 8892 »
1734157 komment.

109 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™