Ja bocs látom te is ezt írtad. Aszittem a korábbi yt kommentet mondod. Legközelebb erre is figyelek
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nszksz a válaszokat!
Endre bazmeg, micsoda szánalmas fos vagy te! Nézd meg milyen menő a Tibi, amilyen laza, magabiztos mozdulatokkal szívja a csikket. Nem csoda, hogy rá mennyien kíváncsiak és mennyivel több feliratkozója van, mint neked.
Megint itt áll előtted a shikeresség zsinórmértéke, mint Andinál, csak le kell másolni és ömlenek majd a nézők meg a donétek. Azt próbáld meg megfigyelni, milyen mozdulatokkal szívja a cigit, hány ujjal fogja, milyen arckifejezéssel és merre fújja a füstöt, hány dekkre gyújt rá egy nap, stb. Mivel együtt töltitek a mindennapokat, van bőven lehetőség kifigyelni, tanulni, lemásolni.
Tologassad csak szépen egymás után a csikkeket, majd mi itt a fórumon adunk visszacsatolást, jól csinálod-e, jók-e a mozdulatok, stb. Ahogy eddig csináltad, az elég buzis. De te nem vagy buzi, nem?
Lel nem gondoltam volna hogy ennek a képnek még snecológiai vonatkozása lesz egyszer :D

Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Kétségtelen, hogy megtud élni a zenéből, én ezt nem vitatom. De ott még a csöves indián "Lila Cigány" is, 100-as piros marlborot szívott!...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Hát ez az, továbbra se értem miért nem térdeltette le a nő a gyagyást.
Vagyunk itt egy páran akik személyesen néztük végig, hogy ezek a retardok szétverik a nemes ügyet.
A legjobb az volt, amikor szóba került asodi és volt rácsodálkozás hogy párunknak "közös a hobbink". Xd
Akkor a tegnapi is csak egy hangteknyikai pjóba volt a lépcsőházban Endre? :)
böri
Nyelvek tiszteletreméltó mívelője, még azt megkérdezhetem, hogy ez melyik rendőri intézkedés? Amikor a lépcsőházban volt? És jól értem, hogy kétséget kizáróan utal rá a rendőrnő, hogy a szomszédok hívták, nem a trollok?
NSZKSZ!
Nszksz, de ezt arab-magyar google translate-tel fordítottad?
🕎Endigame🕎
Adománypénzből, amit eredetileg a valódi Ligetvédőknek szántak illetékre, ügyvédre, szakemberekre.
Dettó én is így éreztem. :) Ráadásul nekem úgy jött le, hogy azért hívták ki a zsarukat, mert odaszart (ami nem elképzelhetetlen, mert ingerre panaszkodott.)
Gondolom volt nagy nevetés!XD Mi is tudtuk, hogy a két társaság teljesen más céllal volt a ligetben! És sajnálatos, hogy egy kis párt pénz , hogy tud rátelepülni egy civil kezdeményezésre, és azt teljesen tönkre tenni... Mert a retardok kaptak pénzt!
Az első héten is eltűnt a dobozbol a pénz, ha jól emlékszem. Nagyságrendileg 300 ezer.
Nszksz a shikeres beszivárgásért! A felbecsülhetetlen értékű dokumentumot ki is állítottuk a Snecológiai Múzeum levéltárában:
sodipedia.sodika.org/wiki/Szerelm%C3%BCnk_lapjai
Az számlán is tűnt el pénz, ha jól emlékszem, ami a büntire gyűlt össze. Amit a várnaihoz közelállók nyúltak le.
Egyértelművé kellene tenni szerintem, hogy ez csak fanfiction.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Amíg nincs ott a KEF aláírás, addig nem hivatalos. Gyagya sohase írja ki a nevét!
Sajnos az anyag hitelessége valóban nem fog megállni egyetlen eredetiségvizsgáló előtt sem. Még gólya szintfelmérőnek is beillene, hogy feltűnő a legendás KEF aláírás hiánya.
Persze, meg hát miért is írna ilyet?
"Szerződésben foglaltatik továbbá nevezett hajléktalan személy és lerobbant, alkoholista szakadék társának, Szedunka Juditnak etetése-itatása amely szolgáltatásért cserébe a két nincstelen senki, szardarab köteles a Nagyságos Úr, Kiss Endre Farkas talpát heti legalább 2 alkalommal végigcsókolni és személyéhez kedvesen viszonyulni. "
NEAAAHH
Így szerepel most is:
"minden bizonnyal ez csak egy snecológus fanfiction, de szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy az eredeti is hasonló stílusban íródott"
Óh, látom. NSZKSZ
Rendben, felvettelek NSZKSZ
na, ENDI BRÉK,csá
Csak annyira fér bele, mint a kappany hír. Nagyobb off a vahúr, meg haverjai. Hisz jó pár snecológus személyesen volt érintett. De ne félj, nem lesz itt oldalokon keresztül ligetes téma. Csak felbukkantak most. Viszont abban biztos vagyok, ha gyagya itthon élne, akkor most ezek lennének a haverjai és videózna és enné a borsófőzeléket.
Vagy ligetvédök kitüzöbe, kunyerálna a Vajdahunyad váránál, kis kancsal törpe "janikával!...XD De tényleg befejeztem!
há' elfáradt....gondolom magyarázkodni kéne a nézőinek, h miért nem ment Pestre...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
ha snecivel marad, akkor tényleg el fogja veszíteni ezt az erős bázist, aki kitömi zsetonnal, még az egyszerűbb lelkek is tudják azt értelmezni, hogy aki egy ilyen állat társaságában marad, az csakis a pénzért teheti
hehe
pontosan...eddig az volt, ő független, inkább a szálló meg a csavargás; nem szereti a kötöttségeket és ehhez tartotta is magát...na úgylátszik, van az az összeg, amiért korpásodik a haja.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
France24-en most beszel Putin mar 35 perce
sodiek azt nezik, termeszetesen
Mindig jönnek ilyan gurulkák, akik kitömik zsetonnal, bármit is csináljon az a transzhulk, nem is beszélve arról hogy akármennyire gyűlöli, még mindig be tudja húzni a hősszerelmes makknyaló pénzét. Hisz sneci bármennyit megadna, hogy a két csöves vele maradjon, még ha valójában csak manipulálni akarja őket.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Én is azt nézem, eléggé háborús a hangulat...
Akit érdekel: twitter.com/i/broadcasts/1BdGYwdXmolxX
Előadták a kamut, hogy az ukránok megöltek pár orosz katonát, és már meg is van az indok a gyalura :)
Van itt izgalmas retard live kérem szépen! www.youtube.com/watch?v=DIgCglTrbqc
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerintem egy háború a közvetlen szomszédban, ahol sok magyar él annyira sajnos nem vicces. Fôleg úgy, hogy a csúti törpecigány napi szinten mélytorkozza Putyint.
jó neki, egy kövér csíkot én is felszínék most de csak azert mert nem vagyunk függők ugye?
A mosoly szmájli arra ment, hogy mennyire átlátszó ez az egész.
Csak vacsora után! Hozza a kötelező retardált jegyeket. Ez a Janicigány kancája?
Mit mondtál a kedvesemre?
Mifaaaaaaaaaaaan
na szóval a rothadó lábunkkal nem megyünk orvoshoz, de műkörmöt kell csináltatni, mert attól lesz nő, és jelen esetben ez a prioritás...
elnézést kérek a Tanszéktől, hogy nem tudom ezt semmitmondó körmondat formájában leírni
ha elfertőződik Mejcicica lába és le kell vágni, akkor nem fog tudni hazavezetni
Putyputyputy HALLO
mert megneztek milyen ido van pesten, es hideg van még!!!
Sodi kétszer annyi idős mint Májas???????
ebből megint lesz egy kis pihi :D
nem volt ingyenes a békülés.:))))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nehéz műfaj a megindulás, néha hetekig is eltart, ezt Kozmától tanulták.
Meg kell nézni az időjárás előrejelzést, kivárni a megfelelő forgalmi viszonyokat, ki kell kérni a vének tanácsának a véleményét és még akkor se biztos hogy elvisz a feleséged az éjszaka közepén makogni idegeneknek, csak hogy 8 perc után legjobb barátok legyetek, szájoncsókoljátok és testvérnek szólítsátok egymást.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Látjátok, a Sodi mindig tartja a szavát, ivás helyett egy hétig kólázás meg herbálozás lesz!
Csinálj egy forum.majaska.org-ot, és húzzál oda okoskodni róla!
Mifaaaaaaaaaaaan
nem csak ennyit csinált, bár már ez is kurva nagy tett, de ennél még jóval többet is.
veled ellentétben, aki csak faszságokat irkálsz ide.
takarodj innen, és soha többet ne gyere vissza. nszksz.
benne volt a tranyó excelben.
Te gondolom valamelyik wannabe videós vagy akinek beszólt és azóta sem bírod magad túltenni rajta.
Ha nem is vagy Tajgi, ebből a szempontból ugyanazt nyomod amit ő. Így amit tanácsolni tudok; foglalkozz olyan dolgokkal amik építik az életedet és előre visznek. Ellenkező esetben Te is majd 50+ évesen úgy kelsz anyád kisszobájában, hogy se munkád, se egzisztenciád, csak két-három kitöltött totószelvényed. Szegény Roland trollokkal kel, trollokkal fekszik. Felkel délben és megy videók alá, lájvokba, facebookra fröcsögni; ez az élete.
A helyedben elgondolkodnék, hogy megéri-e arra baszni az életedet, hogy te legyél a legtöbb minusszal rendelkező gólya a világtörténelemben csak azért mert sérelem érte a pici lelkedet. Tedd magad túl rajta, szarjál rá.
Nem egy százast kapott fűre, aztán porral jött vissza?
Mifaaaaaaaaaaaan
60 volt, ha jól emlékszem. És akkor is kapott belőle Endike is. Talán most is bekokóztatja, hátha akkor könnyebb elviselni a nyomorultat.
60 ?:))
akkor az fél gramm liszt.
Egyébként tényleg ez lenne a legjobb. Melóhelyen úgysem hiányolják, jön a lóvé ameddig jön, jól elvannak ketten Lyudkával. Ha kell lóvé akkor felébresztik, elrugdossák az ATM-ig, utána meg szedálják vissza a hugyos matracra.
Ingatkanügyek
szép találat. a felesége úgy néz ki, mint egy 60 éves nő

"kaukció"
-itt mindenki retard?
- itt? mindenki
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
[email protected] -ra írj a műsorral kapcsolatos kérdéseidet. Köszönjük megértésedet.
Az ilyen fehércigányoknál automatikusan az kéne, hogy amikor megszólal akkor az 5eFt terhelés a bankszámlán.
Aztán pattoghat a nincstelen szarházi, zsidó bankként mindenét el kell venni és abba az irányba terelni, hogy mielőbb felköti magát annál jobb lesz a gyerekének az élete.
Gézu, te dagadt alkoholista geci, remélem a labancok a következő autóbalesetednél remélem a labancok bedobnak egy árokba és ott döglesz meg.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
lehet másodállásban kaszkadör és úgy szokott balesetezni csak azt az apróságot már nem teszi hozzá xd
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 19:13:23
Válasz
(0)
x68)
Válasz
(0)
Az lehetetlen, hogy a sodi reggel azt mondja, hogy nem fog inni, és meg is szegi rögtön...
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 19:13:29
x30)
Kommentben azt írta, hogy nem lesz ma live. Akkor indulhatunk gyagyás?
Ja bocs látom te is ezt írtad. Aszittem a korábbi yt kommentet mondod. Legközelebb erre is figyelek
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 19:15:07
x68)
Amúgy a telibeszart búvárruha, a férfinem szégyene vajon elment már fodrászhoz, vagy ezt csak a kedvesétől várja el?
Mifaaaaaaaaaaaan
Callahan
Feb 21, 2022 19:15:39
Gyagyás! Van még hová hátrálnod! Költözz le a pincébe az intex matracodra, onnan tudsz úgy liveozni, hogy a Cicát ne zavard a saját lakásodban!
Feb 21, 2022 19:15:39
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 21, 2022 19:17:08
x16)
Nem dohányzik, egy cigit sem bír elszivni, akkora balfasz ,meg tüdő beteg. 2 slikkig jutott, amit nem tudott le, de abba is majdnem megfulladt .
Nszksz a válaszokat!
Endre bazmeg, micsoda szánalmas fos vagy te! Nézd meg milyen menő a Tibi, amilyen laza, magabiztos mozdulatokkal szívja a csikket. Nem csoda, hogy rá mennyien kíváncsiak és mennyivel több feliratkozója van, mint neked.
Megint itt áll előtted a shikeresség zsinórmértéke, mint Andinál, csak le kell másolni és ömlenek majd a nézők meg a donétek. Azt próbáld meg megfigyelni, milyen mozdulatokkal szívja a cigit, hány ujjal fogja, milyen arckifejezéssel és merre fújja a füstöt, hány dekkre gyújt rá egy nap, stb. Mivel együtt töltitek a mindennapokat, van bőven lehetőség kifigyelni, tanulni, lemásolni.
Tologassad csak szépen egymás után a csikkeket, majd mi itt a fórumon adunk visszacsatolást, jól csinálod-e, jók-e a mozdulatok, stb. Ahogy eddig csináltad, az elég buzis. De te nem vagy buzi, nem?
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 21, 2022 19:19:40
x7)
Tekerem a facet, erre látom, hogy az egyik ismerősöm ezt posztolta:

Egy pillanatra azt hittem, hogy tényleg sodi vagyok
hehe

Egy pillanatra azt hittem, hogy tényleg sodi vagyok
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 21, 2022 19:20:32
x9)
www.youtube.com/watch?v=t4XcAJCUJOc&t=201s
168.óra oldalán volt fent, ök voltak még ott.
168.óra oldalán volt fent, ök voltak még ott.
Lel nem gondoltam volna hogy ennek a képnek még snecológiai vonatkozása lesz egyszer :D

Basom_Assad
Feb 21, 2022 19:21:30
Sokkoltattam ma kollegákat Sodis rendőrtámadásokkal kicsit részletesebben róla + amennyivel többet kihallottak : 1. rendőr akciónál nincs szó semmilyen hátbalövésről (sajnos!) valaki odaxart hallatszodik el. 2. rendőrakciónál:hétvégén bulizzon, mielőtt elkezd üvöltözni a hölgy kollégája megkérdezi tőle hogy: mi a faszt képzel magáról,egy rendőrrel beszél (szó szerint)Rendőr ad neki egy figyelmeztetést mivel szomszédok hívták ki.Púp beinvitálja őket a liveba hogy beszéljenek a nézőkkel (nem tudja hogy van a trollsz németül)mert ők a hibások ők hívják őket folyton és állítja ő nem zavar senkit és a szomszédok sem léteznek.Ja és Sodi a főnök( IK BIN SEF)!
NEAAAHH
Feb 21, 2022 19:21:30
Klohek
(
x12)
Feb 21, 2022 19:24:58
x12)
G-Ras egy irritáló vegánfasiszta fasztorlasz, de a zenekari gázsiból elég jól megél, nem megélhetési tüntikéző mint ezek a gecik.
Kétségtelen, hogy megtud élni a zenéből, én ezt nem vitatom. De ott még a csöves indián "Lila Cigány" is, 100-as piros marlborot szívott!...
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 19:26:41
x2)
Sokkoltattam ma kollegákat Sodis rendőrtámadásokkal kicsit részletesebben róla + amennyivel többet kihallottak : 1. rendőr akciónál nincs szó semmilyen hátbalövésről (sajnos!) valaki odaxart hallatszodik el. 2. rendőrakciónál:hétvégén bulizzon, mielőtt elkezd üvöltözni a hölgy kollégája megkérdezi tőle hogy: mi a faszt képzel magáról,egy rendőrrel beszél (szó szerint)Rendőr ad neki egy figyelmeztetést mivel szomszédok hívták ki.Púp beinvitálja őket a liveba hogy beszéljenek a nézőkkel (nem tudja hogy van a trollsz németül)mert ők a hibások ők hívják őket folyton és állítja ő nem zavar senkit és a szomszédok sem léteznek.Ja és Sodi a főnök( IK BIN SEF)!
Ligetvédők
Feb 21, 2022 19:26:48
Valaha, esetleg szócikk íródik a fent említett két véglényről, "Indián"+"Antal Niki". Tudok hozzá egy látleletet prezentálni, amit a méteres biciklit lezáró lánccal okozott, a békés cigány. Test közelben voltam, amikor repült az a fekete pofon is....XD A telefonja is megtaposódott, a nagy sürgés-forgásban :D De mindegy is, ha aktuális akkor tudok róluk egy s mást! XD
Vagyunk itt egy páran akik személyesen néztük végig, hogy ezek a retardok szétverik a nemes ügyet.
A legjobb az volt, amikor szóba került asodi és volt rácsodálkozás hogy párunknak "közös a hobbink". Xd
Feb 21, 2022 19:26:48
Örülhettek
(
x1)
Feb 21, 2022 19:33:06
x1)
Az öreg egyszer szólt be, hogy hangos a live. Azóta naponta mesélem neki, mit fejlödtem éppen hangszigetelés és mikrofontechnika térén, valamint kérek tőle visszajelzést.
Nem azért, mintha érdekelne. Azért, hogy utálja, és unja meg a témát, még ne legyen kedve többé előhozni.
Jelentem, a taktika bevált. :)
Nem azért, mintha érdekelne. Azért, hogy utálja, és unja meg a témát, még ne legyen kedve többé előhozni.
Jelentem, a taktika bevált. :)
Akkor a tegnapi is csak egy hangteknyikai pjóba volt a lépcsőházban Endre? :)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 21, 2022 19:33:14
x38)
Még 20 oldallal vagyok lemaradva, de a seprűnyeles és a rendőrös rész már megvolt! Remélem, hogy ez csak a kezdet, de már fáj az oldalam a röhögéstől! Ilyen fincsi krémet egyetlen troll se tud főzni!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Feb 21, 2022 19:33:17
2. rendőrakciónál:hétvégén bulizzon, mielőtt elkezd üvöltözni a hölgy kollégája megkérdezi tőle hogy: mi a faszt képzel magáról,egy rendőrrel beszél (szó szerint)Rendőr ad neki egy figyelmeztetést mivel szomszédok hívták ki.Púp beinvitálja őket a liveba hogy beszéljenek a nézőkkel (nem tudja hogy van a trollsz németül)mert ők a hibások ők hívják őket folyton és állítja ő nem zavar senkit és a szomszédok sem léteznek.
Nyelvek tiszteletreméltó mívelője, még azt megkérdezhetem, hogy ez melyik rendőri intézkedés? Amikor a lépcsőházban volt? És jól értem, hogy kétséget kizáróan utal rá a rendőrnő, hogy a szomszédok hívták, nem a trollok?
NSZKSZ!
Feb 21, 2022 19:33:17
Penzmento
(
x6)
Feb 21, 2022 19:33:23
x6)
Ligetvédők
Feb 21, 2022 19:34:05
Adománypénzből, amit eredetileg a valódi Ligetvédőknek szántak illetékre, ügyvédre, szakemberekre.
Feb 21, 2022 19:34:05
Biztatási kár
(
x10)
Feb 21, 2022 19:35:55
x10)
Dettó én is így éreztem. :) Ráadásul nekem úgy jött le, hogy azért hívták ki a zsarukat, mert odaszart (ami nem elképzelhetetlen, mert ingerre panaszkodott.)
Klohek
(
x12)
Feb 21, 2022 19:36:24
x12)
Gondolom volt nagy nevetés!XD Mi is tudtuk, hogy a két társaság teljesen más céllal volt a ligetben! És sajnálatos, hogy egy kis párt pénz , hogy tud rátelepülni egy civil kezdeményezésre, és azt teljesen tönkre tenni... Mert a retardok kaptak pénzt!
Klohek
(
x12)
Feb 21, 2022 19:38:11
x12)
Az első héten is eltűnt a dobozbol a pénz, ha jól emlékszem. Nagyságrendileg 300 ezer.
Snecológia Tanszék
Feb 21, 2022 19:39:47
Herr Frau Kaff hű szárnysegédjével, Szedunka Judittal elhagyta a recskabarlangot. A nagy rohanásban csak úgy hullottak a szarosbugyik, heinekenek a poggyászaikból.
A hátrahagyott szemetet átnézve sikerült elcsípnünk egy szerződést, mely alább látható.
A helyszínről való távozásunk után a púpos kobold üvöltve szaladt és szedte össze a szaros bugyikat melyeket először az arcába majd a kabátja belső zsebeibe tömködött, aztán eltűnt a helyszínről.
A megszerzett szerződés:
(Ha túl kicsi lenne a felbontás akkor jobb klikk és kép megnyitása új lapon.)
A hátrahagyott szemetet átnézve sikerült elcsípnünk egy szerződést, mely alább látható.
A helyszínről való távozásunk után a púpos kobold üvöltve szaladt és szedte össze a szaros bugyikat melyeket először az arcába majd a kabátja belső zsebeibe tömködött, aztán eltűnt a helyszínről.
A megszerzett szerződés:
(Ha túl kicsi lenne a felbontás akkor jobb klikk és kép megnyitása új lapon.)
Nszksz a shikeres beszivárgásért! A felbecsülhetetlen értékű dokumentumot ki is állítottuk a Snecológiai Múzeum levéltárában:
Feb 21, 2022 19:39:47
Ligetvédők
Feb 21, 2022 19:41:05
Az számlán is tűnt el pénz, ha jól emlékszem, ami a büntire gyűlt össze. Amit a várnaihoz közelállók nyúltak le.
Feb 21, 2022 19:41:05
Puha Slag
(
x7)
Feb 21, 2022 19:41:37
x7)
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 19:43:54
x2)
Az is feltétel volt, hogy a gyagyás nem lájvolhat vagy mi a picsa? kész vagyok mindennel, hol a faszban van a műsor?
Biztatási kár
(
x10)
Feb 21, 2022 19:44:49
x10)
Amíg nincs ott a KEF aláírás, addig nem hivatalos. Gyagya sohase írja ki a nevét!
AndrewWK
(
x1)
Feb 21, 2022 19:45:53
x1)
Klohek, LV, egyéb érdeklődők: szerintem offolunk, de ha reális az igény, rakok össze valamiféle csatornát erre hamarosan. [email protected] írjatok, indítsunk el egy levlistát.
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 21, 2022 19:45:57
x16)
Sajnos az anyag hitelessége valóban nem fog megállni egyetlen eredetiségvizsgáló előtt sem. Még gólya szintfelmérőnek is beillene, hogy feltűnő a legendás KEF aláírás hiánya.
Puha Slag
(
x7)
Feb 21, 2022 19:46:14
x7)
Persze, meg hát miért is írna ilyet?
"Szerződésben foglaltatik továbbá nevezett hajléktalan személy és lerobbant, alkoholista szakadék társának, Szedunka Juditnak etetése-itatása amely szolgáltatásért cserébe a két nincstelen senki, szardarab köteles a Nagyságos Úr, Kiss Endre Farkas talpát heti legalább 2 alkalommal végigcsókolni és személyéhez kedvesen viszonyulni. "
Basom_Assad
Feb 21, 2022 19:46:51
Én sem értem miért nem térdelt a gyagyás púpjára,igazán szórakoztató műsor lett volna. Nyelvek tiszteletreméltó mívelője, még azt megkérdezhetem, hogy ez melyik rendőri intézkedés? Amikor a lépcsőházban volt? És jól értem, hogy kétséget kizáróan utal rá a rendőrnő, hogy a szomszédok hívták, nem a trollok?
NSZKSZ!
Idézem: " Zavarja a szomszédokat ezért vagyok itt" NSZKSZ!
Ide már az albán-német-magyar kellett. Já SEF? Feb 21, 2022 19:46:51
Snecológia Tanszék
Feb 21, 2022 19:47:12
Így szerepel most is:
"minden bizonnyal ez csak egy snecológus fanfiction, de szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy az eredeti is hasonló stílusban íródott"
Feb 21, 2022 19:47:12
Puha Slag
(
x7)
Feb 21, 2022 19:48:51
x7)
Így szerepel most is:
Óh, látom. NSZKSZ
Klohek
(
x12)
Feb 21, 2022 19:50:06
x12)
Klohek, LV, egyéb érdeklődők: szerintem offolunk, de ha reális az igény, rakok össze valamiféle csatornát erre hamarosan. [email protected] írjatok, indítsunk el egy levlistát.
Rendben, felvettelek NSZKSZ
na, ENDI BRÉK,csá
Biztatási kár
(
x10)
Feb 21, 2022 19:51:27
x10)
Csak annyira fér bele, mint a kappany hír. Nagyobb off a vahúr, meg haverjai. Hisz jó pár snecológus személyesen volt érintett. De ne félj, nem lesz itt oldalokon keresztül ligetes téma. Csak felbukkantak most. Viszont abban biztos vagyok, ha gyagya itthon élne, akkor most ezek lennének a haverjai és videózna és enné a borsófőzeléket.
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 19:53:26
x24)
a szerelmi szerződés epic!!!, elolvstam megint, folynak a könnyeim a röhögéstől XXXXXDDDDD....és tényleg nem állhat messze a valóságtól....
seymour schwartz
(
x6)
Feb 21, 2022 19:54:34
x6)
Indítsad a matyarázós lájvot, gurítsad lefele a söröket, amiket nem iszol meg! Hányat nem ittál meg ma? Vodkából mennyit nem ittál?
Illetve mi van a kocsival, azt is jó lenne összefoglalni. Megvették a Sanyitól vagy Géjzától vagy Vahúrtól vagy kitől, gondolom a papírmunka hiányos. Lakott benne Jucus 3 napig, jól összeszarta. Ezután vett bele a Gyagya egy akksit, azután Mejcivel levezettek Lincig. Ezután még volt egy 2 órás parkolóhelykeresés, egy tankolás, most pedig az a szerencsétlen kocsi kint áll a linci télben és rohad. Vajon mi lesz a sorsa?
Ingatkanügyek
Illetve mi van a kocsival, azt is jó lenne összefoglalni. Megvették a Sanyitól vagy Géjzától vagy Vahúrtól vagy kitől, gondolom a papírmunka hiányos. Lakott benne Jucus 3 napig, jól összeszarta. Ezután vett bele a Gyagya egy akksit, azután Mejcivel levezettek Lincig. Ezután még volt egy 2 órás parkolóhelykeresés, egy tankolás, most pedig az a szerencsétlen kocsi kint áll a linci télben és rohad. Vajon mi lesz a sorsa?
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 21, 2022 19:58:48
x4)
nem a részegség a baj endrus, hanem, hogy fogyatékos vagy
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Ungeheuren Ungeziefer
Feb 21, 2022 20:02:59
Simán kinézem az alkesz Recskagnómból, hogy most egy hétig nem lesz lájv, hiszen úgy sem bírná megállni, hogy ne vedeljen közben, ha pedig a kamerán kívül iszik, akkor nem is iszik, nem a valóság számít, hanem a látszat, amit közvetíteni próbál. Közben mennek a részeg fetrengések és verekedések. Kit akarsz átverni, Endre?
nyem
Feb 21, 2022 20:02:59
Klohek
(
x12)
Feb 21, 2022 20:03:50
x12)
Vagy ligetvédök kitüzöbe, kunyerálna a Vajdahunyad váránál, kis kancsal törpe "janikával!...XD De tényleg befejeztem!
ebcont beforr
Feb 21, 2022 20:07:08
endi, a fogadalmadhoz való feltétlen ragaszkodásodat úgy tudnád a legjobban bizonyítani, ha most azonnal indítanál egy lájvot
spricc spricc
Feb 21, 2022 20:07:08
echelon mérnök
Feb 21, 2022 20:09:09
Na kurvaanyádat Endre, ma nem lesz lájv, Putin lerohanja Ukrajnát.
Ez is miattad van bazd meg.
Ez is miattad van bazd meg.
Feb 21, 2022 20:09:09
cucksodi
(
x3)
Feb 21, 2022 20:09:59
x3)
Tranyó miért nem lájvol ilyenkor? egyetlen haszna, azonkivül hogy lassan megöli a púpost, hogy mutatja mi van endrével vagy szivárogtat (már mint nem behugyozik, bár azt is csinálja) amikor a pedofil éppen nem figyelem kurválkodik
puskapoj
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 20:11:23
x24)
Tranyó miért nem lájvol ilyenkor? egyetlen haszna, azonkivül hogy lassan megöli a púpost, hogy mutatja mi van endrével vagy szivárogtat (már mint nem behugyozik, bár azt is csinálja) amikor a pedofil éppen nem figyelem kurválkodik
há' elfáradt....gondolom magyarázkodni kéne a nézőinek, h miért nem ment Pestre...
BodiTesok
(
x1)
Feb 21, 2022 20:19:11
x1)
Örülhetünk Endre?
Elment a német naty ütyfél?
Lesz ma este sírás az utcán, te minimálbéres proli?
Még a futár gyerek is több pénzt visz haza nálad és a Tibor is előbb kapná be a lomposát.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Elment a német naty ütyfél?
Lesz ma este sírás az utcán, te minimálbéres proli?
Még a futár gyerek is több pénzt visz haza nálad és a Tibor is előbb kapná be a lomposát.
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 21, 2022 20:21:00
x7)
ha snecivel marad, akkor tényleg el fogja veszíteni ezt az erős bázist, aki kitömi zsetonnal, még az egyszerűbb lelkek is tudják azt értelmezni, hogy aki egy ilyen állat társaságában marad, az csakis a pénzért teheti
Andi
(
x13)
Feb 21, 2022 20:22:52
x13)
Lesz ma egyperces bocsánatkérős flokk. Igazából mindegy hogy kitől, a csicskulásra alanyt mindig talál, de természetesen csak akkor, ha Merci báttya elalszik.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 21, 2022 20:27:12
x7)
Nekem az egész hétvégi műsorból amúgy az a kedvenc részem, amikor a gyagyás leültette tibort a PS5 elé, hogy akkor most játék van, és a tranyó a nézői kérdésre, miszerint szerelmes-e snecibe, egyértelműen nemet válaszolt. Valaholt talán ott szabadult el a pokol, onnantól kezdett endre apránként megvadulni, tibizgetni. Ezt igazolja az is, hogy amikor már mélyen benne voltunk a történésekben, akkor fel is hozta, hogy a cicája őt megalázta ezzel a kijelentéssel, nagyon beütött neki.
hehe
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 20:30:35
x24)
pontosan...eddig az volt, ő független, inkább a szálló meg a csavargás; nem szereti a kötöttségeket és ehhez tartotta is magát...na úgylátszik, van az az összeg, amiért korpásodik a haja.
Hahó
(
x136)
Feb 21, 2022 20:30:56
x136)
Hol a műsor retardok? A kurva anyátokat már.
Newton-Leibniz
(
x1)
Feb 21, 2022 20:32:39
x1)
sörösterv
(
x4)
Feb 21, 2022 20:32:51
x4)
Mindig jönnek ilyan gurulkák, akik kitömik zsetonnal, bármit is csináljon az a transzhulk, nem is beszélve arról hogy akármennyire gyűlöli, még mindig be tudja húzni a hősszerelmes makknyaló pénzét. Hisz sneci bármennyit megadna, hogy a két csöves vele maradjon, még ha valójában csak manipulálni akarja őket.
Puha Slag
(
x7)
Feb 21, 2022 20:34:26
x7)
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 20:38:18
x2)
Előadták a kamut, hogy az ukránok megöltek pár orosz katonát, és már meg is van az indok a gyalura :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 21, 2022 20:38:36
x37)
Szerintem nem mer ma lájvozni a buzi, mert már most hulla részeg.
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 20:38:40
x68)
Van itt izgalmas retard live kérem szépen! www.youtube.com/watch?v=DIgCglTrbqc
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 20:40:30
x68)
Valamelyik retard nem veszi fel a telefont a recskabarlangban?
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 21, 2022 20:41:05
x37)
Szerintem egy háború a közvetlen szomszédban, ahol sok magyar él annyira sajnos nem vicces. Fôleg úgy, hogy a csúti törpecigány napi szinten mélytorkozza Putyint.
Andi
(
x13)
Feb 21, 2022 20:41:17
x13)
Franciska
Jutka Irta Messengerbe,hogy voltak körmösnél de Merci be van Kokozva basszus
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 21, 2022 20:42:42
x2)
Franciska
jó neki, egy kövér csíkot én is felszínék most de csak azert mert nem vagyunk függők ugye?
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 20:42:46
x2)
A mosoly szmájli arra ment, hogy mennyire átlátszó ez az egész.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 20:43:02
x3)
Janiretard felesege milyen belterjes pontyfeju ciganytrampli :DDDDD
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Callahan
Feb 21, 2022 20:43:28
Van itt izgalmas retard live kérem szépen! youtube.com/watch?v=DIgCglTrbqc
Csak vacsora után! Hozza a kötelező retardált jegyeket. Ez a Janicigány kancája?
Feb 21, 2022 20:43:28
seymour schwartz
(
x6)
Feb 21, 2022 20:43:50
x6)
Gyerünk már retardok, ne hagyjatok lógva minket! Álló fasszal várjuk a folytatást! Legalább egy kevés infót csepegtessetek! Könyörgöm pékküjünkki!
Ingatkanügyek
vladrl
(
x8)
Feb 21, 2022 20:43:56
x8)
Endre te miert nem vagy mar ott tudositani Donyeckben? Hidangolna, porondra!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 20:44:03
x68)
Janiretard felesege milyen belterjes pontyfeju ciganytrampli :DDDDD
Mit mondtál a kedvesemre?
Magyarország rémálma
(
x7)
x7)
a gyagyás ül távolabb, mégis kétszer akkora feje van, mindig megdöbbentő
hehe
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 20:44:47
x24)
Franciska
na szóval a rothadó lábunkkal nem megyünk orvoshoz, de műkörmöt kell csináltatni, mert attól lesz nő, és jelen esetben ez a prioritás...
elnézést kérek a Tanszéktől, hogy nem tudom ezt semmitmondó körmondat formájában leírni
MaxPayne
(
x24)
Feb 21, 2022 20:46:48
x24)
Aki tudja hivja mar fel a Varanygot es kerdezzen mar ra, miert vannak meg mindig ott, ha egyszer a Tibcedesz megigerte neki, hogy ma mar elmennek!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Feb 21, 2022 20:47:20
x2)
ha elfertőződik Mejcicica lába és le kell vágni, akkor nem fog tudni hazavezetni
féregnyulvány
(
x7)
Feb 21, 2022 20:50:03
x7)
Aki tudja hivja mar fel a Varanygot es kerdezzen mar ra, miert vannak meg mindig ott, ha egyszer a Tibcedesz megigerte neki, hogy ma mar elmennek!
mert megneztek milyen ido van pesten, es hideg van még!!!
Mafka Kercédesz
Feb 21, 2022 20:50:20
Nos most hogy ismét tudok írni megírom újra amit lepontoztak a Máj Viktor képére reagálva...
Először is nem vagyok Tajgi ez sértésnek is sok az anyám szidását még elviselem de ezt nem :P
Aztán Májas oké hogy adott Sodinak egy csicskapofont, de pár dolgot vegyünk ezzel kapcsolatba figyelembe.
Sodi kétszer annyi idős mint Májas és Májas nem egy igazságosztó még ha jogosnak is tűnik a tette, hanem egy élettelen kráterarcú szűz, ugyan is mielőtt felfedezte volna a Sodit meg a Kaffkáékat random videósokat talált be mert annyira üres az élete. Full nem trashekből akart trasht csinálni. Most persze hogy van trash akin kapaszkodik nagy a mellénye meg hogy jogos támadásokat tesz, de attól még egy kis szarzsák a gyerek ne istenítsük már!
Csak ezt akartam.
helloka
Először is nem vagyok Tajgi ez sértésnek is sok az anyám szidását még elviselem de ezt nem :P
Aztán Májas oké hogy adott Sodinak egy csicskapofont, de pár dolgot vegyünk ezzel kapcsolatba figyelembe.
Sodi kétszer annyi idős mint Májas és Májas nem egy igazságosztó még ha jogosnak is tűnik a tette, hanem egy élettelen kráterarcú szűz, ugyan is mielőtt felfedezte volna a Sodit meg a Kaffkáékat random videósokat talált be mert annyira üres az élete. Full nem trashekből akart trasht csinálni. Most persze hogy van trash akin kapaszkodik nagy a mellénye meg hogy jogos támadásokat tesz, de attól még egy kis szarzsák a gyerek ne istenítsük már!
Csak ezt akartam.
Feb 21, 2022 20:50:20
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 20:51:37
x2)
Nos most hogy ismét tudok írni megírom újra amit lepontoztak a Máj Viktor képére reagálva...
Csak ezt akartam.
Csak ezt akartam.
Sodi kétszer annyi idős mint Májas???????
ebből megint lesz egy kis pihi :D
Hahó
(
x136)
Feb 21, 2022 20:51:45
x136)
Hahó
(
x136)
Feb 21, 2022 20:52:40
x136)
Franciska
nem volt ingyenes a békülés.:))))
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 20:54:53
x3)
Nehéz műfaj a megindulás, néha hetekig is eltart, ezt Kozmától tanulták.
Meg kell nézni az időjárás előrejelzést, kivárni a megfelelő forgalmi viszonyokat, ki kell kérni a vének tanácsának a véleményét és még akkor se biztos hogy elvisz a feleséged az éjszaka közepén makogni idegeneknek, csak hogy 8 perc után legjobb barátok legyetek, szájoncsókoljátok és testvérnek szólítsátok egymást.
Kóser Szalonna
Feb 21, 2022 20:54:58
Franciska
Látjátok, a Sodi mindig tartja a szavát, ivás helyett egy hétig kólázás meg herbálozás lesz!
Feb 21, 2022 20:54:58
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 20:55:30
x68)
Csak ezt akartam.
Csinálj egy forum.majaska.org-ot, és húzzál oda okoskodni róla!
Hahó
(
x136)
Feb 21, 2022 20:56:00
x136)
egy jó tényfeltárós lájvot néznék gézától. miért volt ott tegnap, pénzek, mit beszélt a tranyóval, kocsi, stb.
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 21, 2022 20:56:32
x4)
szerintem addig maradnak, míg van mit leszedni sodiról
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Hahó
(
x136)
Feb 21, 2022 20:59:10
x136)
Aztán Májas oké hogy adott Sodinak egy csicskapofont, de.....ne istenítsük már!
nem csak ennyit csinált, bár már ez is kurva nagy tett, de ennél még jóval többet is.
veled ellentétben, aki csak faszságokat irkálsz ide.
takarodj innen, és soha többet ne gyere vissza. nszksz.
echelon mérnök
Feb 21, 2022 20:59:12
Mondjuk az jó jel, hogy Endre becsicskult Tibinek.
Még az utcáról se mer lájvolni :DDDD
Volt ma már Sörmenet Sodi?
Öreg vagy már a brékkeléshez is, azért volt tegnap csak utcán fetrengős sajnáltatás?
Ha pörögnél a púpodon lehet hamarabb megsajnálnának, talán elhinnék, hogy nem tudsz felállni.
Még az utcáról se mer lájvolni :DDDD
Volt ma már Sörmenet Sodi?
Öreg vagy már a brékkeléshez is, azért volt tegnap csak utcán fetrengős sajnáltatás?
Ha pörögnél a púpodon lehet hamarabb megsajnálnának, talán elhinnék, hogy nem tudsz felállni.
Feb 21, 2022 20:59:12
Hahó
(
x136)
Feb 21, 2022 21:00:13
x136)
mennyiért vette múltkor a kólát a tranyó? 80 euró?
Hahó
(
x136)
Feb 21, 2022 21:00:38
x136)
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 21, 2022 21:01:59
x7)
Kérdés: Mercim, szerelmes vagy?
M: Nem, kösz!
S: Én meg abban vagyok, hogy visszacsábítstam (közben kínosan a cica vállára teszi a kezét)
M: Jajj, hagyjál már, ne is idegesíts ezzel! Meg se halljam!
S: De miért? Ez az igazság.
M: De meg se halljam, nem nem nem...
S: Mer mé ne halljad meg?
M: Mer nem
S: Mer mé ne?
S: Ejnye...
S: Majd lájvon kívül... Meg se halljad, hogy még van reményem?
M: Ezt ne, meg se halljam, pláne nem lájvba, nem... fejezd.. fékezd meg magad, fékezd meg magad
S: Hát abba vagyok
M: Nem
S: De mi ketten vagyunk, ők meg 500-an, hehe
M: Jólvan, fejezd már be, Sodi, ne fárasszál már engem.
S: hehehehe
S: Na jó, de a saját streamemben, azért he? Há a saját streamemben ez az igazság. Há mi, há abba vagyok, ho hogy, há mik vagyunk? Haverok.
hehe
M: Nem, kösz!
S: Én meg abban vagyok, hogy visszacsábítstam (közben kínosan a cica vállára teszi a kezét)
M: Jajj, hagyjál már, ne is idegesíts ezzel! Meg se halljam!
S: De miért? Ez az igazság.
M: De meg se halljam, nem nem nem...
S: Mer mé ne halljad meg?
M: Mer nem
S: Mer mé ne?
S: Ejnye...
S: Majd lájvon kívül... Meg se halljad, hogy még van reményem?
M: Ezt ne, meg se halljam, pláne nem lájvba, nem... fejezd.. fékezd meg magad, fékezd meg magad
S: Hát abba vagyok
M: Nem
S: De mi ketten vagyunk, ők meg 500-an, hehe
M: Jólvan, fejezd már be, Sodi, ne fárasszál már engem.
S: hehehehe
S: Na jó, de a saját streamemben, azért he? Há a saját streamemben ez az igazság. Há mi, há abba vagyok, ho hogy, há mik vagyunk? Haverok.
free jótanács
Feb 21, 2022 21:02:21
seggfájás
Te gondolom valamelyik wannabe videós vagy akinek beszólt és azóta sem bírod magad túltenni rajta.
Ha nem is vagy Tajgi, ebből a szempontból ugyanazt nyomod amit ő. Így amit tanácsolni tudok; foglalkozz olyan dolgokkal amik építik az életedet és előre visznek. Ellenkező esetben Te is majd 50+ évesen úgy kelsz anyád kisszobájában, hogy se munkád, se egzisztenciád, csak két-három kitöltött totószelvényed. Szegény Roland trollokkal kel, trollokkal fekszik. Felkel délben és megy videók alá, lájvokba, facebookra fröcsögni; ez az élete.
A helyedben elgondolkodnék, hogy megéri-e arra baszni az életedet, hogy te legyél a legtöbb minusszal rendelkező gólya a világtörténelemben csak azért mert sérelem érte a pici lelkedet. Tedd magad túl rajta, szarjál rá.
Feb 21, 2022 21:02:21
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 21:02:30
x68)
Nem egy százast kapott fűre, aztán porral jött vissza?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 21, 2022 21:03:09
x37)
60 volt, ha jól emlékszem. És akkor is kapott belőle Endike is. Talán most is bekokóztatja, hátha akkor könnyebb elviselni a nyomorultat.
Klohek
(
x12)
Feb 21, 2022 21:05:09
x12)
Feb 21, 2022 21:05:09
60 jól emlékszel! Feb 21, 2022 21:05:09
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 21, 2022 21:05:49
x19)
Hopp gèjza lakásmaffia csaló? XD
Ilyenekkel haverkodsz sodi mikor neked is volt lakásmaffia ügyed?
Mármint szerinted lakásmaffia, szimplán csak balek voltál:)

www.facebook.com/100066895821034/posts/229056479334211/

www.facebook.com/100066895821034/posts/229056479334211/
Hahó
(
x136)
Feb 21, 2022 21:06:01
x136)
60 ?:))
akkor az fél gramm liszt.
seymour schwartz
(
x6)
Feb 21, 2022 21:07:27
x6)
Egyébként tényleg ez lenne a legjobb. Melóhelyen úgysem hiányolják, jön a lóvé ameddig jön, jól elvannak ketten Lyudkával. Ha kell lóvé akkor felébresztik, elrugdossák az ATM-ig, utána meg szedálják vissza a hugyos matracra.
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 21:09:47
x24)
abban vagyunk, hogy 26-án jön a mama, nem? addigra meg kell a párosnak indulni Pestre...
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 21:12:59
x2)
Hopp gèjza lakásmaffia csaló? XD
facebook.com/100066895821034/posts/229056479334211/
facebook.com/100066895821034/posts/229056479334211/
szép találat. a felesége úgy néz ki, mint egy 60 éves nő
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 21:13:01
x30)

"kaukció"
-itt mindenki retard?
- itt? mindenki
Fontos!!!
Feb 21, 2022 21:13:14
szegacstok, lesz ma valami műsor?Zsidók vagytok.
[email protected] -ra írj a műsorral kapcsolatos kérdéseidet. Köszönjük megértésedet.
Feb 21, 2022 21:13:14
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 21:14:37
x30)
pereskedni akart a géjza :DD be kell szarnia a seggnek
14 hete is balesetezett? ez a lehúzós dumája is neki vagy ilyen szar sofőrje van asodinak? én nem mernék beülni mellé :DDD
14 hete is balesetezett? ez a lehúzós dumája is neki vagy ilyen szar sofőrje van asodinak? én nem mernék beülni mellé :DDD
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 21:15:23
x68)
Géza szerintem hamarosan elkapja a rákot dőrpepapától
Mifaaaaaaaaaaaan
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 21, 2022 21:15:52
x7)
Géza egy igazi ostoba proli szar, ugyanúgy mint a többi retard.
A jó portás csak baszik!
BodiTesok
(
x1)
Feb 21, 2022 21:19:07
x1)
Géza egy igazi ostoba proli szar, ugyanúgy mint a többi retard.
Az ilyen fehércigányoknál automatikusan az kéne, hogy amikor megszólal akkor az 5eFt terhelés a bankszámlán.
Aztán pattoghat a nincstelen szarházi, zsidó bankként mindenét el kell venni és abba az irányba terelni, hogy mielőbb felköti magát annál jobb lesz a gyerekének az élete.
Gézu, te dagadt alkoholista geci, remélem a labancok a következő autóbalesetednél remélem a labancok bedobnak egy árokba és ott döglesz meg.
5370
Feb 21, 2022 21:30:14
pereskedni akart a géjza :DD be kell szarnia a seggnek
lehet másodállásban kaszkadör és úgy szokott balesetezni csak azt az apróságot már nem teszi hozzá xd
Feb 21, 2022 21:30:14
sittessanyi
(
x7)
Feb 21, 2022 21:30:27
x7)
amikor nincs műsor, akkor nagyon szembetűnő, hogy mennyire esett a színvonal a tanszéken.
proli hőzöngések, talponálós nyelvezet.
proli hőzöngések, talponálós nyelvezet.
118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™