Bárcsak találnánk valakit, aki komolyzenét tanul az egyetemen, hogy megcsinálja...
Nothing's better than cheddar!
gyagyás, nyomd fel a liveot nehogy a gammercigánynak legyen belőletek nézettsége!!!!!!
CSATORNAVÁMPÍR!!!!!!!!!!!!!!!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Majd megcsinálja az aki a kattintható faszos fejlécet csinálta a jobbstarton.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
:DDDD
hehe
ha lesz lájfsz akkor pisztos mind a három nyomni fogja mellette, még a varangy is.
gyagya hétfő este is a flaszteren aludtál? :DDD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
kokó, ugyanmár, csóró vadászbika a sodi ahhoz
hehe
Ez a stackoverflow-n posztoló emberek hibája, miért nem úgy töltik fel a megoldást, hogy csak be kelljen másolni a gányolt kódba? Biztos rosszindulatú trollok azok is, bár endrét max 5-en utálják.
puskapoj
Ilyenkor tud kimenni recskázni a fürdőszobába plusz a mosógép mögé rejtett alkoholokat akkor tölti magába!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Itt nézz körül:
forum.janiretard.org
és
forum.gayza.org
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Bartucznak semmiféle snecológiai vonatkozása nincs, és valami kibaszott unalmas ebihalfejű retardált. Szerintem hagyjuk a faszba.
Tranyóékkal is így indult. Janiretard tegnap is lájvban beszélt snecivel. Egyelőre nem fér a pénzéhez a tranyó miatt, de ez még változhat.
Nekem ez az egyik kedvenc retróm! Statisztikailag az egész életét azzal tölti, hogy lenyugodjon, a hülye buzija :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
elintézte magának a nyugalmat azzal hogy magához fogadta a két csövest :DD érdekes, úgy hogy hetek óta nem néz fel ide, a tagmódos cseten csak gurulkák vannak -mert a trollszok ugyan egy fillérrel nem támogatják-, mégis 0-24 idegben van a gyagya. hogy is van ez sneci? tisztázósat a népnek!
na de most hogy letetted a piát pisztos kisimult leszel. *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nekem ez a kedvenc retro sneci kommentem, annyira kiegyensúlyozott. benne van az igazság, de a sneci trademark hetyetye is. arról nem is beszélve hogy mostanra jól szájba is szarta magát a biológiai nemekkel kapcsolatban.
Meg majd ha be lesz oltva, ugyebár.

kikmakukk!?
Jajj bammeg :) Ezt még Csutka is tudja vezetni :D
Unka-bunga
Na a Bartucz az tenyleg egy csatornavampir. Nulla onallo tartalma van, kizarolag masokrol tud pofazni, ennek meg annak mekkora haverja, azt is kinezem belole hogy o dobta be a purgye telefonjat a taskaba csak hogy utana par hetig legyen mivel relevansnak hinnie magat.
Ha egyszer lesz egy Pedofil-tamogatok szocikk ott el lehet helyezni mint labjegyzet, de tobb ebben nincs.
A munka nem megoldás.
Azokkal a csontritkulásos, ropi lábaival?
🕎Endigame🕎
Ebben az arban mar az ingyen aramot generalo magnesmotor is benne foglaltatik, vagy az kulon rendelheto extra?
Na tejhabosítás, csá.
Benne van, ráadásként minden este ingyen vacsora, egy tál csodálatos főtt zöldségleves:
Mifaaaaaaaaaaaan
Reméljük nem hazudós Géza a Géza!
Mifaaaaaaaaaaaan
Az ilyen tard Pálfordulások nem tartanak sokáig.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Komoly tényfeltárásokat kerünk a Csordától.
Nem 73 éves, csak 53. A lustaság és a kondició hiánya egy másik dolog.
Unka-bunga
de még ez is milliószor különb, mint a recskás gombás hala, talán RGL életében még több rendszer is van, mindenképpen életrevalóbb
hehe
Az más.
🕎Endigame🕎
jó kis szent cigány hintó, nem is kell bele aksit venni 63.000 fütyiért. Kár, hogy a zsebcigány előbb gyujtná fel jézus képekkel együtt mintsem alkeszok kezébe kerüljön lovári frigyláda-szekér
puskapoj
Az XXL trikós szexnagyi is kb annyival volt idősebb...
Ti nem vagytok normálisak :DDDDD
Tényleg, valamit beígért a 15-i hazajövetelére is, mi volt az? Asodi mindig tartja a szavát, piszony
A halálos autóbalesetéből lábadozik a kórházban épp.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Azon hangosan felnevettem.
A jó portás csak baszik!
Én erre emlékszem:

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
De ezzel az erővel már mind a hárman mehetnének :)
csodálatos, hogy a két alkoholista beutalja a harmadikat az addiktológiára, igazi támogató környezet
hehe
Ki tudhatná jobban mire van szüksége egy alkoholistának, mint egy másik alkoholista?
Jelentem ez is megvan! :D Igazi bátor ember ez a géjza, hibába rakja privátba a videót, de nem tud elbújni :D
Aki tudja, küldje nekik. 1:20-tól van a téma.
Fullfear Géza live - Az Ügyvéd válaszol 2022.02.22
trashvod.com/w/kQuZGZi7HzjgEcbxWLgztC
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Egy biztos, munkájával nem volt gond, most sem és eddig sem.
puskapoj
Nyelvtanilag igaz, hogy ami nem létezik, azzal gond sem lehet.
Na tejhabosítás, csá.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ha nem issza meg teljesen, hanem odaadja mercicának a végét, akkor nyelvtanilag egyet sem ivott meg!
puskapoj
Nagyon NSZKSZ!
Unka-bunga
endre pont így volt a férfiszerelemmel, ezért választotta Tibit
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hig fos. Lsd MolnarDisznoKiki, Trutymo stb. Fizetett Maunika Show
Na bumm.
Volt 3 hónapja feljelenteni, eddig se tette ezután sem fogja. Pont olyan ez a megindulás mint Vahúr kutyáé. 1 hónapja kenyérre nem volt pénze, majd pont ügyvédre lesz.
Tegnap leírtam még ez előtt. Csak akkor jön, és csak azzal, ami már kiderült, és még azt is tereli valami gyerekes hazugsággal.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Velem előfordul, a lehető legolcsóbb, még megjelenő szöveggel. Az a párszáz foribt nem vág haza, egy vacsora többe van, egy jó helyen, mint amit erre elszórok havonta.
Milyen érzés egy pedofilt támogatni, retard?
Nothing's better than cheddar!
Szuper, hogy sikerült menteni
Sosem nézi a chatet, lese szarja az egészet. A múltkori liveban kb fél óra múlva ragált rá. Találj ki jobb kifogást.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Azt nem tudom, Tibikát szoktam uszítgatni, hogy szarozza le a fatászpikát. Retard :D
a pedónak nincs értelme az igaz, de a merga azért beolvassa a pénzes üziket (kivétel amikor full be van készülve vagy épp loop-ban van vagy mindkettő)
Khm. Le se szarja. Amúgy sima üzenetet is beolvas, donét nélkül. De persze szelektál is, szóval feleslegesen pénzeled őket.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Jön!!! ep2: Hogy jártam a kedves youtuber kollégákkal 3 hónap alatt (2m)
ep3: miért nem vagyok balek 2
Endre egy pedofil!
Azért merciék is ritka nagy állatok. Ráadásul veszélyeztetettek is! xD
Menhelyeket is támogatok, meg csodacsopiban is előfordulok, meg szamítógépeket is intézek rászoruló családoknak, nem érdemes emiatt aggódni :)
Meggyőztél. Szólj, ha az altatásukra gyűjtenek, oda beszállok! Gyagyásnál esetleg egy ivartalanításba is.
csak a mazsihisz!!
Zsidók vagyunk.
Hahó!
Nem hiszem aggódnak, csak a púpos pedofil korcs mielőbbi kihalását szeretnék (mint mi mindannyian) és minél előbb összedől a kártyavár annál hamarabb pusztul ki végre.
Ne vedd magadra, csak azért az indulat mert sokan már 20 éve várják, hogy megdögöljön és végre elhagyja a szerencséje.
Oh igen! Mondjátok csak hol lesz! Megyek féltéglákkal!
Hahó
(
x136)
Feb 22, 2022 10:43:43
x136)
Gammer este pénzügyi elemzős lájvot csinál géza-tranyó-sneci témában.
Ha más nem lesz, akkor legalább ez.
Na hibalista, csá.
Na hibalista, csá.
CheddarGoblin
(
x2)
Feb 22, 2022 10:44:41
x2)
Majd miután lett új bannerképe a youtube csatornának és átírta a Facebookon, hogy "Berlini pjogjamozó"
Bárcsak találnánk valakit, aki komolyzenét tanul az egyetemen, hogy megcsinálja...
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 22, 2022 10:45:57
x13)
Na hibalista, csá.
Na hibalista, csá.
gyagyás, nyomd fel a liveot nehogy a gammercigánynak legyen belőletek nézettsége!!!!!!
CSATORNAVÁMPÍR!!!!!!!!!!!!!!!
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 10:46:06
x2)
Az jó lesz ha azt hiszik hogy troll rendőrök mennek ki, ldgközepebb elkezdenek majd ugatni azt agyonlövik mind a kettőt :D
Hahó
(
x136)
Feb 22, 2022 10:46:08
x136)
Majd megcsinálja az aki a kattintható faszos fejlécet csinálta a jobbstarton.
Képek a múltból
Feb 22, 2022 10:50:42
Feb 22, 2022 10:50:42
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 22, 2022 10:51:20
x7)
Beszopatták a tranyót, hogy az nem a policáj, hanem beöltözött trollok.
:DDDD
trolléga
(
x30)
Feb 22, 2022 10:51:26
x30)
Na hibalista, csá.
Na hibalista, csá.
ha lesz lájfsz akkor pisztos mind a három nyomni fogja mellette, még a varangy is.
gyagya hétfő este is a flaszteren aludtál? :DDD
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 22, 2022 10:54:24
x19)
Szerintetek a mostani hibalista lehet olyan vicces mint a múltkori amit saját maga osztott meg?
Mutasd már meg sodi. Ne legyél fasz. Veled fogunk nevetni, nem rajtad :)
Trollul Madár
(
x15)
Feb 22, 2022 10:56:43
x15)
Endre!
Figyelj kicsit csak, hogy tudd:
A most kialakult helyzetért egyszemélyben te vagy a felelős és nagyon megdolgoztál érte.
Olvasd végig a komment haverokat és hallgasd végig a Trashvod.com archívumot! Egyhuzamban az orrod alá volt dörgölve, hogy Merci = Tibor és, hogy az ereiben tomboló csöves tesztoszteron elfog nyomni téged mint egy cigicsikket Jutka a parlódon.
De te nem, te jöttél a divigéllel meg a nőies ábrándjaiddal, MRI-vel, stb és amikor német csibékről beszéltek neked csak “b lehetőségnek” tartottad.
Hát amit főztél megkaptad, fincsi? Nem is volt olcsó és fájdalommentes se.
Egy lehetőséged van életben maradni, az ha Golda kimenti a hombárfejű kisfiát Linzből. Különben elvisz a szesz meg a kokó.
De hát úgy is van egy saját megoldásod igaz?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A most kialakult helyzetért egyszemélyben te vagy a felelős és nagyon megdolgoztál érte.
Olvasd végig a komment haverokat és hallgasd végig a Trashvod.com archívumot! Egyhuzamban az orrod alá volt dörgölve, hogy Merci = Tibor és, hogy az ereiben tomboló csöves tesztoszteron elfog nyomni téged mint egy cigicsikket Jutka a parlódon.
De te nem, te jöttél a divigéllel meg a nőies ábrándjaiddal, MRI-vel, stb és amikor német csibékről beszéltek neked csak “b lehetőségnek” tartottad.
Egy lehetőséged van életben maradni, az ha Golda kimenti a hombárfejű kisfiát Linzből. Különben elvisz a szesz meg a kokó.
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 10:59:44
x68)
Endre, miért osztogattál meg szar bejegyzéseket hajnali 4 előtt a púpfaladon? Minden rendben?
Mifaaaaaaaaaaaan
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 22, 2022 11:05:21
x7)
Endre!
kokó, ugyanmár, csóró vadászbika a sodi ahhoz
-
Feb 22, 2022 11:13:06
Tisztelt Tanszék!
Igazán remekek a frissülések, a retardológia is szépen fejlődik.
Észrevétel: Géjza és Retardjani leírása picit bővülhetne. Előbbinek a viselt sötét dolgaival, lakásmaffia ügyeivel, rejtélyes baleseteivel, sneci fuvarozásaival. Janinak a 2 hetente nick váltogatásaival, azzal hogy Varangy lopott tőle, hogy az ágyi poloskák miatt lettek kibaszva az albérletből (?), a gyerekek melletti káromkodásával/láncdohányzásával.
NSZKSZ
Észrevétel: Géjza és Retardjani leírása picit bővülhetne. Előbbinek a viselt sötét dolgaival, lakásmaffia ügyeivel, rejtélyes baleseteivel, sneci fuvarozásaival. Janinak a 2 hetente nick váltogatásaival, azzal hogy Varangy lopott tőle, hogy az ágyi poloskák miatt lettek kibaszva az albérletből (?), a gyerekek melletti káromkodásával/láncdohányzásával.
NSZKSZ
Feb 22, 2022 11:13:06
cucksodi
(
x3)
Feb 22, 2022 11:15:42
x3)
Szerintetek a mostani hibalista lehet olyan vicces mint a múltkori amit saját maga osztott meg?
Ez a stackoverflow-n posztoló emberek hibája, miért nem úgy töltik fel a megoldást, hogy csak be kelljen másolni a gányolt kódba? Biztos rosszindulatú trollok azok is, bár endrét max 5-en utálják.
rBali
(
x24)
Feb 22, 2022 11:17:04
x24)
Endre, miért osztogattál meg szar bejegyzéseket hajnali 4 előtt a púpfaladon? Minden rendben?
Ilyenkor tud kimenni recskázni a fürdőszobába plusz a mosógép mögé rejtett alkoholokat akkor tölti magába!
Puha Slag
(
x7)
Feb 22, 2022 11:17:42
x7)
Tisztelt Tanszék!
NSZKSZ
NSZKSZ
Itt nézz körül:
forum.janiretard.org
és
forum.gayza.org
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 22, 2022 11:17:57
x37)
Tisztelt Tanszék!
NSZKSZ
NSZKSZ
Bartucznak semmiféle snecológiai vonatkozása nincs, és valami kibaszott unalmas ebihalfejű retardált. Szerintem hagyjuk a faszba.
Hahó
(
x136)
Feb 22, 2022 11:20:51
x136)
Tranyóékkal is így indult. Janiretard tegnap is lájvban beszélt snecivel. Egyelőre nem fér a pénzéhez a tranyó miatt, de ez még változhat.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 22, 2022 11:24:17
x47)
Egyébként - nem találom - de pont ma délután írta ide valaki, hogy érdemes leállnom azzal, hogy minden apróságot megosztok arról, éppen mit csinálok, főleg itt, ahol igazából csak az irántam érzett utálat az alap hozzáállás.
Ebben igazatok is lehet, miután ez az egész a lelkiállapotomnak sem tesz jót. Amikor nagynehezen relaxált, inspirált, konstruktív, tenniakarással jellemezhető lelkiállapotba hozom magam, elég felnéznem ide, hogy valaki valami beszólással felbassza az agyam.
Nem hiányzik ez nekem, mert nem csak az energiáimat, de az időmet és a nyugalmamat is felőrli ez az egész.
Ezért ettől most egy jó időre tényleg legállok.
5 perc itt eltöltött idő után 2-3 órára van szükség ahhoz, hogy képes legyek újra lenyugodni annyira, hogy ismét képes legyen a saját dolgaimra koncentrálni.
Ez pedig kurvára nem hiányzik pont most az életembe.
Ebben igazatok is lehet, miután ez az egész a lelkiállapotomnak sem tesz jót. Amikor nagynehezen relaxált, inspirált, konstruktív, tenniakarással jellemezhető lelkiállapotba hozom magam, elég felnéznem ide, hogy valaki valami beszólással felbassza az agyam.
Nem hiányzik ez nekem, mert nem csak az energiáimat, de az időmet és a nyugalmamat is felőrli ez az egész.
Ezért ettől most egy jó időre tényleg legállok.
5 perc itt eltöltött idő után 2-3 órára van szükség ahhoz, hogy képes legyek újra lenyugodni annyira, hogy ismét képes legyen a saját dolgaimra koncentrálni.
Ez pedig kurvára nem hiányzik pont most az életembe.
Nekem ez az egyik kedvenc retróm! Statisztikailag az egész életét azzal tölti, hogy lenyugodjon, a hülye buzija :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 22, 2022 11:27:42
x37)
Endre, hogy állunk a piázgatással? Jönnek már kifelé a rózsaszín elefántok a falból? Többen kérdezik.
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 11:29:17
x13)
Endre, te idióta balfasz, nem védetted le. Már el is lopták a saját megoldásodat. Ötödik a felkapottak között.
www.youtube.com/watch?v=MkQJ8DUreS8
www.youtube.com/watch?v=MkQJ8DUreS8
Retardjani
Feb 22, 2022 11:29:37
Endre baj van, mikorra tudsz odaérni a WU-hoz???
Feb 22, 2022 11:29:37
trolléga
(
x30)
Feb 22, 2022 11:29:42
x30)
elintézte magának a nyugalmat azzal hogy magához fogadta a két csövest :DD érdekes, úgy hogy hetek óta nem néz fel ide, a tagmódos cseten csak gurulkák vannak -mert a trollszok ugyan egy fillérrel nem támogatják-, mégis 0-24 idegben van a gyagya. hogy is van ez sneci? tisztázósat a népnek!
na de most hogy letetted a piát pisztos kisimult leszel. *pr*
40_éves_junior
(
x6)
Feb 22, 2022 11:32:29
x6)
Örülhettek.
Ahol ennyire nem lehet aktuális kérdéseket érinteni, az egyszerűen tényleg nem nekem való hely. Rowling pont ezzel vágott vissza, amit én mondtam, nem én találtam ki. "Ha nincsenek biológiai nemek, akkor nincsenek saját nemükhöz vonzódó emberek sem."
Ez egy szó szerinti idézet volt Rowling nyílt leveléből.
Ahol ennyire nem lehet aktuális kérdéseket érinteni, az egyszerűen tényleg nem nekem való hely. Rowling pont ezzel vágott vissza, amit én mondtam, nem én találtam ki. "Ha nincsenek biológiai nemek, akkor nincsenek saját nemükhöz vonzódó emberek sem."
Ez egy szó szerinti idézet volt Rowling nyílt leveléből.
nekem ez a kedvenc retro sneci kommentem, annyira kiegyensúlyozott. benne van az igazság, de a sneci trademark hetyetye is. arról nem is beszélve hogy mostanra jól szájba is szarta magát a biológiai nemekkel kapcsolatban.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Feb 22, 2022 11:38:10
x2)
Majd miután lett új bannerképe a youtube csatornának és átírta a Facebookon, hogy "Berlini pjogjamozó"
Meg majd ha be lesz oltva, ugyebár.

linzi fapóleon
(
x8)
Feb 22, 2022 11:43:43
x8)
Mi van a Mazdával? Ha Géza elveszi itt egy új cicamobil!
MrsLipton
Feb 22, 2022 11:57:52
Mi van a Mazdával? Ha Géza elveszi itt egy új cicamobil!
Feb 22, 2022 11:57:52
miskolcigány
(
x5)
Feb 22, 2022 11:59:10
x5)
Na a Bartucz az tenyleg egy csatornavampir. Nulla onallo tartalma van, kizarolag masokrol tud pofazni, ennek meg annak mekkora haverja, azt is kinezem belole hogy o dobta be a purgye telefonjat a taskaba csak hogy utana par hetig legyen mivel relevansnak hinnie magat.
Ha egyszer lesz egy Pedofil-tamogatok szocikk ott el lehet helyezni mint labjegyzet, de tobb ebben nincs.
Penzmento
(
x6)
Feb 22, 2022 12:01:26
x6)
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 12:05:51
x68)
Endre, ha nem jönne össze mégsem a mazda, tudok egy másik járgányt csupán 240 ezer forintért!
Mifaaaaaaaaaaaan
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 22, 2022 12:08:50
x5)
Endre, ha nem jönne össze mégsem a mazda, tudok egy másik járgányt csupán 240 ezer forintért!
Ebben az arban mar az ingyen aramot generalo magnesmotor is benne foglaltatik, vagy az kulon rendelheto extra?
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 12:11:12
x68)
Benne van, ráadásként minden este ingyen vacsora, egy tál csodálatos főtt zöldségleves:
kramalon
(
x8)
Feb 22, 2022 12:20:16
x8)
Teljesen el vagyok képedve még mindig a Gyagyás elpicsázásán, már kétszer kivertem rá.
Jóslat 1: ha Tibi lelép, akkor a gyagyás a seprűnyéllel fog aludni bánatában azt fogja magához ölelni.
Jóslat 2: hamarosan el kezd visítani, hogy ő bizony egy bántalmazó kapcsolat áldozata és igen is van hogy a "nő" a bántalmazó a ""férfival szemben"". Erről megy majd a loop.
Faszom
Jóslat 1: ha Tibi lelép, akkor a gyagyás a seprűnyéllel fog aludni bánatában azt fogja magához ölelni.
Jóslat 2: hamarosan el kezd visítani, hogy ő bizony egy bántalmazó kapcsolat áldozata és igen is van hogy a "nő" a bántalmazó a ""férfival szemben"". Erről megy majd a loop.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 12:23:15
x2)
Lehet hogy hamarosan megtudunk még pár szaftos részletet a gyagyás-tibi sztoriról
www.youtube.com/watch?v=ABOCjHMaEr8
www.youtube.com/watch?v=ABOCjHMaEr8
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 12:26:12
x68)
Lehet hogy hamarosan megtudunk még pár szaftos részletet a gyagyás-tibi sztoriról
youtube.com/watch?v=ABOCjHMaEr8
Reméljük nem hazudós Géza a Géza!
Puha Slag
(
x7)
Feb 22, 2022 12:26:13
x7)
Az ilyen tard Pálfordulások nem tartanak sokáig.
Hahó
(
x136)
Feb 22, 2022 12:26:20
x136)
Komoly tényfeltárásokat kerünk a Csordától.
MrsLipton
Feb 22, 2022 12:27:07
Feb 22, 2022 12:27:07
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 22, 2022 12:27:16
x7)
de még ez is milliószor különb, mint a recskás gombás hala, talán RGL életében még több rendszer is van, mindenképpen életrevalóbb
Penzmento
(
x6)
Feb 22, 2022 12:32:34
x6)
Az más.
cucksodi
(
x3)
Feb 22, 2022 12:33:23
x3)
jó kis szent cigány hintó, nem is kell bele aksit venni 63.000 fütyiért. Kár, hogy a zsebcigány előbb gyujtná fel jézus képekkel együtt mintsem alkeszok kezébe kerüljön lovári frigyláda-szekér
banshee
(
x24)
Feb 22, 2022 12:44:47
x24)
Az más.
Az XXL trikós szexnagyi is kb annyival volt idősebb...
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 22, 2022 12:47:49
x7)
Géza kért már kölcsön a Discordon?
A jó portás csak baszik!
Eközben Endre fejében
Feb 22, 2022 12:49:26
SoDI: Ne hagyd már, hogy ezek a semmirekellő proletárok kényükre-kedvükre csináljanak veled amit akarnak. Itt mégis csak te vagy a hős és a jó!
Endre: D-d-de mit csináljak, e-e-ez mégis jobb már mint a ma-ma-magány és mi-mi mivan ha összefognak ellenem és nem érem meg a holnapot??!
SoDI: Egy mindenre képes vadászbika vagy, egy igazi alfa, vezér, király! Ezek szarházi csövesek, a talpad kéne nyalják a jóságodért cserébe. Én azt mondom éheztesd ki őket, hogy jobban érezzék a hatalmadat! Akkor majd megtanulnak tisztelni.
Endre: É-é-értettem, Jóságos Diplomatám! Í-í-így teszek!
Endre: D-d-de mit csináljak, e-e-ez mégis jobb már mint a ma-ma-magány és mi-mi mivan ha összefognak ellenem és nem érem meg a holnapot??!
SoDI: Egy mindenre képes vadászbika vagy, egy igazi alfa, vezér, király! Ezek szarházi csövesek, a talpad kéne nyalják a jóságodért cserébe. Én azt mondom éheztesd ki őket, hogy jobban érezzék a hatalmadat! Akkor majd megtanulnak tisztelni.
Endre: É-é-értettem, Jóságos Diplomatám! Í-í-így teszek!
Feb 22, 2022 12:49:26
Trollul Madár
(
x15)
Feb 22, 2022 12:50:39
x15)
Endre!
Lassan itt a március 15!
Van kedved regeléni néhány rendezvényre mint krónikás?
Lehet egy kicsit a másra koncentrálás feldobna. Kitudja?
:D
Lassan itt a március 15!
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 12:50:47
x2)
Ti nem vagytok normálisak :DDDDD
trolléga
(
x30)
Feb 22, 2022 12:57:21
x30)
Endre!
Lassan itt a március 15!
Lassan itt a március 15!
Tényleg, valamit beígért a 15-i hazajövetelére is, mi volt az? Asodi mindig tartja a szavát, piszony
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 22, 2022 12:57:55
x3)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 22, 2022 13:02:35
x7)
Azon hangosan felnevettem.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 22, 2022 13:02:50
x15)
Én erre emlékszem:

csicskovics
Feb 22, 2022 13:05:07
De ezzel az erővel már mind a hárman mehetnének :)
Feb 22, 2022 13:05:07
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 22, 2022 13:05:48
x7)
Én erre emlékszem:
csodálatos, hogy a két alkoholista beutalja a harmadikat az addiktológiára, igazi támogató környezet
Jonciii
(
x8)
Feb 22, 2022 13:09:15
x8)
Ki tudhatná jobban mire van szüksége egy alkoholistának, mint egy másik alkoholista?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 22, 2022 13:10:30
x38)
Sneci, keresed már az új melócsát? Mivel indokolták a kirúgásodat? Naty ütyfél? Trollok? Alkoholizmus?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
MrsLipton
Feb 22, 2022 13:11:12
Nah, elég volt a sok okfejtésből. Lájvot akarok!
Unka-bunga
Feb 22, 2022 13:11:12
sörösterv
(
x4)
Feb 22, 2022 13:11:48
x4)
Kár hogy nincs meg, az áldozatainak is tetszett volna. Hetekre tiltóra tette őket és a posztnál hirtelen megjelent személyes találkozóval fenyegetőzni.
Jelentem ez is megvan! :D Igazi bátor ember ez a géjza, hibába rakja privátba a videót, de nem tud elbújni :D
cucksodi
(
x3)
Feb 22, 2022 13:12:40
x3)
Sneci, keresed már az új melócsát? Mivel indokolták a kirúgásodat? Naty ütyfél? Trollok? Alkoholizmus?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 22, 2022 13:14:08
x5)
Nyelvtanilag igaz, hogy ami nem létezik, azzal gond sem lehet.
Hitelkártyavár
Feb 22, 2022 13:17:57
Endre! Engem csak egy dolog érdekel! Hány sörnél járunk hétfő reggel 6 óta?
Feb 22, 2022 13:17:57
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 13:19:02
x13)
Király vagy. Aki tudja, küldje nekik. 1:20-tól van a téma.
cucksodi
(
x3)
Feb 22, 2022 13:19:51
x3)
Endre! Engem csak egy dolog érdekel! Hány sörnél járunk hétfő reggel 6 óta?
Ha nem issza meg teljesen, hanem odaadja mercicának a végét, akkor nyelvtanilag egyet sem ivott meg!
MrsLipton
Feb 22, 2022 13:20:17
Nagyon NSZKSZ!
Feb 22, 2022 13:20:17
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 13:24:43
x13)
Egy burkolt cigányozás már az elején. "tudjuk ez a réteg mire képes"
trashvod.com/w/kQuZGZi7HzjgEcbxWLgztC?start=4m15s
trashvod.com/w/kQuZGZi7HzjgEcbxWLgztC?start=4m15s
rBali
(
x24)
Feb 22, 2022 13:24:52
x24)
Ez a Gayza is nagyon szeret hetyetyézni meg előadni magáról a jobb sorsra érdemes fiatalembert. Patkány az összes
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 13:26:51
x68)
Endre, mikor jön az új flokk? Nagyon várjuk az s06e02-őt Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 13:28:05
x13)
Három hónapig nem zavarta a dagadékot a róluk feltett fénykép, most hogy előkerülta poszt, már megy a rendőrségre feljelenteni.
Callahan
Feb 22, 2022 13:28:40
Gayza már feljelentéssel fenyegetőzik! Szombaton jön haza és a határmenti Nemzeti Dohányboltban meg is teszi! Ez csak benzin a tűzre Gayza! Összesodiztad magad, ebből nincs kiút!
Feb 22, 2022 13:28:40
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 22, 2022 13:33:30
x2)
a naty utyfel miért blatha még a gombot herr Koss?
max5enutálnak
(
x47)
Feb 22, 2022 13:36:49
x47)
endre pont így volt a férfiszerelemmel, ezért választotta Tibit
Callahan
Feb 22, 2022 13:40:40
Hülyéknek 15 napjuk lett volna átíratni az adásvételi dátumától számolva! Ha csak nem hagyták üresen a dátumot, akkor úgy kezdődik, hogy büntetésből kivonják a forgalomból egy időre a Mazdát!
Tranyó fogja átírtani amikor hazajön. Golda érkezése előtt elpucolnak onnan a csövesek. Ezek szerint a Gyagyás fizette, Tranyó vagy Judga nevére kerül.
Gayza te is egy sunyi rafkós fehércigány vagy!
Tranyó fogja átírtani amikor hazajön. Golda érkezése előtt elpucolnak onnan a csövesek. Ezek szerint a Gyagyás fizette, Tranyó vagy Judga nevére kerül.
Gayza te is egy sunyi rafkós fehércigány vagy!
Feb 22, 2022 13:40:40
Herrsteller
Feb 22, 2022 13:41:52
El tudná valaki magyarázni nekem , hogy mi járhat annak a retardált embernek a fejében aki ezeknek az “embereknek” pénzt utal a live alatt? Már egy ideje nézem ezeket a liveokat , én is jókat nevetek rajta de inkább a családomra vagy magamra költöm azt az összeget minthogy ilyen alhokolistákat támogassak.
Feb 22, 2022 13:41:52
rBali
(
x24)
Feb 22, 2022 13:43:43
x24)
Ha minden jól halad és Gayza igazat beszél akkor tényleg ma kell hazajönniük Tibiéknek.
Február 22-e van és ma jön meg Tibinek a YouTube bevétel.
Endre, a hibalista hogy halad? Illetve kit fogsz ezentúl hajnalban összeverni, ha nem lesz ott Jucus? A jó kurva anyádat esetleg, aki hétvégén megy hozzád felmérni a károkat?
Február 22-e van és ma jön meg Tibinek a YouTube bevétel.
Endre, a hibalista hogy halad? Illetve kit fogsz ezentúl hajnalban összeverni, ha nem lesz ott Jucus? A jó kurva anyádat esetleg, aki hétvégén megy hozzád felmérni a károkat?
MegintKezded
(
x6)
Feb 22, 2022 13:43:57
x6)
El tudná valaki magyarázni nekem , hogy mi járhat annak a retardált embernek a fejében aki ezeknek az “embereknek” pénzt utal a live alatt? Már egy ideje nézem ezeket a liveokat , én is jókat nevetek rajta de inkább a családomra vagy magamra költöm azt az összeget minthogy ilyen alhokolistákat támogassak.
Hig fos. Lsd MolnarDisznoKiki, Trutymo stb. Fizetett Maunika Show
trolléga
(
x30)
Feb 22, 2022 13:44:48
x30)
Három hónapig nem zavarta a dagadékot a róluk feltett fénykép, most hogy előkerülta poszt, már megy a rendőrségre feljelenteni.
Volt 3 hónapja feljelenteni, eddig se tette ezután sem fogja. Pont olyan ez a megindulás mint Vahúr kutyáé. 1 hónapja kenyérre nem volt pénze, majd pont ügyvédre lesz.
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 13:50:13
x13)
Tegnap leírtam még ez előtt. Csak akkor jön, és csak azzal, ami már kiderült, és még azt is tereli valami gyerekes hazugsággal.
Jonciii
(
x8)
Feb 22, 2022 14:01:17
x8)
Velem előfordul, a lehető legolcsóbb, még megjelenő szöveggel. Az a párszáz foribt nem vág haza, egy vacsora többe van, egy jó helyen, mint amit erre elszórok havonta.
donés - miért
Feb 22, 2022 14:05:53
Néha egy jól közbeszúrt és felolvasott donésüzenet segít fokozni a hangulatot.
Lehet ezt taktikai cselnek is tekinteni, mint Viktorsz pizzáit/fánkjait, aki a kedvességért cserébe információkat tud kihúzni a tranyeszékból.
Lehet ezt taktikai cselnek is tekinteni, mint Viktorsz pizzáit/fánkjait, aki a kedvességért cserébe információkat tud kihúzni a tranyeszékból.
Feb 22, 2022 14:05:53
CheddarGoblin
(
x2)
Feb 22, 2022 14:06:16
x2)
bolyhoskaja
(
x1)
Feb 22, 2022 14:07:51
x1)
Szuper, hogy sikerült menteni
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 22, 2022 14:08:23
x13)
Néha egy jól közbeszúrt és felolvasott donésüzenet segít fokozni a hangulatot.
Sosem nézi a chatet, lese szarja az egészet. A múltkori liveban kb fél óra múlva ragált rá. Találj ki jobb kifogást.
Jonciii
(
x8)
Feb 22, 2022 14:09:16
x8)
Azt nem tudom, Tibikát szoktam uszítgatni, hogy szarozza le a fatászpikát. Retard :D
donés - miért
Feb 22, 2022 14:11:22
a pedónak nincs értelme az igaz, de a merga azért beolvassa a pénzes üziket (kivétel amikor full be van készülve vagy épp loop-ban van vagy mindkettő)
Feb 22, 2022 14:11:22
sörösterv
(
x4)
Feb 22, 2022 14:12:10
x4)
Khm. Le se szarja. Amúgy sima üzenetet is beolvas, donét nélkül. De persze szelektál is, szóval feleslegesen pénzeled őket.
Hahó
(
x136)
Feb 22, 2022 14:12:12
x136)
ezt már megbeszéltük amikor töppedt trolléga donételt a pedofilnak.
aki snecológus, az nem donétel a pedofilnak.
csatornatagság vásárlása megengedett a trashvodnak, azért, hogy ellopja a tagos videót, tehát ez végső soron károkozási céllal vásárolt tagság.
tehát aki donétel a pedofilnak, az nem snecológus. ilyen nagyon egyszerű ez.
aki snecológus, az nem donétel a pedofilnak.
csatornatagság vásárlása megengedett a trashvodnak, azért, hogy ellopja a tagos videót, tehát ez végső soron károkozási céllal vásárolt tagság.
tehát aki donétel a pedofilnak, az nem snecológus. ilyen nagyon egyszerű ez.
MrsLipton
Feb 22, 2022 14:12:17
Alig várom, hogy végre Pesten legyenek. Az odú már unalmas. Golda reakciójára azért kiváncsi lennék.
Unka-bunga
Feb 22, 2022 14:12:17
verebvagy
Feb 22, 2022 14:12:27
Endre, mikor jön az új flokk? Nagyon várjuk az s06e02-őt Hahó!
Jön!!! ep2: Hogy jártam a kedves youtuber kollégákkal 3 hónap alatt (2m)
ep3: miért nem vagyok balek 2
Feb 22, 2022 14:12:27
buniBanki
(
x2)
Feb 22, 2022 14:12:59
x2)
Feb 22, 2022 14:12:59
a spagetti kód latinul hogy van?
a Farkas latinul Lupus, innen ered a mi Sodinkra annyira jellemző Loopos kifejezés Feb 22, 2022 14:12:59
Callahan
Feb 22, 2022 14:14:50
Akinek annyi a felesleges pénze, a pedofil geci és az elmebeteg tranyó geci helyett tudok ajánalni pár olyan dolgot amit érdemes és jó érzés támogatni, ebből az egyik:
Segítő kezek az Állatokért Alapítvány
Adószám: 19253505-1-12
Számlaszám: 10103898-50915500-01005005
IBAN: HU14
SWIFT KÓD: BUDAHUHB
Számlatulajdonos:
Segítő Kezek az Állatokért Alapítvány
Számlatulajdonos:
Feb 22, 2022 14:14:50
donés - miért
Feb 22, 2022 14:16:38
Akinek annyi a felesleges pénze, a pedofil geci és az elmebeteg tranyó geci helyett tudok ajánalni pár olyan dolgot amit érdemes és jó érzés támogatni, ebből az egyik:
Számlatulajdonos:
Számlatulajdonos:
Feb 22, 2022 14:16:38
Nemmalacz
Feb 22, 2022 14:17:17
Vagy akár torbacsilra marcipánra a Svájci Juhászkutya Klubnak is jöhet!
Ugyanitt kézműves sajt és süti fülbevaló eladó!
Ugyanitt kézműves sajt és süti fülbevaló eladó!
Feb 22, 2022 14:17:17
Husky szerető troll
Feb 22, 2022 14:20:53
Ide is dobhattok pár donétet, igaz nem autista kutyák de legalább nem pedofilok, nácik és alkoholisták.
szanhuzoalapitvany.hu/adomanyozas/
szanhuzoalapitvany.hu/adomanyozas/
Feb 22, 2022 14:20:53
Jonciii
(
x8)
Feb 22, 2022 14:21:05
x8)
Számlatulajdonos:
Számlatulajdonos:
Menhelyeket is támogatok, meg csodacsopiban is előfordulok, meg szamítógépeket is intézek rászoruló családoknak, nem érdemes emiatt aggódni :)
Callahan
Feb 22, 2022 14:21:35
Meggyőztél. Szólj, ha az altatásukra gyűjtenek, oda beszállok! Gyagyásnál esetleg egy ivartalanításba is.
Feb 22, 2022 14:21:35
Hahó
(
x136)
Feb 22, 2022 14:21:48
x136)
Számlatulajdonos:
Számlatulajdonos:
csak a mazsihisz!!
Zsidók vagyunk.
Hahó!
Penzmento
(
x6)
Feb 22, 2022 14:23:19
x6)
Ha már így összejöttünk, tavasszal lehetne fórumtali is, egy dimbes-dombos legelőn esetleg?
🕎Endigame🕎
donés - miért
Feb 22, 2022 14:26:49
Nem hiszem aggódnak, csak a púpos pedofil korcs mielőbbi kihalását szeretnék (mint mi mindannyian) és minél előbb összedől a kártyavár annál hamarabb pusztul ki végre.
Ne vedd magadra, csak azért az indulat mert sokan már 20 éve várják, hogy megdögöljön és végre elhagyja a szerencséje.
Feb 22, 2022 14:26:49
tyodika
Feb 22, 2022 14:31:03
Idióták, Küldjetek donate-et a SoDI-nak: www.paypal.me/sodivlogja
Feb 22, 2022 14:31:03
Chanson de Seggbecourt
Feb 22, 2022 14:31:49
Ha már így összejöttünk, tavasszal lehetne fórumtali is, egy dimbes-dombos legelőn esetleg?
Oh igen! Mondjátok csak hol lesz! Megyek féltéglákkal!
Feb 22, 2022 14:31:49
Biztatási kár
(
x10)
Feb 22, 2022 14:35:19
x10)
Belehallgattam geyza lájfjába.
Úgy megverte caffka és gyagya a Judkát, hogy vállalhatatlanul néz ki. Vagyis először azt mondta, hogy gyagya volt, de utána azt mondta, hogy lehet mind a kettő.
Valószínűleg azért nincs lájf, hogy ne lássuk. Ha ma jönnek haza, akkor holnapra úgyis kiderül.
Úgy megverte caffka és gyagya a Judkát, hogy vállalhatatlanul néz ki. Vagyis először azt mondta, hogy gyagya volt, de utána azt mondta, hogy lehet mind a kettő.
Valószínűleg azért nincs lájf, hogy ne lássuk. Ha ma jönnek haza, akkor holnapra úgyis kiderül.
87 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™