PS. A melegházasság Gémeskútországban még mindig tilos, átoperáltság esetén is.
gyeháty Mejszi nyényi!
"Naturista". Amúgy szerintem kifejezetten élvezi, hogy a csupasz teste más tulajdonához ér. Gondolom perverz örömöt lel benne.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
A kivont Mazdához, hogy, mikor és hová szereznek útvonalengedélyt? Másrészt, péntek van. Az irodákban jó eséllyel csak 14 óráig van ügyfélfogadás. Sodi, eleve 11 órára tervezte az ébredést. Merci halálos iram tempójával nézve...khm.
Unka-bunga
Azt se felejtsuk el, hogy eredetvizsga is kelleni fog.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Golda szívesen fogadja a kedvesmenyét, vőjét hahó
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ja, beszart a nagy Terminátor Tibi:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Te is beszarnál, Géjzától meg a bátyjától!
Álmodjatok Rémeket!
Ha 27-re csavarják akkor az lefele van a recskás beállitásahoz képest:D
puskapoj
Csak az a különbség hogy a gyagyás sose szellőztetett, a tranyo meg állandóan nyitva hagyja az ablakot a cigi miatt.
robotvaok

Eltelt 10 év és semmi nem változott...
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Sajnos meg kell cáfoljam, mióta beruházott a léghűtéses flokker kamerára és folyton leáll szerencsétlen eszköz a konstans buziszaunához hasonlitó körülmények között, sűrven nyitva van az ablak. Természtesen nem hülye sodi a sodi és nem kapcsolja le a fűtést, hiszen akkor meg kéne várni még újra felmelegszik a fűtőtest az pedig energiapazarlás!
puskapoj
Arany élete van manapság.:)
"aSodi brassóit kér, aSodi brassóit kap!"
Igaz, hogy hontalanul, egy hotelszobában, de ez shiker, mert csak felfelé bukik aSodi! :)
A vizsgahelyszínig is el kellene jutni. Ahhoz kellene az útvonalengedély.
Unka-bunga
Herr Merci majd elkezd vonyítva loopolni az okmányirodában, hogy Ő ezt nem tudta, mert részeg volt az adásvételnél és akkor rá nem vonatkoznak a szabályok. Judka pedig elkezdi ütni. Sodi meg majd pörög és ismétli, nyem tudtam, ezt nyem tudtam.
Unka-bunga
Milyen jó hogy trashvodról nem tudja töröltetni a jogász végzettségü tranyótibi :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Tibi megitta az összes vért, sajnálom.
nálam jó
hehe
Nálam se jó.
Sajnos a tressvúddal együtt könyörtelenül betilttatta a tranyó, a poopos, és mc ista. :(
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Simán menne. Jól bírja a vért, ezt láthattuk amikor volt a piros-fehér lájv. Meg amúgy is, ott van mellette két szagképzett ápoló.
Unka-bunga
Vér?
Nem gond, Tibi megissza.
hoty... hotyhotyhoty...
Ény szejetnyém natyon
Megint elköveted ezt a hibát :)
Meg is bántuk, hogy téged bíztunk meg a fejlesztéssel :)
Tysonnak, de plot twist: Endrét fogja fojtogatni valójában, csak a pólóra rá lesz írva hogy "Tyson"
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Biztos valami mocsárba mennek, hogy a Varangy jól érezze magát, a megszokott környezetében.
Álmodjatok Rémeket!
ma sajna senkinek elvileg
beszéltem judgával, vagy ma delutan vagy jovoheten tudnak csak hazajonni, rendorseg van!!!
Lyudgáét még megfoghatja
hoty... hotyhotyhoty...
Hány hete is jönnek már hazafelé ezek a retardáltak? Mondjuk mindegy is, legalább addig se itt rontják a levegőt.
Gondolom még Jutka vallomása is kell a trashvod elleni ügyben
Mifaaaaaaaaaaaan
csak nem lebuktak a távoltartás miatt? nagyon röhögnék!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ejj fifi, ezt te tegnap is tudtad már, ezért volt a lavinás elszólás ugye?
5000 eurócska spórolás :DD kurvára röhögnék
A lakástól vagy a Jutkától van távolságtartási? Nem világos, össze-vissza beszélt a lájvokban.
Unka-bunga
Állítólag Judgától. Ezért sem értem az éjjeli, kajaátadós randevúkat.
Nem feltétlenül nem
nem mehet be a lakasba, jutkatol van eltiltva es mercitol.
amig ez a 2 a hazban van addig nem mehet sem oda sem a 100 meteres korzetebe
Jól állna benne, a horgoló tű...XD
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Köszi, felment trashvodra :)
Ény is megfujatnám vele a szondámat, höhöhö
Pfujj.
Unka-bunga
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
inkább hontalan ÉS hajléktalan xD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Túl sűrű a vére. Ezért szed vérhigítót. Alvadt vért nehéz pumpálni akár az agyba, akár a méretes pitonszba.
Unka-bunga
Van hazája: izrael.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Igazad van, de nekem hontalan is. Aki gémeskút országozik, állítólagos vonatokat fosik nekünk, a magyarok 80 százalékánál jobban keres, aztán mégis ide menekül a linzi policáj elől, az hontalan. Szégyelje magát!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.

szép cica
és van pitonszpumpa is! trollégák a múltkor kiszúrták a kupleráj közepén XD természetesen felkérdezéskor az is ellett sodikázva...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
szép cica
Az, mint egy élőhalott.
az nemaz volt
a faszpumpa maskepp nez ki
az azthiszem a matrac labbal nyomos fujos pumpa volt
milliókat nem, a bruttója 4ezer euro, netto kb 800k-t kap kézhez, amibol kitudja mennyi az albi +rezsi nameg a levonások a hitelekre
ha mindent kb lerendez, marad 1000 eurója vagy talan annyisem
www.youtube.com/channel/UCT2LqKrDyQXGb0SEP4grFig
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 18, 2022 09:58:18
x4)
A jövendőbeli esküvőtök alkalmából hadd küldjem ezt a klasszikust nászajándék gyanánt. Sok locsolót, gyagyás!
www.youtube.com/watch?v=yJsVLX_SnBQ
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
www.youtube.com/watch?v=yJsVLX_SnBQ
tyodika
Mar 18, 2022 09:59:27
gyeháty Mejszi nyényi!
Mar 18, 2022 09:59:27
Puha Slag
(
x7)
Mar 18, 2022 10:00:00
x7)
Gyagyás miért nem használ pizsamát?
"Naturista". Amúgy szerintem kifejezetten élvezi, hogy a csupasz teste más tulajdonához ér. Gondolom perverz örömöt lel benne.
proph3tfromCA
Mar 18, 2022 10:00:04
Most tudntam meg, hogy a magyar nyelvtanban többes szám, és magánszemélyt különböztetünk meg.
Mar 18, 2022 10:00:04
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 18, 2022 10:07:04
x11)
Eltüntek a tegnapi Tibi lájfszok, vagy csak én nem látom? :)
Most jön a péküjjünk ki, nagyon részeg voltam, nem is akartam megbaszni senkit az anyja hátán, Szombathelyről meg még nem is hallottam, az hol van? :))
Most jön a péküjjünk ki, nagyon részeg voltam, nem is akartam megbaszni senkit az anyja hátán, Szombathelyről meg még nem is hallottam, az hol van? :))
MrsLipton
Mar 18, 2022 10:07:16
ma én sem gondolnám, de lehet amúgy sem, a tegnapi műsor után...
A kivont Mazdához, hogy, mikor és hová szereznek útvonalengedélyt? Másrészt, péntek van. Az irodákban jó eséllyel csak 14 óráig van ügyfélfogadás. Sodi, eleve 11 órára tervezte az ébredést. Merci halálos iram tempójával nézve...khm.
Mar 18, 2022 10:07:16
pupszi
(
x1)
Mar 18, 2022 10:09:10
x1)
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 10:10:07
x136)
Sneci a tranyóék itthoni szállása, ellátása mennyi pénzedbe fog kerülni? 200 ezerből megúszod?
trolléga
(
x30)
Mar 18, 2022 10:12:36
x30)
Sneci a tranyóék itthoni szállása, ellátása mennyi pénzedbe fog kerülni? 200 ezerből megúszod?
Golda szívesen fogadja a kedves
Zsénó
(
x22)
Mar 18, 2022 10:14:52
x22)
Eltüntek a tegnapi Tibi lájfszok, vagy csak én nem látom? :)
hotyfolt
Mar 18, 2022 10:16:34
Egy hosszú nap után Mercike nézős
trashvod.com/w/rqVoUfbGjHTwjDFCdmzhzW
A csatornavámpír ismét beleírta a faszpina nevét címbe is, leírásba is imgur.com/yfYnog8
Kihallgatás után, Mama muh szállásról jelentkezik be a fatászpika
Eléggé elkámpicsorodott feje van imgur.com/a/8IdBXBY, nem mehetett túl jól a tressvúd hetyetyéje
"Hát, hát, hát, hát, hát, hát"
Hosszú napja volt és még nincs vége
Gayzaval volt egy hosszabb beszélgetése
Ismét sörike cisszentés imgur.com/jYPmbLh
Nagy nehezen eljutott hozzá a kaja (Jutka lájvban beszélte le recskással a találkozót, intervencionalista trollok egyből a rendőrséget riadóztatták a távolságtartás megszegésére hivatkozva)
Brassóival készültek neki a "hölgyek", egész nap azon dolgoztak. Húst nyomokban sem tartalmaz: imgur.com/a/XnzTC2O
Gayza igazán örült neki, hogy a cica a családját fenyegeti
Most mit csinál a Merci, elindítja a lájvot, mintha nem tudná, az ura épp fenyegetőzik, ki is nyomja inkább gyagya a lájvot
Átköltöztették másik szobába a recskást
Komment: Miért nem az irodában alszol? Sneci: "Nézd, amíg nem vagyok szabadságon.." Nem bírja kimondani a dolgozni szót :D
A rendőrök tettek keresztbe a terveknek * ásít *
Komment: Asszony elvan a tévképzeteiben
Gyagya: ha ilyen állapotban van... belenéz a lájvba
Gayza felesége fel akarja jelenteni a cicát életveszélyes fenyegetés miatt
-Mi volt a rendőrségen? -Meg lett beszélve a tressvod
Gayza is visszakeménykedett telefonban. De inkább nem mondja el mit, mert nem rögzítette. (Mocskos féreg az összes. -a szerk.)
"Mazdával tudom mi a helyzet, kezelhető."
Fullfing testvéréé volt a Mazda, azért lett hivatalból kivonva, mert 15 nap alatt nem lett kivonatva.
"Nem a gézával beszél? Istenem, akkor hányadik emberbe köt bele?"
Méhéthúszpé imgur.com/a/gVzicDC
"ha a rendőrök lekapcsolnak útközben... ami valószínű" :DD "akkor útvonalengedély kell"
Ocsmány mód teli szájjal pofázik
Nem bírja ki, közben bele-bele néz a faszpinás lájfjába
"de nenene"
"Ezt nyomja? Semmi témája nincs" többen javasolják recskásnak az önreflexiót
"Nem kiabál, ingerülten beszél a kamerába" tud vicces lenni is a gyagya, ha akar
Problémaorientált gondolkodás vs megoldásorientált gondolkodás :DDD
A rendőröket most a lakás érdekli, jövő szombaton teheti be először oda a lábát
"Kibaszottul drága lenne hotelben lakni, anyámhoz bemegyek amíg le nem jár ez a szar" - millió fütyis fatászpika
"ha gurul az autó amúgyis, akkor gurul"
Franciaágyas szobában spórol a gyagya
"Az élettől is elveszitek az embernek a kedvét ezzel a problémaorientált megközelítéssel"
"Nyomni kell, aztán a problémákat menet közben kezelni"
Szerdai papírt akar lobogtatni a rendőröknek, ahol még forgalomban van a tranyómobil
Gayza üzeni snecin keresztül a párjának: hétvégén meg lesz találva a Merci és egyéb válogatott fenyegetések.
Gyagya: bla, bla, bla.
A Jutka hibája, hogy most Púpos nem szépen dolgozgat és nincs átiratva az autó.
Elkezd dúdolászni "Kicsit szomorkás a hangula.... mindegy, mindegy, ezt kezelni kell"
Filmezik, szaunázik, élvezi a hirtelen jött szabadságot a recskás
Belenéz, aztán szörnyülködik megint mit művel a cica
Sziasztok
trashvod.com/w/rqVoUfbGjHTwjDFCdmzhzW
A csatornavámpír ismét beleírta a faszpina nevét címbe is, leírásba is imgur.com/yfYnog8
Kihallgatás után, Mama muh szállásról jelentkezik be a fatászpika
Eléggé elkámpicsorodott feje van imgur.com/a/8IdBXBY, nem mehetett túl jól a tressvúd hetyetyéje
"Hát, hát, hát, hát, hát, hát"
Hosszú napja volt és még nincs vége
Gayzaval volt egy hosszabb beszélgetése
Ismét sörike cisszentés imgur.com/jYPmbLh
Nagy nehezen eljutott hozzá a kaja (Jutka lájvban beszélte le recskással a találkozót, intervencionalista trollok egyből a rendőrséget riadóztatták a távolságtartás megszegésére hivatkozva)
Brassóival készültek neki a "hölgyek", egész nap azon dolgoztak. Húst nyomokban sem tartalmaz: imgur.com/a/XnzTC2O
Gayza igazán örült neki, hogy a cica a családját fenyegeti
Most mit csinál a Merci, elindítja a lájvot, mintha nem tudná, az ura épp fenyegetőzik, ki is nyomja inkább gyagya a lájvot
Átköltöztették másik szobába a recskást
Komment: Miért nem az irodában alszol? Sneci: "Nézd, amíg nem vagyok szabadságon.." Nem bírja kimondani a dolgozni szót :D
A rendőrök tettek keresztbe a terveknek * ásít *
Komment: Asszony elvan a tévképzeteiben
Gyagya: ha ilyen állapotban van... belenéz a lájvba
Gayza felesége fel akarja jelenteni a cicát életveszélyes fenyegetés miatt
-Mi volt a rendőrségen? -Meg lett beszélve a tressvod
Gayza is visszakeménykedett telefonban. De inkább nem mondja el mit, mert nem rögzítette. (Mocskos féreg az összes. -a szerk.)
"Mazdával tudom mi a helyzet, kezelhető."
Fullfing testvéréé volt a Mazda, azért lett hivatalból kivonva, mert 15 nap alatt nem lett kivonatva.
"Nem a gézával beszél? Istenem, akkor hányadik emberbe köt bele?"
Méhéthúszpé imgur.com/a/gVzicDC
"ha a rendőrök lekapcsolnak útközben... ami valószínű" :DD "akkor útvonalengedély kell"
Ocsmány mód teli szájjal pofázik
Nem bírja ki, közben bele-bele néz a faszpinás lájfjába
"de nenene"
"Ezt nyomja? Semmi témája nincs" többen javasolják recskásnak az önreflexiót
"Nem kiabál, ingerülten beszél a kamerába" tud vicces lenni is a gyagya, ha akar
Problémaorientált gondolkodás vs megoldásorientált gondolkodás :DDD
A rendőröket most a lakás érdekli, jövő szombaton teheti be először oda a lábát
"Kibaszottul drága lenne hotelben lakni, anyámhoz bemegyek amíg le nem jár ez a szar" - millió fütyis fatászpika
"ha gurul az autó amúgyis, akkor gurul"
Franciaágyas szobában spórol a gyagya
"Az élettől is elveszitek az embernek a kedvét ezzel a problémaorientált megközelítéssel"
"Nyomni kell, aztán a problémákat menet közben kezelni"
Szerdai papírt akar lobogtatni a rendőröknek, ahol még forgalomban van a tranyómobil
Gayza üzeni snecin keresztül a párjának: hétvégén meg lesz találva a Merci és egyéb válogatott fenyegetések.
Gyagya: bla, bla, bla.
A Jutka hibája, hogy most Púpos nem szépen dolgozgat és nincs átiratva az autó.
Elkezd dúdolászni "Kicsit szomorkás a hangula.... mindegy, mindegy, ezt kezelni kell"
Filmezik, szaunázik, élvezi a hirtelen jött szabadságot a recskás
Belenéz, aztán szörnyülködik megint mit művel a cica
Sziasztok
Mar 18, 2022 10:16:34
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 18, 2022 10:17:31
x10)
Te is beszarnál, Géjzától meg a bátyjától!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 18, 2022 10:19:09
x21)
Remélem a Recskalyukban felcsavarták a fűtést legalább 27 fokra, jó kis rezsi számla lesz mó :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
cucksodi
(
x3)
Mar 18, 2022 10:22:38
x3)
Remélem a Recskalyukban felcsavarták a fűtést legalább 27 fokra, jó kis rezsi számla lesz mó :D
hejneken
(
x3)
Mar 18, 2022 10:23:12
x3)
Gzá-nak tuti jól jött most ez a story. Még egy párezer eurót simán ki tud facsarni a púpból.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 18, 2022 10:24:34
x21)
Ne aggodj Endre, Private Sabina már lejjebb vitte a tarifát, 50 euróért seggbebasz a műfasszal.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 18, 2022 10:26:15
x11)
Fullfing tegnap beszólt egy olyat, hogy a Púposnak új lakást kell keresnie. :)) Remélem tényleg így van! :) Asodi mindent elküldött neki korábban, amiről Tibivel beszélgettek. :)
estipestiindián
Mar 18, 2022 10:29:22
Csak az a különbség hogy a gyagyás sose szellőztetett, a tranyo meg állandóan nyitva hagyja az ablakot a cigi miatt.
Mar 18, 2022 10:29:22
hejneken
(
x3)
Mar 18, 2022 10:32:31
x3)

cucksodi
(
x3)
Mar 18, 2022 10:32:55
x3)
Sajnos meg kell cáfoljam, mióta beruházott a léghűtéses flokker kamerára és folyton leáll szerencsétlen eszköz a konstans buziszaunához hasonlitó körülmények között, sűrven nyitva van az ablak. Természtesen nem hülye sodi a sodi és nem kapcsolja le a fűtést, hiszen akkor meg kéne várni még újra felmelegszik a fűtőtest az pedig energiapazarlás!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 18, 2022 10:37:56
x11)
Igaz, hogy hontalanul, egy hotelszobában, de ez shiker, mert csak felfelé bukik aSodi! :)
MrsLipton
Mar 18, 2022 10:38:11
A vizsgahelyszínig is el kellene jutni. Ahhoz kellene az útvonalengedély.
Mar 18, 2022 10:38:11
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 18, 2022 10:39:07
x6)
Törzskönyvvel mi van? Anélkül nem fogják átírni.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
MrsLipton
Mar 18, 2022 10:47:18
Törzskönyvvel mi van? Anélkül nem fogják átírni.
Herr Merci majd elkezd vonyítva loopolni az okmányirodában, hogy Ő ezt nem tudta, mert részeg volt az adásvételnél és akkor rá nem vonatkoznak a szabályok. Judka pedig elkezdi ütni. Sodi meg majd pörög és ismétli, nyem tudtam, ezt nyem tudtam.
Mar 18, 2022 10:47:18
sörösterv
(
x4)
Mar 18, 2022 10:54:31
x4)
Milyen jó hogy trashvodról nem tudja töröltetni a jogász végzettségü tranyótibi :D
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 18, 2022 10:55:51
x6)
Hahó!
Fifi, nagyon sokan kérdezik, hogy van-e annyi vér még a döglött pitonodban, hogy live-ba menjen a hazaút.
Szerintem jó műsor lenne, porondra recskás!
Zsidók vagytok.
Fifi, nagyon sokan kérdezik, hogy van-e annyi vér még a döglött pitonodban, hogy live-ba menjen a hazaút.
Zsidók vagytok.
hejneken
(
x3)
Mar 18, 2022 10:58:40
x3)
Hahó!
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Tibi megitta az összes vért, sajnálom.
ReMortal Danger
Mar 18, 2022 11:02:59
Másnál sem megy a SoDipedia?
Mar 18, 2022 11:02:59
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 18, 2022 11:04:03
x7)
nálam jó
Ondófoltos linzi lakás
Mar 18, 2022 11:05:20
Nálam se jó.
Mar 18, 2022 11:05:20
Faszaság van
(
x2)
Mar 18, 2022 11:06:02
x2)
Sajnos a tressvúddal együtt könyörtelenül betilttatta a tranyó, a poopos, és mc ista. :(
40_éves_junior
(
x6)
Mar 18, 2022 11:06:34
x6)
nálam megy
MrsLipton
Mar 18, 2022 11:07:16
Nálam is megy. Kicsit lassabban tölt be.
Unka-bunga
Mar 18, 2022 11:07:16
tyodika
Mar 18, 2022 11:08:43
Bizonyos IP-ket letijtottam, rajtatok tesztejek, megint nyekem dojgoztok, zsidók!
Mar 18, 2022 11:08:43
tipp
Mar 18, 2022 11:11:17
Endre, operáld ki te is a heréd önkezűleg, ezzel meg tudod gyorsítani a nemváltást.
Mar 18, 2022 11:11:17
MrsLipton
Mar 18, 2022 11:14:24
Endre, operáld ki te is a heréd önkezűleg, ezzel meg tudod gyorsítani a nemváltást.
Simán menne. Jól bírja a vért, ezt láthattuk amikor volt a piros-fehér lájv. Meg amúgy is, ott van mellette két szagképzett ápoló.
Mar 18, 2022 11:14:24
Zegernye
(
x2)
Mar 18, 2022 11:24:59
x2)
Vér?
Nem gond, Tibi megissza.
Ásó27
(
x68)
Mar 18, 2022 11:30:40
x68)
Vajon mercica ma kinek fojtja meg a nyakát?????
Mifaaaaaaaaaaaan
Fifike
Mar 18, 2022 11:31:47
Ény szejetnyém natyon
Mar 18, 2022 11:31:47
MrsLipton
Mar 18, 2022 11:34:31
Amúgy oké, eljönnek magyarba. Sodika megy púpszászra Goldához. A két retardáltat ki fogja elszállásolni egy hétig? Visára tippelnék első körben, de az natyon drága.
Unka-bunga
Mar 18, 2022 11:34:31
éljen az agg pár
Mar 18, 2022 11:34:53
hova fogtok amúgy menni nászútra? a varangyot is viszitek magatokkal,hogy tartsa a gyertyát vagy már intéződik a szanatóriumba dugása?
Mar 18, 2022 11:34:53
Szélkerék webshop
Mar 18, 2022 11:37:53
megint nyekem dojgoztok, zsidók!
Megint elköveted ezt a hibát :)
Meg is bántuk, hogy téged bíztunk meg a fejlesztéssel :)
Mar 18, 2022 11:37:53
sörösterv
(
x4)
Mar 18, 2022 11:40:39
x4)
Tysonnak, de plot twist: Endrét fogja fojtogatni valójában, csak a pólóra rá lesz írva hogy "Tyson"
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 18, 2022 11:42:04
x10)
hova fogtok amúgy menni nászútra?
Biztos valami mocsárba mennek, hogy a Varangy jól érezze magát, a megszokott környezetében.
féregnyulvány
(
x7)
Mar 18, 2022 11:43:47
x7)
beszéltem judgával, vagy ma delutan vagy jovoheten tudnak csak hazajonni, rendorseg van!!!
Zegernye
(
x2)
Mar 18, 2022 11:46:13
x2)
Lyudgáét még megfoghatja
JuDKa
(
x1)
Mar 18, 2022 11:47:56
x1)
Endre elöszöris, engedd meg, hogy gratuláljak az eljegyzéshez! Nagyszerű választás!
Milyen gyűrűt vettél Tibinek? :) Remélem 1 ct internally flawless alá nem adtad, egy titanium vagy esetleg 18k arany gyűrűben, különben csóró a sodi! Ne kelljen csalódnunk benned, Endre! Hallod?!
broni ♥
Milyen gyűrűt vettél Tibinek? :) Remélem 1 ct internally flawless alá nem adtad, egy titanium vagy esetleg 18k arany gyűrűben, különben csóró a sodi! Ne kelljen csalódnunk benned, Endre! Hallod?!
exterminátor
Mar 18, 2022 11:48:14
Hány hete is jönnek már hazafelé ezek a retardáltak? Mondjuk mindegy is, legalább addig se itt rontják a levegőt.
Mar 18, 2022 11:48:14
Ásó27
(
x68)
Mar 18, 2022 11:49:46
x68)
Gondolom még Jutka vallomása is kell a trashvod elleni ügyben
halászlé
(
x24)
Mar 18, 2022 11:50:02
x24)
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 18, 2022 11:51:11
x6)
Ejj fifi, ezt te tegnap is tudtad már, ezért volt a lavinás elszólás ugye?
hotyfolt
Mar 18, 2022 11:52:01
5000 eurócska spórolás :DD kurvára röhögnék
Mar 18, 2022 11:52:01
MrsLipton
Mar 18, 2022 11:52:14
A lakástól vagy a Jutkától van távolságtartási? Nem világos, össze-vissza beszélt a lájvokban.
Mar 18, 2022 11:52:14
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 18, 2022 11:54:25
Állítólag Judgától. Ezért sem értem az éjjeli, kajaátadós randevúkat.
Mar 18, 2022 11:54:25
hotyfolt
Mar 18, 2022 11:55:22
Ágyból Merci nézős
trashvod.com/w/g342HPQEtZrWr3dCxtdfwR
Recskás ígérte hogy lehet folytatja ágyból, úgy is lett: imgur.com/SwWysak
Ismét nem bírta ki hogy ne írja bele az urát a címbe, leírásba imgur.com/NdCCV1A
Háttérben Cica lájfsz
Ravatalos lájv 2 többek szerint
144pé ismét imgur.com/yJskyfW
Tablet: széttörve imgur.com/5WAPAJW
Még egy sörike
Jegyzőkönyvet olvasgatott sneci
Egyeztet a cicával előtte, hogy mit hetyetyézhet ki a vallomásokból, mielőtt olyat mond amit nem szabad neki.
Sneci csalódott, nem tudja hogy holnap ebből hogy lesz megindulás, tömeges öngyilkosság nélkül :D
"ebből érdekes dolgok fognak kisülni"
Szövettáskából sört szlopáló sodi anemkoholistasodi + szokásos sneci minőség imgur.com/a/atPii9Z
Kaiser és Heineken a választék
"napnál is világosabbnak kéne lennie bárkinek, aki 80 IQ-nál többel rendelkezik, és mittom én elmúlt 20 éves, hogy a hatósági eljárásokkal óvatosan kell bánni, mert ha egyszer elindul a lavina, akkor van lavina.... legalább annyit el kén érni az egészből hogy számon kérjék a trashvodosokat. az lehetne egy álláspont, de túl sok reményem nincs benne"
autista körmondattal lehülyézte a cicáékat?
Sneci a cica jelenlegi állapotát látva már a halálra készül
Hétvégén a cica meg lesz találva, ha gyagya megpróbálja védeni akkor ő is ottmarad. Nem árulja el ki üzente ezt, de előző lájfban elmondta hogy Gayza * ásít *
Varangy ordít és könyörög hogy valaki verje szét a Mercédeszt :D
Pestről nem fog tudni lájvozgatni, mert az már megsértése lenne a végzéseknek
Nyugiban volt, készült az anyjánál csövezésre, erre csörgött a telefon hogy a tranyóval fáradjanak be a kapitányságra
Gyagya a közvetítést nézve: "fogja magát a Jutka és üt, mindig így kezdődik"
Az elkövetkezendő időszakról fogalma sincs, még a holnapi nap is kérdéses :D
Gyagya csodálkozik, hogy a transzformer ennyi emberbe beleállt és még nem ferde az ő orra
60 centis TV az millió fütyis szállásán :D
Körbe mutatja a szállást, fürdő: "remélem nincs olyan dolog a tükörben, ami miatt..." inkább egy törölközőt maga köré csavar. *broáf* Undorító nudista féreg
"helló" imgur.com/eKy1FRx
Loopolás, erőszakos viselkedés, gyagya már érti aki azt mondja miért nem keres egy "konzer.. konvencionálisabb hölgyet". "az őrültség az vonzó"
Golda szerint a probléma kezelése: "engedje el őket"
Kicserélteti a tablet kijelzőjét Pesten, "több is veszett Mohácsnál"
Másikat is megcsináltatná, az a csöveseké lenne
Lyutka tett keresztbe nekik "szükség is van rá, meg nem is"
Felveszi egy betelefonálónak. Az nem szól bele "ezt nem csinálod, ilyet nem csinálunk" Tiltás.
"megint embereket fenyeget, édes Istenem"
Cset: miért nem veled alszik a Merci?
Sneci: feleslegesen nem kell provokálni a Lyutkát, azért. Mert ennek alapvetően egy fegyelmezési eszköznek kell maradnia.
(que? imgur.com/a/aAMFmfW gyagyásnak tényleg semmi szexuális igénye nincs, többen pedzegették valószínüleg aszexuális vagy autoszexulás)
"ahhoz hogy vezethessen pihennie kell. olyan pillanatot kell elcsípni amikor nem fontos hogy kipihenje magát, 2 óra (hosszú) is lehet (egy aktus)" Elhangzott egy egész éjjel, az egy viccelődés volt.
Nem bírja a faszpina lájvját, aludna már Endre
A három a magyar igazságról elhangzott egy álláspont, hogy az csak egy vicc
Villanyradiátorral van fűtve a fancy szálláson
Éjjel fél 12-kor még ordibált a tranyó
"Sérüléseket" mutogat az undorító tyúkmellű sneci
"én most be tudnám tömni a száját, csak..." *broáf*
Cset: csokis a pitonsz Sneci: "soha, még Palvin Barbarának sem.. na jó neki talán, de más embernek nem, nem raknám sose seggbe" asodi = broni?
Gyagya feltalálja a konnektort, teknyikai pjojémák
Jóéjt sörike imgur.com/MWSrEBk
"ha elkezdik verni igyekszem jó felvételeket készíteni nektek"
Reméli hogy bocsánatot kér holnap a tranty azoktól akiket ma megsértett
Amikor részeg a cica gyors akciót akar, gyagyának az kevés, nem ér el az eredményig, "nem arról van szó hogy kimerülök, hanem ami józanul 10 perc, az jelenlegi állapotában 3-4 óra". Mindez vigyorogva *broáf*
Drága mulatság lenne ha még egy nap hotelt kéne fizetnie
"az a baj amikor ilyen még megbaszni sem lenne érdemes, mert szenvedés lenne és nem tudna elmenni"
"ad absurdum ha most átjönne és közölné és szeretné, hozná a tablettát meg... meg mit tudom én van még más is" ????
"nem az a gond hogy én nem tudnék a tablettával meg a gyűrűvel teljesíteni, hanem értelme nem lenne. 3-4 órás folyamatos munka lenne rajta" *broáf*
Fizikailag nagyon fárasztó munka lenne rajta - a fatászpika
1 óra helyett másfél amíg hat recskásnál a Viagra
"nem egy bábról beszélünk, nem egy lélegző fleshlight, hanem egy ember"
Recskás 11-kor tervez indulni pénteken
Cseten beárulnák a fenti fajtalankodásokat Jutkának, már megy a hetyetye: ilyen nem történt, csak elmondta mi lenne ha.
Nem Pest a cél, hanem Púpszász
KT: mi van Merci karjára tetoválva... Retard
Alvós lájv
Cset: Merci kedves veled személyesen? Sneci: hosszas gondolkodás ööö..... nem. (Kettesben nem buntó velem soha) * ásít *
Háromszori "pihenés" hetyetye
Csicsika imgur.com/HiHtfjX
Hallgatja a varangy brekegést a háttérben a tableten, felkapcsolt lámpával, így próbál aludni
Háttérben Mejszi: "széjjel basztam volna az agyát, de sajnáltam"
KT: előző retard telefonál már megint be, olyanokat kérdez amiket már tudunk.
"ott a kocsiban ütöm, széjjel baszom a fejét" - ha jól értem gyagyát fenyegeti a harcias cica.
Recskás kitakarja magát, mutatja hogy a pitonsz nem lenne benn a képben akkor sem ha elfelejti hogy megy a lájfsz. *broáf*
Fél órája forgolódik a nőverő, percenként felriad, tabletet igazgat, nem tud aludni. Helyes.
1ó15-nél bealszik, háttérben tranyó loop
1ó35: refluxos köhintéssel megébred
"Miért állt le, mi történik itt? Ja mert leállt ő már, abbahagyta"
Youtube reklám üvölt, egy premiumra nem telik a millió fütyis fatászpikának?
"Alvós lájv nem lesz"
Sziasztok, azt hiszem én most lezuhanyzok inkább, rég volt ennyire undorító adás.
trashvod.com/w/g342HPQEtZrWr3dCxtdfwR
Recskás ígérte hogy lehet folytatja ágyból, úgy is lett: imgur.com/SwWysak
Ismét nem bírta ki hogy ne írja bele az urát a címbe, leírásba imgur.com/NdCCV1A
Háttérben Cica lájfsz
Ravatalos lájv 2 többek szerint
144pé ismét imgur.com/yJskyfW
Tablet: széttörve imgur.com/5WAPAJW
Még egy sörike
Jegyzőkönyvet olvasgatott sneci
Egyeztet a cicával előtte, hogy mit hetyetyézhet ki a vallomásokból, mielőtt olyat mond amit nem szabad neki.
Sneci csalódott, nem tudja hogy holnap ebből hogy lesz megindulás, tömeges öngyilkosság nélkül :D
"ebből érdekes dolgok fognak kisülni"
Szövettáskából sört szlopáló sodi anemkoholistasodi + szokásos sneci minőség imgur.com/a/atPii9Z
Kaiser és Heineken a választék
"napnál is világosabbnak kéne lennie bárkinek, aki 80 IQ-nál többel rendelkezik, és mittom én elmúlt 20 éves, hogy a hatósági eljárásokkal óvatosan kell bánni, mert ha egyszer elindul a lavina, akkor van lavina.... legalább annyit el kén érni az egészből hogy számon kérjék a trashvodosokat. az lehetne egy álláspont, de túl sok reményem nincs benne"
autista körmondattal lehülyézte a cicáékat?
Sneci a cica jelenlegi állapotát látva már a halálra készül
Hétvégén a cica meg lesz találva, ha gyagya megpróbálja védeni akkor ő is ottmarad. Nem árulja el ki üzente ezt, de előző lájfban elmondta hogy Gayza * ásít *
Varangy ordít és könyörög hogy valaki verje szét a Mercédeszt :D
Pestről nem fog tudni lájvozgatni, mert az már megsértése lenne a végzéseknek
Nyugiban volt, készült az anyjánál csövezésre, erre csörgött a telefon hogy a tranyóval fáradjanak be a kapitányságra
Gyagya a közvetítést nézve: "fogja magát a Jutka és üt, mindig így kezdődik"
Az elkövetkezendő időszakról fogalma sincs, még a holnapi nap is kérdéses :D
Gyagya csodálkozik, hogy a transzformer ennyi emberbe beleállt és még nem ferde az ő orra
60 centis TV az millió fütyis szállásán :D
Körbe mutatja a szállást, fürdő: "remélem nincs olyan dolog a tükörben, ami miatt..." inkább egy törölközőt maga köré csavar. *broáf* Undorító nudista féreg
"helló" imgur.com/eKy1FRx
Loopolás, erőszakos viselkedés, gyagya már érti aki azt mondja miért nem keres egy "konzer.. konvencionálisabb hölgyet". "az őrültség az vonzó"
Golda szerint a probléma kezelése: "engedje el őket"
Kicserélteti a tablet kijelzőjét Pesten, "több is veszett Mohácsnál"
Másikat is megcsináltatná, az a csöveseké lenne
Lyutka tett keresztbe nekik "szükség is van rá, meg nem is"
Felveszi egy betelefonálónak. Az nem szól bele "ezt nem csinálod, ilyet nem csinálunk" Tiltás.
"megint embereket fenyeget, édes Istenem"
Cset: miért nem veled alszik a Merci?
Sneci: feleslegesen nem kell provokálni a Lyutkát, azért. Mert ennek alapvetően egy fegyelmezési eszköznek kell maradnia.
(que? imgur.com/a/aAMFmfW gyagyásnak tényleg semmi szexuális igénye nincs, többen pedzegették valószínüleg aszexuális vagy autoszexulás)
"ahhoz hogy vezethessen pihennie kell. olyan pillanatot kell elcsípni amikor nem fontos hogy kipihenje magát, 2 óra (hosszú) is lehet (egy aktus)" Elhangzott egy egész éjjel, az egy viccelődés volt.
Nem bírja a faszpina lájvját, aludna már Endre
A három a magyar igazságról elhangzott egy álláspont, hogy az csak egy vicc
Villanyradiátorral van fűtve a fancy szálláson
Éjjel fél 12-kor még ordibált a tranyó
"Sérüléseket" mutogat az undorító tyúkmellű sneci
"én most be tudnám tömni a száját, csak..." *broáf*
Cset: csokis a pitonsz Sneci: "soha, még Palvin Barbarának sem.. na jó neki talán, de más embernek nem, nem raknám sose seggbe" asodi = broni?
Gyagya feltalálja a konnektort, teknyikai pjojémák
Jóéjt sörike imgur.com/MWSrEBk
"ha elkezdik verni igyekszem jó felvételeket készíteni nektek"
Reméli hogy bocsánatot kér holnap a tranty azoktól akiket ma megsértett
Amikor részeg a cica gyors akciót akar, gyagyának az kevés, nem ér el az eredményig, "nem arról van szó hogy kimerülök, hanem ami józanul 10 perc, az jelenlegi állapotában 3-4 óra". Mindez vigyorogva *broáf*
Drága mulatság lenne ha még egy nap hotelt kéne fizetnie
"az a baj amikor ilyen még megbaszni sem lenne érdemes, mert szenvedés lenne és nem tudna elmenni"
"ad absurdum ha most átjönne és közölné és szeretné, hozná a tablettát meg... meg mit tudom én van még más is" ????
"nem az a gond hogy én nem tudnék a tablettával meg a gyűrűvel teljesíteni, hanem értelme nem lenne. 3-4 órás folyamatos munka lenne rajta" *broáf*
Fizikailag nagyon fárasztó munka lenne rajta - a fatászpika
1 óra helyett másfél amíg hat recskásnál a Viagra
"nem egy bábról beszélünk, nem egy lélegző fleshlight, hanem egy ember"
Recskás 11-kor tervez indulni pénteken
Cseten beárulnák a fenti fajtalankodásokat Jutkának, már megy a hetyetye: ilyen nem történt, csak elmondta mi lenne ha.
Nem Pest a cél, hanem Púpszász
KT: mi van Merci karjára tetoválva... Retard
Alvós lájv
Cset: Merci kedves veled személyesen? Sneci: hosszas gondolkodás ööö..... nem. (Kettesben nem buntó velem soha) * ásít *
Háromszori "pihenés" hetyetye
Csicsika imgur.com/HiHtfjX
Hallgatja a varangy brekegést a háttérben a tableten, felkapcsolt lámpával, így próbál aludni
Háttérben Mejszi: "széjjel basztam volna az agyát, de sajnáltam"
KT: előző retard telefonál már megint be, olyanokat kérdez amiket már tudunk.
"ott a kocsiban ütöm, széjjel baszom a fejét" - ha jól értem gyagyát fenyegeti a harcias cica.
Recskás kitakarja magát, mutatja hogy a pitonsz nem lenne benn a képben akkor sem ha elfelejti hogy megy a lájfsz. *broáf*
Fél órája forgolódik a nőverő, percenként felriad, tabletet igazgat, nem tud aludni. Helyes.
1ó15-nél bealszik, háttérben tranyó loop
1ó35: refluxos köhintéssel megébred
"Miért állt le, mi történik itt? Ja mert leállt ő már, abbahagyta"
Youtube reklám üvölt, egy premiumra nem telik a millió fütyis fatászpikának?
"Alvós lájv nem lesz"
Sziasztok, azt hiszem én most lezuhanyzok inkább, rég volt ennyire undorító adás.
Mar 18, 2022 11:55:22
féregnyulvány
(
x7)
Mar 18, 2022 11:56:44
x7)
nem mehet be a lakasba, jutkatol van eltiltva es mercitol.
amig ez a 2 a hazban van addig nem mehet sem oda sem a 100 meteres korzetebe
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 18, 2022 11:58:16
x11)
A Tresvúd be lesz szántva, meg lesz semmisítve. :)
Mondta KaffTibi, csak szerintem a policájt nem a tresvúd érdekli, hanem a fellelhető tartalom, ami fincsi krém Púpos és Tibcédesz ellen. :)
A rohadt, lusta labancoknak idő kell, de azért dolgoznak. Még Linzben is. :)
Mondta KaffTibi, csak szerintem a policájt nem a tresvúd érdekli, hanem a fellelhető tartalom, ami fincsi krém Púpos és Tibcédesz ellen. :)
A rohadt, lusta labancoknak idő kell, de azért dolgoznak. Még Linzben is. :)
MrsLipton
Mar 18, 2022 11:59:57
Hmm... tegnap azt mondta, hogy Merci mehetne a Mama Muh-ba és a melóhelyre is mehetett volna, csak féltek a kollegina miatti lebukástól. Jutka viszi neki állandóan a kaját. A lakástól 100 méter az világos. Nyem értem.
Unka-bunga
Mar 18, 2022 11:59:57
Klohek
(
x12)
Mar 18, 2022 12:04:18
x12)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
MaxPayne
(
x24)
Mar 18, 2022 12:04:34
x24)
Sneci nem rendelkezik 80as IQval, hahó!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
kripli figyelő
(
x12)
Mar 18, 2022 12:06:13
x12)
Nagyon nagy összeomlás lesz amikor tranyó távozik.Még büntetőügyet is bevállal recskás,csak a faszpina és a nézettség ott ragadjon.Lesz itt olyan hajsza tranyó után amit még a kengyelfutó gyalogkakukk sem látott.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 18, 2022 12:07:02
x39)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
féregnyulvány
(
x7)
Mar 18, 2022 12:07:28
x7)
na, akkor csak ma jonnek haza
Klohek
(
x12)
Mar 18, 2022 12:08:38
x12)
Szééééép a szemeee :D
Jól állna benne, a horgoló tű...XD
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 18, 2022 12:09:26
x11)
A Gyöngyhajú lány újra lájfszol, és még Géjza csatornáját is ő tartja el.
Erősen elgondolkodtam, hogy én is lájfszolni fogom az életem, de csak akkor, ha ádámcsutkás Tibi lesz a promóterem.
Erősen elgondolkodtam, hogy én is lájfszolni fogom az életem, de csak akkor, ha ádámcsutkás Tibi lesz a promóterem.
sörösterv
(
x4)
Mar 18, 2022 12:11:13
x4)
Köszi, felment trashvodra :)
40_éves_junior
(
x6)
Mar 18, 2022 12:13:39
x6)
a mindig igazmondó faszpinás ki van akadva a sosem hazudó fullfingra amiért *dobpergés* valótlant állított.
MrsLipton
Mar 18, 2022 12:15:51
Jájj, de fújatnék vele egy szondát :)
Unka-bunga
Mar 18, 2022 12:15:51
40_éves_junior
(
x6)
Mar 18, 2022 12:15:55
x6)
lyucifernek mehet az infó hogy a faszpinás live, most mondta neki tibcédesz hogy nem live-ol, csak videót csinál
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 12:16:25
x136)
"van elég problémám itt a linzi hatóságokkal"
nahát, akkor a tranyó is gyanúsított lett? :)))
nahát, akkor a tranyó is gyanúsított lett? :)))
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 18, 2022 12:16:44
x11)
"igen, igen, tegnap több is volt a pia..." Kezdi már a szőke démon! :)
Elméletileg megindultak, lehet jelenti a policájnak Púpost, hogy egy légtérben tartózkodik Lyucussal. :)
Elméletileg megindultak, lehet jelenti a policájnak Púpost, hogy egy légtérben tartózkodik Lyucussal. :)
rBali
(
x24)
Mar 18, 2022 12:18:36
x24)
Oké, a videóban látni, hogy csomagolnak a mazdába. Ma lesz szerintem a hazaút.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 12:18:56
x136)
hány környi cuccot visz már le? ezek nem fognak visszamenni, mindent elvisznek.
hotyfolt különkiadás
Mar 18, 2022 12:20:02
Tranyó Tibi - Ez pech.
trashvod.com/w/uyGZuJUpeAcTYg6sxevpum
Gayza kezdte a balhét
Mást mondott a Tibcédesznek a szemébe, meg mást snecinek a háta mögött (* ásít *, nem is tudom ki művel hasonlót, csak a varanggyal meg gyagyával)
Ő az aki hazudgál, nem Tiborsz
Nem ez volt megbeszélve, minek vonatta ki a Mazdát
Lyutkával csinált valamit Grazban
"akár szét is ment volna a feje a betonon ha nem kapom el"
Ha fullfing feljelenti akkor ő viszont fel lesz jelentve
Egy másik ember is az életére tört
Van elég problémája a tranyónak az életében :DD
A linzi hatóságokkal van a gond :D
Zaklatás miatt lesz Géza beárulva a polizeinál
Távolságtartásit kér Gézu ellen
Háttérben pakolnak a Mazdába, a recskaodú előtt parkol a tranyómobil, menekülnek az ágyi poloskák
Még mindig kegyetlen loopokban van a szisza
Két mondattal később már Pesten lesz feljelentve Géza
"lesznek következmények"
Mobil mögül nagy a hangja a trantynak, őt nyugodtan megverhetik pesten.
"nem törted össze az Audit, nagyon jól tudjuk"
"Verjél meg, nem fog érdekelni"
Messengeren tiltotta a Géza, miután elbúcsúzott tőle, mert sneci felvilágosította hogy miket írt neki a faszpináról fullfing privátban
Vannak még ügyletek a háttérben amiről transzformersz még nem beszélt, meg nem is fog
Na csáó
trashvod.com/w/uyGZuJUpeAcTYg6sxevpum
Gayza kezdte a balhét
Mást mondott a Tibcédesznek a szemébe, meg mást snecinek a háta mögött (* ásít *, nem is tudom ki művel hasonlót, csak a varanggyal meg gyagyával)
Ő az aki hazudgál, nem Tiborsz
Nem ez volt megbeszélve, minek vonatta ki a Mazdát
Lyutkával csinált valamit Grazban
"akár szét is ment volna a feje a betonon ha nem kapom el"
Ha fullfing feljelenti akkor ő viszont fel lesz jelentve
Egy másik ember is az életére tört
Van elég problémája a tranyónak az életében :DD
A linzi hatóságokkal van a gond :D
Zaklatás miatt lesz Géza beárulva a polizeinál
Távolságtartásit kér Gézu ellen
Háttérben pakolnak a Mazdába, a recskaodú előtt parkol a tranyómobil, menekülnek az ágyi poloskák
Még mindig kegyetlen loopokban van a szisza
Két mondattal később már Pesten lesz feljelentve Géza
"lesznek következmények"
Mobil mögül nagy a hangja a trantynak, őt nyugodtan megverhetik pesten.
"nem törted össze az Audit, nagyon jól tudjuk"
"Verjél meg, nem fog érdekelni"
Messengeren tiltotta a Géza, miután elbúcsúzott tőle, mert sneci felvilágosította hogy miket írt neki a faszpináról fullfing privátban
Vannak még ügyletek a háttérben amiről transzformersz még nem beszélt, meg nem is fog
Na csáó
Mar 18, 2022 12:20:02
tyodika
Mar 18, 2022 12:20:50
Jájj, de fújatnék vele egy szondát :)
Mar 18, 2022 12:20:50
Faszaság van
(
x2)
Mar 18, 2022 12:21:09
x2)
Na mivan sodi, átteszed a székhelyedet végleg gémeskútországba?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 12:21:42
x136)
a linzi rendőrségnek a mazda rendszámának megadásával menjen a bejelentés, hogy sneci megsértette a távoltartási határozatot, és bécs/budapest felé mennek az autópályán. nszksz!
majd értesítik a kollégáikat, és szépen megállítják őket.:)))
majd értesítik a kollégáikat, és szépen megállítják őket.:)))
MrsLipton
Mar 18, 2022 12:22:01
Pfujj.
Mar 18, 2022 12:22:01
Ásó27
(
x68)
Mar 18, 2022 12:23:15
x68)
Géza a "grazi" utazás után minden livejában büszkén mesélte, hogy felrúgta Jutkát. Nem lenne nehéz nyomozás...
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Mar 18, 2022 12:23:58
x21)
gyagyás nem hontalan, hanem hajléktalan! kis különbség. "aSodi brassóit kér, aSodi brassóit kap!"
-
Mar 18, 2022 12:24:11
Basszus, ez a tegnapi infó kimaradt. Csak pélógyűrűvel, meg egy marék viagrával produkál valamicske erekciót a pitonsz? 40 évesen ez shiker, gyagya.
Mar 18, 2022 12:24:11
trolléga
(
x30)
Mar 18, 2022 12:24:41
x30)
gyagyás nem hontalan, hanem hajléktalan! kis különbség.
trolléga
(
x30)
Mar 18, 2022 12:26:20
x30)
Elképzelem a jelenetet ahogy géza kezdi felrúgni a varangyot, de a hősszerelmes tranyó ilyen Mátrixos bullet time-ban alá vetődik, csak hogy baja ne essen. Tök hihető, aha.
Igazán lecsukhatná valami hatóság mág tényleg az összeset.
Igazán lecsukhatná valami hatóság mág tényleg az összeset.
seymour schwartz
(
x6)
Mar 18, 2022 12:28:01
x6)
Egyébként Sneci, faszaság van? Ki vagy hajítva a lakásodból, van egy rakat rendőrségi ügyed, a melócsá nem halad, de te boldog vagy, mert "Merci" hajlandó leköpni és a szájadba szarni. Azon elgondolkodtál már, hogy mi lesz, ha lelép? Tudom, hogy képtelen vagy rá, de ellenőrizd már magad érzelmileg! Nyakig vagy a szarban, mégis vigyorogsz mint aki most nyert a lottón és ezt az egészet EGY DARAB TRANSZVESZTITA HAJLÉKTALANRA ALAPOZOD. Nem gondolkodtál el azon, hogy mi lesz, ha végleg otthagy? A tél nem tart örökké!
Ingatkanügyek
MrsLipton
Mar 18, 2022 12:28:11
Basszus, ez a tegnapi infó kimaradt. Csak pélógyűrűvel, meg egy marék viagrával produkál valamicske erekciót a pitonsz? 40 évesen ez shiker, gyagya.
Túl sűrű a vére. Ezért szed vérhigítót. Alvadt vért nehéz pumpálni akár az agyba, akár a méretes pitonszba.
Mar 18, 2022 12:28:11
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 12:28:50
x136)
Van hazája: izrael.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 18, 2022 12:28:57
x11)
gyagyás nem hontalan, hanem hajléktalan! kis különbség.
Igazad van, de nekem hontalan is. Aki gémeskút országozik, állítólagos vonatokat fosik nekünk, a magyarok 80 százalékánál jobban keres, aztán mégis ide menekül a linzi policáj elől, az hontalan. Szégyelje magát!
rBali
(
x24)
Mar 18, 2022 12:31:02
x24)
Nem lehet, hogy a cicáék igazából Endrét költöztetik haza gémeskút országba? Kétlem, hogy a két nyomorultnak ennyi cucca lett volna.
Így megléphetne a yardok elől is mint mikor itthon elmenekült a pedofil vád elől, plusz a mamahotelből könnyebb finanszírozni a két férget.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Így megléphetne a yardok elől is mint mikor itthon elmenekült a pedofil vád elől, plusz a mamahotelből könnyebb finanszírozni a két férget.
xray
(
x21)
Mar 18, 2022 12:31:37
x21)
Mar 18, 2022 12:31:37
akkor egyezzünk ki a hazaárulóban! :) Mar 18, 2022 12:31:37
féregnyulvány
(
x7)
Mar 18, 2022 12:35:40
x7)

szép cica
halászlé
(
x24)
Mar 18, 2022 12:36:48
x24)
és van pitonszpumpa is! trollégák a múltkor kiszúrták a kupleráj közepén XD természetesen felkérdezéskor az is ellett sodikázva...
Ondófoltos linzi lakás
Mar 18, 2022 12:37:34
szép cica
Az, mint egy élőhalott.
Mar 18, 2022 12:37:34
rBali
(
x24)
Mar 18, 2022 12:37:56
x24)
Endre!
Akkor most valld be, hogy megfogadtad az októberi tanácsomat amikor viccből írtam Tibiéknek, hogy rájuk akarod iratni a lakásszerződést hogy megszabadulj az 5 éves lekötéstől, akkor az a tipikus ravasz heherészés volt a pofádon, mintha lebuktál volna.
Erről van szó, igaz?
Te mész haza új tervet kreálni a jövőddel kapcsolatban, a cicáék meg lakhatnak a lakásban és ideiglenesen fizeted is nekik? Ezzel nyerted meg Sittes Zoli licitjét, ugye?
Akkor most valld be, hogy megfogadtad az októberi tanácsomat amikor viccből írtam Tibiéknek, hogy rájuk akarod iratni a lakásszerződést hogy megszabadulj az 5 éves lekötéstől, akkor az a tipikus ravasz heherészés volt a pofádon, mintha lebuktál volna.
Erről van szó, igaz?
Te mész haza új tervet kreálni a jövőddel kapcsolatban, a cicáék meg lakhatnak a lakásban és ideiglenesen fizeted is nekik? Ezzel nyerted meg Sittes Zoli licitjét, ugye?
féregnyulvány
(
x7)
Mar 18, 2022 12:38:17
x7)
az nemaz volt
a faszpumpa maskepp nez ki
az azthiszem a matrac labbal nyomos fujos pumpa volt
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 18, 2022 12:38:42
x37)
Eldöntenék végre ezek a trash nyomorultak, hogy jönnek vagy nem jönnek haza? Hihetetlennek tartom, hogy három FELNŐTT ember pár napra előre képtelen megtervezni az életüket. ezek a retardok tényleg csak sodródnak. Az életük csak megtörténik velük, nincs rá semmi befolyásuk. ÉS ÍGY KERES MILLIÓKAT A NYOMORULT RECSKÁS.
Rossz_Ratyeee
Mar 18, 2022 12:39:24
Van amúgy biztosítás kötve a Mazdára? Autóvásárlásnál, az adásvételi megkötésének napjával kell kötni az új tulajnak biztosítást, ellenkező esetben büntetést kapnak.
A Mazdára 770Ft/nap a fedezetlenségi díj ilyen esetben.
Soha többet nem írok ide
Így volt vagy nem így volt?!
A Mazdára 770Ft/nap a fedezetlenségi díj ilyen esetben.
Soha többet nem írok ide
Mar 18, 2022 12:39:24
Sodi lankadt pitonsza
Mar 18, 2022 12:41:00
Vmi dobjon már egy linket fullfing csatornájáról, mert nem találom. NSZKSZK
Mar 18, 2022 12:41:00
féregnyulvány
(
x7)
Mar 18, 2022 12:41:22
x7)
ÉS ÍGY KERES MILLIÓKAT A NYOMORULT RECSKÁS.
milliókat nem, a bruttója 4ezer euro, netto kb 800k-t kap kézhez, amibol kitudja mennyi az albi +rezsi nameg a levonások a hitelekre
ha mindent kb lerendez, marad 1000 eurója vagy talan annyisem
hejneken
(
x3)
Mar 18, 2022 12:41:50
x3)
Vmi dobjon már egy linket fullfing csatornájáról, mert nem találom. NSZKSZK
www.youtube.com/channel/UCT2LqKrDyQXGb0SEP4grFig
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Égnek már a hitelkártyák?
Az utóbbi két nap szállása 45.000 forintjába került.
A pénz nem létezik.