Legjobb szó! :)
Tavaly tavasszal mikor sokkal jobb anyagi állapotban volt napi 3 euró költést engedhetett volna meg magának ha jól emlékszem, szóval az az 1000 euró költőpénz inkább a 10 közelében állhat most. :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
ez shiker nem? egy 40eves eleteros talpraesett ferfi tortenete
olyan megható! :DDDDDD
szerinted egy perverz disznónak mije nincs? XD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ha nem így lenne akkor nem lennének trashek és nem lenne se sodipédia se ez a fórum.
Váltakozó műszakot tol. Hol nappalos, hol délutános.
Unka-bunga
Hol nem is dolgozik :D
lehet, hogy nem nagyon akarják feladni a kényelmet, ki lesz töltve ez a távoltartási időszak, addig kell kiélvezni, amíg a recskás nem lehet ott, aztán megjön majd a youtube fizu is, szóval nem sürgős nekik, nem? Nincs is semmi az életükben, amihez igazodniuk kéne. Jelenleg viszonylag stabil helyzetben vannak.
hehe
Sodi története azért hosszabbra nyúlik vissza, mint ezeké az újhullámos trasheké
hoty... hotyhotyhoty...
Délelőtti Tibi live-ban már pakolásztak a csövesek le a kocsiba ami a ház előtt állt. Judka bele is kotyogott a live-ba, hogy Magyarországon lesznek.
Amúgy nem azért jöttek volna, hogy megcsinálják a kocsi átírást? Akkor faszért kell Pénteken elindulni? :) Ráadásul Tibi tempójában lesz éjfél is mire Pestre érnek.
Egyébként csak most hallgatom vissza a Géza live-okat. Azt mondja a Gyagyást kibaszták az albérletből, keresnie kell másik lakást.
Ha Tiborsz nem lenne borderline-os, valószínűleg EGYÁLTALÁN nem lenne neki sürgős visszamenni az utcára csövezni. De mivel ADHD-s és borderline-os is, ezért szó szerint fizikai fájdalmat okoz neki, ha meg kell ülnie a seggén, és nem indulhat meg minden reggel valami random irányba.
Talán majd a házasság lenyugtatja. :D
te is azt hallottad, amikor azt mondja a tranyónak címezve, hogy "azt miért nem promótálod, hogy sodit...?". vagy elhangzott máshol is?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
egy kicsit lemaradtam erről, melyik mondta, hogy házasság lesz? ki kinek kérte meg a kezét? :DD
hehe
Mondjuk jó nagy geci vagy Sodi, hogy nem adsz a szerelmeidnek legalább egy kis zsebpénzt. 20 pizza 20 kóla, mi az neked? Ennyit is sajnálsz tőlük?
Ingatkanügyek
Lájfszban még 4 pizza volt:D
De ugye csak Lyudga,,,
Vagy nem érti, vagy nem tudja vagy hazudik :D
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Most nem tudom visszakeresni, de az első kocsiból üzengetős live-ban volt ez. Jha valami olyasmi h “azt miért nem promótálod, hogy a Sodit kirakták a lakásból és most költöznie kell”.
Nekem egyértelműen az jött le h felbontották a szerződését, és költözni kell.
Hogy mi? Ekkora lemaradással még a végén megbukok snecológiából.
Amúgy nem azért jöttek volna, hogy megcsinálják a kocsi átírást? Akkor faszért kell Pénteken elindulni? :) Ráadásul Tibi tempójában lesz éjfél is mire Pestre érnek.
Nem akarják azt átiratni (nem is tudnák, hisz nincs meg a törzskönyv), esetleg még 1-2-szer elkérni a pedofiltól azt a 80ezer forintot :). Aztán az első ellenőrzésem fennakadnak és Merci majd mondja a live-ba hogy "sodi ezt is elbaszt. hallod sodi, oldd már meg" aztán mennek a vasútállomáshoz
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
ja, akkor én is ezt hallottam, később kérdezgettem tőle, de nem akarta megerősíteni.
Látod, ennyit a nagy Csekonits Báróról! :(
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Ráfest a mazdára egy Polizei feliratot, és odaadja a ketyelmes rendőruraknak engesztelés gyanánt.
🕎Endigame🕎
Elképesztő a gyagyás szellemét körbelengő autiköd ereje. Teljesen belegabalyodott a nárcisztikus foszlányok és kognitív torzítások szövevényes hálójába, még büszke is rá, hogy ez "ernyőt tart a valóság ellen". A vonzás törvénye/nlp/szómágia támogatásával hisz benne, hogy amit mond és ismételget, az valóság lesz másoknak is.
Ebben a rendszerben nem számít, hogy mi az npc-k valósága (törvények, érdekek, vágyak, csip-csup dolgok). Komolyan úgy gondolja, hogy az a csökevény, ami a vekniben úszkál, elég erős ahhoz, hogy meghajlítsa a mátrixot maga körül. Ami ma még szabály, holnap nem lesz az, mert ő bevonzza, szóval alapból nincs értelme foglalkozni azzal, hogy milyen szabályok vannak.
Szentül hiszi, hogy ha azt mondja, hogy nem ütötte Jutkát, nem volt részeg, ideges és agresszív a rendőrökkel, akkor tök mindegy, hogy mindez megtörtént-e, sőt „objektív igazság nem létezik”. Egy elvtelen, takonygerincű személyiség, akinek megvan az a „hatalma”, hogy megválaszthatja, hogy hogyan emlékszik a történtekre, visszamenőleg bármikor újraírhatja a valóságot. Ő belülről úgy emlékszik, hogy nem ütött. Videófelvétel van róla? Akkor is úgy emlékszik, szemét, aki mást mond. Úgy gondolja, hogy ha eleget mondja, akkor az npc rendőrök is elhiszik majd.
jelenleg fullfing gézával beszél
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Még ne főzd a szappanokat prof!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
akkor ott a sapkás-öklös trollnak is meg kell jelennie!!!
elment hozzá Barbi, a szájába szart, és azóta is Behemoth klippekre léggitároznak
hoty... hotyhotyhoty...
trashvod.com/w/aEG9RUMpEPEGEiyfpeX7nh
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
bűnöző zoli is ott van a cseten.
Nem irigylem azt a kéket akinek le kell majd gépelnie azt a loopot.
Ha abból a tagból meg lesz troll akkor senkiből.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Vagy csak megint meg a műbalhé.
neki pest elhagyása is csodaszámba megy :D
Jó az neki mirákulum, mert a piros lámpán túl még nem járt :D
*Ha nem állítja meg egy piros lámpa a zebránál
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Amikor felveszi a kabátját, vagy amikor elindul?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Csak legyenek szívesek odamenni, mert ő sajnos nem túl mobilis.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A teknőc aludta álmát az űrben, és azt hitte, neki mindent szabad. Ha megütik, mondta előre, hogy visszaüt, így ez jogos, hogy mást bánt. Ha valaki tíz után ordít, az állat, nem ember, és aki nem ember, azt megint csak lehet bántani. A sör, az folyékony, tehát egyenlő a vízzel, tehát lehet tolni. A személyisége nem változik meg, rá nem hat a pia, mindenre emlékszik, nem alkoholista. A mindenek felett, a törvények, szabályok és alapvető emberi normák felett állás illúziója teljesen elrepítette Veknifejet a valóságtól távolra.
Csak most a teknőc fejecskéje belebaszódott a terrárium falába, a koppanós valóságba, így taknyos lett a nózi, és "kicsit szomorkás" az ébredező teknőc hangulata. :)
Ne aggódj, Púpos, a kommenthaverok nézni fogják a Blahalájvokat is! De csakis a virágzó, jól jövedelmező tresvodon keresztül, nehogy a jutubból legyen pénzed Aranyfácánra.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
választások előtti hajrá?
A lényeg, hogy SoDI fizet, mert egy balek :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
A határon azért ránézhetnek a rendszám alapján a Tranyómobil papírjaira, szóval ott még lehet belőle hirig. Vagy az autópálya-rendőrségnél, amikor matrica nélkül fognak gyorshajtani.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Lennel kedves ezt egy manos paint rajzban osszefoglalni? Igy nem annyira ertheto :(
Addig megvan hogy Csabimano es Fingmano meg akarja verni Gyagyasmanot, cicamanot es cicautanfutomanot, de itt el is vesztettem a fonalat :(
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Mindenki meg akar verni mindenkit.
Mindenki utal mindenkit.
Mindenki lenez mindenkit.
Mindenki utal mindenkit mert a masik lenezi.
Mindenki becsicskul.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."

varangynak van mobilnetje?
Mindenki szövetkezik mindenki ellen.
Mindenki elárul mindenkit, ezért örök harag tíz percig.
hoty... hotyhotyhoty...
Aztán a recskás úgyis mindenkinek fizet egy sört.
mindenkinek asodi ad pénzt.
de hol sétáltatnád? a rendőrök szólnának hogy minimum szájkosár.
Tegnapi brassói, felturbózva szárított rizsával, hogyy szisza ne fosson be vezetés közben. :)))
Én is sétálós lájvot terveznék ilyen lénnyel! Mi mást?
Állatkertezést Veszprémben
kikmakukk!?
Olyan a képe, mintha egyszer már levették volna az arcát a koponyájáról, hogy kirázás után visszaapplikálják.
Vagy kutyafuttatást az Ipoly utcai trolimegálló és a kutyaól (=Kárpát utcai putri) között.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye

Úgy általában a digitális hulladék generálását kell megakadályozni. Szegény Trashvod is azonnal betelt, ahogy a korcs publikálta a vágatlan csatornáját és a játszósat. És még mindig van priváton hagyott.
incesztus, magyar redneck.
Szerintem Tyson is szívesen lebaszna egyet recsinek!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Igen.
ugy bizony, hejj challes manson!!!!!!!!!!!!!!!!!hejj donászi aladár!!!!!!!!!!!!!!!freee börtönrendszert, drága kórházat!!!!!!!!!!!!!
én nem dógozok!!!!!!!!!!!!!!!
mit kamuzik ez a szerencsétlen, a kamu avatárral????????nem is csodálom, hogy verik.
ráadásul muzulmán!!!!
hol a máglya?????
muzulmán a picsát, akór miért full alkesz????)))))))))))))))))))
csak akkor iszik amikor allah nem néz oda Hahó!
akó jutkát nem nagyon figyeli.sodi keresztény legalábbb.
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inverz ramadánt tart! napkeltétől napnyugtáig csak vodka!
Szerző:
halászlé
(
x24)
Mar 18, 2022 12:42:59
Válasz
(1)
x24)
Válasz
(1)
esetleg púpszászon van a tanszéknek ügynöke? megkérkezést dokumentálhatná, mikor Jutkával egy légtérben tartózkodik...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 18, 2022 12:43:24
x11)
akkor egyezzünk ki a hazaárulóban! :)
Legjobb szó! :)
rBali
(
x24)
Mar 18, 2022 12:43:26
x24)
milliókat nem, a bruttója 4ezer euro, netto kb 800k-t kap kézhez, amibol kitudja mennyi az albi +rezsi nameg a levonások a hitelekre
ha mindent kb lerendez, marad 1000 eurója vagy talan annyisem
ha mindent kb lerendez, marad 1000 eurója vagy talan annyisem
Tavaly tavasszal mikor sokkal jobb anyagi állapotban volt napi 3 euró költést engedhetett volna meg magának ha jól emlékszem, szóval az az 1000 euró költőpénz inkább a 10 közelében állhat most. :D
féregnyulvány
(
x7)
Mar 18, 2022 12:45:22
x7)
ez shiker nem? egy 40eves eleteros talpraesett ferfi tortenete
olyan megható! :DDDDDD
halászlé
(
x24)
Mar 18, 2022 12:51:38
x24)
az nemaz volt
a faszpumpa maskepp nez ki
az azthiszem a matrac labbal nyomos fujos pumpa volt
a faszpumpa maskepp nez ki
az azthiszem a matrac labbal nyomos fujos pumpa volt
szerinted egy perverz disznónak mije nincs? XD
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 18, 2022 12:53:31
x11)
Egyébként az osztrák rendőrség nem lesz kicsit morci, ha vizsgálat/nyomozás/nemtommi alatt álló emberek elhagyják az országot, mert gondolnak kettőt?
Gyagya, tegnap tuti, hogy jó nagyot koppantál. Kezdik beleverni az orrotokat a szarba, amit csináltatok. Szerinted a törvények/szabályok viccből vannak? Az, hogy vakok közt félszemű a király alapon néha kihetyetyézed magad bolhás vahúr előtt, vagy pénzzel lenyugtatsz mindenkit, az a hatóságoknál nem fog működni.
Na kíváncsi leszek, meddig jut majd a puncimerci.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Gyagya, tegnap tuti, hogy jó nagyot koppantál. Kezdik beleverni az orrotokat a szarba, amit csináltatok. Szerinted a törvények/szabályok viccből vannak? Az, hogy vakok közt félszemű a király alapon néha kihetyetyézed magad bolhás vahúr előtt, vagy pénzzel lenyugtatsz mindenkit, az a hatóságoknál nem fog működni.
Darth Tibor
(
x8)
Mar 18, 2022 13:00:42
x8)
Elolvastam a hogyfoltokat és hát azt kell mondjam, nem lennék most trashvod helyében! Túl messzire ment és túl nagy ellenséget szerzett Tibi személyében!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Rossz_Ratyeee
Mar 18, 2022 13:00:58
Géza ma rövid napos? Délután 1-kor már az ausztriai munkásszállóról liveozik.
Így volt vagy nem így volt?!
Mar 18, 2022 13:00:58
Ondófoltos linzi lakás
Mar 18, 2022 13:04:18
Eldöntenék végre ezek a trash nyomorultak, hogy jönnek vagy nem jönnek haza? Hihetetlennek tartom, hogy három FELNŐTT ember pár napra előre képtelen megtervezni az életüket. ezek a retardok tényleg csak sodródnak. Az életük csak megtörténik velük, nincs rá semmi befolyásuk.
Ha nem így lenne akkor nem lennének trashek és nem lenne se sodipédia se ez a fórum.
Mar 18, 2022 13:04:18
MrsLipton
Mar 18, 2022 13:06:27
Géza ma rövid napos? Délután 1-kor már az ausztriai munkásszállóról liveozik.
Mar 18, 2022 13:06:27
xray
(
x21)
Mar 18, 2022 13:07:37
x21)
gyagyás, kirúgtak már??
1312
Mar 18, 2022 13:11:57
Hol nem is dolgozik :D
Mar 18, 2022 13:11:57
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 18, 2022 13:44:25
x7)
Eldöntenék végre ezek a trash nyomorultak, hogy jönnek vagy nem jönnek haza? Hihetetlennek tartom, hogy három FELNŐTT ember pár napra előre képtelen megtervezni az életüket. ezek a retardok tényleg csak sodródnak. Az életük csak megtörténik velük, nincs rá semmi befolyásuk. ÉS ÍGY KERES MILLIÓKAT A NYOMORULT RECSKÁS.
lehet, hogy nem nagyon akarják feladni a kényelmet, ki lesz töltve ez a távoltartási időszak, addig kell kiélvezni, amíg a recskás nem lehet ott, aztán megjön majd a youtube fizu is, szóval nem sürgős nekik, nem? Nincs is semmi az életükben, amihez igazodniuk kéne. Jelenleg viszonylag stabil helyzetben vannak.
Zegernye
(
x2)
Mar 18, 2022 13:50:32
x2)
Sodi története azért hosszabbra nyúlik vissza, mint ezeké az újhullámos trasheké
D_Dezső
(
x29)
Mar 18, 2022 13:52:10
x29)
Eldöntenék végre ezek a trash nyomorultak, hogy jönnek vagy nem jönnek.
Délelőtti Tibi live-ban már pakolásztak a csövesek le a kocsiba ami a ház előtt állt. Judka bele is kotyogott a live-ba, hogy Magyarországon lesznek.
Egyébként csak most hallgatom vissza a Géza live-okat. Azt mondja a Gyagyást kibaszták az albérletből, keresnie kell másik lakást.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 18, 2022 13:52:56
x37)
Ha Tiborsz nem lenne borderline-os, valószínűleg EGYÁLTALÁN nem lenne neki sürgős visszamenni az utcára csövezni. De mivel ADHD-s és borderline-os is, ezért szó szerint fizikai fájdalmat okoz neki, ha meg kell ülnie a seggén, és nem indulhat meg minden reggel valami random irányba.
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 13:55:47
x136)
te is azt hallottad, amikor azt mondja a tranyónak címezve, hogy "azt miért nem promótálod, hogy sodit...?". vagy elhangzott máshol is?
MrsLipton
Mar 18, 2022 14:00:34
Jut eszembe! A kelengyét Jutka állítja össze Tibinek?
Unka-bunga
Mar 18, 2022 14:00:34
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 18, 2022 14:02:22
x7)
egy kicsit lemaradtam erről, melyik mondta, hogy házasság lesz? ki kinek kérte meg a kezét? :DD
vladrl
(
x8)
Mar 18, 2022 14:08:39
x8)
nemtom ez volt-e már:

endre púpfal posztja alatt

seymour schwartz
(
x6)
Mar 18, 2022 14:12:58
x6)
nemtom ez volt-e már:
Mondjuk jó nagy geci vagy Sodi, hogy nem adsz a szerelmeidnek legalább egy kis zsebpénzt. 20 pizza 20 kóla, mi az neked? Ennyit is sajnálsz tőlük?
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 18, 2022 14:13:24
x39)
nemtom ez volt-e már:
Lájfszban még 4 pizza volt:D
De ugye csak Lyudga,,,
Vagy nem érti, vagy nem tudja vagy hazudik :D
D_Dezső
(
x29)
Mar 18, 2022 14:13:50
x29)
Most nem tudom visszakeresni, de az első kocsiból üzengetős live-ban volt ez. Jha valami olyasmi h “azt miért nem promótálod, hogy a Sodit kirakták a lakásból és most költöznie kell”.
Örülhettek
(
x1)
Mar 18, 2022 14:15:17
x1)
Endre, most látom, 3 helyen van útépítés, illetve egy baleset is volt az A1-en, akkor az autimatek mit ad ki, hány óra alatt értek a cicamobillal Budapestre/Púpszászra?
Olyan hajnali 2-3fele be tudsz jelentkezni stresszmentes nyugiba nem?
böri
Olyan hajnali 2-3fele be tudsz jelentkezni stresszmentes nyugiba nem?
Szekszmániás
Mar 18, 2022 14:16:52
Hogy mi? Ekkora lemaradással még a végén megbukok snecológiából.
Mar 18, 2022 14:16:52
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2022 14:18:15
x30)
Nem akarják azt átiratni (nem is tudnák, hisz nincs meg a törzskönyv), esetleg még 1-2-szer elkérni a pedofiltól azt a 80ezer forintot :). Aztán az első ellenőrzésem fennakadnak és Merci majd mondja a live-ba hogy "sodi ezt is elbaszt. hallod sodi, oldd már meg" aztán mennek a vasútállomáshoz
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 14:19:13
x136)
ja, akkor én is ezt hallottam, később kérdezgettem tőle, de nem akarta megerősíteni.
D_Dezső
(
x29)
Mar 18, 2022 14:20:09
x29)
"Azt mé nem promótálod, hogy a Sodinak új lakást kell keresnie ... "
trashvod.com/w/pHzbqiSGHdVEECH4Ege8wS?start=4m51s
trashvod.com/w/pHzbqiSGHdVEECH4Ege8wS?start=4m51s
Faszaság van
(
x2)
Mar 18, 2022 14:20:45
x2)
Látod, ennyit a nagy Csekonits Báróról! :(
Penzmento
(
x6)
Mar 18, 2022 14:20:49
x6)
Egyébként az osztrák rendőrség nem lesz kicsit morci, ha vizsgálat/nyomozás/nemtommi alatt álló emberek elhagyják az országot, mert gondolnak kettőt?
Ráfest a mazdára egy Polizei feliratot, és odaadja a ketyelmes rendőruraknak engesztelés gyanánt.
kripli figyelő
(
x12)
Mar 18, 2022 14:30:09
x12)
Tranyó nyelvtanilag pontosan fogalmaz.Ők nem fizetik ki a 20 pizzát mert gyagyás kártyájával fizetnek.
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 18, 2022 14:30:12
x8)
Ugyan miért asszociálok a recskásra erről?
telex.hu/belfold/2022/03/18/brfk-menekult-szexualis-zaklatas-orosz-ukran-valsag
Jah pont olyan görény mint te endre.
telex.hu/belfold/2022/03/18/brfk-menekult-szexualis-zaklatas-orosz-ukran-valsag
Jah pont olyan görény mint te endre.
D_Dezső
(
x29)
Mar 18, 2022 14:35:28
x29)
Figyelj csak Gyagyás!
Most, hogy úgy is ki lettetek baszva a lakásból, ideje lenne villantani a cicának és vennie egy saját kérót.
Találtam is neked egy jó vételt Újszászon, 4 szobás ház.
Itt ordítozhattok majd kedvetekre, a kutyát se fogja érdekelni. Van hozzá garázs is ólak ha Judkát el kellene zárni amíg te az ex-makkot lefetyeled.
ingatlan.com/ujszasz-kertvaros/elado+haz/csaladi-haz/32171659
Az oldalán futó repedésekből gondolom, hogy statikailag kicsit necces a ház. De figyelj, egyikőtöknek sem kell nagyon a nyugdíjra számolnia egészségügyileg, szóval arra a pár évre meg jó az.
Anyád is a közelben lesz, ha az uradtól menekülnöd kell mert loopolósra itta magát. Gyorsan foszd le szépen a maradék hitelkeretet és a hétvégén már le is foglalózhatod. Anyád biztos segít, mint "ingatlan jogász" :)
Most, hogy úgy is ki lettetek baszva a lakásból, ideje lenne villantani a cicának és vennie egy saját kérót.
Találtam is neked egy jó vételt Újszászon, 4 szobás ház.
Itt ordítozhattok majd kedvetekre, a kutyát se fogja érdekelni. Van hozzá garázs is ólak ha Judkát el kellene zárni amíg te az ex-makkot lefetyeled.
ingatlan.com/ujszasz-kertvaros/elado+haz/csaladi-haz/32171659
Az oldalán futó repedésekből gondolom, hogy statikailag kicsit necces a ház. De figyelj, egyikőtöknek sem kell nagyon a nyugdíjra számolnia egészségügyileg, szóval arra a pár évre meg jó az.
Anyád is a közelben lesz, ha az uradtól menekülnöd kell mert loopolósra itta magát. Gyorsan foszd le szépen a maradék hitelkeretet és a hétvégén már le is foglalózhatod. Anyád biztos segít, mint "ingatlan jogász" :)
ascites
(
x57)
Mar 18, 2022 14:38:47
x57)
Elképesztő a gyagyás szellemét körbelengő autiköd ereje. Teljesen belegabalyodott a nárcisztikus foszlányok és kognitív torzítások szövevényes hálójába, még büszke is rá, hogy ez "ernyőt tart a valóság ellen". A vonzás törvénye/nlp/szómágia támogatásával hisz benne, hogy amit mond és ismételget, az valóság lesz másoknak is.
Ebben a rendszerben nem számít, hogy mi az npc-k valósága (törvények, érdekek, vágyak, csip-csup dolgok). Komolyan úgy gondolja, hogy az a csökevény, ami a vekniben úszkál, elég erős ahhoz, hogy meghajlítsa a mátrixot maga körül. Ami ma még szabály, holnap nem lesz az, mert ő bevonzza, szóval alapból nincs értelme foglalkozni azzal, hogy milyen szabályok vannak.
Szentül hiszi, hogy ha azt mondja, hogy nem ütötte Jutkát, nem volt részeg, ideges és agresszív a rendőrökkel, akkor tök mindegy, hogy mindez megtörtént-e, sőt „objektív igazság nem létezik”. Egy elvtelen, takonygerincű személyiség, akinek megvan az a „hatalma”, hogy megválaszthatja, hogy hogyan emlékszik a történtekre, visszamenőleg bármikor újraírhatja a valóságot. Ő belülről úgy emlékszik, hogy nem ütött. Videófelvétel van róla? Akkor is úgy emlékszik, szemét, aki mást mond. Úgy gondolja, hogy ha eleget mondja, akkor az npc rendőrök is elhiszik majd.
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 14:43:37
x136)
vladrl
(
x8)
Mar 18, 2022 14:45:12
x8)
kozma:
Ma vőlegénnyel közös live
youtu.be/GhDkzH6kG6Q
Ma vőlegénnyel közös live
youtu.be/GhDkzH6kG6Q
jelenleg fullfing gézával beszél
vladrl
(
x8)
Mar 18, 2022 14:45:32
x8)
elvileg ez a helyzet:
Kozma live szerint Géjza, Sodi és a tranyó is pestre tart, Kozma várja őket. Reméljük Benke is lemászik az erkélyről és lesz este egy trash karácsony 2.0
Kozma live szerint Géjza, Sodi és a tranyó is pestre tart, Kozma várja őket. Reméljük Benke is lemászik az erkélyről és lesz este egy trash karácsony 2.0
broni
(
x45)
Mar 18, 2022 14:45:51
x45)
nincs időm visszaolvasni most, börtönbe van sodi????????????
Trollul Madár
(
x15)
Mar 18, 2022 14:47:05
x15)
Még ne főzd a szappanokat prof!
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 14:47:27
x136)
elvileg ez a helyzet:
akkor ott a sapkás-öklös trollnak is meg kell jelennie!!!
Zegernye
(
x2)
Mar 18, 2022 14:48:26
x2)
elment hozzá Barbi, a szájába szart, és azóta is Behemoth klippekre léggitároznak
vladrl
(
x8)
Mar 18, 2022 14:48:28
x8)
gayza feljelentette a tranyót, mert az fenyegetőzött, leadta a négy és fél órás liveot :DDDDD
sörösterv
(
x4)
Mar 18, 2022 14:48:44
x4)
elemzés
Nem tudom láttad-e ezt a jelenetet, de valami félelmetes az, hogy annyira megbolondult, hogy meg se próbálja "megtorolni" azt, hogy leverte a szemüvegét a Jutka. Az a SoDI, aki családirtással fenyegtőzik ha a szemüvegéhez hozzányúlsz.trashvod.com/w/aEG9RUMpEPEGEiyfpeX7nh
info
Mar 18, 2022 14:51:47
Mar 18, 2022 14:51:47
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 14:51:57
x136)
gayza feljelentette a tranyót, mert az fenyegetőzött, leadta a négy és fél órás liveot :DDDDD
Trollul Madár
(
x15)
Mar 18, 2022 14:53:45
x15)
Nem irigylem azt a kéket akinek le kell majd gépelnie azt a loopot.
Ha abból a tagból meg lesz troll akkor senkiből.
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 14:56:33
x136)
asodi kozmához tart egy közös lájvra.
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 14:58:31
x136)
géza a fenyegetés miatt indult eljárásban az első kihallgatáson kérni fogja, hogy a tranyót vessék drogteszt alá, mert neki ehhez joga van. és a tranyót elő fogják vezetni linzből.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 18, 2022 15:01:06
x15)
Kozma most értesült arról, hogy az Európai Unióban tagállamok között hogyan történik a határátkelés.
Norina
(
x2)
Mar 18, 2022 15:04:09
x2)
Vagy csak megint meg a műbalhé.
vladrl
(
x8)
Mar 18, 2022 15:04:16
x8)
Kozma most értesült arról, hogy az Európai Unióban tagállamok között hogyan történik a határátkelés.
vladrl
(
x8)
Mar 18, 2022 15:04:22
x8)
Jonciii
(
x8)
Mar 18, 2022 15:05:04
x8)
Jó az neki mirákulum, mert a piros lámpán túl még nem járt :D
rBali
(
x24)
Mar 18, 2022 15:08:33
x24)
Kozmával csak okosan, mert kibassza mindenki szájából a talpbélést!
trolléga
(
x30)
Mar 18, 2022 15:13:18
x30)
*Ha nem állítja meg egy piros lámpa a zebránál
Puha Slag
(
x7)
Mar 18, 2022 15:15:38
x7)
Amikor felveszi a kabátját, vagy amikor elindul?
Jonciii
(
x8)
Mar 18, 2022 15:19:22
x8)
Csak legyenek szívesek odamenni, mert ő sajnos nem túl mobilis.
xray
(
x21)
Mar 18, 2022 15:24:02
x21)
Mar 18, 2022 15:24:02
ilyen sok a munka? :) Mar 18, 2022 15:24:02
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 18, 2022 15:25:59
x11)
Elképesztő a gyagyás szellemét körbelengő autiköd ereje.
A teknőc aludta álmát az űrben, és azt hitte, neki mindent szabad. Ha megütik, mondta előre, hogy visszaüt, így ez jogos, hogy mást bánt. Ha valaki tíz után ordít, az állat, nem ember, és aki nem ember, azt megint csak lehet bántani. A sör, az folyékony, tehát egyenlő a vízzel, tehát lehet tolni. A személyisége nem változik meg, rá nem hat a pia, mindenre emlékszik, nem alkoholista. A mindenek felett, a törvények, szabályok és alapvető emberi normák felett állás illúziója teljesen elrepítette Veknifejet a valóságtól távolra.
Csak most a teknőc fejecskéje belebaszódott a terrárium falába, a koppanós valóságba, így taknyos lett a nózi, és "kicsit szomorkás" az ébredező teknőc hangulata. :)
Ne aggódj, Púpos, a kommenthaverok nézni fogják a Blahalájvokat is! De csakis a virágzó, jól jövedelmező tresvodon keresztül, nehogy a jutubból legyen pénzed Aranyfácánra.
40_éves_junior
(
x6)
Mar 18, 2022 15:26:49
x6)
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 18, 2022 15:28:52
x6)
Van egy olyan érzésem, hogy ezek a férgek megússzák az utat polizei nélkül, kár lenne, most az egyszer remélem csal.
D_Dezső
(
x29)
Mar 18, 2022 15:33:24
x29)
Szóval foglaljuk össze, hogy a retard csapat előzetes üzengetései alapján minlesz a mai agenda.
Fulfír Géza boxolni fog Kozmával, majd leveri Tibit meg Judkát de Sodi is kapni fog egy két pofont.
Tibire hajtanak a legtöbben őt Gézán kívül a Szomathelyi cigány is meg fogja verni akit Géza hoz kocsival plusz Géza bátyja is megkocsikáztatka a csomagtartóban.
Sodikát Kozma és Géza fogja megverni, na meg Judka is persze.
Judkát Géza, Tibi és Kozma is meg akarja verni.
Miért érzem azt, hogy ebből csak egy csöves sörözés lesz egy elhagyatott parkolóban? :)
Fulfír Géza boxolni fog Kozmával, majd leveri Tibit meg Judkát de Sodi is kapni fog egy két pofont.
Tibire hajtanak a legtöbben őt Gézán kívül a Szomathelyi cigány is meg fogja verni akit Géza hoz kocsival plusz Géza bátyja is megkocsikáztatka a csomagtartóban.
Miért érzem azt, hogy ebből csak egy csöves sörözés lesz egy elhagyatott parkolóban? :)
xray
(
x21)
Mar 18, 2022 15:35:18
x21)
Mar 18, 2022 15:35:18
Van egy olyan érzésem, hogy ezek a férgek megússzák az utat polizei nélkül, kár lenne, most az egyszer remélem csal.
csak nehogy pár ember meghaljon miattuk. Mar 18, 2022 15:35:18
rBali
(
x24)
Mar 18, 2022 15:36:31
x24)
A lényeg, hogy SoDI fizet, mert egy balek :)
trolléga
(
x30)
Mar 18, 2022 15:36:37
x30)
Én azért reménykedek hogy megállítják őket és a Mazda útvonal engedélyt csak a legközelebbi bontóig kap
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 18, 2022 15:37:21
x38)
A határon azért ránézhetnek a rendszám alapján a Tranyómobil papírjaira, szóval ott még lehet belőle hirig. Vagy az autópálya-rendőrségnél, amikor matrica nélkül fognak gyorshajtani.
trolléga
(
x30)
Mar 18, 2022 15:38:15
x30)
Itt van már az urad Szombathelyen gyagya? Tegnap igen nagy volt a hangja, hova lett a lendület? Pedig ráérek, szívesen megindulnék én is. Ennyi benzinpénzt egye penész áldoznék rátok. Csak hogy jól leköpjem mindhármótokat
pupszi
(
x1)
Mar 18, 2022 15:39:26
x1)
Szóval foglaljuk össze, hogy a retard csapat előzetes üzengetései alapján minlesz a mai agenda.
Lennel kedves ezt egy manos paint rajzban osszefoglalni? Igy nem annyira ertheto :(
Addig megvan hogy Csabimano es Fingmano meg akarja verni Gyagyasmanot, cicamanot es cicautanfutomanot, de itt el is vesztettem a fonalat :(
MacY2
(
x1)
Mar 18, 2022 15:40:43
x1)
Tehát púp hazatart? lemaradtam sok mindenről,a fenébe. Remélem fel lesz kérdezve,és valaki agyonüti.
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2022 15:41:45
x30)
Mindenki utal mindenkit.
Mindenki becsicskul.
vladrl
(
x8)
Mar 18, 2022 15:43:38
x8)

Zegernye
(
x2)
Mar 18, 2022 15:43:40
x2)
Mindenki utal mindenkit.
Mindenki becsicskul.
Mindenki utal mindenkit.
Mindenki becsicskul.
Jonciii
(
x8)
Mar 18, 2022 15:46:35
x8)
Aztán a recskás úgyis mindenkinek fizet egy sört.
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 15:49:21
x136)
Mindenki utal mindenkit.
Mindenki becsicskul.
Mindenki utal mindenkit.
Mindenki becsicskul.
mindenkinek asodi ad pénzt.
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Mar 18, 2022 15:50:18
x1)
Amikor a nővéred egyben az anyukád, az unokatestvéred pedig a az apukád:

40_éves_junior
(
x6)
Mar 18, 2022 15:55:47
x6)
de hol sétáltatnád? a rendőrök szólnának hogy minimum szájkosár.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 18, 2022 15:56:13
x11)
Tegnapi brassói, felturbózva szárított rizsával, hogyy szisza ne fosson be vezetés közben. :)))
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 18, 2022 15:56:26
x39)
Kozma némításaitól beütött a nagy ötlet! Én is lenémítottam és így sokkal nézhetöbb a barom. Már csak a vizuális környezet szennyezést kéne megoldani :D
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Mar 18, 2022 15:57:08
x2)
ascites
(
x57)
Mar 18, 2022 15:57:24
x57)
Amikor a nővéred egyben az anyukád, az unokatestvéred pedig a az apukád
Olyan a képe, mintha egyszer már levették volna az arcát a koponyájáról, hogy kirázás után visszaapplikálják.
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 18, 2022 15:59:23
x4)
Vagy kutyafuttatást az Ipoly utcai trolimegálló és a kutyaól (=Kárpát utcai putri) között.
Kozma surgery archive
Mar 18, 2022 15:59:28

Mar 18, 2022 15:59:28
ascites
(
x57)
Mar 18, 2022 16:04:47
x57)
Kozma némításaitól beütött a nagy ötlet! Én is lenémítottam és így sokkal nézhetöbb a barom. Már csak a vizuális környezet szennyezést kéne megoldani :D
Úgy általában a digitális hulladék generálását kell megakadályozni. Szegény Trashvod is azonnal betelt, ahogy a korcs publikálta a vágatlan csatornáját és a játszósat. És még mindig van priváton hagyott.
miskolcigány
(
x5)
Mar 18, 2022 16:08:07
x5)
Melyik csatornan liveol most a zacskoarcu? Harom profilja van meg nekem, termeszetesen egyik sem az...
A munka nem megoldás.
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 18, 2022 16:14:46
x1)
Mar 18, 2022 16:14:46
Melyik csatornan liveol most a zacskoarcu? Harom profilja van meg nekem, termeszetesen egyik sem az...
https://www.youtube.com/channel/UCTTMxQgrYYbFfguKtsNhJxgMar 18, 2022 16:14:46
Ásó27
(
x68)
Mar 18, 2022 16:32:34
x68)
Szerintem ez érthető
Mifaaaaaaaaaaaan
MrsLipton
Mar 18, 2022 16:39:43
Tehát akkor úton vannak a Golda-lak felé, hogy Tibi végre megkérje szíve választottja kezét. Remélem Jucunál van keszkenő a könnyeknek.
Unka-bunga
Mar 18, 2022 16:39:43
broni
(
x45)
Mar 18, 2022 16:46:59
x45)
incesztus, magyar redneck.
Darth Tibor
(
x8)
Mar 18, 2022 16:48:46
x8)
Szerintem ez érthető
Szerintem Tyson is szívesen lebaszna egyet recsinek!
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 16:52:33
x136)
Norina
(
x2)
Mar 18, 2022 16:54:16
x2)
ő a tyson?
youtu.be/CIqxS2hZcJ4
youtu.be/CIqxS2hZcJ4
Igen.
broni
(
x45)
Mar 18, 2022 16:54:42
x45)
ugy bizony, hejj challes manson!!!!!!!!!!!!!!!!!hejj donászi aladár!!!!!!!!!!!!!!!freee börtönrendszert, drága kórházat!!!!!!!!!!!!!
Kanalas Tájszon Korleóne
Mar 18, 2022 16:56:22
Még nincsenek itt, reggel hat óta itt várom a Mazdát Hegyeshalomnál!
Mar 18, 2022 16:56:22
broni
(
x45)
Mar 18, 2022 16:56:27
x45)
ilyen sok a munka? :)
én nem dógozok!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Mar 18, 2022 16:58:28
x45)
mit kamuzik ez a szerencsétlen, a kamu avatárral????????nem is csodálom, hogy verik.
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 17:00:22
x136)
ráadásul muzulmán!!!!
hol a máglya?????
broni
(
x45)
Mar 18, 2022 17:03:52
x45)
ráadásul muzulmán!!!!
hol a máglya?????
hol a máglya?????
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2022 17:05:41
x136)
broni
(
x45)
Mar 18, 2022 17:10:05
x45)
akó jutkát nem nagyon figyeli.sodi keresztény legalábbb.
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vladrl
(
x8)
Mar 18, 2022 17:10:21
x8)
inverz ramadánt tart! napkeltétől napnyugtáig csak vodka!
49 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™