Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ha live streamelné az egészet, szerintem abból minimum egy mainstream média cikk lenne, mint annó Kaffka X-faktoros szereplése után.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
hat ha rajtam mulna akkor hotdog (és HAL!) sütős illegalbuli a szokott helyen a szent gellert szobornal.
Hát ja, csak a Gyagyás azt nem érti meg, hogy az úgy nem működik, hogy este trash videós, délelőtt meg "milliomos" osztrák programozó.
A gyengeelméjű nyomoréknak valahogy, nem akar eljutni a tudatáig, hogy ezek azért trash-ek mert vagy már hajléktalanok vagy azok lesznek ha már senki sem tartja el őket.
Őt senki sem fogja eltartani, még az anyja se szereti, nem lesz több gazdatest. Ha utcára kerül meg kb. az lesz, hogy 2-3 hónapig nem hallunk majd felőle, aztán a bajszos felhívja Goldát, aki elmondja, hogy már a második nap pszichiátrián volt miután utcára került, 4 nap után meg elpusztult tüdőgyulladásban.
Mi indokolna ezt szerinted? Naponta ezrek lesznek öngyilkosok, broni linkeli neked a videókat, ha akarod :)
Meghalt egy lecsúszott alkoholista? Nemhogy műsorblokk, külön napi félórás műsor lehetne...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Tényleg, ha sodi meghal lehet tolni egy nagy troll talit, valami fasza helyen. Jöhetne tajgi is és mindig kilehetne baszatni a biztonságiakkal amikor megpróbál belépni, lackó meg őrjöngene hogy nem volt pénze buszjegyre :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
ez a rendezvény alap, én erre a nyárra is dobnék egy laza egyestés hétvégi tábort, hátha addig elfekvőbe kerül a korcs. dorogi tó, bánk, faszom tudja :)
Csak a módszeren múlik. Ha begyógyszerezi magát akkor persze, hogy senkit sem érdekel. Sőt, ha lájvolja, simán ráhívják a mentőt a trashlegyek és ennyi.
Ha viszont felmászik a szabadsághíd tetejére, lájvot indít, majd amikor elkezdenek gyűlni az emberek lent, felgyújtja magát, na az akár vezető hír is lehet!
Van, de dokuk az nem a scope, túl low budget.
Endre biztos segít ebben, jelentős thapasztala és shikere van a doku témában (is).
Netflixre kellene felmenni egy ál-oknyomozó dokuval amiben a cyberbullyingot kutatjuk, Endre lenne a középpont mint nemzetközileg is egyedülálló jelenség (tényleg az, a Fórum és közössége egyedi).
Majd az utolsó epizódban bemutatjuk, hogy egy mocskos pedofil aki minden szenvedést megérdemelt.
aha
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Na ez már valami, de legyen belőle feature, így már megérné egy scriptet írni rá.
Javasolhatom gobesug trolléga hagymázas rémálmát befejezésnek?
A producer lehetne fifike, összekapja a pénzt rá, ha megvan lehet összerántani a stábot és elbaszni az utolsó fillérig.
Foshná!
Téged ma jól szétbaszott a Tibi tesó :D
Mi egy haverommal már régóta gondolkodunk egy doku filmen. Bár én inkább a forum és a snecológiára hegyezném ki az egészet.
Elmebetegekből sajnos Dunát lehet rekeszteni, de a forum és a Gyagyás köré szerveződött "szubkultúra" elég egyedi és érdekes.
Szerintem itt nem feltétlenül a "filmes eszközök" kerülnének sokba, tehát nem kellene RED kamerát bérelni hetekre meg helyszíneket, statisztákat fizetni.
Inkább rengeteg emberi munkaórát vinne el, és nagy valószínűség szerint soha nem térülne meg a befektetett munka és pénz.
Valószínűleg vagy csak adományozásból, de ami reálisabb, hogy több hozzáértő troll sideproject-jeként tudna megvalósulni.
Kellene egy vagy több szerkesztő akik a videós anyagokat és az elérhető információkat összegyűjtik és rendszerezik. Kellene egy kurva jó copywriter aki ebből egy jó fordulatos storyboard-ot tudna írni.
Szükség lenne, egy jól kommunikáló emberre aki felveszi a kapcsolatot és interjúkat készít. ( pl. őstrollokkal, családtagokkal, volt munkaadókkal stb.)
Kelleni fog egy kreatív grafikus és profi animátorok, vágók is.
Profi narrátorra is szükség lehet, több nyelven. (kár, hogy már Blogina visszavonult)
Na pont ez a story volt nekem is a fejemben :)
Úgy indulna az egész mini sorozat, hogy itt van ez a jobb sorsra érdemes fiatal ember akit elmebeteg netes bűnözők bántanak. És a sorozat végére már az egyszerű néző is véres szájú trollá változna.
Ha mindenképpen ennyire autentikusak akarunk lenni, akkor egy Olympus automata fütyikamerával vesszük fel 320p-ben :)
Jogos... De mindenképpen merüljön le 10 másodperccel a "rolling - aaaand action" után.
A vágók imádni fogják :D
Ezek szerintem evidenciák. Mennyibe kerülne azt mondd már el :) Steven Soderbergh 20 millió dollár pluszos bevételű filmet csinál iphone8-cal, akkor a technika nem lehet akadály. Az elvégzendő munka egy részére (kutatás) itt a fórumon rengeteg erőforrás van, teljesen ingyen. Szóval mennyi lehet így egy ilyen film költségvetése? 5 millió? 10? 20? 50? Biztos van snecológus hangmérnök meg grafikus is.
Vegyesek az érzéseim.
Valóban elkotyogott sokmindent, de ez inkább a lelkiállapotának és egy kis iránta tanúsított együttérzésnek tudható be.
Kérdés mi a cél?
A) Elkotyogjon olyan releváns dolgokat amit már amúgy is nagyjából vágunk (itt nem a geci spriccelésre gondoltam) cserébe a súlyos sebeket kapott ego visszapumpálódott
VAGY
B) Rövid, célzott szúrásokkal tovább hasítani az autipáncélt ezzel még mélyebbre taszítva fifit D.Dezső karmaiba.
Szerintem B
Ez broni.
NSZKSZ
kaputelefonnal jobb felvételt csinálok, mint Endre egy ARRI Alexával.
bogrács vagy grillezés
vadasra szavazok, a tobbit dontsetek el ti
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
A kérdés az, hogy mióta tartogatja a magját a gyagyás.
Tegnap arról beszélt hogy nem pazarolja, hogy amikor kell működjön és legyen sok! Elég pici az a lakás, Goldamama meg a korához képest egész jól tartja magát.
Ki tudja mire nem vetemedik a felajzott gnóm!
hát igen, az első igazi tiniszerelem, annak minden undorító velejárójával...bár találhatott volna Endre egy helyes, ápolt meleg srácot is...ja nem, neki az nem kell (helyes+ápolt leginkább)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szep simmetrikus arsza lesz akkor is! Hulye vagy?! Mikbe vagy te?
Es persze szarszagu pityaja is lesz.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ő nem meleg és nem fizet kurváért. Legalábbis nyelvtanilag nem. Nem tűpontosan. De nem feltétlen nem.
- Herr Kiss! JA ODER NEIN?!
- hetyetye hutyu hetye-huty..
- JA ODER NEIN?!
- hety...
- JA ODER NEIN?!
- ja, aber..
- Danke, Tschüss.
- aber..
- Verpiss dich!
Nein eredet!
Reméljük vihar előtti :D
Ha így folytatod megölöd magadat az utcára kerülsz megszakad a szívem.
:DDDDDDDDDD Ez azért erősen *pr*
Tűpontos.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Már 5 évesen mikor a putris nagyanyjához küldte remélte, hogy elveszik a szemét között és végre soha nem látja többé.
De Endre kitartóbb mint a gomba a seggperemen! Irtózatosan nehéz tőle megszabadulni!
Áh, látom, ön is a kultúra embere
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
én kopasz vok
mivel a cicamobil hatóságilag mozgásképtelen, azzal csak a parkolón belül tudnak furikázni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Most melócsába menet arra sétáltam. A MÜPA-val szembeni az egykori R58-nál lévő ingyenes parkolóban van két fehér furgon mellett. Pont nyitva volt az ajtó, amikor a parkolóban elsétáltam mellettük, és az a bűz leírhatatlan. Fotót nem mertem lőni, mert mindkettő figyelt.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Eskü, szegény Mazdát sajnálom már. Miket élhetett meg az elmúlt hónapokban. Teli szarják, fingják, fossák folyamat.
Ez a Tibi, folyamat rongálja.
Álmodjatok Rémeket!
Hozzá vannak szokva, felesleges bujkálni.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
menj oda hozzájuk, és csinálj flokkot alapos tényfeltárással. nyilván tudod miket kell kérdezni Hahó!
Gyönyörű metafora magára sodira. Leszámítva azt a részt, hogy szegény és sajnálom. Te egyébként minden más stimmel :)
Akármi van, akárhogy, mindenképp
flokkot kérünk. nszksz!
♥
hat ez delutan 5 magassaga, majd meglatom mit tehetek :D
valami rothadt halat be kéne dobni a hátsó ülésre, bár ezeket nem hiszem hogy szaggal ki lehetne űzni.
Jogos, csak épp meetingre siettem, és ezeket nem gondoltam végig. Na, majd estefelé arra kanyarodok.
ha lehetne lépfenét venni, vennék. csak hát azt le kell akkor ülni. az meg nem jó.
Mármint ha az alap bűzre rákerülne még valami rohadt hal. Sztem immunisak a szagra. Esetleg egy jó surströmming.
A MÜPA mélygarázsban biztos van
Surstormming, amit te keresel:-DD
jaja . meg van egy a lechneren 100m-rel eszakabbra de az vmi eCharge+

Vagy gázpisztollyal belőni egy tár kapszaicinskulót.
Folyamat hergelni kell majd a pupost az anyja ellen, es a leheto legtobb kellemetlenseget kell okozni az anyjanak is, hogy takarodjon el onnan.
Ez a legkevesebb amiért 5 évesen lepasszolt mint egy megunt rongyot. Azóta is folyamatosan az az érzésem van, hogy nem kellek senkinek. brühühühühühhühü *szipp-szipp*
Volt a Vaskapu utcánál a NAV oldalában is két töltőhely, de az nem tudom, most az építkezés miatt megvan-e hagyva, mert a MillParkot nagyon építgetik és állandó az építési forgalom. A Lechneren a villanyoszlopban van, és parkolóhely ritkán van, a MÜPA a tutibiztos szerintem is.
Sneci is belehányt ha jól emlékszem, hahó!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szerző:
xray
(
x21)
Mar 24, 2022 23:55:53
Válasz
(3)
x21)
Mar 24, 2022 23:55:53
Válasz
(3)
gofundme.com/sodidokufilm
bocs, plusz akart lenni. Mar 24, 2022 23:55:53
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 24, 2022 23:56:36
x21)
és mi lenne vajon, ha véletlenül megdögölne?
Ha live streamelné az egészet, szerintem abból minimum egy mainstream média cikk lenne, mint annó Kaffka X-faktoros szereplése után.
gobesug
(
x30)
Mar 24, 2022 23:58:37
x30)
hat ha rajtam mulna akkor hotdog (és HAL!) sütős illegalbuli a szokott helyen a szent gellert szobornal.
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 00:00:14
x29)
Amíg 500-100 nézője van sodinak a trash miatt, biztos nem hagyja abba.
Hát ja, csak a Gyagyás azt nem érti meg, hogy az úgy nem működik, hogy este trash videós, délelőtt meg "milliomos" osztrák programozó.
A gyengeelméjű nyomoréknak valahogy, nem akar eljutni a tudatáig, hogy ezek azért trash-ek mert vagy már hajléktalanok vagy azok lesznek ha már senki sem tartja el őket.
Őt senki sem fogja eltartani, még az anyja se szereti, nem lesz több gazdatest. Ha utcára kerül meg kb. az lesz, hogy 2-3 hónapig nem hallunk majd felőle, aztán a bajszos felhívja Goldát, aki elmondja, hogy már a második nap pszichiátrián volt miután utcára került, 4 nap után meg elpusztult tüdőgyulladásban.
vladrl
(
x8)
Mar 25, 2022 00:00:43
x8)
amúgy nemtom, hogy csak én vagyok-e így vele, de nekem kezd egyre unalmasabb lenni ez a trash vonal endrénél, ez valahogy nem üti meg az ingerküszöbömet, annyira a legalja. a másik meg az, hogy mivel ezek fulltime retardok, ezért a 0-24-es őrjöngéseik követhetetlenek is.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
bolgár jeti
(
x30)
Mar 25, 2022 00:01:02
x30)
Mi indokolna ezt szerinted? Naponta ezrek lesznek öngyilkosok, broni linkeli neked a videókat, ha akarod :)
Meghalt egy lecsúszott alkoholista? Nemhogy műsorblokk, külön napi félórás műsor lehetne...
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 25, 2022 00:01:08
x13)
Tényleg, ha sodi meghal lehet tolni egy nagy troll talit, valami fasza helyen. Jöhetne tajgi is és mindig kilehetne baszatni a biztonságiakkal amikor megpróbál belépni, lackó meg őrjöngene hogy nem volt pénze buszjegyre :D
gobesug
(
x30)
Mar 25, 2022 00:04:13
x30)
ez a rendezvény alap, én erre a nyárra is dobnék egy laza egyestés hétvégi tábort, hátha addig elfekvőbe kerül a korcs. dorogi tó, bánk, faszom tudja :)
Lenin atomjégtörő
Mar 25, 2022 00:11:32
Endre, a mai produkciód után csak annyit szeretnék mondani, hogy nem feltétlenül nem a kurva anyádat.
Mar 25, 2022 00:11:32
bolgár jeti
(
x30)
Mar 25, 2022 00:17:03
x30)
Van itt filmes troll?
Mennyi lehet egy normális dokumentumfilm költségvetése? Lehet még most kéne egy mélyinterjú a pedofillal amíg él? Vagy meg kell várni amíg a kórházból live-ozik?
Mennyi lehet egy normális dokumentumfilm költségvetése? Lehet még most kéne egy mélyinterjú a pedofillal amíg él? Vagy meg kell várni amíg a kórházból live-ozik?
-
Mar 25, 2022 00:17:07
Csak a módszeren múlik. Ha begyógyszerezi magát akkor persze, hogy senkit sem érdekel. Sőt, ha lájvolja, simán ráhívják a mentőt a trashlegyek és ennyi.
Ha viszont felmászik a szabadsághíd tetejére, lájvot indít, majd amikor elkezdenek gyűlni az emberek lent, felgyújtja magát, na az akár vezető hír is lehet!
Mar 25, 2022 00:17:07
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 00:20:45
x6)
Van itt filmes troll?
Endre biztos segít ebben, jelentős thapasztala és shikere van a doku témában (is).
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 25, 2022 00:21:45
x21)
Teljesen felesleges vele interjút csinálni, fullosan téveszmés és szinte állandóan részeg, nem lehet vele normálisan vitatkozni sem.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
echelon mérnök
Mar 25, 2022 00:23:11
Netflixre kellene felmenni egy ál-oknyomozó dokuval amiben a cyberbullyingot kutatjuk, Endre lenne a középpont mint nemzetközileg is egyedülálló jelenség (tényleg az, a Fórum és közössége egyedi).
Majd az utolsó epizódban bemutatjuk, hogy egy mocskos pedofil aki minden szenvedést megérdemelt.
Mar 25, 2022 00:23:11
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 00:23:16
x2)
Azért érdekes lenne hallani, hogy idősebb Kaffka úr, Sodi kvázi és hipotetikus apósa és maga Sodi apja mit szólna ehhez a Tranyó-Sodi románchoz. :D
Biztosan örülne a két zülledék vén szar alkesz, hogy a nevelésük eredménye milyen sokra vitte az életben (de legalábbis az olcsó flakonos kőbányait meg dobozos sopronit az éjjel nappaliból az aktuális szarfészekbe vagy használt autóba). Jó lenne egy ilyen közös rokonlátogatás, ahol részegen örjöngve megkéselnék és agyonvernék egymást.
Hullamosó és helyszinelős trollok meg lőhetnék bizonyítékként a sztárfotókat a szétvert és eltorzult vérző, kék-zöld és hullafoltos pofájukról, hogy megerősített legyen, hogy tényleg megdöglöttek-e.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Biztosan örülne a két zülledék vén szar alkesz, hogy a nevelésük eredménye milyen sokra vitte az életben (de legalábbis az olcsó flakonos kőbányait meg dobozos sopronit az éjjel nappaliból az aktuális szarfészekbe vagy használt autóba). Jó lenne egy ilyen közös rokonlátogatás, ahol részegen örjöngve megkéselnék és agyonvernék egymást.
Hullamosó és helyszinelős trollok meg lőhetnék bizonyítékként a sztárfotókat a szétvert és eltorzult vérző, kék-zöld és hullafoltos pofájukról, hogy megerősített legyen, hogy tényleg megdöglöttek-e.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 25, 2022 00:27:03
x30)
aha
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 00:28:43
x6)
Azért érdekes lenne hallani, hogy idősebb Kaffka úr, Sodi kvázi és hipotetikus apósa és maga Sodi apja mit szólna ehhez a Tranyó-Sodi románchoz. :D
Na ez már valami, de legyen belőle feature, így már megérné egy scriptet írni rá.
Javasolhatom gobesug trolléga hagymázas rémálmát befejezésnek?
A producer lehetne fifike, összekapja a pénzt rá, ha megvan lehet összerántani a stábot és elbaszni az utolsó fillérig.
Foshná!
Mazda
Mar 25, 2022 00:32:11
a Benke-Géjza-Vahúr-Gammercigány évek óta pörgeti körbe körbe a műbalhékat, kíváncsi leszek a gyagyás meddig bírja ugyanezt a műsort folytatni, lassan újítani kéne valamit Endrus.
Mar 25, 2022 00:32:11
KicsiNéző
(
x13)
Mar 25, 2022 00:33:30
x13)
Unpopular opinion, nekem nem volt bajom a betelefonálóval (vagyis inkább az eredménnyel).
Nyilván elég fontoskodó volt, cserébe egyrészt ütötte az autipajzsot, és érezhető volt a füstölése egész Magyarországon.
Másrészt megmutatta, hogy néhány kedves szó teljes szófosásra ösztönzi a púpost. Konkrétan olyan dolgokat mondott el, amikről eddig egyáltalán nem akart nyilatkozni (az összes undorító dolog Mercivel, a lakás konkrét helyzete, etc). Látszott, hogy amúgy direkt vezérli irányokba a beszélgetést a csaj.
Én azt sajnálom, hogy a rendőrös sztori nem lett még jobban kibontva (ugye annyi lett public, hogy Merciék nem akarták lefotózni a vallomást, szóval nyilván Sodira vallottak).
Nyilván elég fontoskodó volt, cserébe egyrészt ütötte az autipajzsot, és érezhető volt a füstölése egész Magyarországon.
Másrészt megmutatta, hogy néhány kedves szó teljes szófosásra ösztönzi a púpost. Konkrétan olyan dolgokat mondott el, amikről eddig egyáltalán nem akart nyilatkozni (az összes undorító dolog Mercivel, a lakás konkrét helyzete, etc). Látszott, hogy amúgy direkt vezérli irányokba a beszélgetést a csaj.
Én azt sajnálom, hogy a rendőrös sztori nem lett még jobban kibontva (ugye annyi lett public, hogy Merciék nem akarták lefotózni a vallomást, szóval nyilván Sodira vallottak).
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 00:33:42
x6)
a Benke-Géjza-Vahúr-Gammercigány évek óta pörgeti körbe körbe a műbalhékat, kíváncsi leszek a gyagyás meddig bírja ugyanezt a műsort folytatni, lassan újítani kéne valamit Endrus.
Téged ma jól szétbaszott a Tibi tesó :D
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 00:33:52
x29)
Van itt filmes troll?
Mi egy haverommal már régóta gondolkodunk egy doku filmen. Bár én inkább a forum és a snecológiára hegyezném ki az egészet.
Elmebetegekből sajnos Dunát lehet rekeszteni, de a forum és a Gyagyás köré szerveződött "szubkultúra" elég egyedi és érdekes.
Szerintem itt nem feltétlenül a "filmes eszközök" kerülnének sokba, tehát nem kellene RED kamerát bérelni hetekre meg helyszíneket, statisztákat fizetni.
Inkább rengeteg emberi munkaórát vinne el, és nagy valószínűség szerint soha nem térülne meg a befektetett munka és pénz.
Valószínűleg vagy csak adományozásból, de ami reálisabb, hogy több hozzáértő troll sideproject-jeként tudna megvalósulni.
Kellene egy vagy több szerkesztő akik a videós anyagokat és az elérhető információkat összegyűjtik és rendszerezik. Kellene egy kurva jó copywriter aki ebből egy jó fordulatos storyboard-ot tudna írni.
Szükség lenne, egy jól kommunikáló emberre aki felveszi a kapcsolatot és interjúkat készít. ( pl. őstrollokkal, családtagokkal, volt munkaadókkal stb.)
Profi narrátorra is szükség lehet, több nyelven. (kár, hogy már Blogina visszavonult)
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 00:37:57
x29)
Na pont ez a story volt nekem is a fejemben :)
Úgy indulna az egész mini sorozat, hogy itt van ez a jobb sorsra érdemes fiatal ember akit elmebeteg netes bűnözők bántanak. És a sorozat végére már az egyszerű néző is véres szájú trollá változna.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 00:38:26
x6)
Eladni netflixnek.
Mindent megvesznek gyakorlatilag :D
De nemár RED az annyira fifis, ARRI vagy PANA, basszunk oda, mégiscsak endréről van szó, az ő személye csak a legjobbat érdemli! :D
De nemár RED az annyira fifis, ARRI vagy PANA, basszunk oda, mégiscsak endréről van szó, az ő személye csak a legjobbat érdemli! :D
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 00:41:29
x29)
Eladni netflixnek.
Ha mindenképpen ennyire autentikusak akarunk lenni, akkor egy Olympus automata fütyikamerával vesszük fel 320p-ben :)
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 00:43:09
x6)
Jogos... De mindenképpen merüljön le 10 másodperccel a "rolling - aaaand action" után.
A vágók imádni fogják :D
balek
(
x10)
Mar 25, 2022 00:43:59
x10)
A drachenlord szintet kellene minél előbb elérni. Onnantól már tényleg csak idő kérdése a börtön vagy az elmegyógyintézet.
knowyourmeme.com/memes/people/drachenlord
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
bolgár jeti
(
x30)
Mar 25, 2022 00:49:52
x30)
Ezek szerintem evidenciák. Mennyibe kerülne azt mondd már el :) Steven Soderbergh 20 millió dollár pluszos bevételű filmet csinál iphone8-cal, akkor a technika nem lehet akadály. Az elvégzendő munka egy részére (kutatás) itt a fórumon rengeteg erőforrás van, teljesen ingyen. Szóval mennyi lehet így egy ilyen film költségvetése? 5 millió? 10? 20? 50? Biztos van snecológus hangmérnök meg grafikus is.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 00:52:39
x6)
Unpopular opinion, nekem nem volt bajom a betelefonálóval (vagyis inkább az eredménnyel).
Vegyesek az érzéseim.
Valóban elkotyogott sokmindent, de ez inkább a lelkiállapotának és egy kis iránta tanúsított együttérzésnek tudható be.
Kérdés mi a cél?
A) Elkotyogjon olyan releváns dolgokat amit már amúgy is nagyjából vágunk (itt nem a geci spriccelésre gondoltam) cserébe a súlyos sebeket kapott ego visszapumpálódott
VAGY
B) Rövid, célzott szúrásokkal tovább hasítani az autipáncélt ezzel még mélyebbre taszítva fifit D.Dezső karmaiba.
Szerintem B
Lebuktató Lajos
Mar 25, 2022 01:01:00
A drachenlord szintet kellene minél előbb elérni. Onnantól már tényleg csak idő kérdése a börtön vagy az elmegyógyintézet.
Ez broni.
Mar 25, 2022 01:01:00
balek
(
x10)
Mar 25, 2022 01:01:02
x10)
El ne higgye senki, hogy egy lájvval megszabadult depi dezsötől.
Sodi végtelenül gonosz, csak azért is magára erőlteti az izzadságszagú nevetést és jókedvet, hogy ezt az örömöt se adja meg a trolloknak. Még ezt is sajnálja tőlünk, nem hogy örülhettek kommenttel sem kedveskedik.
Ahogy leteszi a liveot beüt megint a magány. Ilyenkor megnézi a letöltött fannika pornót, és Mercit nézegeti a trashvodon.
Szépen lassan felemészti az alkohol és a magány és egyik ellen sem tehet, végleg az apja nyomdokaiba lépett.
A vége az lesz, ahogyan ő hanyagul reagál az apját firtató kérdésekre: majd megkeresiy ha beszélni akar vele. A trollok felhívják pár év múlva goldát, és csak annyi lesz a válasz hogy nem tartják a kapcsolatot, majd ha sodi akar valamit felkeresi.
És a kör bezárul.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Sodi végtelenül gonosz, csak azért is magára erőlteti az izzadságszagú nevetést és jókedvet, hogy ezt az örömöt se adja meg a trolloknak. Még ezt is sajnálja tőlünk, nem hogy örülhettek kommenttel sem kedveskedik.
Ahogy leteszi a liveot beüt megint a magány. Ilyenkor megnézi a letöltött fannika pornót, és Mercit nézegeti a trashvodon.
Szépen lassan felemészti az alkohol és a magány és egyik ellen sem tehet, végleg az apja nyomdokaiba lépett.
A vége az lesz, ahogyan ő hanyagul reagál az apját firtató kérdésekre: majd megkeresiy ha beszélni akar vele. A trollok felhívják pár év múlva goldát, és csak annyi lesz a válasz hogy nem tartják a kapcsolatot, majd ha sodi akar valamit felkeresi.
És a kör bezárul.
Zeneajánló broninak
Mar 25, 2022 01:14:57
Amerika a nyolcvanas években:
"Vigyázzatok a gyermeketeitekre, a Stairway to Heavenben sátánista üzenet van elrejtve, ha visszafele hallgatjátok!"
Eközben a Venom egy óceánnal arrébb:
www.youtube.com/watch?v=FThvAegpENs
"Vigyázzatok a gyermeketeitekre, a Stairway to Heavenben sátánista üzenet van elrejtve, ha visszafele hallgatjátok!"
Eközben a Venom egy óceánnal arrébb:
www.youtube.com/watch?v=FThvAegpENs
Mar 25, 2022 01:14:57
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 01:47:09
x6)
trashvod.com/w/3Lv2hbnthdt9UWVKqFhywn
NSZKSZ
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 25, 2022 01:55:40
x37)
kaputelefonnal jobb felvételt csinálok, mint Endre egy ARRI Alexával.
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 02:00:26
x29)
Ez nagyon kemény ... A csajjal arról beszélgetnek, hogy a Gyagyás állítja ő nem veri a faszát a másfél órás zuhanyzás közben, mert "nem akarja elpazarolni az energiáit". Szóval küzd az impotenciával.
Erre a csaj azt mondja neki, hogy "az értékes testnedvek ne vesszenek kárba".
Ahogy, a csaj kimondja az értékes testnedveket, a Gyagyás elkezdi kéjesen gyalogatni a száját, ahogy a gecire gondol.
Pasztmek :) Ekkora homokos buzit :)
trashvod.com/w/ozDQEs4bvuvDukDBa3jQXE?start=2h52m21s
Erre a csaj azt mondja neki, hogy "az értékes testnedvek ne vesszenek kárba".
Ahogy, a csaj kimondja az értékes testnedveket, a Gyagyás elkezdi kéjesen gyalogatni a száját, ahogy a gecire gondol.
Pasztmek :) Ekkora homokos buzit :)
trashvod.com/w/ozDQEs4bvuvDukDBa3jQXE?start=2h52m21s
féregnyulvány
(
x7)
Mar 25, 2022 02:02:00
x7)
és mi lenne vajon, ha véletlenül megdögölne?
bogrács vagy grillezés
döglöttpiton
Mar 25, 2022 02:02:38
Ezért nem hervad el a varangy soha, mert rendesen van locsolva:
trashvod.com/w/3Lv2hbnthdt9UWVKqFhywn?start=20m57s
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
trashvod.com/w/3Lv2hbnthdt9UWVKqFhywn?start=20m57s
Mar 25, 2022 02:02:38
MacY2
(
x1)
Mar 25, 2022 02:05:57
x1)
bogrács vagy grillezés
Vadas az fincsi,de előtte gulyás levessel kell kezdeni. Miután mindenki belakott,meg ivott. közösen lehugyozni a sírját,meg leköpködni. Mondjuk elég neki a gödröt ásni,mert csak azt érdemli. vadasra szavazok, a tobbit dontsetek el ti
Sodi retkes szemüvege
Mar 25, 2022 06:48:48
Vajon Depi Dezső beásta már magát az agyába?
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
Mar 25, 2022 06:48:48
Szegény fiú!
Mar 25, 2022 06:49:06
Hogy lehettek ilyen szívtelenek? Endre csak egy kis szeretetre vágyik és ki tudja, talán ha megkaphatná más ember lenne!
*pr*
*pr*
Mar 25, 2022 06:49:06
halászlé
(
x24)
Mar 25, 2022 06:55:17
x24)
guten morgen, elolvastam a jegyzetet...nem tudom, hogy ennyi netszemetet vissza tudok-e nézni....
dukumentumfilm nagyon jó ötlet, Adda legyen a narrátor (de csak józanul)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
dukumentumfilm nagyon jó ötlet, Adda legyen a narrátor (de csak józanul)
Sodi retkes szemüvege
Mar 25, 2022 06:58:09
Most majd viszi magával az anyját Linzbe...
Szerintetek Golda rá fogja majd hívni a rendőrséget?
Csak nehogy, most kimennek és a gyagyásra oda fog figyelni...
Mondjuk még golda sem tudta elérni, hogy teljesen letíltsa a kártyákat
Biztos jó, hogy golda megy majd vele Linzbe?
Csak nehogy, most kimennek és a gyagyásra oda fog figyelni...
Mondjuk még golda sem tudta elérni, hogy teljesen letíltsa a kártyákat
Biztos jó, hogy golda megy majd vele Linzbe?
Mar 25, 2022 06:58:09
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 25, 2022 07:05:26
x4)
Gyagyás látja, hogy pörög a kontent és a nézettség a trashre. És addig a trashvonatról nem fog leszállni, amíg anyagilag jövedelmező neki (mivel megmondta évekkel ezelőtt is, hogy shó mászt gó ván mindenek felett). Ennek egy előnye van a mi szempontunkból, hogy mérhetetlen önpusztító hatást is gyakorol az életére, amely így napról-napra rövidül. Barbara remélem, soha többet nem telefonál (minőségibb, profibb troll kolléga hatszor több dolgot kiszedett volna belőle tegnap), a tranyóék pedig így a gyagyás nélkül egy csöves "pár" a sok közül annyi különbséggel, hogy élőben közvetítve van, ameddig van, és nem fulladnak bele a saját hányásukba azok is.
Nagyon mélyen van már a dolog, ahogy tegnap is írtam, és az örök ökölszabály miatt még lesz is lejjebb.
Nagyon mélyen van már a dolog, ahogy tegnap is írtam, és az örök ökölszabály miatt még lesz is lejjebb.
Sodi retkes szemüvege
Mar 25, 2022 07:13:34
Biztos vagyok benne, hogy a tranyó szál menni fog tovább, hiszen tibcédesz megkapatta a gyagyást így az szerelmes beleXD
Menni fognak szerintem még Púpszászra is!
Kiváncsi lennék ahogy összecsapna Púpszász Prefektusa és a Mazda PrefektusaXD
Mar 25, 2022 07:13:34
echelon mérnök
Mar 25, 2022 07:14:11
Endre várjuk a vélemény lájvot a tegnap estéről. Kérlek ha nem esik nehezedre térj ki arra a kérdésre is, hogy szerinted Merci hogyan fog kinézni 5 év múlva (a jenlegi állapotokból kiindulva).
NSZKSZ
NSZKSZ
Mar 25, 2022 07:14:11
nonsense
(
x1)
Mar 25, 2022 07:18:37
x1)
Most majd viszi magával az anyját Linzbe...
A kérdés az, hogy mióta tartogatja a magját a gyagyás.
Tegnap arról beszélt hogy nem pazarolja, hogy amikor kell működjön és legyen sok! Elég pici az a lakás, Goldamama meg a korához képest egész jól tartja magát.
Ki tudja mire nem vetemedik a felajzott gnóm!
halászlé
(
x24)
Mar 25, 2022 07:20:07
x24)
Biztos vagyok benne, hogy a tranyó szál menni fog tovább, hiszen tibcédesz megkapatta a gyagyást így az szerelmes beleXD
hát igen, az első igazi tiniszerelem, annak minden undorító velejárójával...bár találhatott volna Endre egy helyes, ápolt meleg srácot is...ja nem, neki az nem kell (helyes+ápolt leginkább)
MaxPayne
(
x24)
Mar 25, 2022 07:25:39
x24)
Endre várjuk a vélemény lájvot a tegnap estéről. Kérlek ha nem esik nehezedre térj ki arra a kérdésre is, hogy szerinted Merci hogyan fog kinézni 5 év múlva (a jenlegi állapotokból kiindulva).
NSZKSZ
NSZKSZ
Szep simmetrikus arsza lesz akkor is! Hulye vagy?! Mikbe vagy te?
Es persze szarszagu pityaja is lesz.
hetyetye hutyutyu
Mar 25, 2022 07:30:24
Ő nem meleg és nem fizet kurváért. Legalábbis nyelvtanilag nem. Nem tűpontosan. De nem feltétlen nem.
Mar 25, 2022 07:30:24
Polizei
Mar 25, 2022 07:36:39
- JA ODER NEIN?!
- hety...
- JA ODER NEIN?!
- ja, aber..
- Danke, Tschüss.
- aber..
- Verpiss dich!
Mar 25, 2022 07:36:39
Kaffka Tibor
Mar 25, 2022 07:39:37
- JA ODER NEIN?!
- hety...
- JA ODER NEIN?!
- ja, aber..
- Danke, Tschüss.
- aber..
- Verpiss dich!
- JA ODER NEIN?!
- hety...
- JA ODER NEIN?!
- ja, aber..
- Danke, Tschüss.
- aber..
- Verpiss dich!
Nein eredet!
Mar 25, 2022 07:39:37
Sodi retkes szemüvege
Mar 25, 2022 07:43:44
Nem is tudtam, hogy a tibcédesz média értéke van... állitja a gyagyásXD
Mar 25, 2022 07:43:44
Trollul Madár
(
x15)
Mar 25, 2022 08:39:01
x15)
Endre!
A tisztázós lájf mikor indul?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A tisztázós lájf mikor indul?
Sodi retkes szemüvege
Mar 25, 2022 08:51:29
Nagyon nagy a csend !!!
Mar 25, 2022 08:51:29
Jonciii
(
x8)
Mar 25, 2022 09:06:21
x8)
Nagyon nagy a csend !!!
Reméljük vihar előtti :D
Sodi retkes szemüvege
Mar 25, 2022 09:06:45
Vihar elötti csend vagy taktikai csend honol Púpszászon?
Mar 25, 2022 09:06:45
Trollul Madár
(
x15)
Mar 25, 2022 09:09:13
x15)
Szerintem most Golda mossa aSodi fejét.
Ilyeneket mond neki, hogy apád is ezt csinálta meg, hogy így apád meg nagyapád sorsára jutsz.
Öreg koromra segítened kéne engem nem pénzt szórni hímringyókra.
Ilyesmi.
Ilyeneket mond neki, hogy apád is ezt csinálta meg, hogy így apád meg nagyapád sorsára jutsz.
Ilyesmi.
Golda
Mar 25, 2022 09:14:46
Mar 25, 2022 09:14:46
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2022 09:23:49
x12)
Szerintem most Golda mossa aSodi fejét.
Ilyesmi.
Az a legjobb hogy a korcs magasról leszarja az anyját és az eddig megszokott sémát követi,azaz négyszeres sebességre kapcsol amint megszabadul a kurva anyja elnyomása alól. Ilyeneket mond neki, hogy apád is ezt csinálta meg, hogy így apád meg nagyapád sorsára jutsz.
Ilyesmi.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 25, 2022 09:25:54
x15)
Az a legjobb hogy a korcs magasról leszarja az anyját és az eddig megszokott sémát követi,azaz négyszeres sebességre kapcsol amint megszabadul a kurva anyja elnyomása alól.
Tűpontos.
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 25, 2022 09:36:45
x13)
Szerintem a doku sorozatot lehetne úgy csinálni hogy a skinshez hasonlóan minden kis retardnak lenne egy rész ahol megtudja a néző miért rühelli őket mindenki, majd az Everyone részben egy nagy közös bonyodalom, a final részben pedig meghalna sodi
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
csak nem bír megdögleni
Mar 25, 2022 09:42:06
Már 5 évesen mikor a putris nagyanyjához küldte remélte, hogy elveszik a szemét között és végre soha nem látja többé.
De Endre kitartóbb mint a gomba a seggperemen! Irtózatosan nehéz tőle megszabadulni!
Mar 25, 2022 09:42:06
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 09:47:08
x30)
Szerintem a doku sorozatot lehetne úgy csinálni hogy a skinshez hasonlóan minden kis retardnak lenne egy rész ahol megtudja a néző miért rühelli őket mindenki, majd az Everyone részben egy nagy közös bonyodalom, a final részben pedig meghalna sodi
Áh, látom, ön is a kultúra embere
xray
(
x21)
Mar 25, 2022 09:56:41
x21)
sokat használjuk, megérdemli az emlékezést:
hvg.hu/tudomany/20220324_gif_alkoto_feltalalo_covid_19_koronavirus_szovodmeny_stephen_wilhite_elhunyt
hvg.hu/tudomany/20220324_gif_alkoto_feltalalo_covid_19_koronavirus_szovodmeny_stephen_wilhite_elhunyt
Jonciii
(
x8)
Mar 25, 2022 09:59:26
x8)
Poloskák még a City Pearlnél vannak?
broni
(
x45)
Mar 25, 2022 10:01:56
x45)
én kopasz vok
Hahó
(
x135)
Mar 25, 2022 10:05:44
x135)
mivel a cicamobil hatóságilag mozgásképtelen, azzal csak a parkolón belül tudnak furikázni.
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 25, 2022 10:07:56
x4)
Most melócsába menet arra sétáltam. A MÜPA-val szembeni az egykori R58-nál lévő ingyenes parkolóban van két fehér furgon mellett. Pont nyitva volt az ajtó, amikor a parkolóban elsétáltam mellettük, és az a bűz leírhatatlan. Fotót nem mertem lőni, mert mindkettő figyelt.
Jonciii
(
x8)
Mar 25, 2022 10:09:41
x8)
Nszksz trollégák, majd távolabbról kattintok, ha tudok, van ott a közelben autó töltő esetleg?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 25, 2022 10:10:36
x10)
Eskü, szegény Mazdát sajnálom már. Miket élhetett meg az elmúlt hónapokban. Teli szarják, fingják, fossák folyamat.
Puha Slag
(
x7)
Mar 25, 2022 10:11:56
x7)
gobesug
(
x30)
Mar 25, 2022 10:13:26
x30)
na melo utan elnezek en a müpához, úgyis akartam arrafelé fotózni
Hahó
(
x135)
Mar 25, 2022 10:13:32
x135)
Nszksz trollégák, majd távolabbról kattintok, ha tudok, van ott a közelben autó töltő esetleg?
menj oda hozzájuk, és csinálj flokkot alapos tényfeltárással. nyilván tudod miket kell kérdezni Hahó!
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 25, 2022 10:13:36
x11)
Gyönyörű metafora magára sodira. Leszámítva azt a részt, hogy szegény és sajnálom. Te egyébként minden más stimmel :)
Hahó
(
x135)
Mar 25, 2022 10:13:55
x135)
na melo utan elnezek en a müpához, úgyis akartam arrafelé fotózni
flokkot kérünk. nszksz!
GWT-050
Mar 25, 2022 10:14:02
♥
Mar 25, 2022 10:14:02
gobesug
(
x30)
Mar 25, 2022 10:15:45
x30)
flokkot kérünk. nszksz!
valami rothadt halat be kéne dobni a hátsó ülésre, bár ezeket nem hiszem hogy szaggal ki lehetne űzni.
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 25, 2022 10:16:04
x4)
Jogos, csak épp meetingre siettem, és ezeket nem gondoltam végig. Na, majd estefelé arra kanyarodok.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 25, 2022 10:18:01
x11)
Nem tűnne fel nekik.
gobesug
(
x30)
Mar 25, 2022 10:18:54
x30)
Nem tűnne fel nekik.
ha lehetne lépfenét venni, vennék. csak hát azt le kell akkor ülni. az meg nem jó.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 25, 2022 10:19:14
x11)
Nem tűnne fel nekik.
Mármint ha az alap bűzre rákerülne még valami rohadt hal. Sztem immunisak a szagra. Esetleg egy jó surströmming.
Jonciii
(
x8)
Mar 25, 2022 10:20:47
x8)
Meglátjuk minfér bele. 11-re megyek, és előtte tölteni is kell kicsit
tyodika
Mar 25, 2022 10:22:24
Ma kivételesen nem volt rosszabb a reggel mint a tegnapi, mert találtam három öngyilkossági módot, ami fájdalommentes.
Mar 25, 2022 10:22:24
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 25, 2022 10:22:25
x10)
Endre, remélem te leszel az a bizonyos, szobafestő!
Álmodjatok Rémeket!
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 10:23:48
x2)
A Tranyó úgy bassza szét ezt a Mazdát, mint a Street Fighter 2 bónusz pályán a kocsit az adott karakter (Sodi szemszögéből NPC természetesen).
www.youtube.com/watch?v=CJ9P9NO9pLs
www.youtube.com/watch?v=CJ9P9NO9pLs
xray
(
x21)
Mar 25, 2022 10:26:01
x21)
A Tranyó úgy bassza szét ezt a Mazdát, mint a Street Fighter 2 bónusz pályán a kocsit az adott karakter (Sodi szemszögéből NPC természetesen).
youtube.com/watch?v=CJ9P9NO9pLs
könnyen jött, kónnyen megy. youtube.com/watch?v=CJ9P9NO9pLs
bolgár jeti
(
x30)
Mar 25, 2022 10:26:47
x30)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Mar 25, 2022 10:28:06
x8)
Surstormming, amit te keresel:-DD
gobesug
(
x30)
Mar 25, 2022 10:30:13
x30)

MaxPayne
(
x24)
Mar 25, 2022 10:31:46
x24)
Vadazsboltban kaphato paprikaspray, vagy valami komolyabb medvekergeto sprayt kell venni, aztan a megfelelo pillanatban telibefujni vele a ket poloskat amig a kocsiban ulnek. Nem fognak tudni visszaulni, amig egy komplett vegyi tisztitasok at nem esik a kocsi.
banshee
(
x24)
Mar 25, 2022 10:32:29
x24)
Mondjuk ha Golda menne vele Linzbe, az tényleg spórolás lenne.
Kajaalapanyagot venne és főzne, kizárólagos használatba vonná a kártyákat, púp zsebpénzt kapna, visszavenné a sörikét, visszavágná a netes jelenlétet, szóval nagy csapás lenne a tudományra.
Kajaalapanyagot venne és főzne, kizárólagos használatba vonná a kártyákat, púp zsebpénzt kapna, visszavenné a sörikét, visszavágná a netes jelenlétet, szóval nagy csapás lenne a tudományra.
banshee
(
x24)
Mar 25, 2022 10:33:26
x24)
Vadazsboltban kaphato paprikaspray, vagy valami komolyabb medvekergeto sprayt kell venni, aztan a megfelelo pillanatban telibefujni vele a ket poloskat amig a kocsiban ulnek. Nem fognak tudni visszaulni, amig egy komplett vegyi tisztitasok at nem esik a kocsi.
Vagy gázpisztollyal belőni egy tár kapszaicinskulót.
Mercirajongó
Mar 25, 2022 10:34:03
Szopd le a gyagyás faszát Mercim! Ne legyél hálátlan geci különben elpártolok!
Mar 25, 2022 10:34:03
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 10:34:29
x2)
Sodi azt mondta hogy anyja most 75 éves. Ha minden igaz akkor a vén kurvának kinéz még kb 5-10 év jó esetben, rosszabb esetben persze jóval kevesebb ha a hülye fia a jelenlétével idegesíti és stresszeli. Goldának úgy tűnik élete vége felé nem adatik meg a stresszmentes nyugi pont Recskás jóvoltából. :D
MaxPayne
(
x24)
Mar 25, 2022 10:34:55
x24)
Mondjuk ha Golda menne vele Linzbe, az tényleg spórolás lenne.
Folyamat hergelni kell majd a pupost az anyja ellen, es a leheto legtobb kellemetlenseget kell okozni az anyjanak is, hogy takarodjon el onnan.
banshee
(
x24)
Mar 25, 2022 10:38:09
x24)
Mondjuk ha csak a melócsába jövet-menet tud csak sztrímelni, akkor könnyebb lesz bemérni és mehet az újabb faszerdő.
Recskás, nem bújhatsz el.
Recskás, nem bújhatsz el.
Endre
Mar 25, 2022 10:39:27
Goldának úgy tűnik élete vége felé nem adatik meg a stresszmentes nyugi pont Recskás jóvoltából. :D
Ez a legkevesebb amiért 5 évesen lepasszolt mint egy megunt rongyot. Azóta is folyamatosan az az érzésem van, hogy nem kellek senkinek. brühühühühühhühü *szipp-szipp*
Mar 25, 2022 10:39:27
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 25, 2022 10:40:08
x4)
Volt a Vaskapu utcánál a NAV oldalában is két töltőhely, de az nem tudom, most az építkezés miatt megvan-e hagyva, mert a MillParkot nagyon építgetik és állandó az építési forgalom. A Lechneren a villanyoszlopban van, és parkolóhely ritkán van, a MÜPA a tutibiztos szerintem is.
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 10:40:47
x30)
Sneci is belehányt ha jól emlékszem, hahó!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 25, 2022 10:45:20
x7)
Tegnap kimentünk páran a tranyó mobilhoz, nem az esti retardok még jócskán előtte, lett is egy szép trófea, de arról majd később.
Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy "bármilyen meglepő" is, képtelenség a tranyóval érdememben kommunikálni, lájvokon kívűl is teljesen ugyanolyan elmbeteg szardarab, mindenben és mindenkiben trollt lát most, harcol folyamatosan a képzeletbeli ellenségekkel. Azt is előadta, hogy felterjeszti majd az európai trollellenes törvényt, mert a trollszok már akkora károkat okoznak az embereknek stb.. komolyan fájt a fejem a sok banalitástól, nem szoktam hozzá ehhez a hulladék kommunikációhoz.
Szóval a tényfeltárások az ő esetében kb annyit érnek szerintem mint az anyagosé, de ha valaki érzi magában a vágyat, hajrá, nem mennek azok sehova onnan ma. Meg ez az állandó cigi kéregetés, ez is kibaszott irritáló, mondtam, hogy ott a kártya baszod, menj el a legközelebbi dohányboltba, na mindegy, én pár percig bírtam tranyót.
Jutka egy kicsit más, csórit amennyire idegesítőnek látom a videókon annyira szánalmas élőben. Rendesen bemutatkozott stb, váltottam vele pár szót normális hangnemben, látszódott, hogy erőteljes hiánya van ebben... Nem akarom sajnáltatni vagy ilyesmi, de vele biztos nem szúrnék ki, ezt mondtam is neki, hogy én csak a sodit akarom elpusztítani, az az elsődleges cél.
Annyit elmondott, hogy a linzi recskabarlang még fix és elvileg megy ki a sodi a kurva zsidó anyjával a héten, lehet azért van a rádiócsend. Azt is mondta, hogy a tranyó visszafog menni valószínűleg, mert sodi pénzeli rendesen. (Szerintem a kártyákon felül is) Bolond recskásnak a fasz pina totál elvette az eszét :) De mi ez ha nem shiker?
Ui: Az autó környéke annyira nem büdös, de aki érzékeny a szagokra, az vigyen maszkot. Illetve csóró Jutka szájából olyan aceton szag árad... 101% cukros.
A jó portás csak baszik!
Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy "bármilyen meglepő" is, képtelenség a tranyóval érdememben kommunikálni, lájvokon kívűl is teljesen ugyanolyan elmbeteg szardarab, mindenben és mindenkiben trollt lát most, harcol folyamatosan a képzeletbeli ellenségekkel. Azt is előadta, hogy felterjeszti majd az európai trollellenes törvényt, mert a trollszok már akkora károkat okoznak az embereknek stb.. komolyan fájt a fejem a sok banalitástól, nem szoktam hozzá ehhez a hulladék kommunikációhoz.
Szóval a tényfeltárások az ő esetében kb annyit érnek szerintem mint az anyagosé, de ha valaki érzi magában a vágyat, hajrá, nem mennek azok sehova onnan ma. Meg ez az állandó cigi kéregetés, ez is kibaszott irritáló, mondtam, hogy ott a kártya baszod, menj el a legközelebbi dohányboltba, na mindegy, én pár percig bírtam tranyót.
Jutka egy kicsit más, csórit amennyire idegesítőnek látom a videókon annyira szánalmas élőben. Rendesen bemutatkozott stb, váltottam vele pár szót normális hangnemben, látszódott, hogy erőteljes hiánya van ebben... Nem akarom sajnáltatni vagy ilyesmi, de vele biztos nem szúrnék ki, ezt mondtam is neki, hogy én csak a sodit akarom elpusztítani, az az elsődleges cél.
Annyit elmondott, hogy a linzi recskabarlang még fix és elvileg megy ki a sodi a kurva zsidó anyjával a héten, lehet azért van a rádiócsend. Azt is mondta, hogy a tranyó visszafog menni valószínűleg, mert sodi pénzeli rendesen. (Szerintem a kártyákon felül is) Bolond recskásnak a fasz pina totál elvette az eszét :) De mi ez ha nem shiker?
Ui: Az autó környéke annyira nem büdös, de aki érzékeny a szagokra, az vigyen maszkot. Illetve csóró Jutka szájából olyan aceton szag árad... 101% cukros.
164 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™