Szétharaptad a picsaszád, hahó?! Többeket érdekelne.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
A pedofil témát már kimaxolta, hát volt róla magyarázós videó, azt meg kell nézni és akkor világos lesz minden.
Mi meg, akik kételkedtünk addig benne, de a videótól igazán egyértelmű lett, szóval mi meg rosszindulatú trollok vagyunk.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Neked bazdmeg bármit be lehet adni, amit el akarsz hinni
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Amig nem festesz hajat , húzz vissza a recsak kuckó valamelyik sarkába!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
...MERT EGY KIBASZOTT NAGY BALEK VAGY!
Nem akarsz esetleg befektetni egy twitch stúdióba ahonnan egy kutyát streamelünk 0-24?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
ÜÜdvözzöl a watchmojo-s manó, és köszöni a tanszéki "segédletet"!XD
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Az meg, hogy Merci közben összejön mondjuk az Avatarral, szintén nem hihetetlen. Miért ne, a 170 kilós embert is kiszopta, amikor náluk voltak (egyébként ugyanolyan körülmények között, mint engem első alkalommal, nevezetesen az alvónak hitt Jutka mellett - ez valami megegyezésük lehet egyébként, hogy a nyitott kapcsulatok első aktusait a másik jelenlétében élik meg).
Ezen akkorát röhögtem. Rendesen fáj a hasam. Rohadj meg pedofil!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Balek vagyok.
Az elmúlt 2-3 hetem azzal telt, hogy dörzsőltem a kezem, és arra vártam, hogy Merci ledöbbenjen, hogy váratlanul pont a Jutka szakít vele, és az ebből fakadó zavartságában le tudjak lecsapni rá azzal, hogy felajánlom a kapcsolatfüggősége kielégítését.
Tökre hiteles volt a dolog, azért hittem el.
Hetek óta a megfelelő alkalomra vártam, tudván, hogy ez valamikor ebban a hónapban lesz. A bombát pedig ezek az emberek nyilván szándékosan időzítették a szerdai tárgyalás előtti napon, hogy basszam fel az agyam, és induljak meg, és lehessen azon nevetni, mi történik a bírósági folyosón holnap reggel.
Kifejezetten aljas módon ugráltak az idegeimen, és pont a tervezett hatást érték el - a nekiindulásomat leszámítva.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
"meg szó sem volt a pedofíliáról"
Bizony, a fehér négyzetes történettel, és az arra reflektálással került fel a listára !
az csak vicc volt, hahó!

nagyon jól felépített poén ez, az évadzárón kijön mindenki a színpadra meghajolni, kézen fogja egymást merci, viktor, géza meg a többiek és a végén sodi bemutatja új barátnőjét, palvin barbi hugát
Fejezd már be te faszkalap, mert felébresztem az egész családot a röhögésemmel
Hát pedig pontosan azt csinálod.
Ezt én tényleg elhittem, pontosan ebben a formában.
2-3 hete vártam is a live-ot, hogy Merci bejelentkezik, és zavart csalódottsággal ecseteli, hogy "jaj, gyerekek", elhagyta a Jutka.
És akkor indulni lehet.
Mindegy... akkor majd valahogy máshogy lesz.
na csá
Soha többet nem írok ide
A valóságban itt egy évvel előre megmondtuk h mi fog történni és az is történt. Max azt nem tudta senki, hogy a vasúti kocsi wc-je előtt fogsz térdelve sírva rimánkodni a tranyómanónak.
SOha többé nem írsz ide mégis ide írogatsz. Most te tényleg autista vagy? Vagy csak egy gerinctelen féreg aki minden szart megérdemel amit nyakába kap? Mikor ölöd meg magad? Liveban lesz remélem! RÀKOS KURVA ANYÀD PÙPOS :D
Na bumm.
Én a Jutkára hajtok te gyagyás, Merci a Viktoré ha nem vágnád.
Az, hogy jóban vagyok velük és segítek nekik ahogy tudok az nem a te dolgod gyagyás, te semmit nem teszel értük, csak kihasználod őket.
Na bej, bármikor talizhatunk, a rendszám vakvágány, szólok előre, de hajrá.
Ehhez képest. "Soha többet nem írok ide"
Meglepően sokat pofázol. Dőlj be az ágyba aludni alkeszpedó. Holnap új nap, új szopatás.
Te seggarc, fáraszd inkább az alkotó társaidat, vagy a terapeutádat. Ruzsozd ki magad, húzd ki a szemed, és sírd magad végre álomba!
Meghaltál már az allergia miatt púpos gnóm?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Pedig mekkora mester terv volt....
Hihetetlen, hogy nem sikerült !
Frissíteni kéne a programot, gyagyás, az npc-k nem így működnek :D
És még a szerelmednek nevezed a faszpinást, mikörzben a szenvedésére dörzsölöd a kezed.
Úgy fosik, hogy a próbamintát sem meri felkenni.
Elmondom neked, hogy hogy lesz: Tibi és Jutka 15 éve együtt vannak, egymás függői, együtt fognak meghalni az utcán. Nem létezik egyik a másik nélkül, ahogy az egyik megdöglik, pár hétre/hónapra rá megy utána a másik is. Ha normális, szerethető ember lennél, akkor se tudnál egy ilyen partnert helyettesíteni, így meg aztán pláne nem. Te egyedül a hitelkártyáidért kellettél neki, de most már azok ellenére se visel el téged
Eszt montyuk aláírom. Tökre igaza van a trolloknak akik szerint fordított Midász király fatyok.
dehát itt mégis róluk loopolsz, ez ugyanúgy számít
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Vissza akarod szerezni Mercit? Kivételesen elmondom, hogy mit kúrtál el, és hogy mit tehetsz mégis, de csak azért, mert tudom, hogy ki fog nyírni, ha valahogy visszatalál hozzád.
Szóval azt kúrtad el, hogy folyton zaklatod, olyankor is, amikor nincs kedve beszélni veled vagy hallani rólad. A tisztázás, a hangüzenet, Lyudka megkeresése, másokkal való üzengetés, sőt, még a lájvban róla beszélés is zaklatásnak számít ebből a szempontból. Idegesíti Mercit és mielőtt lenyugodhatna, küldesz neki 5000 hangüzenetet, amitől még idegesebb lesz, sőt, megijed.
Sikeresen elérted, hogy őrültnek tart, innen már nem egyszerű a kiút, de próbáld meg a következőt:
Ne szólj hozzá, ne írj neki hetekig, ne is beszélj róla. Ha egyszer bajba kerül, megint az utcán alszik vagy ilyesmi ÉS eltelt már legalább egy hónap azóta, hogy utoljára bármilyen kapcsolatot (akár indirekt kapcsolatot) kerestél vele, akkor küldj neki EGY darab messenger üzenetet, vagy mittomén, bármit, ahonnan még nem tiltott le. Egyet. Nem kettőt, nem hármat, egyet. Az legyen benne, hogy te segítesz neki, ha kéri, csörögjön rád. Ennyi, nem más. Ne legyen követelőzés, kérdés, semmi, csak ennyi. Lehet, hogy nem fog rá válaszolni, akkor így jártál, újabb egy hónap múlva megint lehet próbálkozni, ha épp bajban van.
Normális ember esetén ez is zaklatás lenne, meg aljas dolog is így kihasználni a gyengeséégét, de amilyen trainwreck Merci, talán működni fog. Talán nem, de más esélyet nincs.
Kérdés, hogy képes vagy-e ennyire moderálni magad.
Beteg állat! Ép elméjű emberek nem így gondolkoznak a másik emberről, nem spekulálnak, nem állítnak csapdát, nem manipulálják a körülöttük lévőket, hahó!
Elmebeteg vagy!
Minden hozzászólásodból süt.
Ebből muszálydzseki és zártintézémény lesz.
Csak idő kérdése.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Igen, sziklaszilárdan hittem, hogy az én agyamat velük már nem lehet felbaszni, de ezzel a - hetekkel előtte megalapozott - sztorival arról, hogy mindketten bepasiztak, mégis sikerült.
Na csá
Nem írok ide többé.
Ha össze jössz a tibivel akkor hajlandó leszel profilképet cserélni? Egyébként meg dögölj meg,
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Vedd már észre, hogy már csak Jutka van neked aki csöpögteti az infót, a trashes "kollegáid" 99%-a inkább már beállna trollnak közénk és szétkúrná a fejed.
Merci is undorodik tőled, és mi is egyre jobban, hogy egy demens alkoholista öregasszonyt használsz fel a mocskos terveidre, zaklatod, miközben ő a kiszemelt áldozatod párja.
Az meg sem fordult a fejedben ugye, hogy Merci NEM AKAR veled lenni, akkor sem, ha Jutka esetleg nem lesz mellette.
Inkább levágja a karját.
Benned tényleg nincsen semmi emberi érzés, remélem megdöglesz mihamarabb.
Szia Endre. Minden rendben a meloval?júniusban kezdesz team leaderként? Mesélj valamit,minden okés a szerződéssel?
De ugye nem hazudsz?
Mifaaaaaaaaaaaan
Persze fel is kötheted magad. A trolloknak és neked is az lenne a legjobb. Ha igazán el akarsz kényeztetni minket, akkor lájvban csinálod. Lehetőleg menjen több platformra is, hogy nehogy valamelyik túl gyorsan lelője a streamet, amikor még rúgkapálsz.
Szerintem amúgy szereti nézni ahogy szenvedsz, nem is értem miért nem tiltott még le a gecibe, de ami késik nem múlik.
Fogy a kredited gyagyás, gecire fogy!
Te mindenkit megbaszó, véres torkokon ugráló, de valóságban egy hajfestéktől magát összefosó undorító gyáva senki.
Innen te nem szedsz ki infót bármennyire is próbálkozol!.... Volt lehetőséged nem is kevés, de mindig elbasztad, mert egy 3 éves gyermekben több érzelmi intelligencia van mint benned! Ilyen az amikor az ember Kretén meg Móricka újságokon szocializálódik.
Merci szerinted mit szólt ehhez?
Ásod be magad a saját gödrödbe te fasz, ehhez nem kellenek trollok sem.
Tedd féltékennyé a cicát! Akkor biztos visszajön hozzád.
Photoboy szerintem lufizna szívesen. Ha kibbanolják ezt a szar csatornád is, akkor meg mehettek cseturbátra.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Mi? Nem.
Annyit mondtam neki, hogy félek, hogy nélküle a Merci most valami konkorenciához menne, ezért eleme érdekem, hogy - legalább, amíg rendezem soraimat - ők ketten együtt maradjanak, és hogy ne essen ki mellőle, ezért ha szüksége van bármire, akár gyógyszerre, akkor szóljon nekem nyugodtan, és segítek rögtön.
Nem többet.
De infókért pénzt?
Ilyet nem ajánlottam
Na mindegy, csáá
Soha többet nem írok ide
Mergáéknak sok nézője van, aki segít rajtuk, ha kell.
Neked hány ember segítene szerinted?
Ez megint csak a te hibád, mert ilyen kártékony beteg állat vagy, aki kitaszítottként éli majd le a tyúkszaros életét EGYEDÜL.
De fogd csak rá ezt is a trollokra.
Akkor miért nem hívogattad, amikor miattad, majdnem belefagyott a mazdába?!
Érdekes akkor nem volt fontos!
Te csak használni akarsz embereket, azt sem tudod mi az önzetlen barátság, mert neked olyan soha nem volt, és nem is lesz!
Számomra ez a fenti hetyetye ezt jelenti, csak nyilván próbálod autiködbe burkolni nyelftanilag:
Segítek neked, ha továbbra is szóba állsz velem és adod az infókat.
Mi másért tartanád vele a kapcsolatot, hiszen gyűlölöd, megölted volna már több alkalommal.
Ne hazudj már, legalább itt ne, átlátunk rajtad.
Hasonló a helyzet nálam is. Még egy ilyen címeres elmebeteg nincsen.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
De nem érti meg az elmebeteg, hogy minden napja, minden lájvja arról szól, hogy ő nem ilyen, ami Mergának kell.
Pont az ellenkezője, és ezt minden nap bizonyítja.
És a gyagyás elhiszi, hogy Judka és Merga nem beszélnek össze :D
Kacagok.
És le van döbbenve, hogy Jutka erre azt mondta, hogy hát baszódj meg :D
Mi másért tartanád vele a kapcsolatot, hiszen gyűlölöd, megölted volna már több alkalommal.
Ő például velem azért, mert tudja, hogyha egyedül hagyná a Merci a bajban, akkor segíteném őt. Amikor szétváltak két napra, hívtam is vissza a Jutkát egyedül Linzbe (egyedül bármelyik nálam lehet, csak a kettő együtt nem), és mondtam neki, hogyha mi ketten beliveolnánk, akkor meglátja, rögtön keresni kezdené őt a Merci. Ha az ötlet tetszett volna neki, de Linz nem, akkor egy AirBnB-s főzőcskés stream-et ajánlottam volna egy pesti lakásban, még aznap.
Én meg vele nem infókért tartom a kapcsolatot, hanem hogy eljusson hozzám az ilyen segítségkérése.
Nem tudsz aludni vagy felriadtál mert hiányolja a szervezet az alkoholt? "Szopogass" gyorsan két sört, aztán üsd ki magad. Reggel tranyó tárgyalás, hahó!
Bazdmeg ez az alternatív valóság ami a fejedben van borzasztó. Saját magadat szarod szájba a kijelentéseiddel. Egy kitaposott bohóccipő az vagy te, semmi más.
De gyagyás, vele pontosan azért tartod a kapcsolatot, hogy csepegtessen számodra infókat a Tibcédeszről. Mert menthetetlenül odavagy továbbra is a bevarrt farkú szerelmedért. Aki pont leszar, egyetemben a Lyudkával. Nem tudod őt elengedni, nem tudod lezárni.
A valóság üdvözöl. Le vagy szarva kretén, az a helyzet. Ezt kéne belátni.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Kivéve a gyagyást :D
Amúgy én is. Fel is iratkoztam rád, nehogy lemaradjak róla. Amíg várok az autóra jó lesz nézni, mert már a tárgyalóba vonulás is egy műshor lesz majd. :D
Matekoztam, bár szerintem jobb volt a trashvodos minőség, - big up! - de, őbéndzsóságomnak biztosabb a youtube, működés és fennmaradóság szempontból. Optimális megoldás az lenne, már persze egyáltalán, ha a bíró engedi a lájfszozást, ha trashvodon menne majd egy mirrorsz, ha valaki ráér.
így van!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Itt lesz, ha engedik: www.youtube.com/user/nemanyadvagyok
Köszi, ment a sub. Reméljük a bíró is kegyes lesz a tanszékhez.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
lehet hulye kerdes, de nincs free wifi a birosagon?
anschluss
Ott szerintem elég sok dolog le lehet korlátozva, meg ezek az állami wifi hotspotok elég instabilak. A mobilnet az jobb megoldás, főleg, ha van ott 5G.
Azt nem tudom, mert hálistennek nincs nagy tapasztalatom, de ezen azért ne múljon, jobb a biztonság :)
Amúgy sem szeretem az intézményi wifiket, egy csomónál rá kell nyomkodni, böngészőben, meg ilyesmik
Ja, egész belvárosban 5g van :)
sodika
May 18, 2022 01:17:08
Mindegy, jól beugrottam neki, az tény.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Na csá.
Soha többet nem írok ide
May 18, 2022 01:17:08
linziasztal
(
x3)
May 18, 2022 01:18:18
x3)
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Szétharaptad a picsaszád, hahó?! Többeket érdekelne.
bolgár jeti
(
x30)
May 18, 2022 01:18:51
x30)
A gyagyás a Watchmojo hungary videó miatt ideg beteg ? Vagy azt fel sem fogja , hogy 170 000 feliratkozós csatornán a pedofiliáját reklámozzák?
Vagy ezt fel sem fogja mit jelent ?
Csak a tibi létezik az auti páncél alatt ?
Vagy ezt fel sem fogja mit jelent ?
Csak a tibi létezik az auti páncél alatt ?
A pedofil témát már kimaxolta, hát volt róla magyarázós videó, azt meg kell nézni és akkor világos lesz minden.
Mi meg, akik kételkedtünk addig benne, de a videótól igazán egyértelmű lett, szóval mi meg rosszindulatú trollok vagyunk.
Nemfatyle
(
x7)
May 18, 2022 01:19:43
x7)
Azért hittem el, mert hetekkel ezelőtt lettem azzal bíztatva, hogy bizonyos emberek, akik meg akarják menteni a Merci életét (aki elég fiatal még ahhoz, hogy legyen neki), pénzt és energiát áldoznak éppen arra, hogy befűzzék a Jutkát egy olyan kapcsolatba, ahol biztonságot talál, és legalább nem verik. A dolog hihetőségét az támasztotta alá, hogy higgyem el, hogy nála rodább nők is találnak maguknak valamilyen párt. A koncepció lényege, hogy Jutka saját akaratából maga szakítson a Mercivel, aki a rákövetkező pár héten olyannyira él a saját lehetőségeivel, hogy ezek után már már nem is tudja visszakönyörögni magát hozzá.
2-3 hét múlva pedig megtörténik. Persze hogy beugrottam
2-3 hét múlva pedig megtörténik. Persze hogy beugrottam
Betöjt Laptop
(
x39)
May 18, 2022 01:20:04
x39)
Azért hittem el..........
Amig nem festesz hajat , húzz vissza a recsak kuckó valamelyik sarkába!
bolgár jeti
(
x30)
May 18, 2022 01:20:16
x30)
Azért hittem el
...MERT EGY KIBASZOTT NAGY BALEK VAGY!
Nem akarsz esetleg befektetni egy twitch stúdióba ahonnan egy kutyát streamelünk 0-24?
Klohek
(
x12)
May 18, 2022 01:20:42
x12)
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Na csá.
Soha többet nem írok ide
ÜÜdvözzöl a watchmojo-s manó, és köszöni a tanszéki "segédletet"!XD
Bejlin
(
x8)
May 18, 2022 01:20:50
x8)
Az meg, hogy Merci közben összejön mondjuk az Avatarral, szintén nem hihetetlen. Miért ne, a 170 kilós embert is kiszopta, amikor náluk voltak (egyébként ugyanolyan körülmények között, mint engem első alkalommal, nevezetesen az alvónak hitt Jutka mellett - ez valami megegyezésük lehet egyébként, hogy a nyitott kapcsulatok első aktusait a másik jelenlétében élik meg).
sneci-magyar fordító
May 18, 2022 01:21:40
Azért hittem el, mert hetekkel ezelőtt...
Balek vagyok.
May 18, 2022 01:21:40
vladrl
(
x8)
May 18, 2022 01:22:29
x8)
Endre! Ha leírod a kártyáid adatait, akkor eltöröljük az összes adósságodat! Valamint végre direkt módon mehetnének a nézői donétek, kisebb része veszne el, mintha streamlabsen vagy superchaten küldenénk zsét! Gyerünk, ne legyél besavanyodott fasz! Jól ismersz engem, bármit elhihetsz! Gyerünk! Brék, Endi!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Bejlin
(
x8)
May 18, 2022 01:23:09
x8)
Amúgy Endre! Hogy érted hogy téged is kiszopott a Merci? Hiszen te Superstraight vagy nem? Csak nem akkor is hazudtál?
sodika
May 18, 2022 01:25:11
Az elmúlt 2-3 hetem azzal telt, hogy dörzsőltem a kezem, és arra vártam, hogy Merci ledöbbenjen, hogy váratlanul pont a Jutka szakít vele, és az ebből fakadó zavartságában le tudjak lecsapni rá azzal, hogy felajánlom a kapcsolatfüggősége kielégítését.
Hetek óta a megfelelő alkalomra vártam, tudván, hogy ez valamikor ebban a hónapban lesz. A bombát pedig ezek az emberek nyilván szándékosan időzítették a szerdai tárgyalás előtti napon, hogy basszam fel az agyam, és induljak meg, és lehessen azon nevetni, mi történik a bírósági folyosón holnap reggel.
Kifejezetten aljas módon ugráltak az idegeimen, és pont a tervezett hatást érték el - a nekiindulásomat leszámítva.
May 18, 2022 01:25:11
Betöjt Laptop
(
x39)
May 18, 2022 01:25:30
x39)
az már meg sem mozgatja. ott is scak leszart fatászpika, meg szó sem volt a pedofíliáról. csak a szisza körül forog az élete, ennek a retardkapcsolatnak a szerelemgyereke az előrehaladott alkoholizmus
"meg szó sem volt a pedofíliáról"
Bizony, a fehér négyzetes történettel, és az arra reflektálással került fel a listára !
A szauna szatírja
(
x1)
May 18, 2022 01:26:05
x1)
Szuper az autipajzs szétütve kellőképpen közlékeny gyerünk madár csiripelj!
Boldog Vekni
bolgár jeti
(
x30)
May 18, 2022 01:26:41
x30)
Amúgy Endre! Hogy érted hogy téged is kiszopott a Merci? Hiszen te Superstraight vagy nem? Csak nem akkor is hazudtál?
az csak vicc volt, hahó!

nagyon jól felépített poén ez, az évadzárón kijön mindenki a színpadra meghajolni, kézen fogja egymást merci, viktor, géza meg a többiek és a végén sodi bemutatja új barátnőjét, palvin barbi hugát
Nemfatyle
(
x7)
May 18, 2022 01:27:07
x7)
sodika
May 18, 2022 01:27:15
Meg a másik koncepció nyilván az volt, hogy majd elkezdem őket videókban gyalázni, hogy aztán megint be tudjanak vonni az egymás közötti kicsinyes szardobálásaikba.
Na, ezért nem említettem meg a ma esti live-ban szándékosan őket.
Mert nem fogok úgy ugrálni, ahogy azt ők kigondolják.
May 18, 2022 01:27:15
Bejlin
(
x8)
May 18, 2022 01:28:45
x8)
.
Hát pedig pontosan azt csinálod.
sodika
May 18, 2022 01:28:57
2-3 hete vártam is a live-ot, hogy Merci bejelentkezik, és zavart csalódottsággal ecseteli, hogy "jaj, gyerekek", elhagyta a Jutka.
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
May 18, 2022 01:28:57
bolgár jeti
(
x30)
May 18, 2022 01:29:06
x30)
A valóságban itt egy évvel előre megmondtuk h mi fog történni és az is történt. Max azt nem tudta senki, hogy a vasúti kocsi wc-je előtt fogsz térdelve sírva rimánkodni a tranyómanónak.
KicsiNéző
(
x13)
May 18, 2022 01:29:19
x13)
Endre, volt a faszt volt koncepció :)
Részegen össze vissza hadoválsz meg fenyegetőzöl, néha pedig kiesel a deliriumból és az álomvilágodból, akkor jön a sírás meg a depizés.
Részegen össze vissza hadoválsz meg fenyegetőzöl, néha pedig kiesel a deliriumból és az álomvilágodból, akkor jön a sírás meg a depizés.
Nemfatyle
(
x7)
May 18, 2022 01:29:32
x7)
De te annyira buta vagy, hogy nincs az az autista körmondat, amivel körül lehetne írni.
Ilyen tényleg nincsen
Ilyen tényleg nincsen
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 01:29:47
x68)
Nagyon nevetek rajtad balek, na húzzál loopolni valamelyik retard ismerősödnek, ha még egyáltalán szóba áll veled bárki is!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 01:30:38
x68)
A legbutább trashek úgy hintáztatják a szuperintelligens fatászpikát, ahogy csak akarják :DDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
MegintKezded
(
x6)
May 18, 2022 01:30:43
x6)
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
SOha többé nem írsz ide mégis ide írogatsz. Most te tényleg autista vagy? Vagy csak egy gerinctelen féreg aki minden szart megérdemel amit nyakába kap? Mikor ölöd meg magad? Liveban lesz remélem! RÀKOS KURVA ANYÀD PÙPOS :D
May 18, 2022 01:31:04
Az meg, hogy Merci közben összejön mondjuk az Avatarral, szintén nem hihetetlen.
Én a Jutkára hajtok te gyagyás, Merci a Viktoré ha nem vágnád.
Az, hogy jóban vagyok velük és segítek nekik ahogy tudok az nem a te dolgod gyagyás, te semmit nem teszel értük, csak kihasználod őket.
Na bej, bármikor talizhatunk, a rendszám vakvágány, szólok előre, de hajrá.
May 18, 2022 01:31:04
linziasztal
(
x3)
May 18, 2022 01:32:36
x3)
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
Ehhez képest. "Soha többet nem írok ide"
Meglepően sokat pofázol. Dőlj be az ágyba aludni alkeszpedó. Holnap új nap, új szopatás.
Klohek
(
x12)
May 18, 2022 01:33:05
x12)
Meg a másik koncepció nyilván az volt, hogy majd elkezdem őket videókban gyalázni, hogy aztán megint be tudjanak vonni az egymás közötti kicsinyes szardobálásaikba.
Te seggarc, fáraszd inkább az alkotó társaidat, vagy a terapeutádat. Ruzsozd ki magad, húzd ki a szemed, és sírd magad végre álomba!
Bejlin
(
x8)
May 18, 2022 01:35:55
x8)
Endre! Üzensz valamit a Mercinek? Tudod nekem még vissza is ír annak ellenére hogy Tibizem.
gyakorlott gyagyás
May 18, 2022 01:35:57
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
May 18, 2022 01:35:57
Betöjt Laptop
(
x39)
May 18, 2022 01:35:59
x39)
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
Pedig mekkora mester terv volt....
Hihetetlen, hogy nem sikerült !
kripli figyelő
(
x12)
May 18, 2022 01:36:08
x12)
Már megint tranyóékról szólt a streamed és megint róluk pofázol.Pedig te már nem foglalkozol velük. Na, ezért nem említettem meg a ma esti live-ban szándékosan őket.
ascites
(
x57)
May 18, 2022 01:36:55
x57)
Frissíteni kéne a programot, gyagyás, az npc-k nem így működnek :D
És még a szerelmednek nevezed a faszpinást, mikörzben a szenvedésére dörzsölöd a kezed.
ascites
(
x57)
May 18, 2022 01:37:34
x57)
Úgy fosik, hogy a próbamintát sem meri felkenni.
Bejlin
(
x8)
May 18, 2022 01:38:09
x8)
Vajon a varázsexcelbe a "trollozni lehet még" rubrika mellett van olyan is hogy: Tranyózni lehet még?
Nemfatyle
(
x7)
May 18, 2022 01:38:46
x7)
Mindegy... akkor majd valahogy máshogy lesz
Elmondom neked, hogy hogy lesz: Tibi és Jutka 15 éve együtt vannak, egymás függői, együtt fognak meghalni az utcán. Nem létezik egyik a másik nélkül, ahogy az egyik megdöglik, pár hétre/hónapra rá megy utána a másik is. Ha normális, szerethető ember lennél, akkor se tudnál egy ilyen partnert helyettesíteni, így meg aztán pláne nem. Te egyedül a hitelkártyáidért kellettél neki, de most már azok ellenére se visel el téged
linziasztal
(
x3)
May 18, 2022 01:41:15
x3)
Eszt montyuk aláírom. Tökre igaza van a trolloknak akik szerint fordított Midász király fatyok.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 18, 2022 01:43:47
x39)
Gyagyás !
De hát a tibi cica le van zárva ! Nem ?
De hát a tibi cica le van zárva ! Nem ?
púpospúp
(
x2)
May 18, 2022 01:47:30
x2)
Jó tanács
May 18, 2022 01:50:48
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
Vissza akarod szerezni Mercit? Kivételesen elmondom, hogy mit kúrtál el, és hogy mit tehetsz mégis, de csak azért, mert tudom, hogy ki fog nyírni, ha valahogy visszatalál hozzád.
Szóval azt kúrtad el, hogy folyton zaklatod, olyankor is, amikor nincs kedve beszélni veled vagy hallani rólad. A tisztázás, a hangüzenet, Lyudka megkeresése, másokkal való üzengetés, sőt, még a lájvban róla beszélés is zaklatásnak számít ebből a szempontból. Idegesíti Mercit és mielőtt lenyugodhatna, küldesz neki 5000 hangüzenetet, amitől még idegesebb lesz, sőt, megijed.
Sikeresen elérted, hogy őrültnek tart, innen már nem egyszerű a kiút, de próbáld meg a következőt:
Ne szólj hozzá, ne írj neki hetekig, ne is beszélj róla. Ha egyszer bajba kerül, megint az utcán alszik vagy ilyesmi ÉS eltelt már legalább egy hónap azóta, hogy utoljára bármilyen kapcsolatot (akár indirekt kapcsolatot) kerestél vele, akkor küldj neki EGY darab messenger üzenetet, vagy mittomén, bármit, ahonnan még nem tiltott le. Egyet. Nem kettőt, nem hármat, egyet. Az legyen benne, hogy te segítesz neki, ha kéri, csörögjön rád. Ennyi, nem más. Ne legyen követelőzés, kérdés, semmi, csak ennyi. Lehet, hogy nem fog rá válaszolni, akkor így jártál, újabb egy hónap múlva megint lehet próbálkozni, ha épp bajban van.
Normális ember esetén ez is zaklatás lenne, meg aljas dolog is így kihasználni a gyengeséégét, de amilyen trainwreck Merci, talán működni fog. Talán nem, de más esélyet nincs.
Kérdés, hogy képes vagy-e ennyire moderálni magad.
May 18, 2022 01:50:48
SyntaxError
(
x24)
May 18, 2022 01:52:15
x24)
Beteg állat! Ép elméjű emberek nem így gondolkoznak a másik emberről, nem spekulálnak, nem állítnak csapdát, nem manipulálják a körülöttük lévőket, hahó!
Elmebeteg vagy!
Minden hozzászólásodból süt.
Ebből muszálydzseki és zártintézémény lesz.
Csak idő kérdése.
Túlmelegedett S22
May 18, 2022 01:54:07
Nem értem a trollok miért örülnek annak hogy a sodi nem tudja visszakapni a Tibit. Nekünk nem az lenne a jó hogy ha összejönnének megint és buzulgatnának meg egymást szájba hugyoznák a fürdőkádba?
A hitelkártyák kinullázásában is segítene a sodinak: úgymond "gatyába rázná" a tranyo a pedofilt.
A hitelkártyák kinullázásában is segítene a sodinak: úgymond "gatyába rázná" a tranyo a pedofilt.
May 18, 2022 01:54:07
sodika
May 18, 2022 01:54:47
Igen, sziklaszilárdan hittem, hogy az én agyamat velük már nem lehet felbaszni, de ezzel a - hetekkel előtte megalapozott - sztorival arról, hogy mindketten bepasiztak, mégis sikerült.
Na csá
Nem írok ide többé.
May 18, 2022 01:54:47
tyodika
May 18, 2022 02:02:41
Tehát akkor kozma, gammer, benke beadták neki, hogy nem csak tranyó pasizott be, de még judga is.
Ez elképesztően hülye. Judga??? Hát ki az aki megbaszná ilyen pofával?
Miért? Elmondta? Ez elképesztően hülye. Judga??? Hát ki az aki megbaszná ilyen pofával?
May 18, 2022 02:02:41
gyakorlott gyagyás
May 18, 2022 02:02:43
Na csá
Nem írok ide többé.
Na csá
Nem írok ide többé.
Ha össze jössz a tibivel akkor hajlandó leszel profilképet cserélni? Egyébként meg dögölj meg,
May 18, 2022 02:02:43
kripli figyelő
(
x12)
May 18, 2022 02:03:29
x12)
Na csá
Nem írok ide többé.
Egy született férfi aki kiváltja belőled ezeket az érzelmeket.Csőbuzi vagy. Na csá
Nem írok ide többé.
Sanyibacsi
(
x6)
May 18, 2022 02:05:01
x6)
Na csá
Nem írok ide többé.
Akkor basszuk fel az agyad amikor csak akarjuk.Na csá
Nem írok ide többé.
Vedd már észre, hogy már csak Jutka van neked aki csöpögteti az infót, a trashes "kollegáid" 99%-a inkább már beállna trollnak közénk és szétkúrná a fejed.
Merci is undorodik tőled, és mi is egyre jobban, hogy egy demens alkoholista öregasszonyt használsz fel a mocskos terveidre, zaklatod, miközben ő a kiszemelt áldozatod párja.
Az meg sem fordult a fejedben ugye, hogy Merci NEM AKAR veled lenni, akkor sem, ha Jutka esetleg nem lesz mellette.
Inkább levágja a karját.
Benned tényleg nincsen semmi emberi érzés, remélem megdöglesz mihamarabb.
Jancsi a rookie
May 18, 2022 02:05:12
Na csá
Nem írok ide többé.
Na csá
Nem írok ide többé.
Szia Endre. Minden rendben a meloval?júniusban kezdesz team leaderként? Mesélj valamit,minden okés a szerződéssel?
May 18, 2022 02:05:12
sodika
May 18, 2022 02:06:30
Ma a Jutka is betrollkodott azzal, hogy kvázi megerősítette a sztorit. Szóval ő is szégyellje magát, ennyi.
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
May 18, 2022 02:06:30
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 02:09:10
x68)
Soha többet nem írok ide
De ugye nem hazudsz?
kripli figyelő
(
x12)
May 18, 2022 02:09:19
x12)
Ma a Jutka is betrollkodott azzal, hogy kvázi megerősítette a sztorit. Szóval ő is szégyellje magát, ennyi.
na csá
Soha többet nem írok ide
Miért is kellene szégyellni magát? na csá
Soha többet nem írok ide
Jó tanács
May 18, 2022 02:09:22
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
Persze fel is kötheted magad. A trolloknak és neked is az lenne a legjobb. Ha igazán el akarsz kényeztetni minket, akkor lájvban csinálod. Lehetőleg menjen több platformra is, hogy nehogy valamelyik túl gyorsan lelője a streamet, amikor még rúgkapálsz.
May 18, 2022 02:09:22
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 02:09:34
x68)
Tárgyaláskor nagy műsorra számítok, loopok, idegrohamok, fenyegetések stb.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sanyibacsi
(
x6)
May 18, 2022 02:10:38
x6)
na csá
Soha többet nem írok ide
Te kezdted a geciskedést és a kihasználását, és most számon kéred tőle, hogy egyszer beszopatott?na csá
Soha többet nem írok ide
Szerintem amúgy szereti nézni ahogy szenvedsz, nem is értem miért nem tiltott még le a gecibe, de ami késik nem múlik.
Fogy a kredited gyagyás, gecire fogy!
Te mindenkit megbaszó, véres torkokon ugráló, de valóságban egy hajfestéktől magát összefosó undorító gyáva senki.
Túlmelegedett S22
May 18, 2022 02:14:11
Miért nem pasizol te is sodi? Szabadulj fel mert nagyon idegbe vagy. Éld ki magad.
May 18, 2022 02:14:11
Klohek
(
x12)
May 18, 2022 02:15:23
x12)
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
Innen te nem szedsz ki infót bármennyire is próbálkozol!.... Volt lehetőséged nem is kevés, de mindig elbasztad, mert egy 3 éves gyermekben több érzelmi intelligencia van mint benned! Ilyen az amikor az ember Kretén meg Móricka újságokon szocializálódik.
sodi módszerei
May 18, 2022 02:19:04
na csá
Soha többet nem írok ide
Közben te belőle próbáltál kihúzni infót, ha Merciről dalol neked akkor utalsz neki pénzt.na csá
Soha többet nem írok ide
Merci szerinted mit szólt ehhez?
Ásod be magad a saját gödrödbe te fasz, ehhez nem kellenek trollok sem.
May 18, 2022 02:19:04
nabejj
(
x3)
May 18, 2022 02:20:46
x3)
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
Tedd féltékennyé a cicát! Akkor biztos visszajön hozzád.
Photoboy szerintem lufizna szívesen. Ha kibbanolják ezt a szar csatornád is, akkor meg mehettek cseturbátra.
sodika
May 18, 2022 02:22:45
Közben te belőle próbáltál kihúzni infót, ha Merciről dalol neked akkor utalsz neki pénzt.
Mi? Nem.
Annyit mondtam neki, hogy félek, hogy nélküle a Merci most valami konkorenciához menne, ezért eleme érdekem, hogy - legalább, amíg rendezem soraimat - ők ketten együtt maradjanak, és hogy ne essen ki mellőle, ezért ha szüksége van bármire, akár gyógyszerre, akkor szóljon nekem nyugodtan, és segítek rögtön.
Nem többet.
De infókért pénzt?
Ilyet nem ajánlottam
Na mindegy, csáá
Soha többet nem írok ide
May 18, 2022 02:22:45
sodika
May 18, 2022 02:23:15
elemi érdekem, ma
mindegy
csááá
Soha többet nem írok ide
mindegy
csááá
Soha többet nem írok ide
May 18, 2022 02:23:15
hetyetye
May 18, 2022 02:27:16
HAZUDOK MEGINT
Mergáéknak sok nézője van, aki segít rajtuk, ha kell.
Neked hány ember segítene szerinted?
Ez megint csak a te hibád, mert ilyen kártékony beteg állat vagy, aki kitaszítottként éli majd le a tyúkszaros életét EGYEDÜL.
De fogd csak rá ezt is a trollokra.
May 18, 2022 02:27:16
kripli figyelő
(
x12)
May 18, 2022 02:28:40
x12)
May 18, 2022 02:28:40
legalább, amíg rendezem soraimat
De hát faszaság van,chilli az élet. May 18, 2022 02:28:40
miskolcigány
(
x5)
May 18, 2022 02:29:44
x5)
Endre bazmeg, ha csak negyed annyira lennel belebuzulva a szakmadba mint Tiborba akkor most lenne munkad :)
A munka nem megoldás.
Klohek
(
x12)
May 18, 2022 02:30:11
x12)
Mi? Nem.
Nem többet.
De infókért pénzt?
Ilyet nem ajánlottam
Na mindegy, csáá
Soha többet nem írok ide
Nem többet.
De infókért pénzt?
Ilyet nem ajánlottam
Na mindegy, csáá
Soha többet nem írok ide
Akkor miért nem hívogattad, amikor miattad, majdnem belefagyott a mazdába?!
Érdekes akkor nem volt fontos!
Te csak használni akarsz embereket, azt sem tudod mi az önzetlen barátság, mert neked olyan soha nem volt, és nem is lesz!
-
May 18, 2022 02:32:26
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
tudunk indulni endre? 2-3 hete vártam is a live-ot, hogy Merci bejelentkezik, és zavart csalódottsággal ecseteli, hogy "jaj, gyerekek", elhagyta a Jutka.
És akkor indulni lehet.
na csá
Soha többet nem írok ide
May 18, 2022 02:32:26
Sanyibacsi
(
x6)
May 18, 2022 02:33:25
x6)
Mi? Nem.
Nem többet.
De infókért pénzt?
Ilyet nem ajánlottam
Na mindegy, csáá
Soha többet nem írok ide
Nem többet.
De infókért pénzt?
Ilyet nem ajánlottam
Na mindegy, csáá
Soha többet nem írok ide
Számomra ez a fenti hetyetye ezt jelenti, csak nyilván próbálod autiködbe burkolni nyelftanilag:
Segítek neked, ha továbbra is szóba állsz velem és adod az infókat.
Ne hazudj már, legalább itt ne, átlátunk rajtad.
Karib
(
x10)
May 18, 2022 02:49:12
x10)
Hasonló a helyzet nálam is. Még egy ilyen címeres elmebeteg nincsen.
Túlmelegedett S22
May 18, 2022 02:51:29
A Tranyo férfi volt és tudja hogy mit akar.
Neki bika kell: izmos, erős, magabiztos, pénzes bika aki a nagy faszaval büntetni tudja az origami punit.
Te egy gyerek testű, izomsorvadasos, ruppotlan senki vagy.
Neki bika kell: izmos, erős, magabiztos, pénzes bika aki a nagy faszaval büntetni tudja az origami punit.
May 18, 2022 02:51:29
nagyon röhögök
May 18, 2022 02:55:02
Tűpontos.Neki bika kell: izmos, erős, magabiztos, pénzes bika aki a nagy faszaval büntetni tudja az origami punit.
De nem érti meg az elmebeteg, hogy minden napja, minden lájvja arról szól, hogy ő nem ilyen, ami Mergának kell.
Pont az ellenkezője, és ezt minden nap bizonyítja.
És a gyagyás elhiszi, hogy Judka és Merga nem beszélnek össze :D
Kacagok.
May 18, 2022 02:55:02
MagyarVictor
(
x3)
May 18, 2022 02:58:56
x3)
Menthetetlen vagy!
HeTe!
ascites
(
x57)
May 18, 2022 03:15:50
x57)
És le van döbbenve, hogy Jutka erre azt mondta, hogy hát baszódj meg :D
sodika
May 18, 2022 03:26:50
Ő például velem azért, mert tudja, hogyha egyedül hagyná a Merci a bajban, akkor segíteném őt. Amikor szétváltak két napra, hívtam is vissza a Jutkát egyedül Linzbe (egyedül bármelyik nálam lehet, csak a kettő együtt nem), és mondtam neki, hogyha mi ketten beliveolnánk, akkor meglátja, rögtön keresni kezdené őt a Merci. Ha az ötlet tetszett volna neki, de Linz nem, akkor egy AirBnB-s főzőcskés stream-et ajánlottam volna egy pesti lakásban, még aznap.
Én meg vele nem infókért tartom a kapcsolatot, hanem hogy eljusson hozzám az ilyen segítségkérése.
May 18, 2022 03:26:50
sodika
May 18, 2022 03:31:02
Mindegy, ez van.
Pontosabban: ez volt eddig.
Most már Jutkában sem bízom, a mai trollkodása után.
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
May 18, 2022 03:31:02
nabejj
(
x3)
May 18, 2022 03:31:27
x3)
Nem tudsz aludni vagy felriadtál mert hiányolja a szervezet az alkoholt? "Szopogass" gyorsan két sört, aztán üsd ki magad. Reggel tranyó tárgyalás, hahó!
Bátor_bikagolyó
(
x2)
May 18, 2022 03:33:40
x2)
Bazdmeg ez az alternatív valóság ami a fejedben van borzasztó. Saját magadat szarod szájba a kijelentéseiddel. Egy kitaposott bohóccipő az vagy te, semmi más.
kripli figyelő
(
x12)
May 18, 2022 04:12:35
x12)
Mindegy, ez van.
na csá
Soha többet nem írok ide
Leszarják a bizalmadat,annyit sem ér nekik sem mint a szaros alsójuk.Ők azt akarják hogy félj tőlük. Pontosabban: ez volt eddig.
na csá
Soha többet nem írok ide
SnecológusHallgató
(
x4)
May 18, 2022 05:28:37
x4)
De gyagyás, vele pontosan azért tartod a kapcsolatot, hogy csepegtessen számodra infókat a Tibcédeszről. Mert menthetetlenül odavagy továbbra is a bevarrt farkú szerelmedért. Aki pont leszar, egyetemben a Lyudkával. Nem tudod őt elengedni, nem tudod lezárni.
A valóság üdvözöl. Le vagy szarva kretén, az a helyzet. Ezt kéne belátni.
trolléga
(
x30)
May 18, 2022 06:00:47
x30)
4 oldalnyi kommentcunami? Te jó ég, már megint miről maradtam le?
Levéltárosnak NSZKSZ a frissülést, munka mellett egyre nehezebb követni recsítót.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Levéltárosnak NSZKSZ a frissülést, munka mellett egyre nehezebb követni recsítót.
Penzmento
(
x6)
May 18, 2022 06:20:27
x6)
Az Avatar bazdmeg, nem hiszem el…
🕎Endigame🕎
Kriptozsidó
(
x6)
May 18, 2022 06:30:01
x6)
Az éjjeli liveban ez a felszopó retard kicsoda, MC Isti ikertesója? Az beszél pont így. Mindenki meg lesz, fel lesztek jelentve, végetek, ez már sok, csak itt nem discordra vannak toborozva az emberek Selim Etkar által hanem ide a pedofiliája miatt is.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Trollok harca
(
x5)
May 18, 2022 06:33:20
x5)
ha tényleg fontos lenne akkor magyarba lennél ugrásra készen
Miskolci alvósejt
Dörpepúp
(
x7)
May 18, 2022 06:39:13
x7)
Kifejezetten nagy ma az online tagok száma így reggel, csak nem piros betűs ünnep lesz ebből? :D
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 06:49:58
x8)
Recskás szerintem hordja haza négyesével a söröket, hogy tudja majd fojtogatni a pitonszt a bírósági lájfszra :)
nabejj
(
x3)
May 18, 2022 06:50:00
x3)
Mindenki álló fasszal várja a tárgyalást
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 06:50:38
x8)
Mindenki álló fasszal várja a tárgyalást
SnecológusHallgató
(
x4)
May 18, 2022 06:54:01
x4)
Amúgy én is. Fel is iratkoztam rád, nehogy lemaradjak róla. Amíg várok az autóra jó lesz nézni, mert már a tárgyalóba vonulás is egy műshor lesz majd. :D
Dörpepúp
(
x7)
May 18, 2022 06:56:28
x7)
Jonci hol tudom követni a liveot? Dobol egy linket?
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 06:58:27
x8)
Matekoztam, bár szerintem jobb volt a trashvodos minőség, - big up! - de, őbéndzsóságomnak biztosabb a youtube, működés és fennmaradóság szempontból. Optimális megoldás az lenne, már persze egyáltalán, ha a bíró engedi a lájfszozást, ha trashvodon menne majd egy mirrorsz, ha valaki ráér.
halászlé
(
x24)
May 18, 2022 06:58:33
x24)
így van!
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 06:59:06
x8)
Jonci hol tudom követni a liveot? Dobol egy linket?
Itt lesz, ha engedik: www.youtube.com/user/nemanyadvagyok
Túlmelegedett S22
May 18, 2022 07:01:34
Most jól jönne a cicának egy berlini ügyvéd.
May 18, 2022 07:01:34
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 07:02:34
x8)
Ehh, holnap lesz a forduló, és már csak 5 giga net maradt, vettem gyorsan még ötöt :D
Recskás, tudom hogy nézni akarod, szóval küldjed a 4200-at a trashvodnak donésben!
Recskás, tudom hogy nézni akarod, szóval küldjed a 4200-at a trashvodnak donésben!
Dörpepúp
(
x7)
May 18, 2022 07:03:11
x7)
Itt lesz, ha engedik: youtube.com/user/nemanyadvagyok
Köszi, ment a sub. Reméljük a bíró is kegyes lesz a tanszékhez.
Anschluss
(
x4)
May 18, 2022 07:03:55
x4)
Ehh, holnap lesz a forduló, és már csak 5 giga net maradt, vettem gyorsan még ötöt :D
SnecológusHallgató
(
x4)
May 18, 2022 07:05:55
x4)
Ott szerintem elég sok dolog le lehet korlátozva, meg ezek az állami wifi hotspotok elég instabilak. A mobilnet az jobb megoldás, főleg, ha van ott 5G.
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 07:06:29
x8)
Azt nem tudom, mert hálistennek nincs nagy tapasztalatom, de ezen azért ne múljon, jobb a biztonság :)
Amúgy sem szeretem az intézményi wifiket, egy csomónál rá kell nyomkodni, böngészőben, meg ilyesmik
tigris
(
x1)
May 18, 2022 07:06:30
x1)
Sodi miért vagy ilyen irigy? Merciék jól néznek ki együtt, megvan a vibe, egy hullámhosszon rezegnek. Merci boldog! Te tudod milyen az, hogy olyankor ki van virulva mint a tulipán. Miért akarod elvenni tőle a boldogságot? Inkább küdj nekik pénzt, hogy el tudjanak menni nyaralni egy kicsit.
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 07:07:03
x8)
Ja, egész belvárosban 5g van :)
halászlé
(
x24)
May 18, 2022 07:08:01
x24)
Sodronyom, neméjtem, miért olyan elképzelhetetlen, hogy Jucus bepasizzon? nagyon sok nő talál párt n+1 gyerekkel, hitellel, meg egy rossz házassággal a háta mögött...rozacea meg a pia se lenne probléma, ha megtalálja a zsák a foltját...
Mejsziszád meg kurvára nem kapcsolatfüggő, tévedésben vagy. ő elég szabad szellem, és pontosan abból van elege, hogy nem tudsz róla leakadni...
már megírták többen, el kell tűnni egy időre a netről, hetekre (lejobb volna mondjuk örökre), aztán úgy megkerseni Mergát SZEMÉLYESEN....
de így, hogy folyamat zaklatod + róla loopolsz (ez csak a te agyadban létezik, hogy NYELFTANILAG ha nem ejted kia nevét, akkor nem róla beszélsz) nem lesz ebből semmi..
Mergának nagybetűs FÉRFI kell, nem erkélyes fürdőkád....
a trollsz fiúk hozzák-viszik autóval, te nekiálltál már a jogsinak?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mejsziszád meg kurvára nem kapcsolatfüggő, tévedésben vagy. ő elég szabad szellem, és pontosan abból van elege, hogy nem tudsz róla leakadni...
már megírták többen, el kell tűnni egy időre a netről, hetekre (lejobb volna mondjuk örökre), aztán úgy megkerseni Mergát SZEMÉLYESEN....
de így, hogy folyamat zaklatod + róla loopolsz (ez csak a te agyadban létezik, hogy NYELFTANILAG ha nem ejted kia nevét, akkor nem róla beszélsz) nem lesz ebből semmi..
Mergának nagybetűs FÉRFI kell, nem erkélyes fürdőkád....
a trollsz fiúk hozzák-viszik autóval, te nekiálltál már a jogsinak?
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Azért hittem el, mert hetekkel ezelőtt lettem azzal bíztatva, hogy bizonyos emberek, akik meg akarják menteni a Merci életét (aki elég fiatal még ahhoz, hogy legyen neki), pénzt és energiát áldoznak éppen arra, hogy befűzzék a Jutkát egy olyan kapcsolatba, ahol biztonságot talál, és legalább nem verik. A dolog hihetőségét az támasztotta alá, hogy higgyem el, hogy nála rodább nők is találnak maguknak valamilyen párt. A koncepció lényege, hogy Jutka saját akaratából maga szakítson a Mercivel, aki a rákövetkező pár héten olyannyira él a saját lehetőségeivel, hogy ezek után már már nem is tudja visszakönyörögni magát hozzá.
2-3 hét múlva pedig megtörténik. Persze hogy beugrottam.