Nincs, már megnéztem. Neki sincs cége, még egyéni vállalkozása se, a lakásba sincs bejelentve cég.
családi vállalkozásra gondoltam
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Nincs kapcsolat.
Valszeg az lesz, hogy valamit akar kezdeni az életével, de azért a földszintnél nem akar messzebb menni dolgozni.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dental Holocaust Bt-t kell keresni. Sodi a beltag.
🕎Endigame🕎
Már értem az egészet. endre lesz a vizsgamunkája. Micsoda eltökéltség!
A faszpinás ki fogja kaparni a szemed amiért lenyúltad a fatászpikáját, jóból mondom!
Na tejhabosítás, csá.
what
Ráadásul Sodi előadásában egyfelől minden erősen túlozva ("5x élveztem bele"), és a legundorítóbb részletekig kitárgyalva ("kilefetyeltem belőle a spermám") lenne előadva.
Persze kelleni fog egy jó tollú forgatókönyvíró, erős gyomrú statiszták, és nem tudom a Tibis epizódot hogyan lehet gusztustalanságban túlszárnyalni, de szerintem nyugodtan mehet egy ilyen rész.
Zsebbenyúlós lesz, de van pénz lóvéra.
(Kis háttérinfó, hogy a rendőrtrolloknak már van az új forgatási helyszínekhez közeli szállása, a linzi rendőrőrs díszletet pedig két napja pakolja a stáb, hogy augusztustól Bécsből mehessenek a közvetítések.)
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
whatleak?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Inkább whatlánya?
Van valami lánya aki nem beszél vele, jó pár éve.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A lánya nem beszél a troger apjaval.
van gyereke talan 2 is, a lanya nem beszel vele
MÁR TÖBB ÉVE VAN KONDIBÉRLETE TE LYÁNY! Ő MÁR MOST EGY ADONISZ!!! Nem mondhatod, hogy nem vagy megelégedve a testével illetve a...khm....teljesítményével. Ezért nagyon meg fog sértődni a szerelmed, engesztelheted majd ki! Örülj, ha visszafogad, akárhogy is könyörögsz!
Ingatkanügyek
Tényleg.. ilyet hazudott volna a Géza?
Aki kitette az elhalkította, de azt mondja sneci gézáról, hogy meghalt a kislánya.
2 hónapja volt. Amikor megsajnálta minden trash.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
szerintem itt masrol volt szo, nemhiszem hogy meghalt
ez valid akkor hogy meghalt?
Pedig tényleg azt mondja. Persze nyilván fullfing ezt is csak hazudta. A féreg.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Itt igazából egy trollja van, aki nagyon durván, expanzív módon tolja a kontentet, a kamuprofilokat és a trashvod videókat (egyébiránt elképesztő ijesztő módon). Szintén biztonsági őr, és nagyon régi videójáték troll az illető, hasonló személyiségzavarokkal felvértezve, mint Isti. Csak Isti tényleg egy végtelenül egyszerű, alapvetően ártalmatlan figura, de ez a trollja veszélyes picit rá, és triggereli állandó jelleggel. Erősen kontraproduktív ez a dolog, mert a trollokra reagál rosszul, azért megy bele ilyen dolgokba.
van ekkota geci hogy azthazudja hogy meghalt a sajat gyereke?
Ez a retard a híres Tőrök?
Duplacsavar, nem is volt lányom!
Hazudott ő már hasonlóan képtelen dolgokat a pénzért. Most nyilván ez egy új szint aljasságban, de én simán elképzelhetőnek tartom. Ezzel minimum hetekre el tudta kussoltatni a mazdáról rinyáló snecit.
tenyleg azt mondja, hogy meghalt a lanya. errol mar volt szo korabban is, valaki vagy itt vagy valamelyik chatfalon linkelte a lanya facebookjat, az alapjan nagyon is el :)
nem emlekszik valaki a nevre meg a facebookra?
anschluss
Az univerzum dolgozik
Nem, Török kamuprofilokat nem csinált. Trashvodon ha a sztívün szegál csatorna tulajdonosának a nevét megnézed, már meg is van a tűpontos válasz, és megértesz mindent. Wyads névre hallgat az illető.
Valami románt vagy törököt emleget mindig.
Keveset tudok, de ha tényleg ez van, akkor... Mi értelme beleállni egy idegenbe?
Mármint profilgyartas helyett a saját életet építeni nem okosabb? :D
Ha MC Isti tényleg egy jóravaló gyerek, talán rosszul kezeli a dolgot:
ha nem reagálna rá, akkor hatás hiányában az illető megunná. Vagy pedig higgadt következetességgel jogi úton helyreállítani a nyugalmát.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
A korcs már meg is ígérte Laura jelenlétében és nevében Gammernak, hogy ingyé megcsinálja a szilótolvaj fogcsonkjait. Ilyen az igaz szerelem.
A kamuprofilokat részben a trollok csinálják, mármint amik Pistikét figurázzák ki. Ez azért van, mert ő ugyanezt kezdte el, hogy az adott trolljairól csinált kamuprofilokat, és azokkal irkált mindenféléket embereknek.
Egyébként azért ütik pityut a trashesek, mert egy paranoid skizo, nőgyülölő zughomokos, aki megállás nélkül zaklatja a trolljait, valamint nagyon fos, gagyi, és elég retek rapszámokat készít. Utóbbi természetesen nem morálisan rossz dolog, de amikor elkezdték ezeket a """"zenéket""" kifigurázni, és máshova feltölteni (pl. trashvod), akkor azonnal a bíróságra ment, és mindenkit össze-vissza feljelentget, és azzal fenyeget.
Ki nem szarja le, hogy milyen típusú routerem van, geci?
Mondjuk ha ellopják a biciklidet, akkor nyugodtan eszedbe juthat ő. Kisstílű bűnöző, sittes múlttal.
Hát nszksz a válaszokat!
Ha jól értem, ez egy nagyon régi történet, aminek senki sem ismeri az elejét, hogy ki kezdte.
Sneci kalandjait bő 10 éve kísérem figyelemmel, de az sem egyszerű. :D
megvan ennek az eleje is, de kurvahosszu sztori :DD
Ha ellopják a biciklimet, en piszony a mérnök úrna szólok, hogy szerezze vissza.
Tudomásom szerint 2018-19 környékén kezdődött el az egész? Igazából nem a bonyolultsága miatt követhetetlen hanem, mert az ananászfejű barom felrak egy videót, majd paranoiás roham után azonnal le is törli, így van rengeteg """tartalom""", meg """zene""", ami nincs archiválva.
Ki nem szarja le, hogy milyen típusú routerem van, geci?
Pont néztem azt a grazi streemet amiben mondta, és úgy láttam utána indult meg a lavina. És ez a Csaló nem cáfolta sehol.
ha tenyleg meghalt volna, a temese arat is elkaszinozza ez a fereg, akkor se tudnak eltemetni szegenyt :)
anschluss
ez nem akkor volt mikor Tibi Egerben volt es liveban fenyegette Gezat? akkor celozgattak valamire
anschluss
június 27-én változtatott profilképet a csaj
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
halottan cserélget profilképeket akkor?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Jaja, azt később néztem
Amit lájkolt a halott felesége is! LOL
www.facebook.com/photo.php?fbid=4640522552683403&set=pb.100001771121566.-2207520000..&type=3
Jó lesz az jún 7-nek is időutazó barátom.
Apja lánya :D meghaltak, mégis túlélték.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
de hogy lehet valaki ilyen aljas es undorito hogy ilyeneket hazudik???
anschluss
a bannolhatatlan ökkáuntok :)
Ez valami átok lehet!
Gezarol beszelunk.
Barmit kinezek belole.
D a helyes válasz!
Álmodjatok Rémeket!
haha :D
Nem lehet, hogy egy magzatot/ujszulotett vesztettek el?
- Kellett neki 3 gyerek, mert gondolom uj hazra berantottak CSOK-ot, meg minden mas 3 gyerekes hitelt
- Jol jon a kisgyerek akkor, ha birosagnal kell kicsikarni felfuggesztettet, leven O az egyeduli csaladfenntarto
- Beleillik abba a kepbe is, hogy megromlott az felesegevel a kapcsolat....
just askin'
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Nehéz kérdés vágó úr, de nézzük csak: egyet biztos kapott az anyjától, még párat a pletyis barinőktől ez idáig olyan 15+, aztán a Gayza is írt neki,hogy utaljon a fogadási számlájára,meg talán a Viktor is irogatott hogy most mi van, így kb 20+, na de aztán beindultak a pókujjak és jöttek a kis kiemelős színes üzenetek,meg hetyetyézések Endrétől kb 15percenként 1 így a nap végére a D-t jelölném meg vagy várjunk inkább hívjuk fel a telefonos segítségen a Goldát aztán kérjük a troll közönség segítségét és végül felezzük meg akarom mondani vágjuk ketté az Endrét.
n+1 ami én voltam, de meg se nézte.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
az nem lehet. valakinel olyan jo lenni, mint a buzigozben, az biztos nem csinal ilyen csunya dolgot :)
anschluss
Sodipedia főoldalát pörgesd végig
Amúgy röviden: félig troll, félig retard. Leszopatták a barátnőjével snecit, de most egymaga védi a pedofilt + Fullfingot. Talán zsarolják valamivel.
Szép triggerelés, zsidó!
faszerdo akkor gooood
torgyán jóska((((((((((((((((((((((((((((((((
Interpellációt fogok benyújtani!!!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Szegény Torgyán. Vannak családi szálak feléjük és mondta a felesége, Marika, hogy amikor otthon feküdt januárban, már alig tudott beszélni, de annyit még ki tudott mondani, hogy "Kiss Endre Farkas egy pedofil faszszopó buzi, akit a Blahán a fagyhalál előtt egy perccel kell agyonrúgni, milyen kár, hogy már nem élhetem meg."
akkor mehetnek rá a reportok
le vagy tiltva, kurva anyád
Több vasat - akarom mondani - fütyit tart a tűzben.
Igazi fatászpika a Sodi.
Mindenkitől előre is bocsánatot kérek, hogy nő létemre...
... de ki a kurva anyját érdekli, ha egy ilyen pedofil, púpos szar féreg letiltja?
Kinek képzeled magad te szarházi Púpos? Örülj, hogy van egy fórumod, ahol gyűlölnek, mert legalább mi foglalkozunk veled!
Trollfórum nélkül még Gézádat sem érdekelnéd, mostanában csillant meg a dollárjel a szemében, te tróger...
Látod hogy megijedtem én is :D Előtte hívtam is de kinyomott a gyáva féreg, utána jött a tiltás dumával. Biztos nem akarta, hogy a sírós hangját halljam.
Szerző:
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 20, 2022 18:14:12
Válasz
(0)
x4)
Válasz
(0)
Azon gondokozom, ha Laura fogtechnikusnak tanul, nem lehet, hogy ennek van köze a dentaltechnika kft-hez? Ugyanis abban a házban lakik, ahol a ez a cég üzemel.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Biztatási kár
(
x10)
Jun 20, 2022 18:17:41
x10)
Azon gondokozom, ha Laura fogtechnikusnak tanul, nem lehet, hogy ennek van köze a dentaltechnika kft-hez? Ugyanis abban a házban lakik, ahol a ez a cég üzemel.
Nincs, már megnéztem. Neki sincs cége, még egyéni vállalkozása se, a lakásba sincs bejelentve cég.
Laura Mayer
Jun 20, 2022 18:18:08
Jó lenne ha nem kutakodnának itt egyesek a magán életemben és a pénzügyi helyzetemben. A lottón meg már nem kell nyernem,mert Endre számomra a főnyeremény, igen szerelmes vagyok belé,bocsi Viktor,de ha láttad volna mekkora twinkyboy gyűjteménye van az Endrének te sem tudtál volna ellenállni. Azt mondta,hogy edzeni is fog, de már így is egy erős sportos fiatal férfi. Remélem hamarosan újra jössz bébi addig is csók a púpodra.
Jun 20, 2022 18:18:08
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 20, 2022 18:18:41
x4)
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 18:19:01
x47)
endre most búgócsiga üzemmódban fog rámenni a hamiskártyás picsára. Kész az autiexcel, megvannak a lépések, hogy hogyan cserkéssze be. Amíg elég erős a zsarolási potenciálja, addig nem lesz bécsi évad. Pedig nagyon kéne, mert annak a forgatási költségei megint romba döntik a stúdiót.
Biztatási kár
(
x10)
Jun 20, 2022 18:19:57
x10)
Nincs kapcsolat.
Biztatási kár
(
x10)
Jun 20, 2022 18:20:39
x10)
Dolgozhat ott, de érdekeltsége nincs se ott, se máshol.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 18:22:36
x47)
Dolgozhat ott, de érdekeltsége nincs se ott, se máshol.
Valszeg az lesz, hogy valamit akar kezdeni az életével, de azért a földszintnél nem akar messzebb menni dolgozni.
Penzmento
(
x6)
Jun 20, 2022 18:22:53
x6)
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 18:23:53
x47)
álViktorsz
Jun 20, 2022 18:25:10
Tartozok egy vallomással!
Valójában csak azért hoztuk össze Laurával, hogy megcsináltassa a fogát vele-általa! Pár milliót kiszámlázhat érte neki! :D :D :D
Valójában csak azért hoztuk össze Laurával, hogy megcsináltassa a fogát vele-általa! Pár milliót kiszámlázhat érte neki! :D :D :D
Jun 20, 2022 18:25:10
Hahó
(
x135)
Jun 20, 2022 18:27:12
x135)
Azt jól értettem a géza leakből, hogy meghalt a lánya?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jun 20, 2022 18:27:20
x5)
Jó lenne ha nem kutakodnának itt egyesek a magán életemben és a pénzügyi helyzetemben. A lottón meg már nem kell nyernem,mert Endre számomra a főnyeremény, igen szerelmes vagyok belé,bocsi Viktor,de ha láttad volna mekkora twinkyboy gyűjteménye van az Endrének te sem tudtál volna ellenállni. Azt mondta,hogy edzeni is fog, de már így is egy erős sportos fiatal férfi. Remélem hamarosan újra jössz bébi addig is csók a púpodra.
A faszpinás ki fogja kaparni a szemed amiért lenyúltad a fatászpikáját, jóból mondom!
féregnyulvány
(
x7)
Jun 20, 2022 18:46:51
x7)
what
SyntaxError
(
x24)
Jun 20, 2022 18:47:44
x24)
Az lenne a legjobb ha laura magára engedné a pedofilt. Aztán a pedofil azt ecsetelné a lájvokban, hogy hányszor élvezett laurába. Kurvára röhögnék. Soha az életben nem mosná le magáról a szégyent.:)))
Ráadásul Sodi előadásában egyfelől minden erősen túlozva ("5x élveztem bele"), és a legundorítóbb részletekig kitárgyalva ("kilefetyeltem belőle a spermám") lenne előadva.
Persze kelleni fog egy jó tollú forgatókönyvíró, erős gyomrú statiszták, és nem tudom a Tibis epizódot hogyan lehet gusztustalanságban túlszárnyalni, de szerintem nyugodtan mehet egy ilyen rész.
Zsebbenyúlós lesz, de van pénz lóvéra.
(Kis háttérinfó, hogy a rendőrtrolloknak már van az új forgatási helyszínekhez közeli szállása, a linzi rendőrőrs díszletet pedig két napja pakolja a stáb, hogy augusztustól Bécsből mehessenek a közvetítések.)
Puha Slag
(
x7)
Jun 20, 2022 18:48:00
x7)
whatleak?
SyntaxError
(
x24)
Jun 20, 2022 18:49:36
x24)
whatleak?
Inkább whatlánya?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 20, 2022 18:50:47
x39)
Inkább whatlánya?
Van valami lánya aki nem beszél vele, jó pár éve.
Norina
(
x2)
Jun 20, 2022 18:51:20
x2)
Inkább whatlánya?
A lánya nem beszél a troger apjaval.
féregnyulvány
(
x7)
Jun 20, 2022 18:51:47
x7)
Inkább whatlánya?
van gyereke talan 2 is, a lanya nem beszel vele
seymour schwartz
(
x6)
Jun 20, 2022 18:52:42
x6)
Azt mondta,hogy edzeni is fog, de már így is egy erős sportos fiatal férfi.
MÁR TÖBB ÉVE VAN KONDIBÉRLETE TE LYÁNY! Ő MÁR MOST EGY ADONISZ!!! Nem mondhatod, hogy nem vagy megelégedve a testével illetve a...khm....teljesítményével. Ezért nagyon meg fog sértődni a szerelmed, engesztelheted majd ki! Örülj, ha visszafogad, akárhogy is könyörögsz!
Hahó
(
x135)
Jun 20, 2022 18:55:47
x135)
Nem éjtem
Jun 20, 2022 18:57:19
Itt most két kimenetel lehetséges, az első ami nekünk is jó lenne,hogy a Viktor ezt újra lebeszélte a Laurával (csak még nem avatnak be mindket) és megint egy hatalmas Sodi szivatás várható csak előtte még-jobban belelovalják a Sodit,hogy lehet esélye aztán magasról lehet nagyot esni és újra lekonyul a picsaszáj.
A második kimenetel ami nekünk egyáltalán nem jó,de a Viktornak a teljes megsemmisülés a Sodi ellen,hogyha a Laura tényleg belemegy és enged egy-két dolgot a gyagyásnak (pénzért vagy sajnálatból) és a elkezd majd liveban dicsekedni,hogy igen neki megvolt a Laura és beleélvezett és konkrétan legyőzte a Viktort csajozásban, na ez lenne a legrosszabb kimenetel,ezért bízok az elsőben, én el is bujdokolnék ha egy ilyen retard torz mint az Endre előttem kúrna le egy aránylag ” jobb” csajt.
A második kimenetel ami nekünk egyáltalán nem jó,de a Viktornak a teljes megsemmisülés a Sodi ellen,hogyha a Laura tényleg belemegy és enged egy-két dolgot a gyagyásnak (pénzért vagy sajnálatból) és a elkezd majd liveban dicsekedni,hogy igen neki megvolt a Laura és beleélvezett és konkrétan legyőzte a Viktort csajozásban, na ez lenne a legrosszabb kimenetel,ezért bízok az elsőben, én el is bujdokolnék ha egy ilyen retard torz mint az Endre előttem kúrna le egy aránylag ” jobb” csajt.
Jun 20, 2022 18:57:19
Norina
(
x2)
Jun 20, 2022 18:58:46
x2)
trashvod.com/w/eA4LACFimWvNqi8DoCyJ4E
0:38-nál el van halkítva.
Tényleg.. ilyet hazudott volna a Géza?
Kanos Aggastyán
Jun 20, 2022 18:58:53
Láttam néhány MC Isti videót a trashvodon mostanában, a maguk módján szórakoztatóak;
A "minden van" téma kicsit gyerekes boldogságot mutat;
"Mint látható, itt van minden.. Coca Cola, Pepsi, minden. A legkomolyabb szendvicsek, sonkás, szalámis, sonkás.. minden játszik! Martinis pohár és minden. A legkomolyabb gyümölcsök. Itt pénz van, itt érték van!" :D
Amikor ezeket sorolja, gyakran előfordul, hogy egy dolgot kétszer is megemlít.
Talán mínuszokat kapok, de azt nem értem, őt miért baszogatják?
Elvan a maga kis világában, és kicsit teenager gondolkodással ugyan, de azért igyekszik kezdeni magával valamit.
Kb semmit sem tudok róla, de vajon ártott ő bárkinek is?
Az őrjöngős videókon is csak annyi látszik, hogy dühöng a trolljai miatt. Nekem az jön le, hogy a valódi életben pl egy jó biztonsági őr lehet, akihez elég két jó szót szólni és ő becsülettel ellátja a munkáját. Simple de jóravaló fazonnak tűnik, úgyhogy nyem éjtem.
"Mint látható, itt van minden.. Coca Cola, Pepsi, minden. A legkomolyabb szendvicsek, sonkás, szalámis, sonkás.. minden játszik! Martinis pohár és minden. A legkomolyabb gyümölcsök. Itt pénz van, itt érték van!" :D
Elvan a maga kis világában, és kicsit teenager gondolkodással ugyan, de azért igyekszik kezdeni magával valamit.
Az őrjöngős videókon is csak annyi látszik, hogy dühöng a trolljai miatt. Nekem az jön le, hogy a valódi életben pl egy jó biztonsági őr lehet, akihez elég két jó szót szólni és ő becsülettel ellátja a munkáját. Simple de jóravaló fazonnak tűnik, úgyhogy nyem éjtem.
Jun 20, 2022 18:58:53
Hahó
(
x135)
Jun 20, 2022 18:59:34
x135)
Aki kitette az elhalkította, de azt mondja sneci gézáról, hogy meghalt a kislánya.
féregnyulvány
(
x7)
Jun 20, 2022 19:00:51
x7)
féregnyulvány
(
x7)
Jun 20, 2022 19:01:25
x7)
ez valid akkor hogy meghalt?
Karib
(
x10)
Jun 20, 2022 19:01:31
x10)
McDonaldsológus
Jun 20, 2022 19:03:40
Láttam néhány MC Isti videót a trashvodon mostanában, a maguk módján szórakoztatóak;
Itt igazából egy trollja van, aki nagyon durván, expanzív módon tolja a kontentet, a kamuprofilokat és a trashvod videókat (egyébiránt elképesztő ijesztő módon). Szintén biztonsági őr, és nagyon régi videójáték troll az illető, hasonló személyiségzavarokkal felvértezve, mint Isti. Csak Isti tényleg egy végtelenül egyszerű, alapvetően ártalmatlan figura, de ez a trollja veszélyes picit rá, és triggereli állandó jelleggel. Erősen kontraproduktív ez a dolog, mert a trollokra reagál rosszul, azért megy bele ilyen dolgokba.
Jun 20, 2022 19:03:40
féregnyulvány
(
x7)
Jun 20, 2022 19:07:52
x7)
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 19:08:11
x47)
Igen, tényleg volt egy időszak, amikor vahúr is gyászosan beszélt Gézáról és az őt ért tragédiáról, de senki sem részletezte nyilvánosan.
Puha Slag
(
x7)
Jun 20, 2022 19:08:27
x7)
Gayza
Jun 20, 2022 19:08:57
Duplacsavar, nem is volt lányom!
Jun 20, 2022 19:08:57
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 19:09:39
x47)
MC Isti melyik hétvégére van beírva Laurához?
Karib
(
x10)
Jun 20, 2022 19:09:47
x10)
Hazudott ő már hasonlóan képtelen dolgokat a pénzért. Most nyilván ez egy új szint aljasságban, de én simán elképzelhetőnek tartom. Ezzel minimum hetekre el tudta kussoltatni a mazdáról rinyáló snecit.
Anschluss
(
x4)
Jun 20, 2022 19:10:14
x4)
Igen, tényleg volt egy időszak, amikor vahúr is gyászosan beszélt Gézáról és az őt ért tragédiáról, de senki sem részletezte nyilvánosan.
tenyleg azt mondja, hogy meghalt a lanya. errol mar volt szo korabban is, valaki vagy itt vagy valamelyik chatfalon linkelte a lanya facebookjat, az alapjan nagyon is el :)
nem emlekszik valaki a nevre meg a facebookra?
Kötőjel
Jun 20, 2022 19:11:22
Az univerzum dolgozik
Jun 20, 2022 19:11:22
McDonaldsológus
Jun 20, 2022 19:12:15
Nem, Török kamuprofilokat nem csinált. Trashvodon ha a sztívün szegál csatorna tulajdonosának a nevét megnézed, már meg is van a tűpontos válasz, és megértesz mindent. Wyads névre hallgat az illető.
Jun 20, 2022 19:12:15
Kanos Aggastyán
Jun 20, 2022 19:13:08
Valami románt vagy törököt emleget mindig.
Keveset tudok, de ha tényleg ez van, akkor... Mi értelme beleállni egy idegenbe?
Mármint profilgyartas helyett a saját életet építeni nem okosabb? :D
Ha MC Isti tényleg egy jóravaló gyerek, talán rosszul kezeli a dolgot:
ha nem reagálna rá, akkor hatás hiányában az illető megunná. Vagy pedig higgadt következetességgel jogi úton helyreállítani a nyugalmát.
Jun 20, 2022 19:13:08
ascites
(
x57)
Jun 20, 2022 19:14:25
x57)
A korcs már meg is ígérte Laura jelenlétében és nevében Gammernak, hogy ingyé megcsinálja a szilótolvaj fogcsonkjait. Ilyen az igaz szerelem.
fakanállal vert fasz
Jun 20, 2022 19:16:29
istis téma
A kamuprofilokat részben a trollok csinálják, mármint amik Pistikét figurázzák ki. Ez azért van, mert ő ugyanezt kezdte el, hogy az adott trolljairól csinált kamuprofilokat, és azokkal irkált mindenféléket embereknek.
Egyébként azért ütik pityut a trashesek, mert egy paranoid skizo, nőgyülölő zughomokos, aki megállás nélkül zaklatja a trolljait, valamint nagyon fos, gagyi, és elég retek rapszámokat készít. Utóbbi természetesen nem morálisan rossz dolog, de amikor elkezdték ezeket a """"zenéket""" kifigurázni, és máshova feltölteni (pl. trashvod), akkor azonnal a bíróságra ment, és mindenkit össze-vissza feljelentget, és azzal fenyeget.
Jun 20, 2022 19:16:29
Biztatási kár
(
x10)
Jun 20, 2022 19:21:26
x10)
Mondjuk ha ellopják a biciklidet, akkor nyugodtan eszedbe juthat ő. Kisstílű bűnöző, sittes múlttal.
Kanos Aggastyán
Jun 20, 2022 19:21:58
Hát nszksz a válaszokat!
Ha jól értem, ez egy nagyon régi történet, aminek senki sem ismeri az elejét, hogy ki kezdte.
Jun 20, 2022 19:21:58
sörösterv
(
x4)
Jun 20, 2022 19:22:52
x4)
Következő kérdésem van hozzád sodika:
Miért törölted a youtube csatornádról ezt a videódat:
"A hír igaz, hétvégén megint Magyarországon jártam"
Megint befenyítettek? :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Miért törölted a youtube csatornádról ezt a videódat:
"A hír igaz, hétvégén megint Magyarországon jártam"
Megint befenyítettek? :D
féregnyulvány
(
x7)
Jun 20, 2022 19:23:01
x7)
Hát nszksz a válaszokat!
Hahó
(
x135)
Jun 20, 2022 19:23:02
x135)
Ha ellopják a biciklimet, en piszony a mérnök úrna szólok, hogy szerezze vissza.
fakanállal vert fasz
Jun 20, 2022 19:23:16
Hát nszksz a válaszokat!
Sneci kalandjait bő 10 éve kísérem figyelemmel, de az sem egyszerű.
Sneci kalandjait bő 10 éve kísérem figyelemmel, de az sem egyszerű.
Tudomásom szerint 2018-19 környékén kezdődött el az egész? Igazából nem a bonyolultsága miatt követhetetlen hanem, mert az ananászfejű barom felrak egy videót, majd paranoiás roham után azonnal le is törli, így van rengeteg """tartalom""", meg """zene""", ami nincs archiválva.
Jun 20, 2022 19:23:16
Biztatási kár
(
x10)
Jun 20, 2022 19:24:07
x10)
Simon lánya elviekben. Amúgy szerintem anno azt mondta, hogy számára meghalt a lánya, a félreértést lovagolta meg.
www.facebook.com/reka.simon.965
www.facebook.com/reka.simon.965
Hahó
(
x135)
Jun 20, 2022 19:24:12
x135)
Ha tényleg meghalt géza lánya, babar és id.náczi úr miért nem temettek???
Biztatási kár
(
x10)
Jun 20, 2022 19:26:53
x10)
Pont néztem azt a grazi streemet amiben mondta, és úgy láttam utána indult meg a lavina. És ez a Csaló nem cáfolta sehol.
Kanos Aggastyán
Jun 20, 2022 19:27:09
Talán még Bartos és Molnár Krisztián hiányzik a Sodiverzumbol, és ezzel teljes lenne a stáb.
Jun 20, 2022 19:27:09
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 19:27:14
x47)
A férjénél december 27-én egy fekete profilkép került fel. Uh
Anschluss
(
x4)
Jun 20, 2022 19:27:46
x4)
ha tenyleg meghalt volna, a temese arat is elkaszinozza ez a fereg, akkor se tudnak eltemetni szegenyt :)
Anschluss
(
x4)
Jun 20, 2022 19:28:40
x4)
HahóHa tényleg meghalt géza lánya, babar és id.náczi úr miért nem temettek???
ez nem akkor volt mikor Tibi Egerben volt es liveban fenyegette Gezat? akkor celozgattak valamire
vladrl
(
x8)
Jun 20, 2022 19:28:53
x8)
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 20, 2022 19:29:00
x6)
halottan cserélget profilképeket akkor?
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 19:29:11
x47)
Valaki biztos meghalt, de akkor nem Géjza lánya lesz.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 19:29:38
x47)
Jaja, azt később néztem
Biztatási kár
(
x10)
Jun 20, 2022 19:30:38
x10)
Amit lájkolt a halott felesége is! LOL
www.facebook.com/photo.php?fbid=4640522552683403&set=pb.100001771121566.-2207520000..&type=3
Puha Slag
(
x7)
Jun 20, 2022 19:30:57
x7)
Jó lesz az jún 7-nek is időutazó barátom.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 19:31:10
x47)
Sneci, mennyi pénzt nem kellett visszafizetnie Gayzának a lánya halála miatt? Először ő, aztán a lánya... mennyi tragédia a családban :(
Norina
(
x2)
Jun 20, 2022 19:32:34
x2)
Istenem, hanyszor palira lett veve a Pupos..meg meghalt a lanya:D
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 20, 2022 19:32:44
x6)
Sneci, mennyi pénzt nem kellett visszafizetnie Gayzának a lánya halála miatt? Először ő, aztán a lánya... mennyi tragédia a családban :(
Anschluss
(
x4)
Jun 20, 2022 19:33:11
x4)
Istenem, hanyszor palira lett veve a Pupos..meg meghalt a lanya:D
Karib
(
x10)
Jun 20, 2022 19:35:20
x10)
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 19:36:15
x47)
Ez valami átok lehet!
Norina
(
x2)
Jun 20, 2022 19:40:45
x2)
Gezarol beszelunk.
Barmit kinezek belole.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 19:42:16
x47)
Amíg nincs semmi érdekes, addig egy kis legyen ön is milliomos
Hány üzenetet kapott ma Laura?
A- 12
B- 87
C- 55
D- Lángol a szerver
A- 12
B- 87
C- 55
D- Lángol a szerver
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 20, 2022 19:46:11
x10)
A- 12
B- 87
C- 55
D- Lángol a szerver
A- 12
B- 87
C- 55
D- Lángol a szerver
D a helyes válasz!
féregnyulvány
(
x7)
Jun 20, 2022 19:47:44
x7)
haha :D
pupszi
(
x1)
Jun 20, 2022 19:47:48
x1)
Nem lehet, hogy egy magzatot/ujszulotett vesztettek el?
- Kellett neki 3 gyerek, mert gondolom uj hazra berantottak CSOK-ot, meg minden mas 3 gyerekes hitelt
- Jol jon a kisgyerek akkor, ha birosagnal kell kicsikarni felfuggesztettet, leven O az egyeduli csaladfenntarto
- Beleillik abba a kepbe is, hogy megromlott az felesegevel a kapcsolat....
just askin'
Norina
(
x2)
Jun 20, 2022 19:48:25
x2)
A Viktor olyasmirol beszelt a penteki live-ban, hogy Endre szajpecekrol irkal Lauranak. Na, lehet hetvegen Laura kiprobalhatta vegre..:D
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 20, 2022 19:49:36
x5)
A- 12
B- 87
C- 55
D- Lángol a szerver
A- 12
B- 87
C- 55
D- Lángol a szerver
Nehéz kérdés vágó úr, de nézzük csak: egyet biztos kapott az anyjától, még párat a pletyis barinőktől ez idáig olyan 15+, aztán a Gayza is írt neki,hogy utaljon a fogadási számlájára,meg talán a Viktor is irogatott hogy most mi van, így kb 20+, na de aztán beindultak a pókujjak és jöttek a kis kiemelős színes üzenetek,meg hetyetyézések Endrétől kb 15percenként 1 így a nap végére a D-t jelölném meg vagy várjunk inkább hívjuk fel a telefonos segítségen a Goldát aztán kérjük a troll közönség segítségét és végül felezzük meg akarom mondani vágjuk ketté az Endrét.
Dörpepúp
(
x7)
Jun 20, 2022 19:49:37
x7)
D a helyes válasz!
n+1 ami én voltam, de meg se nézte.
Baraté Baross Gábor
Jun 20, 2022 19:50:29
Sneci nagyon ideges, Laura vélhetően letiltotta
Jun 20, 2022 19:50:29
Anschluss
(
x4)
Jun 20, 2022 19:51:24
x4)
Sneci nagyon ideges, Laura vélhetően letiltotta
az nem lehet. valakinel olyan jo lenni, mint a buzigozben, az biztos nem csinal ilyen csunya dolgot :)
Baraté Baross Gábor
Jun 20, 2022 19:54:05
Jun 20, 2022 19:54:05
féregnyulvány
(
x7)
Jun 20, 2022 19:55:09
x7)
találok valahol hotyfoltot laurarol?
bolgár jeti
(
x30)
Jun 20, 2022 19:56:33
x30)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Karib
(
x10)
Jun 20, 2022 19:57:28
x10)
találok valahol hotyfoltot laurarol?
Amúgy röviden: félig troll, félig retard. Leszopatták a barátnőjével snecit, de most egymaga védi a pedofilt + Fullfingot. Talán zsarolják valamivel.
Hahó
(
x135)
Jun 20, 2022 19:58:32
x135)
Szép triggerelés, zsidó!
féregnyulvány
(
x7)
Jun 20, 2022 19:58:41
x7)
faszerdo akkor gooood
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 20:08:25
x47)
endre, ltom írogatsz Tibi bejegyezése alá, ez azt jelenti, hogy visszakönyörögöd magadat a Tolvajtranyóhoz, mert Laura letiltott?
Andi
(
x13)
Jun 20, 2022 20:09:09
x13)
Szegeden voltam egy született nővel,
nem kell a faszpina, nem kell a műmell.
Gézát is vittem, ő volt a bodyguard.
Viagra óránként, a farkam csak addig állt.
Leszaladt pár sör, vodkára kokó.
Olcsón megúsztam, kétezer bukó.
Alfák is voltak és mi voltunk az alfák,
Lauráék a golyóinkat falták.
Az enyémet főleg. Morzsolt, falt.
Aztán leráztam egy komplett trollsorfalt.
Nincs többé loop, nem kell a Merga-lik.
Velem nem bírtok, Viktorszok, rBalik.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
nem kell a faszpina, nem kell a műmell.
Gézát is vittem, ő volt a bodyguard.
Viagra óránként, a farkam csak addig állt.
Leszaladt pár sör, vodkára kokó.
Olcsón megúsztam, kétezer bukó.
Alfák is voltak és mi voltunk az alfák,
Lauráék a golyóinkat falták.
Az enyémet főleg. Morzsolt, falt.
Aztán leráztam egy komplett trollsorfalt.
Nincs többé loop, nem kell a Merga-lik.
Velem nem bírtok, Viktorszok, rBalik.
broni
(
x45)
Jun 20, 2022 20:09:18
x45)
Dörpepúp
(
x7)
Jun 20, 2022 20:16:36
x7)
Interpellációt fogok benyújtani!!!
sörösterv
(
x4)
Jun 20, 2022 20:17:39
x4)
endre, ltom írogatsz Tibi bejegyezése alá, ez azt jelenti, hogy visszakönyörögöd magadat a Tolvajtranyóhoz, mert Laura letiltott?
Andi
(
x13)
Jun 20, 2022 20:17:56
x13)
Merci channel official
46 perccel ezelőtt (szerkesztve)
Kirakom vissza a videókat priviből csak sajnos nem tudom mi történt,nehogy tiltson a youtube.Mert már káricál elnézést mindenkitől. Gyors ellenőrzések és kirakom.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Kirakom vissza a videókat priviből csak sajnos nem tudom mi történt,nehogy tiltson a youtube.Mert már káricál elnézést mindenkitől. Gyors ellenőrzések és kirakom.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 20:20:12
x47)
Szegény Torgyán. Vannak családi szálak feléjük és mondta a felesége, Marika, hogy amikor otthon feküdt januárban, már alig tudott beszélni, de annyit még ki tudott mondani, hogy "Kiss Endre Farkas egy pedofil faszszopó buzi, akit a Blahán a fagyhalál előtt egy perccel kell agyonrúgni, milyen kár, hogy már nem élhetem meg."
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jun 20, 2022 20:20:23
x7)
Merci channel official
akkor mehetnek rá a reportok
Norina
(
x2)
Jun 20, 2022 20:21:01
x2)
Na, mar menne vissza a beforditotthoz..Ketszinu, csicska Endre.
Tegnap meg azt mondtad, hogy leszarod Mercit.
sörösterv
(
x4)
Jun 20, 2022 20:24:07
x4)
A "Rágyúrt a Samsung a hangra" kommentre ezt reagáltad sodika:

Ja, a kommentedre meg ezt reagálta a tranyószerelmed:

Szóval ennyi volt laurával? :D

Ja, a kommentedre meg ezt reagálta a tranyószerelmed:

Szóval ennyi volt laurával? :D
SyntaxError
(
x24)
Jun 20, 2022 20:24:57
x24)
Na, mar menne vissza a beforditotthoz..Ketszinu, csicska Endre.
Több vasat - akarom mondani - fütyit tart a tűzben.
Igazi fatászpika a Sodi.
broni
(
x45)
Jun 20, 2022 20:25:24
x45)
vadász gyula. a nyilvántartottt , elítélt pedofil
max5enutálnak
(
x47)
Jun 20, 2022 20:26:13
x47)
Te szemét geci, azonnal reportolod a szerelmed videóit, hogy ne jusson bevételhez és megint rád kényszerüljön?
Sodronyka
(
x4)
Jun 20, 2022 20:27:13
x4)
[img src= img.sodika.dk/imgur.com/BKLvAjl.jpg]
Endre! Vegyél példát Árpirol és dolgozz te is keményen annak talán meg lesz az eredménye…
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Endre! Vegyél példát Árpirol és dolgozz te is keményen annak talán meg lesz az eredménye…
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jun 20, 2022 20:29:23
x7)
le vagy tiltva, kurva anyád
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 20, 2022 20:30:32
x11)
... de ki a kurva anyját érdekli, ha egy ilyen pedofil, púpos szar féreg letiltja?
Kinek képzeled magad te szarházi Púpos? Örülj, hogy van egy fórumod, ahol gyűlölnek, mert legalább mi foglalkozunk veled!
Trollfórum nélkül még Gézádat sem érdekelnéd, mostanában csillant meg a dollárjel a szemében, te tróger...
Baraté Baross Gábor
Jun 20, 2022 20:32:35
Látod hogy megijedtem én is :D Előtte hívtam is de kinyomott a gyáva féreg, utána jött a tiltás dumával. Biztos nem akarta, hogy a sírós hangját halljam.
Jun 20, 2022 20:32:35
170 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™