« 9745 9746 9747 9748 9749 9750 9751 9752 9753 9754 »
1733422 komment.

Szerző: pókösztön Jun 20, 2022 22:33:18
Válasz
(5)
sittessanyi
aki nem érti meg h a melócsákeresés még folyamatban van, és tovább hőbörög, arra szerintem joggal alkalmazató a jelző.

ahelyett h haladna a tanszéki meló, itt vergődtök egy besült trollakción, viktor pedig ahelyett h válaszolna a releváns kérdésekre, sértődöttem válaszolgat nektek.
közben meg sneci mosolyog a karvaly orra alatt.

Hetekig tarto arczozas es belso korozes utan varhato volt egy kis visszhang, ha hulyek hulyenek neznek te is az orruk ala dorgolned.

Majd elul, mar reg elult volna ha nincs a hetyetye a belso kortol meg az extra CONFIRMED ma kammerciganytol.
Jun 20, 2022 22:33:18

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 20, 2022 22:35:58
Válasz
(2)
féregnyulvány
mondjuk olyan atombombat amit hetek ota logo zacskokent a homlokunk elott logattok!??!
őszintén, mi ertelme volt ennek a lajurás mizerianak azon kivul hogy semmi?
vedtek egy pedofilsimogato nyomorultat aki osszevissza hazudik aztse tudja mit csinal megvezeti a troll tarsakat, atombombat rebesgettek x ideje es mi vagyunk a gecik a vegen?
a lofaszt!

A probléma ott van, hogy ha van egy megszerzett információ-morzsád, akkor azt hogy tudod felhasználni. Ha nem akarod, hogy sodi, meg géza, meg mc isti, meg tajgi, meg a fasztudja még ki is tudja, és tudjon lépéseket tenni a tényfeltárások ellen, feljelentsen, stb, akkor nem rakhatod ki a fórumra az infót, pedig itt aztán lenne erőforrás bőven: több trollnak több fasza van amiben meg tudja baszni a pedofilt, ez mindenkinek világos.
A siker esélyét nagyban javítja ha bizonyos infók nem kerülnek ki rögtön a fórumra, de mivel még a potenciális tagoknak is csak egy része csatlakozott ezért sajnos több időbe telik.

Ez ilyen, hadd mérlegelje már az információ megszerzője, hogyan dönt.

Atombombás fenyegetések meg álneves trollkodások mindig is voltak, ezzel nem lehet mit csinálni, csak ha zárttá teszed a fórumot és aki beírja azt kitiltod a faszba, kivéve ha hoz egy videót, amin a sodi térdelve könyörög egy aznapi Neue Kronen Zeitung-gal a kezében.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jun 20, 2022 22:35:58

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Jun 20, 2022 22:36:27
Válasz
(-1)
Történjen már valami... :(

Fórumzár?

Ez nevetséges, ami most történik. :(

A fórum gyengeségét mutatja.
Jun 20, 2022 22:36:27

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 20, 2022 22:36:29
Válasz
(12)
sittessanyi
aki nem érti meg h a melócsákeresés még folyamatban van, és tovább hőbörög, arra szerintem joggal alkalmazató a jelző.

ahelyett h haladna a tanszéki meló, itt vergődtök egy besült trollakción, viktor pedig ahelyett h válaszolna a releváns kérdésekre, sértődöttem válaszolgat nektek.
közben meg sneci mosolyog a karvaly orra alatt.

Te valamit félreértesz. Hetek óta ment az atomozás meg hogy megyünk anyádhoz és olyan bizonyítékokat mutatok neki, amitől instant gondnokság alá vetet, most meg idebüfögi, hogy amúgy mit vártunk? :D Azért ehhez is kell a vastag arcbőr.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jun 20, 2022 22:36:29

Szerző: tabdi gléda Jun 20, 2022 22:37:14
Válasz
(0)
Mondjuk az ember védelmére legyen szólva, hogy két kézbesítés között, hogy ne hüljön ki a pizza, nehéz nagyszabású átkaroló hadműveleteket kivitelezni. Nem jut rá idő.

Van itt olyan troll, aki a műveleti szobából két aláírás között igazán meg fog tudni ágyazni majd a fő csapásnak, ebben bizakodhatunk.
Jun 20, 2022 22:37:14

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Jun 20, 2022 22:37:28
Válasz
(0)
bolgár jeti
A probléma ott van, hogy ha van egy megszerzett információ-morzsád, akkor azt hogy tudod felhasználni. Ha nem akarod, hogy sodi, meg géza, meg mc isti, meg tajgi, meg a fasztudja még ki is tudja, és tudjon lépéseket tenni a tényfeltárások ellen, feljelentsen, stb, akkor nem rakhatod ki a fórumra az infót, pedig itt aztán lenne erőforrás bőven: több trollnak több fasza van amiben meg tudja baszni a pedofilt, ez mindenkinek világos.
A siker esélyét nagyban javítja ha bizonyos infók nem kerülnek ki rögtön a fórumra, de mivel még a potenciális tagoknak is csak egy része csatlakozott ezért sajnos több időbe telik.

Ez ilyen, hadd mérlegelje már az információ megszerzője, hogyan dönt.

Atombombás fenyegetések meg álneves trollkodások mindig is voltak, ezzel nem lehet mit csinálni, csak ha zárttá teszed a fórumot és aki beírja azt kitiltod a faszba, kivéve ha hoz egy videót, amin a sodi térdelve könyörög egy aznapi Neue Kronen Zeitung-gal a kezében.

hetyetye, boven voltak hetek kitalalni hogy hogy legyen bedobva barmi info is vagy romma baszva sneci elete egyik szakasza mint eddig
Jun 20, 2022 22:37:28

Szerző: xelioner Jun 20, 2022 22:37:59
Válasz
(6)
Nem vagyok irigy, mert miert lennek. Es akar meg hajlando vagyok el is hinni, hogy a hatterben hatalmas furfang megy. De szerintem sokaknak itt azzal van a baja, hogy megjelenik itt valaki, aki beült Tibi möge az autoba, ami miatt gyagya szetverte a telefonjat (viccesvolt) es mar mar pöffeszkedve a pofankba tolja, hogy mi, csicska nepseg nyugodjunk le, mert ök, a nalunk sokkal többet erö tagok, dolgoznak mindenen. Zsidók vagytok.
fullsztek felylesztö
Jun 20, 2022 22:37:59

Szerző: pókösztön Jun 20, 2022 22:39:11
Válasz
(4)
Nemkarmolszteszar
Történjen már valami... :(

Fórumzár?

Ez nevetséges, ami most történik. :(

A fórum gyengeségét mutatja.

Ha forumzar kell ne nezz ide par napig, majd elul. Ja, ez a forum kurvara gyenge, megmondta anyagos is hogy vege lesz, ugye?

Jun 20, 2022 22:39:11

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Jun 20, 2022 22:39:28
Válasz
(0)
pupszi
Elnezest, valakinek a profilekepet nyultam le custom iconnak
No problem, nem jogvédett, sőt! :)
Egyébként is remekül tükrözi a gyagyás elmeállapotát :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Jun 20, 2022 22:39:28

Szerző: pupszi (Snecológus-pontszám: 3332x1) Jun 20, 2022 22:39:35
Válasz
(15)
Tamás
Félve kérdezem meg, miért is kellett ezt három hétig visszatartani? Komoly érdekelne az indoklás.

Lehet, hogy rossz dontest hoztam, ez elismerem.
Elmondom thought processt, aztan lehet kopkodni:
- Hittem, hogy belso korben tenyleg van pontos info albirol, melo kozeli dolgokrol ( tech stack, etc )
- Az XXXXn3t es Vitalakademie balhe utan jobbnak lattam eloszor megkerdezni belso kort
- Tobb emberrel felvettem a kapcsolatot, jelezve nekik, hogy HA NEM TARTANAK RA IGENYT, akkor szoljanak es kirakom publicba. A mai napig semmilyen visszajelzest nem kaptam, hogy hasznaltak-e

A mai napi infok utan rajottem, hogy a fent emlitett dolgok nem teljesen fedik a valosagot, ezert kipakolom ide. Bizva abba, hogy a maradek 1.5 het eleg lesz arra, hogy probaido alatt kirugassuk
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Jun 20, 2022 22:39:35

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 20, 2022 22:42:15
Válasz
(0)
Azért ne piszkáljuk már a Viktort, az első akciója nagyon is jó volt, most ez annyira nem jött össze még…,de így is jelentős anyagi kárt okozott a Sodinak és ez a lényeg, meg azért ne várjunk el a Viktortól hogy minden stratégiája és terve sikerül, hisz nem egy Rommel tábornok,úgymond “csak” egy futár,de még így is rengeteg infót szedett ki a sodiból a Laura által.
Jun 20, 2022 22:42:15

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Jun 20, 2022 22:43:43
Válasz
(-4)
pókösztön
Ha forumzar kell ne nezz ide par napig, majd elul. Ja, ez a forum kurvara gyenge, megmondta anyagos is hogy vege lesz, ugye?

Csak azt szeretném, hogy hagyjuk már ezt abba! Púpos röhög rajtunk, tényleg ezt akarjuk?
Jun 20, 2022 22:43:43

Szerző: foteltroll Jun 20, 2022 22:43:51
Válasz
(8)
Hol vannak azok a bécsi trollok akik anno irogatták, hogy lekövetik a púpot?

Foteltrollok vagytok, mint én. Annyi különbséggel, hogy én nem hülyítem a népet.

Salzburgban előbb le lett követve a pedofil, mint a trolloktól hemzsegő bécsben.
Jun 20, 2022 22:43:51

Szerző: xelioner Jun 20, 2022 22:44:44
Válasz
(0)
A KIRENDELT GONDNOK
Azért ne piszkáljuk már a Viktort, az első akciója nagyon is jó volt, most ez annyira nem jött össze még…,de így is jelentős anyagi kárt okozott a Sodinak és ez a lényeg, meg azért ne várjunk el a Viktortól hogy minden stratégiája és terve sikerül, hisz nem egy Rommel tábornok,úgymond “csak” egy futár,de még így is rengeteg infót szedett ki a sodiból a Laura által.

De nem azzal van a baj, hogy felrement, hanem hogy vegig azt sugallta/sugalltak, hogy ez a terv resze es a hetvegen jon az atombomba. Nem jott. Tehat ket lehetoseg van, az egyik hogy hazudtak, a masik, hogy verik ra a "belsö" körben. Egyik sem jobb.
fullsztek felylesztö
Jun 20, 2022 22:44:44

Szerző: pókösztön Jun 20, 2022 22:45:10
Válasz
(0)
Faszom sem emlekszik mar amugy, de szerintem sosem volt picsogas meg a forum szidasa anyagboy elott btw. Lehet oreg vagyok de az teny hogy azelott a legkomolyabb osszezordules talan orebro csovesei kapcsan volt itt, aztan miota anyagboy behirdette a beszantast a regi discord bajuszkak folyamat sirnak a forum miatt.

Jun 20, 2022 22:45:10

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jun 20, 2022 22:45:21
Válasz
(3)
pókösztön
Hetekig tarto arczozas es belso korozes utan varhato volt egy kis visszhang, ha hulyek hulyenek neznek te is az orruk ala dorgolned.

Majd elul, mar reg elult volna ha nincs a hetyetye a belso kortol meg az extra CONFIRMED ma kammerciganytol.

az amatőr kivitelezés mellett nagy volt az arc a kommunikációban? igen!
ez sokunkat bosszant, engem is. viktorék majd tanulnak belőle. de ezen vinnyogni már vagy 20 oldal óta rendkívül kontraproduktív.

le kell zárni a témát. pont.

forduljunk rá sneci nyakára! nszksz.
Jun 20, 2022 22:45:21

Szerző: - Jun 20, 2022 22:45:33
Válasz
(6)
pupszi
Lehet, hogy rossz dontest hoztam, ez elismerem.
Elmondom thought processt, aztan lehet kopkodni:
- Hittem, hogy belso korben tenyleg van pontos info albirol, melo kozeli dolgokrol ( tech stack, etc )
- Az XXXXn3t es Vitalakademie balhe utan jobbnak lattam eloszor megkerdezni belso kort
- Tobb emberrel felvettem a kapcsolatot, jelezve nekik, hogy HA NEM TARTANAK RA IGENYT, akkor szoljanak es kirakom publicba. A mai napig semmilyen visszajelzest nem kaptam, hogy hasznaltak-e

A mai napi infok utan rajottem, hogy a fent emlitett dolgok nem teljesen fedik a valosagot, ezert kipakolom ide. Bizva abba, hogy a maradek 1.5 het eleg lesz arra, hogy probaido alatt kirugassuk

Ja, hogy te nem is vagy benne a belső körben, de az atombomba-különítmény letiltott róla, hogy kirakd ide a saját munkádat, ők meg basztak bele? :D

Hát ez így az elmondásod alapján egyértelműen nem a te hibád. De baj sem történt. A korcs 30 napig van próbaidőn, de utána 5 hónapig határozott idejű szerződéssel dolgoztatják, hogy könnyen ki lehessen baszni, ha esetleg nem válik be. Szerintem tudunk segíteni a cég döntésében, ha megtaláljuk őket.

Mégegyszer, köszi a munkádat!
Jun 20, 2022 22:45:33

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 20, 2022 22:45:41
Válasz
(1)
xelioner
De nem azzal van a baj, hogy felrement, hanem hogy vegig azt sugallta/sugalltak, hogy ez a terv resze es a hetvegen jon az atombomba. Nem jott. Tehat ket lehetoseg van, az egyik hogy hazudtak, a masik, hogy verik ra a "belsö" körben. Egyik sem jobb.

3. Viktorunk egy fasz :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jun 20, 2022 22:45:41

Szerző: pupszi (Snecológus-pontszám: 3332x1) Jun 20, 2022 22:47:58
Válasz
(5)
-
Ja, hogy te nem is vagy benne a belső körben, de az atombomba-különítmény letiltott róla, hogy kirakd ide a saját munkádat, ők meg basztak bele? :D

Koszi! De gyorsan tisztaznam a dolgot, nem "tiltottak" le (direktben).

Ezt volt a konkret keresem felejuk:
"Egyelore nem publikalom forumon, nehogy hatraltassa a melocsa keresest. Viszont ha nektek nincs ra szuksegetek, akkor kerlek szoljatok es kidobom publicba is."

Erre nem kaptam valaszt, igy nem raktam ki ide.
Jun 20, 2022 22:47:58

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jun 20, 2022 22:50:35
Válasz
(0)
Szép munka Pupszi.

Valaki írta felül, hogy cégen belül lehet telefonra szűrni. Hahó, Active Directory! Csak írd be egy új e-mailbe azt, hogy Farkas, utána meg Endre, és Ctrl+K. Ha kidobja, melócsá.
Vagy nyilván a Teams is.

Valahogy jó lenne szűrni, én látom a job boardon a céget ahol dolgozom többször is, itt biztos nincs.
Jun 20, 2022 22:50:35

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 20, 2022 22:51:01
Válasz
(7)
A melocsarol annyit elmondanek:

kaptunk infokat tobb helyrol, jott Viktorektol, forumrol, netrol, linekedin kontaktoktol, volt aki itt-ott latta Fifit (nem volt nyilvanos info, de kotheto a hely cegekhez), stb.

itt a forumon is meg a telegram csoportban is napokig kerdezgettuk hogy ki az aki segitene ezekkel tovabb menni, levelezni, stb. rajtam kivul osszesen ket ember jelentkezett, mindketten a regi troll gardabol, egyikuk rutinos levelezo.

sikerult osszerakni egy listat a szoba joheto cegekrol, elindultak a tovabbi kutatasok, megkeresesek, infok kerese ismerosoktol, stb.

van amit kizartunk, van ami meg folyamatban, de eppen azert nem irnek erol tobbet, mert ha most leirom hogy

a. megvan a ceg, levelezunk a fonokkel, atombomba lesz

b. hat ez is, az is kiesett, van meg lehetoseg amit szoba johet

c. foglalmunk sincs merre induljunk

mindegyik Endre kezebe adna lehetoseget es elonyt. minden egyes apro informacio morzsa segiti abban, hogy megelozze a trollokat es megmaradjon a meloja.

ezert is nem volt semmifele talalgatas, irogatas, kerdezgetes a reszunkrol itt vagy mas publik feluleten a meloval kapcsolatban, dolgoztunk azzal, amink van.

en meg azt is tul sok infonak erzem, ami eddig kiment, igaz ez egy Endre felenek eleg kusza, tehat remeljuk hogy most nyemejti mirol van szo, hiszen nekunk igy a legjobb
anschluss
Jun 20, 2022 22:51:01

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 20, 2022 22:52:28
Válasz
(2)
pupszi
-Ja, hogy te nem is vagy benne a belső körben, de az atombomba-különítmény letiltott róla, hogy kirakd ide a saját munkádat, ők meg basztak bele? :D

"Egyelore nem publikalom forumon, nehogy hatraltassa a melocsa keresest. Viszont ha nektek nincs ra szuksegetek, akkor kerlek szoljatok es kidobom publicba is."

hozzank pl ez a kerdesed nem jutott el, de lattam a te listadat, nem volt atfedes azok kozott, amikkel mi dolgozunk, azert nem mentunk tovabb vele
anschluss
Jun 20, 2022 22:52:28

Szerző: Belső kör Jun 20, 2022 22:54:15
Válasz
(8)
Szivárogtatunk egy kis részletet az atombombából, mert már türelmetlenek vagytok...
.
.
.
Sodinak hdmi kábel volt a jele az óvodában.

Egyelőre ennyi, de később lehet megosztjuk Laura jelét is.
Jun 20, 2022 22:54:15

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 20, 2022 22:54:30
Válasz
(2)
Legyünk már egységesek,mi mind trollok vagyunk és a célunk egy,legalábbis jobb esetben vagyis az Endre Blahára juttatása és,hogy vezekeljen az átgondolatlan szavaiért tetteiért,mocskolódásaiért. Most ha nézi a fórumot röhöghet rajtunk,hogy bejött amit elképzelt a kis autista agyával,hogy zavart keltsen közöttünk. Nézzétek vissza illetve hallgassátok vissza Trashvodon ez volt a címe: SoDI és a felszopója delirálnak és fenyegetni próbálnak. trashvod.com/w/1ypPBk5ekhBSHcURtRzN85 Na itt emlegetik,hogy a fórum már szét van esve meg egymásnak esünk,ne hagyjunk semmilyen kis örömöt nekik.
Jun 20, 2022 22:54:30

Szerző: pupszi (Snecológus-pontszám: 3332x1) Jun 20, 2022 22:55:30
Válasz
(2)
Belső kör

Egyelőre ennyi, de később lehet megosztjuk Laura jelét is.

Azert majd tolj egy selfie-t es egy liveot Laura ovodas oltoszekrenye mellol ( ahol latszik a jele ), az tuti darabokra torne az autipajzsot! Lehet masnap Gejzaval beraidelnek az egesz kibaszott ovodat, maszokastol, Alfa Romeostol!
Jun 20, 2022 22:55:30

Szerző: xelioner Jun 20, 2022 22:55:57
Válasz
(0)
Anschluss
A melocsarol annyit elmondanek:

kaptunk infokat tobb helyrol, jott Viktorektol, forumrol, netrol, linekedin kontaktoktol, volt aki itt-ott latta Fifit (nem volt nyilvanos info, de kotheto a hely cegekhez), stb.

itt a forumon is meg a telegram csoportban is napokig kerdezgettuk hogy ki az aki segitene ezekkel tovabb menni, levelezni, stb. rajtam kivul osszesen ket ember jelentkezett, mindketten a regi troll gardabol, egyikuk rutinos levelezo.

sikerult osszerakni egy listat a szoba joheto cegekrol, elindultak a tovabbi kutatasok, megkeresesek, infok kerese ismerosoktol, stb.

van amit kizartunk, van ami meg folyamatban, de eppen azert nem irnek erol tobbet, mert ha most leirom hogy

a. megvan a ceg, levelezunk a fonokkel, atombomba lesz

b. hat ez is, az is kiesett, van meg lehetoseg amit szoba johet

c. foglalmunk sincs merre induljunk

mindegyik Endre kezebe adna lehetoseget es elonyt. minden egyes apro informacio morzsa segiti abban, hogy megelozze a trollokat es megmaradjon a meloja.

ezert is nem volt semmifele talalgatas, irogatas, kerdezgetes a reszunkrol itt vagy mas publik feluleten a meloval kapcsolatban, dolgoztunk azzal, amink van.

en meg azt is tul sok infonak erzem, ami eddig kiment, igaz ez egy Endre felenek eleg kusza, tehat remeljuk hogy most nyemejti mirol van szo, hiszen nekunk igy a legjobb

Ennek igy semmi ertelme :D Tehat a pupos elöször majd megvarja, hogy legyen valami konkret es csak utana fog elebe menni a dolognak ? Ti amugy teljesen megörültetek vagy mivan ? Olyan mintha nulla realitas erzeketek lenne es belebolondultatok volna az egeszbe.
fullsztek felylesztö
Jun 20, 2022 22:55:57

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 20, 2022 22:55:58
Válasz
(2)
pókösztön
konkrétan beszántásról beszélt!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jun 20, 2022 22:55:58

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Jun 20, 2022 22:56:51
Válasz
(4)
Nem hinném, hogy különösebb röhögnivalója lenne, egy újabb 500-1000 euró plusz tartozással egyedül üldögél valamelyik recskaodúban, olcsó sört szopogatva, sírásra görbülő picsaszájjal
Jun 20, 2022 22:56:51

Szerző: Levelező Levente Jun 20, 2022 22:58:59
Válasz
(6)
pupszi

Szerintem nem gáz, hogy óvatosan csináltad, a melócsás kutatást és tényfeltárást messze a legkönnyebb elrontani, mert a ott ismerni vélik (tévesen) a púpos hazugsággyárat, és erős érdekük fűzödik ahhoz, hogy a korcs kamuját higgyék el.

A nőverős videók annyira vállalhatatlanok, hogy gyakorlatilag adu ászt jelentenek, de ha például több béna tényfeltárás kimegy a cégnek (pl. ami az alkoholizálásra vagy a pedofíliára koncentrál úgy, hogy a cégnél végül azt a téves következtetést vonják le, hogy ez csak egy haragos őrült bosszúhadjárata), akkor utána már nem biztos, hogy működnek.

Szóval jó az óvatosság, és köszi, hogy kiraktad végül.

levelezolali kukac protonmail com-ra egyébként bármikor írhatsz, ha kérdésed van. Nem ígérem meg, hogy mindig olvasom, de igyekszem. Ha visszaolvasol, akkor autentikáltam magam ezzel az email címmel valamikor június eleje körül, de ha írsz, akkor van más bizonyítékom is, hogy én az vagyok, akinek állítom magam.
Jun 20, 2022 22:58:59

Szerző: Levelező Levente Jun 20, 2022 23:00:25
Válasz
(2)
Levelező Levente

levelezolali kukac protonmail com-ra egyébként bármikor írhatsz, ha kérdésed van. Nem ígérem meg, hogy mindig olvasom, de igyekszem. Ha visszaolvasol, akkor autentikáltam magam ezzel az email címmel valamikor június eleje körül, de ha írsz, akkor van más bizonyítékom is, hogy én az vagyok, akinek állítom magam.

vagy proton.me a vége, nem tudom, hogy a protonmail.com működik-e.
Jun 20, 2022 23:00:25

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jun 20, 2022 23:01:04
Válasz
(3)
Hát Anschluss erre mit mondjak, kizártatok egy csomó embert aki segítene.
Szerintem melók száma alapján csökkenő sorrendben el kell kezdeni
1. Lehetőleg magyar embereket keresni Linkedinen, ha az nincs, akkor valakit aki aktívnak tűnik
2. Connectelni, és neki elküldeni messageben, hogy ne haragudj, van egy magyar youtuber aki cégeket károsít Ausztriában, és keressük a jelenlegi cégét. Megtudnád nézni esetleg AD-ben, hogy ott dolgozik-e? Én nem hoznám itt fel ezt a nőverő pedofil dolgot, mert azzal együtt kicsit "what the fuck am i getting into" lenne a dolog szvsz.
Ez alapján elkezdhetnénk normálisan szűrni.

Ami ehhez kell, az egy nem kamu Linkedin profile, hogy visszaigazoljanak, mert én se igazolok vissza frisseket.
Jun 20, 2022 23:01:04

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Jun 20, 2022 23:01:10
Válasz
(3)
inkabb nem fuznek semmit az egeszhez, nagy faba vagtatok a fejszetek belso kor es fingotok nincs merre induljatok, a c a helyes valasz vago ur!
Jun 20, 2022 23:01:10

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Jun 20, 2022 23:02:21
Válasz
(5)
A KIRENDELT GONDNOK
Legyünk már egységesek,mi mind trollok vagyunk és a célunk egy.

200+ ember szokott itt lenni csúcsidőben, ne legyenek már irreális elvárásaid egy lazán szervezett közösség felé.

Erős érzelmeket váltott ki mindenkiből az elmúlt pár hét, ezért normális ami itt történik éppen.

Akinek nem tetszik nyugodtan tartson egy kis szünetet.
Nothing's better than cheddar!
Jun 20, 2022 23:02:21

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Jun 20, 2022 23:02:44
Válasz
(2)
Anschluss
hozzank pl ez a kerdesed nem jutott el, de lattam a te listadat, nem volt atfedes azok kozott, amikkel mi dolgozunk, azert nem mentunk tovabb vele

ezmeg wtf
nem erkezett meg a pupszi munkaja de bele se neztetek es nem vittetek tovabb mert utkozik a ket lista? akkor. most megkaptatok avagy sem?
hajaj...
Jun 20, 2022 23:02:44

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jun 20, 2022 23:03:29
Válasz
(1)
Gammer vett egy 200 nm-es hatszobás házat, De szerintem ez is csak egy a sok közül.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jun 20, 2022 23:03:29

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jun 20, 2022 23:04:30
Válasz
(4)
A KIRENDELT GONDNOK
Legyünk már egységesek,mi mind trollok vagyunk és a célunk egy ...

Nem kell ezt túl dramatizálni.

A többi "békefenntartónak" sem kell szét flood-olni a foumot ez miatt. Csak simán uncsi van meg értetlenkedés, jobb ezt kibeszélni ilyenkor amikor a Gyagyás szilenciumon van.

Ha majd kurvaanyázásba fordul, jön radír pók és rendet tesz.
Jun 20, 2022 23:04:30

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jun 20, 2022 23:04:40
Válasz
(-3)
féregnyulvány
ezmeg wtf
nem erkezett meg a pupszi munkaja de bele se neztetek es nem vittetek tovabb mert utkozik a ket lista? akkor. most megkaptatok avagy sem?
hajaj...

szerintem tarts egy kis szüntet, mert láthatóan nagyon rápörögtél a feszkókeltésre és a viktorszlk elleni hajdáratra.
Jun 20, 2022 23:04:40

Szerző: - Jun 20, 2022 23:05:05
Válasz
(1)
féregnyulvány
inkabb nem fuznek semmit az egeszhez, nagy faba vagtatok a fejszetek belso kor es fingotok nincs merre induljatok, a c a helyes valasz vago ur!

És ezzel az X-Net is egyetért!
Jun 20, 2022 23:05:05

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 20, 2022 23:06:15
Válasz
(1)
CheddarGoblin
200+ ember szokott itt lenni csúcsidőben, ne legyenek már irreális elvárásaid egy lazán szervezett közösség felé.

Erős érzelmeket váltott ki mindenkiből az elmúlt pár hét, ezért normális ami itt történik éppen.

Akinek nem tetszik nyugodtan tartson egy kis szünetet.

Azt tudom és megértem,de higgadtsággal több mindent ellehet érni mint egymás szidásával…
Jun 20, 2022 23:06:15

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Jun 20, 2022 23:06:41
Válasz
(6)
-
És ezzel az X-Net is egyetért!

kulonbseg, ott az egesz forum egy zsanerbol indult ki, itt meg volt egy lajura es tobb ember
irl, ugy hogy sneci levolt itatva, es meg a szaros gatyajat sem adtak el, pedig megvettem volna.
Jun 20, 2022 23:06:41

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Jun 20, 2022 23:08:27
Válasz
(1)
A KIRENDELT GONDNOK
Azt tudom és megértem,de higgadtsággal több mindent ellehet érni mint egymás szidásával…

Renélem az ideges ismerőseidet is úgy szoktad nyugtatni, hogy “ne legyél ideges”!
Jun 20, 2022 23:08:27

Szerző: szegedi barom Jun 20, 2022 23:09:15
Válasz
(2)
Laura, ha esetleg meg van még endre szaros gatyája, holnap elmennék érte.
Jun 20, 2022 23:09:15

Szerző: - Jun 20, 2022 23:09:40
Válasz
(2)
A KIRENDELT GONDNOK
Legyünk már egységesek,mi mind trollok vagyunk és a célunk egy,legalábbis jobb esetben vagyis az Endre Blahára juttatása és,hogy vezekeljen az átgondolatlan szavaiért tetteiért,mocskolódásaiért. Most ha nézi a fórumot röhöghet rajtunk,hogy bejött amit elképzelt a kis autista agyával,hogy zavart keltsen közöttünk. Nézzétek vissza illetve hallgassátok vissza Trashvodon ez volt a címe: SoDI és a felszopója delirálnak és fenyegetni próbálnak. trashvod.com/w/1ypPBk5ekhBSHcURtRzN85 Na itt emlegetik,hogy a fórum már szét van esve meg egymásnak esünk,ne hagyjunk semmilyen kis örömöt nekik.

Talán címezd ezt annak aki elkezdte a klikkesedést és a fórum többi részének patronizálását, a.k.a. belső kör

Jun 20, 2022 23:09:40

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 20, 2022 23:10:10
Válasz
(6)
D_Dezső
Nem kell ezt túl dramatizálni.

A többi "békefenntartónak" sem kell szét flood-olni a foumot ez miatt. Csak simán uncsi van meg értetlenkedés, jobb ezt kibeszélni ilyenkor amikor a Gyagyás szilenciumon van.

Mélységesen egyet értek.

-

Az X-net meg óriási volt. Zárótüzet lőttünk egy gyerekkórházra :DD Hogy nézhettek, hogy ki a faszom ez a torzfejű gnóm és mi közünk van nekünk ahhoz, hogy veri a nőket? Bár csúnya melléfogásnak tűnik, azt egy életre megtanulták kicsoda sneci és soha nem is fogják alkalmazni :D
Jun 20, 2022 23:10:10

Szerző: - Jun 20, 2022 23:11:45
Válasz
(1)
Különben meg ki a faszt érdekel ha pár retard sír egy trashvodos videóban meg hogy a retardok mit gondolnak a fórumról. Emberalatti hulladékok, csak a szopatóbot végével érek hozzájuk.
Jun 20, 2022 23:11:45

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 20, 2022 23:13:19
Válasz
(1)
max5enutálnak
D_DezsőNem kell ezt túl dramatizálni.

Mélységesen egyet értek.

-

Az X-net meg óriási volt. Zárótüzet lőttünk egy gyerekkórházra :DD Hogy nézhettek, hogy ki a faszom ez a torzfejű gnóm és mi közünk van nekünk ahhoz, hogy veri a nőket? Bár csúnya melléfogásnak tűnik, azt egy életre megtanulták kicsoda sneci és soha nem is fogják alkalmazni :D

na latod, mi lenne ha kiirtuk volna a szoba joheto 2-3 ceg nevet, meg azt, hogy mi alapjan jutottunk el oda?

mar nem lenne facebook oldaluk, magyar ip-k le lennenek tiltva a honlapjukon. es ha olyan videoval akarnank megkeresni a fonokot ahol Endre iszlam allamosnak oltozve fejez le embereket, akkor se hallgatnanak meg minket :)
anschluss
Jun 20, 2022 23:13:19

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jun 20, 2022 23:13:58
Válasz
(4)
Anschluss
na latod, mi lenne ha kiirtuk volna a szoba joheto 2-3 ceg nevet, meg azt, hogy mi alapjan jutottunk el oda?

mar nem lenne facebook oldaluk, magyar ip-k le lennenek tiltva a honlapjukon. es ha olyan videoval akarnank megkeresni a fonokot ahol Endre iszlam allamosnak oltozve fejez le embereket, akkor se hallgatnanak meg minket :)

legutóbb másnap már ki is baszták a judgaverős, orosz propagandás képek miatt.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jun 20, 2022 23:13:58

Szerző: Maffiózó (Snecológus-pontszám: 3636x1) Jun 20, 2022 23:14:20
Válasz
(2)
max5enutálnak

Ne hazudjunk magunknak, a vége ugyis az lesz, hogy a Levelező Levente szönyegbombázásba kezd és az összes osztrák IT cégnél ismerni fogják Fifit.

Valójában a Ausztria összesodizta magát, tudjuk jól, hogy ennek mi lesz a következménye az osztrák emberekre nézve.

Kurvaanyádat Sodi, Ausztria is miattad lett szar hely.
Jun 20, 2022 23:14:20

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jun 20, 2022 23:14:58
Válasz
(3)
mindenki kombinál, de szerintem rém egyszerű dolog történt. laura megsajnálta a kicsi endrét. láthattunk már ilyet korábban is
Jun 20, 2022 23:14:58

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 20, 2022 23:17:05
Válasz
(0)
CheddarGoblin
Renélem az ideges ismerőseidet is úgy szoktad nyugtatni, hogy “ne legyél ideges”!

Miért talán többet érne,ha idegesen üvöltözve a telefonunkal ütnénk a tabletünket,mert az inkább Sodira vall…
Amúgy már írtam itt a fórumon,hogy sportpszichológiát tanultam egyetemen, és magam is sportoltam küzdő sportot űztem 9évig és tudom hogy akinek előbb száll el az agya na az veszít,ezért is kell higgadtan átgondolni mindent,vagy aztán jön a hírtelen pofon ami kijózanító.
Jun 20, 2022 23:17:05

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Jun 20, 2022 23:17:41
Válasz
(2)
technikai_proba
mindenki kombinál, de szerintem rém egyszerű dolog történt. laura megsajnálta a kicsi endrét. láthattunk már ilyet korábban is

Géza is ezt mondta.
Jun 20, 2022 23:17:41

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 20, 2022 23:18:54
Válasz
(3)
Anschluss

Az meg van, hogy a mondandóm pont az volt, hogy nem volt melléfogás? Ha jól tudom Levelező Levente száznál is több masni mentes CV-t küldött ki, pont ezért, hogy tudjanak erről a faszról.
De eddig minden kibaszás pont így ment. kikerült egy cégnév, meg lett kérve a nagyérdemű, hogy üljön a kezére, majd a profik leveleznek. Aztán jöhet a facebook. Mi lett a vége? Elment a naty ütyfél.
Jun 20, 2022 23:18:54

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jun 20, 2022 23:19:01
Válasz
(0)
villamos
Hiányzik mandylane :(((((

és ezzel még jarl is egyetért
Jun 20, 2022 23:19:01

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Jun 20, 2022 23:19:34
Válasz
(0)
technikai_proba

Azt még megértem olyan embernél, aki nem ismeri, de egy gézával kiegészül recskást hogyan lehet?
Jun 20, 2022 23:19:34

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Jun 20, 2022 23:19:44
Válasz
(-2)
A KIRENDELT GONDNOK
Miért talán többet érne,ha idegesen üvöltözve a telefonunkal ütnénk a tabletünket,mert az inkább Sodira vall…
Amúgy már írtam itt a fórumon,hogy sportpszichológiát tanultam egyetemen, és magam is sportoltam küzdő sportot űztem 9évig és tudom hogy akinek előbb száll el az agya na az veszít,ezért is kell higgadtan átgondolni mindent,vagy aztán jön a hírtelen pofon ami kijózanító.

Akkor kicsit ültesd le magad a kispadra, mert nem segíted a tanszéki munkát éppen.
Jun 20, 2022 23:19:44

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 20, 2022 23:20:14
Válasz
(0)
Maffiózó
Ne hazudjunk magunknak, a vége ugyis az lesz, hogy a Levelező Levente szönyegbombázásba kezd és az összes osztrák IT cégnél ismerni fogják Fifit.

Pontosan ezt írtam le.
Jun 20, 2022 23:20:14

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 20, 2022 23:23:09
Válasz
(0)
CheddarGoblin
Akkor kicsit ültesd le magad a kispadra, mert nem segíted a tanszéki munkát éppen.

És te mit segítesz azzal,hogy belém állsz, hahó mi egy oldalon vagyunk nem tűnt még fel ?
Jun 20, 2022 23:23:09

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jun 20, 2022 23:24:27
Válasz
(0)
Jonciii
Azt még megértem olyan embernél, aki nem ismeri, de egy gézával kiegészül recskást hogyan lehet?

jó kérdés. lehet, hogy előadott valami hasonlót, mint a "jobb sorsra érdemes fiatalember"?
Jun 20, 2022 23:24:27

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 20, 2022 23:24:30
Válasz
(0)
technikai_proba

Csak egy lehetőség, mi van ah Laura a gonosz zseni a buliban?

Mindenkit faszra fog húzni...

Bármi lehet, nem tudunk róla kb. semmit!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jun 20, 2022 23:24:30

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 20, 2022 23:24:52
Válasz
(0)
endre, mit fogsz mondani herr főnöknek? Pofonreflex? Csak azt csináltad a tablettel, amit ő csinált a tablettel és ezt a rendőröknek is elmondtad, amikor megbilincseltek?
Jun 20, 2022 23:24:52

Szerző: Nem éjtem Jun 20, 2022 23:25:19
Válasz
(-10)
Endre látod te nyertél, itt most mindenki egymást szidja és vitatkoznak. Rossz kimondani,de ez a pong… viszlát fórum jó volt itt lenni,de ez már gáz.
Jun 20, 2022 23:25:19

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Jun 20, 2022 23:27:30
Válasz
(4)
Endrét a legtöbb esetben trollok segítsége nélkül is záros határidőn belül kibasszák, mert nem képes ellátni a munkáját.
Lehet persze összegyűlni a sarokban, meg titkos terveket szövögetni, de aztán úgyis az lesz a vége jó eséllyel, hogy valamelyik trash ismerőse köpi be, vagy elintézi magának, a trollok meg akkor tudják meg, hogy már a harmadik munkahelyén van, mikor még mindig az első után nyomoznak, de folyamatosan atombombát lengetnek be.
Itt egy atombomba van Sodi ellen, és az az Endre, eddig az ő saját cselekedetei lökték mindig mélyebbre.
Ha egy troll sem lenne az életében, akkor is pontosan ugyanitt tartana.
hoty... hotyhotyhoty...
Jun 20, 2022 23:27:30

Szerző: GilébegEppőlaDzsopordpól Jun 20, 2022 23:28:27
Válasz
(14)
Jun 20, 2022 23:28:27

Szerző: öklendező szerelő (Snecológus-pontszám: 9440x4) Jun 20, 2022 23:29:11
Válasz
(1)
Betöjt Laptop

Mindenkit faszra fog húzni...

Bármi lehet, nem tudunk róla kb. semmit!

annyira gonosz zseni, mint amennyire sodi csak eljátsza, hogy értelmi fogyatékos
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Jun 20, 2022 23:29:11

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jun 20, 2022 23:30:00
Válasz
(5)
Betöjt Laptop

vagy egy felszínes figyelemkurva, aki hirtelen nem is tudja, mit kezdjen a helyzettel?
Jun 20, 2022 23:30:00

Szerző: Maffiózó (Snecológus-pontszám: 3636x1) Jun 20, 2022 23:30:22
Válasz
(1)
Jó de akkor mi a volt picsaszáj harapdálos "nem hiszem el" momentum a lájvban?

Endre ne legyél már ekkora paraszt, toljad a lájvot :D
Jun 20, 2022 23:30:22

Szerző: Foteltroll #23 Jun 20, 2022 23:30:37
Válasz
(1)
A KIRENDELT GONDNOK
És te mit segítesz azzal,hogy belém állsz, hahó mi egy oldalon vagyunk nem tűnt még fel ?

Kéne még pár év pszichológia, akkor talán rájössz hogy arról beszél hogy a nyugtatgatás jelen szituációban csak olaj a tűzre.
Jun 20, 2022 23:30:37

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jun 20, 2022 23:31:55
Válasz
(5)
technikai_proba
vagy egy felszínes figyelemkurva, aki hirtelen nem is tudja, mit kezdjen a helyzettel?
Csetes figyelemkurva. Gammernél teleírta a falat, a retardokkal éjszakákat beszélgetett át.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jun 20, 2022 23:31:55

Szerző: Medvehagymás vekni Jun 20, 2022 23:35:26
Válasz
(1)
Nekem a múltheti melócsás kifogások ütötték meg a fülemet:
- csak dokumentációt kell olvasni, meg amúgyis mindenki szabadságon van.

Nekem ez hasonlít arra, amit a középiskolások mondanak otthon, hogy jaj pont beszedte az osztályfőnök az ellenőrzőt, meg még nincs kijavítva a témazáró... Aztán persze úgyis minden kiderül, illetve magunktól is rájövünk, hogy lassan ideje felelősséget vállalni. Na a Sneci még itt sem tart. Lehet, hogy felvették valahová, de ő sem hiszi el, hogy ott gyökeret ver. Ui: egységben az erő, nszksz az eddigieket, és hajrá!
Jun 20, 2022 23:35:26

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jun 20, 2022 23:37:33
Válasz
(2)
Andi
Csetes figyelemkurva. Gammernél teleírta a falat, a retardokkal éjszakákat beszélgetett át.

ebből bizony nem lesz ledobott atombomba
Jun 20, 2022 23:37:33

Szerző: Én a vízilovakkal vagyok Jun 20, 2022 23:39:18
Válasz
(-11)
Na most ha jól látom két tábor lett itt, ki kivel van egy gyors leírás segítene ?
Jun 20, 2022 23:39:18

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jun 20, 2022 23:40:03
Válasz
(5)
Én a vízilovakkal vagyok
Na most ha jól látom két tábor lett itt, ki kivel van egy gyors leírás segítene ?

van sodi egymaga, és az összes troll ellene!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jun 20, 2022 23:40:03

Szerző: Ahmed von der WU kasse (Snecológus-pontszám: 17567x8) Jun 20, 2022 23:40:13
Válasz
(8)
technikai_proba
ebből bizony nem lesz ledobott atombomba

Hát a forum elég szépen felrobbant:-DD
Jun 20, 2022 23:40:13

Szerző: NINCSSEMMID Jun 20, 2022 23:40:16
Válasz
(0)
Én már azt várom hogy Endre újra a Titok c. filmet nézze :(
Jun 20, 2022 23:40:16

Szerző: - Jun 20, 2022 23:43:14
Válasz
(0)
Én a vízilovakkal vagyok

Vannak azok, akik recskásnak hívják sodikát, viszont szerintem ezek hülyék, nem követik a tudomány fejlődését, ugyanis az én táborom szerint sodika fasza már rég nem áll fel, viagrával sem, így recskázni se tud. Ezért indítványozom, hogy töröljék a sodipédiáról a recskás becenevezet és cseréljék ki puha slagra, vagy döglött pitonra. De az adminok gecik és nem cserélik. Ennyi röviden.
Jun 20, 2022 23:43:14

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) Jun 20, 2022 23:43:39
Válasz
(16)
Tisztelettel, egy kicsit összefoglalnám ezt a szartengert, lehet megéri elolvasni:
1) Laura be lett "szervezve", miközben Lajura önös érdekből és ingyen élésből követőket remélt magának. Mellékretard és kész.
2) Nem, nem kérünk tőle bocsánatot, mert egy faék egyszerűségű figyelemkurva és semmi más.
3) Azért került a képbe, mert Viktorsz emelte ki az ismeretlenségből és felelőtlenül tett esküt a cosa nostra mintájára.
4) Viktorsz remélt valamit a Lajurától, mert tett érte valamit, hogy kicsit megfuttassa a fogyatékos fejét.
5) Viktorsznak bejön Laura (megbaszta/nem baszta meg, magánügy és a lőtéri kutyát nem érdekli)
6) Ami Snecinek egy kicsit is jó, nekünk az rossz és fordítva.
7) Laura ebbe belekerült és oldja meg magának, senkit nem érdekel a sorsa.
8) Viktorsz azért megosztó, mert amikor éppen nem egy taktikai atomot dob le Snecire, akkor előszeretettel törzsvendég Tibi lájvjában és alkalmanként párhuzamosan fut 2 stream, mert mindenkinek kell a néző/pénz. Tibi főleg Judkával fossa a trash nézőket, ezért tekintik részint Viktorszt is sokat (fél)trashlégynek.
9) Összpontosítsuk energiáinkat Snecire, minden más olyan dolgokat szül, amire ennek a fórumnak részben semmi szüksége.

Na, citromos sör, csá.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Jun 20, 2022 23:43:39

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Jun 20, 2022 23:46:40
Válasz
(0)
Citromos sör? Domoszlói vagy?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jun 20, 2022 23:46:40

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jun 20, 2022 23:47:04
Válasz
(7)
Laura kamuból donéselt még Gammernek is, hogy a közelébe férkőzzön. Én még bízom benne, ilyet csak a legdörzsöltebb duplacsavaros trollok tesznek.
Jun 20, 2022 23:47:04

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) Jun 20, 2022 23:48:37
Válasz
(1)
MaxPayne
Citromos sör? Domoszlói vagy?

Mikbe vaty'? váci baszod, a legkeményebb. Mi tettük nyomorékká id. Náczi bácsi fiát félfalábbá. Csókolom a szívedet, apám.
Jun 20, 2022 23:48:37

Szerző: NINCSSEMMID Jun 20, 2022 23:49:51
Válasz
(1)
Amúgy meg ne szomorkodjunk!

Fifi élete a liveozás és az önmutogatás, ezt most lehet úgy érzi, hogy nem kell mert ott a Laura meg júniusi felpörgés meg bla bla..

Na de ezek nem tartanak sokáig. Majd ha megint rájön a kurvulás remélem eszébe jut, hogy nem liveozhat ám akárhonnan mert könnyen ugrik mostmár a melócsá!
Jun 20, 2022 23:49:51

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 20, 2022 23:50:18
Válasz
(1)
linziasztal
Mikbe vaty'? váci baszod, a legkeményebb. Mi tettük nyomorékká id. Náczi bácsi fiát félfalábbá. Csókolom a szívedet, apám.

Vác valóban erős. Faláb mellett PTSD-t okozott Tibinek is. A váci vasútőr is troll volt!
Jun 20, 2022 23:50:18

Szerző: Váci kalauz Jun 20, 2022 23:53:18
Válasz
(0)
Én egyedül azt nem értem, hogy a korcs miért nem livol. Mármint tudna kár örvendni, bőven lenne témája, be tudna vonzani rengeteg trash legyet és egyben a hülyét is akik vennének tagságot.
Jun 20, 2022 23:53:18

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jun 20, 2022 23:53:25
Válasz
(4)
szegedi barom
Laura, ha esetleg meg van még endre szaros gatyája, holnap elmennék érte.

Büdös zokni nem jó!? :D
Azt tényleg ott hagyta... de már kidobta! :D
HeTe!
Jun 20, 2022 23:53:25

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) Jun 20, 2022 23:53:26
Válasz
(1)
max5enutálnak
Vác valóban erős. Faláb mellett PTSD-t okozott Tibinek is. A váci vasútőr is troll volt!

Széjjelbaszkodok mindenki, gyere idee kutyaaa.
Na el lehet innen menni... most.
Megyünk már, megyünk.

Legendás felvétel, testrészem. :D
Jun 20, 2022 23:53:26

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) Jun 20, 2022 23:53:55
Válasz
(0)
MagyarVictor
Büdös zokni nem jó!? :D
Azt tényleg ott hagyta... de már kidobta! :D

Lényeg.
* ásít *
Jun 20, 2022 23:53:55

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 20, 2022 23:55:32
Válasz
(1)
linziasztal
Széjjelbaszkodok mindenki, gyere idee kutyaaa.
Na el lehet innen menni... most.
Megyünk már, megyünk.

Legendás felvétel, testrészem. :D

A nap végére azért röhögtem egy jót :D
SOHA TÖBBET NEM JÖVÖK VÁCRA!!!!
Jun 20, 2022 23:55:32

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) Jun 20, 2022 23:57:00
Válasz
(2)
max5enutálnak
A nap végére azért röhögtem egy jót :D
SOHA TÖBBET NEM JÖVÖK VÁCRA!!!!

Tesvéreim' nevében köszönjük szépen, jobban megy a tarhálós biznisz buszjegyre és anyám szívműtétjére.
Jun 20, 2022 23:57:00

Szerző: mifaaan (Snecológus-pontszám: 3326x1) Jun 20, 2022 23:58:26
Válasz
(0)
Váci kalauz
Én egyedül azt nem értem, hogy a korcs miért nem livol. Mármint tudna kár örvendni, bőven lenne témája, be tudna vonzani rengeteg trash legyet és egyben a hülyét is akik vennének tagságot.

Mert a testőre letiltotta róla. Ilyen etyszerű ez
Jun 20, 2022 23:58:26

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 20, 2022 23:59:30
Válasz
(0)
Na, mindenki tegye be ezt alvós livenak, ránk fér egy kis nevetés.
trashvod.com/w/gKZp9B3R2ge8A4nrQFLCiv
Jun 20, 2022 23:59:30

Szerző: Endre Jun 20, 2022 23:59:56
Válasz
(0)
Szia Laura! Kérlek oldj fel!!! Tényleg elraktam az egyik használt bugyidat, de nem tudtam hirtelen mit tegyek!!! A hétvégén esküszöm visszaviszem!!!!!
Jun 20, 2022 23:59:56

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 21, 2022 00:00:22
Válasz
(5)
Laura és Viktor én a helyetekben azért vigyáznék a MC Istivel… még a szeme sem áll jól
Jun 21, 2022 00:00:22

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) Jun 21, 2022 00:02:42
Válasz
(-1)
A KIRENDELT GONDNOK
Laura és Viktor én a helyetekben azért vigyáznék a MC Istivel… még a szeme sem áll jól

A szeme úgy áll, ahogy az anyja akarja nyugi.

Már önmagában egy vajazó késsel vágnám el a torkát, amit 3 órán keresztül egy téglán csorbítottam, amikor azt mondja: Na, van itt pepszikóla.

Jun 21, 2022 00:02:42

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jun 21, 2022 00:05:37
Válasz
(5)
Medvehagymás vekni
Nekem a múltheti melócsás kifogások ütötték meg a fülemet:
- csak dokumentációt kell olvasni, meg amúgyis mindenki szabadságon van.

Kurva érdekes módon, a Gyagyás összes melóhelyén valahogy neki soha nem jut feladat.

"a lead developer szabadságon van/nem ér rá velem foglalkozni"

"átszervezték a vezetőséget és nekem senki nem adott feladatot"

"majd ha felvesznek egy project managert, akkor indul a project amire felvettek"

A Gyagyás nagymester a munkahelyi tujázásban. Persze minél jobban szétvan esve agyilag annál kevésbé képes elangolnázni sokáig. Szóval szerintem a munkahely kutatás mellett a másik jó stratégia ha nem hagyunk neki nyugtot, hogy véletlenül se tudjon a melócsára koncentrálni. Ilyen szempontból teljesen fasza volt Viktorék akciója. Most nem a tranyón hanem Laurán pörög, minden idejét elviszik a trashlegyek a pénzét meg a trash videósok. :)
Jun 21, 2022 00:05:37

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Jun 21, 2022 00:06:31
Válasz
(1)
linziasztal

Citromossör es nem domoszlai vagy?!
Ajjaj! Akkor bizony buzi vagy. :)
Jun 21, 2022 00:06:31

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) Jun 21, 2022 00:13:31
Válasz
(3)
MaxPayne
Citromossör es nem domoszlai vagy?!
Ajjaj! Akkor bizony buzi vagy. :)

Lennyék, de nyem éjted. Főszabály szerint ez nem sör, amit a picsámba locsolok.
Jójójóó, khujvaanyádmá, tiltalak.
Jun 21, 2022 00:13:31

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Jun 21, 2022 00:14:42
Válasz
(1)
linziasztal
Lennyék, de nyem éjted. Főszabály szerint ez nem sör, amit a picsámba locsolok.
Jójójóó, khujvaanyádmá, tiltalak.

Jol van! Remeltem, hogy veszed a poent!
Nyalom a segged!
Jun 21, 2022 00:14:42

Szerző: Nyugimá Jun 21, 2022 00:16:28
Válasz
(12)
Jun 21, 2022 00:16:28

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 21, 2022 00:18:33
Válasz
(10)
Levelezo tagozathoz akkor lenne kerdesem:

par napja kiirtuk egy kozvetito, Oliver nevet. Szoba kerult hogy a pupos neki konyorog meloert, az is kiderult hogy kozvetitette mar ki.

Ot en kerestem meg, leirtam hogy kicsoda, micsoda ez az ember. Megdobbent, csodalkozottt fogadkozott hogy tobbet nem kozvetiti ki.

Mivel ebben eddig lehetett eljutni, kitettem ide a teljes nevet, elerhetosegeit, stb. gondolvan, hogy ha tobben is megerositjuk a pupost illetoen, a jovoben nem csabitja majd a jutalek hogy kikozvetitse.

Esetleg rajtam kivul es levelezon kivul mas irt neki? szombaton raktam ki ha jol emlekszem, aki hianyolt infokat, az esetleg ezt pont nem latta? vagy nem erezte fontosnak hogy a jovoben Endre ne tudjon atverni cegeket?
anschluss
Jun 21, 2022 00:18:33

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) Jun 21, 2022 00:19:01
Válasz
(2)
MaxPayne
Jol van! Remeltem, hogy veszed a poent!
Nyalom a segged!

Csókolom a szíved, apám!!
Jun 21, 2022 00:19:01

Szerző: Basom_Assad Jun 21, 2022 00:26:31
Válasz
(0)
Én azért pozitívan próbálok tekinteni a dolgokra : sneci mennyibe került neked az alfa osztag és a megay harcos hogy feltámadjon? 1-2 törlesztő?
NEAAAHH
Jun 21, 2022 00:26:31
« 9745 9746 9747 9748 9749 9750 9751 9752 9753 9754 »
1733422 komment.

109 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™