a cigánycsaj nem rossz, de blogina hangjától kiráz a hideg.......
A gyanúsítottak kussoljanak.
Az kurva nagy lesz, amikor a két ünnep között görcsösen albérletet keres magának.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Kisfosos, ki lettek már téve netre a trollakták? Még mindig nem találtam semmit a nevemre keresve, hahó!
Akkor keress az ő nevére... LOL
Ezen lehet és kell is változtatni. Már ha nem kamu az egész.
Banshee kék, és kérte. Eggyel fölöttem. Én meg leszarom ha kamázol.
Én pedig Banshee-nek válaszoltam. A bekékülés alatt pedig 9 like-ot értettem. De ha már ez a stílus, én meg öttészarom, hogy te mit szarsz le.
Ennyi.
Próbáld meg a napi hatszori levélküldést, lehetőleg legyenek benne boldozott követelések is. Ennek tuti nem tud majd ellenállni!
na, bazmeg, engem ma tobb ember elott azzal fenyegettek meg, hogy az Orszagos Rendorfokapitanysaggal egyutt leszek beperelve.
De szerintem ettol meg jol alszok. Mint tarstettes alperes vagy ilyesmi. Sok a futobolond.
* ásít *
erre már
kivertem, ragad is a monitor!!!!!
Bodryhajú szakmunkás tanuló, vagy hiányos fogazatú, magában motyorászó zokni-szandálos divatdiktátor volt az úriember?
Ennyi.
Miért itt teszed közzé? Nem ismered Zsery mélcímét?
Máskor normális emberrel kezdek.
Egyszerre három különböző ügyfélnek dolgozok (és nem, a Rocskai Gergő továbbra sincs ezek között), de egyik sem volt ilyen szemét, hogy pár nap késedelem miatt kiakadjon, hanem ehelyett mindegyik megértette, hogy nekem itt Berlinben nem feltétlenül sikerül minden a terveim szerint, de erről még becsületesen igyekszem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Elmaradt haszonról hallottál már?
Nem sikerül? Ne aludj éjszaka!
Tehát mind a négy megrendelődnél késések vannak? Te tényleg 24 órában vered a faszod odakint?
She was a dude.
Éjfélkor, de legkésőbb fél 1-kor én lefekszem, akármi van.
És reggelre meg nem állítom be az órát, kelek amikor kelek.
Az alvásból nem engedek, mert kialvatlan senki kedvéért nem leszek.
Magyarul mindhármat átbasztad! :))))
Hogy is írtad Zserynek?
"Tudom ígérni, hogy a munkában pontos, megbízható és becsületes leszek, de szerintem ebben a vonatkozásban legutóbb sem okoztam csalódást."
Mi a faszért lenne veled nagyvonalú? Fizetett, várja a feltételek szerinti teljesítést. Megadtad neki? Nem. Akkor meg mi a faszt akarsz? Miért érdekelje a hasafájásod?
Nem munka után édes a pihenés?
De arra nem gondoltál még soha, hogy a "vadidegen megrendelők" mind Veranéni ismerősei, akik a már évek óta kukába került, vagy soha nem is élesített rendszereik hegesztgetését adják ki neked, hogy nyugodtan programozósat játszhass, ötven megás adatbázisokat ide-oda konvertálgatva?
szerintem te nemsokára hazaköltözöl.
Igyekszem túllépni ezt az állapotot.
Ez az álmom, hogy többé ne kelljen erre építenem.
Mert csajt szerezni is csak így van esélyem.
A csibék állítólag nem bírják, ha valaki nem teljesen önálló.
Nem honném hogy 15 -el lógsz neki.
Trollz, az igazi poén az lenne ha a flepnis nem utalna Zserynek. :-D
Mert a kiskakasok igen?
Ezt majd az illetékes hatóságok vizsgálata fogja megállapítani. Szerintem egyetlen alkalom felett sem fognak szemet hunyni, és biztos volt több is, de majd meglátjuk.
Hanem Vera neni?
Tudod, én őszintén csodálom a tavalyi vendéglátóm energiáit és tenniakarását, amivel már 23 éves kora óta mindent megtett, hogy idekint maradhasson.
Én magamról sajnos tudom, hogy a mindenbe nem fér bele semmilyen, szakmámom kívüli elfoglaltság, így ilyen vonatkozásban a minden nálam nem játszik, de azt igyekszem eltanulni tőle, hogy a szakmámon belól igenis mindent megtegyek ennek érdekében.
Neki sem dolgozom semmit.
Bérletre.
Nincs alkalom, mert az idióta visszakapja a szaros pénzét.
És megdögölhet utána.
Mindenki értesítve lesz, amikor Gery visszakapta a szaros pénzét.
szenteste napján fogod feltolni a seggébe a putrija előtt?
Pedig benned a nemzetközi shikerre predesztináló szenvedély és energiakavalkád fortyog! Hogyhogy nem játszik, nyeméjtyem...
Ma is dolgozom.
Ma is voltam nyelvsuliban.
Ugyanis járok oda is, csak már nem heti négyszer.
A csibék azt nem bírják ha valakinek olyan ocsmány kinézete van, mint a tiéd.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
jó kérdés.
Azt vesztetted el?
Feldugod neki karácsonykor a szaros putrija előtt?
Egyébként meg jéé, válaszoltál az egyik kérdésemre! Akkor most nézzük a másikat: elmaradt haszonról hallottál már?
Akarod, hogy változtassunk ezen?
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
A melók 0%-os készültségi állapota alapján ennek az eltanulásban sem jutottál előbbre, mint ahol 3 hónapja vagy akár 3 éve voltál.
Klembala Géza
Dec 09, 2014 17:31:36
* kilencedike van, idegesen toporog *
Dec 09, 2014 17:31:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 09, 2014 17:33:47
x30)
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 09, 2014 17:34:28
x30)
broni. Elnézést.
~
Dec 09, 2014 17:41:56
Vigyâzz broni, a bânyaló mindjârt rálép at IQ-dra!
Dec 09, 2014 17:41:56
broni
Dec 09, 2014 17:43:12
borni számára igen:
youtu.be/KgWd-ZrBa3c?t=4m28s
youtu.be/KgWd-ZrBa3c?t=4m28s
a cigánycsaj nem rossz, de blogina hangjától kiráz a hideg.......
Dec 09, 2014 17:43:12
Klembala Géza
Dec 09, 2014 17:51:53
A gyanúsítottak kussoljanak.
Dec 09, 2014 17:51:53
kis meleg szarvas
Dec 09, 2014 18:10:06
ma is sírtál, vadászbika?
Dec 09, 2014 18:10:06
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 09, 2014 18:22:54
x16)
ma is sírtál, vadászbika?
Az kurva nagy lesz, amikor a két ünnep között görcsösen albérletet keres magának.
töppedt buzigolyók
Dec 09, 2014 18:45:50
Kisfosos, ki lettek már téve netre a trollakták? Még mindig nem találtam semmit a nevemre keresve, hahó!
Dec 09, 2014 18:45:50
Magyar Harcos
(
x4)
Dec 09, 2014 19:05:26
x4)
Akkor keress az ő nevére... LOL
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:05:35
Fórizs Eszter feljelent zsarolás, zaklatás, rágalmazás és becsületsértés miatt. Azt hiszem, nem hagytam ki semmit. Még jó, hogy egyéb törvényi tényállásokat nem ismer, különben azokat is rámhúzná. Sűrgősen szükségem lesz egy jó berlini ügyvédre.
Dec 09, 2014 19:05:35
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 19:10:55
x24)
Hol van ez a kontent?
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:16:21
Ha tőlem kérded, az egyik email fiókomban.
Dec 09, 2014 19:16:21
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 19:18:00
x24)
Szerintem közkinccsé kéne tenni a snecológus társadalom okulására.
-
Dec 09, 2014 19:19:49
Még jó, hogy egyéb törvényi tényállásokat nem ismer, különben azokat is rámhúzná.
Ezen lehet és kell is változtatni. Már ha nem kamu az egész.
Dec 09, 2014 19:19:49
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:22:00
Az a baj, hogy elég unalmas műsort produkált a hímnő, ezért kíméltem meg a fórumot a teljes beszélgetéstől. De ha bekékül a kérésed, mindent bemásolok.
Dec 09, 2014 19:22:00
-
Dec 09, 2014 19:25:58
Az a baj, hogy elég unalmas műsort produkált a hímnő, ezért kíméltem meg a fórumot a teljes beszélgetéstől. De ha bekékül a kérésed, mindent bemásolok.
Dec 09, 2014 19:25:58
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:30:14
Én pedig Banshee-nek válaszoltam. A bekékülés alatt pedig 9 like-ot értettem. De ha már ez a stílus, én meg öttészarom, hogy te mit szarsz le.
Dec 09, 2014 19:30:14
sodileaks
(
x10)
Dec 09, 2014 19:45:05
x10)
Dec 09, 2014 19:45:05
lehet, hogy neked unalmas, de talán a többiek jól szórakoznának rajta, úgyhogy bemásolhatnád ide. Most úgysincs porondon egyik retard sem, jöhet a kontent, hahó. Dec 09, 2014 19:45:05
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:45:21
Ez hamar összejött!
Date: Dec., 8 at 05:14
To: [email protected], [email protected]
From: xxxxx
Tisztelt Fórizs Eszter!
A tegnapi napon jutott a tudomásomra, hogy Kiss Endre Farkas az Ön bankszámláján keresztül jut hozzá illegális jövedelemhez a feketén végzett munkáiért. Ez, valamint az adóelkerülés már önmagában is törvénysértő, de - mint megtudtam - Kiss úr még egy előre kifizetett munkát sem volt hajlandó a vállalt határidőre megcsinálni, ami már a csalás gyanúját is felveti. Kilátásban van tehát az Önök párosa ellen egy NAV-vizsgálat, valamint egy rendőrségi nyomozás bűncselekmény gyanújával.
Ne haragudjon, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért éri meg Önnek ez az óriási kockázatvállalás? Talán szerelmes ebbe a link alakba? Vagy százalékot szed Kiss pénzeiből? Kíváncsian várom a válaszát!
Tisztelettel,
xxxx
Date: Dec., 8 at 05:14
To: [email protected], [email protected]
Tisztelt Fórizs Eszter!
A tegnapi napon jutott a tudomásomra, hogy Kiss Endre Farkas az Ön bankszámláján keresztül jut hozzá illegális jövedelemhez a feketén végzett munkáiért. Ez, valamint az adóelkerülés már önmagában is törvénysértő, de - mint megtudtam - Kiss úr még egy előre kifizetett munkát sem volt hajlandó a vállalt határidőre megcsinálni, ami már a csalás gyanúját is felveti. Kilátásban van tehát az Önök párosa ellen egy NAV-vizsgálat, valamint egy rendőrségi nyomozás bűncselekmény gyanújával.
Ne haragudjon, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért éri meg Önnek ez az óriási kockázatvállalás? Talán szerelmes ebbe a link alakba? Vagy százalékot szed Kiss pénzeiből? Kíváncsian várom a válaszát!
Tisztelettel,
xxxx
Dec 09, 2014 19:45:21
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:46:31
Date: Dec., 9 at 03:51
To: xxxxx
From: Eszter Fórizs [email protected]
Tisztelt xxxxx!
Sodinak kölcsön adtam pénzt, ő meg megadta nekem. Rágalmazásért és becsületsértésért én fogom feljelenteni magát.
Megadná a pontos címét és születési adatát, anyja nevét, személyi igazolványszámát? Előre is köszönöm.
Üdvözlettel: dr. Fórizs Eszter.
Még 6 levél jön.
Tisztelt xxxxx!
Sodinak kölcsön adtam pénzt, ő meg megadta nekem. Rágalmazásért és becsületsértésért én fogom feljelenteni magát.
Megadná a pontos címét és születési adatát, anyja nevét, személyi igazolványszámát? Előre is köszönöm.
Még 6 levél jön.
Dec 09, 2014 19:46:31
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:47:14
Date: Dec., 9 at 14:04
To: Eszter Fórizs [email protected]
Tisztelt Fórizs Eszter!
Köszönöm a válaszát!
Tudok a kölcsönről is, de most nem arról beszélek. Írásos bizonyítékaim vannak róla, hogy Sodi a munkabérét az Ön bankszámlájára kéri és az elvégzett munkáról nem ad semmilyen számlát (már amikor egyátalán hajlandó elvégezni azt). Úgyhogy azt javaslom, a kölcsönről szóló magyarázatokat tartogassa a NAV-nak, a rendőrségnek, a bíróságnak. Most mondhatnám, hogy utóbbi helyen találkozunk, de biztos félreértené. Sosem fogja megtudni, ki vagyok, ha én nem szeretném. Legfeljebb a hallgatóság közé fogok beülni a tárgyalására, ha éppen ráérek megnézni, ahogy elítélik Önt és pederaszta bűntárást.
Egy gyros-tálra ne hívjam meg esetleg? Én sem Öntől kértem el a személyes adatait, hanem kinyomoztam őket. Sajnos Ön sem spórolhatja meg ezt a munkát velem kapcsolatban.
Üdvözlettel:
xxxxx
Tisztelt Fórizs Eszter!
Köszönöm a válaszát!
Tudok a kölcsönről is, de most nem arról beszélek. Írásos bizonyítékaim vannak róla, hogy Sodi a munkabérét az Ön bankszámlájára kéri és az elvégzett munkáról nem ad semmilyen számlát (már amikor egyátalán hajlandó elvégezni azt). Úgyhogy azt javaslom, a kölcsönről szóló magyarázatokat tartogassa a NAV-nak, a rendőrségnek, a bíróságnak. Most mondhatnám, hogy utóbbi helyen találkozunk, de biztos félreértené. Sosem fogja megtudni, ki vagyok, ha én nem szeretném. Legfeljebb a hallgatóság közé fogok beülni a tárgyalására, ha éppen ráérek megnézni, ahogy elítélik Önt és pederaszta bűntárást.
Egy gyros-tálra ne hívjam meg esetleg? Én sem Öntől kértem el a személyes adatait, hanem kinyomoztam őket. Sajnos Ön sem spórolhatja meg ezt a munkát velem kapcsolatban.
Üdvözlettel:
xxxxx
Dec 09, 2014 19:47:14
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:50:21
Date: Dec., 9 at 15:34
Tisztelt xxxxx!
Az Ön írásos bizonyítékai nem léteznek, és ha Sodi a feltételezés szerinti munkabérének átutalását tartozása fejében az én számlámra utalná is át, akkor sem követnék el bűncselekményt, mert a tartozását fizetné ki.
Így hát Önnek ez az aljas vádaskodása nem áll meg. Ön egy inkorrekt ember, mivel név és arc nélkül vádaskodik. Nyilván nem jó szándékból, hanem aljas indokból vezettetve ( Vajon nem a lejáratásomon fáradozik, titkosszolgálati megbízásból? Oh én csak kérdezek! Kérdezni meg szabad!). Alaptalanúl vádaskodik. Ilyen emberrel enni nem kívánok, és sajnálom, hogy sokat zaklat. Ez nem lesz Önnek könnyű menet!
Tisztelt xxxxx!
Az Ön írásos bizonyítékai nem léteznek, és ha Sodi a feltételezés szerinti munkabérének átutalását tartozása fejében az én számlámra utalná is át, akkor sem követnék el bűncselekményt, mert a tartozását fizetné ki.
Így hát Önnek ez az aljas vádaskodása nem áll meg. Ön egy inkorrekt ember, mivel név és arc nélkül vádaskodik. Nyilván nem jó szándékból, hanem aljas indokból vezettetve ( Vajon nem a lejáratásomon fáradozik, titkosszolgálati megbízásból? Oh én csak kérdezek! Kérdezni meg szabad!). Alaptalanúl vádaskodik. Ilyen emberrel enni nem kívánok, és sajnálom, hogy sokat zaklat. Ez nem lesz Önnek könnyű menet!
Dec 09, 2014 19:50:21
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 19:51:30
x24)
Eddig jó.
Jogosulatlan adatkezelést akart elkövetni a hölgyúr?
Jogosulatlan adatkezelést akart elkövetni a hölgyúr?
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:52:08
Date: Dec., 9 at 16:34
Tisztelt Fórizs Eszter!
Nekem feleslegesen hazudozik, én csak a(z egyik) feljelentő vagyok, nem a bíró. Nem segít az sem, ha kiforgatja a szavaimat. Méghogy Sodi utal Önnek? Ne vicceljünk már! Ez még feltételezés szintjén sem merült fel. Mindketten tudjuk, hogy Sodinak nincsen bankszámlája, kizárlóag a Western Union szolgáltatásával tud pénzhez hozzájutni Berlinben. És Ön pont így juttatja el a Sodi megbízói által az Ön számlájára utalt pénzt a hazaáruló kis barátjának. Higgye el, ha nem lenne nagy bajban, nem koptatnám a billentyűzetet. Ezeknek nézzen utána: fekete munka, adóelkerülés, csalás, sikkasztás.
Az adóságok törlesztése egyébként sem az erőssége Sodinak. Még azt a 2000 azaz kétezer forintot sem volt képes megadni, amit Kruchió Sándor adott neki kölcsön 2 éve.
Ha gondolja, megírhatja Sodi pontos berlini címét, mert akkor legalább emiatt nem kell majd Önt zavarnia a rendőrségnek. Tudom, hogy gyakran változik, úgyhogy az aktuálisra gondoltam.
Üdvözlettel:
xxxxx
Tisztelt Fórizs Eszter!
Nekem feleslegesen hazudozik, én csak a(z egyik) feljelentő vagyok, nem a bíró. Nem segít az sem, ha kiforgatja a szavaimat. Méghogy Sodi utal Önnek? Ne vicceljünk már! Ez még feltételezés szintjén sem merült fel. Mindketten tudjuk, hogy Sodinak nincsen bankszámlája, kizárlóag a Western Union szolgáltatásával tud pénzhez hozzájutni Berlinben. És Ön pont így juttatja el a Sodi megbízói által az Ön számlájára utalt pénzt a hazaáruló kis barátjának. Higgye el, ha nem lenne nagy bajban, nem koptatnám a billentyűzetet. Ezeknek nézzen utána: fekete munka, adóelkerülés, csalás, sikkasztás.
Az adóságok törlesztése egyébként sem az erőssége Sodinak. Még azt a 2000 azaz kétezer forintot sem volt képes megadni, amit Kruchió Sándor adott neki kölcsön 2 éve.
Ha gondolja, megírhatja Sodi pontos berlini címét, mert akkor legalább emiatt nem kell majd Önt zavarnia a rendőrségnek. Tudom, hogy gyakran változik, úgyhogy az aktuálisra gondoltam.
Üdvözlettel:
xxxxx
Dec 09, 2014 19:52:08
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:53:28
Date: Dec., 9 at 20:15
Tisztelt xxxxx!
Miért néz engem hülyének?
Ön igen vicces. De nem mindig.
Tisztelt xxxxx!
Miért néz engem hülyének?
Ön igen vicces. De nem mindig.
Dec 09, 2014 19:53:28
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:54:36
Date: Dec., 9 at 20:33
Tisztelt Fórizs Eszter!
Tökéletesen tisztában vagyok az értelmi képességeivel. Ön valaha egy jobb sorsra érdemes átlagos ember volt, de az idők folyamán sajnos eléggé megbolondult. Azonban a már eleve fogyatékosnak született Sodinál még mindig több esze van, így biztos tisztában van azzal, hogy amibe Önt belerángatta, azt a törvény bünteti.
Azt hiszem, megfelelően tájékoztattam a névtelen bejelentéseimről. Nyomtassa ki a leveleimet és mutassa majd meg a rendőröknek, pénzügyőröknek, hátha engem ítélnek el Ön helyett.
Üdvözlettel:
xxxxx
(fedőnevem: Kakukk)
Tisztelt Fórizs Eszter!
Tökéletesen tisztában vagyok az értelmi képességeivel. Ön valaha egy jobb sorsra érdemes átlagos ember volt, de az idők folyamán sajnos eléggé megbolondult. Azonban a már eleve fogyatékosnak született Sodinál még mindig több esze van, így biztos tisztában van azzal, hogy amibe Önt belerángatta, azt a törvény bünteti.
Azt hiszem, megfelelően tájékoztattam a névtelen bejelentéseimről. Nyomtassa ki a leveleimet és mutassa majd meg a rendőröknek, pénzügyőröknek, hátha engem ítélnek el Ön helyett.
Üdvözlettel:
xxxxx
(fedőnevem: Kakukk)
Dec 09, 2014 19:54:36
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 19:55:47
Date: Dec., 9 at 20:37
Tisztelt xxxxx!
Ki fogom nyomtatni, és meg fogom mutatni, ne aggódjon.
Sodi nem rángatott bele semmibe, és nem követettem el bűncselekményt. Az Ön levelei meg zsarolásnak minősülnek, valamint zaklatásnak rágalmazásnak, és becsületsértésnek.
THE END.
Tisztelt xxxxx!
Ki fogom nyomtatni, és meg fogom mutatni, ne aggódjon.
Sodi nem rángatott bele semmibe, és nem követettem el bűncselekményt. Az Ön levelei meg zsarolásnak minősülnek, valamint zaklatásnak rágalmazásnak, és becsületsértésnek.
THE END.
Dec 09, 2014 19:55:47
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 19:57:20
x24)
Meg terrorcselekménynek.
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 19:58:40
x24)
Ja, egy titkosszolgálat pont egy olyan trnaszneművel fog foglalkozni? Mifaan?
sodileaks
(
x10)
Dec 09, 2014 20:00:39
x10)
Most aztán jól fel leszel jelentve a világegyetem valamennyi titkosszolgálatánál, valamint az orfk, brfk-nál. A feljelentést a hírháttér kiscsapata fogja megírni és kézbesíteni. Nem lennék a helyedben. :(
Ennyi.
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 20:03:25
Még jó, hogy a hivatali címemről írtam neki, és nem a privátról. (pr)
Örülnék, ha mostmár Andi is válaszolna. Őt is zaklattam ugyanis. Ha olvasod ezt, válaszolj!
Örülnék, ha mostmár Andi is válaszolna. Őt is zaklattam ugyanis. Ha olvasod ezt, válaszolj!
Dec 09, 2014 20:03:25
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 09, 2014 20:08:03
x9)
Még jó, hogy a hivatali címemről írtam neki, és nem a privátról. (pr)
Próbáld meg a napi hatszori levélküldést, lehetőleg legyenek benne boldozott követelések is. Ennek tuti nem tud majd ellenállni!
Schwezoff Dávid
Dec 09, 2014 20:39:32
Most aztán jól fel leszel jelentve a világegyetem valamennyi titkosszolgálatánál, valamint az orfk, brfk-nál. A feljelentést a hírháttér kiscsapata fogja megírni és kézbesíteni. Nem lennék a helyedben. :(
na, bazmeg, engem ma tobb ember elott azzal fenyegettek meg, hogy az Orszagos Rendorfokapitanysaggal egyutt leszek beperelve.
De szerintem ettol meg jol alszok. Mint tarstettes alperes vagy ilyesmi. Sok a futobolond.
* ásít *
Dec 09, 2014 20:39:32
Schwezoff Dávid
Dec 09, 2014 20:41:55
legyen valami szorakozas is estere:
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F09%2Fbarbara-palvin-osszetori-a-magyar-internetet%2F
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F09%2Fbarbara-palvin-osszetori-a-magyar-internetet%2F
Dec 09, 2014 20:41:55
broni
Dec 09, 2014 21:17:40
legyen valami szorakozas is estere:
erre már
kivertem, ragad is a monitor!!!!!
Dec 09, 2014 21:17:40
broni
Dec 09, 2014 21:19:53
molnár krisztián:nehogy a törpe meg fráter elcsaljon valahova, hogy kapsz pálinkát meg bóti cigit, mer meg akarnak enni!!!!
Dec 09, 2014 21:19:53
alpaka nagyi
Dec 09, 2014 21:35:07
* ásít *
* ásít *
Bodryhajú szakmunkás tanuló, vagy hiányos fogazatú, magában motyorászó zokni-szandálos divatdiktátor volt az úriember?
Dec 09, 2014 21:35:07
sodika
Dec 09, 2014 21:49:05
Ok, kivételesen megtöröm az idei csendet.
Gery, a megbízást visszamondom, lófaszt a seggedbe.
Legkésőbb jövő hétfőig elintézem, hogy Eszter visszautalja neked a szaros pénzedet.
Remélem, hosszú és fájdalmas halálod lesz.
Legkésőbb jövő hétfőig elintézem, hogy Eszter visszautalja neked a szaros pénzedet.
Dec 09, 2014 21:49:05
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 09, 2014 21:51:48
x30)
Na mi az, csak nem taknyos lett Fóris nózija? Pedig olyan magabiztosnak tűnt a levelezésből.
Ezt a kommentedet most meddig leszünk kénytelenek beosztani?
Ezt a kommentedet most meddig leszünk kénytelenek beosztani?
sodileaks
(
x10)
Dec 09, 2014 21:51:57
x10)
Dec 09, 2014 21:51:57
Hát mondhat ilyet egy igaz keresztény? Dec 09, 2014 21:51:57
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 21:53:53
x24)
Púpon kitört az ószövetségi düh.
snecigeci
(
x44)
Dec 09, 2014 21:54:07
x44)
Nahát, megijedt a hölgyúr?
She was a dude.
sodileaks
(
x10)
Dec 09, 2014 21:54:20
x10)
Különben is miért sírsz? Szaros 40 euro ide-oda nem szoroz, baszod. Legfeljebb kihagysz két bulit.
Ennyi.
xray
Dec 09, 2014 21:54:57
Ok, kivételesen megtöröm az idei csendet.
Miért itt teszed közzé? Nem ismered Zsery mélcímét?
Dec 09, 2014 21:54:57
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 21:56:06
x24)
Huba mikor lesz feljelentve?
Jövő héten?
Jövő héten?
sírógörcs
Dec 09, 2014 21:56:24
Remélem hosszú, szomorú karácsonyod lesz az utcán, sodi.
Dec 09, 2014 21:56:24
snecigeci
(
x44)
Dec 09, 2014 21:56:39
x44)
Remélem jó lecke volt. Máskor végezd el a munkát határidőre.
She was a dude.
sodika
Dec 09, 2014 21:56:49
A 15 ezer forint napi késedelmi kamata 0,863013698630137 Ft.
Gondoskodom róla, hogy 15-én 15.030 forintot kapj képhez.
Mind a 30 forint késedelmi kamatot megkapod.
Nem, Eszterrel nem is beszéltem, csak olvasom, mit leveleztetek vele.
Anyátokat zaklassátok egyébként.
Gondoskodom róla, hogy 15-én 15.030 forintot kapj képhez.
Mind a 30 forint késedelmi kamatot megkapod.
Nem, Eszterrel nem is beszéltem, csak olvasom, mit leveleztetek vele.
Anyátokat zaklassátok egyébként.
Dec 09, 2014 21:56:49
Fajti
Dec 09, 2014 21:57:36
Hát igen, a flódnis (számlája) 40 eurót végül is simán megér. Ha nem lenne, buknád a többi megrendelődet is, aki nem hajlandó Western Unionnal pénzt küldeni. :(
Dec 09, 2014 21:57:36
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 21:58:54
x24)
Milyen zaklatás? Mondta a hölgyúr hogy nem akar Hubával kommunikálni?
sodika
Dec 09, 2014 21:59:05
Remélem jó lecke volt. Máskor végezd el a munkát határidőre.
Egyszerre három különböző ügyfélnek dolgozok (és nem, a Rocskai Gergő továbbra sincs ezek között), de egyik sem volt ilyen szemét, hogy pár nap késedelem miatt kiakadjon, hanem ehelyett mindegyik megértette, hogy nekem itt Berlinben nem feltétlenül sikerül minden a terveim szerint, de erről még becsületesen igyekszem.
Dec 09, 2014 21:59:05
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 09, 2014 21:59:30
x30)
Púp, ugye 15-éig az összes többi megrendelődnek is kamatostul visszaküldöd a Fóris közvetítette pénzeket?
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 21:59:36
x24)
Mennyivel lógsz amúgy a flepnisnek?
Berlini troll
Dec 09, 2014 21:59:48
Egy hét kell Recsy 40 euró összekoldulásához? Ez ám az élet! Vagy vonattal küldöd neki?
Dec 09, 2014 21:59:48
alpaka nagyi
Dec 09, 2014 22:00:15
A 15 ezer forint napi késedelmi kamata 0,863013698630137 Ft.
Elmaradt haszonról hallottál már?
Dec 09, 2014 22:00:15
snecigeci
(
x44)
Dec 09, 2014 22:00:41
x44)
Inkább köszönd meg zserynek, hogy rendre idomít. Szép szóból soha nem tanulnád meg, hogy hogy kell rendesen, határidőket betartva dolgozni.
She was a dude.
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 22:00:42
x24)
Nem sikerül? Ne aludj éjszaka!
snecigeci
(
x44)
Dec 09, 2014 22:01:49
x44)
Tehát mind a négy megrendelődnél késések vannak? Te tényleg 24 órában vered a faszod odakint?
sodika
Dec 09, 2014 22:02:12
És igen, minden korábbi aljassága dacára nem gondoltam volna, hogy képes arra, hogy a berlini életemet megnehezítse, amikor éppen van olyan helyzetben, hogy nagyvonalúan meg is könnyíthetné.
Ha ezzel kapcsolatban vadidegen megrendelők, akiknek se kutyájuk, se macskájuk nem vagyok, képesek egymástól függetlenül maximális megértést tanúsítani, alapos okkal feltételeztem, hogy még Gerybe is szorult ennyi emberség, de a jelek szerint ez súlyos tévedés volt a részemről.
Ha ezzel kapcsolatban vadidegen megrendelők, akiknek se kutyájuk, se macskájuk nem vagyok, képesek egymástól függetlenül maximális megértést tanúsítani, alapos okkal feltételeztem, hogy még Gerybe is szorult ennyi emberség, de a jelek szerint ez súlyos tévedés volt a részemről.
Dec 09, 2014 22:02:12
sodika
Dec 09, 2014 22:03:25
Dec 09, 2014 22:03:25
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 09, 2014 22:03:57
x30)
Egyszerre három különböző ügyfélnek dolgozok, de egyik sem volt ilyen szemét, hogy pár nap késedelem miatt kiakadjon
Magyarul mindhármat átbasztad! :))))
Hogy is írtad Zserynek?
"Tudom ígérni, hogy a munkában pontos, megbízható és becsületes leszek, de szerintem ebben a vonatkozásban legutóbb sem okoztam csalódást."
Solymári Róbert
Dec 09, 2014 22:05:30
Akkor most utalhatok Eszter számlájára vagy már viszik börtönbe? Segíts, Endre! Én már nagyon fizetős hangulatban vagyok, de addig nem merek amíg ezt nem tisztáztuk! Egyszerre három különböző ügyfélnek dolgozok (és nem, a Rocskai Gergő továbbra sincs ezek között), de egyik sem volt ilyen szemét, hogy pár nap késedelem miatt kiakadjon, hanem ehelyett mindegyik megértette, hogy nekem itt Berlinben nem feltétlenül sikerül minden a terveim szerint, de erről még becsületesen igyekszem.
Dec 09, 2014 22:05:30
sodika
Dec 09, 2014 22:06:07
Egyébként abba a melóba, amiből Gery meg fogja kapni a pénzét, még bele sem kezdtem, pedig a megrendelő múlt hétre várta volna. De nem életbevágó, ezért szerencsére elviseli. Szintén egy olyan dolog, aminél a munkát a dokumentáció átolvasásával kell elkezdenem, és ehelyett megcsinálhattam volna Gery szarját is, de ezek után szarok a fejére.
Ennyi.
Ennyi.
Dec 09, 2014 22:06:07
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 22:06:22
x24)
És igen, minden korábbi aljassága dacára nem gondoltam volna, hogy képes arra, hogy a berlini életemet megnehezítse, amikor éppen van olyan helyzetben, hogy nagyvonalúan meg is könnyíthetné.
Mi a faszért lenne veled nagyvonalú? Fizetett, várja a feltételek szerinti teljesítést. Megadtad neki? Nem. Akkor meg mi a faszt akarsz? Miért érdekelje a hasafájásod?
Berlini troll
Dec 09, 2014 22:06:56
Milyen életed lehet, hogy mindig arra építesz, hogy megszánnak?
Gery embersége ott kezdődött, hogy megszánt téged és előre kifizette a munkádat, mert bízott a szavadban, hogy időben elkészülsz vele. És még neked áll feljebb? Egy bocsánat kérést majd lihegj egy cetlire amikor küldöd a pénzt és hozzá írod még, hogy továbbra is egy megbízhatatlan, link alak vagy....
Gery embersége ott kezdődött, hogy megszánt téged és előre kifizette a munkádat, mert bízott a szavadban, hogy időben elkészülsz vele. És még neked áll feljebb? Egy bocsánat kérést majd lihegj egy cetlire amikor küldöd a pénzt és hozzá írod még, hogy továbbra is egy megbízhatatlan, link alak vagy....
Dec 09, 2014 22:06:56
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 22:08:10
x24)
Tehát már előre elbasztad Zsery pénzét, és nálad a többhetes késések mindennaposak.
sodika
Dec 09, 2014 22:08:15
Idióták. Eszternek nem utalt senki Geryn kívül.
Ezt azért kellett így intézni, mert kölcsön kértem tőle, és vissza kellett adni, de igyekszem többé nem kérni tőle, mert ő meg egy héttel a határidő előtt kérdezgette, hogy nem fizetett-e nekem valaki korábban, mert kéne a pénz. Jó vicc. :)
Ezt azért kellett így intézni, mert kölcsön kértem tőle, és vissza kellett adni, de igyekszem többé nem kérni tőle, mert ő meg egy héttel a határidő előtt kérdezgette, hogy nem fizetett-e nekem valaki korábban, mert kéne a pénz. Jó vicc. :)
Dec 09, 2014 22:08:15
Berlini troll
Dec 09, 2014 22:08:59
Egyáltalán ebben a hónapban dolgoztál valamit? Mert úgy veszem ki, hogy egy megrendeléshez sem fogtál neki....
Dec 09, 2014 22:08:59
snecigeci
(
x44)
Dec 09, 2014 22:09:11
x44)
Ha rendben van minden a pénzzel, akkor miért utaltatod vissza?
She was a dude.
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 22:09:23
x24)
Nem munka után édes a pihenés?
alpaka nagyi
Dec 09, 2014 22:09:26
De arra nem gondoltál még soha, hogy a "vadidegen megrendelők" mind Veranéni ismerősei, akik a már évek óta kukába került, vagy soha nem is élesített rendszereik hegesztgetését adják ki neked, hogy nyugodtan programozósat játszhass, ötven megás adatbázisokat ide-oda konvertálgatva?
Dec 09, 2014 22:09:26
furfangos Petákos
Dec 09, 2014 22:09:54
Dec 09, 2014 22:09:54
sodika
Dec 09, 2014 22:10:03
Milyen életed lehet, hogy mindig arra építesz, hogy megszánnak?
Dec 09, 2014 22:10:03
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 22:10:33
x24)
Nem honném hogy 15 -el lógsz neki.
Trollz, az igazi poén az lenne ha a flepnis nem utalna Zserynek. :-D
sodika
Dec 09, 2014 22:10:59
alpaka nagyi:
A három megrendelőm egyike se "Vera néni ismerőse".
Ez sem talált.
Ez sem talált.
Dec 09, 2014 22:10:59
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 22:11:22
x24)
Mert a kiskakasok igen?
Hírvivő Huba
Dec 09, 2014 22:12:08
Eszternek nem utalt senki Geryn kívül.
Ezt majd az illetékes hatóságok vizsgálata fogja megállapítani. Szerintem egyetlen alkalom felett sem fognak szemet hunyni, és biztos volt több is, de majd meglátjuk.
Dec 09, 2014 22:12:08
IsmeretlenJoAkaro
Dec 09, 2014 22:12:38
alpaka nagyi:
Ez sem talált.
Ez sem talált.
Hanem Vera neni?
Dec 09, 2014 22:12:38
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 22:12:44
x24)
Mennyivel is jössz a hölgyúrnak?
sodika
Dec 09, 2014 22:13:35
Tudod, én őszintén csodálom a tavalyi vendéglátóm energiáit és tenniakarását, amivel már 23 éves kora óta mindent megtett, hogy idekint maradhasson.
Én magamról sajnos tudom, hogy a mindenbe nem fér bele semmilyen, szakmámom kívüli elfoglaltság, így ilyen vonatkozásban a minden nálam nem játszik, de azt igyekszem eltanulni tőle, hogy a szakmámon belól igenis mindent megtegyek ennek érdekében.
Dec 09, 2014 22:13:35
púp
Dec 09, 2014 22:13:46
sodi, az a három megrendelő, akinek 'nem sürgős', az is kifizette előre a pénzt, mint zsery? látod már az issuet?
örülök, hogy segíthettem.
örülök, hogy segíthettem.
Dec 09, 2014 22:13:46
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 22:13:48
x24)
Tényleg, mire kellett a hölgyúr pénze ha mindent meg tudsz oldani melóból?
sodika
Dec 09, 2014 22:13:55
Hanem Vera neni?
Neki sem dolgozom semmit.
Dec 09, 2014 22:13:55
sodika
Dec 09, 2014 22:14:11
Tényleg, mire kellett a hölgyúr pénze ha mindent meg tudsz oldani melóból?
Bérletre.
Dec 09, 2014 22:14:11
snecigeci
(
x44)
Dec 09, 2014 22:14:46
x44)
Púp! Mivel telik a napod? Úgy látszik, nem dolgozol. Nyelvsuliba se jársz. Mit csinálsz egész nap?
She was a dude.
sodika
Dec 09, 2014 22:15:01
És megdögölhet utána.
Dec 09, 2014 22:15:01
púp
Dec 09, 2014 22:15:09
szenteste napján fogod feltolni a seggébe a putrija előtt?
Dec 09, 2014 22:15:09
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 22:15:28
x24)
Pedig benned a nemzetközi shikerre predesztináló szenvedély és energiakavalkád fortyog! Hogyhogy nem játszik, nyeméjtyem...
sodika
Dec 09, 2014 22:15:41
Púp! Mivel telik a napod? Úgy látszik, nem dolgozol. Nyelvsuliba se jársz. Mit csinálsz egész nap?
Ma is dolgozom.
Dec 09, 2014 22:15:41
Berlini troll
Dec 09, 2014 22:15:42
Kitől kértél még kölcsön Magyarországról, hogy Berlinben mulasd el az időt? Mert hogy összesen egy hetet sem dolgoztál a 4 hónap alatt, az tuti, csak törted a fejed, honnan szerezhetnél pénzt.
Dec 09, 2014 22:15:42
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 09, 2014 22:15:49
x8)
A csibék azt nem bírják ha valakinek olyan ocsmány kinézete van, mint a tiéd.
heavy metal
Dec 09, 2014 22:15:50
jó kérdés.
Dec 09, 2014 22:15:50
banshee
(
x24)
Dec 09, 2014 22:16:02
x24)
Bérletre.
Azt vesztetted el?
alpaka nagyi
Dec 09, 2014 22:16:23
És megdögölhet utána.
És megdögölhet utána.
Feldugod neki karácsonykor a szaros putrija előtt?
Egyébként meg jéé, válaszoltál az egyik kérdésemre! Akkor most nézzük a másikat: elmaradt haszonról hallottál már?
Dec 09, 2014 22:16:23
snecigeci
(
x44)
Dec 09, 2014 22:16:29
x44)
Ha minden nap reggel 8-tól délután 5-ig dolgoznál, akkor nem lennének filléres gondjaid. Ezt miért nem tudod megoldani? Már nem hívnak kamerázni a náci haverjaid. Nyelviskolába se jársz. Semmit se csinálsz jelenleg.
She was a dude.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 09, 2014 22:16:40
x8)
Ma is dolgozom.
Akarod, hogy változtassunk ezen?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 09, 2014 22:17:42
x30)
de azt igyekszem eltanulni tőle, hogy a szakmámon belól igenis mindent megtegyek ennek érdekében.
A melók 0%-os készültségi állapota alapján ennek az eltanulásban sem jutottál előbbre, mint ahol 3 hónapja vagy akár 3 éve voltál.
sodika
Dec 09, 2014 22:17:59
Na jó, nekem még ma este be kell fejeznem egy melót.
Nem szigorú határidős, de már faszam tele van vele (sitebuild, amihez a szakmámom belül a legkevésbé értek, és utálom is, ezért túl akarok végre lenni rajta).
Nem szigorú határidős, de már faszam tele van vele (sitebuild, amihez a szakmámom belül a legkevésbé értek, és utálom is, ezért túl akarok végre lenni rajta).
Dec 09, 2014 22:17:59
52 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Én meg néhány teliszart DVD-tokot.