Mi rendszeresen behívunk balekokat hétvégi "próbamelóra". A saját embereinknek dupla napidíjat kéne fizetni, sodika meg ingyen van.
Na balekvadászat, csá.
* kacsint *
akkor már inkább nyissuk ki a gázt, de tényleg!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Ha a gazdatestekkel fennálló eddigi, feltételezett kapcsolatából indulunk ki, akkor púp estére már valószínűleg valami adósságokat felhalmozó osztrák vállalkozás tulajdonosa lesz. Kiment aláírni a papírokat, aztán szépen visszakullog az asztal alá.
Ez is lehet.
Azt ki tudja, lehet, hogy nemsokára már kajmán-szigeteki meg panamai utakról fog dicsekedni. :)
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Fizetik. Rocskaiék.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
nem dicsekszik vele, tehát 100%.
A maradék 1%-ot arra tenném, hogy valami svarcban foglalkoztató munkaerőkölcsönző karmai közé került, aki úgy ki fogja facsarni a gyagyást, mint egy citromot.
Amivel egyébként semmi baj. Odakint egy adatrögzítő röhögve megkeres 2500-3000 EUR-t bruttó. Havonta. MEg az is munka azért, lássuk be. Itt az igazi kérdés az, hogy hány nap után basszák ki a púpját, ha sikerül megfelelnie a "próbamunkán", és hogy addig milyen kalandokat fog átélni Bécs városában. Én novemberben mindenképp megyek ki pár napra. Hátha tudok Púpot spottolni :D
28 félév! Cisco! Rendszám! Vérprofi!
mert egy kibaszott picsa vagy, az a baj. normális embernek nem okoz problémát, hogy 3 óra utazás után dolgozzon, mint a gép. ezt hívják profizmusnak.
Ha egy Linux-terminálon kéne mindezeket megcsinálnod, akkor egyszerűen csak dühöngenél vagy sírva is fakadnál?
az adobe a hibás!
"Mindig más a hibás", ügyes vagy.
látom más a hibás. hívd fel őket és mond meg, hogy neked van 45 egyetemi féléved.
Recskás, a kurva anyádat. Próbamelón vagy, baszom a szádat, és nyomod a netezést közben? Te meg vagy őrülve? Vagy mi a fasz? Ennyire biztos vagy a protekciódban hogy így is meg úgy is felvesznek???
mondd nekik, hogy hétfőn tudunk indulni, das is hundert prozent!
Nekem is van egy tippem:
Valami alja, félig-meddig programozói meló egy olyan munkakörben, ahol hétvégén is dolgozni kell. Például egy IT mindenes egy kicsi cégnél, ahol hétvégén is van termelés. Új monitorokat vesz, segít a usernek feltenni az outlookot, és esetleg a céges honlapot is csinosítgatja.
A másik lehetőség, hogy mindenképpen akarnak vele személyesen beszélni, meg kap egy 2-3 órás próbafeladatot, esetleg néhány tesztsort, és ezt értékeli próbamunkának.
Szerintem nincs abban szégyellnivaló, ha valaki IT-s mindenes egy kis cégnél. Nem nagypénzes munka, de mondjuk egy kis cégnél elég hamar nélkülözhetetlenné lehet válni azzal, ha te kezeled a szervert, a biztonsági kamerákat, a honlapot, meg kicserélsz ezt-azt a gépekben, ha megmakkannak. Egy ismerősöm ilyen poziból küzdötte fel magát működtetési igazgatónak egy elég komoly cégnél. Hozzá tartozik mostanra a teljes gépészeti felügyelet, a teljes autó és teherjármű-flotta menedzselése, plusz a teljes informatikai támogatás koordinálása. Ahogy nőtt a cég, nőtt a felelőssége és a zseton is érte. Ezt csak a recskakobold szégyellné, mert szerinte ez favágás meg szürkeegérkedés és nem kreatív munka.
hazudsz / tévedsz /fogalmad nincs erről sem.
természetesen MO-n is bejegyeztethetsz amit csak akarsz, a DNS meg van van, vagy nincs.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Nem. Ha .hu nevet jegyzel be, megtagadják, ha nem stimmelnek az előre beállított DNS-adatok. Azt hittem, ez világszerte így van, és ez nemzetközi szabvány. Ilyenről, hogy van domain, de a DNS nincs beállítva, még nem is hallottam.
Na mindegy, asszem, szarom le, és majd szépen IP címmel fog menni a cucc, hogy haladjunk.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mekk mester!
Na mi van, nem megy a meló? Ha segítséget akarsz kérni, akkor kérünk cserébe mentőmellényes videót, hahó!
akkor mégegyszer te agyhalott. nem tagadják meg, a héten 4 domaint jegyeztettem be (más-más cégek nevében, 2 regisztrátornál) és DNS még a kanyarban nincs (valszeg nem is lesz)
pöcs.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Nekik mit fogsz mondani, ha nem fogják megkapni a leveleiket, mert elállítottad a domaint?
nagyon jo!
Ki gondolta volna!
Milyen mocskos-szar felületet ad már ez a kubaszott a1.
kubaszott a1 < bejlini mosógép
F
O
G
Y
A
T
É
K
O
S
!
ja, hát a szakmai felkészültség hiánya ezt eredményezi. és persze megint más a hibás.
a 45 perc még csak hagyján, de 28 félév meg cisco papírok tömkelege egy alapfeladat nyögvenyelős megoldásához :)
ne
ne
ne
Anya, egy hetet kifizettem már a cégnél, meg a szállodában! Addig beengedik, dolgoztatják, utána elküldik. Az irodát már pakolják, mire visszajön, a névtábla sem lesz kint. Ja és itt az új telefonod az új számmal.
Szakmai angol, mi? Kb. a Windows 95 felülete óta ott is mindent az "Apply" gombbal kell jóváhagyatni, ha nem szeretnéd bezáratni az ablakot az OK megnyomásával, más rendszereket nem is említve.
Recskás, ugye tudod, hogy logolják az összes billentyűleütést valószínűleg, és később kielemzik, hogy hogyan jutottál el a megoldásig? Ez szokásos rutin. DE ha nem is, azt tuti logolják, hogy milyen programokat nyitsz meg, és mennyi ideig. Meglátják benne, hogy firefox vagy chrome, vagy explorer, és repülsz a gecibe kérdés nélkül.
kurvára kétségbe vagyok esve, semmit nem értek, nem értem amit mondanak és a szakmai rész is kínai. SEGÍTSÉG!!!
ja és a bent levő dolgozók harsányan röhögnek a hátam mögött.
Teljesen érthetetlen, hogy német nyelvterületen nem német nyelvű programok futnak.
Ki hitte volna ezt? :)
biztos, hogy a pitont próbálja markolászni közben
én imádom mikor szakmázol sodi. elmegy háromnegyed óra az apply gomb megtalálásával :DDDDDD kész :DDDDDDDDDDDDDDDD
oké, nem mondjuk. tudod mit? nem mondunk semmit. Pedig már majdnem...
GECIIIII ÁÁÁÁÁÁÁ Megőrülök basszátokmeg, kinyírom magam, ilyen retardált fasz nincs!

Majd szólj ha elakadtál valahol.
Apply gombot ne felejtsd le!!!!!!!!!44444
meg mert a fészbukkos szeksznagyik és retardok végképp semmilyen módon nem tudnak neki segíteni.
mondjuk itt meg senki nem akar.
* dörzsöli a tenyerét *
A körülötte lévők beszédéből sem sokat ért valószínűleg.
Az biztos. Még ha tudna is rendesen németül, a bécsi, illetve általában az osztrák tájszólással akkor is komolyan meggyűlne a baja.
wut?
Sodi, odaadom a penzmento.hu-t , mondd az IPt!!!!!
kész vagyok, ilyen nincs !!!!444!!!!
Kiss Endre János
Oct 31, 2015 11:00:37
Úszókám, menj a kvázi-kurva anyádba!
Ölel:
Apád
Ölel:
Apád
Oct 31, 2015 11:00:37
Dr. Peter Adler
Oct 31, 2015 11:03:32
Ordas nagy kamu. Próbamelóra nem hívnak be, ha külföldről vagy. Max kiadnak valami feladatot, hogy csináld meg másnapra otthon, és küldd vissza. Neeeem, ők fizetik az utat meg a szállást, mert nekik annyira kell a Sodika próbamelója... Lolbazmeg :D A haverom, aki 4 körös interjún jutott be Luxemburgban egy jó melóba, magának fizette az utat meg a szállást az utolsó körön...
Mi rendszeresen behívunk balekokat hétvégi "próbamelóra". A saját embereinknek dupla napidíjat kéne fizetni, sodika meg ingyen van.
Na balekvadászat, csá.
Oct 31, 2015 11:03:32
jiddise máme
(
x11)
Oct 31, 2015 11:05:33
x11)
Galla Miki
Oct 31, 2015 11:07:18
Azt hitte IT-nak hívták ki pedig csak ET-nek.
Oct 31, 2015 11:07:18
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 11:07:44
x48)
ha ez egy rendes infós meló lenne, a sodi már nyomná a dumát, hogy milyen büdös lesz az új super bé. itt valami alja melóról van szó.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 11:08:57
x48)
nem is fogja elárulni, mert szégyelli a sodi. a sodi.
Adatrögzítő Aladár
Oct 31, 2015 11:12:47
ha ez egy rendes infós meló lenne, a sodi már nyomná a dumát, hogy milyen büdös lesz az új super bé. itt valami alja melóról van szó.
* kacsint *
Oct 31, 2015 11:12:47
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 11:14:54
Az kizárt, hogy a CV-je alapján hívták be, mert ő csak német melókat pályázott meg, nem osztrákokat. Egyrészt. Másrészt fejvadászoknak nem küldte el, tehát azt a vonalat kizárhatjuk, hogy egy német fejvadász egy osztrák melóra próbálná meg benyomni. Linkedinje nincs, githubja nincs, saját honlapja nincs, ergo meg nem találhatták random. Innentől kezdve az egyetlen ésszerű és lehetséges megfejtés az az, hogy Rocskaiék valakitől szívességet kértek, hogy nyomja be a gyagyást egy melóba.
Oct 31, 2015 11:14:54
Örebro
Oct 31, 2015 11:15:42
abba a harom oras utba faradtal bele te csöves?
Oct 31, 2015 11:15:42
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 11:16:39
És mivel Rocskaiék nem kifejezetten infós körökben mozognak, ezért ki is zárhatjuk, hogy ez infós munka lenne. Valószínű az adatrögzítés vagy esetleg floor support/rendszergazda. De ez tényleg a max. Biztos nem programozás, az szház százalék. És ezek szerint nem olyan, ami otthonról végezhető. :D
Oct 31, 2015 11:16:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 11:17:23
x48)
* kacsint *
akkor már inkább nyissuk ki a gázt, de tényleg!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 31, 2015 11:18:07
x38)
Ha infós meló lenne, nem kellett volna kiutaznia "próbamelóra", hiszen az irodában a faptopon is megcsinálhatta volna. Ráadásul 11-re vonszolja csak oda a púpját, mire az "iroda" már be van melegedve. Szerintem adatrögzítő lesz egy raktárban. A SoDI.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Projektmenedzser Pál
Oct 31, 2015 11:18:57
ENGEM NEM ÉRDEKEL BAZMEG, HOGY AZ ÖSSZES PROGRAMOZÓNAK TELE VAN A FASZA VELEM ÉS A PROJEKTTEL, ÉS ZSINÓRBAN A NEGYEDIK HÉTVÉGÉN MÁR NEM HAJLANDÓAK BEJÖNNI! TÖBB HETES CSÚSZÁSBAN VAGYUNK, A KURVA ISTENIT, AZONNAL KERÍTSETEK VALAMI BALEKOT AKI BEJÖN HETVÉGÉN!!
Oct 31, 2015 11:18:57
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 11:19:36
x16)
99%, hogy a korábban is emlegetett raktárosi munkáról van szó.
A Sodi.
A Sodi.
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 11:21:17
x9)
És mivel Rocskaiék nem kifejezetten infós körökben mozognak, ezért ki is zárhatjuk, hogy ez infós munka lenne. Valószínű az adatrögzítés vagy esetleg floor support/rendszergazda. De ez tényleg a max. Biztos nem programozás, az szház százalék. És ezek szerint nem olyan, ami otthonról végezhető. :D
Ha a gazdatestekkel fennálló eddigi, feltételezett kapcsolatából indulunk ki, akkor púp estére már valószínűleg valami adósságokat felhalmozó osztrák vállalkozás tulajdonosa lesz. Kiment aláírni a papírokat, aztán szépen visszakullog az asztal alá.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 11:21:40
x48)
a tetves kis sodika azt akarja bemesélni, hogy szombat délre kell bemennie, és ezért már a péntek esti szállást is fizetik neki. aha, valószínű.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 11:22:36
x16)
Ez is lehet.
Azt ki tudja, lehet, hogy nemsokára már kajmán-szigeteki meg panamai utakról fog dicsekedni. :)
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 11:23:00
x16)
a tetves kis sodika azt akarja bemesélni, hogy szombat délre kell bemennie, és ezért már a péntek esti szállást is fizetik neki. aha, valószínű.
Fizetik. Rocskaiék.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 11:23:01
x48)
A Sodi.
A Sodi.
nem dicsekszik vele, tehát 100%.
evidenciák
Oct 31, 2015 11:23:46
A Sodi.
A Sodi.
A maradék 1%-ot arra tenném, hogy valami svarcban foglalkoztató munkaerőkölcsönző karmai közé került, aki úgy ki fogja facsarni a gyagyást, mint egy citromot.
Oct 31, 2015 11:23:46
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 11:25:48
Ha infós meló lenne, nem kellett volna kiutaznia "próbamelóra", hiszen az irodában a faptopon is megcsinálhatta volna. Ráadásul 11-re vonszolja csak oda a púpját, mire az "iroda" már be van melegedve. Szerintem adatrögzítő lesz egy raktárban. A SoDI.
Amivel egyébként semmi baj. Odakint egy adatrögzítő röhögve megkeres 2500-3000 EUR-t bruttó. Havonta. MEg az is munka azért, lássuk be. Itt az igazi kérdés az, hogy hány nap után basszák ki a púpját, ha sikerül megfelelnie a "próbamunkán", és hogy addig milyen kalandokat fog átélni Bécs városában. Én novemberben mindenképp megyek ki pár napra. Hátha tudok Púpot spottolni :D
Oct 31, 2015 11:25:48
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 11:27:59
x48)
"Ha beválok, ebből faszaságok sülhetnek ki."
= veja nyényi: endike, ha beválsz a raktárban, pár év után felkerülhetsz akár az irodára is, meg kell próbálnod, na pakoljál kicsi szívem, nem lesz baj!
= veja nyényi: endike, ha beválsz a raktárban, pár év után felkerülhetsz akár az irodára is, meg kell próbálnod, na pakoljál kicsi szívem, nem lesz baj!
sodika
Oct 31, 2015 11:30:20
Úgy nem lehet dolgozni, hogy előtte órákat utaztál országokon át. Ki kell pihenned magad.
Egyébként még el sem tudom kezdeni a melót, mert már itt elakadtam, hogy hogy a picsába kössem össze a tárhelyet a donmain-névvel. :D

Francba...
Majd csak meglesz
Egyébként még el sem tudom kezdeni a melót, mert már itt elakadtam, hogy hogy a picsába kössem össze a tárhelyet a donmain-névvel. :D

Francba...
Majd csak meglesz
Oct 31, 2015 11:30:20
sodika
Oct 31, 2015 11:33:25
Ilyen marhaságot már, hogy nincs egy előretelepített cpanel, vagy valami, hanem még ezzel is neked kell szarakodni. Egyáltalán hogy a picsába engedélyezik egy domain bejegyzését, amíg a DNS nincs beállítva. Magyarországon ez konkrétan lehetetlen: működő DNS-beállítások nélkül egyszerűen megtagadják a bejegyzést. Tökre azt hittem, hogy ez világszerte így van, erre kiderül, hogy már itt Bécsben sincs így, hanem simán lehetséges, hogy van egy domain-neved, és a DNS-t majd állítsd be utána, ahogy gondolod. Beszarás.
Oct 31, 2015 11:33:25
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 11:33:39
x9)
Úgy nem lehet dolgozni, hogy előtte órákat utaztál országokon át. Ki kell pihenned magad.
Francba...
Majd csak meglesz
Francba...
Majd csak meglesz
28 félév! Cisco! Rendszám! Vérprofi!
Videós Viktor
Oct 31, 2015 11:34:19
Ne segítsetek Sodinak xD
Egyébként témaötletek Sodi következő videójára a szállodai-szoba bejárás után:
- Menekültszálló kívülről
- Pizzás a metróban (nem vesz pizzaszeletet, mert szegény A Sodi)
- A helyi nacionalista párt irodája
- Buzibár, szőrnyülködve, hogy hova jutott a nyugat
- Playstation-bolt a Westbahnhofon
- Férfiseggek videózása a vasútállomáson, közben hetyegés a kamerában, hogy ő Bécsben van.
- A metrós, 50 centes kávé tesztelése, megállapítva, hogy itt még a kávé is jobb, sose ivott ilyen jót.
Amit biztos nem lesz: nem fog sétálni a városban, nem fog megnézni legalább 1 látnivalót is.
Egyébként témaötletek Sodi következő videójára a szállodai-szoba bejárás után:
- Menekültszálló kívülről
- Pizzás a metróban (nem vesz pizzaszeletet, mert szegény A Sodi)
- A helyi nacionalista párt irodája
- Buzibár, szőrnyülködve, hogy hova jutott a nyugat
- Playstation-bolt a Westbahnhofon
- Férfiseggek videózása a vasútállomáson, közben hetyegés a kamerában, hogy ő Bécsben van.
- A metrós, 50 centes kávé tesztelése, megállapítva, hogy itt még a kávé is jobb, sose ivott ilyen jót.
Amit biztos nem lesz: nem fog sétálni a városban, nem fog megnézni legalább 1 látnivalót is.
Oct 31, 2015 11:34:19
sodika
Oct 31, 2015 11:34:53
Ha délig nem tudom megoldani, dolgozom úgy, hogy IP cím alapján érjük el a cuccot, és megmondom, hogy a DNS-sel és a domain-nel kapcsolatban hétfőn érdemes egyeztetni hétfőn a tárhelyszolgáltatóval, mert ott valamit elkúrhattak. :)
De délig még próbálkozom.
Oct 31, 2015 11:34:53
tigris
Oct 31, 2015 11:35:06
Francba...
Majd csak meglesz
Francba...
Majd csak meglesz
mert egy kibaszott picsa vagy, az a baj. normális embernek nem okoz problémát, hogy 3 óra utazás után dolgozzon, mint a gép. ezt hívják profizmusnak.
Oct 31, 2015 11:35:06
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 11:35:11
x9)
Ilyen marhaságot már, hogy nincs egy előretelepített cpanel, vagy valami, hanem még ezzel is neked kell szarakodni. Egyáltalán hogy a picsába engedélyezik egy domain bejegyzését, amíg a DNS nincs beállítva. Magyarországon ez konkrétan lehetetlen: működő DNS-beállítások nélkül egyszerűen megtagadják a bejegyzést. Tökre azt hittem, hogy ez világszerte így van, erre kiderül, hogy már itt Bécsben sincs így, hanem simán lehetséges, hogy van egy domain-neved, és a DNS-t majd állítsd be utána, ahogy gondolod. Beszarás.
Ha egy Linux-terminálon kéne mindezeket megcsinálnod, akkor egyszerűen csak dühöngenél vagy sírva is fakadnál?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 11:35:19
x48)
a sodi most burkoltan segítséget kér a trolloktól. a sodi.
-
Oct 31, 2015 11:36:08
Ha délig nem tudom megoldani, dolgozom úgy, hogy IP cím alapján érjük el a cuccot, és megmondom, hogy a DNS-sel és a domain-nel kapcsolatban hétfőn érdemes egyeztetni hétfőn a tárhelyszolgáltatóval, mert ott valamit elkúrhattak. :)
az adobe a hibás!
Oct 31, 2015 11:36:08
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 11:36:21
x9)
"Mindig más a hibás", ügyes vagy.
tigris
Oct 31, 2015 11:36:26
látom más a hibás. hívd fel őket és mond meg, hogy neked van 45 egyetemi féléved.
Oct 31, 2015 11:36:26
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 11:36:45
Recskás, a kurva anyádat. Próbamelón vagy, baszom a szádat, és nyomod a netezést közben? Te meg vagy őrülve? Vagy mi a fasz? Ennyire biztos vagy a protekciódban hogy így is meg úgy is felvesznek???
Oct 31, 2015 11:36:45
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 11:36:57
x48)
mondd nekik, hogy hétfőn tudunk indulni, das is hundert prozent!
Zulu
(
x15)
Oct 31, 2015 11:37:06
x15)
Nekem is van egy tippem:
Valami alja, félig-meddig programozói meló egy olyan munkakörben, ahol hétvégén is dolgozni kell. Például egy IT mindenes egy kicsi cégnél, ahol hétvégén is van termelés. Új monitorokat vesz, segít a usernek feltenni az outlookot, és esetleg a céges honlapot is csinosítgatja.
A másik lehetőség, hogy mindenképpen akarnak vele személyesen beszélni, meg kap egy 2-3 órás próbafeladatot, esetleg néhány tesztsort, és ezt értékeli próbamunkának.
-
Oct 31, 2015 11:38:38
keci, képzeljétek el recskai geri mennyire fel lesz baszva, ha meglátja hogy nagy nehezen benyomta egy ismerőshöz próbamelra, erre már az első feladatnál megbukik és fórumozgat a gnóm
nem lesz meleg kabát a télen így, sodi
nem lesz meleg kabát a télen így, sodi
Oct 31, 2015 11:38:38
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 11:39:24
Az fel se merül a hombár fejében, hogy a DNS-beállítás lehet az első teszt a feladatban... A programozó SoDI éppen elvérzik a próbamelón. A Sodi.
Oct 31, 2015 11:39:24
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 11:41:10
x48)
a sodi nem fél egyedül egy külföldi városban? mi történik ha lefoglalják az útleveledet? kihez fog fordulni a sodi? a sodi.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 11:42:19
x48)
jó lesz ez a bécsi műsor. lemegyek popkornért.
Univerzum
Oct 31, 2015 11:47:05
ENGEM NEM ÉRDEKEL BAZMEG, HOGY AZ ÖSSZES PROGRAMOZÓNAK TELE VAN A FASZA VELEM ÉS A PROJEKTTEL, ÉS ZSINÓRBAN A NEGYEDIK HÉTVÉGÉN MÁR NEM HAJLANDÓAK BEJÖNNI! TÖBB HETES CSÚSZÁSBAN VAGYUNK, A KURVA ISTENIT, AZONNAL KERÍTSETEK VALAMI BALEKOT AKI BEJÖN HETVÉGÉN!!
shiker! bevonzottátok az összes közül a legbalfaszabb kóklert! gratulálok... Oct 31, 2015 11:47:05
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 11:47:44
Nekem is van egy tippem:
Szerintem nincs abban szégyellnivaló, ha valaki IT-s mindenes egy kis cégnél. Nem nagypénzes munka, de mondjuk egy kis cégnél elég hamar nélkülözhetetlenné lehet válni azzal, ha te kezeled a szervert, a biztonsági kamerákat, a honlapot, meg kicserélsz ezt-azt a gépekben, ha megmakkannak. Egy ismerősöm ilyen poziból küzdötte fel magát működtetési igazgatónak egy elég komoly cégnél. Hozzá tartozik mostanra a teljes gépészeti felügyelet, a teljes autó és teherjármű-flotta menedzselése, plusz a teljes informatikai támogatás koordinálása. Ahogy nőtt a cég, nőtt a felelőssége és a zseton is érte. Ezt csak a recskakobold szégyellné, mert szerinte ez favágás meg szürkeegérkedés és nem kreatív munka.
Oct 31, 2015 11:47:44
moshe dayan
(
x2)
Oct 31, 2015 11:47:53
x2)
Magyarországon ez konkrétan lehetetlen: működő DNS-beállítások nélkül egyszerűen megtagadják a bejegyzést.
természetesen MO-n is bejegyeztethetsz amit csak akarsz, a DNS meg van van, vagy nincs.
osztrák főnökúr
Oct 31, 2015 11:50:13
Mikor indulunk, Endre???? Ne okozzál csalódást nekem!!!
Oct 31, 2015 11:50:13
Dörzsölt Dávid
Oct 31, 2015 11:53:00
Amennyiben a DNS-beállítás nem a feladat része, akkor a következő lehetőség is lehet akár:
Mivel még ez sincs meg, ez tényleg egy nagyon kicsi cég lehet, aki "próbamunka" keretében akarja megcsináltatni a teljesen egyszerű weboldalát. Persze a próbamunkást nem fogják újra keresni, miután megvan a weboldal.. azaz majd egy másikat fognak, mert valószínűleg Sodi "fejlesztése" nem éri el azt a színvonalat sem, hogy a Hans&Jürgen Bt. a névjegykártyájára feltegye.
Mivel még ez sincs meg, ez tényleg egy nagyon kicsi cég lehet, aki "próbamunka" keretében akarja megcsináltatni a teljesen egyszerű weboldalát. Persze a próbamunkást nem fogják újra keresni, miután megvan a weboldal.. azaz majd egy másikat fognak, mert valószínűleg Sodi "fejlesztése" nem éri el azt a színvonalat sem, hogy a Hans&Jürgen Bt. a névjegykártyájára feltegye.
Oct 31, 2015 11:53:00
sodika
Oct 31, 2015 11:53:08
Nem. Ha .hu nevet jegyzel be, megtagadják, ha nem stimmelnek az előre beállított DNS-adatok. Azt hittem, ez világszerte így van, és ez nemzetközi szabvány. Ilyenről, hogy van domain, de a DNS nincs beállítva, még nem is hallottam.
Na mindegy, asszem, szarom le, és majd szépen IP címmel fog menni a cucc, hogy haladjunk.
Oct 31, 2015 11:53:08
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 11:54:51
Mekk mester!
Na mi van, nem megy a meló? Ha segítséget akarsz kérni, akkor kérünk cserébe mentőmellényes videót, hahó!
Oct 31, 2015 11:54:51
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 11:57:30
x16)
Nehogy segítsetek neki!
moshe dayan
(
x2)
Oct 31, 2015 12:00:46
x2)
Nem. Ha .hu nevet jegyzel be, megtagadják
akkor mégegyszer te agyhalott. nem tagadják meg, a héten 4 domaint jegyeztettem be (más-más cégek nevében, 2 regisztrátornál) és DNS még a kanyarban nincs (valszeg nem is lesz)
pöcs.
sodi generátor alpha
Oct 31, 2015 12:01:44
Na jó lesz így IP-címmel, de felmerült még egy gond.
Ez hihetetlen, hogy itt Ausztriában még az sincs megoldva, hogy fel lehessen tenni a szerverre egy world presset.
Mi az, hogy adatbázis előtag? Hol érem el az adatbázist? Access-ben nem találom.
Eddig csak magyar nyelvű Woodpresset telepítettem, bevallom a szaknyelv szintjén még nem vagyok olyan magasan németben, de minden másban már jól boldogulok. Szóval hol lehet ezt magyarra visszaállítani?
Van egy psd-m. Hogy lesz ebből Worlpress sablon?
Na mindegy, szarom le, kiexportálom html-be, aztán majd hétfőn mondom a rendszergazdájuknak, hogy oldja meg, hogy ebből WPS-legyen, szerintem jó lesz ez így is.
(a jövő héten ha gondoljátok feltöltöm az úszómellényes videót)
Ez hihetetlen, hogy itt Ausztriában még az sincs megoldva, hogy fel lehessen tenni a szerverre egy world presset.
Mi az, hogy adatbázis előtag? Hol érem el az adatbázist? Access-ben nem találom.
Eddig csak magyar nyelvű Woodpresset telepítettem, bevallom a szaknyelv szintjén még nem vagyok olyan magasan németben, de minden másban már jól boldogulok. Szóval hol lehet ezt magyarra visszaállítani?
Na mindegy, szarom le, kiexportálom html-be, aztán majd hétfőn mondom a rendszergazdájuknak, hogy oldja meg, hogy ebből WPS-legyen, szerintem jó lesz ez így is.
Oct 31, 2015 12:01:44
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 12:02:09
x9)
Nekik mit fogsz mondani, ha nem fogják megkapni a leveleiket, mert elállítottad a domaint?
-
Oct 31, 2015 12:08:24
Na jó lesz így IP-címmel, de felmerült még egy gond.
nagyon jo!
Oct 31, 2015 12:08:24
sodika
Oct 31, 2015 12:10:19
Asszem, megvan a megoldás.
A változtatásokat az oldal alján jóvá kell hagyni az Apply-ra kattintva. De jó, hogy elment 45 percem, mire erre most rájöttem.
A változtatásokat az oldal alján jóvá kell hagyni az Apply-ra kattintva. De jó, hogy elment 45 percem, mire erre most rájöttem.
Oct 31, 2015 12:10:19
-
Oct 31, 2015 12:11:07
A változtatásokat az oldal alján jóvá kell hagyni az Apply-ra kattintva.
A változtatásokat az oldal alján jóvá kell hagyni az Apply-ra kattintva.
Ki gondolta volna!
Oct 31, 2015 12:11:07
moshe dayan
(
x2)
Oct 31, 2015 12:12:15
x2)
kubaszott a1 < bejlini mosógép
-
Oct 31, 2015 12:12:16
F
O
G
Y
A
T
É
K
O
S
!
Oct 31, 2015 12:12:16
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 12:12:39
Egyrészről ne segítsünk, mert a kurva anyját, viszont ha segítünk és felveszik, kibaszott nagy műsor lesz, hahó! Berlini kaland újratöltve.
Oct 31, 2015 12:12:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 12:13:27
x48)
De jó, hogy elment 45 percem, mire erre most rájöttem.
ja, hát a szakmai felkészültség hiánya ezt eredményezi. és persze megint más a hibás.
Zulu
(
x15)
Oct 31, 2015 12:13:36
x15)
A változtatásokat az oldal alján jóvá kell hagyni az Apply-ra kattintva. De jó, hogy elment 45 percem, mire erre most rájöttem..
KV
Oct 31, 2015 12:14:17
Jólvan, most masztizzál egyet és nyugodj meg a következő feladat előtt! Nem szabad hibáznod, az egész Rocskai család izgul, hogy megfelelj! A változtatásokat az oldal alján jóvá kell hagyni az Apply-ra kattintva. De jó, hogy elment 45 percem, mire erre most rájöttem.
Oct 31, 2015 12:14:17
jiddise máme
(
x11)
Oct 31, 2015 12:14:50
x11)
a 45 perc még csak hagyján, de 28 félév meg cisco papírok tömkelege egy alapfeladat nyögvenyelős megoldásához :)
moshe dayan
(
x2)
Oct 31, 2015 12:15:00
x2)
Egyrészről ne segítsünk, mert a kurva anyját, viszont ha segítünk és felveszik, kibaszott nagy műsor lesz, hahó! Berlini kaland újratöltve.
ne
ne
ne
-
Oct 31, 2015 12:15:30
kurva regen rohogtem ennyire, mint most ezen a 'je, ra kell nyomni az apply-ra!' dolgon, ha rocskai gergo tenyleg troll, szerintem direkt szervezte ezt e probamelot hasonlora szamitva
Oct 31, 2015 12:15:30
Gergő
Oct 31, 2015 12:15:59
Jólvan, most masztizzál egyet és nyugodj meg a következő feladat előtt! Nem szabad hibáznod, az egész Rocskai család izgul, hogy megfelelj!
Anya, egy hetet kifizettem már a cégnél, meg a szállodában! Addig beengedik, dolgoztatják, utána elküldik. Az irodát már pakolják, mire visszajön, a névtábla sem lesz kint. Ja és itt az új telefonod az új számmal.
Oct 31, 2015 12:15:59
sodika
Oct 31, 2015 12:16:21
Ok, és egy A-rekord kellett.
Már elindítottam a folyamatot.
megy ez :D
Na, haladok tovább addig az érdemi részével.
Oct 31, 2015 12:16:21
Moderátroll
Oct 31, 2015 12:17:20
Aki segít, azt permabanra rakom.
Oct 31, 2015 12:17:20
-
Oct 31, 2015 12:17:42
ez mar most A REKORD szerintem, bar megsem a mosogep azert meg veri
Oct 31, 2015 12:17:42
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 12:19:09
Most úgy gondolom,hogy jó lenne, ha összejönne neki a meló.
Kibaszott nagy műsor lenne, amikor eltéved a bécsi erdőben, vagy mondjuk a házmester nem veszi át dec 24-én az otthoniak által küldött sapkát meg sálat.
Kibaszott nagy műsor lenne, amikor eltéved a bécsi erdőben, vagy mondjuk a házmester nem veszi át dec 24-én az otthoniak által küldött sapkát meg sálat.
Oct 31, 2015 12:19:09
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 12:20:17
x9)
Szakmai angol, mi? Kb. a Windows 95 felülete óta ott is mindent az "Apply" gombbal kell jóváhagyatni, ha nem szeretnéd bezáratni az ablakot az OK megnyomásával, más rendszereket nem is említve.
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 12:20:37
Recskás, ugye tudod, hogy logolják az összes billentyűleütést valószínűleg, és később kielemzik, hogy hogyan jutottál el a megoldásig? Ez szokásos rutin. DE ha nem is, azt tuti logolják, hogy milyen programokat nyitsz meg, és mennyi ideig. Meglátják benne, hogy firefox vagy chrome, vagy explorer, és repülsz a gecibe kérdés nélkül.
Oct 31, 2015 12:20:37
sodi magyar szótár
Oct 31, 2015 12:21:31
kurvára kétségbe vagyok esve, semmit nem értek, nem értem amit mondanak és a szakmai rész is kínai. SEGÍTSÉG!!!
ja és a bent levő dolgozók harsányan röhögnek a hátam mögött.
Oct 31, 2015 12:21:31
tigris
Oct 31, 2015 12:21:37
aztakurva. az apply megtalálásához kellett háromnegyed óra ? :DDDDDDDDDDDDDDd
kész bazmeg
kész bazmeg
Oct 31, 2015 12:21:37
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 31, 2015 12:23:37
aztakurva. az apply megtalálásához kellett háromnegyed óra ? :DDDDDDDDDDDDDDd
kész bazmeg
kész bazmeg
Teljesen érthetetlen, hogy német nyelvterületen nem német nyelvű programok futnak.
Ki hitte volna ezt? :)
Oct 31, 2015 12:23:37
sodi magyar szótár
Oct 31, 2015 12:23:47
púp!
elfingtad már magadat idegességedben?
Oct 31, 2015 12:23:47
sodika
Oct 31, 2015 12:24:38
Úgy van a DNS-módosítás, hogy kosárba rakod a változtatási kérelmet az Apply gombbal, végigmész egy telhes vásárlási folyamaton, és megrendeled 0 Eurós termékként.
Ne mondjátok már, hogy ez normális. :D
Oct 31, 2015 12:24:38
moshe dayan
(
x2)
Oct 31, 2015 12:25:11
x2)
púp!
biztos, hogy a pitont próbálja markolászni közben
pappúcsós cukerberg
Oct 31, 2015 12:25:13
mí a kővetkezö fel adat recsgás? ém segitek!!!
Oct 31, 2015 12:25:13
tigris
Oct 31, 2015 12:25:35
Úgy van a DNS-módosítás, hogy kosárba rakod a változtatási kérelmet az Apply gombbal, végigmész egy telhes vásárlási folyamaton, és megrendeled 0 Eurós termékként.
én imádom mikor szakmázol sodi. elmegy háromnegyed óra az apply gomb megtalálásával :DDDDDD kész :DDDDDDDDDDDDDDDD
Oct 31, 2015 12:25:35
moshe dayan
(
x2)
Oct 31, 2015 12:25:48
x2)
oké, nem mondjuk. tudod mit? nem mondunk semmit. Pedig már majdnem...
Hiénaverő
Oct 31, 2015 12:26:43
GECIIIII ÁÁÁÁÁÁÁ Megőrülök basszátokmeg, kinyírom magam, ilyen retardált fasz nincs!
Oct 31, 2015 12:26:43
Hiénaverő
Oct 31, 2015 12:27:47
De az is elég durva hogy ez a fasz próbanapon itt fórumozgat. Nincs ott Günther a Főnökúr, hogy felkérdezze, mi a faszt csinál munkaidőben?
Oct 31, 2015 12:27:47
-
Oct 31, 2015 12:29:18

Oct 31, 2015 12:29:18
-
Oct 31, 2015 12:32:13
sodi, még az édesanyám is tudja, hogy mindig apply-t kell nyomni a módosításook mentéséhez, pedig ő már hatvan felett van, és nem is járt 28 félévet etyetyemre
te vagy ennyire hülye, vagy ő a látens véjpjofi pjogjamozó?
te vagy ennyire hülye, vagy ő a látens véjpjofi pjogjamozó?
Oct 31, 2015 12:32:13
sodika
Oct 31, 2015 12:33:05
Na, most kezdem a meló érdemi részét.
Estére weblapot ígértem nekik.
na csá
na csá
Oct 31, 2015 12:33:05
Hiénaverő
Oct 31, 2015 12:33:32
na csá
na csá
Majd szólj ha elakadtál valahol.
Oct 31, 2015 12:33:32
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 12:33:58
x16)
Ugye tudjátok, hogy azért írogat ide, mert baromira fél és izgul?
Zulu
(
x15)
Oct 31, 2015 12:34:30
x15)
na csá
na csá
Apply gombot ne felejtsd le!!!!!!!!!44444
apply gomb
Oct 31, 2015 12:34:49
na csá
Nem alszol éjszaka? Estére weblapot ígértem nekik.
na csá
Oct 31, 2015 12:34:49
moshe dayan
(
x2)
Oct 31, 2015 12:35:27
x2)
meg mert a fészbukkos szeksznagyik és retardok végképp semmilyen módon nem tudnak neki segíteni.
mondjuk itt meg senki nem akar.
Energiavámpír
Oct 31, 2015 12:36:54
* dörzsöli a tenyerét *
Oct 31, 2015 12:36:54
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 12:39:36
Oct 31, 2015 12:39:36
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 12:41:28
x9)
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 12:49:38
x16)
Az biztos. Még ha tudna is rendesen németül, a bécsi, illetve általában az osztrák tájszólással akkor is komolyan meggyűlne a baja.
Škoda Superb
Oct 31, 2015 12:53:46
Kurva jó a műsor. Gheci, idehozom az ebédet a gép elé!
Ne hagyd abba, Faszverő!
Ne hagyd abba, Faszverő!
Oct 31, 2015 12:53:46
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 12:54:23
Kétlem, hogy beültették volna mások közé. Szerintem egy félreeső sarokba dugták el, különben egyáltalán nem haladna a meló a cégnél, mindenki a furcsa mutáns púpos majmot akarná nézni, aki tudja használni a számítógépet.
Oct 31, 2015 12:54:23
sodika
Oct 31, 2015 12:55:23
Az berliniek után az jutott eszembe, hogy olyanok, mintha orosz akcentussal beszélnék a németet.
na mindegy, meló :)
Oct 31, 2015 12:55:23
moshe dayan
(
x2)
Oct 31, 2015 12:56:30
x2)
tudja használni a számítógépet.
wut?
Bonyolult nap
Oct 31, 2015 12:56:35
Sodi, odaadom a penzmento.hu-t , mondd az IPt!!!!!
Oct 31, 2015 12:56:35
jiddise máme
(
x11)
Oct 31, 2015 13:08:22
x11)
Az berliniek után az jutott eszembe, hogy olyanok, mintha orosz akcentussal beszélnék a németet.
kész vagyok, ilyen nincs !!!!444!!!!
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

index.hu/mindekozben/poszt/2015/10/30/biciklitolvaj/