Kicsit jobban átgondolva az eddig elhangzottakat: állításod szerint egy osztrák informatikai cég azért hívott ki Bécsbe (szállással és utaztatással), hogy webes felületen állíts be egy domaint, majd készíts nekik egy honlapot?
Ez az Endre, nyomd a melót keményen! Próbamelóért fizetni most nem tudunk, de ha jól dolgoztál, ez a munka neked is jó referencia lesz!
Még ha így is lesz: utaztam egy jót, és hotelben lakom.
Meglátjuk. :)
na csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
azt tudod, hogy a hotelt csak az igazi prolik tekintik nagy dolognak? egy normális ember számára a hotel az kb. egyenlő a nyűggel, a kompromisszummal.
Ha egy íróasztal alatt laknál egy hálózsákban, te is nagy dolognak tartanád a hotelszobát, amivel fel kell vágni a többiek előtt.
valljuk be, ha egy íroasztal alatt kéne aludnod nap mint nap te is örülnél a hotelnek
evidenciákat
igen gyagyås a te tökeletes nyelvtudasoddal meg tudod ållapitani, melyik nemet tåjszolast beszelnek, mi több be tudod azonositani, ha orosz az illetö. na menj a kurva anyadba!
11 órakor kezdtél dolgozni, mindjárt délután 2, és már működik a domain. Vérprofin nyomod!
Ugye tudod, hogy egy három perces melót sikerült három óra alatt megoldanod? Csak a miheztartás végett.
a keresztény krónikás istennek tartja magát, mert 45 perc után megtalálta az apply gombot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az igazsag az, hogy amitvel harom orat elbasztal azt en 15 perc alatt megcsinaltam volna. tegyuk hozza nekem nincs 27 egyetemi felevem, csak ket diplomam, igaz nem it- hez kapcsolodik. te fasz!
A SoDI
* a menetrendet bogarásszák *
na mi az, beütött a kakaó meg a kalács,amit eléd raktak?

sneckó, legközelebb ilyen klaviatúrát kérj, hogy ne kelljen majd egy órán át keresgélned az apply-t, te programozók gyöngye
Mára elég is lesz a munkából, ne vidd túlzásba!
Dőlj hátra, és élvezd ki ezt a sikert!
Így igaz, a csúcson kell abbahagyni.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Á, tuti hogy az okostelójáról fórumozik, mint az infós trollok többsége!
Engem őszintén meglep, hogy csak félinformációkból lehet sejteni, hogy a malac napok óta szabadlábon van. Arra tippeltem volna, hogy 45 perccel azután, hogy kiengedik, már teli van valamelyik tk oldal hitgyülizéssel meg strassburgozással.
Vajon miért húzza meg magát? A szülei nem engedik oda a családi számítógéphez, vagy az ügyvédje mondta, hogy maradjon veszteg?
*sodiforumot olvas*
készül a csodavideó!
"A Tolvajkéregetők hamarosan közzétesznek egy vlogot arról, hogy mi történt velem (velünk) és miért. Azok, akik mindent tudni vélnek, várják meg, mert láthatnak közokiratokat, amikre igencsak rá fognak csodálkozni. Bár a hülyéken sajnos ez sem segít."
egyedül a youtube csatornájukon van 79 k feliratkozó, más oldalaikon csak 1-2 ezres közönséget érnek el. lehet,hogy még nem került elő a kamera, vagy farkasanyó nem engedi be a gurulkákat, vagy még nem áll rendelkezésre az összes doksi amit be akar mutatni.
most jól meg akarja mondani, hogy ő márpedig ártatlan, de szegény hülye nem tudja, hogy a tárgyalás nem a youtube-on zajlik, hanem a bíróságon.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
vittél Bécsbe is wc papír térképet idióta?
azért hívtad fel naponta ötször andit, hogy eltévedtél? nem csoda, hogy debilnek nézett.
kész vagy a feladattal,hogy itt baszod a rezet?
:DDDD
hányszor mondtad ezt életedben már, hogy "nyugi nyugi, meglesz minden"?
és hányszor lett belőle kegyetlen kudarc?
Nem, de rögtön eltévedtem.
Majd mesélek. Röviden: Megírta az illető SMS-ben, hol van, válaszoltam, hogy én hol. Közben elindultam oda, ahol ő, és mire odaértem, jött az SMS, hogy ott van. ahol én az előbb voltam.
És ugyanezt egymást után eljátszottuk kétszer, ami elég idegesítő volt, és végül elegem lett, és arról írtam neki SMS-t, hogy figyelj, én ezelőtt a ház előtt várok, és innen most már nem mozdulok, akármi lesz. :D
A félreértés oda az volt, hogy felhívott telefonon is, és magyarázta, hogy "a másik irányba" menjek. Ami vicces egy olyan helyzetben, amikor egyszerre négyfelé is lehet menni. A három közül melyik másik irányra gondol? Mindegy.
És így megtaláltuk egymást.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
te aztán tényleg kurvajól beszélsz németül akkor :D
Majd mesélek. Röviden: Megírta az illető SMS-ben, hol van, válaszoltam, hogy én hol. Közben elindultam oda, ahol ő, és mire odaértem, jött az SMS, hogy ott van. ahol én az előbb voltam.
baszott komoly hely lehet, ahol nem egy címet adnak, hanem érted mennek
miért nem a szállodába ment érted, ha ennyire idiótának tart, hogy nem találsz oda?
vera nénje telefonált az ismerősének, h a fogyatékos pártfogoltjáért menni kell, mert nem tud tájékozódni. tehát, egy családi kapcsolatot használnak fel arra, h a csecsemőt valahogy munkára bírják és az irodát púptalanítsák.
Nem érted? Estére kész lesz, ez száz százalék.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Összegezzük tehát : fizetik az utadat, fizetik a hotelt, de nem oda jönnek érted, hanem valahol a városban találkoztok,annak ellenére,hogy pontosan tudják,hogy hol laksz,hiszen ők fizetik.
Ha külföldi ügyfél jön,akkor minden cég megoldja azt,hogy elhozza a partnerét a szállodából.Így illik. Vagy küldenek érte valakit,vagy jöjjön be taxival, de nem egy utcasarkon találkoznak vele.
Már megint lebuktál. Lófaszt fizették neked a hotelt a munkaadóid. Vera fizette ezt is.
nyilván hazudik megint. nincs olyan cég, ahol délre kell bemenni, és még a városban is hajlandóak keresgélni a púpost. ez valami rocskai vonalon szerzett alibi meló, groteszk 2.0
a 34 éves csecsemőnek mindig a hóna alá kell nyúlni, mert életképtelen. a csecsemő.
:DD
kész bazmeg. most dolgozol vagy beszélgetsz? lol
trollégák...ne kelljen evidenciákat. gondoljátok, hogy egy éles próbanapon engednék netezni? nem állna fölötte valaki, hogy nézzék, milyen módszerrel dolgozik? ugye nem csak a végeredmény számít, hanem a hatékonyság és a rendszerszemlélet is... tehát ez nem éles munka, csak benyomták gányolni valahova.
Remélem, bölcsen bánik a nyakába szakadt szabadsággal, és elindul megverni valakit.
Sírok bazmeg, pedig én nem végeztem rendszámbétét.
Es miert kellett torolni ahhoz, hogy beallits A rekoedokat? Nyemejtyem.
mert azt mondta a felület, hogy az akármi.at. izéhez már van valami, ezért nem engedi elmenteni (WTF? de hisz kéne engednie)
mindegy, majd holnap visszatérek rá, most előbb legyen weblap
a "save" gonbot nézted már? :-)))))
Semmiféle próbanap sincs, sőt, az sem túl világos, miért kellene valakinek kiutazni egy céghez, hogy összegányoljon nekik egy weblapot...
Gondolom potenciális vevők jönnek a kolossyra, megnézni az irodát, már a busásan megfizetett 15fős fertőtlenítőbrigád súrol, maszkban győkérkefézik és gőzborotvázik, hogy a púpszagot vegyszeresen kimarassák a falakból és berendezési tárgyakból amennyire lehet.
Megtekintéskor a még mindíg érezhető enyhe bűzre rá lehessen fogni, hogy "igen, sajnos nem volt szellőztetve egy ideje, azért ez a fura szag, voltak gondok a légkondival is sajnos, dehát ugyis teljesen felújítják..ugye"..?
Miért nem Jövő héten? Vagy ma éjjel nem alszol?
Este.
Csak szólok,hogy mindjárt este, te meg itt szo-szórakozol, hahó!
Ha adhatok egy tanácsot, akkor teszt jelleggel engedd rá a zsidókat a kész weblapra,hogy megnézzék a biztonsági réseket. A legutóbbi ilyen akciód is jól sült el.
ilyeneket akkor szoktál írni,amikor valami kurva nagy kudarc ér és a trolljaidat akarod bosszantani.
Kitalálhatom?
Megunták és megkértek,hogy áll fel és húzzál el a véres faszba. Látták,hogy makogsz, szart sem értesz semmihez,csak kárt okozol. Ja, a szállodából kicsekkoltál, szóval ott vannak a csomagjaid is nálad. Szerintem egyébként Vera vitt ki és most kint állnak az autóval és várják,hogy hazavihessenek.
Majd visszafelé az M1-en álomba sírod magadat.
Azaz kvázi működő weboldalt kapnak az eddig működő levelezésük helyett? :)
Leestem a székről a röhögéstől, ilyen nincs, fáj a hasam, könnyeim folynak.....sodika a véjproji informatikai szagember....áááá..mossatok fel bazzeg,ez kéééésszz::DDD
Sodi domaint konfigol..a SoDI!!...biszony!!

Szerző:
Érdeklődő
Oct 31, 2015 13:10:00
Válasz
(23)
Valamit mindenképpen lopj el, Endre, ne hagyd, hogy ingyen röhögjenek rajtad!
Oct 31, 2015 13:10:00
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 13:12:14
x9)
Na, most kezdem a meló érdemi részét.
Estére weblapot ígértem nekik.
na csá
na csá
Kicsit jobban átgondolva az eddig elhangzottakat: állításod szerint egy osztrák informatikai cég azért hívott ki Bécsbe (szállással és utaztatással), hogy webes felületen állíts be egy domaint, majd készíts nekik egy honlapot?
Projektmenedzser Pál
Oct 31, 2015 13:13:53
Na, most kezdem a meló érdemi részét.
na csá
na csá
Ez az Endre, nyomd a melót keményen! Próbamelóért fizetni most nem tudunk, de ha jól dolgoztál, ez a munka neked is jó referencia lesz!
Oct 31, 2015 13:13:53
sodika
Oct 31, 2015 13:15:07
na csá
Oct 31, 2015 13:15:07
tigris
Oct 31, 2015 13:16:44
na csá
na csá
azt tudod, hogy a hotelt csak az igazi prolik tekintik nagy dolognak? egy normális ember számára a hotel az kb. egyenlő a nyűggel, a kompromisszummal.
Oct 31, 2015 13:16:44
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 13:19:05
x9)
Ha egy íróasztal alatt laknál egy hálózsákban, te is nagy dolognak tartanád a hotelszobát, amivel fel kell vágni a többiek előtt.
-
Oct 31, 2015 13:19:57
valljuk be, ha egy íroasztal alatt kéne aludnod nap mint nap te is örülnél a hotelnek
Oct 31, 2015 13:19:57
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 13:20:20
x16)
Szerintem egy igazi ágyban aludt a szállodában, azért van ennyire oda tőle.
-
Oct 31, 2015 13:23:48
remélhetőleg nem verte rá a faszát a lepedőre
Oct 31, 2015 13:23:48
tigris
Oct 31, 2015 13:25:07
remélhetőleg nem verte rá a faszát a lepedőre
evidenciákat
Oct 31, 2015 13:25:07
Recepciós Rita
Oct 31, 2015 13:28:20
Te Hans, a 204-est átállítottam használhatatlanra, most ne adjuk ki pár hétig! Illetve keresd már elő nekem légyszi a speciális takarítók, a Günterék számát! Miután árajánlatot adtak, erről bankkártyáról (Rocskai) húzzuk le a takarítás költségét.
Oct 31, 2015 13:28:20
Örebro
Oct 31, 2015 13:36:15
Az berliniek után az jutott eszembe, hogy olyanok, mintha orosz akcentussal beszélnék a németet.
na mindegy, meló :)
na mindegy, meló :)
igen gyagyås a te tökeletes nyelvtudasoddal meg tudod ållapitani, melyik nemet tåjszolast beszelnek, mi több be tudod azonositani, ha orosz az illetö. na menj a kurva anyadba!
Oct 31, 2015 13:36:15
Galla Miklós
Oct 31, 2015 13:37:24
- Mi a különbség a bécsi hotel és Sodi fingszaga között?
- ???
- A bécsi hotel szálloda, Sodi fingszaga pedig száll ide. Hahaha!
- ???
- A bécsi hotel szálloda, Sodi fingszaga pedig száll ide. Hahaha!
Oct 31, 2015 13:37:24
sodika
Oct 31, 2015 13:38:09
Sikerült, működik a domain :D
kurvajó vagyok
A SoDI az istencsászár profiember, vazz
yeah
kurvajó vagyok
yeah
Oct 31, 2015 13:38:09
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 13:40:29
x9)
kurvajó vagyok
yeah
kurvajó vagyok
yeah
11 órakor kezdtél dolgozni, mindjárt délután 2, és már működik a domain. Vérprofin nyomod!
-
Oct 31, 2015 13:41:19
>28 etyetyem
>apply
>működik a domain
>apply
>működik a domain
Oct 31, 2015 13:41:19
sodika
Oct 31, 2015 13:42:04
Szerintem én vagyok az isten.
na, haladok tovább
na, haladok tovább
Oct 31, 2015 13:42:04
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 13:42:21
kurvajó vagyok
yeah
kurvajó vagyok
yeah
Ugye tudod, hogy egy három perces melót sikerült három óra alatt megoldanod? Csak a miheztartás végett.
Oct 31, 2015 13:42:21
tigris
Oct 31, 2015 13:43:59
na, haladok tovább
na, haladok tovább
a keresztény krónikás istennek tartja magát, mert 45 perc után megtalálta az apply gombot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oct 31, 2015 13:43:59
Örebro
Oct 31, 2015 13:49:56
kurvajó vagyok
yeah
kurvajó vagyok
yeah
az igazsag az, hogy amitvel harom orat elbasztal azt en 15 perc alatt megcsinaltam volna. tegyuk hozza nekem nincs 27 egyetemi felevem, csak ket diplomam, igaz nem it- hez kapcsolodik. te fasz!
Oct 31, 2015 13:49:56
posztdoc
Oct 31, 2015 13:57:25
kurvajó vagyok
yeah
kurvajó vagyok
yeah
A SoDI
Oct 31, 2015 13:57:25
vonatozó öregek
Oct 31, 2015 14:03:20
kurvajó vagyok
yeah
kurvajó vagyok
yeah
* a menetrendet bogarásszák *
Oct 31, 2015 14:03:20
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 14:05:02
na, haladok tovább
na, haladok tovább
na mi az, beütött a kakaó meg a kalács,amit eléd raktak?
Oct 31, 2015 14:05:02
jiddise máme
(
x11)
Oct 31, 2015 14:12:13
x11)

sneckó, legközelebb ilyen klaviatúrát kérj, hogy ne kelljen majd egy órán át keresgélned az apply-t, te programozók gyöngye
evidenciák
Oct 31, 2015 14:12:29
kurvajó vagyok
yeah
kurvajó vagyok
yeah
Oct 31, 2015 14:12:29
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 14:21:13
x16)
Így igaz, a csúcson kell abbahagyni.
-
Oct 31, 2015 14:22:51
Nem hiszem, hogy logolják a tevékenységét, de azt el tudom képzelni, hogy monitorozzák. Egy másik szobában ül valaki a gép előtt, a monitorán Sodi monitorának tartalmával, és figyeli, hogyan dolgozik, mit csinál, ha elakad, hogyan és mennyi idő alatt oldja meg a problémát, és mivel folyton itt lóg a fórumon, azt is látják, ami ide belinkelésre kerül, legyen az szöveg vagy kép...
Ez ugye nem fordult meg a fejedben, púpos...?
Oct 31, 2015 14:22:51
-
Oct 31, 2015 14:29:50
3 óra alatt fellőtt egy domaint, igazi szagember ez a sodi
Oct 31, 2015 14:29:50
Fakenguru
(
x5)
Oct 31, 2015 14:33:39
x5)
Huhhhu, lehet Becsbe jon a Sodi? A jol sikerult probamunka utan talalkozunk egy sorre pupi? Igaz mi este buliba megyunk, ahova 20 euro a beugro, de neked ez csak nem jelent gondot, igaz?
Gyerekek oriasi musort igerek, ha tenyleg ideenne a gyagyast a joszerencsenk.
Az viszont biztos, hogy nem hozzank jelentkezett, mi rendes infos ceg vagyunk, penteken kettokor mindenki lelep. :(
Hát azért hetyetye.
Gyerekek oriasi musort igerek, ha tenyleg ideenne a gyagyast a joszerencsenk.
Az viszont biztos, hogy nem hozzank jelentkezett, mi rendes infos ceg vagyunk, penteken kettokor mindenki lelep. :(
Fakenguru
(
x5)
Oct 31, 2015 14:36:30
x5)
Becs nem Berlin sodo, ez kisvaros, ha idekoltozol, gyorsabban megtalallak, minthogy ki tudnad mondani, kikkmakukk!
Hát azért hetyetye.
Fakenguru
(
x5)
Oct 31, 2015 14:37:47
x5)
Azt a szerencsetlenkedest amit vegig fogunk elvezni alberletkereses cimszoval geciii.
Hajra pupi, remelem felvesznek!!!
Hát azért hetyetye.
Hajra pupi, remelem felvesznek!!!
evidenciák
Oct 31, 2015 14:38:05
Nem hiszem, hogy logolják a tevékenységét, de azt el tudom képzelni, hogy monitorozzák. Egy másik szobában ül valaki a gép előtt, a monitorán Sodi monitorának tartalmával, és figyeli, hogyan dolgozik, mit csinál, ha elakad, hogyan és mennyi idő alatt oldja meg a problémát, és mivel folyton itt lóg a fórumon, azt is látják, ami ide belinkelésre kerül, legyen az szöveg vagy kép...
Á, tuti hogy az okostelójáról fórumozik, mint az infós trollok többsége!
Oct 31, 2015 14:38:05
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 14:45:57
x48)
ezeknek nem szóltak.
Zulu
(
x15)
Oct 31, 2015 14:52:21
x15)
ezeknek nem szóltak.
Engem őszintén meglep, hogy csak félinformációkból lehet sejteni, hogy a malac napok óta szabadlábon van. Arra tippeltem volna, hogy 45 perccel azután, hogy kiengedik, már teli van valamelyik tk oldal hitgyülizéssel meg strassburgozással.
Vajon miért húzza meg magát? A szülei nem engedik oda a családi számítógéphez, vagy az ügyvédje mondta, hogy maradjon veszteg?
Caigafattyu - MWI
Oct 31, 2015 14:57:39
*sodiforumot olvas*
Oct 31, 2015 14:57:39
sodika
Oct 31, 2015 15:00:58
A jó közlekedés miatt nekem Berlin is kisvárosnak tűnt. :)
Oct 31, 2015 15:00:58
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 15:01:06
x48)
készül a csodavideó!
"A Tolvajkéregetők hamarosan közzétesznek egy vlogot arról, hogy mi történt velem (velünk) és miért. Azok, akik mindent tudni vélnek, várják meg, mert láthatnak közokiratokat, amikre igencsak rá fognak csodálkozni. Bár a hülyéken sajnos ez sem segít."
egyedül a youtube csatornájukon van 79 k feliratkozó, más oldalaikon csak 1-2 ezres közönséget érnek el. lehet,hogy még nem került elő a kamera, vagy farkasanyó nem engedi be a gurulkákat, vagy még nem áll rendelkezésre az összes doksi amit be akar mutatni.
most jól meg akarja mondani, hogy ő márpedig ártatlan, de szegény hülye nem tudja, hogy a tárgyalás nem a youtube-on zajlik, hanem a bíróságon.
sodika
Oct 31, 2015 15:01:54
Nagyjából a fizikai távolságokba bele sem gondol az ember, ha a metró és a hév helyi megfelelője bárhova gyorsan elviszi.
Oct 31, 2015 15:01:54
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 15:02:15
Oct 31, 2015 15:02:15
tigris
Oct 31, 2015 15:03:10
azért hívtad fel naponta ötször andit, hogy eltévedtél? nem csoda, hogy debilnek nézett.
Oct 31, 2015 15:03:10
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 15:03:18
Nagyjából a fizikai távolságokba bele sem gondol az ember, ha a metró és a hév helyi megfelelője bárhova gyorsan elviszi.
kész vagy a feladattal,hogy itt baszod a rezet?
Oct 31, 2015 15:03:18
Hiénaverő
Oct 31, 2015 15:05:55
Kész a honlap, buzi?
Oct 31, 2015 15:05:55
sodika
Oct 31, 2015 15:11:46
Ebédszünet van.
Estére meglesz minden.
nyugi
Estére meglesz minden.
nyugi
Oct 31, 2015 15:11:46
Hiénaverő
Oct 31, 2015 15:14:30
Mi nyugodtak vagyunk, de mi a helyzet a főnökúrral? Jürgenék tudnak indulni holnap, ez százszázalékh?
Oct 31, 2015 15:14:30
tigris
Oct 31, 2015 15:14:40
Ebédszünet van.
Estére meglesz minden.
nyugi
Estére meglesz minden.
nyugi
:DDDD
hányszor mondtad ezt életedben már, hogy "nyugi nyugi, meglesz minden"?
és hányszor lett belőle kegyetlen kudarc?
Oct 31, 2015 15:14:40
sodika
Oct 31, 2015 15:15:06
És ugyanezt egymást után eljátszottuk kétszer, ami elég idegesítő volt, és végül elegem lett, és arról írtam neki SMS-t, hogy figyelj, én ezelőtt a ház előtt várok, és innen most már nem mozdulok, akármi lesz. :D
A félreértés oda az volt, hogy felhívott telefonon is, és magyarázta, hogy "a másik irányba" menjek. Ami vicces egy olyan helyzetben, amikor egyszerre négyfelé is lehet menni. A három közül melyik másik irányra gondol? Mindegy.
Oct 31, 2015 15:15:06
Bonyolult nap
Oct 31, 2015 15:15:46
Melyik cegnel vagy Sodi?
Oct 31, 2015 15:15:46
xray
Oct 31, 2015 15:16:07
inkább arról regélj, h miféle cég az, ahol szombaton is dolgoznak? közlekedési vállalat, vagy milófasz?
Oct 31, 2015 15:16:07
tigris
Oct 31, 2015 15:16:20
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
te aztán tényleg kurvajól beszélsz németül akkor :D
Oct 31, 2015 15:16:20
jiddise máme
(
x11)
Oct 31, 2015 15:18:44
x11)
miért nem a szállodába ment érted, ha ennyire idiótának tart, hogy nem találsz oda?
dominanciakísérlet
Oct 31, 2015 15:22:27
Tehát jól értem, hogy sodika a próbanapját azzal tölti, hogy a potenciális munkahelyéről írogat ide a fórumra? Kitaláltad már németül a kifogásokat, amiket mondani fogsz, ha rákérdeznek a dologra?
Oct 31, 2015 15:22:27
Bonyolult nap
Oct 31, 2015 15:23:31
IPlatroll nem mondja meg ki az ISP, amikor irogat a pup? Bar ketlem, hogy sajat ispje lenne egy sodit "alkalmazo" cegnek.
Oct 31, 2015 15:23:31
xray
Oct 31, 2015 15:23:46
vera nénje telefonált az ismerősének, h a fogyatékos pártfogoltjáért menni kell, mert nem tud tájékozódni. tehát, egy családi kapcsolatot használnak fel arra, h a csecsemőt valahogy munkára bírják és az irodát púptalanítsák.
Oct 31, 2015 15:23:46
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 15:24:18
x16)
Tehát jól értem, hogy sodika a próbanapját azzal tölti, hogy a potenciális munkahelyéről írogat ide a fórumra? Kitaláltad már németül a kifogásokat, amiket mondani fogsz, ha rákérdeznek a dologra?
Nem érted? Estére kész lesz, ez száz százalék.
tigris
Oct 31, 2015 15:26:18
vagy a jövő hétre zsidók! meg kell értenie mindnekinek, hogy kapkodni nem szabad.
Oct 31, 2015 15:26:18
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 15:31:22
Nem turista vagyok.
Egyfajta programozói próbamelóra jöttem.
Ehhez fizették nekem az útiköltséget, és fizetik a hotelt is
Egyfajta programozói próbamelóra jöttem.
Ehhez fizették nekem az útiköltséget, és fizetik a hotelt is
Összegezzük tehát : fizetik az utadat, fizetik a hotelt, de nem oda jönnek érted, hanem valahol a városban találkoztok,annak ellenére,hogy pontosan tudják,hogy hol laksz,hiszen ők fizetik.
Ha külföldi ügyfél jön,akkor minden cég megoldja azt,hogy elhozza a partnerét a szállodából.Így illik. Vagy küldenek érte valakit,vagy jöjjön be taxival, de nem egy utcasarkon találkoznak vele.
Már megint lebuktál. Lófaszt fizették neked a hotelt a munkaadóid. Vera fizette ezt is.
Oct 31, 2015 15:31:22
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 15:43:04
x48)
a sodi folyton hazudik. a sodi.
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 15:45:22
nyilván hazudik megint. nincs olyan cég, ahol délre kell bemenni, és még a városban is hajlandóak keresgélni a púpost. ez valami rocskai vonalon szerzett alibi meló, groteszk 2.0
Oct 31, 2015 15:45:22
Langenscheidt
Oct 31, 2015 15:46:58
Wienerisch szótár a gyagyásnak:
Der Server is hi.
Tönkrement a szerver.
I wars ned!
Nem én voltam!
Samma angflaschelt?
Be vagyunk baszva?
nächsta Woch'
jövő héten
jetz' ned!
ne most!
Bist vom andern Ufer?
Buzi-e vagy?
Der Server is hi.
Tönkrement a szerver.
I wars ned!
Nem én voltam!
Samma angflaschelt?
Be vagyunk baszva?
nächsta Woch'
jövő héten
jetz' ned!
ne most!
Bist vom andern Ufer?
Buzi-e vagy?
Oct 31, 2015 15:46:58
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 15:47:17
ugyanonnan van, mint a fordos tanár, vera néni ismerőse. németországban is egy ismerős útján nyúltak a hóna alá, most is ez van.
Oct 31, 2015 15:47:17
sodika
Oct 31, 2015 15:51:23
Azt már észrevettem, hogyha a szavak végén az er-t én is olyan idétlenül ö-nek mondom, mint ahogy ők, akkor jobban megértik, lol.
Oct 31, 2015 15:51:23
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 15:51:38
x48)
ugyanonnan van, mint a fordos tanár, vera néni ismerőse. németországban is egy ismerős útján nyúltak a hóna alá, most is ez van.
a 34 éves csecsemőnek mindig a hóna alá kell nyúlni, mert életképtelen. a csecsemő.
tigris
Oct 31, 2015 15:53:30
Azt már észrevettem, hogyha a szavak végén az er-t én is olyan idétlenül ö-nek mondom, mint ahogy ők, akkor jobban megértik, lol.
Oct 31, 2015 15:53:30
Petike
Oct 31, 2015 15:54:37
Csak irigyek vagytok, hogy a Sodinak olyan jó kapcsolati hálója van, hogy még külföldön is tudnak neki munkát szerezni.
Oct 31, 2015 15:54:37
Langenscheidt
Oct 31, 2015 15:56:49
Doz is net guat!
Valami baj van!
Jetz samma am Arsch.
Rábasztunk.
Mei, bin i paarig!
Ej, de kanos vagyok!
Es pressiert ned!
Ne sürgess, zsidó!
Der Schodi weiß es ned, aber der Schodi hat's versucht.
A Sodi nem tudja, de a Sodi megpróbálta.
Valami baj van!
Jetz samma am Arsch.
Rábasztunk.
Mei, bin i paarig!
Ej, de kanos vagyok!
Es pressiert ned!
Ne sürgess, zsidó!
Der Schodi weiß es ned, aber der Schodi hat's versucht.
A Sodi nem tudja, de a Sodi megpróbálta.
Oct 31, 2015 15:56:49
Škoda Superb
Oct 31, 2015 15:56:55
Amúgy SoDI, fasz a füledbe! 45 perc megtalálni neked egy kibebaszott Apply gombot, mikor 1 perc guglizással megtalálhattad volna, mit hogy kell beállítani.
Oct 31, 2015 15:56:55
tigris
Oct 31, 2015 15:57:19
BREAKING MEGVAN, HOGY HOL VAN ENDRE!
Kiderült,hogy a práterben, a vidámparkban elromlott a szellevasút alagútjában néhány figura, nem mozognak valamiért. úgyhogy kellett egy beugró rémpofa.
állítólag arra panaszkodnak a szülők, hogy a gyerekek nagyon nagyon megijedtek,és volt olyan fiatal srác is, akit megfogdosott az új szörny.
Kiderült,hogy a práterben, a vidámparkban elromlott a szellevasút alagútjában néhány figura, nem mozognak valamiért. úgyhogy kellett egy beugró rémpofa.
állítólag arra panaszkodnak a szülők, hogy a gyerekek nagyon nagyon megijedtek,és volt olyan fiatal srác is, akit megfogdosott az új szörny.
Oct 31, 2015 15:57:19
kézműves cigánytej
Oct 31, 2015 15:57:49
Mennyivel szórakoztatóbb a műsor, mint farkarossz sárkánygőzös ostobaságai, nemhiába, tündököl a sodi a saját fórumán...a SoDI!
A DNSnél konkrétan vísítottam a röhögéstől, belegondoltam, mi lenne, ha tényleg rendszergizda lenne ez a gnóm valahol egyszer!
Vajon mennyi értelmezhetetlen fasságot nyomkodhatott össze, mire eltalálta a beállításokat? Remélem MINIMUM az összes MX rekordot széttolta a francba, és lesz baj, vagy most, vagy később ;)
Az igazi rendszergazda, amikor beállítja a levelezést, nem okvetlen gondol arra, hogy előtte egy elmebeteg púpos retard tombolt ideggörcsben fél napot a dns beállításokon....
HALLOD Sodó? ha csináltál olyasmit, amiről nem tudod Teljesen Pontosan, hogy MI az, inkább most szólj, hogy őőő...entschuldigung.....hát..őő..hetyetyete... DNS...őő..
minthogy később legyenek beláthatatlan következmények a cégnek!!!
A DNSnél konkrétan vísítottam a röhögéstől, belegondoltam, mi lenne, ha tényleg rendszergizda lenne ez a gnóm valahol egyszer!
Vajon mennyi értelmezhetetlen fasságot nyomkodhatott össze, mire eltalálta a beállításokat? Remélem MINIMUM az összes MX rekordot széttolta a francba, és lesz baj, vagy most, vagy később ;)
Az igazi rendszergazda, amikor beállítja a levelezést, nem okvetlen gondol arra, hogy előtte egy elmebeteg púpos retard tombolt ideggörcsben fél napot a dns beállításokon....
HALLOD Sodó? ha csináltál olyasmit, amiről nem tudod Teljesen Pontosan, hogy MI az, inkább most szólj, hogy őőő...entschuldigung.....hát..őő..hetyetyete... DNS...őő..
minthogy később legyenek beláthatatlan következmények a cégnek!!!
Oct 31, 2015 15:57:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 15:58:18
x48)
gerevics béla saját néven nyomja. de miért nem egyes szám harmadik személyben beszél magáról ahogy szokott?
Tamas Polgar Tüntetés? Semmi értelme. De köszi.
Tetszik · Válasz · 2 órája
www.facebook.com/profile.php?id=100009137957291&fref=ufi
www.facebook.com/profile.php?id=100009137957291&fref=ufi
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 16:02:47
trollégák...ne kelljen evidenciákat. gondoljátok, hogy egy éles próbanapon engednék netezni? nem állna fölötte valaki, hogy nézzék, milyen módszerrel dolgozik? ugye nem csak a végeredmény számít, hanem a hatékonyság és a rendszerszemlélet is... tehát ez nem éles munka, csak benyomták gányolni valahova.
Oct 31, 2015 16:02:47
Sittes Sanyi
Oct 31, 2015 16:06:10
gerevics béla saját néven nyomja. de miért nem egyes szám harmadik személyben beszél magáról ahogy szokott?
facebook.com/profile.php?id=100009137957291&fref=ufi
facebook.com/profile.php?id=100009137957291&fref=ufi
Remélem, bölcsen bánik a nyakába szakadt szabadsággal, és elindul megverni valakit.
Oct 31, 2015 16:06:10
sodika
Oct 31, 2015 16:14:21
Igen, az MX rekordokat sajnos a felület sajátosságai miatt ideigenesen törölni kellett, de majd utólag orvoslom a dolgot. Most egyelőre haladjunk.
Oct 31, 2015 16:14:21
-
Oct 31, 2015 16:16:16
Azt ugye tudod, hogy ilyenkor nem megy a levelezes?
Igen, az MX rekordokat sajnos a felület sajátosságai miatt ideigenesen törölni kellett, de majd utólag orvoslom a dolgot. Most egyelőre haladjunk.
Oct 31, 2015 16:16:16
-
Oct 31, 2015 16:17:27
*rekordokat
Oct 31, 2015 16:17:27
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 16:18:10
Szerintem beültették valami ilyen elé, aztán nézik,hogy mikor jön rá,hogy ez nem igazi.
www.minitoys.hu/images/products/5693252.jpg
www.minitoys.hu/images/products/5693252.jpg
Oct 31, 2015 16:18:10
banshee
(
x24)
Oct 31, 2015 16:19:14
x24)
Sírok bazmeg, pedig én nem végeztem rendszámbétét.
sodika
Oct 31, 2015 16:19:45
mert azt mondta a felület, hogy az akármi.at. izéhez már van valami, ezért nem engedi elmenteni (WTF? de hisz kéne engednie)
Oct 31, 2015 16:19:45
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 16:21:41
a "save" gonbot nézted már? :-)))))
Oct 31, 2015 16:21:41
banshee
(
x24)
Oct 31, 2015 16:21:50
x24)
Mikorra kell befejezned, jövő hétre?
ikszdé
Oct 31, 2015 16:21:51
nem azt mondtad, hogy holnap utazol haza? Oct 31, 2015 16:21:51
kézműves cigánytej
Oct 31, 2015 16:22:07
trollégák...ne kelljen evidenciákat. gondoljátok, hogy egy éles próbanapon
Semmiféle próbanap sincs, sőt, az sem túl világos, miért kellene valakinek kiutazni egy céghez, hogy összegányoljon nekik egy weblapot...
Gondolom potenciális vevők jönnek a kolossyra, megnézni az irodát, már a busásan megfizetett 15fős fertőtlenítőbrigád súrol, maszkban győkérkefézik és gőzborotvázik, hogy a púpszagot vegyszeresen kimarassák a falakból és berendezési tárgyakból amennyire lehet.
Megtekintéskor a még mindíg érezhető enyhe bűzre rá lehessen fogni, hogy "igen, sajnos nem volt szellőztetve egy ideje, azért ez a fura szag, voltak gondok a légkondival is sajnos, dehát ugyis teljesen felújítják..ugye"..?
Oct 31, 2015 16:22:07
sodika
Oct 31, 2015 16:22:12
nem, ma este már kell egy használható lapot látniuk
Oct 31, 2015 16:22:12
Hiénaverő
Oct 31, 2015 16:23:30
Miért nem Jövő héten? Vagy ma éjjel nem alszol?
Oct 31, 2015 16:23:30
sodika
Oct 31, 2015 16:23:51
nem azt mondtad, hogy holnap utazol haza?
Este.
Oct 31, 2015 16:23:51
jiddise máme
(
x11)
Oct 31, 2015 16:23:58
x11)
ebből nem honlap lesz, hanem rendszerösszeomlás
sodika
Oct 31, 2015 16:24:00
Na meló, csá.
Oct 31, 2015 16:24:00
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 16:24:26
Csak szólok,hogy mindjárt este, te meg itt szo-szórakozol, hahó!
Ha adhatok egy tanácsot, akkor teszt jelleggel engedd rá a zsidókat a kész weblapra,hogy megnézzék a biztonsági réseket. A legutóbbi ilyen akciód is jól sült el.
Oct 31, 2015 16:24:26
banshee
(
x24)
Oct 31, 2015 16:28:35
x24)
Neopúp, pont mindenszentekre hívnak meg próbamelóra?
ikszdé
Oct 31, 2015 16:28:45
Este.
szerintem már ma este hazazavarnak, mert nemhogy az oldal nem lesz kész, de még a cég hálózatát is tönkretetted, te mekkmester. Oct 31, 2015 16:28:45
sodika
Oct 31, 2015 16:29:48
az igazi egy keresztényi nemzetállamból lenne dolgozni, de Moszkva túl messze van
pedig még palanckozni is lehetne az ottani levegőt, hogy az emberek itt Európában is megtapasztalhassák, milyen egy büszke keresztény nemzetállam levegőjét szívni
na mindegy
pedig még palanckozni is lehetne az ottani levegőt, hogy az emberek itt Európában is megtapasztalhassák, milyen egy büszke keresztény nemzetállam levegőjét szívni
na mindegy
Oct 31, 2015 16:29:48
banshee
(
x24)
Oct 31, 2015 16:33:03
x24)
Oroszország mint keresztény nemzetállam?
Több muszlim él ott, mint Európa többi országában együttvéve!
Több muszlim él ott, mint Európa többi országában együttvéve!
ikszdé
Oct 31, 2015 16:33:24
kudarcot fog vallani az istencsászár sodi?
Oct 31, 2015 16:33:24
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 16:37:31
az igazi egy keresztényi nemzetállamból lenne dolgozni, de Moszkva túl messze van
na mindegy
na mindegy
ilyeneket akkor szoktál írni,amikor valami kurva nagy kudarc ér és a trolljaidat akarod bosszantani.
Kitalálhatom?
Megunták és megkértek,hogy áll fel és húzzál el a véres faszba. Látták,hogy makogsz, szart sem értesz semmihez,csak kárt okozol. Ja, a szállodából kicsekkoltál, szóval ott vannak a csomagjaid is nálad. Szerintem egyébként Vera vitt ki és most kint állnak az autóval és várják,hogy hazavihessenek.
Majd visszafelé az M1-en álomba sírod magadat.
Oct 31, 2015 16:37:31
ikszdé
Oct 31, 2015 16:38:05
lehet, hogy egy új gazdatesthez ment gányolni, ahol majd jól bevackolja magát néhány évig a nehéz sorsú fiatalember, mint a pénzmentőhöz.
Oct 31, 2015 16:38:05
evidenciák
Oct 31, 2015 16:38:08
Azaz kvázi működő weboldalt kapnak az eddig működő levelezésük helyett? :)
Oct 31, 2015 16:38:08
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 16:41:42
x48)
valami mozgás volt a yt csatornán, csak nem mutatja, lehet, hogy nem listázott vagy privát videó van fenn
tolvajkergetok
tolvajkergetok
Legutóbbi tevékenység: 1 napja 79 videó
tolvajkergetok
tolvajkergetok
Legutóbbi tevékenység: 1 napja 79 videó
kézműves cigánytej
Oct 31, 2015 16:42:28
Igen, az MX rekordokat sajnos
Leestem a székről a röhögéstől, ilyen nincs, fáj a hasam, könnyeim folynak.....sodika a véjproji informatikai szagember....áááá..mossatok fel bazzeg,ez kéééésszz::DDD
Sodi domaint konfigol..a SoDI!!...biszony!!

Oct 31, 2015 16:42:28
Adatrögzítő Aladár
Oct 31, 2015 16:44:08
Sodi, volt már olyan, hogy úgy fejlesztettél ki egy új funkciót, hogy közben nem tettél tönkre egy másikat?
Oct 31, 2015 16:44:08
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 16:44:49
x48)
a tetves kis sodika mondta korábban, hogy rác egyik osztrák ismerősének kell honlapot csinálni, ő az:
www.facebook.com/walter.molnar
www.facebook.com/walter.molnar
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 16:46:29
x48)
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11809x5) Sep 23, 2015 18:14:15 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Mindegy, arra jöttem rá, hogy elég ott élni, ottaniakkal is kell dolgozni. RGL egyik osztrák haverja kezdésnek jó. Weblapot akar a cégének, és akkor fizetés helyett segít nekem cserébe gyakorolni a nyelvét.
Mindegy, arra jöttem rá, hogy elég ott élni, ottaniakkal is kell dolgozni. RGL egyik osztrák haverja kezdésnek jó. Weblapot akar a cégének, és akkor fizetés helyett segít nekem cserébe gyakorolni a nyelvét.
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™