Spórolós nyaralásnak indult.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Legyünk őszinték, ahogy a púposnak, úgy broninak is a fórum volt az éltető ereje. Elképzelhető, hogy a nagy kifakadás után tényleg megölte magát, ahogy annyit fenyegetőzött vele?
Mondjuk a facebook fala már 2015 óta nem fhossa.
www.facebook.com/istvan.fekete.982
Helytelen. Pécs.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
NSZKSZ
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Miután faszrahúztam és jól megpumpáltam! Lesz ott fehér véreshabos stream!
Nem lehet, hogy az Ogre csak annyit mondott neki, pakoljon ki, annyi haladékot kap, amíg nem talál mást? Nyilván kibaszatta a cuccait, hogy ne kényelmesedjen vissza ez a féreg, az üres szobában héderelhet egy darabig.
Kár ilyesmikről fantáziálni, mert úgyse fognak lelépni tőle. Vannak trollok akik élvezik, hogy spamelhetik és trágár módon kérdezgethetik. Ne akard már megmondani, hogy mit csináljunk. nszksz
xyz
nem akarom megmondani, ez egy javaslat volt. te biztos új vagy itt, de korábban úgy működött ez a közösség, hogy eldöntöttük hogyan szopatjuk snecit, és aztán mindenki a döntéshez tartotta magát. gondolom azt sem tudod, hogy ezt a meccset már egyszer lejátszottuk a youtube-on, amikor kisboros és tajgi elkezdtek soderálni, és az lett a vége, hogy a végén 3 nézője maradt, cvigánnyal együtt.
Ebbe most ne menjünk bele én nem faszméregetés miatt járok ide.
xyz
nem kell belemenni shemmibe, ez ténykérdés, hogy korábban a youtube streameknek is nagy volt a nézettsége, és miután kisboros és rolinda moderátorok lettek, és mindenkit tiltottak, 3 nézője maradt. meg van örökítve a fórumon a történet.
Szerintem is meg kéne büntetni, és ennek az egyetlen módja a nézettségelvonás. Tajgi és Kisboros nem lehet soderátor és kész. Retardoknak nem adunk hatalmat, mert csak visszaélnek vele.
javítottam.
Csak azt felejted el, hogy a Youtube streameket összesen nézte anno 20 troll, a twtich karrier pedig 100 fölötti.
xyz
Most se nézik sokkal többen
Biztos vagyok benne hogy Linz, Ausztria marad. Nem azért cuccolt át minden szart a miskolcigányokhoz, hogy majd visszavigye berlinbe. Ez szház szházalék.
Onnan is vonni fogják krauték a törlesztöt:-D
Az ügyvezető igazgatók napja sokszor be van táblázva, ez már csak ilyen.
Szerintem is ez van azzal, hogy egyszerűen nem tudom máshogy magyarázni a hallgatást és főleg a "nem jöttem volna el, ha ki vagyok rúgva" mellébeszélést, mint azzal, hogy a nagy tragédia az volt, hogy kitették a melócsából is.
Bemásolt mail nélkül ez csak flexelés.
xyz
Csak csendben jegyezném meg, hogy az osztrákok nem olyan elnézőek mint a németek, Sodi "programozói" kvalitásaival ott nem sokra megy. Elég valszínű, hogy ott nem csak hetyetyézni kell egy interjún, hanem tesztet is kell majd írni, szóval ott bukik a dolog.
Ingatkanügyek
Csak a legócskább gányoldákban van esélye, ahol
1. Semmilyen formális teszt nincs, mert majd az ő, mindenhez is értő kollégájuk már a szagáról is megmondja, hogy jó progrmozó-e
2. A nevezett kolléga végül annyit se tesz meg, hogy megszagolja sodit, csak feltesz egy-két kérdést egy 10 éves könyv hátuljából, amikre sodika pont bemagolta előre a választ.
3. Az interjún nyújtott, a néhány szerencsés válasszal is bizonytalan, gyenge produkcióját betudják a gyenge nyelvtudásának
4. Valamilyen szempontból látszik, hogy szar a cég (rossz fizetés, látványosan rossz teljesítmény az interjún a cég oldaláról, esetleg csak rendkívül eldugott hirdetés), és nincs több jelentkező, akik közül választani lehetne
5. A botrányos felvételi procedúra ellenére még azt se teszik meg, hogy kicsit odafigyelnek az új kollégára a próbaidő alatt, hogy még az időszak letelte előtt alaposan átbeszélhessék, hogy maradhat-e.
Ezeknek (vagy hasonló eredménnyel járó, más hibáknak) mind egyszerre kell teljesülnie ahhoz, sodikát felvegyék, és ne rúgják ki azonnal, ezért adja be több száz helyre a jelentkezését.
Eddig mindig talált egy-egy balek gányoldát, akit ideig-óráig le tudott húzni, meglátjuk, hogy ezután mi lesz vele.
Szerintem a terv a következő. Beköltözik Márkékhoz Linzbe. Mivel papíron továbbra is marad a festett négernél Hamburgban, így jár neki a segély, amiből minimális összeget tilthatnak csak le a bankok, az is lehet, hogy semmit. Nyilván feltűnne a német munkaügyi hivatalnak, ha a kártyájával folyton Ausztriában vásárolgatna, így inkább minden hónapban átviteti a púpját a Linztől alig egy órányira lévő Passauba, ahol egy összegben felmarkolja a pénzt az első automatából. Persze ezért Márkék alaposan levámolják, de hát még mindig jobb, mint félhajléktalan ágyrajárónak lenni az ogrénél, vagy magyar csövesnek Púpszászon. Ez a shaját megoldás, bizony!
Nem elnézőek?
Ember,az osztrákok kitermeltek egy HITLER-t.
Mi reménye lehet fogyatékos zsidó koboldunknak....
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Láttad te már a streamjeiben autós játékkal játszani? Szerinted kapna ez a fogyatékos bárhol a világon jogosítványt? :D
Az autoscout csak Németországban 4700 darab 500 euro alatti hirdetést listáz.
Néhol már szinte fizetnek hogy vidd a gecibe a papa négyes golfját,mert csak nyűg rá a biztosítás.
Szóval igen,ha a koboldnak lenne jogsija,akkor egyből hazaautózhatott volna a kurva anyjához.
Hitler is webprogramozó volt, vagy milyen relevanciája van ennek a kobolddal kapcsolatosan?
Hát, na. Viszont a lényeg inkább az, hogy mivel Ausztria ennyire közel van a kelethez, ott sokkal jobban szűrnek. Kisebbek is. Már így is a fél Kelet-Európa, meg Közel-Kelet ott dolgozik, ráadásul elég sérülékeny pozícióban is vannak, elvégre ők a legkeletebbi gazdag-nyugati állam (ugye ÖSTER-reich), ők azért ha tehetik nem engednek be minden fogyatékost. Ezt egyébként Zserynek is mondanám, Ausztriában nehezebb munkát találni.
Ingatkanügyek
Szellemi munkást.
A képzett fizikai munkást keresik mint hangya a cukrot.
Mondjuk ez endrét nem fenyegeti, mert iskolázatlan és fizikailag is hikomat.
Még egy vágóhídra se lehet odaállítani marhahasítónak.
A kenderes cég Passauba van bejelentve.
Ezt a gyépést,szerintem még egy kecskebaszó kebabos se venné fel mosogatni.
Nem hogy programozónak:-D
Vajon sneci nevére íratták már?
De létezik egy másik magyar oldal is, nem tudom, hogy ehhez közük van-e, talán egy konkurens:
facebook.com/cannafamedhungary
Gallo felesége is lájkolja, szóval van közük hozzá.
A megadott emailcímek alapján (pl: molnarendru) ez igy nagyon komoly bagázs lehet. Endre, annyi mindenz kezdhetnél az életeddel, miért megint a legnagyobb balfaszságba nyúltál bele?
Amúgy én arra rohadt kíváncsi lennék, hogy egy klasszikus mlm bizniszbe fejest ugrana-e a korcs. Egy kellemes megjelenésű, vékony, fiatalos OVB-s srác komoly meggyőző erővel bírna.
Az informatikai szaktudását figyelembe véve simán bele tudták volna rángatni a hírhedt Kairos piramisjátékba.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Árult nonni-juice-t a retard ha jól tudom.
A gyagyás már az összes létező lehúzásnak bedőlt szerintem.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Lófaszt,ne irogasson ide semmit..huzzon el innen a picsába.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Szerintem maximum két hét és megint fhosni fokja a fórumra.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Kulcsszavakkal rákeresel akkor kidobja a google a keresett fórum oldalakat az indexelés miatt.
Amúgy Újszász Attila út 4. az archívumok tanulsága szerint.
Zsákutca, hétpróbás gazemberek ezek :(
Ha bármi hatást szeretnél elérni akkor bizony rá kell szánnod azt a minimum félnapos újszászi szafarit.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Professzor úr! Örülök magának! Szarjon mindenre és térjen vissza közénk, tisztelettel kérem!
2 napig csicskultam
Haikus troll
Jul 17, 2020 05:55:22
Újszászi púp
nyár évszakán, éjszakán
pedofil beteg lett.
nyár évszakán, éjszakán
pedofil beteg lett.
Jul 17, 2020 05:55:22
Hahó
(
x136)
Jul 17, 2020 06:42:49
x136)
De minek vásárol bútorokat? Hiszen az ogrénál megvett minden bútort, csak el kell hoznia.
TLászló
Jul 17, 2020 06:47:35
devizashaver nyaralojaba nem kell venni butorokat?
Jul 17, 2020 06:47:35
Haikus troll
Jul 17, 2020 06:57:41
Golda oduban
nagy orrú torz púp
veri a faszát, korcsosúl
nagy orrú torz púp
veri a faszát, korcsosúl
Jul 17, 2020 06:57:41
Hahó
(
x136)
Jul 17, 2020 07:04:37
x136)
"Elszaladtak a költségek!" :D :D
Spórolós nyaralásnak indult.
Hahó
(
x136)
Jul 17, 2020 07:09:57
x136)
Bútorfetisiszta pedofil a pedofil. Random lakásokba bútorokat vásárol.
Dzsibuti térdeltetős
Jul 17, 2020 07:28:33
Tyotyika, nyem akarsz venni nekem egy mosógépet?
Az az üzleti tervem, hogy élőben stream-elem majd a mosásaimat. Ilyet még senki nem csinált, fhosni fogja.
Az az üzleti tervem, hogy élőben stream-elem majd a mosásaimat. Ilyet még senki nem csinált, fhosni fogja.
Jul 17, 2020 07:28:33
Haikus troll
Jul 17, 2020 07:34:40
broni proff nyalván Barbit
az nyögdécselve mondja
jön a szar!
az nyögdécselve mondja
jön a szar!
Jul 17, 2020 07:34:40
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 17, 2020 07:51:40
x16)
Kicsit hiányolom bronit
Legyünk őszinték, ahogy a púposnak, úgy broninak is a fórum volt az éltető ereje. Elképzelhető, hogy a nagy kifakadás után tényleg megölte magát, ahogy annyit fenyegetőzött vele?
Mondjuk a facebook fala már 2015 óta nem fhossa.
www.facebook.com/istvan.fekete.982
Konspiráló
Jul 17, 2020 08:08:36
Van egy olyan elméletem, hogy broni nem lehet más, mint a szegedi picsaember:
444.hu/2013/05/03/holgyeink-es-uraink-a-szegedi-picsaember
Jul 17, 2020 08:08:36
Hiénaverő
(
x17)
Jul 17, 2020 08:38:07
x17)
Van egy olyan elméletem, hogy broni nem lehet más, mint a szegedi picsaember:
Helytelen. Pécs.
Konspiráló
Jul 17, 2020 08:39:55
A linkelt profilon Szeged van megadva lakhelynek.
Jul 17, 2020 08:39:55
Fuvolázó Kobold
Jul 17, 2020 08:43:44
Amúgy mennyire lecsúszott, szánalmas, nyomorult féregnek kell lenni ahhoz, hogy egy felnőtt embernek az okozzon dicsőséget, hogy a mocskos korcs chatfalán bannolgathassa a nézőket hétköznap éjféltől?
Endre, egy kurva percet nem fogok megnézni a szaros streamedből. Elolvastam a fórumot, ennyi nekem elég is, a lényeg, hogy masszív szopóágon vagy megint. Hallom, bútorokat vettél minden kotorékba, ahol vízszintesbe rakhattad a veknit. Márkéknak remélem vettél azért minőségi Metabo ütvecsavarozót százezrekért, hát a kurva polc se fogja magát összerakni, nah.
Van még valami ezen kibaszott világon, amit nem vettél meg, te barom? Bútorok, új net, minden szar az fontos, de a pofád már túlnyomórészt elrothadt, az nem lényeg ugye?! Jó hogy Szántódon meg nem vetették veled a stégek és a móló használatára vonatkozó akciós örökbérletet, jó áron, számla nélkül. Fosta volna, tudod.
Endre, egy kurva percet nem fogok megnézni a szaros streamedből. Elolvastam a fórumot, ennyi nekem elég is, a lényeg, hogy masszív szopóágon vagy megint. Hallom, bútorokat vettél minden kotorékba, ahol vízszintesbe rakhattad a veknit. Márkéknak remélem vettél azért minőségi Metabo ütvecsavarozót százezrekért, hát a kurva polc se fogja magát összerakni, nah.
Van még valami ezen kibaszott világon, amit nem vettél meg, te barom? Bútorok, új net, minden szar az fontos, de a pofád már túlnyomórészt elrothadt, az nem lényeg ugye?! Jó hogy Szántódon meg nem vetették veled a stégek és a móló használatára vonatkozó akciós örökbérletet, jó áron, számla nélkül. Fosta volna, tudod.
Jul 17, 2020 08:43:44
Hahó
(
x136)
Jul 17, 2020 08:45:54
x136)
A karakszobába is vettél bútorokat, pedofil?
rBali
(
x24)
Jul 17, 2020 08:50:41
x24)
Az éjszakai stream összefoglalója:
Endre elindítja a játékot, motyog valamit de nem érteni semmit mert a PS4 Pro próbál életben maradni a ventilátor maximumra járatásával, amibe a púpos elhanyagolt és mocskos bejlini szobájában feltételezhetően penész és mindenféle porcicák / fikagolyók / halott piton méreg ragadt.
A kibaszottul autista vekni fejével nyomkorászik valamit, fogalma sincsen semmiről, néha motyog valamit a sötét szobában, nehogy a vénasszony meghallja és lebassza a kisfiát, hogy mit művel éjszaka a nagyszobában, miért nem alszik.
Végig látni a fején, hogy unja az egészet, nincsenek nézők sem, a mirroron lézeng 40-60 ember de nála senkit sem érdekel a nézhetetlen tartalom.
Konstatálja, hogy vége, befellegzett a stream karrier és elmegy aludni. Motyog valamit arról, hogy reggel nem lesz stream mert mennie kell valamerre (feltételezhetően a munkaügyibe regisztrálni magát, mint aktív munkakereső és a TB-re is megpróbál támogatást benyújtani), de reggel mielőtt indul lehet mégis lesz stream. Teljesen összefüggéstelen minden, tipikus Sodis csak most nyomasztóbb.
Mély depressziós munkanélküli Sodi a Sodi, a világ rendje helyre billenni látszik.
Fin.
img.sodika.dk/imgur.com/IGX7RsL.png
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Endre elindítja a játékot, motyog valamit de nem érteni semmit mert a PS4 Pro próbál életben maradni a ventilátor maximumra járatásával, amibe a púpos elhanyagolt és mocskos bejlini szobájában feltételezhetően penész és mindenféle porcicák / fikagolyók / halott piton méreg ragadt.
A kibaszottul autista vekni fejével nyomkorászik valamit, fogalma sincsen semmiről, néha motyog valamit a sötét szobában, nehogy a vénasszony meghallja és lebassza a kisfiát, hogy mit művel éjszaka a nagyszobában, miért nem alszik.
Végig látni a fején, hogy unja az egészet, nincsenek nézők sem, a mirroron lézeng 40-60 ember de nála senkit sem érdekel a nézhetetlen tartalom.
Konstatálja, hogy vége, befellegzett a stream karrier és elmegy aludni. Motyog valamit arról, hogy reggel nem lesz stream mert mennie kell valamerre (feltételezhetően a munkaügyibe regisztrálni magát, mint aktív munkakereső és a TB-re is megpróbál támogatást benyújtani), de reggel mielőtt indul lehet mégis lesz stream. Teljesen összefüggéstelen minden, tipikus Sodis csak most nyomasztóbb.
Mély depressziós munkanélküli Sodi a Sodi, a világ rendje helyre billenni látszik.
Fin.
img.sodika.dk/imgur.com/IGX7RsL.png
Vlognélküli Vlogger
Jul 17, 2020 09:21:32
Akkor gyorsan ki kell találni valami új és drága hobbit! Amiben lehetőleg tudja magát mutogatni!
Gery én meg elküldöm a 700ft-ot a vonatjegyre, csak legyen már vmi amíg púpszászon eszi a penész a faszverőt
Gery én meg elküldöm a 700ft-ot a vonatjegyre, csak legyen már vmi amíg púpszászon eszi a penész a faszverőt
Jul 17, 2020 09:21:32
Sodra György
Jul 17, 2020 09:22:54
Berlin, röhög a wörkben a Bírzsák,
Az Úszót végleg kirakták,
és másnak sem kell már.
Púpszász, nyávognak szépen a macskák,
A penészfolt terjed már,
a Blaha tárt karokkal vár.
Az Úszót végleg kirakták,
és másnak sem kell már.
Púpszász, nyávognak szépen a macskák,
A penészfolt terjed már,
a Blaha tárt karokkal vár.
Jul 17, 2020 09:22:54
GamerPC
Jul 17, 2020 09:41:59
Boldog névnapot sodi!
Dögölj meg, pedó zsici!
Púpos búbánat
Dögölj meg, pedó zsici!
Jul 17, 2020 09:41:59
Karib
(
x10)
Jul 17, 2020 09:46:04
x10)
Az éjszakai stream összefoglalója:
Fin.
i.imgur.com/IGX7RsL.png
Fin.
i.imgur.com/IGX7RsL.png
NSZKSZ
Sittes Sanyi
Jul 17, 2020 09:48:19
Roland mikor fog streamelni?
Miután faszrahúztam és jól megpumpáltam! Lesz ott fehér véreshabos stream!
Jul 17, 2020 09:48:19
miskolcigány
(
x5)
Jul 17, 2020 10:14:11
x5)
Vajon a recskasban mikor fog hirtelen tudatosulni minden? Amikor a dogevok kozott var a munkaugyi hivatalban? Amikor kiderul hogy nincs a faluban konyvtaros kozmunka? Amikor megkapja az elso 45 futyit?
A munka nem megoldás.
Hahó
(
x136)
Jul 17, 2020 10:17:13
x136)
azt mondja, hogy vissza kell mennie (berlinbe) és elsejétől munka. hozzáteszi, hogy sajnos. de azért polcokat vesz linzbe a cuccainak. logikus.
M.Ország rémálma
Jul 17, 2020 10:21:29
azt mondja, hogy vissza kell mennie (berlinbe) és elsejétől munka. hozzáteszi, hogy sajnos. de azért polcokat vesz linzbe a cuccainak. logikus.
Nem lehet, hogy az Ogre csak annyit mondott neki, pakoljon ki, annyi haladékot kap, amíg nem talál mást? Nyilván kibaszatta a cuccait, hogy ne kényelmesedjen vissza ez a féreg, az üres szobában héderelhet egy darabig.
Jul 17, 2020 10:21:29
Hahó
(
x136)
Jul 17, 2020 10:21:32
x136)
szerintem legyen az a tanszéki protokoll, hogy amikor a seggbekúrt rolinda elkezd soderálni, mindenki lépjen ki a pedofil streamjéből, és nézze a mirroron. aztán streameljen az impotensnek.
Démonsátor
Jul 17, 2020 10:23:00
szerintem legyen az a tanszéki protokoll, hogy amikor a seggbekúrt rolinda elkezd soderálni, mindenki lépjen ki a pedofil streamjéből, és nézze a mirroron. aztán streameljen az impotensnek.
Kár ilyesmikről fantáziálni, mert úgyse fognak lelépni tőle. Vannak trollok akik élvezik, hogy spamelhetik és trágár módon kérdezgethetik. Ne akard már megmondani, hogy mit csináljunk. nszksz
Jul 17, 2020 10:23:00
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 17, 2020 10:23:52
x37)
Óriási a kohnspirálás azzal kapcsolatban, hogy Linzből folytatja-e vagy megy vissza Berlinbe. Home office-ot akar kérni, azt pedig az ogrénál NEM LEHET csinálni és kész. Itthon viszont nincs buziszauna, élettér, stb. Tehát nem itthonról akar melózni, mert ez neki bőven szuboptimum, rádásul 180 nap után kénytelen lesz a magyar adóhatóság látókörébe kerülni, lakcímmel, bankszámlával, tokkal-vonóval, amit 15 éve próbál elkerülni. Marad két lehetőség: Linz és egy új berlini albérlet. Tétre-helyre-befutóra tenném Linzet, mivel már bútorokat is vett oda.
Hahó
(
x136)
Jul 17, 2020 10:27:01
x136)
nem akarom megmondani, ez egy javaslat volt. te biztos új vagy itt, de korábban úgy működött ez a közösség, hogy eldöntöttük hogyan szopatjuk snecit, és aztán mindenki a döntéshez tartotta magát. gondolom azt sem tudod, hogy ezt a meccset már egyszer lejátszottuk a youtube-on, amikor kisboros és tajgi elkezdtek soderálni, és az lett a vége, hogy a végén 3 nézője maradt, cvigánnyal együtt.
Démonsátor
Jul 17, 2020 10:29:10
Jul 17, 2020 10:29:10
Hahó
(
x136)
Jul 17, 2020 10:35:03
x136)
nem kell belemenni shemmibe, ez ténykérdés, hogy korábban a youtube streameknek is nagy volt a nézettsége, és miután kisboros és rolinda moderátorok lettek, és mindenkit tiltottak, 3 nézője maradt. meg van örökítve a fórumon a történet.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 17, 2020 10:38:32
x37)
Szerintem is meg kéne büntetni, és ennek az egyetlen módja a nézettségelvonás. Tajgi és Kisboros nem lehet soderátor és kész. Retardoknak nem adunk hatalmat, mert csak visszaélnek vele.
Hahó
(
x136)
Jul 17, 2020 10:40:48
x136)
azt hazudja a pedofil, hogy nem tervezett púpszászon stremet, ezért maradt linzben a mikrofon.
Hahó
(
x136)
Jul 17, 2020 10:43:56
x136)
Retardoknak nem adunk hatalmat, mert retardok.
javítottam.
Szteppen
(
x3)
Jul 17, 2020 10:48:21
x3)
Ma van Márk születésnapja
Ez ety fosh!
Démonsátor
Jul 17, 2020 10:52:57
Csak azt felejted el, hogy a Youtube streameket összesen nézte anno 20 troll, a twtich karrier pedig 100 fölötti.
Jul 17, 2020 10:52:57
Fekete bikapata
Jul 17, 2020 10:54:12
Gyagyás, én most szabadságon vagyok, nem kell korán felkelnem másnap!
De még így sem a te éjfélkor elkezdett ,,sztrímjeidet'' fogom nézni éjszaka, azt elhiheted! ;)
Ha meg lesz valami értékelhető tartalom (pl. Golda szétbassza a fejedet lájvban, mert nem tud aludni a fókahangoktól), akkor azt meg megnézem egy coub-ban, amit a kedves trollégák megcsinálnak! :)
De még így sem a te éjfélkor elkezdett ,,sztrímjeidet'' fogom nézni éjszaka, azt elhiheted! ;)
Ha meg lesz valami értékelhető tartalom (pl. Golda szétbassza a fejedet lájvban, mert nem tud aludni a fókahangoktól), akkor azt meg megnézem egy coub-ban, amit a kedves trollégák megcsinálnak! :)
Jul 17, 2020 10:54:12
Vlognélküli Vlogger
Jul 17, 2020 10:55:39
Most se nézik sokkal többen
Jul 17, 2020 10:55:39
Vlognélküli Vlogger
Jul 17, 2020 10:57:07
Óriási a kohnspirálás azzal kapcsolatban, hogy Linzből folytatja-e vagy megy vissza Berlinbe. Home office-ot akar kérni, azt pedig az ogrénál NEM LEHET csinálni és kész. Itthon viszont nincs buziszauna, élettér, stb. Tehát nem itthonról akar melózni, mert ez neki bőven szuboptimum, rádásul 180 nap után kénytelen lesz a magyar adóhatóság látókörébe kerülni, lakcímmel, bankszámlával, tokkal-vonóval, amit 15 éve próbál elkerülni. Marad két lehetőség: Linz és egy új berlini albérlet. Tétre-helyre-befutóra tenném Linzet, mivel már bútorokat is vett oda.
Biztos vagyok benne hogy Linz, Ausztria marad. Nem azért cuccolt át minden szart a miskolcigányokhoz, hogy majd visszavigye berlinbe. Ez szház szházalék.
Jul 17, 2020 10:57:07
-Makiverem
Jul 17, 2020 11:01:30
Onnan is vonni fogják krauték a törlesztöt:-D
Jul 17, 2020 11:01:30
FKK ficken kleiner kinder
Jul 17, 2020 11:03:55
éjfél után nincs pizzarendelés..ügyes!
Jul 17, 2020 11:03:55
Gólya
(
x2)
Jul 17, 2020 11:49:51
x2)
Álljon itt az én teóriám:
Lehet az Ogre kibaszta, de 1000 fütyiért cserébe, három hónapig még lehet ott a lakcíme (ami ugye német melócsához kötelező). Ennyi ideje van új odút keresni. A melócsá valszeg meg van még, de valószínűleg nem sokáig, ha nem találnak új ügyfelet hamarosan.
2 napig csicskultam.
Lehet az Ogre kibaszta, de 1000 fütyiért cserébe, három hónapig még lehet ott a lakcíme (ami ugye német melócsához kötelező). Ennyi ideje van új odút keresni. A melócsá valszeg meg van még, de valószínűleg nem sokáig, ha nem találnak új ügyfelet hamarosan.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jul 17, 2020 12:01:53
x2)
Fel nem tudnom fogni a pópus geci logikáját. megvesz egy játékot 20k-ért, amit gyűlöl és unja, pötyög vele 1 órát azt csá. Telibaszta magát hitellel, de minden új game kell neki azonnal, amivel "játszik" egy órát. Nézettség sem érdekli, Tajgi bannol mindenkit, tudja h ebből sose fog megélni, csak egy mocskos figyelemkurva. Az az egy kell neki h egy kamerával vehesse a mocskos veknit.
Minden egyes levegővételt sajnálok tőled te mocskos korcs
Hetyetye
Minden egyes levegővételt sajnálok tőled te mocskos korcs
Andi
(
x13)
Jul 17, 2020 12:16:59
x13)
Az Ogre jól tudja, hogy a Sodi az interneten él. Egy jól kitalált privát üzenetre talán válaszolna. Olyan félig aggódós, udvarias levélre gondolok, amit azzal lehetne bővíteni, hogy a munka, és lakáskeresésben is tudna segíteni, aki bevállalja a szerepet.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
zolicigány
Jul 17, 2020 12:30:30
Többször elmondta, hogy reggel fel kell kelnie, mert mennie kell "valahova".
Nem véletlenül nem mondta, hogy hova megy, ez valami hétpecsétes titok. Persze nem biztos, hogy nagy dologról van szó, de lehet, hogy állásinterjúra, vagy pszichiáterhez.
Nem véletlenül nem mondta, hogy hova megy, ez valami hétpecsétes titok. Persze nem biztos, hogy nagy dologról van szó, de lehet, hogy állásinterjúra, vagy pszichiáterhez.
Az ügyvezető igazgatók napja sokszor be van táblázva, ez már csak ilyen.
Jul 17, 2020 12:30:30
-
Jul 17, 2020 12:51:12
Álljon itt az én teóriám:
Szerintem is ez van azzal, hogy egyszerűen nem tudom máshogy magyarázni a hallgatást és főleg a "nem jöttem volna el, ha ki vagyok rúgva" mellébeszélést, mint azzal, hogy a nagy tragédia az volt, hogy kitették a melócsából is.
Jul 17, 2020 12:51:12
Kurzarbeiter
Jul 17, 2020 12:53:28
A linzi bútor nepper. Te állat, te szerencsétlen, buta állat.
Jul 17, 2020 12:53:28
Bejlin
(
x8)
Jul 17, 2020 12:58:42
x8)
Endre mesélj szépen. Ugye nem a Púpszázi hivatalba mentél megkeresni a helyi kisebbségi önkormányzat vezetőjét hogy kihetyetyézd magad az ételosztás alól amit a helyi rászorulóknak szerveztél? Valamint elnézést kérni az email miatt amit írtál egy protonmailes email címről hogy nem gondoltad volna hogy ennyi cigány van a településen és te mint 2006-os nemzeti hős inkább a fehér bőrű honfitársaidon szeretnél segíteni. Jó magyarázkodást!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Démonsátor
Jul 17, 2020 13:11:23
Endre mesélj szépen. Ugye nem a Púpszázi hivatalba mentél megkeresni a helyi kisebbségi önkormányzat vezetőjét hogy kihetyetyézd magad az ételosztás alól amit a helyi rászorulóknak szerveztél? Valamint elnézést kérni az email miatt amit írtál egy protonmailes email címről hogy nem gondoltad volna hogy ennyi cigány van a településen és te mint 2006-os nemzeti hős inkább a fehér bőrű honfitársaidon szeretnél segíteni. Jó magyarázkodást!
Bemásolt mail nélkül ez csak flexelés.
Jul 17, 2020 13:11:23
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 17, 2020 14:07:25
x7)
Nem vesz új bútorokat 2 hétre, hanem, mint tudjuk a lerecskázott bútorokat szokta megvenni használtan új áron. Saját anyja is lehúzza.
|__o__|
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jul 17, 2020 14:10:31
x2)
Kenyér és víz.
seymour schwartz
(
x6)
Jul 17, 2020 14:39:38
x6)
Csak csendben jegyezném meg, hogy az osztrákok nem olyan elnézőek mint a németek, Sodi "programozói" kvalitásaival ott nem sokra megy. Elég valszínű, hogy ott nem csak hetyetyézni kell egy interjún, hanem tesztet is kell majd írni, szóval ott bukik a dolog.
IT Troll
Jul 17, 2020 14:49:41
Csak a legócskább gányoldákban van esélye, ahol
1. Semmilyen formális teszt nincs, mert majd az ő, mindenhez is értő kollégájuk már a szagáról is megmondja, hogy jó progrmozó-e
2. A nevezett kolléga végül annyit se tesz meg, hogy megszagolja sodit, csak feltesz egy-két kérdést egy 10 éves könyv hátuljából, amikre sodika pont bemagolta előre a választ.
3. Az interjún nyújtott, a néhány szerencsés válasszal is bizonytalan, gyenge produkcióját betudják a gyenge nyelvtudásának
4. Valamilyen szempontból látszik, hogy szar a cég (rossz fizetés, látványosan rossz teljesítmény az interjún a cég oldaláról, esetleg csak rendkívül eldugott hirdetés), és nincs több jelentkező, akik közül választani lehetne
5. A botrányos felvételi procedúra ellenére még azt se teszik meg, hogy kicsit odafigyelnek az új kollégára a próbaidő alatt, hogy még az időszak letelte előtt alaposan átbeszélhessék, hogy maradhat-e.
Ezeknek (vagy hasonló eredménnyel járó, más hibáknak) mind egyszerre kell teljesülnie ahhoz, sodikát felvegyék, és ne rúgják ki azonnal, ezért adja be több száz helyre a jelentkezését.
Eddig mindig talált egy-egy balek gányoldát, akit ideig-óráig le tudott húzni, meglátjuk, hogy ezután mi lesz vele.
Jul 17, 2020 14:49:41
trendbeli garázdaság
Jul 17, 2020 14:51:40
Szerintem a terv a következő. Beköltözik Márkékhoz Linzbe. Mivel papíron továbbra is marad a festett négernél Hamburgban, így jár neki a segély, amiből minimális összeget tilthatnak csak le a bankok, az is lehet, hogy semmit. Nyilván feltűnne a német munkaügyi hivatalnak, ha a kártyájával folyton Ausztriában vásárolgatna, így inkább minden hónapban átviteti a púpját a Linztől alig egy órányira lévő Passauba, ahol egy összegben felmarkolja a pénzt az első automatából. Persze ezért Márkék alaposan levámolják, de hát még mindig jobb, mint félhajléktalan ágyrajárónak lenni az ogrénél, vagy magyar csövesnek Púpszászon. Ez a shaját megoldás, bizony!
Jul 17, 2020 14:51:40
Csengőfrász
(
x1)
Jul 17, 2020 14:53:16
x1)
Nem elnézőek?
kínzó kérdés
Jul 17, 2020 14:56:05
Sneci, tényleg 600 euróért hoztak haza a purdék Berlinből?
Felmerült már benned, hogy annyiért vehettél volna valami 20 éves csótányt, ami elhúzza a belét a következő műszakiig, és oda mész vele, ahová akarsz, nem pedig oda, ahová a cigányok mondják?
Felmerült már benned, hogy annyiért vehettél volna valami 20 éves csótányt, ami elhúzza a belét a következő műszakiig, és oda mész vele, ahová akarsz, nem pedig oda, ahová a cigányok mondják?
Jul 17, 2020 14:56:05
Dzsibuti térdeltetős
Jul 17, 2020 15:06:49
Láttad te már a streamjeiben autós játékkal játszani? Szerinted kapna ez a fogyatékos bárhol a világon jogosítványt? :D
Jul 17, 2020 15:06:49
Csengőfrász
(
x1)
Jul 17, 2020 15:09:26
x1)
Az autoscout csak Németországban 4700 darab 500 euro alatti hirdetést listáz.
Néhol már szinte fizetnek hogy vidd a gecibe a papa négyes golfját,mert csak nyűg rá a biztosítás.
Szóval igen,ha a koboldnak lenne jogsija,akkor egyből hazaautózhatott volna a kurva anyjához.
-
Jul 17, 2020 15:09:43
Nem elnézőek?
Hitler is webprogramozó volt, vagy milyen relevanciája van ennek a kobolddal kapcsolatosan?
Jul 17, 2020 15:09:43
seymour schwartz
(
x6)
Jul 17, 2020 15:11:21
x6)
Nem elnézőek?
Hát, na. Viszont a lényeg inkább az, hogy mivel Ausztria ennyire közel van a kelethez, ott sokkal jobban szűrnek. Kisebbek is. Már így is a fél Kelet-Európa, meg Közel-Kelet ott dolgozik, ráadásul elég sérülékeny pozícióban is vannak, elvégre ők a legkeletebbi gazdag-nyugati állam (ugye ÖSTER-reich), ők azért ha tehetik nem engednek be minden fogyatékost. Ezt egyébként Zserynek is mondanám, Ausztriában nehezebb munkát találni.
Csengőfrász
(
x1)
Jul 17, 2020 15:15:57
x1)
Szellemi munkást.
A képzett fizikai munkást keresik mint hangya a cukrot.
Mondjuk ez endrét nem fenyegeti, mert iskolázatlan és fizikailag is hikomat.
Még egy vágóhídra se lehet odaállítani marhahasítónak.
B. kár
Jul 17, 2020 15:28:11
Jul 17, 2020 15:28:11
bronicsalogató
Jul 17, 2020 15:29:24
Tex koronavírusos lett!
index.hu/belfold/2020/07/17/negy_dolgozo_koronavirus-tesztje_lett_pozitiv_egy_nagykorosi_uzemben/
index.hu/belfold/2020/07/17/negy_dolgozo_koronavirus-tesztje_lett_pozitiv_egy_nagykorosi_uzemben/
Jul 17, 2020 15:29:24
-Makiverem
Jul 17, 2020 15:46:27
Ezt a gyépést,szerintem még egy kecskebaszó kebabos se venné fel mosogatni.
Nem hogy programozónak:-D
Jul 17, 2020 15:46:27
-
Jul 17, 2020 15:46:45
Vajon sneci nevére íratták már?
Jul 17, 2020 15:46:45
Jul 17, 2020 16:28:36
a tegnapi stream a legalja volt eddig a pedomédiának. az alvó komcsi mellől egy újszászi putriból? nagyon irigyek a trollok, pizony.
Jul 17, 2020 16:28:36
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 17, 2020 16:44:27
x7)
A kenderes cég nem miskolciaké, hanem igazi osztrákoké. Ők pedig viszonteladókat keresnek a honlapjukon, Becsületes Zoliék jelentkeztek, hogy ők (is) Magyarországon terítenék.
Galló Zoltán facebookja volt a hivatalos magyar Cannafamed oldal. Miután a forumon megtudták, visszanevezte magát Gálló Zoltánnak, és van ProweComp logó is:
www.facebook.com/gallozoltan01
De létezik egy másik magyar oldal is, nem tudom, hogy ehhez közük van-e, talán egy konkurens:
www.facebook.com/cannafamedhungary
|__o__|
Galló Zoltán facebookja volt a hivatalos magyar Cannafamed oldal. Miután a forumon megtudták, visszanevezte magát Gálló Zoltánnak, és van ProweComp logó is:
www.facebook.com/gallozoltan01
www.facebook.com/cannafamedhungary
Két nap csicskulás
Jul 17, 2020 17:00:20
Gondolom a fürcsi-szauna nem létszükség többé, mivel nem rakja ki egész napokra a kotoréból az ogre. Hacsak nem a kényszeres magamutogatás...
Jul 17, 2020 17:00:20
B. kár
Jul 17, 2020 17:09:40
facebook.com/cannafamedhungary
Jul 17, 2020 17:09:40
Fuvolázó Kobold
Jul 17, 2020 17:38:57
A megadott emailcímek alapján (pl: molnarendru) ez igy nagyon komoly bagázs lehet. Endre, annyi mindenz kezdhetnél az életeddel, miért megint a legnagyobb balfaszságba nyúltál bele?
Amúgy én arra rohadt kíváncsi lennék, hogy egy klasszikus mlm bizniszbe fejest ugrana-e a korcs. Egy kellemes megjelenésű, vékony, fiatalos OVB-s srác komoly meggyőző erővel bírna.
Jul 17, 2020 17:38:57
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jul 17, 2020 18:00:49
x13)
Az informatikai szaktudását figyelembe véve simán bele tudták volna rángatni a hírhedt Kairos piramisjátékba.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jul 17, 2020 18:13:22
x1)
szia endre,
rég írtam ide. eléggé el vagyok foglalva a tanulás+meló kombóval így nyáron
remélem te is ilyen hasznosan töltöd az idődet, fejleszted magad folyamatosan, valamint anyudnak is besegítesz, ha már nála csövezel
p.s.: dögölj meg
rég írtam ide. eléggé el vagyok foglalva a tanulás+meló kombóval így nyáron
remélem te is ilyen hasznosan töltöd az idődet, fejleszted magad folyamatosan, valamint anyudnak is besegítesz, ha már nála csövezel
p.s.: dögölj meg
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 17, 2020 18:25:14
x37)
Retard, akkor már inkább a "nem vagytok intellektuálisan felsőbbrendűek Sodinál" verklit tekerd, ne a seggbebaszós-leszopósat, ha kérhetném. Nagyon szépen köszönöm szépen.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 17, 2020 19:15:36
x9)
Árult nonni-juice-t a retard ha jól tudom.
A gyagyás már az összes létező lehúzásnak bedőlt szerintem.
Tycoon
(
x2)
Jul 17, 2020 20:02:39
x2)
Retard, akkor már inkább a "nem vagytok intellektuálisan felsőbbrendűek Sodinál" verklit tekerd, ne a seggbebaszós-leszopósat, ha kérhetném. Nagyon szépen köszönöm szépen.
Lófaszt,ne irogasson ide semmit..huzzon el innen a picsába.
-
Jul 17, 2020 20:39:04
mordorban lakó bozgor lett asodi, az ex-budai dandy, asodi. bizony :))))
Jul 17, 2020 20:39:04
Miskolci cigány, a náci e
Jul 17, 2020 20:57:16
Mit tippeltek, mikor fog legközelebb írni ide a púp?
Jul 17, 2020 20:57:16
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 17, 2020 20:59:19
x9)
Mit tippeltek, mikor fog legközelebb írni ide a púp?
Szerintem maximum két hét és megint fhosni fokja a fórumra.
-
Jul 17, 2020 21:25:39
Sodi! Most már ne hagyd kontent nélkül a kommenthaverokat! Vagy húzzál vissza Berlin, Germany környékére, vagy Linzbe, vagy maradj a Púpszászi Mordorban, de a kontentet nyomassad, mert így sosem fogja foshni! Gyerünk-gyerünk, ne add fel, tudod, bármilyen reménytelen is a helyzet, eddig sem adtad fel, meg nekünk is kell a szórakozás, szóval menjen mostmár az a live! Anyádat meg fegyelmezd meg, ha nem enged sztrímelni, kapott faptopot, meg ugrálórobotot, hát mit akar még az a hálátlan picsa?
Jul 17, 2020 21:25:39
xray
(
x21)
Jul 17, 2020 21:39:41
x21)
Jul 17, 2020 21:39:41
Sodi! Most már ne hagyd kontent nélkül a kommenthaverokat! Vagy húzzál vissza Berlin, Germany környékére, vagy Linzbe, vagy maradj a Púpszászi Mordorban, de a kontentet nyomassad, mert így sosem fogja foshni! Gyerünk-gyerünk, ne add fel, tudod, bármilyen reménytelen is a helyzet, eddig sem adtad fel, meg nekünk is kell a szórakozás, szóval menjen mostmár az a live! Anyádat meg fegyelmezd meg, ha nem enged sztrímelni, kapott faptopot, meg ugrálórobotot, hát mit akar még az a hálátlan picsa?
sneci retteg az anyjától, mert sokkal erősebb nála. úgy lepofozza, h a nevét is elfelejti. Jul 17, 2020 21:39:41
bolgár jeti
(
x30)
Jul 17, 2020 22:47:49
x30)
Én azért örülök kicsit a nyuginak, hogy elég naponta 1x megnézni mi történt (bevallom nem gondoltam volna, hogy nem sodikázódik el az éjféli stream) és nem kell magyarázni a családnak, hogy miért sírok a röhögéstől egy online koboldot nézve esténként, mint január-márciusban...
Kösz az összefoglalót rBali!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kösz az összefoglalót rBali!
A Zix
Jul 17, 2020 22:53:05
Na tudja valaki véletlenül Golda púpszászi címét?
Lehet írnunk kellene neki egy hivatalosnak tűnő levelet, amiben beszámolunk a fiacskája hitel halmozásáról, pedofiliájáról, Márkékról.
Csak hogy meglegyen az alaphangulat otthon.
Lehet írnunk kellene neki egy hivatalosnak tűnő levelet, amiben beszámolunk a fiacskája hitel halmozásáról, pedofiliájáról, Márkékról.
Jul 17, 2020 22:53:05
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 17, 2020 22:57:27
x9)
Kulcsszavakkal rákeresel akkor kidobja a google a keresett fórum oldalakat az indexelés miatt.
Amúgy Újszász Attila út 4. az archívumok tanulsága szerint.
bolgár jeti
(
x30)
Jul 17, 2020 23:04:14
x30)
Zsákutca, hétpróbás gazemberek ezek :(
Ha bármi hatást szeretnél elérni akkor bizony rá kell szánnod azt a minimum félnapos újszászi szafarit.
FKK ficken kleiner kinder
Jul 18, 2020 00:05:32
Jul 18, 2020 00:05:32
-
Jul 18, 2020 02:01:06
A kajmánt remélem beleszámolták, hogy még mindig az anyja hamvaival lakik!
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/fiatalok/atlagosan_27_evesen_koltozunk/index.html
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/fiatalok/atlagosan_27_evesen_koltozunk/index.html
Jul 18, 2020 02:01:06
-
Jul 18, 2020 08:49:32
Vicces látni, hogy néhány nick mennyire nem jön be a népnek. A gazdájuk azt hiszik, hogy kurvaviccesek, de a közönség szigorúan 0-n tartja.
Csak hogy pár nicket említsek:
Púpológus
TLászló (és az összes Toroczkai nick)
Csak hogy pár nicket említsek:
Púpológus
TLászló (és az összes Toroczkai nick)
Jul 18, 2020 08:49:32
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 18, 2020 09:24:03
x16)
Majd pont az ilyen nullkilométeres nickek fogják megmondani, milyen legyen ez a fórum.
broni
(
x45)
Jul 18, 2020 09:41:47
x45)
svalaki mwegwmlítwt, azt nem em hogy nem néek rám nem írok ide ide , látam a bronit, teli csillaggal, semmi, az a mahyararososi nevén irogató búzi meg tök csil . lell.kil em all.
Riporter
(
x4)
Jul 18, 2020 09:45:12
x4)
svalaki mwegwmlítwt, azt nem em hogy nem néek rám nem írok ide ide , látam a bronit, teli csillaggal, semmi, az a mahyararososi nevén irogató búzi meg tök csil . lell.kil em all.
Professzor úr! Örülök magának! Szarjon mindenre és térjen vissza közénk, tisztelettel kérem!
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Pontosan tudta márk hogy a kobold nem tud egyedül lakni,az anyja meg rövid pórázon tartaná,így ha "utcára kerül" egyből az ő kezében lesz.
Kb olyan szituban lehet endre,mint mikor egy félősebb emberhez odamegy 3-4 cigó "cigit kérni".Annyi különbséggel hogy itt a hitelkeret és a kártyák lefogyasztása után nagyvalszeg egy miskolci tanyára adják el majd a koboldot csicskásnak.