A malacz ontario/peru környeken szepen gyujti a gurulkakat maga köre bitchute-on, kemenyedik a mikropenisze :D
RGL egy szakember Sodikához képest. Simán összerakta a napelemes akkus megfejtést is, az utánfutót is maga csinálta asszem. Elboldogulna ő valami villanyszerelő-segédként, ha nem lenne totálisan skizofrén.
Jabilban lehetne a Gépkezelő Lacika főnöke!:-)))))))))))))))))))) Mekkora Harcosok Klubja lenne!!!
Balettcipő vs. Kisbalta!!!
hát azért hetyetye
* rettenetes fitymacsattogás veri fel a csendet *
My CV also begins with "please don't ask my clean criminal record, please look into a random Batman Movie for it."
én nem értem, hogy ha már kamuzik, akkor miért nem valami igazán ütőset?
pl. ilyen lenne egy korrekt P. Tamás névjegykártya:
PhD Dr. Malacz Árticsóka Thomas
Titkos rendőr dandártábornok, az MTA rendes tagja, a Kúria tanácsvezető bírája, ELTE Informatikai és Alkalmazott Matematika Tanszékvezető, Lordmayor of Angyalföld, Founder of the Galaxy, A fehér pásztorkutyaegylet és Svájc elnöke, többszörös Formula-1 világbajnok, Mesterlövész és kézitusabajnok, Virológus.
hát azért hetyetye
Meg fogja szopni. Ha itt marad Európában és megtanul németül, akkor a németeknél elsodikázhatott volna amíg meg nem tudják róla mekkora náci, így viszont jönni fog az aluljáró, ha nem történt már most meg.
Visszamegy halőrnek, és guptáéknak fog bedolgozni mellékesbe.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem azt írja, hogy vegyék komolyan, hanem hogy a repoja alapján be lehet lőni mit tud. Mondjuk én belenéztem, nekem elég lenne ennyi! :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ezt minden cégnél értékelnék
github.com/Sherlock Porksmwi/wtfamidoing-backend/blob/62381616ed8c0a2b90de8c401ff87476b88cbcdd/index.js#L21-L22
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
lol
cigóny bűnölö
Mi ez az ip csapda? Tolmácsot kérek.
Nem az, csak a szokásos malac-minőségű forráskód, talán még live twitter tokennel - gondolom egy troll már próbálgatja :) - cleartext benne.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Henriknek való csemege.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem tudni, csatornapatkányként bujkál.
Nem tudjuk mi a helyzet.
De ha nemcigány márk tartósan becsajozott, akkor a pedofil hamarosan koccoltatva lesz.
A sarokban elmasztizgathat magában.
Ehhez képest a github-ja ilyen beugró feladatokkal van tele.
github.com/Sherlock Porksmwi?tab=repositories
Kilóg a kanóc, bazmeg
Nalunk szoba sem allnak azzal a tovabbiakban aki nem megy at egy alap mechanikai(!), elektromos(!), kognitiv es pszichologiai teszten, narcisztikus szociopata baratunk meg rinyal egy beugron meg az hourly fee-n... hourly fee akkor van porks, miutan letettel valamit az asztalra, de nem a novarat es a lopott monitort :D
Szóval azt gondoltam volna, hogy azért ennél több esze van a Röfinek. Kemény (ex-)scenerként igazán kialakíthatott volna magának valami bejártató utat, elég nagy retardságra vall, hogy fogja magát, refudzsíként kimegy Kanadába, és várja a sült galambot. Ilyet Miskolci honfitársaink szoktak csinálni, akiket ő annyira utál, csak nekik bejön. Még Sodit is képes lepipálni retartdságban, mert még ő is előkészült, elköltött jó sok lóvét fordos nénikre meg masnis CV-re és összejött. De a Röfinek nagy volt az egója és most tokára esett. Tényleg azt hittem, hogy összeszed majd valami alibi melót, és onnan fogja osztani az észt, hogy Magyarország mekkora gémeskútfölje, erre tessék....
Márk megmondta neki, hogy a spermája megöli a korona bacikat. Amíg azokat falja a púpos addig semmi baja nem lesz.
Sakk matt trollok.
Hasselhoff nélkül a Knight Rider olyan, mint dínók nélkül a Jurassic Park.
Amúgy még el is játszanám a főszerepet, de boritékolható hogy valami fogkrém reklámba való színtelen-szagtalan idióta fogja...
Téged eddig miben láthatott a közönség? Csak hogy el tudjuk dönteni, te nem vagy-e színtelen szagtalan.
Tegyél fel youtube-ra néhányat a produkcióid közül!
Volt macje is amit eladott de ahoz gyopar volt hogy legyalulja es/vagy ne egy enter legyen a keychain-t vedo jelszava. 'Gumicsirke' integet!
te mivel vagy jobb?
közel az 50-hez puruttyás hülyegyerekeknek játszod az eszed.
Nem mondod komolyan, hogy közel az ötvenhez wannabe színészként nincs egy megnézhető produkciód sem, egy vers, monológ vagy valami?
Én csak egy "vidéki retard" vagyok, viszont nagyon érdekelne, hogy te mit tudtál kihozni a híres zsidó génjeidből... azon kívül, hogy közel az 50-hez tizenéves hülyegyerekek tiszteletét próbálod kivívni mások baszogatásával.
elhiszem, hogy érdekelne, csakhogy én nem vagyok figyelemkurva retard, hogy az életemet kiteregessem a neten. maradjunk annyiban, hogy nagyon jó életem van.
Mind ezt mondjátok, aztán mégis itt őrjöngtök minden nap 0-24-ben...
Egy értelmesebb zsidó célok elérésébe fekteti idejét és energiáját. Te itt basztad el az életedet ezen a fórumon TC és Sodi üldözésével.
Valójában semmit nem értél el.
Nem majd encryptalja, ne adj isten secret managerbe teszi... Ugyan igy 2020ban, mit ad az? Igy majd latjak, hogy egy kivalo full stack devvel van dolguk es nem huzzak szegeny cicus idejet mindenfele beugro feladattal, vagy interviewval. Latszik h nem huzna a kis taskjat mindenfele felesleges draga storypontba kerulo egyeb feladattal. Lefejleszti a fiiicsort es mar lehet is szallitani az ugyfelnek. Egybol architect lesz belole.
Na meló, csá.

Igen, ez benne a legszebb, hogy ez már az amit egy harmatgyenge cv mellé odatesz a HR-eseknek, hogy tessék :)
Mint sodi a pecsétes papírjaival az egyetemekről, hogy igen ő ezt se, meg ezt se, meg ezt se tudta elvégezni.
A kód meg... műkedvelő amatőr, de igazából nem is számít, malacunk arca egyszerűen nem fér el semmelyik kanadai cégnél. A quora-n feltehetne valaki egy kérdést, hogy egy Ontarioban élő munkanélküli menekült programozó internet celebrity milyen és mennyi támogatást kap a kanadai adófizetőktől, érdekelne.
Kurvára nem tudok programozni...
..de nem kellett a kommented, hogy rájöjjek a malacz kódjából, hogy ő sem :DDD
Nemzeti hős vok, jah.
Hahó!
femina.hu/vilagsztar/david_hasselhoff_bizarr_fotok/amp
Bori, te hány kutyával jutottál el idáig?
nyemtudom
Kisborost a Knight Riderbe AZONNAL! Utálok moziba járni, de erre a szarra esküszöm beülnék, ha Zsír ülne K.I.T.T.-ben, vattából ragasztott mellkasszőrrel.
Már látom magam előtt a plakátot. Alexander L.A. in The Son of Knight Rider. Bevetési kesztyűben, csurom zsíros hajjal, ahogy az öreg, zsidó Devon Milest kényezteti egy új kocsiért. Hatalmas shiker lenne a meleg szexmozikban. Rengeteg lepusztult ötvenes verné rá a faszát a sötétben. Nem is értem, miért nem harapott még rá az ötletre fél Hollywood LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Szopd le anyád és dugd seggbe apádat te retardált buzeráns!
itt basztam el az életemet??? zsidó gének? mégis mi a faszról beszélsz, te idióta rühes ukrán bűnöző hulladék? nyilván vannak céljaim, befektetéseim, de azokat nem fogom neked elárulni, mivel nem vagyok figyelemkurva retard, aki a neten teregeti ki az életét.
egyet már biztosan elértem, jókat röhögtem a magadfajta retardokon. minden perc megérte, mert vidámságot hozott.
Abba még nem gondoltál bele zsíros fejű hogy egyeseknek azért van ennyi szabadideje mert nem kell egész nap gürcölniük minimálbérért és azért van idejük bármikor ide irkálni a nap bármelyik szakában? Az itt írogatók többsége veled ellentétben nem a szalag mellett tölti a fél napját ahonnan még wc-re sem mehetsz el engedély nélkül. Ne magadból indulj ki! Inkább arról mesélj hogy megvolt ma a darabszám? Vagy a minimálbérből is megy majd a levonás? :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ez már tényleg arra emlékeztet, mint amikor az óvodás gyerekeket ijesztgetik. :D "Látod, nem hitte, hogy ha bemegy a szerszámos műhelybe, akkor a zsákos ember elviszi, és a zsákos ember elvitte. Ugye nem akarsz úgy járni, mint ő?". Még ha igaz is a történet, amit a 444 közölt, az is mit bizonyít? Pontos elemzések állnak rendelkezésre a vírus természetéről, a járványügyi intézkedésekről, a média járvánnyal kapcsolatos kommunikációjáról, s ezek ugyanabba az irányba mutatnak, mint a hétköznapi tapasztalataink. Ez az irány pedig az, hogy a járványügyi intézkedések eddig és ezután több kárt okoznak a társadalomnak, mint maga a járvány, amit ellentétben a pestissel vagy a spanyolnáthával, a mesterségesen keltett tömeghisztéria nélkül észre sem vennének.
Vicces, hogy itt egyre másra teremnek a retardok. Asodi eltűnt, malacz alszik, kisbori megkapta a gyógyszereit és rögtön megjelenik egy konteós nyomorék.
A színpad sosem lehet üres, így van?
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Hogyan határozzuk meg a "retard" fogalmát? Ha a retard egyet jelent az együgyűsége és/vagy a jellemhibái folytán megzavarodott emberrel, akkor az itt magukat "trolloknak" nevezők nagyrésze ugyanolyan retard, mint RGL vagy Takács Rózsa. Az egyetlen különbség, hogy a trollok a saját elmondásuk szerint jobban integrálódtak a társadalomba. Ez azonban korántsem jelent egyet a mentális egészség meglétével.
A tapasztalatok alapján ide főként beteg emberek írnak, akik a beteg emberek egy másik csoportján szórakozva próbálnak megszabadulni a saját fogyatékosságaik tudatától.
Egyes előrejelzések szerint a lezárások gazdasági hatásai még csak ősztől fognak érvényesülni igazán. Emellett az sem kizárt, hogy a második hullámra hivatkozva újra lezárják majd az üzleteket, s sejthető, hogy ezek az esetleges újabb lezárások az első lezárások hatásaival együtt milyen következményekkel fognak járni. Végül a gazdasági hatások a szó legszorosabb értelmében életveszélyes politikai folyamatokat indíthatnak el.
Nézz tükörbe, retard!
Bezzeg az én multimnál le van tiltva a VPN-en a sodifórum és a sodipédia is :((((
Biztos túl sokszor kattintottál broni linkjeire...
Figyejj covid-retard, lassan írom, hogy értsd:
Vuhan, Bergamo, NewYork, hogy csak a sajtóban felkapott közismert városi borzalmakat soroljam, szerited mi volt?
Színészek eljátszottak egy álkatasztrófát, vagy a tuggyukkik kezében lévő sajtó hamisította össze az anyagot, videókat, mindent?
Ha ezeket a hiradásokat, a tényt, hogy ezekben a városokban napok alatt(!) tízezerek haltak meg elhiszed, hogy közparkokban akarták már a végén elföldelni a testeket, meg hűtőkamionokban tartották a halottakat, és nem mind tolószékes vénséges vén öregeket, rengeteg középkorú, késő középkorú, és bőven hosszú sok évtizedes aktív életkilátással rendelkező halottat.. akkor ?!?!?!
Szerinted miafaszt kellett volna csinálni? Ezeken a helyeken is lett lezárás, de még mekkora (pl Vuhanban egész kerületeket falaztak el hermetikusan, mintha polgárháború lenne), mire végre megállt, és kordában tudták tartani.
Különben még többen haltak volna, ez biztos, mert amíg nem immunis elég ember, lezárások nélkül újabb és újabb látens megbetegedések, tovább és továbbfertőzés, majd hirtelen hatalmas tömegek esnek ágynak...amiből nem mindenki, de sokan, túl sokan meg is halnak végül.
Pláne, ha már nincs elég maszk, gép, gyógyszer, ágy, semmi...fel birod ezt fogni?
Ha az első tömeges behurcolók, tavaszi turista áradat előtt nem zárnak, komplett nemzetközi szinten, boltot, bulit, éttermet, turizmust, repülőt, határt,... kora májusra itt is ez lett volna, pesten gyakorlatilag biztos.
Ennek az ellenkezőjét csak egy oltáselenes, konteós, laposfödes faszkalap gondolhatja, ha eljut addig, (és az értelmesebb ember eljut), hogy végiggondolja mi történt, mi történik, és hogyan, és miért.
Retard:
-szexuálisan kielégületlen
-de emellett perverz
-testileg,lelkileg nyomorult
-kerüli a munkát
-szélsőségekben hisz
-kezeletlen mentális betegségek megléte alapfeltétel
-háttérhatalom, szúratás, satansystem, gyerekrablás, kappány, szentkorona, gyíklények, plejádok stb
-saját családjával rossz viszony
-koronatagadás, maszkellenes posztok
Ha van kifelejtettem volna valamit, akkor elnézést.
+ a gyerekszobából tervezi a világuralmat
Oltásellenesség
Ha xy nem lenne akkor ők most csiliárdosok lennének
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
könyörgöm, ez UGYE CSAK EGY LACKÓ-GENERÁTOR???
hát azért hetyetye
Legalább valami amatőr színjátszókörbe járnál el, te nyomorék.
A kisszobából álmodozol, mint egy igazi vesztes.
Rend van, na.
Harmadik generációs értelmiségi, első generációs cigánycsicska.
Vlognélküli Vlogger
Aug 10, 2020 11:33:59
RGL-nek szerintem szexuális kielégülést okoz mikor valaki megöklözi a nóziját. Mással nem tudom magyarázni ezt az állandó hergelő magatartását.
Aug 10, 2020 11:33:59
Nulladikos Snecológus
Aug 10, 2020 11:43:08
A malac már nem csak monitorlopásban utazik?
A malacz ontario/peru környeken szepen gyujti a gurulkakat maga köre bitchute-on, kemenyedik a mikropenisze :D
Aug 10, 2020 11:43:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2020 11:49:02
x37)
Ez most különösen nem is őrjöngős meg mindenkit sátánkurvázós videó, ennek van nézettsége, van benne potenciál, bolond cigány a tákolt szarjaival bolyong európában.
Becsukni, amíg valami igazán súlyosat nem követ el, tuti nem fogják végleg.
Kicsit szomorú látni, ki hol siklott ki teljesen agyilag,
mi az ami még épp és tiszta a fejében, és honnan jönnek a retardált fantazmagória szintű dolgok
Ebben az aprócigány videóban rengeteg technikailag helyesen használt kifejezés és megfogalmazás van, feszültség, áram, nyomaték...
Maga a végcél, a végtermék viszont a totális cigányszerkér, ultimét superretard verzsön, fúrógéppel hajtani biciklit...?..., 12éves korunkban barkácsoltunk ilyeneket, amik egy sarkot működtek.
mi az ami még épp és tiszta a fejében, és honnan jönnek a retardált fantazmagória szintű dolgok
Ebben az aprócigány videóban rengeteg technikailag helyesen használt kifejezés és megfogalmazás van, feszültség, áram, nyomaték...
Maga a végcél, a végtermék viszont a totális cigányszerkér, ultimét superretard verzsön, fúrógéppel hajtani biciklit...?..., 12éves korunkban barkácsoltunk ilyeneket, amik egy sarkot működtek.
RGL egy szakember Sodikához képest. Simán összerakta a napelemes akkus megfejtést is, az utánfutót is maga csinálta asszem. Elboldogulna ő valami villanyszerelő-segédként, ha nem lenne totálisan skizofrén.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 10, 2020 12:01:10
x6)
Jabilban lehetne a Gépkezelő Lacika főnöke!:-)))))))))))))))))))) Mekkora Harcosok Klubja lenne!!!
Balettcipő vs. Kisbalta!!!
Nulladikos Snecológus
Aug 10, 2020 12:52:55
Denoncimbi vs satankurva v mit szokott mondani a törpecigany
Aug 10, 2020 12:52:55
Nulladikos Snecológus
Aug 10, 2020 13:04:15
Kettes csatorna, gurulka komment:
Én ezt ajánlom a kávé-19 ellen:
kicsi napozgatás
c, d, a, k2 vitamin
cink, vas, magnézium, szelén, zöld alga
tiszta levegő, levegőtisztító növények, levegő tisztító gép
minnél kevesebb mesterséges sugárzás, wifi sugárzás kikapcsolása stb.
Sherlock Porks a helyen van, na.
Én ezt ajánlom a kávé-19 ellen:
kicsi napozgatás
c, d, a, k2 vitamin
cink, vas, magnézium, szelén, zöld alga
tiszta levegő, levegőtisztító növények, levegő tisztító gép
minnél kevesebb mesterséges sugárzás, wifi sugárzás kikapcsolása stb.
Sherlock Porks a helyen van, na.
Aug 10, 2020 13:04:15
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2020 14:20:37
x37)
"dzsipszi lájvz medör dzsipszi lájvz medör fákk náciz fákk náciz. Gestapó gestapó."
Ez az RGL se lesz már okosabb szerintem. Addig fog sátánkurvázni meg gestapózni, ameddig valamilyen jó érzésű osztrák bele nem lép a szájába és fel nem húzza térdig, mint valami kitaposott gumicsizmát.
Ez az RGL se lesz már okosabb szerintem. Addig fog sátánkurvázni meg gestapózni, ameddig valamilyen jó érzésű osztrák bele nem lép a szájába és fel nem húzza térdig, mint valami kitaposott gumicsizmát.
poszdoc
Aug 10, 2020 14:25:29
nyemtudom
Aug 10, 2020 14:25:29
Tiszavasvári éjszakában
Aug 10, 2020 14:32:49
Idenézz Zsír!
444.hu/2020/08/10/knight-rider-mozifilm-keszul
444.hu/2020/08/10/knight-rider-mozifilm-keszul
* rettenetes fitymacsattogás veri fel a csendet *
Aug 10, 2020 14:32:49
Púpszász réme
(
x1)
Aug 10, 2020 14:38:23
x1)
Kettes csatorna, Sherlock Porks vergődik Linkedin-en hogy kérnek tőle beugrót. Aranyos hogy azt hiszi hogy azzal a repoval ami neki van akárki is komolyan venné. :D
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 14:47:35
x136)
Úgy profi, hogy a tesztet nem tudja megoldani.
Tolvajkéregető Alapító
Aug 10, 2020 14:52:22
Kettes csatorna, Sherlock Porks vergődik Linkedin-en hogy kérnek tőle beugrót. Aranyos hogy azt hiszi hogy azzal a repoval ami neki van akárki is komolyan venné. :D
My CV also begins with "please don't ask my clean criminal record, please look into a random Batman Movie for it."
Aug 10, 2020 14:52:22
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 14:53:03
x136)
De akkor még mindig nincs melócsája. Montreál peru környékén van blaha lujza tér?
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2020 14:53:19
x68)
Szerintem ha beállítaná ezt profilképnek a nyakkendős facebookon, akkor nem kéne ilyen üzeneteket kapnia:
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 15:00:31
x136)
Gyere zsír magyarázzad, hogy Sherlock Porks mindenben jobb nálunk.
-
Aug 10, 2020 15:14:44
Most nem írja az OKJ-s sajtpapírjáról, hogy BSc diploma? Recsító! Gyere a kommenthaverokhoz véleményezni Tamásmacska "diplomáját"! A hat év etyetyemi melegedés többet ér az OKJ-nél, hahó! Lehetne nagyképűsködni.
Aug 10, 2020 15:14:44
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 10, 2020 15:22:30
x6)
Most nem írja az OKJ-s sajtpapírjáról, hogy BSc diploma? Recsító! Gyere a kommenthaverokhoz véleményezni Tamásmacska "diplomáját"! A hat év etyetyemi melegedés többet ér az OKJ-nél, hahó! Lehetne nagyképűsködni.
én nem értem, hogy ha már kamuzik, akkor miért nem valami igazán ütőset?
pl. ilyen lenne egy korrekt P. Tamás névjegykártya:
PhD Dr. Malacz Árticsóka Thomas
Titkos rendőr dandártábornok, az MTA rendes tagja, a Kúria tanácsvezető bírája, ELTE Informatikai és Alkalmazott Matematika Tanszékvezető, Lordmayor of Angyalföld, Founder of the Galaxy, A fehér pásztorkutyaegylet és Svájc elnöke, többszörös Formula-1 világbajnok, Mesterlövész és kézitusabajnok, Virológus.
I'm a professional
Aug 10, 2020 15:44:00
Meg fogja szopni. Ha itt marad Európában és megtanul németül, akkor a németeknél elsodikázhatott volna amíg meg nem tudják róla mekkora náci, így viszont jönni fog az aluljáró, ha nem történt már most meg.
Aug 10, 2020 15:44:00
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 15:48:15
x136)
Visszamegy halőrnek, és guptáéknak fog bedolgozni mellékesbe.
-
Aug 10, 2020 15:54:35
Sodi lenézni Tomketet amiért nincs diplomája?
Aug 10, 2020 15:54:35
zsírfan
Aug 10, 2020 16:00:10
Aug 10, 2020 16:00:10
bolgár jeti
(
x30)
Aug 10, 2020 16:05:37
x30)
Nem azt írja, hogy vegyék komolyan, hanem hogy a repoja alapján be lehet lőni mit tud. Mondjuk én belenéztem, nekem elég lenne ennyi! :)
-
Aug 10, 2020 16:10:48
Gondolom Porks jól elbaszta ezzel a Hr-es napját, jól megmutatta neki :((((
Aug 10, 2020 16:10:48
Púpszász réme
(
x1)
Aug 10, 2020 16:15:43
x1)
github.com/Sherlock Porksmwi/wtfamidoing-backend/blob/62381616ed8c0a2b90de8c401ff87476b88cbcdd/index.js#L21-L22
Észtosz Kacser
Aug 10, 2020 16:18:16
lol
Aug 10, 2020 16:18:16
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 16:18:52
x136)
Lehet Sherlock Porks azt hiszi magáról, hogy ő annyira jó szakember, hogy a kanadai cégeknek meg kéne küzdeniük érte. Ja és 800 fütyi az alap.
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 16:19:46
x136)
bolgár jeti
(
x30)
Aug 10, 2020 16:22:07
x30)
Nem az, csak a szokásos malac-minőségű forráskód, talán még live twitter tokennel - gondolom egy troll már próbálgatja :) - cleartext benne.
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 16:23:55
x136)
Henriknek való csemege.
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 16:26:24
x136)
A seggpresztónál is nagyon pörög a melócsá, 16 megosztás munkaidőben.
xray
(
x21)
Aug 10, 2020 16:53:31
x21)
Aug 10, 2020 16:53:31
A seggpresztónál is nagyon pörög a melócsá, 16 megosztás munkaidőben.
visszament a berlini ogreoduba? Aug 10, 2020 16:53:31
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 10, 2020 17:28:42
visszament a berlini ogreoduba?
Aug 10, 2020 17:28:42
xray
(
x21)
Aug 10, 2020 17:39:53
x21)
Aug 10, 2020 17:39:53
meglepődtem volna, ha nem. andi meg majd megszakad a röhögéstől. xd Aug 10, 2020 17:39:53
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 17:54:40
x136)
visszament a berlini ogreoduba?
Nem tudjuk mi a helyzet.
De ha nemcigány márk tartósan becsajozott, akkor a pedofil hamarosan koccoltatva lesz.
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 10, 2020 17:55:39
Nem tudjuk mi a helyzet.
A sarokban elmasztizgathat magában.
Aug 10, 2020 17:55:39
p00p
(
x2)
Aug 10, 2020 18:02:23
x2)
Ehhez képest a github-ja ilyen beugró feladatokkal van tele.
github.com/Sherlock Porksmwi?tab=repositories
p00p
(
x2)
Aug 10, 2020 18:03:44
x2)
Kilóg a kanóc, bazmeg
Nulladikos Snecológus
Aug 10, 2020 18:18:38
Nalunk szoba sem allnak azzal a tovabbiakban aki nem megy at egy alap mechanikai(!), elektromos(!), kognitiv es pszichologiai teszten, narcisztikus szociopata baratunk meg rinyal egy beugron meg az hourly fee-n... hourly fee akkor van porks, miutan letettel valamit az asztalra, de nem a novarat es a lopott monitort :D
Aug 10, 2020 18:18:38
trendbeli garázdaság
Aug 10, 2020 18:48:49
Röfi, azt ugye te is felfogod a csökött agyaddal, hogy bárki feltöltheti bárki cuccait a Githubra vagy bárhova. Abból nem derül ki egyértelműen, hogy ő csinálta, ahogy az sem, hogy mennyi idő alatt. Erre valók a tesztek. Behívnak, és a helyi gépen kell fix időre összeraknod a kódot. Ha sikerül, jöhet az interjú, ha nem, akkor mehetsz a picsába.
Egyébként pedig jobban jársz vele, ha megcsinálod, mintha rátelefonálnak a kanadai vasútra, hogy tényleg dolgoztál-e náluk, és milyen munkaerő voltál LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Egyébként pedig jobban jársz vele, ha megcsinálod, mintha rátelefonálnak a kanadai vasútra, hogy tényleg dolgoztál-e náluk, és milyen munkaerő voltál LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Aug 10, 2020 18:48:49
Kurva Anyád Sodi!
Aug 10, 2020 18:55:40
Kurva Anyád kisboros!
Kurva Anyád malac!
Kurva Anyád malac!
Aug 10, 2020 18:55:40
-
Aug 10, 2020 19:25:40
mintha rátelefonálnak a kanadai vasútra, hogy tényleg dolgoztál-e náluk, és milyen munkaerő voltál
Szóval azt gondoltam volna, hogy azért ennél több esze van a Röfinek. Kemény (ex-)scenerként igazán kialakíthatott volna magának valami bejártató utat, elég nagy retardságra vall, hogy fogja magát, refudzsíként kimegy Kanadába, és várja a sült galambot. Ilyet Miskolci honfitársaink szoktak csinálni, akiket ő annyira utál, csak nekik bejön. Még Sodit is képes lepipálni retartdságban, mert még ő is előkészült, elköltött jó sok lóvét fordos nénikre meg masnis CV-re és összejött. De a Röfinek nagy volt az egója és most tokára esett. Tényleg azt hittem, hogy összeszed majd valami alibi melót, és onnan fogja osztani az észt, hogy Magyarország mekkora gémeskútfölje, erre tessék....
Aug 10, 2020 19:25:40
miskolcigány
(
x5)
Aug 10, 2020 19:31:04
x5)
Altalaban olyan repot szoktak CV reszekent mellekelni, ahol kicsit tobb van mint nehany egyetemi zh szintu js feladat (hardcodeolt configgal, lol).
Egyedul a magyar valtozoneveket hianyolom, ugy lenne teljes.
A munka nem megoldás.
Egyedul a magyar valtozoneveket hianyolom, ugy lenne teljes.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 10, 2020 19:47:06
x6)
sodi, itt a második hullám, lesz neked is hullád, izibe!
hát azért hetyetye
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 10, 2020 20:34:44
x19)
sodi, itt a második hullám, lesz neked is hullád, izibe!
Márk megmondta neki, hogy a spermája megöli a korona bacikat. Amíg azokat falja a púpos addig semmi baja nem lesz.
Sakk matt trollok.
nagy vilma
Aug 10, 2020 20:35:20
hali
kiraktam egy új hírt ami érdekelhet: 444.hu/2020/08/10/knight-rider-mozifilm-keszul
kiraktam egy új hírt ami érdekelhet: 444.hu/2020/08/10/knight-rider-mozifilm-keszul
Amúgy még el is játszanám a főszerepet, de boritékolható hogy valami fogkrém reklámba való színtelen-szagtalan idióta fogja...
Aug 10, 2020 20:35:20
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 20:39:49
x136)
Téged eddig miben láthatott a közönség? Csak hogy el tudjuk dönteni, te nem vagy-e színtelen szagtalan.
800 fütyi
Aug 10, 2020 20:41:11
Windows-on fejleszt
run.bat LOL
github.com/Sherlock Porksmwi/GunKisser/blob/master/run.bat
run.bat LOL
github.com/Sherlock Porksmwi/GunKisser/blob/master/run.bat
Volt macje is amit eladott de ahoz gyopar volt hogy legyalulja es/vagy ne egy enter legyen a keychain-t vedo jelszava. 'Gumicsirke' integet!
Aug 10, 2020 20:41:11
xray
(
x21)
Aug 10, 2020 20:42:33
x21)
már megint nem vetted be a gyógyszered. Amúgy még el is játszanám a főszerepet, de boritékolható hogy valami fogkrém reklámba való színtelen-szagtalan idióta fogja...
C64korszak
(
x2)
Aug 10, 2020 20:43:20
x2)
Valami tökfej teszt accounthoz volt ez a key nem az élő fiókjához.
De ez nattyon kemény...
Nemcsak a secret van ott,(innentől tökmindegy) megkéri a tokent vele, és aztán ott hánykolódik egy fileban(!), aminek a neve, nehogy véletlenül hekker henriknek gondolkodni kelljen "bearer.token"..sőt ha a file ott van, nem kéri meg újra, hogy elavult-e, tehát az egész szarja fejreáll, ez már meghaladja a gyesznyó agyi képességeit.
Többet okoskodik kommentben(?!?!), mint amennyit a(z egyébként összelopkodott) kódja tud, ilyen kommenteket is csak nála látni:
"""""Return existing bearer token
Yeah, I could validate it, but I'd never finish this shit... let's just assume it's OK"""
LOLL keci.. amíg a faszkodó szöveget leírta, mondjuk odaírhatta volna a megfelelő kódot is, ha tudna programozni és nem vörös fejjel, beharapott remegő picsaszájjal, a keyboardot csapkodva, 12ablakban guglizva "programozna" mérnökúr..
...majd erre a reprora "büszke", és ettől omoljon minden cég a csülkei elé....
frenetikus:DDD
De ez nattyon kemény...
Nemcsak a secret van ott,(innentől tökmindegy) megkéri a tokent vele, és aztán ott hánykolódik egy fileban(!), aminek a neve, nehogy véletlenül hekker henriknek gondolkodni kelljen "bearer.token"..sőt ha a file ott van, nem kéri meg újra, hogy elavult-e, tehát az egész szarja fejreáll, ez már meghaladja a gyesznyó agyi képességeit.
Többet okoskodik kommentben(?!?!), mint amennyit a(z egyébként összelopkodott) kódja tud, ilyen kommenteket is csak nála látni:
Yeah, I could validate it, but I'd never finish this shit... let's just assume it's OK"""
LOLL keci.. amíg a faszkodó szöveget leírta, mondjuk odaírhatta volna a megfelelő kódot is, ha tudna programozni és nem vörös fejjel, beharapott remegő picsaszájjal, a keyboardot csapkodva, 12ablakban guglizva "programozna" mérnökúr..
nagy vilma
Aug 10, 2020 20:46:14
te mivel vagy jobb?
Aug 10, 2020 20:46:14
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 20:49:26
x136)
te mivel vagy jobb?
Nem mondod komolyan, hogy közel az ötvenhez wannabe színészként nincs egy megnézhető produkciód sem, egy vers, monológ vagy valami?
nagy vilma
Aug 10, 2020 21:00:18
Én csak egy "vidéki retard" vagyok, viszont nagyon érdekelne, hogy te mit tudtál kihozni a híres zsidó génjeidből... azon kívül, hogy közel az 50-hez tizenéves hülyegyerekek tiszteletét próbálod kivívni mások baszogatásával.
Aug 10, 2020 21:00:18
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 21:00:30
x136)
mikor jössz legyilkolni, ukrán bűnöző hulladék?
Fakenguru
(
x5)
Aug 10, 2020 21:01:10
x5)
Szerintem tök szórakoztató mellekretardkent a kosbori. Természetesen nem érhet asodi szintjére, de azért ő is elég hülye. Csak az rontja az örömöm kicsit, hogy egyertelmuen beteg.
Hát azért hetyetye.
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 21:02:57
x136)
elhiszem, hogy érdekelne, csakhogy én nem vagyok figyelemkurva retard, hogy az életemet kiteregessem a neten. maradjunk annyiban, hogy nagyon jó életem van.
nagy vilma
Aug 10, 2020 21:13:14
Egy értelmesebb zsidó célok elérésébe fekteti idejét és energiáját. Te itt basztad el az életedet ezen a fórumon TC és Sodi üldözésével.
Aug 10, 2020 21:13:14
pizza
Aug 10, 2020 21:17:40
lol
Nem majd encryptalja, ne adj isten secret managerbe teszi... Ugyan igy 2020ban, mit ad az? Igy majd latjak, hogy egy kivalo full stack devvel van dolguk es nem huzzak szegeny cicus idejet mindenfele beugro feladattal, vagy interviewval. Latszik h nem huzna a kis taskjat mindenfele felesleges draga storypontba kerulo egyeb feladattal. Lefejleszti a fiiicsort es mar lehet is szallitani az ugyfelnek. Egybol architect lesz belole.
Na meló, csá.
Aug 10, 2020 21:17:40
cartoon network
Aug 10, 2020 21:28:36

Aug 10, 2020 21:28:36
Gyere vissza Sodi!
Aug 10, 2020 21:30:06
Mert Bori kibaszottul unalmas!!
Aug 10, 2020 21:30:06
broni
(
x45)
Aug 10, 2020 21:45:00
x45)
mindenki belurusszba!!!!fegyverbe!!!!!!!!!!!!!!!halál a vörös söpredékre, hejjj pinás jelölt!!!!!!!!!!!
bolgár jeti
(
x30)
Aug 10, 2020 21:45:49
x30)
De ez nattyon kemény...
De ez nattyon kemény...
Igen, ez benne a legszebb, hogy ez már az amit egy harmatgyenge cv mellé odatesz a HR-eseknek, hogy tessék :)
Mint sodi a pecsétes papírjaival az egyetemekről, hogy igen ő ezt se, meg ezt se, meg ezt se tudta elvégezni.
A kód meg... műkedvelő amatőr, de igazából nem is számít, malacunk arca egyszerűen nem fér el semmelyik kanadai cégnél. A quora-n feltehetne valaki egy kérdést, hogy egy Ontarioban élő munkanélküli menekült programozó internet celebrity milyen és mennyi támogatást kap a kanadai adófizetőktől, érdekelne.
broni
(
x45)
Aug 10, 2020 21:49:11
x45)
na, nagymagyarok régi dimmu, attilról énekel.......egész jó..........mostmár divatszar banda.műmájer.
youtu.be/dCVqtMzW-LM
youtu.be/dCVqtMzW-LM
fonatkoszás
Aug 10, 2020 21:50:03
De ez nattyon kemény...
De ez nattyon kemény...
Kurvára nem tudok programozni...
..de nem kellett a kommented, hogy rájöjjek a malacz kódjából, hogy ő sem :DDD
Aug 10, 2020 21:50:03
broni
(
x45)
Aug 10, 2020 21:51:13
x45)
a kocsmába jót sodiztunk, meg polgároztunk,,,,hülye buzik.
zsírfan
Aug 10, 2020 21:51:47
Aug 10, 2020 21:51:47
poszdoc
Aug 10, 2020 22:05:26
444.hu/2014/01/11/michael-knight-szerelmei
bori, te hány csajjal jutottál el az ölelésig?
bori, te hány csajjal jutottál el az ölelésig?
Hahó!
femina.hu/vilagsztar/david_hasselhoff_bizarr_fotok/amp
Bori, te hány kutyával jutottál el idáig?
Aug 10, 2020 22:05:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2020 22:18:21
x37)
Kisborost a Knight Riderbe AZONNAL! Utálok moziba járni, de erre a szarra esküszöm beülnék, ha Zsír ülne K.I.T.T.-ben, vattából ragasztott mellkasszőrrel.
broni
(
x45)
Aug 10, 2020 22:31:57
x45)
anyám 444 donatél szexxxel!!!!!!!!!!!!a lidli mögött!!!!!!!!!
trendbeli garázdaság
Aug 10, 2020 22:42:12
Már látom magam előtt a plakátot. Alexander L.A. in The Son of Knight Rider. Bevetési kesztyűben, csurom zsíros hajjal, ahogy az öreg, zsidó Devon Milest kényezteti egy új kocsiért. Hatalmas shiker lenne a meleg szexmozikban. Rengeteg lepusztult ötvenes verné rá a faszát a sötétben. Nem is értem, miért nem harapott még rá az ötletre fél Hollywood LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Aug 10, 2020 22:42:12
broni
(
x45)
Aug 10, 2020 22:44:11
x45)
nálunk latrinaalsón 59000 lesz ehy tanksapka koncerjegy..........hülyék ezek...........kis csira banda, a buzi lukáccsal.....
broni
(
x45)
Aug 10, 2020 22:44:34
x45)
5900
Focis troll
Aug 10, 2020 22:49:29
Szopd le anyád és dugd seggbe apádat te retardált buzeráns!
Aug 10, 2020 22:49:29
broni
(
x45)
Aug 10, 2020 23:24:22
x45)
bűzlök, de nem türdök, ezt szeretik a csajok!!!!!!!!!!!!!nyalogatni az izzzadt, szőrös testem, közben fingadozok!!!!!!!!!
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2020 23:25:54
x136)
itt basztam el az életemet??? zsidó gének? mégis mi a faszról beszélsz, te idióta rühes ukrán bűnöző hulladék? nyilván vannak céljaim, befektetéseim, de azokat nem fogom neked elárulni, mivel nem vagyok figyelemkurva retard, aki a neten teregeti ki az életét.
egyet már biztosan elértem, jókat röhögtem a magadfajta retardokon. minden perc megérte, mert vidámságot hozott.
broni
(
x45)
Aug 10, 2020 23:36:41
x45)
www.dailymail.co.uk/news/article-8612745/Shocking-video-shows-cops-arrest-crying-eight-year-old-boy-Florida-elementary-school.html
zsarunak csak patkányok mennek..mind meg kéne őlni.acab!!!!!!!!!!!!!!
zsarunak csak patkányok mennek..mind meg kéne őlni.acab!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 10, 2020 23:52:53
x45)
pa polgármesterhez, a jenőhöz!!!!!!!!!!!!!hol a keret, cigány??????????jabbának kell!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 11, 2020 00:10:11
x45)
hova tünt a frey tomi??????????hajrá lilák, hajrá fradi!!!!!!!!!!!!táncolj törő!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 11, 2020 00:12:32
x45)
debreceni cigányok, bassszátok a nb2-es anyátok!!!!!!!!!!!!sima gábor a legnagyobb cigány!!!!!!!!!!!
kurva rákos anyád dzsudák féreg!!!!!!!!!!
kurva rákos anyád dzsudák féreg!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 11, 2020 00:13:15
x45)
szima gábor..............
Bejlin
(
x8)
Aug 11, 2020 00:15:15
x8)
Abba még nem gondoltál bele zsíros fejű hogy egyeseknek azért van ennyi szabadideje mert nem kell egész nap gürcölniük minimálbérért és azért van idejük bármikor ide irkálni a nap bármelyik szakában? Az itt írogatók többsége veled ellentétben nem a szalag mellett tölti a fél napját ahonnan még wc-re sem mehetsz el engedély nélkül. Ne magadból indulj ki! Inkább arról mesélj hogy megvolt ma a darabszám? Vagy a minimálbérből is megy majd a levonás? :D
-
Aug 11, 2020 00:47:36
Meghalt egy magyar férfi, aki korábban azt terjesztette, hogy a koronavírus kamu
24.hu/belfold/2020/08/09/koronavirus-tagadas-meghalt/
24.hu/belfold/2020/08/09/koronavirus-tagadas-meghalt/
Ez már tényleg arra emlékeztet, mint amikor az óvodás gyerekeket ijesztgetik. :D "Látod, nem hitte, hogy ha bemegy a szerszámos műhelybe, akkor a zsákos ember elviszi, és a zsákos ember elvitte. Ugye nem akarsz úgy járni, mint ő?". Még ha igaz is a történet, amit a 444 közölt, az is mit bizonyít? Pontos elemzések állnak rendelkezésre a vírus természetéről, a járványügyi intézkedésekről, a média járvánnyal kapcsolatos kommunikációjáról, s ezek ugyanabba az irányba mutatnak, mint a hétköznapi tapasztalataink. Ez az irány pedig az, hogy a járványügyi intézkedések eddig és ezután több kárt okoznak a társadalomnak, mint maga a járvány, amit ellentétben a pestissel vagy a spanyolnáthával, a mesterségesen keltett tömeghisztéria nélkül észre sem vennének.
Aug 11, 2020 00:47:36
leendő devizás haver
Aug 11, 2020 00:54:12
a járványügyi intézkedések eddig és ezután több kárt okoznak a társadalomnak, mint maga a járvány, amit ellentétben a pestissel vagy a spanyolnáthával, a mesterségesen keltett tömeghisztéria nélkül észre sem vennének.
Vicces, hogy itt egyre másra teremnek a retardok. Asodi eltűnt, malacz alszik, kisbori megkapta a gyógyszereit és rögtön megjelenik egy konteós nyomorék.
Aug 11, 2020 00:54:12
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 11, 2020 01:31:02
x37)
Valami nagyon elszánt retard ez a koronatagadó konteós nyomorék. Akárhányszor felnézek a fórumra, az utolsó oldalon mindig van legalább 1-2 hozzászólás tőle.
Milyen lezárás, te faszkalap? Mi van lezárva? Gyakorlatilag már mindent lehet, kivéve a koncerteket, fesztiválokat meg a hasonló aljas leittasodással párosuló nyálverést. De azon kívül már minden nyitva van, minden tele van. Éttermek, boltok, strandok, plázák, szakorvosi rendelők, Balaton, minden. Kimész az utcára, és nem mondod meg, hogy egy -eddig- 20 millió embert érintő globális járvány közepén vagyunk. Mi a kurva anyádról vartyogsz itt már megint? Ha fulladsz a maszktól, ne vedd fel, leszarja mindenki. Egy hibás dolog volt a járványügyi védekezésben, és az a kórházkiürítés és a szakorvosi vizsgálatok felfüggesztése volt, de azt meg a faszkalap Káslernek meg az Orsós cigánykirálynak lehet megköszönni, nem nekünk.
Milyen lezárás, te faszkalap? Mi van lezárva? Gyakorlatilag már mindent lehet, kivéve a koncerteket, fesztiválokat meg a hasonló aljas leittasodással párosuló nyálverést. De azon kívül már minden nyitva van, minden tele van. Éttermek, boltok, strandok, plázák, szakorvosi rendelők, Balaton, minden. Kimész az utcára, és nem mondod meg, hogy egy -eddig- 20 millió embert érintő globális járvány közepén vagyunk. Mi a kurva anyádról vartyogsz itt már megint? Ha fulladsz a maszktól, ne vedd fel, leszarja mindenki. Egy hibás dolog volt a járványügyi védekezésben, és az a kórházkiürítés és a szakorvosi vizsgálatok felfüggesztése volt, de azt meg a faszkalap Káslernek meg az Orsós cigánykirálynak lehet megköszönni, nem nekünk.
-
Aug 11, 2020 01:34:56
Hogyan határozzuk meg a "retard" fogalmát? Ha a retard egyet jelent az együgyűsége és/vagy a jellemhibái folytán megzavarodott emberrel, akkor az itt magukat "trolloknak" nevezők nagyrésze ugyanolyan retard, mint RGL vagy Takács Rózsa. Az egyetlen különbség, hogy a trollok a saját elmondásuk szerint jobban integrálódtak a társadalomba. Ez azonban korántsem jelent egyet a mentális egészség meglétével.
A tapasztalatok alapján ide főként beteg emberek írnak, akik a beteg emberek egy másik csoportján szórakozva próbálnak megszabadulni a saját fogyatékosságaik tudatától.
Aug 11, 2020 01:34:56
-
Aug 11, 2020 01:52:04
Valami nagyon elszánt retard ez a koronatagadó konteós nyomorék. Akárhányszor felnézek a fórumra, az utolsó oldalon mindig van legalább 1-2 hozzászólás tőle.
Egyes előrejelzések szerint a lezárások gazdasági hatásai még csak ősztől fognak érvényesülni igazán. Emellett az sem kizárt, hogy a második hullámra hivatkozva újra lezárják majd az üzleteket, s sejthető, hogy ezek az esetleges újabb lezárások az első lezárások hatásaival együtt milyen következményekkel fognak járni. Végül a gazdasági hatások a szó legszorosabb értelmében életveszélyes politikai folyamatokat indíthatnak el.
Aug 11, 2020 01:52:04
Dr. Retardológus professz
Aug 11, 2020 02:00:47
Hogyan határozzuk meg a "retard" fogalmát
Nézz tükörbe, retard!
Aug 11, 2020 02:00:47
szellem embere
Aug 11, 2020 07:40:50
De jó lenne, ha legalább ezen a fórumon nem a koronavíruson vitatkoznánk, már a csapból is az folyik. Higgyen mindenki abban amiben akar, csak ne beszéljünk itt is erről.
Aug 11, 2020 07:40:50
-
Aug 11, 2020 08:14:58
Kisboros!
3 kèpernyő előtt dolgozom, ha bejt vagyok.
Mi a faszt nem lehet ezen megérteni, hogy az egyiken ott van a sodiforum?
Sőt csak hogy baszd fel magad, képzeld a cég adott laptopot meg telefont is, otthon is van PC-m két monitorral, szóval ott és akkor dolgozom ahol éppen akarok.
Csak hogy tudd, ma Nagymaroson leszek és egy Dunaparti kávézóból fogok dolgozni.
De csak egy pár órát, hiszen nem azért automatizáltuk az incidenseket, hogy 8 ôrában basszam az anyám.
Szia Lackó!
Sőt csak hogy baszd fel magad, képzeld a cég adott laptopot meg telefont is, otthon is van PC-m két monitorral, szóval ott és akkor dolgozom ahol éppen akarok.
Csak hogy tudd, ma Nagymaroson leszek és egy Dunaparti kávézóból fogok dolgozni.
De csak egy pár órát, hiszen nem azért automatizáltuk az incidenseket, hogy 8 ôrában basszam az anyám.
Szia Lackó!
Aug 11, 2020 08:14:58
-
Aug 11, 2020 09:29:08
Kisboros!
Szia Lackó!
Szia Lackó!
Bezzeg az én multimnál le van tiltva a VPN-en a sodifórum és a sodipédia is :((((
Aug 11, 2020 09:29:08
--
Aug 11, 2020 09:31:52
Biztos túl sokszor kattintottál broni linkjeire...
Aug 11, 2020 09:31:52
Aug 11, 2020 09:37:52
második hullámra hivatkozva újra lezárják majd az üzleteket, s sejthető, hogy ezek az esetleges újabb lezárások az első lezárások hatásaival együtt
Figyejj covid-retard, lassan írom, hogy értsd:
Vuhan, Bergamo, NewYork, hogy csak a sajtóban felkapott közismert városi borzalmakat soroljam, szerited mi volt?
Színészek eljátszottak egy álkatasztrófát, vagy a tuggyukkik kezében lévő sajtó hamisította össze az anyagot, videókat, mindent?
Ha ezeket a hiradásokat, a tényt, hogy ezekben a városokban napok alatt(!) tízezerek haltak meg elhiszed, hogy közparkokban akarták már a végén elföldelni a testeket, meg hűtőkamionokban tartották a halottakat, és nem mind tolószékes vénséges vén öregeket, rengeteg középkorú, késő középkorú, és bőven hosszú sok évtizedes aktív életkilátással rendelkező halottat.. akkor ?!?!?!
Szerinted miafaszt kellett volna csinálni? Ezeken a helyeken is lett lezárás, de még mekkora (pl Vuhanban egész kerületeket falaztak el hermetikusan, mintha polgárháború lenne), mire végre megállt, és kordában tudták tartani.
Különben még többen haltak volna, ez biztos, mert amíg nem immunis elég ember, lezárások nélkül újabb és újabb látens megbetegedések, tovább és továbbfertőzés, majd hirtelen hatalmas tömegek esnek ágynak...amiből nem mindenki, de sokan, túl sokan meg is halnak végül.
Pláne, ha már nincs elég maszk, gép, gyógyszer, ágy, semmi...fel birod ezt fogni?
Ha az első tömeges behurcolók, tavaszi turista áradat előtt nem zárnak, komplett nemzetközi szinten, boltot, bulit, éttermet, turizmust, repülőt, határt,... kora májusra itt is ez lett volna, pesten gyakorlatilag biztos.
Ennek az ellenkezőjét csak egy oltáselenes, konteós, laposfödes faszkalap gondolhatja, ha eljut addig, (és az értelmesebb ember eljut), hogy végiggondolja mi történt, mi történik, és hogyan, és miért.
Aug 11, 2020 09:37:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 11, 2020 09:47:08
x37)
Hogyan határozzuk meg a "retard" fogalmát?
Retard:
-de emellett perverz
-kerüli a munkát
-szélsőségekben hisz
-háttérhatalom, szúratás, satansystem, gyerekrablás, kappány, szentkorona, gyíklények, plejádok stb
kirúgott korcs
Aug 11, 2020 10:06:01
Retard:
-de emellett perverz
-kerüli a munkát
-szélsőségekben hisz
-de emellett perverz
-kerüli a munkát
-szélsőségekben hisz
+ a gyerekszobából tervezi a világuralmat
Aug 11, 2020 10:06:01
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 11, 2020 11:03:32
x9)
Retard:
-de emellett perverz
-kerüli a munkát
-szélsőségekben hisz
-de emellett perverz
-kerüli a munkát
-szélsőségekben hisz
Oltásellenesség
Ha xy nem lenne akkor ők most csiliárdosok lennének
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 11, 2020 11:28:37
x6)
könyörgöm, ez UGYE CSAK EGY LACKÓ-GENERÁTOR???
kirúgott korcs
Aug 11, 2020 11:30:36
Legalább valami amatőr színjátszókörbe járnál el, te nyomorék.
A kisszobából álmodozol, mint egy igazi vesztes.
Aug 11, 2020 11:30:36
xray
(
x21)
Aug 11, 2020 11:49:20
x21)
úgy látom a korcs rendes agymosást kap az újdonsült barátaitól, nem mer ideírni.
sneci, cigánycsicska lettél?
Két nap csicskulás
Aug 11, 2020 11:58:29
úgy látom a korcs rendes agymosást kap az újdonsült barátaitól, nem mer ideírni.
Rend van, na.
Aug 11, 2020 11:58:29
kirúgott korcs
Aug 11, 2020 12:04:25
Harmadik generációs értelmiségi, első generációs cigánycsicska.
Aug 11, 2020 12:04:25
189 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Remélem, végre már kiharcolja magának ez az idióta az életfogytos kényszergyógykezelést :D
Ez most különösen nem is őrjöngős meg mindenkit sátánkurvázós videó, ennek van nézettsége, van benne potenciál, bolond cigány a tákolt szarjaival bolyong európában.