« 6341 6342 6343 6344 6345 6346 6347 6348 6349 6350 »
1733254 komment.

Szerző: nagy vilma Aug 16, 2020 13:47:24
Válasz
(-3)
Hiénaverő
Te mi mi mi mi MI a fszomról beszélsz állandóan? Mik ezek a légbőlkapott faszságok Borbála?

Legközelebb írd oda hogy "ez XY trollra vonatkozik, és bizonyítani is tudom az állításaimat". Ugyanis míg nincs mellétéve semmilyen bizonyíték, ez csak dedós szintű gyalázkodás.

Róla mit tudsz személy szerint? Ki vagyok, miből élek, hol lakom, mi a nevem (tudom, Szalai XDD), mi bizonyítja hogy nem értek a melócsához amit csinálok és tarhálásból élek, stb... Légyzsíves tedd már meg ezt a többi nickkel is akinek válaszolsz, hiszen elvileg opntosan tudsz mindenkiről mindent, ott vannak leírva a trollexcelben Hahaha :D

Az a gond Borikám hogy mi szíves közlésedből és ellenőrizhető forrásból tudjuk mi igaz a retardokról, többek között tőled is. Ezt a kutyabaszózást azért nem szeretem mert a valóság ezek nélkül a fasságok nélkül is elég borzasztó, nem kell fals infókkal lejáratni a Retardológiai tanszéket.

Lófaszt nem tudtok ti a "retardokról", csak gyártjátok magatokból kiindulva az elmebeteg elméleteiteket, és ez sokszor bebizonyosodott már.

Aug 16, 2020 13:47:24

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 16, 2020 13:49:50
Válasz
(0)
nagy vilma
Lófaszt nem tudtok ti a "retardokról", csak gyártjátok magatokból kiindulva az elmebeteg elméleteiteket, és ez sokszor bebizonyosodott már.

Miért nem sorolod a tényeket, Bori? Hogyan masnizom a CV-met, meséld el, kérlek! Nyugodtan megoszthatod velem azt is, honnan veszed, hogy az ügyfeleim elégedetlenek velem, amivel állandóan vádolni szoktál :D Mindent tudsz rólunk, nem?
Aug 16, 2020 13:49:50

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 16, 2020 13:50:17
Válasz
(1)
nagy vilma

Aha, az miért van, hogy ezen elméletek 90%-a igaz, a maradék meg még rosszabb a valóságban?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Aug 16, 2020 13:50:17

Szerző: nagy vilma Aug 16, 2020 13:58:36
Válasz
(-2)
bolgár jeti
Aha, az miért van, hogy ezen elméletek 90%-a igaz, a maradék meg még rosszabb a valóságban?

Mi igaz, retard?
Mondtátok rám, hogy kábszert árulok. Nem igaz.
Mondtátok rám, hogy füvet termesztek. Nem igaz.
Mondtátok rám, hogy buzi vagyok. Nem igaz.
Mondtátok rám, hogy kutyát baszok. Nem igaz.
Mondtátok rám, hogy valami pénztárcákat lopok. Nem igaz.
Mondtátok rám, hogy "balettcipőt loptam". Nem igaz.
Mondtátok rám, hogy apám megbaszott, amikor kicsi voltam. Nem igaz.
Mondtátok rám, hogy miattam ment ki külföldre. Nem igaz.
Mondtátok rám, hogy verem anyámat. Nem igaz.
Mondtátok rám, hogy nem járok dolgozni. Nem igaz.
stbstbstb.
Még a házunkat sem találtátok el, hogy melyik, amikor az egyik aberrált idejött és a szomszéd rendőr feleségét bámulta, mert azt hitte, anyám az.
Semmi nem igaz, amit ti kitaláltok, te elmebeteg állat, és ez csak az, amit személyesen, tapasztalatból tudok megcáfolni.
Ezek után képzelem, mennyire lehet igaz, amit a többi "retardról" találtok ki...
Vedd már észre, hogy egy pszichopata elmebeteg banda vagytok, akik másokat mocskoltok és rágalmaztok évek óta ezen a fórumon, erről szól az egész életetek.
Ti lennétek a "normálisemberek"?! A kurvaanyád! Az normális, talán egyedül a családban.

Aug 16, 2020 13:58:36

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 14:00:29
Válasz
(7)
nagy vilma

Lássuk csak: minden retardnak, többek között neked is tudjuk a:

-nevét
-pontos lakcímét
-anyagi helyzetét
-családi viszonyait
-iskolai végzettségét (a legtöbbnél az Élet Iskolája hahaha :D)
online és offline tevékenységeit
-hobbiját
-munkahelyét, ha véletlenül átmenetileg van neki
-a retardált konteókat amiben hisz
-ismerősi körét
-bűncselekményeinek listáját
-soknak még a telefonszámát is

Kihagytam valamit?

Ezeket pedig szíves közléseitekből, illetve nyilvános adatbázisokból tudjuk, főleg az elsőből, mert mind figyelemkurva kretének is vagytok bazmeg.

Ott volt a szócikked ami a trollkodós cigicsempész részen kívül mind igaz volt. Ez fáj neked, hogy egy nagy rakás szar vagy te is mint a többi retard, egy nagy nulla, aztán azt képzeled hogyha itt mindenféle alap nélkül légbőlkapottan gyalzod a trollok általad kívánatosnak vélt életviszonyait, majd kevésbé leszel nagy rakás szar. De ettől sajnos a tények magukért beszélnek: a trollokra nem igazak a nedves vágyálmaidban megálmodott, itt összehordott baromságok, te viszont egy mamahotellakó gyári összeszerelő szűzbuzi vagy, és a hozzáállásod miatt az is maradsz. Ennyikeh :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 16, 2020 14:00:29

Szerző: nagy vilma Aug 16, 2020 14:08:59
Válasz
(-2)
bolgár jeti
Kik azok a "rátok"?

Én tanácsadó vagyok, elvégzem a dolgom, csak a napidíj érdekel, meg hogy az esti mesemondásra haza tudjak érni és ha kedvem támad egy bmw-t venni akkor meg tudjam tenni. Tőlem lehet a megrendelő a NATO, vagy a KGB, olyan mindegy,
a packet loss egzakt. Ilyenkor mi van? Én zsidó vagyok?

"Tanácsadás"... lol. A klasszikus szemfényvesztő "munka".. Mondom én, hogy kóklerek vagytok. Újabban mindenki tanácsot akar adni. Ezzel vannak tele a kibaszott Facebook kibaszott hirdetései, hogy mindenki tanácsokat akar nekem adni, mindenki meg akar nekem tanítani valamit.
Már húsz éve megtanultam, hogy aki tudja csinálja, aki nem, az tanítja...
Te melyik vagy?

Aug 16, 2020 14:08:59

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 14:12:37
Válasz
(3)
nagy vilma
"Tanácsadás"... lol. A klasszikus szemfényvesztő "munka"..

De kurvára tudod ezt is bazmeg.

Tessék, itt a lehetőség, írd le hogy "bolgár jeti" nicknevű troll a valóságban XY és ezzel meg ezzel foglalkozik konkrétan, de a munkájához nem ért, mert XY és ZF megrendelők konkrét panaszokkal, szerződésbontással éltek ellene, amit ezzel és ezzel tudok bizonyítani.

Mert amíg ezt nem teszed, csak ugatás a semmibe amit itt hablatyolsz. Egy bolond képzelődései, rosszabb esetben direkt rágalmazás.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 16, 2020 14:12:37

Szerző: népszerűtlen vélemény Aug 16, 2020 14:19:44
Válasz
(8)
Engedjük már el Kisborost a picsába. Kurvára idegesítő és szétfloodolja a fórumot, ami továbbra is a pedofil faszverőről szólna. Bori a retardok között is zsákutca, se nem érdekes, se nem vicces. Egy beteg nyomorék. Ezen vergődni most már lassan az 5. oldalon igazán felesleges.

Aug 16, 2020 14:19:44

Szerző: nagy vilma Aug 16, 2020 14:21:38
Válasz
(-4)
Hiénaverő
De kurvára tudod ezt is bazmeg.

Tessék, itt a lehetőség, írd le hogy "bolgár jeti" nicknevű troll a valóságban XY és ezzel meg ezzel foglalkozik konkrétan, de a munkájához nem ért, mert XY és ZF megrendelők konkrét panaszokkal, szerződésbontással éltek ellene, amit ezzel és ezzel tudok bizonyítani.

Mert amíg ezt nem teszed, csak ugatás a semmibe amit itt hablatyolsz. Egy bolond képzelődései, rosszabb esetben direkt rágalmazás.

Na és te meg az elmebeteg haverjaid honnan veszitek, hogy a "retardok" mennyire értenek a munkájukhoz.?
A nagy gyári besúgóhálozatotokkal még azt sem tudtátok kinyomozni, hogy mivel foglalkozom odabenn.
Az persze sokatmondó, hogy a nap 24 órájában itt lógtok. A gyárban is vannak, akik egész nap a telójukat nyomkodják, ők azok akik nem dolgoznak, akik helyett más dolgozik... valami ilyesmi lehettek ti is.

Aug 16, 2020 14:21:38

Szerző: Nulladikos Snecológus Aug 16, 2020 14:24:27
Válasz
(-1)
Zsir, te nagyon hulye vagy, pls fordulj szakemberhez. Vagy siman csak fordulj fel.
Aug 16, 2020 14:24:27

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 16, 2020 14:25:30
Válasz
(4)
nagy vilma
Mi igaz, retard?
stbstbstb.

Jó, de 10x ennyien mondták, hogy diliflepnis vagy, meg hogy anyáddal élsz és semmi pénzt nem adsz haza, meg apád megerőszakolt mikor kicsi voltál. Erre sose reagálsz.

Egyébként nem most büszkélkedtél el azzal hogy tényleg nem jársz dolgozni?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Aug 16, 2020 14:25:30

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 14:26:26
Válasz
(4)
nagy vilma
Na és te meg az elmebeteg haverjaid honnan veszitek, hogy a "retardok" mennyire értenek a munkájukhoz.?

Hát te konkrétan nem jársz be dolgozni csak úgy, ahelyett hogy felmonanál nem jelensz meg (klasszikus trógerség), minimálbérért robotolsz és bevallásod szerint székkel támadsz a munkatársaidra.

Ezek nem a magas hozzáadott értékű munka és az értékes munkaerő jellemzői.
Aug 16, 2020 14:26:26

Szerző: trendbeli garázdaság Aug 16, 2020 14:26:33
Válasz
(12)
nagy vilma

Csak mindenféle ismeretlen eredetű anyagot rendelsz az interneten, és azt tömöd a zsíros fejedbe, és reklámozod ezeket. Csak azért nem kereskedsz velük, mert gyáva és antiszociális vagy, ezért úgy bebuknál vele, mint Púp a nonival.

nagy vilma

Ezt senki nem mondta rád, a herbál hazájában minek is. A fűtermesztés lenne az egyetlen értelmes dolog az életedben, de hát akkor dolgoznod kellene, azt meg utálsz.

nagy vilma

Nagy Vilmának hívod magad, sosem voltál nővel, Hasselhoff poszterekkel van tele a szobád, női hajfestéket használsz, női ruhákban készítesz magadról undorító, buzis képeket, és arról álmodozol, hogy férfiakat fogsz leszopni filmszerepekért. Szerinted ezek egy heteró férfire jellemzőek? LOOOOOLLLLLLLLLLLLLL

nagy vilma

"Mindössze" napokig figyelted egy szerencsétlen kutya szenvedését és kimúlását kéjes örömmel, ahelyett, hogy állatorvoshoz vitted volna. Beteg fasz.

nagy vilma

Anyádékon élősködsz 40 évesen, ez konkrétan lopás. Folyamatosan lopod el a szüleid pénzét, életét, boldogságát. Tolvaj vagy, zsír!

nagy vilma

Ez valószínűleg tényleg nem igaz, cserébe székkel támadtál a kollégáidra. Öröm lehet veled dolgozni.

nagy vilma

Akkor miért omlottál össze pszichésen, ami miatt nem vagy képes normális munkát végezni, és ami miatt jó tíz évig egyáltalán nem dolgoztál? Esetleg neked is csak szimpla munkaundorod van, mint RGL-nek? Tedd ki a pszichiátriai zárójelentésedet, és nem lesz több kérdés!

nagy vilma

Lehet, hogy nem miattad ment ki, de miattad van még mindig ott. Szerencsétlen apádnak 70 évesen el kell tartania a degenerált, munkakerülő fiát, mert annak büdös a munka.

nagy vilma

"Csak" nem köszönsz neki, bunkó vagy vele, de azért bezabálod a főztjét, és mosatod vele a szaros gatyádat. És nem mered elmondani neki, hogy az éjszakai telefonok a te internetes zaklatásod miatt jönnek, és inkább hagyod, hogy a szerencsétlen anyád felriadjon rájuk éjjel.

nagy vilma

Néha nagy kegyesen betolod a zsíros pofád a szalag mellé, miközben anyádék kifizették a taníttatásodat, és a legpiacképesebb diplomát rakták a segged alá. Az évi pár hónapnyi alibizéssel annyit nem keresel meg, hogy magadat eltartsd, de még így is inkább ellopod a pénzt, ahelyett, hogy mindet anyádéknak adnád.

A valóság sokkal rosszabb, mint amivel a trollok tréfálkoznak. Egy családellenes, munkakerülő, szadista, zaklató buzi vagy, a szüleid szégyene. Nem véletlenül gyűlöl mindenki. Csak azért, amit anyádékkal csinálsz, megérdemelsz minden szart.
Aug 16, 2020 14:26:33

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 16, 2020 14:27:44
Válasz
(4)
nagy vilma

Az persze sokatmondó, hogy a nap 24 órájában itt lógtok. A gyárban is vannak, akik egész nap a telójukat nyomkodják, ők azok akik nem dolgoznak, akik helyett más dolgozik... valami ilyesmi lehettek ti is.

Bori, te sem dolgozol éppen, csak szólok. XD
Aug 16, 2020 14:27:44

Szerző: nagy vilma Aug 16, 2020 14:41:53
Válasz
(-1)
trendbeli garázdaság
Néha nagy kegyesen betolod a zsíros pofád a szalag mellé, miközben anyádék kifizették a taníttatásodat, és a legpiacképesebb diplomát rakták a segged alá. Az évi pár hónapnyi alibizéssel annyit nem keresel meg, hogy magadat eltartsd, de még így is inkább ellopod a pénzt, ahelyett, hogy mindet anyádéknak adnád.

Az egyetemi éveimet pókerből fizettem. Abból buliztam, fizettem a haveroknak a piát a buliban. Abból ettem. Abból fizettem a kolit, és amikor évet csúsztam, mert nem volt kedvem elmenni onnan, amíg a haverok még ottvannak, a tandíjat is abból fizettem.
A többi hazugságodra nem is reagálok. Egy másokat zaklató elmebeteg bűnöző vagy, aki azokat mocskolta itt pár napja, akiknek a hátán felkapaszkodva, fideszes seggeket nyalva kapott némi morzsát fentről és most abból arcoskodik.
Egy senki vagy. Egy nulla. Mindennek a legalja.
Aug 16, 2020 14:41:53

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 14:43:47
Válasz
(8)
nagy vilma
Az egyetemi éveimet pókerből fizettem. Abból buliztam, fizettem a haveroknak a piát a buliban. Abból ettem. Abból fizettem a kolit, és amikor évet csúsztam, mert nem volt kedvem elmenni onnan, amíg a haverok még ottvannak, a tandíjat is abból fizettem.
Te Bori, ha ilyen ügyes gyerek vagy akkor miért kell a szalag mellett robotolnod? Nem emlékszem hogy letiltották volna a Pokerstarst az országban.
Aug 16, 2020 14:43:47

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 14:44:20
Válasz
(5)
nagy vilma

A többi hazugságodra nem is reagálok.

Ezek szerint mindegyik pont igaz.
Aug 16, 2020 14:44:20

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 14:45:08
Válasz
(5)
Mondjuk az érdekelne miért Nagy Vilma nicken írogatsz, te dehogy buzi szűzfarok :D
Aug 16, 2020 14:45:08

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 14:47:15
Válasz
(4)
Mondjuk az igaz hogy most nem dolgozom, hanem itt baszom a rezet, pedig szerződéstervezetet kellene írnom jövő hétre egy külsős zsidó befektetőnek aki be akar szállni a Shaját Megoldásomba. Erre egy elmebeteg retardálttal kell vitatkoznim, kurva anyád Kisboros. :D
Aug 16, 2020 14:47:15

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Aug 16, 2020 14:49:32
Válasz
(7)
te zsiroshaju buzi, nålad hasonlo elvek muködnek, mint a måsik elmebeteg retardnål! azaz mindenki hibås csak te nem!
Aug 16, 2020 14:49:32

Szerző: nagy vilma Aug 16, 2020 14:54:05
Válasz
(-4)
Hiénaverő
Te Bori, ha ilyen ügyes gyerek vagy akkor miért kell a szalag mellett robotolnod? Nem emlékszem hogy letiltották volna a Pokerstarst az országban.

Retard!
A póker ma már nem olyan, mint volt a kétezres éveke elején. Akkor még könnyű volt nyerni.
Utána viszont elkezdtek megjelenni az oktatókönyvek, oktatóvideók, fórumok, blogok... a játékosok fejleszteni kedzték magukat, egyre több lett a jó játékos - mert sok pénzt lehetett nyerni - és így egyre kevesebbet nyert mindenki, a profik is... egymásnak tologatták a oda-vissza a pénzt, miközben a bank leszedte a jutalékát. Ezért kezdtek el a profik játék helyett oktatni. Az oktatásból aztán még több jó játékos lett, még erősebb lett a mezőny, és még annyit sem lehet már nyerni.
És ez az élet elég sok területén megfigyelhető. Ezért oktat mindenki, meg "ad tanácsokat", és nem a játékban vesz részt, mert ott már nyögvenyelős lenne nekik is a profittermelés. A "tanácsosztogatás" viszont elég stabil jövedelem, és nincs benne kockázat.

Aug 16, 2020 14:54:05

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 14:54:16
Válasz
(3)
nagy vilma
buliztam, fizettem a haveroknak a piát a buliban. Abból ettem. Abból fizettem a kolit, és amikor évet csúsztam, mert nem volt kedvem elmenni onnan, amíg a haverok még ottvannak

Úgy megnézném hogy te buliztál, meg azt is hol vannak most ezek a "haverok", gondolom azóta zsidó titkosügynökökké avanzsáltak akik már akkor is csak azért voltak a közeledben hogy megfigyeljenek. Mint a középiskolai tanárod, aki állításod szerint lassan 20 éve szopat (vajon melyik troll lehet innen a "tanár úr"? XDDD).
Aug 16, 2020 14:54:16

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 14:56:16
Válasz
(5)
nagy vilma
Retard!
A póker ma már nem olyan, mint volt a kétezres éveke elején. Akkor még könnyű volt nyerni.
Utána viszont elkezdtek megjelenni az oktatókönyvek, oktatóvideók, fórumok, blogok... a játékosok fejleszteni kedzték magukat, egyre több lett a jó játékos

Magyarul te nem voltál jó játékos, hanem az elején mindenki hülyébb volt nálad aztán ahogy kihívások elé kerültél, gyakorlás és fejlődés helyett inkább bedobtad a picsába az egészet.

Biztos lehetetlen, azért vannak nem kevesen ma is az országban akik évtizedek óta ebből élnek - nem is rosszul. Én is ismerek ilyeneket amúgy.
Aug 16, 2020 14:56:16

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Aug 16, 2020 14:57:36
Válasz
(2)
te miert nem oktatsz buzi?
te a fiukåknak fizettel buzi!
van baråtod burnyåk?
selejt genekkel vagy megåldva, azert elsz ott a segglyukban!
Aug 16, 2020 14:57:36

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 14:59:37
Válasz
(1)
Tipikus Artány-életút: az is ott volt az infókorszak kezdetén, de ahelyett hogy fejlődött volna, megragadt a demoscene gagyi szintjén. Pedig milliomos lehetne mára, mint a legtöbb ős-infós.

Ezért vagytok retardok: nemcsak hogy idióták vagytok, de élni sem tudtok a lehetőségekkel. Te sem élsz Bori, inkább a kisszobából anyázod a trollokat, akikről amúgy lófaszt se tudsz.
Aug 16, 2020 14:59:37

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Aug 16, 2020 15:01:19
Válasz
(2)
te kis köcsög en ide leirtam minden elerhetösegemet, aztån maradt is annyiban, megsem jönnel megölni, te szarfaszu hangember!
Aug 16, 2020 15:01:19

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Aug 16, 2020 15:03:57
Válasz
(0)
*jöttel
Aug 16, 2020 15:03:57

Szerző: nagy vilma Aug 16, 2020 15:08:37
Válasz
(-2)
Hiénaverő
Magyarul te nem voltál jó játékos, hanem az elején mindenki hülyébb volt nálad aztán ahogy kihívások elé kerültél, gyakorlás és fejlődés helyett inkább bedobtad a picsába az egészet.

Biztos lehetetlen, azért vannak nem kevesen ma is az országban akik évtizedek óta ebből élnek - nem is rosszul. Én is ismerek ilyeneket amúgy.

Erről beszélek napok óta, hogy szöveget sem tudtok értelmezni.
Direkt kiemeltem, hogy a profik, a legjobbak mentek el oktatni, annyira szar volt már a játék... igazából ma már csak a hülyék játszanak, akik oda-vissza tologatják egymánsak a pénzt, miközben a bank leveszi a jutalékát.
Aug 16, 2020 15:08:37

Szerző: - Aug 16, 2020 15:11:04
Válasz
(7)
Tipikus retard vonás, mindig csak más a hibàs, ők meg tökéletesek.

Kisruszki, látod ebben is különbözöl a fennsőbbrendű trolloktól.

Ugyanaz a nóta, mindig más a hibás, brühühü, megtanujtak pôkejezni, gyurcsány, 2006, a válság a zsidók stb.

Kisboros ne vergődj, a dns-edbe van kódolva a zsellérkedé, az örök kiszolgáltatottság az anyukádnak, meg a munkaadódnak, ezt te sajnos a génjeidben hordozod.

Hamarabb nyugalmat lelsz, ha belátod, hogy ebben az életben neked ez jutott és mindig mebgasz téged az adott élethelyzet.

Az él túl aki mihamarább adaptálódik a változó világhoz, te anyádéknál élsz a 90-es évekbeli kisszobádbaj, a kis megszokott régi dolgaiddal.

Vonulj el békével és a picsádat verd a földhöz, hogy ebben a nyomorban még neked is jut szalagmunka.a diliflepniddel, meg az összefèrhetetlen hülye viselkedéseddel.

Bekussolsz, anyádnak hálát adsz és holnap térden csúszol be a főnökúr elé alázatos encsuldigungok közepette, robotolni a szalag mellé.

Innen elvonulsz és örülsz ha marad pénzed női kozmetikumokra, meg buzulásra.

Nem mondom mégegyszer, de ha sokáig pattogsz meg fognak baszni a Nyárádi Olivérék.
Aug 16, 2020 15:11:04

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Aug 16, 2020 15:11:31
Válasz
(2)
nagy vilma
Erről beszélek napok óta, hogy szöveget sem tudtok értelmezni.
Direkt kiemeltem, hogy a profik, a legjobbak mentek el oktatni, annyira szar volt már a játék... igazából ma már csak a hülyék játszanak, akik oda-vissza tologatják egymánsak a pénzt, miközben a bank leveszi a jutalékát.

a buzi agyad nem fogja fel, hogy azert nem kevesen, nagyon jol elnek a pokerböl. de te tudod a frankot es most inkåbb arra vårsz, hogy kirugjanak. igen ez a tipikus retard hozzåållås!
Aug 16, 2020 15:11:31

Szerző: kirakottLegoBusz (Snecológus-pontszám: 2023x1) Aug 16, 2020 15:14:07
Válasz
(4)
Kisborosbuzi!
Mi a retkes kurva anyádat keresel itt, ha zavarunk? Mit figyelemkurvulsz itt már kb 1 hónapja?
Pókerből????? :D :D :D :D Igen, van olyan aki megtud élni belőle, de a legtöbbet a behajtók keresik utána, ha nem tud időben kiszállni a kártyázásból. Téged nem keresnek?
Aug 16, 2020 15:14:07

Szerző: trendbeli garázdaság Aug 16, 2020 15:15:13
Válasz
(6)
[quote=nagy vilma]
Jaj, kisbuzi, hagyjuk már ezeket a meséket, hogy te pókerből fizettél mindent! Te tényleg hülyének nézel, és azt akarod beadni, hogy a legutolsó félnótás is nyerni tudott vagyonokat régen, ma meg már lehetetlen? Nagy lószart. Maximum zsebpénzt nyertél kártyán, talán még azt sem. Haverjaid meg sosem voltak, pont ugyanúgy utáltak a fősulin is, mint általánosban és gimiben. Lehet, hogy pár rafkósabb arc lehúzott, mint Sodikát a cigányok, de ennyi.

Ugyanúgy, ahogy az öcsédnek, neked is kifizette a keményen dolgozó apád az egyetemet, hogy kényelmes életed lehessen egy infós diplomával. Csak te egy hálátlan, munkaundoros buzi vagy, aki ahelyett, hogy informatikusként skálázni havi minimum fél misit, inkább évi pár hónapot lógsz a szalag mellett, mint a legalja cigányok, és még azt a kis pénzt sem adod bele a családi kasszába.

Mikor rakod fel a színészkedős videóidat? Ez valahogy el lett sodikázva, Alexander ügynök LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Aug 16, 2020 15:15:13

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 16, 2020 15:28:40
Válasz
(5)
kisruszki, mit gondolsz mi történik, ha bemész egy kocsmába és elkezded a törzsvendégeket anyázni? úgy megvernek, h beszarsz. kb ez történik, ha itt emberkedsz. csak idő kérdése, h valamelyik troll veszi a fáradságot és olyan faszerdőt ültet neked, h megemlegeted.
röviden: takarodj innen!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 16, 2020 15:28:40

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 15:37:57
Válasz
(5)
Kisboros az a baj hogy te irigy vagy a trollokra. Nem vagyunk egyformák, nem egyféle dologgal foglakozunk (hiába képzelsz itt mindenkit fityiszes tanácsadónak meg balbibsi újságírónak), van aki multimilliomos, más csak egy sima polgári egzisztencia.

De egyikünk se mamahotellakó retardált, nam gombokért gürizik, és pláne nem egy trollfórumra járkál kötekedni meg panaszkodni, hanem élvezi a (szingli, csalásos, nagylábon vagy sima átlag) polgári életét, karriert épít, vállalkozást indít, utazik, bulizik, csajozik, családot alapít és úgy általában halad az életben meg elégedett is a sorsával.

Tebelőled meg, ahogy a retardok mindegyikéből csak a frusztrált proli panaszkodás ömlik, mag a másik rágalmazása (aka. "azé van valamije mer tuti lopta!-féle prolizmusok).

Te irigy vagy a trollokra és hogy semmire se jutsz arról csak te tehetsz. Mert még beszélni se lehet a retard zsíros fejeddel. Így is fogsz maradni. Te balfasz.
Aug 16, 2020 15:37:57

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Aug 16, 2020 15:39:30
Válasz
(2)
nagy vilma
"Tanácsadás"... lol. A klasszikus szemfényvesztő "munka".. Mondom én, hogy kóklerek vagytok. Újabban mindenki tanácsot akar adni. Ezzel vannak tele a kibaszott Facebook kibaszott hirdetései, hogy mindenki tanácsokat akar nekem adni, mindenki meg akar nekem tanítani valamit.
Te melyik vagy?

A tanácsadó = okos ember, aki megmondja mit kell csinálni, hogy pénzt keressél vagy ne bukjál. Ránk van a legnagyobb igény a piacon, nem a magadfajta butákra.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 16, 2020 15:39:30

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 15:43:05
Válasz
(2)
Hahó
A tanácsadó = okos ember, aki megmondja mit kell csinálni, hogy pénzt keressél vagy ne bukjál. Ránk van a legnagyobb igény a piacon, nem a magadfajta butákra.

Egyébként "mily meglepő" magam is foglalkozom többek között egy bizonyos területen tanácsadással, és valamiért sorban állnak a népek a fél-egymillás szolgáltatásért. Van aki el kell hajtanom mert egyszerűen nem fér bele az időmbe. Még csak reklám se kell, ajánlásból jönnek. Mert nem értenek hozzá, nem tudják mit kell csinálni, én meg igen.

Hozzád hányan mentek oda eddig, hogy "Óóó dejó hogy itt vagy Kisboros, matyarászd már el hogy kell betanított háromműszakos robotként pakolni a gépet, mert megunktól nem tudjuk, te meg olyan okos vagy, hogy még fizetünk is érte!"?
Aug 16, 2020 15:43:05

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Aug 16, 2020 15:59:49
Válasz
(3)
Az idióta ukrán azt hiszi csak az a fizikai munka a munka. Kreatív gondolkodással sokkal nehezebb pénzt keresni, ezért is fizetik olyan jól. Akár 500 eurót is kifizetnek óránként. Te mennyit keresel kisrühes?
Aug 16, 2020 15:59:49

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 16, 2020 16:08:10
Válasz
(3)
A szalag mellett nehéz elképzelni, hogy van normális élet is. Ezért elnézem ennek a gyogyós buzeránsnak, hogy ezen kaffog. De tényleg kezd unalmassá válni a repetitív szófosása. Ideje lenne felakasztanod magad a macskás ereszcsatornára, te alja szar! És ezért a tanácsért nem kérem el a napidíjamat, ezt ingyen kaptad!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 16, 2020 16:08:10

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 16, 2020 16:11:32
Válasz
(4)
A trollok simán perelhetnék Recskaboyt és Kisborost is az ingyenes tanácsadásokért elmaradt munkadíjakra. Máshol ezekért alkalmanként százezreket fizetnek, ezek a buzik meg ingyen kapják mégis csak a pofáját tudja jártatni a két hálátlan szarházi.
Aug 16, 2020 16:11:32

Szerző: - Aug 16, 2020 17:03:26
Válasz
(4)
Kisbuzi! Ha Sodi sose jön vissza, akkor az egész életedet ezen a fórumon fogod leélni?
Aug 16, 2020 17:03:26

Szerző: trendbeli garázdaság Aug 16, 2020 17:41:25
Válasz
(4)
Borinak csak az fáj, hogy diplomás szülők elkényeztetett, gazdag gyerekéből lett csóró, lúzer senki. A munkatársai mind nyolcosztályt vagy jó esetben szakmunkásképzőt végzett, nyelveket nem beszélő, szerencsétlen prolik. Velük szemben ott van az oroszul anyanyelvi szinten beszélő, diplomás, jó családból származó kisbuzi, aki mégis pont annyira vitte, mint sokkal szerencsétlenebb élethelyzetből indulók.

Igazi nagybetűs lúzer, aki a lustasága és a mások hibáztatása miatt súlyosan deklasszálódott. Ahogy Sodika is, az elsőgenerációs proli, aki gazdag, budai, egyetemista zsidóból lett hajléktalan, alkoholista, cigánycsicska náciszopó. A röfi alá is hiába tolták oda már a nyolcvanas években a számítógépet a szülei, nem IT-milliomos lett belőle, hanem autóroncsból kaffogó körözött bűnöző, adócsaló, mindenki előtt magát lejárató fasiszta söpredék.

Én megértem, hogy irigy vagy, Lackó, de akkor el kéne takarodni dolgozni, és nem csak évi pár napot hülyéskedni a szalag mellett. Te választottad az iskolázatlan prolik életét, ez a te döntésed volt. A kollégáiddal ellentétben neked lenne választásod. Ennyire büdös a munka?
Aug 16, 2020 17:41:25

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 16, 2020 18:20:53
Válasz
(2)
a kurva anyád rohadt minuszos, anyádat szétbaszom a ravatalon
Aug 16, 2020 18:20:53

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 16, 2020 18:22:52
Válasz
(-3)
Aug 16, 2020 18:22:52

Szerző: - Aug 16, 2020 18:51:04
Válasz
(2)
Bori, téged mi akadályoz meg abban, hogy készíts egy oktatóvideót az online pókerről, és fellőd a Udemyra ? Tudod, mi az udemy.com ?
Aug 16, 2020 18:51:04

Szerző: zsíroldó Aug 16, 2020 19:17:25
Válasz
(4)
..
Továbbá, mi akadályozz meg, hogy
- Programozást / valamin infót tanulj, ha ennyire penge szakdolgozatod volt, amit egyszer vetítettél? És ebben dolgozz? Informatikushiány van, hahó!! Még a félkegyelmű Sodika is 700 nettót keres(ett míg ki nem rúgták a francba egész Berlinből).
- Elköltözz a dübbenő anyádtól?
- Edzz, ne csak a cápaporcod, meg a kreatintt szedd?
- Anyukádhoz két jó szót szólj?
- Nézhető rövidfelimeket gyárts?
- Megélj a fotózásból, mert állítólag abban is profi vagy saját bevallásod szerint?

Ja, hogy a lustaságod, a proliságod, meg a diliflepnid. Mi más. Hogy retardált vagy, és alsóbbrendű. Hogy egy gyenge férfiatlan szar vagy, aki az életben még semmiért nem kűzdött meg.
Aug 16, 2020 19:17:25

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 16, 2020 20:10:09
Válasz
(-3)
kepek.444.hu/2020/08/16/ilyen-az-amikor-szazezres-tomeg-tuntet-a-diktatora-ellen

sodika :

óóóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aug 16, 2020 20:10:09

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 16, 2020 20:10:48
Válasz
(-3)
Aug 16, 2020 20:10:48

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 16, 2020 20:13:43
Válasz
(-1)
hol vannak a vén hülyék?????ja, azok a lukasenkon))))))))))))))))
Aug 16, 2020 20:13:43

Szerző: - Aug 16, 2020 21:18:12
Válasz
(5)
Bori, ahogy fentebb is kérdeztük zsíroldó kollégával, sok mindent tehetnél, ha nem akarsz nyolcórázni a gyárban. Fotózhatnál, sakkot, pókert taníthatnál online, rövidfilmeket gyárthatnál ( Tisza, river of sadness, remember ? csak valamivel több akciót pakolhatnál belé), tökéletesíthetnéd magad infóból, de akár youtube-on streamelhetnél is. Bénább, undorítóbb te sem lennél, mint Molnár Krisztián például, vagy mint Filmkiller Zoli vagy rugósbeke. Esetleg trollkodnának a videóid alatt, mint történt az elhunyt Czibók Lászlóval, de a negatív reklám is reklám. Nyomnád a szövegedet akár Haselhoffról, de sakkról, Orbánról Gyurcsányról is akár. De volt, aki rákérdezett, hogy tudsz-e valamit oroszul vagy ukránul. Angolul mind tudunk, így vagy úgy, cirill betűs nyelveket kevésbé, ha más nem, sajtószemlét nyomhatnál orosz és ukrán hírportálok anyagából. Hidd el , volna érdeklődő. Minden ilyesmi százszorta hasznosabb lenne, mint veszekedni itt Hahó, bolgár jeti, Hiénaverő és egyéb nickekkel. Ha minden áron trollvadászni akarsz, tedd ezt diszkréten, cirkusz nélkül, nem hergelve magad ellen embereket, akik máskülönben nem utálnának. Elfelejtetted már, hogy Hahó, aka gennyes féregzsidó, megpróbált megszabadítani Eszmeraldától, mások pedig a CV-det segítették szerkeszteni?
Aug 16, 2020 21:18:12

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 16, 2020 21:29:17
Válasz
(1)
-
Bori, ahogy fentebb is kérdeztük zsíroldó kollégával, sok mindent tehetnél, ha nem akarsz nyolcórázni a gyárban. Fotózhatnál, sakkot, pókert taníthatnál online, rövidfilmeket gyárthatnál ( Tisza, river of sadness, remember ? csak valamivel több akciót pakolhatnál belé), tökéletesíthetnéd magad infóból, de akár youtube-on streamelhetnél is. Bénább, undorítóbb te sem lennél, mint Molnár Krisztián például, vagy mint Filmkiller Zoli vagy rugósbeke. Esetleg trollkodnának a videóid alatt, mint történt az elhunyt Czibók Lászlóval, de a negatív reklám is reklám. Nyomnád a szövegedet akár Haselhoffról, de sakkról, Orbánról Gyurcsányról is akár. De volt, aki rákérdezett, hogy tudsz-e valamit oroszul vagy ukránul. Angolul mind tudunk, így vagy úgy, cirill betűs nyelveket kevésbé, ha más nem, sajtószemlét nyomhatnál orosz és ukrán hírportálok anyagából. Hidd el , volna érdeklődő. Minden ilyesmi százszorta hasznosabb lenne, mint veszekedni itt Hahó, bolgár jeti, Hiénaverő és egyéb nickekkel. Ha minden áron trollvadászni akarsz, tedd ezt diszkréten, cirkusz nélkül, nem hergelve magad ellen embereket, akik máskülönben nem utálnának. Elfelejtetted már, hogy Hahó, aka gennyes féregzsidó, megpróbált megszabadítani Eszmeraldától, mások pedig a CV-det segítették szerkeszteni?
ne akard már dolgoztatni, mert agyérgörcsöt kap. jó neki a langyos szarban dagonyázni.
Aug 16, 2020 21:29:17

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) Aug 16, 2020 21:47:41
Válasz
(2)
Márkék elmehettek volna dolgo...akarom mondani betörni és a recskás nyugodtan ihat? Izzik a púpfal és hihetetlenül bölcs most, mindent IS jobban tud.
Aug 16, 2020 21:47:41

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Aug 16, 2020 21:48:02
Válasz
(6)
Recskás közben teljesen begolyózott:

Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Aug 16, 2020 21:48:02

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) Aug 16, 2020 21:49:59
Válasz
(3)
Zsénó
Recskás közben teljesen begolyózott:

Nekem ez a kedvencem ma tőle:
A MEGOLDÁS: Ingyenessé, de NEM KÖTELELZŐVÉ tenni az oltást, és MINDEN korlátozást feloldani. Onnantól mindenki saját maga DÖNT.
Ez ennyire egyszerű. Az oroszok már kifejlesztették. Aki kéri, kapja meg, aki nem, az kockáztat. És ennyyi. Eközben MINDENHOL MINDEN korlátozást fel kell oldani. Rögtön.
Aug 16, 2020 21:49:59

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Aug 16, 2020 21:50:04
Válasz
(2)

Aug 16, 2020 21:50:04

Szerző: bagolyleső Aug 16, 2020 21:56:49
Válasz
(0)
[quote=Zsénó]Recskás közben teljesen begolyózott:

Eegen. Mindjárt az jön, hogy "MIFAAAN????? MOSTNEEEM!!!"
Aug 16, 2020 21:56:49

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 16, 2020 22:04:28
Válasz
(7)
Zsénó

mondja ezt egy olyan barom, akire ráköhögött egy óvodás és majdnem meghalt a kórházban. xd
Aug 16, 2020 22:04:28

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 16, 2020 22:07:06
Válasz
(0)
nagy vilma
Te melyik vagy?

Nem olyan kézzelfogható munka, mint a színészkedés Los Angelesben? Az a baj vele most már?

Nekem az a munkám, hogy tudjam és a tudásommal segítsek másoknak (pénzért természetesen). Ha ez éppen szoftverfejlesztés, akkor ugyanúgy megírom én is a kódot. Attól hogy épp más szerepkörben vagyok, nem felejtem el a C-t meg a C++-t.
Ha tudnád mi az a karrier, meg a folyamatos tanulás, amivel az IT jár, akkor értened miről beszélek.

Meg persze vagy te, aki se nem tudja, se nem tanítja, lol.
Aug 16, 2020 22:07:06

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 16, 2020 22:10:49
Válasz
(4)
xray
mondja ezt egy olyan barom, akire ráköhögött egy óvodás és majdnem meghalt a kórházban. xd

Nagyon hiányozhatnak már a buziszaunák. Jobban minthogy posztolhasson végre a fórumra :)
Aug 16, 2020 22:10:49

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 16, 2020 22:16:27
Válasz
(2)
Baromarc
Nekem ez a kedvencem ma tőle:
A MEGOLDÁS: Ingyenessé, de NEM KÖTELELZŐVÉ tenni az oltást, és MINDEN korlátozást feloldani. Onnantól mindenki saját maga DÖNT.
Ez ennyire egyszerű. Az oroszok már kifejlesztették. Aki kéri, kapja meg, aki nem, az kockáztat. És ennyyi. Eközben MINDENHOL MINDEN korlátozást fel kell oldani. Rögtön.
mielőtt hazajött volna a púpszászi recskafészekbe, a balatoni üdülőjébe akart menni, nehogy az anyja elkapja a nemlétező vírust.
gyagyás, folyamatosan segget csinálsz a szádból.
Aug 16, 2020 22:16:27

Szerző: - Aug 16, 2020 22:28:19
Válasz
(6)
Gondolom ez: "a covid elvette a munkámat" első felvonása.
Aug 16, 2020 22:28:19

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 16, 2020 22:34:42
Válasz
(6)
-
Gondolom ez: "a covid elvette a munkámat" első felvonása.
azt mondta, h a vírus miatt veszettül sok programozási munka lesz és nem elbocsátás lesz e cégnél, hanem létszámbővítés. xd
Aug 16, 2020 22:34:42

Szerző: - Aug 16, 2020 22:42:02
Válasz
(5)
xray
azt mondta, h a vírus miatt veszettül sok programozási munka lesz és nem elbocsátás lesz e cégnél, hanem létszámbővítés. xd

A válság aranybánya?
Aug 16, 2020 22:42:02

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 16, 2020 22:42:56
Válasz
(5)
-
A válság aranybánya?
pontosan.
Aug 16, 2020 22:42:56

Szerző: Archer Dark Aug 16, 2020 22:58:45
Válasz
(3)
Van egy ötletem Kismolyhos!
Erre a pókeros történetedre már régebbről emlékszem, ezért íme az ajánlatom:
Te azt mondod, hogy a pókerből ma már nem lehet megélni (paródiarovat) mert az iparág túlélte önmagát és túl van az aranykorszakán? Van viszont egy másik kártyajáték, amit én szenvedélyesen szeretek, gyakorlatilag azóta, hogy kiskamasz koromban megismertem.
Ez pedig a Blackjack!
Amennyiben elfogadod az ajánlatom, úgy kapsz egy hónapot, hogy felkészülj és utána összemérjük tudásunkat egy megbeszélt helyen (Nekem az interneten keresztül is megfelel)és ha te bizonyulsz a jobbnak, akkor héber becsület szavamra deaktiválom a robotkémkakast és a zuhanyrózsába rejtett poloskát. De ha én nyerek, akkor viszont végre kirakod, ide a fórumra, a diliflepnidről szóló összes hivatalos, lepecsételt dokumentumot, hogy végre tiszta vizet öntsünk a pohárba, már ami a mentálhigiéniádat illeti.
Deal?!
Veritas Omnia Vincit
Aug 16, 2020 22:58:45

Szerző: Matemati-Kuss Aug 16, 2020 23:38:52
Válasz
(0)
Kisboros már régen elfelejtette amit az egyetemen tanult. De ha még friss is lenne a tudása, a matematikus tudás nem ér túl sokat a munkaerőpiacon, max matektanároknál, de nekik pszichológiai tudás és stabil érzelmi beálllítottság szükséges.
Programozónak nem matematikusokat keresnek, hanem olyan szakembereket akik konkrét nyelveket, keretrendszereket, tervezési mintákat és alapelveket ismernek, amiket 15 évvel ezelőtt még biztosan nem tanítottak Magyarországon. Nem véletlenül csökkentették bizonyos egyetemeken a matek tárgyak számát és súlyát a Pti képzésben 2017től.
Aki 10-15 éve végzett bármilyen informatikus szakot, és nem frissítette folyamatosan a tudását, az annyira lemaradt, hogy ki is dobhatja a diplomáját.
Aug 16, 2020 23:38:52

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 17, 2020 00:17:47
Válasz
(7)
Endre, többen kérdezik: te miért vagy ennyire kiakadva a koronavírus miatti lezárások miatt? Téged mi érintett negatívan? Csak nem kibasztak az EsPrestótól a válság miatt? Csak nem kibaszott az Ogre?

Mi a kurva anyádról vartyogsz itt arról, hogy dobjuk be a gyeplőt, amikor technikailag már majdnem minden 100%-on van, kivéve a turizmust és a szórakoztatóipart? De téged egyik sem érint, mert nincs pénzed utazni és amúgy is csak otthon vernéd a faszodat.

Ne aggódj, végigjelentettem az összes koronatagadó meg koronakamus posztodat napokra visszamenőleg, te zsellér. Remélem, megkapod érte a 30 napos banodat.
Aug 17, 2020 00:17:47

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 17, 2020 01:05:57
Válasz
(7)
Tényleg, Endre! Mikor lesz hivatalos nyilatkozat arról, hogy vége a németországi kalandnak? Mikor fogod kitenni a varázsexcelt, amiben megmutatod, hogy mi a nettó eredménye a külföldi munkavállalásodnak? Szeretnénk nagyon irigykedni a sikereidre, hahó!
Aug 17, 2020 01:05:57

Szerző: Elsőéves (Snecológus-pontszám: 7420x3) Aug 17, 2020 01:13:04
Válasz
(4)
Sneci láthatóan teljesen megőrült ezekkel a covid posztokkal.
Bori továbbra is teljes mértékben őrült incel.
A tokás meg csak simán őrült, mert az egyetlen olyan helyről akarja magát kitoloncoltatni, ahol még nem üldözi egyetlen hatóság sem.

Nincs új a nap alatt.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Aug 17, 2020 01:13:04

Szerző: Densie_23 Aug 17, 2020 07:30:46
Válasz
(0)
Matemati-Kuss
Kisboros már régen elfelejtette amit az egyetemen tanult. De ha még friss is lenne a tudása, a matematikus tudás nem ér túl sokat a munkaerőpiacon, max matektanároknál, de nekik pszichológiai tudás és stabil érzelmi beálllítottság szükséges.
Programozónak nem matematikusokat keresnek, hanem olyan szakembereket akik konkrét nyelveket, keretrendszereket, tervezési mintákat és alapelveket ismernek, amiket 15 évvel ezelőtt még biztosan nem tanítottak Magyarországon. Nem véletlenül csökkentették bizonyos egyetemeken a matek tárgyak számát és súlyát a Pti képzésben 2017től.
Aki 10-15 éve végzett bármilyen informatikus szakot, és nem frissítette folyamatosan a tudását, az annyira lemaradt, hogy ki is dobhatja a diplomáját.

A 40 éves pályakezdőket sehol sem szeretik. Főleg nagyon gyanús, hogy valaki diplomával beáll operátornak. Habár sodi is masnizott egy csodacv-t és mindenhol benyalták a kamujait.
Aug 17, 2020 07:30:46

Szerző: nagy vilma Aug 17, 2020 08:22:35
Válasz
(-4)
Archer Dark
Van egy ötletem Kismolyhos!
Erre a pókeros történetedre már régebbről emlékszem, ezért íme az ajánlatom:
Te azt mondod, hogy a pókerből ma már nem lehet megélni (paródiarovat) mert az iparág túlélte önmagát és túl van az aranykorszakán? Van viszont egy másik kártyajáték, amit én szenvedélyesen szeretek, gyakorlatilag azóta, hogy kiskamasz koromban megismertem.
Ez pedig a Blackjack!
Amennyiben elfogadod az ajánlatom, úgy kapsz egy hónapot, hogy felkészülj és utána összemérjük tudásunkat egy megbeszélt helyen (Nekem az interneten keresztül is megfelel)és ha te bizonyulsz a jobbnak, akkor héber becsület szavamra deaktiválom a robotkémkakast és a zuhanyrózsába rejtett poloskát. De ha én nyerek, akkor viszont végre kirakod, ide a fórumra, a diliflepnidről szóló összes hivatalos, lepecsételt dokumentumot, hogy végre tiszta vizet öntsünk a pohárba, már ami a mentálhigiéniádat illeti.
Deal?!

Ne égesd már magad azzal a blackjackkel. Olvastál valami könyvet a lapszámolásról, szerinted én nem tudnám elolvasni? Nincs időm a hülyeségeiddel foglalkozni.
Mielőtt újabb párbajra hívnál, jelzem, hogy passziánszozni és aknakeresőzni sem fogok veled...
Aug 17, 2020 08:22:35

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Aug 17, 2020 08:53:39
Válasz
(7)
Nincs időd vilma? Lefoglal a sok munka, mi?
Aug 17, 2020 08:53:39

Szerző: - Aug 17, 2020 09:14:48
Válasz
(2)
Bori elmeséled neked mi értelme van az életednek?
Aug 17, 2020 09:14:48

Szerző: Kisegítős Snecológus (Snecológus-pontszám: 4207x2) Aug 17, 2020 09:14:58
Válasz
(8)
Borbála válaszold már meg végre, hogy mi a kurva anyádért jársz ide vissza? Mi örömöt ad ez a fórum? SENKI se szeret itt téged, de tényleg SENKI. Ha annyira figyelemkurva vagy, csinálj magadnak valami facebook oldalt ahova felrakhatod a "szép vagyok" fotókat, hátha lesz pár tini csaj/ratyi aki dob rá egy szánalom like-ot. Mielőtt még tolnád a gyökér újságírós/orbán szopós/liberális konteós szövegedet, NEM egyik se vagyok.

És NEM, anyámék se vettek nekem se lakást se kocsit, egyik se pártember. Kemény tanulással (államilag finanszírozott) szakon végeztem el a főiskolát pénzügy szakon, ugyan úgy mint a menyasszonyom.

Mielőtt tolnád, hogy mennyire haszontalan a mi munkánk, és egész nap csak a faszunkat verjük had mondjam el, h az ilyen lumper proliknak próbáltam a múlt héten segíteni, h a cég gyáraiban olyan költségvetést rakjunk össze a 2021-es évre, h egy ilyen balfaszt se kelljen kirúgni.

persze nem azért mert úgy szeretem az ilyen fogatlan, cigány, lumpen aljanépet, csak ez is a munkám része, és próbálom lelkiismeretesen végezni.

Na dübbenj innen a kurva anyádba
Hetyetye
Aug 17, 2020 09:14:58

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Aug 17, 2020 09:34:39
Válasz
(6)
töppedt buzigolyók
Endre, többen kérdezik: te miért vagy ennyire kiakadva a koronavírus miatti lezárások miatt?

Hahó! Hónapokon keresztül zárva volt a buziszauna, a mai napig nem heverte ki.
Aug 17, 2020 09:34:39

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Aug 17, 2020 09:50:33
Válasz
(5)
Lapszámláló Bori hatalmas pörformanszot nyom.

He te Bori! Áruld már el, hogy milyen érzés a társadalom leghaszontalanabb rétegébe tartozni? Illetve mit fogsz tenni ha a szülők nem lesznek? 10 éven belül brutális mértékben elkezdődik az automatizáció mindenhol és az ilyen semmirekellő emberek mint te nagyon kemény mélyszegénységbe fogsz zuhanni. Csinálsz majd ilyen biciklizős-tényfeltárós vlogokat, mint az RGL? Esetleg összeköltöztök Sodival és együtt cseturbátoztok élőben?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Aug 17, 2020 09:50:33

Szerző: stressznélküli nyugi (Snecológus-pontszám: 5773x2) Aug 17, 2020 10:28:36
Válasz
(0)
Bazmeg mi van itt??? Egy hete nem néztem fel és még mindig Alexander ügynők őrjöng itt??
Bori, mars vissza dolgozni, termeld a pénzt a zsidóknak!
Kenyér és víz.
Aug 17, 2020 10:28:36

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 17, 2020 10:38:10
Válasz
(5)
nagy vilma
Ne égesd már magad azzal a blackjackkel. Olvastál valami könyvet a lapszámolásról, szerinted én nem tudnám elolvasni? Nincs időm a hülyeségeiddel foglalkozni.
Mielőtt újabb párbajra hívnál, jelzem, hogy passziánszozni és aknakeresőzni sem fogok veled...

Pénzt mertem volna tenni arra, hogy Bori ki fog hátrálni bármiféle kihívásból. Kisszobából kaffogó senkiházi retard.
Aug 17, 2020 10:38:10

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Aug 17, 2020 10:44:27
Válasz
(8)
Ahogy elnézem a mostani STNÍI időszak megint addig fog tartani ameddig az aktuális szerelmével (Márkkal) olyan szinten meg nem romlik a viszonya hogy azzal a karunkba üldözi a közléskényszeres Snecit. Ahogy anno Andi tette. Reméljük nem tart már ki hosszú ideig a hitelkeret.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Aug 17, 2020 10:44:27

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 17, 2020 11:00:25
Válasz
(7)
Szerintem lassan jön az összeomlás, hiszen indul a törlesztés, nincs bevétel és a FB posztok alapján már az elméje is jobban megbomlott. Csodálatos lesz a következő időszak, én már nagyon várom. Csak nehogy agyvérzést kapjon közben, mert nyálcsorgató retardunk már van Tiszafaszomból xD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 17, 2020 11:00:25

Szerző: Hete Kisboros! Aug 17, 2020 12:02:11
Válasz
(4)
Baszd meg anyád buzi bori!
Aug 17, 2020 12:02:11

Szerző: jobangel Aug 17, 2020 12:28:58
Válasz
(3)
Zsénó

Kedves sodika, nagyon sajnálom, de te egy tévedésben vagy. Nem a covid miatt hajtanak el az állásinterjúkról, azt csak udvariasságból mondják.

Senki sem akar felvenni egy hozzád hasonló dadogó-selypítő bolondot. Ha felhívják a seggpresztót, mit fognak mondani rólad? Hát a defshopnál?

Képzelj magad elé egy kollégát, aki hosszabb ideig dolgozott a seggpresztónak, nem rúgták ki, és nem is léptették elő. Mindegy kicsodát, de minél közelebb van a munkája a tiedhez, annál jobb. Megvan? Nos, neked is pontosan annyit kellett volna tudni és teljesíteni, mint neki, ahhoz, hogy ne rúgjanak ki.

Azért rúgtak ki, mert a cégnél mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy a te tudásod és teljesítményed nagyságrendekkel elmarad a kollégádétól.

Most pedig hasonló emberek jelentkeznek az állásinterjúkra, őket kellene legyőznöd. Folyékonyan beszélnek, tudják azokra a kérdésekre a választ, amiket te az utolsó napokban is az említett kollégádtól kérdeztél meg, és ránézésre is sokkal magabiztosabb, pozitívabb kiállásuk van.

Hát ezért nincs még állásod, nem a koronívírus miatt.
Aug 17, 2020 12:28:58

Szerző: M.Ország rémálma Aug 17, 2020 12:30:15
Válasz
(2)
Bori!

Az előbb elmentem büfébe, el kellett hagynom a klimatizált irodát, és a gyártósor mellett baktatva azon mérgelődtem, hogy szakad a tökeimről a víz, de aztán eszembe jutott, hogy legalább nekem nem ebben a faszrohasztó párás melegben kell egész nap robotolnom a sor mellett, és tudod miért? Mert, amit megtanultam, azt használom is. Szakadj meg, te balfasz, ha neked ez kell...
Aug 17, 2020 12:30:15

Szerző: -Makiverem Aug 17, 2020 13:07:06
Válasz
(2)
Vajon a bankok, hanyadik havi törlesztő elmaradás után jelentik fel ezt a pedofilt??
Ugye, se munkahely, se lakcim.
Ergó lelépwtt.
Aug 17, 2020 13:07:06

Szerző: - Aug 17, 2020 13:11:02
Válasz
(3)
-Makiverem
Vajon a bankok, hanyadik havi törlesztő elmaradás után jelentik fel ezt a pedofilt??
Ugye, se munkahely, se lakcim.
Ergó lelépwtt.

Hogyne lenne lakcíme, hivatalosan az ogrelukban lakik akkor is, ha az ogre egyből a kukába dobja a leveleit.

Máshogy nem kapná meg a segélyt, amit egészen biztosan nem hagyott veszni.
Aug 17, 2020 13:11:02

Szerző: - Aug 17, 2020 13:34:06
Válasz
(2)
Bori valami miatt szereti utáltatni magát. Boborján fórumáról kiutáltatta magát, Molnár ef a rá jellemző őrjöngéssel zavarta el. Eszmeraldától nem tudott szabadulni, már utálták egymást, és tudjuk, hogy chattelt vele. belekötött a snecológusokba anélkül, hogy Tajgi bárkije lett volna. A Tolvajkéregetők tiszteletlenül beszéltek vele fénykorukban, elzavarták. Valami miatt kényszerességet érez arra, hogy rázza a pofonfákat, ami annál is furcsább, hogy a konfliktusait nem viszi végig. Itt fenyeget rendőrségi feljelentéssel, és nem tett még egyet sem. Mikor Sherlock Porks nickekhez társított neveket posztolt a honlapján, előtte egy nappal Bori itt dobálózott ugyanazokkal a családnevekkel, rá lett kérdezve, letagadta. Normális ember nem keres felesleges konfliktusokat, de ha mégis megtalálják, vagy lezárja őket normálisan, vagy beleáll és mindent megpróbál, hogy végig vigye őket.
Aug 17, 2020 13:34:06

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 17, 2020 15:00:35
Válasz
(1)
Bori paranoid skizofrén, ez a magyarázat.
Aug 17, 2020 15:00:35

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26181x13) Aug 17, 2020 15:02:08
Válasz
(1)
Kinek alacsonyabb a tesztoszteron szintje, a kisborosnak, vagy a gyagyásnak?

Ketten együtt kiadják egy serdülő lányban megtalálható egészséges szintet?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Aug 17, 2020 15:02:08

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Aug 17, 2020 15:04:35
Válasz
(3)
[quote=M.Ország rémálma]Bori!

Az előbb elmentem büfébe, /quote]

Mármint úgy érted, hogy a kajáRdába.
Aug 17, 2020 15:04:35

Szerző: M.Ország rémálma Aug 17, 2020 15:27:26
Válasz
(1)
Zsénó
[quote=M.Ország rémálma]Bori!

Az előbb elmentem büfébe, /quote]

Mármint úgy érted, hogy a kajáRdába.

Ez pátyi grammatika?
Aug 17, 2020 15:27:26

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 17, 2020 15:29:16
Válasz
(3)
Lackó, a múltkor mesélted, hogy a főiskolás évek alatt a pókerpénzből vitted bulizni a haverjaidat. Gondolom sok csaj is volt, biztosan be is próbálkoztak nálad, nem? Hiszen állításod szerint őrjítően jóképű vagy, ráadásul pénzed is volt.

Hogyan tudtad mégis megőrizni a szüzességedet, és miért döntöttél így?
Aug 17, 2020 15:29:16

Szerző: szellem embere Aug 17, 2020 15:30:42
Válasz
(7)
M.Ország rémálma
Ez pátyi grammatika?

Tiszafaszomi
Aug 17, 2020 15:30:42

Szerző: Népszerűtlen feltételezés Aug 17, 2020 15:36:59
Válasz
(1)
Sodit nem rúgták ki, hómofiszban veri a pöcsét, Szeptemberben megy vissza Berlinbe az Ogréhoz aki szintén nem rúgta ki.
Aug 17, 2020 15:36:59

Szerző: Broni szünetet tart Aug 17, 2020 15:53:59
Válasz
(0)
index.hu/belfold/2020/08/17/szexualis-zaklatas-molesztalas-fovarosi-fougyeszseg-kiskoru-altalanos-iskola/

Több mint 11 év börtönt kaphat az általános iskolás lányokat zaklató portás

Aug 17, 2020 15:53:59

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 17, 2020 15:54:23
Válasz
(2)
Akkor miért fordult kétszer is, hogy a szarjait elhozza? És miért keres állást Linzben?
Aug 17, 2020 15:54:23

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 17, 2020 16:19:44
Válasz
(-1)
Népszerűtlen feltételezés
Sodit nem rúgták ki, hómofiszban veri a pöcsét, Szeptemberben megy vissza Berlinbe az Ogréhoz aki szintén nem rúgta ki.

Szerintem ezzel már elbüszkélkedett volna facebookon a figyelemkurva szar. Valami oka van annak, hogy megint kussol arról, hogy hol tartózkodik és annak is, hogy egyáltalán nem streamel.
Aug 17, 2020 16:19:44

Szerző: trendbeli garázdaság Aug 17, 2020 16:39:37
Válasz
(2)
Legutóbb akkor volt nagy kussolás, amikor eltűnt Hamburgból, és megjelent Berlinben. Biztos, hogy melócsát és talán új recskaodút is keres. Akkor lapít, ha szarban van, vagy még nem biztos a helyzete. Úgyhogy szerintem biztosra vehetjük, hogy szarban van a púpos. Rend van, na!
Aug 17, 2020 16:39:37

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Aug 17, 2020 17:03:10
Válasz
(0)
Népszerűtlen feltételezés

Simán lehet. De az ellenkezője is.
Aug 17, 2020 17:03:10

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 17, 2020 17:07:03
Válasz
(3)
sneci, ne hagyd, h kisboros ugráljon a neked fenntartott színpadon!
Aug 17, 2020 17:07:03

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Aug 17, 2020 17:08:44
Válasz
(2)
trendbeli garázdaság
Legutóbb akkor volt nagy kussolás, amikor eltűnt Hamburgból, és megjelent Berlinben. Biztos, hogy melócsát és talán új recskaodút is keres. Akkor lapít, ha szarban van, vagy még nem biztos a helyzete. Úgyhogy szerintem biztosra vehetjük, hogy szarban van a púpos. Rend van, na!

maga mondta: Tragédia Van.
hát azért hetyetye
Aug 17, 2020 17:08:44
« 6341 6342 6343 6344 6345 6346 6347 6348 6349 6350 »
1733254 komment.

158 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™