A házszám kell csak, az megvan hogy Tiszafaszom Vöröshadsereg útja
És Koppányt dícséri legalább, vagy egyből Ceausescu-t? Utóbbi megmagyarázná a rossz forgalmat, a járvány miatt nincs annyi román az országban.
kari gerit, a leggállánsabb vendége!!!!!!!!!!!
Lolbazmeg :D Erre a filmre Sneci és Bori is úgy fogják verni, mintha a faszuk pénzzel tartozna nekik.
ifj. Boros László
4440 Tiszavasvári
Gombás András utca 23.
Nézem legfelül a videót, amelyen a liberálisok ("snecológusok") agyonverik a mosómedvét... Hát ezek vagytok ti. Legszívesebben hasonló módon vernélek agyon én is benneteket, de különösen az UP nevű patkányt.
"grosi"!
Érdekes hogy valahogy megint nektek sikerült pedofil tartalmat linkelnetek.
Mesélj, hogy került ez a videó a látókörödbe? Tök véletlenül feldobta a Facebook, nem pedig te írtad be a keresőbe, hogy "kislányok" és ehhez hasonlók.
Beteg, pedofil, aberrált, állatkínzó liberális köcsög.
Szerintem mindkettő egy erőszakos önmagát kontrollálni nem tudó, ostoba ember cselekménye. Bűncselekménye, mindkettőért a törvény előtt feleljen az ember. Szerintem minden épeszű ember egyetért velem*.
Nem mondom, hogy nagyon segítenék egy mosómedve- vagy 444.hu újságíró-gyilkosnak ha épp a tengerben fuldokolna...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ebben egyetértünk, ugyanannyit ér. Ugyanazok a törvények vonatkoznak rájuk, stb.
Akkor te miért csavarhúzózól itt?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kiss Endre Farkas?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Elég súlyos, ahogy próbálod bevédeni azt a nigger csordát a videón. Az egyszem mosómedve élete többet ér, mint azoké meg a tiétek együttvéve... az az állat legalább nem csinált kárt, a videón látható cselekmény, meg ahogy próbljátok azokat bevédeni, meg ez a fórum is csak arra bizonyíték, hogy a cigány, a zsidó és a nigger mind ugyanabban leli örömét: a kínzásban és az erőszakban.
megis ki probalja vedeni szerinted?
Pedig ezt olvasni róluk folyton a 444-en, hogy azok csak ártatlan ma születet bárányok, akik csak "tüntetnek".
Két videót láttam eddig ezekről a "tüntetőkről".
Az egyiken 10 nigger lincsel meg egy fehér boltost, aki a boltját védte a fosztogatástól, és aki később belehalt a sérülésekbe.
A másik ez, amelyen egy mosómedve agyonverésén élvezkednek.
Ezek a 444 "tüntetői". Ezek a ti elvbarátaitok. Ez a ti minőségetek. Ezek vagytok ti.
Aha, hát akkor elmondom, senkit nem érdekel még néhánytucat amerikai bűnőző :)
Menj már a dübbenő kurva anyádba innen, te szar, de komolyan. Nem én néztem végig egy szerencsétlen kutya haldoklását és fotóztam közben!
Ami pedig a linkelt filmet illeti, két napja ez harsog minden nagyobb internetes újságon, te fasz, hogy mekkora balhét okozott a trailer meg a plakát, és hogy már petíciókat írnak a betiltásáért. Most mi tehetünk arról is, hogy nem vagy tájékozott?
mivel se neked, se a kisborosnak nincs gyereke, el se tudjatok kepzelni mit muvelnek a 10-12 evesek xD
nezzetek meg a tiktokot...
+1
Nekem már kellett gyereket elzavarnom, hogy kizárt hogy tiktok accountja legyen, mint az osztálytársainak. a Knight Rider óta kicsit változott a világ.
De tökéletesen el tudom képzelni, mivel voltam fiatal, és akkor is csinálták/csináltuk, csak nekünk nem volt hozzá okostelefonunk. Ezért nem is értem az álszent szemforgatást a film kapcsán. A legtöbb republikánus úgy adja elő magát, mintha életében nem baszott volna, család szentsége, hagyomány, stb, közben meg ők a legperverzebb gyerekfogdosók többnyire.
Ezzel azon az alapon vitába szállnék, hogy a mosómedve kimondottan kártevőként van számon tartva Amerikában, kb egy kalap alá veszik a patkánnyal. Rendszeresen kilövik őket, mérgezik, hurkolják, csapdázzák ahol érik, főleg vidéken meg az agglomerációkban. Kurva gyorsan szaporodnak, betegségeket terjesztenek és szétrágnak mindent. Ettől még nem kell autóval áthajtani rajta meg agyonverni természetesen.
Egy 10 évesnek így Nyugat-Európában alapból van bankkártyája meg telefonja :)
Ezen logika mentén akkor a Black Live Matters-ös niggerek is kártevők és ki lehet lőni őket, mert fosztogatnak és betegségeket terjesztenek (koronavírus)...
Akkor ezek szerint ők is egylapon említendők a patkányokkal.
Igen, a hőbörgőket el kell picsázni, ez így van. 2006-ban is nagyon helyesen el lett verve a nemzethy ratyikális csürhe segge itthon.
A békés tüntetés teljesen oké, a gyújtogatás, verekedés, fosztogatás pedig nem az. Ki állította ennek az ellenkezőjét, Bori?
Nem is tudtam, hogy a négerek terjesztik a koronavírust szerte a világban, de köszönöm az infót!
Mert szerinted az nem virusterjesztés, hogy tízezres számban fosztogatnak, tüntetnek a BLM négerek. Seems true.
Ha kimegyek az utcára és enberekkel találkozom, már potenciális terjesztő vagyok.
Vagy ez csak fosztogatással terjed?
Nem tudtam.
Rohadj meg te buzeráns szarmagyar kisbori!
Kurva anyádat te szemétláda!
Azért az kemény, ahogy próbáljátok védeni azt a gyilkolászó csordát.
Tegnap tehát megtudhattuk ezen a fórumon, hogy a libsik értelmezésében, aki dolgozik, építi az országot az egy "tróger", "betanított majom", a gyilkolászó, állatkínzó nigger csürhe viszont ártatlan "tüntetők".
Aztán ha nem ti nyertek valahol egy választást, akkor az "csalás".
Ez a fórum az élő példa, hogy miért nem szabad a ballib moslékkoalíciót hatalomra engedni.
"Lajos haver" ki lett onnan baszva, mondtam már.
A plusz napokra nem járok csak be, amiket januárban akarnak kifizetni és nem túlórában. Van eddig 2 fegyelmim, várom a kirúgással járó harmadikat.
Emellett még "szabadságstop" is van, ami annyit jelent, hogy amíg a problémákat előidéző semmirekellő zsidók eljárhatnak nyaralgatni, addig a "trógerek" nem...
Senki, ismétlem SENKI nem védte itt a hőbörgő niggereket. Tegnap már meg lett beszélve, hogy nagyon jól teszik, ha nekik is elkenik a szájukat ugyanúgy, ahogy a 2006-os gyújtogató csőcseléknek is el lett kenve. A békés tüntetés jó dolog, a fosztogatás meg az ártatlanok elverése meg nem az, és ebben minden normális ember egyetért. Nem értem, miért próbálsz még mindig itt vergődni ezzel a témával.
"grosi"!
Ki az a "nektek"?
SG-n humiari topikba volt linkelve.
sg.hu/forum/uzenet/1019331381/371657
Látom te megint nem a "nyaralással", "tengerparttal", "haverokkal", "csajokkal", "pénzeddel", vagyis a shikeres életeddel vagy elfoglalva, hanem itt őrjöngsz 24 órában egy anonim fórumon...
Most nézemm, hogy a 888 lehozta a mosómedve agyonverését.
Függetlenobjektívéknél mikor lesz téma?
Még ebben a hónapban kirúgatom magam, ne aggódj.
Tapasztalatnak jó volt ez a fos gyár, meg a korábban a napi.hu-ról linkelt cikkek is azt igazolják, hogy valójában azért nincs munkaerő, meg ha van, azért silány, mert a jó dolgozókat elüldözik a semmihez nem értő zsidó gyárvezetők és HR-es picsák.
Maguk idézik elő a problémákat, majd a "trógerek" szívnak miatta, aztán az év végi bónuszokat is maguknak adják, te meg nem kapsz szinte semmi fizetésemelést. Kapsz 5%-ot, a hazudott 3%-os infláció mellé, ami a valóságban van 10-15%-is.
Ezzel szemben évi 5% fizetésemelés nem is számít rossznak. Kurva sok ember nem kap annyit.
Bori, az a lényeg, hogy te nem tehetsz semmiről, csak a zsidók, a HR-esek meg a CV-jüket masnizók meg a lusta cigányok, igaz? Veled megint csak úgy történnek a dolgok, semmi közöd hozzájuk. Na, ez az a tipikus áldozatmentalitás, ami miatt retardok a retardok.
A hozzátok hasonló semmirekellő trógerek tartanak el minket, ezúton is szeretnék köszönetet mondani, innen a balatoni nyaralómból.
Azért jár ide, mert paranoid skizofrén (kezeletlen). 5 évvel ezelőtt egyszer csak felbukkant, elkezdett iszonyatos módon keménykedni, gyilkossággal fenyegetőzni, stb. Akkor pár troll rendelt neki pár karton cigit Indiából, illetve kicsit ráfeküdtek a telefonálgatásra hajnali 2 és 5 között, amit Boros anyuka nehezen tolerált. Borinak olyan PTSD-je lett ettől, hogy azóta is ezen pörög. A trollok már rég elfelejtették volna a tiszafaszomi buzihuszárt, ha nem jönne ide őrjöngeni akárhányszor nem veszi be a gyógyszerét.
Kirúgatod magad jövő héten, de azért bejársz dolgozni. Miféle ukrán retardlogika ez?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Másold be nszksz.
Jaja, nézze a faszom.
disqus.com/by/disqus_Y92cAVTKuF/
SoDI • 2 napja
"Fogja fel végre mindenki, hogy pártung és kormányunk a New World Order hűséges szövetségese! Többé senkinek nem lehet kétsége afelől, hogy Pilátus a császár jóbarátja! Ave Imperator!"
11 éves kislánnyal lehetett szexuális kapcsolata két ismert sportolónak
SoDI 2 years ago
"Érdekes, pedig nincs is ragadozó-arcuk.
Alapvetően szimpatikus embernek tűnnek pofára.
Furcsa."
Pár finomság
Ez ety fosh!
Szerinted miért izgatja ennyire egy döglött mosómedve? Ne kelljen már...
thx..
boros: most komolyan azért őrjöngsz itt évek óta, mert valaki megviccelt pár csomag cigivel? a telefonbetyárkodásról nem is beszélve
ilyen bagatel dolgok miatt vérbosszú jár ???(főleg hogy te provokáltad itt a trollokat) .. nem vagy te elkényeztetve otthon baszki és innen a problémáid? azok ilyen sértődösek, nárcisztikusak,, volt exemre emlékeztetsz :] no meg sodira aki szintén tökéletesnek hiszi magát :/
Kurva anyád védte őket!
Személy szerint a hőzöngő, romboló hordákat (nem a békésen demonstrálókat) szanaszét lövetném gumival és éles lőszerrel, szóval bekaphatod a döglött mosómedve faszát, hogy nem vagy képes SEMMIT sem értelmezni, csak fröcsögni agyatlanul!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ja, a többihez pedig annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy dolgoztam soron fiatal koromban egy évig, lettek jó haverjaim onnan, így sosem biorobotoznám és proliznám le a műszakos melósokat, a választások végeredménye miatt sosem hőzöngtem, hogy csalás lett volna (nyilván voltak kis stiklik).
Mindezek fényében az észrevételem annyi, hogy basszad szájba magad, te sablonokban gondolkodó, fogytékos véglény!
Azért nem tudja értelmezni, mert egyszerre kattog a csökött agyában az, hogy szét kell lőni a fosztogató nigger hordákat és az, hogy 2006-ban nem csőcselék volt az utcákon, hanem igaz szívű hazafiak, akik rendőri brutalitás áldozatául estek. Ezzel a dilemmával küzd most az összes retardjobbos.
*egyetértően bólogat*
Itt senki nem aggódik miattad, ezt veheted készpénznek :)
Leginkább az elmúlt 100 uszkve 120 éves mindenkori kormányzatok és hozza csatolt hivatalok, besúgók-házmesterek. Gyűlölködő zsidók és antiszemiták - meg pirézek. Nem egy egyértelmű sikersztori a Magyarország projekt (ezzel együtt szerintem nagyon jó hely)
Mellékes: Nem biztos hogy egy Orbán-stróman által igazgatott újságból érdemes elfogulatlan tájékoztatásra számítanod. Én 5 éve nem láttam ezt az oldalt, de mégis mennyire komolytalan ahol ezeket a cikkeket írta a főszerk meg a helyettese?
www.napi.hu/szerzo/Domokos%20L%C3%A1szl%C3%B3
www.napi.hu/szerzo/Szab%C3%B3%20D%C3%A1niel
Nekem inflációkövető a fizetésem, ha alkalmazott vagyok ezt mindig beleíratom a szerződésembe. Te miért nem teszed?
Azért gondolom csicska volt és felvette az 5G agykontrollantennát.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
-
Aug 20, 2020 19:56:35
Mi Bori e-mail cime, telefonszáma, lakcime?
Rendelnék neki pár dildot és szeretném valid adatokkal eladni, hogy tudjon róla egy a nyomorék és magyarázkodnia kelljen a lemondásnál.
Rendelnék neki pár dildot és szeretném valid adatokkal eladni, hogy tudjon róla egy a nyomorék és magyarázkodnia kelljen a lemondásnál.
A házszám kell csak, az megvan hogy Tiszafaszom Vöröshadsereg útja
Aug 20, 2020 19:56:35
broni
(
x45)
Aug 20, 2020 20:09:43
x45)
anyám a lidl előtt üvöltve szidja istván királyt, semmi forgalma nem vót!!!!!!!!!!!
-
Aug 20, 2020 20:14:21
anyám a lidl előtt üvöltve szidja istván királyt, semmi forgalma nem vót!!!!!!!!!!!
És Koppányt dícséri legalább, vagy egyből Ceausescu-t? Utóbbi megmagyarázná a rossz forgalmat, a járvány miatt nincs annyi román az országban.
Aug 20, 2020 20:14:21
broni
(
x45)
Aug 20, 2020 20:19:06
x45)
kari gerit, a leggállánsabb vendége!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 20, 2020 20:20:43
x37)
Bori bazmeg, én ezt nem hiszem el. Egy napig nem nézek fel a fórumra, és még mindig itt őrjöngsz meg vergődsz? Mégis ki a fasz lóg itt 0-24,ha nem te? :D
broni
(
x45)
Aug 20, 2020 20:22:43
x45)
free bannnon!!!!!!!!!!épül a fal, csak reggelre leomlik, sodit is bele kell építeni!!!!!!!!akó megmarad!!!!!!!!!!
grosi
Aug 20, 2020 20:59:08
Van egy olyan érzésem, hogy szeptember 9.-én lesz használva legközelebb a soha nem használt netflix-előfizetés
www.youtube.com/watch?v=M0O7lLe4SmA
Bár ezek "csak" kislányok
www.youtube.com/watch?v=M0O7lLe4SmA
Aug 20, 2020 20:59:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 20, 2020 21:58:26
x37)
Van egy olyan érzésem, hogy szeptember 9.-én lesz használva legközelebb a soha nem használt netflix-előfizetés
youtube.com/watch?v=M0O7lLe4SmA
youtube.com/watch?v=M0O7lLe4SmA
Lolbazmeg :D Erre a filmre Sneci és Bori is úgy fogják verni, mintha a faszuk pénzzel tartozna nekik.
Hete Kisboros!
Aug 20, 2020 22:03:35
Szopd le anyád és baszd seggbe apád, buzi kisboros geci.
Aug 20, 2020 22:03:35
Informátor Ignác
Aug 20, 2020 22:06:49
Mi Bori e-mail cime, telefonszáma, lakcime?
ifj. Boros László
4440 Tiszavasvári
Gombás András utca 23.
Aug 20, 2020 22:06:49
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 20, 2020 22:30:47
x19)
a zsidó, buzi, pedofil újra aktív lett a kurucon, ott éli ki a fórumozgatási vágyát mostanában.
nagy vilma
Aug 20, 2020 22:39:22
a zsidó, buzi, pedofil újra aktív lett a kurucon, ott éli ki a fórumozgatási vágyát mostanában.
Nézem legfelül a videót, amelyen a liberálisok ("snecológusok") agyonverik a mosómedvét... Hát ezek vagytok ti. Legszívesebben hasonló módon vernélek agyon én is benneteket, de különösen az UP nevű patkányt.
"grosi"!
Mesélj, hogy került ez a videó a látókörödbe? Tök véletlenül feldobta a Facebook, nem pedig te írtad be a keresőbe, hogy "kislányok" és ehhez hasonlók.
Aug 20, 2020 22:39:22
bolgár jeti
(
x30)
Aug 20, 2020 22:45:12
x30)
Szerintem mindkettő egy erőszakos önmagát kontrollálni nem tudó, ostoba ember cselekménye. Bűncselekménye, mindkettőért a törvény előtt feleljen az ember. Szerintem minden épeszű ember egyetért velem*.
Nem mondom, hogy nagyon segítenék egy mosómedve- vagy 444.hu újságíró-gyilkosnak ha épp a tengerben fuldokolna...
xray
(
x21)
Aug 20, 2020 22:53:23
x21)
Aug 20, 2020 22:53:23
Pont annyit ér egy 444-es firkász élete, mint a videón látható black lives matte3r "tüntetői", niggerei: semmit.
még mindig itt őrjöngsz, te anyád szégyene? Aug 20, 2020 22:53:23
bolgár jeti
(
x30)
Aug 20, 2020 22:53:30
x30)
Pont annyit ér egy 444-es firkász élete, mint a videón látható black lives matte3r "tüntetői", niggerei: semmit.
Ebben egyetértünk, ugyanannyit ér. Ugyanazok a törvények vonatkoznak rájuk, stb.
Akkor te miért csavarhúzózól itt?
trendbeli garázdaság
Aug 20, 2020 22:59:49
Lackó, te ukrán migráns létedre mikor lettél náci? Az utóbbi időben gyakorlatilag minden posztodban zsidózol, most meg már niggerezel is. Vagy csak a paranoid skizofréniás rosszabbodik, és ezért látsz a szomszédodban is zsidót? Miközben Tiszafaszomban, de talán még a megyében sincs egy darab sem. A fórumon is csak az öngyűlölő Sodika a zsidó, hahó!
Azért úgy tűnik, a retardok hiába gyűlölködnek, a cigányfasz a gyengéjük. Flódnis, Poland és Púp után most a kisbuzi is ráment a roma tinikre a plázában LOOOOOLLLLLLLLLLLL
Azért úgy tűnik, a retardok hiába gyűlölködnek, a cigányfasz a gyengéjük. Flódnis, Poland és Púp után most a kisbuzi is ráment a roma tinikre a plázában LOOOOOLLLLLLLLLLLL
Aug 20, 2020 22:59:49
Ételfutár
Aug 20, 2020 23:06:22
Remélem elviszed a kis kokeróknak is akikkel haverkodni akarsz meg öltözni tanulni ezt a fórumot kinyomtatva, kisbori. Végülis egy embernek majd negyvenévesen mi más dolga lehetne?
Aug 20, 2020 23:06:22
Zsénó
(
x22)
Aug 20, 2020 23:12:22
x22)
Kiss Endre Farkas?
nagy vilma
Aug 21, 2020 00:09:19
Lackó, te ukrán migráns létedre mikor lettél náci? Az utóbbi időben gyakorlatilag minden posztodban zsidózol, most meg már niggerezel is. Vagy csak a paranoid skizofréniás rosszabbodik, és ezért látsz a szomszédodban is zsidót? Miközben Tiszafaszomban, de talán még a megyében sincs egy darab sem. A fórumon is csak az öngyűlölő Sodika a zsidó, hahó!
Elég súlyos, ahogy próbálod bevédeni azt a nigger csordát a videón. Az egyszem mosómedve élete többet ér, mint azoké meg a tiétek együttvéve... az az állat legalább nem csinált kárt, a videón látható cselekmény, meg ahogy próbljátok azokat bevédeni, meg ez a fórum is csak arra bizonyíték, hogy a cigány, a zsidó és a nigger mind ugyanabban leli örömét: a kínzásban és az erőszakban.
Aug 21, 2020 00:09:19
bolgár jeti
(
x30)
Aug 21, 2020 00:11:08
x30)
nagy vilma
Aug 21, 2020 00:34:14
Pedig ezt olvasni róluk folyton a 444-en, hogy azok csak ártatlan ma születet bárányok, akik csak "tüntetnek".
Az egyiken 10 nigger lincsel meg egy fehér boltost, aki a boltját védte a fosztogatástól, és aki később belehalt a sérülésekbe.
Ezek a 444 "tüntetői". Ezek a ti elvbarátaitok. Ez a ti minőségetek. Ezek vagytok ti.
Aug 21, 2020 00:34:14
bolgár jeti
(
x30)
Aug 21, 2020 00:39:49
x30)
Aha, hát akkor elmondom, senkit nem érdekel még néhánytucat amerikai bűnőző :)
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 00:40:05
x135)
Kisrühes te 0-24 itt rinyálsz a fórumon, és a kibaszott fikcióidat hajtogatod újra és újra. Te kibaszott szánalmas, szaréletű ukrán hulladék.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 00:43:46
x37)
"grosi"!
"grosi"!
Menj már a dübbenő kurva anyádba innen, te szar, de komolyan. Nem én néztem végig egy szerencsétlen kutya haldoklását és fotóztam közben!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 00:44:59
x37)
"grosi"!
"grosi"!
Ami pedig a linkelt filmet illeti, két napja ez harsog minden nagyobb internetes újságon, te fasz, hogy mekkora balhét okozott a trailer meg a plakát, és hogy már petíciókat írnak a betiltásáért. Most mi tehetünk arról is, hogy nem vagy tájékozott?
-
Aug 21, 2020 00:58:31
mivel se neked, se a kisborosnak nincs gyereke, el se tudjatok kepzelni mit muvelnek a 10-12 evesek xD
Aug 21, 2020 00:58:31
bolgár jeti
(
x30)
Aug 21, 2020 01:02:15
x30)
+1
Nekem már kellett gyereket elzavarnom, hogy kizárt hogy tiktok accountja legyen, mint az osztálytársainak. a Knight Rider óta kicsit változott a világ.
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 01:04:13
x135)
A tiktok nyitja sneci intim mérete.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 01:08:48
x37)
De tökéletesen el tudom képzelni, mivel voltam fiatal, és akkor is csinálták/csináltuk, csak nekünk nem volt hozzá okostelefonunk. Ezért nem is értem az álszent szemforgatást a film kapcsán. A legtöbb republikánus úgy adja elő magát, mintha életében nem baszott volna, család szentsége, hagyomány, stb, közben meg ők a legperverzebb gyerekfogdosók többnyire.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 01:12:34
x37)
...Az egyszem mosómedve élete többet ér, mint azoké meg a tiétek együttvéve... az az állat legalább nem csinált kárt,...
Ezzel azon az alapon vitába szállnék, hogy a mosómedve kimondottan kártevőként van számon tartva Amerikában, kb egy kalap alá veszik a patkánnyal. Rendszeresen kilövik őket, mérgezik, hurkolják, csapdázzák ahol érik, főleg vidéken meg az agglomerációkban. Kurva gyorsan szaporodnak, betegségeket terjesztenek és szétrágnak mindent. Ettől még nem kell autóval áthajtani rajta meg agyonverni természetesen.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 21, 2020 01:16:31
x30)
Egy 10 évesnek így Nyugat-Európában alapból van bankkártyája meg telefonja :)
nagy vilma
Aug 21, 2020 01:19:34
Ezen logika mentén akkor a Black Live Matters-ös niggerek is kártevők és ki lehet lőni őket, mert fosztogatnak és betegségeket terjesztenek (koronavírus)...
Aug 21, 2020 01:19:34
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 01:28:07
x37)
Igen, a hőbörgőket el kell picsázni, ez így van. 2006-ban is nagyon helyesen el lett verve a nemzethy ratyikális csürhe segge itthon.
A békés tüntetés teljesen oké, a gyújtogatás, verekedés, fosztogatás pedig nem az. Ki állította ennek az ellenkezőjét, Bori?
Heinz Barth SS
Aug 21, 2020 05:50:47
1346os fogoly!!!! BRAUNMÜLLERR!!! SORAKOZÓ!!!
Aug 21, 2020 05:50:47
törpspa
Aug 21, 2020 08:16:07
Nem is tudtam, hogy a négerek terjesztik a koronavírust szerte a világban, de köszönöm az infót!
Aug 21, 2020 08:16:07
-
Aug 21, 2020 08:17:32
Mert szerinted az nem virusterjesztés, hogy tízezres számban fosztogatnak, tüntetnek a BLM négerek. Seems true.
Aug 21, 2020 08:17:32
Értetlen troll
Aug 21, 2020 08:26:35
Akkor Bori egy mazo buzi mert 0-24 ott porog ahol a talpukat torlik bele a trollok?
Aug 21, 2020 08:26:35
törpspa
Aug 21, 2020 08:38:03
Ha kimegyek az utcára és enberekkel találkozom, már potenciális terjesztő vagyok.
Nem tudtam.
Aug 21, 2020 08:38:03
Hiénaverő
(
x17)
Aug 21, 2020 08:55:04
x17)
Niggertüntetéses témát vigyétek innen máshova. Nszksz.
Kisboros te meg mi a kurva anyádnak keversz mindenbe politikát? Azt hiszed a retardokat, köztük téged azért néz hülyének mindenki mert nem egyezik a politikai álláspontotok, és nem azért mert sík idióták vagytok? Biztos véletlen hogy jobboldali, baloldali, liberális, nemzeti vagy teljesen apolitikus, de normális emberek ugyanúgy retardáltnak tartanak ugye?
Normális felnőtt 40 éves férfi szerinted szoknyákat próbálgat az áruházban, meg a saját buzis fényképei alá kommentelget olyanokat hogy "fú de jól nézek ki, tetszik a csípőm"? Ennek szerinted nincs köze ahhoz hogy egy retardált ratyinak tartanak? Mi a fasz köze van ehhez a liberálisoknak vagy Lukasenkónak? A liberálisok emelik az árat a kajárdában, vagy Lukasenkó támadta meg székkel az üzemben a munkatársait? Az újságírók miatt nem vagy képes 40 évesen saját életvitelre? Te faszkalap.
Kezdd el szedni a gyógyszereidet és költözz le otthonról kurvagyorsan te retardált mert ennek így nagyon rossz vége lesz.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Kisboros te meg mi a kurva anyádnak keversz mindenbe politikát? Azt hiszed a retardokat, köztük téged azért néz hülyének mindenki mert nem egyezik a politikai álláspontotok, és nem azért mert sík idióták vagytok? Biztos véletlen hogy jobboldali, baloldali, liberális, nemzeti vagy teljesen apolitikus, de normális emberek ugyanúgy retardáltnak tartanak ugye?
Normális felnőtt 40 éves férfi szerinted szoknyákat próbálgat az áruházban, meg a saját buzis fényképei alá kommentelget olyanokat hogy "fú de jól nézek ki, tetszik a csípőm"? Ennek szerinted nincs köze ahhoz hogy egy retardált ratyinak tartanak? Mi a fasz köze van ehhez a liberálisoknak vagy Lukasenkónak? A liberálisok emelik az árat a kajárdában, vagy Lukasenkó támadta meg székkel az üzemben a munkatársait? Az újságírók miatt nem vagy képes 40 évesen saját életvitelre? Te faszkalap.
Kezdd el szedni a gyógyszereidet és költözz le otthonról kurvagyorsan te retardált mert ennek így nagyon rossz vége lesz.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 21, 2020 09:10:47
x17)
Jaigen látom azzal az ürüggyel utasítottad el a Tisza-tóra utazó troll ajánlatát hogy menni kell a melócsába mert nincs hosszú hétvége, se rövid (és nem azért mert egy beszari hangember vagy, hogyne).
Figyelj már, nem úgy volt hogy te egyszemélyes sztrájkbizottságként nem mész be melócsázni, míg Lajos haver a főnökúr? Mi lett a hárczos bolsevik öntudattal? Lajos haver meg a Csunderlik csicskított be megint vagy anyád baszott le hogy meg ne hallja hogy megint ki akarod rúgatni magad?
Látod ennyi vagy Kisboros, 40 évesen muter meg Lajos haver csicskáztat és dönti el hová mehetsz, hol, mikor és mennyit paszírozod a szart a gyárban, felmondhatsz-e vagy nem. Tudod minek nevezik ezt? Balfasz csicskának. Ez vagy te. :D Hahaha.
ÉS ERRŐL KIZÁRÓLAG A 444-ES ÚJSÁGÍRÓK TEHETNEK!!!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Figyelj már, nem úgy volt hogy te egyszemélyes sztrájkbizottságként nem mész be melócsázni, míg Lajos haver a főnökúr? Mi lett a hárczos bolsevik öntudattal? Lajos haver meg a Csunderlik csicskított be megint vagy anyád baszott le hogy meg ne hallja hogy megint ki akarod rúgatni magad?
Látod ennyi vagy Kisboros, 40 évesen muter meg Lajos haver csicskáztat és dönti el hová mehetsz, hol, mikor és mennyit paszírozod a szart a gyárban, felmondhatsz-e vagy nem. Tudod minek nevezik ezt? Balfasz csicskának. Ez vagy te. :D Hahaha.
ÉS ERRŐL KIZÁRÓLAG A 444-ES ÚJSÁGÍRÓK TEHETNEK!!!
Kurva Anyád Sodi!
Aug 21, 2020 09:46:57
Rohadj meg te buzeráns szarmagyar kisbori!
Kurva anyádat te szemétláda!
Aug 21, 2020 09:46:57
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 10:17:15
x135)
kisrühes, ne nagyzoljál, tiszafaszom nem az usa-ban van!!!

(forrás: pedófal)

(forrás: pedófal)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 10:42:24
x37)
www.youtube.com/watch?v=g2o4K54XGlQ&feature=emb_logo
Ez nem a Hermán Télapógeci 5:44-nél? Vagy csak nagyon hasonlít?
Ez nem a Hermán Télapógeci 5:44-nél? Vagy csak nagyon hasonlít?
Ételfutár
Aug 21, 2020 11:57:54
Áruld már el kisfosos, miért kerregsz annyira a BLM-en? Nem mennek a ki a fejedből az izmos néger férfitestek? Szeretnéd ha téged is megvernének és megaláznának?
Ez is valami büdös elfajzott dolog lesz mint az egész életed.
Tényleg, milyen melócsá az ahová nem tudsz csak úgy beletelefonálni és kérni pár szabadnapot hogy a trollokkal találkozz? Vagy esetleg simán csak kicsicskultál? Egész hétvégén az ágyad alatt fogsz heverni?
Jövő héten nincsen szabadnapod te rongy? Lehet teszek egy kis kerülőt és végiggurulok ott a vöröshadsereg utcán én is, esetleg be is kopogtatok hogyha látom van mozgás nálatok. Semmi verekedés, csak egy kis kérdezgetés :) Anyukáddal is elbeszélgetek egy kicsit a csepp fiáról
Ez is valami büdös elfajzott dolog lesz mint az egész életed.
Tényleg, milyen melócsá az ahová nem tudsz csak úgy beletelefonálni és kérni pár szabadnapot hogy a trollokkal találkozz? Vagy esetleg simán csak kicsicskultál? Egész hétvégén az ágyad alatt fogsz heverni?
Jövő héten nincsen szabadnapod te rongy? Lehet teszek egy kis kerülőt és végiggurulok ott a vöröshadsereg utcán én is, esetleg be is kopogtatok hogyha látom van mozgás nálatok. Semmi verekedés, csak egy kis kérdezgetés :) Anyukáddal is elbeszélgetek egy kicsit a csepp fiáról
Aug 21, 2020 11:57:54
-
Aug 21, 2020 12:45:38
Bori, te most voltaképpen a trollfórumra jöttél nyaralni?
Aug 21, 2020 12:45:38
Rejtélyes Mínuszoló
Aug 21, 2020 12:52:48
Zulu, vergődj csak!
Broni, véged van. Tomikával együtt elmehettek a brümmögő maci faszára görcsnek.
Broni, véged van. Tomikával együtt elmehettek a brümmögő maci faszára görcsnek.
Aug 21, 2020 12:52:48
nagy vilma
Aug 21, 2020 14:00:09
Nem tudtam.
Nem tudtam.
Tegnap tehát megtudhattuk ezen a fórumon, hogy a libsik értelmezésében, aki dolgozik, építi az országot az egy "tróger", "betanított majom", a gyilkolászó, állatkínzó nigger csürhe viszont ártatlan "tüntetők".
Ez a fórum az élő példa, hogy miért nem szabad a ballib moslékkoalíciót hatalomra engedni.
Aug 21, 2020 14:00:09
Hiénaverő
(
x17)
Aug 21, 2020 14:08:27
x17)
Megint a politikai baromságaid, senkit nem érdekelnek, pláne hogy mind légbőlkapott faszság.
Kérdésekre miért nem válaszolsz? Lajos haver vagy anyád csicsktott be hogy sztrájktörő lettél és mentél vissza gályázni a hétvégén, te betanított majom?
Kérdésekre miért nem válaszolsz? Lajos haver vagy anyád csicsktott be hogy sztrájktörő lettél és mentél vissza gályázni a hétvégén, te betanított majom?
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 14:13:28
x135)
Te nem az országot epíted, hanem a zsidó tőkéseket gazdagítod. Különben is melyik országra gondoltál? Ukrajnára? Menj vissza oda ha itt nem tetszik.
nagy vilma
Aug 21, 2020 14:14:17
Megint a politikai baromságaid, senkit nem érdekelnek, pláne hogy mind légbőlkapott faszság.
A plusz napokra nem járok csak be, amiket januárban akarnak kifizetni és nem túlórában. Van eddig 2 fegyelmim, várom a kirúgással járó harmadikat.
Emellett még "szabadságstop" is van, ami annyit jelent, hogy amíg a problémákat előidéző semmirekellő zsidók eljárhatnak nyaralgatni, addig a "trógerek" nem...
Aug 21, 2020 14:14:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 14:15:23
x37)
Senki, ismétlem SENKI nem védte itt a hőbörgő niggereket. Tegnap már meg lett beszélve, hogy nagyon jól teszik, ha nekik is elkenik a szájukat ugyanúgy, ahogy a 2006-os gyújtogató csőcseléknek is el lett kenve. A békés tüntetés jó dolog, a fosztogatás meg az ártatlanok elverése meg nem az, és ebben minden normális ember egyetért. Nem értem, miért próbálsz még mindig itt vergődni ezzel a témával.
grosi
Aug 21, 2020 14:19:14
"grosi"!
Ki az a "nektek"?
SG-n humiari topikba volt linkelve.
sg.hu/forum/uzenet/1019331381/371657
Aug 21, 2020 14:19:14
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 14:21:34
x135)
Ugyan hova mennél nyaralni? Anyádék nem engednek.:)))
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 14:23:34
x135)
Tehát visszamentél dolgozni a zsidókhoz. Lapozz vissza mit írtál itt pár hete, hogy te soha többé, aztán köpd le magad. Akaratgyenge ukrán szar.
nagy vilma
Aug 21, 2020 14:26:46
Tehát visszamentél dolgozni a zsidókhoz. Lapozz vissza mit írtál itt pár hete, hogy te soha többé, aztán köpd le magad. Akaratgyenge ukrán szar.
Látom te megint nem a "nyaralással", "tengerparttal", "haverokkal", "csajokkal", "pénzeddel", vagyis a shikeres életeddel vagy elfoglalva, hanem itt őrjöngsz 24 órában egy anonim fórumon...
Most nézemm, hogy a 888 lehozta a mosómedve agyonverését.
Függetlenobjektívéknél mikor lesz téma?
Aug 21, 2020 14:26:46
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 14:29:24
x135)
Hol vannak a videók a színészi produkciódról? Vagy szerinted az a színészet, hogy nyitsz egy fb oldalt, és a rühes ukrán pofádról pakolsz fel képeket?
broni
(
x45)
Aug 21, 2020 14:30:49
x45)
A Florida Keys-i helyi hatóságoktól megkapta a végső engedélyt az a terv, hogy 750 millió génmódosított sodit engedjenek szabadon.
ájve!!!!!!!!!!!!!!!
ájve!!!!!!!!!!!!!!!
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 14:38:49
x135)
Mi a helyzet azzal az állításoddal, hogy te soha többé nem fogod gazdagítani a zsidókat?
Soha többé = jövő héten?
Soha többé = jövő héten?
nagy vilma
Aug 21, 2020 14:47:01
Mi a helyzet azzal az állításoddal, hogy te soha többé nem fogod gazdagítani a zsidókat?
Soha többé = jövő héten?
Soha többé = jövő héten?
Tapasztalatnak jó volt ez a fos gyár, meg a korábban a napi.hu-ról linkelt cikkek is azt igazolják, hogy valójában azért nincs munkaerő, meg ha van, azért silány, mert a jó dolgozókat elüldözik a semmihez nem értő zsidó gyárvezetők és HR-es picsák.
Maguk idézik elő a problémákat, majd a "trógerek" szívnak miatta, aztán az év végi bónuszokat is maguknak adják, te meg nem kapsz szinte semmi fizetésemelést. Kapsz 5%-ot, a hazudott 3%-os infláció mellé, ami a valóságban van 10-15%-is.
Aug 21, 2020 14:47:01
-
Aug 21, 2020 14:58:46
valaki tudja minek jár ide ez a boros gyerek? nem ismerem a teljes sztorit, de látható, kitartóan verbális hadviselést folytat a trollok ellen (többnyire sikertelenül:)
meg időnként 'tettlegességgel' fenyeget itt mindenkit, de mit ártottak neki a trollok, amiért itt mindenkit likvidálni akar? az még furább, hogy nem tudom eldönteni, a bosszú hajtja vagy panaszkodni jár ide
(pl a fenti post, 2 fenyegetés közt kiírja magából a lelki problémáit vagy pl fotókat küldözget magáról) a második verzió még nyomorúságosabb, pár trollon kívül már senki sem áll vele szóba?
meg időnként 'tettlegességgel' fenyeget itt mindenkit, de mit ártottak neki a trollok, amiért itt mindenkit likvidálni akar? az még furább, hogy nem tudom eldönteni, a bosszú hajtja vagy panaszkodni jár ide
(pl a fenti post, 2 fenyegetés közt kiírja magából a lelki problémáit vagy pl fotókat küldözget magáról) a második verzió még nyomorúságosabb, pár trollon kívül már senki sem áll vele szóba?
Aug 21, 2020 14:58:46
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 14:59:39
x135)
Kisrühes, ilyenkor nagyon röhögök rajtad.
Zsir
Szovalvarom, ogy kirugjanak. Alkalmazott pedignem leszek tobbet, legalabbis zsidoe.
Aug 03, 2020 16:10:57
Zsir
Szovalvarom, ogy kirugjanak. Alkalmazott pedignem leszek tobbet, legalabbis zsidoe.
Aug 03, 2020 16:10:57
sittessanyi
Aug 21, 2020 15:01:05
szerintem kisbori személyiségét össze lehet foglalni úgy, hogy átlagos buta paraszt/proli extrákkal: diliflepni + egy összekukázott diploma.
az ilyen földbuta büdös parasztoknak orósék bármit beadnak, lásd bori 888-rajongását.
jó lenne ha végre kibannonlni innen, mert ha ezt akarnám olvasni akkor bemennék egy helyi talponállóba vagy a foscsenen vergődő lúzer incel-nácikat olvasnám.
n.sz.k.sz.
az ilyen földbuta büdös parasztoknak orósék bármit beadnak, lásd bori 888-rajongását.
jó lenne ha végre kibannonlni innen, mert ha ezt akarnám olvasni akkor bemennék egy helyi talponállóba vagy a foscsenen vergődő lúzer incel-nácikat olvasnám.
n.sz.k.sz.
Aug 21, 2020 15:01:05
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 15:01:34
x37)
Ezzel szemben évi 5% fizetésemelés nem is számít rossznak. Kurva sok ember nem kap annyit.
Bori, az a lényeg, hogy te nem tehetsz semmiről, csak a zsidók, a HR-esek meg a CV-jüket masnizók meg a lusta cigányok, igaz? Veled megint csak úgy történnek a dolgok, semmi közöd hozzájuk. Na, ez az a tipikus áldozatmentalitás, ami miatt retardok a retardok.
non-tróger
Aug 21, 2020 15:01:55
A hozzátok hasonló semmirekellő trógerek tartanak el minket, ezúton is szeretnék köszönetet mondani, innen a balatoni nyaralómból.
Aug 21, 2020 15:01:55
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 15:04:09
x37)
valaki tudja minek jár ide ez a boros gyerek? nem ismerem a teljes sztorit, de látható, kitartóan verbális hadviselést folytat a trollok ellen (többnyire sikertelenül:)
Azért jár ide, mert paranoid skizofrén (kezeletlen). 5 évvel ezelőtt egyszer csak felbukkant, elkezdett iszonyatos módon keménykedni, gyilkossággal fenyegetőzni, stb. Akkor pár troll rendelt neki pár karton cigit Indiából, illetve kicsit ráfeküdtek a telefonálgatásra hajnali 2 és 5 között, amit Boros anyuka nehezen tolerált. Borinak olyan PTSD-je lett ettől, hogy azóta is ezen pörög. A trollok már rég elfelejtették volna a tiszafaszomi buzihuszárt, ha nem jönne ide őrjöngeni akárhányszor nem veszi be a gyógyszerét.
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 15:04:42
x135)
Kirúgatod magad jövő héten, de azért bejársz dolgozni. Miféle ukrán retardlogika ez?
Szteppen
(
x3)
Aug 21, 2020 15:06:11
x3)
Lacika helyett inkább lurkoljátok a Púp Disqust.
Ez ety fosh!
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 15:06:46
x135)
Lacika helyett inkább lurkoljátok a Púp Disqust.
Másold be nszksz.
+1
Aug 21, 2020 15:08:07
Másold be nszksz.
Jaja, nézze a faszom.
Aug 21, 2020 15:08:07
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 15:10:37
x37)
Szteppen
(
x3)
Aug 21, 2020 15:10:58
x3)
Másold be nszksz.
SoDI • 2 napja
"Fogja fel végre mindenki, hogy pártung és kormányunk a New World Order hűséges szövetségese! Többé senkinek nem lehet kétsége afelől, hogy Pilátus a császár jóbarátja! Ave Imperator!"
11 éves kislánnyal lehetett szexuális kapcsolata két ismert sportolónak
SoDI 2 years ago
"Érdekes, pedig nincs is ragadozó-arcuk.
Alapvetően szimpatikus embernek tűnnek pofára.
Furcsa."
Pár finomság
broni
(
x45)
Aug 21, 2020 15:12:53
x45)
sodi, hány ezer pedo kép vót a gépeden??????????????
Hiénaverő
(
x17)
Aug 21, 2020 15:15:41
x17)
Kisretard, mi lesz ha shikerül kirúgatnod magad? Megint 8 évig fogsz a kisszobában akklimatizálódni?
Hiénaverő
(
x17)
Aug 21, 2020 15:16:58
x17)
Bori nagyon beakadt neked az a kibaszott mosómedve. Ezen pörögsz 2 napja pedig shenkit nem érdekel.
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 15:22:15
x135)
Bori nagyon beakadt neked az a kibaszott mosómedve. Ezen pörögsz 2 napja pedig shenkit nem érdekel.
Szerinted miért izgatja ennyire egy döglött mosómedve? Ne kelljen már...
berlini_vlogger
(
x1)
Aug 21, 2020 15:25:59
x1)
Szerintem a pedofil új kommenthaverokra próbál szert tenni.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 21, 2020 15:27:10
x17)
Hejj de agyonvernék egy kibaszott fosómedvét!!
KILLL!!! KILL!!!!44
Mosómedve Holocaust!!!!!
KILLL!!! KILL!!!!44
Mosómedve Holocaust!!!!!
berlini_vlogger
(
x1)
Aug 21, 2020 15:29:08
x1)
"SoDI 4 days ago
"Transzvesztiták kisfiúkkal a Netflix műsorán" írja a Kuruc az "AJ és a királynő" Netflix sorozatról. Kíváncsiságból megnéztem az első két részt (magyar szinkronos), és ez baromság. A történet szerint a főszereplő egy kvázi elárvult csöves KISLÁNYT visz kérésére a nagyapjához. (A csavar a történetben, hogy a kislány eközben valóban kisfiúként határozza meg magát, de ez a lényegen nem változtat.)"
Mondjuk nem tudom mennyi ideig fogják elviselni
"Transzvesztiták kisfiúkkal a Netflix műsorán" írja a Kuruc az "AJ és a királynő" Netflix sorozatról. Kíváncsiságból megnéztem az első két részt (magyar szinkronos), és ez baromság. A történet szerint a főszereplő egy kvázi elárvult csöves KISLÁNYT visz kérésére a nagyapjához. (A csavar a történetben, hogy a kislány eközben valóban kisfiúként határozza meg magát, de ez a lényegen nem változtat.)"
Mondjuk nem tudom mennyi ideig fogják elviselni
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 15:36:22
x37)
Vajon mit szólnak a miskolci cigányok ahhoz, hogy Zsneci a Kurucinfón pörög egész nap?
Ételfutár
Aug 21, 2020 15:41:55
Faszom van azzal a mosómedvével hogy minden retard azon pörög? Ezer helyen lehetne belekötni BLM tüntetésekbe, már ha az ilyen szaréletűeknek bármi közük lenne hozzá erre meg úgy vonyítanak egy szar mosómedvén mintha egy tucat halott apostolt siratnának
Aug 21, 2020 15:41:55
rBali
(
x24)
Aug 21, 2020 15:56:47
x24)
Nagyon keményen elmebeteg ez a Boros, bár egy felkérdező troll igazán felkérdezhetné vagy bele szarhatna végre a szájába.
Bori akarsz mindenféle meglepetést a házadhoz, vagy eltakarodsz innen a jó kurva édes anyádba végre?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Bori akarsz mindenféle meglepetést a házadhoz, vagy eltakarodsz innen a jó kurva édes anyádba végre?
-
Aug 21, 2020 16:05:18
thx..
boros: most komolyan azért őrjöngsz itt évek óta, mert valaki megviccelt pár csomag cigivel? a telefonbetyárkodásról nem is beszélve
ilyen bagatel dolgok miatt vérbosszú jár ???(főleg hogy te provokáltad itt a trollokat) .. nem vagy te elkényeztetve otthon baszki és innen a problémáid? azok ilyen sértődösek, nárcisztikusak,, volt exemre emlékeztetsz :] no meg sodira aki szintén tökéletesnek hiszi magát :/
Aug 21, 2020 16:05:18
broni
(
x45)
Aug 21, 2020 16:09:58
x45)
törpspa
Aug 21, 2020 16:31:47
Kurva anyád védte őket!
Személy szerint a hőzöngő, romboló hordákat (nem a békésen demonstrálókat) szanaszét lövetném gumival és éles lőszerrel, szóval bekaphatod a döglött mosómedve faszát, hogy nem vagy képes SEMMIT sem értelmezni, csak fröcsögni agyatlanul!
Aug 21, 2020 16:31:47
xray
(
x21)
Aug 21, 2020 16:44:01
x21)
ha igaz a diplomája és lenne egy kevés esze, már régen valamelyik részleg vezetője lehetne és élhetné a sokat szidott zsidók életét. viszont fogyatékos, ezért csak biorobotnak alkalmas. Bori, az a lényeg, hogy te nem tehetsz semmiről, csak a zsidók, a HR-esek meg a CV-jüket masnizók meg a lusta cigányok, igaz? Veled megint csak úgy történnek a dolgok, semmi közöd hozzájuk. Na, ez az a tipikus áldozatmentalitás, ami miatt retardok a retardok.
törpspa
Aug 21, 2020 16:47:31
Ja, a többihez pedig annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy dolgoztam soron fiatal koromban egy évig, lettek jó haverjaim onnan, így sosem biorobotoznám és proliznám le a műszakos melósokat, a választások végeredménye miatt sosem hőzöngtem, hogy csalás lett volna (nyilván voltak kis stiklik).
Mindezek fényében az észrevételem annyi, hogy basszad szájba magad, te sablonokban gondolkodó, fogytékos véglény!
Aug 21, 2020 16:47:31
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2020 17:01:25
x37)
Kurva anyád védte őket!
Azért nem tudja értelmezni, mert egyszerre kattog a csökött agyában az, hogy szét kell lőni a fosztogató nigger hordákat és az, hogy 2006-ban nem csőcselék volt az utcákon, hanem igaz szívű hazafiak, akik rendőri brutalitás áldozatául estek. Ezzel a dilemmával küzd most az összes retardjobbos.
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2020 17:30:23
x135)
Ez a nap is eljött. Sneci antifa lett. A koronafasizmus ellen hárcol. Lásd púpfal.
nagy vilma
Aug 21, 2020 18:50:05
szepvok
Aug 21, 2020 18:50:05
Szent István
Aug 21, 2020 19:12:53
Tegnap nem értem rá veled foglalkozni, de ma azt mondom:
Takarodjál vissza szlávhonba Boros László, még mielőtt királyi rendeletbe adom ki!
Takarodjál vissza szlávhonba Boros László, még mielőtt királyi rendeletbe adom ki!
Aug 21, 2020 19:12:53
Borbély József Kormányzó
Aug 21, 2020 20:12:07
Tegnap nem értem rá veled foglalkozni, de ma azt mondom:
*egyetértően bólogat*
Aug 21, 2020 20:12:07
Gólya
(
x2)
Aug 21, 2020 20:15:30
x2)
Számomra bori legmókásabb megmozdulása az volt, amikor egy LaCi (aki ugye 10000000% heteró) hozzászólásra reagálva azt talalta mondani, hogy egyetlen normalis hozzaszolo laci, és vele akár jóba is tudna lenni.
2 napig csicskultam.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 21, 2020 22:10:45
x30)
Tapasztalatnak jó volt ez a fos gyár
Tapasztalatnak jó volt ez a fos gyár
Itt senki nem aggódik miattad, ezt veheted készpénznek :)
meg a korábban a napi.hu-ról linkelt cikkek is azt igazolják, hogy valójában azért nincs munkaerő, meg ha van, azért silány, mert a jó dolgozókat elüldözik a semmihez nem értő zsidó gyárvezetők és HR-es picsák.
Leginkább az elmúlt 100 uszkve 120 éves mindenkori kormányzatok és hozza csatolt hivatalok, besúgók-házmesterek. Gyűlölködő zsidók és antiszemiták - meg pirézek. Nem egy egyértelmű sikersztori a Magyarország projekt (ezzel együtt szerintem nagyon jó hely)
Mellékes: Nem biztos hogy egy Orbán-stróman által igazgatott újságból érdemes elfogulatlan tájékoztatásra számítanod. Én 5 éve nem láttam ezt az oldalt, de mégis mennyire komolytalan ahol ezeket a cikkeket írta a főszerk meg a helyettese?
www.napi.hu/szerzo/Domokos%20L%C3%A1szl%C3%B3
www.napi.hu/szerzo/Szab%C3%B3%20D%C3%A1niel
Nekem inflációkövető a fizetésem, ha alkalmazott vagyok ezt mindig beleíratom a szerződésembe. Te miért nem teszed?
Szteppen
(
x3)
Aug 21, 2020 22:37:05
x3)
Púpfal izzik
Ez ety fosh!
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 21, 2020 22:39:46
x9)
Púpfal izzik
Azért gondolom csicska volt és felvette az 5G agykontrollantennát.
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™