« 6344 6345 6346 6347 6348 6349 6350 6351 6352 6353 »
1733422 komment.

Szerző: Ételfutár Aug 19, 2020 20:59:59
Válasz
(3)
Ne angolnázz te csapzott fejű ratyi hulladék hanem válaszolj.

Szereted a munkád?
Elégedett vagy azzal ahol most tartasz az életedben?
Családod miért nincs?
Mégis mire fel tartod magad jobboldalinak?
Miért folyamatosan külföldi esemenyekről vinnyogsz?
Milyen hatása van ezeknek az életedre?(nulla)
TROLLOK.xlsx-be be lett írva külön rubrikába hogy KEZETT FOGOTT ORBÁNNAL?
Miért nem költözöl el otthonról?
Milyen indokod van arra hogy negyven évesen zéró társadalmi aktivitásod van?
Barátaid miért nincsenek?
Ki a faszom az a Braunmüller? Őt súgták a hangok?
Társadalmi felelősségvállalásod, közösségi aktivitás miért nincs?
Miért folyamatosan a politikán kerregsz mikor semmi közöd nincs hozzá?
Szüleiddel miért nincs normális kapcsolatod, te aljas szarházi galandféreg?

Aug 19, 2020 20:59:59

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 19, 2020 21:00:07
Válasz
(-2)
zőld az isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!hypós feri, hypós feri!!!!!!!!!!!!!!
Aug 19, 2020 21:00:07

Szerző: Orbán Aug 19, 2020 21:02:40
Válasz
(0)
Kisboros!
Aug 19, 2020 21:02:40

Szerző: C64korszak (Snecológus-pontszám: 5276x2) Aug 19, 2020 21:23:37
Válasz
(4)
Faszért beszélgettek lassan ~2 hete ezzel a skizó elmebeteggel, táplálva az elmebaját, és a beszűkült zavaros világképét.

De komolyan, mire jó ez?

Gondoljátok, majd beveszi pár tehetősebb trollega valami vízpatri kanbuliba, kicsit beállítja magát meg lelazul, és "rendbejön" meg összehaverkodik?

A pszichés betegségek nem így működnek, a melegeket sem lehet "kigyógyítani", stb.

A teljesen felesleges ezzel a nettó buzi félbolonddal beszélgetni, mikor mindent úgy fordít ki, hogy az ő elmebaját táplálja.

Már az alapvetés "mi 'trollok ''zaklatunk''", "más emberek életében ''vájkálunk'' mert a sajátunk sekélyes" stb,stb,stb hibás...
...hisz ő vergődik itt a trollfórumon naphosszat, takarodhatna innen a dübbenő kurva anyjába legalább részben helyrehozni a fogyatékos retardált életét!

A kutya nem foglalkozik vele, amikor nem bukkan itt fel, és vergődik, fenyegetőzik, vádaskodik, írja az ostoba beteg eltorzított világképű hárító önfelmentő baromságait.

Aug 19, 2020 21:23:37

Szerző: - Aug 19, 2020 21:28:58
Válasz
(1)
C64korszak
Faszért beszélgettek lassan ~2 hete ezzel a skizó elmebeteggel, táplálva az elmebaját, és a beszűkült zavaros világképét.

De komolyan, mire jó ez?

Gondoljátok, majd beveszi pár tehetősebb trollega valami vízpatri kanbuliba, kicsit beállítja magát meg lelazul, és "rendbejön" meg összehaverkodik?

A pszichés betegségek nem így működnek, a melegeket sem lehet "kigyógyítani", stb.

a trollok unatkoznak

amugy meg miert baj ha odamegy a tiszatohoz csavarhuzozni aztan beviszik az egesz bandat a rendorok garazdasagert?
Aug 19, 2020 21:28:58

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 19, 2020 21:33:21
Válasz
(5)
öreg producerek
.....

Ha tènyleg kijönnél, jelezz ide és akár fel is veszünk, kapsz egy fél hoffmannt, hátha az helyrerak.

1.Herbált ne hozz!
2.NYomatékosan kijelentem, hogy semmi buzulásra ne számíts, mégegyszer mondom, buzulás az nuku.
3.Ha felveszed a buzikalapodat akkor szarrá fogunk cikizni.
4.Ha okoskodsz, vagy démoncimbizel, esetleg a helyi erőket akarod ránk küldeni, akkor csalódni fogsz..
5.Ha ki mersz jönni, vagy akarod hogy felvegyünk, akkor garantálom, hogy semmi bántódàsod nek fog esni, hajad szála sem fog görbülni, viszont párbeszédet fogunk folytatni és te elmagyarázol nekem dolgokat, amikey nem is értem honnan szedsz.

Wanna play Kisboros?
nem félsz a haverjaidtól, h meglincselnek, ha odaviszed ezt a bolondot? xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 19, 2020 21:33:21

Szerző: - Aug 19, 2020 21:36:30
Válasz
(8)
Endre azért csalódtam benned.
Mi azért jóval régebben vagyunk kommenthaverok, te meg eldobod ezt, csak azért mert megbolondított az èdes-csípős cigányfasz.

Hol volt Buzimárk 2006-ban??
Te magad mondtad, hogy összetett mondatot nem tudnak értelmezni a borsodi prolik.

Persze most felszedtél egy roma cicafiút és még nagy a románc, még tart a hiteled, szórod rá Targo nagyúr pénzét, tudod vinni ide-oda, eteted szép helyeken, ajándèkokat veszel neki, gondolom a szex is fantasztikus, de azért bazdmeg ez eléggé szemét dolog, hogy itthagyod a fórumodat és nekünk bazdmeg, intellektuális feljebbvalóidnak ilyen Kisboros féle emberek életének borzalmas részleteit kell elolvasnunk.

Aug 19, 2020 21:36:30

Szerző: Öreg producerek Aug 19, 2020 21:45:54
Válasz
(2)
xray
nem félsz a haverjaidtól, h meglincselnek, ha odaviszed ezt a bolondot? xd

100%ra veszem hogy ignorálni fogja a kérdést vagy nem mer kijönni.

Amúgy első este általában hupák van és csak bolondozunk, dehogy vinném ki a vízre.
Aug 19, 2020 21:45:54

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 19, 2020 21:54:00
Válasz
(1)
Öreg producerek

Amúgy első este általában hupák van és csak bolondozunk, dehogy vinném ki a vízre.
hallod kisruszki, nem te lennél a horogra akasztott csali a kapitális harcsafogáshoz, érdemes lenne elmenned a bulira. xd
Aug 19, 2020 21:54:00

Szerző: C64korszak (Snecológus-pontszám: 5276x2) Aug 19, 2020 21:56:02
Válasz
(2)
A lófaszt nem fog kisbuzi a tiszatóhoz menni, jobbik eszével ő is tudja, hogy a csavarhúzó élével felfelé lesz a seggébe dugva, hogy a száján jön ki, ha bármivel próbálkozik, majd kifogják a felismerhetetlen tetemét valahol mohácsnál..

Ezekkel a "éjszaka odamegyek bicikliskesztyűben és jajj lesz nektek" saját kis beteg egóját táplálja, életerős átlag troll, ha szüksége van egy kis levezetésre, fut 8-10 szigetkört, félájultra bassza a csaját vagy akármi, őneki ennyi maradt, beírja a fórumra, hogy kimegyek éjjel, és démoncimbivel elintézünk benneteket....

Különben a tiszató az egyik legszövevényesebb környéke az országnak, nem egy dunakanyar vagy balaton, én is voltam arra sokat, annyi mellékág, zug, kanyarulat, öböl, kisebb nagyobb telep, strand, panzió, öböl, kemping, mifene van, motorcsónakkal is komolyan el lehet tévedni, minden adatot felírhat kisretard, majd 2.-3 hetet bolyonghat összevissza, sosem talál meg egy csapatot egyedül gyalog, de kocsival sem. (nem mintha apja-anyja elengedné egy ilyen akcióra, vagy ténylegesen bele merne fogni)

Nem véletlenül odajárnak különféle népek mindenféle bulikat tartani, autós zsandár sosem mászik le nádasokon földutakon át 10-20 perceket mindenféle telepre, partra, a vizi zsaruk meg nem csak normálisak, de amíg nem vagy feltűnő és kirívóan balfasz, lófaszt nem foglalkoznak veled, élvezik a kivételes szolgálatot, ami idehaza kevés elitnek adatik.

(a szar része talán annyi, amikor valaki valóban eltűnik, aztán lehet keresni, hol dobta partra a víz, melyik nádasban akadt fent, hol lebegnek a maradványai)

Aug 19, 2020 21:56:02

Szerző: Hete, kisboros! Aug 19, 2020 21:58:48
Válasz
(2)
nagy vilma
Azt amúgy tudtátok, hogy amikor valaki feltünően lesi a Facebook-profilod, a FB bedobja a profilját a "Kit ismerhetek?" sávba?
Soroljam a mai új arcokat, akikkel semmiféle közös ismerősöm nincs? Muhaha.
Braunmüller, te meg mire vered magad a széles arcoddal és a kopaszodó fejeddel? Te vagy a menő, mert Orbán egyszer kezet fogott veled? Hülye balfasz.

Nekem két facebúk profilom is van:
1) hete karácsony gergely
2) köves slomó fan club

Ezeket mutatja neked te kis buzi?
Aug 19, 2020 21:58:48

Szerző: - Aug 19, 2020 22:02:16
Válasz
(3)
Többen kérdezik:

Említve volt többször a gasztrovlog Sodival és Márkkal kapcsolatbab, mintha valami fb posztot vagy képet is láttam volna itt, valaki felzárkóztatna, ezügyben?
Ez egy terv volt, shaját megoldásra, vagy honnan jön ez az infó?

Mert ezeknek kettőjüknek van összesen kb 5 olyan foga amin nem látni a rothadást, egyébként is Márk bújkál a kamera elől, marad Sodi, az meg rágni sem bír már a nyomorult.
Már az utazós vlokkban is úgy nyammogott, látszik hogy félre kell harapnia, hogy meg tudja rágni a kaját.

De amugy kibaszott nagy ötlet, remélem megcsinálják! XD
Aug 19, 2020 22:02:16

Szerző: Mateszopki László Aug 19, 2020 22:03:39
Válasz
(4)
Jelölj vissza Lackó!
Aug 19, 2020 22:03:39

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 19, 2020 22:27:09
Válasz
(4)
Öreg producerek

Én egészen biztos vagyok benne, hogy ha rajta múlna, kimenne, és egyedül lekaratézna mindannyiótokat, mint Michael Knight.

Csak sajnos az anutája nem engedi el. :(
Aug 19, 2020 22:27:09

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 19, 2020 22:43:27
Válasz
(0)
hallod sneci? te is pont most hagytad ott a berlini mesevilágot, amikor mehetne a faszmutogatás.
Berlinben kinyithattak a kuplerájok, de a szex továbbra is tilos bennük.
A masszázs engedélyezett, még az erotikus masszázs is, bár azt a jogszabály nem részletezi, hogy egészen pontosan meddig számít valami erotikus masszázsnak, és honnan szexnek.
Aug 19, 2020 22:43:27

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Aug 19, 2020 23:05:40
Válasz
(0)
Mindeközben a Tisza-tónál kaszablokka?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 19, 2020 23:05:40

Szerző: nagy vilma Aug 19, 2020 23:05:46
Válasz
(-4)
Ételfutár
Ne angolnázz te csapzott fejű ratyi hulladék hanem válaszolj.

Szereted a munkád?
Elégedett vagy azzal ahol most tartasz az életedben?
Családod miért nincs?
Mégis mire fel tartod magad jobboldalinak?
Miért folyamatosan külföldi esemenyekről vinnyogsz?
Milyen hatása van ezeknek az életedre?(nulla)
TROLLOK.xlsx-be be lett írva külön rubrikába hogy KEZETT FOGOTT ORBÁNNAL?
Miért nem költözöl el otthonról?
Milyen indokod van arra hogy negyven évesen zéró társadalmi aktivitásod van?
Barátaid miért nincsenek?
Ki a faszom az a Braunmüller? Őt súgták a hangok?
Társadalmi felelősségvállalásod, közösségi aktivitás miért nincs?
Miért folyamatosan a politikán kerregsz mikor semmi közöd nincs hozzá?
Szüleiddel miért nincs normális kapcsolatod, te aljas szarházi galandféreg?

Neked aztán mi a fasz közöd van hozzá, hogy mik a válaszaim ezekre a kérdésekre?
Mi közöd van az életemhez, vagy bárki más életéhez?
Semmi.
A sajátodéval foglalkozz, ne máséban turkálj, te hájfejű patkány.
Aug 19, 2020 23:05:46

Szerző: -Makiverem Aug 19, 2020 23:15:59
Válasz
(0)
Fifi,a pupfalra fosod egész nap,de sztrim meg nincsen.
A kurva anyádat!
Aug 19, 2020 23:15:59

Szerző: nagy vilma Aug 19, 2020 23:16:26
Válasz
(-3)
Öreg producerek

A gyárban nincs hosszú hétvége, sőt a zsidóknak köszönhetően rövid sincs, ami nálam annyit jelent, hogy szombat-vasárnap nappalos műszak... mert ugye, amikor egy zsidó lop, annak sosincs következménye, hanem a melós szív azért is.
Néha elgondolkozom azon, mennyire más világ lenne, ha Hitler befejezte volna, amit elkezdett.
Az biztos, hogy nem lenne most az, ami van a gyárban, és nem lenne ez a fórum sem...

Aug 19, 2020 23:16:26

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Aug 19, 2020 23:16:28
Válasz
(4)
Látom anyád nem engedett el a Tisza-tóhoz. Ma sem lesz kaszablokka.:(((
Aug 19, 2020 23:16:28

Szerző: - Aug 19, 2020 23:16:41
Válasz
(1)
nagy vilma
Neked aztán mi a fasz közöd van hozzá, hogy mik a válaszaim ezekre a kérdésekre?
Semmi.

mondjuk te akarsz itt tancolni. jojjon inkabb a radirpok?
Aug 19, 2020 23:16:41

Szerző: Hete, kisboros! Aug 19, 2020 23:18:00
Válasz
(1)
Hé kisboros! Loptál te is magadnak szivárványos zászlót?
Aug 19, 2020 23:18:00

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 19, 2020 23:19:29
Válasz
(1)
-
mondjuk te akarsz itt tancolni. jojjon inkabb a radirpok?

Légyszi, légyszi, jöjjön!!! Elég volt már ebből a hullazsákba való korcsból! Könyörgöm, akasszuk fel szavazzuk meg!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 19, 2020 23:19:29

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 19, 2020 23:26:12
Válasz
(8)
nyilvános faszkiverő
Légyszi, légyszi, jöjjön!!! Elég volt már ebből a hullazsákba való korcsból! Könyörgöm, akasszuk fel szavazzuk meg!

Szerintem is jogos kérés. Meg működött a múltban is.

Ide szavazz ha szerinted kisboros érdekes, amikor sodi off the grid.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Aug 19, 2020 23:26:12

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 19, 2020 23:26:59
Válasz
(2)
bolgár jeti
Szerintem is jogos kérés. Meg működött a múltban is.

Ide szavazz ha szerinted kisboros érdekes, amikor sodi off the grid.

Ha pedig szeretnéd elfelejteni egész Tiszafaszomot, akkor ide...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Aug 19, 2020 23:26:59

Szerző: nagy vilma Aug 19, 2020 23:28:50
Válasz
(-5)
Hahó
Látom anyád nem engedett el a Tisza-tóhoz. Ma sem lesz kaszablokka.:(((

Látom, ma is itt basztad a rezet egész nap.
Aug 19, 2020 23:28:50

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Aug 19, 2020 23:29:29
Válasz
(2)
Elnézést, lemaradtam egy kicsit a szemináriumokkal.
Gnómnál még mindig teljes rádiócsend van?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Aug 19, 2020 23:29:29

Szerző: _ Aug 19, 2020 23:46:14
Válasz
(1)
-
Többen kérdezik:

Említve volt többször a gasztrovlog Sodival és Márkkal kapcsolatbab, mintha valami fb posztot vagy képet is láttam volna itt, valaki felzárkóztatna, ezügyben?
Ez egy terv volt, shaját megoldásra, vagy honnan jön ez az infó?

Mert ezeknek kettőjüknek van összesen kb 5 olyan foga amin nem látni a rothadást, egyébként is Márk bújkál a kamera elől, marad Sodi, az meg rágni sem bír már a nyomorult.
Már az utazós vlokkban is úgy nyammogott, látszik hogy félre kell harapnia, hogy meg tudja rágni a kaját.

De amugy kibaszott nagy ötlet, remélem megcsinálják! XD

Én úgy emlékszem, hogy először azzal büszkélkedett púpfalon a kobold, hogy milyen étterembe mentek (nem volt benne semmi különös, sima mezei étterem volt Linz, Ausztria környékén), a következő posztban pedig olyan képeket tett ki, amelyekben azt fotózta, ahogyan "gasztrovlog készül profi felszereléssel" (vagy valami ilyesmi). A poén, az egészben, ahogy erre már akkor egy trolléga is rámutatott, az, hogy az étel, amelyet videóztak meg körberajongtak, szögletes tányéron tálalt sültkrumpli és rántotthús volt. Tipikusan az a fajta, amilyet már bármilyen alsó-középkategóriás helyen is felszolgálnának
Aug 19, 2020 23:46:14

Szerző: Weiss Manfréd Aug 19, 2020 23:49:59
Válasz
(1)
nagy vilma
Semmi.

Úgy tűnik erősen felkúrtad magad ezeken a kérdéseken? Miért lehet ez? Talán nem te hordod ide a magánéleted(hiányát)? Ennyire felkavar hogy egy senki és semmi vagy? Irigy vagy a zsidókra hogy nekik gyáraik vannak neked meg csak zsíros hajad? Miért fáj neked ha kérdezgetnek az életedről, átlag negyvenes férfi boldogan kap az alkalmon hogy mesélhessen családjáról, sikereiről, hobbijairól. Csak nem azért mert neked egyik sincs és csak a politikán kerregés maradt?

Akármennyire próbálsz terelni, ezeket újra meg újra meg fogjuk kérdezni
Aug 19, 2020 23:49:59

Szerző: Herbáldübbentő Hapcilaci Aug 20, 2020 00:00:55
Válasz
(9)
Ma éjszaka egy kalapos etyetemista srác felveszi a faszverő kesztyűjét és a kedvenc miniszoknyàját, majd kilátogat a Tisza-tóhoz faszokat provokálni magába
Aug 20, 2020 00:00:55

Szerző: zsíroldó Aug 20, 2020 00:06:30
Válasz
(3)
Látom ezek a kérdések kifejezetten tetszenek, akkor még néhány. Ha te vagy a porondon, produkáld magad. Az ugyanolyan szólamaid unalmasok. Ezekre ha válaszolnál, még talán upvote-od is lenne, mint a napod legnagyobb sikere.

Úgyis szereti ezeket Zsír, felhúzza magát rajtuk. Aztán ugyanazok az ostoba szólamok jönnek tőle.

- Szűz vagy?
- Miért igen?
- Eszmeraldán (aki férfi), és anyukádon (aki dübbenget miattad) kívül az utolsó 5 évben hány nővel kerültél legalább baráti kapcsolatba?
- Miért gondolod, hogy mi zsidók vagyunk?
- Miért gondolod, hogy újságírók / marketingesek vagyunk?
- Miből gondolod, hogy nincs boldog családunk, nem tudjuk elvégezni a munkánkat?
- Miért nem mondasz fel, ha annyira akarsz?
- Miért nem enged ki apád autóval?
- Hetero vagy?
- Ha igen, miért öltözöl női ruhába, miért fested a hajad, miért jársz női ruhába, miért nem voltál még nővel?
- Miért gondolod hogy minden nő kurva / buta, meg amiket használsz még rájuk. Miben vagy te jobb náluk?
- Miből gondolod hogy jelenlegi állapotodban egy nőnek is szóba kéne állnia veled röhögés nélkül?
- Szerinted egy nőnek az kell, hogy szép legyél, szépen legyen fesve a hajad, és jó legyen a női parfűmöd?
- Anyukáddal milyen a kapcsolatod?
- Miért nincsenek barátaid?
- Ha színész akarsz lenni, miért nem teszel érte?
- Ha el akarsz költözni, miért nem teszel érte? Nálad sokkal rosszabb helyzetbe lévő emberek meglépték azt a hatalmas lépést, hogy kivettek Bp.-en albérletet. Dolgoztak kérlek szépen.
- Elmebeteg vagy? Van róla papírod?
- Okosnak tartod magad?
- Szerinted mindenért a zsidók, és a trollok a hibásak, vagy esetleg talán te is tehetsz róla, hogy itt tartasz?
- Tényleg azt gondolod, hogy itt bárki irigy Sodira?
- Te tényleg szépnek tartod magad, és azt gondolod, hogy bárki irigy a zsíros hajadra?
Aug 20, 2020 00:06:30

Szerző: Archer Dark Aug 20, 2020 00:15:45
Válasz
(1)
Kisbuzi!
Miert nem valaszolsz inkabb arra, hogy csavumborå teged a munkavezeto, amikor a gyarban szekkel akartal nekimenni a kolegaknak?
Hmmmm...... sejtettem, hogy egy hazug kis herbalos vagy!
Maskor ha orjongsz kommentben inkabb ezt valaszold meg te fasz!
Veritas Omnia Vincit
Aug 20, 2020 00:15:45

Szerző: Gázsí Aug 20, 2020 00:36:00
Válasz
(1)
Archer Dark
Kisbuzi!
Miert nem valaszolsz inkabb arra, hogy csavumborå teged a munkavezeto, amikor a gyarban szekkel akartal nekimenni a kolegaknak?
Hmmmm...... sejtettem, hogy egy hazug kis herbalos vagy!
Maskor ha orjongsz kommentben inkabb ezt valaszold meg te fasz!

Dé szííp a profííképed, öccse, fel ne gyúúúccsam ma éjjel!
Aug 20, 2020 00:36:00

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12992x6) Aug 20, 2020 00:50:40
Válasz
(2)
nagy vilma

Néha elgondolkozom azon, mennyire más világ lenne, ha Hitler befejezte volna, amit elkezdett.
Az biztos, hogy nem lenne most az, ami van a gyárban, és nem lenne ez a fórum sem...

Tényleg más lenne, az első munkahelyi agresszió után vinnének munkatáborba.

Vagy ott helyben lőne le a műszakvezetőd.

Hatalmas öngól :)
Aug 20, 2020 00:50:40

Szerző: Púpfal Review Aug 20, 2020 02:10:08
Válasz
(3)
A kobold a mai napon 81 darab megosztást tett közzé a facebookon, szaknyelven szólva "lángolt a púpfal".

A legelső megosztás délelőtt 10-kor, az utolsó hajnal fél kettőkor érkezett, a délután 4-5 körüli idősáv különösen aktív volt.

A témák a szokásos tengelyen mozogtak, vegyesen kormányellenes és kormánypárti "poénok", idióta viccek, koronavírus-hoax, stb.

Egyetlen megosztása volt mérsékelten érdekes: "Anyád picsája" kommenttel osztotta meg a hírt, miszerint Gulyás nem javasolja a magyaroknak, hogy szeptember egy után külföldön nyaraljanak.
Aug 20, 2020 02:10:08

Szerző: A paint nagymestere Aug 20, 2020 02:37:42
Válasz
(0)
teszt

[https://mandiner.hu/attachment/0274/273273_polgar_tamas_Sherlock Porks.png=kep.jpg]

Zsidók vagytok.
Aug 20, 2020 02:37:42

Szerző: A paint nagymestere Aug 20, 2020 02:53:03
Válasz
(2)
Rájöttem, hogy kell képet berakni, hatalmas shiker!

30 percet veszteggetem a szaros életemböl erre a képre szóval élvezétek munkám gyümölcsét.

[img src=https://i.imgur.com/a/ZOkQyqn]

Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2020 02:53:03

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 20, 2020 04:05:41
Válasz
(1)
Egyébként máig nem értem, hogy Kisboros hogyan keveredett bele a snecológiába.

Sodi szimpatizáns volt?

Még Sherlock Porks is azon röhögött, hogy Endrét még az úgynevezett nemzeti oldalon is kerülik, mint a leprást, mindenki csak egy idiótát lát benne...
Akinek már volt egy erős közepes érettségije az nem vette komolyan.

Ha nekem, csak az lenne a legnagyobb problémám, hogy egy eldugott kis fórumon egy marék ember mindenfélét írogatna rólam. Nyílvánosan, de még szinte a fű alatt sem szégyenítenének meg...

Igen Laci! Ha csak ennyi lenne, akkor azt vastagon leszarnám.

Arról meg, hogy Magyarországból Európa rabszolgavermét csinálták, nem mi, zsidók tehetünk, hanem az általad istenített Orsósék.
De ezt tudnod kellene, ha ismernéd melósként a jogaidat.

Támogasd a 444-et és a volt index-eseket, valamint a HVG-t, mert mi legalább felkaroljuk az olyanokat, mint te.
Aug 20, 2020 04:05:41

Szerző: nagy vilma Aug 20, 2020 04:28:23
Válasz
(-2)
Metélt gondolatjel
Egyébként máig nem értem, hogy Kisboros hogyan keveredett bele a snecológiába.

Sodi szimpatizáns volt?

Még Sherlock Porks is azon röhögött, hogy Endrét még az úgynevezett nemzeti oldalon is kerülik, mint a leprást, mindenki csak egy idiótát lát benne...
Akinek már volt egy erős közepes érettségije az nem vette komolyan.

Ha nekem, csak az lenne a legnagyobb problémám, hogy egy eldugott kis fórumon egy marék ember mindenfélét írogatna rólam. Nyílvánosan, de még szinte a fű alatt sem szégyenítenének meg...

Igen Laci! Ha csak ennyi lenne, akkor azt vastagon leszarnám.

Arról meg, hogy Magyarországból Európa rabszolgavermét csinálták, nem mi, zsidók tehetünk, hanem az általad istenített Orsósék.
De ezt tudnod kellene, ha ismernéd melósként a jogaidat.

Támogasd a 444-et és a volt index-eseket, valamint a HVG-t, mert mi legalább felkaroljuk az olyanokat, mint te.

Lófaszt nem karoltok ti fel, a magyar melósok kiszolgálatott helyzete ugyanolyan tabu téma a 444-en és az Index.hu-n, mint a 888-on és az Origó, ami nem meglepő, elvégre ugyanaz a banda, látszólagos "ellentéttel", amit ők kreáltak, hogy hasznot húzzanak belőle. Semmi különbség nincs az ún. "liberálisok" és a "nemzetiek" közt. Ugyanaz a tróger banda mindkettő. Puzsér is csak azért őrjöng és játssza a kívülállót, mert őt kihagyták a buliból, attól függetlenül, hogy ő legalább igazat ír.

Az említett témáról néha jelenik meg cikk a napi.hu-n, sehol máshol. Nálatok továbbra is maradnak a fake témák, mint a globális felmelegedés, Lukasenko, koronavírus, meg a többi globális fake ügy, amiket a gazdáitok kreálnak. Ezért írtam, hogy a magyar melósnak, vagyis a többségnek(!) nincs itthon pártja, sem a Fidesz, sem a libsik. Ott volt a Jobbik, de azt Vona lenullázta.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/lecserelunk_titeket_ukranokra_mert_ok_olcsobbak_feszultseg_egy_multicegnel.657715.html

www.napi.hu/magyar_vallalatok/kest_rantott_a_gepsor_mellett_dramai_helyzetkep_a_magyar_jarmuiparbol.655293.html

www.napi.hu/magyar_vallalatok/elszabadultak_az_indulatok_a_magyar_munkahelyeken_itt_a_figyelmeztetes.658506.html

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tomegek_mondanak_fel_a_magyar_munkahelyeken_elvadult_a_helyzet.649110.html

Aug 20, 2020 04:28:23

Szerző: Weiss Manfréd Aug 20, 2020 04:45:03
Válasz
(2)
Ne ezen hörögjél, a kérdésekre válaszolj?

Miért egy anyja kisszobájában kuksoló, megvetett, szűz "melós" vagy ha ekkora mérhetetlenül nagy eszed van?
Aug 20, 2020 04:45:03

Szerző: nagy vilma Aug 20, 2020 04:57:33
Válasz
(-2)
Weiss Manfréd
Ne ezen hörögjél, a kérdésekre válaszolj?

Miért egy anyja kisszobájában kuksoló, megvetett, szűz "melós" vagy ha ekkora mérhetetlenül nagy eszed van?

A magánéletemhez semmi közötök. Nemcsak az enyémhez nincs, de máséhoz sem.
Zaklató-bűnöző tetves zsidó.
Beszédes, hogy a szomszédaim közül - akiket anno felkerestetek - is csak a zsidó állt veletek szóba és - ahogy mondtátok - buzizott és köpködött.
Aug 20, 2020 04:57:33

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Aug 20, 2020 05:49:18
Válasz
(0)
Aug 20, 2020 05:49:18

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 20, 2020 06:18:59
Válasz
(2)
nagy vilma

Az említett témáról néha jelenik meg cikk a napi.hu-n, sehol máshol. Nálatok továbbra is maradnak a fake témák, mint a globális felmelegedés, Lukasenko, koronavírus, meg a többi globális fake ügy, amiket a gazdáitok kreálnak. Ezért írtam, hogy a magyar melósnak, vagyis a többségnek(!) nincs itthon pártja

Borbála miért gondolod hogy mindenkinek a trógerek nyomorával kellene foglalkoznia? Vagy miért "fake" minden ügy ami téged nem érint? Engem a koronavírus pl. sokkal jobban érint minthogy ukránokra (hahaha) cserélik a gyártósori betanított majmokat vagy hogy drága a sütemény a az üzemi kantinban. A koronacirkusz miatt ugyanis nem tudok utazgatni a "kurváimmal" és a gazdasági része is érint, alkalmazkodni kell (amiből eddig jól jöttünk ki a Shaját Megoldással, ellentétben a hozzád hasonló semmirekellőkkel).

Arra még mindig nem válaszoltál hogy miért szeretsz női ruhába öltözni.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 20, 2020 06:18:59

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 20, 2020 06:33:00
Válasz
(2)
nagy vilma
Beszédes, hogy a szomszédaim közül - akiket anno felkerestetek - is csak a zsidó állt veletek szóba és - ahogy mondtátok - buzizott és köpködött.
tőled származik az információk nagy része, mert egy idióta vagy. munkahelyi és magánéleti problémáidat itt éled ki, aztán fel vagy háborodva, hogy kutakodnak utánad. a női ruhás dolgaidat pár hozzászólással ezelőtt épp te magad írtad, vagy ennyire hülye vagy, hogy nem emlékszel?
Aug 20, 2020 06:33:00

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 20, 2020 06:58:10
Válasz
(4)
Érdekes mennyire fel vagy háborodva azon hogy Orsós szopatja a betanított melócsás lumpen réteget, ami azért furcsa mert elvileg le kellene szarnod hisz úgyis külföldön színészként vgy meleg táncosfiúként képzeled el a sorsodat. Én is voltam betanított munkás kb 4 hónapig, amikor etyetem után nem volt melócsá hogy addig se anyámék pénzén kelljen élnem (tudom furcsa neked ez, aki diploma után laza 8 évig akklimatizálódott a mamahotelben), és kurva magasról lefostam az ottani lumpenek sirámait, mert tudtam hogy ez egy átmeneti állapot, nem ott fogok megrohadni. Érdekes engem se a Csunderlik, se a Lajos haver nem szopatott szét, biztos véletlen.

Vagy inkább arról van szó hogy pont jó lenne neked ott a soron, csak ne kelljen dolgozni meg ne legyen a drága a kaja a kajárdában, de amúgy jó ott neked mert a képességeidnek az pont megfelelő. De ezt ugye nem te döntöd el, erre vannak a főnökurak meg a politikusok, akiknek a kékeres faszát bőnyállal szoptad itt a fórumon is ("Habonyos meg Rogános cikkeket linkelek nektek hogy idegesítselek" istenem de debil akció volt keci), és ha nem úgy döntenek ahogy neked tetszik, akkor már rohadjon meg mind ők tehetnek róla hogy szopóágra kerültél.

Látod ez mutatja hogy egy kibaszott nagy balfasz vagy. Az életedet nem te irányítod hanem anyádék akiknek a házában laksz és akik ltartanak, a főnökurak akik szopatnak, a politikusok akik jól lehúznak miközben a fejed felett döntenek, meg a trollok, akik kiröhögnek, de te itt kapálózol nekik. Az iskolában is az ilyen nyomorult balfaszoktól szokták elvenni az uzsonnájukat. Ja igen, veled ez is megtörtént, de ugyanazon a szinten vagy mai napig mint 30 évvel ezelőtt. Erről ki tehet balfasz?

Nyomorék világ balfasza vagy Kisboros, enynike. Ennek tükrében kell értékelni mindent amit idehánysz. A diliflepnid egy másik dolog, arról viszont már te tehetsz hogy nem szeded a gyógyszereidet/nem mész el orvoshoz.

Hogy emellé miniszoknyába meg harisnyába öltözöl az egy dolog, az tényleg magánügy, csak ne csodálkozz ha nyilvános felületre postolás után kiröhögnek érte 40 éves "férfiként". Hahaha :D

Balfasz.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 20, 2020 06:58:10

Szerző: Ételfutár Aug 20, 2020 07:04:41
Válasz
(2)
boriproli, nekem úgy rémlik mintha mi itt békésen folytattunk retardológiai kutatásokat míg ide nem pofátlankodtál és kezdél volna el nyígni az elbaszott életedről meg a zsidókról akik miatt drága a kaja az üzemi konyhádon. Akkor miért őrjöngsz ha hálásan elfogadjuk a feladott témát és elkezdünk kérdezgeti téged róla?

Vagy talán nem igaz hogy szűz vagy? Nem igaz hogy egy zsákutca az életed? Nem igaz hogy rühelled a munkád? Nem igaz hogy utálnak a szüleid? Nem igaz hogy orvos által igazoltan elmebeteg vagy? Nem igaz hogy semmire nem jutottál majd negyven évesen? Nem igaz hogy nőnek öltözgetsz, te zsíros hajú rossz ratyi? Nem igaz hogy csak azért jársz ide mert senki más nem hajlandó már veled szóba állni?

Miért nem szereted ha kérdezgetnek, borocsicska?
Aug 20, 2020 07:04:41

Szerző: Ételfutár Aug 20, 2020 07:15:13
Válasz
(8)
Hiénaverő

Nyomorék világ balfasza vagy Kisboros, enynike. Ennek tükrében kell értékelni mindent amit idehánysz. A diliflepnid egy másik dolog, arról viszont már te tehetsz hogy nem szeded a gyógyszereidet/nem mész el orvoshoz.

Apró adalék de nekem volt egy skizofrén ismerősöm aki még súlyosabban beteg volt mint bori, az egyetemet se tudta befejezni, gondnokot rendeltek ki mellé, kényszergyógykezelésen is volt, miegymás. Mesélte milyen borzalmas megélni mikor megszólítja a tévébemondó, hallja hogy beszélgetnek a fal túloldalán meg hogy éjszaka bejönnek az emberek a szobájába és nézik hogy alszik.

Mi lett belőle negyven éves korára? Szedi a gyógyszereit rendesen, jár orvoshoz, csoportterápiára, művészetterápiára, összejött egy nővel, kiköltöztek a Mátrába, elkezdtek állatokat tartani, először kutyákat, lovakat terápiás célból, aztán jöttek a haszonállatok. Ma vígan megél belőle hogy kerámiákat festeget, meg kézműves sajtokat, lekvárokat,pesztókat meg minden szart árulnak. Gondnokságot megszüntették, évek óta tünetmentes de továbbra is szedi a gógyszereit, egy napot nem hagyna ki. Lett két gyerekük, közösen járnak lovagolni, gombát, vadnövényt szedni az erdőbe, semmi gondjuk sincs az életben.

Ezzel szemben borika a kisszobát, a gyártósort meg a zsidókon őrjöngést választotta, pedig aztán nála sokkal szarabb helyzetből is másztak ki emberek
Aug 20, 2020 07:15:13

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Aug 20, 2020 07:36:01
Válasz
(3)
nagy vilma

Ha nincs közünk az életedhez, akkor mi a dübbenő ukrán kurva anyádért panaszkodsz és meséled itt az életedet? Miért itt taglalod a szerelmi csalódásodat, a szar munkadát, a szar életedet? Miért jársz ide zaklatni bennünket?
Aug 20, 2020 07:36:01

Szerző: Öreg producerek Aug 20, 2020 07:49:06
Válasz
(1)
nagy vilma
A gyárban nincs hosszú hétvége, sőt a zsidóknak köszönhetően rövid sincs, ami nálam annyit jelent, hogy szombat-vasárnap nappalos műszak... mert ugye, amikor egy zsidó lop, annak sosincs következménye, hanem a melós szív azért is.

Hagyd már a faszomba a zsidózást, tehát akkor végülis dolgozol és nem érsz rá.
Örülök, hogy megjött a jobbik eszed és visszamentél.
Viszont ha elégedetlen vagy az életeddel akkor mi a faszért nem keresel másik munkát?
Vírus ide vagy oda az IT úgy pörög mint soha eddig.

Aug 20, 2020 07:49:06

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 20, 2020 07:51:15
Válasz
(2)
Öreg producerek
mi a faszért nem keresel másik munkát?
Vírus ide vagy oda az IT úgy pörög mint soha eddig.

Kisboros nem IT-s.
Aug 20, 2020 07:51:15

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Aug 20, 2020 07:51:47
Válasz
(7)
Egyre szarabbul nézel ki kisruszki.Hamvas feszes nyunyókából egy kiöregedő buzi népligeti melós formára váltottál.Dolgozik a 3 műszak meg a gyár sötét poros levegője.Az ősz hajszálak is megjelentek,még pár év és úgy fogsz kinézni mint a rojtossegű poloskaidomár.
Aug 20, 2020 07:51:47

Szerző: - Aug 20, 2020 08:19:57
Válasz
(5)
Bori egy nárcisztikus crossdresser, mint Buffalo Bill a Bárányok hallgatnak-ban: illegeti magát női ruhákban a tükör előtt, és arról fantáziál, hogy megbaszná magát. Talán már vett magának egy fehér pudlikutyát is.
Aug 20, 2020 08:19:57

Szerző: - Aug 20, 2020 08:31:52
Válasz
(0)
-
Bori egy nárcisztikus crossdresser, mint Buffalo Bill a Bárányok hallgatnak-ban: illegeti magát női ruhákban a tükör előtt, és arról fantáziál, hogy megbaszná magát. Talán már vett magának egy fehér pudlikutyát is.

Majd Lakatos vajda jó pénzért eladja Sodit neki, egyik pincéből átköltözhet a másikba, ahol már várja szép mély gödör.
Aug 20, 2020 08:31:52

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Aug 20, 2020 08:32:53
Válasz
(2)
nagy vilma
Lófaszt nem karoltok ti fel, a magyar melósok kiszolgálatott helyzete ugyanolyan tabu téma a 444-en és az Index.hu-n, mint a 888-on és az Origó, ami nem meglepő, elvégre ugyanaz a banda, látszólagos "ellentéttel", amit ők kreáltak, hogy hasznot húzzanak belőle. Semmi különbség nincs az ún. "liberálisok" és a "nemzetiek" közt. Ugyanaz a tróger banda mindkettő. Puzsér is csak azért őrjöng és játssza a kívülállót, mert őt kihagyták a buliból, attól függetlenül, hogy ő legalább igazat ír.

Az említett témáról néha jelenik meg cikk a napi.hu-n, sehol máshol. Nálatok továbbra is maradnak a fake témák, mint a globális felmelegedés, Lukasenko, koronavírus, meg a többi globális fake ügy, amiket a gazdáitok kreálnak. Ezért írtam, hogy a magyar melósnak, vagyis a többségnek(!) nincs itthon pártja, sem a Fidesz, sem a libsik. Ott volt a Jobbik, de azt Vona lenullázta.

napi.hu/magyar_vallalatok/lecserelunk_titeket_ukranokra_mert_ok_olcsobbak_feszultseg_egy_multicegnel.657715.html

napi.hu/magyar_vallalatok/kest_rantott_a_gepsor_mellett_dramai_helyzetkep_a_magyar_jarmuiparbol.655293.html

napi.hu/magyar_vallalatok/elszabadultak_az_indulatok_a_magyar_munkahelyeken_itt_a_figyelmeztetes.658506.html

napi.hu/magyar_gazdasag/tomegek_mondanak_fel_a_magyar_munkahelyeken_elvadult_a_helyzet.649110.html

Fel kéne emelni a picsádat, és sztrájkbiztottságot alakítani, ha már 72638-as IQ-d, Harrison Fordot ellenzékbebaszó karizmád, meg kiskosztümöd már megvan hozzá.
🕎Endigame🕎
Aug 20, 2020 08:32:53

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Aug 20, 2020 08:34:08
Válasz
(0)
Természetesen az elözö *pr*
🕎Endigame🕎
Aug 20, 2020 08:34:08

Szerző: Mikolajka Aug 20, 2020 08:39:28
Válasz
(1)
Bóri mógyad mek miért lagsz még mídíg anyjukáddal. mír dólkoszól a csidó japilba bioropotként. me pújkájj csadórna padkányképp me hazúdozáll, buci.
Tyakkmester lehettél vóna mek prokramozó matepatikus, te dilis.

Aug 20, 2020 08:39:28

Szerző: - Aug 20, 2020 08:40:01
Válasz
(4)
Nárcisztikus crosdresser!!!
Visítok úgy röhögök))
Aug 20, 2020 08:40:01

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Aug 20, 2020 09:00:23
Válasz
(1)
nagy vilma

napi.hu/magyar_vallalatok/lecserelunk_titeket_ukranokra_mert_ok_olcsobbak_feszultseg_egy_multicegnel.657715.html

napi.hu/magyar_vallalatok/kest_rantott_a_gepsor_mellett_dramai_helyzetkep_a_magyar_jarmuiparbol.655293.html

napi.hu/magyar_vallalatok/elszabadultak_az_indulatok_a_magyar_munkahelyeken_itt_a_figyelmeztetes.658506.html

napi.hu/magyar_gazdasag/tomegek_mondanak_fel_a_magyar_munkahelyeken_elvadult_a_helyzet.649110.html

Te barom :D Gondolom fogalmad sincs, hogy a napi.hu-t ugyanúgy az indamédia csinálja, mint az indexet :D
A 444 meg azért nem foglalkozik ilyenekkel, mert egy szaros lipsi bulvárvéleményblog, nincs is képességük rá, hogy komoly cikkeket írjanak ilyen témákról.

De a lényeg: mindentől függetlenül nem az index és nem is a 444 hibája, hogy egy szaréletű, önsorsrontó balfasz vagy, aki SEMMIT nem ért el 40 éves korára.
Erről csakis te tehetsz, retard.
Aug 20, 2020 09:00:23

Szerző: Véjpjofi pjogamozó (Snecológus-pontszám: 8657x4) Aug 20, 2020 11:16:32
Válasz
(2)
Kisboros nem buzi, hanem I N C E L !!!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Aug 20, 2020 11:16:32

Szerző: kisboros1 Aug 20, 2020 11:19:29
Válasz
(3)
*kövér zsidó producerekről álmodozik*
Aug 20, 2020 11:19:29

Szerző: Dagi zsidó producer Aug 20, 2020 11:20:43
Válasz
(5)
*tanyasi feminim fiúkról álmodozik*
Aug 20, 2020 11:20:43

Szerző: retardologia Aug 20, 2020 11:51:32
Válasz
(3)
na raneztem boros laszlo tiszavasvari fb profilra

elkepesztoek ezek a "szepvok" kepek..
bori baszod, szekunder szegyenerzet
Aug 20, 2020 11:51:32

Szerző: Buffalo Bori Aug 20, 2020 12:37:20
Válasz
(4)
-
Majd Lakatos vajda jó pénzért eladja Sodit neki, egyik pincéből átköltözhet a másikba, ahol már várja szép mély gödör.

BETESZI A KRÉMET A KOSÁRBA!!!
Aug 20, 2020 12:37:20

Szerző: Démonsátor Aug 20, 2020 12:40:48
Válasz
(4)
sodika
nem rugtak ki :)
homofficeba vagyok.

1. Jelentkezz be zsidó
2. melyik országban tartózkodsz jelenleg?
xyz
Aug 20, 2020 12:40:48

Szerző: Mikrocsip Aug 20, 2020 12:47:03
Válasz
(2)
sodika
homofficeba vagyok.

82 megosztás tegnap, látjuk "dolgozol" ezerrel :))))
Aug 20, 2020 12:47:03

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) Aug 20, 2020 12:47:47
Válasz
(0)
sodika
homofficeba vagyok.

Jó ha melócsából nem is, mi van az ogréval? Ő csak kibaszott a szarjaiddal együtt nem?
Aug 20, 2020 12:47:47

Szerző: :((((( Aug 20, 2020 12:48:35
Válasz
(0)
Ál-sodika
Aug 20, 2020 12:48:35

Szerző: Ip-látó Irén Aug 20, 2020 12:50:07
Válasz
(0)
* ez inkább a Malacz lehet xD
Aug 20, 2020 12:50:07

Szerző: Démonsátor Aug 20, 2020 12:57:15
Válasz
(2)
Ip-látó Irén
* ez inkább a Malacz lehet xD

Peruban van internet?!
xyz
Aug 20, 2020 12:57:15

Szerző: VPN Nándor Aug 20, 2020 13:08:34
Válasz
(0)
* felhorkan a hazug álsodika láttán *
Aug 20, 2020 13:08:34

Szerző: - Aug 20, 2020 13:10:04
Válasz
(1)
sodika
homofficeba vagyok.

homo office markkal
Aug 20, 2020 13:10:04

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 20, 2020 13:23:05
Válasz
(4)
Elég gyenge próbálkozás ez. Az igazi ASODI soha nem vallaná be, ha ellopnák bármijét, soha nem mondana igazat, hogy hol van, és nem írhatja le Márk nevét (ha mégis leírná, akkor úgy írná, hogy A Márk).
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 20, 2020 13:23:05

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Aug 20, 2020 13:31:18
Válasz
(5)
Álsodika törölve, proxy-ról írt.
Aug 20, 2020 13:31:18

Szerző: M.Ország rémálma Aug 20, 2020 13:32:56
Válasz
(3)
Véjpjofi pjogamozó

Akkor mi a faszert probalgat szoknyakat meg noi ruhakat ez a balfasz? Meg akarja mutatni a noknek, hogy meg o maga is jobb no naluk?
Aug 20, 2020 13:32:56

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Aug 20, 2020 13:41:47
Válasz
(4)
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi lehet a lego busszal? :(
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Aug 20, 2020 13:41:47

Szerző: kirakottLegoBusz (Snecológus-pontszám: 2023x1) Aug 20, 2020 13:55:49
Válasz
(1)
rBali
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi lehet a lego busszal? :(

Kukában landoltam, kirakatlanul :(
Aug 20, 2020 13:55:49

Szerző: Korrektor Károly Aug 20, 2020 14:00:30
Válasz
(0)
Véjpjofi pjogamozó

Kisboros buzi és incel IS!!!
Aug 20, 2020 14:00:30

Szerző: Herr Ogre Aug 20, 2020 14:14:00
Válasz
(2)
kirakottLegoBusz
Kukában landoltam, kirakatlanul :(

Én dobtalak ki a többi cuccal együtt. Mondjuk kösz, hogy szóltál, már rég elfelejtettem azt a púpszörnyet, most megint rosszat fogok álmodni. Mondjuk végül is mindegy, ide már úgy sem jön vissza.
Aug 20, 2020 14:14:00

Szerző: - Aug 20, 2020 14:19:27
Válasz
(3)
Mikrocsip
82 megosztás tegnap, látjuk "dolgozol" ezerrel :))))

Úgy látszik, es is egy laza, filmnézegetős meló :)
Aug 20, 2020 14:19:27

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 20, 2020 15:45:46
Válasz
(3)
Korrektor Károly
Kisboros buzi és incel IS!!!

Egy heterónak eszébe sem jutna, még polgárpukkasztásból sem, hogy felpróbáljon egy miniszoknyát.
Aug 20, 2020 15:45:46

Szerző: nagy vilma Aug 20, 2020 16:18:14
Válasz
(-3)
Hiénaverő
Borbála miért gondolod hogy mindenkinek a trógerek nyomorával kellene foglalkoznia? Vagy miért "fake" minden ügy ami téged nem érint? Engem a koronavírus pl. sokkal jobban érint minthogy ukránokra (hahaha) cserélik a gyártósori betanított majmokat vagy hogy drága a sütemény a az üzemi kantinban. A koronacirkusz miatt ugyanis nem tudok utazgatni a "kurváimmal" és a gazdasági része is érint, alkalmazkodni kell (amiből eddig jól jöttünk ki a Shaját Megoldással, ellentétben a hozzád hasonló semmirekellőkkel).

Na látod, ezért nem nyertek ti már 10 éve választást, mert miért szavazna a baloldali moslékkoalíció bármely tagjára az a 4.5 millió "tróger", "betanított majom" dolgozó.
És ezért nyer mindig Lukasenko is, mert ott is ez az ellenzéki minőség, mint nálunk.
Nem kell ott sem csalni, mint ahogy Orbánnak sem kell.
Összevásárolt nyugdjasból, cigányból és egyetemistából mindig több lesz, mint vidékiparasztozó, a dolgozókat trógerezó drogos elmebetegből, akik az ellenzékre szavaznak.
A kommentedet amúgy kinyomtatom és megmutatom a "trógereknek", mert vannak még páran, akik a Jobbikra szavaznak a gyárban, akik még nem eszméltek fel, hogy ez a Jobbik már nem az a Jobbik, hanem az a Jobbik, amely őket trógerező majmokkal állt össze...
Aug 20, 2020 16:18:14

Szerző: - Aug 20, 2020 16:25:05
Válasz
(2)
Nagyon kérem, ha valaki tényleg oda tud hatni Bori kezelőorvosára, vagy a szüleire, akkor tegye meg minél hamarabb, mert kezd unalmas lenni ez a hiszti.

Ja, és kérem a skizofrén tartalom törlését.
Aug 20, 2020 16:25:05

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Aug 20, 2020 16:27:31
Válasz
(7)
A snecológia tanszék nem indult még választásokon, ezért nem nyertünk eddig, te rühes ukrán.
Aug 20, 2020 16:27:31

Szerző: nagy vilma Aug 20, 2020 16:31:20
Válasz
(-3)
Hahó
A snecológia tanszék nem indult még választásokon, ezért nem nyertünk eddig, te rühes ukrán.

Milyen, "trükkös" vagy, "kis endre farkas recskaboj"... most nem 5 percen belül reagáltál, hanem kivártad a 10 percet, hogy ne tűnjön úgy, mintha megint itt lógnál 0-24-ben.
Ennyire unalmas az a "tengerpart" meg az ún. "csajod"?
Aug 20, 2020 16:31:20

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Aug 20, 2020 16:32:12
Válasz
(2)
-
Nagyon kérem, ha valaki tényleg oda tud hatni Bori kezelőorvosára, vagy a szüleire, akkor tegye meg minél hamarabb, mert kezd unalmas lenni ez a hiszti.

Ja, és kérem a skizofrén tartalom törlését.

Ezernyi szaros adatvédelmi szabályt vezettek már be az EU miatt az egészségügyi informatikai rendszerekben is, nem olyan gyors és egyszerű az ilyesmi, mint akár 15-20 éve, amikor gyakorlatilag bármelyik orvos bármilyen adathoz hozzáférhetett.
De a kapcsolati hálók, egyetemi barátságok és a kölcsönös szivességek rendszere az orvosok közt fű alatt most is működik, úgyhogy türelem, nyugalom, a folyamat beindult, és célba fog érni.
Aug 20, 2020 16:32:12

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Aug 20, 2020 16:33:48
Válasz
(2)
Ha fizetsz érte, elárulom mi mennyire unalmas, de sajnos ruppótlan hulladék vagy, kisrühes, így nem fogod megtudni. Majd szóljál ha lesz pénzed.
Aug 20, 2020 16:33:48

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Aug 20, 2020 16:43:01
Válasz
(2)
Hol vannak a videók a színészi produkciódról, kisrühes? Még mindig csak a fejedben létezik a tehetséged?
Aug 20, 2020 16:43:01

Szerző: nagy vilma Aug 20, 2020 16:51:50
Válasz
(-3)
Egyébként ha lesz majd valamilyen rendszerváltás, benneteket ballibeket Orbánnal együtt kellesz majd fellógatni, mert a ti bűnötök, hogy rátelepedett az országra és normális ellenzék híján nem lehet őt leváltani.
Lehet itt "oroszhekkerezni", de csak az agyhalott olvasóitok számára nem egyértelmű, ohgy nem az oroszhekkerek miatt nyer folyton Orbán, Lukasenko, Putyin stb., hanem miattatok, ballibek miatt.
Aug 20, 2020 16:51:50

Szerző: - Aug 20, 2020 17:02:12
Válasz
(3)
nagy vilma
Egyébként ha lesz majd valamilyen rendszerváltás, benneteket ballibeket Orbánnal együtt kellesz majd fellógatni, mert a ti bűnötök, hogy rátelepedett az országra és normális ellenzék híján nem lehet őt leváltani.
Lehet itt "oroszhekkerezni", de csak az agyhalott olvasóitok számára nem egyértelmű, ohgy nem az oroszhekkerek miatt nyer folyton Orbán, Lukasenko, Putyin stb., hanem miattatok, ballibek miatt.
boriska, takarodj már jó kurva anyádat dübbenteni és ne itt őrjöng, mert rohadtul unjuk!
Aug 20, 2020 17:02:12

Szerző: Archer Dark Aug 20, 2020 17:03:11
Válasz
(3)
nagy vilma

Miért beszélsz folyamatosan külpolitikai dolgokról?!
Ki nem szarja le a Lukasenkót! Arról beszélj inkább (ha már szerinted a magánéleted csak rád tartozik) hogy annak idején miért éreztél késztetést arra, hogy idegyere és védd a védhetetlent, azaz a Gaygyást?
Veritas Omnia Vincit
Aug 20, 2020 17:03:11

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Aug 20, 2020 17:11:12
Válasz
(8)
Archer Dark
Miért beszélsz folyamatosan külpolitikai dolgokról?!
Ki nem szarja le a Lukasenkót! Arról beszélj inkább (ha már szerinted a magánéleted csak rád tartozik) hogy annak idején miért éreztél késztetést arra, hogy idegyere és védd a védhetetlent, azaz a Gaygyást?

A 23 centis csoda miatt, azt akarta torokra venni az ukrán buzikurva. Evidenciákat.
Aug 20, 2020 17:11:12

Szerző: Herbáldübbentő Hapcilaci Aug 20, 2020 17:54:03
Válasz
(4)
Lackó ezt meg kéne beszélnetek a Maunika sóban! Te, Sodi, Roland és a többiek. Az lenne a téma, hogy Mónika, azért nincs merevedésem, mert buzi vagyok?
Verekedhetnétek is.
Aug 20, 2020 17:54:03

Szerző: Ételfutár Aug 20, 2020 18:07:35
Válasz
(5)
Elképzeltem hogy borika kinyomtatja az egész fórumot és mutogatja a gyárban az alkesz józsibácsiknak, a gyúrós csöpiknek meg a cigányoknak hogy őt hogy csicskítják az interneten és vinnyogva röhögök.

Áruld már el miért nem szereted a kérdéseket?
Miért vagy negyven évesen szűz?
Szereted a gyártósori munkát ha ennyire harcos bolsevik munkásöntudatod nőtt?
Ha nem miért nem? Nem szereted hogy még bent is egy utolsó csicska vagy akit kicinkelnek a cigányok meg a vén prolik?
Miért nem váltasz munkát ha nem szereted? Van ennek valami komoly indoka?
Miért nem költözöl el ha a szüleid utálnak és már szóba se akarnak veled állni?
Miért vagy szűz? Köze van ennek a buziságodhoz?
Aug 20, 2020 18:07:35

Szerző: Dr Orbán Viktor Aug 20, 2020 18:24:37
Válasz
(1)
nagy vilma

Anyádat fogjuk fellógatni elsőnek. Engem ne keverj bele a kaszablokkába rabszolga!
Aug 20, 2020 18:24:37

Szerző: Buffalo Bori Aug 20, 2020 18:27:01
Válasz
(3)
Nagyon szexi vagyok, én megbasznám magamat.
De nők egy ujjal sem érhetnek hozzám, ők nem érdemelnek meg!
Aug 20, 2020 18:27:01

Szerző: Buffalo Bori Aug 20, 2020 18:54:57
Válasz
(4)
Végre szereztem aloe verás ragtapaszt, amitől nem lesz bibis a kukim, ha hátraragasztom a nagyestélyi alatt!
Aug 20, 2020 18:54:57

Szerző: Sebész Sanyi Aug 20, 2020 19:31:11
Válasz
(2)
Buffalo Bori
Végre szereztem aloe verás ragtapaszt, amitől nem lesz bibis a kukim, ha hátraragasztom a nagyestélyi alatt!

Ha annyira nem tetszik, vágd le!
Aug 20, 2020 19:31:11
« 6344 6345 6346 6347 6348 6349 6350 6351 6352 6353 »
1733422 komment.

104 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™