« 6342 6343 6344 6345 6346 6347 6348 6349 6350 6351 »
1733433 komment.

Szerző: Kaleta Epstein Farkas Aug 17, 2020 17:33:25
Válasz
(1)
Sódi mógyad mek hól lagsz mít dólkoszól me pújkájj csadórna padkányképp me hazúdozáll. Fiszeted e a Tarkó bangnak a milijóss tartószásódatt! El szortáll sók milijótt kűtyűre játégra kétt keszes veretéssre őtveneszres hallra a szályba. Ít asz ídeje hógy mek fízezsd az árátt az íngyem éléssnek!
Aug 17, 2020 17:33:25

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 18:18:51
Válasz
(2)
Schwezoff Dávid
maga mondta: Tragédia Van.

De az nála annyit jelent, hogy elhagyta valamijét.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 17, 2020 18:18:51

Szerző: - Aug 17, 2020 18:38:57
Válasz
(2)
Népszerűtlen feltételezés
Sodit nem rúgták ki, hómofiszban veri a pöcsét, Szeptemberben megy vissza Berlinbe az Ogréhoz aki szintén nem rúgta ki.

Az Ogre 100%, hogy kirúgta, egyszerűen nincs más magyarázat rá, hogy miért hozta volna el a könyveitől kezdve az ugrálóbotján át a kormányáig mindenét, ráadásul két fordulóval, és akkor nem beszéltünk arról, hogy az Ogre az utolsó hetekben gyakorlatilag háborút viselt sodika ellen.

A melója kapcsán teljesen jogos a népszerűtlen felvetésed. Semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy kirúgták volna a "Tragédián", és az azóta tartó kussoláson kívül, amiket azért máshogy is lehet magyarázni azon kívül, hogy nyilván kirúgták.

Szerintem kirúgták, mert az utolsó streamjeiben volt néhány fura megszólalása, amit hintelésként is lehet értelmezni, de az is lehet, hogy teljesen félremagyarázom a történteket.

Aug 17, 2020 18:38:57

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 17, 2020 18:49:28
Válasz
(0)
Meddig tart a szabadsága? Mert utána hamar ki fog derülni az igazság.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 17, 2020 18:49:28

Szerző: Kisegítős Snecológus (Snecológus-pontszám: 4207x2) Aug 17, 2020 19:00:08
Válasz
(0)
Az ukrán biorobot végre megdübbent innen? V valamelyik profnál jár kaszablokkázni? Esetleg elvitt egy igazi MILF-et a kajÁRDÁba?
Hetyetye
Aug 17, 2020 19:00:08

Szerző: - Aug 17, 2020 19:01:40
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Meddig tart a szabadsága? Mert utána hamar ki fog derülni az igazság.

Augusztus 3-tól kellene dolgoznia. Az utolsó hír pár nappal Linzbe költözése után az volt, hogy megpróbálja kilobbizni, hogy otthonról is dolgozhasson Augusztus 3-tól (ő végig Augusztus 1-et mondott, ami szombati nap), de még nem hozta fel a témát a főnökének.
Aug 17, 2020 19:01:40

Szerző: Kaleta Epstein Farkas Aug 17, 2020 19:31:02
Válasz
(10)

Elmondom, hogy van ez. Aki Cuki Áronra, meg Gay Boys Tubera veri a faszát, az ABERRÁLT BUZI.
Aug 17, 2020 19:31:02

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 19:32:55
Válasz
(4)
pedósneci, ha nagyon zavar, takard ki a zászlót egy fehér téglalappal, ahogy a meztelen gyerekekkel is tetted. iparági standard, Hahó!
Aug 17, 2020 19:32:55

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 20:34:46
Válasz
(2)
sneci az épeszű ember, muhaha. gyakorlatilag a legbutább ember a világon akit ismerek.

Farkas Endre Kiss
1 ó. ·

NAGYON vicces, hogy folymatosan kapom több irányból is az olyan visszajelzéseket, hogy ne relativizáljam a koronavírust, mert csak veszélynek teszem ki magam, például letiltják a Facebook fiókomat, miközben Európában egyre több helyen ébrednek az épeszű emberek, és indítják el sokezres tüntetésekkel az ellenállást.
Aug 17, 2020 20:34:46

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Aug 17, 2020 20:45:16
Válasz
(5)
Az a baj, hogy a gnóm tömegközlekedik, és ha elkapja, akkor ő betegen is bejár a melócsába. Tehát a retardációjával sajnos nem csak magának árt, hanem a közösségnek is, amiben él.
Pont leszarná mindenki hogy meghal, ha nem sodorna ezzel potenciálisan másokat is veszélybe.

Ha autót vezetne, akkor ez nem lenne gond, mert már évekkel ezelőtt meghalt volna egy autóbalesetben.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Aug 17, 2020 20:45:16

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 17, 2020 20:47:42
Válasz
(1)
Kis szerencsével a Barátait fertőzi meg, azoknak meg a herbálkárosult tüdejük pont annyira fogja kibírni a vírust, mint a kehes korcsé. Szóval egy csapásra mind ki fog purcanni. Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 17, 2020 20:47:42

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 20:47:50
Válasz
(2)
bárcsak az lenne, hogy ez a sok buta ember, az "épeszű ellenállók", tartanának maszk nélkül egy hatalmas covid bulit, aztán egy nagy részüket elvinné a vírus, vagy legalábbis valami maradandó károsodással jönnének ki belőle, több hónapnyi szenvedés után. és természetesen a buli részese lenne sneci, malacz, kisrühes.
Aug 17, 2020 20:47:50

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Aug 17, 2020 20:57:13
Válasz
(2)
Csak azt nem értem mi ellen állnak ezek a hőbörgő kismajmok.Egy vírus pont ötté szarja hogy ők mit szeretnének.
Aug 17, 2020 20:57:13

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 21:06:33
Válasz
(4)
kripli figyelő
Csak azt nem értem mi ellen állnak ezek a hőbörgő kismajmok.Egy vírus pont ötté szarja hogy ők mit szeretnének.

a korlátozások ellen. kellenének ilyen szigetek. elkülöníteni a járványügyi szabályokat betartókat, és az ellenálló retardokat, fejenként ugyanannyi kórházi ággyal. aztán legyenek ott maszk nélkül millióan együtt zárt helyen, éljék az életüket minden korlátozás nélkül. fél év, és a vírus lerendezné a helyzetet. dr. gödény döntené el, hogy kit vegyenek le a lélegeztető gépről. nézném egész nap a streamet.
Aug 17, 2020 21:06:33

Szerző: M.Ország rémálma Aug 17, 2020 21:07:55
Válasz
(1)
Sneci! Legközelebb már csak akkor fogsz majd ide írni, amikor free wifit találsz az utcán? Mi az elképzelés? Szépen lenavigálod magad az aljáig, aztán jelentkezel, hogy minden fasza? Tudjuk, hogy vissza fogsz jönni, a kérdés csak az, hogy mikor... A te olvasatodban a gonosz tjollok most nyerésre állnak, mert szarban vagy, de igazából te állsz vesztésre magaddal szemben, pláne, ha hagyod, hogy ezek a semmirekellő herbálosok csicskáztassanak...
Aug 17, 2020 21:07:55

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 21:09:42
Válasz
(2)
egyébként adjatok hálát az vonzás törvényének, hogy nem itt fossa a pedofil szünet nélkül a covid relativizáló faszságait. néhányan már indulnának linz környékére, hogy agyonverjék.
Aug 17, 2020 21:09:42

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Aug 17, 2020 21:20:50
Válasz
(4)
Hahó
a korlátozások ellen. kellenének ilyen szigetek. elkülöníteni a járványügyi szabályokat betartókat, és az ellenálló retardokat, fejenként ugyanannyi kórházi ággyal. aztán legyenek ott maszk nélkül millióan együtt zárt helyen, éljék az életüket minden korlátozás nélkül. fél év, és a vírus lerendezné a helyzetet. dr. gödény döntené el, hogy kit vegyenek le a lélegeztető gépről. nézném egész nap a streamet.
Egy éve még azért hőbörögtek mert a cégek meg a hatalom lefölözik a világot meg a környezetet,na meg az alapjövedelemet vezessék be,de most meg alig várják hogy kinyisson a zsidó multi és visszaálljon a kapitalista habzsolás.
Aug 17, 2020 21:20:50

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 21:49:51
Válasz
(3)
sneci, beperelnéd dr. gödényt, amikor levenne a lélegeztetőgépről, és inkább törpspának/kisrühesnek/deficásnak adná?

tök vicces lenne nézni a streamet, ahogy alig kaptok levegőt, és annak tudatában küzdenétek, hogy akinek nem jut gép, az meghal. és közben gödény is elkapná tőletek a fertőzést.

életed (halálod) streamje lenne. ez tényleg foshná.
Aug 17, 2020 21:49:51

Szerző: Palvin Barbara Aug 17, 2020 21:51:59
Válasz
(4)
Kisborost ne is keressétek, én vittem el vacsorázni. Utána még incselkedtünk, kergetőztünk a parkban. Alig várom az estét, hogy hazavihessem, megmutatni neki a kozmetikai szereimet. Fej- és fülzsíroldók,körömgomba- és hüvelygomba ellenes krémek, a legtermészetesebb rózsa-szirom kivonatból kölni ;)). Jajj, úgy várom, izgolok hogy mi lesz ! Eddig normális volt a gyerek , csak magyarázott valami trollol, és hogy lesz vele valami kasza. vagy talán meg akart hívni Casablancába, csa túl izgult ? Hűűű de izgi ;))
Aug 17, 2020 21:51:59

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 17, 2020 22:17:31
Válasz
(0)
Doktor Görény lenne élet-halál ura miközben a retardok a lélegeztetőgépért küzdenek. Kiváló apokalipszisfilm-forgatókönyv, Kisboros is mehetne statisztának.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 17, 2020 22:17:31

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 17, 2020 22:23:17
Válasz
(0)
Hahó
sneci az épeszű ember, muhaha. gyakorlatilag a legbutább ember a világon akit ismerek.

Farkas Endre Kiss
1 ó. ·

NAGYON vicces, hogy folymatosan kapom több irányból is az olyan visszajelzéseket, hogy ne relativizáljam a koronavírust, mert csak veszélynek teszem ki magam, például letiltják a Facebook fiókomat, miközben Európában egyre több helyen ébrednek az épeszű emberek, és indítják el sokezres tüntetésekkel az ellenállást.
nyomjad, endike, ne hallgass senkire! anyádhoz most küldtünk egy vírusos postást, majd kérdezd meg, hogy viseli a fertőzést! jó lenne ha te is meglátogatnád az öreglányt!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 17, 2020 22:23:17

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 17, 2020 22:25:30
Válasz
(3)
Hiénaverő
Doktor Görény lenne élet-halál ura miközben a retardok a lélegeztetőgépért küzdenek. Kiváló apokalipszisfilm-forgatókönyv, Kisboros is mehetne statisztának.

Helyszínnek javasolnék egy börtönkórházat. Az ilyen Dr. Görény-féle szarháziaknak ott kéne szolgálatot teljesíteniük társadalmi munkában. Tudom, hogy gyógyszerész a köcsög, nem orvos, de ha már annak képzeli magát, akkor kezelgethetné a Rolinda-féle sittesek szétkúrt, bevérzett seggét ingyen, napi 8 órában.
Aug 17, 2020 22:25:30

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Aug 17, 2020 22:32:46
Válasz
(3)
Lehet mégiscsak kár volt a gyógyszerészeknek megadni a doktori címet ha ilyenekre használják egyesek.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Aug 17, 2020 22:32:46

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 22:33:11
Válasz
(3)
Farkas Endre Kiss
1 n. ·
A MEGOLDÁS: Ingyenessé, de NEM KÖTELELZŐVÉ tenni az oltást, és MINDEN korlátozást feloldani. Onnantól mindenki saját maga DÖNT.

Eszter Fórizs
Sodi te egyre korlatoltabb vagy.
· 21 ó.

Farkas Endre Kiss
Eszter Fórizs: Korlátoltság, ha mindenki saját maga dönthet?

Eszter Fórizs
Bakk Albert
Nem fogom magam beoltatni. Az ingyeneseg es a nem kotelezoseg osszehozasa egy mondatban az ami kiakasztott. On Albert szinten nagyon korlatolt
Rosszabb mint a Sodi. Mert rosszindulatu is.
· 12 ó.

Farkas Endre Kiss
Eszter Fórizs: Én sem fogom, de a lényeg, hogy legyen egy ilyen döntés, hogy ha valaki akarja Bill Gates mérgét az ereibe, az megkaphassa, az összes többi embert pedig hagyják végre békén.
· 12 ó.
Aug 17, 2020 22:33:11

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 22:34:49
Válasz
(6)
bill gates mérgét? dehát nektek retardoknak ott van putyin atyuska mérge. már a lányát is beoltatta vele, tehát az biztos nem lehet rossz.:)
Aug 17, 2020 22:34:49

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 17, 2020 22:36:19
Válasz
(3)
Hahó
Farkas Endre Kiss
1 n. ·
A MEGOLDÁS: Ingyenessé, de NEM KÖTELELZŐVÉ tenni az oltást, és MINDEN korlátozást feloldani. Onnantól mindenki saját maga DÖNT.

Eszter Fórizs
Sodi te egyre korlatoltabb vagy.
· 21 ó.

Farkas Endre Kiss
Eszter Fórizs: Korlátoltság, ha mindenki saját maga dönthet?

Eszter Fórizs
Bakk Albert
Nem fogom magam beoltatni. Az ingyeneseg es a nem kotelezoseg osszehozasa egy mondatban az ami kiakasztott. On Albert szinten nagyon korlatolt
Rosszabb mint a Sodi. Mert rosszindulatu is.
· 12 ó.

Farkas Endre Kiss
Eszter Fórizs: Én sem fogom, de a lényeg, hogy legyen egy ilyen döntés, hogy ha valaki akarja Bill Gates mérgét az ereibe, az megkaphassa, az összes többi embert pedig hagyják végre békén.
· 12 ó.

Ebben az egészben az az igazán ijesztő, hogy ezek az emberek közöttünk élnek. Olyan brutális, sívó sötétség van a fejében ennek a púpos korcsnak is, hogy az már abszolút magabiztossá teszi. Egész egyszerűen túl hülye ahhoz, hogy felfogja, hogy mennyire nem ért hozzá.
Aug 17, 2020 22:36:19

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 22:49:26
Válasz
(6)
444.hu/2020/08/17/ujraindulnak-az-oceanjarok-es-ebbol-meg-baj-lehet

egy ilyenre kéne sneciéket feltenni. ingyen nyaralás, juhúúú. egy szuperfertőzőt beengedni hozzájuk, aztán nem engedni sehol kikötni őket. 5000 retardra 5 lélegeztetőgép, aztán küzdjenek. doktor gödény lenne a hajóorvos, de maszkot ő sem kapna. bekamerázni a hajót, fél évig menne a fizetős stream. foshná. és ezzel még karak is egyetért.
Aug 17, 2020 22:49:26

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 17, 2020 22:55:53
Válasz
(3)
snecit nem csak az ingyen nyaralással (és korlátlan gigabites nettel, nyolc tartalék nettel) csábítanánk a covid hajóra, hanem nyunyókákkal, fehér téglalapok nélkül.
Aug 17, 2020 22:55:53

Szerző: elsőgenerációs proli Aug 17, 2020 23:04:40
Válasz
(5)
mennyire vicces már, hogy földbuta és önző férgek mint sneci, fórizs vagy bori egyszerűen képtelenek értelmezni ha egy tehetséges ember (Bill Gates) másokon akar segíteni. mivel ők csak magukra tudnak gondolni, így bármi önzetlen cselekedet náluk csak háttérhatalmi-szabadkőműves összeesküvés lehet
Aug 17, 2020 23:04:40

Szerző: Ételfutár Aug 18, 2020 00:13:33
Válasz
(5)
nagy vilma
A legviccesebb, hogy ez 100%-ban pont rátok igaz...
Firkászként melósoktól tarháltok.
Vállalkozóként fideszes segget nyaltok.
Tehetségtelen, semmirekellő művészként pedig egymást futtatjátok újságjaitokban és Soros-adományon éltek.
A masnizott cv-itekkel itt-ott elvagytok és kaptok némi pénzt egy darabig, amíg nem csináltok kárt vagy derül ki, hogy nem tudjátok csinálni, ami rátok lett bízva.
Satöbbi.
Ezen felül itt basszátok a rezet már 10 éve napi 24 órában.
Ez a fórum az ország szemetének a gyűjtöhelye.

1.Nem mindenki "művész" meg "firkász" aki a nyomorult kretén fajtádat lenézi. Mezőgazdasággal foglalkozom, persze nem traktoros-kukoricacímerező vonalon hanem inkább a biokémiát szeretem. Vállalkozó stimmel de...

2.Nem igazán szorulok rá "fideszes seggeket nyalni" lévén 13 éve párttag vagyok, fogtam Orbánnal is kezet, magánrepülő egyelőre még nincs.
3. Szó szerint kibaszott bolsevik propagandát tolsz, még annak is valamin elborult, maoista fajtáját ami szerint a gyári munkás a jó, mindenki más burzsoá, firkász és zsidó.

4. Sorosról majd értekezünk ha elolvastad a könyveit is, van neki jócskán, aztán adok neked még egy pár tucat könyvet társadalomról, történelemről, politikáról. Ha ezek, az alapok megvannak akkor kíváncsi leszek a véleményedre. Egy sor mellől hőzöngő proliéra, aki ilyen Hörpintőben hadonászó Józsibácsi stílusban ad elő végtelenségig lebutított szlogeneket, nem. Ez amúgy ilyen pavlovi reflex nálad? Valamit nem értesz akkor soros firkász zsidó?

5. Külpolitikáról meg aztán kurvára nem, ne is röhögtess, neked már tiszafaszomvár közigazgatási határán túl hunyorgó vaksi szemmel kitekinteni külpolitika. Tényleg, mikor jártál utoljára valahol a Jabilon kívül?

Ezt mind csak azért mondom neked boriska hogy értékeld mennyire utálnak téged azon az oldalon is amihez tartozni akarsz, akikkel közösködni szeretnél mert bizony elég messze esel attól a normalitástól amit, kedvelünk. Értékrendünkbe bizony nem fér bele hogy valaki úgy bánjon az anyjával mint te, hallanám hogy kiabálsz vele, leesne neked egy jókora pofon. Az sem fér bele hogy negyven évesen se feleséged, se gyereked nincs. Buzi vagy esetleg? Gond van a műszerrel? Mi oka lehet hogy egy "férfi"(esetedben idézőjel) nem vágyik női társaságra,nem vágyik házasságra, arra hogy továbbadjon valamit, hogy otthont teremtsen másoknak? Mi oka lehet hogy megelégszik azzal hogy a kisszobában gyűrögeti a túrós lompost? Szerinted a normális értékrendbe belefér az a henyeség amit mutatsz? Hol van a saját egzisztencia, a saját ház, a saját élet amit egy egészséges embernek önerőből ki kellett volna termelnie 40 éves korára? Másoknak kéne rád támaszkodnia ebben a korban, harmadik-negyedik gyerekedet várni, nem pedig a nyugdíjas szüleiden élősködni és a tökfőzeléküket zabálni. Miért gondolod hogy bármiféle erőfeszítás nélkül neked jár bármi is?

Legnagyobb poén az egészben hogy még mindid azokhoz csapódnál legszívesebben akik a legjobban megvetnek téged és torz, degenerált féregnek tartanak. Állítom hogy az itteni zsidók közül többen segítenének neked szívesen ha még kezdeni akarnál valamit a tyúkszaros életeddel és megpróbálnál kimozdulni a szarból, a sok baromság ellenére amit összehordtál, különösen ha még a flepnid is bemutatnád, mert egy valóban beteg embert senki sem üt olyan szívesen.

Vezesd le kérlek miért vagyok soroszsidó
Aug 18, 2020 00:13:33

Szerző: - Aug 18, 2020 00:29:47
Válasz
(0)
Ételfutár

hát mert hazudsz, fake news vagy

nem traktorod van, hanem kipád, és az index444-be írsz magyarellenes cikkeket igazából.
Aug 18, 2020 00:29:47

Szerző: Doktor Gödény Aug 18, 2020 07:02:52
Válasz
(3)
Akkor is nekem van igazam, mert szarrá vagyok gyúrva, sumer szakállat hordok és 40 centis faszom van!
Aug 18, 2020 07:02:52

Szerző: nagy vilma Aug 18, 2020 07:29:43
Válasz
(0)
Ételfutár
1.Nem mindenki "művész" meg "firkász" aki a nyomorult kretén fajtádat lenézi. Mezőgazdasággal foglalkozom, persze nem traktoros-kukoricacímerező vonalon hanem inkább a biokémiát szeretem. Vállalkozó stimmel de...

2.Nem igazán szorulok rá "fideszes seggeket nyalni" lévén 13 éve párttag vagyok, fogtam Orbánnal is kezet, magánrepülő egyelőre még nincs.
3. Szó szerint kibaszott bolsevik propagandát tolsz, még annak is valamin elborult, maoista fajtáját ami szerint a gyári munkás a jó, mindenki más burzsoá, firkász és zsidó.

4. Sorosról majd értekezünk ha elolvastad a könyveit is, van neki jócskán, aztán adok neked még egy pár tucat könyvet társadalomról, történelemről, politikáról. Ha ezek, az alapok megvannak akkor kíváncsi leszek a véleményedre. Egy sor mellől hőzöngő proliéra, aki ilyen Hörpintőben hadonászó Józsibácsi stílusban ad elő végtelenségig lebutított szlogeneket, nem. Ez amúgy ilyen pavlovi reflex nálad? Valamit nem értesz akkor soros firkász zsidó?

5. Külpolitikáról meg aztán kurvára nem, ne is röhögtess, neked már tiszafaszomvár közigazgatási határán túl hunyorgó vaksi szemmel kitekinteni külpolitika. Tényleg, mikor jártál utoljára valahol a Jabilon kívül?

Ezt mind csak azért mondom neked boriska hogy értékeld mennyire utálnak téged azon az oldalon is amihez tartozni akarsz, akikkel közösködni szeretnél mert bizony elég messze esel attól a normalitástól amit, kedvelünk. Értékrendünkbe bizony nem fér bele hogy valaki úgy bánjon az anyjával mint te, hallanám hogy kiabálsz vele, leesne neked egy jókora pofon. Az sem fér bele hogy negyven évesen se feleséged, se gyereked nincs. Buzi vagy esetleg? Gond van a műszerrel? Mi oka lehet hogy egy "férfi"(esetedben idézőjel) nem vágyik női társaságra,nem vágyik házasságra, arra hogy továbbadjon valamit, hogy otthont teremtsen másoknak? Mi oka lehet hogy megelégszik azzal hogy a kisszobában gyűrögeti a túrós lompost? Szerinted a normális értékrendbe belefér az a henyeség amit mutatsz? Hol van a saját egzisztencia, a saját ház, a saját élet amit egy egészséges embernek önerőből ki kellett volna termelnie 40 éves korára? Másoknak kéne rád támaszkodnia ebben a korban, harmadik-negyedik gyerekedet várni, nem pedig a nyugdíjas szüleiden élősködni és a tökfőzeléküket zabálni. Miért gondolod hogy bármiféle erőfeszítás nélkül neked jár bármi is?

Legnagyobb poén az egészben hogy még mindid azokhoz csapódnál legszívesebben akik a legjobban megvetnek téged és torz, degenerált féregnek tartanak. Állítom hogy az itteni zsidók közül többen segítenének neked szívesen ha még kezdeni akarnál valamit a tyúkszaros életeddel és megpróbálnál kimozdulni a szarból, a sok baromság ellenére amit összehordtál, különösen ha még a flepnid is bemutatnád, mert egy valóban beteg embert senki sem üt olyan szívesen.

Én nem akarok sehová és senkihez sem tartozni, Braunmüller.
Anyámról meg fogalmad sincs, mint ahogy az életemről sem.
Néha belebotlom egy-egy kommentedbe az Index.hu cikkei alatt... maradjunk annyiban, nem te vagy a legélesebb snecológus a fiókban. Gyakorlatilag saját véleményként böfögöd vissza, amit a féknyúzosok eléd hánynak.
Azt sem értem, miért gondolja minden elmebeteg, hogy ha vállalkozik, attól ő az élet császára.
Egy csomó lepukkant vállalkozót ismerek. Itt van például buzigolyó, aki maga is elismerte, hogy rendszerint nem tudja elvégezni a rá bízott feladatot és olyankor hetyetyézik a főnökújnak. Amellett, hogy önjelölt "művész"... lol. Óvodában rajzoltam úgy, ahogy ő most és amiből megélni próbál...

Aug 18, 2020 07:29:43

Szerző: törpspa Aug 18, 2020 07:45:05
Válasz
(2)
Jajj. Ne.
Könyörgöm halj már meg!
Aug 18, 2020 07:45:05

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 18, 2020 07:46:12
Válasz
(1)
Boros László, esetleg gondolkododtál-e azon, hogy valami hasznosabbal tölthetnéd munkanélküliként a jócskán megduzzadt szabadidődet?

Állítólag nem vagy annyira hülye, mint Sodi.

Például tanulhatnál valami hiányszakmát, vagy fejleszthetnéd az angoltudásod, elvégre az USA-ba készülsz...
Aug 18, 2020 07:46:12

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 07:59:53
Válasz
(3)
Borbálának nem megy a szövegértés, ráadásul úgytűnik betaláltak neki a fenti kommentekben szereplő tének, mert érdemi válasz helyett ismét zsindexezés és hetyetyézés van. Persze Kisboros megint sokkal okosabb, ügyesebb mint a trollok meg bárki más, csak tudnám hogy akkor miért nem a trollok robotolnak minimálbérért és dekkolnak a mamahotelban, és miért ő.

Illetve Braunmüller is készülhet a kaszablokkára, vagy legalábbis egy jóóó nagy extra oszlopra a trollexcelben.

Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 18, 2020 07:59:53

Szerző: nagy vilma Aug 18, 2020 08:03:43
Válasz
(-1)
Ha van valami, ami mindent elmond rólatok az ez a kép.
Tehát azok után, hogy Soros erőszakos csőcseléke boltokat fosztogatott, embereket ölt és random támadtak meg nekik nem tetsző személyeket az utcákon (mielőtt tagadnátok, tele a net erről készült videófelvételekkel, külön ajánlom azt, amelyiken halálra lincselnek vagy tízen egy boltost, mert az védeni merészelte a boltját a 444 "tünetőitől"), ezek után ha berontanak magánterületre, ahol a tulaj fegyverrel próbálja védeni birtokát, magát és családját, onnantól ha az fel mer szólalni politikai rendezvényen, akkor mindenki meg van bolondulva.

Nyomatékosan megkérem "démoncimbit", hogy takarítsa el Új Pétert és a szarját a gecibe.

Aug 18, 2020 08:03:43

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 08:04:57
Válasz
(2)
Kisboros válaszolj már egy dologra most trollkodástól függetlenül:

Mint látható, nem vagy elégedett a sorsoddal, de kérdezném: az elmúlt 14 évben mit tettél azért hogy ne így legyen? Etyetem után 8 évig otthon rohadtál. Majdnem egy évtizedig nem csináltál shemmit. Hogy a faszomba lehet egy évtizedig shemmit nem csinálni? Aztán a Jabilban robotolsz. Mondjuk most már van vagy 4 millád legalább, és mégis ott baszod az eget. De ha anyádék nem zavartak volna el, oda se mentél volna.

Mit tettél te magadért eddig az életben? Mert a trollexcel-gyártáson meg a vágyálmaid trollokra vetítésén kívül nem sokat hallottunk erről.

Az újságírózásod meg kecire szánalmas.
Aug 18, 2020 08:04:57

Szerző: M.Ország rémálma Aug 18, 2020 08:05:18
Válasz
(5)
nagy vilma
Néha belebotlom egy-egy kommentedbe az Index.hu cikkei alatt... maradjunk annyiban, nem te vagy a legélesebb snecológus a fiókban. Gyakorlatilag saját véleményként böfögöd vissza, amit a féknyúzosok eléd hánynak.
Azt sem értem, miért gondolja minden elmebeteg, hogy ha vállalkozik, attól ő az élet császára.
Egy csomó lepukkant vállalkozót ismerek. Itt van például buzigolyó, aki maga is elismerte, hogy rendszerint nem tudja elvégezni a rá bízott feladatot és olyankor hetyetyézik a főnökújnak. Amellett, hogy önjelölt "művész"... lol. Óvodában rajzoltam úgy, ahogy ő most és amiből megélni próbál...

:DDDD

Hogy a papúcsos Dőrppe áporodott hereszaggal töltött nyálbuborékja durranna szét a homlokodon, miután leszopta Sodit, te félkegyelmű megkeseredett emós.
Aug 18, 2020 08:05:18

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 08:07:41
Válasz
(1)
Bori kérlek világosíts fel honna kellene tájékozódnunk ami nem féknyúz! Ki vagyunk éhezve a valós hírekre, légyszi mutass rá mely oldalakról világosodhatunk meg és lehetünk olyan széleskörűen tájékozottak meg jólinformáltak mint te!
Aug 18, 2020 08:07:41

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 18, 2020 08:15:08
Válasz
(0)
Én feladtam.
Örökre befejeztem (voltmár), na szevasztok!
Aug 18, 2020 08:15:08

Szerző: nagy vilma Aug 18, 2020 08:16:33
Válasz
(-2)
Hiénaverő
Bori kérlek világosíts fel honna kellene tájékozódnunk ami nem féknyúz! Ki vagyunk éhezve a valós hírekre, légyszi mutass rá mely oldalakról világosodhatunk meg és lehetünk olyan széleskörűen tájékozottak meg jólinformáltak mint te!

Én nem tájékozódom sehonnan, mert nincs honnan tájékozódni. Ha érdekel valami, utánanézek.
De ha már említve lett... a 444-es szarszagú pöcegödör mitől kompetensebb koronavírus témában, mint például Doktor Gődény? Ezerszer értelmesebb arcok kommetelnek ezerszer értelmesebbet az oldalára, mint a 444-re a sok elmeháborodott
Bár úgy látom, a 444-en újabban Lukasenko lett az új koronavírus, miután utcára vonult a 0.00000001%, libbant értelmezésben, "a nép"...

Aug 18, 2020 08:16:33

Szerző: - Aug 18, 2020 08:17:27
Válasz
(1)
fórum.bori.org

Aug 18, 2020 08:17:27

Szerző: M.Ország rémálma Aug 18, 2020 08:19:21
Válasz
(2)
nagy vilma
Én nem tájékozódom sehonnan, mert nincs honnan tájékozódni. Ha érdekel valami, utánanézek.
De ha már említve lett... a 444-es szarszagú pöcegödör mitől kompetensebb koronavírus témában, mint például Doktor Gődény? Ezerszer értelmesebb arcok kommetelnek ezerszer értelmesebbet az oldalára, mint a 444-re a sok elmeháborodott
Bár úgy látom, a 444-en újabban Lukasenko lett az új koronavírus, miután utcára vonult a 0.00000001%, libbant értelmezésben, "a nép"...

Igen? Hogy nézel utána? Kimész Fehéroroszországba, hogy a saját szemeddel lásd, mi van ott? :) Miért állítod, hogy ilyen kis számban vonultak utcára? Ott voltál? Honnan tájékozódtál? Ez volt a kérdés.
Aug 18, 2020 08:19:21

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 08:20:28
Válasz
(6)
Bazmeg mindig elfelejtem hogy ezzel a faszkalappal nem lehet beszélni, csak a retardált paneljait fújja.

Mehet neki a faszerdő.
Aug 18, 2020 08:20:28

Szerző: Seo mester Aug 18, 2020 08:22:04
Válasz
(2)
nagy vilma

Bori, ott most a legrosszabb, szovjet időket idéző terror van. Egy diktátor tombol Európában Bori, aki veszélyt jelent a szabad világra.
Nem ír ki új választásokat, nen takarodik ek a hatalomról.
Széoen leírtad, hogy egy posztszovjet diktátornak tapsolsz.
Aug 18, 2020 08:22:04

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 08:24:48
Válasz
(1)
Utánanézel te faszkalap? Hol, a Tiszafaszvári Hírmondóban? Vagy a koronavírussal kapcsolatban hol nézel utána, virológussá képezted magad a kisszobában? Honna döntöd el mi az igazság, a Johns Hopkins kiadott tanulmányai vagy Doktor Görény írkálmányai? A kommentek alapján? Amikor olyan szellemóriások támogatják dr. Görényt mint Flódnis vagy maga a nagy Recskaboy?

Kurva idióta vagy, megérdemled hogy szopd a faszt egész életedben. Szopni is fogod.

0,0000001% libbant, ezek biztos azok akik nem értenek egyet Borbálával a nagy külpolitikai elemzővel.
Aug 18, 2020 08:24:48

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 08:26:45
Válasz
(1)
Remélem te is úgy gondolod hogy BillGeci az 5G-vel akarja elterjeszteni a vírust, hogy aztán a védőoltással bejuttatott chippel jól beprogramozzák a népeket a libzsidó világállam keretei közé.
Aug 18, 2020 08:26:45

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 08:27:42
Válasz
(1)
Te ugyanolyan ostoba vagy mint Recskaboy bazmeg.
Aug 18, 2020 08:27:42

Szerző: nagy vilma Aug 18, 2020 08:30:21
Válasz
(-1)
Seo mester
Bori, ott most a legrosszabb, szovjet időket idéző terror van. Egy diktátor tombol Európában Bori, aki veszélyt jelent a szabad világra.
Nem ír ki új választásokat, nen takarodik ek a hatalomról.
Széoen leírtad, hogy egy posztszovjet diktátornak tapsolsz.

Mindig ez a duma, mielőtt a Sorosok szétbombáznak egy országot, bevonulnak, aztán visznek mindent, ami mozdítható, az ország meg széthullik, az emberek elmenekülnek.

Orbánnal is annyi bajotok van csupán, hogy jelenleg ő meg a haverjai és nem a gazdáitok rabolják ki az országot.
Az én szempontomból, meg a többség szempontjából igazából teljesen mindegy, ki kormányoz, mert a ti szavaitokkal élve mindig "vesztesek" leszünk, mindig mi álljuk a számlát.
Aug 18, 2020 08:30:21

Szerző: Fuvolázó Kobold Aug 18, 2020 08:38:01
Válasz
(4)
nagy vilma
Az én szempontomból, meg a többség szempontjából igazából teljesen mindegy, ki kormányoz, mert a ti szavaitokkal élve mindig "vesztesek" leszünk, mindig mi álljuk a számlát.

Te pontosan mennyivel is szállsz be a rezsibe?
Melyik számlát fizeted a Jabilos bérből? A netes csomagot gondolom biztosan, ha már itt pattogsz egész nap.
Anyád helyett mikor vásároltál be egy hétre?
Az autót is te tankolod?

A kreatint amúgy miért szeded?
Aug 18, 2020 08:38:01

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Aug 18, 2020 08:42:22
Válasz
(3)
Milyen számlát állsz te kisruszki?Mégis mennyit ér szerinted a mindennapi tevékenységed?Mert amit "dolgozol" azt egy ázsiai munkás huszadannyiért ötször gyorsabban megcsinálja.A szbadidődben pedig lófaszt sem csinálsz.
Aug 18, 2020 08:42:22

Szerző: Seo mester Aug 18, 2020 08:43:59
Válasz
(1)
nagy vilma
Mindig ez a duma, mielőtt a Sorosok szétbombáznak egy országot, bevonulnak, aztán visznek mindent, ami mozdítható, az ország meg széthullik, az emberek elmenekülnek.

Orbánnal is annyi bajotok van csupán, hogy jelenleg ő meg a haverjai és nem a gazdáitok rabolják ki az országot.

Leplezhetted az elmenetegséged bármilyen fokú nihillizmusal, de egy mocskos retard maradsz.
Örömködsz, hogy máshol embereket ütnek egy diktátor pribékjei? Örömködsz, hogy az orvosok nem láthatják el a tüntetőket?

Hát persze, neked Lukasenko a fémyes páncélu vezér, aki szembenáll a nagy sarlós orrú cionista sárkányal.

Aug 18, 2020 08:43:59

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 08:46:52
Válasz
(2)
Borbála miért nem Lukasenko csodaországába akarsz disszertálni? Vagy Putyinisztánba? Te is a liberális cionzsidó Nyugatra készülsz, Németországba meg Amerikába hogy basznád meg.

Egy retardot se láttam még aki Keletre menekült volna a liberális terror előtt, mindnek Kanada, Usa, Berlin, Germany környéke meg Svájc jár a fejében.
Aug 18, 2020 08:46:52

Szerző: nagy vilma Aug 18, 2020 08:50:46
Válasz
(-1)
Hiénaverő
Borbála miért nem Lukasenko csodaországába akarsz disszertálni? Vagy Putyinisztánba? Te is a liberális cionzsidó Nyugatra készülsz, Németországba meg Amerikába hogy basznád meg.

Egy retardot se láttam még aki Keletre menekült volna a liberális terror előtt, mindnek Kanada, Usa, Berlin, Germany környéke meg Svájc jár a fejében.

Ugye erről beszélek már napok óta, hogy nem tudtok szöveget értelmezni.
Sehol nem írtam, hogy támogatom Lukasenkot.
Párhuzamba állítottam Orbánnal és hozzátettem, hogy a másik oldal sem jobb, így az én szempontomból teljesen mindegy, melyik van hatalmon.

Az meg milyen szánalmas, ahogy siratjátok itt a segín tüntetőket, akiket "vernek".
2006-ban, amikor a hazai ballib "Lukasenkója" ellen tüntettek és verték szét az embereket, annak persze örültetek...
Aug 18, 2020 08:50:46

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 08:58:44
Válasz
(4)
nagy vilma

Az meg milyen szánalmas, ahogy siratjátok itt a segín tüntetőket, akiket "vernek".
2006-ban, amikor a hazai ballib "Lukasenkója" ellen tüntettek és verték szét az embereket, annak persze örültetek...

Bori itt arról van szó, hogy szerinted gondolom jogos volt Gyurcsányféreg ellen tüntetni. De valamiért ha Orbi vagy Lukasenko ellen tüntetnek, az már csak 0.0000001% libbant, akik nem a többség, csak a Soros által megvezetettek. Tipikus retard kettősmérce, mert az eszedbe se jut, hogy tényleg nem tetszik az illető mocsok politikusok szemétkedése a népnek.

De mindegy is, kár veled vitázni, sötét vagy mint egy letakart bánya.
Aug 18, 2020 08:58:44

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 09:04:25
Válasz
(5)
Miért nagy vilma néven írkálsz? Buzi vagy?
Aug 18, 2020 09:04:25

Szerző: leendő devizás haver Aug 18, 2020 09:11:11
Válasz
(9)
Hahó Trollégák!

Ne felejtsétek el szorgalmas méhekként újra meg újra reportolni a Gyagyás vírus és maszktagadó, közösségi elveket sértő facebook posztjait. Az egyetlen kommunikációs csatornája a facebook fala, ha azt is elvesszük tőle az csak jó lehet :)))

Egy pedofil buzi ne magyarázzon a vírusról, egy pedofil buzi kussoljon a cigányfasz-szagú kisszobában.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Aug 18, 2020 09:11:11

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Aug 18, 2020 09:22:09
Válasz
(1)
Hiénaverő
Utánanézel te faszkalap? Hol, a Tiszafaszvári Hírmondóban? Vagy a koronavírussal kapcsolatban hol nézel utána, virológussá képezted magad a kisszobában? Honna döntöd el mi az igazság, a Johns Hopkins kiadott tanulmányai vagy Doktor Görény írkálmányai? A kommentek alapján? Amikor olyan szellemóriások támogatják dr. Görényt mint Flódnis vagy maga a nagy Recskaboy?

Kurva idióta vagy, megérdemled hogy szopd a faszt egész életedben. Szopni is fogod.

0,0000001% libbant, ezek biztos azok akik nem értenek egyet Borbálával a nagy külpolitikai elemzővel.

Nem tudom melyik jelenet lehet undorítóbb, amikor Eszter bácsi, vagy amikor Endre bácsi rángatja a pitont a monitor elött az izmos, neandervölgyi alfahím youtube-os okoskodásaira.
🕎Endigame🕎
Aug 18, 2020 09:22:09

Szerző: - Aug 18, 2020 09:33:15
Válasz
(4)
Kisukrán,ha már mindenáron idefosod a retard gondolataidat és ilyen mély elemzéseket folytatsz akkor válaszolhatnál igazán fontos kérdésekre is.Például leszopnád e görényt ha megengedné hogy vendégszerepelj a flokkjában és ezzel megindíthatná a színész celeb karrieredet.
Aug 18, 2020 09:33:15

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 18, 2020 09:35:47
Válasz
(4)
nagy vilma

lolbazmeg, hiszen te nyavalyogsz itt mindig az életedről, hogy jaj, nem fizetik ki a bérpótlékot, jaj, munkanap áthelyezés, jaj, drága a sütemény a kajárdában, jaj, a főnök úr, jaj, apám odaáll a kocsi elé ha megyek valahova, jaj, anyám nem enged ausztriába, jaj, apám veszélyesnek tartja a kajakot, jaj, anyámék miatt nem tudok otthonról elköltözni, jaj, nem tudtam elvállalni a statiszta feladatot mert drága a szállás pesten. stb. stb. stb.

ezeket te vonyítod itt nekünk, onnan tudunk róla. a kibaszott panaszkodás jön tőled csak, hogy mi minden szar az életedben, és ki mindenki tehet a te szar életedről, és ők milyen szemetek, de bezzeg te, te mindennek is a mintaképe vagy, mindenhez értesz, tökéletes vagy. csak ha közelebbről megnézzük, akkor egy kurva nagy balfasz vagy.
Aug 18, 2020 09:35:47

Szerző: Dr Görény Aug 18, 2020 09:39:07
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
Helyszínnek javasolnék egy börtönkórházat. Az ilyen Dr. Görény-féle szarháziaknak ott kéne szolgálatot teljesíteniük társadalmi munkában. Tudom, hogy gyógyszerész a köcsög, nem orvos, de ha már annak képzeli magát, akkor kezelgethetné a Rolinda-féle sittesek szétkúrt, bevérzett seggét ingyen, napi 8 órában.

A faszommal szívesen kezelgetném *kacsint*
Aug 18, 2020 09:39:07

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 18, 2020 09:40:02
Válasz
(3)
amúgy ki a legélesebb snecológus a fiókban? rajta, állítsd fel a troll toplistát!

érdekes egyébként, hogy más művészetét, munkáját milyen bátran fikázod, de amikor a te művészetedről van szó, akkor olyan szégyellős vagy. gondolok itt arra, hogy tehetséges színésznek tartod magad, de nem vagy hajlandó megmutatni egyetlen produkciódat sem.

Aug 18, 2020 09:40:02

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 18, 2020 09:45:12
Válasz
(3)
évekig itt figyelemkurvul az életével, elsírja nekünk a szerelmi csalódását eszmeraldával, mesél az anyja dübbenéseiről, aztán pedig kijelenti, hogy "anyámról meg fogalmad sincs, mint ahogy az életemről sem."

miért hazudsz folyamatosan, ukrán?
Aug 18, 2020 09:45:12

Szerző: Néző Aug 18, 2020 10:00:51
Válasz
(-1)
Fasznak beszelgettek Zsirral? De komolyan. Rakas szar a forum napok ota mert itt tartjatok ezt az idiotat.
Aug 18, 2020 10:00:51

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 10:02:37
Válasz
(2)
Néző
Fasznak beszelgettek Zsirral? De komolyan. Rakas szar a forum napok ota mert itt tartjatok ezt az idiotat.

Ha unod, pörgesd át. Vagy nyugodtan tolhatod a retardkontentet te is, szemlézheted a Púpfalat, írhatsz hogyvoltot a röfi újabb önfelszopó csideójáról stb...
Aug 18, 2020 10:02:37

Szerző: jabilos szalagmeló munkab Aug 18, 2020 10:02:38
Válasz
(0)
nagy vilma
mert a ti szavaitokkal élve mindig "vesztesek" leszünk, mindig mi álljuk a számlát.

*köhint*
Aug 18, 2020 10:02:38

Szerző: Ételfutár Aug 18, 2020 10:08:54
Válasz
(4)
nagy vilma

Látom leszaladt az értékelési tartományból hogy bizony a jobboldalon is jócskán utálják az olyan szaréletű kreténeket mint te. Hiába makogsz, féknyúzozol, indexzsidózol, meg próbálsz folyamatosan okoskodni politikáról, egy komolyanvehetetlen hőzöngő bohóc maradsz.

Anyádról nincs fogalmunk meg az életedről sem?

Nem te dicsekedtél vele hogy nem álsz szóba vele?
Nem anyádék kisszobájában laksz?
Nem gyártósori betanított makimajom vagy?
Nem vagy szűz akinek soha nem volt dolga nővel?

Tételesen sorold ezek közül az állítások közül melyik nem igaz, mert a heves röfögésből érzem hogy eléggé betalált hogy trolléga még válogathat is a feladatok között, jobban rajzolnak nálad, sokkal jobban keresnek nálad a "vállalkozók" miközben téged a főnökúr csicskáztat. Vagy talán meg vagy elégedve a munkáddat?
Aug 18, 2020 10:08:54

Szerző: trendbeli garázdaság Aug 18, 2020 10:32:31
Válasz
(2)
Bori ugyanolyan retard, mint Sodika. Nem válaszol a neki kellemetlen kérdésekre, csak fossa ugyanazokat az ostobaságokat vég nélkül. A konteós hülyeségeid helyett ezekre válaszolsz, kisbuzi!
Mennyit adsz bele havonta a rezsibe otthon?
Voltál már valaha nővel?
Van diliflepnid?
Mi a faszt csináltál a diplomázás után nyolc évig?
Elmegyógyintézetben voltál?
Miért nem lépsz már le végre Tiszafaszomról, ha annyira utálod?
Hol vannak a színészkedős videóid?
Aug 18, 2020 10:32:31

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Aug 18, 2020 10:46:07
Válasz
(2)
azért ahhoz kurva nagy retardnak kell lenni, hogy valaki színészkedni akar, sőt magát őstehetségnek tartja más színészekhez képest, de nincs egyetlen megnézhető produkciója sem, és úgy próbál kibújni ez alól, hogy harrison fordra hivatkozik, hogy annak sem volt.

kisukrán, készülj már fel egy színművészetis felvételire, aztán menj el, és méresd meg magad mennyire vagy tehetséges. most már kitakarították onnan a libsiket, nem ők fognak kiröhögni.
Aug 18, 2020 10:46:07

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 18, 2020 10:46:07
Válasz
(2)
nagy vilma

Bori, te mindenhez IS értesz, úgy látom. Miért nem grafikából élsz akkor? Miért a soron legózol a lumpen cigányokkal együtt? Miért nem masnizod be a CV-be, hogy grafikus vagy, és helyezkedsz el azzal valahol? Flepnis.
Aug 18, 2020 10:46:07

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 18, 2020 10:49:27
Válasz
(-2)
nagy vilma
Ha van valami, ami mindent elmond rólatok az ez a kép.
Tehát azok után, hogy Soros erőszakos csőcseléke boltokat fosztogatott, embereket ölt és random támadtak meg nekik nem tetsző személyeket az utcákon (mielőtt tagadnátok, tele a net erről készült videófelvételekkel, külön ajánlom azt, amelyiken halálra lincselnek vagy tízen egy boltost, mert az védeni merészelte a boltját a 444 "tünetőitől"), ezek után ha berontanak magánterületre, ahol a tulaj fegyverrel próbálja védeni birtokát, magát és családját, onnantól ha az fel mer szólalni politikai rendezvényen, akkor mindenki meg van bolondulva.

Nyomatékosan megkérem "démoncimbit", hogy takarítsa el Új Pétert és a szarját a gecibe.

Ezzel szemben a képen szereplő házaspár ellen rendőrségi eljárás folyik, mivel a házuk előtt az UTCÁN vonuló emberekre fogtak fegyvert, ami még Amerikában sem legális. Bori, ne legyél már ennyire retardált, kérlek. Kibaszott unalmas vagy.
Aug 18, 2020 10:49:27

Szerző: Vidnyánszki Aug 18, 2020 10:56:55
Válasz
(2)
Hahó
azért ahhoz kurva nagy retardnak kell lenni, hogy valaki színészkedni akar, sőt magát őstehetségnek tartja más színészekhez képest, de nincs egyetlen megnézhető produkciója sem, és úgy próbál kibújni ez alól, hogy harrison fordra hivatkozik, hogy annak sem volt.

kisukrán, készülj már fel egy színművészetis felvételire, aztán menj el, és méresd meg magad mennyire vagy tehetséges. most már kitakarították onnan a libsiket, nem ők fognak kiröhögni.

A kutyabaszó buzik sem férnek be a nemzethy értékrendbe, hahó!
Aug 18, 2020 10:56:55

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 18, 2020 11:22:06
Válasz
(5)
Nagyon uncsi ez az ukrán foshalom. Tudom, hogy uborkaszezon van, meg minden, de szerintem a napi 3 hozzászólás (+ éjjeli broni-session) is jobb annál, amit ez a szalagcsicska nyom. Ha már arra képtelen, hogy felkösse magát, ne legyen már ez a platformja arra, hogy az értéktelen, fölösleges életét itt élje. Ha nem szólunk hozzá, talán hamarabb megöli végre magát. Én mostantól nem válaszolok már neki, csak csendben szurkolok, hogy felvágja az ereit. Lehet, hogy be is vonzom, vagy szólok az én démoncimbimnek. Ti mit gondoltok erről trollégák?
Aug 18, 2020 11:22:06

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Aug 18, 2020 11:22:16
Válasz
(1)
Vidnyánszki
A kutyabaszó buzik sem férnek be a nemzethy értékrendbe, hahó!

Csak ido kerdese es lebukik egy olyan is
🕎Endigame🕎
Aug 18, 2020 11:22:16

Szerző: Hete Kisboros! Aug 18, 2020 11:24:41
Válasz
(0)
Baszd meg a kurva apádat, és szopd le a geci anyádat buzi szar kisboros!
Aug 18, 2020 11:24:41

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 18, 2020 11:35:06
Válasz
(2)
nyilvános faszkiverő
Nagyon uncsi ez az ukrán foshalom. Tudom, hogy uborkaszezon van, meg minden, de szerintem a napi 3 hozzászólás (+ éjjeli broni-session) is jobb annál, amit ez a szalagcsicska nyom. Ha már arra képtelen, hogy felkösse magát, ne legyen már ez a platformja arra, hogy az értéktelen, fölösleges életét itt élje. Ha nem szólunk hozzá, talán hamarabb megöli végre magát. Én mostantól nem válaszolok már neki, csak csendben szurkolok, hogy felvágja az ereit. Lehet, hogy be is vonzom, vagy szólok az én démoncimbimnek. Ti mit gondoltok erről trollégák?
lóval imádkozunk, ha vele akarunk kommunikálni. a magam részéről ignorálom, mert baromira fárasztó.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 18, 2020 11:35:06

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 18, 2020 11:51:10
Válasz
(2)
Mondjuk azért a kurva anyját a facebooknak is. Hetek óta folyamatosan jelentgetem Sneci koronás és genderes posztjait, és mindegyikre rendre az jön vissza, hogy nem ütközik semmilyen alapelvbe. Mi kell ahhoz, hogy végre megkaphassa a neki járó 30 napos bant ez a féreg? Levágott fejeket kell hozzá posztolni, vagy mi a fasz van már? Álhírterjesztés, áldozatokon rötyögés, niggerezés, buzizás, konteók terjesztése, koronatagadás, stb, egyik se ütközik az alapelvekbe. A nagy büdös lófaszt nem ütközik.
Aug 18, 2020 11:51:10

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 18, 2020 11:56:45
Válasz
(0)
na, meghalt sodi?????????1 napőos nyar sláson vótam

részeg vok mint az éállat
Aug 18, 2020 11:56:45

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 18, 2020 12:00:39
Válasz
(4)
Unalmas Bori az tény, de én mindig élvezem amikor egy retard nekiáll vergődni, hogy neki milyen rossz. :D
Aug 18, 2020 12:00:39

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 18, 2020 12:05:37
Válasz
(-1)
baszki, kiveri a frasgi a dzsivát, celtic))))))))

őld meg mind, az úr kiváűlasztja az övélit!!!!!!!!!!!!!
Aug 18, 2020 12:05:37

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 18, 2020 12:10:32
Válasz
(1)
anyám is támogatja a 444-t, in ngyen leszop mindenkit. sodi, téged nem.ha
Aug 18, 2020 12:10:32

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 18, 2020 12:17:52
Válasz
(-1)
Aug 18, 2020 12:17:52

Szerző: Kisboros Lacika Aug 18, 2020 12:23:34
Válasz
(8)
töppedt buzigolyók
Bori paranoid skizofrén, ez a magyarázat.

Ne haragudjatok rám, ne bántsatok. Csak az Élet Törvényét követem.
Nem dolgozom, nem is baszok.. :(((((
Aug 18, 2020 12:23:34

Szerző: zsíroldó Aug 18, 2020 13:20:08
Válasz
(7)
Lacika, ez már unalmas. Találj ki valami mást, mert már pótretardnak is szar vagy, ugyanazokat böfögöd vissza, amikbe mind bele lett törölve az orrod, mint ahogy Fórizs Úr beletölte Sodi orrát a nemi váladékába.

- Nem, nem vagyunk indexes, 444-es újságírók, se művészek, se marketingesek, meg miket böfögsz vissza. Én pl. mérnök vagyok.
- Te viszont a szalag mellett dolgozol, cigányokkal, egy buzi szűz incel vagy, tehát senkit sem minősíthetsz.
- Annak ellenére hogy minden lehetőséged meg lett volna hogy kitörj, és most is meglenne, de egy lusta, akaratgyenge retard vagy.
- Ezek százszor ezerszer le lettek írva, de ezekre nem reagálsz, nyilván kellemetlenek.
- Most is ahelyett hogy fejlődnél ugyanazokat a baromságokat böfögöd vissza.
- (p.s. tényleg, marhára értelmes arcok kommentelnek Dr. Gödényhez. Belenéztem a normális életes csoportjába, döbbenetes ott a sötétség. Te nagyon buta vagy Bori, ez ezerszer bebizonyosodott. Hiába az állítólagos sakksikerek, és csodás szereplés az infószakon, sajnos nagyon buta vagy, lehet Sodi szintje alatt is vagy, ami bravúros).
- Ceterum censeo: mehet Borinak a faszerdő. És szerintem ignoráljátok, mert már nem szórakoztató. ÉS MIÉRT NEM KERÜL VISZSA MÁR A SZÓCIKK, HAHÓ??
Aug 18, 2020 13:20:08

Szerző: megboldogult Buksi Aug 18, 2020 13:28:15
Válasz
(6)
Kisboros Lacika
Ne haragudjatok rám, ne bántsatok. Csak az Élet Törvényét követem.
Nem dolgozom, nem is baszok.. :(((((

Hát azért hetyetye...
Aug 18, 2020 13:28:15

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 18, 2020 13:39:54
Válasz
(-2)
Aug 18, 2020 13:39:54

Szerző: Kisegítős Snecológus (Snecológus-pontszám: 4207x2) Aug 18, 2020 13:39:59
Válasz
(4)
Vajon a rühes ukrán tudhat a havi rendszerességgel megtartott troll összejövetelekről? Tudod kisrühes ahol megebszéljük, hogy kit szervezzünk be a Jabilból és Tiszafaszomról a Sorosista szervezetünkbe. Ott megy igazán ám az ármánykodás. Bemutatásra kerülnek az új technikai vívmányok, mint pl az új lehallgatós zuhanyrózsa, a vitaminokba rejtett nyomkövető stb. Én a helyedven résen lennék, mert a következő nagy projekt anyád pénzelése lesz. Mivel Soros fizeti ezért a pénznek nincs gátja. Én a helyedben ezentúl mindig a hátam mögé néznék.....
Hetyetye
Aug 18, 2020 13:39:59

Szerző: Kisegítős Snecológus (Snecológus-pontszám: 4207x2) Aug 18, 2020 13:41:10
Válasz
(1)
Disznaj a porondon:

tibiatya.blogstar.hu/2020/08/18/hova-tunt-Sherlock Porks-/99081/?fbclid=IwAR190ymVdujteOwNx9IRh3PiNNK3ueRUNDkTMtfi952zP8RnVgn4gOyD22s

Hetyetye
Aug 18, 2020 13:41:10

Szerző: M.Ország rémálma Aug 18, 2020 13:48:04
Válasz
(4)
Kisegítős Snecológus
Vajon a rühes ukrán tudhat a havi rendszerességgel megtartott troll összejövetelekről? Tudod kisrühes ahol megebszéljük, hogy kit szervezzünk be a Jabilból és Tiszafaszomról a Sorosista szervezetünkbe. Ott megy igazán ám az ármánykodás. Bemutatásra kerülnek az új technikai vívmányok, mint pl az új lehallgatós zuhanyrózsa, a vitaminokba rejtett nyomkövető stb. Én a helyedven résen lennék, mert a következő nagy projekt anyád pénzelése lesz. Mivel Soros fizeti ezért a pénznek nincs gátja. Én a helyedben ezentúl mindig a hátam mögé néznék.....

A macska sem hiába tudja, hogy hogy kell bemenni a szobádba, kapott egy egész fasza kis chippet.
Aug 18, 2020 13:48:04

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 18, 2020 13:51:02
Válasz
(5)
Kisegítős Snecológus
Disznaj a porondon:

tibiatya.blogstar.hu/2020/08/18/hova-tunt-Sherlock Porks-/99081/?fbclid=IwAR190ymVdujteOwNx9IRh3PiNNK3ueRUNDkTMtfi952zP8RnVgn4gOyD22s

Ezt a malac írta saját magáról, és retard atya meg leközölte. Szánalmas.
Aug 18, 2020 13:51:02

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 18, 2020 13:51:12
Válasz
(2)
M.Ország rémálma
A macska sem hiába tudja, hogy hogy kell bemenni a szobádba, kapott egy egész fasza kis chippet.

Ezt ne már, a paranoiás debil még képes, és megöli azt a szerencsétlen állatot...
Aug 18, 2020 13:51:12

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 18, 2020 13:53:02
Válasz
(4)
Érdeklődő
Ezt ne már, a paranoiás debil még képes, és megöli azt a szerencsétlen állatot...

Az semmi, de utána meg is fogja baszni! Hetente beszélek az anyjával, ne tudd meg, miket mesélt...
Aug 18, 2020 13:53:02

Szerző: Kisegítős Snecológus (Snecológus-pontszám: 4207x2) Aug 18, 2020 13:55:42
Válasz
(2)
nyilvános faszkiverő
Az semmi, de utána meg is fogja baszni! Hetente beszélek az anyjával, ne tudd meg, miket mesélt...

Jól halad a Soros terv! (gonosz zsidó kacaj)
Hetyetye
Aug 18, 2020 13:55:42

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 18, 2020 14:01:48
Válasz
(2)
99%-ra adom, hogy a Tibiatya mögötti félretard régebben gurulka, de minimum gurulkaszimpatizáns volt. Mindenesetre egy rendkívül irritáló köcsög.
Aug 18, 2020 14:01:48

Szerző: trendbeli garázdaság Aug 18, 2020 14:11:27
Válasz
(6)
töppedt buzigolyók
99%-ra adom, hogy a Tibiatya mögötti félretard régebben gurulka, de minimum gurulkaszimpatizáns volt. Mindenesetre egy rendkívül irritáló köcsög.

Tibi atya több ember, nem egy. A gurulkáknál pár évvel idősebb, régebben jobbikos, hímsoviniszta, keménykedő idióták. A tokást és Puzsért is imádják, ahogy az összes retard.

Viszont hiába irritáló a malac önszopása az oldalukon, engem mégis örömmel tölt el. Mert azt jelenti, hogy a dagadék 45 évesen magányosan és sikertelenül éli a napjait Peru Kanada környékén. Ha nem így lenne, nem lenne szüksége arra, hogy Tibi atya agyhalott követőinek fényezze magát. Minden ilyen írás nem más, mint egy középkorú lúzer segélykiáltása. Fincsi.
Aug 18, 2020 14:11:27

Szerző: Kaleta Epstein Farkas Aug 18, 2020 14:13:44
Válasz
(7)
Recskaboy, RGL, Molnár F. és a többi retard:

Aug 18, 2020 14:13:44

Szerző: Ételfutár Aug 18, 2020 14:25:20
Válasz
(1)
trendbeli garázdaság
Tibi atya több ember, nem egy. A gurulkáknál pár évvel idősebb, régebben jobbikos, hímsoviniszta, keménykedő idióták. A tokást és Puzsért is imádják, ahogy az összes retard.

Viszont hiába irritáló a malac önszopása az oldalukon, engem mégis örömmel tölt el. Mert azt jelenti, hogy a dagadék 45 évesen magányosan és sikertelenül éli a napjait Peru Kanada környékén. Ha nem így lenne, nem lenne szüksége arra, hogy Tibi atya agyhalott követőinek fényezze magát. Minden ilyen írás nem más, mint egy középkorú lúzer segélykiáltása. Fincsi.

Sőt, tibiatya még tulajdonost is váltott, nem is egyszer. Azért voltak ekkora pálfordulások benne.
Aug 18, 2020 14:25:20

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Aug 18, 2020 14:28:28
Válasz
(1)
nyilvános faszkiverő
Ezt a malac írta saját magáról, és retard atya meg leközölte. Szánalmas.

Csókolom, ez már ugye a NEKROLÓG volt Tomikáról???
hát azért hetyetye
Aug 18, 2020 14:28:28
« 6342 6343 6344 6345 6346 6347 6348 6349 6350 6351 »
1733433 komment.

55 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™