ha baja esett, menjen be az önkormányzathoz. és ezzel még sodibá is egyetért.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Akkor bontjuk a pezsgőt! De ha bármi gondja van, akkor vegyen fel hitelt, az mindent megold! Vagy hívja fel a Barátait, biztos segítenek neki! Ha engem hívna, én biztos segítenék (levágni a felpüffedt testét Jövő Héten)!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Egész napos autiloop :O Volt már ilyen a snecológia történetében?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Az én számomat tudja is, néhány lájfsztrím közben betelefonáló voltam. Hallod Endre,hívj, ha gond van.
🕎Endigame🕎
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Rajta kívül eddig is világos volt mindenkinek, hogy nincs faszaság
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Kemény rés nyílt ma az autipáncélon.
Lehet, hogy holnapra összeszedi magát, de most látványosan fél. Érzi, hogy ilyen mély szarban talán még sosem volt.
És ugye nincs senki más, akihez fordulhatna. Szerintem még az anyja is rácsapná a telefont.
ASODI vágyvezérelt gondolkodása miatt folyamatos a faszaság és a stressznélküli nyugi. A legrosszabbat is elképzeli mindig, és ha az jön be, akkor jön az autipáncél. A mai kirúgásocska (hiába mondjuk neki hetek óta többen is) nem volt betervezve, és a valóság akkora ütést vitt be neki, hogy Púpter skálán 8-as volt az autirengés. Mostanra csúszott le elég sör ahhoz, hogy a "leszarom a szart is, mindegy!" állapot beálljon, és indul a púpfal, indul az autiloop, és a PS5 is KELL!!!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Lófaszt. Csak azért vergődött, mert erre nem gondolt, hogy megtörténhet, és be kellett az autiködbe építeni. Neki evidencia, hogy ha holnap megjelenik a cókmókjával Újszászon, az anyja boldogan fogja beengedni, és már tölti is neki a sört...
Andi. Mindegy
Én nem vagyok prof, de az Andis ügyre emlékszek, hogy az is kb. hasonló mental breakdown volt.
Itt, ebben az esetben még nem is igazán bontakozott ki a végkifejlet szvsz.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Jaja, csak nem vágom, hogy akkor beszélte-e öngyilkosságról.
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Ez volt az egyik.
A Recskagate-nél is csúnyán összeomlott.
De szerintem öngyilkosságról még sosem beszélt.
egy sodiopata soha nem ölné meg magát
Így van, az elsö berlini exoduskor Veraba es a Rocskai klan vedohaloba tudott kapaszkodni, de most teljesen remenytelen helyzetben van.
🕎Endigame🕎
Snecinek a legnagyobb fegyvere/védelme lehetne a STNÍI tényleges betartása. Akár még az is, ha olvasgatni sem fog ide feljárni.
Mikor belecsöppentem ebbe az egész snecológia témába, az elején nem tudtam, hogy sneci most szándékosan irkál faszságokat és csak eteti itt a többieket, de hamar szembesültem a valósággal, ami fura módon tényleg durvább és bizarrabb, mint amit el lehet képzelni. Ő egy magányos és közléskényszeres retardált balfasz, akinek a szociális közeget egy trollfórum adja, ami látszólag nála be is tölti faszán ezt a funkciót. Mennyire kell elkeseredettnek lenni, hogy olyanokkal kontaktoljon napi szinten az ember, akik naponta anyázzák meg küldik el a picsába? Még ha arra használná itt a snecológusokat, hogy az általuk elejtett tippeket és tanácsokat megfogadja és alkalmazza megérteném. DE NEM, ez helyett arcoskodással akarja lenyűgözni a tanszéket, aminek eddig mindig fura mód pofára esés lett a vége.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Dehogynem, itt írta le, hogy már ki is nézte hozzá a helyet Berlinben ahol jár az s-bahn
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Elnézést a tudatlanságomért Professzor Úr!
Miért nem megy haza az zsidó kurva anyjához Újszászra?
Ha Sneci megfogadná a trollok tippjeit, akkor már a snecológia nem létezne, mert shikeres ember lenne családdal, rendes munkával, tuti nem járna ide.
hehe
forum.sodika.org/?pageNo=3000
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
forum.sodika.org/index.php?pageNo=6530
Fogod ezt az url-t, és a pageNo mögötti számot átírod 3000-re.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
forum.sodika.org/index.php?pageNo=6531 itt a számot átírod és ott is vagy :)
#50euro + kamatok
forum.sodika.org/index.php?pageNo=6528
átírod a pageNo paramétert a tetszőleges oldalszámra
látom te is ITs vagy. :D
ez engem is érdekelne, ha van erre mód
Ne bántsd, lehet ő is sztárprogramozó nemzeti hős.
Gépen a legegyszerűbb, beleírod az URL végére a kívánt oldalszámot a jelenlegi helyett.
Pl. forum.sodika.org/index.php?pageNo=3000
ühüm, az... jó lesz
Ma ugyan azt írta az egyik autiloopban, hogy Újszászon ellenne mint hal a vízben, de nekem őszintébbnek tűnt, amikor pár napja meg azt írta, Újszász neki maga lenne a halál.
Most őszintén, te 40 évesen vissza akarnál költözni a szüleidhez, ráadásul “Mordorba”?
Mondjuk ebben van valami.
:DD Igen, pont annyira jó, mint Sneci.
hehe
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
tettem rájuk egy szimbólikus 50 eurót. KRVASTENT
Az még hagyján de Golda kurvaisten hogy kicsinálná, nem lenne meg a stressznélküli nyuginak az illúziója sem. Napi szintű felkérdezések hogy mikor megy már dolgozni, mennyivel száll be a rezsidémonok elleni küzdelembe, lebaszások a felvett hitelek miatt, ordítozás a bebaszott stream-óbégatások miatt.
Sneci már régebben is inkább a Kolosyra menekült csövezni egy hálózsákba, csak elkerüljön a pátyi bunkerből.
De végülis mindegy, 1 hónap vagy 1 év és Neusachsen lesz a végállomás, ezt az epizódot várjuk már évek óta, óriási streamek lesznek Goldával :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Szerintem már rég beletörődött, és leszarja.
Olyasmi lenne a sztori vége, hogy leszúrja a gyagyást egy konyhakéssel, mert megitta előle sunyiban az összes kannásbort.
Egy próbaidôs srác behajtókat provokál maga ellen
🕎Endigame🕎
Összességében lehet, de azért gondoljatok bele milyen brutális lehet egy ilyen folyton nyenyergő, masnizó, autista körmondatokban matyarászkodó, bebaszottan süsüző szarral 0-24ben együtt élni. És Golda nem Schrekk, ki valahol mégis idegen, nem fogaj visszafogni magát ha a szarházi semmirekellőt oltani kell
Én már nagyon várom :D Hahaha
A kulcsszó: vágyvezérelt gondolkodás. Pár napja még Linzet akarta az istenkirály faszaságnak látni, most az lett Mordor, így új faszaságra van szüksége :)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Egyébként ha van egy kis esze megpróbál visszavergődni Berlin, Germany környékére és folytatni amit eddig csinált. Ha mázlija van felveszik valami másik céghez és minden mehet tovább ahogy eddig. Én biztos arra költeném a megmaradt hitelkeretet, ha annyira hülye lennék mint Sneci. Elvégre a végállomás már így is-úgy is Púpszász, egy próbát megér, veszteni valója már nincs.
Ingatkanügyek
Biztos, hogy ezt fogja csinálni, csak még előtte itt fog vergődni két-három hétig. Ahogy megjön a fizetése, abból vesz valami szart, de utána a zsidóbankok elkérik a pénzüket, és addigra már nem lesz elég zsetonja, szóval "életveszély" módba kapcsol, elrohan hitelért, aztán viszi a szarjait valami lepukkant szobába. Ha be tud vonzani egy melócsát, akkor megússza az újszászi menekülést, de szerintem ez most elég gyenge lábakon áll. A hitele pedig nem fog sokáig tartani, max. 2 hónap (a költözés lesz egy tizes, két havi törlesztő az 4, és a maradékot feléli.) annyi idő alatt meg COVID időszakban juniorkókler nem fog állást találni, akármennyire is vonzza majd be. Persze meg kell próbálni, mert bízni kell az 1%-ban, de ez már a vége. Viszont juhúúúúúcska lesz havi 3000 fütyis tartozással beállítani a nyugdíjas Goldához, az kurva élet xDDDDDD
ki(((((((((((((((((
ez nagy hiba testvér !!!! italra fel !!!! ( na nem azért mert Endit kirugták, csak azért mert csütörtök van)
te ugye bízol a SoDi-ban , ugye bízol? háp háp háp
Megvárta vele a kábelnet bekötését :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szerintem a legjobb évad akkor következne, ha visszaköltözne az anyja mellé púpszászra, és nyomatná minden este a bebaszós gémer sztrímeket, nappal meg járna kilakoltásokra meg békemenetekre, persze ha Fórizs mama kisegíti egy buszjeggyel.
Nincs veszteni valója, ha púpszászra megy az a vég.
Lakás úgy is van még öt évig, már csak olyan állás kellene, ahol autik is dolgozhatnak. Köcsögfestő műhelyek, tollösszeszerelők, meg a többi leszázalékolt szektor. Aztán faszaság van.
Ez a lényeg. Tyodika is tudja, hogy ha néhány hónapon belül nem jut vissza Berlinbe, akkor Púpszász & majd Golda halála után a Blaha aluljáró várja. Ráadásul Magyarországon konzisztens lájfdéndzsör lenne a trollok miatt.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Most komolyan, ki az, aki olvasás nélkül mínuszolja broni kommentjeit?
Mert hogy a niggerezős, vagy hányós kommentek nem jönnek be egyeseknek, azt valahol megértem, de ezzel mi a baj?
Még ki se röhögöm rajta, már nyomja rá a mínuszt valaki.
Hahó
(
x135)
Oct 08, 2020 19:31:54
x135)
gyerekek, hát itt mindenki csak mocskolódik , mivan ha tényleg baja esett Endinek ? , szegény most bajban van
ha baja esett, menjen be az önkormányzathoz. és ezzel még sodibá is egyetért.
mitkeresekitt
Oct 08, 2020 19:36:48
Sodi gyere vissza magyarországra, fejezd be az egyetemet, diplomázz le, lehetsz még valaki!
én sem tudom
Oct 08, 2020 19:36:48
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 19:42:18
x38)
gyerekek, hát itt mindenki csak mocskolódik , mivan ha tényleg baja esett Endinek ? , szegény most bajban van
Akkor bontjuk a pezsgőt! De ha bármi gondja van, akkor vegyen fel hitelt, az mindent megold! Vagy hívja fel a Barátait, biztos segítenek neki! Ha engem hívna, én biztos segítenék (levágni a felpüffedt testét Jövő Héten)!
Nemfatyle
(
x7)
Oct 08, 2020 19:43:30
x7)
Mondtak volna nemet.
Újszászon is ellennék. mint hal a vízben.
Vagy egy berlini hostelben.
Ez így viszont szar.
Újszászon is ellennék. mint hal a vízben.
Vagy egy berlini hostelben.
Ez így viszont szar.
Egész napos autiloop :O Volt már ilyen a snecológia történetében?
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 08, 2020 19:43:43
Pedig nem terveztem ma inni, de erre azért bevágok a gallér mögé pár sört.
Közben visszanézem ezt:
www.youtube.com/watch?v=GkEItdSK2dk
Közben visszanézem ezt:
www.youtube.com/watch?v=GkEItdSK2dk
Oct 08, 2020 19:43:43
Penzmento
(
x6)
Oct 08, 2020 19:44:20
x6)
Az én számomat tudja is, néhány lájfsztrím közben betelefonáló voltam. Hallod Endre,hívj, ha gond van.
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 08, 2020 19:46:03
x16)
Sodi, a következő helyre is a Hipster Hitleres önéletrajzodat fogod beadni?
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 08, 2020 19:46:55
Endre, legközelebb kérlek péntek délután rugasd ki magad!
Most értem a kommentek végére, pedig napközben a munkahelyen (sic!) is pörgettem rendesen a fórumot.
Most értem a kommentek végére, pedig napközben a munkahelyen (sic!) is pörgettem rendesen a fórumot.
Oct 08, 2020 19:46:55
xray
(
x21)
Oct 08, 2020 19:47:41
x21)
Régóta vagyok már readonly módban, meg a sodipédiát is nagyjából ismerem.
Pont azért gyanakszom, mert ugye volt már a Snecimanós beépülési kísérlete.
És bár az is kudarcba fulladt, de tudható, hogy soha nem tanul a rábaszásokból, így aztán elképzelhetőnek tartom, hogy ez is valami újabb "mesterterv" a trollok megszivatására.
sneci azóta teljesen leépült. mivel tudja, h van kontaktunk a volt munkahelyével, nem tud hazudni, mert perceken belül lebukik. Pont azért gyanakszom, mert ugye volt már a Snecimanós beépülési kísérlete.
És bár az is kudarcba fulladt, de tudható, hogy soha nem tanul a rábaszásokból, így aztán elképzelhetőnek tartom, hogy ez is valami újabb "mesterterv" a trollok megszivatására.
Bejlin
(
x8)
Oct 08, 2020 19:50:59
x8)
7 perce volt egy megosztás a púpfalon ami a PS4 és PS5 hűtése közti különbségről szól. Hát sneci, te azt már hiába nézed mert neked úgyse lesz PS5. Bezzeg a trolljaid egy része már a megjelenés napján azzal fogja tolni de te neeeeem. Mert nincs rá pénzed. :))))))))))))))))))
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 08, 2020 19:52:04
Készül már a péküjjünkki videó és a boldozott email cunami a Reichl Und Partner Geschäftsführer-nek?
Oct 08, 2020 19:52:04
kutyatáp
Oct 08, 2020 19:57:38
mi lett végül a csomaggal amit Andi nem vett át? :( ugye sikerült azért valahogy megszerezni? ez elég szomorú történet :(
Oct 08, 2020 19:57:38
Linzi mohikán
Oct 08, 2020 19:57:39
Bevallom nekem is kicsit furcsának tűnik ez a hirtelen összeomlás. Eddig minden nap határozott faszaság volt még ma délelött is faszaság volt. És alapból nem tűnt annyira elkeseredetnek már megy is a ps5-ös megosztás.
Oct 08, 2020 19:57:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 19:58:46
x38)
Sneci, most már úgyis mindegy, válaszolhatsz!
Hány sor kódot írtál a tickethez? Avagy hány sor kódot írtál összesen a Reichlnél töltött munkaidőd alatt?
Hány sor kódot írtál a tickethez? Avagy hány sor kódot írtál összesen a Reichlnél töltött munkaidőd alatt?
Nemfatyle
(
x7)
Oct 08, 2020 20:00:02
x7)
Bevallom nekem is kicsit furcsának tűnik ez a hirtelen összeomlás. Eddig minden nap határozott faszaság volt még ma délelött is faszaság volt. És alapból nem tűnt annyira elkeseredetnek már megy is a ps5-ös megosztás.
Rajta kívül eddig is világos volt mindenkinek, hogy nincs faszaság
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 08, 2020 20:00:27
Lehet, hogy holnapra összeszedi magát, de most látványosan fél. Érzi, hogy ilyen mély szarban talán még sosem volt.
És ugye nincs senki más, akihez fordulhatna. Szerintem még az anyja is rácsapná a telefont.
Oct 08, 2020 20:00:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 20:01:21
x38)
ASODI vágyvezérelt gondolkodása miatt folyamatos a faszaság és a stressznélküli nyugi. A legrosszabbat is elképzeli mindig, és ha az jön be, akkor jön az autipáncél. A mai kirúgásocska (hiába mondjuk neki hetek óta többen is) nem volt betervezve, és a valóság akkora ütést vitt be neki, hogy Púpter skálán 8-as volt az autirengés. Mostanra csúszott le elég sör ahhoz, hogy a "leszarom a szart is, mindegy!" állapot beálljon, és indul a púpfal, indul az autiloop, és a PS5 is KELL!!!!!
zsidókvagytok
Oct 08, 2020 20:02:22
Profi, régi snecológusoktól mint nyilvános faszkiverő nicktől kérdezem, hogy volt-e már ilyen, hogy ennyire letargikus állapotba volt Recskaboy.
Oct 08, 2020 20:02:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 20:03:03
x38)
Lófaszt. Csak azért vergődött, mert erre nem gondolt, hogy megtörténhet, és be kellett az autiködbe építeni. Neki evidencia, hogy ha holnap megjelenik a cókmókjával Újszászon, az anyja boldogan fogja beengedni, és már tölti is neki a sört...
Tigris
Oct 08, 2020 20:03:53
Profi, régi snecológusoktól mint nyilvános faszkiverő nicktől kérdezem, hogy volt-e már ilyen, hogy ennyire letargikus állapotba volt Recskaboy.
Andi. Mindegy
Oct 08, 2020 20:03:53
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 08, 2020 20:04:52
Én nem vagyok prof, de az Andis ügyre emlékszek, hogy az is kb. hasonló mental breakdown volt.
Oct 08, 2020 20:04:52
medvezsidaj
Oct 08, 2020 20:09:00
A gumikupak elvesztése is traumaként érte anno.
Oct 08, 2020 20:09:00
zsidókvagytok
Oct 08, 2020 20:09:49
Jaja, csak nem vágom, hogy akkor beszélte-e öngyilkosságról.
Oct 08, 2020 20:09:49
zsidókvagytok
Oct 08, 2020 20:10:40
FIGYELEM: Beindult a púpfal!
Oct 08, 2020 20:10:40
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 08, 2020 20:11:06
x7)
Te mekkora barom vagy, Sneci :DDD Nézegetem vissza a flokkokat -mert ugye mindig jó móka a jelenlegi lecsúszásod függvényében értelmezni a sok faszságot, ami elhagyta eddig a szádat-, és akkor erre akadok:
"A rothadó fog fétiseseket nem szolgálod ki? mutasd a szád"

www.youtube.com/watch?v=93-2gaao50I
hehe
"A rothadó fog fétiseseket nem szolgálod ki? mutasd a szád"

www.youtube.com/watch?v=93-2gaao50I
zsidókvagytok
Oct 08, 2020 20:14:06
7 megosztás 10 perc alatt :D
én meg azthittem már megölte magát
Oct 08, 2020 20:14:06
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 08, 2020 20:14:17
Andi. Mindegy
Ez volt az egyik.
Oct 08, 2020 20:14:17
again mine the refund
(
x6)
Oct 08, 2020 20:16:50
x6)
7 megosztás 10 perc alatt :D
egy sodiopata soha nem ölné meg magát
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 08, 2020 20:18:35
Háh, és pont a végső kirúgás napján váltam dokturandusszá.
Remember,
remember,
the 8th of october,
the dismissal treason and plot,
I see no reason why the dismissal treason
should ever be forgot!
Remember,
remember,
the 8th of october,
the dismissal treason and plot,
I see no reason why the dismissal treason
should ever be forgot!
Oct 08, 2020 20:18:35
Penzmento
(
x6)
Oct 08, 2020 20:19:19
x6)
Így van, az elsö berlini exoduskor Veraba es a Rocskai klan vedohaloba tudott kapaszkodni, de most teljesen remenytelen helyzetben van.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 08, 2020 20:23:51
x7)
Csak akkor fog rendesen összeomlani amikor elapadnak a hitelkártyák és likviditási gondja lesz. Értsd: nem folyik több sör a pofájába.
|__o__|
sztárprogramozó
(
x2)
Oct 08, 2020 20:25:15
x2)
sneci azóta teljesen leépült. mivel tudja, h van kontaktunk a volt munkahelyével, nem tud hazudni, mert perceken belül lebukik.
Snecinek a legnagyobb fegyvere/védelme lehetne a STNÍI tényleges betartása. Akár még az is, ha olvasgatni sem fog ide feljárni.
Mikor belecsöppentem ebbe az egész snecológia témába, az elején nem tudtam, hogy sneci most szándékosan irkál faszságokat és csak eteti itt a többieket, de hamar szembesültem a valósággal, ami fura módon tényleg durvább és bizarrabb, mint amit el lehet képzelni. Ő egy magányos és közléskényszeres retardált balfasz, akinek a szociális közeget egy trollfórum adja, ami látszólag nála be is tölti faszán ezt a funkciót. Mennyire kell elkeseredettnek lenni, hogy olyanokkal kontaktoljon napi szinten az ember, akik naponta anyázzák meg küldik el a picsába? Még ha arra használná itt a snecológusokat, hogy az általuk elejtett tippeket és tanácsokat megfogadja és alkalmazza megérteném. DE NEM, ez helyett arcoskodással akarja lenyűgözni a tanszéket, aminek eddig mindig fura mód pofára esés lett a vége.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 08, 2020 20:25:21
x30)
Ez volt az egyik.
Dehogynem, itt írta le, hogy már ki is nézte hozzá a helyet Berlinben ahol jár az s-bahn
kirakottLegoBusz
(
x1)
Oct 08, 2020 20:26:50
x1)
xray
(
x21)
Oct 08, 2020 20:27:35
x21)
labancország kivetette magából a koboldot. nem vették be a meséjét. felveszi a púp mellé a tarisznyáját és indul egy másik országba szerencsét próbálni. ez a koldus királyfik sorsa.
Sodi szuvas fogai
Oct 08, 2020 20:32:25
Sziasztok, új zsidó vagyok e tájon! Több év után én is csatlakozom most ehhez a rákot okozó diskurzushoz. Örömmel röhögök Sodronc balfék életén, ahogy látom, Sotyi múltja 6531 oldalon keresztül jól dokumentálva van. Ezt a balfaszt! :)
Fog Vilmos vagyok.
Oct 08, 2020 20:32:25
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 08, 2020 20:32:33
x7)
Ha Sneci megfogadná a trollok tippjeit, akkor már a snecológia nem létezne, mert shikeres ember lenne családdal, rendes munkával, tuti nem járna ide.
xray
(
x21)
Oct 08, 2020 20:33:54
x21)
Oct 08, 2020 20:33:54
Sziasztok, új zsidó vagyok e tájon! Több év után én is csatlakozom most ehhez a rákot okozó diskurzushoz. Örömmel röhögök Sodronc balfék életén, ahogy látom, Sotyi múltja 6531 oldalon keresztül jól dokumentálva van. Ezt a balfaszt! :)
+ a sodipédián. Oct 08, 2020 20:33:54
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 08, 2020 20:35:25
x7)
lenne egy satu kérdésem, hogy tudok a legegyszerűbben visszaugrani mondjuk a 3000. oldalra?
hehe
sztárprogramozó
(
x2)
Oct 08, 2020 20:37:03
x2)
lenne egy satu kérdésem, hogy tudok a legegyszerűbben visszaugrani mondjuk a 3000. oldalra?
forum.sodika.org/?pageNo=3000
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 08, 2020 20:37:13
forum.sodika.org/index.php?pageNo=6530
Fogod ezt az url-t, és a pageNo mögötti számot átírod 3000-re.
Oct 08, 2020 20:37:13
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 08, 2020 20:37:15
x5)
forum.sodika.org/index.php?pageNo=6531 itt a számot átírod és ott is vagy :)
kirakottLegoBusz
(
x1)
Oct 08, 2020 20:37:25
x1)
forum.sodika.org/index.php?pageNo=6528
átírod a pageNo paramétert a tetszőleges oldalszámra
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 08, 2020 20:37:43
x2)
zsidókvagytok
Oct 08, 2020 20:37:50
ez engem is érdekelne, ha van erre mód
Oct 08, 2020 20:37:50
Mrs. Doubtfire
Oct 08, 2020 20:38:06
Sodi, öltözz be nőnek, és jelentkezz álnéven a régi állásodra!
Oct 08, 2020 20:38:06
hitelspirál
Oct 08, 2020 20:38:38
Ne bántsd, lehet ő is sztárprogramozó nemzeti hős.
Winkowitch
Gépen a legegyszerűbb, beleírod az URL végére a kívánt oldalszámot a jelenlegi helyett.
Pl. forum.sodika.org/index.php?pageNo=3000
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 08, 2020 20:38:58
Ma ugyan azt írta az egyik autiloopban, hogy Újszászon ellenne mint hal a vízben, de nekem őszintébbnek tűnt, amikor pár napja meg azt írta, Újszász neki maga lenne a halál.
Most őszintén, te 40 évesen vissza akarnál költözni a szüleidhez, ráadásul “Mordorba”?
Oct 08, 2020 20:38:58
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 20:39:34
x17)
Remélem azért Levi és a régi professzorok ha nem is követik Recskaboyt napi szinten, azért értesülnek a Gyagyás nagy bukásairól, és ilyenkor bontanak egy jó sört.
xray
(
x21)
Oct 08, 2020 20:40:02
x21)
látod mennyi segítőkész troll van itt és ezt nem tudta sneci soha kihasználni. xd
Linzi mohikán
Oct 08, 2020 20:41:06
Mondjuk ebben van valami.
Oct 08, 2020 20:41:06
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 08, 2020 20:41:14
x7)
:DD Igen, pont annyira jó, mint Sneci.
medvezsidaj
Oct 08, 2020 20:41:23
Nekünk a legjobb lenne, ha visszaköltözne, stream mellett újra összeállhatna molnárékkal, rószával és a többi retarddal.
Oct 08, 2020 20:41:23
-
Oct 08, 2020 20:43:34
remélem, a válogatott nem fog akkorát szopni ma, mint a sedofil
Oct 08, 2020 20:43:34
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 20:43:40
x17)
Oct 08, 2020 20:43:40
Nekünk a legjobb lenne, ha visszaköltözne, stream mellett újra összeállhatna molnárékkal, rószával és a többi retarddal.
És már 4-5 bank és végrehajtó elől kellene bújkálnia, maga lenne a nagybetűs SHIKER! Ráadásul Goldával napi szinten mennének a deathmatch-ek, az anyja nem tűrné szó nélkül a seggrészeg óbégatós streameket mint az angyali türelmű Herr Schrekk. Oct 08, 2020 20:43:40
miskolcigány
(
x5)
Oct 08, 2020 20:43:55
x5)
Hat Endre, ezt beszoptad.
A munka nem megoldás.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 08, 2020 20:44:55
x2)
remélem, a válogatott nem fog akkorát szopni ma, mint a sedofil
tettem rájuk egy szimbólikus 50 eurót. KRVASTENT
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 20:49:45
x17)
Az még hagyján de Golda kurvaisten hogy kicsinálná, nem lenne meg a stressznélküli nyuginak az illúziója sem. Napi szintű felkérdezések hogy mikor megy már dolgozni, mennyivel száll be a rezsidémonok elleni küzdelembe, lebaszások a felvett hitelek miatt, ordítozás a bebaszott stream-óbégatások miatt.
Sneci már régebben is inkább a Kolosyra menekült csövezni egy hálózsákba, csak elkerüljön a pátyi bunkerből.
De végülis mindegy, 1 hónap vagy 1 év és Neusachsen lesz a végállomás, ezt az epizódot várjuk már évek óta, óriási streamek lesznek Goldával :D
-
Oct 08, 2020 20:53:01
Olyasmi lenne a sztori vége, hogy leszúrja a gyagyást egy konyhakéssel, mert megitta előle sunyiban az összes kannásbort.
Oct 08, 2020 20:53:01
Újhullámos troll
Oct 08, 2020 20:54:13
Jobb lenne, ha tényleg elindulnál a folyó fele. Innen már csak Púpszász és a mamahotel van. Pisis sodi lesz a sodi! Ezt akarod?
Szerintem elő a C-vitaminos dobozzal és le vele. Ha iszol rá vodkát, akkor hatásosabb!
SoDi
Szerintem elő a C-vitaminos dobozzal és le vele. Ha iszol rá vodkát, akkor hatásosabb!
Oct 08, 2020 20:54:13
seymour schwartz
(
x6)
Oct 08, 2020 20:55:12
x6)
Sneci! Mi lesz holnap? Mi lesz Jövő héten???? Mit fogsz csinálni? Hallod?? HALLOD???? HALLLLLLLLOOOOOOOODDDDD???????????!!!!!444444???????
Ingatkanügyek
miskolcigány
(
x5)
Oct 08, 2020 20:57:05
x5)
Endre, nem szeretned csatolni nekunk a felmondast amit kaptal? Hatha van valami jogi kiskapu amivel visszavesznek es beletanulhatsz mindenbe, na?
A munka nem megoldás.
broni
(
x45)
Oct 08, 2020 20:57:52
x45)
hajrá bolgária!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejj magyortszág rémálma!!!!!!!!!!!!!!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 20:58:20
x38)
Sneci a hitelkeret végéig fog kitartani, csak utána megy púpszászra. Ez evidencia. Amikor ilyen depis szakasza van, az kizárólag akkor fordul elő, ha valami teljesen váratlan dolog történik vele, minden másra ott az autikevlár. Andi mégsem vágyott a két hete várakozó pitonra, bármilyen variálás, rendőrbácsik felkérdezik, "váratlanul" kirúgják, elveszít egy gumivéget, stb. De ezeken hamar átlendül, csak kell hozzá egy kis autiloop, vagy mostanában alkohol. Ezért jó ASODI, ezért hős ASODI!
ASODI, miből veszel PS5-öt? Hitelből, ugye? xDDDDD
ASODI, miből veszel PS5-öt? Hitelből, ugye? xDDDDD
broni
(
x45)
Oct 08, 2020 20:58:34
x45)
na, meghalt sodi, elutaztam már kicsit, leadtam néhány megbízást.
Penzmento
(
x6)
Oct 08, 2020 20:58:37
x6)
És már 4-5 bank és végrehajtó elől kellene bújkálnia, maga lenne a nagybetűs SHIKER! Ráadásul Goldával napi szinten mennének a deathmatch-ek, az anyja nem tűrné szó nélkül a seggrészeg óbégatós streameket mint az angyali türelmű Herr Schrekk.
Egy próbaidôs srác behajtókat provokál maga ellen
Két nap csicskulás
Oct 08, 2020 20:58:48
Gondolom a vonzás törvénye miatt vett éves bérleteket, ezzel kikényszerítve kvázi az univerzumot, hogy ne rúgják ki. Szerintem újra meg kéne néznie a titok című filmet.
Ha sírva visszamész a közlekedési céghez, nem adják vissza a pénzt, mint a wu-s arabok? Szaunánál is működhet ez. sőt az ingatlan jutalékod is visszakérhetnéd. jó lesz ez.
Ha sírva visszamész a közlekedési céghez, nem adják vissza a pénzt, mint a wu-s arabok? Szaunánál is működhet ez. sőt az ingatlan jutalékod is visszakérhetnéd. jó lesz ez.
Oct 08, 2020 20:58:48
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 20:59:52
x17)
Összességében lehet, de azért gondoljatok bele milyen brutális lehet egy ilyen folyton nyenyergő, masnizó, autista körmondatokban matyarászkodó, bebaszottan süsüző szarral 0-24ben együtt élni. És Golda nem Schrekk, ki valahol mégis idegen, nem fogaj visszafogni magát ha a szarházi semmirekellőt oltani kell
Én már nagyon várom :D Hahaha
Karib
(
x10)
Oct 08, 2020 21:00:38
x10)
A kulcsszó: vágyvezérelt gondolkodás. Pár napja még Linzet akarta az istenkirály faszaságnak látni, most az lett Mordor, így új faszaságra van szüksége :)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 08, 2020 21:01:14
x13)
Megint elmarad a nagy tavaszi osztrákcsibe fatászat, hát ilyen bébi tápszer árak és nulla bevétel mellett hogy a faszba leszel kigyúrva addigra snegó?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 08, 2020 21:01:41
x2)
Krizsai Andrea
Oct 08, 2020 21:03:50
Néha meglepődök azon , hogy “nyilvános faszkiverő” névre hallgató trolléga mennyire tűpontosan érti és érzi sodrony helyzetét illetve lelki világát. Lényegében az ő írásai és sodrony nyomorúságos helyzete miatt egész nap szakadtam a röhögéstől.
Én a tanszék helyében akadémikussá avenzsálnám, mert nap, mint nap kiemelkedő snecológia tudásról tesz tanúbizonyságot.
Andi, Berlinből. Kilakoltatásokat fotóztam. Endre levelei után 2 évig pszichiátrián kezeltek.
Én a tanszék helyében akadémikussá avenzsálnám, mert nap, mint nap kiemelkedő snecológia tudásról tesz tanúbizonyságot.
Oct 08, 2020 21:03:50
seymour schwartz
(
x6)
Oct 08, 2020 21:04:42
x6)
Sneci a hitelkeret végéig fog kitartani,
Egyébként ha van egy kis esze megpróbál visszavergődni Berlin, Germany környékére és folytatni amit eddig csinált. Ha mázlija van felveszik valami másik céghez és minden mehet tovább ahogy eddig. Én biztos arra költeném a megmaradt hitelkeretet, ha annyira hülye lennék mint Sneci. Elvégre a végállomás már így is-úgy is Púpszász, egy próbát megér, veszteni valója már nincs.
broni
(
x45)
Oct 08, 2020 21:06:30
x45)
üsd a bogort, bolgár legény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rosssi a legnagyobb cigány!!!!!!!!!!!
Berliner Kindl
Oct 08, 2020 21:07:46
hejjj Broniii kijózanodtál?
Oct 08, 2020 21:07:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 21:09:33
x38)
Biztos, hogy ezt fogja csinálni, csak még előtte itt fog vergődni két-három hétig. Ahogy megjön a fizetése, abból vesz valami szart, de utána a zsidóbankok elkérik a pénzüket, és addigra már nem lesz elég zsetonja, szóval "életveszély" módba kapcsol, elrohan hitelért, aztán viszi a szarjait valami lepukkant szobába. Ha be tud vonzani egy melócsát, akkor megússza az újszászi menekülést, de szerintem ez most elég gyenge lábakon áll. A hitele pedig nem fog sokáig tartani, max. 2 hónap (a költözés lesz egy tizes, két havi törlesztő az 4, és a maradékot feléli.) annyi idő alatt meg COVID időszakban juniorkókler nem fog állást találni, akármennyire is vonzza majd be. Persze meg kell próbálni, mert bízni kell az 1%-ban, de ez már a vége. Viszont juhúúúúúcska lesz havi 3000 fütyis tartozással beállítani a nyugdíjas Goldához, az kurva élet xDDDDDD
nyitott_tenyerrel
Oct 08, 2020 21:09:54
Oct 08, 2020 21:09:54
A linzi 50es villamos
Oct 08, 2020 21:11:54
Ohh, Endre, gyere, régóta várok már rád!
Egyesüljünk, feküdj alám, mintha egy puha, selymes bőrű twinkboy lennék!
A dőlésszög tökéletes, és elviszlek egy olyan helyre, ahol már többé nem fáj semmi!
A dőlésszög tökéletes, és elviszlek egy olyan helyre, ahol már többé nem fáj semmi!
Oct 08, 2020 21:11:54
broni
(
x45)
Oct 08, 2020 21:12:53
x45)
hejjj Broniii kijózanodtál?
ki(((((((((((((((((
Berliner Kindl
Oct 08, 2020 21:14:36
ki(((((((((((((((((
ez nagy hiba testvér !!!! italra fel !!!! ( na nem azért mert Endit kirugták, csak azért mert csütörtök van)
Oct 08, 2020 21:14:36
jó lesz ez!
Oct 08, 2020 21:21:34
az 5 évre kivett lakásban egyetlen stream re se futotta..
Oct 08, 2020 21:21:34
bolgár jeti
(
x30)
Oct 08, 2020 21:24:59
x30)
az 5 évre kivett lakásban egyetlen stream re se futotta..
Megvárta vele a kábelnet bekötését :)
Haver
Oct 08, 2020 21:26:52
3ndre, megvan a jogi kiskapu! Egyszer azt hallottam, hogy próbaidő alatt sem lehet akárhogy elküldeni... Ha az indoklás nyilvánvalóan hazugság, akkor perelhetsz. Ezért szoktak próbaidő alatt indoklás nélkül elbocsájtani, mert az nem ad módot ellenlépésre. Nem hivatkozhatsz így diszkriminációra, megalázó bánásmódra stb.
Vagyis neked csak azt kell bebizonyítanod, hogy semmiféle ügyfél nem hagyta ott őket, ami miatt leépítenének; illetve, hogy te egy szart sem érő, munkában is faszverő humánerő vagy, nulla programozói tudással.
Az egész tanszék melléd állna a munkaügyi peredben. Én jogászra költeném ami a hitelkeretből megmaradt.
Vagyis neked csak azt kell bebizonyítanod, hogy semmiféle ügyfél nem hagyta ott őket, ami miatt leépítenének; illetve, hogy te egy szart sem érő, munkában is faszverő humánerő vagy, nulla programozói tudással.
Az egész tanszék melléd állna a munkaügyi peredben. Én jogászra költeném ami a hitelkeretből megmaradt.
Oct 08, 2020 21:26:52
broni
(
x45)
Oct 08, 2020 21:28:29
x45)
www.borsonline.hu/aktualis/tiz-honapos-kislany-halt-bele-hogy-fociedzo-apja-megeroszakolta/212099
black lives no mattter!!!!!!!!!!!!!!niggaimádók, ezeket szopjátok????white power!!!!!!!!!!!!!!!hejjjj breivik!!!!!!!!!!!
black lives no mattter!!!!!!!!!!!!!!niggaimádók, ezeket szopjátok????white power!!!!!!!!!!!!!!!hejjjj breivik!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 08, 2020 21:30:27
x45)
rohadt bronigyőlölő, te is megbaszád a csecsemő lányod, mi?????féregpatkány.
xray
(
x21)
Oct 08, 2020 21:31:50
x21)
Ohh, Endre, gyere, régóta várok már rád!
inkább drezdába menjen, az már bizonyított. Egyesüljünk, feküdj alám, mintha egy puha, selymes bőrű twinkboy lennék!
broni
(
x45)
Oct 08, 2020 21:31:56
x45)
nyomjátok nekem a pluszt, b. gyűlölő egy pedo, mint sodi!!!!!!!!!!ma deritettem ki!!!!!!!!!!!!!jövő héten megölik és elássák.
nyilvan
Oct 08, 2020 21:38:43
Ha vissza tudna jutni berlinbe az plusz egy fel evad.
Oct 08, 2020 21:38:43
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 08, 2020 21:41:27
Szerintem a legjobb évad akkor következne, ha visszaköltözne az anyja mellé púpszászra, és nyomatná minden este a bebaszós gémer sztrímeket, nappal meg járna kilakoltásokra meg békemenetekre, persze ha Fórizs mama kisegíti egy buszjeggyel.
Oct 08, 2020 21:41:27
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 08, 2020 21:41:58
x2)
xray
(
x21)
Oct 08, 2020 21:45:07
x21)
sneci, sürgősen keress egy német állást és linzi lakásból homeoffice-ból dolgozzál.
Berliner Kindl
Oct 08, 2020 21:46:20
"hehehe aztán indulás a többi után, maga katonás kis lengyel"
Oct 08, 2020 21:46:20
hitelspirál
Oct 08, 2020 21:47:27
sneci, sürgősen keress egy német állást és linzi lakásból homeoffice-ból dolgozzál.
Lakás úgy is van még öt évig, már csak olyan állás kellene, ahol autik is dolgozhatnak. Köcsögfestő műhelyek, tollösszeszerelők, meg a többi leszázalékolt szektor. Aztán faszaság van.
Oct 08, 2020 21:47:27
-
Oct 08, 2020 21:47:46
Púpszászra azért sem mehet, mert gyöngyinak van egy bikája és sneci zavarná a nemi életüket.
Oct 08, 2020 21:47:46
broni
(
x45)
Oct 08, 2020 21:49:31
x45)
sodit elevenen égeti meg újszászon, már az egész város arra vár, gyerekórus is lesz!!!!!!!!!!!!!!!a te deumot énekelik, miközben sodi lángol!!!!!!!!!
Berliner Kindl
Oct 08, 2020 21:51:45
LÁNGOLJANAK A BŰNÖSÖK
Oct 08, 2020 21:51:45
Karib
(
x10)
Oct 08, 2020 21:56:52
x10)
Ez a lényeg. Tyodika is tudja, hogy ha néhány hónapon belül nem jut vissza Berlinbe, akkor Púpszász & majd Golda halála után a Blaha aluljáró várja. Ráadásul Magyarországon konzisztens lájfdéndzsör lenne a trollok miatt.
-
Oct 08, 2020 21:57:20
sodit elevenen égeti meg újszászon, már az egész város arra vár, gyerekórus is lesz!!!!!!!!!!!!!!!a te deumot énekelik, miközben sodi lángol!!!!!!!!!
Most komolyan, ki az, aki olvasás nélkül mínuszolja broni kommentjeit?
Mert hogy a niggerezős, vagy hányós kommentek nem jönnek be egyeseknek, azt valahol megértem, de ezzel mi a baj?
Még ki se röhögöm rajta, már nyomja rá a mínuszt valaki.
Oct 08, 2020 21:57:20
164 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Volt már velem is egy kellemetlen kirugásocska közben a csaj olyan dolgokat kezdett el csinálni, hogy féltem, hogy megtámad.:D mondtam neki, hogy hozok egy pohár vizet, de addigra már ott sem volt mire visszaértem csak az aláírt papír és a sokkos állapotban lévő HR-es :D