Azt bírom broniban, hogy pontosan ismerem a retardoknak azt a jellemzően az alföldön tenyésző típusát, aki ha nem is ennyire konkrétan, de hasonló gondolatokat oszt meg két sör közben az ivócimboráival, viszont ezek közül az alföldi proletárok közül egyetlen egy sem tudja, hogy ki volt Pol Pot, és mi baja volt a szemüvegesekkel.
akikkel én szóba állok, azok tudják ki vót!!!!!!!!!!nemzeti kommenista!!!!!!!!!!
enném a szarát, mint malac a darát!!!!!!!!!!!!!
A csajnak minek tényfeltárni Sodit? Márkról kell tényfeltarni, az üt nagyot, raadasul az ostor vége a Korcson csattan!
1. Mark es Sodi kapcsolata jelenleg a penzrol szol. Mark kijelentette, ha fizet is, az csak jovore lesz (Karib). Vagyis nincs penze torleszteni, ha akar is egyatalan. Viszont Korcs eleteben most lajfdendzsor van, nem szereti a varialast. Mark bejelenti, hogy nem torleszt, raadasul a csajara hivatkozva kisebb kolcsonoket is ker (52 EUR). Ha mar ennyivel is beeri a cigo, akkor a csaj fele viritani kell, erzi ha nem, a csaj lelep.
Sodi azt latja mikozben o az ehhalal fele tart, Mark a torlesztoreszletet a csajara kolti. Raebred, hogy a csaj az oka mindennek. Miatta romlott meg minden kapcsolata (segbekuki) a cigoval es miatta nem latja a penzet.
Mivel Markot nem tudja jobb belatasra birni, elejt egy megjegyzest a csaj elott.
2. Brigi es Mark kapcsolata nem lehet regi. Az biztos, hogy nem iskolatarsak. A csaj barcikai. Miskolcra mar 18+ bejarhatott bulizni, de nem hiszem, hogy igy csipte fel a fehercigany.
Egy nyom:
www.oszkar.com/user/profile.php?user=brigitta.jagri
Vajon 2017 ota hanyszor vitte Márkcigány a csajt Miskolcrol Pestre ill vissza. Nem lehet veletlen, hogy a Korcs is fuvarszervezokent szamit a cigora.
Parszor elvitte mas BMWjevel, mikor arra jart es beprobalkozott. Csak egy elmelet. Viszont a csaj elerhetosege ott van.
3. Szerintem Marknak es Pupnak is most kell a zse. Ha Mark nem virit, az asszony lelep. Ezert erzekeny tema ez neki. A pupos is veszelyben van, lovet kiszedni belole mar trukkel nem lehet. Marad a zsarolas: mocsok kepek.
A Karib-fele kiszivarogtatassal a cigo uzent kitartojanak. Penzt ne varj. A pofadat tartsd. A magas lap nalam van.
Szerintem ez a szakitas nem megjatszott. A ciganyok amugy sem turik, ha valaki ennyire rajuk akaszkodik. Raadasul Mark tudja, hogy a Korcs az adossag miatt honapok mulva ugyis szoba all vele. Most viszont nem fog tudni ujabb kolcsont adni.
Vagyis a Sodi-Markcigany kapcsolat jovoje ket tenyeuotol fugg. Hogy alakul a Mark-Brigi viszony, mikor lesz a Korcs ujra hitelezesre kepes.
Tenyfeltaras a pedofilrol?
Mark behazudja, hogy tavoli ismerose, akit ugyis csak lefej, a aberracioit nem ismeri.
Tenyfeltaras a cigorol? Na az utni fog. Ha Brigi otthagyja a cigot (99,99%), akkor vagy Endrenek is uj fogakra megy el par ezer ejro, vagy kenytelen lesz egy 21.000 ejros kolcsont felvenni Markciganynak, hogy uj asszonyt talaljon.
Szép elemzés! Ott a pont!
Púpos görcs már csak pár órád van kiteríteni a lapokat. Vár a Blaha aluljáró szeretettel!
Na ez után a komment után hány tucatan kezdik el küldözgetni a briginek a cigányról az anyagot?
Én már kezdem is.
Azért kell a csajnak tényfeltárni, mert a pasija egy pedofillal barátkozik. Többek között. Arról sem érdemes hallgatni, hogy ez a pasi több ezer Euróval sáros ennek a pedofilnak, közös vállalkozást terveztek, stb. Szerintem ez érthető.
vagy csak olvassa a fórumot, szóval mehet az infózás Briginek
Olvassa ez 100%.
A pezsgős én úgy emlékszem, Zoli csaja volt...aztán már keverhetem is.
csaja nincs, nemrég jött ki a sittről (csak letartóztatásból, nem ült)
Ha bent volt, akkor ült. Idehaza nagyon ritkán raknak tényleges előzetbe, ha nem lesz a vége legalább némi felfüggő, büntetett előélettel meg minden.
És ehhez elég valószinűsíthetően el kell követni egy fajsúlyos bűncselekményt, holmi piti vétségekért, pláne elsőre nagyon ritka az előzet.
A trolléga csak azt mondta, hogy "letartóztatásból" gondolom ezalatt a fogdát érti.
Az előzetes nem pár nap vagy hét szokott lenni. Hanem hosszú hónapok, akár évek, főleg mostanában.
Fogdán maximum 72 óráig tarthatnak gyanúsítottat.
Ja, jogilag az nem letart. hanem őrizet, de akkor oké, vágom.
Már nem ismerősök facen. Vagy összejátszanak, hogy megóvják brigit a trolltámadástól , vagy valóban szakítottak.
De az elsőben azért nincs logika mert mindenki tudja, hogy Jagri Brigittának hívják a csajod kedves Márk!
Andi, Berlinből. Kilakoltatásokat fotóztam. Endre levelei után 2 évig pszichiátrián kezeltek.
A Brigi is csak leprivátolta a családi állapotát facebookon.
Ettől függetlenül, tudatosítani kellene Márkal, hogy most már nyugodtan terítheti az “undormány” képeit snecinek, mert tovább már nem igazán tudja húzkodni, viszont ha letiltja a forumról akkor a trollok unatkozni fognak és őt fogják triggerelni, hogy a Gyagyásnak rossz legyen.
Ha kipakol és letiltja Snecit mindenhonnan akkor megkapja az aranyfokozatú jávorszarvas kitüntetést, és nem is láttuk egymást többet.
Tán mensevik tetszik lenni?!
Faszom
Atomot sodira!!!!!!!!!!!!!!
Nyilván ezzel vezeti le a feszkót. Néha elképzelem ezt a nyomorultat, ahogy egyszerűen ostoba filmek gyermeteg bámulásán a lankadt fasza véresre rángatásán, plusz a face-n kattingatáson kívül semmi, de a világon semmi szórakozása, illetve időtöltése nincs.
Programozni nem tud és utál, játszani nem tud és gyűlöl, a kütyüjei egy olyan "hobbihoz" megvett lomok, amit végleg feladott és sosem szeretett igazán.
Társasága nincs, csak retardok és félretard npc karakterek, érdekkapcsolatok, + a trolljai.
Szabadidős programjai netovábbja meztelenül kukkolás-szatírkodás bebaszva, vagy otthon döglés és faszverés bebaszva.
Alapos tényfeltárással lehet döntési helyzetbe hozni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
LOL
Sodi nemzetünk megmentője ASODI
Még a súlyosabb pedobotrány előtt fel lett kérdezve egyszer ilyesmiről, és valami olyat halandzsázott, hogy minden szarra felriatkozott, hogy a kezdő kis youtuberek visszairatkozzanak.
Aztán vagy igaz, vagy nem. Az azóta kiderültek fényében vannak kétségek.
Réges-régen ment ez a móka valóban, mikor még keresni lehetett youtube-n, "kicsiben" is, a TheVR ősidejében.
lyuly
Hát igen, kiderül belőle, hogy a baszó nem miskolci.
esti műszakban nyomja a gyagyás :-)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ez már bukta. Akár ketté is vághatja a kártyáit
Ennek nem tulajdonítanék túl nagy jelentőséget, amikor elindította a csatiját akkor naponta iratkozott fel rá egy külföldi csatorna meg ő is random csatornákra, azt gyanítom, hogy valami sub exchange szolgáltatásra regelt, hogy meglegyen az első pár feliratkozója. Az ilyen kevés feliratkozós csatornákra szerintem mind így subolt.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Még mindig felnevetek amikor meglátom ezt a sonderkommando egyenruhás INASBA VÁGOTT csicska képet a gyagyásról :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mivel nincs már neki, aki szóba áll vele, jobb híján csak mi. Márknak is csak addig érdekes, amíg folyamatos a pénzáramlás.
Vicces lesz, ha majd azt kéri a nevelőtől, hogy írjon már egy üzenetet nyilvános faszkiverőnek, meg töppedt buzigolyóknak, hogy küldjenek be egy kis tyúkhúslevest.
Hatalmas öngól ettől az idiótától, hogy megvette :D
Amúgy a márkos dolog most nagyon átüthetett az autipáncélon, remélem nem lesz hosszú STNÍI
Mikor meglátom a mosolyod, Andi, mindig késztetést érzek rá, hogy homokszóróval rámenjek a fogaidra.
Na nem baj, verjük egy kicsit a nyunyókákra, azzal is telik az idő.
Ha nekem a csajom ele kene allni, hogy figyelj mar az autipedo haverom trolljai zaklatni fognak, szoval privatold a profilod, akkor eleg hulyen nezne ram. Vagy a csaj se tiszta vagy benne van a lehuzos buliban es kepbe van pedosodika dolgaival. Bar abbol kiindulva, hogy a pupos naluk hederelt ki tudja meddig, barmi lrhet.
Nem kellett elé állni, egyszerűen csak észlelte a tényfeltárásokat, és privátba tette. Márk is áldozatnak mutatta magát.
Szerintem 1-2 hónap lesz mire kapni fog határozatot. Addig a melókeresés izgalmai lesznek műsoron.
Addig akkor sem húzzák a hitelkártyái, ha a fenyegető trollega valójában kamuzik és nem csinál semmit.
A bank nem hülye, ezt a "kártyák közt forgatom a pénzt, hogy ne bukjak le" dolgot meg, úgy hallottam, utoljára 10-15 éve lehetett bárhol a világon eljátszani, ma már nem megy.
Egy összerakós ironman játéknak néz ki. Gondolom zajong meg világít a gombelemekről, amik szintén a képen vannak.
Nem tudom, még nem volt hitelkártyám, de most 700 mínuszban van, talán 2 hónap és 3-4000 euró mínusz még belefér felmondás nélkül. Mondjuk akkor sem fog tudni nullára felmenni ha egyben utalnak neki 2 havi segélyt, mert az kb. 2500 lesz.
Ne akarj már rosszat szegény segélyes migrinek, van elég baja igy is.
Most még elkülsenéd kötelet is venni? Minek van 13.5km hdmi kábele, arra is lehet csomót kötni.XDXD
Sodit kellene megkérdezni. Úgyis ő fizette.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ugyan ezen a véleményen vagyok, nem szakítottak ők csak lerejtették.
Másrészt meg 100%, hogy a Brigi ott lakott a gyerekével ahova Sneci is beköltözött, csak a kérdés inkább az, hogy még azelőtt kiköltözött e mielőtt a púpus befészkelte magát.
Amíg Sodinak van hitelkerete, addig lesz miskolci jóbarát is.
Nem tud hurkot kötni, Hahó! Nem tanították az etyetemen!
Kenyér és víz.
Lehet kéne neki tanszéki tutorial videót csinálni.
vagy forgassa le a profi stúdióban ő maga és legyen ez az utolsó flokk epizód.
#50euro + kamatok
Ez egy teljesen új csaj, gyanítható, hogy Márk azért is taposott haza, hogy vele legyen és ne a Gyagyással. Szerintem a csaj maximum látogatóban volt náluk de még ezt is kétlem, hogy vírus idelyén 1-2 éves gyerekkel Ausztriába utazgat.
Annak a gyereknek aki a Brigi fotóján van már kurvára nem kell tápszer, több foga van mint Sodinak ilyen korban már nem tápszereznek hanem normálisan etetik.
Simán eltudom képzelni, hogy beadták a nyomorultnak, hogy a gyerek tápszertől ki fogja magát gyúrni. Ilyen suttyó falusi gyúrósoknál, ahol nincs pénz rendes tápkoegre ilyen baromságok mennek. Hallottam már rosszabbakat is, nagymama immun erősítő turmixát nyomják amit az öregasszony a rák miatt kapott. Meg a horgász beetető port isszák mert attól nagy lesz a tömeg.
Szerző:
broni
(
x45)
Oct 18, 2020 20:12:03
Válasz
(-2)
x45)
Válasz
(-2)
hejjj sodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 18, 2020 20:14:19
x45)
index.hu/kulfold/2020/10/18/pozsony_praga_zavargasok_szurkolok_tuntetes_ultrak_osszecsapasok/
acab!!!!!!!!!!!!!free györkös bá!!!!!!!!!!!!!!!
acab!!!!!!!!!!!!!free györkös bá!!!!!!!!!!!!!!!
-
Oct 18, 2020 20:27:06
444.hu/2020/10/18/a-buszmegalloban-estek-neki-a-rajztanarnak-kompolton
ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejjj pol-pot!!!!!!!!!!üsd a tanárt!!!!!!!!!!kill all szemüveges!!!!!!!!
ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejjj pol-pot!!!!!!!!!!üsd a tanárt!!!!!!!!!!kill all szemüveges!!!!!!!!
Azt bírom broniban, hogy pontosan ismerem a retardoknak azt a jellemzően az alföldön tenyésző típusát, aki ha nem is ennyire konkrétan, de hasonló gondolatokat oszt meg két sör közben az ivócimboráival, viszont ezek közül az alföldi proletárok közül egyetlen egy sem tudja, hogy ki volt Pol Pot, és mi baja volt a szemüvegesekkel.
Oct 18, 2020 20:27:06
broni
(
x45)
Oct 18, 2020 20:32:24
x45)
akikkel én szóba állok, azok tudják ki vót!!!!!!!!!!nemzeti kommenista!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 18, 2020 20:38:51
x45)
legalább az ellenforradalmat éltető gyűlések elmaradnak a vírus miatt.hejjjj ávh!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 18, 2020 20:51:09
x45)
éljen stalin!!!!!!!!!!!!!!!!!hejjjj jagoda!!!!!!!!!!!!!!!
őld a kulákot!!!!!!!!!!!!!!
őld a kulákot!!!!!!!!!!!!!!
-
Oct 18, 2020 20:53:12
Ezt a Brigit, fugáznám. XD
Oct 18, 2020 20:53:12
broni
(
x45)
Oct 18, 2020 20:56:15
x45)
Ezt a Brigit, fugáznám. XD
enném a szarát, mint malac a darát!!!!!!!!!!!!!
Oszkár
Oct 18, 2020 21:06:26
Mehet, persze, de két dologra figyeljetek:
- Ne hazudjatok, felesleges. Sodikáról az igazság is elég szörnyű, kezdve azzal, hogy pedofil.
- Szexuális zaklatás ne legyen. Nem kíváncsi a csaj sodika faszára, és nem is az a legszörnyűbb dolog sodikáról, hogy kint van a fasza az interneten. Ezt ne, mégiscsak egy gyerekes anyukáról van szó.
- Ne hazudjatok, felesleges. Sodikáról az igazság is elég szörnyű, kezdve azzal, hogy pedofil.
- Szexuális zaklatás ne legyen. Nem kíváncsi a csaj sodika faszára, és nem is az a legszörnyűbb dolog sodikáról, hogy kint van a fasza az interneten. Ezt ne, mégiscsak egy gyerekes anyukáról van szó.
A csajnak minek tényfeltárni Sodit? Márkról kell tényfeltarni, az üt nagyot, raadasul az ostor vége a Korcson csattan!
1. Mark es Sodi kapcsolata jelenleg a penzrol szol. Mark kijelentette, ha fizet is, az csak jovore lesz (Karib). Vagyis nincs penze torleszteni, ha akar is egyatalan. Viszont Korcs eleteben most lajfdendzsor van, nem szereti a varialast. Mark bejelenti, hogy nem torleszt, raadasul a csajara hivatkozva kisebb kolcsonoket is ker (52 EUR). Ha mar ennyivel is beeri a cigo, akkor a csaj fele viritani kell, erzi ha nem, a csaj lelep.
Sodi azt latja mikozben o az ehhalal fele tart, Mark a torlesztoreszletet a csajara kolti. Raebred, hogy a csaj az oka mindennek. Miatta romlott meg minden kapcsolata (segbekuki) a cigoval es miatta nem latja a penzet.
Mivel Markot nem tudja jobb belatasra birni, elejt egy megjegyzest a csaj elott.
2. Brigi es Mark kapcsolata nem lehet regi. Az biztos, hogy nem iskolatarsak. A csaj barcikai. Miskolcra mar 18+ bejarhatott bulizni, de nem hiszem, hogy igy csipte fel a fehercigany.
Egy nyom:
www.oszkar.com/user/profile.php?user=brigitta.jagri
Vajon 2017 ota hanyszor vitte Márkcigány a csajt Miskolcrol Pestre ill vissza. Nem lehet veletlen, hogy a Korcs is fuvarszervezokent szamit a cigora.
Parszor elvitte mas BMWjevel, mikor arra jart es beprobalkozott. Csak egy elmelet. Viszont a csaj elerhetosege ott van.
3. Szerintem Marknak es Pupnak is most kell a zse. Ha Mark nem virit, az asszony lelep. Ezert erzekeny tema ez neki. A pupos is veszelyben van, lovet kiszedni belole mar trukkel nem lehet. Marad a zsarolas: mocsok kepek.
A Karib-fele kiszivarogtatassal a cigo uzent kitartojanak. Penzt ne varj. A pofadat tartsd. A magas lap nalam van.
Szerintem ez a szakitas nem megjatszott. A ciganyok amugy sem turik, ha valaki ennyire rajuk akaszkodik. Raadasul Mark tudja, hogy a Korcs az adossag miatt honapok mulva ugyis szoba all vele. Most viszont nem fog tudni ujabb kolcsont adni.
Vagyis a Sodi-Markcigany kapcsolat jovoje ket tenyeuotol fugg. Hogy alakul a Mark-Brigi viszony, mikor lesz a Korcs ujra hitelezesre kepes.
Mark behazudja, hogy tavoli ismerose, akit ugyis csak lefej, a aberracioit nem ismeri.
Tenyfeltaras a cigorol? Na az utni fog. Ha Brigi otthagyja a cigot (99,99%), akkor vagy Endrenek is uj fogakra megy el par ezer ejro, vagy kenytelen lesz egy 21.000 ejros kolcsont felvenni Markciganynak, hogy uj asszonyt talaljon.
Oct 18, 2020 21:06:26
broni
(
x45)
Oct 18, 2020 21:25:46
x45)
ki nem ugrál, nem csekista, hejj, hejjjj!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 18, 2020 21:47:50
x45)
égjenek a templomok!!!!!!!!!!!!!!!!!!mocskos karácsony keci!!!!!!!!!!!!!!!!
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 18, 2020 22:03:11
Szép elemzés! Ott a pont!
Púpos görcs már csak pár órád van kiteríteni a lapokat. Vár a Blaha aluljáró szeretettel!
Oct 18, 2020 22:03:11
Mitvisz
(
x1)
Oct 18, 2020 22:06:19
x1)
Na ez után a komment után hány tucatan kezdik el küldözgetni a briginek a cigányról az anyagot?
Én már kezdem is.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 18, 2020 22:09:54
x37)
Egy nyom:
oszkar.com/user/profile.php?user=brigitta.jagri
Egy nyom:
oszkar.com/user/profile.php?user=brigitta.jagri
Azért kell a csajnak tényfeltárni, mert a pasija egy pedofillal barátkozik. Többek között. Arról sem érdemes hallgatni, hogy ez a pasi több ezer Euróval sáros ennek a pedofilnak, közös vállalkozást terveztek, stb. Szerintem ez érthető.
-Depi dezső
Oct 18, 2020 22:12:49
ha ez igaz ebböl nagy baj lesz Márki cicát meglehet szorongatni Zsidók vagytok.
Oct 18, 2020 22:12:49
Mitvisz
(
x1)
Oct 18, 2020 22:14:47
x1)
Update Márk-Brigi ügyben:
Úgy tűnik púpos megelőzött minket ami a cigárnyról való kiteregetést jelenti.
a cigány törölte a közös képét brigivel illetve már nem ismerősök facebookon, amiből arra lehet következtetni, hogy valószínűleg nagyon csúnyán válhattak el.
Remélem Márk igazi cigány módjára köszöni meg ezt a baráti gesztust sodronytól.
a cigány törölte a közös képét brigivel illetve már nem ismerősök facebookon, amiből arra lehet következtetni, hogy valószínűleg nagyon csúnyán válhattak el.
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 18, 2020 22:16:22
Update Márk-Brigi ügyben:
Oct 18, 2020 22:16:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 18, 2020 22:19:49
x38)
Sneci, te is nevetsz velünk együtt, vagy besavanyodott fasz vagy még mindig? xDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 18, 2020 22:20:03
x19)
Olvassa ez 100%.
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 18, 2020 22:20:37
x9)
Professzor Úr nyughasson, mert ennyi bázisoltságot nem bír el egyszerre a fórum szervere.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
D.Dezsö
Oct 18, 2020 22:22:10
Amúgy Sneci nagyon egymásra találtatok a kis barátoddal! Eleinte nem értettük, hogy a faszba lettetek ti ilyen nagy spancik Márkal de mostanra teljesen világos.
- Mind a ketten notórius hazudozók vagytok.
- Nem értetek semmihez, mindenhonnan kibasznak titeket. Ahogyan te a bank hiteleiből élsz ő a te hiteleidből.
- Ugyanolyan érdek emberek vagytok. Márk a lehúzható pénz miatt barátkozik veled, te meg azért fizetsz, hogy valakinek nagyképűsködve okoskodhass.
- Műveletlen prolik vagytok, a náci meg a kommunista.
- Mind a ketten notórius hazudozók vagytok.
- Nem értetek semmihez, mindenhonnan kibasznak titeket. Ahogyan te a bank hiteleiből élsz ő a te hiteleidből.
- Ugyanolyan érdek emberek vagytok. Márk a lehúzható pénz miatt barátkozik veled, te meg azért fizetsz, hogy valakinek nagyképűsködve okoskodhass.
- Műveletlen prolik vagytok, a náci meg a kommunista.
Oct 18, 2020 22:22:10
xray
(
x21)
Oct 18, 2020 22:23:52
x21)
ebbűl baj lesz more! hallod, sneci?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
- - -
Oct 18, 2020 22:24:38
Szerintem az egy másik csaj volt akivel pezsgőzrek meg diszkóztak. Az a csaj kint élt Linzben, ez meg Magyarországon.
A pezsgős én úgy emlékszem, Zoli csaja volt...aztán már keverhetem is.
csaja nincs, nemrég jött ki a sittről (csak letartóztatásból, nem ült)
Ha bent volt, akkor ült. Idehaza nagyon ritkán raknak tényleges előzetbe, ha nem lesz a vége legalább némi felfüggő, büntetett előélettel meg minden.
És ehhez elég valószinűsíthetően el kell követni egy fajsúlyos bűncselekményt, holmi piti vétségekért, pláne elsőre nagyon ritka az előzet.
Oct 18, 2020 22:24:38
bolgár jeti
(
x30)
Oct 18, 2020 22:25:07
x30)
Szia Brigi!
Fogalmad sincs mibe csöppentél :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Fogalmad sincs mibe csöppentél :)
egy diplomata paródiája
Oct 18, 2020 22:26:06
Sodi az anyák megmentője :D szuper hét volt, kíváncsi vagyok mit hoz a következő. Mint 2006os veterán a púpos biztos méltóan emlékezik meg az 56osokról, szerintem már púpszászról
Oct 18, 2020 22:26:06
Andi
(
x13)
Oct 18, 2020 22:27:37
x13)
Sodi szerintem most néma üzembe vágta a telóját.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Mitvisz
(
x1)
Oct 18, 2020 22:27:50
x1)
A trolléga csak azt mondta, hogy "letartóztatásból" gondolom ezalatt a fogdát érti.
Az előzetes nem pár nap vagy hét szokott lenni. Hanem hosszú hónapok, akár évek, főleg mostanában.
Fogdán maximum 72 óráig tarthatnak gyanúsítottat.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 18, 2020 22:33:24
x37)
Endre, hát milyen dolog ez, hogy elmarod Márk mellől a csaját? Fasz üsse már ki a szemedet, hogy ennyire nem tiszteled mások magánéletét és a család szentségét! Miféle keresztény-konzervatív erkölcs ez, te rosszéletű? Nem szégyelled magad?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 18, 2020 22:33:27
x7)
Még mindig ott van Márk képei között Brigi, csak egy régebbi profilképet vett elő.
Szerintem Brigi tud mindent márkról és sodiról is, talán Traunban találkoztak is.
Biztos jól megvannak együtt és az 52 euros lehúzást is közösen hozták össze.
|__o__|
Szerintem Brigi tud mindent márkról és sodiról is, talán Traunban találkoztak is.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 18, 2020 22:35:22
x30)
Nem hiszem, hogy egy érettségizett embernek több mint 1-2 óra kéne Márkkal, hogy lássa mi a helyzet. Főleg irásban :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
- - -
Oct 18, 2020 22:36:09
Ja, jogilag az nem letart. hanem őrizet, de akkor oké, vágom.
Oct 18, 2020 22:36:09
Krizsai Andrea
Oct 18, 2020 22:38:34
Még mindig ott van Márk képei között Brigi, csak egy régebbi profilképet vett elő.
Már nem ismerősök facen. Vagy összejátszanak, hogy megóvják brigit a trolltámadástól , vagy valóban szakítottak.
De az elsőben azért nincs logika mert mindenki tudja, hogy Jagri Brigittának hívják a csajod kedves Márk!
Oct 18, 2020 22:38:34
- - -
Oct 18, 2020 22:38:53
Brigit meg szerintem mi ne zaklassuk, döntsön ő maga.
Ha tényleg olyan kategóriás lány, mint itt leíródott, és Hege teljesen átlökte a fejét, én úgy hiszem, az lenne a legjobb, ha kiszállna a kapcsolatból, felejteni igyekezne mindent, ami ezzel és az exével kapcsolatos.
A snecológia egy mérgező veszélyes tudomány, tele van retarddal, akik szarrá tesznek mindent, amihez hozzáérnek, és maguk körül sorsokat, családokat és embereket tesznek tönkre.
Értelemszerűen egymást is, dehát a retardáltság sajnos veszélyes és néha részlegesen ragályos.
Ha tényleg olyan kategóriás lány, mint itt leíródott, és Hege teljesen átlökte a fejét, én úgy hiszem, az lenne a legjobb, ha kiszállna a kapcsolatból, felejteni igyekezne mindent, ami ezzel és az exével kapcsolatos.
A snecológia egy mérgező veszélyes tudomány, tele van retarddal, akik szarrá tesznek mindent, amihez hozzáérnek, és maguk körül sorsokat, családokat és embereket tesznek tönkre.
Értelemszerűen egymást is, dehát a retardáltság sajnos veszélyes és néha részlegesen ragályos.
Oct 18, 2020 22:38:53
Egy diplomata paródiája
Oct 18, 2020 22:39:27
Füstöl a púpfal hamarosan jön a gyagyás
Oct 18, 2020 22:39:27
Oszkár
Oct 18, 2020 22:40:50
Hat valami azert tortent:
Brigi oldalan egy oraja meg szerepelt:
"Kapcsolatban vele: Kovács Márk"
Most is szerepel? En nem latom.
Ha Brigi mindent tud es Mark tarsa a lehuzasokban, akkor miert fosik Mark a tenyfeltarastol.
Egyebkent tudjatok mi az igazi lajfdendzsor?
facebook.com/photo.php?fbid=3650829274947747
Mikor ez ala Kiss Endre Farkas felhasznalotol jon egy bejegyzes: "de cuki kisgyerek".
Ha Brigi mindent tud es Mark tarsa a lehuzasokban, akkor miert fosik Mark a tenyfeltarastol.
Mikor ez ala Kiss Endre Farkas felhasznalotol jon egy bejegyzes: "de cuki kisgyerek".
Oct 18, 2020 22:40:50
D.Dezsö
Oct 18, 2020 22:44:02
A Brigi is csak leprivátolta a családi állapotát facebookon.
Ettől függetlenül, tudatosítani kellene Márkal, hogy most már nyugodtan terítheti az “undormány” képeit snecinek, mert tovább már nem igazán tudja húzkodni, viszont ha letiltja a forumról akkor a trollok unatkozni fognak és őt fogják triggerelni, hogy a Gyagyásnak rossz legyen.
Ha kipakol és letiltja Snecit mindenhonnan akkor megkapja az aranyfokozatú jávorszarvas kitüntetést, és nem is láttuk egymást többet.
Oct 18, 2020 22:44:02
Andi
(
x13)
Oct 18, 2020 22:45:41
x13)
Remélem, Fakenguru kolléga majd éppen arra jár, és lő pár felvételt, ahogy gyömöszölik be a megkötözött púpost a bömös hátsó ülésére.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
kramalon
(
x8)
Oct 18, 2020 22:49:57
x8)
ki nem ugrál, nem csekista, hejj, hejjjj!!!!!!!!!!!
Tán mensevik tetszik lenni?!
Mitvisz
(
x1)
Oct 18, 2020 22:50:07
x1)
Trash csoportba írták:
Újabb lebukás?
sodi vlog csatijának (https://www.youtube.com/c/SoDIvlogja/channels) feliratkozásait néztem épp és látom, hogy fel van iratkozva egy külföldi kislány yt csatijára, ahol mindössze 3 videó van (200 feliratkozó) és vmi beauty cuccokat mutogat épp . A kislány lehet vagy 10 éves. (mármint amikor a videók készültek, a profilkép frissebb)
Mivel sodit nem érdeklik a körömlakkok így kicsit érdekes a dolog
www.youtube.com/channel/UCQY1BiBxZIjFE_WT0-QUZIA
Újabb lebukás?
sodi vlog csatijának (https://www.youtube.com/c/SoDIvlogja/channels) feliratkozásait néztem épp és látom, hogy fel van iratkozva egy külföldi kislány yt csatijára, ahol mindössze 3 videó van (200 feliratkozó) és vmi beauty cuccokat mutogat épp . A kislány lehet vagy 10 éves. (mármint amikor a videók készültek, a profilkép frissebb)
www.youtube.com/channel/UCQY1BiBxZIjFE_WT0-QUZIA
bronipótló szolgálat
Oct 18, 2020 22:52:18
Trash csoportba írták:
Újabb lebukás?
youtube.com/channel/UCQY1BiBxZIjFE_WT0-QUZIA
Újabb lebukás?
youtube.com/channel/UCQY1BiBxZIjFE_WT0-QUZIA
Atomot sodira!!!!!!!!!!!!!!
Oct 18, 2020 22:52:18
- - -
Oct 18, 2020 22:52:55
Füstöl a púpfal hamarosan jön a gyagyás
Nyilván ezzel vezeti le a feszkót. Néha elképzelem ezt a nyomorultat, ahogy egyszerűen ostoba filmek gyermeteg bámulásán a lankadt fasza véresre rángatásán, plusz a face-n kattingatáson kívül semmi, de a világon semmi szórakozása, illetve időtöltése nincs.
Programozni nem tud és utál, játszani nem tud és gyűlöl, a kütyüjei egy olyan "hobbihoz" megvett lomok, amit végleg feladott és sosem szeretett igazán.
Társasága nincs, csak retardok és félretard npc karakterek, érdekkapcsolatok, + a trolljai.
Szabadidős programjai netovábbja meztelenül kukkolás-szatírkodás bebaszva, vagy otthon döglés és faszverés bebaszva.
Oct 18, 2020 22:52:55
Andi
(
x13)
Oct 18, 2020 22:55:34
x13)
Endre, hahó. Öt perc múlva tizenegy. Indulhat az álláskereséscsá.
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2020 22:55:41
x135)
Brigit meg szerintem mi ne zaklassuk, döntsön ő maga.
Alapos tényfeltárással lehet döntési helyzetbe hozni.
-
Oct 18, 2020 22:55:54
Endre, kész lesz holnapra a ticket??
Ja, bocs most jutott eszembe, téged nemrég kibasztak.
Ja, bocs most jutott eszembe, téged nemrég kibasztak.
Oct 18, 2020 22:55:54
.
Oct 18, 2020 22:58:38
Hat valami azert tortent:
LOL
Oct 18, 2020 22:58:38
Mitvisz
(
x1)
Oct 18, 2020 23:01:40
x1)
Sodi nemzetünk megmentője ASODI
- - -
Oct 18, 2020 23:03:35
Trash csoportba írták:
Újabb lebukás?
sodi vlog csatijának (https://www.youtube.com/c/SoDIvlogja/channels) feliratkozásait néztem épp
Újabb lebukás?
sodi vlog csatijának (https://www.youtube.com/c/SoDIvlogja/channels) feliratkozásait néztem épp
Még a súlyosabb pedobotrány előtt fel lett kérdezve egyszer ilyesmiről, és valami olyat halandzsázott, hogy minden szarra felriatkozott, hogy a kezdő kis youtuberek visszairatkozzanak.
Aztán vagy igaz, vagy nem. Az azóta kiderültek fényében vannak kétségek.
Réges-régen ment ez a móka valóban, mikor még keresni lehetett youtube-n, "kicsiben" is, a TheVR ősidejében.
Oct 18, 2020 23:03:35
rBali
(
x24)
Oct 18, 2020 23:04:24
x24)
Endre, hát te meg milyen iparági sztenderdeket nézel a YouTube-on? Hogy basszam ki a gyomrod
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mi a fasz?
Oct 18, 2020 23:05:40
Erre is feliratkozott!
m.youtube.com/watch?v=xLoqdFD7Pp8
SoDI, szerinted ő is van 18?
Mi a faszt kepzeltel, mi van a taskajaban?
Mi a faszt kepzeltel, mi lesz a kovetkezo videoja?
Mi a faszt irogattal neki, hogy abbahagyta a videozast?
Te egy beteg allat vagy!!!
m.youtube.com/watch?v=xLoqdFD7Pp8
SoDI, szerinted ő is van 18?
Mi a faszt kepzeltel, mi van a taskajaban?
Mi a faszt kepzeltel, mi lesz a kovetkezo videoja?
Mi a faszt irogattal neki, hogy abbahagyta a videozast?
Te egy beteg allat vagy!!!
Oct 18, 2020 23:05:40
Andi
(
x13)
Oct 18, 2020 23:08:32
x13)
Endre, ideje lenne frissítened a fészbukodat. A berlini vlogger helyett most aktuálisabb a linzi párkapcsolati coach.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 18, 2020 23:23:28
Nekem az a szerény véleményem snecológiai szempontból, hogy én Kovács Márk kisdoktori értekezéseinek posztulátumait enyhén szólva komoly kételyekkel fogadom, és a Brigi-féle előfelvételi beadandó forráskritikája is minimum problémás, DE:
- mindezen averzív személyes érzések dacára azt el kell ismerni, hogy a Gyagyás lelki állapotára meglehetősen negatív befolyást gyakoroltak eme történések, így hát komoly tudós emberként mást nem is tehetünk, mint megtesszük azt a szigorú, hideg, tárgyaligos megállapítást, hogy Sneci miskolczi brigádja valahol mégis komolyan hozzájárult a tudományos haladáshoz.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
- mindezen averzív személyes érzések dacára azt el kell ismerni, hogy a Gyagyás lelki állapotára meglehetősen negatív befolyást gyakoroltak eme történések, így hát komoly tudós emberként mást nem is tehetünk, mint megtesszük azt a szigorú, hideg, tárgyaligos megállapítást, hogy Sneci miskolczi brigádja valahol mégis komolyan hozzájárult a tudományos haladáshoz.
Oct 18, 2020 23:23:28
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 18, 2020 23:26:19
És imhol küldöm Broni profnak eme kiváló dalocskát a ma esti delirium tremens mellé utitársnak, hejj barbi,!!
www.youtube.com/watch?v=EtXJKIS618M
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
www.youtube.com/watch?v=EtXJKIS618M
Oct 18, 2020 23:26:19
Nulladikos Snecológus
Oct 18, 2020 23:28:58
Igen, kacseszka (ex?) csaja reggel ota leprivatolta a munkahelyet, a csaladi allapotat, mindent.
Oct 18, 2020 23:28:58
Modor Tibi
Oct 18, 2020 23:30:14
Nekem az a szerény véleményem snecológiai szempontból, hogy én Kovács Márk kisdoktori értekezéseinek posztulátumait enyhén szólva komoly kételyekkel fogadom, és a Brigi-féle előfelvételi beadandó forráskritikája is minimum problémás, DE:
lyuly
Oct 18, 2020 23:30:14
Mitvisz
(
x1)
Oct 18, 2020 23:39:17
x1)
Sodrony!
Púpszászi tyúkhúsleves holnapig adott neked haladékot! Aztán repülnek a levelek!
Mit képzelsz magadról, te ki vagy?
Miért vagy feliratkozva 10 éves kislányok youtube csatornájára?
Nem úgy volt hogy csak az orosz kisfiúkat szereted?
Mit gondolsz hány helyről kell még, hogy kibasszanak ahhoz, hogy felfogd: nem tudsz programozni?
Milyen barát az, aki uzsorakamatra ad kölcsön?
Milyen náci az, aki egy cigánynak ad kölcsön?
Milyen férfi az, aki az állítólagos barátja barátnőjén akar nyomást gyakorolni, hogy fizessen?
Hogy mersz egy olyan nőre ráírni, akinek kisgyermeke van, a dolgaid után?
Mit gondolsz meddig működik a hitelspirál, amibe keverted magad?
Na mi van?
Mi van a gyomrodban?
Depis dezső már elég intenzíven játszik benne, nemde bár?
Púpszászi tyúkhúsleves holnapig adott neked haladékot! Aztán repülnek a levelek!
Mit képzelsz magadról, te ki vagy?
Nem úgy volt hogy csak az orosz kisfiúkat szereted?
Mit gondolsz hány helyről kell még, hogy kibasszanak ahhoz, hogy felfogd: nem tudsz programozni?
Milyen barát az, aki uzsorakamatra ad kölcsön?
Milyen náci az, aki egy cigánynak ad kölcsön?
Milyen férfi az, aki az állítólagos barátja barátnőjén akar nyomást gyakorolni, hogy fizessen?
Hogy mersz egy olyan nőre ráírni, akinek kisgyermeke van, a dolgaid után?
Mit gondolsz meddig működik a hitelspirál, amibe keverted magad?
Na mi van?
Mi van a gyomrodban?
Depis dezső már elég intenzíven játszik benne, nemde bár?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 18, 2020 23:47:32
x8)
Gyagyás,készülsz már a börtönlétre?
Kezdés gyanánt,először gyömöszöld be a pitonodat a seggedbe.
Csakhogy szokjad a dolgot:-D
Kezdés gyanánt,először gyömöszöld be a pitonodat a seggedbe.
Csakhogy szokjad a dolgot:-D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 18, 2020 23:53:50
x38)
Sneci, azért az nagyon fontos, hogy el ne felejtsd: Márk csak kifogást keres, hogy miért ne fizesse ki a 2000 euró alaptőkét! A kamatokat azokat sosem fogod látni, ez remélem értyhetyő, de az, hogy az alaptőkét sem, az NEM a trollok hibája lesz. A trollok ártalmatlanok, és még akkor sem tehetnek semmiről, ha véletlenül Márk Barátod fasírtba kerülne miattuk a Csodálatos Asszonnyal! Ez két külön dolog, az az ő baja, a tartozás pedig egy kötelezettség! Hiába fogja mondani, hogy emiatt nem fizet, ennyi erővel a hangosan kukorékoló kémkakas is lehetne az ürügy! Szóval nehogy ránk merd majd fogni, hogy a Barátod baszik fizetni, ez előre így volt már megírva, csak talált egy indokot. Egyébként meg a kurva anyád, és dögölj meg! Újabb hét kezdődik munka nélkül, segély nélkül, hitelsörrel! Juhúúúúúúú!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
bolgár jeti
(
x30)
Oct 19, 2020 00:01:25
x30)
SoDI-nak széleskörű tapasztalai vannak nemfizető adósokkal, nem kell félteni :)
Andi
(
x13)
Oct 19, 2020 00:08:41
x13)
A jókor jó helyen belihegő baszót ne tessenek megszokásból bántani.
-
Oct 19, 2020 00:19:13
Hát igen, kiderül belőle, hogy a baszó nem miskolci.
Oct 19, 2020 00:19:13
Karib
(
x10)
Oct 19, 2020 00:45:57
x10)
Endre, hahó. Öt perc múlva tizenegy. Indulhat az álláskereséscsá.
esti műszakban nyomja a gyagyás :-)
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 19, 2020 01:12:29
Sodrony!
Ez már bukta. Akár ketté is vághatja a kártyáit
Oct 19, 2020 01:12:29
Vlognélküli Vlogger
Oct 19, 2020 01:38:05
Na! Többhetes intenzív fórum olvasás végre van egy kis nyugi! Sneci bazdmeg, lassan már a munka rovására ment, hogy utólérjem magam az eseményekkel.
Először is kurvára jól szórakoztam mikor kiderült, hogy kibasztak. Gyönyörű csütörtök reggel volt, a fórumon atomrobbanás, én pedig aznap duplán bebasztam, mert búcsúztattuk egy kollégámat. (Apropó, neked a Rejsz und plumber vagy mi a tököm nem tartott ilyet?)
Egyre jobb ez a végjáték, én azt mondom az utolsó heteket-hónapokat.ne besavanyodott faszként éld, hanem nevess velünk és beszéljük meg a dolgokat!
Először is kurvára jól szórakoztam mikor kiderült, hogy kibasztak. Gyönyörű csütörtök reggel volt, a fórumon atomrobbanás, én pedig aznap duplán bebasztam, mert búcsúztattuk egy kollégámat. (Apropó, neked a Rejsz und plumber vagy mi a tököm nem tartott ilyet?)
Egyre jobb ez a végjáték, én azt mondom az utolsó heteket-hónapokat.ne besavanyodott faszként éld, hanem nevess velünk és beszéljük meg a dolgokat!
Oct 19, 2020 01:38:05
Elsőéves
(
x3)
Oct 19, 2020 02:25:55
x3)
Sodrony!
Ennek nem tulajdonítanék túl nagy jelentőséget, amikor elindította a csatiját akkor naponta iratkozott fel rá egy külföldi csatorna meg ő is random csatornákra, azt gyanítom, hogy valami sub exchange szolgáltatásra regelt, hogy meglegyen az első pár feliratkozója. Az ilyen kevés feliratkozós csatornákra szerintem mind így subolt.
zsidókvagytok
Oct 19, 2020 02:33:04
Még trutymóra is fel van iratkozva XD
Biztos tudott vele azonosulni, bár trutyi legalább nem pedofil :D
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Biztos tudott vele azonosulni, bár trutyi legalább nem pedofil :D
Oct 19, 2020 02:33:04
Karib
(
x10)
Oct 19, 2020 06:43:04
x10)
Jól aludtál, Endre? Kipihenten ébredtél?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
rBali
(
x24)
Oct 19, 2020 07:09:27
x24)
Jól aludtál, Endre? Kipihenten ébredtél?
Még mindig felnevetek amikor meglátom ezt a sonderkommando egyenruhás INASBA VÁGOTT csicska képet a gyagyásról :D
-
Oct 19, 2020 07:23:14
Endre, csak le kellene venni még azokat a pénzeket, mielőtt a bankoscsibék elkezdenek emailt olvasni ma reggel.
Iszkiri nyüszítve a zümmögő dobozig!!
Iszkiri nyüszítve a zümmögő dobozig!!
Oct 19, 2020 07:23:14
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 19, 2020 07:57:10
x16)
Én csak azt bánom, hogy bentről nem tud majd írni.
Tényleg Sodika, ki lesz a kapcsolattartód? Már csak mi maradtunk neked a kommenthaverok. Majd mondod a nevelőnek, hogy vegye föl velünk a kapcsolatot?
Tényleg Sodika, ki lesz a kapcsolattartód? Már csak mi maradtunk neked a kommenthaverok. Majd mondod a nevelőnek, hogy vegye föl velünk a kapcsolatot?
Mivel nincs már neki, aki szóba áll vele, jobb híján csak mi. Márknak is csak addig érdekes, amíg folyamatos a pénzáramlás.
Vicces lesz, ha majd azt kéri a nevelőtől, hogy írjon már egy üzenetet nyilvános faszkiverőnek, meg töppedt buzigolyóknak, hogy küldjenek be egy kis tyúkhúslevest.
Vonzas torvenye
Oct 19, 2020 07:57:42
Vajon Berlinben van a gyagyas? Vagy Miskolcon? Esetleg pupszaszon bujkal? Gyere elo csatornapatkanysodi.
Oct 19, 2020 07:57:42
moshe dayan
(
x2)
Oct 19, 2020 08:13:28
x2)
púpos, őszinte aggodalommal kérdezem, hogy a legfontosabb dolgodat el tudtad rendezni?
megrendelted a Meseország mindenkié c. könyvet?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Nulladikos Snecológus
Oct 19, 2020 08:22:15
Remelem pupszaszi tyukleves trollega nem csak flexelt a levelezessel, hanem valoban levelezo levente nyomdokaiba lepett.
Sneci, ne legyel besavanyidott fasz es ne bujkalj csatornapatkanykent, porondra! Tancolj!
Sneci, ne legyel besavanyidott fasz es ne bujkalj csatornapatkanykent, porondra! Tancolj!
Oct 19, 2020 08:22:15
Vlognélküli Vlogger
Oct 19, 2020 08:23:17
púpos, őszinte aggodalommal kérdezem, hogy a legfontosabb dolgodat el tudtad rendezni?
Hatalmas öngól ettől az idiótától, hogy megvette :D
Amúgy a márkos dolog most nagyon átüthetett az autipáncélon, remélem nem lesz hosszú STNÍI
Oct 19, 2020 08:23:17
-
Oct 19, 2020 08:29:37
Beértél már a munkába? Oh, wait....
Oct 19, 2020 08:29:37
M.Ország rémálma
Oct 19, 2020 08:33:21
Mikor meglátom a mosolyod, Andi, mindig késztetést érzek rá, hogy homokszóróval rámenjek a fogaidra.
Oct 19, 2020 08:33:21
Vlognélküli Vlogger
Oct 19, 2020 08:37:16
Fakenguru trolléga, ha lesz egy kis szabadideje kérhetünk egy újabb helyzetjelentést a Goethestrasse 7 alól?
Oct 19, 2020 08:37:16
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2020 08:42:35
x135)
Ma sem jön meg a segély. Ma sincs állásajánlat. Csak a tartozás van.
Vlognélküli Vlogger
Oct 19, 2020 08:55:14
Ma sem jön meg a segély. Ma sincs állásajánlat. Csak a tartozás van.
Na nem baj, verjük egy kicsit a nyunyókákra, azzal is telik az idő.
Oct 19, 2020 08:55:14
-
Oct 19, 2020 09:30:10
Ilyen fordulat sem volt még soha teleregényben, minden kisnyugdíjas a szívéhez kapott amikor a szegény Brigitta de la Jagri rájött hogy a sármos és gazdag Marco Casesca-t nem csak zsarolta a csúf uzsorás, Andrés El Lobo, de ráadásul fajtalankodtak is egymással.
Oct 19, 2020 09:30:10
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2020 09:39:36
x135)
Szerintem nem a csaj szakított márkkal, csak a tényfeltárások miatt privátba rakott mindent. De ettől a tények tények maradnak, amiket fel kell tárni.
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2020 09:45:29
x135)
És mindenki nyugodjon le a picsába. Amíg van esély a segélyre, és amíg üzemelnek a hitelkártyák, addig ott lesz snecinek a miskolci galeri, akiknek a pénzért cserébe nyomhatja az autiloopot. Márk is csak eljátszotta nekünk az öriharit.
Fuvolázó Kobold
Oct 19, 2020 09:52:52
Ne igyunk előre a medve bőrére, uraim! Brigike és a nemcigány max kioffolták a kapcsolatot a facen, de ennyi. Kicsit elsiklottunk egy nagyon fontos részlet felett.
A linzi kotorékban babatápszeres szemét látható a korcs fotóin. Tehát, volt olyan (nem tudni, milyen hosszú) időszak, mikor a gyagyás, a cigány, az asszony és a gyerek is ott tartózkodott a lakásban. Feltételezem, hogy ez huzamosabb ideig fennállt.
Na most akkor ennyit Márkról és a tettetett felháborodásáról a pedofília miatt. Lazán leszarja. A nő se semmi basszameg, aztán az se volt szívbajos így egy háztartásban Endrével. Főleg gyerekkel.
A nő régóta ismeri a korcsot, valszeg képben van a lehúzással is. Miközben endike királydrámát ír a segélyért, ezek ketten a klasszikus cigánydrámát robbantják a gyagyás pofájába, még több lóvéért. Ne felejtsük el, hogy a nő együtt élt a korccsal is, a gyereke is és egész eddig nem tűnt fel neki, hogy a pasija mégsem az a nagyon fasza vállalkozó. Lol, na ne röhögjünk. Brigike ugyanúgy a lepattanóra feni a fogát, mint a bukott ufc harcos kancigány.
Most majd szépen elverik a korcson a párkapcsolatuk megromlásának okát, befenyítik, endre meg tejelni fog. Ezen a héten olyan buli lesz lyukóvölgyben, hogy a macska is csavalazítózni fog. Annyi változott, hogy a két hősszerelmes csaló nem facen fogja nyalni egymást kommentekben. Endre meg szopni fog, mert ilyen korcs a korcs. Akorcs. Andi, Linz, mindegy.
A linzi kotorékban babatápszeres szemét látható a korcs fotóin. Tehát, volt olyan (nem tudni, milyen hosszú) időszak, mikor a gyagyás, a cigány, az asszony és a gyerek is ott tartózkodott a lakásban. Feltételezem, hogy ez huzamosabb ideig fennállt.
Na most akkor ennyit Márkról és a tettetett felháborodásáról a pedofília miatt. Lazán leszarja. A nő se semmi basszameg, aztán az se volt szívbajos így egy háztartásban Endrével. Főleg gyerekkel.
A nő régóta ismeri a korcsot, valszeg képben van a lehúzással is. Miközben endike királydrámát ír a segélyért, ezek ketten a klasszikus cigánydrámát robbantják a gyagyás pofájába, még több lóvéért. Ne felejtsük el, hogy a nő együtt élt a korccsal is, a gyereke is és egész eddig nem tűnt fel neki, hogy a pasija mégsem az a nagyon fasza vállalkozó. Lol, na ne röhögjünk. Brigike ugyanúgy a lepattanóra feni a fogát, mint a bukott ufc harcos kancigány.
Most majd szépen elverik a korcson a párkapcsolatuk megromlásának okát, befenyítik, endre meg tejelni fog. Ezen a héten olyan buli lesz lyukóvölgyben, hogy a macska is csavalazítózni fog. Annyi változott, hogy a két hősszerelmes csaló nem facen fogja nyalni egymást kommentekben. Endre meg szopni fog, mert ilyen korcs a korcs. Akorcs. Andi, Linz, mindegy.
Oct 19, 2020 09:52:52
Vonzas torvenye
Oct 19, 2020 09:54:54
Szerintem nem a csaj szakított márkkal, csak a tényfeltárások miatt privátba rakott mindent. De ettől a tények tények maradnak, amiket fel kell tárni.
Ha nekem a csajom ele kene allni, hogy figyelj mar az autipedo haverom trolljai zaklatni fognak, szoval privatold a profilod, akkor eleg hulyen nezne ram. Vagy a csaj se tiszta vagy benne van a lehuzos buliban es kepbe van pedosodika dolgaival. Bar abbol kiindulva, hogy a pupos naluk hederelt ki tudja meddig, barmi lrhet.
Oct 19, 2020 09:54:54
Bejlin
(
x8)
Oct 19, 2020 09:54:58
x8)
Nagyon várom már a következő "lehet örülni" bejegyzést. :D Amint megkapja a segélyt elutasító határozatot úgyis jön majd ide értetlenkedni meg szidni a labancokat.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2020 10:01:25
x135)
Nem kellett elé állni, egyszerűen csak észlelte a tényfeltárásokat, és privátba tette. Márk is áldozatnak mutatta magát.
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2020 10:03:12
x135)
Nagyon várom már a következő "lehet örülni" bejegyzést. :D Amint megkapja a segélyt elutasító határozatot úgyis jön majd ide értetlenkedni meg szidni a labancokat.
Szerintem 1-2 hónap lesz mire kapni fog határozatot. Addig a melókeresés izgalmai lesznek műsoron.
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2020 10:07:00
x135)
Most a trash csoportos tagozat feladata friss infóval ellátni a tanszéket. Nyilván hazudni fog márk, de azokból is lehet következtetni. Nszksz.
Márk
Oct 19, 2020 10:07:20
Sodi! Kötheted a hurkot a kötélre.
Oct 19, 2020 10:07:20
- - -
Oct 19, 2020 10:08:38
Addig akkor sem húzzák a hitelkártyái, ha a fenyegető trollega valójában kamuzik és nem csinál semmit.
A bank nem hülye, ezt a "kártyák közt forgatom a pénzt, hogy ne bukjak le" dolgot meg, úgy hallottam, utoljára 10-15 éve lehetett bárhol a világon eljátszani, ma már nem megy.
Oct 19, 2020 10:08:38
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2020 10:09:06
x135)
- - -
Oct 19, 2020 10:18:16
Ez amúgy mi?
Egy összerakós ironman játéknak néz ki. Gondolom zajong meg világít a gombelemekről, amik szintén a képen vannak.
Oct 19, 2020 10:18:16
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2020 10:18:40
x135)
Nem tudom, még nem volt hitelkártyám, de most 700 mínuszban van, talán 2 hónap és 3-4000 euró mínusz még belefér felmondás nélkül. Mondjuk akkor sem fog tudni nullára felmenni ha egyben utalnak neki 2 havi segélyt, mert az kb. 2500 lesz.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 19, 2020 10:19:22
x8)
Ne akarj már rosszat szegény segélyes migrinek, van elég baja igy is.
Most még elkülsenéd kötelet is venni? Minek van 13.5km hdmi kábele, arra is lehet csomót kötni.XDXD
Bejlin
(
x8)
Oct 19, 2020 10:20:15
x8)
www.instagram.com/p/CFh3qdxH1qa/
Ez amúgy mi?
Ez amúgy mi?
Sodit kellene megkérdezni. Úgyis ő fizette.
Hitelkártyavár
Oct 19, 2020 10:26:35
Ne igyunk előre a medve bőrére, uraim! Brigike és a nemcigány max kioffolták a kapcsolatot a facen, de ennyi. Kicsit elsiklottunk egy nagyon fontos részlet felett.
Ugyan ezen a véleményen vagyok, nem szakítottak ők csak lerejtették.
Másrészt meg 100%, hogy a Brigi ott lakott a gyerekével ahova Sneci is beköltözött, csak a kérdés inkább az, hogy még azelőtt kiköltözött e mielőtt a púpus befészkelte magát.
Amíg Sodinak van hitelkerete, addig lesz miskolci jóbarát is.
Oct 19, 2020 10:26:35
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 19, 2020 10:29:39
x2)
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2020 10:30:44
x135)
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 19, 2020 10:33:58
x5)
vagy forgassa le a profi stúdióban ő maga és legyen ez az utolsó flokk epizód.
D.Dezsö
Oct 19, 2020 10:35:01
Ez egy teljesen új csaj, gyanítható, hogy Márk azért is taposott haza, hogy vele legyen és ne a Gyagyással. Szerintem a csaj maximum látogatóban volt náluk de még ezt is kétlem, hogy vírus idelyén 1-2 éves gyerekkel Ausztriába utazgat.
Annak a gyereknek aki a Brigi fotóján van már kurvára nem kell tápszer, több foga van mint Sodinak ilyen korban már nem tápszereznek hanem normálisan etetik.
Simán eltudom képzelni, hogy beadták a nyomorultnak, hogy a gyerek tápszertől ki fogja magát gyúrni. Ilyen suttyó falusi gyúrósoknál, ahol nincs pénz rendes tápkoegre ilyen baromságok mennek. Hallottam már rosszabbakat is, nagymama immun erősítő turmixát nyomják amit az öregasszony a rák miatt kapott. Meg a horgász beetető port isszák mert attól nagy lesz a tömeg.
Oct 19, 2020 10:35:01
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™