"nincs troll-lista"
Ez mondjuk nyilvánvaló volt, ha létezik is valami ilyesmi, tele van fals infóval, és majd ha egyszer tényleg nagyon bekattan, és kaszablokkába kezd, akkor mit sem sejtő, ártatlan polgárokat fog megcsavarhúzózni.
Ez a tiszafaszomi herbáldíler tulajdonképpen még szűz?
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Sajnos nem :(((
Igazából a magyar internethasználók ~10%-át nyugodtan felírhatnák a szaros listájukra, mert nincs olyan ember, aki ne vetné meg mélységesen ezt a púpos korcsot, és ne rúgna bele szívesen, ha megtehetné.
A maradék meg nem tudja, ki az a Kiss Endre Farkas - de egyre többen megismerik.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Pedig a Linzi kotorékba beköltözös képeken ott a doboza.
Mit tarthat benne vajon?
Remélem nem egy ovodást.
A cigóra meg ültethetne valaki egy fát.
Szerinted az indexes HR-esek nincsenek itt? Azon kívül Púpi nem ért semmihez. Bekapcsolni tudja a gépet, meg talán egy programot elindít és ennyi. Annyi köze van a programozáshoz, mint a kvantumfizikához. A németek túlságosan is áldott jó szíve miatt képzeli azt magáról, hogy programozó, ami szerencsétlen esetben akár az életébe is kerülhet.
Ingatkanügyek

Nem hiszem.
A régi motoros lipsi újságírók közül egy-kettő, pl. Szily meg Tóta biztosan szokott itt lógni, de egy átlag műkörömmániás HR-es hülyepista mit keresne itt?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nos, ez vagy benézés, vagy nem szabad ennyivel elintézni, mert nagy hír. Tuti sodika drónjáról van szó? Tuti, hogy nem akkor készült a kép, amikor együtt voltak például Linzben?
Kizárt, ahhoz abba kéne a hagynia a piálást, minimum.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Akkor ebből nem lesz feketézve angolnázós melócsá púpszászon, irány a blaha.
Arról vannak infók mennyi pénze van az anyjánál ?
Ha jól tudom oda futnak ba a "kintlévőségek" :D
De azért továbbra is zsíros hajjal fotózkodik...
🕎Endigame🕎
A válasz egyértelműen nem. Semmilyen munkára nem alkalmas, ez teljesen világos.
Nem is az a legnagyobb baj, hogy hiányos a tudása (pedig elég hiányos), hanem az, hogy hihetetlenül lusta, szociálisan fogyatékos, súlyosan figyelemzavaros, stb.
Nézd meg mit produkált egy-egy stream közben. Hogy kiírja a képernyőre hatalmas betűkkel a játék, hogy mit kell csinálni, ez meg köröz, mint egy idióta egy órán át, közben szidja a játékot, hogy milyen szar, és hogy lehetetlen megoldani.
Jó nagyokat röhögünk rajta, de sodika tényleg csak ennyire képes.
Életében egy viszonylag állandó helyről nem rúgták ki, és ez pedig a Groteszk. Itt havonta 50-70 ezer forintot kapott feketén. Ennyit képes kitermelni, azt is csak szoros felügyelet, és komoly jóindulat mellett.
Egyedül azt nem értem hogy Németországban hogy tudott ennyi ideig elsunnyogni, jobban bele kell mélyülnöm a snecológia világába.
Kellően szar gányoldában képes imitálni a munkát egy ideig. Van elég esze hozzá, hogy mindenkinek azt hazudja, hogy elfoglalt, miközben nem adtak neki igazi feladatot. Képes előadni a jobb sorsra érdemes, szánnivaló, autista kisfiút.
Ahol ennyi elég, ott elkarcolgat egy ideig. Amikor lebukik, azonnal repül. Értéket termelni nem tud sehol, hacsak a púpjának nincs gyógyhatása.
Még simán összejöhet neki néhány melóhely, az alábbiak figyelembevételével:
- Normális helyre biztos, hogy nem veszik fel (pl. egy olyan céghez, amiről már hallottál)
- Türelmesebb-bénább és közepes méretű cégnél néhány hónapig elrecskázhat a sarokban (ld. német gányoldák)
- Jól szervezett-menedzselt cégnél legkésőbb néhány hét után kibukik, hogy csak alibizik, hetyetyézik és milyen felszínes szakmai tudása van. Ez a kisebbik gond. A nagyobbik a személyisége, ami minél kisebb a cég, annál hamarabb kibukik és akkor viszlát van.
Külső forrásból megerősített infó nincs. SoDI szerint augusztusban mindent elhozott az anyjától, tehát jöhetett oda 2 havikéthavi magyar melópénz após-féle kártérítés, 100e ft körüli pénz. Buszjegyre elég.
Persze az egész egy sodiverzumban lévő virtuális boríték amibe hitelkártyáról felvett kp-t raksz...
Mert a szalag mellett nem keres annyit, hogy elmehessen Hollywoodba felszopónak.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Igen, betanitott segedmunkas programozokent. Pontos, lepesekre bontott, szajbaragott dokumentacio viszonylag egyszerubb feladatokrol ahol fel sem merulhet az eselye, hogy onalloan kell megoldania valamit. Itt tenyleg a szakma legaljat kell elkepzelni, a stackoverflowbol vago legozas ehhez kepest preciz mestermunka. Ahogy bori megtanulta a szalagnal melyik cigannyal nem celszeru szemkontaktust teremteni Endre is megtanulta melyik library melyik metodusa kell eppen, de erteni mar annal kevesbe erti miert. Lenyegeben ugyan azt csinalja mint egy fejlettebb machine learning algoritmus, addig probalgatja az elerakott megoldasokat, relevanciatol fuggetlenul, amig az egyikkel veletlenul nem mukodik. Ez valahol szomoru.
A munka nem megoldás.
Mert arra van kereslet, a jabilos minimalber nem eleg kaszablokka csavarhuzokeszlet beszerzesere
Igazából ez a kérdés azért értelmetlen, mert itthon túl sokan ismerik a múltját, és egyszerűen annyira toxikus a netes lábnyoma, hogy sehol sem fognak kockáztatni miatta, nem fogják felvenni. Külföldön ezek a dolgok nem is nyomnak annyit a latban, meg nem is találják meg a régi dolgait, nem véletlenül taszigálta Vera mama Németország felé a kis házimanóját.
Az a baj, hogy reálisan legfeljebb adócsalósdi/hitel csalások miatt fog szorulni, az meg ilyen kis összegben nagy valószínűséggel felfüggő, vagy a múltját figyelembe véve egy köcsög bíró esetén is legfeljebb fogház fokozat, szóval sajnos nem fog a súlyos arcok közé kerülni, ott meg nem szokás ez az erőszakolósdi, magafajták között fogja lehúzni a büntit.
Ha esetleg a pedofilodásért ítélnék valahogy letöltendőre, akkor jól rábaszna, de ezt nagyon valószínűtlennek tartom.
bittner 60 ezrét kapja csak jelenleg, az kevesebb mint az anyja nyugdíja.
vagy egy gyanúm, hogy hajdúéknál is elkezdődnek a gondok a törlesztésekkel :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Állást keres!
Mifaaaaaaaaaaaan
anyám már ugy dugja, mint a a pillangóba, valami tokba!!!!(nem a a móricz féle regény))))))))))egyik legjobbb könyv, , eddig 3 szor olvastam.
milyen white power, a fradiban már több a nigger mint a fehér
beöütött a pia))))))))))a lesgólnál majdnem kimentem az üvegablakon, csak mikor ültem visza a bárbulthoz, mondták, hogy nem adták meg(((((((((
3274 körül
Ez az! :DD NSZKSZ!
Fú, ez mekkora volt.
Először az indexes Sherlock Porkses balhék miatt kerültem egyáltalán képbe vele, hogy létezik Sneci, a következő nagyobb balhé, amit olvastam róla, az a velvetes recskagate volt, akkor találtam oda a sodipédiára, majd ide a fórumra.
Utána egy jó darabig nem foglalkoztam vele, kb. ebben az Andis időszakban keveredtem ide a fórumra megint olvasgatni, hát ettől a videótól megszakadtam.. :D
Aztán megint kihagytam jónéhány évet, a twinkboy/fehérnégyzetes ügy körül kezdtem el ismét olvasni, hát az is hihetetlenül balfasz dolog volt :D
És végül már irogatok is, beszippantott végleg a Snecológia.
Hogy hogy nincs lista? Én úgy tudtam rajta van Szalay, Németh, Csudutov Csudinka és a 444 szerkesztőség teljes névsora.
Kenyér és víz.
Az ország kétharmada snecológus, csak még nem tud róla!
Linzben van az is
Szerző:
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 20, 2020 19:19:35
Válasz
(7)
x38)
Válasz
(7)
Ha nem árulta volna a herbált az óvodásoknak, senki se hívná így. A dübbenő kurva anyja nem verte agyon időben, ez volt a hiba :(
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 20, 2020 19:24:59
pár napja beszéltem az ukrán migrivel a neten, próbáltam kicsit faggatózni, de nem volt túl bőbeszédű. ami kiderült:
-nincs troll lista. halvány lila gőze sincs, kik a snecológusok
-eszmeralda nem létezett sosem, egy rosszakarója álprofilról trollkodta csak (szép munka, ő dumálta tele a fejét, hogy a zsíros haj menő!)
-eléggé mérges tud lenni, ha tiszafaszomi herbáldílernek hívják
-nincs troll lista. halvány lila gőze sincs, kik a snecológusok
-eszmeralda nem létezett sosem, egy rosszakarója álprofilról trollkodta csak (szép munka, ő dumálta tele a fejét, hogy a zsíros haj menő!)
-eléggé mérges tud lenni, ha tiszafaszomi herbáldílernek hívják
"nincs troll-lista"
Ez mondjuk nyilvánvaló volt, ha létezik is valami ilyesmi, tele van fals infóval, és majd ha egyszer tényleg nagyon bekattan, és kaszablokkába kezd, akkor mit sem sejtő, ártatlan polgárokat fog megcsavarhúzózni.
Oct 20, 2020 19:24:59
Buksi
Oct 20, 2020 19:26:47
Sajnos nem :(((
Oct 20, 2020 19:26:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 20, 2020 19:29:04
x38)
A "lista" az nem más, mint amit sneci gyűjtögetett az idők során, és amihez a palotai élősködő illetve a tiszafaszomi élősködő hozzátették a saját szarságukat, amiket itt véltek "felfedezni". Azaz egy kalap szart sem ér. Pont ahogy az életük sem. Piszony.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 20, 2020 19:45:07
A "lista" az nem más, mint amit sneci gyűjtögetett az idők során, és amihez a palotai élősködő illetve a tiszafaszomi élősködő hozzátették a saját szarságukat, amiket itt véltek "felfedezni". Azaz egy kalap szart sem ér. Pont ahogy az életük sem. Piszony.
Igazából a magyar internethasználók ~10%-át nyugodtan felírhatnák a szaros listájukra, mert nincs olyan ember, aki ne vetné meg mélységesen ezt a púpos korcsot, és ne rúgna bele szívesen, ha megtehetné.
A maradék meg nem tudja, ki az a Kiss Endre Farkas - de egyre többen megismerik.
Oct 20, 2020 19:45:07
Andi
(
x13)
Oct 20, 2020 19:48:06
x13)
Mindig megnevettet, amikor Lackó spejzhálószobájára gondolok.
Baszki, még Micimackó is jobb körülmények között aludt a mézescsuprok között.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Baszki, még Micimackó is jobb körülmények között aludt a mézescsuprok között.
.
Oct 20, 2020 19:49:11
Akkor a "lista" sikerre van ítélve. Hiába van rajta valaki tévedés folytán, előbb-utóbb megismeri és elkezdi trollkodni fifit. Mi ez ha nem shiker sodika?
Oct 20, 2020 19:49:11
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 20, 2020 19:50:07
Amúgy a legtöbb hazai hírportál PHP-s szutyok, anno az indexen pl. láttam is néhányszor, hogy kerestek fejlesztőket, oda is mehetnének Púp kifaszázott önéletrajzai, hátha egy cikkben megemlékeznek róla :D
Oct 20, 2020 19:50:07
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 20, 2020 19:54:19
x8)
Már nincs nála, legtöbb cucc márkcicánál landolt. Ott a drón is az instagramján.
Pedig a Linzi kotorékba beköltözös képeken ott a doboza.
Mit tarthat benne vajon?
Remélem nem egy ovodást.
A cigóra meg ültethetne valaki egy fát.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 20, 2020 19:55:52
x6)
Amúgy a legtöbb hazai hírportál PHP-s szutyok, anno az indexen pl. láttam is néhányszor, hogy kerestek fejlesztőket, oda is mehetnének Púp kifaszázott önéletrajzai, hátha egy cikkben megemlékeznek róla :D
Szerinted az indexes HR-esek nincsenek itt? Azon kívül Púpi nem ért semmihez. Bekapcsolni tudja a gépet, meg talán egy programot elindít és ennyi. Annyi köze van a programozáshoz, mint a kvantumfizikához. A németek túlságosan is áldott jó szíve miatt képzeli azt magáról, hogy programozó, ami szerencsétlen esetben akár az életébe is kerülhet.
NapiSneci
Oct 20, 2020 20:07:58

Oct 20, 2020 20:07:58
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 20, 2020 20:10:13
Szerinted az indexes HR-esek nincsenek itt?
Nem hiszem.
A régi motoros lipsi újságírók közül egy-kettő, pl. Szily meg Tóta biztosan szokott itt lógni, de egy átlag műkörömmániás HR-es hülyepista mit keresne itt?
Oct 20, 2020 20:10:13
bolgár jeti
(
x30)
Oct 20, 2020 20:12:00
x30)
.
Oct 20, 2020 20:13:20
IT-hoz egyáltalán nem értő, gólyaként kérdezem.
Sneci itthon képes lenne, egy junior munkát hosszú távon megtartani ?
Az a eddig lejött hogy képezni nem tudja magát, de valami "gányoldában" (ahogy ti fogalmaztok) megkapná a 2-300 ezret ?!
Az a eddig lejött hogy képezni nem tudja magát, de valami "gányoldában" (ahogy ti fogalmaztok) megkapná a 2-300 ezret ?!
Oct 20, 2020 20:13:20
-
Oct 20, 2020 20:14:41
Már nincs nála, legtöbb cucc márkcicánál landolt. Ott a drón is az instagramján.
Nos, ez vagy benézés, vagy nem szabad ennyivel elintézni, mert nagy hír. Tuti sodika drónjáról van szó? Tuti, hogy nem akkor készült a kép, amikor együtt voltak például Linzben?
Oct 20, 2020 20:14:41
bolgár jeti
(
x30)
Oct 20, 2020 20:16:53
x30)
Winkowitch
Oct 20, 2020 20:26:05
Geci, ahogy ezeket a NapiSneci képeket nézem, eszembe jutott, hogy mire költhette el volna Endre az eszpresztós nettó fütyiket:
- jobb szemüveg vagy lézeres szemműtét egy olcsóbb országban, de Mo-n egész okés áron is megúszható, de kontrollra vissza kell járni, meg csak akkor csinálják meg, ha nem romlik a dioptria.
- barbershop vagy akármilyen fodrász legalább havi egyszer
- kozmetikus legalább havi egyszer
- fogak rendbetétele szintén Mo-n vagy egy olcsóbb országban (biztos Ukrajnába is van fogászati turizmus)
- minőségi ruhák
- úszás heti több alkalommal, hogy ne legyen olyan undorító a tartása
- kondi
- az elbaszott sérvműtéttel is lehetett volna valamit kezdeni
De a SoDinak több millió forint hitel kellett inkább Tficcs stúdióra meg herbálosoknak kölcsönadni.
ühüm, az... jó lesz
- jobb szemüveg vagy lézeres szemműtét egy olcsóbb országban, de Mo-n egész okés áron is megúszható, de kontrollra vissza kell járni, meg csak akkor csinálják meg, ha nem romlik a dioptria.
- barbershop vagy akármilyen fodrász legalább havi egyszer
- kozmetikus legalább havi egyszer
- fogak rendbetétele szintén Mo-n vagy egy olcsóbb országban (biztos Ukrajnába is van fogászati turizmus)
- minőségi ruhák
- úszás heti több alkalommal, hogy ne legyen olyan undorító a tartása
- kondi
- az elbaszott sérvműtéttel is lehetett volna valamit kezdeni
De a SoDinak több millió forint hitel kellett inkább Tficcs stúdióra meg herbálosoknak kölcsönadni.
Oct 20, 2020 20:26:05
.
Oct 20, 2020 20:27:22
Oct 20, 2020 20:27:22
nagy vilma
Oct 20, 2020 20:27:44
látom ma én is a terítéken voltam.
szedjétek le a szócikkemet!
van munkám
szedjétek le a szócikkemet!
van munkám
Oct 20, 2020 20:27:44
Penzmento
(
x6)
Oct 20, 2020 20:31:05
x6)
Ebből nekem annyi az új infó, hogy eszmeralda beszélte rá, hogy zsíros hajjal fotózkodjon. Ezt mondjuk nem láttam jönni :D
De azért továbbra is zsíros hajjal fotózkodik...
IT Troll v5.12
Oct 20, 2020 20:35:28
Nem is az a legnagyobb baj, hogy hiányos a tudása (pedig elég hiányos), hanem az, hogy hihetetlenül lusta, szociálisan fogyatékos, súlyosan figyelemzavaros, stb.
Nézd meg mit produkált egy-egy stream közben. Hogy kiírja a képernyőre hatalmas betűkkel a játék, hogy mit kell csinálni, ez meg köröz, mint egy idióta egy órán át, közben szidja a játékot, hogy milyen szar, és hogy lehetetlen megoldani.
Életében egy viszonylag állandó helyről nem rúgták ki, és ez pedig a Groteszk. Itt havonta 50-70 ezer forintot kapott feketén. Ennyit képes kitermelni, azt is csak szoros felügyelet, és komoly jóindulat mellett.
Oct 20, 2020 20:35:28
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 20, 2020 20:40:41
Megmondta, hogy Magyarországon nem tud dolgozni, mert itthon van olyan, hogy határidő. Meg sürgetik a dolgozót, hogy mikor lesz már kész.
Oct 20, 2020 20:40:41
.
Oct 20, 2020 20:40:42
Egyedül azt nem értem hogy Németországban hogy tudott ennyi ideig elsunnyogni, jobban bele kell mélyülnöm a snecológia világába.
Oct 20, 2020 20:40:42
-
Oct 20, 2020 20:42:23
Kellően szar gányoldában képes imitálni a munkát egy ideig. Van elég esze hozzá, hogy mindenkinek azt hazudja, hogy elfoglalt, miközben nem adtak neki igazi feladatot. Képes előadni a jobb sorsra érdemes, szánnivaló, autista kisfiút.
Ahol ennyi elég, ott elkarcolgat egy ideig. Amikor lebukik, azonnal repül. Értéket termelni nem tud sehol, hacsak a púpjának nincs gyógyhatása.
Oct 20, 2020 20:42:23
bolgár jeti
(
x30)
Oct 20, 2020 20:43:44
x30)
Még simán összejöhet neki néhány melóhely, az alábbiak figyelembevételével:
- Normális helyre biztos, hogy nem veszik fel (pl. egy olyan céghez, amiről már hallottál)
- Türelmesebb-bénább és közepes méretű cégnél néhány hónapig elrecskázhat a sarokban (ld. német gányoldák)
- Jól szervezett-menedzselt cégnél legkésőbb néhány hét után kibukik, hogy csak alibizik, hetyetyézik és milyen felszínes szakmai tudása van. Ez a kisebbik gond. A nagyobbik a személyisége, ami minél kisebb a cég, annál hamarabb kibukik és akkor viszlát van.
Külső forrásból megerősített infó nincs. SoDI szerint augusztusban mindent elhozott az anyjától, tehát jöhetett oda 2 havi
Persze az egész egy sodiverzumban lévő virtuális boríték amibe hitelkártyáról felvett kp-t raksz...
Galla Miklós
Oct 20, 2020 20:58:33
A sodi novembertől hivatalosan is poor nudist. Értik? Haha hahahaha!
Oct 20, 2020 20:58:33
Értetlen Troll
Oct 20, 2020 21:05:26
Én csak azt nem értem, hogy ha valaki nem akarja, hogy tiszafaszomi herbáldílernek hívják, akkor miért árul herbált tiszafaszomban?
Oct 20, 2020 21:05:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 20, 2020 21:08:40
x38)
Én csak azt nem értem, hogy ha valaki nem akarja, hogy tiszafaszomi herbáldílernek hívják, akkor miért árul herbált tiszafaszomban?
Mert a szalag mellett nem keres annyit, hogy elmehessen Hollywoodba felszopónak.
A szauna szatírja
(
x1)
Oct 20, 2020 21:25:01
x1)
Küzd a barca broni!!! Zöld sasok!!!!
Boldog Vekni
miskolcigány
(
x5)
Oct 20, 2020 21:35:10
x5)
Igen, betanitott segedmunkas programozokent. Pontos, lepesekre bontott, szajbaragott dokumentacio viszonylag egyszerubb feladatokrol ahol fel sem merulhet az eselye, hogy onalloan kell megoldania valamit. Itt tenyleg a szakma legaljat kell elkepzelni, a stackoverflowbol vago legozas ehhez kepest preciz mestermunka. Ahogy bori megtanulta a szalagnal melyik cigannyal nem celszeru szemkontaktust teremteni Endre is megtanulta melyik library melyik metodusa kell eppen, de erteni mar annal kevesbe erti miert. Lenyegeben ugyan azt csinalja mint egy fejlettebb machine learning algoritmus, addig probalgatja az elerakott megoldasokat, relevanciatol fuggetlenul, amig az egyikkel veletlenul nem mukodik. Ez valahol szomoru.
trollistás troll
Oct 20, 2020 21:58:39
A trollistát összeállító személyek elég komoly szakemberek. Egy vidéki díler/drogos segédmunkás meg egy olyan csávó aki az inkognító módot nem ismeri és a játékok tutoriál pályáit nem tudja kivinni. Biztos meglátja a finom kis jeleket a szövegekben ha annyira nem tud koncentrálni hogy egy kurva nagy feliratot amiben ott van az adott gomb ikonja meglássa úgy hogy szó szerint kibassza a szemét. Remélem egyik fejlesztőcsapat sem látta a streamjeid ahogy megerőszakolod a játékaikat az inkompetenciáddal de impotens balek.
Oct 20, 2020 21:58:39
sneci szopato
Oct 20, 2020 22:04:36
Mert arra van kereslet, a jabilos minimalber nem eleg kaszablokka csavarhuzokeszlet beszerzesere
Oct 20, 2020 22:04:36
Érdeklődő
(
x6)
Oct 20, 2020 22:10:17
x6)
Igazából ez a kérdés azért értelmetlen, mert itthon túl sokan ismerik a múltját, és egyszerűen annyira toxikus a netes lábnyoma, hogy sehol sem fognak kockáztatni miatta, nem fogják felvenni. Külföldön ezek a dolgok nem is nyomnak annyit a latban, meg nem is találják meg a régi dolgait, nem véletlenül taszigálta Vera mama Németország felé a kis házimanóját.
-
Oct 20, 2020 22:28:23
A kurva anyád Sodi!
Most nézem a "KULTÚRÁK FESZTIVÁLJA!" videódat, amiben "fun fact"-nek nevezed azt, hogy azon a fesztiválon is megerőszakoltak lányokat. ÉS MÉG EL IS MESÉLED! Csak Te lehetsz ennyire aberrált, hogy egy utazós vlogban nemi erőszakról mesélsz.
Juszt is börtönbe kerülsz!
Ott majd Téged fognak megerőszakolni.
Majd arról is fun fact-ként mesélj Te görcs!
Most nézem a "KULTÚRÁK FESZTIVÁLJA!" videódat, amiben "fun fact"-nek nevezed azt, hogy azon a fesztiválon is megerőszakoltak lányokat. ÉS MÉG EL IS MESÉLED! Csak Te lehetsz ennyire aberrált, hogy egy utazós vlogban nemi erőszakról mesélsz.
Oct 20, 2020 22:28:23
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 20, 2020 22:37:46
A kurva anyád Sodi!
Az a baj, hogy reálisan legfeljebb adócsalósdi/hitel csalások miatt fog szorulni, az meg ilyen kis összegben nagy valószínűséggel felfüggő, vagy a múltját figyelembe véve egy köcsög bíró esetén is legfeljebb fogház fokozat, szóval sajnos nem fog a súlyos arcok közé kerülni, ott meg nem szokás ez az erőszakolósdi, magafajták között fogja lehúzni a büntit.
Ha esetleg a pedofilodásért ítélnék valahogy letöltendőre, akkor jól rábaszna, de ezt nagyon valószínűtlennek tartom.
Oct 20, 2020 22:37:46
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 20, 2020 22:56:15
www.youtube.com/watch?v=PXUV8uikiB0&t=629&ab_channel=SoDIvlogja
Most hány százezres SoDi vagy nagy fügyivel?
Minusz 18 milló?
Minusz 18 milló?
Oct 20, 2020 22:56:15
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 20, 2020 22:59:37
x19)
púpos szar azt mondta még múlt héten, hogy szerdáig vár a segély visszajelzésre és ha addig semmi akkor jön a b terv.
lesz menekülés sodikám?
lesz menekülés sodikám?
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 20, 2020 23:03:11
x19)
www.youtube.com/watch?v=PXUV8uikiB0&t=629&ab_channel=SoDIvlogja
Minusz 18 milló?
Minusz 18 milló?
bittner 60 ezrét kapja csak jelenleg, az kevesebb mint az anyja nyugdíja.
vagy egy gyanúm, hogy hajdúéknál is elkezdődnek a gondok a törlesztésekkel :)
Senki
Oct 20, 2020 23:07:26
Mikor indul a stream? A flokkok folytatódnak?
Oct 20, 2020 23:07:26
sorsod borsod
Oct 20, 2020 23:28:07
Mi a szitu a miskolci barataiddal, sodi? Remelem tartjak benned a lelket, es segitenek ahol csak tudnak, hisz tudjak, milyen helyzetben vagy! xD
Oct 20, 2020 23:28:07
Nulladikos Snecológus
Oct 20, 2020 23:55:20
A fradi-barca meccset nem megalazo veresegkent implementaljak. Kvazi shiker, mint a te IT karriered sneci.
Oct 20, 2020 23:55:20
xray
(
x21)
Oct 21, 2020 00:10:17
x21)
Oct 21, 2020 00:10:17
A fradi-barca meccset nem megalazo veresegkent implementaljak. Kvazi shiker, mint a te IT karriered sneci.
tipikus magor reakció. Oct 21, 2020 00:10:17
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 00:38:41
x45)
katalán kutyák, huzzátok a riksát, én legalább kocsmába nézttem a meccset, párizsba nem sokan))))))))))))))))))))))
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gödény a király, a sok barom elhiszi, amit ugat a bűnőző politikus banda!!!!!!!!!!!
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gödény a király, a sok barom elhiszi, amit ugat a bűnőző politikus banda!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 00:44:27
x45)
katalán:spanyol cigány
messi:le se szophatná maradonát a kis autista
messi:le se szophatná maradonát a kis autista
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 00:53:38
x45)
legalábbb nyilvános hejjen üvöltöttem hogy white power!!!!!!!!!!
sodi, téged meglincsek vona, aztán a határba elásnak.és én meg se szólaltam vona, elég, ha meglátnak))))))))))
free weinstein, rip epstein!!!!!!!!!!!!!!!meteoo, t:több píz akarnak a luxuskurvák
rape no crime!!!!!!!!!!!
sodi, téged meglincsek vona, aztán a határba elásnak.és én meg se szólaltam vona, elég, ha meglátnak))))))))))
free weinstein, rip epstein!!!!!!!!!!!!!!!meteoo, t:több píz akarnak a luxuskurvák
rape no crime!!!!!!!!!!!
Faszos
Oct 21, 2020 00:59:57
Fel áll a faszom, a sodi szájába rakom. Mert ilyen faszom az én faszom, hogy a sodinak a szájába rakom mert olyan sodi a sodi. Kicsit rossz a dőlésszöge de beteszem neki.
Oct 21, 2020 00:59:57
Karib
(
x10)
Oct 21, 2020 01:07:43
x10)
Utoljára délután 5 óra magasságában volt aktív a púpfal. Vajon mivel töltötte az esti óráit Endre?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ásó27
(
x68)
Oct 21, 2020 01:12:35
x68)
Utoljára délután 5 óra magasságában volt aktív a púpfal. Vajon mivel töltötte az esti óráit Endre?
Állást keres!
Vlognélküli Vlogger
Oct 21, 2020 01:13:31
Az újabb STNÍI korszak szerintem is annak tudható be, hogy el lett utasítva a segélykérelem, előtte bezzeg milyen közlékeny volt.
Szerintem már vagy Púpszászon van, vagy vadul szervezi a hazamenekülését, de már nem maradt senki, aki hazavinné és el is viseli a jelenlétét.
Szerintem már vagy Púpszászon van, vagy vadul szervezi a hazamenekülését, de már nem maradt senki, aki hazavinné és el is viseli a jelenlétét.
Oct 21, 2020 01:13:31
Vlognélküli Vlogger
Oct 21, 2020 01:15:29
Az előző ilyen esetnél is szóról szóra az volt,amit a trollégák írtak: kirúgta a seggpresztó és az ogre, és hazahúzott a kurva anyjához. Ausztria szerintem már nem alternatíva, itt már csendes végjáték van alakulóban. Már az örök optimista maszlagot se tolja a gyagyás.
Oct 21, 2020 01:15:29
Vlognélküli Vlogger
Oct 21, 2020 01:19:09
Kár, hogy a tanszéknek nincsenek ügynökei púpszászon :(
Oct 21, 2020 01:19:09
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 01:22:17
x45)
Oct 21, 2020 01:22:17
Kár, hogy a tanszéknek nincsenek ügynökei púpszászon :(
nem tudom, pesti, a hentes él e még, katonatársasam vót.szerettte a pálinkát. Oct 21, 2020 01:22:17
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 01:57:47
x45)
ki a legszebb magyar?????':dörppe
":jabba
3:balog béla
!:sodi
5:palácsik tímea
a nyertes ingyen ehet a krisnásoknál!!!!!!!!!!!!!
":jabba
3:balog béla
!:sodi
5:palácsik tímea
a nyertes ingyen ehet a krisnásoknál!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 02:07:39
x45)
a sodi-félék szoktak jukat vágni a nyilvános wc-k kabinjain,
és dugják át a faszukat!!!!!!!!!!!!!
és dugják át a faszukat!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 02:20:43
x45)
rape no crime!!!!!!!!!!!
ezt még meccslázba írtam,a lófaszt nem.bár azért pár ultralibsi picsát, pld. wopy goldberg,hilllary, bevágnák a csilllag férfi részlegébe.
ezt még meccslázba írtam,a lófaszt nem.bár azért pár ultralibsi picsát, pld. wopy goldberg,hilllary, bevágnák a csilllag férfi részlegébe.
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 02:33:47
x45)
www.theguardian.com/world/video/2020/oct/19/this-is-mutilation-chiles-blinded-protesters-seek-justice-after-covid-lockdown-video
rohadt lezárások emiatt a nátha miatt, ez a világtörténelem legnagyobbb szopatása!!!!!!!!!!!!dobd el a maszkot, és menj, járj szabadon!!!!!!!!!!a sok hüje meg otthon reszket)))))))))))
rohadt lezárások emiatt a nátha miatt, ez a világtörténelem legnagyobbb szopatása!!!!!!!!!!!!dobd el a maszkot, és menj, járj szabadon!!!!!!!!!!a sok hüje meg otthon reszket)))))))))))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 21, 2020 02:40:44
x38)
megjött a nyugdíj, fegyverbe!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 02:49:54
x45)
megjött a nyugdíj, fegyverbe!!!
anyám már ugy dugja, mint a a pillangóba, valami tokba!!!!(nem a a móricz féle regény))))))))))egyik legjobbb könyv, , eddig 3 szor olvastam.
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 02:50:46
x45)
aki nem olvasta:ánusz.
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 03:19:53
x45)
hivott barbi, azt mondta, hogy kinyalhatom a szaros seggét, ha elviszem neki sodi fejét, na, ez melyik bibliai sztori??????kicsit átdolgozva)))))))))))))-sok festmény is készült róla!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 03:31:12
x45)
na, salome, kersztwelő szent jános!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 04:37:34
x45)
mindenki baszik(((((((((((((csak messi nem, ő szopik egy csövest barcelona külvárosában.
rip hypós feri!!!!!!!!!!!!!rip simon tibi!!!!!!!!!!!!
mindig a szivünkben éltek!!!!!!!
rip hypós feri!!!!!!!!!!!!!rip simon tibi!!!!!!!!!!!!
mindig a szivünkben éltek!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 05:09:20
x45)
írtam egy pornó forgatókönyvet, orbán apja basssza spéter erzsébetet, sodi meg alul nyalja mind a 2-őt!!!!!!!!!
a dörpppe meg sodit basssza segggbe!!!!
utánna jön rocco, és lehugyozzza mindet!!!!!!
a dörpppe meg sodit basssza segggbe!!!!
utánna jön rocco, és lehugyozzza mindet!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 05:23:46
x45)
youtu.be/4E9ydw_aDMg
csak alkeszoknak. nem black metal, rock. kurva jó)))))))))))))))))amikor nickolash cage bevárol))))))))))))
csak alkeszoknak. nem black metal, rock. kurva jó)))))))))))))))))amikor nickolash cage bevárol))))))))))))
Brian
(
x2)
Oct 21, 2020 05:29:33
x2)
legalábbb nyilvános hejjen üvöltöttem hogy white power!!!!!!!!!!
rape no crime!!!!!!!!!!!
rape no crime!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 05:47:29
x45)
beöütött a pia))))))))))a lesgólnál majdnem kimentem az üvegablakon, csak mikor ültem visza a bárbulthoz, mondták, hogy nem adták meg(((((((((
Autifriend
Oct 21, 2020 05:51:06
Mizu pedofil, szerda van, mi a b terv szarhazi?
Oct 21, 2020 05:51:06
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 05:53:04
x45)
csak most sajnos szép lányok nem jöttek almaborozni, egy öreg alkesz jöttt be, hogy milyen meccsa van, mondta valaki, hogy angol -magyar , vezetünk 4-2- re.
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 05:56:12
x45)
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 06:15:34
x45)
minuszos, , ilyen korán kelni, proli vagyol????akit nem ilett , ne vegye magára.....gondolom, valami kibaszottt proli melot csinálsz, , kuzyaszar takarítás, , stb.grt.
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 06:32:14
x45)
444.hu/2020/10/21/bulgariaban-mostantol-szabadteren-is-kotelezo-a-maszkhasznalat
az isten bassza meg, ez már vicc, nem vok alusisakos, de gödényéknek van igaza, az a köcsög, ,, kinában hyártot filéres mszk, mindent megold, menjenek a kurva anyjukba, annyi vírus lehet benne...........rohadt kína, azok csinálják, atomot rájuk!!!!!!!!!!!onnnan indultak a középkorban a nagy járványok is!!!!!!!!!
az isten bassza meg, ez már vicc, nem vok alusisakos, de gödényéknek van igaza, az a köcsög, ,, kinában hyártot filéres mszk, mindent megold, menjenek a kurva anyjukba, annyi vírus lehet benne...........rohadt kína, azok csinálják, atomot rájuk!!!!!!!!!!!onnnan indultak a középkorban a nagy járványok is!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 06:34:55
x45)
minuszos:neuberger eszter. eddig azt hittem, főddi kiiti.
mindegy.
mindegy.
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 06:38:06
x45)
lószart, inkább szurovecz illés!!!!!!!!!!!!!!!!megivott 3 kézigrántot a műszak előttt, most kemény.rum izű alkoholos ital.
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 06:57:09
x45)
uj peti fején rajta ragadt a zacskó, most nem tud írni, fradista pedig, csak megijedt a skinektől. ő írta.b-közepes vót.szily, hogy megadtátok a rohadt alcsutiaknak,se össze is kelllett vona verni őket.felgyutani mészaros kocsiját.
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 07:06:30
x45)
ili alijev:még senki nem szopott le olyan nkeményen, mint szijjártó úr.ja, nem, a baltás , akit orbán úr elengedett.
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 07:25:37
x45)
dark side of the sodipedia
the new album from pink floyd!!!!!!!!!!!!!
the new album from pink floyd!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 08:03:55
x45)
sodi, baszodj meg te vén buzi!!!!!!!!!!!!!!!!te meg az értelmiség))))))))))))
hol a keresztlevél??????
hol a keresztlevél??????
Ausztria
Oct 21, 2020 08:05:53
Nyird ki magad snecimanó, nem vagy jó te semmire. Gyere be a kórházba hogy altassunk el.
Oct 21, 2020 08:05:53
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 08:06:18
x45)
tuti, hogy nem vótál még nővel.esetleg valami 90 éves mumiával, max.
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 08:12:53
x45)
hejjj molnár krisztián!!!!!!!!!!!!!bazdmeg, pénzért veszel barátokat, én, én egy kurva nse fizetek senkinek, , múltkor 2 deci tekilát nyomtak belém)))))))))azt se tom ki , megittam.
kicsit szunyálni kéne, megbaszrtuk majdnem a barcát,az a les...háttttttttttttttt
kicsit szunyálni kéne, megbaszrtuk majdnem a barcát,az a les...háttttttttttttttt
broni
(
x45)
Oct 21, 2020 08:15:19
x45)
én hípós feri mellet néztem meccsett, kicsinek hivott, , 182 cm, 93 kg vok...........egy tank vót szegény((((((((((((
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 21, 2020 08:15:47
Hogy vagy ma reggel, sodrony? Másnaposság? Gyógysörikével indítod a napot?
Lesz segílyke a labancoknál?
Hazamenekültél már púpszászra?
Lesz segílyke a labancoknál?
Hazamenekültél már púpszászra?
Oct 21, 2020 08:15:47
Ausztria
Oct 21, 2020 08:18:53
Oct 21, 2020 08:18:53
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 21, 2020 08:45:05
x2)
Tudom h itt lurkolsz gyagyás! Mond már meg, hogy ha te is tisztában vagy vele h okádékul nézel ki akkor miért jársz mutogatni a hányinger tested? Miféle elbaszott fétis ez? Előre félek mert szűk családdal pénteken megyünk fürcsizni meg szaunázni, hány ilyen elbaszott aberált balfasz lehet még rajtad kívül? Szerintem bejött neked ez az influencer karrier mert már előre félek a szaunától....
Ja jut eszembe, miért tetted utcára az apádat?
Hetyetye
Ja jut eszembe, miért tetted utcára az apádat?
Hahó
(
x136)
Oct 21, 2020 09:00:43
x136)
Hol a segély balfasz? Lesz segély?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Magyarország rémálma
Oct 21, 2020 09:12:59
Meg tudná valaki mondani, hogy melyik oldalon van az a műsor, amikor először kikerült Sneci péküljünk ki videója?
Oct 21, 2020 09:12:59
bolgár jeti
(
x30)
Oct 21, 2020 09:23:48
x30)
Meg tudná valaki mondani, hogy melyik oldalon van az a műsor, amikor először kikerült Sneci péküljünk ki videója?
3274 körül
Magyarország rémálma
Oct 21, 2020 09:35:57
3274 körül
Oct 21, 2020 09:35:57
bolgár jeti
(
x30)
Oct 21, 2020 09:46:21
x30)
archívum
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 21, 2020 09:48:09
Fú, ez mekkora volt.
Először az indexes Sherlock Porkses balhék miatt kerültem egyáltalán képbe vele, hogy létezik Sneci, a következő nagyobb balhé, amit olvastam róla, az a velvetes recskagate volt, akkor találtam oda a sodipédiára, majd ide a fórumra.
Utána egy jó darabig nem foglalkoztam vele, kb. ebben az Andis időszakban keveredtem ide a fórumra megint olvasgatni, hát ettől a videótól megszakadtam.. :D
Aztán megint kihagytam jónéhány évet, a twinkboy/fehérnégyzetes ügy körül kezdtem el ismét olvasni, hát az is hihetetlenül balfasz dolog volt :D
Oct 21, 2020 09:48:09
Néző
Oct 21, 2020 09:50:14
Mi lett a biciklivel? Ogrenak otthagyta?
Oct 21, 2020 09:50:14
Faszaság van
(
x2)
Oct 21, 2020 09:51:25
x2)
Anno naivan azt hittem 2015-ben, hogy Molnár Krisztián a leggyűlöltebb személyiség a magyar interneten. Nagyon tájékozatlan voltam...
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 21, 2020 09:52:24
x2)
"nincs troll-lista"
Hogy hogy nincs lista? Én úgy tudtam rajta van Szalay, Németh, Csudutov Csudinka és a 444 szerkesztőség teljes névsora.
Vona Gábor, flokker
Oct 21, 2020 10:02:57
Fú, ez mekkora volt.
Az ország kétharmada snecológus, csak még nem tud róla!
Oct 21, 2020 10:02:57
bolgár jeti
(
x30)
Oct 21, 2020 10:05:02
x30)
Mi lett a biciklivel? Ogrenak otthagyta?
Linzben van az is
kripli figyelő
(
x12)
Oct 21, 2020 10:24:50
x12)
Na megjelentek a mellékretardok tehát a gnóm költözik.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 21, 2020 10:30:37
Eeeez mekkora öngól:
Oct 21, 2020 10:30:37
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 21, 2020 10:36:28
Na meló, csá.

Oct 21, 2020 10:36:28
56 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™