Cvi Huang, gyakorló elmebeteg, skizofrén. Király Balázs az igazi neve. Sodiszopkodó, "trollvadász".
🕎Endigame🕎
nem győzi fogadni a segítőkész trolléga által felhajtott állásinterjú-felkéreseket a Hitler-Hipszter Pedósodi!
hát azért hetyetye
Kösz, eddig szerencsére kimaradt a tag.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Szerintem otthon van púpszászon. Valószínűleg azóta nem ír ide, mióta otthon van. Ezt depidezsőn kívül a karantén elkerülése is indokolhatja.
Tudom, hogy Márk (a.k.a. a vetítős pedofilsimogató) nem a legmegbízhatóbb forrás, de miért hazudna olyasmiben, hogy sodika haza akart menni?
Ha nem is volt annyira kétségbe esve, mint ahogy állítja, de annyi igazságalapja van a történetének, hogy a kobold tényleg megpróbálta vele leszerveztetni a hazaútját, az már elég sokat mondó.
A koboldnak ugyanis semmi keresnivalója nincs otthon, nem spórol vele semmit sem, sőt, esélyes, hogy a hazaút egyet jelent a tündéjmeseojszág feladásával is. Ezt ő is tudja, ha mégis megfordult a fejében, akkor nagyon kétségbe van esve.
Ami szintén sokatmondó, az a lottószelvény. Talán még soha nem vett lottószelvényt korábban. Szerintem ez nem is a szerencsejáték-függésének első állomása volt, hanem az utolsó utáni szalmaszál a teljes összeomlás és hazamenekülés előtt.
Ami szintén sokatmondó, az a lottószelvény. Talán még soha nem vett lottószelvényt korábban. Szerintem ez nem is a szerencsejáték-függésének első állomása volt, hanem az utolsó utáni szalmaszál a teljes összeomlás és hazamenekülés előtt.
Pontosan. Látszik, h mennyire kétségbe van esve.
Miért ment volna oda? Linzben van kecó, söröcske, szaunabérlet.
Hacsak nem a Mario kormány hiányzott neki annyira...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Teljesen logikátlan lenne tőle hazamenni, de nem több, mint hat hete pontosan ugyanezen az alapon magyaráztam egy fél napon keresztül, hogy biztos nem Linzben van, aztán kiderült, hogy Linzben van.
Akkor ment haza, ha összeomlott lelkileg. Ha képes még, tervezni, racionális döntést hozni, és állásokra pályázgatni, akkor nyilván nem ment haza, ebben teljesen igazad van.
A másik lehetőség, ami kiválthatta a hazamenekülést, egy olyan "tragédia", amit nem mondott el nekünk: elutasították a segélykérelmét, vagy felmondták az egyik diszpót/hitelkártyát. Ilyen esetben akár racionális döntés is lehet hazamenni, mert csak felismerte, hogy vége a játéknak.
Mentális összeomlás, vagy felmodott hitelkártyák.
Nah ez mestermunka, a pizza rendelgetés is jó móka, ha van stream hátha beakad élőben egy ogre pofon, de az kibaszás az éttermekkel és a futárokkal is. Az ilyen trollkodás egy valakinek árt, de nagyon, annak aki megérdemli. A pedofil púposnak. Szerencséje, hogy ilyen ártalmatlanok a trollok és nincs félni valója.
Így van. Kurva nagy önsajnálatban fetreng, csatak részegen. Lehet fel sem kel a gumimatracról.
Ne felejtsük el, hogy a sodi magányos sodi és a miskolci gang volt az egyetlen, aki szóba állt vele. Most az mindegy, hogy érdekből, de fizikai beszéd, kontaktus volt köztük, ráadásul magyarul!! ILyet mással nem csinál, persze, hogy ragaszkodik hozzájuk. Shodi "szerelmes" és bármit megbocsát márkinak csak péküjjenekkki!
A bevalt megoldas erre, egy mernok mar kiszamolta: Faraok Kincse sorsjegy.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Én is ezt valószűsítem, és ezt addig fogja csinálni mír minden cent el nem kopik a hitelkártyákról.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nem muszáj neki linzi melót keresni, lehet az Bécsben is vagy más városban, elvégre korona meg HO van.
Szerintem Ausztriában semmiféle melót nem fog már kapni. Még ha normális világ lenne akkor sem, mert így már tényleg az jön le, hogy az osztrákok kemény rabszolgahajcsárok, csak azt engedik be az országba, aki tudja hozni a szintet. Viszont korona idején, amikor egy zárkózott ország még jobban bezárkózik ez még egy jobb képességű embernek is szinte lehetetlen nemhogy Sodinak. Én azért a helyében megpróbálkoznék Németországgal, persze ez megint attól függ, hogy milyen állapotban van. Ha tényleg a sírós-vedelős-feterengős szitu van és ezen nem is tud változtatni, akkor marad az utca, ami ott a hegyekben elég érdekes lesz.
Ingatkanügyek
Ha reggelre megfagyna Berchtesgaden utcáin az szép és stílszerű zárópoén lenne.
hát azért hetyetye
és a Covid-helyzet is kellőképpen szar:
www.lra-bgl.de/t/presse/aktuelles-zum-coronavirus-im-landkreis/
hát azért hetyetye
Azert mert a sodi egy kis csicska. Mas oka ennek nincsen.
Latom a trollega par evvel le van maradva, ami a recskagnom orientaciojat illeti.
Nem tud felvenni újabb hitelt. Semmiféle biztosítéka sincs, még a helyi Providenttől sem kapna semmit.
Legkorábban akkor, ha van pár hónap munkaviszonya.
Hokizomra, mi másra?
Sneci rábaszott, addig bírja a labancoknál míg van keret a hitelkártyákon. Esetleg a Reichből kaphat segílykét, de nem hiszem hogy azt ilyen hitelekkel a háta mögött befogadnák újabb hitel fedezeteként.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
retard refinanszírozás! márk és becsületes zoli áthidaló kölcsönt nyújtanak a pedofilnak, jelképes 50 %-os kamattal.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Amúgy meg már csak 12k követő van Hahó!
amiből 10k az Bot a többi 1500 meg bannolt kamu account :D
#50euro + kamatok
Párszor már felajánlottam neki,hogy fél havi lakbér áráért megveszem a Fálfindekszet,el is megyek érte,de nem érdekli.:-(
Indítanék egy vállalkozást, ha én lennék asodi.
Bérbeadom a válfindexet, gópró szizünn-t, játékokat, ps2-t,
vállalati moniort.stb.. Jön a passzív lóvé, hurrá
Csak arra kell vigyázni, hogy az első ütyfelek megbízható
ismerősök legyenek, akik jó refjúkat adnak. Én pl márkra
gondoltam ..
Egyébként ő is itt van a fórumon :)
(nem én vagyok)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
vállalati moniort.stb..
Egyébként viccen kívül tényleg beadhatná a szarjai a zaciba. Nyerne vele pár napot/hetet.
Ingatkanügyek
Etyetemista sjác pejeket pjovokál maka ellen.
hát azért hetyetye
Pont ma tévedtem oda, de akkor még "közíró" akart lenni, és nem érdekelték az olyan komolytalan dolgok, mint a videójátékok.
Egyrészt ez az egyik új Shaját Megoldás, amiből munka nélkül tud megélni, másrészt kiélheti benne a beteges exhibicionizmusát és közléskényszerét. Persze a múlt idő helytállóbb lenne, halott flokker és streamer ASODI :-)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Hála az Égnek!
A kérdés tényleg az, hogy a német melója után járó segélyt át tudja-e valahogy szervezni osztrákba, mert ha nem, akkor szinte tutira nem kap semmit.
Pont eszt fokom csinálni!
De előbb egy sör. aztán mentem a szaunába, csá
"emléxem alsóban a hátán pörgött a földön a folyosón
Mármint a púpján pörgött?
Az egy frenetikus just dance session volt
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Pedig ha tudnák, h miről maradnak le... mmint a 23 centis csodáról.
A csoda, ami nem működik :D
Épp a trolloknak panaszkodtam.
A szaunában azért jó lóbálni.
A gyökér apja táplálta bele ezt a hazug felsőrendűségi tudatot, a “mi csak front vonal mögött kezeljük a gépeket meg teát szürcsölgetünk” dumákkal.
Nem tudom, hogy nem akarta észre venni vagy az is mindig be volt baszva, hogy a kicsi fia konkrétan értelmi fogyatékos.
Golda még anno azért képben volt mert ő szakmunkásképzőbe vagy technikumba akarta küldeni. Ott még talán “embert” csináltak volna belőle, amikor rábasznak a púpjára az esztergapad mellett.
Szóval az elkényeztetett Endike kisírta apukájánál, hogy neki gimnáziumba meg egyetemre kell mennie, az meg gondolom szart bele csak nyugodtan vedelhessen tovább.
Besirtam xd
És mellé mennyire lenézi azokat, akik nem végeztek etyetyemet, pedig hát tulajdonképpen ő se végezte el, csak ott verte a faszát 10 évig :D
Egy érettségije van, és kész, és tulajdonképpen semmilyen épeszű tevékenységhez nem ért tisztességesen, az informatikához is csak egy kókler szinten.
Egy jól képzett hegesztő meg ugyanúgy kimegy nyugatra, és 3x annyi pénzt megkeres, mint ő 40 évesen junior fejlesztőként.. :D
Az volt a subject hogy project phase 3-backlog delivery.
Closed, resolved minden.
Vége, kész, átadtuk, működik, következő release-ig hiba nélkül fut dokumentálva.
Ha
Ha
Hahahahahahahahahaa
|__o__|
Ha segítetek abban milyen oldalon vagy oldalakon tudom a leghatékonyabban listázni a német IT-s munkalehetőségeket akkor tudom vállalni hogy egy [email protected] email címről eltudom küldeni bárhova. Meg akkor már dobok a többi német nagyvárosban található cégeknek is. Köln, Nürnberg, stb.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Szerintem ne add alább a Szuperbénél :D
ha lenne némi tehetsége és elhivatottsága a videózáshoz, páratlanul bemutathatta volna berlint és környékét, és most linz lenne a soros. persze a veknizés meg a buziszauna mindig fontosabbnak számított, mint értékelhető produktumot feltölteni
Már nincs nála, legtöbb cucc márkcicánál landolt. Ott a drón is az instagramján.
Ebből nekem annyi az új infó, hogy eszmeralda beszélte rá, hogy zsíros hajjal fotózkodjon. Ezt mondjuk nem láttam jönni :D
Sodi új élete
Oct 20, 2020 11:41:04
Nem tudom hogy megy ez a munkanélküli dolog, szóval lehet hülyeséget mondok, de itt nem kell megadni legmagasabb iskolai végzettséget. Nem releváns ez abból a szempontból milyen ajánlatokat juttatnak el hozzád. Sodi bevallotta vajon hogy érettségi vagy azt mondta diploma? Mert akkor nyelvtani és minden értelmezésében hazug sodi volt a sodi.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Oct 20, 2020 11:41:04
Penzmento
(
x6)
Oct 20, 2020 11:42:53
x6)
Ki eza cvi?
Cvi Huang, gyakorló elmebeteg, skizofrén. Király Balázs az igazi neve. Sodiszopkodó, "trollvadász".
p00p
(
x2)
Oct 20, 2020 12:01:10
x2)
Endre, hogy bírod a stníi-t? Mivel nincs munkád, gondolom folyamatosan olvasod a fórumot.
Sokszor volt már ilyen, nehéz megállni ilyenkor, hogy ne írj be valamit? Amikor mégis beírsz pár nap után, hogy érzed magad? Csalódottságot érzel magadban, hogy megint nem sikerült? Mint a drogfüggő, aki próbál lejönni az anyagról, néhány nap után megint szúr egyet és kezdődik az egész előről.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Sokszor volt már ilyen, nehéz megállni ilyenkor, hogy ne írj be valamit? Amikor mégis beírsz pár nap után, hogy érzed magad? Csalódottságot érzel magadban, hogy megint nem sikerült? Mint a drogfüggő, aki próbál lejönni az anyagról, néhány nap után megint szúr egyet és kezdődik az egész előről.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 20, 2020 12:02:14
x37)
Cvinek papírja van róla, hogy nem normális. Számomra az sem teljesen világos, hogy hogyan és mikor talált ide a fórumra. Egy biztos: senki nem hívta, senki nem kereste. Még csak nem is ismerik egymást Sodival személyesen. Sodi videói alá kezdett el bő nyálas felszopkodó kommenteket tolni, ez az egyetlen kapcsolatuk, ha jól tudom.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 20, 2020 12:07:32
x6)
Sodi, újságíró még lehetsz!
Zoom-hívás közben maszturbált az ismert amerikai újságíró, felfüggesztették a munkájából
telex.hu/kulfold/2020/10/20/ujsagiro-szerzo-maszturbalt-zoom-meeting-new-yorker
hát azért hetyetye
Zoom-hívás közben maszturbált az ismert amerikai újságíró, felfüggesztették a munkájából
telex.hu/kulfold/2020/10/20/ujsagiro-szerzo-maszturbalt-zoom-meeting-new-yorker
.
Oct 20, 2020 12:08:02
Miért nem írsz be ide pedosodi? Az fix hogy az egyik kezed elfoglalt, mert próbálod noszogatni vele a döglött murénát, de a másik kis kacsóddal miért nem írsz ide valami szépet hogy egészséges párbeszéd alakuljon ki, te ignoráns kis buzi?
Oct 20, 2020 12:08:02
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 20, 2020 12:09:54
x6)
Miért nem írsz be ide pedosodi? Az fix hogy az egyik kezed elfoglalt, mert próbálod noszogatni vele a döglött murénát, de a másik kis kacsóddal miért nem írsz ide valami szépet hogy egészséges párbeszéd alakuljon ki, te ignoráns kis buzi?
nem győzi fogadni a segítőkész trolléga által felhajtott állásinterjú-felkéreseket a Hitler-Hipszter Pedósodi!
Vadászbika
Oct 20, 2020 12:20:23
Sodi, te nyomorult kis szar! Igaz, hogy már hazamenekültél Újszászra?
Hát azért hetyetyetyetye
Oct 20, 2020 12:20:23
Faszaság van
(
x2)
Oct 20, 2020 12:20:57
x2)
Kösz, eddig szerencsére kimaradt a tag.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 20, 2020 12:31:55
x6)
Hová tűnt a sodi, Márkcica?
Ismerőseivel szabadult volna meg a holttesttől a férfi, aki bankkártyájáért akarta megölni barátját
telex.hu/belfold/2020/10/20/emberolesi-kiserlet-borton
hát azért hetyetye
Ismerőseivel szabadult volna meg a holttesttől a férfi, aki bankkártyájáért akarta megölni barátját
telex.hu/belfold/2020/10/20/emberolesi-kiserlet-borton
-
Oct 20, 2020 12:40:08
Szerintem otthon van púpszászon. Valószínűleg azóta nem ír ide, mióta otthon van. Ezt depidezsőn kívül a karantén elkerülése is indokolhatja.
Tudom, hogy Márk (a.k.a. a vetítős pedofilsimogató) nem a legmegbízhatóbb forrás, de miért hazudna olyasmiben, hogy sodika haza akart menni?
Ha nem is volt annyira kétségbe esve, mint ahogy állítja, de annyi igazságalapja van a történetének, hogy a kobold tényleg megpróbálta vele leszerveztetni a hazaútját, az már elég sokat mondó.
A koboldnak ugyanis semmi keresnivalója nincs otthon, nem spórol vele semmit sem, sőt, esélyes, hogy a hazaút egyet jelent a tündéjmeseojszág feladásával is. Ezt ő is tudja, ha mégis megfordult a fejében, akkor nagyon kétségbe van esve.
Oct 20, 2020 12:40:08
Faszaság van
(
x2)
Oct 20, 2020 12:44:50
x2)
Pontosan. Látszik, h mennyire kétségbe van esve.
p00p
(
x2)
Oct 20, 2020 12:46:16
x2)
Fel kellene vennie az összes hitelpénzt és lottószelvényt venni belőle. Ez az egyetlen esélye.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x135)
Oct 20, 2020 12:46:57
x135)
nem hiszem, hogy púpszászon van, ha postai úton kap valamit a linzi munkaügyi hivataltól, és nem tesz neki eleget, akkor bukhatja a segélyt. minek is menne haza? a költségeket ezzel nem nagyon tudja csökkenteni, a hazautat is fizetni kell, szatírkodni nem tud.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 20, 2020 12:48:25
x30)
Szerintem otthon van púpszászon. Valószínűleg azóta nem ír ide, mióta otthon van.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 20, 2020 12:49:27
x6)
Szerintem Linzben van a lakásban és sír, vedel meg rángatja a pitont egész nap.
Ingatkanügyek
-
Oct 20, 2020 12:51:49
nem hiszem, hogy púpszászon van, ha postai úton kap valamit a linzi munkaügyi hivataltól, és nem tesz neki eleget, akkor bukhatja a segélyt. minek is menne haza? a költségeket ezzel nem nagyon tudja csökkenteni, a hazautat is fizetni kell, szatírkodni nem tud.
Teljesen logikátlan lenne tőle hazamenni, de nem több, mint hat hete pontosan ugyanezen az alapon magyaráztam egy fél napon keresztül, hogy biztos nem Linzben van, aztán kiderült, hogy Linzben van.
Akkor ment haza, ha összeomlott lelkileg. Ha képes még, tervezni, racionális döntést hozni, és állásokra pályázgatni, akkor nyilván nem ment haza, ebben teljesen igazad van.
A másik lehetőség, ami kiválthatta a hazamenekülést, egy olyan "tragédia", amit nem mondott el nekünk: elutasították a segélykérelmét, vagy felmondták az egyik diszpót/hitelkártyát. Ilyen esetben akár racionális döntés is lehet hazamenni, mert csak felismerte, hogy vége a játéknak.
Oct 20, 2020 12:51:49
Fuvolázó Kobold
Oct 20, 2020 12:53:05
Endre, a fél világon keresztül magaddal hurcolod a nemcigány pajtásodat, hálószobát veszel neki, nyaraltatod, fizeted az új fogait, utazgattok a pénzeden, az összes kölcsönöddel telipumpolod, tömöd a pofáját 50ezres halakkal, stb stb. Erre bazdmeg letilt a chatről, streamről, flokkról, púpfalról, fórumról! Hogy lehetsz ekkora balfasz, mond?!
Hát még neki kellene kellemes bőrtangában hordania a hűtött söröket, nem igaz? :)
Hát még neki kellene kellemes bőrtangában hordania a hűtött söröket, nem igaz? :)
Oct 20, 2020 12:53:05
-
Oct 20, 2020 12:53:22
Mentális összeomlás, vagy felmodott hitelkártyák.
Oct 20, 2020 12:53:22
-
Oct 20, 2020 12:55:24
Na szhiasztok!
Nah ez mestermunka, a pizza rendelgetés is jó móka, ha van stream hátha beakad élőben egy ogre pofon, de az kibaszás az éttermekkel és a futárokkal is. Az ilyen trollkodás egy valakinek árt, de nagyon, annak aki megérdemli. A pedofil púposnak. Szerencséje, hogy ilyen ártalmatlanok a trollok és nincs félni valója.
Oct 20, 2020 12:55:24
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 20, 2020 12:56:44
x3)
Szerintem Linzben van a lakásban és sír, vedel meg rángatja a pitont egész nap.
Így van. Kurva nagy önsajnálatban fetreng, csatak részegen. Lehet fel sem kel a gumimatracról.
mifaaan
(
x1)
Oct 20, 2020 12:57:00
x1)
Endre, a fél világon keresztül magaddal hurcolod a nemcigány pajtásodat, hálószobát veszel neki, nyaraltatod, fizeted az új fogait, utazgattok a pénzeden, az összes kölcsönöddel telipumpolod, tömöd a pofáját 50ezres halakkal, stb stb. Erre bazdmeg letilt a chatről, streamről, flokkról, púpfalról, fórumról! Hogy lehetsz ekkora balfasz, mond?!
Ne felejtsük el, hogy a sodi magányos sodi és a miskolci gang volt az egyetlen, aki szóba állt vele. Most az mindegy, hogy érdekből, de fizikai beszéd, kontaktus volt köztük, ráadásul magyarul!! ILyet mással nem csinál, persze, hogy ragaszkodik hozzájuk. Shodi "szerelmes" és bármit megbocsát márkinak csak péküjjenekkki!
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 20, 2020 12:59:43
x1)
Fel kellene vennie az összes hitelpénzt és lottószelvényt venni belőle. Ez az egyetlen esélye.
A bevalt megoldas erre, egy mernok mar kiszamolta: Faraok Kincse sorsjegy.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 20, 2020 13:01:09
x17)
Én is ezt valószűsítem, és ezt addig fogja csinálni mír minden cent el nem kopik a hitelkártyákról.
.
Oct 20, 2020 13:07:37
Egy kérdés van csupán: Összeomlott-e teljesen a sodi? Szerintem is ez a metszéspont, hiába nem racionális döntés hazamenni, de haza fog mert ott az anyukája és a biztonságos odú, lehet mama púpszászi tyúkhúslevese stressznélküli nyugit okoz nála egy darabig.
Hogy is mondta múltkor? Kislányoknak nevezett két meglett férfit? Hát sodi te pont akkora kislány vagyha nem nagyobb, látod itt is mindenki azért ezt feltételezi rólad, nem írják ki egyértelműen hogy Linzben vagy, mert nálad sose tudni. Jó mondjuk ez az azért is van mert botrányosan ostoba vagy, szóval itt azért csúsztattam egy kicsit.
Élvezem a műsort nagyon, táncolj púpos, várom a trollégák nyomait és mint egy izgalmas cluedo feladványt oldják meg. Csak itt nem gyilkost keresünk hanem egy meleg pedofil félszerzetet, aki lényegében cselekvőképtelen de valahogy ezt sose vették észre. :D
Hogy is mondta múltkor? Kislányoknak nevezett két meglett férfit? Hát sodi te pont akkora kislány vagyha nem nagyobb, látod itt is mindenki azért ezt feltételezi rólad, nem írják ki egyértelműen hogy Linzben vagy, mert nálad sose tudni. Jó mondjuk ez az azért is van mert botrányosan ostoba vagy, szóval itt azért csúsztattam egy kicsit.
Élvezem a műsort nagyon, táncolj púpos, várom a trollégák nyomait és mint egy izgalmas cluedo feladványt oldják meg. Csak itt nem gyilkost keresünk hanem egy meleg pedofil félszerzetet, aki lényegében cselekvőképtelen de valahogy ezt sose vették észre. :D
Oct 20, 2020 13:07:37
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 20, 2020 13:12:22
x6)
A púpszász mellett szól az is, hogy annyira nem jön be neki a hazája, hogy a Pocakos Királyunkat, I. Viktort pocskondiázza Zuckerberg trolltársnál.
Farkas Endre Kiss
13 ó. ·
HÁT HOGY NÉZ KI MÁR EZ A DAGADT SZAR?
Mint egy szarab szar, úgy. :D
LOL
hát azért hetyetye
Farkas Endre Kiss
13 ó. ·
HÁT HOGY NÉZ KI MÁR EZ A DAGADT SZAR?
Mint egy szarab szar, úgy. :D
LOL
-
Oct 20, 2020 13:12:35
Bármit is csinál azt először valakivel leegyezteti. Önálló döntésre nem képes.
Márk szerintem most nem akarja a közelében.
Fordos néni azt akarja, ogy a bürokrácia rendben legyen.
Anyu nem akarja otthon a pici fiát..
Nincs más csak hogy Linzben marad.
Nem muszáj neki linzi melót keresni, lehet az Bécsben is vagy más városban, elvégre korona meg HO van. Azon ráér gondolkodni, hogy mi lesz majd ezután.
Márk szerintem most nem akarja a közelében.
Fordos néni azt akarja, ogy a bürokrácia rendben legyen.
Anyu nem akarja otthon a pici fiát..
Nincs más csak hogy Linzben marad.
Nem muszáj neki linzi melót keresni, lehet az Bécsben is vagy más városban, elvégre korona meg HO van. Azon ráér gondolkodni, hogy mi lesz majd ezután.
Oct 20, 2020 13:12:35
Vadászbika
Oct 20, 2020 13:16:58
hvg.hu/tudomany/20201020_orszagos_informatikai_verseny_jelentkezes_kategoriak_programozas_html_css
Gyagyás most bizonyíthatod a troll bácsiknak, hogy véjpjofi pjogjamozó vagy, hahó!
(Tipp: ha van némi humorérzéked, a Python kategóriában indulsz. :D )
Hát azért hetyetyetyetye
Gyagyás most bizonyíthatod a troll bácsiknak, hogy véjpjofi pjogjamozó vagy, hahó!
(Tipp: ha van némi humorérzéked, a Python kategóriában indulsz. :D )
Oct 20, 2020 13:16:58
seymour schwartz
(
x6)
Oct 20, 2020 13:17:49
x6)
Nem muszáj neki linzi melót keresni, lehet az Bécsben is vagy más városban, elvégre korona meg HO van.
Szerintem Ausztriában semmiféle melót nem fog már kapni. Még ha normális világ lenne akkor sem, mert így már tényleg az jön le, hogy az osztrákok kemény rabszolgahajcsárok, csak azt engedik be az országba, aki tudja hozni a szintet. Viszont korona idején, amikor egy zárkózott ország még jobban bezárkózik ez még egy jobb képességű embernek is szinte lehetetlen nemhogy Sodinak. Én azért a helyében megpróbálkoznék Németországgal, persze ez megint attól függ, hogy milyen állapotban van. Ha tényleg a sírós-vedelős-feterengős szitu van és ezen nem is tud változtatni, akkor marad az utca, ami ott a hegyekben elég érdekes lesz.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 20, 2020 13:21:42
x6)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 20, 2020 13:22:18
x6)
és a Covid-helyzet is kellőképpen szar:
www.lra-bgl.de/t/presse/aktuelles-zum-coronavirus-im-landkreis/
.
Oct 20, 2020 13:23:07
Nem lesz gond kint az utcán sem, ott volt a csoportban hogy valami sodiféle kint aludt az utcán. Úgy nézett ki hogy jól érzi magát, szóval ne aggódj pedofil barátom, nem lesz semmi baj, csak öltözz fel melegen és tűrd be a pólódat. Ki tudja, ha szerencséd van téged is leszopnak éjszaka mint a lassan kollégádat kőbányán, szóval rengeteg előnye lehet a helyzetnek. Mondhato a járókelőknek hogy: Könneny Zí mily bittye 1 elyro für steamlabsz gebeny?
Oct 20, 2020 13:23:07
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 20, 2020 13:30:47
x2)
Hetyetye
Mitvisz
(
x1)
Oct 20, 2020 13:32:07
x1)
Ne menjünk bele olyan spekulációkba, melyek megalapozatlanok.
Ami a tényeket illeti Púpszászra azért nem megy haza, mert:
- az utóbbi hetekben elég aktívan javította ki a trollégákat az osztrák törvény azon részéről, hogy hogy lehet segélyhez folyamodni.
- a segélyhez való jogosságáról folyamatos autiloop-nak voltunk itt szemtanúi.
Hiába mondják, hogy a trollok legkeményebb elképzeléseit is tudja überelni a pedofil, nem gondolnám, hogy ilyen megvezetésbe belemenne. Ahhoz túl lusta.
Véleményem szerint a cigányok keményen befenyítették a púpost és megtiltották neki fórumozást. Mégpedig azért, mert a Cigány és Basznivaló Brigi kapcsolatát tönkrebaszta, amennyiben hiszünk az informátornak.
Ami a tényeket illeti Púpszászra azért nem megy haza, mert:
- az utóbbi hetekben elég aktívan javította ki a trollégákat az osztrák törvény azon részéről, hogy hogy lehet segélyhez folyamodni.
- a segélyhez való jogosságáról folyamatos autiloop-nak voltunk itt szemtanúi.
Hiába mondják, hogy a trollok legkeményebb elképzeléseit is tudja überelni a pedofil, nem gondolnám, hogy ilyen megvezetésbe belemenne. Ahhoz túl lusta.
Véleményem szerint a cigányok keményen befenyítették a púpost és megtiltották neki fórumozást. Mégpedig azért, mert a Cigány és Basznivaló Brigi kapcsolatát tönkrebaszta, amennyiben hiszünk az informátornak.
rorschach
Oct 20, 2020 13:35:45
Mégpedig azért, mert a Cigány és Basznivaló Brigi kapcsolatát tönkrebaszta, amennyiben hiszünk az informátornak.
Azert mert a sodi egy kis csicska. Mas oka ennek nincsen.
Oct 20, 2020 13:35:45
-
Oct 20, 2020 13:39:07
Sneci szerintem azért nem ír ide, mert összejött egy csinos osztrákcsibével és mostanában vele van elfoglalva.
Ma estére is biztos felhívta a lakására ahol egy jó vörösbor mellett komoly zenéről és irodalomról társalognak majd és utána szeretkeznek egy jót.
Ma estére is biztos felhívta a lakására ahol egy jó vörösbor mellett komoly zenéről és irodalomról társalognak majd és utána szeretkeznek egy jót.
Oct 20, 2020 13:39:07
rorschach
Oct 20, 2020 13:43:34
osztrákcsibével
Latom a trollega par evvel le van maradva, ami a recskagnom orientaciojat illeti.
Oct 20, 2020 13:43:34
3 hét
Oct 20, 2020 13:59:43
Sodi, ne csüggedj! Még rengeteg időd van új munkahelyet találni!
Oct 20, 2020 13:59:43
Egy diplomata paródiája
Oct 20, 2020 14:00:41
A coub videók nagyon faszák!De most a tiktok a menő, milliók nézik! Azzal a tanszék kereshetne is egy kis pénz a további kutatások kibaszáskhoz :D
Oct 20, 2020 14:00:41
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 20, 2020 14:01:41
x38)
Amíg élteti a remény, hogy megkapja a segílyt, nem fog hazamenekülni. Amíg nem telik le az 5-6 hét munkakeresésre tervezett (és faszveréssel töltött) idő, addig nem fog hazamenekülni. Szerintem még novemberben fel fog venni egy újabb hitelt, és próbálkozni fog mindenféle masnizással, és legkorábban decemberben fog a hazamenekülésre gondolni. Addig nem is érdemes konspirálni ez ügyben, hacsak nincs konkrét infó.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A kombájn elüt
(
x1)
Oct 20, 2020 14:03:17
x1)
Endre, ha már nem írsz ide, a púpfalon megoszthatnád, hogy ma melyik izomcsoportokra fogsz gyúrni. Mert nem hazudik a Sodi és már rendszeresen eljár a konditerembe, ugye? Bár a haver azt mondja, hogy hiába várt, hogy felvegyen gyúrás közben a múlt héten egyszer sem voltál és kellene a friss videós anyag a Tanszéknek.
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 20, 2020 14:05:07
Szerintem még novemberben fel fog venni egy újabb hitelt.
Nem tud felvenni újabb hitelt. Semmiféle biztosítéka sincs, még a helyi Providenttől sem kapna semmit.
Oct 20, 2020 14:05:07
Galla Miki
Oct 20, 2020 14:05:44
Endre, ha már nem írsz ide, a púpfalon megoszthatnád, hogy ma melyik izomcsoportokra fogsz gyúrni.
Hokizomra, mi másra?
Oct 20, 2020 14:05:44
Hiénaverő
(
x17)
Oct 20, 2020 14:15:23
x17)
Sneci rábaszott, addig bírja a labancoknál míg van keret a hitelkártyákon. Esetleg a Reichből kaphat segílykét, de nem hiszem hogy azt ilyen hitelekkel a háta mögött befogadnák újabb hitel fedezeteként.
Dzsibuti térdeltetős
Oct 20, 2020 14:20:31
A miskolciaknak biztosan van uzsorás ismerőse, aki kisegíti Púpot egy kisebb áthidaló összeggel.
Oct 20, 2020 14:20:31
Hahó
(
x135)
Oct 20, 2020 14:22:56
x135)
A miskolciaknak biztosan van uzsorás ismerőse, aki kisegíti Púpot egy kisebb áthidaló összeggel.
retard refinanszírozás! márk és becsületes zoli áthidaló kölcsönt nyújtanak a pedofilnak, jelképes 50 %-os kamattal.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 20, 2020 14:45:24
x8)
Gyagyás, VR Pisti éppen Doom Ethernalt nyomat megint.
Te nem akarsz valami hasonló produkciót prezentálni?
Azt se bánnánk szerintem,ha fogyatékosoknak való nehézségi szinten játszanád,csak történjen már valami.
Te nem akarsz valami hasonló produkciót prezentálni?
Azt se bánnánk szerintem,ha fogyatékosoknak való nehézségi szinten játszanád,csak történjen már valami.
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 20, 2020 14:47:49
x5)
amiből 10k az Bot a többi 1500 meg bannolt kamu account :D
-
Oct 20, 2020 14:49:08
Gyagyás azt mondtad, hogy pár ezer ajró nem segít ki hosszútávon ezért nem akarod eladni a médiapirotalom felszereléseit.
Ha most úgy sincs stream meg flokk adj le mindent zálogba. Kapsz érte hitelkét megvan egy havi megélhetésed és a jövő havi fizuból már törlesztheted is Stressznélküli nyugi Hahó!!!
Ha most úgy sincs stream meg flokk adj le mindent zálogba. Kapsz érte hitelkét megvan egy havi megélhetésed és a jövő havi fizuból már törlesztheted is Stressznélküli nyugi Hahó!!!
Oct 20, 2020 14:49:08
Faszaság van
(
x2)
Oct 20, 2020 14:50:45
x2)
Sodi, szerintem vegyél fel vmi hitelt, egy ideje nem tették ilyet.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 20, 2020 14:58:19
x8)
Gyagyás azt mondtad, hogy pár ezer ajró nem segít ki hosszútávon ezért nem akarod eladni a médiapirotalom felszereléseit.
Párszor már felajánlottam neki,hogy fél havi lakbér áráért megveszem a Fálfindekszet,el is megyek érte,de nem érdekli.:-(
Hahó
(
x135)
Oct 20, 2020 14:59:48
x135)
a titok című film mellett ajánlom: hu.wikipedia.org/wiki/Hitel_(Sz%C3%A9chenyi_Istv%C3%A1n)
olvastasd fel speakboarddal.
olvastasd fel speakboarddal.
mifaaan
(
x1)
Oct 20, 2020 15:02:31
x1)
Indítanék egy vállalkozást, ha én lennék asodi.
vállalati moniort.stb.. Jön a passzív lóvé, hurrá
Csak arra kell vigyázni, hogy az első ütyfelek megbízható
ismerősök legyenek, akik jó refjúkat adnak. Én pl márkra
gondoltam ..
Karib
(
x10)
Oct 20, 2020 15:10:16
x10)
*Sáskaarcú Cigány volt. Szerintem az trashtörténeti momentum volt, hogy Erős Antónia meg Szellő István ezt főműsoridőben beolvasta egy kereskedelmi csatornán :D
Egyébként ő is itt van a fórumon :)
(nem én vagyok)
Faszaság van
(
x2)
Oct 20, 2020 15:10:44
x2)
Amúgy ennek a fasznak hogy jött az, hogy politikai/közéleti megmondóemberből streamer/gamer/vlogger/infulenszer legyen? Hasonló baromságot eddig csak a Vonat Gábor csinált, de még ő sem ennyire szarul.
Löwenbräu Oktoberfestbier
Oct 20, 2020 15:14:22
Egy kívülálló azt gondolná Sodiról, hogy ő egy zsidó komikus, aki megpróbálja kifigurázni a pénzügyekhez semmit nem értő, és a világhoz is életképtelen széljobber retardokat.
Rossz hírem van Sodi: ez nem egy stand-up előadás, hanem azELTE ÉLET! :D
Rossz hírem van Sodi: ez nem egy stand-up előadás, hanem az
Oct 20, 2020 15:14:22
seymour schwartz
(
x6)
Oct 20, 2020 15:14:35
x6)
vállalati moniort.stb..
Egyébként viccen kívül tényleg beadhatná a szarjai a zaciba. Nyerne vele pár napot/hetet.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 20, 2020 15:16:59
x6)
Amúgy ennek a fasznak hogy jött az, hogy politikai/közéleti megmondóemberből streamer/gamer/vlogger/infulenszer legyen? Hasonló baromságot eddig csak a Vonat Gábor csinált, de még ő sem ennyire szarul.
jó lesz ez!
Oct 20, 2020 15:27:40
ha ezen a héten nem ir ide azt jelenti nem kap segélyt se vagyis kezdhetjük szervezni a temetését.
Oct 20, 2020 15:27:40
Faszaság van
(
x2)
Oct 20, 2020 15:28:05
x2)
Pont ma tévedtem oda, de akkor még "közíró" akart lenni, és nem érdekelték az olyan komolytalan dolgok, mint a videójátékok.
Karib
(
x10)
Oct 20, 2020 15:32:49
x10)
Egyrészt ez az egyik új Shaját Megoldás, amiből munka nélkül tud megélni, másrészt kiélheti benne a beteges exhibicionizmusát és közléskényszerét. Persze a múlt idő helytállóbb lenne, halott flokker és streamer ASODI :-)
Faszaság van
(
x2)
Oct 20, 2020 15:37:37
x2)
Hála az Égnek!
-
Oct 20, 2020 15:44:04
ha ezen a héten nem ir ide azt jelenti nem kap segélyt se vagyis kezdhetjük szervezni a temetését.
A kérdés tényleg az, hogy a német melója után járó segélyt át tudja-e valahogy szervezni osztrákba, mert ha nem, akkor szinte tutira nem kap semmit.
Oct 20, 2020 15:44:04
.
Oct 20, 2020 15:48:27
Egy logikus megoldás van sodi, vagy jön az utca.
1., Szerezz likvid tőkét, minél többet, ha kell hitelt vegyél fel ha még tudsz.
2., 0%-os áruhitelre megvásárolható termékek, vegyél belőle amennyit csak tudsz, bármit, de az se baj ha kamat van rá.
3., A termékeket tedd fel ebayre mondjuk 85%-os áron, mivel bontatlan pillanatok alatt elkapkodják.
4. A bevételből fenntarthatod magad és a rendszert valamint fizetheted a törlesztőket, de azt szerintem ha több hónapig nem fizeted max akkor lesz gond, de eddig se törődtél az ilyenekkel, most se aggódj emiatt.
5., Ha működik a rendszer és visszafizetted már minden hiteled, szénné gyúrod magad, felszedsz valami bombanőt, titokban meg kezelgetsz pár twinket vagy fasz tudja mit akarsz.
Andi nagyon fogja bánni hogy annó milyen gonosz volt veled, mikor te leszel a germán nyelvterület egyik leggazdagabb vadászbikája.
Ne késlekedj sodi, ez az élet rád vár, de minél tovább vársz annál inkább távolodik tőled.
2., 0%-os áruhitelre megvásárolható termékek, vegyél belőle amennyit csak tudsz, bármit, de az se baj ha kamat van rá.
3., A termékeket tedd fel ebayre mondjuk 85%-os áron, mivel bontatlan pillanatok alatt elkapkodják.
4. A bevételből fenntarthatod magad és a rendszert valamint fizetheted a törlesztőket, de azt szerintem ha több hónapig nem fizeted max akkor lesz gond, de eddig se törődtél az ilyenekkel, most se aggódj emiatt.
5., Ha működik a rendszer és visszafizetted már minden hiteled, szénné gyúrod magad, felszedsz valami bombanőt, titokban meg kezelgetsz pár twinket vagy fasz tudja mit akarsz.
Andi nagyon fogja bánni hogy annó milyen gonosz volt veled, mikor te leszel a germán nyelvterület egyik leggazdagabb vadászbikája.
Ne késlekedj sodi, ez az élet rád vár, de minél tovább vársz annál inkább távolodik tőled.
Oct 20, 2020 15:48:27
tyodika
Oct 20, 2020 15:50:33
Egy logikus megoldás van sodi, vagy jön az utca.
Pont eszt fokom csinálni!
De előbb egy sör. aztán mentem a szaunába, csá
Oct 20, 2020 15:50:33
Auti info
Oct 20, 2020 15:52:53
Hoztam nektek egy kis infót SoDi iskolás éveiből. A forrás a suliból van, le leplezni nem fogom hogy na basztassa a gyagyás:
"emléxem alsóban a hátán pörgött a földön a folyosón.. mindenki körbe állta és ütemesen tapsolt neki
az meg élvezte hogy röhögnek rajta
köpeny nagyon csúszott
mindenki szopatta nagyon durván"
Szóval már akkor is az önalázás volt kb az egyetlen eszköz hogy figyelmet csiholjon ki. Ha kapok majd még infót akkor hozom
"emléxem alsóban a hátán pörgött a földön a folyosón.. mindenki körbe állta és ütemesen tapsolt neki
az meg élvezte hogy röhögnek rajta
köpeny nagyon csúszott
mindenki szopatta nagyon durván"
Szóval már akkor is az önalázás volt kb az egyetlen eszköz hogy figyelmet csiholjon ki. Ha kapok majd még infót akkor hozom
Oct 20, 2020 15:52:53
Hahó
(
x135)
Oct 20, 2020 15:53:55
x135)
Ha más nem jön közbe, a következő shikernél lesz vége a STNÍI-nek. Ez pedig 1. a munkanélküli segély shikere 2. a melókeresés shikere.
Tehát amíg nem ír ide, addig biztosra lehet venni, hogy nincs shiker.
Tehát amíg nem ír ide, addig biztosra lehet venni, hogy nincs shiker.
Hahó
(
x135)
Oct 20, 2020 15:56:07
x135)
Jelenleg kudarcocska van csak. Ugye pedofil?
Hahó
(
x135)
Oct 20, 2020 15:57:54
x135)
"emléxem alsóban a hátán pörgött a földön a folyosón
Mármint a púpján pörgött?
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 20, 2020 16:05:22
x2)
Hetyetye
bolgár jeti
(
x30)
Oct 20, 2020 16:11:10
x30)
coub.com/view/25gxza
Recskás geci ez mi az isten volt? Mára elég volt az internetből
Recskás geci ez mi az isten volt? Mára elég volt az internetből
Az egy frenetikus just dance session volt
-
Oct 20, 2020 16:12:46
Oct 20, 2020 16:12:46
Justh László
Oct 20, 2020 16:16:03
Kisboros úgy vigyázz az itt szövegeléssel, hogy éjszaka fúrok az előttetek lévő fába egy kamerát aztán leshetsz, hogy minden mozdulatodról tudni fogok
Oct 20, 2020 16:16:03
Bejlin
(
x8)
Oct 20, 2020 16:18:57
x8)
Azért az is megér egy misét hogy a recskás mennyire kerüli a kétkezi munkát. Sokszor volt már szarban meg az éhhalál szélén, de akkor is még csak meg sem fordult a vekni fejében hogy akár 1 hétig is átmeneti jelleggel akár feketén vállaljon olyan munkát ahol kicsit mozognia kell annak érdekében hogy ne dögöljön éhen.
Az más kérdés hogy még a legalapvetőbb dolgokra is totálisan alkalmatlan, de hogy valaki a szakadék szélén ahelyett hogy megkapaszkodna valamiben inkább várja hogy valaki elkapja és visszarántsa mert ő nem akarja hogy piszkos legyen a keze és ennek elkerülése érdekében inkább meghalna. Az ilyeneknek élvezet nézni a szenvedésüket különösen akkor amikor jön a felismerés hogy itt már mindennek vége.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Az más kérdés hogy még a legalapvetőbb dolgokra is totálisan alkalmatlan, de hogy valaki a szakadék szélén ahelyett hogy megkapaszkodna valamiben inkább várja hogy valaki elkapja és visszarántsa mert ő nem akarja hogy piszkos legyen a keze és ennek elkerülése érdekében inkább meghalna. Az ilyeneknek élvezet nézni a szenvedésüket különösen akkor amikor jön a felismerés hogy itt már mindennek vége.
Faszaság van
(
x2)
Oct 20, 2020 16:28:27
x2)
www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randizas__10753960-lanyok-nektek-bejonnek-az-ilyen-kicsit-orult-infantilis-de-helyes-sracok-vid
D.Dezsö
Oct 20, 2020 16:28:46
Oct 20, 2020 16:28:46
.
Oct 20, 2020 16:35:19
Ha sokat nyüsszögsz sodi a peta rád fogja törni a lakást mert azt hiszik valaki kutyát kínoz. Van elég bajod, figyelj erre mert ajtó nélkül bármikor bejöhetnek fossá verni a linzi magyarok.
Oct 20, 2020 16:35:19
shikeres
Oct 20, 2020 16:37:28
Oct 20, 2020 16:37:28
linzicsibe
(
x2)
Oct 20, 2020 16:40:52
x2)
Faszaság van
(
x2)
Oct 20, 2020 16:47:59
x2)
A szaunában azért jó lóbálni.
.
Oct 20, 2020 16:59:38
Csak gondoljatok bele, egyetlen egy dolog van benne, ami egyáltalán valaki számára irigylésre méltó lehet, erre utalgat is, de nem tudja használni. Istenem sodó, hogy tudod még ezt is elbaszni, pedig olyan mint egy kapcsoló, van 0 meg 1-es fokozat, de a te esetedben olyan mintha kiégett volna az égő te meg csak kapcsolgatod mint egy autista. Egy dolgot tehetsz, olyan embereknek mutogatod a krinolint akik nem tudják hogy használhatatlan és akkor menőnek érzed magad. Szánalmas.
Oct 20, 2020 16:59:38
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 20, 2020 16:59:45
x7)
Sajnálom, hogy nem lehet visszamenőleg plusszokat adni a kommentekre, mert éppen olvasom - már sokadjára újra - a 2014-ből 15-be forduló Andis auticunamit, és néhányra ösztönösen tenném a jelet, de mindegy, végül is a történelem így az aktuális hangulatukban konzerválta ezeket a kiváló fejezeteket.
Ha van valami dolgom, amit éppen el tudok sodikázni egy kis fórumozással, akkor főleg az STNII időszakokban, beleolvasgatok random oldalakba, időszakokba, és mindig megdöbbenek, hogy Sneci mennyire nem képes a fejlődésre. Újként valahogy az van dekódolva bennem, hogy ez az ember korábban azért normálisabb volt, néhányan még írtátok is, hogy a piától van így ledurranva agyilag, de nekem úgy tűnik, hogy ez full konstans barom volt mindig, de persze nem látok rá akkora terjedelemben, mint a professzorok, felsőbb évesek.
hehe
Ha van valami dolgom, amit éppen el tudok sodikázni egy kis fórumozással, akkor főleg az STNII időszakokban, beleolvasgatok random oldalakba, időszakokba, és mindig megdöbbenek, hogy Sneci mennyire nem képes a fejlődésre. Újként valahogy az van dekódolva bennem, hogy ez az ember korábban azért normálisabb volt, néhányan még írtátok is, hogy a piától van így ledurranva agyilag, de nekem úgy tűnik, hogy ez full konstans barom volt mindig, de persze nem látok rá akkora terjedelemben, mint a professzorok, felsőbb évesek.
D.Dezsö
Oct 20, 2020 17:04:13
Azért az is megér egy misét hogy a recskás mennyire kerüli a kétkezi munkát. Sokszor volt már szarban meg az éhhalál szélén, de akkor is még csak meg sem fordult a vekni fejében hogy akár 1 hétig is átmeneti jelleggel akár feketén vállaljon olyan munkát ahol kicsit mozognia kell annak érdekében hogy ne dögöljön éhen.
A gyökér apja táplálta bele ezt a hazug felsőrendűségi tudatot, a “mi csak front vonal mögött kezeljük a gépeket meg teát szürcsölgetünk” dumákkal.
Nem tudom, hogy nem akarta észre venni vagy az is mindig be volt baszva, hogy a kicsi fia konkrétan értelmi fogyatékos.
Golda még anno azért képben volt mert ő szakmunkásképzőbe vagy technikumba akarta küldeni. Ott még talán “embert” csináltak volna belőle, amikor rábasznak a púpjára az esztergapad mellett.
Szóval az elkényeztetett Endike kisírta apukájánál, hogy neki gimnáziumba meg egyetemre kell mennie, az meg gondolom szart bele csak nyugodtan vedelhessen tovább.
Oct 20, 2020 17:04:13
Nulladikos Snecológus
Oct 20, 2020 17:11:10
Valahogy így képzelem mostanában loopolva a Sodi hétköznapjait.
coub.com/view/185z3b
coub.com/view/185z3b
Besirtam xd
Oct 20, 2020 17:11:10
Dzsibuti térdeltetős
Oct 20, 2020 17:13:36
És mellé mennyire lenézi azokat, akik nem végeztek etyetyemet, pedig hát tulajdonképpen ő se végezte el, csak ott verte a faszát 10 évig :D
Egy érettségije van, és kész, és tulajdonképpen semmilyen épeszű tevékenységhez nem ért tisztességesen, az informatikához is csak egy kókler szinten.
Egy jól képzett hegesztő meg ugyanúgy kimegy nyugatra, és 3x annyi pénzt megkeres, mint ő 40 évesen junior fejlesztőként.. :D
Oct 20, 2020 17:13:36
pedofilsodiasodi
(
x2)
Oct 20, 2020 17:16:24
x2)
Hitelspirál, Ogre, Berlin, Linz, cigányok, buzulás, pedofília, juniorság, Andi.
Mindegy.
pedofilsodiasodi
Mindegy.
-
Oct 20, 2020 17:29:32
Sodi tudom, hogy olvasod a fórumot
Ma mi is lezártunk bent egy jegyet.
Closed, resolved minden.
Vége, kész, átadtuk, működik, következő release-ig hiba nélkül fut dokumentálva.
7 db ember gémeskútmagyarországon a szar nemlétező IT-ban, emiatt az egy jegy miatt a következő 5 de inkább 10 évben meg fog keresni havi 700 fütyit, meg pármisi bónuszt év végén.
Te meg a kitartott cigányaid le vagytok szarva, ma este iszunk baszunk, csipegetünk itt a mi országunkban!!
Ma mi is lezártunk bent egy jegyet.
Closed, resolved minden.
7 db ember gémeskútmagyarországon a szar nemlétező IT-ban, emiatt az egy jegy miatt a következő 5 de inkább 10 évben meg fog keresni havi 700 fütyit, meg pármisi bónuszt év végén.
Te meg a kitartott cigányaid le vagytok szarva, ma este iszunk baszunk, csipegetünk itt a mi országunkban!!
Oct 20, 2020 17:29:32
IT troll
Oct 20, 2020 18:11:43
Closed, resolved minden.
Ha
Ha
Hahahahahahahahahaa
Oct 20, 2020 18:11:43
csak egy sima troll
Oct 20, 2020 18:22:04
TAOT
www.filedropper.com/kissendrecv
Megsorozva segítő troll CV-vel jópár berlini junior IT melócsa.
Seniort felesleges, ha véletlen bemasnizza magát az úgy is vicces lesz.
Link alatt a pdf CV, ha valaki szorgalmi feladatként vállalja Münchent.
www.filedropper.com/kissendrecv
Oct 20, 2020 18:22:04
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 20, 2020 18:25:06
x7)
Oct 20, 2020 18:25:06
Azért az is megér egy misét hogy a recskás mennyire kerüli a kétkezi munkát. ...
Az egykezi munkát is kerülte amikor inkább a cseh néninek fizetett 400 eurot. Oct 20, 2020 18:25:06
Bejlin
(
x8)
Oct 20, 2020 18:35:47
x8)
TAOT
filedropper.com/kissendrecv
filedropper.com/kissendrecv
Ha segítetek abban milyen oldalon vagy oldalakon tudom a leghatékonyabban listázni a német IT-s munkalehetőségeket akkor tudom vállalni hogy egy [email protected] email címről eltudom küldeni bárhova. Meg akkor már dobok a többi német nagyvárosban található cégeknek is. Köln, Nürnberg, stb.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 20, 2020 18:53:19
x2)
Képzeld fifi, ma megszereztem a jogsimat. Elsőre átmentem a forgalmi vizsgán, nézegetem az autókat. :)
Nulladikos Snecológus
Oct 20, 2020 18:58:08
Képzeld fifi, ma megszereztem a jogsimat. Elsőre átmentem a forgalmi vizsgán, nézegetem az autókat. :)
Szerintem ne add alább a Szuperbénél :D
Oct 20, 2020 18:58:08
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 20, 2020 19:04:15
x19)
Sodi egy gyáva szar csicska vagy
Mindenki tudja, hogy itt olvasgatsz rendszeresen, de írni nem mersz te aluliskolázott, zsidó, kamu videós.
Hosszú videós pályafutásod alatt csak 1x tettél jót a társadalomnak, amikor lebuktattál egy pedofilt.
Tudod kire célzok :)
Mindenki tudja, hogy itt olvasgatsz rendszeresen, de írni nem mersz te aluliskolázott, zsidó, kamu videós.
Hosszú videós pályafutásod alatt csak 1x tettél jót a társadalomnak, amikor lebuktattál egy pedofilt.
Tudod kire célzok :)
-
Oct 20, 2020 19:05:24
Ha valaki meggyőzte volna Sodit, hogy a streamelésnek munkanélküliként van értelme, akkor legalább most nem unatkoznánk.
Oct 20, 2020 19:05:24
technikai_proba
(
x1)
Oct 20, 2020 19:11:31
x1)
pár napja beszéltem az ukrán migrivel a neten, próbáltam kicsit faggatózni, de nem volt túl bőbeszédű. ami kiderült:
-nincs troll lista. halvány lila gőze sincs, kik a snecológusok
-eszmeralda nem létezett sosem, egy rosszakarója álprofilról trollkodta csak (szép munka, ő dumálta tele a fejét, hogy a zsíros haj menő!)
-eléggé mérges tud lenni, ha tiszafaszomi herbáldílernek hívják
-eszmeralda nem létezett sosem, egy rosszakarója álprofilról trollkodta csak (szép munka, ő dumálta tele a fejét, hogy a zsíros haj menő!)
technikai_proba
(
x1)
Oct 20, 2020 19:14:31
x1)
Ha valaki meggyőzte volna Sodit, hogy a streamelésnek munkanélküliként van értelme, akkor legalább most nem unatkoznánk.
ha lenne némi tehetsége és elhivatottsága a videózáshoz, páratlanul bemutathatta volna berlint és környékét, és most linz lenne a soros. persze a veknizés meg a buziszauna mindig fontosabbnak számított, mint értékelhető produktumot feltölteni
pókösztön
Oct 20, 2020 19:16:42
Már nincs nála, legtöbb cucc márkcicánál landolt. Ott a drón is az instagramján.
Oct 20, 2020 19:16:42
-
Oct 20, 2020 19:17:17
pár napja beszéltem az ukrán migrivel a neten, próbáltam kicsit faggatózni, de nem volt túl bőbeszédű. ami kiderült:
Ebből nekem annyi az új infó, hogy eszmeralda beszélte rá, hogy zsíros hajjal fotózkodjon. Ezt mondjuk nem láttam jönni :D
Oct 20, 2020 19:17:17
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Úgyis elkapja őket a Radírpók. Legalább nem éhezik. :D