SODY GayStation 5
Dead joystick DLC
Én csinálnék egy üveg kovászos uborkát.
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Dead Joydick DLC
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító

Hajlesz tranyó Mózes, csak nem a Vörös-tengert választja ketté, hanem a Dunát.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Benzinkútra két kanna benzinért. Biztos ami biztos.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Busás hálában lesz része.
1 éve még ott volt tranyo nem? Mivel most 30-án lesz, hogy kijöttek a rendőrök a drog miatt meg mikor a pedofil belóbálta a pitonszt liveba 😂
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mindezt szarral bekent testtel, ezt kihagytad
irodalmi szófordulatokkal beszél
Retardoktól hogy várhatsz koherenciát? A Trottel a legjobb példa rá. Szerintem senki nem fosta még pofán annyiszor magát, mint ő.
Most legutóbb ugye azt pofázta számtalanszor, hogy csak akkor lesz live, ha megvan a jogsi. Erre csak kibassza a netre a veknit, ami mostanra már úgy néz ki, mint egy 160-as tempónál bukósisak nélkül balesetezett motoros arca.
Mestermű!!
Ezen a képen anno kurvára röhögtem.
A tranyó megérkezett Bécsbe egy kis sporttáskával meg egy nylon szatyorral.
Aztán alig egy hónappal később amikor “már nem bírja tovább” úgy távozik, hogy még a fülén is teli szatyrok lógnak. :)
Szépen belootolt magának a tolvaj tranyó …
Ez a kép mindent elmond arról, hogy mire kellett neki a fogykos. Piszony!
Vajon Endre peniszpumpajat is elvitte magaval?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Nem véletlenül ül a Bittner pénzen :)
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
A min?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Jozsii Busák
A macskakaját is felzabálod a macskák elől mint az ebédet anyád elől?
Tyak tyipeget asodi. Na volán mögött brümmögés, csá!
bizony, golda volt az utolsó utáni esély. megtehette volna a sodi, hogy költözés előtt örökre eltakarodik az internetről, nem videózgat, nem hergel, hanem csöndben gányolgat a macskaólban, támogatja az anyját, és esténként ájultra issza magát.
szerencsére balfasz sodi a sodi, és ez az élet (ami normális embereknek még mindig maga a pokol) is elérhetetlenné vált számára.
a blaha közeleg, amit a sodi már nem fog tudni elkerülni.
vérdíj target nr. 1
de miért nem költ a putrira? az ő érdeke lenne elsősorban, hogy rendben legyen villany, a fűtés - ugye mondta a púp, hogy nem votak képesek 100k-t költeni a gázkonvektor megjavítására...függetlenül attól, hogy a púp ott lakik-e, vagy nem, rendbe kéne rakatni a házat. vagy ennyire igénytelen lenne? nekem ez nem áll össze..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Költött ő! Hőszigetelésnek a sufni köré felhúzta a bádog favelát!
szerintem csak azért nem költ a házra kb semmilyen szinten, mert úgy van vele, hogy minek? a napjai meg vannak számlálva, és tesz rá mi maras a drága fiacskájára.
Golda is igénytelen mint a fiacskája, púpnak volt honnan örökölnie!
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Egyebkent valoszinuleg ez a valasz. Azt a par evet mar guggolva is kihuzza, egyebkent meg pont leszarja, ahogy orokol valamit az utodott magzata, ugyis viszi a vegrehajto.
Igen, lehet hogy tényleg ennyire igénytelen, lásd nyáron is hagyta, hogy dzsumbujba legyen a telek is. Illetve ott van az is, hogy kinek és minek költsön rá? Azért hogy ha meghal és a korcs örököl akkor a bankok jobb állapotú és többet érő ingatlan kapjanak? Golda tipikusan az a gondolkodású lehet hogy amig működik valami akár akadozva is, addig jó az és nem költ rá. Majd ha már nem működik akkor cseréli vagy lesz valahogy. Emiatt is élhet úgy, ahogy most is él.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Erről lemaradtam, ez tényleg ki lett mondva, hogy Januárban takarodó? Ezt honnan tudjuk?
Az is egy renyhe, lusta asszony mint a féleszű fiacskája.
Mindig fontosabb valami nyugger programon ücsörögni meg az ingyen pogácsát pusztítani mint, hogy egyszer kitakarítana a házban normálisan, meg a kertet rendbe rakná.
Olyan retkesek voltak az ablakok amikor a korcs a "nagyházból" live-olt, mint ha fólia lett volna az ablakon. Amikor a routerét mutogatta a hülyegyerek, látszott, hogy áll mindenen a fekete retek.
a pedofil fasz írta, ha jól emlékszem, hogy január a határidő a jogosítvány megszerzésére. azt nem írta konkrétan, hogy azért, mert januárban golda kibassza, de azért sejthető, hogy nem magától kezdett el ennyire tüsténkedni a buzeráns kobold.
vérdíj target nr. 1
Egyetlen egyszer említette. Mondjuk nekem gyanús hogy ezzel a kommenttel egyidöben többször is említette hogy ha nem talál munkát addig, akkor kénytelen lesz enélkül is költözni a segély miatt.
golda az ingyenpogácsát pusztítja, a sodi pedig az ínycsiklandó sajtkülönlegességekkel tölti meg a bendőjét.
vérdíj target nr. 1
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
szerintem inkább ez a januári takarodó oka; a púp is mondta legutóbb, hogy az anyja szarik a jogsira. de most visszautalnék a korábbi kérdésemre: ha januárban költözni kell külfőődre, akkor mi lesz a jogshival?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Pakolod mar a semszonájtot gyagyas?
Az a jo otletem tamadt, hogy vihetned a sufnit magaddal es ott a hid alatt ellakhatnal benne.
Ebben eddig lehetett eljutni.
A jogsi egy próbálkozás maradt, ami a "trollok" miatt nem sikerült.
Egyébként egy újabb költözés simán lesz megint 1000 euró, ha abban ringatja magát, hogy majd ő jogsival meg autóval fog kiköltözni egymaga... hogy is mondjam..
:D
decemberben már intéznie kell a bécsi albérletet, ha nem lesz záros határidőn belül melócsát.
ergo van kb 2 ete melócsát és/vagy szállást találnia. úgy hogy jelenleg épp az utolsó megmaradt agysejtjeivel is a jogsira koncentrál. álló pecekkel várom én is az évadzárót!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
ugye erre azt mondta, hogy már megvan a shját megoldás - gondolom címet vesz az arabtól...
Szegény Szécsi Pált meg a növérét is otthagyta gyerekként az anyja a vasutálomáson,majd Amerikába emigrált.Szerintem simán ki fogja baszni a púpot az anyja. Ha már csak azt vesszük, hogy szurkálgatja villával, meg ütögeti, akkor ott azért nem egy felhőtlen a viszony.
rühellem goldát is, mint a szart, de megértem a villázást, tekintve, hogy anno a fia végrehajtókat küldött rá. :D
vérdíj target nr. 1
A következő szint a kés. Először kenő, majd utána filéző.
De ez a kijelentés tranyótibor szerint nyomdafestéket nem tűr, szóval inkább megyek, és behugyozok a 4-6-oson, mert az szerinte a normális. *PR*
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
"Azoknak az embereknek az életéből hiányzik valami."
Mondja ezt az idegbeteg erőfitoktató faszi, akinek levágták a farkát és tánc közben reflexből egyből odamarkol a hűlt helyére.
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
"torz lelkűek", mondja egy torzó egy csonkolt cigány.
O és K együtt OK és minden OK!!
Behugyozás és rettegés.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Höhöhö, taján a fikám vagy anyámtól az ejjopott ebégy, phiszony!
sziszák
Kik vannak most az aktualis halallista top 5-jebe?
Gondolom Haho az elso.
Mindig is mondtam hogy átmeneti a tranyónál ez az állapot (nem a faszára gondolok )
Januárban a mínuszokban ha fikás bevillant egy albérletet, jön majd újra a fehér fal előtt láfjsz. Meg Endi és én mindig is összetartoztunk , ezt többet nem baszhatja szét senki, mert azt én baszok széjjel, megértetted ?!
Rohamosan romlik majd megint a járása, ami miatt fel kell adnia a munkát, és benyomni az élősködés level 999 ON gombot.
KURVArangy
Kivéve a becsületét. Mert ugye tudjuk, hogy "A BECSÜLETEMET BASZTAD SZÉT!!!"
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Vakmeleg üvöltözés mehet a púpszászi HQ-ban
Hetyetye ne ezt ne.
0:10
youtu.be/Hlo4v3RsDEQ?si=j5zIX5wEAtt_YdSM
Ahányszor kimondja Tibi a becsület szót mindig a southparkos böcsület farm jut eszembe es megkevesbe tudom komolyan venni:D
Hetyetye ne ezt ne.
Egy nekrolog a pedia lezarasakent.
Tehát ha a fájos lábával rugdossa, mégjobban fájt neki, tehát Endre tehet róla hogy a tranyó nem tud dolgozni a lába miatt, tehát el kell tartania. Olvasod ezz Endi?
Az enyémből pont ez a fórum hiányzott.
Ha szar napom van csak feljövök az elmebeteg ratyin röhögni!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Life DLC
Nem érted.
Kérlek ballagj vissza a trashcsopiba rajongani! :)
Pontosan értem, a lényege a DLC-nek , hogy nem valamit pótol az életedből hanem a teljesség mellé hozzátesz.
Fakk, akkor ezt félreértettem!
Én kérek elnézést és további jó szórakozást kívánok!
Ali Abdul Aziz
Ali Hisham Rahad (Ali Büserád :D)
Baross Gábor
Baraté Gábor
Busák József
Én is így emlékeztem.
De szerintem ez csak annyit jelent, hogy ha Januárig nincs remote meló akkor vissza kell költözni Ausztriába a segély miatt.
Persze Gold biztos naponta a fejéhez vágja, hogy takarodjon el a háztól, de hát hol érdekli ezt a szégyentelen férget.
Volt Baross József vagy Baraté József is, már nem emlékszem :D
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Hogy a francba lehet valakinek ennyi neve? Oké egyszer talán halottam olyant, hogy talán valami titkosügynöknek képzeli magát és ezért, de akkor ott is komoly gondok lehetnek a fejbe.
Reklám
Nov 28, 2023 22:11:00
Pedofil!!
Bejelentkezve maradtál gondolom a pléjsztésönödbe, nézd már meg bubuka mikor használta utoljára
balek
Bejelentkezve maradtál gondolom a pléjsztésönödbe, nézd már meg bubuka mikor használta utoljára
balek
SODY GayStation 5
Nov 28, 2023 22:11:00
Sony
Nov 28, 2023 22:11:43
SODY GayStation 5
Dead joystick DLC
Nov 28, 2023 22:11:43
Ilyen nincs
(
x4)
Nov 28, 2023 22:12:44
x4)
Ha meglátnátok, hogy Tibi fuldoklik a Dunában, Endre pedig a sínek közé szorult, ti mit csinálnátok? Moziba mennétek, vagy étterembe?
Én csinálnék egy üveg kovászos uborkát.
MaxPayne
(
x24)
Nov 28, 2023 22:12:45
x24)
Dead joystick DLC
Dead Joydick DLC
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 28, 2023 22:13:33
x4)
Már látom előre gyagyás, hogy nagyon rá fogsz baszni.
Egy olyan színpadon vagy jelenleg, ahol önként rakod giotinba a nyakad, a busák a hóhér, és a tranyó adja ki a parancsot.
Ui.: Hahó mikor fog faszulni?
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Egy olyan színpadon vagy jelenleg, ahol önként rakod giotinba a nyakad, a busák a hóhér, és a tranyó adja ki a parancsot.
gobesug
(
x30)
Nov 28, 2023 22:22:07
x30)
Tibor: baka voltam xd

keserke
(
x4)
Nov 28, 2023 22:23:38
x4)
Tranyó taszítja a vizet, a veknin meg kisiklik a villamos.
hegesztőnő
(
x3)
Nov 28, 2023 22:24:00
x3)
remélem hallom még valaha az xboxos trollt
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2023 22:25:17
x136)
Ha meglátnátok, hogy Tibi fuldoklik a Dunában, Endre pedig a sínek közé szorult, ti mit csinálnátok? Moziba mennétek, vagy étterembe?
Benzinkútra két kanna benzinért. Biztos ami biztos.
-
Nov 28, 2023 22:25:34
ez legfeljebb a lábait választja ketté, esetleg a keserűsüveg kupakját az üvegtől Nov 28, 2023 22:25:34
trolléga
(
x30)
Nov 28, 2023 22:26:04
x30)
Nekem gyanús ez a tranyó hintáztatás, tegnap kedélyesen elröhögcsélt gyagyással, ma meg inkább ne menjen lájfszba?
Endre tuti megint valami közös karácsonyt, szilvesztert tervez. Más kérdés ez érdekli-e tranyedlit. Bécset utálja, tényleg mennek vissza Pejlinybe?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endre tuti megint valami közös karácsonyt, szilvesztert tervez. Más kérdés ez érdekli-e tranyedlit. Bécset utálja, tényleg mennek vissza Pejlinybe?
keserke
(
x4)
Nov 28, 2023 22:26:50
x4)
Gyagya, a karácsonyi bulival mi lesz? Az a melócsá megvan még?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Solarys CEO
Nov 28, 2023 22:27:34
Gyagya, a karácsonyi bulival mi lesz? Az a melócsá megvan még?
Endre, maga mit keres itt? Nov 28, 2023 22:27:34
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 28, 2023 22:34:15
x8)
Na majd pont a világnak a söpredéke a Zsebköcsög ad jellemzést eme nemes társulatról itt a fórumon. Na de kérem uraim. Ezen csak nevetni lehet.:)
Heki a traki
-
Nov 28, 2023 22:34:34
Buta kafka mikor tanulod már meg hogy ne vedd a büdös pofádra a fórumot? Azért mert egy pár napja nem drogozol, kapsz pár fillért valami aljamunkáért meg van tető télre az undorító fejed felett, már egyből nagy lett a pofád? Ezúttal mit vegyünk el tőled?
Nov 28, 2023 22:34:34
Galla Miklós
Nov 28, 2023 22:35:35
Már látom előre gyagyás, hogy nagyon rá fogsz baszni.
Busás hálában lesz része.
Nov 28, 2023 22:35:35
.
Nov 28, 2023 22:37:30
Szerencsére nem vagyok messze Alibabától, pár utca csak, ha a Fikás erre járna akkor se lesz nyugta.
Nov 28, 2023 22:37:30
-
Nov 28, 2023 23:39:28
Endre,pont ma egy éve távozott tőled a bécsi fészekből Tibi, jól felpakolva a te pénzeden. Neked már csak ez maradt.
Nov 28, 2023 23:39:28
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 28, 2023 23:42:38
x21)
Endre,pont ma egy éve távozott tőled a bécsi fészekből Tibi, jól felpakolva a te pénzeden. Neked már csak ez maradt.
1 éve még ott volt tranyo nem? Mivel most 30-án lesz, hogy kijöttek a rendőrök a drog miatt meg mikor a pedofil belóbálta a pitonszt liveba 😂
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 28, 2023 23:57:04
x16)
Gyagyás szar!
Rögtön itt a december, jönnek a mínuszok. A pénz pedig folyamatosan ég el a kezedben, nem vagy egyre idegesebb a melócsá miatt? Most már csak 1-2 heted van, mert az ünnepek alatt már senki nem fog felvenni. Januártól pedig Golda tesz lapátra. Szóval itt a vége korcs, még Púpszásznál is lejjebb csúszol, a konkrét hajléktalanság világába.
Ha véletlenül mégis bekerülnél ideiglenesen valami gagyi helyre, ugye tudod, hogy fog csinálni a Nagy Ügyfél, abban a pillanatban, ahogy meglátja a gányolásodat?
Rögtön itt a december, jönnek a mínuszok. A pénz pedig folyamatosan ég el a kezedben, nem vagy egyre idegesebb a melócsá miatt? Most már csak 1-2 heted van, mert az ünnepek alatt már senki nem fog felvenni. Januártól pedig Golda tesz lapátra. Szóval itt a vége korcs, még Púpszásznál is lejjebb csúszol, a konkrét hajléktalanság világába.
Ha véletlenül mégis bekerülnél ideiglenesen valami gagyi helyre, ugye tudod, hogy fog csinálni a Nagy Ügyfél, abban a pillanatban, ahogy meglátja a gányolásodat?
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 29, 2023 00:35:10
x45)
10 évvel elkésett szpott:
Molnár F Árpád (a bolygó legbetiltottabb tényfeltárója, ufó) egy kő kemény kommunista, vonuláson, a Munkáspárt színeiben vonul, akkori párjával.
Ennyit a 18 éve tartó, “a szabadság meg stb szellemiségben végzett munkáról”. Aki még emlékszik az pontosan tudja hogy a CCCP időkben pontosan annak az ellentéte ment mint amiről retard F beszélt. Otthon felvette a videót, hogy őt nem hagyják tenyfeltarni, majd elmegy egy olyan pártal vonulni, akinek a korábbi rendszerben, ha kerdeztél a rendszerről már akkor a falhoz állítottak.

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Molnár F Árpád (a bolygó legbetiltottabb tényfeltárója, ufó) egy kő kemény kommunista, vonuláson, a Munkáspárt színeiben vonul, akkori párjával.
Ennyit a 18 éve tartó, “a szabadság meg stb szellemiségben végzett munkáról”. Aki még emlékszik az pontosan tudja hogy a CCCP időkben pontosan annak az ellentéte ment mint amiről retard F beszélt. Otthon felvette a videót, hogy őt nem hagyják tenyfeltarni, majd elmegy egy olyan pártal vonulni, akinek a korábbi rendszerben, ha kerdeztél a rendszerről már akkor a falhoz állítottak.

xray
(
x21)
Nov 29, 2023 01:13:29
x21)
Nov 29, 2023 01:13:29
Hogy lehet valaki ennyire önkritikátlan ?
ja,elmeneteg. Nov 29, 2023 01:13:29
nabejj
(
x3)
Nov 29, 2023 01:26:34
x3)
Broni ezt megtudja keresztbe megy Gázán, átsétálja a földközi-tengert és lenyom tranyó torkan egy izraeli Merkov tankot.
Mindezt szarral bekent testtel, ezt kihagytad
Keine Kleine Tranyó Manó
Nov 29, 2023 03:38:53
Amikor Endre nyalja a faszpinát, közben egy fantompöcsöt is torkozik.
Nov 29, 2023 03:38:53
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 29, 2023 07:00:26
x16)
10 évvel elkésett szpott:
Retardoktól hogy várhatsz koherenciát? A Trottel a legjobb példa rá. Szerintem senki nem fosta még pofán annyiszor magát, mint ő.
Most legutóbb ugye azt pofázta számtalanszor, hogy csak akkor lesz live, ha megvan a jogsi. Erre csak kibassza a netre a veknit, ami mostanra már úgy néz ki, mint egy 160-as tempónál bukósisak nélkül balesetezett motoros arca.
Herrsteller
Nov 29, 2023 07:09:25
Mestermű!!
Nov 29, 2023 07:09:25
boxer
Nov 29, 2023 07:34:15
Ma? ütülés? Hova menjek?
Nov 29, 2023 07:34:15
D_Dezső
(
x29)
Nov 29, 2023 07:54:20
x29)
Aztán alig egy hónappal később amikor “már nem bírja tovább” úgy távozik, hogy még a fülén is teli szatyrok lógnak. :)
Mitokondrium
(
x7)
Nov 29, 2023 07:57:52
x7)
Vajon Endre peniszpumpajat is elvitte magaval?
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2023 07:59:54
x30)
Én azért várok egy nagy visszatérést a korcstól, amiben elmondja hogy mindennek vége (szisza, jogsi, melócsá, lakhatás) és hogy ez pontosan miért is a mi hibánk, piszony. A csatornapatkánykodások idején szoktak a legnagyobb faszerdők kifejlődni. De valószínűleg tranyedli legalább a szilveszteri buliig hintáztatni fogja. Btw ha nagyon intenzíven vezet akár a héten is lehet forgalmi vizsga. Szolnoki trollszok készenlétbe!
Endre és az autilogika:
Endre és az autilogika:
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 29, 2023 08:16:33
x8)
Endre!!!! TUDOD MI LESZ ANYÁD KARÁCSONYI MEGLEPETÉSE????
Mikor megkapja a villanyszámlát az olajradiátorod használatának a költségével. Azért firkantsad rá a számlára, hogy Kellemes Karácsonyi ünnepelek aláírás KFC
Heki a traki
Mikor megkapja a villanyszámlát az olajradiátorod használatának a költségével. Azért firkantsad rá a számlára, hogy Kellemes Karácsonyi ünnepelek aláírás KFC
Och-Kom Taot
(
x3)
Nov 29, 2023 08:24:50
x3)
Kakaspina
(
x24)
Nov 29, 2023 08:29:29
x24)
A min?
halászlé
(
x24)
Nov 29, 2023 08:32:52
x24)
endi, mi a vészterv januárra? a vizsgán tuti nem mész át és idén több próbálkozás nincs. a jogsiról lemondani nem fogsz, ahhoz már túl sokat költöttél rá (abból már meg lehetett volna csináltatni a fűtést meg a villanyt anyádnál); akkor januártól segíílllyyycsalás?
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 29, 2023 08:33:42
x5)
Golda már most tiszta ideg.. Mikor megkapja a villanyszámlát az olajradiátorod használatának a költségével. Azért firkantsad rá a számlára, hogy Kellemes Karácsonyi ünnepelek aláírás KFC
Klohek
(
x12)
Nov 29, 2023 08:34:33
x12)
endre, tényleg, a bolhás macska kérdést, hogy kezelted nyár óta? Volt a méretedben is bolha irtó nyakörv?
Na sávváltás, csá
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Na sávváltás, csá
Állatvédő
Nov 29, 2023 08:39:27
endre, tényleg, a bolhás macska kérdést, hogy kezelted nyár óta? Volt a méretedben is bolha irtó nyakörv?
Na sávváltás, csá
Na sávváltás, csá
Nov 29, 2023 08:39:27
Tyodika
Nov 29, 2023 08:43:09
Tyak tyipeget asodi. Na volán mögött brümmögés, csá!
Nov 29, 2023 08:43:09
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 29, 2023 09:14:30
x5)
Posted on január 15, 2012 by SoDI
FIGYELEM! Ebben a blogbejegyzésben a 18+ megjelölések nem viccből vannak. Aki nem kíváncsi nagyon explicit ruhátlan tartalmakra, az NE kattintson rájuk.
Előre bocsátom, hogy társkeresős képek és videók témájában ez lesz az utolsó megnyilatkozásom. Egyszerűen azért, mert annyi munkaidő alatt, amennyit a nemtelen támadások elhárítására fordítok, lassan akár a havi rezsit is megkereshettem volna, ennek pedig így semmi értelme. Aki beteg disznónak akar gondolni, az annak fog gondolni, mondhatok én bármit.
Annak ellenére is szeretném lezárni a témát, hogy amúgy talán nem feltétlenül esik nagyon rosszul, hogy egyesek a nekem tulajdonított képek alapján átlagon felüli adottságokkal megáldott embernek hisznek (18+) engem. Más oldalakon (18+) pedig már ott tartanak, hogy úgymond “bevallottan” én írtam egyik vagy másik konkrét hirdetést, pedig nem emlékszem, hogy történt volna ilyen. :)
Na de viccen kívül:
Előjáróban szeretnék leszögezni néhány dolgot, amit 100%-osan garantálni tudok magammal kapcsolatban.
* Hiába próbálják egyesek az ellenkezőjét sugallni, természetesen soha nem kerestem velem egynevűek társaságát, soha nem vágytam ilyesmire, soha nem volt részem ilyesmiben, és nem is tervezek ilyesmit soha. Ebben mindenkit nagyon határozottan meg tudok nyugtatni. :)
* Nem csak férfitársaságban volt voltam soha, de még férfi-nő páros társaságában sem. Hülyeségből talán valóban írtam olyat (egyesek szerint itt (18+)), hogy szívesen kameráznám másol együttlétét, vagy arc nélkül hagynám, hogy tripod helyett egy ilyen pár hölgytagja tartsa a kamerát, amikor szólóban rám irányul, ám még ilyesmire sem került sor soha életemben. Ennek ellenére ma már természetesen azt is őszintén megbántam, hogy akárcsak negyedrészt komolyan gondolva valaha is írhattam ilyesmiről.
* Ami a lényeg, és amit senki nem tud megcáfolni: Soha nem propagáltam erkölcstelen vagy liberális életmódot. Minden esetben, amikor közéleti témában kommunikáltam az álláspontomat, a nemzeti és keresztény értékek védelmét tartottam szem előtt, még hosszú évekkel ezelőtt is. Ha egyetemista koromban a hölgytársaság hiánya és a tavasz szele a esetleg kevésbé hagyományos ismerkedési ötletek felé terelhetett, a közéleti írásaimtól teljesen független kérdés. Ehhez normál esetben senkinek semmi köze nem lenne. (Ettől még persze őszintén megbántam, és a hasonló dolgok lelkiismereti – vallási vonaláról külön írásban foglalkoztam már ma).
* Az évekkel ezelőtt vagány ötletként megélt társkeresési módhoz hasonló manapság már eszembe se jutna – annak ellenére sem, hogy arcomat és nevemet persze még akkor sem adtam hozzá. Egyrészt mert ha újra ismerkedni kezdenék, immár komoly lelki társat, feleségjelöltet keresnék, akivel békében és harmóniában leélhetem az életemet, másrészt pedig egyetemista éveim után értek engem igazán olyan hatások, melyek kétségbevonhatatlan bizonyossággal ruháztak fel Isten létezésének tudatával. Fiatalkori tévedéseim kapcsán éppen ezért a keresztényi könyörületnél eszem ágában se lenne többet kérni.
Ami a konkrét támadásokat illeti:
* Felmerült egyesekben, hogy az itt látható (18+) videón én lehetek (természetesen nem én vagyok rajta). Ez ugye azért lenne kellemetlen, mert az illetőnek bizony konkrét homokos videója is akad. Aki látta néhány évvel ezelőtt az egész alakos nyaralós képeimet, annak persze nem szükséges külön magyarázni, hogy ez a feltételezés miért oltári nagy hülyeség. Egyrészt a videón szereplő emberről hiányoznak az én jellegzetes anyajegyeim (jól láthatóan egyetlen egy sincs rajta), másrészt pedig – mi tagadás – elég messze vagyok attól, hogy akár csak őhozzá hasonlóan kidolgozott felsőtestem – főleg mellizmom – legyen. Akinek nem vak, az nyilván látja, hogy mennyire nevetséges feltételezés, hogy azonos lehetnék vele, így erre felesleges is több szót vesztegetni.
Egyéb anyagok tekintetében sajnos nem rendelkezem a cáfoló bizonyítás ennyire egyértelmű eszközeivel, melyeknek ráadásul fordított helyzetben talán én magam sem adnék hitelt, így teljesen függetlenül attól, hogy van-e közöm hozzájuk, vagy sem, az egyszerűség kedvéért az írás további részében feltételezzük, hogy van. Kénytelen vagyok, mert elegem van a meddő vitákból.
Egyesek szerint például enyém ez a hirdetés (18+).
Tegyük fel, hogy így van.
Idézzünk belőle:
Kedves unatkozó hölgy! Ha nincs időd ismerkedni, tölts el néhány órát egy hasonló cipőben járó egyetemista sráccal!
Tavasz, hormonok. Nyilván nem a legkonzervatívabb módja a társkeresésnek, ma már hitéleti megfontolásból nem is élnék vele, de a maga kontextusában, sok száz más hasonló hirdetés között talán elfér.
Aztán itt van egy másik hirdetés (18+), amelyik egy szoft csalit dob be, nyilván arra apellálva, hogy megfelelő helyzetben jó eséllyel történne más is.
Hölgyek! Nagyszerü lehetőség ingyenes szórakozásra! Fiatal egyetemista srác [...]! Budapesten belül szívesen elmegyek hozzátok! Anyagiak kizárva. Hívj!
Anyagiakat kizárja a szöveg, pénzt nem ad senkinek, és ő sem fogad el. Fiatalság, hormonok, a lelki megtérés előtti ember erkölcsi botlása. De bármilyen irányú prostitúciótól határozottan elzárkózik.
Kicsit nehezebb kérdés a mindenki által előszeretettel linkelt videó (18+), mellyel ugyancsak kicsit nehéz helyzetben vagyok. Ennél a testalkat, az anyajegyekkel borított felsőtest, és a szoba néhány jellegzetessége is túl sok átfedést mutat ahhoz, hogy bárki is elhiggye: nem én vagyok rajta.
FIGYELEM! Ebben a blogbejegyzésben a 18+ megjelölések nem viccből vannak. Aki nem kíváncsi nagyon explicit ruhátlan tartalmakra, az NE kattintson rájuk.
Előre bocsátom, hogy társkeresős képek és videók témájában ez lesz az utolsó megnyilatkozásom. Egyszerűen azért, mert annyi munkaidő alatt, amennyit a nemtelen támadások elhárítására fordítok, lassan akár a havi rezsit is megkereshettem volna, ennek pedig így semmi értelme. Aki beteg disznónak akar gondolni, az annak fog gondolni, mondhatok én bármit.
Annak ellenére is szeretném lezárni a témát, hogy amúgy talán nem feltétlenül esik nagyon rosszul, hogy egyesek a nekem tulajdonított képek alapján átlagon felüli adottságokkal megáldott embernek hisznek (18+) engem. Más oldalakon (18+) pedig már ott tartanak, hogy úgymond “bevallottan” én írtam egyik vagy másik konkrét hirdetést, pedig nem emlékszem, hogy történt volna ilyen. :)
Na de viccen kívül:
Előjáróban szeretnék leszögezni néhány dolgot, amit 100%-osan garantálni tudok magammal kapcsolatban.
* Hiába próbálják egyesek az ellenkezőjét sugallni, természetesen soha nem kerestem velem egynevűek társaságát, soha nem vágytam ilyesmire, soha nem volt részem ilyesmiben, és nem is tervezek ilyesmit soha. Ebben mindenkit nagyon határozottan meg tudok nyugtatni. :)
* Nem csak férfitársaságban volt voltam soha, de még férfi-nő páros társaságában sem. Hülyeségből talán valóban írtam olyat (egyesek szerint itt (18+)), hogy szívesen kameráznám másol együttlétét, vagy arc nélkül hagynám, hogy tripod helyett egy ilyen pár hölgytagja tartsa a kamerát, amikor szólóban rám irányul, ám még ilyesmire sem került sor soha életemben. Ennek ellenére ma már természetesen azt is őszintén megbántam, hogy akárcsak negyedrészt komolyan gondolva valaha is írhattam ilyesmiről.
* Ami a lényeg, és amit senki nem tud megcáfolni: Soha nem propagáltam erkölcstelen vagy liberális életmódot. Minden esetben, amikor közéleti témában kommunikáltam az álláspontomat, a nemzeti és keresztény értékek védelmét tartottam szem előtt, még hosszú évekkel ezelőtt is. Ha egyetemista koromban a hölgytársaság hiánya és a tavasz szele a esetleg kevésbé hagyományos ismerkedési ötletek felé terelhetett, a közéleti írásaimtól teljesen független kérdés. Ehhez normál esetben senkinek semmi köze nem lenne. (Ettől még persze őszintén megbántam, és a hasonló dolgok lelkiismereti – vallási vonaláról külön írásban foglalkoztam már ma).
* Az évekkel ezelőtt vagány ötletként megélt társkeresési módhoz hasonló manapság már eszembe se jutna – annak ellenére sem, hogy arcomat és nevemet persze még akkor sem adtam hozzá. Egyrészt mert ha újra ismerkedni kezdenék, immár komoly lelki társat, feleségjelöltet keresnék, akivel békében és harmóniában leélhetem az életemet, másrészt pedig egyetemista éveim után értek engem igazán olyan hatások, melyek kétségbevonhatatlan bizonyossággal ruháztak fel Isten létezésének tudatával. Fiatalkori tévedéseim kapcsán éppen ezért a keresztényi könyörületnél eszem ágában se lenne többet kérni.
Ami a konkrét támadásokat illeti:
* Felmerült egyesekben, hogy az itt látható (18+) videón én lehetek (természetesen nem én vagyok rajta). Ez ugye azért lenne kellemetlen, mert az illetőnek bizony konkrét homokos videója is akad. Aki látta néhány évvel ezelőtt az egész alakos nyaralós képeimet, annak persze nem szükséges külön magyarázni, hogy ez a feltételezés miért oltári nagy hülyeség. Egyrészt a videón szereplő emberről hiányoznak az én jellegzetes anyajegyeim (jól láthatóan egyetlen egy sincs rajta), másrészt pedig – mi tagadás – elég messze vagyok attól, hogy akár csak őhozzá hasonlóan kidolgozott felsőtestem – főleg mellizmom – legyen. Akinek nem vak, az nyilván látja, hogy mennyire nevetséges feltételezés, hogy azonos lehetnék vele, így erre felesleges is több szót vesztegetni.
Egyéb anyagok tekintetében sajnos nem rendelkezem a cáfoló bizonyítás ennyire egyértelmű eszközeivel, melyeknek ráadásul fordított helyzetben talán én magam sem adnék hitelt, így teljesen függetlenül attól, hogy van-e közöm hozzájuk, vagy sem, az egyszerűség kedvéért az írás további részében feltételezzük, hogy van. Kénytelen vagyok, mert elegem van a meddő vitákból.
Egyesek szerint például enyém ez a hirdetés (18+).
Tegyük fel, hogy így van.
Idézzünk belőle:
Kedves unatkozó hölgy! Ha nincs időd ismerkedni, tölts el néhány órát egy hasonló cipőben járó egyetemista sráccal!
Tavasz, hormonok. Nyilván nem a legkonzervatívabb módja a társkeresésnek, ma már hitéleti megfontolásból nem is élnék vele, de a maga kontextusában, sok száz más hasonló hirdetés között talán elfér.
Aztán itt van egy másik hirdetés (18+), amelyik egy szoft csalit dob be, nyilván arra apellálva, hogy megfelelő helyzetben jó eséllyel történne más is.
Hölgyek! Nagyszerü lehetőség ingyenes szórakozásra! Fiatal egyetemista srác [...]! Budapesten belül szívesen elmegyek hozzátok! Anyagiak kizárva. Hívj!
Anyagiakat kizárja a szöveg, pénzt nem ad senkinek, és ő sem fogad el. Fiatalság, hormonok, a lelki megtérés előtti ember erkölcsi botlása. De bármilyen irányú prostitúciótól határozottan elzárkózik.
Kicsit nehezebb kérdés a mindenki által előszeretettel linkelt videó (18+), mellyel ugyancsak kicsit nehéz helyzetben vagyok. Ennél a testalkat, az anyajegyekkel borított felsőtest, és a szoba néhány jellegzetessége is túl sok átfedést mutat ahhoz, hogy bárki is elhiggye: nem én vagyok rajta.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 29, 2023 09:15:27
x23)
Amúgy simán lehet hogy kibaszik vele Golda és lófaszt se kap a Bittner pénzből. Jogilag az Golda pénze ha igaz, miután pár éve mikor a NAV elkezdte őket zargatni, rá hagyományozta vagy mit csinált a tartozással. Illetve ott van az ami 2 napja nyert megerősítést, hogy a korcs 3/4 év alatt tényleg lófaszt se fizetett Goldának amiért befogadta. Golda ennek ellenére mégis elég nyugodt maradt, talán mert a Bittner pénzből vonogatta le a korcs költségeit amiért ott él. Persze egyszer kétszer talán adott a jogosítványra neki, de azt talán azért, hogy fenntartsa a látszatot, hogy az a korcs pénze és ne legyen ebből feszko amig ott van, közbe meg mondogatta neki hogy őrzi a pénzt hogy majd visszatudjon a korcs menni Ausztriába vagy Németbe. Hogy hova mehetett, mehet majd akkor a többi pénz? Figyelembe kell venni hogy Golda nem fiatal 69 vagy talán már a 70 is betöltötte(mikor is született?) tehát gondolni kell a temetésére. Persze ez alap esetbe nem az ö gondja lenne már ugye , de azért na, mindenki úgy van ezzel akinek egy csöpp esze van hogy azért legyen ez rendbe, ha már egy olyan gyerekkel áldotta meg a teknős, aki még 41 évesen se tudja a cipőfűzőjét bekötni. Márpedig ha igy gondolkodik akkor sok lehetősége nincs, figyelembe véve hogyan és milyen körülmények között él. Az se lehet véletlen hogy miután a korcsot "kirúgták" akkor Januárra adott határidőt a debil fiának, hogy mennie kell. Mivel ö is tudja, hogy ezzel akkora fogy ki a pénzből a korcs, max februárra, ha December végén kap még pénzt a korcs. Tehát nyugodtan mondhatja ott még Golda azt neki, anélkül hogy a maradék Bittner pénzt nekiadná, hogy ott a Decemberi fizetés, oldja meg abból és takarodjon.
Hallod gyagyás, megint beszopod, mert 3/4 év alatt arra se jöttél rá, hogy a Bittner pénz az nem a te vésztartalékod hanem Goldáé. Jó ötlet volt, hogy nemhogy albérletet nem fizettél, de még a rezsibe se száltál be felesbe mikor megteheted volna még, ahogy azt a Tibi tanácsolta neked. Helyette inkább abba voltál hogy a Goldának kötelesége eltűrni téged és a faszságaidat 41 évesen, egészen addig míg a sörtöket magadnak állod. Ezért csúsznak ki olyan őszinte mondatok a picsaszádon még ma is, hogy Goldának semmi köze ahhoz, hogy mit művelsz te 6 négyzetméteres putridba, lásd 2 napja a konferencia beszélgetést.
Hallod gyagyás, megint beszopod, mert 3/4 év alatt arra se jöttél rá, hogy a Bittner pénz az nem a te vésztartalékod hanem Goldáé. Jó ötlet volt, hogy nemhogy albérletet nem fizettél, de még a rezsibe se száltál be felesbe mikor megteheted volna még, ahogy azt a Tibi tanácsolta neked. Helyette inkább abba voltál hogy a Goldának kötelesége eltűrni téged és a faszságaidat 41 évesen, egészen addig míg a sörtöket magadnak állod. Ezért csúsznak ki olyan őszinte mondatok a picsaszádon még ma is, hogy Goldának semmi köze ahhoz, hogy mit művelsz te 6 négyzetméteres putridba, lásd 2 napja a konferencia beszélgetést.
Kötőjel
(
x12)
Nov 29, 2023 09:22:18
x12)
Jó ötlet volt, hogy nemhogy albérletet nem fizettél, de még a rezsibe se száltál be felesbe mikor megteheted volna még, ahogy azt a Tibi tanácsolta neked. Helyette inkább abba voltál hogy a Goldának kötelesége eltűrni téged és a faszságaidat 41 évesen, egészen addig míg a sörtöket magadnak állod.
bizony, golda volt az utolsó utáni esély. megtehette volna a sodi, hogy költözés előtt örökre eltakarodik az internetről, nem videózgat, nem hergel, hanem csöndben gányolgat a macskaólban, támogatja az anyját, és esténként ájultra issza magát.
szerencsére balfasz sodi a sodi, és ez az élet (ami normális embereknek még mindig maga a pokol) is elérhetetlenné vált számára.
a blaha közeleg, amit a sodi már nem fog tudni elkerülni.
MaxPayne
(
x24)
Nov 29, 2023 09:24:34
x24)
Igy van.
Sodi lesz a Blahai Láma
Sodi lesz a Blahai Láma
halászlé
(
x24)
Nov 29, 2023 09:30:38
x24)
Amúgy simán lehet hogy kibaszik vele Golda és lófaszt se kap a Bittner pénzből....
de miért nem költ a putrira? az ő érdeke lenne elsősorban, hogy rendben legyen villany, a fűtés - ugye mondta a púp, hogy nem votak képesek 100k-t költeni a gázkonvektor megjavítására...függetlenül attól, hogy a púp ott lakik-e, vagy nem, rendbe kéne rakatni a házat. vagy ennyire igénytelen lenne? nekem ez nem áll össze..
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 29, 2023 09:38:45
x5)
Költött ő! Hőszigetelésnek a sufni köré felhúzta a bádog favelát!
trashWOODstock varangya
(
x3)
Nov 29, 2023 09:42:31
x3)
szerintem csak azért nem költ a házra kb semmilyen szinten, mert úgy van vele, hogy minek? a napjai meg vannak számlálva, és tesz rá mi maras a drága fiacskájára.
sörtötbontok
(
x8)
Nov 29, 2023 09:44:16
x8)
Endre, anyád két új sufniért se veszi a nevére az autódat?
És háromért?
És háromért?
rezsidémon
(
x8)
Nov 29, 2023 09:44:56
x8)
Kérdésedben ott van a válasz ;) csak nézd vissza azt a liveot, ahol a púp nem a macskaólból, hanem a Nagy Házból liveozott.Golda is igénytelen mint a fiacskája, púpnak volt honnan örökölnie!
Mitokondrium
(
x7)
Nov 29, 2023 09:46:56
x7)
Egyebkent valoszinuleg ez a valasz. Azt a par evet mar guggolva is kihuzza, egyebkent meg pont leszarja, ahogy orokol valamit az utodott magzata, ugyis viszi a vegrehajto.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 29, 2023 09:47:45
x23)
Igen, lehet hogy tényleg ennyire igénytelen, lásd nyáron is hagyta, hogy dzsumbujba legyen a telek is. Illetve ott van az is, hogy kinek és minek költsön rá? Azért hogy ha meghal és a korcs örököl akkor a bankok jobb állapotú és többet érő ingatlan kapjanak? Golda tipikusan az a gondolkodású lehet hogy amig működik valami akár akadozva is, addig jó az és nem költ rá. Majd ha már nem működik akkor cseréli vagy lesz valahogy. Emiatt is élhet úgy, ahogy most is él.
D_Dezső
(
x29)
Nov 29, 2023 09:56:42
x29)
Az se lehet véletlen hogy miután a korcsot "kirúgták" akkor Januárra adott határidőt a debil fiának, hogy mennie kell.
Erről lemaradtam, ez tényleg ki lett mondva, hogy Januárban takarodó? Ezt honnan tudjuk?
D_Dezső
(
x29)
Nov 29, 2023 10:02:16
x29)
ennyire igénytelen lenne? nekem ez nem áll össze..
Az is egy renyhe, lusta asszony mint a féleszű fiacskája.
Mindig fontosabb valami nyugger programon ücsörögni meg az ingyen pogácsát pusztítani mint, hogy egyszer kitakarítana a házban normálisan, meg a kertet rendbe rakná.
Olyan retkesek voltak az ablakok amikor a korcs a "nagyházból" live-olt, mint ha fólia lett volna az ablakon. Amikor a routerét mutogatta a hülyegyerek, látszott, hogy áll mindenen a fekete retek.
Kötőjel
(
x12)
Nov 29, 2023 10:06:22
x12)
a pedofil fasz írta, ha jól emlékszem, hogy január a határidő a jogosítvány megszerzésére. azt nem írta konkrétan, hogy azért, mert januárban golda kibassza, de azért sejthető, hogy nem magától kezdett el ennyire tüsténkedni a buzeráns kobold.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 29, 2023 10:08:00
x23)
Egyetlen egyszer említette. Mondjuk nekem gyanús hogy ezzel a kommenttel egyidöben többször is említette hogy ha nem talál munkát addig, akkor kénytelen lesz enélkül is költözni a segély miatt.
Kötőjel
(
x12)
Nov 29, 2023 10:08:49
x12)
golda az ingyenpogácsát pusztítja, a sodi pedig az ínycsiklandó sajtkülönlegességekkel tölti meg a bendőjét.
koszos
(
x11)
Nov 29, 2023 10:11:23
x11)
Nov 29, 2023 10:11:23
bezzeg a sajtszagu beforditott faszra milliokat koltott el :DDDD Nov 29, 2023 10:11:23
Hafré
(
x9)
Nov 29, 2023 10:12:57
x9)
Szóval se plasztik se faszpina nem lesz, sörikét nemsikerült lerakni, bittner pénz csá, melocsá nincs és Golda kibassza év végén. Gyagyás ez ugye nem lájfdéndzsör? Álló fasszal várom az évadzárót a teknős showrunner minden évben übereli az előzőt.
lépek ki mert hülyék vagytok
AMS
Nov 29, 2023 10:22:24
Na meg ugye a gyagyásnak azért fontos a költözés januárban/-ig, mert ha nem lesz melója, akkor kell neki az osztrák cím az AMS segélyhez.
Nov 29, 2023 10:22:24
halászlé
(
x24)
Nov 29, 2023 10:26:58
x24)
Na meg ugye a gyagyásnak azért fontos a költözés januárban/-ig, mert ha nem lesz melója, akkor kell neki az osztrák cím az AMS segélyhez.
szerintem inkább ez a januári takarodó oka; a púp is mondta legutóbb, hogy az anyja szarik a jogsira. de most visszautalnék a korábbi kérdésemre: ha januárban költözni kell külfőődre, akkor mi lesz a jogshival?
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 29, 2023 10:27:02
x8)
Szerintem az anyja nem fogja kibaszni. Kihetyetyézi a Vekni a dolgot. Az anyja eddig is mellette volt, holott tudja és látja a fia életképtelenségét. Azért ne felejtsük el, hogy mégis a fia, s egy anya azért nem dobja el a gyerekét. Munka szerintem már nem lesz. Elérhető időtávlatban semmiképpen. Ezt ő is látja, hogy a meló esetében lefőtt a kávé. A jogsi is inkább pszichológiai megerősítés lehet a számára, hogy valamit sikerült elérnie önerőből (nem fog sikerülni). Tranyó esetleg még feltűnik a közelébe, ha nem lesz szállás, meló, s pénz piára. De hosszútávon nem lesz tartós kapcsolat. Szépen egyszer majd valaki megtalálja az élettelen testét a macskaólban.
Heki a traki
noikabatgomb
(
x10)
Nov 29, 2023 10:27:47
x10)
Pakolod mar a semszonájtot gyagyas?
Az a jo otletem tamadt, hogy vihetned a sufnit magaddal es ott a hid alatt ellakhatnal benne.
linziasztal01
(
x77)
Nov 29, 2023 10:28:50
x77)
A jogsi egy próbálkozás maradt, ami a "trollok" miatt nem sikerült.
Egyébként egy újabb költözés simán lesz megint 1000 euró, ha abban ringatja magát, hogy majd ő jogsival meg autóval fog kiköltözni egymaga... hogy is mondjam..
:D
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 29, 2023 10:37:04
x8)
Az a vicc, hogy szépen lehet látni, hogy már semmi mozgatórugója nem maradt a Púpnak a jogsin kívűl. Arra nem képes, hogy a setupot összeállítsa a hobbyja miatt. Nem érdekli. Semmi nem érdekli. Totál depressziós sodi asodi. Mondta a vezeklést és a változást. S ez is ennek tudható be. De mivel teljesen érzéketlen és nem látta, hogy hogyan is kell, így nem volt honnan megtanulnia. Ezért nem is tudja megtenni ezt. Az autizmus ami gátolja. Nem tanulta ezt a dolgot, nem látta. Szánalmas emberi hulladék. Azok a skillek amiket elsajátított megtanult, most már nem használhatók. Ebben a helyzetben csak ül bambán. Azért kell annyi idő is a vezetéshez, mert motorikus, finommotoros képessége nulla. Azt hiszi, hogy a betanult vizsgaútvonalak, s a megfigyelés átviszi egy olyan dolgon ami számára megugorhatatlan. De ez nem ilyen egyszerű. S abban igaza van, hogy számára így 40x évesen duplán olyan nehéz. Mert ha 10 évesen elkezdte volna elsajátítani akkor lehet hogy menne. De így ez már megoldhatatlan.
Heki a traki
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 29, 2023 10:42:27
x21)
Fikás! Mivel Tibor is pedofilnak nevezett, akkor az autilogikád szerint ő is pedofil?
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2023 10:42:33
x30)
decemberben már intéznie kell a bécsi albérletet, ha nem lesz záros határidőn belül melócsát.
ergo van kb 2 ete melócsát és/vagy szállást találnia. úgy hogy jelenleg épp az utolsó megmaradt agysejtjeivel is a jogsira koncentrál. álló pecekkel várom én is az évadzárót!
kérdések
Nov 29, 2023 10:43:21
Szerintem teljesen egyértelmű mostanra, hogy januártól új időszámítás veszi kezdetét, elkezdi bedönteni a német hitelkártyeneket.
Nem jön ki a matek, meló kilátásban sincs. Nagy változások álltak be a COVID óta, visszahívták az embereket az irodákba, remote munka nagyon szűk rétegnek érhető el a jelenlegi IT munkaerőpiacon.
Kedvező aspektus: Végleg lezárul a liberális Germany asodi számára.
Kedvezőtlen aspektus: több 10ezer EUR összegnyi sikeres élősködés (persze teljesen értelmetlen dolgokra lett elköltve pénz, de akkor is)
Nem jön ki a matek, meló kilátásban sincs. Nagy változások álltak be a COVID óta, visszahívták az embereket az irodákba, remote munka nagyon szűk rétegnek érhető el a jelenlegi IT munkaerőpiacon.
Kedvező aspektus: Végleg lezárul a liberális Germany asodi számára.
Kedvezőtlen aspektus: több 10ezer EUR összegnyi sikeres élősködés (persze teljesen értelmetlen dolgokra lett elköltve pénz, de akkor is)
Nov 29, 2023 10:43:21
halászlé
(
x24)
Nov 29, 2023 10:49:42
x24)
Szerintem teljesen egyértelmű mostanra, hogy januártól új időszámítás veszi kezdetét, elkezdi bedönteni a német hitelkártyeneket.
ugye erre azt mondta, hogy már megvan a shját megoldás - gondolom címet vesz az arabtól...
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2023 10:51:16
x30)
endiii felkerülök végre az updatelt halállistára ha amikor ötödszörre is megbuksz forgalmi vizsgán? elvégre az mégsem lehet hogy ez asodi hibája. a trollok beszélték rá, hogy próbálja meg a jogsit, hahó!

Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 29, 2023 10:55:04
x8)
Endre! Egy normális ember tudod mit tenne? Eladná a felesleges dolgait amit nem használ. Pl. Ps5, Gamer pc, Vr setup stb stb. A te logikád persze más. Ha eladod akkor nem lesz már soha. Ezért hagyod inkább, hogy nullára lemenjen az értéke, s használhatatlan legyen már bármire is. Okos emberekhez kellett volna dörgölőzni, akikről ezeket megtanultad volna. Nem pedig. társadalom aljához, akiktől a züllésen és a mocskolódáson kívűl mást nem tanultál. Volt esélyed és időd is. De te a rossz utat választottad. S még mindig nem tanultál semmit a történtekből.
Heki a traki
Százéves Pumukli
Nov 29, 2023 11:00:12
Szerintem az anyja nem fogja kibaszni. Kihetyetyézi a Vekni a dolgot. Az anyja eddig is mellette volt, holott tudja és látja a fia életképtelenségét. Azért ne felejtsük el, hogy mégis a fia, s egy anya azért nem dobja el a gyerekét. Munka szerintem már nem lesz. Elérhető időtávlatban semmiképpen. Ezt ő is látja, hogy a meló esetében lefőtt a kávé. A jogsi is inkább pszichológiai megerősítés lehet a számára, hogy valamit sikerült elérnie önerőből (nem fog sikerülni). Tranyó esetleg még feltűnik a közelébe, ha nem lesz szállás, meló, s pénz piára. De hosszútávon nem lesz tartós kapcsolat. Szépen egyszer majd valaki megtalálja az élettelen testét a macskaólban.
Szegény Szécsi Pált meg a növérét is otthagyta gyerekként az anyja a vasutálomáson,majd Amerikába emigrált.Szerintem simán ki fogja baszni a púpot az anyja. Ha már csak azt vesszük, hogy szurkálgatja villával, meg ütögeti, akkor ott azért nem egy felhőtlen a viszony.
Nov 29, 2023 11:00:12
linziasztal01
(
x77)
Nov 29, 2023 11:02:45
x77)
Endre, egy végrehajtókkal hadakozós évad nagyon fhosná!
Kötőjel
(
x12)
Nov 29, 2023 11:06:27
x12)
rühellem goldát is, mint a szart, de megértem a villázást, tekintve, hogy anno a fia végrehajtókat küldött rá. :D
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 29, 2023 11:09:42
x4)
A következő szint a kés. Először kenő, majd utána filéző.
De ez a kijelentés tranyótibor szerint nyomdafestéket nem tűr, szóval inkább megyek, és behugyozok a 4-6-oson, mert az szerinte a normális. *PR*
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 29, 2023 11:34:50
x21)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 29, 2023 11:36:08
x5)
Söröskorsó
Nov 29, 2023 11:38:33
Mondja ezt az idegbeteg erőfitoktató faszi, akinek levágták a farkát és tánc közben reflexből egyből odamarkol a hűlt helyére.
Nov 29, 2023 11:38:33
gobesug
(
x30)
Nov 29, 2023 11:40:51
x30)
mi a mai menü endre?
Golda csiklója
(
x8)
Nov 29, 2023 11:41:17
x8)
Kakaspina
(
x24)
Nov 29, 2023 11:42:26
x24)
mi a mai menü endre?
Behugyozás és rettegés.
Fikás
Nov 29, 2023 11:42:32
mi a mai menü endre?
Höhöhö, taján a fikám vagy anyámtól az ejjopott ebégy, phiszony!
Nov 29, 2023 11:42:32
halászlé
(
x24)
Nov 29, 2023 11:43:24
x24)
mi a mai menü endre?
sziszák
MaxPayne
(
x24)
Nov 29, 2023 11:43:39
x24)
endiii felkerülök végre az updatelt halállistára ha amikor ötödszörre is megbuksz forgalmi vizsgán? elvégre az mégsem lehet hogy ez asodi hibája. a trollok beszélték rá, hogy próbálja meg a jogsit, hahó!
Kik vannak most az aktualis halallista top 5-jebe?
Gondolom Haho az elso.
mikedp
(
x9)
Nov 29, 2023 11:47:04
x9)
Mindig is mondtam hogy átmeneti a tranyónál ez az állapot (nem a faszára gondolok )
Januárban a mínuszokban ha fikás bevillant egy albérletet, jön majd újra a fehér fal előtt láfjsz. Meg Endi és én mindig is összetartoztunk , ezt többet nem baszhatja szét senki, mert azt én baszok széjjel, megértetted ?!
Rohamosan romlik majd megint a járása, ami miatt fel kell adnia a munkát, és benyomni az élősködés level 999 ON gombot.
sörtötbontok
(
x8)
Nov 29, 2023 11:49:16
x8)
Mi a mai program, Endre?
Elfütyizgetsz magányosan a félhomályos macskaólban vagy lekövetős trollja leszel a Tibinek?
Elfütyizgetsz magányosan a félhomályos macskaólban vagy lekövetős trollja leszel a Tibinek?
Söröskorsó
Nov 29, 2023 11:51:44
ezt többet nem baszhatja szét senki, mert azt én baszok széjjel, megértetted ?!
Nov 29, 2023 11:51:44
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Nov 29, 2023 11:54:10
x6)
Golda ennek ellenére mégis elég nyugodt maradt, talán mert a Bittner pénzből vonogatta le a korcs költségeit.
Vakmeleg üvöltözés mehet a púpszászi HQ-ban
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 29, 2023 11:56:59
x21)
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Nov 29, 2023 11:58:18
x6)
Ahányszor kimondja Tibi a becsület szót mindig a southparkos böcsület farm jut eszembe es megkevesbe tudom komolyan venni:D
Mitokondrium
(
x7)
Nov 29, 2023 11:59:38
x7)
.
.
Egy nekrolog a pedia lezarasakent.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 29, 2023 12:00:14
x21)
Szakadok ahogy rugdossa a pedofilt a "fájós" lábával 😂
Csendesmegfigyelő
Nov 29, 2023 12:01:52
Szakadok ahogy rugdossa a pedofilt a "fájós" lábával 😂
Tehát ha a fájos lábával rugdossa, mégjobban fájt neki, tehát Endre tehet róla hogy a tranyó nem tud dolgozni a lába miatt, tehát el kell tartania. Olvasod ezz Endi?
Nov 29, 2023 12:01:52
egynadrág
(
x2)
Nov 29, 2023 12:06:49
x2)
Sony
Nov 29, 2023 12:10:58
Life DLC
Nov 29, 2023 12:10:58
egynadrág
(
x2)
Nov 29, 2023 12:13:51
x2)
Life DLC
Nem érted.
Sony
Nov 29, 2023 12:19:54
Nem érted.
Pontosan értem, a lényege a DLC-nek , hogy nem valamit pótol az életedből hanem a teljesség mellé hozzátesz.
Nov 29, 2023 12:19:54
egynadrág
(
x2)
Nov 29, 2023 12:21:58
x2)
Fakk, akkor ezt félreértettem!
Én kérek elnézést és további jó szórakozást kívánok!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 29, 2023 12:28:27
x37)
Nekem 3 szemeeelyi igazolványom van
Ali Abdul Aziz
Ali Hisam Ráadásul
Én ezekről tudok ✌️
Ali Abdul Aziz
Ali Hisam Ráadásul
Én ezekről tudok ✌️
Ali Abdul Aziz
Baross Gábor
Baraté Gábor
Busák József
D_Dezső
(
x29)
Nov 29, 2023 12:33:41
x29)
Én is így emlékeztem.
De szerintem ez csak annyit jelent, hogy ha Januárig nincs remote meló akkor vissza kell költözni Ausztriába a segély miatt.
Persze Gold biztos naponta a fejéhez vágja, hogy takarodjon el a háztól, de hát hol érdekli ezt a szégyentelen férget.
Karib
(
x10)
Nov 29, 2023 12:34:21
x10)
Ali Abdul Aziz
Baross Gábor
Baraté Gábor
Busák József
Baross Gábor
Baraté Gábor
Busák József
Volt Baross József vagy Baraté József is, már nem emlékszem :D
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 29, 2023 12:37:21
x23)
Ali Abdul Aziz
Baross Gábor
Baraté Gábor
Busák József
Baross Gábor
Baraté Gábor
Busák József
Hogy a francba lehet valakinek ennyi neve? Oké egyszer talán halottam olyant, hogy talán valami titkosügynöknek képzeli magát és ezért, de akkor ott is komoly gondok lehetnek a fejbe.
43 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

John Harrisbe