Bármi lehet szerintem is. De aztán lehetet egy véletlen elszólás is, főleg hogy utána nem is emlegette ezt mint irtam , hanem inkább a segély miatti költözést emlegette.
Amúgy volt Goldának is egy érdekes infója mikor az ál Szandikával beszélt a kirúgás után. Ott mondta, hogy szinte alig beszél vele a korcs, leginkább csak akkor mikor valami baj van. Szóval szerintem az is kérdéses, hogy menyire beszélnek. Valószínűleg ezért a 0 kommunikáció miatt tudta hetekig "rejtegetni" a tibit is. És mivel csak akkor beszélnek mikor baj van ezért vannak a villázások is. Tehát a korcs ott él az anyjával és kölcsönösen le se szarják egymást 99 százalékba, főleg mióta számüzve lett a macskaólba nyáron már. Ezért is mondhatta talán azt neki egy veszekedéskor talán mikor elmondta neki hogy ennyi volt a Solarys, vagy hogy még 1.5 hónap alatt se talált új melót (Szeptember végén rúgták ki, majd november közepén írta ezt) hogy takarodnia kell akkor.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Az nem filc hanem tetoválás. Képtelen lenne/lusta megrajzolni naponta az alkoholtól remegő kezeivel a szisza.
Amúgy a többi tűpontos !
KURVArangy
Úgy, hogy bolond, és azt hiszi magáról, hogy légiós volt meg titkosügynök. Valójában meg egy kisstílű cigány bűnöző, aki nyomja a szeszt meg a rivotrilt a cigánykristályra meg a herbálra, miközben csicskáztat és pénzt hajt be Rugós Brekekének. Legalább is nekem kb ennyi jött le róla a régebbi lájvjai alapján.
Jó jó, de ezeket mi aggatjuk rá a korcsra, komment haveri alapon szeretetből és mert ez az igazság. xD De Busáknál nem ez a helyzet, hanem ö maga találja ki ezeket a neveket magának. Vagy nem? :)
a recskaboy és a nemzet krónikása a gaygyás tollából származik. :D
vérdíj target nr. 1
hazug gecinek is saját magát titulálta ha jól emléxem, de javítsatok ki ha false :D
Kiss Farkas Farkas
Bendőjét, baszki... Már 30 évesen is úgy beszélt, mint egy nagypapa. Vagy ez van, vagy a másik, amikor úgy fogalmaz mint egy óvodás. Ja nem, van egy harmadik is, amikor úgy beszél, mint egy rossz buzi. Végül is buzi, szóval az utóbbit még el is lehetne nézni. De én nem tudom.
Ja tényleg a recskaboyt is ö találta ki magának, mikor képeket töltögetett fel. Azért az is milyen, mert oké a nemzet krónikása még belefér, hogy annak képzelte magát és ezért hívta úgy magát. De akkor is baszki mégha masztis képeket is tölt fel, akkor is ki hívja magát recskaboynak, hogy úgy találjon magának társat, mutogassa magát? Persze hogy csak egy papiros elmebeteg képes ilyenre. :D
És Baross Ferenc is volt (bocs az offért, de nagyon vicces az ostoba cigány).
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Hahó, apja Tibije az anális szüzességet még Endre fehér négyzet korában elintézte!
Endre egy pedofil!
ezen szakadok XDDD de igen, teljesen igazad van. már értem fikás fixációját a Tibiken ;D
a jelentős motívumok mindig visszatérnek. lehet pont ezért soha nem volt nyilvánosan felháborodva azon, hogy tranyó lájvab ujjazta
bárhol lakott egyedül, mindig térdig gázolt a szemétben. (megj: az apjával is így éltek régen)
kulturális minta, gyerekkori elkényesztetettség, nevelés hiánya, személyiségből eredő igénytelenség.
snegó ebben is tökéletes farizeusi állatorvosi ló: lekezelően viccesszínűz másokat és közben ő az aki képtelen rendezett környezetben élni milliós fütyi ellenére is.
pont úgy ahogy a buzigyógyítást propagálta majd férfi seggre izgult rá. ezek mind ilyenek, csak sneci a fogykossága és ismertsége miatt ezt még kevésbé tudja titkolni.
Majdnem. Rendszeresen látom a fórumon a transzfesztita kifejezést ami szerintem nincs, hanem transzvesztita lesz az.
plusz endre egy hálátlan geci.
az anyja befogadta, fűt rá, ápolja, megtűri a botrányokozásait stb. a morális minimum az lenne hogy ezt megköszönni valahogy.
de a fikás egy immorális lény, egy démon, átokfajzat.
Más szemében a szálkát típusú közösség a miénk. A trollok nyelftani hibájára nem figyelünk. Tégy te is így.
Nemzet Maszturbatora
Stb.
Jóvan’. Szépen beszélsz. a Sodi így màr össze is jönne veled. Neki az a prior.
Ugye mivel levágták és befordították neki ezért nem transzvesztita, hanem transzszexuális. Legalább ne kiabálnád mekkora csacsi vagy.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Pontosan. Az ogre is egy éven keresztül minden héten felmondta a bérleti szerződését, a korcs mégsem volt hajlandó kiköltözni, csak remélte, hogy hamarosan elpatkol és akkor „megörökölheti” a bérleti jogát. Az anyjával szemben százszor többet megenged magának, mert úgy gondolja, hogy a 40+ gyernőttnek is minden jár tőle, ha már az öregasszony volt olyan hülye, hogy kitolta magából.
És Goldával tényleg mindent meg tud csinálni, gondolom a többi öreglány rinyál neki, hogy nem dobhatja ki, hát a fia. Beköltöztette a poloskát, egy éve lassan úgy pancsolja el a vizet a nyannyer kontójára, hogy az üvegház vízigénye kutyafasza lehet. Ha minden igaz, csak a sufnikra és az ajtóra húzta le a fikást, ami elég döbbenetes.
Az több esetben is bebizonyosodott, hogy Goldára erős hatást gyakorolnak a nyuggerhaverjai: azért rinyált, hogy a korcs vigye el külföldre nyaralni, mert a nyanyák gyerekei is elviszik őket, Tótaszörny posztja után azért utálta jobban az üszkös picsát, mert a nyugik felkérdezték, hogy tényleg az ő fiacskája-e a buzeráns, ráadásul a nyugikör vezetője is volt.
Tibor kiherélt, befordított faszú, hosszúhajú férfi.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Olcsóbb, kockázatmentesebb és egyszerűbb ha kiteszi a hideg utcára a 41 éves Bécsi illetékességű hajléktalan, életképtelen, hálátlan, gyermötőt.
Gayza megette pörköltnek.
Most Hahó nem Endre egy párhuzamos univerzumból?
Hetyetye ne ezt ne.
Egyikben de. Másikban Tibi. Van ahol meg ugye a Bálna ő a jövől. Multiverzum. Meg különben is, végső soron mindenki Sodi.
Nem néztem meg, ki írta a kommentet, így kerestem az eredetit, hátha visszatért broni.
Hiába, hiányzik a prof:(
Nemzeti hős vok, jah.
Senkinek nem esett le, hogy Dadogós broni fia. Szegény azóta elvonón van, de az egyik kezelőorvosa függő lett, szóval még késik a visszatérése.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Az a Bedecs Feri volt :DD
Here we go again.
"mobil" idösgondozó,hàzakhoz-lakàsra jàr ki-bevàsàrol stb.
Jutka intèzte neki a melót!
Köszi Endre
A raktárban van dunsztos üvegben!
O és K együtt OK és minden OK!!
Ezen most hangosan felnevettem! :D
amikor mejszike híres lett, akkor is a dc-n lógott egész nap, pedig nyelftanilag dolgozott.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Vagy akar egy két Duffadt komment , vagy fals info Endre HIV pozitívitasarol
... mármint, hogy most se bubuka se gyagya, megint a duffadtnak csapja a szelet.
Tegnap azt is majd megette az irigység, hogy lehet, hogy lesz Tibornak autója...
Nyelvtannáciként nehogy kiderüljön rólad is, hogy nyelvtanbuzi is vagy.
A trolloknak is oda kell menni tényfeltárni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
vicceeesz, egész nap mergát figyelni...nem mersz egyedül költözni, igaz, púpom???
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Kezdjük ott, hogy hány férfi troll vágatta le a faszát?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Es hany ferfi troll nevezi magat nőnek, megcsufolva ezzel a valodi nőket?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Hány női troll volt katona tezsvírem?
Már az is félelmetes hogy 86+ óra kellet neki mire egyet mert előzni, de az igazán félelmetes az, hogy annyira az előzésre koncentrált, hogy közben elfelejtette, hogy a váltásra is kell figyelnie, tehát 2 dolog már nem ment együtt. Ehhez képes azt hogy még a sáv váltás se megy neki, az szinte semmi. És ez alighanem mindent elárul róla és tényleg az lesz a vége, hogy még ha ki is szabadul az utakra egyedül, akkor is ott fog megdögleni az első útján a barom. Tényleg megérte ennyi időt és főleg pénzt bele ölnie.
Izraelben minden nonek ugyanugy kotelessege bevonulni, ha jol emlekszem 2 evre.
Es itt ugye mindenki zsido, szoval az osszes noi trollegina.
Ráadásul alkalmasabbnak is tűnnek mint Tibor közlegény. Szerintem magasabbak is.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Én voltam légiós, keress rám. Baross Gábor két essel, Baraté Gábor.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ali nevei:
coub.com/view/3bgmpm
sodileak
Busák József, Ali, Baross Gábor, Barathé Gábor, Ali Abdul Aziz, Lakatos Ali Carlos, Bedecs Ferenc, Ali Hisham Rahad
Ohh akkor biztos fasza kis nyugdijat kapsz a franciaktol.
És dögösek is, nem úgy mint a pedofil "csaja"!
Hahó, az IOF-ben szolgálnak nők is
Endre egy pedofil!
Endrenek errol az a velemenye, hogy nem baszna meg, tehat nem ratyi.
Upszi.
Nem értelmiséginek vallom magam, hanem a szellem emberének. Tehát fából vaskarika.
tyokkal tyebb a szisza!
De még milyen értelmiségi haha
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Ahha.
Egyszer, meg gyerekkent, voltam egy kisebb obszervatoriumban, vagyis majdnem asztrofizikus lettem.
Mi a faszt jelent autinyelven ez, hogy "majdnem jogász lettem"? Soha még csak nem is felvételizett a jogi egyetemre, egyetlen előadást nem hallgatott a jogon, egyetlen kreditet nem szerzett ott. Hogyan lett "majdnem" jogász? Gondolkodott rajta, de végül mégsem jelentkezett? Ugyanígy "majdnem" űrhajós, katona, autószerelő és balett-táncos is lett belőle.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Elolvasott 2-3 gyakori kérdések oldalt egy témával kapcsolatban, meg kikeresett egy 30-40 éves BH-t, ezt egy reneszánsz autikörmondatba fűzve eldadogja a kamerába és kész is a jékhitekjokász!
A “tranyókból kamionosgecit kiszürcsölö buzit” kihagytad
Putyputyputy HALLO
vajon kiket tekintett jogtudósnak a "barátai" közül a sodi? csak nem a korororokkó tanár úrat?
vérdíj target nr. 1
D_Dezső
(
x29)
Nov 29, 2023 12:44:44
x29)
Biztos, hogy nálunk van a probléma Tibor?
Nem mi járkálunk az utcán leopárd mintás cicanadrágban, filctollal festett szemöldökkel férfi létünkre!
Nem mi vágtuk ki a golyónkat a kádban mert transzfesztitaként könnyebb ketyerűért szopni a hajléktalan cigányokat!
Nem mi éltünk együtt több szellemi és testi fogyatékossal anyagi haszonszerzés céljából!
Nem mi vertük szarrá az élettársunkat minden live-ban!
A "gyerekkori traumákról" meg annyit Tibor, hogy nem minket baszott meg a fűtőbácsi az árvaházban 10 deka szallonáért.
Piszony Tibor! :)
Nem mi járkálunk az utcán leopárd mintás cicanadrágban, filctollal festett szemöldökkel férfi létünkre!
Nem mi vágtuk ki a golyónkat a kádban mert transzfesztitaként könnyebb ketyerűért szopni a hajléktalan cigányokat!
Nem mi éltünk együtt több szellemi és testi fogyatékossal anyagi haszonszerzés céljából!
Nem mi vertük szarrá az élettársunkat minden live-ban!
A "gyerekkori traumákról" meg annyit Tibor, hogy nem minket baszott meg a fűtőbácsi az árvaházban 10 deka szallonáért.
Piszony Tibor! :)
Bakancsos Törpe
Nov 29, 2023 12:46:02
Gyagyás! Tegnap az ország karácsonyfája is legyőzött! Őt sikerült felállítani. (Bár egy tucat izmos tűzoltólegény még talán téged is felállítana, de gyerekekkel esélyesebb..)
Ebcont beforr.
Nov 29, 2023 12:46:02
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 29, 2023 12:48:34
x23)
Én is így emlékeztem.
De szerintem ez csak annyit jelent, hogy ha Januárig nincs remote meló akkor vissza kell költözni Ausztriába a segély miatt.
Persze Gold biztos naponta a fejéhez vágja, hogy takarodjon el a háztól, de hát hol érdekli ezt a szégyentelen férget.
De szerintem ez csak annyit jelent, hogy ha Januárig nincs remote meló akkor vissza kell költözni Ausztriába a segély miatt.
Persze Gold biztos naponta a fejéhez vágja, hogy takarodjon el a háztól, de hát hol érdekli ezt a szégyentelen férget.
Bármi lehet szerintem is. De aztán lehetet egy véletlen elszólás is, főleg hogy utána nem is emlegette ezt mint irtam , hanem inkább a segély miatti költözést emlegette.
Amúgy volt Goldának is egy érdekes infója mikor az ál Szandikával beszélt a kirúgás után. Ott mondta, hogy szinte alig beszél vele a korcs, leginkább csak akkor mikor valami baj van. Szóval szerintem az is kérdéses, hogy menyire beszélnek. Valószínűleg ezért a 0 kommunikáció miatt tudta hetekig "rejtegetni" a tibit is. És mivel csak akkor beszélnek mikor baj van ezért vannak a villázások is. Tehát a korcs ott él az anyjával és kölcsönösen le se szarják egymást 99 százalékba, főleg mióta számüzve lett a macskaólba nyáron már. Ezért is mondhatta talán azt neki egy veszekedéskor talán mikor elmondta neki hogy ennyi volt a Solarys, vagy hogy még 1.5 hónap alatt se talált új melót (Szeptember végén rúgták ki, majd november közepén írta ezt) hogy takarodnia kell akkor.
mikedp
(
x9)
Nov 29, 2023 12:48:46
x9)
Az nem filc hanem tetoválás. Képtelen lenne/lusta megrajzolni naponta az alkoholtól remegő kezeivel a szisza.
Amúgy a többi tűpontos !
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 29, 2023 12:50:04
x37)
Hogy a francba lehet valakinek ennyi neve? Oké egyszer talán halottam olyant, hogy talán valami titkosügynöknek képzeli magát és ezért, de akkor ott is komoly gondok lehetnek a fejbe.
Úgy, hogy bolond, és azt hiszi magáról, hogy légiós volt meg titkosügynök. Valójában meg egy kisstílű cigány bűnöző, aki nyomja a szeszt meg a rivotrilt a cigánykristályra meg a herbálra, miközben csicskáztat és pénzt hajt be Rugós Brekekének. Legalább is nekem kb ennyi jött le róla a régebbi lájvjai alapján.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 29, 2023 12:51:52
x37)
De a legeslegalsó kategóriás bűnözőt képzeld el magadnak. Egy szétrúgott 3-as Golf, félig leomlott vidéki ház, 8 általános, drogfüggés, börtön, foghíj, stb.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 29, 2023 12:52:19
x23)
Fikás
Gyagya
Recskaboy
Fifi
Ratyi
Rossz ratyi
Buzi
Endi
Endrus
KFC
Nemzet krónikása
Stb.
Gyagya
Recskaboy
Fifi
Ratyi
Rossz ratyi
Buzi
Endi
Endrus
KFC
Nemzet krónikása
Stb.
Jó jó, de ezeket mi aggatjuk rá a korcsra, komment haveri alapon szeretetből és mert ez az igazság. xD De Busáknál nem ez a helyzet, hanem ö maga találja ki ezeket a neveket magának. Vagy nem? :)
Kötőjel
(
x12)
Nov 29, 2023 12:57:56
x12)
Jutka műbarack
(
x5)
Nov 29, 2023 13:04:03
x5)
hazug gecinek is saját magát titulálta ha jól emléxem, de javítsatok ki ha false :D
nemet mondtak
(
x4)
Nov 29, 2023 13:04:14
x4)
golda az ingyenpogácsát pusztítja, a sodi pedig az ínycsiklandó sajtkülönlegességekkel tölti meg a bendőjét.
Bendőjét, baszki... Már 30 évesen is úgy beszélt, mint egy nagypapa. Vagy ez van, vagy a másik, amikor úgy fogalmaz mint egy óvodás. Ja nem, van egy harmadik is, amikor úgy beszél, mint egy rossz buzi. Végül is buzi, szóval az utóbbit még el is lehetne nézni. De én nem tudom.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 29, 2023 13:04:32
x23)
Ja tényleg a recskaboyt is ö találta ki magának, mikor képeket töltögetett fel. Azért az is milyen, mert oké a nemzet krónikása még belefér, hogy annak képzelte magát és ezért hívta úgy magát. De akkor is baszki mégha masztis képeket is tölt fel, akkor is ki hívja magát recskaboynak, hogy úgy találjon magának társat, mutogassa magát? Persze hogy csak egy papiros elmebeteg képes ilyenre. :D
trashWOODstock varangya
(
x3)
Nov 29, 2023 13:08:01
x3)
onnan tudni, hogy akkor még fixen full szűz volt (értsd: köze nem volt nőkhöz semmilyen szinten), hogy vonzónak gondolta “recskaboynak” hívnia magát. az öregasszonyokon és a rosszízlésű mindegy-csak-lyuk-legyen-rajta buzikon kívül nem hiszem, hogy nagy sikere lehetett
Karib
(
x10)
Nov 29, 2023 13:08:51
x10)
Volt Baross József vagy Baraté József is, már nem emlékszem :D
buniBanki
(
x2)
Nov 29, 2023 13:14:27
x2)
onnan tudni, hogy akkor még fixen full szűz volt (értsd: köze nem volt nőkhöz semmilyen szinten)...
Hahó, apja Tibije az anális szüzességet még Endre fehér négyzet korában elintézte!
trashWOODstock varangya
(
x3)
Nov 29, 2023 13:18:59
x3)
(…) Endre fehér négyzet korában elintézte!
ezen szakadok XDDD de igen, teljesen igazad van. már értem fikás fixációját a Tibiken ;D
a jelentős motívumok mindig visszatérnek. lehet pont ezért soha nem volt nyilvánosan felháborodva azon, hogy tranyó lájvab ujjazta
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 29, 2023 13:19:05
x45)
Követelem, hogy broni és dadogós kisnyugdíjas közösen adjon ki a verseikből egy adventi herbálkalendáriumot
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
sittessanyi
(
x7)
Nov 29, 2023 13:31:19
x7)
de miért nem költ a putrira? az ő érdeke lenne elsősorban, hogy rendben legyen villany, a fűtés - ugye mondta a púp, hogy nem votak képesek 100k-t költeni a gázkonvektor megjavítására...függetlenül attól, hogy a púp ott lakik-e, vagy nem, rendbe kéne rakatni a házat. vagy ennyire igénytelen lenne? nekem ez nem áll össze..
bárhol lakott egyedül, mindig térdig gázolt a szemétben. (megj: az apjával is így éltek régen)
kulturális minta, gyerekkori elkényesztetettség, nevelés hiánya, személyiségből eredő igénytelenség.
snegó ebben is tökéletes farizeusi állatorvosi ló: lekezelően viccesszínűz másokat és közben ő az aki képtelen rendezett környezetben élni milliós fütyi ellenére is.
pont úgy ahogy a buzigyógyítást propagálta majd férfi seggre izgult rá. ezek mind ilyenek, csak sneci a fogykossága és ismertsége miatt ezt még kevésbé tudja titkolni.
Daily Broni Throwback
Nov 29, 2023 13:32:38
1-szer én voltam a kolosi fele kurvázni, villamossal mentem....eszembe is jutott sodi, a kurvánál is többször rá gondoltam((((((persze nem szexuálisan!!!!!!
Nov 29, 2023 13:32:38
hátőő
Nov 29, 2023 13:39:18
Amúgy a többi tűpontos !
Amúgy a többi tűpontos !
Majdnem. Rendszeresen látom a fórumon a transzfesztita kifejezést ami szerintem nincs, hanem transzvesztita lesz az.
Nov 29, 2023 13:39:18
sittessanyi
(
x7)
Nov 29, 2023 13:39:45
x7)
.függetlenül attól, hogy a púp ott lakik-e, vagy nem, rendbe kéne rakatni a házat. vagy ennyire igénytelen lenne? nekem ez nem áll össze..
plusz endre egy hálátlan geci.
az anyja befogadta, fűt rá, ápolja, megtűri a botrányokozásait stb. a morális minimum az lenne hogy ezt megköszönni valahogy.
de a fikás egy immorális lény, egy démon, átokfajzat.
-
Nov 29, 2023 13:42:22
Más szemében a szálkát típusú közösség a miénk. A trollok nyelftani hibájára nem figyelünk. Tégy te is így.
Nov 29, 2023 13:42:22
MaxPayne
(
x24)
Nov 29, 2023 13:43:25
x24)
Endre!
Ha esetleg ugy alakulna, hogy a magyar kormany visszaallitatna mindenki szuletesi nemet, uj igazolvanyokat adnanak ki (kotelezoen!), akkor te nem csak nyelvtanilag te torvenyileg is buzi lennel?
Mit tennel ekkor? Szakitanal a tibivel, vagy felvallalnad, hogy egy rossz ratyi vagy?
Ha esetleg ugy alakulna, hogy a magyar kormany visszaallitatna mindenki szuletesi nemet, uj igazolvanyokat adnanak ki (kotelezoen!), akkor te nem csak nyelvtanilag te torvenyileg is buzi lennel?
Mit tennel ekkor? Szakitanal a tibivel, vagy felvallalnad, hogy egy rossz ratyi vagy?
sittessanyi
(
x7)
Nov 29, 2023 13:45:50
x7)
sneci régen:
- buzigyógyítás
- viccesszínűzés
- borgozás, medencés iroda
- passzív jövedelem
- "hálátlanság a legnagyobb bűn"
gyagyás most:
- lmbtq tagság
- térdig gázol a szemétben, alkesz életmód
- csövezés egy fáskamrában
- 29. alkalmazotti állásból kirúgás
- anyja befogadja és nem hálálja meg semmivel
- buzigyógyítás
- viccesszínűzés
- borgozás, medencés iroda
- passzív jövedelem
- "hálátlanság a legnagyobb bűn"
gyagyás most:
- lmbtq tagság
- térdig gázol a szemétben, alkesz életmód
- csövezés egy fáskamrában
- 29. alkalmazotti állásból kirúgás
- anyja befogadja és nem hálálja meg semmivel
linziasztal01
(
x77)
Nov 29, 2023 13:49:17
x77)
Endre, a használható pöcshöz jár a kegyelem.
Tehát, neked nincs kegyelem!!
Tehát, neked nincs kegyelem!!
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 29, 2023 13:54:28
x2)
Nemzet Maszturbatora
Stb.
-
Nov 29, 2023 13:56:18
Jóvan’. Szépen beszélsz. a Sodi így màr össze is jönne veled. Neki az a prior.
Nov 29, 2023 13:56:18
Baross Gàbor Ali
Nov 29, 2023 14:03:20
Pont jókor jött ez a jó gyerek a képbe. Megszabadítom én a maradék pénzétől. Kap pàr 2 mondatos pàrkapcsolati tanàcsot, beszélgetek vele pàrszor, mert a kutya se kíváncsi rá és nincs senkije. És tejelhet is a kis kurva.
Pov: nem olyan távoli jövő mikor ezzel szembesíti a fórum a gyagyást, a gyagyás reakciója:
hasznos értékekebe fektetni ,ami szolgál engem és a Mercivel a kapcsolatot, nem kidobott pénz. Ésszerű, megfontolt, gazdasàgiailag helyes lépés.
Pov: nem olyan távoli jövő mikor ezzel szembesíti a fórum a gyagyást, a gyagyás reakciója:
hasznos értékekebe fektetni ,ami szolgál engem és a Mercivel a kapcsolatot, nem kidobott pénz. Ésszerű, megfontolt, gazdasàgiailag helyes lépés.
Nov 29, 2023 14:03:20
Kakaspina
(
x24)
Nov 29, 2023 14:09:36
x24)
Én azért nagyon bízom Goldában, hogy némi higannyal felüti a féladag™️ menzamoslékot.
Dörpepúp
(
x7)
Nov 29, 2023 14:25:07
x7)
Ugye mivel levágták és befordították neki ezért nem transzvesztita, hanem transzszexuális. Legalább ne kiabálnád mekkora csacsi vagy.
ascites
(
x57)
Nov 29, 2023 14:26:27
x57)
Pontosan. Az ogre is egy éven keresztül minden héten felmondta a bérleti szerződését, a korcs mégsem volt hajlandó kiköltözni, csak remélte, hogy hamarosan elpatkol és akkor „megörökölheti” a bérleti jogát. Az anyjával szemben százszor többet megenged magának, mert úgy gondolja, hogy a 40+ gyernőttnek is minden jár tőle, ha már az öregasszony volt olyan hülye, hogy kitolta magából.
És Goldával tényleg mindent meg tud csinálni, gondolom a többi öreglány rinyál neki, hogy nem dobhatja ki, hát a fia. Beköltöztette a poloskát, egy éve lassan úgy pancsolja el a vizet a nyannyer kontójára, hogy az üvegház vízigénye kutyafasza lehet. Ha minden igaz, csak a sufnikra és az ajtóra húzta le a fikást, ami elég döbbenetes.
Az több esetben is bebizonyosodott, hogy Goldára erős hatást gyakorolnak a nyuggerhaverjai: azért rinyált, hogy a korcs vigye el külföldre nyaralni, mert a nyanyák gyerekei is elviszik őket, Tótaszörny posztja után azért utálta jobban az üszkös picsát, mert a nyugik felkérdezték, hogy tényleg az ő fiacskája-e a buzeráns, ráadásul a nyugikör vezetője is volt.
Kakaspina
(
x24)
Nov 29, 2023 14:27:09
x24)
Tibor kiherélt, befordított faszú, hosszúhajú férfi.
ascites
(
x57)
Nov 29, 2023 14:30:06
x57)
Ja, amúgy ha a korcs 100k-t nem volt hajlandó kifizetni a macskaól fűtésére, akkor az elektromos hálózat korszerűsítésére sem költött.
A szeptemberi hiányzó pénzekből Géza zabálja a chipset.
A szeptemberi hiányzó pénzekből Géza zabálja a chipset.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 29, 2023 14:31:22
x23)
Én azért nagyon bízom Goldában, hogy némi higannyal felüti a féladag™️ menzamoslékot.
Olcsóbb, kockázatmentesebb és egyszerűbb ha kiteszi a hideg utcára a 41 éves Bécsi illetékességű hajléktalan, életképtelen, hálátlan, gyermötőt.
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 29, 2023 14:35:42
x45)
Hová tették Tibor levágott heréit?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Kakaspina
(
x24)
Nov 29, 2023 14:36:53
x24)
Gayza megette pörköltnek.
HEKK
Nov 29, 2023 14:36:55
Feltűnt nektek is, hogy Hahó éppen azóta ír kevesebbet, amióta Tibor dolgozik?
Ez kizárólag azt jelentheti, hogy Hahó = Tibor. Endre legnagyobb ellensége mindvégig Tibor volt, hahó!
Ez kizárólag azt jelentheti, hogy Hahó = Tibor. Endre legnagyobb ellensége mindvégig Tibor volt, hahó!
Nov 29, 2023 14:36:55
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Nov 29, 2023 14:39:41
x6)
Feltűnt nektek is, hogy Hahó éppen azóta ír kevesebbet, amióta Tibor dolgozik?
Vilàgok harca
Nov 29, 2023 14:41:27
Egyikben de. Másikban Tibi. Van ahol meg ugye a Bálna ő a jövől. Multiverzum. Meg különben is, végső soron mindenki Sodi.
Nov 29, 2023 14:41:27
tib
Nov 29, 2023 14:49:18
ahogy kinéz meg viselkedik, szerintem nem vágták ki a golyóit hanem csak azt is befordították, begyűrték valahova Nov 29, 2023 14:49:18
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 29, 2023 14:50:45
x48)
Tranyó már szopkodja Viktorszt tiktokon
kissendrevagyok
fonatkoszás
Nov 29, 2023 14:54:56
Nem néztem meg, ki írta a kommentet, így kerestem az eredetit, hátha visszatért broni.
Hiába, hiányzik a prof:(
Nov 29, 2023 14:54:56
max5enutálnak
(
x47)
Nov 29, 2023 14:55:51
x47)
Követelem, hogy broni és dadogós kisnyugdíjas közösen adjon ki a verseikből egy adventi herbálkalendáriumot
Senkinek nem esett le, hogy Dadogós broni fia. Szegény azóta elvonón van, de az egyik kezelőorvosa függő lett, szóval még késik a visszatérése.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 29, 2023 14:56:56
x47)
Az a Bedecs Feri volt :DD
Kakaspina
(
x24)
Nov 29, 2023 14:57:27
x24)
Tranyó már szopkodja Viktorszt tiktokon
Here we go again.
csicskovics
Nov 29, 2023 15:05:54
[quote=kissendrevagyok]
Dehát a tranyó 12 órában melózik nem? Az nem lehet, hogy egész nap a tiktokon lóg. Pláne, hogy mindenkivel IS foglalkozik, kivéve Endrével.
Dehát a tranyó 12 órában melózik nem? Az nem lehet, hogy egész nap a tiktokon lóg. Pláne, hogy mindenkivel IS foglalkozik, kivéve Endrével.
Nov 29, 2023 15:05:54
Klohek
(
x12)
Nov 29, 2023 15:10:33
x12)
endre, géyzát mennyi biztatási kár érte, hogy a léghajós intézi az autót? Milyen összeget követel rajtad?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Mitokondrium
(
x7)
Nov 29, 2023 15:11:51
x7)
Kozmanak ki kene fizetni meg egy telefont, Endre!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
mobilidösgondozàs
Nov 29, 2023 15:17:20
[quote=kissendrevagyok]
"mobil" idösgondozó,hàzakhoz-lakàsra jàr ki-bevàsàrol stb.
Jutka intèzte neki a melót!
Köszi Endre
Nov 29, 2023 15:17:20
Golda csiklója
(
x8)
Nov 29, 2023 15:19:20
x8)
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 29, 2023 15:21:35
x21)
Ezen most hangosan felnevettem! :D
kettős mérce
Nov 29, 2023 15:24:41
Here we go again.
Nov 29, 2023 15:24:41
halászlé
(
x24)
Nov 29, 2023 15:27:51
x24)
[quote=kissendrevagyok]
amikor mejszike híres lett, akkor is a dc-n lógott egész nap, pedig nyelftanilag dolgozott.
*ásít*
Nov 29, 2023 15:27:56
Vagy akar egy két Duffadt komment , vagy fals info Endre HIV pozitívitasarol
Nov 29, 2023 15:27:56
Kakaspina
(
x24)
Nov 29, 2023 15:30:31
x24)
... mármint, hogy most se bubuka se gyagya, megint a duffadtnak csapja a szelet.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 29, 2023 15:31:49
x21)
Tegnap azt is majd megette az irigység, hogy lehet, hogy lesz Tibornak autója...
linziasztal01
(
x77)
Nov 29, 2023 15:47:25
x77)
Idomár: Endre, tudunk indulni?
Endre: Jóó, nee maraggymáá'!
Endre: Jóó, nee maraggymáá'!
Klohek
(
x12)
Nov 29, 2023 15:52:13
x12)
endre! Balra, index, fék, tűz, tűz, tűz
na sávváltás, csá
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
na sávváltás, csá
-
Nov 29, 2023 15:56:11
Nyelvtannáciként nehogy kiderüljön rólad is, hogy nyelvtanbuzi is vagy.
Nov 29, 2023 15:56:11
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 29, 2023 16:04:43
x48)
Tranyó 19:30-ra hirdetett lájvot ahol gyagyás már mentegette magát miért nem lesz
www.tiktok.com/@j.merci6/video/7306828815894957344
kissendrevagyok
www.tiktok.com/@j.merci6/video/7306828815894957344
Ásó27
(
x68)
Nov 29, 2023 16:09:19
x68)
A tiktik lett az új fórum, pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Nov 29, 2023 16:09:31
x12)
hogy inasba rakják már a sodit. "kuss, fifike! nem hozzád beszéltem, hanem rólad!" :))
vérdíj target nr. 1
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 29, 2023 16:14:00
x13)
Hogy hallgat a púpos hívó szóra a fikás bohóc.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Hahó
(
x135)
Nov 29, 2023 16:16:40
x135)
A tiktik lett az új fórum, pedofil?
A trolloknak is oda kell menni tényfeltárni.
halászlé
(
x24)
Nov 29, 2023 16:16:50
x24)
Hogy hallgat a púpos hívó szóra a fikás bohóc.
vicceeesz, egész nap mergát figyelni...nem mersz egyedül költözni, igaz, púpom???
Jutka
Nov 29, 2023 16:17:27
Höh, két buzi férfi. Rossz ratyik.
Nov 29, 2023 16:17:27
keserke
(
x4)
Nov 29, 2023 16:18:27
x4)
MaxPayne
(
x24)
Nov 29, 2023 16:21:00
x24)
rezsidémon
(
x8)
Nov 29, 2023 16:31:50
x8)
Ha az állítólagos forgalmi vizsgáig soha többet nem írsz ide, meg nem csinálsz videókat, meg "nem érdemled meg" tibort addig amíg nem szerezted meg a jogosítványt(amít úgy sem fogsz mert alkatmatlan vagy), akkor 2023.11.27-én miért voltál tiktik retardkonferencián?
Az más?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Az más?
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2023 16:39:19
x30)
Úgyis olvasod:
SOSE LESZ JOGSID, KORCS!
de ha lesz is vezetéshez nem lesz se autód se rutinod. 1 millió fütyi után ebben eddig lehetett eljutni
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
SOSE LESZ JOGSID, KORCS!
de ha lesz is vezetéshez nem lesz se autód se rutinod. 1 millió fütyi után ebben eddig lehetett eljutni
keserke
(
x4)
Nov 29, 2023 16:40:55
x4)
Gyagya, inkább gyere és mondd el a kommenthaveroknak, hogy mi lesz Jövő évben? Tervezel Bécsbe menni vagy sem? Illetve mi lesz a karácsonyi bulival? Rá vagy pörögve a jogsira, de feleslegesen, és vidám pillanatoktól fosztod meg a trollokat. Egyébként SZVSZ én örülnék neki ha sikerülne kerítenie egy melót Bécsben meg egy albérletet is és az sem lenne rossz, ha Tibi hozzáköltözne. Hatalmas show lenne, mehetnének megint a lájfszok.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Hahó
(
x135)
Nov 29, 2023 16:51:19
x135)
Érdekes, hogy amíg tibor púpszászon lakott, radar alatt kellett élnie,le volt tiltva a videózásról, mert fikás szerint az több kárt okoz mint hasznot, de amióta tibor pesten van, külön a fikástól, ismét szinte naponta lájvozik, és azóta már nincs szó károkozásról, meg a fikás sem tudja tiltani a lájvozást.
Ezzel is kibaszott durván pofára estél fikás.
Ezzel is kibaszott durván pofára estél fikás.
Tibor közlegény
Nov 29, 2023 16:51:45
Nov 29, 2023 16:51:45
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 29, 2023 16:54:42
x23)
Úgyis olvasod:
SOSE LESZ JOGSID, KORCS!
SOSE LESZ JOGSID, KORCS!
Már az is félelmetes hogy 86+ óra kellet neki mire egyet mert előzni, de az igazán félelmetes az, hogy annyira az előzésre koncentrált, hogy közben elfelejtette, hogy a váltásra is kell figyelnie, tehát 2 dolog már nem ment együtt. Ehhez képes azt hogy még a sáv váltás se megy neki, az szinte semmi. És ez alighanem mindent elárul róla és tényleg az lesz a vége, hogy még ha ki is szabadul az utakra egyedül, akkor is ott fog megdögleni az első útján a barom. Tényleg megérte ennyi időt és főleg pénzt bele ölnie.
MaxPayne
(
x24)
Nov 29, 2023 16:58:44
x24)
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 29, 2023 17:05:58
x13)
Ráadásul alkalmasabbnak is tűnnek mint Tibor közlegény. Szerintem magasabbak is.
Dörpepúp
(
x7)
Nov 29, 2023 17:09:44
x7)
sodileak
(
x1)
Nov 29, 2023 17:13:45
x1)
Ali Abdul Aziz
Ali Hisham Rahad (Ali Büserád :D)
Baross Gábor
Baraté Gábor
Busák József
Ali Hisham Rahad (Ali Büserád :D)
Baross Gábor
Baraté Gábor
Busák József
Ali nevei:
coub.com/view/3bgmpm
-
Nov 29, 2023 17:16:27
Ali nevei:
coub.com/view/3bgmpm
coub.com/view/3bgmpm
Busák József, Ali, Baross Gábor, Barathé Gábor, Ali Abdul Aziz, Lakatos Ali Carlos, Bedecs Ferenc, Ali Hisham Rahad
Nov 29, 2023 17:16:27
MaxPayne
(
x24)
Nov 29, 2023 17:17:06
x24)
Ohh akkor biztos fasza kis nyugdijat kapsz a franciaktol.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 29, 2023 17:18:32
x21)
És dögösek is, nem úgy mint a pedofil "csaja"!
buniBanki
(
x2)
Nov 29, 2023 17:20:09
x2)
Hahó, az IOF-ben szolgálnak nők is
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 29, 2023 17:20:59
x8)
Endre akarta manipulálni Tibit. De végül Tibi manipulálja Endrét. A konklúzió? Egy max 6 általánossal rendelkező ember lenyom egy “értelmiséginek” vallott embert. Mi a véleményed erről Endre?
Tibor tönkretette a médiabirodalmat. Lenullázott mind anyagilag, mind emberileg. The szhar dharab.
Heki a traki
Tibor tönkretette a médiabirodalmat. Lenullázott mind anyagilag, mind emberileg. The szhar dharab.
MaxPayne
(
x24)
Nov 29, 2023 17:22:28
x24)
Endre akarta manipulálni Tibit. De végül Tibi manipulálja Endrét. A konklúzió? Egy max 6 általánossal rendelkező ember lenyom egy “értelmiséginek” vallott embert. Mi a véleményed erről Endre?
Endrenek errol az a velemenye, hogy nem baszna meg, tehat nem ratyi.
Upszi.
Sodi valósága
Nov 29, 2023 17:25:00
Nem értelmiséginek vallom magam, hanem a szellem emberének. Tehát fából vaskarika.
Nov 29, 2023 17:25:00
tyodika
Nov 29, 2023 17:28:49
tyokkal tyebb a szisza!
Nov 29, 2023 17:28:49
Hahó
(
x135)
Nov 29, 2023 17:28:55
x135)
Fikás tiltsd le tibort a lájvozásról, mert neki radar alatt kell élnie.
Vagy már nem tudsz rá hatni?
Jaj de szomcsy.:)
Vagy már nem tudsz rá hatni?
Jaj de szomcsy.:)
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 29, 2023 17:29:03
x4)
MaxPayne
(
x24)
Nov 29, 2023 17:34:51
x24)
Ahha.
Egyszer, meg gyerekkent, voltam egy kisebb obszervatoriumban, vagyis majdnem asztrofizikus lettem.
Mitokondrium
(
x7)
Nov 29, 2023 17:35:28
x7)
Mi a faszt jelent autinyelven ez, hogy "majdnem jogász lettem"? Soha még csak nem is felvételizett a jogi egyetemre, egyetlen előadást nem hallgatott a jogon, egyetlen kreditet nem szerzett ott. Hogyan lett "majdnem" jogász? Gondolkodott rajta, de végül mégsem jelentkezett? Ugyanígy "majdnem" űrhajós, katona, autószerelő és balett-táncos is lett belőle.
linziasztal01
(
x77)
Nov 29, 2023 17:35:38
x77)
Endre: a lájvozásból csak a baj van, Tibi
A valóság: ajándékok, támogató retardok, biztos jövedelem és lakhatás, hamarosan saját tragacs, Bubuka, trashhaver galeri.
Megint remekül elemezted a helyzetet, idióta!
A valóság: ajándékok, támogató retardok, biztos jövedelem és lakhatás, hamarosan saját tragacs, Bubuka, trashhaver galeri.
Megint remekül elemezted a helyzetet, idióta!
linziasztal01
(
x77)
Nov 29, 2023 17:39:42
x77)
Mi a faszt jelent autinyelven ez, hogy "majdnem jogász lettem"? Soha még csak nem is felvételizett a jogi egyetemre, egyetlen előadást nem hallgatott a jogon, egyetlen kreditet nem szerzett ott. Hogyan lett "majdnem" jogász?
Elolvasott 2-3 gyakori kérdések oldalt egy témával kapcsolatban, meg kikeresett egy 30-40 éves BH-t, ezt egy reneszánsz autikörmondatba fűzve eldadogja a kamerába és kész is a jékhitekjokász!
max5enutálnak
(
x47)
Nov 29, 2023 17:40:30
x47)
Majdnem jogász lettem=munkanélküli, alkoholista, mamahoteles nyomorék lettem.
Majdnem.
Na bumm.
Majdnem.
Na bumm.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 29, 2023 17:43:37
x17)
1 nap és december..Ha jól emlékszem akkor mint ha úgy szólt volna a mondókat,hogy ha már okt.23ra nem lett meg december előtt mindenképpen meglesz..Ugye nem hazudtál buzeráns? Ugye nem?
Punszisza a lekjopp!
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Nov 29, 2023 17:46:11
x2)
Majdnem jogász lettem=munkanélküli, alkoholista, mamahoteles nyomorék lettem.
Majdnem.
Na bumm.
Majdnem.
Na bumm.
A “tranyókból kamionosgecit kiszürcsölö buzit” kihagytad
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 29, 2023 17:47:13
x5)
Gyagyás tódi most láttam èppen a Bubukát egy párhetes liveba,le voltam kicsit maradva.. Egy biztos esèlyed nincs legyőzni. Egy talpra esett fiatal piás normális kinèzetű biszex fèrfi. Nem egy lelakott nincstelen idegesitő vèn csőbuzi. Sikerülhet a jogsi,vehetsz kocsit,vehetsz házat,vehetsz repülőt is akkor se lenne esèlyed bubu mellett. Míg te pènzeden viribül a bubu fogja ingyen dugni. Enged el mert semmi esèlyed te nyomorult buzi. Kocsit meg ne kettőt vegyèl hanem hármat egyet bubunak is!
Jozsii Busák
Hafré
(
x9)
Nov 29, 2023 17:58:14
x9)
Megirt ket A4es oldal hetyetyet, hogy ne kelljen visszafizetnie a jogtalanul felvett zsetont es mivel a hivatal baszott ra es kicsuszott a hataridokbol igy nyelftanilag nyert ergo jeghidek jokasz lett.
lépek ki mert hülyék vagytok
Kötőjel
(
x12)
Nov 29, 2023 18:04:58
x12)
vajon kiket tekintett jogtudósnak a "barátai" közül a sodi? csak nem a korororokkó tanár úrat?
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 29, 2023 18:08:49
x8)
Endre! Decemberbe megyek Prof. Dr. Polgár Csabához az onkológiai intézetbe egy project miatt. Megkérdezzem a Mejcike egészségügyi végzettségét? S hogy ott dolgozik e? S ha igen akkor milyen címen??
Heki a traki
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 29, 2023 18:09:31
x37)
Lakatos Ali Habibi :D :D :D
161 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.