Azt írom, hogy nemsokára jönnek majd a hibrid német-angol-spanyol-magyar mondatok...
Jól van, sodika! Ügyes vagy, a lényeggel foglalkozol megint! Küldök egy virtuális buksisimogatást, jó?
Á, azt még németből és angolból se csinálom. :D
És arra nagyon ügyelek, hogy amire természetesen hangzik a magyar megfelelő, azt használjam (pl. a szervert esetleg hajlandó vagyok nem kiszolgálónak mondani, de pl. a ckeckbox juszt is jelölőnégyzet).
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Majd talán fél év múlva.
:D
Amíg nem érzem, hogy simán helyem lenne egy B2-es csoportban, eszem ágában se lenne megszólalni az adott nyelven. Németül is csak akkor kezdtem el beszélni.
Kapsz egy ezrest és egy pizzát, ha leforgatod a könyörgős videót németül!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Mondj egyetlen embert akit iranyitani tudtal te fasz!
A szülei...
Csak szegény nem tudja, hogy a világ nem két, jobb sorsra érdemes, hiszékeny emberből áll...
Kell még néhány méretes csicskalángos az élettől, hogy erre rájöjjön, úgy néz ki!
Öket inkpbb åtbaszta.
Indul a felpörgés?
melyik mérce szerint? amit régen kiraktál a blogodra, hogyan fog növekedni a jövedelmed?
A szarás, a fogmosás, a fürdés, a maszturbálás hány egység?
Pusztán csak kíváncsiságból kérdezem!
A sérved kezelésére milyen szorzó van az excelben?
* teljes kapacitással üzemel *
Már értem miért támogatnak újra Recskaiék! Azt mondtad nekik, hogy újra kiakarsz költözni! Basszus, így már érthető! Beígérted nekik, hogy újra lelépsz! Eltudom képzelni, hogy eleve mennyire örültek már ennek a berlini útnak is.
Annyira szeretnek téged, hogy csak vera néni kísért ki az állomásra is. Az is csak nagyon szánalomból lehetett, nagyon lenézhetnek téged, ha még azt is elnézték, hogy az idős hölgy cipelje a csomagjaidat.
Így is havi 80 ezer forint felett van a költség; sőt: a szükséges tananyagok miatt így az elején a 100-ast közelíti.
Na csá.
3) közban az excel szorzóinak teljesítése (200 max egyéb, 67 német, felező szorzóval a többi nyelv)
Csak ebből az 1 mondatból is már jól látszik, hogy mennyire autista vagy. Excel.. Istenem, nem ismerek még egy ilyen idiótát, akit egy táblázat vezérelne.
Majd Vera néni vagy Jancsi bácsi kicsengeti. Nem kell ezen rágódnod. Fizetik, ahogy minden mást is.
Gondoltam, hogy nem tudod. Miért is tudnád? :) Nyilván a kosztért, kvártélyért cserébe be kell fognod a szádat és még a nevüket sem ejtheted ki. Jól van Fifike, ezért majd kapsz egy simogatást!
Azok inkább előlegek voltak, mert nem dolgoztál, csak hazudoztál érte, hogy megkaphasd!
Aha...ismerem a fajtádat nagyon jól. Olyan szopásaid lesznek még az életben, hogy már én is előre félek tőle, pedig semmi közöm hozzád.
Nekem veled kapcsolatban a legszembeötlőbb, az a szexuális nyomor, amiben élsz.
33 éves vagy és 0 éves szexuális tapsztalattal a hátad mögött. Öngyilkossági gondolataid nincsenek?? Ha még nincsenek, majd lesznek.
Nem hinném, hogy meleg vagy, bárcsak az lennél és kiélnéd magad az Alibiben, vagy a Magnum szaunában. De te még ezt sem vállalod be. (Farokverés 0 tapasztalatnak számít, szexnagyi nem éri el az 1-es tapasztalati pontot, mert szerintem pillanatnyi örömet sem okozott neked).
Jelenlegi helyzetedben még kb 7 év, azaz 40 évesen durván rá fogsz parázni az életedre. Na, lehet akkor fogod megölni magad...vagy...
Azért csinálod ezt, mert így megint egy csomó időt és pénzt eldurranthatsz egy pótcselekvésre. Pár évet ezzel is elhantázgatsz Rocskaiéknak. Aztán ha nem megy a dolog, akkor megint jön a "trollok miatt van az egész" lemez.
Te balfasz, amennyi pénzt már elköltöttél németezésre, nem itt ennéd a penészt még mindig, hanem már minimum Ausztriában...
Azt hiszed, hogy ha eltapsolsz egy csomó (kiét?) pénzt, megtanulsz egy nyelvet is? Oda érzék, kitartás, szorgalom kell! Neked egyik sincs...
Majd azok is rájönnek idővel, akik pénzelnek!
Állítólag volt olyan, hogy a felajzott szexnagyit sem tudta kielégíteni...
Azért az már teljesítmény egy harmincas bikától...
Persze akkor sem ő volt a hibás!
Az ismrőseim szerint mániákus lettem, mert a 3 pontomat mindenképp tartani akarom, így például nincs isten, aki a hétköznapi németgyakorlástól eltántoríthatna.
Szóval a kitartással és szorgalommal nincs gond.
Érzékem az tényleg nincs, de az utóbbi kettővel ez pótolható.
azaz havi 80-100 ezer a mérce?
Ja még véletlenül sem azt pénzt keresnéd meg amivel másoknak tartozol, vagy esetleg amiből eltartanád saját magadat. Micsoda fasszopó féreg vagy te.
Nem. A minél jobb német (és angol) a mérce.
Minden más csak ennek eszköze.
Pénz nem létezik, tudod.
Elmebeteg vagy.
Pont ez a tanulással a célom.
Hogy erre lehetőségem legyen.
Ezt mantráztad magadnak, amikor a berlini esőben kiokádtad az olcsó bor-sör-likőrke triplacombótól a minőségi raviolit?
Fuckthesystem, tudjuk!
De sodika, mi lesz akkor, ha a sok ember, akinek tartozol vagy a system ráhúz téged a méretes faszára???
Azt a pénzt most várják! Anyád is, amiről Gery beszél lassan már két hónapja...
Mindig kitalálsz valamit, hogy ne kelljen dolgoznod.
* ásít *
Annyira elfáradtál a sok tanulásban és melóban, hogy nem tudsz aludni, mi?
Ööö, nem!!! TAOT, kérlek!
Nem azt írtuk múltkor, hogy mániás, hanem mániás-depresszió! Mi mindig nagyon pontosan fogalmazunk!
Bipoláris zavar!
És igen, kitartóan ostoba vagy továbbra is!
Szorgalmasan gyártod a táblázatokat, a pótcselekvéseket, na de hol itt a gond?
nehéz éjszakánk lesz. óránként auticunamival.
hülyék vagytok
mindegy
csá
Elangolnázol most már tényleg németezni? Elfogytak az amúgy is vérszegény érveid?
Itt valami nem stimmel! Azt írod, hogy 100 egység munkára jusson 200 egység egyéb teendő, viszont a felsorolásodban:
- 67 egység német
- 33 egység angol
- 16 egység francia
- 8 egység spanyol
- 75 egység egyéb (főként trollozás)
Ez viszont összesen csak 199! Egy egység besorolatlan maradt, márpedig a Nagy Tavaszi Felpörgés nem indulhat ilyen bizonytalanságban! Pontos, mindenre kiterjedő terv nélkül nem SoDI a SoDI.
Ha májusig nem költözik vissza, akkor tényleg lúzer!
De mibe, hogy akkor is a tavalyelőtti vendéglátó lesz a hibás?
Az lesz a legszebb az egészben, hogy a német nyelvtanja a francia és a spanyol miatt még rosszabb lesz!
Az amúgy is a béka segge alatt lévő önbizalma a bányában lesz, összezavarodik, megszólalni sem mer majd...
Ne felejtsd el, hogy mit írtam most! ;)
Az emberi agy nem úgy működik, ahogy te azt elképzeled; főleg kialvatlanul, fáradtan, pláne, ha defektes...
Mint az emberi kapcsolataid, tudod!
Kibaszott precíz akar lenni, holott 200ig nem tud elszámolni...
Irtó ciki...
barkivel merek fogadni, hogy nem költözik vissza.
Andika állítólag hányik alkohol nélkül is, sodika szerint...
Lehet, hogy a sodika erre (is) gerjed?
így próbált imponálni szegény!
nemigen baaszok, de készülök kurvázni pestre.....csak a multkori fosás eléggé kikészített....mondjuk a piátol volt.....
gyagyåset?
vicces.....
Olyan bolondos a nézése nekije!
tuti narkós, vagy alkesz...jó nagy ribanc lehet...nyalnám, mint macska a tejfelt
Ha marad a tendencia (álmok kergetése, pótcselekvések, ,,öngyógyítás'', gyakori róka /nem a hercegé!/), akkor 8-10 éven belül egy sem lesz neki...
A sérve miatt meg jó lenne, ha minél előbb orvoshoz fordulna! Fogak nélkül lehet élni (pinát is nyalni!), kizáródott sérvvel viszont nem...
Jó úton haladsz az alkoholizmus felé, apád sorsára fogsz jutni, megérdemelten.
A Cauch az milyen nyelven jelent heverőt, Zsodi?
Ez olyan furcsa. Használja a szót, a legnagyobb természeteséggel, évek óta, de utána sem néz, hogy létezik-e az a szó egyátalán. :)
Ma délelőtti behányásaid időpontjai:
08:32:17
08:49:22
09:44:47
09:47:52
09:55:30
10:09:34
10:19:47
10:21:54
10:25:56
10:36:04
10:36:26
10:50:47
11:05:33
11:05:38
Abban a kevéssé valószínű esetben, ha a kommentek közti szünetekben megállás nélkül németeztél a tanároddal, sínen vagy. Máskülönben rögtön buktad az első pontot a háromból.
Akkor Couch, bazmeg.
Kit érdekes a helyesírása :D
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 19:41:36
Mi az, hogy nemsokára? Szinte minden magyar nyelvű kommentjében van egy szarvashiba.
Azt írom, hogy nemsokára jönnek majd a hibrid német-angol-spanyol-magyar mondatok...
Feb 13, 2015 19:41:36
sodika
Feb 13, 2015 19:42:27
Ülj le a Cauch-ra, hozok egy kis Ingwer-teáét.
Nem a heverőre, és zsályateát. :D
Cauch-ra és Ingwer-teát. :D
Mert épp végeztem a dokumentumok bedolgozásával (értsd: megszerkesztésével).
Feb 13, 2015 19:42:27
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 19:44:05
Ülj le a Cauch-ra, hozok egy kis Ingwer-teáét.
Jól van, sodika! Ügyes vagy, a lényeggel foglalkozol megint! Küldök egy virtuális buksisimogatást, jó?
Feb 13, 2015 19:44:05
sodika
Feb 13, 2015 19:44:08
Á, azt még németből és angolból se csinálom. :D
És arra nagyon ügyelek, hogy amire természetesen hangzik a magyar megfelelő, azt használjam (pl. a szervert esetleg hajlandó vagyok nem kiszolgálónak mondani, de pl. a ckeckbox juszt is jelölőnégyzet).
Feb 13, 2015 19:44:08
medvezsidaj
Feb 13, 2015 19:44:18
Miert nem allitod be facebookon a magyar nemet angol melle a francia spanyol olasz nyelvet is? Igy nagyon prolis vagy!
Feb 13, 2015 19:44:18
medvezsidaj
Feb 13, 2015 19:45:31
A bevonzast mindig facebookon kell elkezdeni, ha ezt nem tudtad, akkor nezd meg a Titok cimu filmet.
Feb 13, 2015 19:45:31
sodika
Feb 13, 2015 19:46:21
Miert nem allitod be facebookon a magyar nemet angol melle a francia spanyol olasz nyelvet is? Igy nagyon prolis vagy!
Majd talán fél év múlva.
Feb 13, 2015 19:46:21
medvezsidaj
Feb 13, 2015 19:47:26
hat te tudod, de most egy kategoria vagy titannal!
Feb 13, 2015 19:47:26
sodika
Feb 13, 2015 19:50:08
hat te tudod, de most egy kategoria vagy titannal!
Amíg nem érzem, hogy simán helyem lenne egy B2-es csoportban, eszem ágában se lenne megszólalni az adott nyelven. Németül is csak akkor kezdtem el beszélni.
Feb 13, 2015 19:50:08
Haim
(
x10)
Feb 13, 2015 19:52:45
x10)
Kapsz egy ezrest és egy pizzát, ha leforgatod a könyörgős videót németül!
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 19:52:59
Jól van, sodika! Okos vagy és ügyes, annyira, hogy mindjárt magam alá pisilek!!!
Holnap kezd el az olaszt is! Nagyban kell nyomni a game-t, ne legyél kispályás! Aztán jöhet a kínai, az orosz! Már jövő héten!!! Jó?
El is készíthetnéd a februári Excel-táblázatot 5-6 nyelven a hétvégén! Ez a házi!
Tovább nem elemezted, hogy mit kellett volna mondani és tenni, hogy Andi ne sértődjön be, hogy ápolja Dorothy, bocs a sodika tündéjvijágcsijjámájomojszágát-lelkivilágát?
Valamit rakjál már be, te kis pszichológus-viselkedéskutató prof., olyan jókat röhögtem múltkor is!
Holnap kezd el az olaszt is! Nagyban kell nyomni a game-t, ne legyél kispályás! Aztán jöhet a kínai, az orosz! Már jövő héten!!! Jó?
El is készíthetnéd a februári Excel-táblázatot 5-6 nyelven a hétvégén! Ez a házi!
Tovább nem elemezted, hogy mit kellett volna mondani és tenni, hogy Andi ne sértődjön be, hogy ápolja Dorothy, bocs a sodika tündéjvijágcsijjámájomojszágát-lelkivilágát?
Valamit rakjál már be, te kis pszichológus-viselkedéskutató prof., olyan jókat röhögtem múltkor is!
Feb 13, 2015 19:52:59
Örebro
Feb 13, 2015 19:56:11
Ahhoz képest, hogy mindenki autistának mond engem, hozzászoktam, hogy irányítani tudom az embereket (ami pont az autizmus ellentéte), és Andi volt az egyetlen kivétel, ez pedig baszta a büszkeségemet, ennyi igaz, de ettől még tény marad a logikátlanul követhetetlenül hullámzó viselkedése.
Feb 13, 2015 19:56:11
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 19:58:55
A szülei...
Csak szegény nem tudja, hogy a világ nem két, jobb sorsra érdemes, hiszékeny emberből áll...
Kell még néhány méretes csicskalángos az élettől, hogy erre rájöjjön, úgy néz ki!
Feb 13, 2015 19:58:55
Örebro
Feb 13, 2015 20:04:20
A szülei...
Öket inkpbb åtbaszta.
Feb 13, 2015 20:04:20
Örebro
Feb 13, 2015 20:06:44
Mivel azt irtad van meghivåsod ide, azt kerdeznem, mikor jössz ide? Itt egy olyan långesz mint te aki profi programizo es majdnem töleletesen beszel negy nyelvet, kezdökent tuti minimum öt wzer eurot keresne.
Feb 13, 2015 20:06:44
Ismail Mowshowitch
Feb 13, 2015 20:09:52
Sodi! De most komolyan! Ezt a fórumot te valamiféle virtuális sírkőnek szánod? Most már se célok, se Berlin, Germany környéke, se család, se visszavonulás, a krisztusi kor is megvolt, erre naphosszat itt vered magad? Ezt tekintsük annak, hogy feladtad és már csak a halált várod?
Feb 13, 2015 20:09:52
sodika
Feb 13, 2015 20:16:10
Most vagyok igazán sínen.
Magasabban vagyok, több tapasztalattal a hátam mögött, mint egy éve reálisan remélni mertem volna.
Lehet, hogy alacsony a magam számára állított mércém, de a külső mércék mindig csak felbaszták az agyam, ezért jó így.
Mondjuk Andi is ezt érezte furcsának, hogy tök alacsonyra rakom a mércét, majd utána repdesek az örömtől, amikor átlépem, de így legalább biztos a haladás és a fejlődés.
Magasabban vagyok, több tapasztalattal a hátam mögött, mint egy éve reálisan remélni mertem volna.
Lehet, hogy alacsony a magam számára állított mércém, de a külső mércék mindig csak felbaszták az agyam, ezért jó így.
Mondjuk Andi is ezt érezte furcsának, hogy tök alacsonyra rakom a mércét, majd utána repdesek az örömtől, amikor átlépem, de így legalább biztos a haladás és a fejlődés.
Feb 13, 2015 20:16:10
-
Feb 13, 2015 20:19:56
Indul a felpörgés?
Feb 13, 2015 20:19:56
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:20:59
Több pénzt kerestél, mint amennyit elszórtál kint?
Tapasztalat, ja, az volt rendesen...
Szellőztetsz azóta? Véded a nózit, ha fejre ütnek? Most is likőrkézel?
Csökkentetted vagy növelted a tartozásaidat?
A te mércédről itt meg szó se essék! Nem akarok röhögőgörcsben meghalni...
Tapasztalat, ja, az volt rendesen...
Szellőztetsz azóta? Véded a nózit, ha fejre ütnek? Most is likőrkézel?
Csökkentetted vagy növelted a tartozásaidat?
A te mércédről itt meg szó se essék! Nem akarok röhögőgörcsben meghalni...
Feb 13, 2015 20:20:59
sodika
Feb 13, 2015 20:21:14
Most például ennyi a mércém:
1) Minden hétköznap délelőtt eljárni németet gyakorolni
2) Melóval megkeresni az ehhez szükséges pénzt
3) Teljesíteni eközben az Excel szorzóit (100 egységnyi idő fizetős munkaórára juthat 67 egység német, 33 egység angol, 16 egység francia, 8 egység spanyol, és a maradék bármi egyéb teendő, úgy mint ügyintézés és dokumentálás max. 75 egységni lehet - tehát 100 egység munkára mindennel együtt 200 egység egyéb juthat, amiről 125 egység nyelvtanulás).
3) Teljesíteni eközben az Excel szorzóit (100 egységnyi idő fizetős munkaórára juthat 67 egység német, 33 egység angol, 16 egység francia, 8 egység spanyol, és a maradék bármi egyéb teendő, úgy mint ügyintézés és dokumentálás max. 75 egységni lehet - tehát 100 egység munkára mindennel együtt 200 egység egyéb juthat, amiről 125 egység nyelvtanulás).
Feb 13, 2015 20:21:14
-
Feb 13, 2015 20:21:52
melyik mérce szerint? amit régen kiraktál a blogodra, hogyan fog növekedni a jövedelmed?
Feb 13, 2015 20:21:52
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:23:01
Magasabban állsz, biztos?
A penészes dívány azért magasabb, mint a hálózsák, nem?
A penészes dívány azért magasabb, mint a hálózsák, nem?
Feb 13, 2015 20:23:01
sodika
Feb 13, 2015 20:23:03
Jelen pillanatban ez a három pont, így, ebben a formában, ami érdekel. Semmi más. A magam számára állított mérce pedig az, hogy amíg újra ki nem költözöm Németországba, szigorúan tartsam ezt a három pontot.
Feb 13, 2015 20:23:03
sodika
Feb 13, 2015 20:24:03
1) minden délelőtt német gyakorlás
2) ennek a fedezete legyen meg melóból
3) 100 egységnyi idő melóra juthat 200 bármi egyéb, amiből 125 egység nyelvtanulás
ennyi
2) ennek a fedezete legyen meg melóból
3) 100 egységnyi idő melóra juthat 200 bármi egyéb, amiből 125 egység nyelvtanulás
ennyi
Feb 13, 2015 20:24:03
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:24:29
A szarás, a fogmosás, a fürdés, a maszturbálás hány egység?
Pusztán csak kíváncsiságból kérdezem!
Feb 13, 2015 20:24:29
-
Feb 13, 2015 20:24:31
A sérved kezelésére milyen szorzó van az excelben?
Feb 13, 2015 20:24:31
sodika
Feb 13, 2015 20:25:21
Jelen pillanatban ez a három pont a saját magam számára felállított mérce. Se több, se kevesebb. Ez legyen meg minden áron.
Feb 13, 2015 20:25:21
sodika
Feb 13, 2015 20:25:53
Fekete Bikapata:
A tisztálkodást nem számolom, az időn kívüli tevékenység :D
A tisztálkodást nem számolom, az időn kívüli tevékenység :D
Feb 13, 2015 20:25:53
autistaköd-generátor
Feb 13, 2015 20:26:01
Majd talán fél év múlva.
* teljes kapacitással üzemel *
Feb 13, 2015 20:26:01
sodika
Feb 13, 2015 20:27:34
Ennyi. 1-2-3, ez a három pont legyen meg.
Más most nem érdekel.
A hétköznap délelőtti németezésben is csak a jövő kedd lesz a szünet, a tárgyalásom miatt. Bírósági tárgyalás lehet kivétel. :)
Ennyi.
Most ez a mérce, és semmi több.
Más most nem érdekel.
A hétköznap délelőtti németezésben is csak a jövő kedd lesz a szünet, a tárgyalásom miatt. Bírósági tárgyalás lehet kivétel. :)
Ennyi.
Most ez a mérce, és semmi több.
Feb 13, 2015 20:27:34
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:27:43
Még egy párszor írd le! Juszt is, juszt is, juszt is!
Vezeted az átváltást is? (egység/idő)
Csak azért mondom, mert így még több időt baszhatsz el a semmire...
Vezeted az átváltást is? (egység/idő)
Csak azért mondom, mert így még több időt baszhatsz el a semmire...
Feb 13, 2015 20:27:43
sodika
Feb 13, 2015 20:28:41
1) délelőtt németezés
2) ennek fizetése melóból
3) közban az excel szorzóinak teljesítése (200 max egyéb, 67 német, felező szorzóval a többi nyelv)
ennyi
na csá
2) ennek fizetése melóból
ennyi
na csá
Feb 13, 2015 20:28:41
sodika
Feb 13, 2015 20:29:03
na csá
Feb 13, 2015 20:29:03
-
Feb 13, 2015 20:29:05
a nyelvtanulásra kell megkeresned a pénzt? ez a mérce? és a lakbérre, kajára? azt majd a gazdatest fizeti?
Feb 13, 2015 20:29:05
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:29:09
Teljesen lemondtál a pinanyalásról?
Vagy a magyar pina neked már nem is jó?
Buzi vagy, sodi?
Vagy a magyar pina neked már nem is jó?
Buzi vagy, sodi?
Feb 13, 2015 20:29:09
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:30:21
Szorzó, meg egység, beszarok, baszki...
Ezért tartasz ott, ahol vagy, te szerencsétlen!
Az élet nem egy kibaszott tippmix-szelvény!
Ezért tartasz ott, ahol vagy, te szerencsétlen!
Az élet nem egy kibaszott tippmix-szelvény!
Feb 13, 2015 20:30:21
Béta
Feb 13, 2015 20:31:43
Jelen pillanatban ez a három pont, így, ebben a formában, ami érdekel. Semmi más. A magam számára állított mérce pedig az, hogy amíg újra ki nem költözöm Németországba, szigorúan tartsam ezt a három pontot.
Már értem miért támogatnak újra Recskaiék! Azt mondtad nekik, hogy újra kiakarsz költözni! Basszus, így már érthető! Beígérted nekik, hogy újra lelépsz! Eltudom képzelni, hogy eleve mennyire örültek már ennek a berlini útnak is.
Annyira szeretnek téged, hogy csak vera néni kísért ki az állomásra is. Az is csak nagyon szánalomból lehetett, nagyon lenézhetnek téged, ha még azt is elnézték, hogy az idős hölgy cipelje a csomagjaidat.
Feb 13, 2015 20:31:43
sodika
Feb 13, 2015 20:31:48
a nyelvtanulásra kell megkeresned a pénzt? ez a mérce?
Így is havi 80 ezer forint felett van a költség; sőt: a szükséges tananyagok miatt így az elején a 100-ast közelíti.
Na csá.
Feb 13, 2015 20:31:48
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 20:32:16
Csak ebből az 1 mondatból is már jól látszik, hogy mennyire autista vagy. Excel.. Istenem, nem ismerek még egy ilyen idiótát, akit egy táblázat vezérelne.
Feb 13, 2015 20:32:16
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 20:33:43
Na csá.
Na csá.
Majd Vera néni vagy Jancsi bácsi kicsengeti. Nem kell ezen rágódnod. Fizetik, ahogy minden mást is.
Feb 13, 2015 20:33:43
sodika
Feb 13, 2015 20:35:27
Nem tudom, kikről beszélsz, mindenesetre a nyelvtanulásomat 100%-ig a saját megkeresett pénzemből állom, ahogy Berlinben is így volt.
nacsá
nacsá
Feb 13, 2015 20:35:27
sérvkizáródás
Feb 13, 2015 20:36:02
3... 2... 1...
Feb 13, 2015 20:36:02
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:37:25
Fogorvosra miért nem adnak pénzt neki? Úszás, gerinctorna, pszichológus?
Az utazást (Róma, Barcelona) miből fedezed?
Vagy most is hazudsz és nem csak a németre nyomod a melócsát?
Az utazást (Róma, Barcelona) miből fedezed?
Vagy most is hazudsz és nem csak a németre nyomod a melócsát?
Feb 13, 2015 20:37:25
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 20:37:32
Nem tudom, kikről beszélsz, mindenesetre a nyelvtanulásomat 100%-ig a saját megkeresett pénzemből állom, ahogy Berlinben is így volt.
nacsá
nacsá
Gondoltam, hogy nem tudod. Miért is tudnád? :) Nyilván a kosztért, kvártélyért cserébe be kell fognod a szádat és még a nevüket sem ejtheted ki. Jól van Fifike, ezért majd kapsz egy simogatást!
Feb 13, 2015 20:37:32
Béta
Feb 13, 2015 20:37:42
nacsá
nacsá
Azok inkább előlegek voltak, mert nem dolgoztál, csak hazudoztál érte, hogy megkaphasd!
Feb 13, 2015 20:37:42
sodika
Feb 13, 2015 20:37:46
És igen: nem azért csinálom ezt, mert ennyire belejöttem, hanem épp ellenkezőleg: azért csinálom, mert annyira egy nyomorult nyelvi antitalentumnak érzem magam, hogy nem érdekel, hogy az átlagembernek megy-e enélkül is: nekem nem megy. És kész.
Feb 13, 2015 20:37:46
sodika
Feb 13, 2015 20:38:24
nacsá
Feb 13, 2015 20:38:24
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:38:42
Lakbér, kaja miből volt?
Feb 13, 2015 20:38:42
Shaari Avadon
Feb 13, 2015 20:40:45
Aha...ismerem a fajtádat nagyon jól. Olyan szopásaid lesznek még az életben, hogy már én is előre félek tőle, pedig semmi közöm hozzád.
33 éves vagy és 0 éves szexuális tapsztalattal a hátad mögött. Öngyilkossági gondolataid nincsenek?? Ha még nincsenek, majd lesznek.
Nem hinném, hogy meleg vagy, bárcsak az lennél és kiélnéd magad az Alibiben, vagy a Magnum szaunában. De te még ezt sem vállalod be. (Farokverés 0 tapasztalatnak számít, szexnagyi nem éri el az 1-es tapasztalati pontot, mert szerintem pillanatnyi örömet sem okozott neked).
Jelenlegi helyzetedben még kb 7 év, azaz 40 évesen durván rá fogsz parázni az életedre. Na, lehet akkor fogod megölni magad...vagy...
Feb 13, 2015 20:40:45
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 20:41:47
És igen: nem azért csinálom ezt, mert ennyire belejöttem, hanem épp ellenkezőleg: azért csinálom, mert annyira egy nyomorult nyelvi antitalentumnak érzem magam, hogy nem érdekel, hogy az átlagembernek megy-e enélkül is: nekem nem megy. És kész.
Azért csinálod ezt, mert így megint egy csomó időt és pénzt eldurranthatsz egy pótcselekvésre. Pár évet ezzel is elhantázgatsz Rocskaiéknak. Aztán ha nem megy a dolog, akkor megint jön a "trollok miatt van az egész" lemez.
Feb 13, 2015 20:41:47
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:43:16
Na csá.
Na csá.
Te balfasz, amennyi pénzt már elköltöttél németezésre, nem itt ennéd a penészt még mindig, hanem már minimum Ausztriában...
Azt hiszed, hogy ha eltapsolsz egy csomó (kiét?) pénzt, megtanulsz egy nyelvet is? Oda érzék, kitartás, szorgalom kell! Neked egyik sincs...
Majd azok is rájönnek idővel, akik pénzelnek!
Feb 13, 2015 20:43:16
medvezsidaj
Feb 13, 2015 20:43:41
Excelben beallitottad mar a tizedmasodperc szerinti merest?
Feb 13, 2015 20:43:41
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:45:10
Állítólag volt olyan, hogy a felajzott szexnagyit sem tudta kielégíteni...
Azért az már teljesítmény egy harmincas bikától...
Persze akkor sem ő volt a hibás!
Feb 13, 2015 20:45:10
sodika
Feb 13, 2015 20:52:01
Oda érzék, kitartás, szorgalom kell!
Az ismrőseim szerint mániákus lettem, mert a 3 pontomat mindenképp tartani akarom, így például nincs isten, aki a hétköznapi németgyakorlástól eltántoríthatna.
Feb 13, 2015 20:52:01
-
Feb 13, 2015 20:53:53
Na csá.
Na csá.
Feb 13, 2015 20:53:53
-
Feb 13, 2015 20:54:35
Ja még véletlenül sem azt pénzt keresnéd meg amivel másoknak tartozol, vagy esetleg amiből eltartanád saját magadat. Micsoda fasszopó féreg vagy te.
Feb 13, 2015 20:54:35
sodika
Feb 13, 2015 20:55:35
Pénz nem létezik, tudod.
Feb 13, 2015 20:55:35
sodika
Feb 13, 2015 20:56:25
Ja még véletlenül sem azt pénzt keresnéd meg amivel másoknak tartozol, vagy esetleg amiből eltartanád saját magadat.
Elmebeteg vagy.
Feb 13, 2015 20:56:25
sodika
Feb 13, 2015 20:59:02
na melócsá
Három megrendelő is ideges már, miért lassú a haladásom.
A hétvégén be kell hoznom a lemaradásomat.
Ma pl. nem alszom, de megtehetem, mert nem kell frissnek lennem holnap.
csá
csá
Feb 13, 2015 20:59:02
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 20:59:17
Pénz nem létezik, tudod.
Pénz nem létezik, tudod.
Ezt mantráztad magadnak, amikor a berlini esőben kiokádtad az olcsó bor-sör-likőrke triplacombótól a minőségi raviolit?
Fuckthesystem, tudjuk!
De sodika, mi lesz akkor, ha a sok ember, akinek tartozol vagy a system ráhúz téged a méretes faszára???
Feb 13, 2015 20:59:17
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:01:36
Elmebeteg vagy.
Azt a pénzt most várják! Anyád is, amiről Gery beszél lassan már két hónapja...
Feb 13, 2015 21:01:36
-
Feb 13, 2015 21:01:39
Elmebeteg vagy.
Mindig kitalálsz valamit, hogy ne kelljen dolgoznod.
* ásít *
Feb 13, 2015 21:01:39
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:02:52
na melócsá
csá
csá
Annyira elfáradtál a sok tanulásban és melóban, hogy nem tudsz aludni, mi?
Feb 13, 2015 21:02:52
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:06:01
Ööö, nem!!! TAOT, kérlek!
Nem azt írtuk múltkor, hogy mániás, hanem mániás-depresszió! Mi mindig nagyon pontosan fogalmazunk!
Bipoláris zavar!
És igen, kitartóan ostoba vagy továbbra is!
Szorgalmasan gyártod a táblázatokat, a pótcselekvéseket, na de hol itt a gond?
Feb 13, 2015 21:06:01
-
Feb 13, 2015 21:06:10
na melócsá
csá
csá
nehéz éjszakánk lesz. óránként auticunamival.
Feb 13, 2015 21:06:10
Örebro
Feb 13, 2015 21:06:19
gyagyås,le mered irni ide most, hogy ha majusban legkesöbb nem költözöl vissza nemetorszagba, akkor egy luzer fsz vagy, le mered irni?:-)
Feb 13, 2015 21:06:19
sodika
Feb 13, 2015 21:07:09
hülyék vagytok
mindegy
csá
Feb 13, 2015 21:07:09
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:09:32
hülyék vagytok
mindegy
csá
mindegy
csá
Elangolnázol most már tényleg németezni? Elfogytak az amúgy is vérszegény érveid?
Feb 13, 2015 21:09:32
alpaka nagyi
Feb 13, 2015 21:13:01
Teljesíteni eközben az Excel szorzóit (100 egységnyi idő fizetős munkaórára juthat 67 egység német, 33 egység angol, 16 egység francia, 8 egység spanyol, és a maradék bármi egyéb teendő, úgy mint ügyintézés és dokumentálás max. 75 egységni lehet - tehát 100 egység munkára mindennel együtt 200 egység egyéb juthat, amiről 125 egység nyelvtanulás).
Itt valami nem stimmel! Azt írod, hogy 100 egység munkára jusson 200 egység egyéb teendő, viszont a felsorolásodban:
- 67 egység német
- 33 egység angol
- 16 egység francia
- 8 egység spanyol
Ez viszont összesen csak 199! Egy egység besorolatlan maradt, márpedig a Nagy Tavaszi Felpörgés nem indulhat ilyen bizonytalanságban! Pontos, mindenre kiterjedő terv nélkül nem SoDI a SoDI.
Feb 13, 2015 21:13:01
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:15:15
gyagyås,le mered irni ide most, hogy ha majusban legkesöbb nem költözöl vissza nemetorszagba, akkor egy luzer fsz vagy, le mered irni?:-)
Az lesz a legszebb az egészben, hogy a német nyelvtanja a francia és a spanyol miatt még rosszabb lesz!
Az amúgy is a béka segge alatt lévő önbizalma a bányában lesz, összezavarodik, megszólalni sem mer majd...
Az emberi agy nem úgy működik, ahogy te azt elképzeled; főleg kialvatlanul, fáradtan, pláne, ha defektes...
Feb 13, 2015 21:15:15
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:17:16
- 67 egység német
- 33 egység angol
- 16 egység francia
- 8 egység spanyol
- 67 egység német
- 33 egység angol
- 16 egység francia
- 8 egység spanyol
Kibaszott precíz akar lenni, holott 200ig nem tud elszámolni...
Irtó ciki...
Feb 13, 2015 21:17:16
Örebro
Feb 13, 2015 21:18:09
te gyagya, egyebkent azt nem gondoltad volna, hogy a krizsai mikor latott hulla reszegen, megundorodott töled, plane, hogy meg hanytal is. jobb erzesu ember az ilyen proli faszt keruli.
Feb 13, 2015 21:18:09
Örebro
Feb 13, 2015 21:19:15
barkivel merek fogadni, hogy nem költözik vissza.
Feb 13, 2015 21:19:15
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:21:56
Eddig dolgozott két órát, az 100 egység lesz???
Mert akkor a nyelvek tanulása (aka szopás) és egyéb, az 4 óra...
Az még mindig csak 2+4=6 óra, mi a faszt csinál a maradék időben???
De adjunk hozzá még 8 óra bejárós, fizikai melót (ami tuti hazugság)! Így is 14 óra, de alvásra pl. most sincs idő?
Warum?
Valami nagyon nem oké azokkal a táblázatokkal...
Mert akkor a nyelvek tanulása (aka szopás) és egyéb, az 4 óra...
Az még mindig csak 2+4=6 óra, mi a faszt csinál a maradék időben???
De adjunk hozzá még 8 óra bejárós, fizikai melót (ami tuti hazugság)! Így is 14 óra, de alvásra pl. most sincs idő?
Warum?
Valami nagyon nem oké azokkal a táblázatokkal...
Feb 13, 2015 21:21:56
broni
Feb 13, 2015 21:22:43
sodi, ha hozzámész berkihez, biztos jóltartana......
Feb 13, 2015 21:22:43
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:23:59
te gyagya, egyebkent azt nem gondoltad volna, hogy a krizsai mikor latott hulla reszegen, megundorodott töled, plane, hogy meg hanytal is. jobb erzesu ember az ilyen proli faszt keruli.
Andika állítólag hányik alkohol nélkül is, sodika szerint...
Lehet, hogy a sodika erre (is) gerjed?
így próbált imponálni szegény!
Feb 13, 2015 21:23:59
Örebro
Feb 13, 2015 21:24:17
broni,ma baszol-e, vagy hånysz mint a gyagyås?
Feb 13, 2015 21:24:17
Örebro
Feb 13, 2015 21:25:54
pfijjjj valami olcso tablettas bortol hanyni iszonyu lehet.
Feb 13, 2015 21:25:54
broni
Feb 13, 2015 21:26:30
broni,ma baszol-e, vagy hånysz mint a gyagyås?
nemigen baaszok, de készülök kurvázni pestre.....csak a multkori fosás eléggé kikészített....mondjuk a piátol volt.....
Feb 13, 2015 21:26:30
broni
Feb 13, 2015 21:27:44
én szeretetném, ha barbi szájba hányna, le is nyelném...meg reniét is.....
Feb 13, 2015 21:27:44
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:28:23
Táblázatok nélkül a sodika szétesik!
A sodika magát gyógyítja!
A sodika hányásig-ájulásig iszik!
Ezt most így konkrétan nyem éjtyem akkój...
A sodika magát gyógyítja!
A sodika hányásig-ájulásig iszik!
Ezt most így konkrétan nyem éjtyem akkój...
Feb 13, 2015 21:28:23
Örebro
Feb 13, 2015 21:30:40
én szeretetném, ha barbi szájba hányna, le is nyelném...meg reniét is.....
gyagyåset?
Feb 13, 2015 21:30:40
broni
Feb 13, 2015 21:32:18
gyagyåset?
vicces.....
Feb 13, 2015 21:32:18
Örebro
Feb 13, 2015 21:32:54
gyagyås, mondjuk kicsit elöre ugrunk ugy 15 evet, azaz ha meg akkor elnel ( remelem mar nem), akkor mi lenne a prioritas, a served vagy a 4-5 megmaradt fogad?
Feb 13, 2015 21:32:54
broni
Feb 13, 2015 21:34:06
chiveta.com/wp-content/uploads/gg_gatas.jpg
övét viszont igen...és gg tetkója is van a cicának,......
Feb 13, 2015 21:34:06
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:35:27
Hányszor okádtál Berlinben? Nincs meg táblázatban?
Az volt több vagy a sírógörcs?
A visszaáramló gyomorsav jó hatással van a fogakra, csak mondom...
Az volt több vagy a sírógörcs?
A visszaáramló gyomorsav jó hatással van a fogakra, csak mondom...
Feb 13, 2015 21:35:27
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:36:29
chiveta.com/wp-content/uploads/gg_gatas.jpg
Feb 13, 2015 21:36:29
broni
Feb 13, 2015 21:39:28
tuti narkós, vagy alkesz...jó nagy ribanc lehet...nyalnám, mint macska a tejfelt
Feb 13, 2015 21:39:28
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 21:43:20
gyagyås, mondjuk kicsit elöre ugrunk ugy 15 evet, azaz ha meg akkor elnel ( remelem mar nem), akkor mi lenne a prioritas, a served vagy a 4-5 megmaradt fogad?
Ha marad a tendencia (álmok kergetése, pótcselekvések, ,,öngyógyítás'', gyakori róka /nem a hercegé!/), akkor 8-10 éven belül egy sem lesz neki...
A sérve miatt meg jó lenne, ha minél előbb orvoshoz fordulna! Fogak nélkül lehet élni (pinát is nyalni!), kizáródott sérvvel viszont nem...
Feb 13, 2015 21:43:20
xray
Feb 13, 2015 21:44:30
amikor a legjobban szétcsaptam magam, és hazafele menet azért kell többször megállni, mert a gyomromban összekeveredett a sör meg a bor, és többször elhánytam magam.
Jó úton haladsz az alkoholizmus felé, apád sorsára fogsz jutni, megérdemelten.
Feb 13, 2015 21:44:30
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 13, 2015 21:45:23
x30)
Találkoztam olyan magyarral Berlinben, aki magyarul is Cauch-nak mondta a heverőt. Következetesen. Ülj le a Cauch-ra. Lecseréltük a Cauch-ot.
Ez olyan furcsa. Használja a szót, a legnagyobb természeteséggel, évek óta, de utána sem néz, miként hangzik ugyanaz a saját anyanyelvén. :)
Ez olyan furcsa. Használja a szót, a legnagyobb természeteséggel, évek óta, de utána sem néz, miként hangzik ugyanaz a saját anyanyelvén. :)
A Cauch az milyen nyelven jelent heverőt, Zsodi?
Ez olyan furcsa. Használja a szót, a legnagyobb természeteséggel, évek óta, de utána sem néz, hogy létezik-e az a szó egyátalán. :)
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 13, 2015 21:46:17
x30)
egyáLtalán
broni
Feb 13, 2015 21:46:29
sodi, igyál nyugtatókra, ugy az igazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!kapjál már a fejdhez, még jobban ki leszel ütve, hahó!!!!!
Feb 13, 2015 21:46:29
xray
Feb 13, 2015 21:47:22
[quote=Karalábé Hadnagy]A Cauch az milyen nyelven jelent heverőt, Zsodi?
/quote]
Zsodi héber.
/quote]
Zsodi héber.
Feb 13, 2015 21:47:22
broni
Feb 13, 2015 21:47:53
lehet, pár évvel korábban leszel emberi roncs, de megéri!!!!!!!!én már évek óta piálok nyugi tabikra....
Feb 13, 2015 21:47:53
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 13, 2015 21:56:06
x30)
Ma délelőtti behányásaid időpontjai:
08:32:17
08:49:22
09:44:47
09:47:52
09:55:30
10:09:34
10:19:47
10:21:54
10:25:56
10:36:04
10:36:26
10:50:47
11:05:33
11:05:38
Abban a kevéssé valószínű esetben, ha a kommentek közti szünetekben megállás nélkül németeztél a tanároddal, sínen vagy. Máskülönben rögtön buktad az első pontot a háromból.
sodika
Feb 13, 2015 21:58:02
A Cauch az milyen nyelven jelent heverőt
Akkor Couch, bazmeg.
Kit érdekes a helyesírása :D
Feb 13, 2015 21:58:02
sodika
Feb 13, 2015 21:58:28
na jó
csá
csá
Feb 13, 2015 21:58:28
-
Feb 13, 2015 21:59:15
Sodi mivel jársz németórára? BKV? Bérletre jegyre honnan van pénz?
Feb 13, 2015 21:59:15
71 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egyébként tanuld csak a nyelveket nyugodtan, nemsokára a magyar sem fog menni normálisan! :)
Igen, ebbe a hibába nem szabad beleesni.
Találkoztam olyan magyarral Berlinben, aki magyarul is Cauch-nak mondta a heverőt. Következetesen. Ülj le a Cauch-ra. Lecseréltük a Cauch-ot.
Vagy például a dokumentumok szerkesztését pedig következetesen bedolgozásnak a német "bearbeiten" után. Mondom, a bedolgozás kiszervezett munkát jelent, a szerkesztés meg megint más. :)
Vagy a gyömbérnek nem tudta magyarul a nevét, Ingwer-nek mondta magyar beszédben is. Ugyanígy a zsálya nevét sem tudta magyarul, Salbei-nak mondta. Igyak teát Ingwer-gyökérből és Salbei-ből.