A fényképek alapján azt a penészt nem csak kitalálta, Púp.
Amit érdemes volt.
Azt a faszt pedig, aki orrba vágott, nem én ingereltem fel, hanem Andi, én csak helyette kaptam.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
andinak mi köze van geri pénzéhez? nemértem. ráadásul most meg szótárt vettél, az miért volt fontosabb, mint az adott szavad? olyan furcsa ez a történet nekem.
nem áll össze.
Hülye. A dupláját kb...
Amennyit te írsz, annyit a takarítók keresnek.
Andi a hibás, mert téged vágtak orrba? hogy is van ez?
ki vágott orrba ?
mivel ingerelte fel? a múltkor még azt írtad, hogy mentetek és egyszer csak minden ok nélkül leütött.
írd már le az igazságot!
A kihiszeművégemhez van köze.
A kérdés erkölcsi vonatkozásaihoz.
hol? nem azt írtad, hogy Berlin a legszegényebb város?
Faszt. azt írtad, eszter küldi a pénzt. ha nála volt, miért nem küldte? Ha nem volt nála miért ígérted meg?
Ne hazudozz,zsidó!
Engem ok nélkül.
De az előzmény az volt, hogy Andi 2 perccel korábban beszólt neki.
az erkölcsi vonatkozásaihoz? miszerint elvállaltál egy munkát, könyörögtél, megalázkodtál azért, hogy előre (!!) kapd meg a pénzt. aztán nem végezted el a munkát (!!) és a pénzt sem küldted vissza (!!) mind a mai napig. és ezért andi a hibás? jól értem?
De. Német viszonylatban.
Lehet takarítani kellene megtanulnod, mert te még életedben nem kerestél ennyit egy hónapban!
ez eddig kimaradt a sztoriból. viszont nem értek valamit. állításod szerint kerékpároztatok. két perc alatt milyean lassan kell tekerni, hogy egy részeg gyalog utolérjen?
nem bírta a hátad?
Ez biztosítja, hogy ne essek szét teljesen.
Volt két piros lámpa.
biztos ez?
Erre válaszolj, te cigány!!
Dehogynem.
De én nem "elfogadható" szintet akarok.
Hanem magabiztos és nagyon jót.
még egy széket is hozzátok vágott, azt cipelte magával két piros lámpán keresztül?
Jövő héten. Juszt is.
Valaki tudna olcsón (mondjuk jelképes hú-hú-húszezer forintért) egy sneci-magyar szótárat?
jóhiszeműség
nyugimá
nacsá
??? a múltkor azt írtad, hogy utánatok szaladt, és a sarkon leütött téged. szó sem volt semmilyen lámpáról. egyre zavarosabb ez a történet. hol is zajlott le mindez? megnézem a térképen.
Kishiszeműségemhez? De nem biztos :D
Ez egy körforgalom, és az egyik sarkon még a téren, igen.
Fifi, te most kit akarsz hülyének nézni?
A megoldás, hogy nem vettük észre, hogy jön utánunk.
egy körforgalomban karikáztatok két percig, amiben van két piroslámpa, közben a részeg szaladt utánatok egy székkel a kezében, és utána vert meg.
így már értek mindent, kösz!
Sodika, ha fizetsz én segítek rekonstruálni a történteket és szívesen hozzádbaszok egy széket :)
Egy kerti székkel utánatok lopakodott...
Na ugye, hogy te sem érted:
És körbe-körbe tekertetek a körforgalomban?
Sosem értettem. Bár értettem volna :D
Nem volt szék a kezében.
Akkor honnan szedte a széket?
biztos a zsebében volt
Azt csak pont akkor találta az utcán, amikor utolért titeket. Micsoda szerencsés véletlen, pont ott volt egy kerti szék!
Legutóbb még egy söröző teraszán ült, és onnan kapta fel a széket.
Vitte magával az egész sörözőt is, vagy mi a tököm?
Púpos, ne hazudj már!
Szerintem Chrisnek kéne írni, ő talán szívesen mesél!
itt kizárólag kocsonya ütyféd úr segíthet!!!
kicsit zavaros ez a történet. hol lehetett vajon ez a körforgalom?
ezzel azt hiszem mindent elmondtál magadról
33éves csóka, akit a táblázatok tartanak egybe - fetrengek a röhögéstől, komolyan
programozni mikor tanulsz meg?
mint említettem vala, némettanulás helyett inkább a programozásnak kéne nekifeküdnöd, ha valóban pénzt is akarsz keresni ezzel
amúgy what?andi minek vergődik a gyerekpesztrálással, ha takarításból ennyire jól meg lehet élni?
kemény cucc lehet, én füvet szívok, hogy ne essek szét teljesen, autiboynak elég az excel
én nem vagyok még szétesőben, úgyhogy kihasználom az időt, és megtanulom az excelt, hogy ha rám tör a szenilitás, akkor legyen valami, ami összetart
A korforgalom sarka, meg a kor negyszogesitese. Nobel-dij.
Egy stand-uposnál azért nem árt, ha legalább egy nyelven tud folyékonyan és érthetően beszélni.
És mennyire életszagú, hogy törött orral inkább az utcán tölti az éjszakát, mint egy barátjánál, akivel jóban van, ráadásul elvileg ez a barát provokálta ki a balhét, tehát még bűntudat is gyötri?
Szerintem semennyire.
Valószínűleg Chris (lehet, hogy a Christiane rövidítése?) csavart le egyet a recskásnak, és már az is kurva nagy szívesség volt, hogy a cuccait otthagyhatja. Nekem valahogy ez életszagúbb.
neki a hetyetye lenne a védjegye, az adná az autentikusság auráját
öld meg fátert, aztán magadat, Hahó!
és gaudi miatt. a fenti komment tökéletesen bizonyítja, hogy szegény mária addig azt sem tudta, hogy pásztor létezik, azért köpte le, mert gaudi uszította. sodi meg rögzítette az egészet, így lebukott mindkét bűnöző. szép munka volt, sodi!
azt akarom, hogy szenvedjen!!!!!!!!!!!!!!
Ez nem igaz. Nem írtam rá jelzőket.
dehát már leírta, békésen tekertek, amikor andi beszólt egy részegnek, mentek tovább két percig köröztek egy körforgalomban, ahol kétszer is megálltak a pirosnál. aztán a a körforgalom sarkán utolérte őket egy csöves, aki egy székkel a kezében rohant utánuk és megruházta szegény Sodit.
szerinem valószínűbb, hogy andika csinált egy cigit, endre meg annyira bekészült, hogy nekiment az ajtófélfának, és attól lett az egész.
Nem gyötörte.
sőt, dicsérted!
honnan tudod? nem ő erősködött, hogy menjetek el a kórházba?
Mocskos hazug geci vagy, megérdemelnél még egy kibaszott nagy orrba verést.
Ásít. Symfony 2-t most nyomom.
De. Viszont csak azért, hogy legyen papírom ahhoz, hogy a támadóm börtönbe kerüljön a súlyos sérülésem miatt.
* ásít * Mennyit kerestél az idén, faszkivberő?
fuck the system? vagy hogy?
az ávóhoz szaladtál? milyen súlyos sérülés egyébként?
Nem. Annak örültem, hogy valószínűleg olyan következményekkel járt az elhajtásom, ami anélkül is anélkül megviselte őt, hogy én tudatosan bármit is léptem volna ellene.
nem kéne neked egy programozó, aki mint a némettanár megmondja mit tanulj?
most fuck the system van vagy papírfetisizmus meg tisztelt rendőrsêg?
Ha erőszakos valaki, akkor azért védjem meg a rendszer. :)
Nem. 5 évig jártam egyetemre, elboldogulok. :)
A kibaszott gyávaságodtól is elfogja a hányinger
szóval akkor még sem fuck the system. értjük. meg segélykét is adjon ugye, ha nincs pénzed? de azért fuck the system.
nevetséges.
nyelveket hány évig tanultál középiskolàban meg etyetemeken?
"minek, ha egyszer van pasija"
Ezzel a ténnyel mikor is szembesültél? Ja, igen: a pályaudvaron mikor már kiutaztál hozzá. Képzelem mennyire romokban lehetett a lelked, te kis porcelánbaba :)
Tényleg? Akkor miért a csövesirodában laksz?
ja hát tanár szakra is jártál, mégsem tudod hogyan kell nyelvet tanulni.
Azért azt sejted, hogy egy Gerynél kevésbé türelmesebb ember egy ilyen szövegért már régen helyrerakta volna a fogsorodat. Azért pedig duplán, hogy itt szemtelenkedsz, hogy Gery előbb van az utazásnál. Kit érdekelnek a szerencsétlenkedéseid? Fizesd ki a pénzt, amivel tartozol. Még pontos utasítást is kaptál, hogy hová kell utalnod. Édesanyádnak, ha esetleg az Andi által okozott feszültségek *paródiarovat* törölték volna a memóriádat.
Ettől nem tartok, sőt szerintem pezsgőt bontott, hogy végre megszabadult tőled.
Már megint az autista köd lepi el az agyadat.
igen, biztos megviselte, hogy elhajtotta Sodit. szerintem ez a reális.
hiányoznak neki a színezett levelek, meg a nyöszörgés
*továbbra is rejtély, hogy egy ilyen menő programozó miért az asztal alatt lakik*
KATIZEL ZWEI
Feb 13, 2015 15:00:49
Aztán kitalált az előző albérlet minden szart, hogy így penész, meg úgy magasabb restaurálási költség, utána meg Andi bolondult meg, és ez mind felborította a tervet.
A fényképek alapján azt a penészt nem csak kitalálta, Púp.
Feb 13, 2015 15:00:49
üregi zsidó
Feb 13, 2015 15:01:31
Sodi, siess Barcelonába! Most. Ott a helyed, amíg nem száll fel a narancs köd.
Feb 13, 2015 15:01:31
sodika
Feb 13, 2015 15:02:11
3. SODIKA ÉS AZ UTAZÁS
Mit néztél meg Berlinben fél év alatt?
Mit néztél meg Berlinben fél év alatt?
Amit érdemes volt.
Azt a faszt pedig, aki orrba vágott, nem én ingereltem fel, hanem Andi, én csak helyette kaptam.
Feb 13, 2015 15:02:11
tigris
Feb 13, 2015 15:04:40
Aztán kitalált az előző albérlet minden szart, hogy így penész, meg úgy magasabb restaurálási költség, utána meg Andi bolondult meg, és ez mind felborította a tervet.
andinak mi köze van geri pénzéhez? nemértem. ráadásul most meg szótárt vettél, az miért volt fontosabb, mint az adott szavad? olyan furcsa ez a történet nekem.
nem áll össze.
Feb 13, 2015 15:04:40
sodika
Feb 13, 2015 15:05:04
sneckó, te komolyan azt hiszed, hogy ha megtanulsz németül, akkor havi 300-400ezreket fogsz keresni?
Hülye. A dupláját kb...
Feb 13, 2015 15:05:04
tigris
Feb 13, 2015 15:05:40
Amit érdemes volt.
Andi a hibás, mert téged vágtak orrba? hogy is van ez?
ki vágott orrba ?
mivel ingerelte fel? a múltkor még azt írtad, hogy mentetek és egyszer csak minden ok nélkül leütött.
írd már le az igazságot!
Feb 13, 2015 15:05:40
grállovag
Feb 13, 2015 15:05:53
* khmmm, khmm. *
Feb 13, 2015 15:05:53
sodika
Feb 13, 2015 15:06:17
andinak mi köze van geri pénzéhez? nemértem.
Feb 13, 2015 15:06:17
tigris
Feb 13, 2015 15:06:41
Hülye. A dupláját kb...
Feb 13, 2015 15:06:41
18:19
Feb 13, 2015 15:07:00
Faszt. azt írtad, eszter küldi a pénzt. ha nála volt, miért nem küldte? Ha nem volt nála miért ígérted meg?
Ne hazudozz,zsidó!
Feb 13, 2015 15:07:00
sodika
Feb 13, 2015 15:07:07
a múltkor még azt írtad, hogy mentetek és egyszer csak minden ok nélkül leütött.
Engem ok nélkül.
Feb 13, 2015 15:07:07
tigris
Feb 13, 2015 15:07:45
az erkölcsi vonatkozásaihoz? miszerint elvállaltál egy munkát, könyörögtél, megalázkodtál azért, hogy előre (!!) kapd meg a pénzt. aztán nem végezted el a munkát (!!) és a pénzt sem küldted vissza (!!) mind a mai napig. és ezért andi a hibás? jól értem?
Feb 13, 2015 15:07:45
sodika
Feb 13, 2015 15:07:59
De. Német viszonylatban.
Feb 13, 2015 15:07:59
Feb 13, 2015 15:08:40
Hülye. A dupláját kb...
Lehet takarítani kellene megtanulnod, mert te még életedben nem kerestél ennyit egy hónapban!
Feb 13, 2015 15:08:40
tigris
Feb 13, 2015 15:08:54
Engem ok nélkül.
ez eddig kimaradt a sztoriból. viszont nem értek valamit. állításod szerint kerékpároztatok. két perc alatt milyean lassan kell tekerni, hogy egy részeg gyalog utolérjen?
nem bírta a hátad?
Feb 13, 2015 15:08:54
sodika
Feb 13, 2015 15:09:07
2. SODIKA ÉS A TÁBLÁZATOK
Feb 13, 2015 15:09:07
sodika
Feb 13, 2015 15:09:32
Volt két piros lámpa.
Feb 13, 2015 15:09:32
tigris
Feb 13, 2015 15:09:55
De. Német viszonylatban.
biztos ez?
Feb 13, 2015 15:09:55
Feb 13, 2015 15:10:04
Gyagyás, volt olyan tartozás amit megadtál? valaha?
Erre válaszolj, te cigány!!
Feb 13, 2015 15:10:04
bmx
Feb 13, 2015 15:10:46
Egy történet SoDI programozási szakértelméről: hup.hu/node/138729
Feb 13, 2015 15:10:46
sodika
Feb 13, 2015 15:10:54
1. SODIKA ÉS A NYELV
...
és még mindig nem tud (!) elfogadható szinten beszélni...
...
és még mindig nem tud (!) elfogadható szinten beszélni...
Dehogynem.
De én nem "elfogadható" szintet akarok.
Hanem magabiztos és nagyon jót.
Feb 13, 2015 15:10:54
Brian
Feb 13, 2015 15:12:18
Volt két piros lámpa.
még egy széket is hozzátok vágott, azt cipelte magával két piros lámpán keresztül?
Feb 13, 2015 15:12:18
Schwezoff Dávid
Feb 13, 2015 15:12:28
Gyagyás, volt olyan tartozás amit megadtál? valaha?
Jövő héten. Juszt is.
Feb 13, 2015 15:12:28
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 13, 2015 15:13:21
x9)
... kihiszeművégemhez...
Valaki tudna olcsón (mondjuk jelképes hú-hú-húszezer forintért) egy sneci-magyar szótárat?
Schwezoff Dávid
Feb 13, 2015 15:15:05
Excel
Autista meg en vagyok. * ásít *
Autista meg en vagyok. * ásít *
Feb 13, 2015 15:15:05
sodika
Feb 13, 2015 15:15:34
jóhiszeműség
nyugimá
nacsá
Feb 13, 2015 15:15:34
tigris
Feb 13, 2015 15:15:39
Volt két piros lámpa.
??? a múltkor azt írtad, hogy utánatok szaladt, és a sarkon leütött téged. szó sem volt semmilyen lámpáról. egyre zavarosabb ez a történet. hol is zajlott le mindez? megnézem a térképen.
Feb 13, 2015 15:15:39
TrollerGirl
Feb 13, 2015 15:16:04
Feb 13, 2015 15:16:04
KATIZEL ZWEI
Feb 13, 2015 15:17:55
1. Ti bringáztok a városban.
2. Andi beszól valakinek.
3. Nyugodtan bringáztok tovább.
4. A fickó egy kerti székkel rohan utának.
5. Ti továbbra is bringáztok tovább, minden pirosnál megállva, útvonalat nem változtatva.
6. A végét ismerjük.
2. Andi beszól valakinek.
3. Nyugodtan bringáztok tovább.
4. A fickó egy kerti székkel rohan utának.
5. Ti továbbra is bringáztok tovább, minden pirosnál megállva, útvonalat nem változtatva.
6. A végét ismerjük.
Feb 13, 2015 15:17:55
sodika
Feb 13, 2015 15:18:02
??? a múltkor azt írtad, hogy utánatok szaladt, és a sarkon leütött téged.
Feb 13, 2015 15:18:02
sodika
Feb 13, 2015 15:18:36
Feb 13, 2015 15:18:36
tigris
Feb 13, 2015 15:19:33
egy körforgalomban karikáztatok két percig, amiben van két piroslámpa, közben a részeg szaladt utánatok egy székkel a kezében, és utána vert meg.
így már értek mindent, kösz!
Feb 13, 2015 15:19:33
TrollerGirl
Feb 13, 2015 15:19:44
Sodika, ha fizetsz én segítek rekonstruálni a történteket és szívesen hozzádbaszok egy széket :)
Feb 13, 2015 15:19:44
Zulu
(
x15)
Feb 13, 2015 15:19:52
x15)
Egy kerti székkel utánatok lopakodott...
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 13, 2015 15:19:56
x9)
Na ugye, hogy te sem érted:
jóhiszeműség
nyugimá
nacsá
nyugimá
nacsá
Retard - figyelő
Feb 13, 2015 15:20:16
Broni!!!! Fráter!
Mária Szekeres
4 perce ·
KEDVES ISMERŐSEIM ! SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM EGY ÜGYVÉD SZEMÉLYÉBEN,AKI NEM IJEDŐS TÍPUS ÉS ÁLTALÁBAN ISMERIK IS ! VISZONT RIPORTOT IS SZERETNÉK LEADNI,AMI IGEN FONTOS LENNE ! Arról van szó,hogy tegnap a páromat elvitették Budapestről Szombathelyre Szociális otthonba 15-év együtt létünk után,ezzel végleg el akarnak minket szakítani egymástól ! Sajnos neki az édestestvére,akit mindenki leginkább Ambrus Zoliként ismer és unokatestvére,akit pedig Papp Feriként,segítség közreműködésével levágatta a két lábát,így egy életre tolókocsiba rakatták ! Az ok egyszerű ! Bizonyítható,hogy 2007-ben az újszülött gyermekünket eladta kórházi közreműködéssel ez a két hozzátartozója és Száva Vince ! Közbe ahol laktunk otthonunkból jogtalanul kisemmiztek minket Hunvald György 07.ker.akkori mszp polgármester segítségével,aki ellen lakáspanama ügy is volt 2007-ben folyamatban ! Én jelenleg az Aszódi utcai munkásszállón lakom,ahol elejében a párom is velem lakhatott 45-ezer ft ért cserébe ! Sajnos egy kis idő után engem börtönbe zártak (Jogtalanul) Pásztor István leköpésének ügyéből kifolyólag Amit sok ismerősömnek köszönhetek,hogy két hónaptól nem tarthatott tovább a bezárásom ! Amíg én börtönbe voltam a páromat kidobták a szállásról,mert 25-ezer ft-ból nem tudott egyedül kifizetni 45-ezer ft-ót ! A lehetőség meg lett volna arra,hogy maradhasson ezen a szálláson ingyen is,mert van rá lehetőség erre is ilyen esetben,hisz lakot és lakik is itt tolókocsis ember ingyen ezen a szálláson ! Amikor páromat kidobták az utcára,ismerőseim keresni kezdték és kb.1-hét után találtak rá ! Akkor az utcán csináltak is vele egy riportot ! Másnap sajnos az utcán a párom szív ínfartust kapott és így kórházba került ! Hogyha a szállásról nem dobták volna ki az utcára,akkor nem következett volna be nála ez az ínfartus,hisz nyugodtabb lett volna abból a szempontból,hogy van egy biztos helye neki ! Amikor kijöttem a börtönből egy nagyon kedves ismerősömmel kerestük a páromat mire megtudtuk,hogy a szív osztályon van és melyik kórházba,így egyből be is mentünk hozzá ! Amikor én vissza jöttem erre a szállásra a párom is visszajöhetett velem,de sajnos ő attól kezdve lerobbant egy kicsit ! Így egy kis idő után át került a 13.ker. Szabolcs utcai hajléktalan kórházba,mivel szerettem volna azt elérni,hogy megnyugodjon és lelkileg fel erősödjön,ahhoz viszont szüksége volt rá ! E közbe ott összebarátkozott a többi lakóval és többször is megkérték,hogy vigyen be nekik alkoholt ! Sajnos ezzel elkapták így november 19-én kirakták az utcára és a baráti körei eltolták olyan helyre ahol még én sem találtam meg ! Szerencsénkre két hét után egyik este behozták az utcáról kocsival ide ahol én is lakom,de sajnos a két combja le volt fagyva és tiszta seb volt neki ! Ki sem tudott szállni a kocsijából és így éjjel-nappal kocsiban volt és abban aludt kb.4-napig ! Az itteni igazgató úrnak köszönhetően visszakerült a Szabolcs utcai kórházba,ahol elkezdték a combjait kötözni és fel sem kelt egy kis ideig ! Mire sikeresen felépült és önálló lett,ami azt jelenti,hogy egyedül fürdik,egyedül wc-zik,egyedül öltözik,bárhová elmegy egyedül,ha kell,addigra tudtom nélkül elintézték neki a Szombathelyi Szociális otthont ! Megzsarolták azzal,hogy egyik szállóra sem fogják befogadni kezeskednek róla,így egy életre az utca marad neki,ha nem fogadja el a Szociális otthont ! Sajnos ő megijedt és azért nehogy utcára kerüljön és újra lebetegedjen a biztos helyért aláírta ezt a Szociális otthoni elhelyezést ! Tegnap mielőtt elvitték volna egy kedves ismerősöm csinált vele egy riportot,amiben párom elmondja,hogy nem szeretne otthonba kerülni,velem szeretne lakni továbbra is,de úgy látja,hogy nincs más lehetősége ! Az ismerőseim mindent megpróbáltak,de sajnos még is elvitették ebbe az otthonba ! Egy szálló sem volt hajlandó őt fogadni ! Ez a Szabolcs utcai hajléktalan kórház és ahol én is lakom az Aszódi utcai munkásszálló a Budapesti Módszertani Szociális Intézményhez tartozik,aminek a központja a 13.ker.Dózsa György út.152 alatt található ! Hozzátenném,hogy ismerőseimmel voltunk az intézmény kinevezett nagy főnökénél Pelle Józsefnél,de nem volt hajlandó segíteni,sőt engem durván ki is dobott az irodájából ! Azt is elmondanám,hogy valójában ez a BMSZKI hajléktalan szálló és szállásai a párom két hozzátartozójáé Ambrus Zolié és Papp Ferié,viszont nem az ő adatukkal szerepel,ezért is történt ami történt ! Azt is elmondanám,hogy ezeken a szállásokon és még a többi BMSZKI szállásain is nem kevés családtag dolgozik a páromnak,de nekem is mint szociállis munkások,irodisták és vezetők ! Sajnos segítségük által sikerült páromat kocsiba rakni egy életre,majd szív infartusa lett és most 15-év után belenyúltak az életünkbe és szét szedtek minket,amihez joguk nincs szerintem ! Mi szeretjük egymást és együtt szeretnénk élni,szét szedni minket nem áll jogában egy hajléktalan intézménynek,de még családtagoknak sem ! Attól,hogy ők a páromat egy életre tolókocsihoz kötötték,joga van neki is a boldog élethez ! Sajnos,ha ott marad az otthonba én félek,hogy nem sokáig fog élni,mert lerobban és beteg lesz úgy mint akik ott laknak már hosszabb ideje és,akkor elkezdenek gyógyszerekkel kísérletezni rajta is ! A két hozzátartozójának pont az a célja,hogy a párom elhalálozzon,mivel félnek,hogy segítség által bíróság elé kerül a gyermekkereskedelmi ügyük és nem szeretnék,ha a párom ott lenne ezen a tárgyaláson,esetleg találkozhatna a gyermekével ! Pont ezért próbáltak arra is hivatkozni mielőtt elvitték volna a párom,hogy van hová vinnem őt ? Nincsen ? Akkor viszont felejtsem el őt egy életre,mert nekem semmi közöm hozzá ! Én hiába mondtam az ottani igazgató nőnek,hogy igen is van közöm hozzá,ő azt mondta,hogy senki nem vagyok neki,majd ők eldöntik,hogy mi lesz vele ! Mondtam azt is,hogy adják vissza azt a lakást amit Hunvaldon keresztül lehúztak,akkor lesz hová vinni a páromat,azt mondták az nem érdekli őket ! Próbáltuk ismerőseimmel elérni,hogy szállóra kerülhessünk együtt esetleg a párom visszakerülhessen oda ahol én vagyok,de sehol nem fogadták őt ! Elintézte a két hozzátartozója,hogy az ő intézményeik egyike se fogadja be ! Ismerőseimmel megkértük Gaudi Nagy Tamást,aki nemzetközi ügyvéd és Europa Unió Szakjogásza,hogy segítsen abba ne vihessék el a páromat ! Viszont Gaudi úrt nem igen érdekelte ez az egész ügy ! Egy telefont megengedett az igazgató nőnek,de végül még neki adott igazat ! Az ismerőseimnek viszont azt mondta,hogy nem érdekli az én ügyem ! Pedig,ha Gaudi úr nem mondja azt nekünk,hogy áruló Pásztor István,akkor senki nem megy oda hozzá,hogy miért árult el minket és akkor én sem kerülök jogtalanul börtönbe ! Mi azt sem tudtuk volna,hogy ki az a Pásztor István és mit tett esetleg a magyar nép ellen ! Tehát akkor a párom nem lett volna olyan beteg és nyugodtan élhetnénk most együtt,mert nem vitték volna el tőlem ! NAGYON NAGY SZÜKSÉGEM VOLNA EGY OLYAN ÜGYVÉDRE,AKI SEGÍTSÉGÜNKRE LENNE ABBAN,HOGY A PÁROMMAL ÚJRA EGYÜTT ÉLHESSÜNK ITT PESTEN ÉS EGY RIPORTERRE IS,AKI LEKÖZÖLNÉ EZT AZ EGÉSZET AKÁR RÉSZLETESEBBEN IS ! MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉSÉT ÉS HOZZÁÁLLÁSÁT !
Mária Szekeres
4 perce ·
KEDVES ISMERŐSEIM ! SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM EGY ÜGYVÉD SZEMÉLYÉBEN,AKI NEM IJEDŐS TÍPUS ÉS ÁLTALÁBAN ISMERIK IS ! VISZONT RIPORTOT IS SZERETNÉK LEADNI,AMI IGEN FONTOS LENNE ! Arról van szó,hogy tegnap a páromat elvitették Budapestről Szombathelyre Szociális otthonba 15-év együtt létünk után,ezzel végleg el akarnak minket szakítani egymástól ! Sajnos neki az édestestvére,akit mindenki leginkább Ambrus Zoliként ismer és unokatestvére,akit pedig Papp Feriként,segítség közreműködésével levágatta a két lábát,így egy életre tolókocsiba rakatták ! Az ok egyszerű ! Bizonyítható,hogy 2007-ben az újszülött gyermekünket eladta kórházi közreműködéssel ez a két hozzátartozója és Száva Vince ! Közbe ahol laktunk otthonunkból jogtalanul kisemmiztek minket Hunvald György 07.ker.akkori mszp polgármester segítségével,aki ellen lakáspanama ügy is volt 2007-ben folyamatban ! Én jelenleg az Aszódi utcai munkásszállón lakom,ahol elejében a párom is velem lakhatott 45-ezer ft ért cserébe ! Sajnos egy kis idő után engem börtönbe zártak (Jogtalanul) Pásztor István leköpésének ügyéből kifolyólag Amit sok ismerősömnek köszönhetek,hogy két hónaptól nem tarthatott tovább a bezárásom ! Amíg én börtönbe voltam a páromat kidobták a szállásról,mert 25-ezer ft-ból nem tudott egyedül kifizetni 45-ezer ft-ót ! A lehetőség meg lett volna arra,hogy maradhasson ezen a szálláson ingyen is,mert van rá lehetőség erre is ilyen esetben,hisz lakot és lakik is itt tolókocsis ember ingyen ezen a szálláson ! Amikor páromat kidobták az utcára,ismerőseim keresni kezdték és kb.1-hét után találtak rá ! Akkor az utcán csináltak is vele egy riportot ! Másnap sajnos az utcán a párom szív ínfartust kapott és így kórházba került ! Hogyha a szállásról nem dobták volna ki az utcára,akkor nem következett volna be nála ez az ínfartus,hisz nyugodtabb lett volna abból a szempontból,hogy van egy biztos helye neki ! Amikor kijöttem a börtönből egy nagyon kedves ismerősömmel kerestük a páromat mire megtudtuk,hogy a szív osztályon van és melyik kórházba,így egyből be is mentünk hozzá ! Amikor én vissza jöttem erre a szállásra a párom is visszajöhetett velem,de sajnos ő attól kezdve lerobbant egy kicsit ! Így egy kis idő után át került a 13.ker. Szabolcs utcai hajléktalan kórházba,mivel szerettem volna azt elérni,hogy megnyugodjon és lelkileg fel erősödjön,ahhoz viszont szüksége volt rá ! E közbe ott összebarátkozott a többi lakóval és többször is megkérték,hogy vigyen be nekik alkoholt ! Sajnos ezzel elkapták így november 19-én kirakták az utcára és a baráti körei eltolták olyan helyre ahol még én sem találtam meg ! Szerencsénkre két hét után egyik este behozták az utcáról kocsival ide ahol én is lakom,de sajnos a két combja le volt fagyva és tiszta seb volt neki ! Ki sem tudott szállni a kocsijából és így éjjel-nappal kocsiban volt és abban aludt kb.4-napig ! Az itteni igazgató úrnak köszönhetően visszakerült a Szabolcs utcai kórházba,ahol elkezdték a combjait kötözni és fel sem kelt egy kis ideig ! Mire sikeresen felépült és önálló lett,ami azt jelenti,hogy egyedül fürdik,egyedül wc-zik,egyedül öltözik,bárhová elmegy egyedül,ha kell,addigra tudtom nélkül elintézték neki a Szombathelyi Szociális otthont ! Megzsarolták azzal,hogy egyik szállóra sem fogják befogadni kezeskednek róla,így egy életre az utca marad neki,ha nem fogadja el a Szociális otthont ! Sajnos ő megijedt és azért nehogy utcára kerüljön és újra lebetegedjen a biztos helyért aláírta ezt a Szociális otthoni elhelyezést ! Tegnap mielőtt elvitték volna egy kedves ismerősöm csinált vele egy riportot,amiben párom elmondja,hogy nem szeretne otthonba kerülni,velem szeretne lakni továbbra is,de úgy látja,hogy nincs más lehetősége ! Az ismerőseim mindent megpróbáltak,de sajnos még is elvitették ebbe az otthonba ! Egy szálló sem volt hajlandó őt fogadni ! Ez a Szabolcs utcai hajléktalan kórház és ahol én is lakom az Aszódi utcai munkásszálló a Budapesti Módszertani Szociális Intézményhez tartozik,aminek a központja a 13.ker.Dózsa György út.152 alatt található ! Hozzátenném,hogy ismerőseimmel voltunk az intézmény kinevezett nagy főnökénél Pelle Józsefnél,de nem volt hajlandó segíteni,sőt engem durván ki is dobott az irodájából ! Azt is elmondanám,hogy valójában ez a BMSZKI hajléktalan szálló és szállásai a párom két hozzátartozójáé Ambrus Zolié és Papp Ferié,viszont nem az ő adatukkal szerepel,ezért is történt ami történt ! Azt is elmondanám,hogy ezeken a szállásokon és még a többi BMSZKI szállásain is nem kevés családtag dolgozik a páromnak,de nekem is mint szociállis munkások,irodisták és vezetők ! Sajnos segítségük által sikerült páromat kocsiba rakni egy életre,majd szív infartusa lett és most 15-év után belenyúltak az életünkbe és szét szedtek minket,amihez joguk nincs szerintem ! Mi szeretjük egymást és együtt szeretnénk élni,szét szedni minket nem áll jogában egy hajléktalan intézménynek,de még családtagoknak sem ! Attól,hogy ők a páromat egy életre tolókocsihoz kötötték,joga van neki is a boldog élethez ! Sajnos,ha ott marad az otthonba én félek,hogy nem sokáig fog élni,mert lerobban és beteg lesz úgy mint akik ott laknak már hosszabb ideje és,akkor elkezdenek gyógyszerekkel kísérletezni rajta is ! A két hozzátartozójának pont az a célja,hogy a párom elhalálozzon,mivel félnek,hogy segítség által bíróság elé kerül a gyermekkereskedelmi ügyük és nem szeretnék,ha a párom ott lenne ezen a tárgyaláson,esetleg találkozhatna a gyermekével ! Pont ezért próbáltak arra is hivatkozni mielőtt elvitték volna a párom,hogy van hová vinnem őt ? Nincsen ? Akkor viszont felejtsem el őt egy életre,mert nekem semmi közöm hozzá ! Én hiába mondtam az ottani igazgató nőnek,hogy igen is van közöm hozzá,ő azt mondta,hogy senki nem vagyok neki,majd ők eldöntik,hogy mi lesz vele ! Mondtam azt is,hogy adják vissza azt a lakást amit Hunvaldon keresztül lehúztak,akkor lesz hová vinni a páromat,azt mondták az nem érdekli őket ! Próbáltuk ismerőseimmel elérni,hogy szállóra kerülhessünk együtt esetleg a párom visszakerülhessen oda ahol én vagyok,de sehol nem fogadták őt ! Elintézte a két hozzátartozója,hogy az ő intézményeik egyike se fogadja be ! Ismerőseimmel megkértük Gaudi Nagy Tamást,aki nemzetközi ügyvéd és Europa Unió Szakjogásza,hogy segítsen abba ne vihessék el a páromat ! Viszont Gaudi úrt nem igen érdekelte ez az egész ügy ! Egy telefont megengedett az igazgató nőnek,de végül még neki adott igazat ! Az ismerőseimnek viszont azt mondta,hogy nem érdekli az én ügyem ! Pedig,ha Gaudi úr nem mondja azt nekünk,hogy áruló Pásztor István,akkor senki nem megy oda hozzá,hogy miért árult el minket és akkor én sem kerülök jogtalanul börtönbe ! Mi azt sem tudtuk volna,hogy ki az a Pásztor István és mit tett esetleg a magyar nép ellen ! Tehát akkor a párom nem lett volna olyan beteg és nyugodtan élhetnénk most együtt,mert nem vitték volna el tőlem ! NAGYON NAGY SZÜKSÉGEM VOLNA EGY OLYAN ÜGYVÉDRE,AKI SEGÍTSÉGÜNKRE LENNE ABBAN,HOGY A PÁROMMAL ÚJRA EGYÜTT ÉLHESSÜNK ITT PESTEN ÉS EGY RIPORTERRE IS,AKI LEKÖZÖLNÉ EZT AZ EGÉSZET AKÁR RÉSZLETESEBBEN IS ! MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉSÉT ÉS HOZZÁÁLLÁSÁT !
Feb 13, 2015 15:20:16
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 13, 2015 15:20:54
x9)
És körbe-körbe tekertetek a körforgalomban?
Brian
Feb 13, 2015 15:21:04
örebro vagy valaki akinek kontaktja van andihoz, kérdezze már meg, hogy volt ez az orrbaverés pls
Feb 13, 2015 15:21:04
TrollerGirl
Feb 13, 2015 15:22:21
Na ugye, hogy te sem érted
Sosem értettem. Bár értettem volna :D
Feb 13, 2015 15:22:21
sodika
Feb 13, 2015 15:22:52
Nem volt szék a kezében.
Feb 13, 2015 15:22:52
Hiénaverő
Feb 13, 2015 15:23:07
Megint itt ugatsz gyagyás geci? Miért nem melózol?
De ugye megint ott tartunk hogy megmagyarázni azt meg tudsz mindent, eredmény meg egy nagy nulla. Kurva unalmas vagy Recskaboy. De kibaszottul. Ezeknél az ezerszer lefutott autista köröknél még Kisboros is szórakoztatóbb volt.
De a pofád megint oltári nagy. Mennyi lóvét skáláztál februárban? Időarányosan megvan már a minimálbér nettója (25.000 ft körül)? Megint az irodában laksz, a kegyelemkanapédon, onnan szmájlizol és kurvaanyázol, te mocsadék féreg. Ez mindenképp shiker. Erre akkora az a kirohadt fogú jávorszarvas pofád?
De ugye megint ott tartunk hogy megmagyarázni azt meg tudsz mindent, eredmény meg egy nagy nulla. Kurva unalmas vagy Recskaboy. De kibaszottul. Ezeknél az ezerszer lefutott autista köröknél még Kisboros is szórakoztatóbb volt.
De a pofád megint oltári nagy. Mennyi lóvét skáláztál februárban? Időarányosan megvan már a minimálbér nettója (25.000 ft körül)? Megint az irodában laksz, a kegyelemkanapédon, onnan szmájlizol és kurvaanyázol, te mocsadék féreg. Ez mindenképp shiker. Erre akkora az a kirohadt fogú jávorszarvas pofád?
Feb 13, 2015 15:23:07
Zulu
(
x15)
Feb 13, 2015 15:26:23
x15)
Nem volt szék a kezében.
Hiénaverő
Feb 13, 2015 15:28:11
Kérdeztem valamit hombárfejű faszkiverő! Arra olyan nagy a kurva pofád megint, hogy visszafogadtak a csövesirodába? Azt is kérdeztem mennyit skáláztál ebben a hónapban. Hol vannak a szmájlis válaszok? Erről ugass, ne a németes autizmusodat told ide. Hol vannak az eredmények, 33 éves véjpjofi pjogjamozó?
Feb 13, 2015 15:28:11
Brian
Feb 13, 2015 15:28:41
biztos a zsebében volt
Feb 13, 2015 15:28:41
KATIZEL ZWEI
Feb 13, 2015 15:30:04
Nem volt szék a kezében.
Azt csak pont akkor találta az utcán, amikor utolért titeket. Micsoda szerencsés véletlen, pont ott volt egy kerti szék!
Legutóbb még egy söröző teraszán ült, és onnan kapta fel a széket.
Vitte magával az egész sörözőt is, vagy mi a tököm?
Púpos, ne hazudj már!
Szerintem Chrisnek kéne írni, ő talán szívesen mesél!
Feb 13, 2015 15:30:04
-
Feb 13, 2015 15:30:12
Broni!!!! Fráter!
Mária Szekeres
4 perce ·
NAGYON NAGY SZÜKSÉGEM VOLNA EGY OLYAN ÜGYVÉDRE,AKI SEGÍTSÉGÜNKRE LENNE ABBAN,HOGY A PÁROMMAL ÚJRA EGYÜTT ÉLHESSÜNK ITT PESTEN ÉS EGY RIPORTERRE IS,AKI LEKÖZÖLNÉ EZT AZ EGÉSZET AKÁR RÉSZLETESEBBEN IS ! MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉSÉT ÉS HOZZÁÁLLÁSÁT !
Mária Szekeres
4 perce ·
NAGYON NAGY SZÜKSÉGEM VOLNA EGY OLYAN ÜGYVÉDRE,AKI SEGÍTSÉGÜNKRE LENNE ABBAN,HOGY A PÁROMMAL ÚJRA EGYÜTT ÉLHESSÜNK ITT PESTEN ÉS EGY RIPORTERRE IS,AKI LEKÖZÖLNÉ EZT AZ EGÉSZET AKÁR RÉSZLETESEBBEN IS ! MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉSÉT ÉS HOZZÁÁLLÁSÁT !
itt kizárólag kocsonya ütyféd úr segíthet!!!
Feb 13, 2015 15:30:12
tigris
Feb 13, 2015 15:30:20
biztos a zsebében volt
kicsit zavaros ez a történet. hol lehetett vajon ez a körforgalom?
Feb 13, 2015 15:30:20
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 15:31:15
x11)
33éves csóka, akit a táblázatok tartanak egybe - fetrengek a röhögéstől, komolyan
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 15:32:52
x11)
Hülye. A dupláját kb...
mint említettem vala, némettanulás helyett inkább a programozásnak kéne nekifeküdnöd, ha valóban pénzt is akarsz keresni ezzel
amúgy what?andi minek vergődik a gyerekpesztrálással, ha takarításból ennyire jól meg lehet élni?
Brian
Feb 13, 2015 15:33:22
kemény cucc lehet, én füvet szívok, hogy ne essek szét teljesen, autiboynak elég az excel
Feb 13, 2015 15:33:22
Hiénaverő
Feb 13, 2015 15:34:30
Hol vagy Recskaboy? Máris elsunnyogtál? Tudjuk hogy itt leskelődsz púpkognitóban, míg a patkányképű főnököd észre nem veszi és le nem basz egy jó nagy nyaklevest, úgyhogy válaszolj a kérdéseimre! Hallod? HALLOD????!4
Feb 13, 2015 15:34:30
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 15:36:45
x11)
én nem vagyok még szétesőben, úgyhogy kihasználom az időt, és megtanulom az excelt, hogy ha rám tör a szenilitás, akkor legyen valami, ami összetart
Schwezoff Dávid
Feb 13, 2015 15:38:49
A korforgalom sarka, meg a kor negyszogesitese. Nobel-dij.
Feb 13, 2015 15:38:49
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 15:39:55
x11)
én azt nem értem, sneckó miért nem megy el standup-osnak, előadná ezeket a berlini kalandjait, meg az exceles dolgait, a nyelviskolát, andit, életvezetési tanácsokat kérne a publikumtól a problémáira, qrvanagy sikere lenne, pénzt is kapna érte, emberek között lenne és még a figyelemkurvaságát is kiélhetné
broni
Feb 13, 2015 15:40:06
A két hozzátartozójának pont az a célja,hogy a párom elhalálozzon
nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ááááááááááááááááááááááááááááá
Feb 13, 2015 15:40:06
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 15:41:09
x11)
ez a sztori is mekkora már, hogy bicikliznek a körfogalomban a részeg meg rohan utánuk egy székkel, és utol is éri őket :)
Chaplin sem tudott ilyet kitalálni
Troll Travel
Feb 13, 2015 15:42:15
Korcs, üdv Londonból! Te hová utazol ebben a hónapban? xD
Feb 13, 2015 15:42:15
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 13, 2015 15:42:24
x9)
én azt nem értem, sneckó miért nem megy el standup-osnak, előadná ezeket a berlini kalandjait, meg az exceles dolgait, a nyelviskolát, andit, életvezetési tanácsokat kérne a publikumtól a problémáira, qrvanagy sikere lenne, pénzt is kapna érte, emberek között lenne és még a figyelemkurvaságát is kiélhetné
Egy stand-uposnál azért nem árt, ha legalább egy nyelven tud folyékonyan és érthetően beszélni.
KATIZEL ZWEI
Feb 13, 2015 15:43:28
ez a sztori is mekkora már, hogy bicikliznek a körfogalomban a részeg meg rohan utánuk egy székkel, és utol is éri őket :)
És mennyire életszagú, hogy törött orral inkább az utcán tölti az éjszakát, mint egy barátjánál, akivel jóban van, ráadásul elvileg ez a barát provokálta ki a balhét, tehát még bűntudat is gyötri?
Szerintem semennyire.
Valószínűleg Chris (lehet, hogy a Christiane rövidítése?) csavart le egyet a recskásnak, és már az is kurva nagy szívesség volt, hogy a cuccait otthagyhatja. Nekem valahogy ez életszagúbb.
Feb 13, 2015 15:43:28
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 15:44:44
x11)
neki a hetyetye lenne a védjegye, az adná az autentikusság auráját
-
Feb 13, 2015 15:50:10
A két hozzátartozójának pont az a célja,hogy a párom elhalálozzon
Feb 13, 2015 15:50:10
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 13, 2015 15:57:43
x16)
Ugye mindenki emlékszik arra, hogy Szekeres Máriát csak Sodi videofelvétele miatt zárták be?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
-
Feb 13, 2015 16:04:46
Ugye mindenki emlékszik arra, hogy Szekeres Máriát csak Sodi videofelvétele miatt zárták be?
és gaudi miatt. a fenti komment tökéletesen bizonyítja, hogy szegény mária addig azt sem tudta, hogy pásztor létezik, azért köpte le, mert gaudi uszította. sodi meg rögzítette az egészet, így lebukott mindkét bűnöző. szép munka volt, sodi!
Feb 13, 2015 16:04:46
broni
Feb 13, 2015 16:15:28
azt akarom, hogy szenvedjen!!!!!!!!!!!!!!
Feb 13, 2015 16:15:28
broni
Feb 13, 2015 16:19:15
Feb 13, 2015 16:19:15
KATIZEL ZWEI
Feb 13, 2015 16:32:09
Fifi, már elhortad Andit mindennek, felelőssé tetted a berlini kudarcodért is, legutóbb annak örültél, hogy az idegességtől hány.
Ezek után nem értem, miért titkolod még mindig az orrplasztikád részleteit. Gyerünk, avasd be a kommenthaverokat!
Ezek után nem értem, miért titkolod még mindig az orrplasztikád részleteit. Gyerünk, avasd be a kommenthaverokat!
Feb 13, 2015 16:32:09
sodika
Feb 13, 2015 16:34:21
Fifi, már elhortad Andit mindennek
Feb 13, 2015 16:34:21
tigris
Feb 13, 2015 16:35:16
Fifi, már elhortad Andit mindennek, felelőssé tetted a berlini kudarcodért is, legutóbb annak örültél, hogy az idegességtől hány.
dehát már leírta, békésen tekertek, amikor andi beszólt egy részegnek, mentek tovább két percig köröztek egy körforgalomban, ahol kétszer is megálltak a pirosnál. aztán a a körforgalom sarkán utolérte őket egy csöves, aki egy székkel a kezében rohant utánuk és megruházta szegény Sodit.
szerinem valószínűbb, hogy andika csinált egy cigit, endre meg annyira bekészült, hogy nekiment az ajtófélfának, és attól lett az egész.
Feb 13, 2015 16:35:16
sodika
Feb 13, 2015 16:35:43
ráadásul elvileg ez a barát provokálta ki a balhét, tehát még bűntudat is gyötri?
Nem gyötörte.
Feb 13, 2015 16:35:43
-
Feb 13, 2015 16:35:52
sőt, dicsérted!
Feb 13, 2015 16:35:52
tigris
Feb 13, 2015 16:36:23
Nem gyötörte.
honnan tudod? nem ő erősködött, hogy menjetek el a kórházba?
Feb 13, 2015 16:36:23
xray
Feb 13, 2015 16:36:45
Mocskos hazug geci vagy, megérdemelnél még egy kibaszott nagy orrba verést.
Feb 13, 2015 16:36:45
Hiénaverő
Feb 13, 2015 16:37:01
Nem válaszolnál a kérdéseimre? Hahó!
Feb 13, 2015 16:37:01
sodika
Feb 13, 2015 16:37:30
Feb 13, 2015 16:37:30
sodika
Feb 13, 2015 16:38:14
nem ő erősködött, hogy menjetek el a kórházba?
De. Viszont csak azért, hogy legyen papírom ahhoz, hogy a támadóm börtönbe kerüljön a súlyos sérülésem miatt.
Feb 13, 2015 16:38:14
Hiénaverő
Feb 13, 2015 16:39:27
* ásít * Mennyit kerestél az idén, faszkivberő?
Feb 13, 2015 16:39:27
tigris
Feb 13, 2015 16:39:32
az ávóhoz szaladtál? milyen súlyos sérülés egyébként?
Feb 13, 2015 16:39:32
sodika
Feb 13, 2015 16:39:34
legutóbb annak örültél, hogy az idegességtől hány
Nem. Annak örültem, hogy valószínűleg olyan következményekkel járt az elhajtásom, ami anélkül is anélkül megviselte őt, hogy én tudatosan bármit is léptem volna ellene.
Feb 13, 2015 16:39:34
-
Feb 13, 2015 16:39:54
Feb 13, 2015 16:39:54
Brian
Feb 13, 2015 16:40:06
most fuck the system van vagy papírfetisizmus meg tisztelt rendőrsêg?
Feb 13, 2015 16:40:06
sodika
Feb 13, 2015 16:40:07
Feb 13, 2015 16:40:07
tigris
Feb 13, 2015 16:40:51
az azért sokat elárul, hogy először sértegetni kezdtek valakit, aztán mikor az elégtételt vesz, akkor rohantok feljelenteni.
köpni kell.
köpni kell.
Feb 13, 2015 16:40:51
sodika
Feb 13, 2015 16:40:56
Feb 13, 2015 16:40:56
xray
Feb 13, 2015 16:41:32
A kibaszott gyávaságodtól is elfogja a hányinger
Feb 13, 2015 16:41:32
Motiváció gyilkos
Feb 13, 2015 16:41:42
Recskás, ha igaz, hogy magántanárhoz jársz, akkor az 100%, hogy motivációs pszichiáter, akit Vejáék fizetnek, és épp kezeli a német kényszeredett.....
Feb 13, 2015 16:41:42
tigris
Feb 13, 2015 16:41:52
szóval akkor még sem fuck the system. értjük. meg segélykét is adjon ugye, ha nincs pénzed? de azért fuck the system.
nevetséges.
Feb 13, 2015 16:41:52
Brian
Feb 13, 2015 16:42:38
nyelveket hány évig tanultál középiskolàban meg etyetemeken?
Feb 13, 2015 16:42:38
tigris
Feb 13, 2015 16:43:10
amikor a feketén gányoló, adócsaló, bírósági tárgyalására váró illegális bevándorló, meg a feketén dolgozó, adócsaló drogos picsa követelőznek, hogy védje meg őket a rendszer, amit egyébként ahol tudnak szidnak. hát ez valami gyönyörű
Feb 13, 2015 16:43:10
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 16:43:21
SODIKA ÉS ANDI:
Nem általálnosságban akartam imponálni (minek, ha egyszer van pasija), hanem magamhoz képest, mert ebben motivált, amikor nagyritkán visszajelzést kaptam tőle, akimnek az élete felé közelíteni akartam.
Nem általálnosságban akartam imponálni (minek, ha egyszer van pasija), hanem magamhoz képest, mert ebben motivált, amikor nagyritkán visszajelzést kaptam tőle, akimnek az élete felé közelíteni akartam.
"minek, ha egyszer van pasija"
Ezzel a ténnyel mikor is szembesültél? Ja, igen: a pályaudvaron mikor már kiutaztál hozzá. Képzelem mennyire romokban lehetett a lelked, te kis porcelánbaba :)
Feb 13, 2015 16:43:21
Hiénaverő
Feb 13, 2015 16:43:36
Tényleg? Akkor miért a csövesirodában laksz?
Feb 13, 2015 16:43:36
-
Feb 13, 2015 16:44:10
ja hát tanár szakra is jártál, mégsem tudod hogyan kell nyelvet tanulni.
Feb 13, 2015 16:44:10
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 16:46:29
Azért azt sejted, hogy egy Gerynél kevésbé türelmesebb ember egy ilyen szövegért már régen helyrerakta volna a fogsorodat. Azért pedig duplán, hogy itt szemtelenkedsz, hogy Gery előbb van az utazásnál. Kit érdekelnek a szerencsétlenkedéseid? Fizesd ki a pénzt, amivel tartozol. Még pontos utasítást is kaptál, hogy hová kell utalnod. Édesanyádnak, ha esetleg az Andi által okozott feszültségek *paródiarovat* törölték volna a memóriádat.
Feb 13, 2015 16:46:29
Hiénaverő
Feb 13, 2015 16:47:06
Feb 13, 2015 16:47:06
sodika
Feb 13, 2015 16:47:45
Iskolai körülmények között nem lehet nyelvet tanulni.
Ha egy a kötelező tárgyak között, nem megtanulni akarod,
hanem megúszni.
Ha egy a kötelező tárgyak között, nem megtanulni akarod,
hanem megúszni.
Feb 13, 2015 16:47:45
Hiénaverő
Feb 13, 2015 16:48:07
Endre mekkora féreg vagy hogy feljelentetted a Groteszket a NAV-nál! Nem elég hogy Solymáriék veled gányoltatnak, de még rendszerellenes is vagy, erre ez. Hát a kurva anyádat. Hálátlanság mond neked valamit?
Kiss Kender Farkas
Hülye. A dupláját kb...
Már megint az autista köd lepi el az agyadat.
tigris
Feb 13, 2015 16:48:24
igen, biztos megviselte, hogy elhajtotta Sodit. szerintem ez a reális.
hiányoznak neki a színezett levelek, meg a nyöszörgés
Feb 13, 2015 16:48:24
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 16:48:53
x11)
*továbbra is rejtély, hogy egy ilyen menő programozó miért az asztal alatt lakik*
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 16:50:43
x11)
sneckó, mi lesz, ha andi mégse hagyja abba a galériázást és nem kér bocsénatot?
164 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™