Ambrus Zoli? Papp Feri? Bazdmeg, ez az Irigy Hónaljmirigy:
hu.wikipedia.org/wiki/Irigy_H%C3%B3naljmirigy
Akkor így fog dönteni.
A lényeg, hogy ez az ő döntése lesz, én mosni fogom a kezeimet.
na melócsá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
akor a nyomi miért fráter, ha a tesója ambrus???????
* ásít * De szar vagy, én a kilencediket nyomtam éppen.
Ez a beírás nagyon sokat elárul arról, hogy miért ott tartasz az életben, ahol.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
az egész élete ilyen.
Bocs, de Sodi fizikumát ismerve teljesen reális, hogy egy gyalogos részeg utoléri biciklizés közben.
Én azon is meglepődtem, hogy egyáltalán tud biciklizni. Eddig szinte bármilyen sport került szóba, ahhoz Endrénknek sok köze nem volt :)
nyaralgatósat? nem az volt, hogy megállás nélkül dolgozol? aztán meg tanulsz? hogy mik vannak. szóval mégiscsak nyaralgattál. akkor miért írtad a bíró úrnak hogy életveszélyben vagy?
Ugyan Recskaboy, legalább magadnak ne hazudj. Őt az idegesítette, hogy ott leselkedsz és zaklatod őt. Szart ő a te életkörülményeidre. Egyébként pedig ha lenne egy szavazás itt a fórumon, akkor szinte 100% arra szavazna, hogy te csak nyaralgattál. Mondjuk abból is csak egy elég gyér nyaralás, mert nem csináltál semmi érdekeset. De más oszlopba sem lehet rakni a kinti rettegésedet. Nem tanultál, nem dolgoztál, csak megúsztál 6 hónapot az itthoni számonkérésekből.
Így deklarálta, de ez meg baromság. Berlinben voltam az ő hatására, aki jól tudja, hogy a szememben a várossal azonos. Hogyan lehettem volna képes Berlinben zaklatni őt, a Berlint?
Jó, persze, jogilag akár, ha folytattam volna, amit megtiltott, de úgy egyébként meg baromság a gondolat.
Ő zaklatásnak érezte, innentől amit csináltál az bizony zaklatás. Az, hogy te erről mit gondolsz, az senkit sem érdekel. Bizony.
Mégis hogyan lehet a nyelvtanulás nagyobb prioritás, minthogy kifizesd a kaját, meg a fedelet a fejed vagy az internetedet?
Ja, hogy Vera néni tart el mint egy 5 éves óvodást! Az más.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Az ember társas lény, Berlinben pedig csak őt meg a párját ismertem, így az, hogy kerestem velük: az emberi társasággal a kapcsolatot (teljes egyedüllét helyett) pont hogy az egészséges emberi lélek ismérve.
Büntetve meg azért lettem, mert normális emberként viselkedtem: kerestem és igényeltem, az emberi társaságot, és nem ücsörögtem a négy fal között.
Azért ha tenne neked egy ajánlatot, hogy eltart és bármit megtesz, akkor már rohannál hozzá :)
másodjára nem andi hívott.
Hát nem tudom, de nem emlékszem,hogy nyaralásaim alatt egy penészes szobában éheztem volna és sírógörcsös videókkal bombázom az ismerőseimet.
Büntetve meg azért lettem, mert normális emberként viselkedtem:
Leselkedtél utána a shaját megoldásban, folyamatosan levelekkel (+ egyéb módon) zaklattad és hívatlanul elmentél egy magántulajdonban lévő helyen tartott privát rendezvényre. Tényleg, így leírva valóban úgy viselkedtél, mint egy normális ember :)
Az összes (értsd: ÖSSZES) segítséget az első látogatásom után kérte és kapta tőlem: mellyel kapcsolatban azt is világossá tettem, hogy
1) példaképként tekintek rá
2) német referenciákban reménykedek.
Az újabb és újabb segítségeket ennek tudatában kérte és fogadta el, innentől pedig az, hogy álmában se gondolta volna, hogy egyszer csak megjelenek a szomszédjában, és ott matadok fél éven át, nem legitim érv, mert az, hogy neki gyér a fantáziája, és azt hitte, hogy soha nem fog adódni olyan szituáció, amikor helyben tényleg a segítségét kérem, mert mégis hogy a fenébe jutnék én ki oda valaha is: nem mentség semmire.
Előtte párszor megkért, hogy hanyagold a társaságát. Valamint arra a privát rendezvényre nem hívott meg senki. Ha nem szánna téged, akkor egyszerűen emelte volna a telefont és a rendőrséggel dobat onnan ki.
Na most ez úgy néz ki,hogy van egy ember, akit üldöz egy púpos, csápjaival rimánkodó bőgő masina masztikobold. Ugyan áruld már el,hogy ki a kurva anyja vágyik arra,hogy egy autista félkegyelmű hírhedt perverz kövesse?
Az egész másfél év, amíg ismertem, hullámvasutazás volt.
Egyszer rendben voltunk nagyon, még ő hivogatott, aztán mintha elvágták volna: megint nem vette fel, megint nem válaszolt. Konkrét ok nélkül.
Az efféle értelmetlen hullámvasutazás bárkit, mondom: BÁRKIT kikészített volna. Nem tudtam értelmezni, mert semmi összefüggés nem volt aközött, hogy mit csinálok, és ő éppen milyen hangulatban is.
És még egyszer: ezt ő maga is így fogalmazta meg, világosan beismerve, hogy tényleg így volt. "Nem tudom, SoDI, ahogy éppen érzem."
Tudod ez olyan, hogy a szívesség elfogadása még nem teszi elfogadottá azt, hogy te folyamatosan zaklasd őt. Szerintem egyébként ha tehetné, akkor visszaforgatná az időt és még azt is kitörölné, hogy valaha is ismert téged. Talán kicsit megsajnált azon a kilakoltatáson, próbált veled rendes lenni, te viszont egy zavarodott piócaként igyekeztél rátapadni.
Endre, az ilyet hívják hangulatembernek. Nem kikészülni kell tőle, hanem ha zavar, akkor nagyívben leszarni. De semmi esetre sem zaklatni és a nyakára költözni.
gondolatban már rég rohadt kurvázod andit. felesleges megjátszanod magad előttünk.
Nem erről van szó.
Azt hitte, hogy társadalmi problémákkal nagyon komolyan foglalkozó jófej aktivista vagyok, akárcsak ő akkoriban, és ehhez képest nagy csalódást okozott neki, amikor kiderült számára (immár kint Berlinben), hogy azt az egészet csak azért csináltam, mert nem tudtam magammal mit kezdeni, annyira üres volt az életem, nem pedig az emberi sorsok iránti érzékenységből.
Ezt így konkrétan meg is fogalmazta, ezért tudom.
Nem küldött el a kiállításról, ahol megjelentél de gondolom olyan nagyon nem is repkedett a boldogságtól a jelenléted miatt. Mintha még a rendőrséget is megemlítette volna :)
Te anyázni? :D Te csak itt a fórumon mered ezt csinálni, mert még nem látogatott meg senki ezért. Személyesen te egy kis pincsi vagy, aki könnyes szemekkel készít egy könyörgős videót a szerelmének. Méghogy anyázni.. :)
Magyarul csalódott benned és jelezte, hogy ezután nem igényli a társaságodat. Látod, ha te tényleg normális lennél, akkor egy ilyen társalgás után veszed a holmid és szépen hazajössz.
Így van méghozzá mások pénzéből játszottad ezt. A zaklatásodról nem is beszélve. Egy patkány vagy Sodi.
KURVA ÉLETBE, AZ KÉSZÍTETT KI, HOGY NEM LEHETETT OLYAN VISELKEDÉSI TERVET FEÁLLÍTANI, HOGY NA, KIKÜSZÖBÖLÖM A HIBÁIMAT, ÉS AKKOR VÉGRE JOBB LESZ, MERT ALIG VOLT ÖSSZEFÜGGÉS AKÖZÖTT, HOGY MIT CSINÁLOK, ÉS HOGY ERRE MIT REAGÁL.
Példa: pont azután a kiállítása után volt a legkedvesebb, és beszélgetett velem egy kocsmában reggelig, amikor a legjobban szétcsaptam magam, és hazafele menet azért kell többször megállni, mert a gyomromban összekeveredett a sör meg a bor, és többször elhánytam magam.
Tehát pont akkor, amikor objektíve a legkevésé sem értemeltem meg, a legkevésbé voltam egyben.
Nem volt SEMMI logika, amit követni tudtam volna.
Nem volt összefüggés a tetteim és a reakciói között.
EZ KÉSZÍTETT KI. Hogy nem tudtam alkalmazkodni hozzá,
mert nem volt mihez, nem volt zsinórmérték,
nem volt semmi fogódzó.
Nem kiállítás volt az.
Bementem oda, ahol dolozott, mert tudtam a leveleiből, hogy pénteken bent lesz raktárt pakolni. Ezen borult ki, hogy mit olvasgatom az ő privátnak szánt leveleit a rendszeren belül.
Mondjuk hétfőn még elviselte, és pénteken rágott csak be, amikor megismételtem (de akkor kaptam meg a 450 eurós papírt, hogy annyi lesz a kép-restaurálás, és ezen kikészültem, csak azért mentem oda pénteken is).
Téged az készített ki, hogy nem tudtál rajta anyagilag és érzelmileg élősködni ahogy ezt 33 év alatt megszoktad + egy kis szerelem. Most biztonságban érzed magad Veráéknál. Ezzel arányosan a pofád is nagy lett.
no meg a párizsis zsömlékért :)
Példa: pont azután a kiállítása után volt a legkedvesebb, és beszélgetett velem egy kocsmában reggelig, amikor a legjobban szétcsaptam magam, és hazafele menet azért kell többször megállni, mert a gyomromban összekeveredett a sör meg a bor, és többször elhánytam magam.
Pedig ez teljesen érthető tőle, megsajnált, mert látta, hogy milyen állapotban vagy és nem hagyott ott magadra, hogy reggelre megfagyva a saját hányásodba belefulladva találjanak rád. Ebben igenis van logika.
Gratulálok, bazdmeg, szépen öregbítetted Magyarország hírnevét ott Berlin, Germany környékén.
:) Felháborító! Hát még ő sértődik meg, hogy te a MAGÁNLEVELEIT olvasgatod?
Tehát kétszer is odapofátlankodtál hívatlanul a munkahelyére? Tényleg tolerálhatta volna, hogy olvasgatod a magánlevelezését és betoppansz váratlanul.
A legújabb shaját megoldás a kabarétréfák írása lesz? :) Kit tudsz te irányítani? Még saját magadat sem.
még évekig.
kit, a törpét??????
mesélj, sneckó, hogy szoktad irányítani az embereket?
Nézd a jó oldalát, hátha tesz vagy mond valami olyat, amivel benavigál magának egy pert Anditól.
a tőrppét mi irányítottuk, amikor felgyújtattuk vele sodi mobilstickjét. xD
Live Fast, Die Fast - G.G. Allin csodálatos élete és halála
A rockzene történetének legnagyobb előadóját GG Allinnek hívták. Kevés lemezt adott el, koncertjeit csak néhány bátor őrült látogatta, mégis egészen biztos, hogy kétszáz év múlva ő lesz az egyetlen huszadik század végi előadóművész, akire az emberiség emlékezni fog.
"Rögtön miután GG kilépett a színpadra, szart egy alaposat a közepére, az eredmény egyik felét a pucér mellére kente, a másikat pedig kidobálta a közönség közé. Valami zöldhajú köcsög erre elkezdett az első sorokban pogózni. GG fejbe rúgott egy szerencsétlen szemüveges arcot, majd megpróbált megerőszakolni egy csajt. Ekkor még az első szám refrénje sem kezdődött el. A csaj válaszul lerántotta GG egyetlen ruhadarabját, az alsógatyáját és teljes erővel a tökeibe boxolt. GG-nek meg sem kottyant, felállt és tovább üvöltött a mikrofonba. Roger az Agnostic Frontból egy oszlop mögött próbált menedéket találni. Ekkor már olyan szag volt, mint egy beszpídezett közvécében.
rocskaiék felé a biztatási kárt nyomja.
Csak legyen mellette 2 ember. Az egyik aki a süketnéma embereknek tolmácsolja a mondandóját, a másik pedig a fennmaradó részének próbálja érthetővé tenni a vartyogást :)
Őt mondjuk lehet. Nyilván naponta megy a "bántyanyak a tjollok Veja nyényi!" lemez. Ő pedig bekajálja és pátyolgatja őt. Gondolom az öreg Rocskai biztos kérdezte már a feleségétől, hogy egy kutyát nem lenne olcsóbb tartani? :) Igaz, hogy sétáltatni és etetni kell, de legalább szeretet ad, értelmes és nem hívogatják őket miatta telefonon idegenek xD
Hol az űrdiplomatát,hol pedig a szerkesztősége valamely tagját veszi rá arra,hogy kiverje neki.
Például Fórizs esetében is láttuk, hogy mennyire sikeresen irányítja az embereket: "leszarlak", erre egy hatalmas maflás. A manipuláció non plus ultrája, akárki akármit mond!
a kutya is néha megnyalja a tökeit, sodi is. De sodi szarabb kajával is beéri.
Már régóta tudjuk, hogy Veja néniéket is csak hülyére veszed, jól kitanultad, hogy mutasd magad elesett, szerencsétlennek... Berlin, Germany környékén meg csak azt akartad megtanulni, hogy ebből hogyan lehet megélni, mint Andi. Az se kevés embert vett eddig palira gátlástalanul.
most itt mire gondolsz? most nyaralgatni voltál vagy sem? körforgalomban vertek hülyére vagy sem? undorító módon széthánytad berlint vagy sem?
Akkor miért jársz ide? Segítek: azért, mert nincs senkid! Karácsonykor és szilveszterkor is itt nyavajogtál a "funkcionális analfabétáknak" :)
Ráadásul juszt se :)
Mint ahogy azt már írtam funkcionális ANALfabéták hazugságaival nem foglalkozok.
Fasz.
Na meló, csá.
Akkor miért szoktál magadhoz nyúlni?
majd a sodigenerátor leírja szebben, de keresztény megbocsátásra hivatkozna, és a nyelvtanulásának is hirtelen jobbat tenne a berlini környezet. és melózni onnan is tud, Hahó!
A KURVA ISTEN BASSZA MÁR MEG, HOGY TI MÉLYSÖTÉT FASZOK ÁLLANDÓAN PÁRTHUZAMBA ÁLLÍTJÁTOK A MAGATOK FAJTA IDIÓTÁK LENÉZÉSÉT, ÉS EGY REKREÁCIÓS TEVÉKENYSÉGET! A REKREMÁCIÓ CÉLJA HOGY POZITÍV ENERGIÁKKAL TÖLTSÖN FEL, BAZDMEG. A MAGATOK FAJTA UNCSI FASZFEJEK TÖRIK LE ÁLLANDÓAN A MOTIVÁCIÓMAT A KURVAÉLETBE MÁR.
Ennyi. Kész. Vége.
Innentől kezdve totális kiéheztetésre és hírzárlatra számíthattok tőlem. Ez volt az év utolsó kommentje tőlem. Innentől kezdve a SoDItól kultimátumot kaptok :)
Bizony.
Jah.
Ennyi.
na csá
5 másodperccel nyertél.
Te meg az élet császára, nem?
Sütiért, meg kávéért, meg jegyért filmező kispajtás...
Egyébként tanuld csak a nyelveket nyugodtan, nemsokára a magyar sem fog menni normálisan! :)
További jó fingvadászatot, sodika!
Mi az, hogy nemsokára? Szinte minden magyar nyelvű kommentjében van egy szarvashiba.
Csak az baj, hogy te mondtaid egyben és külön-külön is faszságok vagy hazugságok. Innentől kezdve nincs jelentősége a kiemelésnek.
Szerző:
Hiénaverő
Feb 13, 2015 16:51:11
Válasz
(8)
Bécigány és a Kaufmanndil nem akar szolidaritást vállalni a púpossal és jelenteni a feketemunkásokat dolgoztató Groteszket a NAV-nál? De úgy tudom Sherlock Porks se szereti a törvényszegőket.
Feb 13, 2015 16:51:11
Reb Tevje
Feb 13, 2015 16:52:37
A Chris az szinte biztos a Christine Denck nevű fotós
Feb 13, 2015 16:52:37
Hiénaverő
Feb 13, 2015 16:53:01
Hoppá, úgy hallottam Bécigány szintén a NAV figyelmébe ajánlotta a Groteszket.
Lehet hogy megéheztek ott a Gyernőttmek téren, rendelni kéne nekik egy pizzát.
Lehet hogy megéheztek ott a Gyer
Feb 13, 2015 16:53:01
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 16:53:14
Broni!!!! Fráter!
Mária Szekeres
4 perce ·
KEDVES ISMERŐSEIM ! SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM EGY ÜGYVÉD SZEMÉLYÉBEN,AKI NEM IJEDŐS TÍPUS ÉS ÁLTALÁBAN ISMERIK IS ! VISZONT RIPORTOT IS SZERETNÉK LEADNI,AMI IGEN FONTOS LENNE ! Arról van szó,hogy tegnap a páromat elvitették Budapestről Szombathelyre Szociális otthonba 15-év együtt létünk után,ezzel végleg el akarnak minket szakítani egymástól ! Sajnos neki az édestestvére,akit mindenki leginkább Ambrus Zoliként ismer és unokatestvére,akit pedig Papp Feriként
Mária Szekeres
4 perce ·
KEDVES ISMERŐSEIM ! SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM EGY ÜGYVÉD SZEMÉLYÉBEN,AKI NEM IJEDŐS TÍPUS ÉS ÁLTALÁBAN ISMERIK IS ! VISZONT RIPORTOT IS SZERETNÉK LEADNI,AMI IGEN FONTOS LENNE ! Arról van szó,hogy tegnap a páromat elvitették Budapestről Szombathelyre Szociális otthonba 15-év együtt létünk után,ezzel végleg el akarnak minket szakítani egymástól ! Sajnos neki az édestestvére,akit mindenki leginkább Ambrus Zoliként ismer és unokatestvére,akit pedig Papp Feriként
Feb 13, 2015 16:53:14
sodika
Feb 13, 2015 16:54:32
sneckó, mi lesz, ha andi mégse hagyja abba a galériázást és nem kér bocsénatot?
Akkor így fog dönteni.
A lényeg, hogy ez az ő döntése lesz, én mosni fogom a kezeimet.
na melócsá
Feb 13, 2015 16:54:32
broni
Feb 13, 2015 16:56:09
akor a nyomi miért fráter, ha a tesója ambrus???????
Feb 13, 2015 16:56:09
Ludwig van Beethoven
Feb 13, 2015 16:56:11
Ásít. Symfony 2-t most nyomom.
* ásít * De szar vagy, én a kilencediket nyomtam éppen.
Feb 13, 2015 16:56:11
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 13, 2015 16:56:53
x16)
Iskolai körülmények között nem lehet nyelvet tanulni.
Ha egy a kötelező tárgyak között, nem megtanulni akarod,
hanem megúszni.
Ha egy a kötelező tárgyak között, nem megtanulni akarod,
hanem megúszni.
tigris
Feb 13, 2015 16:58:12
az egész élete ilyen.
Feb 13, 2015 16:58:12
broni
Feb 13, 2015 16:58:20
ja, csak ugy le lehet valakinek vágatni a lábát...bolond ez a nő, gumiszoba, kulcs eldobva.
Feb 13, 2015 16:58:20
Kémlégy
Feb 13, 2015 17:00:03
ez eddig kimaradt a sztoriból. viszont nem értek valamit. állításod szerint kerékpároztatok. két perc alatt milyean lassan kell tekerni, hogy egy részeg gyalog utolérjen?
nem bírta a hátad?
nem bírta a hátad?
Bocs, de Sodi fizikumát ismerve teljesen reális, hogy egy gyalogos részeg utoléri biciklizés közben.
Feb 13, 2015 17:00:03
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:01:01
Én még azért azon nem tudok túllépni, hogy a Berlinben élő művésznő elirigyelte a hálózsákban és egy iroda lomtárában lakó gnóm életét. Hogy mik vannak :)
Feb 13, 2015 17:01:01
sodika
Feb 13, 2015 17:02:49
Szerintem igenis az idegesítette, hiába tagadta le, hogy ő pörög, én meg közben - a szemében - nyaralgatósat játszok a szomszédban.
Feb 13, 2015 17:02:49
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:03:09
Én azon is meglepődtem, hogy egyáltalán tud biciklizni. Eddig szinte bármilyen sport került szóba, ahhoz Endrénknek sok köze nem volt :)
Feb 13, 2015 17:03:09
tigris
Feb 13, 2015 17:04:16
Szerintem igenis az idegesítette, hiába tagadta le, hogy ő pörög, én meg közben - a szemében - nyaralgatósat játszok a szomszédban.
nyaralgatósat? nem az volt, hogy megállás nélkül dolgozol? aztán meg tanulsz? hogy mik vannak. szóval mégiscsak nyaralgattál. akkor miért írtad a bíró úrnak hogy életveszélyben vagy?
Feb 13, 2015 17:04:16
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:06:16
Ugyan Recskaboy, legalább magadnak ne hazudj. Őt az idegesítette, hogy ott leselkedsz és zaklatod őt. Szart ő a te életkörülményeidre. Egyébként pedig ha lenne egy szavazás itt a fórumon, akkor szinte 100% arra szavazna, hogy te csak nyaralgattál. Mondjuk abból is csak egy elég gyér nyaralás, mert nem csináltál semmi érdekeset. De más oszlopba sem lehet rakni a kinti rettegésedet. Nem tanultál, nem dolgoztál, csak megúsztál 6 hónapot az itthoni számonkérésekből.
Feb 13, 2015 17:06:16
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:08:33
Egyébként pedig hogy mersz most ide írogatni? Péntek van, ilyenkor vásárolnak a legtöbben, úgyhogy indulj és nézd meg, hogy minden kint van-e a polcokon. Raktár ragyog-e, pénztáraknál minden rendben, stb.
sodika
Őt az idegesítette, hogy ott leselkedsz és zaklatod őt.
Így deklarálta, de ez meg baromság. Berlinben voltam az ő hatására, aki jól tudja, hogy a szememben a várossal azonos. Hogyan lehettem volna képes Berlinben zaklatni őt, a Berlint?
Jó, persze, jogilag akár, ha folytattam volna, amit megtiltott, de úgy egyébként meg baromság a gondolat.
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:09:45
Ő zaklatásnak érezte, innentől amit csináltál az bizony zaklatás. Az, hogy te erről mit gondolsz, az senkit sem érdekel. Bizony.
Feb 13, 2015 17:09:45
snecigeci
(
x44)
Feb 13, 2015 17:10:06
x44)
A "stalking" folderben voltak a leveleid, ne feledd.
She was a dude.
broni
Feb 13, 2015 17:12:17
ez a z andi nem down kóros kicsit amugy???olyan szép gülü, ugye
Feb 13, 2015 17:12:17
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 13, 2015 17:13:01
x16)
SODIKA ÉS A PÉNZ (+ A FELESLEGES KIADÁSOK):
Nincsenek prioritások a nyelvtanuláson kívül.
Van a nyelvtanulás annak megkövetelt összes költségével,
és van a többi, amit egyszerre kezelek.
Gery egyébként még így is előbb van a sorrendben, mint Róma.
Nincsenek prioritások a nyelvtanuláson kívül.
Van a nyelvtanulás annak megkövetelt összes költségével,
és van a többi, amit egyszerre kezelek.
Gery egyébként még így is előbb van a sorrendben, mint Róma.
Mégis hogyan lehet a nyelvtanulás nagyobb prioritás, minthogy kifizesd a kaját, meg a fedelet a fejed vagy az internetedet?
Ja, hogy Vera néni tart el mint egy 5 éves óvodást! Az más.
sodika
Feb 13, 2015 17:13:03
Ő zaklatásnak érezte, innentől amit csináltál az bizony zaklatás.
Az ember társas lény, Berlinben pedig csak őt meg a párját ismertem, így az, hogy kerestem velük: az emberi társasággal a kapcsolatot (teljes egyedüllét helyett) pont hogy az egészséges emberi lélek ismérve.
Büntetve meg azért lettem, mert normális emberként viselkedtem: kerestem és igényeltem, az emberi társaságot, és nem ücsörögtem a négy fal között.
Feb 13, 2015 17:13:03
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:14:02
ez a z andi nem down kóros kicsit amugy???olyan szép gülü, ugye
Azért ha tenne neked egy ajánlatot, hogy eltart és bármit megtesz, akkor már rohannál hozzá :)
Feb 13, 2015 17:14:02
-
Feb 13, 2015 17:14:59
Feb 13, 2015 17:14:59
sodika
Feb 13, 2015 17:15:53
És azt kiáltotta ki, bazmeg, a végén zaklatásnak, hogy öt és fél hónap után meguntam a magányt, és tevékenyen kezeltem a problémát (konkrétan oda-odamentem, ahol tudtam, hogy ő: az ezer kilóméteren belül egyetlen ismert egyetlen emberi társaság éppen megtalálható).
Feb 13, 2015 17:15:53
15 perc fütyizés
Feb 13, 2015 17:17:09
Hát nem tudom, de nem emlékszem,hogy nyaralásaim alatt egy penészes szobában éheztem volna és sírógörcsös videókkal bombázom az ismerőseimet.
Feb 13, 2015 17:17:09
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:17:34
Büntetve meg azért lettem, mert normális emberként viselkedtem:
Leselkedtél utána a shaját megoldásban, folyamatosan levelekkel (+ egyéb módon) zaklattad és hívatlanul elmentél egy magántulajdonban lévő helyen tartott privát rendezvényre. Tényleg, így leírva valóban úgy viselkedtél, mint egy normális ember :)
Feb 13, 2015 17:17:34
sodika
Feb 13, 2015 17:19:05
Az összes (értsd: ÖSSZES) segítséget az első látogatásom után kérte és kapta tőlem: mellyel kapcsolatban azt is világossá tettem, hogy
Az újabb és újabb segítségeket ennek tudatában kérte és fogadta el, innentől pedig az, hogy álmában se gondolta volna, hogy egyszer csak megjelenek a szomszédjában, és ott matadok fél éven át, nem legitim érv, mert az, hogy neki gyér a fantáziája, és azt hitte, hogy soha nem fog adódni olyan szituáció, amikor helyben tényleg a segítségét kérem, mert mégis hogy a fenébe jutnék én ki oda valaha is: nem mentség semmire.
Feb 13, 2015 17:19:05
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:19:21
És azt kiáltotta ki, bazmeg, a végén zaklatásnak, hogy öt és fél hónap után meguntam a magányt, és tevékenyen kezeltem a problémát (konkrétan oda-odamentem, ahol tudtam, hogy ő: az ezer kilóméteren belül egyetlen ismert egyetlen emberi társaság éppen megtalálható).
Előtte párszor megkért, hogy hanyagold a társaságát. Valamint arra a privát rendezvényre nem hívott meg senki. Ha nem szánna téged, akkor egyszerűen emelte volna a telefont és a rendőrséggel dobat onnan ki.
Feb 13, 2015 17:19:21
15 perc fütyizés
Feb 13, 2015 17:20:13
Na most ez úgy néz ki,hogy van egy ember, akit üldöz egy púpos, csápjaival rimánkodó bőgő masina masztikobold. Ugyan áruld már el,hogy ki a kurva anyja vágyik arra,hogy egy autista félkegyelmű hírhedt perverz kövesse?
Feb 13, 2015 17:20:13
sodika
Feb 13, 2015 17:21:45
Tényleg, így leírva valóban úgy viselkedtél, mint egy normális ember :)
Egyszer rendben voltunk nagyon, még ő hivogatott, aztán mintha elvágták volna: megint nem vette fel, megint nem válaszolt. Konkrét ok nélkül.
Az efféle értelmetlen hullámvasutazás bárkit, mondom: BÁRKIT kikészített volna. Nem tudtam értelmezni, mert semmi összefüggés nem volt aközött, hogy mit csinálok, és ő éppen milyen hangulatban is.
És még egyszer: ezt ő maga is így fogalmazta meg, világosan beismerve, hogy tényleg így volt. "Nem tudom, SoDI, ahogy éppen érzem."
Feb 13, 2015 17:21:45
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:22:27
Tudod ez olyan, hogy a szívesség elfogadása még nem teszi elfogadottá azt, hogy te folyamatosan zaklasd őt. Szerintem egyébként ha tehetné, akkor visszaforgatná az időt és még azt is kitörölné, hogy valaha is ismert téged. Talán kicsit megsajnált azon a kilakoltatáson, próbált veled rendes lenni, te viszont egy zavarodott piócaként igyekeztél rátapadni.
Feb 13, 2015 17:22:27
sodika
Feb 13, 2015 17:23:27
Kiss Kender Farkas:
Nem, rendezvényről konkrétan soha nem küldött el.
Az olyan súlyos dolog lett volna, amiért már ott anyázni kezdtem volna. Kiborulva, és káromkodva, és sértő jelzőket egymásra halmozva. :)
amit még most sem teszek
Az olyan súlyos dolog lett volna, amiért már ott anyázni kezdtem volna. Kiborulva, és káromkodva, és sértő jelzőket egymásra halmozva. :)
amit még most sem teszek
Feb 13, 2015 17:23:27
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:24:11
Az efféle értelmetlen hullámvasutazás bárkit, mondom: BÁRKIT kikészített volna.
Az efféle értelmetlen hullámvasutazás bárkit, mondom: BÁRKIT kikészített volna.
Endre, az ilyet hívják hangulatembernek. Nem kikészülni kell tőle, hanem ha zavar, akkor nagyívben leszarni. De semmi esetre sem zaklatni és a nyakára költözni.
Feb 13, 2015 17:24:11
-
Feb 13, 2015 17:25:38
Kiss Kender Farkas:
amit még most sem teszek
amit még most sem teszek
gondolatban már rég rohadt kurvázod andit. felesleges megjátszanod magad előttünk.
Feb 13, 2015 17:25:38
sodika
Feb 13, 2015 17:26:51
Talán kicsit megsajnált azon a kilakoltatáson, próbált veled rendes lenni
Nem erről van szó.
Azt hitte, hogy társadalmi problémákkal nagyon komolyan foglalkozó jófej aktivista vagyok, akárcsak ő akkoriban, és ehhez képest nagy csalódást okozott neki, amikor kiderült számára (immár kint Berlinben), hogy azt az egészet csak azért csináltam, mert nem tudtam magammal mit kezdeni, annyira üres volt az életem, nem pedig az emberi sorsok iránti érzékenységből.
Feb 13, 2015 17:26:51
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:26:55
Kiss Kender Farkas:
amit még most sem teszek
amit még most sem teszek
Nem küldött el a kiállításról, ahol megjelentél de gondolom olyan nagyon nem is repkedett a boldogságtól a jelenléted miatt. Mintha még a rendőrséget is megemlítette volna :)
Te anyázni? :D Te csak itt a fórumon mered ezt csinálni, mert még nem látogatott meg senki ezért. Személyesen te egy kis pincsi vagy, aki könnyes szemekkel készít egy könyörgős videót a szerelmének. Méghogy anyázni.. :)
Feb 13, 2015 17:26:55
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:28:28
Nem erről van szó.
Magyarul csalódott benned és jelezte, hogy ezután nem igényli a társaságodat. Látod, ha te tényleg normális lennél, akkor egy ilyen társalgás után veszed a holmid és szépen hazajössz.
Feb 13, 2015 17:28:28
-
Feb 13, 2015 17:29:03
Így van méghozzá mások pénzéből játszottad ezt. A zaklatásodról nem is beszélve. Egy patkány vagy Sodi.
Feb 13, 2015 17:29:03
sodika
Feb 13, 2015 17:30:17
Endre, az ilyet hívják hangulatembernek. Nem kikészülni kell tőle, hanem ha zavar, akkor nagyívben leszarni.
KURVA ÉLETBE, AZ KÉSZÍTETT KI, HOGY NEM LEHETETT OLYAN VISELKEDÉSI TERVET FEÁLLÍTANI, HOGY NA, KIKÜSZÖBÖLÖM A HIBÁIMAT, ÉS AKKOR VÉGRE JOBB LESZ, MERT ALIG VOLT ÖSSZEFÜGGÉS AKÖZÖTT, HOGY MIT CSINÁLOK, ÉS HOGY ERRE MIT REAGÁL.
Tehát pont akkor, amikor objektíve a legkevésé sem értemeltem meg, a legkevésbé voltam egyben.
nem volt semmi fogódzó.
Feb 13, 2015 17:30:17
-
Feb 13, 2015 17:31:00
azt az egészet csak azért csináltam, mert nem tudtam magammal mit kezdeni, annyira üres volt az életem, nem pedig az emberi sorsok iránti érzékenységből."
S milyen igazva volt neki is. Én annak ideján is mondtam, hogy te csak egy divatforradalmár vagy.
S milyen igazva volt neki is. Én annak ideján is mondtam, hogy te csak egy divatforradalmár vagy.
Feb 13, 2015 17:31:00
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:31:42
"az egészet csak azért csináltam, mert nem tudtam magammal mit kezdeni, annyira üres volt az életem, nem pedig az emberi sorsok iránti érzékenységből"
Ezt kéne körbeküldeni azok között, akik eddig segítséget vártak tőled, te pedig hitegetted őket. Íme, ilyen a valódi Kiss Endre Farkas.
Ezt kéne körbeküldeni azok között, akik eddig segítséget vártak tőled, te pedig hitegetted őket. Íme, ilyen a valódi Kiss Endre Farkas.
Feb 13, 2015 17:31:42
sodika
Feb 13, 2015 17:32:24
Nem küldött el a kiállításról, ahol megjelentél
Nem kiállítás volt az.
Bementem oda, ahol dolozott, mert tudtam a leveleiből, hogy pénteken bent lesz raktárt pakolni. Ezen borult ki, hogy mit olvasgatom az ő privátnak szánt leveleit a rendszeren belül.
Mondjuk hétfőn még elviselte, és pénteken rágott csak be, amikor megismételtem (de akkor kaptam meg a 450 eurós papírt, hogy annyi lesz a kép-restaurálás, és ezen kikészültem, csak azért mentem oda pénteken is).
Feb 13, 2015 17:32:24
-
Feb 13, 2015 17:32:53
nem volt semmi fogódzó.
nem volt semmi fogódzó.
Téged az készített ki, hogy nem tudtál rajta anyagilag és érzelmileg élősködni ahogy ezt 33 év alatt megszoktad + egy kis szerelem. Most biztonságban érzed magad Veráéknál. Ezzel arányosan a pofád is nagy lett.
Feb 13, 2015 17:32:53
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 17:34:07
x11)
azt az egészet csak azért csináltam, mert nem tudtam magammal mit kezdeni, annyira üres volt az életem, nem pedig az emberi sorsok iránti érzékenységből.
no meg a párizsis zsömlékért :)
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:34:12
Pedig ez teljesen érthető tőle, megsajnált, mert látta, hogy milyen állapotban vagy és nem hagyott ott magadra, hogy reggelre megfagyva a saját hányásodba belefulladva találjanak rád. Ebben igenis van logika.
Feb 13, 2015 17:34:12
broni
Feb 13, 2015 17:34:35
[quote=Kiss Kender Farkas]Azért ha tenne neked egy ajánlatot, hogy eltart és bármit megtesz, akkor
nem tetszik....
nem tetszik....
Feb 13, 2015 17:34:35
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 13, 2015 17:35:02
x16)
...hazafele menet azért kell többször megállni, mert a gyomromban összekeveredett a sör meg a bor, és többször elhánytam magam.
Gratulálok, bazdmeg, szépen öregbítetted Magyarország hírnevét ott Berlin, Germany környékén.
-
Feb 13, 2015 17:35:30
Az volt a terved ,hogy szépen rátelepszel Andira. Esetleg meg is dugod néha. Ő dolgozik te pedig folytatod azt amit Mo.-n is csináltál. Andinak meg kellett még egy éhes száj. Vazzag Andi gyerekekre vigyázott nem pedi fogyatékos felnőttekre.Ennyi. Pont.
Feb 13, 2015 17:35:30
sodika
Feb 13, 2015 17:35:43
Ahhoz képest, hogy mindenki autistának mond engem, hozzászoktam, hogy irányítani tudom az embereket (ami pont az autizmus ellentéte), és Andi volt az egyetlen kivétel, ez pedig baszta a büszkeségemet, ennyi igaz, de ettől még tény marad a logikátlanul követhetetlenül hullámzó viselkedése.
Feb 13, 2015 17:35:43
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:35:59
Ezen borult ki, hogy mit olvasgatom az ő privátnak szánt leveleit a rendszeren belül.
:) Felháborító! Hát még ő sértődik meg, hogy te a MAGÁNLEVELEIT olvasgatod?
Feb 13, 2015 17:35:59
sodika
Feb 13, 2015 17:36:28
mindegy
melócsá
melócsá
Feb 13, 2015 17:36:28
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 13, 2015 17:36:31
x9)
Nem kiállítás volt az.
Tehát kétszer is odapofátlankodtál hívatlanul a munkahelyére? Tényleg tolerálhatta volna, hogy olvasgatod a magánlevelezését és betoppansz váratlanul.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 13, 2015 17:37:22
x30)
Képzeljétek el egy, a budai Móricz Zs. körtérhez hasonló teret, a közepén vendéglátó egységekkel. Zsodi és Andi is egy ilyen helyen körözött 5 km/h-s sebességgel, a járdán. Az állítólagos részeg az egyik hely teraszán iszogatott, Az első körnél még csak az tűnt fel neki, hogy a hátsó, hajléktalan kinézetű alak elcseszettül béna módon biciklizik, veszélyeztetve a gyalogosokat. Mikor 2 perccel később másodjára is meglátta őket, már nem bírta megállni szó nélkül: "Ez itt gyalogos övezet, hahó! Ne az én asztalom körül tanítsd már ezt a nyomorék buzit biciklizni!"
Andi erre visszaugatott valami csúnyát és folytatták a körutat. "De jó ennek az Andinak, hogy még itt, Berlinben is ennyi kedves ismerőse van. Fasza." - gondolta eközben az egészből egy mukkot nem értő Zsodi. Mikor harmadszor is "elsuhantak" a terasz előtt, először csak egy műanyag szék repült utánuk, aztán lerúgodott a bicajról a helyzetet feldolgozni próbáló, messziről jött zsidó, és a részeg ökle nagyott csattant a kilincsorrán. Ugye, így volt, Zsodi?
Andi erre visszaugatott valami csúnyát és folytatták a körutat. "De jó ennek az Andinak, hogy még itt, Berlinben is ennyi kedves ismerőse van. Fasza." - gondolta eközben az egészből egy mukkot nem értő Zsodi. Mikor harmadszor is "elsuhantak" a terasz előtt, először csak egy műanyag szék repült utánuk, aztán lerúgodott a bicajról a helyzetet feldolgozni próbáló, messziről jött zsidó, és a részeg ökle nagyott csattant a kilincsorrán. Ugye, így volt, Zsodi?
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:37:33
Ahhoz képest, hogy mindenki autistának mond engem, hozzászoktam, hogy irányítani tudom az embereket
A legújabb shaját megoldás a kabarétréfák írása lesz? :) Kit tudsz te irányítani? Még saját magadat sem.
Feb 13, 2015 17:37:33
-
Feb 13, 2015 17:38:18
az egyik pillanatban azt mondod, hogy azért mentél el kilakoltatásokra kamerázni, mert nem tudtál magaddal mit kezdeni, annyira üres volt az életed, majd a következő pillanatban azt, hogy azért nem tudtál dolgozni, mert elrángattak kamerázni.
Feb 13, 2015 17:38:18
-
Feb 13, 2015 17:40:06
az isten bassza már meg, egész évben az a berlini kurva lesz már a téma?
Feb 13, 2015 17:40:06
-
Feb 13, 2015 17:40:57
még évekig.
broni
Ahhoz képest, hogy mindenki autistának mond engem, hozzászoktam, hogy irányítani tudom az embereket (ami pont az autizmus ellentéte), és Andi volt az egyetlen kivétel, ez pedig baszta a büszkeségemet, ennyi igaz, de ettől még tény marad a logikátlanul követhetetlenül hullámzó viselkedése.
kit, a törpét??????
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 17:41:57
x11)
-
Feb 13, 2015 17:42:11
Mi van Sodi sírógörgyöt kaptál? Rocskaiéktól mennyi türelmi időt kaptál? Nekik mit meséltél a Berlini fiaskóról?
Feb 13, 2015 17:42:11
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:43:00
Nézd a jó oldalát, hátha tesz vagy mond valami olyat, amivel benavigál magának egy pert Anditól.
Feb 13, 2015 17:43:00
-
Feb 13, 2015 17:43:32
kit, a törpét??????
a tőrppét mi irányítottuk, amikor felgyújtattuk vele sodi mobilstickjét. xD
Feb 13, 2015 17:43:32
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 17:43:54
x11)
sneckó, menj el standup-osnak, garantáltan siekered lesz
nem is kell különösebben készülnöd a dologra, csak előadod azt, amit így nekünk szoktál
nem is kell különösebben készülnöd a dologra, csak előadod azt, amit így nekünk szoktál
-
Feb 13, 2015 17:43:57
"Ahhoz képest, hogy mindenki autistának mond engem, hozzászoktam, hogy irányítani tudom az embereket "
Ennyi ember nem tévedhet. A lehúzás irányításnak számít? Sodi előbb utóbb elfogynak a szponzorok és irány az utca.
Ennyi ember nem tévedhet. A lehúzás irányításnak számít? Sodi előbb utóbb elfogynak a szponzorok és irány az utca.
Feb 13, 2015 17:43:57
broni
Feb 13, 2015 17:44:06
Live Fast, Die Fast - G.G. Allin csodálatos élete és halála
A rockzene történetének legnagyobb előadóját GG Allinnek hívták. Kevés lemezt adott el, koncertjeit csak néhány bátor őrült látogatta, mégis egészen biztos, hogy kétszáz év múlva ő lesz az egyetlen huszadik század végi előadóművész, akire az emberiség emlékezni fog.
"Rögtön miután GG kilépett a színpadra, szart egy alaposat a közepére, az eredmény egyik felét a pucér mellére kente, a másikat pedig kidobálta a közönség közé. Valami zöldhajú köcsög erre elkezdett az első sorokban pogózni. GG fejbe rúgott egy szerencsétlen szemüveges arcot, majd megpróbált megerőszakolni egy csajt. Ekkor még az első szám refrénje sem kezdődött el. A csaj válaszul lerántotta GG egyetlen ruhadarabját, az alsógatyáját és teljes erővel a tökeibe boxolt. GG-nek meg sem kottyant, felállt és tovább üvöltött a mikrofonba. Roger az Agnostic Frontból egy oszlop mögött próbált menedéket találni. Ekkor már olyan szag volt, mint egy beszpídezett közvécében.
Feb 13, 2015 17:44:06
-
Feb 13, 2015 17:44:28
Mi van Sodi sírógörgyöt kaptál? Rocskaiéktól mennyi türelmi időt kaptál? Nekik mit meséltél a Berlini fiaskóról?
rocskaiék felé a biztatási kárt nyomja.
Feb 13, 2015 17:44:28
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:45:50
sneckó, menj el standup-osnak, garantáltan siekered lesz
Csak legyen mellette 2 ember. Az egyik aki a süketnéma embereknek tolmácsolja a mondandóját, a másik pedig a fennmaradó részének próbálja érthetővé tenni a vartyogást :)
Feb 13, 2015 17:45:50
-
Feb 13, 2015 17:45:59
vera nénit is irányítod? ezért tart el szegény a 70 ezres nyugdíjából?
vagy mégis csak kúrod?
vagy mégis csak kúrod?
Feb 13, 2015 17:45:59
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 13, 2015 17:46:10
x30)
a sajtóbeszámolók szerint nyugalmi állapotban 18 centi hosszú, 25 centi körméretű
index.hu/mindekozben/poszt/2015/02/13/hat_ezt_is_megeltuk_megvolt_a_vilag_elso_peniszkisebbito_mutete/
index.hu/mindekozben/poszt/2015/02/13/hat_ezt_is_megeltuk_megvolt_a_vilag_elso_peniszkisebbito_mutete/
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 17:50:10
vera nénit is irányítod? ezért tart el szegény a 70 ezres nyugdíjából?
Őt mondjuk lehet. Nyilván naponta megy a "bántyanyak a tjollok Veja nyényi!" lemez. Ő pedig bekajálja és pátyolgatja őt. Gondolom az öreg Rocskai biztos kérdezte már a feleségétől, hogy egy kutyát nem lenne olcsóbb tartani? :) Igaz, hogy sétáltatni és etetni kell, de legalább szeretet ad, értelmes és nem hívogatják őket miatta telefonon idegenek xD
Feb 13, 2015 17:50:10
15 perc fütyizés
Feb 13, 2015 17:51:38
Hol az űrdiplomatát,hol pedig a szerkesztősége valamely tagját veszi rá arra,hogy kiverje neki.
Feb 13, 2015 17:51:38
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 13, 2015 17:54:00
x9)
Például Fórizs esetében is láttuk, hogy mennyire sikeresen irányítja az embereket: "leszarlak", erre egy hatalmas maflás. A manipuláció non plus ultrája, akárki akármit mond!
15 perc fütyizés
Feb 13, 2015 17:54:24
a kutya is néha megnyalja a tökeit, sodi is. De sodi szarabb kajával is beéri.
Feb 13, 2015 17:54:24
-
Feb 13, 2015 17:56:58
sneci, mikor jön ki tajgi a börtöből?
hajdú attis mikor fog meg éhenhalni?
mi hír ráczról?
titán oroszországban van?
mikor találkoztál tőrpapa barátoddal? mi van vele?
hajdú attis mikor fog meg éhenhalni?
mi hír ráczról?
titán oroszországban van?
mikor találkoztál tőrpapa barátoddal? mi van vele?
Feb 13, 2015 17:56:58
tigris
Feb 13, 2015 17:58:55
azzal el se büszkélkedtél eddig, hogy összeokádtad berlint. ez gondolom az életveszély miatt volt.
Feb 13, 2015 17:58:55
Béta
Feb 13, 2015 18:05:03
Már régóta tudjuk, hogy Veja néniéket is csak hülyére veszed, jól kitanultad, hogy mutasd magad elesett, szerencsétlennek... Berlin, Germany környékén meg csak azt akartad megtanulni, hogy ebből hogyan lehet megélni, mint Andi. Az se kevés embert vett eddig palira gátlástalanul.
Feb 13, 2015 18:05:03
sodika
Feb 13, 2015 18:10:18
Mondtam már, hogy funkcionális analfabétákkal, főleg ha hazugok is, nem foglalkozom.
csá
csá
Feb 13, 2015 18:10:18
broni
Feb 13, 2015 18:11:27
sneci, mikor jön ki tajgi a börtöből?
diliházba van, nem bírta a sittet..))))))))))
diliházba van, nem bírta a sittet..))))))))))
Feb 13, 2015 18:11:27
tigris
Feb 13, 2015 18:12:16
Mondtam már, hogy funkcionális analfabétákkal, főleg ha hazugok is, nem foglalkozom.
csá
csá
most itt mire gondolsz? most nyaralgatni voltál vagy sem? körforgalomban vertek hülyére vagy sem? undorító módon széthánytad berlint vagy sem?
Feb 13, 2015 18:12:16
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 18:20:48
csá
csá
Akkor miért jársz ide? Segítek: azért, mert nincs senkid! Karácsonykor és szilveszterkor is itt nyavajogtál a "funkcionális analfabétáknak" :)
Feb 13, 2015 18:20:48
Brian
Feb 13, 2015 18:22:15
andiandiandiandiandiandiandi
de nem szerelmes a recskaboy, á dehogy
Feb 13, 2015 18:22:15
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 18:24:09
Tényleg, amikor egyszer Andinál aludtál a kölcsönkapott lakásban, akkor történt köztetek valami? Nyugodtan kiteregetheted!
Feb 13, 2015 18:24:09
A sodi
Feb 13, 2015 18:25:24
andiandiandiandiandiandiandi
Ráadásul juszt se :)
Mint ahogy azt már írtam funkcionális ANALfabéták hazugságaival nem foglalkozok.
Fasz.
Na meló, csá.
Feb 13, 2015 18:25:24
-
Feb 13, 2015 18:28:21
csá
csá
Feb 13, 2015 18:28:21
-
Feb 13, 2015 18:29:37
Sodi mit tennél ha Andi megkeresne és sírva kérne, hogy gyere vissza Berlinbe? (Persze nála lakhatnál)
Feb 13, 2015 18:29:37
-
Feb 13, 2015 18:33:32
Sodi mit tennél ha Andi megkeresne és sírva kérne, hogy gyere vissza Berlinbe? (Persze nála lakhatnál)
majd a sodigenerátor leírja szebben, de keresztény megbocsátásra hivatkozna, és a nyelvtanulásának is hirtelen jobbat tenne a berlini környezet. és melózni onnan is tud, Hahó!
Feb 13, 2015 18:33:32
A sodi
Feb 13, 2015 18:40:18
A KURVA ISTEN BASSZA MÁR MEG, HOGY TI MÉLYSÖTÉT FASZOK ÁLLANDÓAN PÁRTHUZAMBA ÁLLÍTJÁTOK A MAGATOK FAJTA IDIÓTÁK LENÉZÉSÉT, ÉS EGY REKREÁCIÓS TEVÉKENYSÉGET! A REKREMÁCIÓ CÉLJA HOGY POZITÍV ENERGIÁKKAL TÖLTSÖN FEL, BAZDMEG. A MAGATOK FAJTA UNCSI FASZFEJEK TÖRIK LE ÁLLANDÓAN A MOTIVÁCIÓMAT A KURVAÉLETBE MÁR.
Ennyi. Kész. Vége.
Innentől kezdve totális kiéheztetésre és hírzárlatra számíthattok tőlem. Ez volt az év utolsó kommentje tőlem. Innentől kezdve a SoDItól kultimátumot kaptok :)
Bizony.
Jah.
Ennyi.
na csá
Feb 13, 2015 18:40:18
tigris
Feb 13, 2015 18:42:32
Sodi, miért neem kérted ki magadnak, mikor andi azzal jött, hogy azért jársz szerencsétlen családokat videózni, mert üres az életed? miért nem magyaráztad el neki, hogy az ott kapott kávéért és aprósüteményért mész??
Feb 13, 2015 18:42:32
-
Feb 13, 2015 18:46:14
Feb 13, 2015 18:46:14
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 13, 2015 18:46:19
x30)
Ha az ember otthonról dolgozik, jobban teszi, ha maszturbál
Csökkenti a stresszt, ugyanakkor könnyen rá is lehet szokni.
velvet.hu/elet/2015/02/13/ha_az_ember_otthonrol_dolgozik_jobban_teszi_ha_maszturbal/
Csökkenti a stresszt, ugyanakkor könnyen rá is lehet szokni.
velvet.hu/elet/2015/02/13/ha_az_ember_otthonrol_dolgozik_jobban_teszi_ha_maszturbal/
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 13, 2015 18:46:54
x30)
ennyikeh:
5 másodperccel nyertél.
-
Feb 13, 2015 18:51:51
Seress Rezső: Szomorú vasárnap
"Akinek van lelke, és volt már egyszer legalább szerelmes:) az tudja, érzi igazán, miről szól ez a dal. Köszönöm hogy még egyszer szerelmes lehettem, és azt is köszönöm neked drága kedves szerelmem, hogy becsaptál. Az Isten áldjon meg Andikám."
SoDI
"Akinek van lelke, és volt már egyszer legalább szerelmes:) az tudja, érzi igazán, miről szól ez a dal. Köszönöm hogy még egyszer szerelmes lehettem, és azt is köszönöm neked drága kedves szerelmem, hogy becsaptál. Az Isten áldjon meg Andikám."
SoDI
Feb 13, 2015 18:51:51
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 18:57:36
Kösz a ,,válaszokat''!
Csak a szokásos autista körök! Helyre tettek a kedves trollegák megint...
Nem foglalkozol funkcionális analfabétákkal, akik ráadásul még hazugok is? Kész csoda, hogy magaddal jóban vagy...
Folyamatosan hazudsz, most is!
Teljesen mást írsz ugyanazokról a dolgokról, mint három hónapja, fél éve...
Olvass néha vissza!
Az orrba verésedről ez már nem is tudom, hogy hányadik (negyedik, ötödik?) story???
Pl. azt hazudtad, hogy hegyekben áll a meló, erre kiderül, hogy nyaraltál...
Többet kerestél Németországban, mint amit elszórtál???
Negatívra jött ki a dolog a sok tartozás miatt és ezért úgy gondolod, hogy ez inkább nyaralás volt, rendben, semmi baj...
Szétesnél a táblázatok nélkül? Nocsak, úgy néz ki, hogy nem igazán működik az önterápia!
Lásd.: sírógörcs, szánalmas videó, alkoholizálás, stb.
Tudom, hogy magadat gyógyítod...
Mikor váltasz fogakat?
Pszichoszomatikus mi? Ezért van sérved, gerincferdülésed?
Délelőtt németezel, délután dolgozol...
Érdekes, hogy mégis itt vagy szinte egész délelőtt, délután, éjjel...
Fasza oktatás, munka lehet az, ahol ezt megengedik! Miért nincs időd megcsinálni a házit napközben???
Hazudsz, hazudsz, hazudsz!!!
Hatalmas egyébként, ahogy nyilvánvaló dolgok, igazságok felett átsiklasz!
Bár ja, ezekkel nem lehet vitába szállni...
A ,,magyarázgatás az elbaszott életemről a fórumon'' oszlopba hány óra kerül ma?
Csak a szokásos autista körök! Helyre tettek a kedves trollegák megint...
Nem foglalkozol funkcionális analfabétákkal, akik ráadásul még hazugok is? Kész csoda, hogy magaddal jóban vagy...
Folyamatosan hazudsz, most is!
Teljesen mást írsz ugyanazokról a dolgokról, mint három hónapja, fél éve...
Olvass néha vissza!
Az orrba verésedről ez már nem is tudom, hogy hányadik (negyedik, ötödik?) story???
Pl. azt hazudtad, hogy hegyekben áll a meló, erre kiderül, hogy nyaraltál...
Többet kerestél Németországban, mint amit elszórtál???
Negatívra jött ki a dolog a sok tartozás miatt és ezért úgy gondolod, hogy ez inkább nyaralás volt, rendben, semmi baj...
Szétesnél a táblázatok nélkül? Nocsak, úgy néz ki, hogy nem igazán működik az önterápia!
Lásd.: sírógörcs, szánalmas videó, alkoholizálás, stb.
Tudom, hogy magadat gyógyítod...
Mikor váltasz fogakat?
Pszichoszomatikus mi? Ezért van sérved, gerincferdülésed?
Délelőtt németezel, délután dolgozol...
Érdekes, hogy mégis itt vagy szinte egész délelőtt, délután, éjjel...
Fasza oktatás, munka lehet az, ahol ezt megengedik! Miért nincs időd megcsinálni a házit napközben???
Hazudsz, hazudsz, hazudsz!!!
Hatalmas egyébként, ahogy nyilvánvaló dolgok, igazságok felett átsiklasz!
Bár ja, ezekkel nem lehet vitába szállni...
A ,,magyarázgatás az elbaszott életemről a fórumon'' oszlopba hány óra kerül ma?
Feb 13, 2015 18:57:36
sodika
Feb 13, 2015 19:10:42
Istenem.
Funkcionális alanfabétizmus alatt azt értem, ha valaki nem tekint egy mondatot egy teljes egységnek. Ha valaki kiemel egy mondatrészt, és csak azt idézi, azt úgy hívják, hogy hamisítást. Egy mondat attól egység, hogy minden szavával jelentősége van. Ha azt írom, hogy "szerinte", vagy "a nézőpontjából", vagy "ahogy ő megélte", az nem a saját interpretációm, hanem más véleményének a leíró közvetítése egyrészt. Másrészt ha ember általánosan fogalmaz, azzal nem konkrét körra utal, a minden ugyanis mindent jelent.
Egyszerűen ha valaki nem képes egy mondatot annak teljes egységében tekinteni: olyan dologként, ahol minden egyes szónak megvan a maga, az egész mondat jelentését meghatározó szerepe, arra nyugodt körülmények között mondható, hogy az illető bizony funkcionális analfabéta.
Funkcionális alanfabétizmus alatt azt értem, ha valaki nem tekint egy mondatot egy teljes egységnek. Ha valaki kiemel egy mondatrészt, és csak azt idézi, azt úgy hívják, hogy hamisítást. Egy mondat attól egység, hogy minden szavával jelentősége van. Ha azt írom, hogy "szerinte", vagy "a nézőpontjából", vagy "ahogy ő megélte", az nem a saját interpretációm, hanem más véleményének a leíró közvetítése egyrészt. Másrészt ha ember általánosan fogalmaz, azzal nem konkrét körra utal, a minden ugyanis mindent jelent.
Egyszerűen ha valaki nem képes egy mondatot annak teljes egységében tekinteni: olyan dologként, ahol minden egyes szónak megvan a maga, az egész mondat jelentését meghatározó szerepe, arra nyugodt körülmények között mondható, hogy az illető bizony funkcionális analfabéta.
Feb 13, 2015 19:10:42
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 19:11:54
Te irányítod az embereket?
Leestem a székről, de komolyan...
A saját életedet sem tudod irányítani, te szerencsétlen! Hol vannak a barátaid, a családod, a lakásod?
,,Juszt is, juszt is, juszt is!''
Utána meg menetrendszerűen jön a ,,mindegy''...
Emlékszel?
Gery-t pl. irányítottad?
(Mert azt sem nevezném annak!)
Sírtál neki egy kisebb összegért, mint egy kibaszott fürdőskurva...
A határidő már hetek óta lejárt! Jó vastag bőr van a képeden!
Nem tudom, hogy miért tűrnek meg téged ott, ahol most vagy (kétlem, hogy szeretetből, inkább valami előny vagy haszon miatt teszik; esetleg valami kínos titok miatt), de mi lesz, ha repülsz onnan is?
Leestem a székről, de komolyan...
A saját életedet sem tudod irányítani, te szerencsétlen! Hol vannak a barátaid, a családod, a lakásod?
,,Juszt is, juszt is, juszt is!''
Utána meg menetrendszerűen jön a ,,mindegy''...
Emlékszel?
Gery-t pl. irányítottad?
(Mert azt sem nevezném annak!)
Sírtál neki egy kisebb összegért, mint egy kibaszott fürdőskurva...
A határidő már hetek óta lejárt! Jó vastag bőr van a képeden!
Nem tudom, hogy miért tűrnek meg téged ott, ahol most vagy (kétlem, hogy szeretetből, inkább valami előny vagy haszon miatt teszik; esetleg valami kínos titok miatt), de mi lesz, ha repülsz onnan is?
Feb 13, 2015 19:11:54
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 19:15:12
Istenem.
Te meg az élet császára, nem?
Sütiért, meg kávéért, meg jegyért filmező kispajtás...
Egyébként tanuld csak a nyelveket nyugodtan, nemsokára a magyar sem fog menni normálisan! :)
További jó fingvadászatot, sodika!
Feb 13, 2015 19:15:12
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 13, 2015 19:21:31
x30)
Mi az, hogy nemsokára? Szinte minden magyar nyelvű kommentjében van egy szarvashiba.
-
Feb 13, 2015 19:32:58
Istenem.
Csak az baj, hogy te mondtaid egyben és külön-külön is faszságok vagy hazugságok. Innentől kezdve nincs jelentősége a kiemelésnek.
Feb 13, 2015 19:32:58
119 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™