Igen, a mai nap bebizonyította, hogy nekünk kell kezünkbe venni Kaufmann és Sodi példás megbüntetését, mert a hatóság elveszni látszik a Balfaszkodás Erdejében.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Azzal kellett volna kezdeniük, hogy lefoglalják a faptopot és hermán gépét is, aztán kiderült volna az igazság. Azt sivalkodást, amit Sneci levágott volna, az fergeteges lett volna. Még most is azon röhögnénk. :)
Azt hiszem ideje lenne komolyan összetöretni. Őt is, meg a laptopot is.
Az. Kiegészítve azzal, hogy az ilyen adócsaló Sodikák vígan hazudhatnak szinte bármiről a bíróságon. Nem hiszem el, hogy nem lehet a mai technikai lehetőségek mellett leellenőrizni az adatait.
Az is egy vicc, hogy egy bíró figyelembe veszi egy vádlott nyaralási szándékait.
Nem baj, most örüljél Púpi és élvezd ezt a szűk három hónapot. Mert ha a bíróság nem szolgáltat igazságot, akkor mi fogunk az meg rád nézve sokkal kedvezőtlenebb lesz. A helyedben kezdenék fohászkoni egy zsíros büntetésért, mert ha keveset kapsz vagy ne adj isten nem marasztalnak el, akkor belenyúlok a pénztárcámba.
Te, Kaufmann és Hermán is szopni fogtok, mert elég volt a szemtelenkedésből.
a vén kommer recskait kéne putyinféreg mellé akasztani!!!!
Sneci, mi a kurva anyádért használsz olyan szavakat, amiket nem is tudsz leírni.
Mi az az aljzószer, te kőbunkó agyú?
a rivó neki az aljzószer, világos
jól kibaszott barbikával a nagypofáju fasz)))))))...pedig mekkora arca volt a hülye kis köcsögnek....
Korokkó is pakolta ki a szexvideókat a netre, mocskolta Melcsikét, ahol csak érte, zsidó géntolvajozta, prolizta, kaputelefonba üvöltözött a szüleivel, és még lehetne sorolni.
Mi lett az eredménye?
Hogy a kislánya helyett az anyja hamvaival tölti a karácsonyt, és leforgatja a legbetegebb, legbizarrabb videót, amit valaha kiszart magából a magyar internet.
A történet győztese egyébként egyértelműen nem a jogi cápa Kaufmann, hanem a szerencsétlen lánya, akinek így csak nagyon ritkán kell találkoznia azzal az elmebeteg állattal.
ja, látjuk mennyire nem érdekel, te monomániás elmebeteg.
ki a fasszal beszélgetsz, te geciállat?? senki nem kíváncsi itt rád, takarodj vera néni gombás, aszott pináját nyalni, te parazita, aberrált féreg!!
érdemes lenne bemásolnod a skype beszélgetéseket.
mindegy
mindegy
mindegy
mindegy
mindegy
mindegy
Nagyon érdekes. Apádat mikor láttad utoljára?
kizárt, különben már eldicsekedett volna azzal, hogy sikerült kiskáláznia 10ezer forintot
főnökúr épp nincs fizetős hangulatban :)
nem ismétlen magam
mindegy
de, permanensen önmagad ismétled, ahogy még mindi what?andi körül pörögsz
És veri a faszát.
Amikor az Endless love refrénjéhez ér, akkor veri tele a monitort meg a kanapét. Aztán megint sír egy kicsit.
Broni, ez rosszabb mint GG Allin bármelyik "dala"
rosszabb????!!!!a 2 kedvenc előadóm.....
Ne haragudj, nem akartalak megbántani. Könyörgömbéküjjünkki!
mindegy
már késő, regisztráltam 25 weboldalt 200 ezerért, és leírom, hogy fikázod a legfaszább zenéket.....
Pedig olyan lelkes voltam. Nem akarok hazamenni Pestre. Nemakarokhazamennipestre.
én is ennék ezt-azt...reni??????barbi?????????
Zseniális, a retardok egymásnak mutogatják a faszukat. Mint valami rossz buzivicc...
a háttér olyan, mintha valami elcseszett bolhapiac lenne
orbán ezzel nem számolt, amikor mestertervét kiagyalta. ha sodi veled, nincs esélyed.
támogatom, igaz, hogy andit csak a lehúzás vezérelte a korcs irányába, de ne felejtsük el, hogy megszenvedte az egész produkciót. a télikabátos csomagos ütés pedig tiszteletbeli doktori címet érdemel a tanszéktől.
hát azért hetyetye
what? milyen andi???
Mindegy.
Erőt vettem magamon, hol lehet ezt a remekművet megtekinteni? Feltudnád tölteni esetleg?
a legjobb amikor azt meséli, hogy a hazafiaknak mutogatta a faszát, hogy nem metélt. Jó kis társaság
Endre, a tiedet is lecsekkolták?
Mekkora lista lenne már, ha összeírnánk,hogy kik állnak a sodipédia mögött.
Meglenne a 23 név?
Le bizony. És mindenkit megnyugtatok,hogy az átlagon felüli intim méretem immáron hazafiak által is hitelesítve lett.
Nem volt egyszerű rávenni a többieket, de miután ez a mocskolódó bűnöző fórum folyamatosan rágalmakat terjeszt a nemi szerveinkről, így egy zártkörű rendezvény keretében mindenki elővette és lemértük, valamint szemrevételezésre került az előbőr is. A fitymafék hiánya ugyanakkor nem kizáró ok! Természetesen merev állapotban került sor a mérésre, amit egyesek félreérthettek, de megnyugtattam mindenkit,hogy még a másik fél beleegyezése esetén is szigorúan tilos a homoszexualitás! Persze aki nem boldogult, annak felajánlottam segítő jobbomat..
Mondjuk Kaufmann folyamatosan egy bizonyos "sodipedia.org" oldalra hivatkozik, ami nincs is regisztrálva :)
Ez komoly? A farkát mutogatta a haverjaink, hogy bebizonyítsa, nem metélt?
(Nem, nem fogom megnézni a videót. Valahol meg kell húzni a határt.)
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Sajnos komoly. Azt állítja, hogy ő olyan viszonyban van velük, hogy egy ilyen bizonyítás számára nem okoz gondot.
Buzik között ez természetes, nem kell csodálkozni. :)
az érpataki rejszführer mellett megvan púp másik masztipartnere...fúj * elmegy hányni *
Jövő héten :)
Na mindegy, csá.
Háttérben a tavalyi húsvéti csokinyulakkal a mamától örökölt nippek között.
Síri csönd van a témában, úgyhogy szinte biztos, hogy nem sikerült a hétvégén elkészíteni a főnököknek az anyagot, akik ezért most idegesek.
Pedig meg kellene érteniük, hogy sokkal fontosabb napi 8-10 órában Andi életjele után kutatni a neten, mint dolgozni.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Juszt is Mindegy.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 17, 2015 21:00:48
x8)
Ezért teremtettem a trollokat, hogy igazságot osszanak, visszaállítva az egyensúlyt a töketlen bírósággal szemben.
Igen, a mai nap bebizonyította, hogy nekünk kell kezünkbe venni Kaufmann és Sodi példás megbüntetését, mert a hatóság elveszni látszik a Balfaszkodás Erdejében.
xray
Feb 17, 2015 21:03:03
Egyébként ez az egész bohózat a rendőrlista ügyben, a magyar igazságszolgáltatás szégyene.
Nem hiszem el, hogy egy ilyen tyúkperben már ne lehetett volna ítéletet hozni. Nevetségesnek tartom, hogy még most is tovább húzódik.
Nem hiszem el, hogy egy ilyen tyúkperben már ne lehetett volna ítéletet hozni. Nevetségesnek tartom, hogy még most is tovább húzódik.
Azzal kellett volna kezdeniük, hogy lefoglalják a faptopot és hermán gépét is, aztán kiderült volna az igazság. Azt sivalkodást, amit Sneci levágott volna, az fergeteges lett volna. Még most is azon röhögnénk. :)
Feb 17, 2015 21:03:03
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 17, 2015 21:13:59
x8)
Azt hiszem ideje lenne komolyan összetöretni. Őt is, meg a laptopot is.
broni
Feb 17, 2015 21:17:55
sodi,te büdös komcsi, miért nem éltetted a főkomcsi elvtársat a szovjet nagykövetség előtt, a többi bolonddal??he??????
Feb 17, 2015 21:17:55
Kiss Kender Farkas
Feb 17, 2015 21:18:48
Egyébként ez az egész bohózat a rendőrlista ügyben, a magyar igazságszolgáltatás szégyene.
Az. Kiegészítve azzal, hogy az ilyen adócsaló Sodikák vígan hazudhatnak szinte bármiről a bíróságon. Nem hiszem el, hogy nem lehet a mai technikai lehetőségek mellett leellenőrizni az adatait.
Feb 17, 2015 21:18:48
here
Feb 17, 2015 21:26:14
sodi megmondja, mi kell a nőknek :DDD
Farkas Endre Kiss megosztotta törökgáborelemez bejegyzését.
2 perce ·
Petrus Saxonus írja: Budapest, 2015.
Nem hiába, Henry A. Kissinger mondta, a hatalom a legjobb aljzószer, avagy a szürke valódi ötven árnyalata: Putyin, az egyetlen tényleges államférfi a mai világban. A rajongó és karmoló nő csupán ugyanannak a hisztériának, vagyis a női libidónak kétféle kifutása... Paradox módon a fenti nő is Putyin "elnyomására" vágyik szíve mélyén...
2 perce ·
Nem hiába, Henry A. Kissinger mondta, a hatalom a legjobb aljzószer, avagy a szürke valódi ötven árnyalata: Putyin, az egyetlen tényleges államférfi a mai világban. A rajongó és karmoló nő csupán ugyanannak a hisztériának, vagyis a női libidónak kétféle kifutása... Paradox módon a fenti nő is Putyin "elnyomására" vágyik szíve mélyén...
Feb 17, 2015 21:26:14
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 17, 2015 21:29:57
x8)
Az is egy vicc, hogy egy bíró figyelembe veszi egy vádlott nyaralási szándékait.
Nem baj, most örüljél Púpi és élvezd ezt a szűk három hónapot. Mert ha a bíróság nem szolgáltat igazságot, akkor mi fogunk az meg rád nézve sokkal kedvezőtlenebb lesz. A helyedben kezdenék fohászkoni egy zsíros büntetésért, mert ha keveset kapsz vagy ne adj isten nem marasztalnak el, akkor belenyúlok a pénztárcámba.
Te, Kaufmann és Hermán is szopni fogtok, mert elég volt a szemtelenkedésből.
broni
Feb 17, 2015 21:31:59
2 perce ·
2 perce ·
a vén kommer recskait kéne putyinféreg mellé akasztani!!!!
Feb 17, 2015 21:31:59
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 17, 2015 21:32:24
x8)
Az is elgondolkodtató, hogy a mindenkori hatalom nem védi meg a saját rendőreit az ilyen bolondoktól.
xray
Feb 17, 2015 21:40:21
2 perce ·
, Henry A. Kissinger mondta, a hatalom a legjobb aljzószer, avagy a szürke valódi ötven árnyalata.
2 perce ·
, Henry A. Kissinger mondta, a hatalom a legjobb aljzószer, avagy a szürke valódi ötven árnyalata.
Sneci, mi a kurva anyádért használsz olyan szavakat, amiket nem is tudsz leírni.
Mi az az aljzószer, te kőbunkó agyú?
Feb 17, 2015 21:40:21
broni
Feb 17, 2015 21:42:33
tajgi is nagy nőcsábász volt))))))))))))most rivóért cumizik)))))))
Feb 17, 2015 21:42:33
Brian
Feb 17, 2015 21:49:00
tajgi is nagy nőcsábász volt))))))))))))most rivóért cumizik)))))))
Feb 17, 2015 21:49:00
broni
Feb 17, 2015 21:53:24
jól kibaszott barbikával a nagypofáju fasz)))))))...pedig mekkora arca volt a hülye kis köcsögnek....
Feb 17, 2015 21:53:24
KATIZEL ZWEI
Feb 17, 2015 21:57:30
Korokkó is pakolta ki a szexvideókat a netre, mocskolta Melcsikét, ahol csak érte, zsidó géntolvajozta, prolizta, kaputelefonba üvöltözött a szüleivel, és még lehetne sorolni.
Mi lett az eredménye?
Hogy a kislánya helyett az anyja hamvaival tölti a karácsonyt, és leforgatja a legbetegebb, legbizarrabb videót, amit valaha kiszart magából a magyar internet.
A történet győztese egyébként egyértelműen nem a jogi cápa Kaufmann, hanem a szerencsétlen lánya, akinek így csak nagyon ritkán kell találkoznia azzal az elmebeteg állattal.
Feb 17, 2015 21:57:30
sodika
Feb 17, 2015 22:02:18
Egyébként a csaj első furcsasága akkor jött elő, amikor azzal kapcsolatban kezdett el lassan a buksisimogatás megszégyenítő hasonlatával élni, amikor annyit mertem neki mondani, amikor éppen Skype-on beszéltünk:
"Hát, kicsit érdekes, hogy én évek óta hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy az összes megrendelő magától értetődően dob egy rövid köszönöm-öt, amikor akár csak egy apró részfunkciót készre jelentek felé, és ehhez képest nálad aggasztó néha a kontraszt, és nem tudom a fejemben hova tenni, amikor kimarad ugyanez a feladatok lezárásánál."
Pedig ez is igaz volt. Mint ahogy az is, hogy az összes többi megrendelőm pontosabban fejezi ki magát nála, és zavaró, hogy ő mennyire mintha nem is törekedne erre. Így pedig kénytelen vagyok találgatni, mi is a feladat.
Mindegy.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
"Hát, kicsit érdekes, hogy én évek óta hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy az összes megrendelő magától értetődően dob egy rövid köszönöm-öt, amikor akár csak egy apró részfunkciót készre jelentek felé, és ehhez képest nálad aggasztó néha a kontraszt, és nem tudom a fejemben hova tenni, amikor kimarad ugyanez a feladatok lezárásánál."
Pedig ez is igaz volt. Mint ahogy az is, hogy az összes többi megrendelőm pontosabban fejezi ki magát nála, és zavaró, hogy ő mennyire mintha nem is törekedne erre. Így pedig kénytelen vagyok találgatni, mi is a feladat.
Mindegy.
Feb 17, 2015 22:02:18
sodika
Feb 17, 2015 22:04:14
"Nekem ilyet mersz mondani, amikor nekem ez az anyanyelvem?"
Nem elgondolkdik rajta, ami totál jószándékkal hangzott el, hanem felháborodik.
Első intő jelnek kellett volna lennie.
Mindegy.
Mindegy.
Feb 17, 2015 22:04:14
KATIZEL ZWEI
Feb 17, 2015 22:06:36
Miért írod azt, hogy "a csaj", sztalker? Írd le nyugodtan, hogy Andiról beszélsz, ne lazzáz, te gané!
Egyébként meg megint HAZUDSZ!!!
Láttuk a Pushyval folytatott levelezésedet, tudunk ködbérezésről, a patkányképű Solymári pedig lebaszott, hogy munka helyett fórumozol, facebookozol és kurucozol.
Neked nem köszönömöt szoktak mondani, hanem azt, hogy mi a picsáért nem működik még mindig az a szar, amit hosszú hetek óta gányolsz.
Ja, és mi a faszt köszönjön meg Andi, azt, hogy az elküldött levelei nem érkeznek meg? Vagy hogy ő sem kapja meg azokat, amit nekik küldenek? Talán fel kellett volna világosítanod, hogy a sztalker funkció remekül működik.
Egyébként meg álljál már le ennek a szerencsétlen nőnek az emlegetésével, te monomániás, beteg fasz!!!
Egyébként meg megint HAZUDSZ!!!
Láttuk a Pushyval folytatott levelezésedet, tudunk ködbérezésről, a patkányképű Solymári pedig lebaszott, hogy munka helyett fórumozol, facebookozol és kurucozol.
Neked nem köszönömöt szoktak mondani, hanem azt, hogy mi a picsáért nem működik még mindig az a szar, amit hosszú hetek óta gányolsz.
Ja, és mi a faszt köszönjön meg Andi, azt, hogy az elküldött levelei nem érkeznek meg? Vagy hogy ő sem kapja meg azokat, amit nekik küldenek? Talán fel kellett volna világosítanod, hogy a sztalker funkció remekül működik.
Egyébként meg álljál már le ennek a szerencsétlen nőnek az emlegetésével, te monomániás, beteg fasz!!!
Feb 17, 2015 22:06:36
KATIZEL ZWEI
Feb 17, 2015 22:08:27
Mindegy.
Mindegy.
Mindegy.
Mindegy.
Mindegy.
Mindegy.
Mindegy.
A FASZSZOPÓ BÜDÖS KURVA ANYÁDAT MÁR, TE PSZICHOPATA ÁLLAT!!!
Mindegy.
Mindegy.
Mindegy.
Mindegy.
Mindegy.
Mindegy.
Mindegy.
A FASZSZOPÓ BÜDÖS KURVA ANYÁDAT MÁR, TE PSZICHOPATA ÁLLAT!!!
Mindegy.
Feb 17, 2015 22:08:27
sodika
Feb 17, 2015 22:10:07
Ehhez képest amikor németekkel általános dolgokról beszél, bocsánatot kér a németéért, mert nem tökéletes, ha megszokott témakörökön kívülre terelődik a beszélgetés (kiállításokon többször).
Angolul arra hivatkozik, hogy abból a leggyengébb, most tanulja.
Magyarul, hogy nem használja minden nap, de amikor te említed meg neki, hogy nem fogalmaz elég pontosan, mégis rögtön felhávorodik (lol).
Szerintem spanyolul is ezt csinálja, és így alakul ki, hogy igazán pontosan talán egyik nyelven sem beszél.
Vagy nem tudom.
Mindegy.
De amikor ebből a munka közben nehézségek adódnak, már én vagyok a hibás, és a szemét, hogy ezt fel merem hánytorgatni.
kurva jó
mindegy
Angolul arra hivatkozik, hogy abból a leggyengébb, most tanulja.
Magyarul, hogy nem használja minden nap, de amikor te említed meg neki, hogy nem fogalmaz elég pontosan, mégis rögtön felhávorodik (lol).
Szerintem spanyolul is ezt csinálja, és így alakul ki, hogy igazán pontosan talán egyik nyelven sem beszél.
Vagy nem tudom.
Mindegy.
De amikor ebből a munka közben nehézségek adódnak, már én vagyok a hibás, és a szemét, hogy ezt fel merem hánytorgatni.
kurva jó
mindegy
Feb 17, 2015 22:10:07
sodika
Feb 17, 2015 22:11:41
na tényleg mindegy, mert mindegy
nem érdekel tényleg
csá
nem érdekel tényleg
csá
Feb 17, 2015 22:11:41
KATIZEL ZWEI
Feb 17, 2015 22:12:13
A moderátoroktól szeretnék kérni legalább egy 24 órás bant a beteg féregre!
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Feb 17, 2015 22:12:13
sodika
Feb 17, 2015 22:14:03
"Nekem ilyet mersz mondani? Hát ez nekem az anyanyelvem!"
jó vicc
mindegy
jó vicc
mindegy
Feb 17, 2015 22:14:03
vérmengele
Feb 17, 2015 22:14:50
kurva jó volt anyázni és gyalázkodni a faszverő nácit az elmúlt hetekben ,de ez már tényleg nem vicces. ha andi pasija lennék, és nem sak a kampós orrát alakítanám át ennek a gyökérnek, hanem bazmeg addig ugrálnék a kibaszot púpján, amíg kiegyenesedik vagy át nem szúrja bordája a tüdejét!!
Feb 17, 2015 22:14:50
-
Feb 17, 2015 22:15:51
na tényleg mindegy, mert mindegy
nem érdekel tényleg
csá
nem érdekel tényleg
csá
ja, látjuk mennyire nem érdekel, te monomániás elmebeteg.
Feb 17, 2015 22:15:51
vérmengele
Feb 17, 2015 22:16:08
"Nekem ilyet mersz mondani? Hát ez nekem az anyanyelvem!"
jó vicc
mindegy
jó vicc
mindegy
ki a fasszal beszélgetsz, te geciállat?? senki nem kíváncsi itt rád, takarodj vera néni gombás, aszott pináját nyalni, te parazita, aberrált féreg!!
Feb 17, 2015 22:16:08
KATIZEL ZWEI
Feb 17, 2015 22:18:41
Egyet értek az előttem szólóval. Ez már semennyire nem vicces. Magával beszélget a fórumon, és továbbra is 24/7 Andin jár az esze. Ez félelmetes. Ez már túlmegy azon, hogy gyagyás, vagy hogy fogalma sincs a normális életről. Ez rémisztő. Nagyon, nagyon beteg ez az "ember" :(
Tényleg az IMEIben lenne a helye.
Tényleg az IMEIben lenne a helye.
Feb 17, 2015 22:18:41
Lilla
Feb 17, 2015 22:20:11
Mindegy.
Mindegy.
érdemes lenne bemásolnod a skype beszélgetéseket.
Feb 17, 2015 22:20:11
sodika
Feb 17, 2015 22:33:18
barom
ez egy még le nem írt vonatkozás volt
nem ismétlen magam
mindegy
nem ismétlen magam
mindegy
Feb 17, 2015 22:33:18
mindig másik név
Feb 17, 2015 22:34:33
Sodi ez a nő tönkre tette az életed! Nem lehet sima blog bejegyzéssel rendezni! Mindenképp videó kell!
Feb 17, 2015 22:34:33
KATIZEL ZWEI
Feb 17, 2015 22:35:04
barom
nem ismétlen magam
mindegy
nem ismétlen magam
mindegy
mindegy
mindegy
mindegy
mindegy
mindegy
mindegy
Feb 17, 2015 22:35:04
xray
Feb 17, 2015 22:36:17
most mi is kaptunk egy kis ízelítőt, hogy milyen megátalkodott módon tud zaklatni valakit ez a monomániás, elmebeteg stalker. teljesen mindegy, hogy mit mondunk neki, az összevissza drótozott autista agya fossa magából a beteg gondolatok tömkelegét.
bant neki, mert mi is begolyózunk! :)
bant neki, mert mi is begolyózunk! :)
Feb 17, 2015 22:36:17
Hiénaverő
Feb 17, 2015 22:58:25
ELÉG!!!!!44 Nem lehetne agyonbaszni ezt a kibaszott recskást? Ha még egy kurva szót olvasok arról a szájbabaszott gülüszemű geciről, szétverem a fejeden a faptopodat Recskaboy! GECI UNALMAS MÁR EZ A TÉMA.
Javasolta valaki hogy ignoráljuk az andis kommenteket, ezt messzemenően támogatom. Vagy tényleg ki kéne tiltani a faszba mostmár.
A Kaufmanndilra nem ártana rászállni egy kicsit. Eleve hogy idejön szemtelenkedni meg fenyegetőzni, azért ehhez nem kis pofa kell.
Javasolta valaki hogy ignoráljuk az andis kommenteket, ezt messzemenően támogatom. Vagy tényleg ki kéne tiltani a faszba mostmár.
A Kaufmanndilra nem ártana rászállni egy kicsit. Eleve hogy idejön szemtelenkedni meg fenyegetőzni, azért ehhez nem kis pofa kell.
Feb 17, 2015 22:58:25
-
Feb 17, 2015 23:06:49
én már hetek óta csak a felpontozott kommentjeit olvasom el, faszom fogja a hetvenedik gülüs 'mindegy' sztorit átnézni
köszönet azoknak, akik a tudomány érdekében az összes faszságon átrágják magukat és kiemelik a durvábbakat!
köszönet azoknak, akik a tudomány érdekében az összes faszságon átrágják magukat és kiemelik a durvábbakat!
Feb 17, 2015 23:06:49
töppedt buzigolyók
Feb 17, 2015 23:17:32
Endre, szeretném, ha holnapra megírnád az Andis blogposztot, és a vágatlan bírósági videó linkjével együtt megkapnánk azt is.
De ez legyen az utolsó, a LEGESLEGUTOLSÓ alkalom, hogy Andiról hallunk, különben megnézheted magad.
De ez legyen az utolsó, a LEGESLEGUTOLSÓ alkalom, hogy Andiról hallunk, különben megnézheted magad.
Feb 17, 2015 23:17:32
Univerzum
Feb 17, 2015 23:17:36
Mindegy.
Mindegy.
Nagyon érdekes. Apádat mikor láttad utoljára?
Feb 17, 2015 23:17:36
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 17, 2015 23:24:19
x16)
Endre, sikerült megvenni a szótárt?
jiddise máme
(
x11)
Feb 17, 2015 23:31:04
x11)
Endre, sikerült megvenni a szótárt?
kizárt, különben már eldicsekedett volna azzal, hogy sikerült kiskáláznia 10ezer forintot
főnökúr épp nincs fizetős hangulatban :)
jiddise máme
(
x11)
Feb 17, 2015 23:32:18
x11)
nem ismétlen magam
mindegy
de, permanensen önmagad ismétled, ahogy még mindi what?andi körül pörögsz
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 17, 2015 23:34:52
x8)
Lehetne kérni, hogy a mindegy szó "meleg vagyok"-ra változzon ha leírja aSodi?
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 17, 2015 23:36:53
x8)
Endre, ha téged nem érdekelne Andi és nem lennél bele szerelmes már régen nem azon kattognál, hogyan kaptál kosarat.
Vedeled a Glédát, hallgatod a szerelmes dalokat a youtubeon és közben zokogsz? :-)
Vedeled a Glédát, hallgatod a szerelmes dalokat a youtubeon és közben zokogsz? :-)
töppedt buzigolyók
Feb 17, 2015 23:42:38
Endre, ha téged nem érdekelne Andi és nem lennél bele szerelmes már régen nem azon kattognál, hogyan kaptál kosarat.
És veri a faszát.
Feb 17, 2015 23:42:38
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 17, 2015 23:47:11
x8)
Tudod, hogy baszhatnál ki Andival igazán? Ha felszednél itthon egy nőt. (pr) De mivel nagyjából csak az 50+ kategóriában van esélyed, annak is hulladékabb részénél, javaslom, hogy fordulj egy profihoz.
Jelképes hú-hú-húszezer forintért találsz olyan kurvát, amelyik engedi a fotózást, akár arccal is. Csinálj 4-5 szopatós szelfit, meg pár összebújós/ölelkezőst és tedd közzé.
A penész (LOL) enné meg azt a hálátlan nőszemélyt, hogy aSodi becsajozott!
Megdugnod nem kell, hiszen keresztény vagy (LOL) és szent fogadalmadat nem szegheted meg. A szopatás meg főszabályként nem számít szexuális tevékenységnek.
Jelképes hú-hú-húszezer forintért találsz olyan kurvát, amelyik engedi a fotózást, akár arccal is. Csinálj 4-5 szopatós szelfit, meg pár összebújós/ölelkezőst és tedd közzé.
A penész (LOL) enné meg azt a hálátlan nőszemélyt, hogy aSodi becsajozott!
Megdugnod nem kell, hiszen keresztény vagy (LOL) és szent fogadalmadat nem szegheted meg. A szopatás meg főszabályként nem számít szexuális tevékenységnek.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 17, 2015 23:50:08
x8)
És veri a faszát.
Amikor az Endless love refrénjéhez ér, akkor veri tele a monitort meg a kanapét. Aztán megint sír egy kicsit.
broni
Feb 17, 2015 23:51:36
youtu.be/M8eqjtg_Oj4
Mindörökké vagyok Sátánok fia, örökre szeretlek. Szeretlek, felnézek, látom a menny magas a fenti Fáj, fáj, becsukom a szemem ... Álmodom a szerelem! Vedd el, amilyen vagyok, mint elviszlek téged, mint te jele a szeretet, végtelen, wazing fel a sötét tárgyalás volt sikertelenül, örökre Sátánok fia És te, Isten leánya - álmomban élünk, mint egy Dreaming, álmodik, álmodik a szerelem! Szeretlek! Álmodom, álmodom a szerelem! Dreaming, álmodik, álmodik a szerelem! I love you! Álmodom! Álmodom!
ez rólam meg reniről szól!!!!!!!!!!!
Mindörökké vagyok Sátánok fia, örökre szeretlek. Szeretlek, felnézek, látom a menny magas a fenti Fáj, fáj, becsukom a szemem ... Álmodom a szerelem! Vedd el, amilyen vagyok, mint elviszlek téged, mint te jele a szeretet, végtelen, wazing fel a sötét tárgyalás volt sikertelenül, örökre Sátánok fia És te, Isten leánya - álmomban élünk, mint egy Dreaming, álmodik, álmodik a szerelem! Szeretlek! Álmodom, álmodom a szerelem! Dreaming, álmodik, álmodik a szerelem! I love you! Álmodom! Álmodom!
Feb 17, 2015 23:51:36
alpaka nagyi
Feb 17, 2015 23:54:00
Van valaki, aki felvette rajtam kívül az Alkalmazott Bodrológiát? Tudom, csak 1 kredit, de mióta egyszer egy kedves trollégánk felhívta figyelmünket a Minden ami irritál FB oldalra, ritka kutatási témák iránt érdeklődve alkalmanként átfutom.
Itt van egy régebbi, akkor wtf címkét kapott thread Bodry nőjével:
img.techpowerup.org/150217/246786789871.jpg
Elég hosszú, lehet legörgetni egyből a kommentekhez, amiből a lényeg:
Anna: Engem az ujev megint porszivoval a kezemben fog erni, ugyhogy a csigapinas haverozas nekem nagyon jo bulinak tunik.
Eric: Porszívó?
Anna: Nem, nem valami hc segedeszkoz volt, csak takaritottam.
Eric: Hc segédeszköz?
Anna: Hárdkór
Eric: Az az amire gondolok?
Anna: Az unokatesod nem beszelt rola?
Eric: Csak annyit tudok, hogy hajkefével alszik.
Eric: Amúgy meg ne incselkedj, mit szól az Odry?
Anna: Biztos rogton ebredes utan szeret fesulkodni hogy ne lassa senki kocosan.
Egy baratnom bekapcsolt hajszaritoval alszik, a hajkefe mar nem tunik olyan furcsanak.
Ez pedig egy friss komment:
img.techpowerup.org/150217/246786789872.jpg
Itt már kapcsolódik is a dolog a Sodiverzumhoz, legalábbis púp jelenlegi olvasás élményéhez, a Szürke ötven árnyalatához. A.R. itt arra panaszkodik, hogy a szerző mennyire nem ismeri a bdsm világát.
Ez a kettő együtt felvet érdekes kérdéseket, még ha TDK dolgozathoz ez így még kevés is: vajon Odry barátunk azért ennyire frusztrált, mert az asszony veri őt? Ezért fantáziálhat arról, hogy negyvenes szuterénlakók menő káoszbrigádjának tagja? Talán az Odry kirablásáról szóló sztori sem igaz, csak a lány egyszer nagyon belelendült, és az okozott sérülést csak egy cigányos-rablós sztori kitalálásával tudta megmagyarázni?
Itt van egy régebbi, akkor wtf címkét kapott thread Bodry nőjével:
img.techpowerup.org/150217/246786789871.jpg
Elég hosszú, lehet legörgetni egyből a kommentekhez, amiből a lényeg:
Anna: Engem az ujev megint porszivoval a kezemben fog erni, ugyhogy a csigapinas haverozas nekem nagyon jo bulinak tunik.
Eric: Porszívó?
Anna: Nem, nem valami hc segedeszkoz volt, csak takaritottam.
Eric: Hc segédeszköz?
Anna: Hárdkór
Eric: Az az amire gondolok?
Anna: Az unokatesod nem beszelt rola?
Eric: Csak annyit tudok, hogy hajkefével alszik.
Eric: Amúgy meg ne incselkedj, mit szól az Odry?
Anna: Biztos rogton ebredes utan szeret fesulkodni hogy ne lassa senki kocosan.
Egy baratnom bekapcsolt hajszaritoval alszik, a hajkefe mar nem tunik olyan furcsanak.
Ez pedig egy friss komment:
img.techpowerup.org/150217/246786789872.jpg
Itt már kapcsolódik is a dolog a Sodiverzumhoz, legalábbis púp jelenlegi olvasás élményéhez, a Szürke ötven árnyalatához. A.R. itt arra panaszkodik, hogy a szerző mennyire nem ismeri a bdsm világát.
Ez a kettő együtt felvet érdekes kérdéseket, még ha TDK dolgozathoz ez így még kevés is: vajon Odry barátunk azért ennyire frusztrált, mert az asszony veri őt? Ezért fantáziálhat arról, hogy negyvenes szuterénlakók menő káoszbrigádjának tagja? Talán az Odry kirablásáról szóló sztori sem igaz, csak a lány egyszer nagyon belelendült, és az okozott sérülést csak egy cigányos-rablós sztori kitalálásával tudta megmagyarázni?
Feb 17, 2015 23:54:00
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 17, 2015 23:56:30
x8)
broni
Feb 18, 2015 00:04:30
Feb 18, 2015 00:04:30
Fekete Bikapata
Feb 18, 2015 00:11:33
Megakadt a lemez, de kurvára, úgy nézem...
Feb 18, 2015 00:11:33
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 00:16:22
x8)
mindegy
broni
Feb 18, 2015 00:20:25
mindegy
mindegy
már késő, regisztráltam 25 weboldalt 200 ezerért, és leírom, hogy fikázod a legfaszább zenéket.....
Feb 18, 2015 00:20:25
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 00:23:42
x8)
Pedig olyan lelkes voltam. Nem akarok hazamenni Pestre. Nemakarokhazamennipestre.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 00:24:03
x8)
mindegy
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 00:32:19
x8)
Bassza meg, hiányoznak a berlini ízek. Megennék most vagy 2-3 ravioli konzervet egy penészes szobában.
broni
Feb 18, 2015 00:38:47
Bassza meg, hiányoznak a berlini ízek. Megennék most vagy 2-3 ravioli konzervet egy penészes szobában.
én is ennék ezt-azt...reni??????barbi?????????
Feb 18, 2015 00:38:47
Schwezoff Dávid
Feb 18, 2015 06:07:51
Mindegy.
kurva jó volt anyázni és gyalázkodni a faszverő nácit az elmúlt hetekben ,de ez már tényleg nem vicces. ha andi pasija lennék, és nem sak a kampós orrát alakítanám át ennek a gyökérnek, hanem bazmeg addig ugrálnék a kibaszot púpján, amíg kiegyenesedik vagy át nem szúrja bordája a tüdejét!!
Feb 18, 2015 06:07:51
mindegy
Feb 18, 2015 07:18:41
sodi
Feb 18, 2015 07:18:41
-Kalambó hadnagy
Feb 18, 2015 07:28:42
Kaufmann legújabb parasztvakításai:
www.youtube.com/watch?v=oTFS0e3yoMk
(legalábbis néphülyítési kísérletei)
www.youtube.com/watch?v=oTFS0e3yoMk
Feb 18, 2015 07:28:42
18:19
Feb 18, 2015 07:45:14
youtube.com/watch?v=oTFS0e3yoMk
Zseniális, a retardok egymásnak mutogatják a faszukat. Mint valami rossz buzivicc...
Feb 18, 2015 07:45:14
15 perc fütyizés
Feb 18, 2015 08:02:30
a háttér olyan, mintha valami elcseszett bolhapiac lenne
Feb 18, 2015 08:02:30
-Kalambó hadnagy
Feb 18, 2015 08:22:17
Na azért a valóság teljesen másként van, mint a linkelt videóban előadja Korokkó, ugyanis:
1. Az ominózus pornófilmből egyáltalán nem derül ki, hogy a tulajdonos farka metélt lenne, tehát kár bizonygatni ennek az ellenkezőjét.
2. A pornófilmben többször is föltűnik Don Juanunk bal keze, rajta egy jellegzetes, más videóiból is ismert karóra.
3. Don Juan meg sem mukkan a film közben, de azért 03:35-nél "elszólja" magát, egy jellegzetes motyogással, dunnyogással.
4. A pornófilmet nézve egyértelműen az jön le egy épelméjű néző számára, hogy Don Juannak valami célja van/lesz ezzel a filmmel, hiszen a farkán, a kezein kívül semmit se mutat magából, sőt még csak hangot sem akar kiadni, bármit is mond vagy kérdez a hölgy. Dehát az a fránya karóra és fránya motyogás. :))) Egy kizárólag otthoni, privát célra készülő videó nem ilyen.
Bármennyire is meg akarta őrizni inkognitóját Don Juan, ez nem sikerült neki.
Na azért a valóság teljesen másként van, mint a linkelt videóban előadja Korokkó, ugyanis:
1. Az ominózus pornófilmből egyáltalán nem derül ki, hogy a tulajdonos farka metélt lenne, tehát kár bizonygatni ennek az ellenkezőjét.
2. A pornófilmben többször is föltűnik Don Juanunk bal keze, rajta egy jellegzetes, más videóiból is ismert karóra.
3. Don Juan meg sem mukkan a film közben, de azért 03:35-nél "elszólja" magát, egy jellegzetes motyogással, dunnyogással.
4. A pornófilmet nézve egyértelműen az jön le egy épelméjű néző számára, hogy Don Juannak valami célja van/lesz ezzel a filmmel, hiszen a farkán, a kezein kívül semmit se mutat magából, sőt még csak hangot sem akar kiadni, bármit is mond vagy kérdez a hölgy. Dehát az a fránya karóra és fránya motyogás. :))) Egy kizárólag otthoni, privát célra készülő videó nem ilyen.
Bármennyire is meg akarta őrizni inkognitóját Don Juan, ez nem sikerült neki.
Feb 18, 2015 08:22:17
-
Feb 18, 2015 08:31:17
Látom Sodi még mindig Andit elemezget. Ez a szerelem biztos jele. Azt hiszem Andi úgy felmosta a Recskással a padlót, hogy ezt egy darabig nem fogja kiheverni. Nem kell ide bíróság. Így vagy úgy de Sodi "mélytorkozik".
Feb 18, 2015 08:31:17
töppedt buzigolyók
Feb 18, 2015 09:13:14
Az kemény, amikor Krokesz SoDI-t a 2006-os Gyurcsányellenes mozgalom egyik vezéralakjának nevezi.
Feb 18, 2015 09:13:14
leszart róka
Feb 18, 2015 09:30:36
Az kemény, amikor Krokesz SoDI-t a 2006-os Gyurcsányellenes mozgalom egyik vezéralakjának nevezi.
orbán ezzel nem számolt, amikor mestertervét kiagyalta. ha sodi veled, nincs esélyed.
Feb 18, 2015 09:30:36
leszart róka
Feb 18, 2015 09:33:03
tényleg sneci, jelent meg valami a neten az elmúlt 10 percben ami andival kapcsolatos? félek, hogy nem vagy elég éber és kihagysz egy bosszúlehetőséget.
Feb 18, 2015 09:33:03
xray
Feb 18, 2015 09:33:26
Andinéni kitüntetést érdemelne a tanszéktől, mert még nem volt ember, aki úgy padlóra küldte volna a púpost, mint ő. És ahogy elnézem, Sneci jó ideig nem is fog feltápászkodni.
Feb 18, 2015 09:33:26
töppedt buzigolyók
Feb 18, 2015 09:34:34
Jól látom, hogy Kaufmannnak felül hiányzik a fél fogsora?
Feb 18, 2015 09:34:34
leszart róka
Feb 18, 2015 09:37:27
Andinéni kitüntetést érdemelne a tanszéktől, mert még nem volt ember, aki úgy padlóra küldte volna a púpost, mint ő. És ahogy elnézem, Sneci jó ideig nem is fog feltápászkodni.
támogatom, igaz, hogy andit csak a lehúzás vezérelte a korcs irányába, de ne felejtsük el, hogy megszenvedte az egész produkciót. a télikabátos csomagos ütés pedig tiszteletbeli doktori címet érdemel a tanszéktől.
Feb 18, 2015 09:37:27
Gyurcsány Ferenc
Feb 18, 2015 09:38:10
hát azért hetyetye
Feb 18, 2015 09:38:10
Andi
Feb 18, 2015 09:39:19
de jó, hogy nincs már Berlin, Germany környékén a SoDI
Feb 18, 2015 09:39:19
-
Feb 18, 2015 10:13:10
what? milyen andi???
Feb 18, 2015 10:13:10
Schwezoff Dávid
Feb 18, 2015 10:36:18
what? milyen andi???
Mindegy.
Feb 18, 2015 10:36:18
Kiss Kender Farkas
Feb 18, 2015 10:43:04
Erőt vettem magamon, hol lehet ezt a remekművet megtekinteni? Feltudnád tölteni esetleg?
Feb 18, 2015 10:43:04
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 10:43:31
x44)
Hatalmas az új Kaufmanns videó. Kiderül, hogy Regász Mária áll a sodipédia mögött, és hogy Kaufmann mutogatta a farkát férfi ismerőseinek.
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 10:44:26
x44)
Kiderült, hogy mégsem metélt, viszont buzi. Hatalmas a műsor xD
She was a dude.
grafikus007
Feb 18, 2015 10:49:20
Kiderült, hogy mégsem metélt, viszont buzi. Hatalmas a műsor xD
a legjobb amikor azt meséli, hogy a hazafiaknak mutogatta a faszát, hogy nem metélt. Jó kis társaság
Feb 18, 2015 10:49:20
15 perc fütyizés
Feb 18, 2015 10:51:26
Hatalmas az új Kaufmanns videó. Kiderül, hogy Regász Mária áll a sodipédia mögött, és hogy Kaufmann mutogatta a farkát férfi ismerőseinek.
Mekkora lista lenne már, ha összeírnánk,hogy kik állnak a sodipédia mögött.
Meglenne a 23 név?
Feb 18, 2015 10:51:26
SoDika
Feb 18, 2015 11:01:31
Le bizony. És mindenkit megnyugtatok,hogy az átlagon felüli intim méretem immáron hazafiak által is hitelesítve lett.
Nem volt egyszerű rávenni a többieket, de miután ez a mocskolódó bűnöző fórum folyamatosan rágalmakat terjeszt a nemi szerveinkről, így egy zártkörű rendezvény keretében mindenki elővette és lemértük, valamint szemrevételezésre került az előbőr is. A fitymafék hiánya ugyanakkor nem kizáró ok! Természetesen merev állapotban került sor a mérésre, amit egyesek félreérthettek, de megnyugtattam mindenkit,hogy még a másik fél beleegyezése esetén is szigorúan tilos a homoszexualitás! Persze aki nem boldogult, annak felajánlottam segítő jobbomat..
Feb 18, 2015 11:01:31
Schwezoff Dávid
Feb 18, 2015 11:03:12
Ha jól értem, most nyitottunk Sodinak egy masztipartis fórumot?
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Feb 18, 2015 11:03:12
Kiss Kender Farkas
Feb 18, 2015 11:08:47
Mondjuk Kaufmann folyamatosan egy bizonyos "sodipedia.org" oldalra hivatkozik, ami nincs is regisztrálva :)
Feb 18, 2015 11:08:47
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 18, 2015 11:12:23
x16)
Kiss Kender Farkas
Feb 18, 2015 11:22:47
Sajnos komoly. Azt állítja, hogy ő olyan viszonyban van velük, hogy egy ilyen bizonyítás számára nem okoz gondot.
Feb 18, 2015 11:22:47
xray
Feb 18, 2015 11:26:29
Buzik között ez természetes, nem kell csodálkozni. :)
Feb 18, 2015 11:26:29
15 perc fütyizés
Feb 18, 2015 11:26:38
az érpataki rejszführer mellett megvan púp másik masztipartnere...fúj * elmegy hányni *
Feb 18, 2015 11:26:38
Kiss Kender Farkas
Feb 18, 2015 11:26:57
Azért az is érdekes, hogy szinte minden "hazafinak" akad otthon egy talicskányi privát pornó gyűjteménye. Tulajdonképpen most miért is nyomoznak a fórum ellen? Nem innen került ki a videó
Feb 18, 2015 11:26:57
-
Feb 18, 2015 11:38:43
kurva vicces a videó
4. perctől beszél arról, hogy felvetették a vádat a hazafiak, hogy ők persze nem ferdehajlamúak, de azért lecsekkolnák azt a bizonyos garbót, Kaufmann pedig kivágta a fütyköst eléjük, mert voltak olyan nexusban LOL
a legszebb az egészben, hogy folyamatosan hazudozik minden hazafi. sodika is, Kaufmann is. pontosan tudja, hogy ő rakta fel a videót, de azért hazudozik
4. perctől beszél arról, hogy felvetették a vádat a hazafiak, hogy ők persze nem ferdehajlamúak, de azért lecsekkolnák azt a bizonyos garbót, Kaufmann pedig kivágta a fütyköst eléjük, mert voltak olyan nexusban LOL
a legszebb az egészben, hogy folyamatosan hazudozik minden hazafi. sodika is, Kaufmann is. pontosan tudja, hogy ő rakta fel a videót, de azért hazudozik
Feb 18, 2015 11:38:43
-
Feb 18, 2015 11:40:35
meg kéne keresni az elvált apák fórumán, ahol leírja hogy hol találta a melcsikés videót. ennyit arról, hogy 'nem látta' lol
Feb 18, 2015 11:40:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 18, 2015 11:44:40
x38)
Screenshot van az órájáról a pornóban és máshol is? Lehetne bővíteni a sodipediás cikket, hogy a véletlenül odatévedők is láthassák, mekkora egy hazug szar ez a Kaufmanndil...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A hét vicce
Feb 18, 2015 12:09:54
...
nem ismétlen magam
mindegy
nem ismétlen magam
mindegy
Feb 18, 2015 12:09:54
A sodi
Feb 18, 2015 12:12:49
Jövő héten :)
Na mindegy, csá.
Feb 18, 2015 12:12:49
-
Feb 18, 2015 12:34:29
Háttérben a tavalyi húsvéti csokinyulakkal a mamától örökölt nippek között.
Feb 18, 2015 12:34:29
Fekete Bikapata
Feb 18, 2015 12:39:10
Elnézve sodika kommentjeit, nemsokára a magyar is idegen nyelv lesz...
Andi pedig teljesen a rögeszméjévé vált!
Orvos kell ide, de lehet, hogy egy egész osztály...
Meglett a szótárra a pénz, sodika?
Ha a nyelvtanulás most mindennél fontosabb, akkor miért nem arra koncentrálsz elsősorban???
Andi pedig teljesen a rögeszméjévé vált!
Orvos kell ide, de lehet, hogy egy egész osztály...
Ha a nyelvtanulás most mindennél fontosabb, akkor miért nem arra koncentrálsz elsősorban???
Feb 18, 2015 12:39:10
-
Feb 18, 2015 12:39:25
meg kéne írni sodiról, hogy metélt, biztos örülne neki ha kicsaphatná a pitont a hazafiak kötelező Nemzeti Ellenőrzésén minden tüntetésen
talán még a masztiparty is összejönne
talán még a masztiparty is összejönne
Feb 18, 2015 12:39:25
HAFAB
Feb 18, 2015 12:52:57
Tisztelt érdeklődők!
Ezennel megkezdődött a Hazafias Faszellenőrző Bizottság működése, mely kizárólagossággal hivatott ellenőrizni az előbőr meglétét. A leghatározottabban elhatárolódunk a cionista nemzetrontó HAEBEB-től (Hazafias Előbőrellenőrző Bizottság), mely nem végezte szakszerűen a ráruházott nemzetmentő feladatot. Célunk egyértelmű, viseletünk a garbó.
Elnökünk a nemzetközi szaktekintély Kiss Endre Farkas.
Elő az előbőrt!
Hazafias rántással :
A HAFAB akcióbizottsága
Ezennel megkezdődött a Hazafias Faszellenőrző Bizottság működése, mely kizárólagossággal hivatott ellenőrizni az előbőr meglétét. A leghatározottabban elhatárolódunk a cionista nemzetrontó HAEBEB-től (Hazafias Előbőrellenőrző Bizottság), mely nem végezte szakszerűen a ráruházott nemzetmentő feladatot. Célunk egyértelmű, viseletünk a garbó.
Elnökünk a nemzetközi szaktekintély Kiss Endre Farkas.
Elő az előbőrt!
Hazafias rántással :
A HAFAB akcióbizottsága
Feb 18, 2015 12:52:57
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 12:55:39
x44)
Endre, ugye nem te voltál az a hazafi, aki Kaufmann fasza után érdeklődött és bizonyítékot követelt?
She was a dude.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 18, 2015 13:19:43
x16)
Síri csönd van a témában, úgyhogy szinte biztos, hogy nem sikerült a hétvégén elkészíteni a főnököknek az anyagot, akik ezért most idegesek.
Pedig meg kellene érteniük, hogy sokkal fontosabb napi 8-10 órában Andi életjele után kutatni a neten, mint dolgozni.
Brian
Feb 18, 2015 13:23:20
Kaufmann te egy hazug vén pedró vagy, miért hinnénk el neked bàrmit csak így bemondásra. tölts fel valahová egy képet, amin az arcod és a faszod is látszik, hogy Laci ellenőrizhesse. vagy baszd meg anyádat az urnájában
Feb 18, 2015 13:23:20
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 13:29:46
x44)
Azok a hazafiak, akik Kaufmann faszát akarják nézegetni, vajon kijárnak óbégatni a buzitüntetésre, hogy mocskosbuzik?
She was a dude.
Schwezoff Dávid
Feb 18, 2015 13:30:25
Endre, ugye nem te voltál az a hazafi, aki Kaufmann fasza után érdeklődött és bizonyítékot követelt?
Juszt is Mindegy.
Feb 18, 2015 13:30:25
sodika
Feb 18, 2015 14:03:34
Én Gondára tippelek. :D
Feb 18, 2015 14:03:34
57 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezért teremtettem a trollokat, hogy igazságot osszanak, visszaállítva az egyensúlyt a töketlen bírósággal szemben.