Bár őket valószínűleg még Fifi sem tartja értelmiséginek, nem vagyok benne biztos, hogy a műveltségi szintjük mélyebben van, mint a recskásé.
Béla Balogh
22 órája
Oszt' engedélyed van-e rá, cigány?
Béla Balogh Ilia drágám. Egyáltalán nem mennek jól a dolgaim. Kevés a pénzem házépítéshez, de kiböjtölöm. A dolgok nem mennek jól, egy lyukban lakom. Ez van, vállaltam és meg is csinálom.
19 perce
Hamar eltűnt a 3 millióból 1,1 milla! Csak nem saját zsebére járt rá? ;)
Minek beszélgessek a vibrátorral, hülye vagy?
Endre, te ebben a játékban kvázi csak egy bioműfasz voltál, amire sunyi módon ránőtt egy gnóm. Csak te elemek helyett buszjeggyel meg glédával üzemeltél.
Remélem, ezúttal kértél építési engedélyt :3
Amit te felesleges köröknek nevezel, az az ISMERKEDÉS! Te csak dugni akartál, így viszont érthetetlen a vinnyogásod. Aki kurvának áll, az ne sírjon ha megbasszák. Aki a goldengate.hu és hasonló oldalakon "ismerkedik", az ne sírjon, ha csak "arra" kell.
Nana, alapvetően nem dugni akart, csak szopóálarcban masztizni a sarokban, vagy beszállni párok mellé. úgy talán még a nőt is el tudta volna viselni.
Én eddig azt gondoltam, hogy Endre biszex, de mai okoskodása után hajlok arra, hogy nagyon súlyosan homár.
Van olyan, hogy elfoglalt az ember.
Ezt továbbra is fenntartom.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
és aztán visszahallgattad magad, és beismerted, nem tudsz németül. de a tanfolyamon rendben volt minden.
Nem ezt mondtam. Hanem hogy más a B2, meg más egy állásinterjú, ami inkább C1.
decemberre el akartad végezni a c1-et, és vizsgát tenni. ezzel arcoskodtál ősszel. úgyhogy kudarc.
Téged mi foglalt le? A faszverés? Rendes nyolcórázó, háztartást vezető embereknek is van idejük ismerkedni, neked meg nincs, eltartott gyernőtt?
She was a dude.
Miért HAZUDSZ már megint, recskás?
Akkor miért nem kommunikáltál egyik csoporttársaddal sem? Minden képen magányosan állsz, amíg a többiek beszélgetnek, szórakoznak.
Emellett honnan tudod, hogy mi volt a csoportátlag? Csak azért kérdem, mert az ilyen kurzusokon nem iratnak orrba-szájba teszteket, mert nem ez a céljuk, hanem a nyelv használatának gyakorlása. Ha nagy ritkán mégis van egy (általában csak szintugráskor), akkor az eredményeket titkosan kezelik, mindenki csak a sajátját kapja meg. Mert az adatvédelmi törvények így rendelkeznek.
Itt pedig visszakanyarodunk oda, hogy mivel senkivel sem barátkoztál (nyilván ők sem veled), ezért nem is tudhattad, hogy ki hogyan teljesített. Esetleg mindenkit végigkérdeztél, aztán átlagot számoltál? :D
Miért hazudsz folyamatosan, te SZARDARAB?
Egyébként pedig ugyanezt a szöveget nyomtad le pár napja az itthoni nyelvtanfolyamoddal kapcsolatban is, ami tovább hitelteleníti a mesédet.
Megtanultál németül, tudsz németül? Nem. Akkor meg kuss pofa be Recskás.
Emellett honnan tudod, hogy mi volt a csoportátlag?
Minden nap voltak beszélgetések az óra tematikájában.
Fel tudtam mérni, hogy a felső 50%-ban vagyok.
Akkor miért nem kommunikáltál egyik csoporttársaddal sem?
Mert Pesten is így jártam egyetemre 5 évig, pedig elvileg annak is szocializációs térnek kéne lennie, ahol az életre szóló kapcsolatokat köti meg az ember.
Azért rúgtak ki a tanfolyamról te csoportátlag alatti sötét fasz. Aki manapásg 30-as évei első feléig nem tud eg idegen nyelvet legalább középfokon megtanulni az fogyatékos vagy szarból van.
Ha erre csak igen és nem válasz lehet, akkor a válasz igen.
Ha van olyan válasz, hogy "szerintem C1 alatt senki se tud, ezért az én B2 szintem még nem tudás", akkor pedig azt választom.
Ki akarna barátkozni egy olyan szaremberrel, mint te?
Nem rúgtak ki a tanfolyamról.
A vezetőség javasolta az új iskolát, mert nem tudtak már kezelni titeket, annyira teleszartatok minden email-fiókot és facebook-felóletet.
Neked ott sem jött össze a dolog. Egyébként lassan ott tartunk hogy Berlini kalandod kész diadalmenet volt. Miközben szipogva kullogtál haza te fasszopó nyomoronc.
Én se próbálkoztam.
A kapcsolataim általában úgy keletkeznek, hogy más kezdeményezi.
Mindegyik, mindig.
Ez még Andival is így volt.
Ok akkor eltanácsoltak mert még alapszint alatti szint sem ment neked. Nehogy már a trollokra kend vazzeg.
Ha Andi nem vált át szemétbe, és minimálisan tovább bíztat, még most is ott lennék, max. a tárgyalásomra ugrottam volna haza.
Ja már megint mások oldják meg a dolgokat asodi helyett. Veled nagyoon súlyos gondok vannak Recskás.
kapcsolatteremtési problémákkal küzdesz.
Aha, egy heherészés, két késés és három tankönyv otthonhagyás között felmérted? Ezt nevezem én hitelesnek, Recsító!
Kiben lehet vajon a hiba? Én a mai napig heti rendszerességgel találkozom egyetemi csoporttársaimmal, és nem meló miatt, hanem hogy megigyunk egy pohár jó bort vagy sört. Vajon miért lehet ez? Csak nem azért, mert egy undorító szociopata vagy?
Mi köze Andinak ahhoz, hogy egy naplopó tróger vagy? Minden kudarocdért te vagy a felelős.
Mondom, hogy pont az ellenkezője történt.
Magabiztosan hoztam az átlagot.
Az más kérdés, hogy Andi szerint inkább dumálnom kéne sokat, ezért C1-re a tanár kifejezett bíztatása ellenére sem iratkoztam decemberben, csak társalgási tanfolyamra.
Januárra pedig azt sem.
De nem gáz, mert azóta viszont itthon minden nap gyakorlom a németet.
FUCK THE SYSTEM!
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
FUCK THE SYSTEM!
Továbbra is azt kérdezem, hogy Andinak mi köze hozzád?
Ugyan már, szaros. Te annyira része vagy ennek az egésznek, hogy hamarosan új eljárást indít ellened Czenki Melinda. Amint megnézte a tényfeltáró videót.
A megszelidített rókán mi a faszt nem lehetett érteni?
mindegy
Az élet nem egy mesekönyv Sodi. Aki veled kapcsolatba kerül a felelősséggel tartozik érted. Vagy te mindenki kölke vagy?
Asodival szemben ülő csaj rendben van szerintem. Asodi persze zavarában inkább telefonját nyomkodja mintha kurva fontos ember lenne.
Milyen bűncselekménybe, te fasz? Beszartál valamitől nagyon. Szerintem Kaufmanntól.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Hát én most nem értek semmit.
Ezt a profilt nem is ti hoztátok létre, négy éve létezik.
Nem értek én már semmit.
mindegy
Szerinted ha okos lenne gecizne itt velünk?
valamelyik iratban olvastam, hogy drábik ip-ről töltötték fel ismeretlenek a videót.
Bazmeg, folyton ő kezdeményezett kapcsolatot.
Amikor visszajöttem, egy hét után ismét irogatni kezdett nekem Skype-on.
Nahát!
Tényleg mindegy, nagyon buta fasz vagy.
szerintem te voltál, aki létrehozta. és ezzel még krokko is egyetért.
mit csináltatok az olajosflakonnal, te perverz gnóm?
Amikor meg meséltem neki, hogy jaj mégis, mert megfigyeltem az ő órabérét, és már fölé lövök, és így is küldik, csak oda kell rendesen figyelnem a melóra, 100%-osan, akkor meg húzogatta a száját.
BALEK
mucuska, senki sem szedreti a piócákat
TISZTELTEM, TE FASZ!
tiszteltem
Csak aztán kiderült, hogy ami miatt csodálni kezdtem, az csak duma, és dehogy fuck the system, szívesen tagozódik ő be, nagyon szívesen.
Azért mert elolvastam, hogy mit írtál? Te nem vagy normális.
Nem, azért, amit most írtál.
Még akkor sem rendezett ilyen jelenetet, amikor Andira szálltunk rá. Csak nem szerelmes a sodi?
Mondom most küldetése van! Leszámol és feljelent mindenkit. Egy órája vallotta be, már Berlinben megírta a feljelentést!
Sodi ennyire nem lehetsz beszarva. Mit tud rólad???
Ki rágalmazott és kit? Te eszednél vagy?
Nem para van, hanem egyszerűen a fasz akar még egyszer az ő ügyeikbe belekeveredni. Ezzel a témafrissítéssel pedig éppen azt teszitek.
Úgyhogy én inkább most húzok innen, amíg már nem lesz a téma.
csá
Hazudsz, félsz. Idáig érzem a rettegést.
Egyszer már Czenkiék úgy elkapáltak, mint szódás a lovát. Csak nem foscsikázol?
mikor ülteted a vádlottak padjára kanos pistáékat?
Mert annak örültem. :D
Ő, akkor és ott megérdemelte.
Sodi, ebből jól már nem jössz ki. Miattad szálltunk rá Kaufmannra is. Kellett neked bereklámozni a szappanmérnököt.
Persze ő is házhoz jött a szopatásért, de miattad került képbe.
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 20:25:15
Tőrp, Fráter?
Bár őket valószínűleg még Fifi sem tartja értelmiséginek, nem vagyok benne biztos, hogy a műveltségi szintjük mélyebben van, mint a recskásé.
Feb 18, 2015 20:25:15
-
Feb 18, 2015 20:26:29
JÓ.JÓ.JÓ.
JOJOJO!
Korábban be kellett volna vonulnom 80 ezer bírság miatt. Ez volt kb. júniusban.Tartottam is tőle, hogy a rendőrük megjelennek és előállítanak 16 napra. Furcsa volt, hogy hónapok teltek el és pont engem nem keresnek.Persze panaszt tettem. Ma érkezett meg a határozat, hogy az ügyész perújítást kezdeményezett mellettem. A történet egy nálam lévő gázsprayről szólt. A bíróság hatályon kívül helyezte az ítéletet és tárgyalás tűzött ki.Egyszóval nem kell bevonulnom és nem kell bujkálnom.
Ma jó napom volt. Egy másik ügyben is a ügyészség Közmunkát kért.
JOJOJO!
Korábban be kellett volna vonulnom 80 ezer bírság miatt. Ez volt kb. júniusban.Tartottam is tőle, hogy a rendőrük megjelennek és előállítanak 16 napra. Furcsa volt, hogy hónapok teltek el és pont engem nem keresnek.Persze panaszt tettem. Ma érkezett meg a határozat, hogy az ügyész perújítást kezdeményezett mellettem. A történet egy nálam lévő gázsprayről szólt. A bíróság hatályon kívül helyezte az ítéletet és tárgyalás tűzött ki.Egyszóval nem kell bevonulnom és nem kell bujkálnom.
Feb 18, 2015 20:26:29
-
Feb 18, 2015 20:26:52
Béla Balogh
22 órája ·
ÉPÍTKEZEK.
Lassan, de biztosan. 2 év, mire 1.9 millióból felépítem a házunkat. Alább bemutattam a telket. Végre befejeztem a kerítést. Teszek majd fel képet. Komoly kerítést csináltam. Érdekessége, hogy centire pontosan bezsaluztam és az oszlopokat behelyeztem.
22 órája ·
ÉPÍTKEZEK.
Lassan, de biztosan. 2 év, mire 1.9 millióból felépítem a házunkat. Alább bemutattam a telket. Végre befejeztem a kerítést. Teszek majd fel képet. Komoly kerítést csináltam. Érdekessége, hogy centire pontosan bezsaluztam és az oszlopokat behelyeztem.
Feb 18, 2015 20:26:52
-
Feb 18, 2015 20:27:51
JÓ.JÓ.JÓ.
JOJOJO!
JOJOJO!
Béla Balogh
22 órája
Feb 18, 2015 20:27:51
kínzó kérdés
Feb 18, 2015 20:28:36
Béla Balogh
22 órája ·
ÉPÍTKEZEK.
22 órája ·
ÉPÍTKEZEK.
Oszt' engedélyed van-e rá, cigány?
Feb 18, 2015 20:28:36
-
Feb 18, 2015 20:29:04
Béla Balogh Ilia drágám. Egyáltalán nem mennek jól a dolgaim. Kevés a pénzem házépítéshez, de kiböjtölöm. A dolgok nem mennek jól, egy lyukban lakom. Ez van, vállaltam és meg is csinálom.
19 perce
Feb 18, 2015 20:29:04
Béta
Feb 18, 2015 20:30:06
Béla Balogh
22 órája ·
ÉPÍTKEZEK.
22 órája ·
ÉPÍTKEZEK.
Hamar eltűnt a 3 millióból 1,1 milla! Csak nem saját zsebére járt rá? ;)
Feb 18, 2015 20:30:06
múltidéző
Feb 18, 2015 20:31:50
Egy kis gyűjtés arról, hogyan muzsikált a mi Endrénk a Kapitel Zwei nyelviskola B2,tehát középfokú, a tökéletes nyelvtudástól fényévekre lévő szintű csoportjában.
1. Sodi, miért volt az, hogy mindennap késve estél be arra a három órára, és a joggal felháborodott tanár és a megzavart diákok előtt röhögéssel akartad elütni, hogy nem tartod tiszteletben se a tanrendet se pedig a többi diák zavartalan tanulását? Még jön több ilyen, közkedvelt voltál.
2. Ja, és azért mondtad, hogy a hétvégi jogi könyved volt az első német könyved, mert a tanfolyamra nem hordtad be a tanfolyamhoz vett könyveket, leszartad őket. Egyszerűen kiesett az agyadból, hogy voltak német nyelvű könyveid. A legutóbbi költözéskor nem is vitted magaddal. Annyira leszartad az életmentő tanfolyam könyveit, hogy kitörölte az emlékezeted. Rendszeresen nem vitted be órákra.
3. Azért az még elég frissen él az emlékezetükben, hogy visszapofázott a "likvidálandó" kategóriának (fogamzóképes korú nők)és szarba vette az intelmeiket és röhögött mert lenézte őket, és hogy egy kártékony szar volt aki jobb lett volna ha a kamu számla után be se megy többet a gecibe.
4. És nem voltál hajlandó órán együttműködni, ha megkértek, hogy ismételj el valamit, akkor lefelé nézve röhögtél a tokmányod alatt pofátlanul. Eszed ágában nem volt tanulni. Ez volt az a "egy hihető forrásból megtudtam, hogy nem kellene mondat közben heherésznem". Te kiröhögted a tanárt és a feladatokat. Lefelé nézve, rocskai cipőjét, geci...
5. a szintfelmérő online volt. az idióta azt hihette, hogy a csalás és a jó eredmény miatt majd okosnak fogják gondolni.
1. Sodi, miért volt az, hogy mindennap késve estél be arra a három órára, és a joggal felháborodott tanár és a megzavart diákok előtt röhögéssel akartad elütni, hogy nem tartod tiszteletben se a tanrendet se pedig a többi diák zavartalan tanulását? Még jön több ilyen, közkedvelt voltál.
2. Ja, és azért mondtad, hogy a hétvégi jogi könyved volt az első német könyved, mert a tanfolyamra nem hordtad be a tanfolyamhoz vett könyveket, leszartad őket. Egyszerűen kiesett az agyadból, hogy voltak német nyelvű könyveid. A legutóbbi költözéskor nem is vitted magaddal. Annyira leszartad az életmentő tanfolyam könyveit, hogy kitörölte az emlékezeted. Rendszeresen nem vitted be órákra.
3. Azért az még elég frissen él az emlékezetükben, hogy visszapofázott a "likvidálandó" kategóriának (fogamzóképes korú nők)és szarba vette az intelmeiket és röhögött mert lenézte őket, és hogy egy kártékony szar volt aki jobb lett volna ha a kamu számla után be se megy többet a gecibe.
4. És nem voltál hajlandó órán együttműködni, ha megkértek, hogy ismételj el valamit, akkor lefelé nézve röhögtél a tokmányod alatt pofátlanul. Eszed ágában nem volt tanulni. Ez volt az a "egy hihető forrásból megtudtam, hogy nem kellene mondat közben heherésznem". Te kiröhögted a tanárt és a feladatokat. Lefelé nézve, rocskai cipőjét, geci...
5. a szintfelmérő online volt. az idióta azt hihette, hogy a csalás és a jó eredmény miatt majd okosnak fogják gondolni.
Feb 18, 2015 20:31:50
szexnagyi
Feb 18, 2015 20:31:51
Mindkét ott talált csaj, akivel összejöttem, mégis értelmiségi volt. Ok, tartós ebből csak egy lett, a szwingeressel csak egy éjszaka volt, de ettől még a tény az tény.
Minek beszélgessek a vibrátorral, hülye vagy?
Endre, te ebben a játékban kvázi csak egy bioműfasz voltál, amire sunyi módon ránőtt egy gnóm. Csak te elemek helyett buszjeggyel meg glédával üzemeltél.
Feb 18, 2015 20:31:51
Feljelentő Feri
Feb 18, 2015 20:33:45
Béla Balogh
22 órája ·
ÉPÍTKEZEK.
22 órája ·
ÉPÍTKEZEK.
Remélem, ezúttal kértél építési engedélyt :3
Feb 18, 2015 20:33:45
Kiss Kender Farkas
Feb 18, 2015 20:36:57
Nem érted. Társkeresőn felesleges körök vannak.
Az embernek meg vannak igényei.
De ez még nem jelenti, hogy amúgy ne akarna dumálni is.
Az embernek meg vannak igényei.
De ez még nem jelenti, hogy amúgy ne akarna dumálni is.
Amit te felesleges köröknek nevezel, az az ISMERKEDÉS! Te csak dugni akartál, így viszont érthetetlen a vinnyogásod. Aki kurvának áll, az ne sírjon ha megbasszák. Aki a goldengate.hu és hasonló oldalakon "ismerkedik", az ne sírjon, ha csak "arra" kell.
Feb 18, 2015 20:36:57
Kiss Kender Farkas
Feb 18, 2015 20:40:37
De tényleg, aki úgy hirdeti magát, hogy nagyfarkú egyetemista, az mire számít? Hogy a nők majd arra gondolnak, hogy istenem micsoda egy intellektuális férfi lehet, szívesen elbeszélgetnék vele? :)
Feb 18, 2015 20:40:37
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 20:43:20
Nana, alapvetően nem dugni akart, csak szopóálarcban masztizni a sarokban, vagy beszállni párok mellé. úgy talán még a nőt is el tudta volna viselni.
Én eddig azt gondoltam, hogy Endre biszex, de mai okoskodása után hajlok arra, hogy nagyon súlyosan homár.
Feb 18, 2015 20:43:20
sodika
Feb 18, 2015 20:45:40
A tanfolyamom rendben volt minden, magabiztosan hoztam a csoportátlag feletti szintet mindig. Nem voltam sose a legjobb, de a legrosszabb harmadban, félben se voltam benne.
Feb 18, 2015 20:45:40
sodika
Feb 18, 2015 20:46:22
Amit te felesleges köröknek nevezel, az az ISMERKEDÉS!
Feb 18, 2015 20:46:22
-
Feb 18, 2015 20:48:35
A tanfolyamom rendben volt minden, magabiztosan hoztam a csoportátlag feletti szintet mindig. Nem voltam sose a legjobb, de a legrosszabb harmadban, félben se voltam benne.
és aztán visszahallgattad magad, és beismerted, nem tudsz németül. de a tanfolyamon rendben volt minden.
Feb 18, 2015 20:48:35
sodika
Feb 18, 2015 20:49:37
és aztán visszahallgattad magad, és beismerted, nem tudsz németül.
Feb 18, 2015 20:49:37
sodika
Feb 18, 2015 20:50:27
Ez "tudni németül" meg faszság.
Van a C1, az tud, meg minden alatta, az tanul.
Feb 18, 2015 20:50:27
-
Feb 18, 2015 20:53:43
decemberre el akartad végezni a c1-et, és vizsgát tenni. ezzel arcoskodtál ősszel. úgyhogy kudarc.
Feb 18, 2015 20:53:43
sodika
Feb 18, 2015 20:53:44
Ja, egyébként Bélával ma reggel volt egy kellemes levélváltásom a Hermán Peti-féle körlevelem kapcsán. :D
Feb 18, 2015 20:53:44
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 20:54:01
x44)
Téged mi foglalt le? A faszverés? Rendes nyolcórázó, háztartást vezető embereknek is van idejük ismerkedni, neked meg nincs, eltartott gyernőtt?
sodika
Feb 18, 2015 20:55:04
Majd tavasszal.
na csá
na csá
Feb 18, 2015 20:55:04
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 20:55:39
Miért HAZUDSZ már megint, recskás?
Akkor miért nem kommunikáltál egyik csoporttársaddal sem? Minden képen magányosan állsz, amíg a többiek beszélgetnek, szórakoznak.
Emellett honnan tudod, hogy mi volt a csoportátlag? Csak azért kérdem, mert az ilyen kurzusokon nem iratnak orrba-szájba teszteket, mert nem ez a céljuk, hanem a nyelv használatának gyakorlása. Ha nagy ritkán mégis van egy (általában csak szintugráskor), akkor az eredményeket titkosan kezelik, mindenki csak a sajátját kapja meg. Mert az adatvédelmi törvények így rendelkeznek.
Itt pedig visszakanyarodunk oda, hogy mivel senkivel sem barátkoztál (nyilván ők sem veled), ezért nem is tudhattad, hogy ki hogyan teljesített. Esetleg mindenkit végigkérdeztél, aztán átlagot számoltál? :D
Miért hazudsz folyamatosan, te SZARDARAB?
Egyébként pedig ugyanezt a szöveget nyomtad le pár napja az itthoni nyelvtanfolyamoddal kapcsolatban is, ami tovább hitelteleníti a mesédet.
Feb 18, 2015 20:55:39
xray
Feb 18, 2015 20:55:47
Recskás!
Te az égről is lehazudod a csillagokat. Undorító testi lelki nyomorék vagy.
Te az égről is lehazudod a csillagokat. Undorító testi lelki nyomorék vagy.
Feb 18, 2015 20:55:47
-
Feb 18, 2015 20:56:29
Ez "tudni németül" meg faszság.
Megtanultál németül, tudsz németül? Nem. Akkor meg kuss pofa be Recskás.
Feb 18, 2015 20:56:29
sodika
Feb 18, 2015 20:56:56
Emellett honnan tudod, hogy mi volt a csoportátlag?
Feb 18, 2015 20:56:56
sodika
Feb 18, 2015 20:57:50
Akkor miért nem kommunikáltál egyik csoporttársaddal sem?
Mert Pesten is így jártam egyetemre 5 évig, pedig elvileg annak is szocializációs térnek kéne lennie, ahol az életre szóló kapcsolatokat köti meg az ember.
Feb 18, 2015 20:57:50
-
Feb 18, 2015 20:58:19
Azért rúgtak ki a tanfolyamról te csoportátlag alatti sötét fasz. Aki manapásg 30-as évei első feléig nem tud eg idegen nyelvet legalább középfokon megtanulni az fogyatékos vagy szarból van.
Feb 18, 2015 20:58:19
sodika
Feb 18, 2015 20:58:52
Megtanultál németül, tudsz németül? Nem.
Ha van olyan válasz, hogy "szerintem C1 alatt senki se tud, ezért az én B2 szintem még nem tudás", akkor pedig azt választom.
Feb 18, 2015 20:58:52
Kémlégy
Feb 18, 2015 20:59:16
Feb 18, 2015 20:59:16
sodika
Feb 18, 2015 20:59:56
Azért rúgtak ki a tanfolyamról te csoportátlag alatti sötét fasz.
A vezetőség javasolta az új iskolát, mert nem tudtak már kezelni titeket, annyira teleszartatok minden email-fiókot és facebook-felóletet.
Feb 18, 2015 20:59:56
-
Feb 18, 2015 20:59:59
Neked ott sem jött össze a dolog. Egyébként lassan ott tartunk hogy Berlini kalandod kész diadalmenet volt. Miközben szipogva kullogtál haza te fasszopó nyomoronc.
Feb 18, 2015 20:59:59
sodika
Feb 18, 2015 21:00:54
Én se próbálkoztam.
Mindegyik, mindig.
Feb 18, 2015 21:00:54
-
Feb 18, 2015 21:01:07
Ok akkor eltanácsoltak mert még alapszint alatti szint sem ment neked. Nehogy már a trollokra kend vazzeg.
Feb 18, 2015 21:01:07
sodika
Feb 18, 2015 21:02:04
Egyébként lassan ott tartunk hogy Berlini kalandod kész diadalmenet volt. Miközben szipogva kullogtál haza te fasszopó nyomoronc.
Ha Andi nem vált át szemétbe, és minimálisan tovább bíztat, még most is ott lennék, max. a tárgyalásomra ugrottam volna haza.
Feb 18, 2015 21:02:04
-
Feb 18, 2015 21:02:21
Én se próbálkoztam.
Mindegyik, mindig.
Mindegyik, mindig.
Ja már megint mások oldják meg a dolgokat asodi helyett. Veled nagyoon súlyos gondok vannak Recskás.
Feb 18, 2015 21:02:21
-
Feb 18, 2015 21:03:14
Én se próbálkoztam.
Mindegyik, mindig.
Mindegyik, mindig.
kapcsolatteremtési problémákkal küzdesz.
Feb 18, 2015 21:03:14
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 21:03:17
Aha, egy heherészés, két késés és három tankönyv otthonhagyás között felmérted? Ezt nevezem én hitelesnek, Recsító!
Kiben lehet vajon a hiba? Én a mai napig heti rendszerességgel találkozom egyetemi csoporttársaimmal, és nem meló miatt, hanem hogy megigyunk egy pohár jó bort vagy sört. Vajon miért lehet ez? Csak nem azért, mert egy undorító szociopata vagy?
Feb 18, 2015 21:03:17
-
Feb 18, 2015 21:03:22
Mi köze Andinak ahhoz, hogy egy naplopó tróger vagy? Minden kudarocdért te vagy a felelős.
Feb 18, 2015 21:03:22
sodika
Feb 18, 2015 21:03:39
Ok akkor eltanácsoltak mert még alapszint alatti szint sem ment neked.
Mondom, hogy pont az ellenkezője történt.
Magabiztosan hoztam az átlagot.
Az más kérdés, hogy Andi szerint inkább dumálnom kéne sokat, ezért C1-re a tanár kifejezett bíztatása ellenére sem iratkoztam decemberben, csak társalgási tanfolyamra.
Januárra pedig azt sem.
De nem gáz, mert azóta viszont itthon minden nap gyakorlom a németet.
Feb 18, 2015 21:03:39
tigris
Feb 18, 2015 21:04:15
Én szerintem emiatt az állításod miatt már holnap feljelentést teszek ellened.
FUCK THE SYSTEM!
Feb 18, 2015 21:04:15
-
Feb 18, 2015 21:04:35
"a felső 50%-ban vagyok vs. Átlagfeletti. most már döntd el hová tartoztál.
Sodi megint kialakítasz valami mesét a kudarcaidról.
Sodi megint kialakítasz valami mesét a kudarcaidról.
Feb 18, 2015 21:04:35
a hónap vicce
Feb 18, 2015 21:04:54
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Feb 18, 2015 21:04:54
KLGY-szopató
Feb 18, 2015 21:05:49
Még valami, Kaufmann! Mielőtt ezt a fiókot is megpróbálnád eltüntetni, jobb, ha tudod, hogy minden videó le van mentve és minden oldalról screenshot készült.
Feb 18, 2015 21:05:49
-
Feb 18, 2015 21:05:54
Persze Sodi, biztos a múltidéző hazudott, meg azért nem láttak az iskola környékén mert tele voltál shikerélménnyel és az oklevelet úgysem kaptad volna meg a produkcióid után.
Feb 18, 2015 21:05:54
tigris
Feb 18, 2015 21:06:27
Formálisan ellenetek csak Berlinben írtam egyet.
Aztán megkérdezte a nyomozónő, hogy szerintem magyarok vagytok-e.
Amikor mondtam, hogy igen, utána már nem érdekelte a téma.
Aztán megkérdezte a nyomozónő, hogy szerintem magyarok vagytok-e.
Amikor mondtam, hogy igen, utána már nem érdekelte a téma.
FUCK THE SYSTEM!
Feb 18, 2015 21:06:27
sodika
Feb 18, 2015 21:07:49
Na jó, most süllyedt ez a pöcegödör olyan konkrét bűncselekményekbe, aminek még olvasójaként sem kívánok a továbbiakban része lenni.
Léptem...
Mi köze Andinak ahhoz, hogy egy naplopó tróger vagy?
AZ, BAZMEG, HOGY KIBASZOTTUL TISZTÁBAN VOLT VELE, MILYEN NAGY HATÁSSAL VOLT RÁM. AZ, BAZMEG, HOGY AMIKOR ARRÓL BESZÉLTEM, HOGY A TÖKÉLETES ÉLETET ÉLŐ ISTENNŐKÉNT VAN AZ AGYAMBAN, AKINEK MINDEN SZAVA SZENTÍRÁS, ÉS HA A TANÁCSAIT KÖVETEM, MEG A BÍZTATÁSÁT HALLGATOM, AKKOR ÚGY ÉRZEM, HOGY MEGVÁLTOM A VILÁGOT, EBBEN NEM VOLT EGY CSEPPNYI IRÓNIA SEM. ÉS Ő SZART ERRE, PEDIG TUDTA, HOGY PÁR SZAVA MENNYIRE KURVÁRA ERŐVEL LÁTOTT EL ENGEM.
az
mindegy, léptem
Léptem...
AZ, BAZMEG, HOGY KIBASZOTTUL TISZTÁBAN VOLT VELE, MILYEN NAGY HATÁSSAL VOLT RÁM. AZ, BAZMEG, HOGY AMIKOR ARRÓL BESZÉLTEM, HOGY A TÖKÉLETES ÉLETET ÉLŐ ISTENNŐKÉNT VAN AZ AGYAMBAN, AKINEK MINDEN SZAVA SZENTÍRÁS, ÉS HA A TANÁCSAIT KÖVETEM, MEG A BÍZTATÁSÁT HALLGATOM, AKKOR ÚGY ÉRZEM, HOGY MEGVÁLTOM A VILÁGOT, EBBEN NEM VOLT EGY CSEPPNYI IRÓNIA SEM. ÉS Ő SZART ERRE, PEDIG TUDTA, HOGY PÁR SZAVA MENNYIRE KURVÁRA ERŐVEL LÁTOTT EL ENGEM.
az
mindegy, léptem
Feb 18, 2015 21:07:49
-
Feb 18, 2015 21:08:22
Milyen nyomozónő?
Feb 18, 2015 21:08:22
-
Feb 18, 2015 21:09:44
Na jó, most süllyedt ez a pöcegödör olyan konkrét bűncselekményekbe, aminek még olvasójaként sem kívánok a továbbiakban része lenni.
Léptem...
az
mindegy, léptem
Léptem...
az
mindegy, léptem
Feb 18, 2015 21:09:44
KLGY-szopató
Feb 18, 2015 21:10:11
Ugyan már, szaros. Te annyira része vagy ennek az egésznek, hogy hamarosan új eljárást indít ellened Czenki Melinda. Amint megnézte a tényfeltáró videót.
Feb 18, 2015 21:10:11
sodika
Feb 18, 2015 21:10:25
mindegy
Feb 18, 2015 21:10:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 18, 2015 21:11:04
x38)
Fincsi a Kaufmannfasz, Endre?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Feb 18, 2015 21:11:43
mindegy
mindegy
Az élet nem egy mesekönyv Sodi. Aki veled kapcsolatba kerül a felelősséggel tartozik érted. Vagy te mindenki kölke vagy?
Feb 18, 2015 21:11:43
Tyodika
Feb 18, 2015 21:11:52
Nyem éjek já bajátkosznyi a työppiekkej, mejty sms-pen kejj szakjatynyom Angyit. Natyon ejfokjajt fatyokh, piszony!
Feb 18, 2015 21:11:52
-
Feb 18, 2015 21:13:44
Nyem éjek já bajátkosznyi a työppiekkej, mejty sms-pen kejj szakjatynyom Angyit. Natyon ejfokjajt fatyokh, piszony!
Asodival szemben ülő csaj rendben van szerintem. Asodi persze zavarában inkább telefonját nyomkodja mintha kurva fontos ember lenne.
Feb 18, 2015 21:13:44
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:14:08
x8)
Léptem...
az
mindegy, léptem
Léptem...
az
mindegy, léptem
Milyen bűncselekménybe, te fasz? Beszartál valamitől nagyon. Szerintem Kaufmanntól.
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 21:15:52
Ez most komoly, hogy ez a beteg állat Kaufmann még mindig fenntartja a fiókot, amivel a gyereke anyját akarta befeketíteni! Az egy dolog, hogy így akarta megnyerni a gyermekelhelyezési pert, de hogy még ennyire ostoba is, azt nem gondoltam volna.
Feb 18, 2015 21:15:52
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:16:47
x8)
Sodi, még jó, hogy szart rád. Te kit érdekelsz? Unalmas vagy, büdös, vállalhatatlan minden szinten.
Örülj neki, hogy ilyen finoman koptatott le.
Vedd már észre, hogy mindenkinek akivel kapcsolatba kerülsz, teher vagy.
Örülj neki, hogy ilyen finoman koptatott le.
Vedd már észre, hogy mindenkinek akivel kapcsolatba kerülsz, teher vagy.
sodika
Feb 18, 2015 21:17:06
Milyen bűncselekménybe, te fasz?
Nem értek én már semmit.
mindegy
Feb 18, 2015 21:17:06
Béta
Feb 18, 2015 21:17:11
Én továbbra is azt mondom, nem véletlenül aktív itt a recsy mostanában. Az, hogy ideges az írásain is látszik! Csak nem megbíztak azzal, hogy hergeld a fórumot és excelezd?
Feb 18, 2015 21:17:11
kínzó kérdés
Feb 18, 2015 21:17:28
Hogyan tudott Melcsike Kaufmann lakásában forgatni egy "másik férfival"? XD
Feb 18, 2015 21:17:28
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:17:44
x8)
Ez most komoly, hogy ez a beteg állat Kaufmann még mindig fenntartja a fiókot, amivel a gyereke anyját akarta befeketíteni! Az egy dolog, hogy így akarta megnyerni a gyermekelhelyezési pert, de hogy még ennyire ostoba is, azt nem gondoltam volna.
Szerinted ha okos lenne gecizne itt velünk?
-
Feb 18, 2015 21:18:10
valamelyik iratban olvastam, hogy drábik ip-ről töltötték fel ismeretlenek a videót.
Feb 18, 2015 21:18:10
sodika
Feb 18, 2015 21:18:31
Sodi, még jó, hogy szart rád. Te kit érdekelsz?
Bazmeg, folyton ő kezdeményezett kapcsolatot.
Amikor visszajöttem, egy hét után ismét irogatni kezdett nekem Skype-on.
Feb 18, 2015 21:18:31
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:18:41
x8)
Nem értek én már semmit.
mindegy
Nem értek én már semmit.
mindegy
Nahát!
Tényleg mindegy, nagyon buta fasz vagy.
lvl 32 Summoner
Nem értek én már semmit.
mindegy
Nem értek én már semmit.
mindegy
szerintem te voltál, aki létrehozta. és ezzel még krokko is egyetért.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 18, 2015 21:18:50
x38)
Persze, hogy szart rád Endre! Egy semmi voltál, semmit sem fejlődtél Berlinben, és ráakaszkodtál. Endre, ő "NEM AZ APUKÁD"! Te sem vagy az övé. 1-1. Tessék szépen kibékülni.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sodika
Feb 18, 2015 21:19:02
Mármint 2013-ban, amikor visszajöttem.
Ennek annyira megörültem, hogy ekkor kezdtem el segíteni nekim mindenben.
Feb 18, 2015 21:19:02
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 21:19:10
x11)
Nem figyelsz.
Pont hogy a duma hiánya idegesített fel a végén.
Szeretném, ha magyarázza, fogja az olajos flakont, mit hol, hova, hogyan.
Pont hogy a duma hiánya idegesített fel a végén.
Szeretném, ha magyarázza, fogja az olajos flakont, mit hol, hova, hogyan.
mit csináltatok az olajosflakonnal, te perverz gnóm?
sodika
Feb 18, 2015 21:20:14
semmit sem fejlődtél Berlinben
Amikor meg meséltem neki, hogy jaj mégis, mert megfigyeltem az ő órabérét, és már fölé lövök, és így is küldik, csak oda kell rendesen figyelnem a melóra, 100%-osan, akkor meg húzogatta a száját.
Feb 18, 2015 21:20:14
xray
Feb 18, 2015 21:20:38
Sneci, annak idején a saját szemmel olvastam, amikor örömködtél, hogy Kaufmanndil nőjéről szexvideó van feltéve a redtube-on és milyen néven. Addig azt se tudtuk, hogy a vén hülyének hogy hívják a csaját. Most meg arcátlanul tagadod. Kaufmann is hülye, ha egy szavadat is elhiszi.
Feb 18, 2015 21:20:38
-
Feb 18, 2015 21:20:53
Mármint 2013-ban, amikor visszajöttem.
BALEK
Feb 18, 2015 21:20:53
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 21:21:23
x11)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 18, 2015 21:21:36
x38)
Azért az veszélyes sport, amikor a lapátkezű gnóm masszírozza a szexnagyit az olajjal. Ha arról lenne videó, az egész internet felrobbanna... A zsery féle horrort magasan verné nézettségben!
sodika
Feb 18, 2015 21:22:46
xray:
Jó hogy mondod.
Ez a mondat így elég egyértelmű ahhoz, hogy feljelentselek miatta holnap.
Jó hogy mondod.
Feb 18, 2015 21:22:46
broni
Feb 18, 2015 21:22:58
elég uncsi ez a melcsis anyag, inkább olyat nézek, ahun csajok szarnak meg fosnak......
Feb 18, 2015 21:22:58
Kurva anyád!!!
Feb 18, 2015 21:23:35
Sodi te fasz!
Feb 18, 2015 21:23:35
sodika
Feb 18, 2015 21:23:47
TISZTELTEM, TE FASZ!
tiszteltem
Csak aztán kiderült, hogy ami miatt csodálni kezdtem, az csak duma, és dehogy fuck the system, szívesen tagozódik ő be, nagyon szívesen.
Feb 18, 2015 21:23:47
broni
Feb 18, 2015 21:24:00
a multkor kurva jo hányásszexet videót néztem, érdekel valakit??????
Feb 18, 2015 21:24:00
hm
Feb 18, 2015 21:25:23
Soha többet nem írok ide
Feb 18, 2015 21:25:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 18, 2015 21:26:00
x38)
Fuck the systemből lett a Fuck the SoDI. Nem is volt más választása, mert tapadtál rá. Tiszteletből, persze. Mondom, csak a retardáltságod miatt nem verette be a pofádat Chrissel.
xray
Feb 18, 2015 21:26:15
xray:
Jó hogy mondod.
Jó hogy mondod.
Feb 18, 2015 21:26:15
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:26:45
x8)
Kibasszuk Sodit vagy élvezzük, hogy rohama van? Az látszik, hogy Kaufmanntól nagyon fél.
sodika
Feb 18, 2015 21:27:16
Nem, azért, amit most írtál.
Feb 18, 2015 21:27:16
Kóser Szalonna
Feb 18, 2015 21:28:46
Kibasszuk Sodit vagy élvezzük, hogy rohama van? Az látszik, hogy Kaufmanntól nagyon fél.
Még akkor sem rendezett ilyen jelenetet, amikor Andira szálltunk rá. Csak nem szerelmes a sodi?
Feb 18, 2015 21:28:46
Béta
Feb 18, 2015 21:28:58
Mondom most küldetése van! Leszámol és feljelent mindenkit. Egy órája vallotta be, már Berlinben megírta a feljelentést!
Feb 18, 2015 21:28:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 18, 2015 21:29:25
x38)
Te is ezt írtad az atw fórumon. Félsz, hogy megismétlődik a czenkiné-effektus? Idióta.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:31:27
x8)
Czenki-para van, Szódáj? Kitől fosol a legjobban? :-)
-
Feb 18, 2015 21:31:55
xray:
Jó hogy mondod.
Jó hogy mondod.
Sodi ennyire nem lehetsz beszarva. Mit tud rólad???
Feb 18, 2015 21:31:55
sodika
Feb 18, 2015 21:32:02
Nem félek én senkitől, de arról van szó, hogy Kaufmann és a családja olyan téma, amitől én inkább igyekszem magam a továbbiakban távol maradni.
Úgyhogy amíg nem változik a téma, nem akarom a nicknevemet a beszélgetés-folyamban látni.
Távol akarok maradni a témától, viszont az ügyben eddig feljelentettem a rágalmazókat, és ezután is fel fogom.
ennyi
csá
Úgyhogy amíg nem változik a téma, nem akarom a nicknevemet a beszélgetés-folyamban látni.
Távol akarok maradni a témától, viszont az ügyben eddig feljelentettem a rágalmazókat, és ezután is fel fogom.
ennyi
csá
Feb 18, 2015 21:32:02
xray
Feb 18, 2015 21:33:30
Nem félek én senkitől, de arról van szó, hogy Kaufmann és a családja olyan téma, amitől én inkább igyekszem magam a továbbiakban távol maradni.
ennyi
csá
ennyi
csá
Ki rágalmazott és kit? Te eszednél vagy?
Feb 18, 2015 21:33:30
sodika
Feb 18, 2015 21:33:34
Czenki-para van, Szódáj? Kitől fosol a legjobban? :-)
Nem para van, hanem egyszerűen a fasz akar még egyszer az ő ügyeikbe belekeveredni. Ezzel a témafrissítéssel pedig éppen azt teszitek.
csá
Feb 18, 2015 21:33:34
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:33:38
x8)
ennyi
csá
ennyi
csá
Hazudsz, félsz. Idáig érzem a rettegést.
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:33:52
x44)
Én csak kérdezek, púpi, azt szabad? Nem te másoltad be a szexvideó elérhetőségét az atw-re? Vagy lehet rosszul emlékszem, és a trollok olvasgatták az elvált apák fórumát?
She was a dude.
-
Feb 18, 2015 21:34:19
ennyi
csá
ennyi
csá
Egyszer már Czenkiék úgy elkapáltak, mint szódás a lovát. Csak nem foscsikázol?
Feb 18, 2015 21:34:19
-
Feb 18, 2015 21:34:38
ennyi
csá
ennyi
csá
mikor ülteted a vádlottak padjára kanos pistáékat?
Feb 18, 2015 21:34:38
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:34:42
x44)
Púp be lett fenyítve a tárgyaláson úgy látszik.
She was a dude.
sodika
Feb 18, 2015 21:35:14
Még akkor sem rendezett ilyen jelenetet, amikor Andira szálltunk rá.
Mert annak örültem. :D
Ő, akkor és ott megérdemelte.
Feb 18, 2015 21:35:14
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:35:29
x8)
csá
csá
Sodi, ebből jól már nem jössz ki. Miattad szálltunk rá Kaufmannra is. Kellett neked bereklámozni a szappanmérnököt.
Persze ő is házhoz jött a szopatásért, de miattad került képbe.
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tehát bárki.
Tőrp, Fráter?