- Keszityókojom, tyejetyném fejjejenytyenyi ikszjéjt, mejty aszty íjtya, hoty ény éfekkej eszejőtty öjüjtyem ety figyeónyak.
- ...
- Esz jágajmaszás, piszony!
- (Psszt, te, Sanyikám, telefonálj már be az IMEIbe, hogy nem szökött-e meg tőlük valaki. Ha nem, akkor hívd a Péterfy elmeosztályát, hogy mindjárt viszünk valakit, köszi!)
Értem, természetesen, nyugodjon meg, üljön le, mindjárt jön egy kollégám, aki... khm... foglalkozik magával.
A vén impotens, addig a másik szobában játszott a vasútmodellel, amíg mi vígan töcsköltünk Xd
Ez egészen újfajta hazugság, ilyet eddig még nem mertetek hazudni, hogy én bármiféle videólinkeket másolgattam volna valaha valahova. De úgy néz ki, keményen dolgoztok azon, hogy jó bő anyagom legyen a holnapi feljelentéshez.
Úgyhogy csak hajrá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ajjaj. miért kellett ez neked sodika? még én se merek ujjat húzni a czenki-klánnal! te pedig folyton hergeled őket?
feljelented x-rayt?
-Tyókolom ávójöööáááöö kedves jengyőr bátyi!
Fel akajom jelenteni ikjéjt?
-mi a fasz bajod van fiacskám?
-Mity nyem lehet ezen éjtyenyi?
-jó itt a szendvicsem maradéka, csak kotródj már el csöves!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Kaufmannnak nincsen családja, hacsak az urnát nem számítjuk.
Melcsike és a lánya csak azért látogatják meg nagy ritkán, mert muszáj nekik a törvények szerint. Elég fura elképzeléseid vannak a családról.
Senki sem mondta, hogy linkeket másoltál be, azt kérdeztem, hogy te adtad e meg az elérhetőségét a videónak.
She was a dude.
Te tényleg nagyon el lehetsz keseredve ha feljelentéssel fenyegetőzöl. Jól tudod, hogy mennyire érdekel ez itt minket. Klasszikust idézve: öttészarjuk a feljelentésed. :-)
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
A te bő anyagod majd holnap is egy irodai zsepiben végzi
Egy videó elérhetősége egy link.
Ezért mondom, hogy a videó elérhetőséről szóló hazugság új szint.
Eddig ilyesmi nem lett hazudva.
en veled vagyok!!!
MINDEGY
Nem tudsz magyarul? A videó elérhetősége azt jelenti, hogy hol lehet fellellni.
She was a dude.
Milyen érdekes, sodipédia-cikkek miatt nyomoznak... még jó hogy akad egy kalambó hadnagy aki közvetít a nonszenszről...
jaj, csúnyát írtak rólam az interneten, kapják el!
Nem baj, állandóan mindenki a feljelentéseteket hiányolja.
Mindenki. Állandóan. Mindig.
Azért teszem a feljelentést, hogy legyen, és akkor ezzel is leállhat mindenki.
Nyomoznak? Jujj.
Jön a kommandó mint Ráczigányért?
könyöjgöm bééééküjjünkííííííííííííííí!
Én vagyok az, aki most arra utal, hogy ilyesféle utalásra való utalás a rágalmazásomnak minősül. Persze ezt bízzuk a rendőrökre, lehet hogy szerintük meg nem minősül annak.
Már megint másoknak akar megfelelni a független svájc, a szilaj paripa?
Lassan 40 perce megírtad, hogy már olvasni se fogod ezt a fórumot, te fosadék szar, aztán még mindig itt vagy.
gerinctelen szar vagy
Erre nagyon kíváncsi leszek. Tedd meg a felejelentést még ma.
She was a dude.
Az nagyon hasznos lesz, remélem veled is összekacsint majd az ügyeletes tiszt, ahogy az Alapítóval is szokott.
eddig az volt, hogy te juszt sem fogsz feljelentéseket írni ellenünk, mert erre nincs időd, és nem szerzed meg nekünk ezt az örömöt.
akkor most mégis nekünk kedveskedsz inkább, az energiavámpíroknak?
Igen, de tegnap felbaszta az agyam az ügyész néni, hogy még mindig ezen pattog. Meg úgy mindig mindenki.
Két hete a rendőrnyomozó is.
Boros is tavaly, meg mindenki.
Elég volt. Uncsi.
Délelőttömként nem is németre jársz, hanem a rendőrségre szálítani a feljelentés kiegészítéseket. És ahogy elnézem, lehet nem is Kaufmanndil fejelntette fel a fórumot.
Nem volt faszság szarni rátok, nem feljelenteni titeket minden héten. A faszság az lett volna, ha erre parazoltam volna az időmet.
De valamivel be akarom már tömbi a mindenki száját.
ennyi
Nincs mese, akkor bizony fel kell jelenteni minket. De ha elsodikázod, akkor szopni fogsz, még jobban.
nocsak, nocsak zsír...mehet vissza a szócikkbe a neve!
ennyi
aaaaaoooooooohhhhhrrrrrrghhhhhh
Arra gondoltam, hogy máskor gondolkodj mielőtt faszságokat irkálsz be, aztán megbánsz és letagadsz.
She was a dude.
Annyit elárulok, hogy a valóságban én vagyok az, aki a legjobban leszar benneteket.
Ne is reménykedj abban, hogy rátok érdemi energiát szánok.
Sőt, mehetne a bővített változat is.
A legfontosabb kérdés... ki jelentgeti fel a fórumot...
Azért baszod itt az időt egész nap, stalker.
Jövő héten bemegyek érte, és felrakom.
Mindenkit nevesítek, de támadhatatlanul.
Nem tudom, hogy köze van-e hozzá, lehet, hogy nincs, bár a magam részéről gyanúsnak érzem azt a körülményt, hogy... nagyjából így.
azért baszod itt a rezet naphosszat, ugye?
mesélj, ma mennyit dolgoztál?
én ma kb 20ezret kerestem, hát te?
Mert Andi-féle nyomok kiírása jó felület.
De inkább elintézem tényleg egy nagy blogbejegyzéssel.
a hétvégén
Nem félsz, hogy megkeresnek ezek a megvádolt személyek, és rábasznak a púpodra?
She was a dude.
Épp eleget.
de fürdők inkább, és nyomom tovább
csá
Hatóságnak nem szabad hazudni.
Bizonyítékaim nincsenek, de sok furcsa véletlen van.
Csak nem volt nálam illetékbélyeg, elhozni.
Ki a faszt érdekel? Most komolyan? A kurucot hányszor jelentették fel eddig? 5000? Azóta is él és virul. De tegyük fel, valakit elkapnak, hogy vélhetően ő az előfizetője annak a szolgáltatónak ahol Kanos Pista ip-je is volt. Hogy bizonyítja be a rendőrbácsi, hogy a törvénysértő hozzászólást ő írta?
jaj, mi lenne ha még energiát is szánnál ránl? csontok törnének szilánkosra, ugye?
sneckó, te ma lófaszt nem dolgoztál, itt lógtál egész nap
nekem tökmindegy, nem én lakok egy íróasztal alatt és nem én vagyok képtelen egy szótárt megvenni, amire állítólag baromi nagy szükségem van :)
Tehát nem félsz, hogy egyszer megbotlasz hazafelé?
She was a dude.
Feltétlen nevesíts engem is, az lesz a legjobb móka. De most is leírhatnád a nevem ide. Sőt, kérlek is rá.
a törpe Az más. a fráter Az más.
nincs pénzed illetékbélyegre, te nyomorult?
beszarás
Akkor te nem is 10 ezer forintos szótárra gyűjtesz, hanem illetékbélyegre!
Is-is. :)
na fürdés, csá
"Rendszerellenes", koszos, félcsöves kis náciként szerinted mennyi esélyed van besározni az őrnagy urat?
She was a dude.
Nem, mert autista. Nincs tisztában a lehetőségeivel és azt képzeli, hogy ha nekünk lehet, akkor neki is. Szegény srác beteg.
no majd szépen megnézzük, hogy milyen állításokat tettél a vallomásodban. szerintem lesz ott faszerdő bőven. úgyhogy számíthatsz a válaszcsapások egész sorozatára. nem fogsz unatkozni.
:DDD azért ilyesmivel kevesen szoktak büszkélkedni.
Bánsíp? Az meg mi a here? Netán a pánsípra gondolsz, korcs?
Kétségbe van esve. Ilyenkor nem gondolkodik. Még az is megeshet, hogy ma éjjel kapunk egy könyörgős videót.
Nyemakarok hajléktyalan jenni! Nyemakarokhajléktalanjenni! Könyöjgöm béküjjünki! Lécci. Bájmit megteszek!
Nekem hetek óta egy mikrocsip van a seggemben.
ezt már nem lehet letörölni a fb-ról. ott van rajta a sodi aláírása. megtette ezt a szívességet.
Kaufmann és broni kollégák!
Arról, amit mondtam, vannak. De mindenhez, amit bizonyítani tudok hozzátettem, hogy nem tudom, hogy ez önmagán kívül bizonyít-e bármi mást, mert könnyen lehet, hogy nem, vagy hogy nincs is mit, ki tudja.
most mit vársz valakitől, aki az anyja hamvait körbevonatozza és közben a mennybőlazangyalt zongorázza?
perverz vén fasz, mint a többi fenenagy keresztény hazafi
Biztosan melcsike akarta a saját ügyvédjét elmeszakértővel megvizsgálni, és jogászkodott ezerrel a neten...
www.jogiforum.hu/forum/21.66
Szerző:
Béta
Feb 18, 2015 21:36:21
Válasz
(3)
Ide hozza Kaufmanndilt, utána meg fanyalog...
Feb 18, 2015 21:36:21
broni
Feb 18, 2015 21:36:43
nem néztem végig mind a 3 om filmecskét, szarnak benne????
Feb 18, 2015 21:36:43
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:37:02
x44)
Uncsi a Kaufmann, inkább oktasd a trollokat, hogy kell szexelni, az viccesebb volt.
She was a dude.
Tyodika
Feb 18, 2015 21:37:11
xray:
Jó hogy mondod.
Ez a mondat így elég egyértelmű ahhoz, hogy feljelentselek miatta holnap.
Jó hogy mondod.
- Keszityókojom, tyejetyném fejjejenytyenyi ikszjéjt, mejty aszty íjtya, hoty ény éfekkej eszejőtty öjüjtyem ety figyeónyak.
- ...
- Esz jágajmaszás, piszony!
- (Psszt, te, Sanyikám, telefonálj már be az IMEIbe, hogy nem szökött-e meg tőlük valaki. Ha nem, akkor hívd a Péterfy elmeosztályát, hogy mindjárt viszünk valakit, köszi!)
Értem, természetesen, nyugodjon meg, üljön le, mindjárt jön egy kollégám, aki... khm... foglalkozik magával.
Feb 18, 2015 21:37:11
másik férfi
Feb 18, 2015 21:37:26
Hogyan tudott Melcsike Kaufmann lakásában forgatni egy "másik férfival"? XD
A vén impotens, addig a másik szobában játszott a vasútmodellel, amíg mi vígan töcsköltünk Xd
Feb 18, 2015 21:37:26
broni
Feb 18, 2015 21:37:50
obarbi, reni, fodssátok tele a mocskos pofámot!!nem vagyok ember!!!!!!!
Feb 18, 2015 21:37:50
sodika
Feb 18, 2015 21:37:55
Nem te másoltad be a szexvideó elérhetőségét az atw-re?
Ez egészen újfajta hazugság, ilyet eddig még nem mertetek hazudni, hogy én bármiféle videólinkeket másolgattam volna valaha valahova. De úgy néz ki, keményen dolgoztok azon, hogy jó bő anyagom legyen a holnapi feljelentéshez.
Úgyhogy csak hajrá.
Feb 18, 2015 21:37:55
lvl 32 Summoner
Feb 18, 2015 21:38:03
jó lenne ezt tudatni krokkóval, csak sodika az oka ezeknek a dolgoknak.
esetleg melcsikét is tájékoztatni, sodika ármánykodásáról-
esetleg melcsikét is tájékoztatni, sodika ármánykodásáról-
Feb 18, 2015 21:38:03
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:38:57
x8)
A legfontosabb, hogy Vera is tájékoztatva legyen arról, hogy aSodi újra belemászott a Czenki-Kaufmann ügybe. Ez eddig is sokba került már neki, szerintem púpon bassza Recskaboyt ha megismeri a legújabb fejleményeket.
lvl 32 Summoner
Feb 18, 2015 21:40:02
A legfontosabb, hogy Vera is tájékoztatva legyen arról, hogy aSodi újra belemászott a Czenki-Kaufmann ügybe. Ez eddig is sokba került már neki, szerintem púpon bassza Recskaboyt ha megismeri a legújabb fejleményeket.
ajjaj. miért kellett ez neked sodika? még én se merek ujjat húzni a czenki-klánnal! te pedig folyton hergeled őket?
Feb 18, 2015 21:40:02
hm
Feb 18, 2015 21:40:09
mi a sztori, mondjätok mär el!!!
Feb 18, 2015 21:40:09
Sodi vagyok és buzi
Feb 18, 2015 21:40:12
Kiss Endre Farkasnak eme kommentjéről van szó.
SoDI (Nov 24, 2010 21:59:56)
"Beszarok...
A redtube.eu oldalon Melcsike névre rákeresve tényleg Kaufmann csaja jön be. Pontosan, ahogy a feljelentésekben írták.
Az azért milyen gáz már, hogy tényleg képes - vélhetően - saját magáról ilyen felvételeket közzétenni csak azért, hogy erre hivatkozva letartóztathassa a Kaufmann-t? :("
Kérem csatolni a feljelentéshez!
SoDI (Nov 24, 2010 21:59:56)
"Beszarok...
A redtube.eu oldalon Melcsike névre rákeresve tényleg Kaufmann csaja jön be. Pontosan, ahogy a feljelentésekben írták.
Az azért milyen gáz már, hogy tényleg képes - vélhetően - saját magáról ilyen felvételeket közzétenni csak azért, hogy erre hivatkozva letartóztathassa a Kaufmann-t? :("
Kérem csatolni a feljelentéshez!
Feb 18, 2015 21:40:12
Haim
(
x10)
Feb 18, 2015 21:40:30
x10)
xray:
Jó hogy mondod.
Jó hogy mondod.
feljelented x-rayt?
-Tyókolom ávójöööáááöö kedves jengyőr bátyi!
Fel akajom jelenteni ikjéjt?
-mi a fasz bajod van fiacskám?
-Mity nyem lehet ezen éjtyenyi?
-jó itt a szendvicsem maradéka, csak kotródj már el csöves!
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 21:41:05
Nem félek én senkitől, de arról van szó, hogy Kaufmann és a családja olyan téma...
csá
csá
Kaufmannnak nincsen családja, hacsak az urnát nem számítjuk.
Melcsike és a lánya csak azért látogatják meg nagy ritkán, mert muszáj nekik a törvények szerint. Elég fura elképzeléseid vannak a családról.
Feb 18, 2015 21:41:05
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:41:15
x44)
Úgyhogy csak hajrá.
Úgyhogy csak hajrá.
Senki sem mondta, hogy linkeket másoltál be, azt kérdeztem, hogy te adtad e meg az elérhetőségét a videónak.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:41:37
x8)
Úgyhogy csak hajrá.
Úgyhogy csak hajrá.
Te tényleg nagyon el lehetsz keseredve ha feljelentéssel fenyegetőzöl. Jól tudod, hogy mennyire érdekel ez itt minket. Klasszikust idézve: öttészarjuk a feljelentésed. :-)
sodika
Feb 18, 2015 21:41:49
A hazugságaitokról (többek között a rólam szóló, atw.hu-t érintő hazugságról) szóló sodipedia-szócikk, ami miatt nyomoznak a rendőrök utánatok.
Tehát nyitott kaput döngettek, de azért dobok a meglévő mellé egy újabb feljelentést, mert elfér ott.
Tehát nyitott kaput döngettek, de azért dobok a meglévő mellé egy újabb feljelentést, mert elfér ott.
Feb 18, 2015 21:41:49
Haim
(
x10)
Feb 18, 2015 21:42:12
x10)
De úgy néz ki, keményen dolgoztok azon, hogy jó bő anyagom legyen a holnapi feljelentéshez
A te bő anyagod majd holnap is egy irodai zsepiben végzi
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:42:52
x44)
Mitől vagy ennyire beszarva?
She was a dude.
sodika
Feb 18, 2015 21:43:10
azt kérdeztem, hogy te adtad e meg az elérhetőségét a videónak.
Feb 18, 2015 21:43:10
hm
Feb 18, 2015 21:43:21
A hazugságaitokról (többek között a rólam szóló, atw.hu-t érintő hazugságról) szóló sodipedia-szócikk, ami miatt nyomoznak a rendőrök utánatok.
en veled vagyok!!!
Feb 18, 2015 21:43:21
-
Feb 18, 2015 21:43:39
MINDEGY
Feb 18, 2015 21:43:39
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:43:54
x44)
Nem tudsz magyarul? A videó elérhetősége azt jelenti, hogy hol lehet fellellni.
-
Feb 18, 2015 21:44:10
Milyen érdekes, sodipédia-cikkek miatt nyomoznak... még jó hogy akad egy kalambó hadnagy aki közvetít a nonszenszről...
Feb 18, 2015 21:44:10
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:44:33
x44)
Akkor máshogy kérdezem: te utaltál arra, hogy mire kell rákeresni a redtube oldalon?
She was a dude.
-
Feb 18, 2015 21:45:03
jaj, csúnyát írtak rólam az interneten, kapják el!
Feb 18, 2015 21:45:03
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:45:11
x44)
Becsicskított Kaufmann, szilaj paripa, vagy mitől lett tele ennyire a gatyó?
She was a dude.
sodika
Feb 18, 2015 21:45:27
Jól tudod, hogy mennyire érdekel ez itt minket.
Feb 18, 2015 21:45:27
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:45:37
x8)
Nyomoznak? Jujj.
Jön a kommandó mint Ráczigányért?
Tyodika
Feb 18, 2015 21:45:56
Akkor máshogy kérdezem: te utaltál arra, hogy mire kell rákeresni a redtube oldalon?
könyöjgöm bééééküjjünkííííííííííííííí!
Feb 18, 2015 21:45:56
sodika
Feb 18, 2015 21:46:43
Én vagyok az, aki most arra utal, hogy ilyesféle utalásra való utalás a rágalmazásomnak minősül. Persze ezt bízzuk a rendőrökre, lehet hogy szerintük meg nem minősül annak.
Feb 18, 2015 21:46:43
Haim
(
x10)
Feb 18, 2015 21:46:45
x10)
Már megint másoknak akar megfelelni a független svájc, a szilaj paripa?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 18, 2015 21:46:53
x30)
Na jó, most süllyedt ez a pöcegödör olyan konkrét bűncselekményekbe, aminek még olvasójaként sem kívánok a továbbiakban része lenni.
Léptem...
Léptem...
Lassan 40 perce megírtad, hogy már olvasni se fogod ezt a fórumot, te fosadék szar, aztán még mindig itt vagy.
Haim
(
x10)
Feb 18, 2015 21:47:29
x10)
gerinctelen szar vagy
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:47:32
x44)
Erre nagyon kíváncsi leszek. Tedd meg a felejelentést még ma.
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 21:47:53
Akkor miért volt ideges Kaufmann, ha nem te reklámoztad a videót?
"Kaufmann az elhíresült Melcsike-videó miatt rágott be Sodira, bár azt kijelentette, hogy végtelenül igazságosnak tartja, hogy most már mindketten ugyanabban a hajóban eveznek."
allambiztonsag.wordpress.com/2012/01/20/a-patyi-orokosodesi-haboru-tortenete-4-resz/
"Kaufmann az elhíresült Melcsike-videó miatt rágott be Sodira, bár azt kijelentette, hogy végtelenül igazságosnak tartja, hogy most már mindketten ugyanabban a hajóban eveznek."
allambiztonsag.wordpress.com/2012/01/20/a-patyi-orokosodesi-haboru-tortenete-4-resz/
Feb 18, 2015 21:47:53
broni
Feb 18, 2015 21:47:57
szerintem gyuccsuk fel frátert!!!!!!!!!!!!!44
Feb 18, 2015 21:47:57
sodika
Feb 18, 2015 21:48:00
na csá
Feb 18, 2015 21:48:00
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:48:13
x8)
Az nagyon hasznos lesz, remélem veled is összekacsint majd az ügyeletes tiszt, ahogy az Alapítóval is szokott.
lvl 32 Summoner
Feb 18, 2015 21:48:21
lehet, hogy a trolloknka kellene feljelenteniük sodikát a videó miatt?
Feb 18, 2015 21:48:21
-
Feb 18, 2015 21:48:47
Tavaly január elsején azt mondtad, osszuk be az aznapit egy évre. Aztán gyomorrontást kapott a fórum, főlev év végén.
Feb 18, 2015 21:48:47
-
Feb 18, 2015 21:48:51
eddig az volt, hogy te juszt sem fogsz feljelentéseket írni ellenünk, mert erre nincs időd, és nem szerzed meg nekünk ezt az örömöt.
akkor most mégis nekünk kedveskedsz inkább, az energiavámpíroknak?
Feb 18, 2015 21:48:51
-
Feb 18, 2015 21:49:28
Gecinagy ahogy a pupos fosik krokedlitol
Feb 18, 2015 21:49:28
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 21:49:29
Feb 18, 2015 21:49:29
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:50:01
x44)
Púp, ezt a feljelentést ne sodikázd el légyszi. Kapirgáld össze az összes ötforintost, amit az irodában találsz, mert nagyon kíváncsi lennék a dologra :)
She was a dude.
broni
Feb 18, 2015 21:50:12
a törpét is fel kell gyujtani!!a pokolból jött a földre!!!!!!
Feb 18, 2015 21:50:12
KLGY-szopató
Feb 18, 2015 21:50:28
Várd meg a tényfeltáró videót a feljelentéssel, mert tuti nem akarsz kétszer dolgozni.
Feb 18, 2015 21:50:28
sodika
Feb 18, 2015 21:50:34
Igen, de tegnap felbaszta az agyam az ügyész néni, hogy még mindig ezen pattog. Meg úgy mindig mindenki.
Elég volt. Uncsi.
Feb 18, 2015 21:50:34
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:50:59
x44)
Máskor gondolkodj, mielőtt faszságot csinálsz. Ennyi.
She was a dude.
Itt mindenki Géza
Feb 18, 2015 21:51:44
Úgyhogy csak hajrá.
Úgyhogy csak hajrá.
Délelőttömként nem is németre jársz, hanem a rendőrségre szálítani a feljelentés kiegészítéseket. És ahogy elnézem, lehet nem is Kaufmanndil fejelntette fel a fórumot.
Feb 18, 2015 21:51:44
sodika
Feb 18, 2015 21:52:34
Máskor gondolkodj, mielőtt faszságot csinálsz. Ennyi.
Nem volt faszság szarni rátok, nem feljelenteni titeket minden héten. A faszság az lett volna, ha erre parazoltam volna az időmet.
ennyi
Feb 18, 2015 21:52:34
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:52:48
x8)
Elég volt. Uncsi.
Elég volt. Uncsi.
Nincs mese, akkor bizony fel kell jelenteni minket. De ha elsodikázod, akkor szopni fogsz, még jobban.
-
Feb 18, 2015 21:52:55
Feb 18, 2015 21:52:55
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:53:04
x44)
Átadod a trollaktákat a rendőröknek Leventéről meg a többiekről?
She was a dude.
Laci
Feb 18, 2015 21:53:37
ennyi
aaaaaoooooooohhhhhrrrrrrghhhhhh
Feb 18, 2015 21:53:37
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:53:46
x44)
ennyi
ennyi
Arra gondoltam, hogy máskor gondolkodj mielőtt faszságokat irkálsz be, aztán megbánsz és letagadsz.
sodika
Feb 18, 2015 21:54:06
Délelőttömként nem is németre jársz, hanem a rendőrségre szálítani a feljelentés kiegészítéseket.
Annyit elárulok, hogy a valóságban én vagyok az, aki a legjobban leszar benneteket.
Feb 18, 2015 21:54:06
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:54:27
x8)
Sőt, mehetne a bővített változat is.
Kálámbó
Feb 18, 2015 21:54:44
És ahogy elnézem, lehet nem is Kaufmanndil fejelntette fel a fórumot.
Feb 18, 2015 21:54:44
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:55:16
x8)
sodika
Feb 18, 2015 21:55:32
Átadod a trollaktákat a rendőröknek Leventéről meg a többiekről?
Nem tudom, hogy köze van-e hozzá, lehet, hogy nincs, bár a magam részéről gyanúsnak érzem azt a körülményt, hogy... nagyjából így.
Feb 18, 2015 21:55:32
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 21:56:16
x11)
azért baszod itt a rezet naphosszat, ugye?
én ma kb 20ezret kerestem, hát te?
sodika
Feb 18, 2015 21:56:26
Mert Andi-féle nyomok kiírása jó felület.
De inkább elintézem tényleg egy nagy blogbejegyzéssel.
a hétvégén
Feb 18, 2015 21:56:26
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:56:44
x44)
Vera
Feb 18, 2015 21:56:58
Gyere megetetlek whiskassal, púpon baszogatlak és megböfiztetlek, tisztába raknak és mehetsz az asztal alá!
Feb 18, 2015 21:56:58
sodika
Feb 18, 2015 21:57:01
Épp eleget.
csá
Feb 18, 2015 21:57:01
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 18, 2015 21:57:53
x38)
Endre, a hétvégénről jut eszembe: hogy van a Saját Megoldás? Felpörögsz?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 21:58:30
x44)
Mutasd csak az excelt, fütyiző.
She was a dude.
sodika
Feb 18, 2015 21:58:36
Feb 18, 2015 21:58:36
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 21:58:59
x8)
Ki a faszt érdekel? Most komolyan? A kurucot hányszor jelentették fel eddig? 5000? Azóta is él és virul. De tegyük fel, valakit elkapnak, hogy vélhetően ő az előfizetője annak a szolgáltatónak ahol Kanos Pista ip-je is volt. Hogy bizonyítja be a rendőrbácsi, hogy a törvénysértő hozzászólást ő írta?
broni
Feb 18, 2015 21:59:47
kedves rendőr urak!!az büncselekmény, ha valaki felgyujt egy pokolbeli rémséges förmedvényt, vagy nem az????nszksz.
Feb 18, 2015 21:59:47
-
Feb 18, 2015 22:00:04
jaj, mi lenne ha még energiát is szánnál ránl? csontok törnének szilánkosra, ugye?
Feb 18, 2015 22:00:04
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 22:00:09
x11)
Épp eleget.
csá
csá
sneckó, te ma lófaszt nem dolgoztál, itt lógtál egész nap
nekem tökmindegy, nem én lakok egy íróasztal alatt és nem én vagyok képtelen egy szótárt megvenni, amire állítólag baromi nagy szükségem van :)
sodika
Feb 18, 2015 22:00:17
Bánsíp Vargáról pl. annyit mondtam, hogy nagyon remélem, csak azért volt a listán, hogy feltérképezze a bűncselekményeket, és minden héten feljelentsen titeket. Rendőrtisztként kötelessége lett volna, ezért nagyon remélem, hogy nem az derül ki, hogy bármilyen okból elmulasztotta ezt megtenni.
Feb 18, 2015 22:00:17
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 22:00:27
x44)
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 22:00:43
x8)
Feltétlen nevesíts engem is, az lesz a legjobb móka. De most is leírhatnád a nevem ide. Sőt, kérlek is rá.
-
Feb 18, 2015 22:00:56
kedves rendőr urak!!az büncselekmény, ha valaki felgyujt egy pokolbeli rémséges förmedvényt, vagy nem az????nszksz.
a törpe Az más. a fráter Az más.
Feb 18, 2015 22:00:56
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 22:01:02
x11)
nincs pénzed illetékbélyegre, te nyomorult?
beszarás
Itt mindenki Géza
Feb 18, 2015 22:01:56
Feb 18, 2015 22:01:56
sodika
Feb 18, 2015 22:02:35
Is-is. :)
na fürdés, csá
Feb 18, 2015 22:02:35
snecigeci
(
x44)
Feb 18, 2015 22:02:36
x44)
Bánsíp Vargáról pl. annyit mondtam, hogy nagyon remélem, csak azért volt a listán, hogy feltérképezze a bűncselekményeket, és minden héten feljelentsen titeket. Rendőrtisztként kötelessége lett volna, ezért nagyon remélem, hogy nem az derül ki, hogy bármilyen okból elmulasztotta ezt megtenni.
"Rendszerellenes", koszos, félcsöves kis náciként szerinted mennyi esélyed van besározni az őrnagy urat?
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 22:03:47
x8)
Nem, mert autista. Nincs tisztában a lehetőségeivel és azt képzeli, hogy ha nekünk lehet, akkor neki is. Szegény srác beteg.
broni
Feb 18, 2015 22:05:00
anyám ma elesettt))))))))))))))))))jól öszetörte magát)))))))))))))))
Feb 18, 2015 22:05:00
-
Feb 18, 2015 22:05:44
no majd szépen megnézzük, hogy milyen állításokat tettél a vallomásodban. szerintem lesz ott faszerdő bőven. úgyhogy számíthatsz a válaszcsapások egész sorozatára. nem fogsz unatkozni.
Feb 18, 2015 22:05:44
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 22:06:25
x11)
sneckó, te itt ekézet wjat?andit, hogy nem őszinte a fuck the system-jével, pedig semmit nem vethetsz a szemére, neked is csak a pofád jár, aki fuck the system-t nyomat, az ne rohangáljon minden szir-szarral a rendprségre meg nem jelentgessen fel azért, mert valamit írnak róla egy fórumon
ezért nem jutsz egyről kettőre, mert felesleges baromságokra pocsékolod az amúgy is kevés energiádat
ezért nem jutsz egyről kettőre, mert felesleges baromságokra pocsékolod az amúgy is kevés energiádat
-
Feb 18, 2015 22:07:16
Vera neni biztos orulni fog, hogy a megvadolt trolloknak is fizetheti majd a karpit czenkiek es oma utan. Te tenyleg igazi hazafi vagy sodi, visszaosztod a tisztesseges magyar adofizetok kezebe a mocskos tolvaj komcsik penzet!
Feb 18, 2015 22:07:16
tigris
Feb 18, 2015 22:07:46
Unalmas tud ám lenni a dugás is, hiába tartasz ki, ha a csaj egyébként fekszik csupán, és az élvezést is csak megjátssza.
:DDD azért ilyesmivel kevesen szoktak büszkélkedni.
Feb 18, 2015 22:07:46
-
Feb 18, 2015 22:07:50
sodika, nem volt neked elég amit már eddig is kaptál a pimaszkodásaid miatt? még jobban ki akarod hívni magad ellen a sorsot? nem gondoltad te ezt át, picinyem.
Feb 18, 2015 22:07:50
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 22:08:45
Bánsíp Vargáról ...
Bánsíp? Az meg mi a here? Netán a pánsípra gondolsz, korcs?
Feb 18, 2015 22:08:45
IsmeretlenJoAkaro
Feb 18, 2015 22:10:58
A mernokur feljelentese nyoman mar rank allt egy nagyon komoly nyomozocsoport. Szerintem sodi feljelentese nyoman a titkosszolgalatokat es Obamat is bevonjak majd.
Feb 18, 2015 22:10:58
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 22:11:06
Fifi, te tényleg neveket említettél meg? Ráadásul úgy saját bevallásod szerint bizonyítékaid sincsenek? XD Te tényleg könyörögsz a faszért, sőt, ez már nem is könyörgés, követeled a szádban robbanó lőcsöket.
Feb 18, 2015 22:11:06
-
Feb 18, 2015 22:11:55
elfelejtette a buta sodika, hogy ártira is onnantól jöttek a kemény idők, amikor túlzottan pimasz lett a trollokkal szemben, és mindenféle feljelentéseket kezdett írni.
Feb 18, 2015 22:11:55
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 22:11:57
x8)
sodika, nem volt neked elég amit már eddig is kaptál a pimaszkodásaid miatt? még jobban ki akarod hívni magad ellen a sorsot? nem gondoltad te ezt át, picinyem.
Kétségbe van esve. Ilyenkor nem gondolkodik. Még az is megeshet, hogy ma éjjel kapunk egy könyörgős videót.
Nyemakarok hajléktyalan jenni! Nyemakarokhajléktalanjenni! Könyöjgöm béküjjünki! Lécci. Bájmit megteszek!
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 22:13:08
x8)
A mernokur feljelentese nyoman mar rank allt egy nagyon komoly nyomozocsoport. Szerintem sodi feljelentese nyoman a titkosszolgalatokat es Obamat is bevonjak majd.
Nekem hetek óta egy mikrocsip van a seggemben.
-
Feb 18, 2015 22:13:45
Fifi, te tényleg neveket említettél meg? Ráadásul úgy saját bevallásod szerint bizonyítékaid sincsenek? XD Te tényleg könyörögsz a faszért, sőt, ez már nem is könyörgés, követeled a szádban robbanó lőcsöket.
ezt már nem lehet letörölni a fb-ról. ott van rajta a sodi aláírása. megtette ezt a szívességet.
Feb 18, 2015 22:13:45
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 18, 2015 22:14:47
x30)
Érdekes Kaufmann mai videójának záróképe, amin egy korábbi melcsikés fiók adatlapja látható. Rajta maradt a playlist, így megtudhatjuk, milyen pornókat nézett meg a tanár úr.
Grafikus24 déjà vum van.
Bus Full Of Asian...
Asian girl molest...
anonimg.com/img/6a5a945bae1fb8de9f5e71468fa4c9b6.png
Grafikus24 déjà vum van.
Bus Full Of Asian...
Asian girl molest...
-
Feb 18, 2015 22:16:49
Érdekes Kaufmann mai videójának záróképe, amin egy korábbi melcsikés fiók adatlapja látható. Rajta maradt a playlist, így megtudhatjuk, milyen pornókat nézett meg a tanár úr.
Grafikus24 déjà vum van.
Bus Full Of Asian...
Asian girl molest...
Grafikus24 déjà vum van.
Bus Full Of Asian...
Asian girl molest...
Kaufmann és broni kollégák!
Feb 18, 2015 22:16:49
sodika
Feb 18, 2015 22:18:57
Fifi, te tényleg neveket említettél meg? Ráadásul úgy saját bevallásod szerint bizonyítékaid sincsenek? XD
Arról, amit mondtam, vannak. De mindenhez, amit bizonyítani tudok hozzátettem, hogy nem tudom, hogy ez önmagán kívül bizonyít-e bármi mást, mert könnyen lehet, hogy nem, vagy hogy nincs is mit, ki tudja.
Feb 18, 2015 22:18:57
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 22:20:25
x11)
Bus Full Of Asian...
Asian girl molest...
Asian girl molest...
most mit vársz valakitől, aki az anyja hamvait körbevonatozza és közben a mennybőlazangyalt zongorázza?
perverz vén fasz, mint a többi fenenagy keresztény hazafi
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 22:20:39
Grafikus24 déjà vum van.
Bus Full Of Asian...
Asian girl molest...
Grafikus24 déjà vum van.
Bus Full Of Asian...
Asian girl molest...
Biztosan melcsike akarta a saját ügyvédjét elmeszakértővel megvizsgálni, és jogászkodott ezerrel a neten...
www.jogiforum.hu/forum/21.66
Feb 18, 2015 22:20:39
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™