Nem tudsz te senkiről semmit. Azért megy mindig ez a jövő héten bemegyek és.. műsor. Tessék, itt a lehetőség: írj le pár nicknevet, hogy kit szeretnél feljelenteni és pontosan miért is? Azért mert leírják, hogy adócsaló vagy és össze-vissza hazudozol?
mivel rágalmaztak, kicsi fijam? hogy heteró vagy?
milyen olajos flakont? nekem még sose kellett "olajos flakon"
bár tény, hoy nem vagyok egy vadászbika :(
Most két eshetőség létezik.
1. Megvádoltál konkrét személyeket bűncselekmények elkövetésével.
2. Ehhez gyáva voltál, de azért konkrét személyek adatait (a Zsír által is emlegetett legalább négy éves ellopott belső listát) csatoltad.
Remélem, az első, mert az nagyon, nagyon szórakoztató lenne XD
Viszont mivel egy csicska vagy, biztos, hogy a második, emiatt kapni fogsz egy "idióta vagy" típusú választ, és ennyi. Meg a vamzerkedésedért pár dühös trollt.
ne sírjál kurva. kaptál buszjegyet meg tütükét.
Ja, hát már megint visszatértél a "szerelmedhez"? :) Hol határőr, hol rendőr, lassan eldönthetnéd, hogy pontosan micsoda is. Amúgy visszaolvastam, hogy hogyan akadtál rá: megtaláltad egy régi (azóta már megszűnt fórumban) a nickjét és ezen annyira elélveztél, hogy azóta is mindig őt emlegeted. Egyébként őt ez annyira nem zavarja, hogy elcsevegett veled a régi fórumozásáról. Szóval lassan találj ki magadnak egy új ellenségképet!
Én is! Gyere át!
Na majd holnap.
Jövő héten.
én támogatom, mert qrvafárasztó vagy
Nem szabad ilyen kirekesztőnek lenni! Holnap úgyis feljelent és akkor már nem kell olvasnod :)
be akaraja záratni a fórumot a kis mocsok?
Azt Tajgi már bezáratta...oh wait! vagy őt zárták be, már keverem...
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Azzal nagyon kibaszna magával.
Senki más nem szól ehhez a nyomorékhoz.
Endre, mondd, Kaufmann a vér szerinti apád? Vagy miért feszültél rá erre a kérdésre ennyire?
Csak szólok, hogy Tajgit, aki ugyanekkora szellemi sorvezető volt neked, kurvára nem látogattad meg a kurva IMEI-ben egyszer sem, de Kaufmann seggét kinyalod, és feljelentést teszel. Miért is? Én még nem voltam akkor troll, de úgy hallom, te osztottad meg a videót a nagyközönséggel. Ez mindenképp jól fog neked jönni a becsületsértési peredben, igaz? Többszörös visszaesőkém.
Ingyen??? Buszjegyel fizetett!
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nézz rájuk! :xD
ceterum censeo: SoDI buzi.
Azaz mégiscsak meg akartad dugni.
Ez így van, a csajok mozdulatait utánzó férfiak valóban vonzalmat ébresztenek, csak éppen nem olvastad végig a mondatot. Az utolsó szó az volt, hogy a buzikban. Mondjuk te már előtte is totál buzisan viselkedtél, de azért megnéznék róla egy videót, amikor még rá is játszol erre.
Női ruhában utánoztad? Végre megmutathattad a benned élő nőt. :)
Akkor. De csak akkor. 2013-ban.
És csak így, mert ezt az egy módszert ismertem.
De totál katasztrófa lett az eredmény.
Pont az ellenkezője a várt hatásnak.
Na mindegy
csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Anyádék kurva nagy hibát követtek el, hogy nem vágtak be valami intézetbe, most meg rémisztgeted az embereket, mint a falu bolondja.
Folyamatban.
Te debil, utánoztad, mint egy ovis? :DDD
Nincs róla videód? :DDD
A tükrözés nem azt jelenti, hogy majom módjára minden mozdulatát utánozod, te isten barma :DDD
szólítsd az ügynöknevén: kertész.
Ugyanazt ittam, amit ő.
Ugyanazt a sört vettem ki a hűtőből, amikor séta előtt bementünk piát venni, mint ő.
Meg ilyenek.
Meg például egy dolog volt még, amikor konkrétan valamit megpróbáltam, amikor a cinemafotografen.de-t készítettük elő, és ezügyben találkozni készültünk a fotós társával, és készítette a weblapvázlatot, gondoltam, ez jó alkalom, hogy na, mellé ülök, hadd magyarázza, és hát kicsi az a laptop-képernyő, a szemem is rossz, jól kell látnom, közel kell ülnöm, a kezem útban is lenne, azt jobb híjján majd a vállára kell raknom, fizikai kontektus, miegymás, ebből ki lehet alakítani valamit.
Ehhez képest odaülök mellé, hogy "na, mutasd, mi alakul itt", ő meg rögtön:
- Jó, SoDI, hagyj, majd ha kész, átküldöm.
Vazz... Na, azóta eszem ágáben se volt próbálkozni.
Pedig volt olyan, hogy jöttünk haza, előttem ült a villamoson, én kurva nehéz volt megállnom, hogy ha már itt van az orrom előtt, ne kezdjem el simogatni a haját. A késztetés rohadt erős volt, de megálltam.
Mindegy.
A tükrözés nem azt jelenti, hogy majom módjára minden mozdulatát utánozod, te isten barma :DDD
Nem pont, próbáltam az ésszerűség határain belül, de tudatosan. Oszt végül - mondom - pont ellenkező volt a hatás, mint vártam.
mindegy
Ezután volt, hogy többé nem próbálkoztam, mert elkönyveltem, hogyha a bombamódszer ennyi nem működik, akkor semmi esélyem nála.
Szóval 25 perces villamosút volt, és arcomtól 15 centira a feje, és nagyon szar volt, hogy egyre erősebb volt a késztetés, hogy simogatni kezdjem ezt a gyönyörű hajat
Majd a börtönben elbeszélgetsz erről a profi szatírokkal. Valószínűleg ők is így kezdték a pályafutásukat: először egy kicsit odaállnak a csajok mellé a metrón, aztán a hajukat simogatják, később hozzájuk dörgölik a farkukat, legvégül pedig talán egy kis nemi erőszak is belefér. Nincs ezzel gond Endre, majd ott bent kigyógyítanak belőle ;)
Kaufmann beszart, akárcsak te.
Talán rájött, hogy mégsem olyan erős jogilag.
Csak feltételes mód? Hát amikor ott aludtál nála a kölcsönlakásban, akkor nem történt semmi?
Tipikus szexuális ragadozó gondolatait olvashatták, kedves olvasóink.
Ebből egy kurva nagy csicskalángost tudtál volna kialakítani, ha nem hajtanak el a faszba időben. Taperolni a csaj vállát? Hogy a kurva anyádba képzelted ezt?
Szóval 25 perces villamosút volt, és arcomtól 15 centira a feje, és nagyon szar volt, hogy egyre erősebb volt a késztetés, hogy simogatni kezdjem ezt a gyönyörű hajat, de végül nem csináltam szerencsére semmit, vagy nem tudom, hogy szerencsére-e, de mindenesetre féltem, mit szólna, és ezért nem.
:((((
Én erre csak annyit mondok, hogy ha meglátom a nevem a feljelentésben, akkor fasz kerül a szádba, mert az égegyadta világon nem követtem el semmi törvénybe ütközőt.
Kárpiszagot hoz a szél :)
Továbbá Melcsike tanítónő, nyilvánvaló, hogy nem vágná maga alatt a fát, ki az a hülye tanítónő, aki elvágná a lehetőségét is a tanítói állásának. Bármennyire is azt hazudja Kaufmann, hogy Melcsike exhibicionista. De mi mást tudna hazudni?
Szerintem a lehetséges maximális kártérítést ítélnék meg Melcsikének egy bíróságon, hiszen nem csupán erkölcsi kárról, de tetemes anyagi kárról is lehet szó, ha az általános iskolákban megismerik ezeket a videókat, szóba sem állnának vele állás ügyben.
ezzel most kivételesen a tanszék is egyetért, nagyon fasza kis videó volt, és nem csak a fitymaellenőr gonda miatt ;)
a rothadó banánt kaufmann harmadik videójának a végén találod
ha ettél mostanában, várj egy kicsit
erről nincs videó? mármint ahogy utánozni próbálod?
ez kb. oscart érne lynch kezében
Baszki, ezek tényleg elfelejtették a jelszót, 4 éve fent vannak a videók, - megszakadok a röhögéstől. :))))))
bazdmeg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kurva szádat, annyira elkezdtem röhögni ezen, pedig már aludnom kéne
Én ilyenkor néha megsajnálom. Kérem az elégtelent bevésni.
Nem vagyok szerelmes. 2013-ban az állandó közelség hatására egyszer megpróbáltam valamit, de nem jött be.
Mi a faszt írogatsz ide hajnali 4:50-kor? Nem tudsz aludni? Depresszió? Alvászavar?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Ez akkor volt, amikor a két hetes recskaszünet miatt már szétfeszítette a geci a heréidet?
De csak.
Jellemző rátok, hogy az ellenkezőjét szűrítek le annak, mint amit az ember mondani akar.
Pont azt mondtam, hogy 2013-ban volt pár nap, amikor tudatosan próbálkoztam, de azóta egyáltalán nem.
Az nem számít bele, amikor Berlinben a vállára tetted a kezed és kurvára berágott? Hazudsz, mint mindig.
Nem, azzal nem volt ilyen szándékom. :)
A nő sem lehet 100-as, hogy hagyta magát filmezni.
Ez bizony szerelem.
Na-na.csak kibújik a szög a zsákból. Szerelmes a Kissyfur!
Nyugodj meg, andi már el is felejtett.
Kiss Kender Farkas
Feb 18, 2015 22:21:56
Annyit elárulok, hogy a valóságban én vagyok az, aki a legjobban leszar benneteket.
Ne is reménykedj abban, hogy rátok érdemi energiát szánok.
Ne is reménykedj abban, hogy rátok érdemi energiát szánok.
Nem tudsz te senkiről semmit. Azért megy mindig ez a jövő héten bemegyek és.. műsor. Tessék, itt a lehetőség: írj le pár nicknevet, hogy kit szeretnél feljelenteni és pontosan miért is? Azért mert leírják, hogy adócsaló vagy és össze-vissza hazudozol?
Feb 18, 2015 22:21:56
-
Feb 18, 2015 22:22:23
Én nem jelentek csak úgy senkit.
De ma itt meg lettem rágalmazva.
na csá
na csá
mivel rágalmaztak, kicsi fijam? hogy heteró vagy?
Feb 18, 2015 22:22:23
tigris
Feb 18, 2015 22:23:06
Nem figyelsz.
Pont hogy a duma hiánya idegesített fel a végén.
Szeretném, ha magyarázza, fogja az olajos flakont, mit hol, hova, hogyan.
Vazzeg, még nem is dumáltunk semmiről, nyugi már.
Na, ez volt megalázó. Nem hús vagyok.
Dugás csak MELLÉKELESEN legyen, ha a társaságom nem jó, inkább ne legyen semmi.
A lélektelen szexnél a semmi is jobb.
Kivéve persze, ha új a csaj, akkor kalandból egyszer jó az is.
De az első után minden további alkalomnak arról kell szónia, hogy duma, duma, duma, és úgy mellékesen bármi más.
Na csá.
Pont hogy a duma hiánya idegesített fel a végén.
Szeretném, ha magyarázza, fogja az olajos flakont, mit hol, hova, hogyan.
Vazzeg, még nem is dumáltunk semmiről, nyugi már.
Na, ez volt megalázó. Nem hús vagyok.
Dugás csak MELLÉKELESEN legyen, ha a társaságom nem jó, inkább ne legyen semmi.
A lélektelen szexnél a semmi is jobb.
Kivéve persze, ha új a csaj, akkor kalandból egyszer jó az is.
De az első után minden további alkalomnak arról kell szónia, hogy duma, duma, duma, és úgy mellékesen bármi más.
Na csá.
milyen olajos flakont? nekem még sose kellett "olajos flakon"
bár tény, hoy nem vagyok egy vadászbika :(
Feb 18, 2015 22:23:06
sodika
Feb 18, 2015 22:23:37
szerette, ha masszírozom
ingyen erotikus masszőrnek nézett
Feb 18, 2015 22:23:37
KATIZEL ZWEI
Feb 18, 2015 22:23:56
Arról, amit mondtam, vannak. De mindenhez, amit bizonyítani tudok hozzátettem, hogy nem tudom, hogy ez önmagán kívül bizonyít-e bármi mást, mert könnyen lehet, hogy nem, vagy hogy nincs is mit, ki tudja.
Most két eshetőség létezik.
1. Megvádoltál konkrét személyeket bűncselekmények elkövetésével.
2. Ehhez gyáva voltál, de azért konkrét személyek adatait (a Zsír által is emlegetett legalább négy éves ellopott belső listát) csatoltad.
Remélem, az első, mert az nagyon, nagyon szórakoztató lenne XD
Viszont mivel egy csicska vagy, biztos, hogy a második, emiatt kapni fogsz egy "idióta vagy" típusú választ, és ennyi. Meg a vamzerkedésedért pár dühös trollt.
Feb 18, 2015 22:23:56
-
Feb 18, 2015 22:25:45
szerette, ha masszírozom
ne sírjál kurva. kaptál buszjegyet meg tütükét.
Feb 18, 2015 22:25:45
sodika
Feb 18, 2015 22:25:49
Na jó, tényleg nem érek rá itt verni magam.
Melóznom is kell, meg német házit írni.
Az Andi feldolgozatlansága üldözött ide vissza, de azt a hétvégén feldolgozom egy blogbejegyzéssel, és kész.
Egyébként jó hogy mondjátok. A nyomozó bácsi két hete várja tőlem a troll-listát, de a németezés meg a meló miatt lusta voltam neki elküldeni.
Na majd holnap.
na csá
Melóznom is kell, meg német házit írni.
Az Andi feldolgozatlansága üldözött ide vissza, de azt a hétvégén feldolgozom egy blogbejegyzéssel, és kész.
Egyébként jó hogy mondjátok. A nyomozó bácsi két hete várja tőlem a troll-listát, de a németezés meg a meló miatt lusta voltam neki elküldeni.
Na majd holnap.
na csá
Feb 18, 2015 22:25:49
sodika
Feb 18, 2015 22:26:20
Soha többet nem írok ide
Feb 18, 2015 22:26:20
Kiss Kender Farkas
Feb 18, 2015 22:26:28
Bánsíp Vargáról pl. annyit mondtam, hogy nagyon remélem, csak azért volt a listán, hogy feltérképezze a bűncselekményeket, és minden héten feljelentsen titeket. Rendőrtisztként kötelessége lett volna, ezért nagyon remélem, hogy nem az derül ki, hogy bármilyen okból elmulasztotta ezt megtenni.
Ja, hát már megint visszatértél a "szerelmedhez"? :) Hol határőr, hol rendőr, lassan eldönthetnéd, hogy pontosan micsoda is. Amúgy visszaolvastam, hogy hogyan akadtál rá: megtaláltad egy régi (azóta már megszűnt fórumban) a nickjét és ezen annyira elélveztél, hogy azóta is mindig őt emlegeted. Egyébként őt ez annyira nem zavarja, hogy elcsevegett veled a régi fórumozásáról. Szóval lassan találj ki magadnak egy új ellenségképet!
Feb 18, 2015 22:26:28
csirkagyári munkások
Feb 18, 2015 22:28:51
az a rohadt banános zárókép azért kegyetlen
Feb 18, 2015 22:28:51
korokkó
Feb 18, 2015 22:29:16
szerette, ha masszírozom
Én is! Gyere át!
Feb 18, 2015 22:29:16
Kiss Kender Farkas
Feb 18, 2015 22:29:40
Azért az milyen szép lesz, ahogy Sodika bevágtat egy csomó névvel a rendőrségre és megrágalmazza őket :) Hajrá Endre, nincs még ellened elég eljárás :)
Feb 18, 2015 22:29:40
evidenciák
Feb 18, 2015 22:30:01
Na majd holnap.
Jövő héten.
-
már csak az lesz érdekes sodika, hogy hogyan kapcsolod össze az általad hivatkozott levlistát a sodipédia cikkeivel. meg a konkrétan megjelölt neveket a sérelmezett állításokkal. ha te lehetséges elkövetőket jelöltél meg a rendőröknek, annak bizony komoly következményei lesznek. és ezt nem fogod tudni a hekkerekre vagy hermánra fogni, mert aláírtad.
IsmeretlenJoAkaro
Feb 18, 2015 22:30:43
Akkor egyetertunk abban, hogy az hogy megkarositottad anyadat 20 millioval es hogy apadat utcara raktad az nem volt ragalmazas?
Feb 18, 2015 22:30:43
Kémlégy
Feb 18, 2015 22:34:16
Sodi, te nagyon be vagy fosva valamitől Kaufmannval kapcsolatban.
Ugye nem nála laksz a kisszobában?
Ugye nem nála laksz a kisszobában?
Feb 18, 2015 22:34:16
-
Feb 18, 2015 22:36:13
sodi, nehogy elcsússz a járdán ha jössz haza a groteszktől. a kolosyn rendesen takarítják a jeget?
Feb 18, 2015 22:36:13
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 22:38:03
x11)
Soha többet nem írok ide
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 22:39:33
x11)
sneckó a vén Kaufmanndilon élősködik?
Kiss Kender Farkas
Feb 18, 2015 22:39:48
Nem szabad ilyen kirekesztőnek lenni! Holnap úgyis feljelent és akkor már nem kell olvasnod :)
Feb 18, 2015 22:39:48
csirkagyári munkások
Feb 18, 2015 22:44:37
neked is be kellett volna próbálkoznod a rohadt banánnal szexnagyinál amikor lankadtál púp
Feb 18, 2015 22:44:37
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 22:47:44
x11)
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2015 22:48:25
x11)
bár a legjobb, hogy andiahibás, hogy ide ír ez az akaratgyenge szar
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 18, 2015 22:50:18
x8)
Azt Tajgi már bezáratta...oh wait! vagy őt zárták be, már keverem...
Bíró bácsi
Feb 18, 2015 22:51:19
Azzal nagyon kibaszna magával.
Senki más nem szól ehhez a nyomorékhoz.
Feb 18, 2015 22:51:19
töppedt buzigolyók
Feb 18, 2015 23:02:48
Oké, hát érezzétek magatokat feljelentve.
Ezt még Andi ügyében sem tettem meg, de ami sok, az sok.
na csá
Ezt még Andi ügyében sem tettem meg, de ami sok, az sok.
na csá
Endre, mondd, Kaufmann a vér szerinti apád? Vagy miért feszültél rá erre a kérdésre ennyire?
Csak szólok, hogy Tajgit, aki ugyanekkora szellemi sorvezető volt neked, kurvára nem látogattad meg a kurva IMEI-ben egyszer sem, de Kaufmann seggét kinyalod, és feljelentést teszel. Miért is? Én még nem voltam akkor troll, de úgy hallom, te osztottad meg a videót a nagyközönséggel. Ez mindenképp jól fog neked jönni a becsületsértési peredben, igaz? Többszörös visszaesőkém.
Feb 18, 2015 23:02:48
broni
Feb 18, 2015 23:06:04
[quote=-]Kaufmann és broni kollégák

na csá