Ennyi.
fiverr.com xD
Ez bazmeg még viccnek is rossz. Az egész szakma forrong miatta, basszák lefelé a design árait a sok szaros-húgyos stocklogóból mutált szarjukkal. Sok indiai köcsög, Illustratort nem láttak közelről konkrétan. Ezek miatt az oldalak miatt hiszik azt az ügyfelek, hogy mikor én 100K-t mondok egy kisarculatra, akkor valójában 10.000-et értek rajta, és elkezdenek alkudni, mint a gép. Mondom ÉVEKIG fogod használni, tesó. 100.000 nem pénz, többet költesz a csajod szolijára két hónap alatt. Haldoklik a szakma, pont ezek miatt a fillérbaszó ügyfeleket gyűjtő oldalak miatt, mint a Kreanod, a Fiverr, a 99designs, stb.
Bocs, tudom, ez off volt, de muszáj volt kiventilálni magamból.
Én éppenséggel tudnék neked munkát adni. Egy szippantós cég kért néhány pozitív élménybeszámolót az oldalra, azokat kéne megírni. Be tudnál jönni holnap mise után?
Szajjal vegezve. Terden.
Én csak annyit mondtam, ez egy állat. Mi a faszért nem gondolja át, hány év börtön, amit éppen csinál? Ahelyett, hogy hagyott volna időt magának gondolkodni, akármi is hangzott el kettejük között, most a börtönben gondolkodhat hosszú évtizedeken át. Ráadásul erkölcsileg megsemmisülve, a valódi emberi megsemmisülést jelenti. Baromság.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Na pont ezért vagy te ugyan olyan állat mint ő. Képtelen vagy felfogni az 1x1-t
Te idióta!
Ezek a barátaid!
Múltkor írta, hogy lopna is, ha nem büntetnék...
Németországban csak azért vett bérletet, mert ott bűncselekmény a bliccelés.
Itthon úgy volt vele, hogy úgyse tudják behajtani rajta a büntetést, ezért gondtalanul lopott.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
miért hazudsz? ott üvöltöztél, hogy ÁVÓ ÁVÓ, TÖRJÉK BE AZ ABLAKOT! videó van róla te szopó geci!
Aha, akkor nézzük sorban:
- rendőrlista
- Melcsikéék rágalmazása
- uszítás az indexes riporter megverésére
- Andi zaklatása, amiért összeteheted a kezd, hogy nem hívta rád a rendőröket
Ja, te tényleg mindig tisztában vagy a törvényi következményekkel, vádlot! :D
Pontosan. Kibaszott pszichopata.
ha a malac volt úgysem bírja ki, hogy ne dicsekedjek el vele
Még véletelnül sem az aggaszott volna, hogy meghal egy ember mások faszsága miatt. A lényeg a hosszú procedúra a bíróságon. "Alul esetekben" te kretén geci .
Az kizárt. Ha Sherlock Porks (főállású betmen) intézkedett volna, akkor ott marad kioktatni a faszparaszt rendőröket, Hahó!
Jövő Héten...
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
ez mind igaz, de a konzulatusi forditasban a szohasznalatok közel sincsenek a gyagyas forditasi szintjen.
Ez is azt mutatja, hogy még egy meteor sem tud akkora károkat okozni, mint sodikáék. Valahol ez shiker :)
És most idézzünk fel egy régi klasszikust Sodi villámgyors és tűpontos helyzetértékelő képességéről.
"2006. szeptember 19., az MTV-székház ostroma. SoDI szerint marha jó a buli. Mindössze egyetlen visszatérő problémája van: hogy elázik a telefonja a "kurva locsoló" miatt.
Csak a hang miatt érdekes az anyag, a kép teljesen élvezhetetlen (azaz SoDI-minőség). A kedvenc részem 2:15-től kezdődik, amikor SoDI épp egy égő autót filmez az MTV székház előtt.
Hang1: - Menj már onnan!!!
Hangosbemondó: - Menjen el az autótól!
SoDI: - Miér'?
Hang2: - Mert fel fog robbani!
SoDI: - A valóságban is fölrobbanank az autók szerinted?
Hang3: - Nem tudom. Nem tudom.
(Hosszú szünet.)
SoDI: - Én nem hiszem! Mér' robbanna föl?
(Rá fél percre felrobban az autó.)
SoDI: - ÓÓÓÓÁHHH!! És tényleg! Uhh!"
youtu.be/XTWLjExmPHM
Kurvára vicces, hogy a dolgozó, adófizető állampolgár kocsija ég, bazdmeg!
Az mekkora poén lett volna, ha egy, kocsiról lerobbanó darab telibe trafálja a nyemzet kjónikását (ma inkább csak a nemzet bőgőmasináját)...
Talán pont a Morvai-Baló házaspáré.
Ha a Balóé, az külön öröm a magunkfajta számára. Egy magyarfaló adjon hálát az Univerzumnak, hogy csak a kocsija lángol.
Mesterien Kivitelezett Kommunikáció
*tisztesseges*
gülüszemü beeeeeeeeeeeeee
azon vagyok......ha nem nyírom ki magam......igy is már évek óta huzom.......nem lőne le egy kedves troll???????
véletlenül el ne távolítsák aq péniszét))))))))))))))))))))))
ideges lenne vajon???????
mindegy.
az hogy lehet, hogy vera néniék etették a recskást, tetőt adtak a feje fölé, meg berlin meg minden, de az egészségi állapotára magasról szarnak? mondjuk nyilván ha bejelentik egy cégüknél a tb miatt, az strómanként bajos lehet. tényleg nem tudok elképzelni más magyarázatot.
vagy mondjuk beköltözhetnél Rocskaiékhoz Te is!!!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Mert pszichopata az egész család. Sneci szart az egészségi állapotára, tehát ők is szartak sneciére. Enni kellett neki adni, meg fedelet nyújtani az aláírásokért cserébe. Mi van ha elviszi a rák? Annál jobb, nem tud senkit felnyomni a kihallgatásokon.
Bejelenteni sem kellett volna a tb miatt: Nav-nál fizetheti saját maga is csekken vagy utalással. 6900 valamennyi idén az összeg.
A gyagyásnak még ennyit se ér meg a tyúkszaros élete. Hihetetlen.
Viszont a meg nem értett gazdasági zseni a mai napig beltag a Bataliban. Ha jól emlékszem, ez esetben nem választhatja ezt a módot, de ebben nem vagyok biztos.
neked angyalszárny a berlini hotelszoba recskaboy
de rocskai bácsinak nem. kimenekítette az országból a strómant a dörzsölt vén komcsi.
élvezd, amíg tudod, te púpos orgován!
Esetleg az ETO stadionba?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Bár így lenne!
Borítékolható lenne a további (fizikai és szellemi) leépülésed...
Könyöjgős, sírós videjó folyt köv.?
Ravioli is back?
Elkezdődik a második penészháború?
Kabátot vittél magaddal?
Occó likőrke forévör???
Fapp Fapp TAOT Fapp Fapp...
Akkor ezért ilyen frusztrált. Én bárhová kattintok rögtön elmegyek xD
SoDI! Ilyen ritka humoros emberként miért nem a Dumaszínházban szórakoztatod a népet?
Elsőre sem épültem le, csak kikészültem. Az, hogy kezdek lassan inkább a szánalmas dolgaira gondolni, és nevetni az érzelmi kiegyensúlyozatlanságain, amiket közelrők nézbe szimpatikusnak éreztem, de objektíven névve inkább siralmasak, sőt: még a saját berlini hülyeségeimen is kezdek lassan nevetni, pont annak a jele, hogy kezdek túllépni az ott történteken.
Szerző:
sodileaks
(
x10)
Apr 14, 2015 21:57:40
Válasz
(9)
x10)
Apr 14, 2015 21:57:40
Válasz
(9)
Látod, púp, egyre kevesebb trollt tudsz felidegesíteni az ilyen szmájlizós-kárörvendős faszságaiddal
ne is idegeskedjen senki emiatt. a kutya kiugatott az asztal alól, ennyi történt. Apr 14, 2015 21:57:40
broni
Apr 14, 2015 23:17:29
o-o, na faszom.....
Apr 14, 2015 23:17:29
öt dollárért szopok
Apr 14, 2015 23:37:24
Kedves trollégák,
mivel a múltban többször voltatok geci jó arcok velem, most is kérem a segítségeteket, mert rengeteg szakember van köztetek. Tudtok ajánlani olyan távmunkás oldalt, ahol kell jó szövegíró, kifizetnek rendesen, és nem baszták még szét az indokínai jelentkezők gányolással és szándékos árkartellel?
kedvem támadt elhúzni a retekbe innet.
nszksz!
mivel a múltban többször voltatok geci jó arcok velem, most is kérem a segítségeteket, mert rengeteg szakember van köztetek. Tudtok ajánlani olyan távmunkás oldalt, ahol kell jó szövegíró, kifizetnek rendesen, és nem baszták még szét az indokínai jelentkezők gányolással és szándékos árkartellel?
nszksz!
fiverr.com xD
Apr 14, 2015 23:37:24
broni
Apr 15, 2015 00:09:24
sodi, kinyalnád fráter nőjét????????????
Apr 15, 2015 00:09:24
grafikus troll
Apr 15, 2015 00:10:52
fiverr.com xD
Ez bazmeg még viccnek is rossz. Az egész szakma forrong miatta, basszák lefelé a design árait a sok szaros-húgyos stocklogóból mutált szarjukkal. Sok indiai köcsög, Illustratort nem láttak közelről konkrétan. Ezek miatt az oldalak miatt hiszik azt az ügyfelek, hogy mikor én 100K-t mondok egy kisarculatra, akkor valójában 10.000-et értek rajta, és elkezdenek alkudni, mint a gép. Mondom ÉVEKIG fogod használni, tesó. 100.000 nem pénz, többet költesz a csajod szolijára két hónap alatt. Haldoklik a szakma, pont ezek miatt a fillérbaszó ügyfeleket gyűjtő oldalak miatt, mint a Kreanod, a Fiverr, a 99designs, stb.
Bocs, tudom, ez off volt, de muszáj volt kiventilálni magamból.
Apr 15, 2015 00:10:52
broni
Apr 15, 2015 00:10:56
este piálni kéne egyett....egyre nagyobb alkesz leszek..)))))))))))))
reni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
reni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Apr 15, 2015 00:10:56
Fekete Bikapata
Apr 15, 2015 00:19:03
Most volt a híradóban:
ezentúl két évet is kaphat az, aki az exéről szexvideót rak fel a netre, Angliában!
Itt is jó lenne egy ilyen törvény, nem Kaufmanngyil professzor?
ezentúl két évet is kaphat az, aki az exéről szexvideót rak fel a netre, Angliában!
Itt is jó lenne egy ilyen törvény, nem Kaufmanngyil professzor?
Apr 15, 2015 00:19:03
belepofázok akkor
Apr 15, 2015 00:20:29
Hát most erre mit mondjak. 5 dollárért kaptam jó minőségű css-t egy psd-ből 3 óra alatt. Az ismerős grafikus a száját húzta, az időt húzta, az agyamat húzta. Vele akartam dolgozni, de felbaszott, és valami fiverr-es csókával csináltattam meg.
De ezzel most nem akarlak lehúzni, meg minden, de tény, hogy kis piszlicsáré munkákra tökéletes a fiverr. Ha nagyobb projektről van szó, tuti nem mennék oda, több ismerősöm égette már meg a kezét velük, legyenek grafikusok, programozók, akármi. Nem kell szidni a fiverr-t, örülni kéne neki! Neked maradnak a normális méretű munkák, a 8órás rendes pénzes melók, a kis biszembaszom dolgokat meg hadd csinálják a fiverresek.
Véleményem szerint aki sír a fiverr miatt az vagy túlárazza a szar minőségű munkáját vagy nem kap elég munkát a szar minőségű munkája miatt, és most éppen rájuk akarja fogni.
A "szakma" nem forrong, ők a helyén kezelik a fiverr-t, ahogy én és a többi "vevő" is. Neked is a helyén kéne kezelned. Ha neked a fiverr konkurencia, az azt jelenti, hogy veled van a gond.
De ezzel most nem akarlak lehúzni, meg minden, de tény, hogy kis piszlicsáré munkákra tökéletes a fiverr. Ha nagyobb projektről van szó, tuti nem mennék oda, több ismerősöm égette már meg a kezét velük, legyenek grafikusok, programozók, akármi. Nem kell szidni a fiverr-t, örülni kéne neki! Neked maradnak a normális méretű munkák, a 8órás rendes pénzes melók, a kis biszembaszom dolgokat meg hadd csinálják a fiverresek.
Véleményem szerint aki sír a fiverr miatt az vagy túlárazza a szar minőségű munkáját vagy nem kap elég munkát a szar minőségű munkája miatt, és most éppen rájuk akarja fogni.
A "szakma" nem forrong, ők a helyén kezelik a fiverr-t, ahogy én és a többi "vevő" is. Neked is a helyén kéne kezelned. Ha neked a fiverr konkurencia, az azt jelenti, hogy veled van a gond.
Apr 15, 2015 00:20:29
Főnikmadár
Apr 15, 2015 02:12:00
Apr 15, 2015 02:12:00
Blogina
Apr 15, 2015 02:21:48
Kedves trollégák,
nszksz!
nszksz!
Én éppenséggel tudnék neked munkát adni. Egy szippantós cég kért néhány pozitív élménybeszámolót az oldalra, azokat kéne megírni. Be tudnál jönni holnap mise után?
Apr 15, 2015 02:21:48
Blogina
Apr 15, 2015 02:30:01
Ja, és csak hogy tudd: keresztlevelet nem kérünk, de szúrópróbaszerű fitymavizsgálatra időnként lehet számítani. A miheztartás végett.
Apr 15, 2015 02:30:01
Schwezoff Dávid
Apr 15, 2015 06:41:41
Ja, és csak hogy tudd: keresztlevelet nem kérünk, de szúrópróbaszerű fitymavizsgálatra időnként lehet számítani. .
Szajjal vegezve. Terden.
Apr 15, 2015 06:41:41
sodika
Apr 15, 2015 07:36:44
Látod, púp, egyre kevesebb trollt tudsz felidegesíteni az ilyen szmájlizós-kárörvendős faszságaiddal.
Én csak annyit mondtam, ez egy állat. Mi a faszért nem gondolja át, hány év börtön, amit éppen csinál? Ahelyett, hogy hagyott volna időt magának gondolkodni, akármi is hangzott el kettejük között, most a börtönben gondolkodhat hosszú évtizedeken át. Ráadásul erkölcsileg megsemmisülve, a valódi emberi megsemmisülést jelenti. Baromság.
Apr 15, 2015 07:36:44
-
Apr 15, 2015 07:39:09
Na pont ezért vagy te ugyan olyan állat mint ő. Képtelen vagy felfogni az 1x1-t
Apr 15, 2015 07:39:09
nem én írtam
Apr 15, 2015 07:40:17
gyagyas, te ne ide írjál, hanem a Hajléktalanok Lapjába!
Apr 15, 2015 07:40:17
sodika
Apr 15, 2015 07:41:57
Én már amikor a Búza utcai kilakoltatánál a Hermánék betörték az ablakokat, akkor is kurvára megijedtem, mert a másodperc törtrésze alatt átláttam és átgondoltam, hogy ha alul ezek a üvegdarabok sérülést vagy halált okoznak valakinek, akkor olyan hosszadalmas és bonyolult jogi hercehurca kezdődik, hogy utána jó ideig jóformán arról szólna az életünk. Ki hol állt, mit csinált, miért csinálta? A többiek felelőssége pszichikai bűndegédként mekkora? Még az is átfutott az agyamon, hogy milyen szerencse, hogy éppen rögzítem, hogy a szomszédos helyiségben vagyok, így talán relattív egyszerűen ki tudod maradni belőle, amikor a szilánkoktól alul esetben meghaló ember vagy emberek esetét vizsgálják.
Pedig ott csak egy ablak tört be, de három másodperc alatt ezt így mind átgondoltam. :)
Na mindegy, húzok németórára, csá.
Pedig ott csak egy ablak tört be, de három másodperc alatt ezt így mind átgondoltam. :)
Apr 15, 2015 07:41:57
Karandas
Apr 15, 2015 07:48:02
Én már amikor a Búza utcai kilakoltatánál a Hermánék betörték az ablakokat, akkor is kurvára megijedtem, mert a másodperc törtrésze alatt átláttam és átgondoltam, hogy ha alul ezek a üvegdarabok sérülést vagy halált okoznak valakinek, akkor olyan hosszadalmas és bonyolult jogi hercehurca kezdődik, hogy utána jó ideig jóformán arról szólna az életünk. Ki hol állt, mit csinált, miért csinálta? A többiek felelőssége pszichikai bűndegédként mekkora? Még az is átfutott az agyamon, hogy milyen szerencse, hogy éppen rögzítem, hogy a szomszédos helyiségben vagyok, így talán relattív egyszerűen ki tudod maradni belőle, amikor a szilánkoktól alul esetben meghaló ember vagy emberek esetét vizsgálják.
Te idióta!
Ezek a barátaid!
Apr 15, 2015 07:48:02
snecigeci
(
x44)
Apr 15, 2015 07:49:42
x44)
Téged csak a büntetés tartana vissza a gyilkosságtól?
She was a dude.
Fekete Bikapata
Apr 15, 2015 07:55:20
Apr 15, 2015 07:55:20
snecigeci
(
x44)
Apr 15, 2015 07:58:36
x44)
Púp, ha nem kéne félned a büntetéstől, mit csinálnál Andival?
She was a dude.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 15, 2015 08:17:35
x16)
Németországban csak azért vett bérletet, mert ott bűncselekmény a bliccelés.
Itthon úgy volt vele, hogy úgyse tudják behajtani rajta a büntetést, ezért gondtalanul lopott.
??
Apr 15, 2015 08:33:57
miért hazudsz? ott üvöltöztél, hogy ÁVÓ ÁVÓ, TÖRJÉK BE AZ ABLAKOT! videó van róla te szopó geci!
Apr 15, 2015 08:33:57
Főnikmadár
Apr 15, 2015 08:35:43
Aha, akkor nézzük sorban:
- rendőrlista
- Melcsikéék rágalmazása
- uszítás az indexes riporter megverésére
- Andi zaklatása, amiért összeteheted a kezd, hogy nem hívta rád a rendőröket
Ja, te tényleg mindig tisztában vagy a törvényi következményekkel, vádlot! :D
Apr 15, 2015 08:35:43
Schwezoff Dávid
Apr 15, 2015 08:52:54
Pontosan. Kibaszott pszichopata.
Apr 15, 2015 08:52:54
nem én írtam
Apr 15, 2015 08:52:55
az egyetlen sikered hogy MÉG nem kerültél börtönbe?
te csicska lúzer, te! :D
te csicska lúzer, te! :D
Apr 15, 2015 08:52:55
snecigeci
(
x44)
Apr 15, 2015 08:53:06
x44)
Lövések miatt hívták a rendőröket az éjjel a bulinegyedbe
A budapesti Király utcában több lövést adtak le éjfél után. Sérültekről nem tud a rendőrség. A helyszínen gázriasztó töltényhüvelyeket találtak.
------
röfögés nem hallatszott?
She was a dude.
A budapesti Király utcában több lövést adtak le éjfél után. Sérültekről nem tud a rendőrség. A helyszínen gázriasztó töltényhüvelyeket találtak.
------
röfögés nem hallatszott?
Fekete Bikapata
Apr 15, 2015 09:02:26
Endy, még mindig büszke vagy a könyöjgős, sírógörcsös videóra?
Apr 15, 2015 09:02:26
Brian
Apr 15, 2015 09:10:11
------
röfögés nem hallatszott?
------
röfögés nem hallatszott?
ha a malac volt úgysem bírja ki, hogy ne dicsekedjek el vele
Apr 15, 2015 09:10:11
-
Apr 15, 2015 09:10:55
Még véletelnül sem az aggaszott volna, hogy meghal egy ember mások faszsága miatt. A lényeg a hosszú procedúra a bíróságon. "Alul esetekben" te kretén geci .
Apr 15, 2015 09:10:55
Schwezoff Dávid
Apr 15, 2015 09:35:19
------
röfögés nem hallatszott?
------
röfögés nem hallatszott?
Az kizárt. Ha Sherlock Porks (főállású betmen) intézkedett volna, akkor ott marad kioktatni a faszparaszt rendőröket, Hahó!
Apr 15, 2015 09:35:19
Fekete Bikapata
Apr 15, 2015 09:38:49
Látom, az RGL-es videó is el lesz sodikázva...
Apr 15, 2015 09:38:49
Ping Mínuszté tábornok
Apr 15, 2015 09:43:55
Hogy van a sérved, gyagyás?
Apr 15, 2015 09:43:55
Kiss Kender Farkas
Apr 15, 2015 09:51:30
Rgl is lehetne eszesebb annál, hogy Recskaboy segítségére vár. A konzulátuson már régen segítettek volna neki a munkavállaláshoz szükséges papírok lefordításában. Ha tyodikán múlik az egész, akkor Rgl készüljön fel a legrosszabbra.
Apr 15, 2015 09:51:30
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 15, 2015 09:58:48
x16)
Látom, az RGL-es videó is el lesz sodikázva...
Jövő Héten...
-
Apr 15, 2015 10:11:03
azert kurva ritka lehet az olyan (talan nincs is ra pelda), hogy halalt okoz egy ablakbetores/kitores. oroszo. ba kurva sok ablak berobbant, mikor a meteor felrobbant a legkorbe, meg sem halt meg senki. az meg egyenesen vicc, hogy a sodi par masodperc alatt vegiggondolt valamit, mikozben ahhoz is lassu az agya, hogy folyekonyan beszeljen az allitolagos anyanyelven. szerintem az idegen nyelvet is azert erolteti, hogy legyen mentsege, miert nem tud beszeli. ezert nem fog soha probalkozni a sajat hazajanak hazudott "anyanyelvi" kornyezetbol barmilyen novel. nem lesz magyar csibe! egyedul a hazaarulas lesz, az is csak hazugsagokra alapozva, amig le nem bukik. ennyi.
mindegy.
mindegy.
Apr 15, 2015 10:11:03
Örebro
Apr 15, 2015 10:26:40
Rgl is lehetne eszesebb annál, hogy Recskaboy segítségére vár. A konzulátuson már régen segítettek volna neki a munkavállaláshoz szükséges papírok lefordításában. Ha tyodikán múlik az egész, akkor Rgl készüljön fel a legrosszabbra.
ez mind igaz, de a konzulatusi forditasban a szohasznalatok közel sincsenek a gyagyas forditasi szintjen.
Apr 15, 2015 10:26:40
-
Apr 15, 2015 10:32:37
szàznàl többen sérültek meg a kitörő ablakok miatt az orosz meteoros sztorinàl. Gugli.
Apr 15, 2015 10:32:37
Kiss Kender Farkas
Apr 15, 2015 10:34:59
szàznàl többen sérültek meg a kitörő ablakok miatt az orosz meteoros sztorinàl. Gugli.
Ez is azt mutatja, hogy még egy meteor sem tud akkora károkat okozni, mint sodikáék. Valahol ez shiker :)
Apr 15, 2015 10:34:59
-
Apr 15, 2015 10:39:55
kurvára megijedtem, mert a másodperc törtrésze alatt átláttam és átgondoltam....Pedig ott csak egy ablak tört be, de három másodperc alatt ezt így mind átgondoltam. :)
És most idézzünk fel egy régi klasszikust Sodi villámgyors és tűpontos helyzetértékelő képességéről.
"2006. szeptember 19., az MTV-székház ostroma. SoDI szerint marha jó a buli. Mindössze egyetlen visszatérő problémája van: hogy elázik a telefonja a "kurva locsoló" miatt.
Csak a hang miatt érdekes az anyag, a kép teljesen élvezhetetlen (azaz SoDI-minőség). A kedvenc részem 2:15-től kezdődik, amikor SoDI épp egy égő autót filmez az MTV székház előtt.
(Hosszú szünet.)
youtu.be/XTWLjExmPHM
Apr 15, 2015 10:39:55
-
Apr 15, 2015 10:40:04
szoval 0 enber halat meg. most olyat kene keresni, ahol sodi osszefuggoen/ folyekonyan beszel.
Apr 15, 2015 10:40:04
-
Apr 15, 2015 11:00:13
"Hang2: - Mert fel fog robbani!
SoDI: - A valóságban is fölrobbanank az autók szerinted?"
beszarok ezen az idiótán bazmeg :)
SoDI: - A valóságban is fölrobbanank az autók szerinted?"
beszarok ezen az idiótán bazmeg :)
Apr 15, 2015 11:00:13
Fekete Bikapata
Apr 15, 2015 11:04:14
(Hosszú szünet.)
youtu.be/XTWLjExmPHM
(Hosszú szünet.)
youtu.be/XTWLjExmPHM
Az mekkora poén lett volna, ha egy, kocsiról lerobbanó darab telibe trafálja a nyemzet kjónikását (ma inkább csak a nemzet bőgőmasináját)...
Apr 15, 2015 11:04:14
Karandas
Apr 15, 2015 11:16:25
Apr 15, 2015 11:16:25
Sodi-generátor #23
Apr 15, 2015 11:28:02
Ha a Balóé, az külön öröm a magunkfajta számára. Egy magyarfaló adjon hálát az Univerzumnak, hogy csak a kocsija lángol.
Apr 15, 2015 11:28:02
Brian Tracy
Apr 15, 2015 11:28:42
Hi Sodi!
Azt mondták,hogy itt kell Önt keresnem. Most,hogy megint ellátogatok Magyarországra, úgy gondoltam,hogy biztosan számíthatok megtisztelő figyelmére. Erre tessék, sehol nem találom a nevét.
Így nem lesz shiker, hahó!!!
Gyere el Brian Tracy 2 Napos Üzleti Mesterkurzusára:
Brian Tracy Április 18-19-én Magyarországon tart Üzleti Tréninget. CSAK KOMOLY VÁLLALKOZÓKNAK!
Azt mondták,hogy itt kell Önt keresnem. Most,hogy megint ellátogatok Magyarországra, úgy gondoltam,hogy biztosan számíthatok megtisztelő figyelmére. Erre tessék, sehol nem találom a nevét.
Így nem lesz shiker, hahó!!!
Gyere el Brian Tracy 2 Napos Üzleti Mesterkurzusára:
Brian Tracy Április 18-19-én Magyarországon tart Üzleti Tréninget. CSAK KOMOLY VÁLLALKOZÓKNAK!
Apr 15, 2015 11:28:42
-
Apr 15, 2015 11:30:45
A felszámolás alatti vállalkozás elég komoly, Mr. Tracy?
Apr 15, 2015 11:30:45
Sodi-generátor #23
Apr 15, 2015 11:33:04
Ahh .. Es ist eine Demo mit Autos .. Leute .. wer zu zahlen .. .. mehr .. Geld, bevor brauchen .. für den Monat .. ...
Apr 15, 2015 11:33:04
Schwezoff Dávid
Apr 15, 2015 11:34:48
Ahh .. Es ist eine Demo mit Autos .. Leute .. wer zu zahlen .. .. mehr .. Geld, bevor brauchen .. für den Monat .. ...
Mesterien Kivitelezett Kommunikáció
Apr 15, 2015 11:34:48
broni
Apr 15, 2015 14:23:12
az is fasza volt, mikor a kontektorba turkált, és majdnem agyonbaszta az áram, mert a zsaruk visszakapcsolták)))))))
Apr 15, 2015 14:23:12
Főnikmadár
Apr 15, 2015 14:38:46
444.hu/2015/04/15/uj-orszag-jott-letre-a-vajdasag-mellett-liberland/
"az új állam alapítóinak célja egy olyan társadalmat létrehozni, ahol a tisztességes emberek anélkül érvényesülhetnek, hogy az állam felesleges szabályokkal és adókkal keserítené meg az életüket.
Ott a helyed Gyagyás!!!!4
"az új állam alapítóinak célja egy olyan társadalmat létrehozni, ahol a tisztességes emberek anélkül érvényesülhetnek, hogy az állam felesleges szabályokkal és adókkal keserítené meg az életüket.
Apr 15, 2015 14:38:46
Schwezoff Dávid
Apr 15, 2015 14:58:10
*tisztesseges*
444.hu/2015/04/15/uj-orszag-jott-letre-a-vajdasag-mellett-liberland/
Apr 15, 2015 14:58:10
Mem diplómás Tról
Apr 15, 2015 15:05:58
Szija Sódi! A zabálltatódal ílúsztrája a Lyóbík labja a kamú pártókroll szoló cíket. 20 milijót ell zabáltakk a Sódi félékk a Kórmányzó urr pártyában!!!
alfahir.hu/veget_vetnenek_a_kamupartok_rendszerenek
Mirkóczki kérdésre válaszolva utalt az Alfahir.hu által is meginterjúvolt Borbély József "kormányzó" úr indulására, aki egymaga már több mint 20 millió forinttal tartozik a magyar adófizetőknek.
alfahir.hu/veget_vetnenek_a_kamupartok_rendszerenek
Mirkóczki kérdésre válaszolva utalt az Alfahir.hu által is meginterjúvolt Borbély József "kormányzó" úr indulására, aki egymaga már több mint 20 millió forinttal tartozik a magyar adófizetőknek.
Apr 15, 2015 15:05:58
töppedt buzigolyók
Apr 15, 2015 15:16:22
"Én már amikor a Búza utcai kilakoltatánál a Hermánék betörték az ablakokat, akkor is kurvára megijedtem, mert a másodperc törtrésze alatt átláttam és átgondoltam, hogy ha alul ezek a üvegdarabok sérülést vagy halált okoznak valakinek, akkor olyan hosszadalmas és bonyolult jogi hercehurca kezdődik, hogy utána jó ideig jóformán arról szólna az életünk. Ki hol állt, mit csinált, miért csinálta? A többiek felelőssége pszichikai bűndegédként mekkora? Még az is átfutott az agyamon, hogy milyen szerencse, hogy éppen rögzítem, hogy a szomszédos helyiségben vagyok, így talán relattív egyszerűen ki tudod maradni belőle, amikor a szilánkoktól alul esetben meghaló ember vagy emberek esetét vizsgálják."
Ez beteg bazmeg.
Ez beteg bazmeg.
Apr 15, 2015 15:16:22
Andi
Apr 15, 2015 15:44:31
Mindegy
Apr 15, 2015 15:44:31
broni
Apr 15, 2015 16:19:44
Mindegy
gülüszemü beeeeeeeeeeeeee
Apr 15, 2015 16:19:44
broni
Apr 15, 2015 17:01:44
hú, basszátok meg, a büdös kurva anyám de felhuzott, annyira utálom azt a férget...nem írom le, nem nagy dolog, és még be is ismerte, hogy nekem volt igazam, de elnézst se kért volna, pedig vert meg karmolt...én nem ütök vissza, kap aenyit, oszt annyi neki, azt meg nem akarom, a sitt miatt...a rák rohassza el......
Apr 15, 2015 17:01:44
broni
Apr 15, 2015 17:02:55
jav:kap egyett
Apr 15, 2015 17:02:55
broni
Apr 15, 2015 17:04:56
na, én huzok el inen holnap, ha csoda nem történik,(mondjuk megdöglik infatusba éccaka)ma még megalszok......
Apr 15, 2015 17:04:56
broni
Apr 15, 2015 17:18:14
ha kinyírom magam, írok pár rokononnak, hogy anyám miattt csináltam.....))))))))nem semmi lenne, beleőrülne.... , he-he
pedig nem
reni , meg az alkohol és gyógyszerfüggőség miatt...unom, és nem is bírnám sokáig, kórházba meg nem akarok kerülni....
de had higyjék, hogy a vén kurva anyám miatt öltem meg magam)))))))))))
pedig nem
reni , meg az alkohol és gyógyszerfüggőség miatt...unom, és nem is bírnám sokáig, kórházba meg nem akarok kerülni....
de had higyjék, hogy a vén kurva anyám miatt öltem meg magam)))))))))))
Apr 15, 2015 17:18:14
xray
Apr 15, 2015 17:24:49
broni, miért nem költözöl el, ha ennyire utálod az anyádat?
Apr 15, 2015 17:24:49
broni
Apr 15, 2015 17:29:00
azon vagyok......ha nem nyírom ki magam......igy is már évek óta huzom.......nem lőne le egy kedves troll???????
Apr 15, 2015 17:29:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 15, 2015 18:10:07
x38)
Púp, hogy van a sérved? Mikor mész orvoshoz?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
Apr 15, 2015 18:12:37
Apr 15, 2015 18:12:37
helyszini tudozsido
Apr 15, 2015 18:51:36
Kakas Rausza a Nyugati teren. A szekelesi szokasairol nem allnak rendelkezesre pontos adatok.
Apr 15, 2015 18:51:36
Andi
Apr 15, 2015 18:57:56
vajon a sérve keményebb mint a piton? ideges lenne vajon???????
mindegy.
Apr 15, 2015 18:57:56
csivaegő
Apr 15, 2015 18:59:32
az hogy lehet, hogy vera néniék etették a recskást, tetőt adtak a feje fölé, meg berlin meg minden, de az egészségi állapotára magasról szarnak? mondjuk nyilván ha bejelentik egy cégüknél a tb miatt, az strómanként bajos lehet. tényleg nem tudok elképzelni más magyarázatot.
Apr 15, 2015 18:59:32
Haim
(
x10)
Apr 15, 2015 19:19:46
x10)
vagy mondjuk beköltözhetnél Rocskaiékhoz Te is!!!
Dr. Csernus
Apr 15, 2015 19:21:54
Mert pszichopata az egész család. Sneci szart az egészségi állapotára, tehát ők is szartak sneciére. Enni kellett neki adni, meg fedelet nyújtani az aláírásokért cserébe. Mi van ha elviszi a rák? Annál jobb, nem tud senkit felnyomni a kihallgatásokon.
Apr 15, 2015 19:21:54
Kiss Kender Farkas
Apr 15, 2015 20:10:20
Bejelenteni sem kellett volna a tb miatt: Nav-nál fizetheti saját maga is csekken vagy utalással. 6900 valamennyi idén az összeg.
Apr 15, 2015 20:10:20
evidenciák
Apr 15, 2015 20:20:40
A gyagyásnak még ennyit se ér meg a tyúkszaros élete. Hihetetlen.
Apr 15, 2015 20:20:40
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 15, 2015 20:23:47
x9)
Viszont a meg nem értett gazdasági zseni a mai napig beltag a Bataliban. Ha jól emlékszem, ez esetben nem választhatja ezt a módot, de ebben nem vagyok biztos.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 15, 2015 20:24:38
x16)
Hol van Gery pénze, Endre?
evidenciák
Apr 15, 2015 20:26:36
Most jut eszembe, a sérvvel együtt most már két púpja van, mint egy tevének.
Apr 15, 2015 20:26:36
-
Apr 15, 2015 20:31:38
A csibék közismerten a kétpúpú, igénytelen, büdös, dentális katasztrófában szenvedő sovány férfiaknak szokták felkínálni a puncijukat nyalatásra. És kötelességük 4-5 gyereket is szülni, és persze eltartani a Quasimodokat. Szerintem az érthető. Ha meg mégse tennék, akkor rászolgálnak, hogy egy Recskagnóm üldözze őket szerelmükkel. Bizony. Mindegy.
Apr 15, 2015 20:31:38
-
Apr 15, 2015 21:09:10
Egy hirdetés azoknak, akik eddig kételkedtek benne, hogy az Aldinál is ott vagyunk mi, trollok.
Apr 15, 2015 21:09:10
snecigeci
(
x44)
Apr 15, 2015 21:13:04
x44)
She was a dude.
sodika
Apr 15, 2015 21:30:24
Korábban elmondta, hogy sokszor csak úgy igent kattint, és nem megy el, így önmagában egy koncert esetében ha kattintott, nem jelent sokat. :)
Apr 15, 2015 21:30:24
snecigeci
(
x44)
Apr 15, 2015 21:32:03
x44)
Ez nem koncert, hanem kiállítás-megnyitó. Ott lesz.
She was a dude.
sodika
Apr 15, 2015 21:33:45
Jaj, lehet hogy ezt berlini hotelszobából írom? :)
na angolóra, skype, csá
na angolóra, skype, csá
Apr 15, 2015 21:33:45
Brian
Apr 15, 2015 21:35:45
na angolóra, skype, csá
na angolóra, skype, csá
Apr 15, 2015 21:35:45
púp
Apr 15, 2015 21:36:42
de rocskai bácsinak nem. kimenekítette az országból a strómant a dörzsölt vén komcsi.
élvezd, amíg tudod, te púpos orgován!
Apr 15, 2015 21:36:42
sodika
Apr 15, 2015 21:37:20
:)))
Apr 15, 2015 21:37:20
Brian
Apr 15, 2015 21:38:23
a kakukkfészekben veri a faszét, ha rocskaiék kibaszták, máshová nem mehetett
Apr 15, 2015 21:38:23
quaestor-károsultak
Apr 15, 2015 21:42:02
hol a pénzünk, sodi?
Apr 15, 2015 21:42:02
Zsery-generátor
Apr 15, 2015 21:51:17
Hol a pénzem SoDI?
Apr 15, 2015 21:51:17
Haim
(
x10)
Apr 15, 2015 21:53:13
x10)
a kakukkfészekben veri a faszét, ha rocskaiék kibaszták, máshová nem mehetett
Esetleg az ETO stadionba?
broni
Apr 15, 2015 21:55:42
[quote=Haim]Esetleg az ETO stadionba?[/quote
sodi fradista!!!!!!!!!!
sodi fradista!!!!!!!!!!
Apr 15, 2015 21:55:42
Fekete Bikapata
Apr 15, 2015 22:56:46
na angolóra, skype, csá
na angolóra, skype, csá
Bár így lenne!
Könyöjgős, sírós videjó folyt köv.?
Ravioli is back?
Elkezdődik a második penészháború?
Kabátot vittél magaddal?
Occó likőrke forévör???
Fapp Fapp TAOT Fapp Fapp...
Apr 15, 2015 22:56:46
Karandas
Apr 15, 2015 23:07:09
Endre!
Hogy lehet az, hogy a Kun-mediátor Kft.-nek nem Rocskai bácsi a könyvvizsgálója?
Skandalum!
Hogy lehet az, hogy a Kun-mediátor Kft.-nek nem Rocskai bácsi a könyvvizsgálója?
Skandalum!
Apr 15, 2015 23:07:09
-
Apr 15, 2015 23:10:31
sodi, mindenki szerint az lenne a helyes dontes (csak nem merik kimondani), ha kimennel a penteki megnyitora, es eloben felkerdezned azt a cafkat. de keszulj fel rendesen, legyen nalad egy pohar vorosbor, es mikor elkezd hazudozni, ontsd a kepebe. alazd porig ott berlinben a "muvesz" baratai elott, megerdemli a ribanc, amiert anyagilag es lelkileg is megkarositott, a hazauldozesedrol nem is beszelve.
(koszfetyityes legyen.)
(koszfetyityes legyen.)
Apr 15, 2015 23:10:31
betrinyózott veréb
Apr 15, 2015 23:16:38
Bazmeg, ne mar, hogy kiment stalkerkedni!
Apr 15, 2015 23:16:38
broni
Apr 15, 2015 23:25:25
sodi, kinyalnád molnár krisztiánt 200 ezer ft-ért???????
Apr 15, 2015 23:25:25
broni
Apr 16, 2015 00:42:02
www.borsonline.hu/20150415_analis_szexen_kapta_sogorat_meg_a_kan_kutyajat
respect the hero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
respect the hero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 16, 2015 00:42:02
Laci
Apr 16, 2015 01:18:38
Korábban elmondta, hogy sokszor csak úgy igent kattint, és nem megy el, így önmagában egy koncert esetében ha kattintott, nem jelent sokat. :)
Akkor ezért ilyen frusztrált. Én bárhová kattintok rögtön elmegyek xD
Apr 16, 2015 01:18:38
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 01:20:41
na angolóra, skype, csá
na angolóra, skype, csá
SoDI! Ilyen ritka humoros emberként miért nem a Dumaszínházban szórakoztatod a népet?
Apr 16, 2015 01:20:41
-
Apr 16, 2015 01:29:06
Kackac, lebuktál.
Apr 16, 2015 01:29:06
üregi zsidó
Apr 16, 2015 02:23:35
– A besenyszögi vadászt, aki fegyvereket árult, Újfehértóról hívták föl. Ismer ott valakit?
– Senkit nem ismerek, nem is emlékszem, hogy jártam volna ott, legfeljebb csak átutazóban.
– És az onnan néhány kilométerre lévő Érpatakon?
– Ott sem voltam még soha. Nem ismerek ott sem senkit.
444.hu/2015/04/14/ciganygyilkossagok/
====
Fel kéne nyomni végre az érpataki jelmezes bohócot... Feri, intézkedj!
– Senkit nem ismerek, nem is emlékszem, hogy jártam volna ott, legfeljebb csak átutazóban.
– És az onnan néhány kilométerre lévő Érpatakon?
– Ott sem voltam még soha. Nem ismerek ott sem senkit.
444.hu/2015/04/14/ciganygyilkossagok/
====
Fel kéne nyomni végre az érpataki jelmezes bohócot... Feri, intézkedj!
Apr 16, 2015 02:23:35
sodika
Apr 16, 2015 04:22:11
Bár így lenne!
Elsőre sem épültem le, csak kikészültem. Az, hogy kezdek lassan inkább a szánalmas dolgaira gondolni, és nevetni az érzelmi kiegyensúlyozatlanságain, amiket közelrők nézbe szimpatikusnak éreztem, de objektíven névve inkább siralmasak, sőt: még a saját berlini hülyeségeimen is kezdek lassan nevetni, pont annak a jele, hogy kezdek túllépni az ott történteken.
Apr 16, 2015 04:22:11
sodika
Apr 16, 2015 04:27:23
ejj de sok elgépelés, most ébredtem
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 16, 2015 04:27:23
-
Apr 16, 2015 04:42:32
aha, kezdesz tullepni rajta, csak epp minden nap probalsz utana nyomozni, kideriteni hol lesz, sot, meg az ismerosei utan is kemkedsz. ezek a biztos jelei annak, hogy kezded elfelejteni andit. bizony.
mindegy.
mindegy.
Apr 16, 2015 04:42:32
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™