Én ki is röhögtelek amikor itt örjöngtél.
Tudod kik nem stresszelnek? A pszichopaták, mert nincsenek érzelmeik, szerepeket játszanak. Te is ilyen vagy, csak még szarul is csinálod.
Rövid távon sem tudod elhitetni senkivel, hogy laza, fiatalos zseni vagy.
Elég rád nézni és egyből levágós, hogy egy szerencsétlen félhajléktalan hülyével állunk szemben.
Ehhez képest te öngyilkos akartál lenni ha jól emlékszem...
Broni, az utobbi evtizedek legmelyrehatobb politikai elemzeset hoztad ossze!
Szabad élet. Érdekes megfogalmazás. Amennyiben a beteg a választás szabadságát érti ezalatt, a kórtörténetét végigböngészve arra a következtetésre juthatunk, hogy olyan hosszú évek óta él totális anyagi függésben másoktól, hogy talán már el is felejtette, milyen az.
Érdekesebb kutatási terület, hogy vajon az anyagi függetlenség ösztönözné-e Endrét arra, hogy önálló döntéseket hozzon. A konzílium nem tudott ez ügyben egységes álláspontot kialakítani, ugyanis sokak szerint az állandó idolkeresés és szolgai másolás mögött az rejlik, hogy amikor anno megadatott neki a döntés lehetősége, az rendszeresen katasztrófához vezetett (üzleti kapcsolat S. Péter tanárral - súlyos anyagi veszteség, megrendült családi bizalom, valamint gyűlölködő bejegyzések publikálása a világhálón - haragosok, ú.n. trollok "bevonzása").
A beteg láthatóan nem tud különbséget tenni a játékos és a hazárdjátékos szavak jelentése között. Utóbbi felelőtlenül, másokra való tekintet nélkül kockáztat, aminek hosszú távon mindig anyagi csőd és társadalmi elszigetelődés a következménye. Az előbbi csoportba tartozó emberek, akár csak Szeremley Huba, először kemény munkával megteremtik az anyagi biztonságot saját maguk és szeretteik számára, majd az szavatoló bevételek feletti összegből vágnak bele kísérletező, de átgondolt projektekbe.
Bizony, az ilyenen tényleg mosolyogni kell. Én is mosolyogtam amikor egy 30-as (de 50-nek kinéző) eléggé lestrapált "vadászbika" nyöszörgött egy youtube videóban a szerelmének. Tiszta stressz volt a srác :)
Most nem tud már írni,mert éppen fizet a lakhatásért. Már közeledik felé az úrhölgy véreres 24 centis fasza. Ma már nem ír ide. Csak nyal, szop és utána csendben bőg.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
sodi, ha már napi hetvenkét órát angolozol is, meg tudnád mondani, hogy a 'fuck the system' jelszóban mit jelent a 'system' szó?
Hát a rencert, faszparaszt!
System= sátán!!!
Náci kurvák vagytok, na elmegyógyintézet csá!
Örülök a győzelmüknek. Remélem, hogy bevezetnek az érpataki modellhez hasonló elmebetegséget és rájönnek az emberek, hogy nem Gyurcsánytól kell rettegni.
Ráadásul ha nagyon keménykednek majd a cigányokkal és azok megszervezik magukat(némi külső segítséggel), akkor szépen fel lesz díszítve a környék közvilágítása zsírosnyakú jobbikos parasztokkal.
Csak lesz már valami polgárháború végre, más úgysem segít ezen a szerecsétlen országon és ráadásnak végre kihozhatjuk a Ducatot a garázsból.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
háború!!!!!!imádkozom, hogy így legyen!!!no mercy!!!!
Majd meglátod. De még megfordulhat a dolog, kb. 500 szavazat nincs feldolgozva, így csodák csodájára akár a fideszes is nyerhet. Majd holnap eldöntik a pártközpontban/TEK-ben.
Lesz egy snecológus kommandó, te leszel az ellátós tiszt. Csak arra kell figyelned, hogy mindig legyen elég lőszer, kokain, fű, alkohol és nyugtató utánpótlás.
Nőket szerzük majd, ne már egy túlhasznált kurvát dugjak amikor rabolhatok magamnak rémült 18 éves, hamvas diáklányokat is. Nekik legalább őszinte a sikolyuk.
De hiszen ez Lajos a redőnygyárból!
Lol. Gyere a moszkva térre, oszt veszek neked egy
*gy mórickát, oszz soha többt ne írj ide. Soha többet nem írok ide
* ásít *
Vidékiek = prolik. A legkisebb gond velük az, hogy a jobbikra szavaznak.
Nagyon ügyes vagy, Lacika. Nem kell egy állás?
Farkas Endre Kiss
11 hrs ·
Helyes. Példamutató.
Négyes ikreket vár egy 65 éves német nő
Sperma- és petesejtdonor kezelés révén esett teherbe. Van már 13 gyermeke.
------
Baán Máté 65 évesen példamutató?
9 hrs · Like
Rezső Puchleitner Hagyd, ez hülye! Fingja sincs a való világról.
6 hrs · Like
She was a dude.
Elég jól, összejöttek Andival, együtt alijáztak. Andi most izraeli katonalany, SoDI a háta miatt nem harcolhat, úgyhogy Dániel Pèter üzlettársakènt èli a vèrprofi programozók ès milliomos üzletemberek gondtalan èletèt
images4.fanpop.com/image/photos/18400000/Camila-Sodi-camila-sodi-18421431-363-640.jpg
Még abból az időből, amikor nem tagadta meg a zsidóságát.
Son of Divine Israel = SoDI
SoDI neve egy rövidítés: Son of Divine Israel.
Aszittem pedig, hogy
"Soha Dolgozas Ideje"
Az ágyneműtartóban nem találták volna meg.
Ki a faszt érdekel? Jóhogy nem andival jössz megint.
Arról beszélj, ami érdekli az itt egybegyűlt, nálad jelentősen intelligensebb embereket. Hol laksz most, hogy recskaiék kidobtak?
NAGYON SZÉPEN köszönöd szépen, púpos!
Egyébként meg szerintem Andi a hibás, de MINDEGY!
Ezek szerint nem lesz több száma a Jobbstart magazinnak? :(
She was a dude.
Körülbelül 30 perem volt, mintegy 200 bírósági tárgyalással, ügyvéd nélkül. Amit kiemelnék: ezeknek az pereknek a legalább 90 százaléka büntetőügy volt, nem pedig szaros, piszlicsáré Melcsikés és Regászos polgári ügyek, mint amiket Kalmár rendezget magának kártérítési megélhetésként, az adófizetők pénzéből.
És amit főleg kiemelnék. Mindvégig dolgoztam a peres éveimben, folyamatos műszakban, amikor tárgyalásom volt szabit kértem, vagy dolgoztam vagy peres iratokat írtam.
Soha nem élősködtem az adófizetőkön, mint Kaufmann a szaros, piszlicsáré kártérítéses ügyei miatt, hanem dolgoztam.
Kaufmannak büdös a munka, inkább élősködik.
Á, én öngyilkossághoz, VAGY evidens módon börténérett cselekedethez túlságosan kíváncsi vagyok arra, hogy mit tartogat még számomra a szabad élet. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Valóban, ki kell élvezni minden másodpercet, amit még szabadlábon tölthetsz :D
Kedves Hiénaverő!
Az én ismeretségem Endrével minimális. Láttam egy bécigányos köszfetyítyése alkalmából. :) Ennyi. Kaufmannal kissé több, néhányszor meghívott, hogy legyek a tanúja, hogy ment a kislányért. Sörre már én hívtam meg utána, mert még erre is sóher és/vagy csóró, de inkább sóher volt, holott én tettem neki szívességet. Emberileg jellemtelen a faszi, egy élősködő.
Mivel Endrét csupán látásból ismerem, nem akarom baszogatni azon kívül, hogy finoman néha jó útra kívánom terelgetni.
Kaufmanndillal, Kaufmannal több az ismeretségem, ami nem jelenti azt, hogy a szívem csücske lenne, mert egy kibaszott élősködő pasi.
Imént írtam neki:
"NEM SZERETEM AZ ÉLŐSKÖDŐKET LACI, KÉRLEK ENGEM IS KÍMÉLJ MEG A JÖVŐBEN A PISZLICSÁRÉ ÜGYEIDTŐL!
MAJD HA DOLGOZOL, BESZÉLHETÜNK, ADDIG NEKEM NE OKOSKODJ AZ ÉN ADÓMBÓL!"
Remélhetőleg nem sok mindent.. Jó lenne már neked egy cella valahol.
Imént írtam neki:
"NEM SZERETEM AZ ÉLŐSKÖDŐKET LACI, KÉRLEK ENGEM IS KÍMÉLJ MEG A JÖVŐBEN A PISZLICSÁRÉ ÜGYEIDTŐL!
Nem is ismerlek xD
Ha megkapnád a baracskai beutalót, öngyilkos lennél?
Kedves Laci!
Még, hogy nem ismersz. :)
Fölnyomjam az egyik kémtollas videót a láthatásról? :)
Pár hónapja mikor még Berlinben loptad napot még azt mondtad ,hogy öngyi akartál lenni.
szellemes troll
Apr 12, 2015 19:19:40
Na... Akkor játsszunk kicsit. :)
Ez belém ivódott.
NLP. Ha egy ilyen egy milliárdos, akkor ez az értékes viselkedés, és bizony főlényesen ki kell röhögni, aki stesszes.
Ez belém ivódott.
NLP. Ha egy ilyen egy milliárdos, akkor ez az értékes viselkedés, és bizony főlényesen ki kell röhögni, aki stesszes.
Én ki is röhögtelek amikor itt örjöngtél.
Apr 12, 2015 19:19:40
-
Apr 12, 2015 19:20:30
Ez az egyik legviccesebb műsorod, ahogy te, a sikeres, gazdag ember osztod az észt, hogy hogy kellene élni, viselkedni, gondolkozni, és kit kell kiröhögni. Szerintem meg azt kell kiröhögni, aki egy asztal alatt lakik, sose volt barátnője, barátai, igénytelen, büdös, és saját hülyesége miatt több milliós adósságot halmozott fel.
Apr 12, 2015 19:20:30
szellemes troll
Apr 12, 2015 19:24:07
Belém ivódott, hogy egy komoly és sikeres ember egyben kiegyensúlyozott is, érdekes játékként tekint a kihívásokra. És ezóta mosolygok fölényesen, ha stresszes embert látok, mert az sikertelen viselkedés.
Ennyi.
Ennyi.
Tudod kik nem stresszelnek? A pszichopaták, mert nincsenek érzelmeik, szerepeket játszanak. Te is ilyen vagy, csak még szarul is csinálod.
Rövid távon sem tudod elhitetni senkivel, hogy laza, fiatalos zseni vagy.
Elég rád nézni és egyből levágós, hogy egy szerencsétlen félhajléktalan hülyével állunk szemben.
Apr 12, 2015 19:24:07
-
Apr 12, 2015 19:28:13
engem kurvara felbaszna, es marhara stresszes lennek, ha sokmillios tartozasom lenne. en megprobalnek kemenyen doldogozni, de egy munkakerulo csak molsolyogna ezen, mert jatekkent tekinti.
de jojjon a jobbik, es dolgoztassak le veled amit eddig loptal!
de jojjon a jobbik, es dolgoztassak le veled amit eddig loptal!
Apr 12, 2015 19:28:13
-
Apr 12, 2015 19:28:36
Belém ivódott, hogy egy komoly és sikeres ember egyben kiegyensúlyozott is, érdekes játékként tekint a kihívásokra. És ezóta mosolygok fölényesen, ha stresszes embert látok, mert az sikertelen viselkedés.
Ennyi.
Ennyi.
Ehhez képest te öngyilkos akartál lenni ha jól emlékszem...
Apr 12, 2015 19:28:36
-
Apr 12, 2015 19:28:43
Én például kurva sokat stresszelek, de ennek köszönhetően jobb munkát adok ki a kezemből, mint a legtöbb ember, mert úgy érzem, soha sem vagyok igazán kész, mindig lehet javítani a munkámon, többet is dolgozok emiatt, mint a legtöbben. Nem biztos, hogy ez a jó hozzáállás, de nem is kezdek előadást tartani arról, hogy aki nem stresszel, az szarul dolgozik. És "kicsivel" többet keresek nálad, de nem is vállalok be annyi munkát, hogy ne legyen meg évente 30 napnál kevesebb szabadság.
Én még ilyet nem láttam, hogy egy ilyen eredményeket elérő ember, mint te, így ossza az észt, és ekkora önbizalma legyen, megmondja, hogy kinek szabad és mikor külföldre mennie, egy nőt hogy kell kezelni, neki mikor szabad szülnie, egy másik, tőle független embernek hogy kell viselkednie, mit jelent az, ha valaki tesz a hazááért, stb. De rendkívül szórakoztató vagy, meg kell mondjam.
Én még ilyet nem láttam, hogy egy ilyen eredményeket elérő ember, mint te, így ossza az észt, és ekkora önbizalma legyen, megmondja, hogy kinek szabad és mikor külföldre mennie, egy nőt hogy kell kezelni, neki mikor szabad szülnie, egy másik, tőle független embernek hogy kell viselkednie, mit jelent az, ha valaki tesz a hazááért, stb. De rendkívül szórakoztató vagy, meg kell mondjam.
Apr 12, 2015 19:28:43
-
Apr 12, 2015 19:31:08
Hol ívodott beléd a sikerrel kapcsolatban bármi. Az egész életed a kudarc. Te legfeljebb már csak azért nem stesszelsz mert már nincs mit elvenni tőled. Ez egy darabig jópofa fuck system lehet, de az évek során már kurva gáz lesz, hogy még egy szaros átutaláshoz is mások segítségét kell kérned. Vagyis állandóan vad idegen haveroknak leszel kiszolgáltatva.
Apr 12, 2015 19:31:08
-
Apr 12, 2015 19:32:24
Arról nem is beszélva hogy egy olyan ember kegyelem kenyerán élsz éppen aki nyilvánosság előtt vert le neked pofont.
Apr 12, 2015 19:32:24
-
Apr 12, 2015 19:34:26
en amugy csak azert varnam, hogy tenyleg keruljon hatalomra egy olyan part, mint szavakban a jobbik, hogy a sodika fele feketezok szopjanak kicsit. nem vagyok kereszteny, szivesen munkataborba kuldenem ezeket, hogy torlesszenek felenk, tisztesseges adofizetoknek.
Apr 12, 2015 19:34:26
Schwezoff Dávid
Apr 12, 2015 19:49:44
iszlám meg szovjetszopó keci hazaáruló jobbik...meszesgödörbe velük.....
Broni, az utobbi evtizedek legmelyrehatobb politikai elemzeset hoztad ossze!
Apr 12, 2015 19:49:44
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 12, 2015 19:50:41
x16)
Endre! Miért hallgatsz a Jobbik - azaz a nemzet - megtagadásáról?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
gyógypedagógus
Apr 12, 2015 20:03:06
Faszság.
Objektíven szemlélve inkább szánalmas lenne, mert az ő képességeivel luxusban élhetne, de pont az a lényeg, hogy a szabad élet választás kérdése, ha emellett döntesz.
Mondjuk a csaj sztresszre való hajlama gáz. Ebből szempontból a mindent játékként értelmező Szeremley Huba az etalon előttem.
Objektíven szemlélve inkább szánalmas lenne, mert az ő képességeivel luxusban élhetne, de pont az a lényeg, hogy a szabad élet választás kérdése, ha emellett döntesz.
Mondjuk a csaj sztresszre való hajlama gáz. Ebből szempontból a mindent játékként értelmező Szeremley Huba az etalon előttem.
Szabad élet. Érdekes megfogalmazás. Amennyiben a beteg a választás szabadságát érti ezalatt, a kórtörténetét végigböngészve arra a következtetésre juthatunk, hogy olyan hosszú évek óta él totális anyagi függésben másoktól, hogy talán már el is felejtette, milyen az.
Érdekesebb kutatási terület, hogy vajon az anyagi függetlenség ösztönözné-e Endrét arra, hogy önálló döntéseket hozzon. A konzílium nem tudott ez ügyben egységes álláspontot kialakítani, ugyanis sokak szerint az állandó idolkeresés és szolgai másolás mögött az rejlik, hogy amikor anno megadatott neki a döntés lehetősége, az rendszeresen katasztrófához vezetett (üzleti kapcsolat S. Péter tanárral - súlyos anyagi veszteség, megrendült családi bizalom, valamint gyűlölködő bejegyzések publikálása a világhálón - haragosok, ú.n. trollok "bevonzása").
A beteg láthatóan nem tud különbséget tenni a játékos és a hazárdjátékos szavak jelentése között. Utóbbi felelőtlenül, másokra való tekintet nélkül kockáztat, aminek hosszú távon mindig anyagi csőd és társadalmi elszigetelődés a következménye. Az előbbi csoportba tartozó emberek, akár csak Szeremley Huba, először kemény munkával megteremtik az anyagi biztonságot saját maguk és szeretteik számára, majd az szavatoló bevételek feletti összegből vágnak bele kísérletező, de átgondolt projektekbe.
Apr 12, 2015 20:03:06
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 20:03:31
Valószínű, hogy az is az Univerzum vonzása/ törvénye, hogy Andi 40 éves és csak húsznak néz ki (szerinted), te meg 33 évesen ötvennek!
Valakitől elvesz és valakinek átadja az éveket az Univerzum...
Valakitől elvesz és valakinek átadja az éveket az Univerzum...
Apr 12, 2015 20:03:31
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 12, 2015 20:37:50
x16)
Jellemző, a Jobbik azon a napon éri el fennállása legnagyobb sikerét, amikor Endre látványosan megtagadta.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
gyógypedagógus
Apr 12, 2015 20:41:51
Egy szemléletes példával mutatnám be, mi a különbség a hazárdjátékos és a játékos között. Vegyünk egy felső-középosztálybeli fiatalembert, hívják mondjuk Endrének. Emberünknek van egy budai, zöldövezeti, [b]másfél szobás ingatlanja a belvárostól negyed órányira. Emellett rendelkezik 3 millió forinttal a bankszámláján (hiszen természetesen bankszámlával is rendelkezik). Megélhetése biztosított, ingatlanjogász édesanyja és mérnök édesapja támogatják egészen tanulmányai végéig.
1.) A játékos - SZ.H. modell
- a lakásához nem nyúl
- 3 millió forintjának egy részét befekteti
- igénybe veszi az erőforrásait (pl.: ingatlanjogász édesanyját, és árverésen vásárol olcsón ingatlant), körültekintően fekteti be a tőkéjét
- pénze be nem fektetett részéből nyelvet tanul és magántanárt fogad, ha nehézségei lennének a felsőoktatásban
- lehetséges veszteség: ha csak nyomott áron is tud megszabadulni a befektetéstől, maximum 0,5 millió forint
- lehetséges nyereség: kb. 2 millió forint befektetése esetén akár 1 millió forint haszon
- biztos nyereség: piacképes diploma és nyelvtudás
2.) A hazárdjátékos - K.E.F. modell
- a lakására jelzáloghitelt vesz fel
- 3 millió forintjának teljes egészét befekteti
- nem veszi igénybe a rendelkezésére álló erőforrásokat, részleges, nem elégséges ismeretek alapján fekteti be a tőkéjét
- esetleges felsőoktatási nehézségeinek kompenzálásra és nyelvtanulásra már nem marad pénze
- lehetséges veszteség: 3 millió forint, az ingatlan, a diploma meg nem szerzése, a szakma hatékony gyakorlásához szükséges legalább egy idegen nyelv el nem sajátítása
- lehetséges nyereség: egy informatikus/rendszergazdai állás például egy vidéki judaika múzeumban, ami egy szakirányú diplomával és nyelvtudással ugyanígy lehetséges volna, tehát semmi; mivel legnagyobb fővárosi múzeumokon kívül szinte az összes veszteséges és állami fenntartásra szorul, így egyéb nyereség nem várható
- biztos nyereség: semmi
1.) A játékos - SZ.H. modell
- a lakásához nem nyúl
- 3 millió forintjának egy részét befekteti
- igénybe veszi az erőforrásait (pl.: ingatlanjogász édesanyját, és árverésen vásárol olcsón ingatlant), körültekintően fekteti be a tőkéjét
- pénze be nem fektetett részéből nyelvet tanul és magántanárt fogad, ha nehézségei lennének a felsőoktatásban
- lehetséges veszteség: ha csak nyomott áron is tud megszabadulni a befektetéstől, maximum 0,5 millió forint
- lehetséges nyereség: kb. 2 millió forint befektetése esetén akár 1 millió forint haszon
- biztos nyereség: piacképes diploma és nyelvtudás
2.) A hazárdjátékos - K.E.F. modell
- a lakására jelzáloghitelt vesz fel
- 3 millió forintjának teljes egészét befekteti
- nem veszi igénybe a rendelkezésére álló erőforrásokat, részleges, nem elégséges ismeretek alapján fekteti be a tőkéjét
- esetleges felsőoktatási nehézségeinek kompenzálásra és nyelvtanulásra már nem marad pénze
- lehetséges veszteség: 3 millió forint, az ingatlan, a diploma meg nem szerzése, a szakma hatékony gyakorlásához szükséges legalább egy idegen nyelv el nem sajátítása
- lehetséges nyereség: egy informatikus/rendszergazdai állás például egy vidéki judaika múzeumban, ami egy szakirányú diplomával és nyelvtudással ugyanígy lehetséges volna, tehát semmi; mivel legnagyobb fővárosi múzeumokon kívül szinte az összes veszteséges és állami fenntartásra szorul, így egyéb nyereség nem várható
- biztos nyereség: semmi
Apr 12, 2015 20:41:51
Nyelftanyuláf
Apr 12, 2015 20:44:10
Az eszaki angyelus bodzo ellopts Endre fiatalsagat es zsenialitasat. De a masztipartit nen adjuk!
Apr 12, 2015 20:44:10
Kiss Kender Farkas
Apr 12, 2015 20:54:30
És ezóta mosolygok fölényesen, ha stresszes embert látok, mert az sikertelen viselkedés.
Bizony, az ilyenen tényleg mosolyogni kell. Én is mosolyogtam amikor egy 30-as (de 50-nek kinéző) eléggé lestrapált "vadászbika" nyöszörgött egy youtube videóban a szerelmének. Tiszta stressz volt a srác :)
Apr 12, 2015 20:54:30
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 21:06:39
Mi a helyzet Fórizsnál, sodika?
Jujj de izgi, esetleg chili már az élet?
TAOT!
TAOT!
Apr 12, 2015 21:06:39
broni
Apr 12, 2015 21:14:52
Apr 12, 2015 21:14:52
Haim
(
x10)
Apr 12, 2015 21:19:31
x10)
Mi a helyzet Fórizsnál, sodika?
TAOT!
TAOT!
Most nem tud már írni,mert éppen fizet a lakhatásért. Már közeledik felé az úrhölgy véreres 24 centis fasza. Ma már nem ír ide. Csak nyal, szop és utána csendben bőg.
broni
Apr 12, 2015 21:29:36
img.444.hu/rig_lajos.jpg
ezen a jobbgyík jelöltön látszok, hogy full retard fogyatékos!!!!!!ilyen az egész párt
ezen a jobbgyík jelöltön látszok, hogy full retard fogyatékos!!!!!!ilyen az egész párt
Apr 12, 2015 21:29:36
púp
Apr 12, 2015 21:34:31
A Jobbik nem a szabadság, hanem a rendetlenség ellen van.
sodi, ha már napi hetvenkét órát angolozol is, meg tudnád mondani, hogy a 'fuck the system' jelszóban mit jelent a 'system' szó?
Apr 12, 2015 21:34:31
Mangalica
Apr 12, 2015 21:37:09
Hát a rencert, faszparaszt!
Apr 12, 2015 21:37:09
RGL
Apr 12, 2015 21:51:43
System= sátán!!!
Náci kurvák vagytok, na elmegyógyintézet csá!
Apr 12, 2015 21:51:43
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Apr 12, 2015 21:56:39
x8)
img.444.hu/rig_lajos.jpg
Örülök a győzelmüknek. Remélem, hogy bevezetnek az érpataki modellhez hasonló elmebetegséget és rájönnek az emberek, hogy nem Gyurcsánytól kell rettegni.
Ráadásul ha nagyon keménykednek majd a cigányokkal és azok megszervezik magukat(némi külső segítséggel), akkor szépen fel lesz díszítve a környék közvilágítása zsírosnyakú jobbikos parasztokkal.
Csak lesz már valami polgárháború végre, más úgysem segít ezen a szerecsétlen országon és ráadásnak végre kihozhatjuk a Ducatot a garázsból.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Apr 12, 2015 21:59:29
x8)
Sodi! Laci!
Most volt a Spar reklámban, hogy egy darab búzakorpás diákrúd(!) csak 69 forint!
Most volt a Spar reklámban, hogy egy darab búzakorpás diákrúd(!) csak 69 forint!
broni
Apr 12, 2015 22:05:55
Apr 12, 2015 22:05:55
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 12, 2015 22:06:04
x16)
Egy egyéni képviselő mégis hogyan vezethet be bármit is?
Tapolcán már így is jobbikos polgármester van tudtommal.
Autisztikus világszemléle
Apr 12, 2015 22:09:06
Annyira vicces, amikor a Sodi ilyen elképesztő nagy pofával megjelenik a fórumon a gyermetek hülyeségeivel,az életről alkotott retardált elképzeléseivel, majd a trollok kiröhögik, leoltják, illetve néhányan értelmesen elmagyarázzák neki ahogyan gondolkodik az egy baromság. Eltelik egy pár hónap, visszatér és ugyanúgy a példakép életstílusának elirigylése (saját életszemlélet kialakítása helyett), vonzás törvénye, NLP, és természetesen ÁNGYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ-s okosságait folytatja.
Néha már az az érzésem hogy ő trollkodik.
Néha már az az érzésem hogy ő trollkodik.
Apr 12, 2015 22:09:06
Gerevics Béla
Apr 12, 2015 22:09:11
ajánlom mindenki figyelmébe rendkívüli éleslátású elemzésemet.
Miért lufi a jobbik?: archive.is/P4uAQ
Miért lufi a jobbik?: archive.is/P4uAQ
Apr 12, 2015 22:09:11
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Apr 12, 2015 22:10:07
x8)
Egy egyéni képviselő mégis hogyan vezethet be bármit is?
Majd meglátod. De még megfordulhat a dolog, kb. 500 szavazat nincs feldolgozva, így csodák csodájára akár a fideszes is nyerhet. Majd holnap eldöntik a pártközpontban/TEK-ben.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Apr 12, 2015 22:12:17
x8)
Lesz egy snecológus kommandó, te leszel az ellátós tiszt. Csak arra kell figyelned, hogy mindig legyen elég lőszer, kokain, fű, alkohol és nyugtató utánpótlás.
broni
Apr 12, 2015 22:13:15
[quote=Szerkesztőségi titkár]Lesz egy snecológus kommandó, te leszel az ellátós tiszt. Csak arra kell figyelned, hogy mindig legyen elég lőszer, kokain, fű, alkohol és nyugtató utánpótlás.[/quote
meg kurvák!!!!!!!
meg kurvák!!!!!!!
Apr 12, 2015 22:13:15
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Apr 12, 2015 22:15:34
x8)
[quote=Szerkesztőségi titkár]Lesz egy snecológus kommandó, te leszel az ellátós tiszt. Csak arra kell figyelned, hogy mindig legyen elég lőszer, kokain, fű, alkohol és nyugtató utánpótlás.[/quote
meg kurvák!!!!!!!
meg kurvák!!!!!!!
Nőket szerzük majd, ne már egy túlhasznált kurvát dugjak amikor rabolhatok magamnak rémült 18 éves, hamvas diáklányokat is. Nekik legalább őszinte a sikolyuk.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Apr 12, 2015 22:18:05
x8)
broni, arra ügyelj, hogy én olyan másfél gramm kokain után nagyon elkezdem kívánni a füvet és sört, viszont kötekedős leszek tőle és csak a xanax vagy a frontin segít ilyenkor. Rivo nem jó, attól még hülyébb leszek.
Soós József Titán
Apr 12, 2015 23:03:55
img.444.hu/rig_lajos.jpg
De hiszen ez Lajos a redőnygyárból!
Apr 12, 2015 23:03:55
broni
Apr 12, 2015 23:15:50
[quote=Szerkesztőségi titkár]broni, arra ügyelj, hogy én olyan másfél gramm kokain után nagyon elkezdem kívánni a füvet és sört, viszont kötekedős leszek tőle és csak a xanax vagy a frontin segít ilyenkor. Rivo nem jó, attól még hülyébb leszek.[/quoteűűű jó, jegyzetelek!!!!!!!!
őket szerzük majd, ne már egy túlhasznált kurvát dugjak amikor rabolhatok magamnak rémült 18 éves, hamvas diáklányokat is. Nekik legalább őszinte a sikolyuk.
a kurvákat nem szó szerint értettem.....mondjuk 16 évesek se gyermekek már....)))))
őket szerzük majd, ne már egy túlhasznált kurvát dugjak amikor rabolhatok magamnak rémült 18 éves, hamvas diáklányokat is. Nekik legalább őszinte a sikolyuk.
a kurvákat nem szó szerint értettem.....mondjuk 16 évesek se gyermekek már....)))))
Apr 12, 2015 23:15:50
szürkegér
Apr 13, 2015 00:04:40
Soder mitol ilyen eros? Tabdigléda vagy lemaradtam valamirol?
Apr 13, 2015 00:04:40
Hiénaverő
Apr 13, 2015 00:13:55
Na, megjött Zsír is, újabb shiker. Szerencsére csak az éjjeli blokkot foglalja le.
Amúgy megengedte valaki hogy kommentelj?
Amúgy megengedte valaki hogy kommentelj?
Apr 13, 2015 00:13:55
broni
Apr 13, 2015 00:15:28
Arról volt szó, hogy egy hónap után ki lesz szedve a nevem a Sodipédiáról, nem pedig arról, hogy ez a patkány visszajön a profilképemmel és a rágalmaival, a kurva anyátokat!
űűit is van egy patkány, előbb kassák lajos verset szavalt, ugy hívják, hogy pista......anyám nem látja, tiszta hülye..... Apr 13, 2015 00:15:28
Hiénaverő
Apr 13, 2015 00:18:50
Hol a munkáltatói igazolás Kisboros? Scanneld be szépen, és volt cikk, nincs cikk. Ilyen nagyon egyszerű ez, Hahó!
Apr 13, 2015 00:18:50
Zsery
Apr 13, 2015 00:19:00
Na... Akkor játsszunk kicsit. :)
Ez belém ivódott.
Ez belém ivódott.
Apr 13, 2015 00:19:00
Zsery
Apr 13, 2015 00:20:13
*gy mórickát, oszz soha többt ne írj ide. Soha többet nem írok ide
* ásít *
Apr 13, 2015 00:20:13
Hiénaverő
Apr 13, 2015 00:20:50
Ki a faszt érdekel a Jobbik? Elég szomorú hogy a sok faszfej közül még ezek a nyomorékok tűnnek sokaknak a leghitelesebbnek. Jó nagy szarban van az ország. De azért remélem te kiverted rájuk, Bori.
Apr 13, 2015 00:20:50
Ikeás troll
Apr 13, 2015 00:22:22
Púpi, vegyünk neked egy ilyen lábtörlőt a Kakukk utcába?
www.ikea.com/de/de/catalog/products/10300809/
www.ikea.com/de/de/catalog/products/10300809/
Apr 13, 2015 00:22:22
Zsery
Apr 13, 2015 00:22:47
Ki a faszt érdekel a Jobbik? Elég szomorú hogy a sok faszfej közül még ezek a nyomorékok tűnnek sokaknak a leghitelesebbnek. Jó nagy szarban van az ország. De azért remélem te kiverted rájuk, Bori.
Vidékiek = prolik. A legkisebb gond velük az, hogy a jobbikra szavaznak.
Apr 13, 2015 00:22:47
Hiénaverő
Apr 13, 2015 00:25:59
A fő gond az hogy segghülyék. De prolival tele van BP is, azok meg a komcsikat szopják, akik semmivel nem jobbak, sőt. A sok tapló vidéki paraszt meg Orsós seggében van nyakig. Menjen mind a kurva anyjába, aki ezekre a pártokra egyáltalán leszavaz.
Apr 13, 2015 00:25:59
Török Gábor
Apr 13, 2015 00:32:24
A Jobbik egy mezei gőzlevezető párt. Nem azért szavaznak rá, mert "az tűnik a leghitelesebbnek". A Jobbik a frusztrált nép számára a bosszú eszköze az elmúlt 25 évért. Ennélfogva erősödése megállíthatatlan. Ilyen nagyon egyszerű ez.
A frusztrált tömegek számára olyan a Jobbik, mint nektek ez a szar fórum és mások zaklatása.
A frusztrált tömegek számára olyan a Jobbik, mint nektek ez a szar fórum és mások zaklatása.
Nagyon ügyes vagy, Lacika. Nem kell egy állás?
Apr 13, 2015 00:32:24
Hiénaverő
Apr 13, 2015 00:34:20
Felcsaptál elemzőnek, Zsír? Akkor szavazz rájuk és ne itt vezesd le a gőzt. Vagy esetleg egy munkahelyen is levezethetnéd, ha ennyire túlteng benned a frusztráció. 8-10 óra raklaphúzgálás, és mindjárt nem lesz kedved éjszaka itt vonyítani.
A Jobbik-kormányt meg hiába várod, soha nem lesz többségük.
A Jobbik-kormányt meg hiába várod, soha nem lesz többségük.
Apr 13, 2015 00:34:20
Hiénaverő
Apr 13, 2015 00:36:21
Mi nem zaklatunk shenkit. Ellenben te igen, újra kifejezett kérésünk ellenére te jöttél ide megint pampogni. Zsnecit se hívta shenki, de immár napok óta fossa itt az autizmust.
Apr 13, 2015 00:36:21
Hiénaverő
Apr 13, 2015 00:40:24
Hány állásinterjún voltál az elmúlt egy hónapban, arról mesélj.
Apr 13, 2015 00:40:24
broni
Apr 13, 2015 01:03:40
a fene egye meg, pénteken basztam be, de rohaul innnom kelll...holnap megint..vagyis ma....piát...
Apr 13, 2015 01:03:40
szürkegér
Apr 13, 2015 07:55:45
SODI, örömhírt hoztam!
Közeleg Május Elseje!
Azingyen sör és virsli Németország, Germany körny ... ja, várj.... semmi, nem szóltam.
Közeleg Május Elseje!
Az
Apr 13, 2015 07:55:45
-
Apr 13, 2015 08:11:24
pupi, amiert foglalkozunk veled cserebe segithetnel te is, hogy vidaman kezdhessuk a hetet. mutasd a marciusi excelt!
Apr 13, 2015 08:11:24
snecigeci
(
x44)
Apr 13, 2015 08:42:37
x44)
Farkas Endre Kiss
11 hrs ·
Helyes. Példamutató.
Négyes ikreket vár egy 65 éves német nő
Sperma- és petesejtdonor kezelés révén esett teherbe. Van már 13 gyermeke.
------
Baán Máté 65 évesen példamutató?
9 hrs · Like
Rezső Puchleitner Hagyd, ez hülye! Fingja sincs a való világról.
6 hrs · Like
-T.RózsFan
Apr 13, 2015 08:45:05
Takács Rózsikával mi a helyzet?? Mit tudni róla??
Apr 13, 2015 08:45:05
snecigeci
(
x44)
Apr 13, 2015 08:46:28
x44)
Már nézi a lakásokat. Nem tud dönteni egy 20 és egy 25 milliós közt.
She was a dude.
-T.RózsFan
Apr 13, 2015 08:46:30
Hahó!
Apr 13, 2015 08:46:30
-T.RózsFan
Apr 13, 2015 08:47:59
Szép pár lettek volna sodi-val.. neki nincs kérója ahova befogadhatná??
Apr 13, 2015 08:47:59
szürkegér
Apr 13, 2015 08:49:36
a naculast zsidulassal kompenzalni nem gyerebeEndre comingout nelkul.
Apr 13, 2015 08:49:36
-T.RózsFan
Apr 13, 2015 08:51:43
Rózsa.. freya.. :)
Apr 13, 2015 08:51:43
-T.RózsFan
Apr 13, 2015 08:56:23
SoDi-ka románca hogyan alakul manapság??
Apr 13, 2015 08:56:23
-T.RózsFan
Apr 13, 2015 09:09:26
Senki?? :(
Apr 13, 2015 09:09:26
Brian
Apr 13, 2015 09:09:28
SoDi-ka románca hogyan alakul manapság??
Elég jól, összejöttek Andival, együtt alijáztak. Andi most izraeli katonalany, SoDI a háta miatt nem harcolhat, úgyhogy Dániel Pèter üzlettársakènt èli a vèrprofi programozók ès milliomos üzletemberek gondtalan èletèt
Apr 13, 2015 09:09:28
-T.RózsFan
Apr 13, 2015 09:11:25
A csajszi amúgy tényleg óhitű?? :)
Apr 13, 2015 09:11:25
Brian
Apr 13, 2015 09:13:45
Eredetileg román ortodox, de annyira odavan SoDIèrt, hogy betèrt.
Apr 13, 2015 09:13:45
-T.RózsFan
Apr 13, 2015 09:33:14
amúgy ez az idióta név.. SoDi.. honnan a p...ból van,ered???
Apr 13, 2015 09:33:14
???
Apr 13, 2015 09:37:14
images4.fanpop.com/image/photos/18400000/Camila-Sodi-camila-sodi-18421431-363-640.jpg
Apr 13, 2015 09:37:14
ősapáink útja
Apr 13, 2015 09:42:56
Még abból az időből, amikor nem tagadta meg a zsidóságát.
Son of Divine Israel = SoDI
Apr 13, 2015 09:42:56
Ártányfogó
Apr 13, 2015 10:06:09
Vérprofi cukrászaink már készitik a marcIPáncsapdát a tokásnak
Apr 13, 2015 10:06:09
Főnikmadár
Apr 13, 2015 10:12:22
Apr 13, 2015 10:12:22
Schwezoff Dávid
Apr 13, 2015 11:40:14
Aszittem pedig, hogy
"Soha Dolgozas Ideje"
Apr 13, 2015 11:40:14
Schwezoff Dávid
Apr 13, 2015 12:26:07
www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/04/13/ruhasszekrenyben-bujocskazott-a-rendorokkel-veszitett/
Még egy szegény tróll jár pórul? IPcsapda alert!
Apr 13, 2015 12:26:07
Főnikmadár
Apr 13, 2015 13:30:33
www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/04/13/ruhasszekrenyben-bujocskazott-a-rendorokkel-veszitett/
Az ágyneműtartóban nem találták volna meg.
Apr 13, 2015 13:30:33
broni
Apr 13, 2015 14:50:46
[quote=Schwezoff Dávid]www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/04/13/ruhasszekrenyben-bujocskazott-a-rendorokkel-veszitett/
Még egy szegény tróll jár pórul? IPcsapda alert

Ennyi.