áh, csak kitaláltam, hogy jó kedvetek legyen....
Miről beszélsz, te majom? Félsz, hogy felképel a sertés? Ha egyszer én is felképellek, nekem is hajbókolni fogsz életed végéig?
Tudod mit jelent az a kifejezés, hogy birtokos? Mert függetlenül a szerződésüktől, ők ott nem voltak birtokosok, azok a bent lakók voltak akkor is, ha ennek már nem volt jogalapja. Simán elkövethették tehát a garázdaságot, súlyosbítva magánlaksértéssel, önbíráskodással és rongálással, hogy akkor a rablásról ne is beszéljünk.
Hogy miért nem sittelték még le őket? Erre igazából egy magyarázat van: az amit mindenki tud már évek óta: A hájführer bizony valakinek a besúgója, és eddig mindenből kimosták valahogy.
Kíváncsi vagyok mikor fog biztonságos levelezőrendszert csinálni, amire repül a sok retard, ő meg továbbíthatja az adatokat a yardnak.
Azt a milliót most másra dobta fel: a volt élettársa "gyógyítására". Ezt a pénzt most egy jómódú családtag ajánlotta fel neki, érdekes módon a trollos milliót pedig az ismerősei. Persze valószínűleg létezik ez a pénz :)
LESZOPTAD?
amit ráadásul az anyjának kéne megadnia. hálátlan féreg. 40 eurót vagy mennyit sajnál attól, aki felnevelte, de tütükére meg szókártyákra mindig akad. hánynom kell.
2011. augusztus 26. 14:17 -> link
"se munkahelyed nem volt normális"
Normális (bejárós, 8 órás) munkahelyet soha nem is akarok. Soha nem is lesz. Úgy akarok meghalni, hogy soha nem volt. :)
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Normális (bejárós, 8 órás) munkahelyet soha nem is akarok. Soha nem is lesz. Úgy akarok meghalni, hogy soha nem volt. :)
Ugyan milyen hatások érték azt a beteg agyát, hogy ilyen kibaszott elferdült nézetei lettek?
Hogy van a sérved?
szmájlizol, tehát hazudsz. ahogy te hazudoztál andinak is a trollokról. ezt pedig nem szeretjük. ideje lesz vele és chris-szel is felvenni a kapcsolatot. egy-két mókás történetük biztosan van rólad.
Sok likőrke legurult már, igaz?
Ez olyan törvény lehet, hogy a gravitáció.
Ezzel a mondattal mit is szerettél volna közölni? Mondom én, hogy nem németre meg angolra kéne járnod. Lassan már azt a keveset is elfelejted az anyanyelvedből, amit eddig tudtál.
Arra kell figyelni, amire gondolok, hülyegyerek, nem arra, amit írok :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
És a te zavaros gondolataidba mi mégis hogyan látnánk bele normális emberként? Hülyegyerek...
"...hogy csak hogy gonosz módon engem hazaüldözzön"
Megint be vagy nyomva, te alkesz idióta?
Ennyire kibaszni saját magával, hogy csak hogy gonosz módon engem hazaüldözzön
Ez csak szerinted kibaszás, ő ezt esetleg nem így érzékeli. A másik meg, hogy magadtól jöttél haza, nem kényszerített senki. Arról ő nem tehet, hogy te ennyire nyámnyila fasz vagy 33 évesen.
Nagyon kibaszott magával, te idióta...
Éli tovább az életét, nem kell bámulnia az undorító pofádat, nem kell istápolnia egy gyernőttet!
De szarul járt, de tényleg!
Mindenki pótolható, te meg pláne...
A magyarok külföldön sem tartanak össze, sőt; sajnos nagy az irigység!
Ez csak neked újdonság!
Te ezt köbre emelted azzal, hogy pincsikutyaként követtél egy olyan nőt, akit alig ismersz...
Szar ügy, ez van, forrongj magadban, mert ez itt már senkit nem érdekel!
Magadnak köszönheted az egészet!
Sneci, ne hazudozz! Rakd fel azt a levelet, amiben Andi a rendőrséggel fenyegetett, különben hazudsz, szokásod szerint!
Nem levél volt. Az arcomba mondta azon a bizonyos pénteken.
Remélem, soha többen nem nyúl olyan témához, ahol elesett, szegény, társadalmi problémákkal érintett emberekkel foglalkozik, mert akkor tényleg eldobom az ékszíjat.
Ez pont te mondod, aki saját bevallása szerint csak unalomból járkált mások nyomorát kamerázni?
Jaj de megszaladt a képzeleted Recskaboy: csak az útleveledet foglalták le (illetve te hagytad ott "zálogba"), a személyidet itthon hagytad el (nyilván véletlenül ;) )
Attól még hasznos volt.
evidenciákat, hedves dávid....persze hogy le....
iszok izraelre, és az iszlám pusztulására!!!!!!!!!
Megkérdezése nélkül, pofátlanul a címére küldetted a cuccaidat és még neked áll feljebb? Micsoda egy tetű vagy.
Nagyon, bezabáltad Rózsa palacsintáját és szartál a fejére. De lehetne folytatni a sort a törpével, Hermánnal, a Koppány csoporttal. Te tényleg mindenhol baromi hasznos voltál.
Ha bármikor bajba kerülök Berlinben, forduljak hozzá. Kopogjak, segít. Csak a lelki problémákkal hagyjam, mert abba az egyben nem tud segíteni. Méghogy a megkérdezése nélkül? Az ígérete alapján, vazz. Nem volt fix. címem, ezért éltem a felajánlásával. Természetesen. Mert meg nem fordult a fejemben, hogy a kedves, mosolygós lány álcája mögött egy szájából rendre segget csináló gazember rejtőzik.
Persze, és a milliókat is ő dobta oda Sas tanár úrnak. Meg ő kényszerített téged, hogy minden szarra verj el egy rakás pénzt. Hogy ott henyélj a budai zöldövezetben. Igen, erről is mind anyád tehet! Tudod ilyenkor sajnálom, hogy még nem tart ott a technika, hogy minden ilyen beírásod után kinyúlna egy kéz a monitorból és lebasszon neked egy embereset. Megérdemelnéd pedig.
én is utálom anyámat, egy tetű, tegnap nekemtámadt, ok nélkül...papuccsal vert, meg karmolt is....azért nem ütöttem agyon, mer lecsuknak.....nem nyírod ki 10 ezer ft-ért?????
Nem, de a faszságokat már unom. :)
Remélem, soha többen nem nyúl olyan témához, ahol elesett, szegény, társadalmi problémákkal érintett emberekkel foglalkozik, mert akkor tényleg eldobom az ékszíjat.
Fotózzon vidám hétköznapokat, de ha meglátom valaha is, hogy hátrányos helyzetben lévő emberekkel kapcsolatban próbál meg azok iránt érzékeny ember képében tetszelegni, tényleg ideges leszek.
Ez számomra azonnal levágós volt, amikor megnéztem a nyilvános fényképeit. Erre csak most jöttél rá?
Sikerült lejáratnod többszörösen is a csajt; elérted, hogy viszolygást érezzek iránta, ha csak fel is merül a neve.
Ettől függetlenül ti ketten összeilletek, bármennyire is mondják az ellenkezőjét a trollok...csak nem hús a húsba alapon.
Apropó,
hol a Drábikos anyag amit ígértél, recsi?
Nem hiába sietett később a segítségemre az a barátnője, aki mindezt az őrült ámokfutását közelről végignézte.
Szerintem inkább a te ámokfutásodat igyekezett csillapítani. De egészen nyugodtan nyomjad csak tovább a mindenről anyám tehet lemezedet. Kissé már lejárt, de azért még meghallgatjuk :)
Megígérte, nem? :) Már csak apróbb csiszolások vannak rajta, mint az önéletrajzán. Azt az 1-2 évet, amíg elkészül csak kibírod ott a diliben ;)
ÉN TÖKRE ELHITTEM, HOGY MINDEN SZAVA IGAZ, TÉNYLEG ÚGY GONDOLKODIK, HOGY FUCK THE SYSTEM, MEG JAJ, SZEGÉNY ELESETT EMBEREK, MEG Ő PRÓBÁL SEGÍTENI A BARÁTAINAK, ÉS A MAGA ESZKÖZEIVEL MINDENKINEK, AKINEK TUD.
Persze nem akartam visszaélni a bizalmával
EZÉRT a lakhatásomat és a pénzemet megoldottam magam.
Az türelmével sem akartam visszaélni,
ezért a tanfolyamomat, nyelvtanuésomat is magam oldottam meg.
Tőle csak pár tanácsot vártam volna, hogy mennek ott a dolgok Berlinben, mit ajánl, mit csináljak, mit érdemes csinálnom.
Igen, azt nem tudtam feldolgozni, hogy még ennyit sem kapok meg, de csak mert ez olyan kevés lett volna, hogy okkal borított ki, hogy nem történt meg.
Minek kellett volna rajtad segítenie? Nem vagy elesett (csak a magad hibájából), szegény sem (illetve nem abban az értelemben, ugyanis Rocskaiék.. akarom mondani a kis és nagybefektetők pénzéből vígan elvoltál). A barátja sem vagy. Egyszerűen egy hiéna vagy, igyekeztél rákapaszkodni és tönkrevágni az életét. Megsejtette, kiismert és szépen lerázott.
Inkább aláírtam mindent
:)
Te itthon is ezt csinálod, pedig itt a saját nyelvedet beszéled
Mert ha kvázi budapesti csóró hajléktalanként kivergődök, és tudja, hogy abban bízok, hogy ő elmondja, mit érdemes ott Berlinben csinálni, akkor kurvára nem kéne cserben hagynia.
Jó, nem pénzkeresés, szállás, vagy nyelvtanulás kérdésében.
Azt megoldottam nélküle.
Hanem minden másban.
S most akkor legyen hálás hogy nem élősködtél rajta?Sodi neked ez pitiáner élősködés az alaphelyzet????
Voltak haverjai, akik 2-3 hónapokat laktak nála.
Legutóbb egy csaj 5 hónapot.
Igenis hatalmas értékelendő gesztus, hogy nekem ez meg sem fordult a fejemben.
Én ezzel a szép ajándékkal készültem neki.
Hogy semmi ilyesmit nem kérek, csak tanácsot.
Mégsem értékelte ezt a szép gesztust.
Azt is megoldották helyetted mások. Te nem tudsz semmit megoldani. Pontosan fogalmazz zsidó!!!
Nem idegenvezető és nem is szociális munkás. Találd fel szépen magad. Kvázi budapesti csóró hajléktalan :D Na persze. De azért hetente jöttek Vera nénitől az adományok. Te kis homeless :)
Ja hogy még örüljön hogy nem élősködtéél rajta? Ki a faszomnak képzeled te megadat???
valszeg joggal gondolta úgy, hogy ha ennyire ögyes fiú vagy, hogy a pénzkeresést, szállást, nyelvtanulást megoldod, akkor a többit is
nem a lófaszt nem fordult meg, csak addigra bepasizott, és mindenkit kihajított
Na jó, ez a legközelítés, hogy ha van hol laknod, van kajád, és még bérletet és nyelvtanfolyamot is tudsz fizetni magadnak, akkor tök jól vagy, az útkereséssel kapcsolatos lelki problémák meg virtuálisak, tényleg alapállása volt, de ez meg annyira primitív megközletíés, amit én korábban legfeljebb egy 14-16 éves gyerek részétől tartottam elképzelhetőnek, és legalábbis utoljára akkortájt gondolkodtam ennyire kibaszottul egyszerűen, mint a föld, de semmiképp sem egy több nyelven beszélő 40 éves ember részéről. Hogy egy ilyen ember szájából ilyen rém primitív gondolatok ki képesek jönni, hogy ha valakinek van mit ennie, és van hol laknia, akkor minden oké vele, soha nem vártam volna.
Első alkalommal is összehánytad a lakását és kuplerájt hagytál magad után, jó hogy szart téged akárcsak egy napra is odaengedni.
Ebből az addigra mindenkit kihajított rész igaz. :)
De csak az a része.
Pont így élsz, te szerencsétlen. :)
már hogy lennél hajléktalan, amikor van egy pompás vackod az iróasztal alatt?!
Aha, és EZURÁN kérte tőlem az összes segítséget.
Tudod, amit oldalakon át soroltam.
Álljon meg a menet, hagyott volna a gecibe, nem írtam volna rá.
De a "könyörgős videómban" is elmondom: egyszer csak ő kezdett el ÚJRA írogatni nekem kedvesen, bocsánatkérően Skype-on.
Miután visszajöttem tőle.
Én pont életveszély-elhárításból nyelvtanulósan élek.
Nem pedig úgy, hogy minden oké.
mindegy
Pupinnyó, korábban azt mondtad hogy az a lakás az utolsó tehermentes pillanatában lett eladva, mert pár nem múlva mindenféle végrehajtások kerültek volna rá.
Akkor ez most így hogy?
Vagy nem. Nem kerültek volna rá, mert ott lettem volna, átvettem volna a diákhitel-papírokat, elkezdtem volna törleszteni, és nem lett volna nagy tartozás belőle.
a faszt, te arra számítottál, hogy majd ott elleszel a kisszobájában, csak hát "elfelejtette" veled közölni, hogy bepasizott és hogy neked no pasaran
evidenciák
Apr 16, 2015 17:14:32
Ráadásul az is szinte biztos, hogy ez a lakás nem az ő nevükön van, és cégük sincs oda bejelentve, mert nem akarják kockáztatni, hogy egy esetleges vizsgálat megtalálja a strómanjukat. Rocskai Gergő lehet a tulaj, esetleg valamelyik ismerősük (Solymári, a SugarTrade Kft. stb.).
Apr 16, 2015 17:14:32
broni
Apr 16, 2015 17:17:48
aszittem tex felakasztotta magát egy toitoiban . . .
csak mer aszontad
csak mer aszontad
áh, csak kitaláltam, hogy jó kedvetek legyen....
Apr 16, 2015 17:17:48
papagájfogó
Apr 16, 2015 17:44:21
az én szobám is szabad anyunál.
Apr 16, 2015 17:44:21
feltörést tagadni
Apr 16, 2015 17:46:08
mondjuk nagy a pofája, szóval kb két-három nap és meglesz a pontos cím.
Apr 16, 2015 17:46:08
Zulu
(
x15)
Apr 16, 2015 17:46:23
x15)
Mert van egy cseppnyi difi a közterület, és a saját törvényes bérleményed közöd, hülyegyerek. :)
Miről beszélsz, te majom? Félsz, hogy felképel a sertés? Ha egyszer én is felképellek, nekem is hajbókolni fogsz életed végéig?
Tudod mit jelent az a kifejezés, hogy birtokos? Mert függetlenül a szerződésüktől, ők ott nem voltak birtokosok, azok a bent lakók voltak akkor is, ha ennek már nem volt jogalapja. Simán elkövethették tehát a garázdaságot, súlyosbítva magánlaksértéssel, önbíráskodással és rongálással, hogy akkor a rablásról ne is beszéljünk.
Hogy miért nem sittelték még le őket? Erre igazából egy magyarázat van: az amit mindenki tud már évek óta: A hájführer bizony valakinek a besúgója, és eddig mindenből kimosták valahogy.
Kíváncsi vagyok mikor fog biztonságos levelezőrendszert csinálni, amire repül a sok retard, ő meg továbbíthatja az adatokat a yardnak.
feltörést tagadni
Apr 16, 2015 17:49:50
kajmán nagyon bekussolt miután kiderült, hogy egy sörre sincs pénze, nem hogy egy millió trollokra
Apr 16, 2015 17:49:50
broni
Apr 16, 2015 18:00:47
[quote=Zulu]Miről beszélsz, te majom? Félsz, hogy felképel a sertés? Ha egyszer én is felképellek, nekem is hajbókolni fogsz életed végéig?
mocskos egy ország ez, egy hájas disznó, meg a buzi haverjai rátörnek egy békés családra, törnek, zúznak, rabolnak, és a hatóság le se szarja....a kurva anyjukat, meszesgödörbe velük....
mocskos egy ország ez, egy hájas disznó, meg a buzi haverjai rátörnek egy békés családra, törnek, zúznak, rabolnak, és a hatóság le se szarja....a kurva anyjukat, meszesgödörbe velük....
Apr 16, 2015 18:00:47
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 18:03:47
kajmán nagyon bekussolt miután kiderült, hogy egy sörre sincs pénze, nem hogy egy millió trollokra
Azt a milliót most másra dobta fel: a volt élettársa "gyógyítására". Ezt a pénzt most egy jómódú családtag ajánlotta fel neki, érdekes módon a trollos milliót pedig az ismerősei. Persze valószínűleg létezik ez a pénz :)
Apr 16, 2015 18:03:47
broni
Apr 16, 2015 18:21:34
sodi lehet molnár krisztiánnál van........debrecenbe....a hájgomboc nem hinném ., hogy sok haverral rendelkezik, sodi pont megfelelő lenne neki....
Apr 16, 2015 18:21:34
Schwezoff Dávid
Apr 16, 2015 19:24:18
de egyébként chris-t nem kell bántani
kedves, szelíd ember
kedves, szelíd ember
LESZOPTAD?
Apr 16, 2015 19:24:18
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 16, 2015 19:25:58
x16)
Mennyivel lógsz Chrisnek?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
SoDi-károsult
Apr 16, 2015 19:28:27
Zsery pénzét mikor adod meg???33?3?
Apr 16, 2015 19:28:27
csivaegő
Apr 16, 2015 19:29:34
a tanszéknek fel kéne vennie a kapcsolatot andival. sodika szerintem azt hazudta neki, hogy a trolljai andria is rászálltak, rászálhattak. ami nagyon távol áll a valóságtól. fel kéne világosítani a nőt, hogy is állnak a dolgok, és esetleg adni pár ütőkártyát a kezébe a recskás ellen.
Apr 16, 2015 19:29:34
Андрюша Ющинский
Apr 16, 2015 19:39:51
Sziasztok!
Udv Kijevbol!
ezek a jobbikosok es orban haverjai? www.youtube.com/watch?v=me2lAFiO_qg
faszopo jobbik & fidesz!
ps.
Fiala mikor jon Kijevbe?
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Udv Kijevbol!
ezek a jobbikosok es orban haverjai? www.youtube.com/watch?v=me2lAFiO_qg
faszopo jobbik & fidesz!
ps.
Fiala mikor jon Kijevbe?
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Apr 16, 2015 19:39:51
csivaegő
Apr 16, 2015 19:41:35
Zsery pénzét mikor adod meg???33?3?
amit ráadásul az anyjának kéne megadnia. hálátlan féreg. 40 eurót vagy mennyit sajnál attól, aki felnevelte, de tütükére meg szókártyákra mindig akad. hánynom kell.
Apr 16, 2015 19:41:35
ügyeletes rettegő
Apr 16, 2015 20:06:53
Szeretsz szürkeegérkedni sodi?
Apr 16, 2015 20:06:53
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 16, 2015 20:10:48
x16)
Szeretsz szürkeegérkedni sodi?
2011. augusztus 26. 14:17 -> link
"se munkahelyed nem volt normális"
xray
Apr 16, 2015 20:17:34
Ugyan milyen hatások érték azt a beteg agyát, hogy ilyen kibaszott elferdült nézetei lettek?
Apr 16, 2015 20:17:34
sodika
Apr 16, 2015 20:31:33
A vicc az, hogy kurvára nem akadályozná se én, de ti a csajt, tök feleslegesen lépett vissza hatszázat, és értelmetlenül rejtőzködik, de a saját agya legyen a saját baja. :)
Apr 16, 2015 20:31:33
sodika
Apr 16, 2015 20:35:32
se ti, na
Apr 16, 2015 20:35:32
Dr. Kotász
Apr 16, 2015 20:35:43
A vicc az, hogy kurvára nem akadályozná se én, de ti a csajt, tök feleslegesen lépett vissza hatszázat, és értelmetlenül rejtőzködik, de a saját agya legyen a saját baja. :)
Hogy van a sérved?
Apr 16, 2015 20:35:43
csivaegő
Apr 16, 2015 20:38:56
szmájlizol, tehát hazudsz. ahogy te hazudoztál andinak is a trollokról. ezt pedig nem szeretjük. ideje lesz vele és chris-szel is felvenni a kapcsolatot. egy-két mókás történetük biztosan van rólad.
Apr 16, 2015 20:38:56
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 16, 2015 20:41:15
x16)
Endre, te írtad a masztipartis hozzászólást?
Dr. Kotász
Apr 16, 2015 20:42:28
Egészségügyileg igencsak rottyon lehet a gnóm, mert mindig eliszkol, amikor megkérdem, hogy mi van a sérvével.
Apr 16, 2015 20:42:28
sodika
Apr 16, 2015 20:53:35
Az a vicces, hogy nem is lett volna alkalmam állítani neki bármit is.
Apr 16, 2015 20:53:35
sodika
Apr 16, 2015 20:55:05
De egyébként az Univerzum műküdése megelégedésemre szolgál. A Vonzás Törvénye erős, így ha valaki ellenszegül, az rábaszik, és összeomlik, amit addig szeretett.
Apr 16, 2015 20:55:05
sodika
Apr 16, 2015 20:55:10
De egyébként az Univerzum műküdése megelégedésemre szolgál. A Vonzás Törvénye erős, így ha valaki ellenszegül, az rábaszik, és összeomlik, amit addig szeretett.
Apr 16, 2015 20:55:10
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 20:56:31
Tyodika! Olvastam ma az indexen ezt a vidéken hogy drogoznak a fiatalok és eszembe jutott: nem szívsz te herbált véletlenül? A cikkben írják, hogy egyrészt olcsó, másrészt a huszonéves használói 50-nek néznek ki tőle és keményen fogynak. A sírós videódat elnézve erős a gyanúm, hogy szívsz te is!
Apr 16, 2015 20:56:31
Fekete Bikapata
Apr 16, 2015 20:57:00
Sok likőrke legurult már, igaz?
Apr 16, 2015 20:57:00
sodika
Apr 16, 2015 20:57:10
mellé
Apr 16, 2015 20:57:10
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 20:58:03
Ezzel a mondattal mit is szerettél volna közölni? Mondom én, hogy nem németre meg angolra kéne járnod. Lassan már azt a keveset is elfelejted az anyanyelvedből, amit eddig tudtál.
Apr 16, 2015 20:58:03
sodika
Apr 16, 2015 21:00:17
Egyébként én láttam a csillogást a szemében. Tudom, mennyire szíve ügye volt ez az egész, milyen boldogan mondta a barájának, hogy nem is gondolta korábban, hogy ilyen jó érzés kurátornak lenni. Miegymás.
Ennyire kibaszni saját magával, hogy csak hogy gonosz módon engem hazaüldözzön, ezt az egészet inkább befejezi... csak ő tudhat, vazz.
Ennyire kibaszni saját magával, hogy csak hogy gonosz módon engem hazaüldözzön, ezt az egészet inkább befejezi... csak ő tudhat, vazz.
Apr 16, 2015 21:00:17
Fekete Bikapata
Apr 16, 2015 21:00:27
Te folyamatosan rábaszol...
Apr 16, 2015 21:00:27
sodika
Apr 16, 2015 21:00:50
Ezzel a mondattal mit is szerettél volna közölni?
Apr 16, 2015 21:00:50
sodika
Apr 16, 2015 21:00:53
Na meló, csá.
Apr 16, 2015 21:00:53
Fekete Bikapata
Apr 16, 2015 21:01:32
Mikor fogod már fel, hogy téged senki az ég világon nem hívott ki?
Hogy senki nem üldözött haza, hanem saját magadnak köszönheted az egészet?
Mivel zsarolt, te szerencsétlen?
Hogy rád hívja a rendőröket, mert már olyan beteges módon üldözted a virtuális és a való világban is???
Balfasz vagy!
Hogy senki nem üldözött haza, hanem saját magadnak köszönheted az egészet?
Mivel zsarolt, te szerencsétlen?
Hogy rád hívja a rendőröket, mert már olyan beteges módon üldözted a virtuális és a való világban is???
Balfasz vagy!
Apr 16, 2015 21:01:32
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:02:00
És a te zavaros gondolataidba mi mégis hogyan látnánk bele normális emberként? Hülyegyerek...
Apr 16, 2015 21:02:00
xray
Apr 16, 2015 21:03:21
"...hogy csak hogy gonosz módon engem hazaüldözzön"
Megint be vagy nyomva, te alkesz idióta?
Apr 16, 2015 21:03:21
Fekete Bikapata
Apr 16, 2015 21:03:23
Együtt isztok a hüllővel?
Fuss el, ha előkerül a banán, sodi!!!
Fuss el, ha előkerül a banán, sodi!!!
Apr 16, 2015 21:03:23
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:04:09
Ennyire kibaszni saját magával, hogy csak hogy gonosz módon engem hazaüldözzön
Ez csak szerinted kibaszás, ő ezt esetleg nem így érzékeli. A másik meg, hogy magadtól jöttél haza, nem kényszerített senki. Arról ő nem tehet, hogy te ennyire nyámnyila fasz vagy 33 évesen.
Apr 16, 2015 21:04:09
Fekete Bikapata
Apr 16, 2015 21:05:58
Egyébként én láttam a csillogást a szemében. Tudom, mennyire szíve ügye volt ez az egész, milyen boldogan mondta a barájának, hogy nem is gondolta korábban, hogy ilyen jó érzés kurátornak lenni. Miegymás.
Nagyon kibaszott magával, te idióta...
Éli tovább az életét, nem kell bámulnia az undorító pofádat, nem kell istápolnia egy gyernőttet!
De szarul járt, de tényleg!
Mindenki pótolható, te meg pláne...
Apr 16, 2015 21:05:58
sodika
Apr 16, 2015 21:06:39
Nézzük csak... Tudta, hogy referenciáért csinálom az egészet. Ehhez képest kegyetlen, embertelen, érzéketlen, és aljas geciség volt tőle, hogy közel fél éven át nézte a vergődésemet anélkül, hogy bemutatott volna valakinek is.
Miközben te több évtizede élsz egy országban, azzal fenyegetni valakit, aki éppen most kezd túllépni az adott nyelv konyhanyelv-szintjén, és próbálja megtalálni a helyét az új világban, hogy hazugságokat tervezel róla mondani a rendőrségnek (pl. saját külün levelezésednek gondolod hazudni a közös projekt közös levelezését, hogy levéltitoksértésre hivatkozhass), mindezt egy támogató, akár jogi költségek fedezéséhez is elég jól kereső élettárs mellett, míg a másik fél éppen nagy bajba került, mert még az igazolványait is lefoglalták ennek keretében, bizony a hazazavarás, és hazaüldözés tipikus esete.
Miközben te több évtizede élsz egy országban, azzal fenyegetni valakit, aki éppen most kezd túllépni az adott nyelv konyhanyelv-szintjén, és próbálja megtalálni a helyét az új világban, hogy hazugságokat tervezel róla mondani a rendőrségnek (pl. saját külün levelezésednek gondolod hazudni a közös projekt közös levelezését, hogy levéltitoksértésre hivatkozhass), mindezt egy támogató, akár jogi költségek fedezéséhez is elég jól kereső élettárs mellett, míg a másik fél éppen nagy bajba került, mert még az igazolványait is lefoglalták ennek keretében, bizony a hazazavarás, és hazaüldözés tipikus esete.
Apr 16, 2015 21:06:39
Fekete Bikapata
Apr 16, 2015 21:07:02
Túl sokra tartod magad, ebből megint kurvára nagy pofára esés lesz!
Én szóltam...
Na, meccsnézés, csá!
Én szóltam...
Na, meccsnézés, csá!
Apr 16, 2015 21:07:02
Fekete Bikapata
Apr 16, 2015 21:10:07
Nézzük csak... Tudta, hogy referenciáért csinálom az egészet. Ehhez képest kegyetlen, embertelen, érzéketlen, és aljas geciség volt tőle, hogy közel fél éven át nézte a vergődésemet anélkül, hogy bemutatott volna valakinek is.
A magyarok külföldön sem tartanak össze, sőt; sajnos nagy az irigység!
Ez csak neked újdonság!
Te ezt köbre emelted azzal, hogy pincsikutyaként követtél egy olyan nőt, akit alig ismersz...
Szar ügy, ez van, forrongj magadban, mert ez itt már senkit nem érdekel!
Magadnak köszönheted az egészet!
Apr 16, 2015 21:10:07
xray
Apr 16, 2015 21:10:52
és próbálja megtalálni a helyét az új világban, hogy hazugságokat tervezel róla mondani a rendőrségnek (pl. saját külün levelezésednek gondolod hazudni a közös projekt közös levelezését, hogy levéltitoksértésre hivatkozhass),
Sneci, ne hazudozz! Rakd fel azt a levelet, amiben Andi a rendőrséggel fenyegetett, különben hazudsz, szokásod szerint!
Apr 16, 2015 21:10:52
sodika
Apr 16, 2015 21:12:02
Akárhonnan is nézzük, valakinek aljas zsarolással és megfélemlítéssel történő elüldözése egy országból, ahol szerencsétlen éppen úgy életet próbál kezdeni, a legnagyobb geciség, amit csak el lehet képzelni.
Fotózzon vidám hétköznapokat, de ha meglátom valaha is, hogy hátrányos helyzetben lévő emberekkel kapcsolatban próbál meg azok iránt érzékeny ember képében tetszelegni, tényleg ideges leszek.
De egyébként a galériáját tőlem csinálhatja, és csinálhatná, az nem ilyen téma.
De egyébként a galériáját tőlem csinálhatja, és csinálhatná, az nem ilyen téma.
Apr 16, 2015 21:12:02
sodika
Apr 16, 2015 21:13:24
Nem levél volt. Az arcomba mondta azon a bizonyos pénteken.
Apr 16, 2015 21:13:24
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:15:32
Ez pont te mondod, aki saját bevallása szerint csak unalomból járkált mások nyomorát kamerázni?
Apr 16, 2015 21:15:32
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:17:16
éppen nagy bajba került, mert még az igazolványait is lefoglalták
Jaj de megszaladt a képzeleted Recskaboy: csak az útleveledet foglalták le (illetve te hagytad ott "zálogba"), a személyidet itthon hagytad el (nyilván véletlenül ;) )
Apr 16, 2015 21:17:16
sodika
Apr 16, 2015 21:17:32
A legjobban az dobta el nálam az ékszíjat első alkalommal, hogy velem megcsinálta a csomagos geciséget, és utána volt pofája ugyanazon az estén kirakni egy olyan bejegyzést a galéria Facebook-oldalára, hogy boldog karácsonyt kíván mindenkinek.
Na hát azon a ponton konkrétan köptem egyet a monitorra.
Ezt a kibaszott képmutatást. Azok után és aznap, amit velem művelt, hogy a picsába merészeli a karácsonyt szót szájára venni, leírni, nyilvánosan használni?
Ez neki legyen kurvára tiltott szó élete végig ezek után.
Meg a szegény, elesett, hátrányos helyzetben lévő emberek témája is legyen kurvára tabu téma. Ez az utóbbi főleg.
De egyébként minden mást leszarnék ám magamról
Na hát azon a ponton konkrétan köptem egyet a monitorra.
Ezt a kibaszott képmutatást. Azok után és aznap, amit velem művelt, hogy a picsába merészeli a karácsonyt szót szájára venni, leírni, nyilvánosan használni?
Ez neki legyen kurvára tiltott szó élete végig ezek után.
Meg a szegény, elesett, hátrányos helyzetben lévő emberek témája is legyen kurvára tabu téma. Ez az utóbbi főleg.
De egyébként minden mást leszarnék ám magamról
Apr 16, 2015 21:17:32
sodika
Apr 16, 2015 21:18:04
Attól még hasznos volt.
Apr 16, 2015 21:18:04
broni
Apr 16, 2015 21:19:14
LESZOPTAD?
evidenciákat, hedves dávid....persze hogy le....
iszok izraelre, és az iszlám pusztulására!!!!!!!!!
Apr 16, 2015 21:19:14
sodika
Apr 16, 2015 21:19:27
A sértődött Facebook-bejegyzést is ezután írtam meg, ahol a nevét is emlegettem.
Boldog karácsonyt mindenkinek, mi?
A képmutatás magasiskolája, vazz. Pfuj.
Mindegy
Boldog karácsonyt mindenkinek, mi?
A képmutatás magasiskolája, vazz. Pfuj.
Mindegy
Apr 16, 2015 21:19:27
sodika
Apr 16, 2015 21:19:39
Na meló, csá.
Apr 16, 2015 21:19:39
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:19:46
Miért ne foglalkozhatna elesett emberekkel? Te hiába próbálod magadat sajnáltatni, ugyan ki az, aki téged sajnálna? Elbasztad mindenedet, lenulláztad anyádat és még te sírsz?
Apr 16, 2015 21:19:46
xray
Apr 16, 2015 21:21:57
A legjobban az dobta el nálam az ékszíjat első alkalommal, hogy velem megcsinálta a csomagos geciséget, és utána volt pofája ugyanazon az estén kirakni egy olyan bejegyzést a galéria Facebook-oldalára, hogy boldog karácsonyt kíván mindenkinek.
Megkérdezése nélkül, pofátlanul a címére küldetted a cuccaidat és még neked áll feljebb? Micsoda egy tetű vagy.
Apr 16, 2015 21:21:57
Dr. Kotász
Apr 16, 2015 21:22:29
MI VAN A SÉRVEDDEL, GYAGYÁS???
Apr 16, 2015 21:22:29
sodika
Apr 16, 2015 21:22:35
Anyám basza el az én tehermentes lakásomat.
Arról volt szó, hogy azért kéne eladni, hogy legalább egy tehermentes ingatlan legyen a családnál, és legalább ő kifizesse az adótartozásait.
Ehhez képest mégis rajta van a tulajdoni lapján az adó.
Ennyit erről.
Először elbassza a tehermentes lakásomat.
Utána elbaszta egy hónap alatt a 2006-os kártérítésemet.
És még csodálkozott, hogy a 2008-as kártérítésemből egy büdös fillért nem kapott, hanem laptopot vettem belőle. :D
lol
Arról volt szó, hogy azért kéne eladni, hogy legalább egy tehermentes ingatlan legyen a családnál, és legalább ő kifizesse az adótartozásait.
Ennyit erről.
És még csodálkozott, hogy a 2008-as kártérítésemből egy büdös fillért nem kapott, hanem laptopot vettem belőle. :D
lol
Apr 16, 2015 21:22:35
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:23:41
Attól még hasznos volt.
Nagyon, bezabáltad Rózsa palacsintáját és szartál a fejére. De lehetne folytatni a sort a törpével, Hermánnal, a Koppány csoporttal. Te tényleg mindenhol baromi hasznos voltál.
Apr 16, 2015 21:23:41
sodika
Apr 16, 2015 21:24:49
Megkérdezése nélkül, pofátlanul a címére küldetted a cuccaidat és még neked áll feljebb?
Ha bármikor bajba kerülök Berlinben, forduljak hozzá. Kopogjak, segít. Csak a lelki problémákkal hagyjam, mert abba az egyben nem tud segíteni. Méghogy a megkérdezése nélkül? Az ígérete alapján, vazz. Nem volt fix. címem, ezért éltem a felajánlásával. Természetesen. Mert meg nem fordult a fejemben, hogy a kedves, mosolygós lány álcája mögött egy szájából rendre segget csináló gazember rejtőzik.
Apr 16, 2015 21:24:49
sodika
Apr 16, 2015 21:24:58
mindegy
Apr 16, 2015 21:24:58
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:26:06
Ennyit erről.
lol
Ennyit erről.
lol
Persze, és a milliókat is ő dobta oda Sas tanár úrnak. Meg ő kényszerített téged, hogy minden szarra verj el egy rakás pénzt. Hogy ott henyélj a budai zöldövezetben. Igen, erről is mind anyád tehet! Tudod ilyenkor sajnálom, hogy még nem tart ott a technika, hogy minden ilyen beírásod után kinyúlna egy kéz a monitorból és lebasszon neked egy embereset. Megérdemelnéd pedig.
Apr 16, 2015 21:26:06
broni
Apr 16, 2015 21:27:13
Ennyit erről.
lol
Ennyit erről.
lol
én is utálom anyámat, egy tetű, tegnap nekemtámadt, ok nélkül...papuccsal vert, meg karmolt is....azért nem ütöttem agyon, mer lecsuknak.....nem nyírod ki 10 ezer ft-ért?????
Apr 16, 2015 21:27:13
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 16, 2015 21:27:55
x16)
Endre, ideges vagy?
sodika
Apr 16, 2015 21:27:58
Igen, az logikusan hangzott, hogy legyen legalább egy tehermentes ingatlan, és egy tehermentes ember a családban. Logikus gondolat, mert akkor minden az ő nevén van, a többi családtag tartozásai meg virtuálissá válnak. De bazmeg, még ez sem teljesült.
Nem hiába sietett később a segítségemre az a barátnője, aki mindezt az őrült ámokfutását közelről végignézte.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 16, 2015 21:27:58
sodika
Apr 16, 2015 21:28:22
Endre, ideges vagy?
Nem, de a faszságokat már unom. :)
Apr 16, 2015 21:28:22
-
Apr 16, 2015 21:29:51
Ez számomra azonnal levágós volt, amikor megnéztem a nyilvános fényképeit. Erre csak most jöttél rá?
Sikerült lejáratnod többszörösen is a csajt; elérted, hogy viszolygást érezzek iránta, ha csak fel is merül a neve.
Ettől függetlenül ti ketten összeilletek, bármennyire is mondják az ellenkezőjét a trollok...csak nem hús a húsba alapon.
Apropó,
hol a Drábikos anyag amit ígértél, recsi?
Apr 16, 2015 21:29:51
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:29:59
Szerintem inkább a te ámokfutásodat igyekezett csillapítani. De egészen nyugodtan nyomjad csak tovább a mindenről anyám tehet lemezedet. Kissé már lejárt, de azért még meghallgatjuk :)
Apr 16, 2015 21:29:59
Dr. Kotász
Apr 16, 2015 21:30:13
Mit mondtak a kórházban, mennyibe kerül a sérvműtét, te TB-csaló?
Apr 16, 2015 21:30:13
gyógypedagógus
Apr 16, 2015 21:30:36
A betegnek rohama van, itt az idő, hogy közbelépjek.
Endre, ha nem zaklattad volna Andreát, nem tudott volna rendőrséggel fenyegetni sem. Hiszen ha nincs alapja a feljelentésének, ejtik az ügyet, és te indíthatsz kártérítési pert rágalmazásért. Azonban te is tudod, és az orvosaid is tudják, hogy olyan dosszié van a sértett birtokában, ami évekre rács mögé vagy zárt intézetbe küldhet.
A dolog másik oldala az, hogy a betegséged szokásos tüneteként fogadkoztál, hogy új életet kezdesz, de sajnos ezt egy szokásosnál is komolyabb visszaesés követte. A nyelvtanulásos történet ugyanúgy végződött, mint mindegyik hobbid. Mivel a mozgatórugója nem személyes indíttatás, hanem megfelelési vágy volt. Emlékezz, hogy a kamerázással a szélsőjobboldali közegnek akartál bizonyítani, de ahogy ez a terv kisiklott, már csak büszkeségből erőltetted a dolgot, nem fejlődtél semmit. Ugyanez történt és történik most is a nyelvekkel.
A kórtörténetedet áttanulmányozva világossá válik, hogy a berlini tartózkodásod idején is másoknak voltál kiszolgáltatva, másoktól függtél anyagilag, érzelmileg. Az egyik régóta fennálló képzelgésedet követve még mindig ügyeskedéssel, kiskapukat kihasználva próbálod biztosítani a megélhetésedet, azonban ezt rendre meggátolja a szociális készségeid hiánya, az elégtelen műveltséged és ismereteid valamint az átlagosnál jóval alacsonyabb intelligenciád. Így pedig rá vagy utalva másokra (a szakzsargonban: gazdatest), akik az anyagi lehetőségeid fölött rendelkezve bármikor döntést hozhatnak a jövődről.
Az orvosaid egy részével együtt bíztunk abban, hogy megpróbálsz élni a lehetőséggel, és jelentős késéssel, de kísérletet teszel az önmagadról való gondoskodásra, az önálló életre. Sok betegünk képessé vált erre a terápia után. Nálad azonban ez nem következett be, sőt, jelentős regresszió tapasztalható azóta is.
Endre, ha nem zaklattad volna Andreát, nem tudott volna rendőrséggel fenyegetni sem. Hiszen ha nincs alapja a feljelentésének, ejtik az ügyet, és te indíthatsz kártérítési pert rágalmazásért. Azonban te is tudod, és az orvosaid is tudják, hogy olyan dosszié van a sértett birtokában, ami évekre rács mögé vagy zárt intézetbe küldhet.
A dolog másik oldala az, hogy a betegséged szokásos tüneteként fogadkoztál, hogy új életet kezdesz, de sajnos ezt egy szokásosnál is komolyabb visszaesés követte. A nyelvtanulásos történet ugyanúgy végződött, mint mindegyik hobbid. Mivel a mozgatórugója nem személyes indíttatás, hanem megfelelési vágy volt. Emlékezz, hogy a kamerázással a szélsőjobboldali közegnek akartál bizonyítani, de ahogy ez a terv kisiklott, már csak büszkeségből erőltetted a dolgot, nem fejlődtél semmit. Ugyanez történt és történik most is a nyelvekkel.
A kórtörténetedet áttanulmányozva világossá válik, hogy a berlini tartózkodásod idején is másoknak voltál kiszolgáltatva, másoktól függtél anyagilag, érzelmileg. Az egyik régóta fennálló képzelgésedet követve még mindig ügyeskedéssel, kiskapukat kihasználva próbálod biztosítani a megélhetésedet, azonban ezt rendre meggátolja a szociális készségeid hiánya, az elégtelen műveltséged és ismereteid valamint az átlagosnál jóval alacsonyabb intelligenciád. Így pedig rá vagy utalva másokra (a szakzsargonban: gazdatest), akik az anyagi lehetőségeid fölött rendelkezve bármikor döntést hozhatnak a jövődről.
Az orvosaid egy részével együtt bíztunk abban, hogy megpróbálsz élni a lehetőséggel, és jelentős késéssel, de kísérletet teszel az önmagadról való gondoskodásra, az önálló életre. Sok betegünk képessé vált erre a terápia után. Nálad azonban ez nem következett be, sőt, jelentős regresszió tapasztalható azóta is.
Apr 16, 2015 21:30:36
RGL
Apr 16, 2015 21:31:27
KÉSZ VAN MÁR A FORDÍTÁSOM, TE BÜDÖS NÁCI KURVA???
Apr 16, 2015 21:31:27
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:33:20
KÉSZ VAN MÁR A FORDÍTÁSOM, TE BÜDÖS NÁCI KURVA???
Megígérte, nem? :) Már csak apróbb csiszolások vannak rajta, mint az önéletrajzán. Azt az 1-2 évet, amíg elkészül csak kibírod ott a diliben ;)
Apr 16, 2015 21:33:20
sodika
Apr 16, 2015 21:34:13
ÉN TÖKRE ELHITTEM, HOGY MINDEN SZAVA IGAZ, TÉNYLEG ÚGY GONDOLKODIK, HOGY FUCK THE SYSTEM, MEG JAJ, SZEGÉNY ELESETT EMBEREK, MEG Ő PRÓBÁL SEGÍTENI A BARÁTAINAK, ÉS A MAGA ESZKÖZEIVEL MINDENKINEK, AKINEK TUD.
Persze nem akartam visszaélni a bizalmával
EZÉRT a lakhatásomat és a pénzemet megoldottam magam.
Az türelmével sem akartam visszaélni,
ezért a tanfolyamomat, nyelvtanuésomat is magam oldottam meg.
Tőle csak pár tanácsot vártam volna, hogy mennek ott a dolgok Berlinben, mit ajánl, mit csináljak, mit érdemes csinálnom.
Igen, azt nem tudtam feldolgozni, hogy még ennyit sem kapok meg, de csak mert ez olyan kevés lett volna, hogy okkal borított ki, hogy nem történt meg.
Apr 16, 2015 21:34:13
sodika
Apr 16, 2015 21:36:10
gyógypedagógus :
Nem, az faszság.
Idegen országban, a konyhanyelvet beszélve még egyszerű jogvitákat sem vállal fel az ember.
Inkább aláírtam mindent, és elhúztam, mert basszák meg mind.
Nem, az faszság.
Idegen országban, a konyhanyelvet beszélve még egyszerű jogvitákat sem vállal fel az ember.
Inkább aláírtam mindent, és elhúztam, mert basszák meg mind.
Apr 16, 2015 21:36:10
-
Apr 16, 2015 21:37:04
Ennyit erről.
Az ideig óráig tehermentes lakásodat. Ha anyád nem bassza el akkor előbb utóbb elbaszod te amilyen sötét faszkalap vagy. Te meg a tehermentesség huhhhhhh még viccnek is rossz.
lol
Ennyit erről.
Az ideig óráig tehermentes lakásodat. Ha anyád nem bassza el akkor előbb utóbb elbaszod te amilyen sötét faszkalap vagy. Te meg a tehermentesség huhhhhhh még viccnek is rossz.
lol
Apr 16, 2015 21:37:04
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:37:49
Minek kellett volna rajtad segítenie? Nem vagy elesett (csak a magad hibájából), szegény sem (illetve nem abban az értelemben, ugyanis Rocskaiék.. akarom mondani a kis és nagybefektetők pénzéből vígan elvoltál). A barátja sem vagy. Egyszerűen egy hiéna vagy, igyekeztél rákapaszkodni és tönkrevágni az életét. Megsejtette, kiismert és szépen lerázott.
Apr 16, 2015 21:37:49
sodika
Apr 16, 2015 21:38:23
Ez a lényeg. Tudtam, hogy segít embereknek.
MÉGSEM akartam visszaélni a jóindulatával
- EZÉRT oldottam meg a lakhatásom egyedül
mégsem akartam leterhelni anyagilag
- EZÉRT oldottam meg a pénzemet magam
mégsem akartam leterhelni az idejét
- EZÉRT szerveztem meg a nyelvtanulásomat egyedül
Tőle kurvára csak a többit: a "na, hogy mennek itt a dolgok?"-részét vártam volna.
Tőle kurvára csak a többit: a "na, hogy mennek itt a dolgok?"-részét vártam volna.
Apr 16, 2015 21:38:23
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:39:14
Inkább aláírtam mindent
:)
Te itthon is ezt csinálod, pedig itt a saját nyelvedet beszéled
Apr 16, 2015 21:39:14
sodika
Apr 16, 2015 21:39:56
Minek kellett volna rajtad segítenie?
Mert ha kvázi budapesti csóró hajléktalanként kivergődök, és tudja, hogy abban bízok, hogy ő elmondja, mit érdemes ott Berlinben csinálni, akkor kurvára nem kéne cserben hagynia.
Azt megoldottam nélküle.
Hanem minden másban.
Apr 16, 2015 21:39:56
-
Apr 16, 2015 21:40:51
Ez a lényeg. Tudtam, hogy segít embereknek.
S most akkor legyen hálás hogy nem élősködtél rajta?Sodi neked ez pitiáner élősködés az alaphelyzet????
Apr 16, 2015 21:40:51
sodika
Apr 16, 2015 21:41:10
Méghogy nem üldözött el, bazmeg.
Az utolsó három hetemben nem csináltam már semmit, csak ültem a szobában, mert sajnáltam volna üresen hagyni, ha már ki van fizetve a berlini lakhatás. De alig vártam, hogy vége legyen, mert semmi értelme nem volt már.
mindegy
Az utolsó három hetemben nem csináltam már semmit, csak ültem a szobában, mert sajnáltam volna üresen hagyni, ha már ki van fizetve a berlini lakhatás. De alig vártam, hogy vége legyen, mert semmi értelme nem volt már.
mindegy
Apr 16, 2015 21:41:10
sodika
Apr 16, 2015 21:42:17
Apr 16, 2015 21:42:17
sodika
Apr 16, 2015 21:42:28
mindegy
Apr 16, 2015 21:42:28
-
Apr 16, 2015 21:42:36
Azt megoldottam nélküle.
Hanem minden másban.
Azt megoldottam nélküle.
Hanem minden másban.
Azt is megoldották helyetted mások. Te nem tudsz semmit megoldani. Pontosan fogalmazz zsidó!!!
Apr 16, 2015 21:42:36
Kiss Kender Farkas
Apr 16, 2015 21:42:53
Nem idegenvezető és nem is szociális munkás. Találd fel szépen magad. Kvázi budapesti csóró hajléktalan :D Na persze. De azért hetente jöttek Vera nénitől az adományok. Te kis homeless :)
Apr 16, 2015 21:42:53
-
Apr 16, 2015 21:43:38
Ja hogy még örüljön hogy nem élősködtéél rajta? Ki a faszomnak képzeled te megadat???
Apr 16, 2015 21:43:38
jiddise máme
(
x11)
Apr 16, 2015 21:45:16
x11)
Azt megoldottam nélküle.
Hanem minden másban.
Azt megoldottam nélküle.
Hanem minden másban.
valszeg joggal gondolta úgy, hogy ha ennyire ögyes fiú vagy, hogy a pénzkeresést, szállást, nyelvtanulást megoldod, akkor a többit is
jiddise máme
(
x11)
Apr 16, 2015 21:46:59
x11)
sodika
Apr 16, 2015 21:47:04
Nem idegenvezető és nem is szociális munkás. Találd fel szépen magad.
Na jó, ez a legközelítés, hogy ha van hol laknod, van kajád, és még bérletet és nyelvtanfolyamot is tudsz fizetni magadnak, akkor tök jól vagy, az útkereséssel kapcsolatos lelki problémák meg virtuálisak, tényleg alapállása volt, de ez meg annyira primitív megközletíés, amit én korábban legfeljebb egy 14-16 éves gyerek részétől tartottam elképzelhetőnek, és legalábbis utoljára akkortájt gondolkodtam ennyire kibaszottul egyszerűen, mint a föld, de semmiképp sem egy több nyelven beszélő 40 éves ember részéről. Hogy egy ilyen ember szájából ilyen rém primitív gondolatok ki képesek jönni, hogy ha valakinek van mit ennie, és van hol laknia, akkor minden oké vele, soha nem vártam volna.
Apr 16, 2015 21:47:04
xray
Apr 16, 2015 21:47:13
Első alkalommal is összehánytad a lakását és kuplerájt hagytál magad után, jó hogy szart téged akárcsak egy napra is odaengedni.
Apr 16, 2015 21:47:13
sodika
Apr 16, 2015 21:47:46
De csak az a része.
Apr 16, 2015 21:47:46
xray
Apr 16, 2015 21:48:42
Hogy egy ilyen ember szájából ilyen rém primitív gondolatok ki képesek jönni, hogy ha valakinek van mit ennie, és van hol laknia, akkor minden oké vele, soha nem vártam volna.
Apr 16, 2015 21:48:42
jiddise máme
(
x11)
Apr 16, 2015 21:48:48
x11)
Mert ha kvázi budapesti csóró hajléktalanként kivergődök
már hogy lennél hajléktalan, amikor van egy pompás vackod az iróasztal alatt?!
sodika
Apr 16, 2015 21:49:12
Aha, és EZURÁN kérte tőlem az összes segítséget.
Tudod, amit oldalakon át soroltam.
Álljon meg a menet, hagyott volna a gecibe, nem írtam volna rá.
De a "könyörgős videómban" is elmondom: egyszer csak ő kezdett el ÚJRA írogatni nekem kedvesen, bocsánatkérően Skype-on.
Miután visszajöttem tőle.
Apr 16, 2015 21:49:12
sodika
Apr 16, 2015 21:49:58
Én pont életveszély-elhárításból nyelvtanulósan élek.
Nem pedig úgy, hogy minden oké.
mindegy
Apr 16, 2015 21:49:58
Zsolti
Apr 16, 2015 21:50:15
Ennyit erről.
lol
Ennyit erről.
lol
Pupinnyó, korábban azt mondtad hogy az a lakás az utolsó tehermentes pillanatában lett eladva, mert pár nem múlva mindenféle végrehajtások kerültek volna rá.
Akkor ez most így hogy?
Apr 16, 2015 21:50:15
sodika
Apr 16, 2015 21:51:04
Akkor ez most így hogy?
Akkor ez most így hogy?
Vagy nem. Nem kerültek volna rá, mert ott lettem volna, átvettem volna a diákhitel-papírokat, elkezdtem volna törleszteni, és nem lett volna nagy tartozás belőle.
Apr 16, 2015 21:51:04
jiddise máme
(
x11)
Apr 16, 2015 21:51:05
x11)
De csak az a része.
De csak az a része.
a faszt, te arra számítottál, hogy majd ott elleszel a kisszobájában, csak hát "elfelejtette" veled közölni, hogy bepasizott és hogy neked no pasaran
sodika
Apr 16, 2015 21:51:59
Mindegy, barmok vagytok.
csá
csá
Apr 16, 2015 21:51:59
166 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az anyja és az apja nagyon lecsúszott, Flódnis mellett folyamatosan köszfetyítyenie kéne, és a hölgyúr beleverné a kampós orrát a nemi váladékába. Így kizárásos alapon maradtak Rocskaiék, akik valószínűleg egy másik ingatlanjukba helyezték át a recskást.