Oszt végül se blogot, se YouTube-csatornát nem csináltam.
Elfoglaltam magam másmivel.
Eléggé ahhoz, hogy egyáltalán ne legyen időm ilyesmire.
Megteszem ezt, megtettem, és fenntartom, ehhez képest viszont egyedül az az érzékelhető feltételezés a sértő, mintha nem így lenne, és időt akarnék adni magamnak bármiféle visszavágásra.
Nem pedig hogy amint ezen venném magam, rögtön értlemes dolgokkal foglalom ez magam. És fogom. És semmi oka senkinek az ellenkezőjét feltételezni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ma már erre egész jó gyógyszerek vannak. Orvosi felügyelet kell a gnómnak, mihamarabb.
Lehet nagyon lassú is az, kit érdekel.
A feltételezés sért, mintha előlem bujkálni kellene.
Vagy tőlem tartani.
Miközben inkább hónapokon át reggeltől estig programot csinálok magamnak, hogy amíg nem tölti más ki az űrt, addig is konstruktív irányba csapódjon le a feszültség, ne pedig úgy, mint amilyen pl. Kaufmann YouTube-csatornája.
Mondjuk első értelmes cselekedetként visszafizethetnéd Gery pénzét. A többit is kitaláljuk, amint ez megvan.
:)
Amire utalsz, az aktuális gondolat. Csinálni valami faszát, hogy lássa, megy ez nekem is, ha felkészülök rá.
De nem kibaszásképpen, hanem hogy lássa, amint teszek valamit az asztalra.
Ezt megmondtad már a vén metéltnek is? xD
Fasza barátok vagytok.
Szerinted ez őt miért érdekelné?
Miért gondolod hogy bármi is érdekli veled kapcsolatban?
Tény, hogy az utolsó üzenetem arról szólt, hogy én annak is nagyon örülök, amíg szíd, mert értékes konstruktív kritikaként értelmezem.
Ekkor eshetett le neki, hogy durva szavakkal nem tud eltávolítani, igen.
Szóval, még mindig az a terved, hogy kibasszál vele. Te, te, féreg!
Nem, jelenleg nem.
Nem is erről beszélek.
Most pl. találkozni se mernék vele, mert félek, hogy elkezdene ököllel verni. Nagyon is valószínű, hogy ez történne.
Hanem arról, hogy legyen már valami lassú normalizálódás.
Nem. Beteg vagy.
Virágozzék ezer virág.
Látod? Ezért kellett a pakkügy, ezért kellett a hazaüldözésed, ezért kell a retardok letiltása, mert a hideg rázza arra a gondolatra, hogy te Pesten őrá vered a faszodat.
Majd jön valami más motávicó, persze.
Egyelőre beérem azzal, ha lassanként eltűnik az a feltételezés, hogy előlem bujkálni kell.
Mert sértő.
Normalizálódott. Elzárt minden információcsapot a stalker gnóm előtt, ezzel számára nagyjából visszaállt az élete a megszokott kerékvágásba.
Virágozzék ezer virág.
A sírodon! xD
De ő ezt nem akarja, nem fogod fel?
Tudná ha normalizálódás lenne, mennének a színezett-boldozott autilevelek, megint közel költöznél hozzá és megpróbálnál befurakodni az életébe.
Élősködni akarnál rajta, az élősködővel meg csak egyféle módon lehet bánni, ki kell irtani.
Kurvára nem érdekli, hogy mi van veled.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Orrod is így csempült el?
Akkor még elég sokáig baszhatja azt az elferdített csőrödet a dolog, mert menekült előled és mindent meg fog tenni, hogy ne is tudj kapcsolatba lépni vele. Mint az összes normális ember tenné egy hozzád hasonló pióca elől.
Mondjuk fizesd vissza Gery pénzét első körben.
Ezt sem vonom kétségbe.
De a feltételezés, miszerint tartani kéne tőlem, sért.
Nem kell. Lefoglalom magam.
Na, remélem, mostantól elindul a lassú normalizálódás.
Ma este mintha már ezt látnám.
És ha ezt látom továbbra is, akkor megnyugszom.
Mert az az elgondolásommal összhangban lévő lenne.
Most első lépésben kellő időtáv kell ahhoz, hogy elmúltjon a harag, és csak régi emlék legyen.
Úgy érzem, ez az 4-5 hónap ehhez még kevés volt.
De nem gáz, jó az érzékem kivárni.
Bizony.
Úgy röhögök, hogy a könnyem folyik. xD
Miből látod? Megint az adatlapján leskelődsz, te beteg állat? Szóljunk neki, hogy gyomláljon még az ismerősei közül?
She was a dude.
állítsd le magad Kaufmann 2!!!
Nem, most azt látod hogy megnyugodott, mert azt hiszi, hogy letiltott mindenhonnan.
Komolyan menj el orvoshoz!
És ha meglesz a kinti meló, akkor mi lesz? Továbbra is undorodni fog tőled.
Nem, nem. Két dolog kell.
1) Stabilitás, hogy biztosítva legyen, hogy nem esem vissza a lelki segítségkéréssel zaklató állapotba.
2) Kellő időtáv ahhoz, hogy a harag távolabbi emlékké váljon.
Ez most kb. szeptember lesz.
Jó lesz ez.
Na meló, csá.
Nem. Ehhez az kell, hogy orvoshoz menj. Ha a világnak egy kicsit is szerencséje lesz, állatorvoshoz tévedsz be, aki elaltat ott helyben.
Van olyan állapot, amikor tényleg csak az időtáv a megfelelő orvosság. Eredetileg azt hittem, lassanként májusra eljön ez, hogy úgy érezzem, hogy eltelt, de még tuti nem.
Szóval még újabb 5 hónapot kell most adnom rá.
Addig legalább legkészülök megfelelően.
Ennyi.
Most már tisztán látom, mit kell tennem.
Nem kiakadni a májuson, hanem dolgozni tovább szeptemberig.
Ezt.
Szép eredményeket értem el ezalatt az 5 hónap alatt is, nem kell elkeseredni.
Szeptemberre már jó eséllyel minden fasza lesz, csak ki kell tartanom.
Ennyi.
Na meló, csá.
Az miért nem opció, hogy egyszer és mindenkorra elfelejted?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
De. Ha az erősödés behoz más motivációt.
Most egyelőre nem akarom zaklatni, mert magam is úgy érzem, mondom, hogy visszazuhannék.
Addig eszem ágában sincs próbálkozni, amíg annek a veszélyét érzem, hogy visszazuhannék a megutált, lelki segítségért rimánkodós, és ezzel zaklatós viselkedésbe.
Most még lenne ilyen veszély.
Szóval adok magamnak még 5 hónapot inkább az erősödésre.
Ennyi
Ez így jó lesz
igen
jó
Na meló, csá.
mindegy
Szép eredmények? Mi a kurvaanyád van?
Nem siettetek semmit.
Érezzem, hogy jó.
Folyamatos a németem, de még mindig lehet jobb.
Folyamatos a szakmai fejlődésem, de még mindig lehet jobb.
Egyre bátrabban mennék neki egy felvételi beszélgetésnek, de még mindig jobbnak érzek pár hónap további - segítséggel történő - előkészületet.
cáfolj meg, de szerintem az elmúlt egy évben nem küldtél ki egyetlen önéletrajzot sem, nem pályáztál sehova, nem adtál le referenciamunkát.
Te egy sunyi gazember vagy, semmi más.
ez lehetne életed mottója. a május meg az új szeptember
Nem figyelsz. Ennyire léptem hátra kettőt ott is. :)
Ami jó, mert felkészülten fogok visszamenni.
Ebben a tekintetben is.
Ennyi
Azt hinné az ember, hogy idővel mérséklődik az elmebaj, de csak egyre jobban belelovalja magát. Orvosi eset.
Miért akarsz visszamenni?
Dehogy megy ez vissza. Nem megy Zsneci sehova. el ne higyjétek már ezt a sok fasságot.
Vissza AKAR menni. Kérdésem, hogy miért?
Hülyének érzem magam. Erősíts meg sodika, valóban abban reménykedsz, hogy őszre kibékül veled andi? Csak mert nem tudom elhinni, hogy ennyire retardált vagy...
Hát ez igazán jó hír, Endre.
A rossz hír, hogy holnap ugyanez kezdődik előlről :D
a nádasban pedig csendesen oszlik majd a tetemed.
Nem hiszem. Viszont az biztos, hogy súlyosbítja az állapotát, hogy tudja, Rocskaiék mint gazdatest rövidesen kiesnek.
sodika
Apr 19, 2015 21:42:01
Itt fenyegetőztél a fórumon, te hazug féreg.
Oszt végül se blogot, se YouTube-csatornát nem csináltam.
Elfoglaltam magam másmivel.
Eléggé ahhoz, hogy egyáltalán ne legyen időm ilyesmire.
Megteszem ezt, megtettem, és fenntartom, ehhez képest viszont egyedül az az érzékelhető feltételezés a sértő, mintha nem így lenne, és időt akarnék adni magamnak bármiféle visszavágásra.
Nem pedig hogy amint ezen venném magam, rögtön értlemes dolgokkal foglalom ez magam. És fogom. És semmi oka senkinek az ellenkezőjét feltételezni.
Apr 19, 2015 21:42:01
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 19, 2015 21:44:06
x38)
Ez azért nem egy nagy erkölcsi magasság, hogy azért kell elfoglalnod magad, nehogy árts valakinek. Ez egy undorító féreg lelkivilága, sodika. Ha látnád, hogy miket írsz, te is elszégyellnéd magad. De sajnos az autista köd túl vastag.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Dr. Csernus
Apr 19, 2015 21:44:10
Tehát szabályosan el kell terelned a figyelmedet, hogy ne árts valakinek? Szép.
Ma már erre egész jó gyógyszerek vannak. Orvosi felügyelet kell a gnómnak, mihamarabb.
Apr 19, 2015 21:44:10
Zsolti
Apr 19, 2015 21:44:13
A legnagyobb poén az, hogy a 20 éves sodi úgy köpné le a 33 éves sodit, hogy csak úgy csattan.
Apr 19, 2015 21:44:13
sodika
Apr 19, 2015 21:44:36
Nem lesz normalizálódás.
Lehet nagyon lassú is az, kit érdekel.
A feltételezés sért, mintha előlem bujkálni kellene.
Vagy tőlem tartani.
Miközben inkább hónapokon át reggeltől estig programot csinálok magamnak, hogy amíg nem tölti más ki az űrt, addig is konstruktív irányba csapódjon le a feszültség, ne pedig úgy, mint amilyen pl. Kaufmann YouTube-csatornája.
Apr 19, 2015 21:44:36
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 19, 2015 21:45:38
x9)
Mondjuk első értelmes cselekedetként visszafizethetnéd Gery pénzét. A többit is kitaláljuk, amint ez megvan.
Zsolti
Apr 19, 2015 21:45:45
Púp, nem te akartad kibaszásképpen berlini művészekkel megcsinálni az ő projektjét?
Apr 19, 2015 21:45:45
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 19, 2015 21:47:51
x38)
Nem érted. Ha egy szót szólna hozzád, azt úgy értelmeznéd, hogy megbocsátott, közeledni akar, stb. Ezt pontosan tudja. Ezért szakította meg veled teljesen a kapcsolatot. Le akar vakarni magáról. Végleg. Ellened csak ez a megoldás működik, mert egy monomániás futóbolond vagy. Semmiféle normalizálódás nem lesz. És ha te akarsz hozzá közeledni, akkor a következő állomásod a kórház vagy a sitt lesz. Mert akkor ő fogja azt hinni, hogy nincs más megoldás.
Ez az igazság, Endre. Fogadd el szépen.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ez az igazság, Endre. Fogadd el szépen.
sodika
Apr 19, 2015 21:47:58
Púp, nem te akartad kibaszásképpen berlini művészekkel megcsinálni az ő projektjét?
Amire utalsz, az aktuális gondolat. Csinálni valami faszát, hogy lássa, megy ez nekem is, ha felkészülök rá.
Apr 19, 2015 21:47:58
Zsolti
Apr 19, 2015 21:48:06
Most őszintén bevallhatod.
Egész biztos hogy nem voltál belé szerelmes?
Egész biztos hogy nem voltál belé szerelmes?
Apr 19, 2015 21:48:06
xray
Apr 19, 2015 21:49:00
, addig is konstruktív irányba csapódjon le a feszültség, ne pedig úgy, mint amilyen pl. Kaufmann YouTube-csatornája.
Ezt megmondtad már a vén metéltnek is? xD
Fasza barátok vagytok.
Apr 19, 2015 21:49:00
Zsolti
Apr 19, 2015 21:49:24
sodika
Ha egy szót szólna hozzád, azt úgy értelmeznéd, hogy megbocsátott, közeledni akar, stb. Ezt pontosan tudja.
Tény, hogy az utolsó üzenetem arról szólt, hogy én annak is nagyon örülök, amíg szíd, mert értékes konstruktív kritikaként értelmezem.
snecigeci
(
x44)
Apr 19, 2015 21:50:03
x44)
Púp, soha nem lesz vége a szenvedésednek, ha nem nézel szembe a valósággal. Andival te már soha nem leszel jóban. Se májusban, se szeptemberben, se jövőre, se 10 év múlva, soha. Ezt fogadd el és indulj meg a gyógyulás útján.
She was a dude.
-
Apr 19, 2015 21:50:04
Sodi te ismét Fórizs úrhölgy tulajdona vagy. Szóval Andit és Berlint felejtsd el. Kameráznod kell.
Apr 19, 2015 21:50:04
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 19, 2015 21:50:16
x38)
Szerintem írd le az érzéseidet egy blogba. Ott ismételgetheted a monomániás mantráidat oldalakon keresztül. Mi úgyis hiába beszélünk neked.
xray
Apr 19, 2015 21:50:21
Apr 19, 2015 21:50:21
sodika
Apr 19, 2015 21:50:23
Nem, jelenleg nem.
Nem is erről beszélek.
Most pl. találkozni se mernék vele, mert félek, hogy elkezdene ököllel verni. Nagyon is valószínű, hogy ez történne.
Apr 19, 2015 21:50:23
sodika
Apr 19, 2015 21:50:50
Nem. Beteg vagy.
Virágozzék ezer virág.
Apr 19, 2015 21:50:50
Zsolti
Apr 19, 2015 21:51:13
Látod? Ezért kellett a pakkügy, ezért kellett a hazaüldözésed, ezért kell a retardok letiltása, mert a hideg rázza arra a gondolatra, hogy te Pesten őrá vered a faszodat.
Apr 19, 2015 21:51:13
sodika
Apr 19, 2015 21:52:11
Púp, soha nem lesz vége a szenvedésednek, ha nem nézel szembe a valósággal. Andival te már soha nem leszel jóban.
Majd jön valami más motávicó, persze.
Egyelőre beérem azzal, ha lassanként eltűnik az a feltételezés, hogy előlem bujkálni kell.
Mert sértő.
Apr 19, 2015 21:52:11
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 19, 2015 21:52:30
x9)
Nem, jelenleg nem.
Nem is erről beszélek.
Nem is erről beszélek.
Normalizálódott. Elzárt minden információcsapot a stalker gnóm előtt, ezzel számára nagyjából visszaállt az élete a megszokott kerékvágásba.
xray
Apr 19, 2015 21:52:49
Virágozzék ezer virág.
A sírodon! xD
Apr 19, 2015 21:52:49
Zsolti
Apr 19, 2015 21:53:52
Nem, jelenleg nem.
Nem is erről beszélek.
Nem is erről beszélek.
De ő ezt nem akarja, nem fogod fel?
Tudná ha normalizálódás lenne, mennének a színezett-boldozott autilevelek, megint közel költöznél hozzá és megpróbálnál befurakodni az életébe.
Élősködni akarnál rajta, az élősködővel meg csak egyféle módon lehet bánni, ki kell irtani.
Apr 19, 2015 21:53:52
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 19, 2015 21:54:15
x38)
Púp, neki ez a normalizálódás. Hogy te végre nem vagy az életében. Nem kockáztat meg egy félmosolyt, egy email, semmit, hogy ez megváltozzon. A hideg rázza ki, ha rád gondol (nem gondol!).
sodika
Apr 19, 2015 21:56:12
Na, amiben reménykedek, az a lassú visszazökkenés a sértő állapotból. Annek a feltétlezésnek a lassú felszívódása, hogy menekülni kell előlem, még nem jelent kapcsolatot, csak egy sértő feltételezés megszüntetését jelenti.
Ha ez a feltételezés nem bassza a csőrömet, az már jó.
Apr 19, 2015 21:56:12
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 19, 2015 21:56:22
x16)
legújabb nick
Apr 19, 2015 21:57:07
te féleszű balfasz, szerinted mennyivel jobb itt verni a nyálad és ismételgetni a faszságaidat, mint Kaufmann csatornája?
+ fun fact: mindkettőt csak a trollok nézik
+ fun fact: mindkettőt csak a trollok nézik
Apr 19, 2015 21:57:07
Zsolti
Apr 19, 2015 21:57:12
Pontosan. Arra ia a hideg rázza, hogy te rá gondolva vered Pesten a faszodat. Csak egyvalamire rázná jobban a hideg: ha Berlinben vernéd rá a faszodat.
Apr 19, 2015 21:57:12
Zsolti
Apr 19, 2015 21:58:26
Nem, jelenleg nem.
Nem is erről beszélek.
Nem is erről beszélek.
Orrod is így csempült el?
Apr 19, 2015 21:58:26
sodika
Apr 19, 2015 22:00:09
Mindegy, majd eszembe fog jutni valami értelmes dolog.
Most egyelőre van egy olyan érzésem, hogy még mindig nem létezik olyan kommunikációs mód, ami eredményes lehetne, ezért nem is próbálkozom.
Sőt, kifejezetten idegesítené, személyes találkozás esetén valószínűleg ütne is.
Valami tőle független, értelmes dolgot kell kitalálnom, ami tőle függetlenül kapcsolódni tud ahhoz a közeghez, ami igazából elvarázsolt.
Hogy abban kikerülhetetlen legyek.
Majd eszembe fog jutni erre valami, tuti.
Most egyelőre van egy olyan érzésem, hogy még mindig nem létezik olyan kommunikációs mód, ami eredményes lehetne, ezért nem is próbálkozom.
Sőt, kifejezetten idegesítené, személyes találkozás esetén valószínűleg ütne is.
Valami tőle független, értelmes dolgot kell kitalálnom, ami tőle függetlenül kapcsolódni tud ahhoz a közeghez, ami igazából elvarázsolt.
Apr 19, 2015 22:00:09
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 19, 2015 22:00:18
x9)
Na, amiben reménykedek, az a lassú visszazökkenés a sértő állapotból. Annek a feltétlezésnek a lassú felszívódása, hogy menekülni kell előlem, még nem jelent kapcsolatot, csak egy sértő feltételezés megszüntetését jelenti.
Akkor még elég sokáig baszhatja azt az elferdített csőrödet a dolog, mert menekült előled és mindent meg fog tenni, hogy ne is tudj kapcsolatba lépni vele. Mint az összes normális ember tenné egy hozzád hasonló pióca elől.
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 19, 2015 22:01:02
x9)
Mondjuk fizesd vissza Gery pénzét első körben.
snecigeci
(
x44)
Apr 19, 2015 22:01:18
x44)
Soha nem fog már veled szóba állni, fogd már fel! Minél hamarabb elfogadod ezt, annál kevesebbet fogsz szenvedni.
She was a dude.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 19, 2015 22:01:31
x38)
Púp, miből gondolod, hogy bármi is az eszedbe fog jutni?
Az elmúlt 10 évben mi jutott eszedbe, amiből lett is valami, aminek értelme volt? Na látod!
Az elmúlt 10 évben mi jutott eszedbe, amiből lett is valami, aminek értelme volt? Na látod!
sodika
Apr 19, 2015 22:03:16
Ezt sem vonom kétségbe.
Most első lépésben kellő időtáv kell ahhoz, hogy elmúltjon a harag, és csak régi emlék legyen.
Apr 19, 2015 22:03:16
xray
Apr 19, 2015 22:03:23
.
Bizony.
Úgy röhögök, hogy a könnyem folyik. xD
Apr 19, 2015 22:03:23
snecigeci
(
x44)
Apr 19, 2015 22:04:12
x44)
Miből látod? Megint az adatlapján leskelődsz, te beteg állat? Szóljunk neki, hogy gyomláljon még az ismerősei közül?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 19, 2015 22:04:37
x38)
Folyamatosan figyeled, hogy mit csinál?
Elképzeled azt is, amikor Chris bassza istentelenül?
Elképzeled azt is, amikor Chris bassza istentelenül?
legújabb nick
Apr 19, 2015 22:04:53
állítsd le magad Kaufmann 2!!!
Apr 19, 2015 22:04:53
sodika
Apr 19, 2015 22:06:41
Ez kb. az a pillanat lesz, amikor már elérek oda nyelvtudásban és szakmailag, hogy tényleg meglesz a kinti meló.
Ezt kb. valamikor őszi hónapok magasságába teszem most.
Azért 5 hónap alatt is sokat fejlődtem a tanárokkal, meg most szakmailag is, de nem akarok sietni.
Még 5 hónap az szerintem pont jó.
Azért 5 hónap alatt is sokat fejlődtem a tanárokkal, meg most szakmailag is, de nem akarok sietni.
Apr 19, 2015 22:06:41
Zsolti
Apr 19, 2015 22:06:49
Ezt sem vonom kétségbe.
Nem, most azt látod hogy megnyugodott, mert azt hiszi, hogy letiltott mindenhonnan.
Apr 19, 2015 22:06:49
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 19, 2015 22:06:55
x9)
Ezt sem vonom kétségbe.
snecigeci
(
x44)
Apr 19, 2015 22:08:16
x44)
Szerintem beszart, hogy a leskelődős profiljá is eléri a törlés-hullám. Hmm.. Szólnunk kell Andinak, hogy nem végzett elég alapos munkát.
She was a dude.
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 19, 2015 22:08:46
x9)
Ez kb. az a pillanat lesz, amikor már elérek oda nyelvtudásban és szakmailag, hogy tényleg meglesz a kinti meló.
sodika
Apr 19, 2015 22:09:21
1) Stabilitás, hogy biztosítva legyen, hogy nem esem vissza a lelki segítségkéréssel zaklató állapotba.
Jó lesz ez.
Na meló, csá.
Apr 19, 2015 22:09:21
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 19, 2015 22:11:12
x9)
Jó lesz ez.
Na meló, csá.
Jó lesz ez.
Na meló, csá.
Nem. Ehhez az kell, hogy orvoshoz menj. Ha a világnak egy kicsit is szerencséje lesz, állatorvoshoz tévedsz be, aki elaltat ott helyben.
Hiénaverő
Apr 19, 2015 22:12:27
Mi a kurvaisten van már itt megint?!?!?4 Púpos buzi te ilyenekre vársz hogy elmúljanak valami "feltételezések"? LOLbazmeg, lekurváztad, meg lejárató anyagokat akartál csinálni róla, és ezt itt fennhangon hirdetted!
Aztarohadt. Micsoda elmebeteg autistaroham ez már megint? Kirohadt az agyam miközben végigolvastam!
"Öt hónap, kinti meló, meglévő magas szintű nyelvtudás, berlini művészeti galéria"! GECI! Mik ezek! Komolyan trollégák, ezekkel a nonszensz állításokkal vitatkoztok? HOGY A FASZBA LENNE ENNEK KINTI MELÓJA MEG GALÉRIÁJA BASZKI?!!!
Nem fogsz te csinálni shemmit, mert most is itt óbégatsz, a melócsá sehol, Zsery szaros 40 euróját nem voltál képes elküldeni anyádnak bazmeg! Milyen galéria? Milyen meló, milyen "újra Berlin"? Valaki altassa már elzt az elmebeteg korcsot, mert komolyan mondom most vasárnap este bemegyek a tanszékre a Ducato kulcsáért!
Kibaszott elmebeteg, miért nem döglesz már meg?
Aztarohadt. Micsoda elmebeteg autistaroham ez már megint? Kirohadt az agyam miközben végigolvastam!
"Öt hónap, kinti meló, meglévő magas szintű nyelvtudás, berlini művészeti galéria"! GECI! Mik ezek! Komolyan trollégák, ezekkel a nonszensz állításokkal vitatkoztok? HOGY A FASZBA LENNE ENNEK KINTI MELÓJA MEG GALÉRIÁJA BASZKI?!!!
Nem fogsz te csinálni shemmit, mert most is itt óbégatsz, a melócsá sehol, Zsery szaros 40 euróját nem voltál képes elküldeni anyádnak bazmeg! Milyen galéria? Milyen meló, milyen "újra Berlin"? Valaki altassa már elzt az elmebeteg korcsot, mert komolyan mondom most vasárnap este bemegyek a tanszékre a Ducato kulcsáért!
Kibaszott elmebeteg, miért nem döglesz már meg?
Apr 19, 2015 22:12:27
sodika
Apr 19, 2015 22:12:35
Van olyan állapot, amikor tényleg csak az időtáv a megfelelő orvosság. Eredetileg azt hittem, lassanként májusra eljön ez, hogy úgy érezzem, hogy eltelt, de még tuti nem.
Szóval még újabb 5 hónapot kell most adnom rá.
Addig legalább legkészülök megfelelően.
Ennyi.
Most már tisztán látom, mit kell tennem.
Nem kiakadni a májuson, hanem dolgozni tovább szeptemberig.
Ezt.
Szép eredményeket értem el ezalatt az 5 hónap alatt is, nem kell elkeseredni.
Szeptemberre már jó eséllyel minden fasza lesz, csak ki kell tartanom.
Ennyi.
Na meló, csá.
Apr 19, 2015 22:12:35
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 19, 2015 22:13:41
x16)
sodika
Apr 19, 2015 22:15:19
Nem, a május közeledte baszott fel csak most.
Amikor a türelem hiábavalónak tűnik.
De most átgondoltam, hogy nem is vagyok felkészülve, még mindig segítségkésős lennék.
Szeptemberig meg kell erősödnöm, hogy már ne legyek segítségkésős, amit utál.
Tehát most még én is úgy érzem, hogy jelen állapotomban visszaesnék, és ugyanott folytatnám.
Szóval ennek is kell adni még 5 hónapot.
Hogy ne legyen ilyen veszély.
Hogy megerősödjek. Szakmailag, nyelvileg, meg minden.
Ennyi.
Amikor a türelem hiábavalónak tűnik.
De most átgondoltam, hogy nem is vagyok felkészülve, még mindig segítségkésős lennék.
Szeptemberig meg kell erősödnöm, hogy már ne legyek segítségkésős, amit utál.
Tehát most még én is úgy érzem, hogy jelen állapotomban visszaesnék, és ugyanott folytatnám.
Szóval ennek is kell adni még 5 hónapot.
Hogy ne legyen ilyen veszély.
Hogy megerősödjek. Szakmailag, nyelvileg, meg minden.
Ennyi.
Apr 19, 2015 22:15:19
sodika
Apr 19, 2015 22:17:00
De. Ha az erősödés behoz más motivációt.
Most egyelőre nem akarom zaklatni, mert magam is úgy érzem, mondom, hogy visszazuhannék.
Addig eszem ágában sincs próbálkozni, amíg annek a veszélyét érzem, hogy visszazuhannék a megutált, lelki segítségért rimánkodós, és ezzel zaklatós viselkedésbe.
Most még lenne ilyen veszély.
Szóval adok magamnak még 5 hónapot inkább az erősödésre.
Ennyi
Ez így jó lesz
igen
jó
Na meló, csá.
Apr 19, 2015 22:17:00
sodika
Apr 19, 2015 22:17:09
jó
Apr 19, 2015 22:17:09
xray
Apr 19, 2015 22:17:33
Szóljatok Andinak, hogy tiltson mindent, mert a féreg berágta magát a kapcsolatai közé.
Apr 19, 2015 22:17:33
sodika
Apr 19, 2015 22:17:43
ennyi :)
Most már megint tisztán látok.
fasza
fasza
Apr 19, 2015 22:17:43
Hiénaverő
Apr 19, 2015 22:17:50
Állapot... Megint állapot, megint 5 hónap kell még rá... Mi a fasz ez? Honna szeded ezeket a baromságokat? Nem látod hogy normális embernek ilyen fasság meg se fordul a fejében? Ja nem, mert neked az elmebetegnek ez a normális.
Szép eredmények? Mi a kurvaanyád van? ELköltöztél már shaját albérletbe, rendezted a kapcsolatod anyádékkal, elkezdted megadnia tartozásaidat? Az nem eredmény hogy más tart el meg fizeti az autista kényszerpótcselekvéseidet! De ezt te nem látod be, mert egy elmebeteg fasz vagy, akinek hiába ugatnak bármit, csak fújja tovább a faszságait.
Hol vannak az eredmények? Hol az excel?
Szép eredmények? Mi a kurvaanyád van? ELköltöztél már shaját albérletbe, rendezted a kapcsolatod anyádékkal, elkezdted megadnia tartozásaidat? Az nem eredmény hogy más tart el meg fizeti az autista kényszerpótcselekvéseidet! De ezt te nem látod be, mert egy elmebeteg fasz vagy, akinek hiába ugatnak bármit, csak fújja tovább a faszságait.
Hol vannak az eredmények? Hol az excel?
Apr 19, 2015 22:17:50
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 19, 2015 22:18:32
x9)
Púp, nem fog változni semmi. Andi nem akar veled foglalkozni és az szeretné, ha te sem tudnál folyton utána kajtatni, ezért mindent meg is tesz, ami tőle telik. Ennyi a történet, szép kerek pont a vége. Nincs semmi "de", "Az más" meg a többi autista kifogás.
-
Apr 19, 2015 22:18:58
jó
mindegy
Apr 19, 2015 22:18:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 19, 2015 22:19:14
x38)
Elvesztegetett élet.
Jó lesz ez.
Jó.
Évek múlva is ezt fogjuk hallgatni, ha addig nem rohadsz meg, hogy még PÁR HÓNAP, és kibékülsz Andival.
Andi az új Repcsi!
Jó lesz ez.
Jó.
Évek múlva is ezt fogjuk hallgatni, ha addig nem rohadsz meg, hogy még PÁR HÓNAP, és kibékülsz Andival.
Andi az új Repcsi!
xray
Apr 19, 2015 22:19:20
jó
Apr 19, 2015 22:19:20
legújabb nick
Apr 19, 2015 22:19:43
csak mondom, hülyegyerek, hogy azt a szaros 40 eurót itt mindenki legalább naponta, de jó páran óránként megkeresi
persze tudom, hogy ez neked felfoghatatlan vagyon, hiszen a faptopod se ér többet.
persze tudom, hogy ez neked felfoghatatlan vagyon, hiszen a faptopod se ér többet.
Apr 19, 2015 22:19:43
sodika
Apr 19, 2015 22:20:50
Szép eredmények? Mi a kurvaanyád van?
Nem siettetek semmit.
Érezzem, hogy jó.
Folyamatos a németem, de még mindig lehet jobb.
Folyamatos a szakmai fejlődésem, de még mindig lehet jobb.
Egyre bátrabban mennék neki egy felvételi beszélgetésnek, de még mindig jobbnak érzek pár hónap további - segítséggel történő - előkészületet.
Apr 19, 2015 22:20:50
sodika
Apr 19, 2015 22:22:09
Ennyi.
Úgyis még korai.
Szép ami most van, az is.
Türelmes vagyok.
Szeptemberre megerősödöm annyira, hogy ne legyen többé veszélye annak, hogy újra lelkiekkel zaklassam.
Jó úton vagyok efelé ezért.
Ez a lényeg.
Na meló, csá.
Úgyis még korai.
Türelmes vagyok.
Szeptemberre megerősödöm annyira, hogy ne legyen többé veszélye annak, hogy újra lelkiekkel zaklassam.
Ez a lényeg.
Na meló, csá.
Apr 19, 2015 22:22:09
sodika
Apr 19, 2015 22:22:35
Tényleg melózok.
Most megnyugodtam, mert látom már, mit kell tennem.
Újra.
Na meló, csá.
Most megnyugodtam, mert látom már, mit kell tennem.
Újra.
Na meló, csá.
Apr 19, 2015 22:22:35
legújabb nick
Apr 19, 2015 22:23:06
cáfolj meg, de szerintem az elmúlt egy évben nem küldtél ki egyetlen önéletrajzot sem, nem pályáztál sehova, nem adtál le referenciamunkát.
Apr 19, 2015 22:23:06
xray
Apr 19, 2015 22:23:07
Ennyi.
Úgyis még korai.
Türelmes vagyok.
Ez a lényeg.
Na meló, csá.
Úgyis még korai.
Türelmes vagyok.
Ez a lényeg.
Na meló, csá.
Te egy sunyi gazember vagy, semmi más.
Apr 19, 2015 22:23:07
Hiénaverő
Apr 19, 2015 22:23:56
Hol vannak az eredmények? Hol az excel? Hol az önéletrajz? Hol van Zsery mag Krúcsió pénze? Hol a lóvé, amit a szakmai fejlődéseddel kerestél? Ma pl. mennyit kerestél, véjpjofikám?
Lófasz sincs itt, nem eredmények. Azért matyarázkodsz mert nincsenek eredmények, azok ugyanis magukért beszélnek, nem kell őket megmagyarázni.
Ez vagy te, egy nagy NULLA!
Lófasz sincs itt, nem eredmények. Azért matyarázkodsz mert nincsenek eredmények, azok ugyanis magukért beszélnek, nem kell őket megmagyarázni.
Ez vagy te, egy nagy NULLA!
Apr 19, 2015 22:23:56
sodika
Apr 19, 2015 22:24:57
Ennyi.
Nem rágódom ezen se, máson se.
Hanem nyomom tovább, leszarva a májust, szeptemberig.
A május közeledte kicsit kiborított, de a szeptember az új május. :)
Na meló, csá.
Nem rágódom ezen se, máson se.
Hanem nyomom tovább, leszarva a májust, szeptemberig.
A május közeledte kicsit kiborított, de a szeptember az új május. :)
Na meló, csá.
Apr 19, 2015 22:24:57
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 19, 2015 22:25:50
x16)
Szerinted Rocskai és Vera néni meddig fogják finanszírozni a faszverésedet? Ezt most komolyan kérdem.
Hiénaverő
Apr 19, 2015 22:26:10
TEDD KI AZ EXCELT TE MAJOM! A szar töltelékduma shenkit nem érdekel!
Apr 19, 2015 22:26:10
Hiénaverő
Apr 19, 2015 22:27:39
Miért nem mered kitenni az excelt? Tele van eredményekkel, kiskálázott jövedelem, munkaórák, nyelvórák, hasznos hobbik, stb... AZ EREDMÉNYEK TÁRHÁZA! Nem vagy rá büszke? Mitől fosol, Recskaboy?
Apr 19, 2015 22:27:39
-
Apr 19, 2015 22:27:57
de a szeptember az új május. :)
ez lehetne életed mottója. a május meg az új szeptember
Apr 19, 2015 22:27:57
Hiénaverő
Apr 19, 2015 22:28:59
Az örök holnap :D
Apr 19, 2015 22:28:59
sodika
Apr 19, 2015 22:38:15
Vissza akarok menni, ezen dolgozom. Minden erőmmel.
Az 4 hónap alatt is sokat léptem előre.
De úgy, hogy a magam lábán állva.
Nem csak anyagilag, lelkileg is.
Még egyszer akaratomon kívül sem akarok terhelni senkit, az tuti, ezért várok és tanulok, és fejlődök, és dolgozom tovább szorgalmasan szeptemberig.
Pont hogy magam mellett őt is óvjam ettől.
Ennyi
Na meló, csá.
Az 4 hónap alatt is sokat léptem előre.
De úgy, hogy a magam lábán állva.
Nem csak anyagilag, lelkileg is.
Még egyszer akaratomon kívül sem akarok terhelni senkit, az tuti, ezért várok és tanulok, és fejlődök, és dolgozom tovább szorgalmasan szeptemberig.
Pont hogy magam mellett őt is óvjam ettől.
Ennyi
Na meló, csá.
Apr 19, 2015 22:38:15
Hiénaverő
Apr 19, 2015 22:39:12
Ennyire megy a meló?
Apr 19, 2015 22:39:12
sodika
Apr 19, 2015 22:39:30
Ha már elég erős vagyok, hogy ne kelljen, akkor megyek.
Ennyi.
Ennyi.
Apr 19, 2015 22:39:30
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 19, 2015 22:40:24
x9)
Ez kész, teljesen bekattant.
sodika
Apr 19, 2015 22:40:51
Ennyire megy a meló?
Nem figyelsz. Ennyire léptem hátra kettőt ott is. :)
Ami jó, mert felkészülten fogok visszamenni.
Ebben a tekintetben is.
Ennyi
Apr 19, 2015 22:40:51
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 19, 2015 22:42:28
x38)
Monomániás szakaszban vagy, Endre.
Szerintem gyorsan verd ki Aaron Cute-ra.
Zsery pénzét megadtad már?
Szerintem gyorsan verd ki Aaron Cute-ra.
Zsery pénzét megadtad már?
sodika
Apr 19, 2015 22:42:52
Ha csak picit látom, hogy jó irányba mennek a dolgok, akkor rendbe vagyok. És most látom.
Csak maradjon így. Lassú víz partot mos.
Ennyi.
Na meló, csá.
tényleg
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
Na meló, csá.
tényleg
Soha többet nem írok ide
Apr 19, 2015 22:42:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 19, 2015 22:43:54
x16)
Ez kész, teljesen bekattant.
Azt hinné az ember, hogy idővel mérséklődik az elmebaj, de csak egyre jobban belelovalja magát. Orvosi eset.
Hiénaverő
Apr 19, 2015 22:44:13
Nem érted meg a magyar nyelvű szöveget zsidó?
Ahhoz képest hogy már 4 órája melócsá van, még mindig itt okádod az autizmust.
Ahhoz képest hogy már 4 órája melócsá van, még mindig itt okádod az autizmust.
Apr 19, 2015 22:44:13
Hiénaverő
Apr 19, 2015 22:45:22
Ma hány óra melócsá került az excelbe? És a trollozás-rovatba?
Apr 19, 2015 22:45:22
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 19, 2015 22:46:06
x16)
Vissza akarok menni, ezen dolgozom. Minden erőmmel.
Hiénaverő
Apr 19, 2015 22:48:30
Dehogy megy ez vissza. Nem megy Zsneci sehova. el ne higyjétek már ezt a sok fasságot.
Apr 19, 2015 22:48:30
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 19, 2015 22:49:53
x16)
Vissza AKAR menni. Kérdésem, hogy miért?
-
Apr 19, 2015 23:07:27
Hogy jól megmutassa az Északi Boszorkánynak, hogy már nem szorul rá a segítségére és besöpörje az ezért szerinte kijáró elismerést.
Apr 19, 2015 23:07:27
ál-sodika
Apr 19, 2015 23:08:04
Hoty mekmutyassam nyeki, hoty éjdemesz vatyok a szejetetéje! A gecimet is gyűjtöm addig!
Apr 19, 2015 23:08:04
Értetlen troll
Apr 19, 2015 23:09:09
Ha csak picit látom, hogy jó irányba mennek a dolgok, akkor rendbe vagyok. És most látom.
Ennyi.
Na meló, csá.
tényleg
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
Na meló, csá.
tényleg
Soha többet nem írok ide
Hülyének érzem magam. Erősíts meg sodika, valóban abban reménykedsz, hogy őszre kibékül veled andi? Csak mert nem tudom elhinni, hogy ennyire retardált vagy...
Apr 19, 2015 23:09:09
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 19, 2015 23:10:29
x38)
Andi az új Repcsi
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 19, 2015 23:13:45
x30)
2015. szeptember az új 2015. május
2016. május az új 2015. szeptember
2016. szeptember az új 2016. május
2017. május az új 2016. szeptember
2017. szeptember az új 2017. május
2018. május az új 2017. szeptember
2018. szeptember az új 2018. május
2019. május az új 2018. szeptember
2019. szeptember az új 2019. május
2020. május az új 2019. szeptember
2020. szeptember az új 2020. május
...
2016. május az új 2015. szeptember
2016. szeptember az új 2016. május
2017. május az új 2016. szeptember
2017. szeptember az új 2017. május
2018. május az új 2017. szeptember
2018. szeptember az új 2018. május
2019. május az új 2018. szeptember
2019. szeptember az új 2019. május
2020. május az új 2019. szeptember
2020. szeptember az új 2020. május
...
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 19, 2015 23:14:02
x16)
Hol az Andi? Lesz Andi?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 19, 2015 23:16:10
x30)
Repcsi? Klapka!
Andi? Berlin!
Sodi? Blaha/Duna!
Andi? Berlin!
Sodi? Blaha/Duna!
Dr. Hannibal Lecter
Apr 19, 2015 23:26:34
ennyi :)
fasza
fasza
Hát ez igazán jó hír, Endre.
A rossz hír, hogy holnap ugyanez kezdődik előlről :D
Apr 19, 2015 23:26:34
legújabb nick
Apr 19, 2015 23:35:46
Lassú víz partot mos.
a nádasban pedig csendesen oszlik majd a tetemed.
Apr 19, 2015 23:35:46
Mikrocsip
Apr 19, 2015 23:46:45
SZERINTEM EZZEL AZ ANDIS MARHASÁGGAL CSAK RECSKAIÉKRÓL AKAR TERELNI. HAHÓ!
Apr 19, 2015 23:46:45
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 19, 2015 23:54:53
x16)
SZERINTEM EZZEL AZ ANDIS MARHASÁGGAL CSAK RECSKAIÉKRÓL AKAR TERELNI. HAHÓ!
Nem hiszem. Viszont az biztos, hogy súlyosbítja az állapotát, hogy tudja, Rocskaiék mint gazdatest rövidesen kiesnek.
-
Apr 19, 2015 23:59:57
Az utóbbi pár napra mennyi trollozás és mennyi munka szerepel az excel-ben?
Apr 19, 2015 23:59:57
VÁDLOTT!
Apr 20, 2015 00:36:14
Kevesebb, mint 36 óra van hátra a bírósági tárgyalásig.
Apr 20, 2015 00:36:14
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Épp az, hogy nem "juszt is".
De a feltételezés, hogy menekülni szükséges előlem, sértő.
Ha látom, hogy van lassú normalizálódás, akkor meg tudok nyugodni én is, mert ez annak a jele, hogy nincs indokolatlanul rosszindulat feltételezve rólam.
Nem lesz normalizálódás.
És nézz már magad köré, MINDENKI menekül előled, akinek egy csöpp esze van! Te egy két lábon járó negatív energia vagy. Egy erkölcsi hulla. Egy nyomorgó púpos korcs. Mindenki, aki nem futóbolond (törpe, Kaufmann, stb.) menekül előled. Ezért nincsenek se barátaid, se ismerőseid, sem pedig már családod sem. Megérthetnéd Andit, ha látnád magad kívülről. Te vagy a Taszítás Törvénye.