Akkor elmagyarázom neked, hogy mi történt. A bizonyítékok alapján te a blogodra kiraktál egy listát, ami személyes adatokat, valamint hozzájuk kötött rágalmazásokat tartalmazott. A listát a vallomásotok és bizonyítékok alapján Hermántól kaptad. Ez van a bíróság kezében, ez alapján bűnös vagy.
Neked, mint bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsított vádlottnak, alibit kell igazolnod. Ez lenne a feltörés. De ezt nem tudod igazolni.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nagyon is, ha az a cél, hogy utána feljelenthessen miatta.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ha feltörték a blogod és beleírkáltak mindent, akkor te miért nem törölted azonnal?
Példánk főszereplője, Ferenc hazafelé menet elüt az autójával egy gyereket, aki belehal a sérülésekbe.
A bíróságon Ferenc elismeri a cselekvőképességét, valamint azt is, hogy reggel ő ment el otthonról az autóval, valamint többen is látták, amikor elhagyta a munkahelyét.
A védekezése arra korlátozódik, hogy kijelenti, a felesége is szokta használni az ominózus személygépjárművet, és akár használhatta is aznap. Bár erre semmiféle jel nem utal, hogy aznap is használta.
Megáll-e Ferenc védekezése, vagy a bíróság a fennálló bizonyítékok alapján elítéli.
A kifejezés, amit holnap tanulni fogsz: "nem életszerű".
Vajon elhiszi a bíróság, hogy bár minden feltörés után rögtön helyreállítottad a blogodat, a listát és a hozzá tartozó bejegyzést hosszú napokig fent hagytad változtatás nélkül? Holnap faszt raknak a szádba, gyagyás, és ezt csak magadnak köszönheted.
nem vetted észre, hogy a blogodon teljes anyagokat írtak át?
retardált vagy?
Azt majd én döntöm el, hogy mi lényeg, vádlott!
nem, csak egy hazug geci.
több ezer bejegyzés volt a blogodon?
Kb. 3 ezer, igen.
és hányat írtak át?
Hazudsz, és azt is bután csinálod. Amikor a botrány kipattant, maximum két-három bejegyzés keletkezett a listás posztod óta.
Másrészt pedig mennyire tartod életszagúnak, hogy valakik az őt figyelmeztető kommentelőkkel fölényes stílusban vitatkozó Sodikát is hamisítanak a bejegyzés alá?
Egyébként vicces látni, ahogy itt vergődsz, csak tudod, nekünk hiába hazudsz, ahogy a bíró is átlát rajtad. Holnap fasz kerül az odvas pofádba.
"ugyanis benyújtom a bizonyítékokat arról, hogy ez megszokott taktikákat, és kész.
Ez a körülmény önmagában mindenre választ ad."
ez mit jelent?
Ne azt nézd, amit írok, hanem amit hazudni akarok, hülyegyerek. :)
Nem, nem. Azt a címet ti adtátok neki, miután feltörtétek, hogy erre hivatkozva meghurcolhassatok. Bizony, hügyegyerek.
בכל מקרה, הנקודה היא שעכשיו אני צריך להתכונן לעוד 5 חודשים עצמי.
הכנת הראיון על פי מורה גרמני הרגישה הרבה יותר טובה מאשר בינואר, ואפילו כמה מזה חודש, וראיינתי ללא כל בעיות.
אם גם אתם יהיו אלפים אירו, הם לא יתחילו מפרש שוב סט, כי
1) אם אני פוגש אותו, אני חושב שאתה מכה
2) אבטחה חיצונית כעת יציב יותר ללא הישנות, לפי הודאתו, ומתחיל להטריד את
אני רוצה את שניהם כדי לחסוך את שנינו.
אמנם אין הופעה חיצונית ולפחות אחד מהחברים שלי בחוץ, בזמן שאני לא מתכוון לחפש מערכת יחסים עימו.
ooaarrgghhhhhhhhhhhhhh
Télapó simán sneci nyakába varrja a listát, akkor majd sziporkázhat az idiótája.
Pont ezért nem akarok nagy közönséget.
Ez egy fájdalmas, de szükséges lépés lesz.
Endre fiam, légy erős!
Az itteni fórum sokkal nagyobb hatékonysággal dolgozik: az ide írók (leszámítva snecit) legalább 95%-a troll.
80%, faszparasztok? A Rencer(TM) jelenleg 102%-osan ismeri fel a trollokat, és ez még csak a béta verzió. Olyan fogásokkal büszkélkedhetünk, mint Boros László... oh, wait... SIS, szlovák ügyvéd, szolnoki hekker, bűnszervezet, röf-röf-hröööööfff, adjatok pénzt, egységsugarú droidok, most!
main( ) {
printf("lebuktal, faszparaszt!");
}
ceglédi travi!!!!!!!!!!!
Minek a mobilnet? Az okostelefonjával egyszerűen létrehoz egy wifi hotspotot a gépének. Bár az is minek, egy ustream appal, egy középkategóriás készülékről is kiváló közvetítést lehet produkálni. Szóval Sodi, elég, ha az okostelefonod... várjunk csak... XD
Nagyjából akkor, amikor kimegy alkoholos Frontin hatása és bealszol. Majd mesélünk este, ha felébredtél. HA felébredsz egyáltalán.
Funkcionális analfabéta vagy. Juszt se fogok evidenciákat magyarázni egy ilyennek.
Na meló, csá.
,ma nem iszok, mert holnap lehet utazok....persze xanaxot veszek be, rivotrillal, jobban üt))))hopp az anyád fráter!!!
Én személy szerint sosem szándékoztam megsérteni broni profot. A kérdésére adott válaszomban mindössze arra az evidenciára mutattam rá -mellesleg tűpontosan-, hogy broni reggel 8 után szokott lefeküdni, így a tárgyalás kezdési időpontja a pihenőidejének elejére esik, ezért számára ez az infó irreleváns. Sziklaszilárd meggyőződésem, hogy maga broni prof sem sértődött meg a válaszomon, és hogy ezzel a tanszéki oktatók többsége is egyetért.
nem mindig, csak ha iszok......nincs is jobb, mint reggel 8 -kor éhgyomorra kinyitni a 11-ik sört, és bevenni a 20 szem xanaxot....
Én a professzor úr életének első komolyabb szakaszában elhaláloztam volna már.
Na mégis csak meglett az a nemzetközi hírnév. Mi meg kiröhögtük, amikor mondta.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Rósza lefeküdt a bíróval, és most bosszút áll a gyagyáson?
én sem álltam messze a dologtol, ikszdé, már a 90 -es évbekbe gyomormosásra akartak vini egy lagzi után, de elhasjtatottam a családot a kurva anyjába, mondom, legfeljebb megdöglök ask. mérgezésbe, oszt kész...életben maradtam, bár sokat hánytam....
Odaállsz a bíró elé, elmondod, hogy te basztad fel a listát, nem gondoltad át és nem hitted, hogy ebből ekkora balhé lesz. Hülye voltál, megbántad.
Lófaszt ám.
Könyörögjön bocsánatért, akinek hat anyja van.
Én raktam fel a listát, de jót akartam vele.
Engem a jószándék vezérelt.
Jószándék. xD
Nincs a pofádon bőr, az biztos
Akkor mond ezt te fasz. De ne hazudozz.
Gyáva, gerinctelen szar.
Te raktad fel és kész. Mit befolyásol a többi?
Hülye. Ez már 5 éve tiszta volt.
Már akkor elmondtam a rendőrségen, és kitartok emellett.
De ez csak egyetlen apró kérdés a nagyok sok közül.
Minek minősül, egyáltalán személyes adat-e okozott-e kárt, jelentős-e az a kár? A jelzők átlépik-e a vélemény határát? Ha átlépik, ki a felelős értük? Ha volt hacker, mit írt át? Ha nem volt, büntetőjogilag felelős vagyok-e, amiért nem olvastam el, mit rakok ki, miközben a cselekmény csak szándékosan követhető el.
Ezek és egy kérdés van, amit ki kell nyomozni, meg kell állapoítani, meg kell vizsgálni. Bonyolult dolog ez.
Nem hiába húzódik ötödik éve már a dolog.
Ha azt mondom, hogy kinyalhatja a seggem szarás után, az tiszteletlenség vagy nem? csak a miheztartás végett, hgoy tudjam, ha Soha többet nem írok ide.
Sodi, ha kiraktad az engedélyük nélkül a nevüket, elérhetőségüket, azzal már bajban vagy. És azt a részt hogy képzelted, hogyan bizonyítod, hogy hackerek módosították később a szöveget?.
Nem, nem, nem. :)
Max. polgári jogilag lehetnék, de azt meg kiröhögném.
A büntetőjogi mérce magasabban van.
Egyébként elérhetőség nem volt ott.
Szerző:
-
Apr 20, 2015 13:13:27
Válasz
(12)
Szerencsére túl ostoba vagy ahhoz, hogy megértsd, amit a trollok mondanak neked. Így aztán holnap garantált a szórakozás.
Apr 20, 2015 13:13:27
-
Apr 20, 2015 13:13:36
Ilyen hülyeséget, hogy a vádlottnak bizonyítania kellene az ártatlanságát, még életemben nem hallottam. Nem, hülyegyerek. a vádlottnak egyedül annyit szükséges bizonyítania, hogy a vád bizonyítékai nem teszik kétséget kizáróan egyértelművé a bűnösségét.
Tényeket bizonyítania egyedül az ügyészségnek kell.
Nekem elég a kétséget bizonyítanom.
De ez nagyjából a középkor óta így van, hülyegyerek. :)
Tényeket bizonyítania egyedül az ügyészségnek kell.
Nekem elég a kétséget bizonyítanom.
De ez nagyjából a középkor óta így van, hülyegyerek. :)
Akkor elmagyarázom neked, hogy mi történt. A bizonyítékok alapján te a blogodra kiraktál egy listát, ami személyes adatokat, valamint hozzájuk kötött rágalmazásokat tartalmazott. A listát a vallomásotok és bizonyítékok alapján Hermántól kaptad. Ez van a bíróság kezében, ez alapján bűnös vagy.
Neked, mint bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsított vádlottnak, alibit kell igazolnod. Ez lenne a feltörés. De ezt nem tudod igazolni.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Apr 20, 2015 13:13:36
sodika
Apr 20, 2015 13:15:57
De hisz tudom.
Azt, hogy történt feltörés, nem állítom.
De azt, hogy jó eséllyel történhetett.
Apr 20, 2015 13:15:57
sodika
Apr 20, 2015 13:16:24
Azt bizonyítottam, hogy akkoriban mindenki ki-be járkált.
Apr 20, 2015 13:16:24
energiavámpír
Apr 20, 2015 13:21:55
* elégedetten dörzsöli ma is a tenyerét *
Apr 20, 2015 13:21:55
-
Apr 20, 2015 13:22:38
szoval azt is bizonyitottad, hogy pont akkor is? egyebkent mennyire eletszeru, hogy a csunya hacker azert tori fel az oldald, hogy teliirja a listat serto jelzokkel? mindegy
Apr 20, 2015 13:22:38
sodika
Apr 20, 2015 13:27:01
Akkoriban, azokban a napokban.
Hogy pont akkor is? Pont azon a cikken is?
Ki tudja. Lehet, nem tudhatjuk.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
Apr 20, 2015 13:27:01
sodika
Apr 20, 2015 13:27:34
egyebkent mennyire eletszeru, hogy a csunya hacker azert tori fel az oldald, hogy teliirja a listat serto jelzokkel?
Apr 20, 2015 13:27:34
tigris
Apr 20, 2015 13:27:58
Akkoriban, azokban a napokban.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
ha feltörték a blogod és beleírkáltak mindent, akkor te miért nem törölted azonnal?
Apr 20, 2015 13:27:58
találós kérdés
Apr 20, 2015 13:27:59
De hisz tudom.
Példánk főszereplője, Ferenc hazafelé menet elüt az autójával egy gyereket, aki belehal a sérülésekbe.
A bíróságon Ferenc elismeri a cselekvőképességét, valamint azt is, hogy reggel ő ment el otthonról az autóval, valamint többen is látták, amikor elhagyta a munkahelyét.
A védekezése arra korlátozódik, hogy kijelenti, a felesége is szokta használni az ominózus személygépjárművet, és akár használhatta is aznap. Bár erre semmiféle jel nem utal, hogy aznap is használta.
Megáll-e Ferenc védekezése, vagy a bíróság a fennálló bizonyítékok alapján elítéli.
Apr 20, 2015 13:27:59
bíró bácsi
Apr 20, 2015 13:28:51
A kifejezés, amit holnap tanulni fogsz: "nem életszerű".
Apr 20, 2015 13:28:51
-
Apr 20, 2015 13:29:51
Vajon elhiszi a bíróság, hogy bár minden feltörés után rögtön helyreállítottad a blogodat, a listát és a hozzá tartozó bejegyzést hosszú napokig fent hagytad változtatás nélkül? Holnap faszt raknak a szádba, gyagyás, és ezt csak magadnak köszönheted.
Apr 20, 2015 13:29:51
Habzó szájú troll
Apr 20, 2015 13:32:59
Veged van sodi a bortonben karova huznak es fel fognak darabolni!!!
Apr 20, 2015 13:32:59
sodika
Apr 20, 2015 13:34:56
Fogalmam sincs máig, hogy történt-e változtatás, mert ha történt is, nem vettem észre. Ez a lényeg.
Apr 20, 2015 13:34:56
tigris
Apr 20, 2015 13:35:40
Fogalmam sincs máig, hogy történt-e változtatás, mert ha történt is, nem vettem észre. Ez a lényeg.
retardált vagy?
Apr 20, 2015 13:35:40
bíró bácsi
Apr 20, 2015 13:36:10
Azt majd én döntöm el, hogy mi lényeg, vádlott!
Apr 20, 2015 13:36:10
evidenciák
Apr 20, 2015 13:37:56
retardált vagy?
retardált vagy?
nem, csak egy hazug geci.
Apr 20, 2015 13:37:56
sodika
Apr 20, 2015 13:39:28
Hogy lehet átnézni naponta több ezer bejegyzést?
Történik egy törés, oszt ki tudja, mihez hol nyúltak hozzá.
Nyomonkövethetetlen.
Nyomonkövethetetlen.
Apr 20, 2015 13:39:28
tigris
Apr 20, 2015 13:40:46
Nyomonkövethetetlen.
Nyomonkövethetetlen.
Apr 20, 2015 13:40:46
sodika
Apr 20, 2015 13:41:31
Kb. 3 ezer, igen.
Apr 20, 2015 13:41:31
SoDI beismerő vallomása
Apr 20, 2015 13:42:14
Apr 20, 2015 13:42:14
tigris
Apr 20, 2015 13:43:11
Kb. 3 ezer, igen.
és hányat írtak át?
Apr 20, 2015 13:43:11
-
Apr 20, 2015 13:46:16
Sodi ezt az ügyet is bukni fogod.
Apr 20, 2015 13:46:16
-
Apr 20, 2015 13:47:51
Nyomonkövethetetlen.
Nyomonkövethetetlen.
Hazudsz, és azt is bután csinálod. Amikor a botrány kipattant, maximum két-három bejegyzés keletkezett a listás posztod óta.
Másrészt pedig mennyire tartod életszagúnak, hogy valakik az őt figyelmeztető kommentelőkkel fölényes stílusban vitatkozó Sodikát is hamisítanak a bejegyzés alá?
Egyébként vicces látni, ahogy itt vergődsz, csak tudod, nekünk hiába hazudsz, ahogy a bíró is átlát rajtad. Holnap fasz kerül az odvas pofádba.
Apr 20, 2015 13:47:51
sodika
Apr 20, 2015 14:03:10
nem vergődöm.
értelmes embernél ezek a kérdések fel sem merülnek
Ugyanis benyújtom a bizonyítékokat arról, hogy ez megszokott taktikákat, és kész.
Ez a körülmény önmagában mindenre választ ad.
Ugyanis benyújtom a bizonyítékokat arról, hogy ez megszokott taktikákat, és kész.
sodika
nem vergődöm.
tigris
Apr 20, 2015 14:05:41
nem vergődöm.
"ugyanis benyújtom a bizonyítékokat arról, hogy ez megszokott taktikákat, és kész.
ez mit jelent?
Apr 20, 2015 14:05:41
xray
Apr 20, 2015 14:07:03
Sneci, kinél laksz most?
Apr 20, 2015 14:07:03
broni
Apr 20, 2015 14:07:22
index.hu/kulfold/2015/04/20/nyilpuskaval_lott_le_egy_tanart_a_diak_barcelonaban/
rescpect the hero!!!!!szerintem ez a hír gg allin mestert is megmosolyogtatná!!!!!!!!!!
rescpect the hero!!!!!szerintem ez a hír gg allin mestert is megmosolyogtatná!!!!!!!!!!
Apr 20, 2015 14:07:22
bíró bácsi
Apr 20, 2015 14:07:56
Elég nagyot lehet esni arról a magas lóról, amin ülsz, fifi.
Holnap nagy buli lesz a tanszéken!
Holnap nagy buli lesz a tanszéken!
Apr 20, 2015 14:07:56
Hiénaverő
Apr 20, 2015 14:09:29
Haha hogy angolnázik a telefosott gatyájú Recskaboy :D Félsz, mi, Púpi?
Apr 20, 2015 14:09:29
SoDI
Apr 20, 2015 14:09:48
ez mit jelent?
ez mit jelent?
Ne azt nézd, amit írok, hanem amit hazudni akarok, hülyegyerek. :)
Apr 20, 2015 14:09:48
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 20, 2015 14:10:55
x38)
Púp, ki fogja kifizetni a büntit, amit kapsz?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hiénaverő
Apr 20, 2015 14:14:51
Kurvajó lenne ha végre megbasznának párszázezer rugóra, utána meg jönnének végre a magánvádas eljárások, legalább kicsit leülne az a nagy pofád.
Apr 20, 2015 14:14:51
broni
Apr 20, 2015 14:16:30
szerintem endit halálra ítélik...a társadalom azt mondja:elég volt!!!!!valakin példát kell statuálni!!!!!
Apr 20, 2015 14:16:30
Habzó szájú troll
Apr 20, 2015 14:23:06
arról beszélj te alantas féreg, hogy miért az volt a blogod címe hogy ety etyemistya srác pereket pjovokál maga ellen? HE? ismerd már be a szándékos törvénysértést te pondró! ne aggódj a trolloknak mindenhol vannak barátaik, a börtönben majd kapnak a cellatársak felvilágosító anyagot aaron cuteról!!
Apr 20, 2015 14:23:06
Habzó szájú troll
Apr 20, 2015 14:30:26
Következő események
Sodi visszatér Berlinbe
May 01, 12:00
Ezt nyugodtan át lehetne írni Sodi börtönbe vonulra!
Sodi visszatér Berlinbe
May 01, 12:00
Ezt nyugodtan át lehetne írni Sodi börtönbe vonulra!
Apr 20, 2015 14:30:26
picsás
Apr 20, 2015 14:41:30
*holnap érkezik*
Apr 20, 2015 14:41:30
-
Apr 20, 2015 14:56:52
mi ez a huzodozas, angolnazas? most mintha hirtelen mar nem is lenne olyan fasza az a lista.
sneci, holnap mikor eloszor szohoz jutsz kezd igy: igen tisztejt bijo bacsi, utyan nyem az eny ijtyam, de etyenyen gejinycel vajjajom, hoty az egy natyony jo kis listya, es minyt hazaffy bjoggej, ma is kityennyem a bjogomja. az a listya a mocskos avosok nevtyorart tyartyalmazza, akik hazaffyakaty vertyek, ezert minden hazaffynyak kotelessege lenne tyerjesztyenyi, a bijo ujaty is beleejtyve - ha nyem egy idegeny szivu zsido.
sneci, holnap mikor eloszor szohoz jutsz kezd igy: igen tisztejt bijo bacsi, utyan nyem az eny ijtyam, de etyenyen gejinycel vajjajom, hoty az egy natyony jo kis listya, es minyt hazaffy bjoggej, ma is kityennyem a bjogomja. az a listya a mocskos avosok nevtyorart tyartyalmazza, akik hazaffyakaty vertyek, ezert minden hazaffynyak kotelessege lenne tyerjesztyenyi, a bijo ujaty is beleejtyve - ha nyem egy idegeny szivu zsido.
Apr 20, 2015 14:56:52
SoDI
Apr 20, 2015 14:59:19
miért az volt a blogod címe hogy ety etyemistya srác pereket pjovokál maga ellen?
Nem, nem. Azt a címet ti adtátok neki, miután feltörtétek, hogy erre hivatkozva meghurcolhassatok. Bizony, hügyegyerek.
Apr 20, 2015 14:59:19
Tyodika
Apr 20, 2015 15:01:50
- Bíjó bátyi, teccik tyugynyi, hoty a keci tjojjok mék ety faszvejő fideót is tyinájtyak a nyefempen?
- Erre azt hiszem, csak majd a zárkatársai lesznek kíváncsiak. Vezessék el a vádlottat!
- Erre azt hiszem, csak majd a zárkatársai lesznek kíváncsiak. Vezessék el a vádlottat!
Apr 20, 2015 15:01:50
Son of Divine Israel
Apr 20, 2015 15:03:58
הכנת הראיון על פי מורה גרמני הרגישה הרבה יותר טובה מאשר בינואר, ואפילו כמה מזה חודש, וראיינתי ללא כל בעיות.
אמנם אין הופעה חיצונית ולפחות אחד מהחברים שלי בחוץ, בזמן שאני לא מתכוון לחפש מערכת יחסים עימו.
Apr 20, 2015 15:03:58
broni
Apr 20, 2015 15:13:52
ooaarrgghhhhhhhhhhhhhh
Apr 20, 2015 15:13:52
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 20, 2015 15:23:06
x9)
Púp, szólj a vádlott-társadnak, hogy elfelejtette kirakni a szokásos nagyképű "bírósági turizmus" felhívást. Vagy csak ő is érzi, hogy itt nem terem sok babér?
xray
Apr 20, 2015 15:38:53
Púp, szólj a vádlott-társadnak, hogy elfelejtette kirakni a szokásos nagyképű "bírósági turizmus" felhívást. Vagy csak ő is érzi, hogy itt nem terem sok babér?
Télapó simán sneci nyakába varrja a listát, akkor majd sziporkázhat az idiótája.
Apr 20, 2015 15:38:53
Láng Ede
Apr 20, 2015 15:43:29
Pont ezért nem akarok nagy közönséget.
Ez egy fájdalmas, de szükséges lépés lesz.
Endre fiam, légy erős!
Apr 20, 2015 15:43:29
:)
Apr 20, 2015 15:48:57
Apr 20, 2015 15:48:57
-
Apr 20, 2015 15:50:04
lehet rettegni az ágyneműtartóban
Apr 20, 2015 15:50:04
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 20, 2015 15:58:19
x9)
444.hu/2015/04/20/amerikai-kutatok-kidolgoztak-egy-algoritmust-ami-80-szazalekos-pontossaggal-azonositja-a-trollokat/
Az itteni fórum sokkal nagyobb hatékonysággal dolgozik: az ide írók (leszámítva snecit) legalább 95%-a troll.
mérnök úr
Apr 20, 2015 16:04:35
444.hu/2015/04/20/amerikai-kutatok-kidolgoztak-egy-algoritmust-ami-80-szazalekos-pontossaggal-azonositja-a-trollokat/
80%, faszparasztok? A Rencer(TM) jelenleg 102%-osan ismeri fel a trollokat, és ez még csak a béta verzió. Olyan fogásokkal büszkélkedhetünk, mint Boros László... oh, wait... SIS, szlovák ügyvéd, szolnoki hekker, bűnszervezet, röf-röf-hröööööfff, adjatok pénzt, egységsugarú droidok, most!
Apr 20, 2015 16:04:35
mérnök úr
Apr 20, 2015 16:09:59
Már csak néhány modul maradt hátra, kérlek küldjetek még pénzt!
Apr 20, 2015 16:09:59
Rencer(TM)
Apr 20, 2015 16:13:39
Már csak néhány modul maradt hátra, kérlek küldjetek még pénzt!
main( ) {
printf("lebuktal, faszparaszt!");
}
Apr 20, 2015 16:13:39
AutismusMaximus
Apr 20, 2015 16:14:27
Apr 20, 2015 16:14:27
broni
Apr 20, 2015 16:17:02
ceglédi travi!!!!!!!!!!!
Apr 20, 2015 16:17:02
broni
Apr 20, 2015 16:32:10
a legelszántabb itteni trollok:fráter, tex apja, tex, a törpe....
Apr 20, 2015 16:32:10
Vona Gábor
Apr 20, 2015 16:40:09
Ne aggódj, SoDi, a zsidókat sosem ítélik el, teljes biztonságban vagy!
De ha kormányt alakítunk, lecsapunk a hozzád hasonló jávorszarvasbűnözőkre!
De ha kormányt alakítunk, lecsapunk a hozzád hasonló jávorszarvasbűnözőkre!
Apr 20, 2015 16:40:09
Haim
(
x10)
Apr 20, 2015 16:53:25
x10)
Holnap lesz a nagy shiker napja?
Lesz élő-online közvetítés?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Lesz élő-online közvetítés?
-
Apr 20, 2015 17:01:26
ahh, a sodi fillerbaszo, sajnalja azt a nevetseges osszeget is mobilnetre.
Apr 20, 2015 17:01:26
broni
Apr 20, 2015 17:19:26
hánykor kezdődik a tárgyalás???????????
Apr 20, 2015 17:19:26
גַמָד
Apr 20, 2015 17:25:16
.זהו תרגום מכונה הכנת הראיון על פי מורה גרמני הרגישה הרבה יותר טובה מאשר בינואר, ואפילו כמה מזה חודש, וראיינתי ללא כל בעיות.
Apr 20, 2015 17:25:16
-
Apr 20, 2015 17:25:25
ahh, a sodi fillerbaszo, sajnalja azt a nevetseges osszeget is mobilnetre.
Minek a mobilnet? Az okostelefonjával egyszerűen létrehoz egy wifi hotspotot a gépének. Bár az is minek, egy ustream appal, egy középkategóriás készülékről is kiváló közvetítést lehet produkálni. Szóval Sodi, elég, ha az okostelefonod... várjunk csak... XD
Apr 20, 2015 17:25:25
broni
Apr 20, 2015 17:33:22
falcolj, hajdu, falcolj!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 20, 2015 17:33:22
rossz dőlésszög
Apr 20, 2015 17:47:09
SoDI, hazudsz, hiszen már akkor ez volt a blogod címe, amikor 2007-ben még nem rúgtak fel az indexes helyett.
Apr 20, 2015 17:47:09
broni-generátor
Apr 20, 2015 18:03:08
óóóóaaaarrggghh
palvin barbi
megölöm az anyám
kurvaanyád
bozgor
ezt nem én írtam
reni
gyűlölöm az anyám
2 mili xanax
halál putyinra
éljen azerbajdzsán
* ásít *
palvin barbi
megölöm az anyám
kurvaanyád
bozgor
ezt nem én írtam
reni
gyűlölöm az anyám
2 mili xanax
halál putyinra
éljen azerbajdzsán
* ásít *
Apr 20, 2015 18:03:08
broni
Apr 20, 2015 18:05:08
éljen azerbajdzsán
ilyen én nem írtam soha!!!!!azok ferde szemű félmajmok!!!!!!
ilyen én nem írtam soha!!!!!azok ferde szemű félmajmok!!!!!!
Apr 20, 2015 18:05:08
-
Apr 20, 2015 18:32:26
hánykor kezdődik a tárgyalás???????????
Nagyjából akkor, amikor kimegy alkoholos Frontin hatása és bealszol. Majd mesélünk este, ha felébredtél. HA felébredsz egyáltalán.
Apr 20, 2015 18:32:26
tanszéki közlemény
Apr 20, 2015 18:36:06
A hallgatók egy része nagyon elszemtelenedett, és elfogadhatatlan hangot üt meg Bronislav Kaminski professzor úrral szemben. Az ELTE Snecológia szakának oktatói figyelmeztetnek mindenkit, hogy az effajta viselkedés fegyelmi eljárást, és súlyos esetekben az egyetemről történő kizárást vonhat maga után.
Apr 20, 2015 18:36:06
SoDI
Apr 20, 2015 18:38:31
SoDI, hazudsz, hiszen már akkor ez volt a blogod címe, amikor 2007-ben még nem rúgtak fel az indexes helyett.
Funkcionális analfabéta vagy. Juszt se fogok evidenciákat magyarázni egy ilyennek.
Na meló, csá.
Apr 20, 2015 18:38:31
broni
Apr 20, 2015 18:45:45
,ma nem iszok, mert holnap lehet utazok....persze xanaxot veszek be, rivotrillal, jobban üt))))hopp az anyád fráter!!!
Apr 20, 2015 18:45:45
-
Apr 20, 2015 18:47:47
A hallgatók egy része nagyon elszemtelenedett, és elfogadhatatlan hangot üt meg Bronislav Kaminski professzor úrral szemben. Az ELTE Snecológia szakának oktatói figyelmeztetnek mindenkit, hogy az effajta viselkedés fegyelmi eljárást, és súlyos esetekben az egyetemről történő kizárást vonhat maga után.
Én személy szerint sosem szándékoztam megsérteni broni profot. A kérdésére adott válaszomban mindössze arra az evidenciára mutattam rá -mellesleg tűpontosan-, hogy broni reggel 8 után szokott lefeküdni, így a tárgyalás kezdési időpontja a pihenőidejének elejére esik, ezért számára ez az infó irreleváns. Sziklaszilárd meggyőződésem, hogy maga broni prof sem sértődött meg a válaszomon, és hogy ezzel a tanszéki oktatók többsége is egyetért.
Apr 20, 2015 18:47:47
gázai piramis
Apr 20, 2015 18:57:07
Sodi nem lenne egyszerűbb csak úgy simán elvinni a balhét? Sokkal egészségesebb, nem kell stresszelned.
Odaállsz a bíró elé, elmondod, hogy te basztad fel a listát, nem gondoltad át és nem hitted, hogy ebből ekkora balhé lesz. Hülye voltál, megbántad.
Ha kurva kemény vagy és igazi hazaffy akkor egyszerűen elmondod, hogy te tetted és rohadjon meg minden rendőr, meg leadod a szokásos lófasz dumákat amiket a videókban szoktál.
Meg fogsz könnyebbülni. Ha a trolljaid szétszopatnak itt, akkor a bíró meg az ügyész lassan és mélyre fogja nyomni a faszát a szádban. Ami parát lenyomsz, már abból átjön, hogy érzed az ízét. Ezek olyanok ám, hogy egy ideig azt gondolod megértőek veled meg vevők a hülyeségre, aztán a végén meg pislogsz mikor odabasznak.
Kérj elnézést attól akinek kárt okoztál, fogd be a pofád és viseld a következményeket. A legtisztább lelkű trolljaid is követtek már bűnt az életben és rendre fel is szopták miatta ami kijárt.
Így megy ez.
Ha kurva kemény vagy és igazi hazaffy akkor egyszerűen elmondod, hogy te tetted és rohadjon meg minden rendőr, meg leadod a szokásos lófasz dumákat amiket a videókban szoktál.
Meg fogsz könnyebbülni. Ha a trolljaid szétszopatnak itt, akkor a bíró meg az ügyész lassan és mélyre fogja nyomni a faszát a szádban. Ami parát lenyomsz, már abból átjön, hogy érzed az ízét. Ezek olyanok ám, hogy egy ideig azt gondolod megértőek veled meg vevők a hülyeségre, aztán a végén meg pislogsz mikor odabasznak.
Kérj elnézést attól akinek kárt okoztál, fogd be a pofád és viseld a következményeket. A legtisztább lelkű trolljaid is követtek már bűnt az életben és rendre fel is szopták miatta ami kijárt.
Így megy ez.
Apr 20, 2015 18:57:07
broni
Apr 20, 2015 18:59:41
nem mindig, csak ha iszok......nincs is jobb, mint reggel 8 -kor éhgyomorra kinyitni a 11-ik sört, és bevenni a 20 szem xanaxot....
Apr 20, 2015 18:59:41
Láng Ede
Apr 20, 2015 19:00:23
Ehhez gerinc is kéne, az meg nincs a pátyi féregnek!
Apr 20, 2015 19:00:23
rossz dőlésszög
Apr 20, 2015 19:05:43
Pedig jobban tennéd. Én vagyok a bíród ágyasa. Az összes eztáni bírádnak én leszek. És rajtam múlik a holnapi hangulata. Az összes eztáni holnapi hangulata.
Nem félsz, kicsi zsidó?*
Na meló, csá.
Pedig jobban tennéd. Én vagyok a bíród ágyasa. Az összes eztáni bírádnak én leszek. És rajtam múlik a holnapi hangulata. Az összes eztáni holnapi hangulata.
Nem félsz, kicsi zsidó?*
Na meló, csá.
Apr 20, 2015 19:05:43
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 20, 2015 19:08:50
x16)
Igazán elvihetné a balhét Hermán helyett. Sodi fiatal, és megszokta az éhezést és a csicskáztatást is, neki meg se kottyan pár hónap börtön.
Hermán viszont már nyugdíjas, nehezen viselné a bezártságot, meg hát a női is hiányolnák a nagy Casanovát.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Hermán viszont már nyugdíjas, nehezen viselné a bezártságot, meg hát a női is hiányolnák a nagy Casanovát.
-
Apr 20, 2015 19:10:42
Apr 20, 2015 19:10:42
mindegy
Apr 20, 2015 19:24:38
remélem hermán rögzíti a jéghideg berlini jogász sziporkáit.
Apr 20, 2015 19:24:38
Schwezoff Dávid
Apr 20, 2015 19:35:19
Most Soha többet nem írok ide lesz? Vagy likorke, hogy a stresszoldas meglegyen holnapra a birobacsi elott? Vagy mar csak faszveresre tellik?
Apr 20, 2015 19:35:19
snajdig jo dolesszogu
Apr 20, 2015 20:09:59
rossz dolesszogu tarsam wrote.
"Pedig jobban tennéd. Én vagyok a bíród
ágyasa. Az összes eztáni bírádnak én leszek. És
rajtam múlik a holnapi hangulata. Az összes
eztáni holnapi hangulata.
Nem félsz, kicsi zsidó?*"
Apr 20, 2015 20:09:59
Kiss Kender Farkas
Apr 20, 2015 20:14:53
Tegnapi termés a tanár úrtól:
www.youtube.com/watch?v=oVoQrI9NyGQ
Szépek a táskák a szeme alatt, Derrick felügyelő és Sodika is megirigyelné őket.
www.youtube.com/watch?v=oVoQrI9NyGQ
Szépek a táskák a szeme alatt, Derrick felügyelő és Sodika is megirigyelné őket.
Apr 20, 2015 20:14:53
Haim
(
x10)
Apr 20, 2015 20:27:11
x10)
Konzerv vér : a recskabotrány még a felvidéket is elérte!
www.parameter.sk/rovat/kulfold/2013/04/25/az-anonymous-leleplezte-az-adj-gazt-felvonulas-jobbikos-szervezojenek
www.parameter.sk/rovat/kulfold/2013/04/25/az-anonymous-leleplezte-az-adj-gazt-felvonulas-jobbikos-szervezojenek
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 20, 2015 20:48:00
x16)
Konzerv vér : a recskabotrány még a felvidéket is elérte!
parameter.sk/rovat/kulfold/2013/04/25/az-anonymous-leleplezte-az-adj-gazt-felvonulas-jobbikos-szervezojenek
parameter.sk/rovat/kulfold/2013/04/25/az-anonymous-leleplezte-az-adj-gazt-felvonulas-jobbikos-szervezojenek
Na mégis csak meglett az a nemzetközi hírnév. Mi meg kiröhögtük, amikor mondta.
kínzó kérdés
Apr 20, 2015 20:50:49
rossz dolesszogu tarsam wrote.
Rósza lefeküdt a bíróval, és most bosszút áll a gyagyáson?
Apr 20, 2015 20:50:49
broni
Apr 20, 2015 21:20:05
én sem álltam messze a dologtol, ikszdé, már a 90 -es évbekbe gyomormosásra akartak vini egy lagzi után, de elhasjtatottam a családot a kurva anyjába, mondom, legfeljebb megdöglök ask. mérgezésbe, oszt kész...életben maradtam, bár sokat hánytam....
Apr 20, 2015 21:20:05
broni
Apr 20, 2015 21:21:21
jav:alk. mérgezés
Apr 20, 2015 21:21:21
sodika
Apr 20, 2015 21:22:16
Lófaszt ám.
Apr 20, 2015 21:22:16
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 20, 2015 21:23:07
x30)
25:23-tól Kaufmann burkoltan halálosan megfenyegeti dr. Regász Máriát:
youtu.be/oVoQrI9NyGQ?t=25m23s
youtu.be/oVoQrI9NyGQ?t=25m23s
xray
Apr 20, 2015 21:28:24
Lófaszt ám.
Jószándék. xD
Nincs a pofádon bőr, az biztos
Apr 20, 2015 21:28:24
-
Apr 20, 2015 21:28:25
Lófaszt ám.
Akkor mond ezt te fasz. De ne hazudozz.
Apr 20, 2015 21:28:25
sodika
Apr 20, 2015 21:30:44
De hát ezt mondom.
Én raktam fel, csak hát utána voltak hackerek is, meg minden szar.
Apr 20, 2015 21:30:44
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 20, 2015 21:33:40
x30)
De hát ezt mondom.
Gyáva, gerinctelen szar.
-
Apr 20, 2015 21:38:28
De hát ezt mondom.
Apr 20, 2015 21:38:28
broni
Apr 20, 2015 21:42:07
a törpe ott lesz a tárgyaláson????????
Apr 20, 2015 21:42:07
Haim
(
x10)
Apr 20, 2015 21:43:10
x10)
[quote=sodika]De hát ezt mondom.
Én raktam fel, csak hát utána voltak hackerek is, meg minden szar.[/quote
Fogd ezt is a buzipornós kollégára!
Én raktam fel, csak hát utána voltak hackerek is, meg minden szar.[/quote
Fogd ezt is a buzipornós kollégára!
sodika
Apr 20, 2015 21:44:55
Hülye. Ez már 5 éve tiszta volt.
Már akkor elmondtam a rendőrségen, és kitartok emellett.
De ez csak egyetlen apró kérdés a nagyok sok közül.
Minek minősül, egyáltalán személyes adat-e okozott-e kárt, jelentős-e az a kár? A jelzők átlépik-e a vélemény határát? Ha átlépik, ki a felelős értük? Ha volt hacker, mit írt át? Ha nem volt, büntetőjogilag felelős vagyok-e, amiért nem olvastam el, mit rakok ki, miközben a cselekmény csak szándékosan követhető el.
Ezek és egy kérdés van, amit ki kell nyomozni, meg kell állapoítani, meg kell vizsgálni. Bonyolult dolog ez.
Nem hiába húzódik ötödik éve már a dolog.
Apr 20, 2015 21:44:55
sodika
Apr 20, 2015 21:45:49
Millió fontos kérdés van itt, az, hogy kiraktam-e a listát a blogra, csak egy apró dolog, a cselekvőség kérdése.
Apr 20, 2015 21:45:49
Palvin Barbara
Apr 20, 2015 21:49:46
Ha azt mondom, hogy kinyalhatja a seggem szarás után, az tiszteletlenség vagy nem? csak a miheztartás végett, hgoy tudjam, ha Soha többet nem írok ide.
Apr 20, 2015 21:49:46
-
Apr 20, 2015 21:52:56
Millió fontos kérdés van itt, az, hogy kiraktam-e a listát a blogra, csak egy apró dolog, a cselekvőség kérdése.
Sodi, ha kiraktad az engedélyük nélkül a nevüket, elérhetőségüket, azzal már bajban vagy. És azt a részt hogy képzelted, hogyan bizonyítod, hogy hackerek módosították később a szöveget?.
Apr 20, 2015 21:52:56
sodika
Apr 20, 2015 21:54:43
Sodi, ha kiraktad az engedélyük nélkül a nevüket, elérhetőségüket, azzal már bajban vagy.
Nem, nem, nem. :)
Max. polgári jogilag lehetnék, de azt meg kiröhögném.
A büntetőjogi mérce magasabban van.
Egyébként elérhetőség nem volt ott.
Apr 20, 2015 21:54:43
-
Apr 20, 2015 21:55:46
Tudod, volt egy blogod, kitett adatokkal. Azt, hogy hozzápiszkált utána valaki más is, bizonyítani kellene, az állítás önmagában nem áll meg. Vannak logjaid, esetleg neked vagy másnak igazolhatóan az állított feltörést követő időszakban valami reakciód, esetleg egy konkrét rendőrségi feljelentésed ? Az ilyesmi bizonyíték lehetne, más nem.
Apr 20, 2015 21:55:46
69 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™