a 444-es munkatársaid biztos adnak, ha maradt nekik
Bronikám, ő már nem ad neked erre választ, de a testvére, aki szintén űzheti az ipart igen www.facebook.com/bea.horvath.1213?pnref=friends.search
Ő pedig a lány apja, aki elég érdekes témát osztott meg az ismerőseivel.
www.facebook.com/ernest.horvath
jó a kérdés :) 5˝*
Hehe, ugye jól emlékszem, hogy Rogánnak a Blikk a saját bejáratú bulvárlapja? Mert akkor nem kell csodálkozni azon, hogy ma a Blikk lehozta, nem is volt politikus, meg le se foglalták a csaj telefonját stb.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Jó lenne tudni.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
megkínálták a malacot pákó miatt két évvel? ez shiker! illetve rend van na
a bors az nem zsidó?
Gyanús, egyrészt mert szerintem nem volt még elsőfokú ítélet sem, tehát ha volt is ítélet, az tuti nem jogerős.
Másrészt meg a tokást egy mai tárgyalásra vádlottként szépen elővezettették volna láncon, az meg van olyan látványos, hogy meglepő, hogy nem említette pákó az örömködés közben.
de honnan veszi a 2 évet?
Azért Pákó reakcióiban sem kell feltétlenül komoly mélységet keresni.
Már volt tárgyalás, az biztos:
www.borsonline.hu/20140307_kabareva_fajult_pako_targyalasa
Igen, először én is az előzetesre gondoltam, de akkor a 2 évet csak kitalálta? Minek?
de azon nem született ítélet
le akarja magát pofoztatni a malaccal. :)
Sehol nem találtam róla forrást, de a cikk szerint 2014 nyarán volt újabb tárgyalás. Simán lehet, hogy ott első fokon vesztett a malac, csak hát ugye az ilyesmit nem szokta világgá kürtölni.
Én nem bontanék még pezsgőt. Valami nem stimmel nekem a sztoriban.
pedig egyértelműen azt írja:
A mai napon négy év után végre ítéletet hozott a bíróság Sherlock Porks Sherlock Porks ellen és két év börtönre ítélte el! 4 évvel ezelőtt ez a személy engem a közterületen bántalmazott és a mai napon végre győzedelmeskedett az igazság. Szóval..itt az idő ünnepelni.
ha ez másodfok volt, akkor a vádlottnak nem is kell részt vennie a tárgyaláson?
együtt pezsgőzik pákóval és éneklik az örökzöld "add ide a didit" című opuszt.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Beküldjük púpot és jól beolvashatna neki a rács túloldaláról Xd
Akár hergelhetné egy kis marcipánnal is.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
meg kiabalna hogy gyere ki tomi itt a finom fasz
egyelőre tuti, hogy nem engednek be hozzá senkit, legfeljebb az ügyvédjét.
már le is szedte az örömködést.
azt tudjuk mert o eppen ul. szoval ki vagy te es mit akarsz tolunk?
Pontosabban: ki vagy te, és miért akarod, hogy faszerdőt ültessünk neked?
Faszt nyelnék inkább.
Kárpi szagát hozza a szél, zsidó? :)
Csak nem személyesen a Polgármester Úr?
Ez kamu, nincs rajta pecsét!
Ez egy oklevél gyerekeknek. Meg kéne nézni, hogy ezt a szabadegyetemet bejegyeztették-e valahova. Ha igen, akkor gondban vannak, ugyanis a felsőoktatási intézmény megnevezést csak érvényes akkreditáció esetében használhatják, ami nekik nincsen.
Szerinted?
Kb a lófaszt, megint az lesz hogy mivel nagyon gecizni akarnak tc vel elkapkodják az ügyet aztán baszhatják, bár 2-3 év kóter így is kinézhet amiből aztán leül másfelet. De ha jól tudom volt már bent böriben előzetesben huzamosabb ideig a bomba ügyben nem, szóval annyira nem új a szitu ?
De akkor még nem tolvajkergető volt a szakmája.
Ezzel azt akarod mondani, hogy már nem szűz hátulról a fiú?
*tudna mesélni.*
nem......árpi még él???pedig fenht van a gyertyalángon....
tisztelt látogatóink, nézőink: 28 ember, abból 1 Kauffman, 1 Sodi, és 26 troll :DDD
szerkesztőnk=Kauffman 26 troll által nézett csatornájának egyetlen szerkesztője, maga Kauffman
A retardjobboldalon tényleg szinte mindenki buzi???
Sodi, OMZ, Kaufmann, Blogin, Alkaa, Bori. A malac és Tajgi pedig éppen "szemléletformáláson" esik át XD
tajgi a népligetbe szopott párszáz ft-ért, hahó!!!!!!!
a törpe is kiállt, de a többi buzi elzavarta......
Szerző:
Mikrocsip
May 08, 2015 21:01:21
Válasz
(7)
Bronikám valami kábót is toljál!!!
May 08, 2015 21:01:21
broni
May 08, 2015 21:10:21
[quote=Mikrocsip]Bronikám valami kábót is toljál!!![/quote
oké, majd veszek......)))))talán herbál.....
oké, majd veszek......)))))talán herbál.....
May 08, 2015 21:10:21
fakezsír
May 08, 2015 21:12:10
[quote=Mikrocsip]Bronikám valami kábót is toljál!!