Ez a pedo vonal egyébként tényleg nem túl kóser.
kutyabaszokat is hősnek neveztem már, meg lóbaszokat, stb.....nem a pedo a lényeg, morbid vicnek szántam....
Idegesítő? Szerintem kurva vicces. Kiment Berlinbe, ráadásul nyelvsuliba is járt, mindent fizettek, Andi is cipelte a galériába, meg vacsorázni Chris-szel, ennek ellenére egy Nye-u-köjn lett a fél éves projekt végeredménye.
Más emberek mosogatni meg takarítani mennek ki nulla nyelvtudással külföldre, ha mázlijuk van, és belefér a napi 10-12 óra meló mellett, bekerülhetnek egy integrációs nyelvórára heti kétszer hatvan percre, de nem jellemző. Az ilyen figurák is fél év alatt már meg tudják értetni magukat, pénzt kerestek, barátokat szereztek.
Ezzel szemben Púp úgy, hogy mindent a segge alá raktak, hat hónapig nézte a falat, bepenészedett, kirohadt a bele a mesterséges szaroktól, elvágta magától Andit, ráadásul kvázi megőrült.
Ha ez nem kurva vicces, akkor semmi! XD
Áh, bronitól ezt már megszoktuk, csak hülyéskedik az ilyenekkel. Kb. annyira lehet komolyan venni, mint amikor sodi azt mondja, hogy nem ő írta a masztipartis kommentet.
Ezzel szemben Púp úgy, hogy mindent a segge alá raktak, hat hónapig nézte a falat, bepenészedett, kirohadt a bele a mesterséges szaroktól, elvágta magától Andit, ráadásul kvázi megőrült.
pont ez a baj, hogy eddig mindent a segge alá raktak, semmiért nem kellett megdolgoznia
sneckó azt gondolja, hogy ez így jó, ez neki jár, de alapvetően jól kibasztak vele, csak ezt ő még nem fogja fel
Kifejezetten személyes sértésnek nézte, amikor a legújabb kinézett gazdatest, Andi, megszakította ezt a gyakorlatot.
Mai napig nem érti, hogy hogyan utasíthatta vissza őt, amikor olyan jól kitalálta, hogy majd rajta élősködve "rendbe teszi az életét".
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Szerintem a tanszék értékelné azt is, hogy minden tőled telhetőbb megtettél, és ezt bizonyítani is tudod (napi 8 órában munkakeresés, bizonyíthatóan több száz helyre jelentkezés, a cégek személyes felkerése, ismerősi kör (pr) körbekérdezése), a lustaságot, a picsogást viszont keményen büntetné.
Ne már, öregem. Van még időd, nem is kevés.
De most érted, kivel beszélt volna németül Berlinben?
Ez egyenesen elmebeteg elvárás a Soditól.
Emberek százezrei(inkább milliói) tanulnak így nyelveket szerte a világban
Működik, hogy kint élsz, és ettől tanulsz, csak lassú.
Gyorsítani jöttem haza.
Persze nem zavart volna, hogy lassú, ha a geci nem üldöz haza.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mondd neki, hogy inkább nyissa ki a gázt!
Egyértelműen anyád a hibás, illetve eszmeralda.
TE NEM!
Nyomorult szarok vagytok sodival, inkább dögöljetek meg...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
szard le és éld a saját életedet és keress munkát! 33 éves vagy, nem gyerek.
sneckó, te mit tettél azért, hogy életed legszebb 6 hónapja legyen?
semmit - akkor meg mit rinyálsz itt?
akkor magyarázd meg a mamádnak, hogy valahol el kell kezdeni és 2-3 év, amíg öltönyös uriember leszel
de amúgy meg igaza van annak a trollégának, aki szerint így biztos büszkébb rád, hogy otthon lógatod a lábad naphosszat
engem is, főleg úgy, hogy what?andi nem is csinált semmit, hogy ezt kiérdemelje
meg önmagában is hányinger, ha valaki a volt kedvesét anyázza publikusan
csakhogy te nem étlél kint, hanem penészedtél 4 fal között
a kint élés azt jelenti, hogy ott dolgozol vagy tanulsz, vegyülsz, ismerkedsz, felfedezed a vátost, rendezvényekre jársz, stb.
te ehelyett semmit sem csináltál, csak azt várad, hogy majd Andi elvisz ide-oda és tán még beszélget is helyetted
erre gondoltam én is.
a kint élés azt jelenti, hogy ott dolgozol vagy tanulsz
Ez történt. Minden nap suliba jártam Berlinben.
A kiindulópont az volt, hogy úgy tiszteltem, mint egy istent, és elképesztő módon bíztam benne. Amit még előtte sem titkoltam. Erre undokoskodó aljassággal reagálni igenis geciség.
hát akkor nincs más válasz, mint hogy FOGYATÉKOS VAGY!
egy féreg vagy, punktum.
akkor meg hogy a faszba nem tudtál senkivel megismerkedni?
nagyon ügyi kisfiú vagy, hogy megtaláltad a következő 10-15 évben szajkózható magyarázatot arra, miért nem vitted semmire
Nem szabad rá reagálni. Most ezzel a mocskolódással próbál valami reakciót kicsikarni Andiból.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Hazaüldözött? Ezt eddig nem is tudtam.
Azt hittem, amiatt jött haza a kis gyernőtt, mert buktát buktára halmozott.
Andi megparancsolta, hogy takarodj el Berlinből?
Egyébként pedig értesz haza alatt? Lakásod nincs. Családod nincs. Magyarország csak addig érdekel, amíg élősködhetsz rajta, egyébként legszívesebben elhúznál innen.
Neked nincs hazád, Klein!
Nehogy torold, haho! ip, mac es rakat azonosito bizonyitja, hogy o beszelt igy egy norol. ez nem freeblog meg sg forum!
Fifi! technikalag nehezebb ezeket tagadni, mint a masztipartis kommentet. nincs meg a bizonytalansag, amelynek örve alatt masra tudod kenni a sajat szarodat.
Azzal lehet hogy az lesz a baja, hogy Tiszafaszomban nem sok multi van, és sem ő, sem anyja nem akarja, hogy már ilyen fiatalon elhagyja a szülői házat anyuci pici fia.
A szamitastechnika vilaga sohasem erintett meg kozelebbrol (az enter megtalalasi ideje ritkan van 1 szekundum alatt), de ez a helpdesk tipikusan "otthonizalhato"-nak tunik, tehat meg ez tunik a legszerencsesebb megoldasi lehetosegnek.
Téged meg hazaüldözött Viktor?
Nem bír magával..
Elképzeltem a szitut.
-Tyóóóókolom, hööö
-Mit akarsz? elfogyott a tálkából a vized? Megmondtam,hogy ott a kerti csap!
-Nyeeeem János bátyi, most csa aak azt akajom,hogy kityit já átszanéék Gejgő..
-Felejtsd el, húzzál ki. Megmondtuk,hogy kakilni bejöhetsz, azt mégsem szeretnénk felszedni a gyepről, de amúgy kint a helyed. Nagyon kényelmes az a kutyaház, ne elégedetlenkedj!
- De Veja nyényi vett pléjsztéjsön jétyékot, ha aláírom azt a papírt, játszhatok veje hu hú húsz pejcet!
-Jól van, ha aláírtad jöhetsz.
-Apa! Miért engedted megint be a szobámba? Olyan büdös!
-Gergőkém, bírd ki, már nem tart sokáig. Jegyeket lefoglaltad amúgy Hondurasba? Azzal foglalkozzál, ne anyád hobbykoboldjával!
Nem teljesen impotens, el tud érni merevedést, csak megtartani nem tudja, pár másodperc után leereszt a piton. Valószínűleg az ok egyszerű. Amíg aaron cutnál áll mint a zászlórúd, a nők már nem ennyire egyértelműek. Itt ütközik ki,hogy meleg mint a nyári napsütés.Gondolatban egy hamvas férfi segg jelenik meg, erre bekeményedik, de amikor szembesül a valósággal és a rossz dőlésszöggel, egyből visszavonulót fúj.
A merevedési zavaroknak az lehet az oka, hogy 30 éves koráig nem volt tapasztalata a szex teren. Azok a férfiak, akik csak ilyen későn vesztették el a szuzesseguket, hajlamosak erre. De persze mindemellett csőbuzi is, az tény.
figyelőszolgálat kell a Kaufmanndilhoz, mert tényleg gyanús,hogy veráék oda száműzték. Legutóbb az oktogonon fagyizott,azt meg tudjuk,hogy a lakhelyét csak pár száz méterre hagyja el.
Szerintetek megbanánozta már az öreg Kaufmann?
De ha édesanyád éppen annyira beteg, nem lehetnél TE a fizetett szociális gondozója ? Nem értek az egézségügyi joghoz, valamelyik trolléga felvilágosíthat, ha hülyeség az ötlet, nyugodtan le lehet baszni miatta, de ismerek olyan esetet, hogy a feleség mozgásképtelenné vált férjét gondozta, és ezért őt is javadalmazták meg beszámított munkarégiségnek is a nyugdíjába, és nem volt hivatásos ápolónő.
* feltárcsázza beteg édesapját *
Így van. Zsírnak az a baja, hogy lusta mint a szar, és a 8éves semmittevésben elkényelmesedett a picsája. Jót fog tenni neki a munka, javító-nevelő hatása lesz. Talán pár év alatt még embert is faraghat belőle.
Miért rágtál be rá ennyire most
Mert most az utolsó két héten tényleg 100%-osan sikerült elvágnia minden információs vonalat magához, és így már elméleti esélyét sem látom a kapcsolat rendezésének.
Ha meg már úgyis mindegy, akkor bizony dögöljön meg, ahol van.
Ilyen egyszerű.
Egészen idáig azért finomkodtam, mert még reménykedtem a békülésben.
Igen, öt hónapon át ez tartott vissza.
Hogy visszafordíthatatlanná nem akarom tenni a dolgokat.
De ha amúgy is mindegy, akkor baszódjon meg, ahol van.
Istenként tiszteltem, de ő cserben hagyott.
És mára már tökéletesen elvágta a maradék vonalakat is (Facebook like-ok), amiken keresztül még kaptam cseppnyi reményt.
Hát rohadjon meg akkor.
Balfasz vagy...
Ez a komment mindent elmond rólad...
Nem kell.
Aljas volt, és geci. Ez tény.
Szemét volt velem, pedig nagyon bíztam benne.
És annyira tiszteltem, mint korábban még senki mást.
Én még két hete is reménykedtem a békülésben, de így, hogy nincs mibe kapaszkodnom, már csak azt mondom, hogy forduljon fel akkor, ahol van, nem érdekel.
Nem úgy volt, hogy mellé költözöl a lépcsőházba, aztán majd összefutsz vele?
She was a dude.
Mostantól egyszerűen szarom le.
Ha kedvem van, odamegyek, ahol van.
Ha nincs kedvem, nem megyek.
De taktikázni, és ezt tervezni nem fogok.
A logika pont ellentétes volt. Úgy voltam vele, hogy ha ott lakom mellette, egy saroknyira tőle, és látja, hogy benne reménykedek, ami igaz is volt, csak nincs pofája szemétnek lenni. Tévedtem. Volt pofája.
broni
May 10, 2015 21:38:02
a hős dirlewanger különítmény se elsőáldozó szentekből állt, meg a középkori zsoldoscsapatok....faszom, megint sok volt a xanax kicsit,,,,
May 10, 2015 21:38:02
nyelvész
May 10, 2015 21:39:13
444.hu/2015/05/10/elkaptak-a-tizeves-lanyt-eroszakolo-neveloszulot-paraguayban/
egy ujabb hős a zsoldoscsapatomba, a broni seals-ba!!!!!!kicsit most megviselt, de majd összeszedi magát!!!
egy ujabb hős a zsoldoscsapatomba, a broni seals-ba!!!!!!kicsit most megviselt, de majd összeszedi magát!!!
May 10, 2015 21:39:13
broni
May 10, 2015 21:49:27
kutyabaszokat is hősnek neveztem már, meg lóbaszokat, stb.....nem a pedo a lényeg, morbid vicnek szántam....
May 10, 2015 21:49:27
broni
May 10, 2015 21:52:27
amig nem iszok, vagy nem veszek be sok xanaxot, nem kezdek ilyen baromságokat írni...amugy lehet rewndes fószer.....olyan bolondos a tekintete.....
May 10, 2015 21:52:27
-
May 10, 2015 22:00:11
És ez milyen rohadtul idegesítő, hogy az idiótája tényleg ezt hajtogatja.
Emberek százezrei(inkább milliói) tanulnak így nyelveket szerte a világban, de neki ne magyarázza senki, hogy ez lehetséges, mert neki nem sikerült.
Milyen kibebaszott hülyének kell ehhez lenni, hogy ezt a TÉNYT figyelmen kívül hagyja?
Ja, elég ha autista. Ezt mindig elfelejtem.
Emberek százezrei(inkább milliói) tanulnak így nyelveket szerte a világban, de neki ne magyarázza senki, hogy ez lehetséges, mert neki nem sikerült.
Milyen kibebaszott hülyének kell ehhez lenni, hogy ezt a TÉNYT figyelmen kívül hagyja?
Idegesítő? Szerintem kurva vicces. Kiment Berlinbe, ráadásul nyelvsuliba is járt, mindent fizettek, Andi is cipelte a galériába, meg vacsorázni Chris-szel, ennek ellenére egy Nye-u-köjn lett a fél éves projekt végeredménye.
Más emberek mosogatni meg takarítani mennek ki nulla nyelvtudással külföldre, ha mázlijuk van, és belefér a napi 10-12 óra meló mellett, bekerülhetnek egy integrációs nyelvórára heti kétszer hatvan percre, de nem jellemző. Az ilyen figurák is fél év alatt már meg tudják értetni magukat, pénzt kerestek, barátokat szereztek.
Ha ez nem kurva vicces, akkor semmi! XD
May 10, 2015 22:00:11
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 10, 2015 22:12:05
x16)
Ez a n-e-u-kölln teljességgel érthetetlen.
Állítólag vagy ezer évig tanult németül az iskolában, és utána megint egy évig gyernőttként.
És az egyik leggyakoribb német szót nem tudja rendesen kiejteni?
Állítólag vagy ezer évig tanult németül az iskolában, és utána megint egy évig gyernőttként.
És az egyik leggyakoribb német szót nem tudja rendesen kiejteni?
Kétujjas sasfogás
May 10, 2015 22:12:08
Áh, bronitól ezt már megszoktuk, csak hülyéskedik az ilyenekkel. Kb. annyira lehet komolyan venni, mint amikor sodi azt mondja, hogy nem ő írta a masztipartis kommentet.
May 10, 2015 22:12:08
-
May 10, 2015 22:13:55
pjóba
May 10, 2015 22:13:55
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 10, 2015 22:18:27
x16)
Szerintem se vicces.
jiddise máme
(
x11)
May 10, 2015 22:23:40
x11)
pont ez a baj, hogy eddig mindent a segge alá raktak, semmiért nem kellett megdolgoznia
sneckó azt gondolja, hogy ez így jó, ez neki jár, de alapvetően jól kibasztak vele, csak ezt ő még nem fogja fel
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 10, 2015 22:30:44
x16)
Kifejezetten személyes sértésnek nézte, amikor a legújabb kinézett gazdatest, Andi, megszakította ezt a gyakorlatot.
Mai napig nem érti, hogy hogyan utasíthatta vissza őt, amikor olyan jól kitalálta, hogy majd rajta élősködve "rendbe teszi az életét".
-
May 10, 2015 22:34:28
Te Pup, anyadat is igy hordtad el minden gecinek miutan kozolte hogy nem tart el a jovoben?!
May 10, 2015 22:34:28
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 10, 2015 22:36:11
x38)
Az anyjával már nem beszél, hahó!
Ő a gonosz pátyi boszorkány.
Meg van a csúnya szomódi varázsló is.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ő a gonosz pátyi boszorkány.
Meg van a csúnya szomódi varázsló is.
Hiénaverő
May 10, 2015 22:41:27
25 napod van, máris feladtad?
May 10, 2015 22:41:27
-
May 10, 2015 22:47:17
Nem biztos, hogy lesz munkáltatói júniusig..
De már nem is számít.
Rakjatok majd a szócikkbe egy normálisabb képet, meg írjátok bele, hogy nem voltam buzi.
De már nem is számít.
Rakjatok majd a szócikkbe egy normálisabb képet, meg írjátok bele, hogy nem voltam buzi.
Szerintem a tanszék értékelné azt is, hogy minden tőled telhetőbb megtettél, és ezt bizonyítani is tudod (napi 8 órában munkakeresés, bizonyíthatóan több száz helyre jelentkezés, a cégek személyes felkerése, ismerősi kör (pr) körbekérdezése), a lustaságot, a picsogást viszont keményen büntetné.
May 10, 2015 22:47:17
Potyautas
May 10, 2015 22:49:51
Nem biztos, hogy lesz munkáltatói júniusig..
De már nem is számít.
De már nem is számít.
Ne már, öregem. Van még időd, nem is kevés.
May 10, 2015 22:49:51
Hiénaverő
May 10, 2015 23:03:14
Ez kibaszott szánalmas már, Zsír. Holnap hétfő, nyomjad az önéletrajzokat, telefonálj körbe, hol van meló, ne itt picsogj 33 évesen mint egy fürdőskurva.
May 10, 2015 23:03:14
broni
May 10, 2015 23:03:31
egyébként én tényleg elítelem a pedofiliát, a nyugati aluba ácsorgó kiscsajokat is sajnálom.....meg persze el nem mennék egyel se.....csak barom vok...egész jol néz ki némelyik, még haza is hoznám, de nem szexelnék, amig nincs 14 béves!!!!!!!
May 10, 2015 23:03:31
Callahan
May 10, 2015 23:45:04
De most érted, kivel beszélt volna németül Berlinben?
Ez egyenesen elmebeteg elvárás a Soditól.
May 10, 2015 23:45:04
sodika
May 10, 2015 23:46:35
Emberek százezrei(inkább milliói) tanulnak így nyelveket szerte a világban
Gyorsítani jöttem haza.
May 10, 2015 23:46:35
-
May 10, 2015 23:48:56
Nem tudok megfelelni annak, amit anyámék várnak tőlem.
Neki nem mindegy, hová megyek dolgozni, mert ő "büszke akar lenni", az meg csak akkor lesz, ha "öltönyös úriember leszek".
Azt hiszik, mert elvégeztem egy főiskolát, már mindenhez értek.
Neki nem mindegy, hová megyek dolgozni, mert ő "büszke akar lenni", az meg csak akkor lesz, ha "öltönyös úriember leszek".
May 10, 2015 23:48:56
sodika
May 10, 2015 23:50:18
Ennek életem legszebb 6 hónapjának kellett volna lennie, és igenis egy rohadt aljas geci, hogy pokollá tette nekem, miközben tényleg úgy bíztam benne, mint soha senki másban, és úgy is tiszteltem emellett, mint egy istent.
mindegy
mindegy
May 10, 2015 23:50:18
xray
May 10, 2015 23:51:08
csak engem zavar , hogy ez a senkiházi egy nőt geciz, meg gazemberez? a hányinger kerülget ettől a patkánytól.
May 10, 2015 23:51:08
Hiénaverő
May 10, 2015 23:51:26
Persze Zsneci, nem te voltál életképtelen megint, hanem most is más a hibás.
May 10, 2015 23:51:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 10, 2015 23:52:01
x38)
Púp, te két hétig tartottad a gecid, mégsem lett belőle semmi. Megszopattad magad, mint mindig. És nem Andi a hibás, hanem te, hiába gecized.
BALFASZ VAGY!
BALFASZ VAGY!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 10, 2015 23:52:59
x38)
Mondd neki, hogy inkább nyissa ki a gázt!
Egyértelműen anyád a hibás, illetve eszmeralda.
TE NEM!
Nyomorult szarok vagytok sodival, inkább dögöljetek meg...
Hiénaverő
May 10, 2015 23:53:47
Zsír, ne anyádék miatt menj dolgozni, hanem magad miatt, Hahó! Nézd meg Tajgit vagy az 55 éves kajmánt, arra a sorsra akarsz jutni te is? Mert ez lesz az út vége, üldögélhetz tiszafaszomon anyád urnájával.
May 10, 2015 23:53:47
xray
May 10, 2015 23:54:41
szard le és éld a saját életedet és keress munkát! 33 éves vagy, nem gyerek.
May 10, 2015 23:54:41
jiddise máme
(
x11)
May 10, 2015 23:55:56
x11)
Ennek életem legszebb 6 hónapjának kellett volna lennie, és igenis egy rohadt aljas geci, hogy pokollá tette nekem, miközben tényleg úgy bíztam benne, mint soha senki másban, és úgy is tiszteltem emellett, mint egy istent.
mindegy
mindegy
sneckó, te mit tettél azért, hogy életed legszebb 6 hónapja legyen?
semmit - akkor meg mit rinyálsz itt?
Hiénaverő
May 10, 2015 23:56:46
[quote=-]Nem tudok megfelelni annak, amit anyámék várnak tőlem.
/quote]
Nyilván az megfelelt neki amikor 8 évig otthon ültél... Nem is tudom melyikőtök a nagyobb idióta, te vagy anyád...
/quote]
Nyilván az megfelelt neki amikor 8 évig otthon ültél... Nem is tudom melyikőtök a nagyobb idióta, te vagy anyád...
May 10, 2015 23:56:46
jiddise máme
(
x11)
May 10, 2015 23:59:46
x11)
akkor magyarázd meg a mamádnak, hogy valahol el kell kezdeni és 2-3 év, amíg öltönyös uriember leszel
de amúgy meg igaza van annak a trollégának, aki szerint így biztos büszkébb rád, hogy otthon lógatod a lábad naphosszat
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 00:01:10
x11)
csak engem zavar , hogy ez a senkiházi egy nőt geciz, meg gazemberez? a hányinger kerülget ettől a patkánytól.
engem is, főleg úgy, hogy what?andi nem is csinált semmit, hogy ezt kiérdemelje
meg önmagában is hányinger, ha valaki a volt kedvesét anyázza publikusan
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 00:03:24
x11)
Gyorsítani jöttem haza.
Gyorsítani jöttem haza.
csakhogy te nem étlél kint, hanem penészedtél 4 fal között
a kint élés azt jelenti, hogy ott dolgozol vagy tanulsz, vegyülsz, ismerkedsz, felfedezed a vátost, rendezvényekre jársz, stb.
te ehelyett semmit sem csináltál, csak azt várad, hogy majd Andi elvisz ide-oda és tán még beszélget is helyetted
Hiénaverő
May 11, 2015 00:04:36
Törölni kéne ezeket a gecizős kommenteket, tényleg undorító, amit a púpos patkány leművel.
Andi társaságba viszi, sörözteti, ellátja tanáccsal, ez a féreg meg egy életképtelen szar, de persze más a hibás, hogy nem vitte semmire Berlinben sem.
Andi társaságba viszi, sörözteti, ellátja tanáccsal, ez a féreg meg egy életképtelen szar, de persze más a hibás, hogy nem vitte semmire Berlinben sem.
May 11, 2015 00:04:36
xray
May 11, 2015 00:06:02
Törölni kéne ezeket a gecizős kommenteket, tényleg undorító, amit a púpos patkány leművel.
.
.
erre gondoltam én is.
May 11, 2015 00:06:02
broni
May 11, 2015 00:14:51
www.facesofsuicide.com/showpage.php?x=DA8F5452-50C4-488D-A842-38B1EE410A66
ez de jó csaj volt, mostmár tényleg kinyírom magam én is, , vár a mennybe..
óóarrgghhhhhhhhhhhhhh
ez de jó csaj volt, mostmár tényleg kinyírom magam én is, , vár a mennybe..
óóarrgghhhhhhhhhhhhhh
May 11, 2015 00:14:51
sodika
May 11, 2015 00:17:05
a kint élés azt jelenti, hogy ott dolgozol vagy tanulsz
Ez történt. Minden nap suliba jártam Berlinben.
May 11, 2015 00:17:05
sodika
May 11, 2015 00:18:51
És járogattam hébe-hóna rendezvényekre is.
Bulikba, iskolai programokra, utcai rendezvényekre, nyelvtandem rendezvényre, marketing témába még egyetemi előadásra is egyszer.
Amit egyedül tudtam, mind megpróbáltam.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Bulikba, iskolai programokra, utcai rendezvényekre, nyelvtandem rendezvényre, marketing témába még egyetemi előadásra is egyszer.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 11, 2015 00:18:51
sodika
May 11, 2015 00:20:55
csak engem zavar , hogy ez a senkiházi egy nőt geciz, meg gazemberez?
A kiindulópont az volt, hogy úgy tiszteltem, mint egy istent, és elképesztő módon bíztam benne. Amit még előtte sem titkoltam. Erre undokoskodó aljassággal reagálni igenis geciség.
May 11, 2015 00:20:55
sodika
May 11, 2015 00:21:03
na csá
May 11, 2015 00:21:03
-
May 11, 2015 00:21:14
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
hát akkor nincs más válasz, mint hogy FOGYATÉKOS VAGY!
May 11, 2015 00:21:14
xray
May 11, 2015 00:22:09
egy féreg vagy, punktum.
May 11, 2015 00:22:09
-
May 11, 2015 00:22:34
ideje lenne már gyártani egy saját classt sodinak. hogy a faszba van a korcsnak aláírása és cisllagai? ne csak a neve legyen átszínezve, Hahó! flaneling, és a gecizések átírva 'én írtam a masztipartis kommentet'-re
May 11, 2015 00:22:34
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 00:25:42
x11)
akkor meg hogy a faszba nem tudtál senkivel megismerkedni?
Hiénaverő
May 11, 2015 00:26:52
Minek matyarászkodsz, Recskaboy? A trollok tudják az igazságot, mégpedig hogy egy életképtelen faszkalap vagy, amiről csak te tehetsz, shenki más. Ez a motivációelbaszós duma csak egy újabb önfelmentő autizmus. Miért van sz hogy mindig csak a te motivációdat basszák el, a trollokét soha? Na jó, Kisborosnak is el akarja baszni az anyja a motivációját, de ő retard, nem normális ember.
May 11, 2015 00:26:52
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 00:27:30
x11)
nagyon ügyi kisfiú vagy, hogy megtaláltad a következő 10-15 évben szajkózható magyarázatot arra, miért nem vitted semmire
töppedt buzigolyók
May 11, 2015 00:34:15
Baszassuk már intézetbe ezt a fogyatékost, tényleg. Kibaszott kiakasztó, hogy az ember napokig nem néz a fórum felé, és pontosan ugyanazokat az autista panelokat látja viszont újra és újra és újra és újra!
ENDRE!
Menjél ki Berlinbe bazmeg, állj oda Andi elé, és mondd el neki ugyanezeket. Ne minket terheljél, a kurva Istenit már, de tényleg. De te egy akkora csicska vagy, hogy erre esély nincs. Ebbe bele fogsz őrülni, ha nem teszed meg.
ENDRE!
Menjél ki Berlinbe bazmeg, állj oda Andi elé, és mondd el neki ugyanezeket. Ne minket terheljél, a kurva Istenit már, de tényleg. De te egy akkora csicska vagy, hogy erre esély nincs. Ebbe bele fogsz őrülni, ha nem teszed meg.
May 11, 2015 00:34:15
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 11, 2015 00:46:17
x16)
Nem szabad rá reagálni. Most ezzel a mocskolódással próbál valami reakciót kicsikarni Andiból.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 11, 2015 00:49:06
x16)
Most nézem Endre, hogy 21 ezer lesz a Star Wars Battlefront a PS4-re.
24 ezer a játék, 110 ezer a PS4...
Játszhatsz majd Rocskai Gergő tévéjén, vagy azt is venni kell majd? Az újabb 100-150 ezer forint.
250-300 ezer forint egy játékért. Neked aztán tényleg jól megy.
Játszhatsz majd Rocskai Gergő tévéjén, vagy azt is venni kell majd? Az újabb 100-150 ezer forint.
250-300 ezer forint egy játékért. Neked aztán tényleg jól megy.
Hiénaverő
May 11, 2015 00:58:26
Hasmonitor Omáéknál maradt?
May 11, 2015 00:58:26
töppedt buzigolyók
May 11, 2015 01:44:36
Ráadásul az ő szem-kéz koordinációjának és szellemi képességeinek ismeretében elképzelhetetlennek tartom, hogy a pasziánsznál dinamikusabb játékokat fel legyen képes fogni.
Neki egy Battlefield 4 vagy egy Diablo 3 -hogy csak két népszerű, kvázi kurrens játékot mondjak- nem más, mint színes pacák, villódzás és hanghatások, amiknek nincs semmi de semmi értelmük.
Neki egy Battlefield 4 vagy egy Diablo 3 -hogy csak két népszerű, kvázi kurrens játékot mondjak- nem más, mint színes pacák, villódzás és hanghatások, amiknek nincs semmi de semmi értelmük.
May 11, 2015 01:44:36
Callahan
May 11, 2015 02:17:55
Hazaüldözött? Ezt eddig nem is tudtam.
Azt hittem, amiatt jött haza a kis gyernőtt, mert buktát buktára halmozott.
May 11, 2015 02:17:55
jólelkű troll
May 11, 2015 02:45:26
Zsír, nem érdemled meg, de segíteni szeretnék.
Beszélsz németül és oroszol, talán valamennyire angolul is. Ezen kívül kicsit értesz a számítógépekhez, programozáshoz is. Az IT helpdesk melót neked találták ki! Ez fehérgalléros munka, ráadásul nemzetközi multiknál, ahol mindent bejelentenek, a fizetés tisztességes, alig van túlóra, és ha rendesen melózol, akkor van előrejutási lehetőség is.
Ráadásul a multi magasról leszarja Eszmeraldát vagy bármi mást a cégen kívüli életedből. Őket annyi érdekli, hogy pontosan érkezz, tisztességesen végezd el a munkádat, nézz ki vállalhatóan, és tartsd be a céges szabályzatot. Az pedig nem nehéz, sokkal emberibb, mint a szalag mellett.
Beszélsz németül és oroszol, talán valamennyire angolul is. Ezen kívül kicsit értesz a számítógépekhez, programozáshoz is. Az IT helpdesk melót neked találták ki! Ez fehérgalléros munka, ráadásul nemzetközi multiknál, ahol mindent bejelentenek, a fizetés tisztességes, alig van túlóra, és ha rendesen melózol, akkor van előrejutási lehetőség is.
Ráadásul a multi magasról leszarja Eszmeraldát vagy bármi mást a cégen kívüli életedből. Őket annyi érdekli, hogy pontosan érkezz, tisztességesen végezd el a munkádat, nézz ki vállalhatóan, és tartsd be a céges szabályzatot. Az pedig nem nehéz, sokkal emberibb, mint a szalag mellett.
May 11, 2015 02:45:26
kínzó kérdés
May 11, 2015 02:47:08
Gyorsítani jöttem haza.
Gyorsítani jöttem haza.
Andi megparancsolta, hogy takarodj el Berlinből?
Egyébként pedig értesz haza alatt? Lakásod nincs. Családod nincs. Magyarország csak addig érdekel, amíg élősködhetsz rajta, egyébként legszívesebben elhúznál innen.
Neked nincs hazád, Klein!
May 11, 2015 02:47:08
Dr. Hetyetye Pup
May 11, 2015 05:08:29
Nehogy torold, haho! ip, mac es rakat azonosito bizonyitja, hogy o beszelt igy egy norol. ez nem freeblog meg sg forum!
Fifi! technikalag nehezebb ezeket tagadni, mint a masztipartis kommentet. nincs meg a bizonytalansag, amelynek örve alatt masra tudod kenni a sajat szarodat.
May 11, 2015 05:08:29
betrinyózott veréb
May 11, 2015 05:47:19
Felbukkant zsír, és a púpszörny rögtön nekiállt idehányni mindent. Olyan méretű figyelemkurvaságod van, kisfiam, hogy olyan nincs is.
May 11, 2015 05:47:19
Dr. Hetyetye Pup
May 11, 2015 06:16:29
Ó telihold! pompas idokre emlekezem! :
az megvan az index topicjabol, amikor beirta valaki, hogy elkepzeli, hogy majd 40+ koraban ott fog motyogni a csoves haverjainak, hogy "nety etyetem...tyak a zsidok" ? es ennek minimum 7 eve... Csodalatosan prekognitiv volt a trollega mar akkor.
SoDI, te szarbol vagy. namost vagy elsogeneracios ertelmisegi vagy....vagy az elmeleted szart sem (Sodit sem) ert. mar akkor sem.
az megvan az index topicjabol, amikor beirta valaki, hogy elkepzeli, hogy majd 40+ koraban ott fog motyogni a csoves haverjainak, hogy "nety etyetem...tyak a zsidok" ? es ennek minimum 7 eve... Csodalatosan prekognitiv volt a trollega mar akkor.
SoDI, te szarbol vagy. namost vagy elsogeneracios ertelmisegi vagy....vagy az elmeleted szart sem (Sodit sem) ert. mar akkor sem.
May 11, 2015 06:16:29
Apa felhői
May 11, 2015 06:20:55
emlékszem, hatalmas szendvicset ettünk!
May 11, 2015 06:20:55
-
May 11, 2015 06:57:16
Az IT helpdesk melót neked találták ki!
Azzal lehet hogy az lesz a baja, hogy Tiszafaszomban nem sok multi van, és sem ő, sem anyja nem akarja, hogy már ilyen fiatalon elhagyja a szülői házat anyuci pici fia.
May 11, 2015 06:57:16
Dr. Hetyetye Pup
May 11, 2015 07:13:27
A szamitastechnika vilaga sohasem erintett meg kozelebbrol (az enter megtalalasi ideje ritkan van 1 szekundum alatt), de ez a helpdesk tipikusan "otthonizalhato"-nak tunik, tehat meg ez tunik a legszerencsesebb megoldasi lehetosegnek.
May 11, 2015 07:13:27
Simicska Lajos
May 11, 2015 07:29:24
Téged meg hazaüldözött Viktor?
Nem bír magával..
May 11, 2015 07:29:24
15 perc fütyizés
May 11, 2015 07:36:04
Most nézem Endre, hogy 21 ezer lesz a Star Wars Battlefront a PS4-re.
Elképzeltem a szitut.
-Tyóóóókolom, hööö
-Mit akarsz? elfogyott a tálkából a vized? Megmondtam,hogy ott a kerti csap!
-Nyeeeem János bátyi, most csa aak azt akajom,hogy kityit já átszanéék Gejgő..
-Felejtsd el, húzzál ki. Megmondtuk,hogy kakilni bejöhetsz, azt mégsem szeretnénk felszedni a gyepről, de amúgy kint a helyed. Nagyon kényelmes az a kutyaház, ne elégedetlenkedj!
- De Veja nyényi vett pléjsztéjsön jétyékot, ha aláírom azt a papírt, játszhatok veje hu hú húsz pejcet!
-Jól van, ha aláírtad jöhetsz.
-Apa! Miért engedted megint be a szobámba? Olyan büdös!
-Gergőkém, bírd ki, már nem tart sokáig. Jegyeket lefoglaltad amúgy Hondurasba? Azzal foglalkozzál, ne anyád hobbykoboldjával!
May 11, 2015 07:36:04
Dr. Hetyetye Pup
May 11, 2015 07:44:06
hobbykobold :-) XD
May 11, 2015 07:44:06
Kóser Szalonna
May 11, 2015 07:57:47
Csak nekem tűnt fel, hogy Endre azóta gecizi Andit, mióta kiderült a trollok számára az impotenciája?
May 11, 2015 07:57:47
-
May 11, 2015 08:20:42
en mindig racsodalkozok, hogy b+ van olyan, akinek az a hobbia, hogy egy naci recskakoboldot tart. nagyon abszurd az egesz, igaz, az egesz sodiverzum egy hatalmas abszurditas, de ezert kedveljuk.
May 11, 2015 08:20:42
15 perc fütyizés
May 11, 2015 08:23:56
Csak nekem tűnt fel, hogy Endre azóta gecizi Andit, mióta kiderült a trollok számára az impotenciája?
Nem teljesen impotens, el tud érni merevedést, csak megtartani nem tudja, pár másodperc után leereszt a piton. Valószínűleg az ok egyszerű. Amíg aaron cutnál áll mint a zászlórúd, a nők már nem ennyire egyértelműek. Itt ütközik ki,hogy meleg mint a nyári napsütés.Gondolatban egy hamvas férfi segg jelenik meg, erre bekeményedik, de amikor szembesül a valósággal és a rossz dőlésszöggel, egyből visszavonulót fúj.
May 11, 2015 08:23:56
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 11, 2015 08:28:16
x16)
Én se értem. Azt még csak-csak elfogadom, hogy valaki pár hónapra befogadjon egy szerencsétlen fogyatékost, amíg nem talál magának egy albérletet vagy egy bentlakásos otthont, de hogy immáron negyedik éve etessen meg elszállásoljon valaki egy végső soron idegent, annak tényleg semmi értelme sincsen.
Ha az én anyám befogadna a házba egy 30 éves recskanácit és pénzelné éveken keresztül, én szerintem gondnokság alá helyeztetném.
Ha az én anyám befogadna a házba egy 30 éves recskanácit és pénzelné éveken keresztül, én szerintem gondnokság alá helyeztetném.
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 08:28:57
x44)
Kauff videó. Púp melegíti a mirelitpizzát, kikapcsol a mikró a háttérben.
youtu.be/t3G7rI74YCw?t=1682
She was a dude.
pék
May 11, 2015 08:32:28
A merevedési zavaroknak az lehet az oka, hogy 30 éves koráig nem volt tapasztalata a szex teren. Azok a férfiak, akik csak ilyen későn vesztették el a szuzesseguket, hajlamosak erre. De persze mindemellett csőbuzi is, az tény.
May 11, 2015 08:32:28
15 perc fütyizés
May 11, 2015 08:43:01
Kauff videó. Púp melegíti a mirelitpizzát, kikapcsol a mikró a háttérben.
figyelőszolgálat kell a Kaufmanndilhoz, mert tényleg gyanús,hogy veráék oda száműzték. Legutóbb az oktogonon fagyizott,azt meg tudjuk,hogy a lakhelyét csak pár száz méterre hagyja el.
Szerintetek megbanánozta már az öreg Kaufmann?
May 11, 2015 08:43:01
Hobbykobold
May 11, 2015 09:02:31
Zsír, nyugodj meg, semmi más nem történt, csak úgy jársz, mint mindenki más. A napokban olvastam egy statisztikát, hogy friss végzettek számára az elhelyezkedésig az átlagos időtartam hat hónap. ebben az átlagban benne vannak azok a protekciósok is, akiket a család azonnal elhelyez középvezetői funkcióba.
Ne keseredj el, küldözgesd az önéletrajzot, próbálkozz, ne a trollok, a szócikk vagy Eszmeralda miatt, hanem saját magad miatt, hogy neked legyen pénzed, biztosításod, megélhetést biztosító elfoglaltságod. Még ha nem is vesznek fel, ez alatt az idő alatt sok gyakorlati aspektust megtanulsz, az elutasítások keserű pofonjai is edzenek, esetleg információkat kapsz arról is, hogy min kellene még változtassál, azokat gondold át, és ha igazak, akkor fogadd is meg őket.
A szócikk legyen az utolsó gondod, nem vagyok jogosult ígérgetni, de a Legfelsőbb Trolltanács nem kizárt hogy értékelni fogja azt, ha önhibádon kívül nem sikerült a célkitűzés. Ezt nem akartam eredetileg leírni, hogy ne állj le a munkakereséssel, mert ez esetben garantáltan szívás lesz a vége.
De ha édesanyád éppen annyira beteg, nem lehetnél TE a fizetett szociális gondozója ? Nem értek az egézségügyi joghoz, valamelyik trolléga felvilágosíthat, ha hülyeség az ötlet, nyugodtan le lehet baszni miatta, de ismerek olyan esetet, hogy a feleség mozgásképtelenné vált férjét gondozta, és ezért őt is javadalmazták meg beszámított munkarégiségnek is a nyugdíjába, és nem volt hivatásos ápolónő.
Ne keseredj el, küldözgesd az önéletrajzot, próbálkozz, ne a trollok, a szócikk vagy Eszmeralda miatt, hanem saját magad miatt, hogy neked legyen pénzed, biztosításod, megélhetést biztosító elfoglaltságod. Még ha nem is vesznek fel, ez alatt az idő alatt sok gyakorlati aspektust megtanulsz, az elutasítások keserű pofonjai is edzenek, esetleg információkat kapsz arról is, hogy min kellene még változtassál, azokat gondold át, és ha igazak, akkor fogadd is meg őket.
A szócikk legyen az utolsó gondod, nem vagyok jogosult ígérgetni, de a Legfelsőbb Trolltanács nem kizárt hogy értékelni fogja azt, ha önhibádon kívül nem sikerült a célkitűzés. Ezt nem akartam eredetileg leírni, hogy ne állj le a munkakereséssel, mert ez esetben garantáltan szívás lesz a vége.
May 11, 2015 09:02:31
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 09:41:30
x44)
Ne adj neki ötleteket további élősködésre. Menjen el szépen dolgozni, 8 órában.
She was a dude.
Kiss Endre Farkas
May 11, 2015 09:43:08
* feltárcsázza beteg édesapját *
May 11, 2015 09:43:08
Hiénaverő
May 11, 2015 09:46:38
Ne adj neki ötleteket további élősködésre. Menjen el szépen dolgozni, 8 órában.
Így van. Zsírnak az a baja, hogy lusta mint a szar, és a 8éves semmittevésben elkényelmesedett a picsája. Jót fog tenni neki a munka, javító-nevelő hatása lesz. Talán pár év alatt még embert is faraghat belőle.
May 11, 2015 09:46:38
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 09:49:15
x44)
Rózsáéknál csőstül jön a baj (zsici).
Rózsa Takács
May 9 at 7:01pm · Budapest · Edited ·
AZTHISZEM CSAK GRATULÁLNI TUDUNK A TETVESKÚRVA--ZSIDÓ-CIGÁNY-KOMCSI MAFFIABŰNSZERVEZETNEK, HOGY MÁSODSZOR IS ,BEHÁZASÍTOTTÁK AZ ELSŐSZÜLÖTT FIAMAT A BŰNBANDÁBA !!
MOST TUDTAM MEG --A VOLT TELEPÍTETT LÉNYTŐL,(FÉLCIGÁNY) HOGY A FIAM ITTHON VAN, MERT --ANGLIÁBA DOLGOZOTT, HOGY MÁSODSZOR IS HÁZAT VEGYEN A SLEPPEDÉKNEK ?? FELSZERETTEM VOLNA HÍVNI, MERT A MÚLTHÉTVÉGÉN VOLT A SZÜLETÉSNAPJA ! ERRE A BALOGH KRISZTI APJA , DR. BALOGH ANTAL , KÖZLI, HOGY MA VAN A FIAD ESKÜVŐJE ( ZSIDÓ-CIGÁNY A NŐ) NEM IS TUDTAD ?? HÁT NEM !
She was a dude.
Rózsa Takács
May 9 at 7:01pm · Budapest · Edited ·
AZTHISZEM CSAK GRATULÁLNI TUDUNK A TETVESKÚRVA--ZSIDÓ-CIGÁNY-KOMCSI MAFFIABŰNSZERVEZETNEK, HOGY MÁSODSZOR IS ,BEHÁZASÍTOTTÁK AZ ELSŐSZÜLÖTT FIAMAT A BŰNBANDÁBA !!
MOST TUDTAM MEG --A VOLT TELEPÍTETT LÉNYTŐL,(FÉLCIGÁNY) HOGY A FIAM ITTHON VAN, MERT --ANGLIÁBA DOLGOZOTT, HOGY MÁSODSZOR IS HÁZAT VEGYEN A SLEPPEDÉKNEK ?? FELSZERETTEM VOLNA HÍVNI, MERT A MÚLTHÉTVÉGÉN VOLT A SZÜLETÉSNAPJA ! ERRE A BALOGH KRISZTI APJA , DR. BALOGH ANTAL , KÖZLI, HOGY MA VAN A FIAD ESKÜVŐJE ( ZSIDÓ-CIGÁNY A NŐ) NEM IS TUDTAD ?? HÁT NEM !
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 09:51:22
x44)
Endre, menj forgatni, tényfeltárni Rózsához. Talán csurran-cseppen valami az örökségből neked is.
Rózsa Takács CSAK GONDOLKOZZ!! FÉLÜLŐHELYZETBEN VARRATTAK ÖSSZE, MERT NEMBÍRTAK KÚRVÁT CSINÁLNI BELŐLEM--UTÁNA RÁNYÚLTAK A GYEREKERE , MAJD A TÖBBIRE IS , MIKÖZBEN --RÁMFÚRATTÁK A LAKÁST ÉS GYAKORLATILAG HAJLÉKTALANNÁ TETTÉK A CSALÁDOM-
Like · Reply · May 9 at 7:34pm
Rózsa Takács MEGSZÜNTETTÉK A GYEREKEIM ELÉRHETŐSÉGÉT --ÉS SANYARGATTÁK AZ EGÉSSZ CSALÁDOM , A TETVES LEDNITZKY ZSIDÓ FÉREG ÉS A BŰNBANDÁJA --
Like · Reply · May 9 at 7:35pm
Böröcz László Ez nagyon durva...
Rózsa Takács HÁT EZ AZ
Like · Reply · May 9 at 7:36pm
Rózsa Takács ÉS MOST ÚJFENT HAJLÉKTALANNÁ AKARNAK TENNI ÉS LESZERETNÉ NYÚLNI EZ A MOSLÉK BANDA MINDENEM !! MÁR FENIK MAGUKAT ERŐSSEN !!
Like · Reply · May 9 at 7:37pm
Rózsa Takács ÉS 2008-ÓTA NEM ENGEDNEK HOZZÁJUTNI A NAGYÖSSZEGŰ ÖRÖKSÉGEMHEZ --SANYARGATNAK--MIKÖZBEN MEGTŰZDELIK A CSALÁDOM A NYŰVES KLÁN SLEPPJEIVEL !!
Like · Reply · May 9 at 8:07pm · Edited
She was a dude.
Rózsa Takács CSAK GONDOLKOZZ!! FÉLÜLŐHELYZETBEN VARRATTAK ÖSSZE, MERT NEMBÍRTAK KÚRVÁT CSINÁLNI BELŐLEM--UTÁNA RÁNYÚLTAK A GYEREKERE , MAJD A TÖBBIRE IS , MIKÖZBEN --RÁMFÚRATTÁK A LAKÁST ÉS GYAKORLATILAG HAJLÉKTALANNÁ TETTÉK A CSALÁDOM-
Like · Reply · May 9 at 7:34pm
Rózsa Takács MEGSZÜNTETTÉK A GYEREKEIM ELÉRHETŐSÉGÉT --ÉS SANYARGATTÁK AZ EGÉSSZ CSALÁDOM , A TETVES LEDNITZKY ZSIDÓ FÉREG ÉS A BŰNBANDÁJA --
Böröcz László Ez nagyon durva...
Rózsa Takács HÁT EZ AZ
Like · Reply · May 9 at 7:36pm
Rózsa Takács ÉS MOST ÚJFENT HAJLÉKTALANNÁ AKARNAK TENNI ÉS LESZERETNÉ NYÚLNI EZ A MOSLÉK BANDA MINDENEM !! MÁR FENIK MAGUKAT ERŐSSEN !!
Like · Reply · May 9 at 7:37pm
Rózsa Takács ÉS 2008-ÓTA NEM ENGEDNEK HOZZÁJUTNI A NAGYÖSSZEGŰ ÖRÖKSÉGEMHEZ --SANYARGATNAK--MIKÖZBEN MEGTŰZDELIK A CSALÁDOM A NYŰVES KLÁN SLEPPJEIVEL !!
Like · Reply · May 9 at 8:07pm · Edited
tigris
May 11, 2015 09:58:12
sodi, te nem ismered az "elüldözni" szó jelentését?
nem, nem azt jelenti, hogy "hozzá sem szólt, le sem szarta, nem foglalkozott vele".
nem, nem azt jelenti, hogy "hozzá sem szólt, le sem szarta, nem foglalkozott vele".
May 11, 2015 09:58:12
Hobbykobold
May 11, 2015 10:11:57
Sodi, ha bejön valami lé a Rószás tényfeltárásból, Snecigecinek fizetsz egy sört a tippért. Úgy illik.
Tigrisnek pedig igaza van a szóértelmezésben. Nem Andi kergetett bottal haza vagy utasíttatott ki a rendőrséggel, hanem nem törődött veled és az életed Berlinben annyira elviselhetetlenné ésd feleslegessé vált, hogy te magad is úgy érezted, haza kell jönnöd.
Tigrisnek pedig igaza van a szóértelmezésben. Nem Andi kergetett bottal haza vagy utasíttatott ki a rendőrséggel, hanem nem törődött veled és az életed Berlinben annyira elviselhetetlenné ésd feleslegessé vált, hogy te magad is úgy érezted, haza kell jönnöd.
May 11, 2015 10:11:57
Fekete Bikapata
May 11, 2015 10:15:28
Sodi, te ritka nagy barom vagy!
A múltkor idegbajt kaptál azért, mert a trollegák szerint patkánynak nevezted Andit! Akkor korrigáltál, hogy állításod szerint nem patkánynak hívtad, ,,csak'' azzal a hasonlattal éltél, hogy úgy bujkál, mint egy patkány!
A boszi megszólítás csak poén volt, ugye?
Aztán jött a ,,rüfke'', aminek még a fogalmával sem voltál tisztában...
Ezt a ,,gecit'' te most poénosnak gondolod?
Mert egyáltalán nem az...
Nem szabad ezt egy nőre mondani!
Rendkívül szomorú, hogy 33 éves fejjel ezt (sem) nem tudod!
Miért rágtál be rá ennyire most; azért mert kibeszélte, hogy impó vagy?
Még mindig csak azt tudom mondani, hogy senki nem hívott ki Berlinbe! Senki nem mondta, hogy ne haverkodj, ne szerezz ismerősöket (a suli egy remek hely erre), ne dolgozz! Csak saját magadnak köszönhetsz mindent, tényleg életképtelen vagy...
A múltkor idegbajt kaptál azért, mert a trollegák szerint patkánynak nevezted Andit! Akkor korrigáltál, hogy állításod szerint nem patkánynak hívtad, ,,csak'' azzal a hasonlattal éltél, hogy úgy bujkál, mint egy patkány!
A boszi megszólítás csak poén volt, ugye?
Aztán jött a ,,rüfke'', aminek még a fogalmával sem voltál tisztában...
Ezt a ,,gecit'' te most poénosnak gondolod?
Mert egyáltalán nem az...
Nem szabad ezt egy nőre mondani!
Rendkívül szomorú, hogy 33 éves fejjel ezt (sem) nem tudod!
Miért rágtál be rá ennyire most; azért mert kibeszélte, hogy impó vagy?
Még mindig csak azt tudom mondani, hogy senki nem hívott ki Berlinbe! Senki nem mondta, hogy ne haverkodj, ne szerezz ismerősöket (a suli egy remek hely erre), ne dolgozz! Csak saját magadnak köszönhetsz mindent, tényleg életképtelen vagy...
May 11, 2015 10:15:28
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:18:58
x44)
Ezzel a gecizéssel azt érte el, hogy ha esetleg meg is enyhült volna a nő, most már végleg megutálta a púpost, így ez esélytelen innentől. A szeptemberi visszatérést is elkúrta.
Andi ugyan rendszeresen nem olvassa a fórumot, de a púpos beszólásairól értesítést szokott kapni a trolloktól, olyankor felnéz.
She was a dude.
Andi ugyan rendszeresen nem olvassa a fórumot, de a púpos beszólásairól értesítést szokott kapni a trolloktól, olyankor felnéz.
sodika
May 11, 2015 10:20:28
Miért rágtál be rá ennyire most
Mert most az utolsó két héten tényleg 100%-osan sikerült elvágnia minden információs vonalat magához, és így már elméleti esélyét sem látom a kapcsolat rendezésének.
Ilyen egyszerű.
May 11, 2015 10:20:28
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:22:20
x44)
Akkor ezt elbasztad. Lehet, hogy csak idő kellett volna neki. Pár hónapot kellett volna kibírnod gecizés nélkül.
She was a dude.
sodika
May 11, 2015 10:22:42
Ezzel a gecizéssel azt érte el, hogy ha esetleg meg is enyhült volna a nő, most már végleg megutálta
Igen, öt hónapon át ez tartott vissza.
Hogy visszafordíthatatlanná nem akarom tenni a dolgokat.
De ha amúgy is mindegy, akkor baszódjon meg, ahol van.
Istenként tiszteltem, de ő cserben hagyott.
És mára már tökéletesen elvágta a maradék vonalakat is (Facebook like-ok), amiken keresztül még kaptam cseppnyi reményt.
Hát rohadjon meg akkor.
May 11, 2015 10:22:42
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 10:23:20
x38)
Nem akar kibékülni. Szarik rád. Egy undorító pióca vagy, és a fejedet loccsantaná szét a betonon. Ha ez nem volt neked világos, akkor idióta vagy. Elmarsz magadtól mindenkit a viselkedéseddel. Anyád, apád, PálMarcsi, Andi, mindenki gyűlöl téged. És erről egyes egyedül te tehetsz. Nem Andi a geci, hanem te vagy a szar. Nem üldözött el, csak megunta a vérszívásodat. Szokás szerint nem érted, mert fogyatékos gyernőtt vagy. Erről szól az életed. Gratulálok, ez SHIKER!
-
May 11, 2015 10:23:37
"dögöljön meg, ahol van."
ez aztan a szep keresztenyi hozzaallas
ez aztan a szep keresztenyi hozzaallas
May 11, 2015 10:23:37
Fekete Bikapata
May 11, 2015 10:23:59
Ilyen egyszerű.
Ilyen egyszerű.
Balfasz vagy...
Ez a komment mindent elmond rólad...
May 11, 2015 10:23:59
sodika
May 11, 2015 10:24:20
Akkor ezt elbasztad. Lehet, hogy csak idő kellett volna neki. Pár hónapot kellett volna kibírnod gecizés nélkül.
Nem kell.
Aljas volt, és geci. Ez tény.
Szemét volt velem, pedig nagyon bíztam benne.
És annyira tiszteltem, mint korábban még senki mást.
Én még két hete is reménykedtem a békülésben, de így, hogy nincs mibe kapaszkodnom, már csak azt mondom, hogy forduljon fel akkor, ahol van, nem érdekel.
May 11, 2015 10:24:20
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:24:28
x44)
Még csak május van. Fél év sem telt el az elmebeteg zaklatásod lezárulása óta. Mit gondoltál, 5 hónap alatt elfelejt mindent? 1 év az már igen, de 5 hónap? Mondom, elkúrtad púpos. Felégetted a hidakat magad mögött, már nem tudsz már mit csinálni.
She was a dude.
sodika
May 11, 2015 10:24:39
ennyi
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 11, 2015 10:24:39
Hobbykobold
May 11, 2015 10:24:50
Egyáltalán, értelmetlen volt Berlinbe menni. Udvarolni kezdeti fázisban, amíg semmi sem biztos skypeon is lehet, és programozni is ugyanúgy lehet Budapestről is. De mégha rá is akart telepedni Andira, amikor látja, hgoy hiába, haza kellett volna jönni, azonnal. Még mindig olcsóbb a jövedelemnélküli élet Budapesten, mint Berlinben.
persze nem hülyeség Berlinbe menni dolgozni, munkahelyre vagy turistaként, Pergamon-múzeumot nézni.
Hogy nem Németország kellett Sodinak, az meglátszott akkor, mikor a Patrona nevű magyarchanes Drezdába hívta, milyen primitíven reagálta le.
persze nem hülyeség Berlinbe menni dolgozni, munkahelyre vagy turistaként, Pergamon-múzeumot nézni.
Hogy nem Németország kellett Sodinak, az meglátszott akkor, mikor a Patrona nevű magyarchanes Drezdába hívta, milyen primitíven reagálta le.
May 11, 2015 10:24:50
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:26:03
x44)
Nem úgy volt, hogy mellé költözöl a lépcsőházba, aztán majd összefutsz vele?
sodika
May 11, 2015 10:26:11
1 év az már igen, de 5 hónap?
Mostantól egyszerűen szarom le.
Ha kedvem van, odamegyek, ahol van.
Ha nincs kedvem, nem megyek.
De taktikázni, és ezt tervezni nem fogok.
May 11, 2015 10:26:11
Hobbykobold
May 11, 2015 10:27:09
Snecimanó, ne haragudj, mondj okot, amiért Andinak többet kellett volna foglalkoznia veled.
May 11, 2015 10:27:09
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 10:27:16
x38)
Nem ő volt aljas, hanem te!
Egy működő rendszert ígértél neki, egy kalap szart kapott.
Elvesztek a levelei, nem tudott dolgozni, többször is szólt, hiába.
Te egyetlen dologgal voltál elfoglalva, a stalkinggal.
Folyamatosan baszogattad az apró-cseprő szarjaiddal, ahelyett, hogy a projekten dolgoztál volna.
Meg akartad baszni, ő pedig undorodik tőled.
Átverted, kihasználtad, mint mindekit.
És amikor leépít, mint mindenki, akkor hálátlan szar módjára gecized.
Mint anyádat, apádat, mindenkit.
Egyedül fogsz megdögleni.
Rend van, na!
Egy működő rendszert ígértél neki, egy kalap szart kapott.
Elvesztek a levelei, nem tudott dolgozni, többször is szólt, hiába.
Te egyetlen dologgal voltál elfoglalva, a stalkinggal.
Folyamatosan baszogattad az apró-cseprő szarjaiddal, ahelyett, hogy a projekten dolgoztál volna.
Meg akartad baszni, ő pedig undorodik tőled.
Átverted, kihasználtad, mint mindekit.
És amikor leépít, mint mindenki, akkor hálátlan szar módjára gecized.
Mint anyádat, apádat, mindenkit.
Egyedül fogsz megdögleni.
Rend van, na!
sodika
May 11, 2015 10:27:25
Egyáltalán, értelmetlen volt Berlinbe menni.
A logika pont ellentétes volt. Úgy voltam vele, hogy ha ott lakom mellette, egy saroknyira tőle, és látja, hogy benne reménykedek, ami igaz is volt, csak nincs pofája szemétnek lenni. Tévedtem. Volt pofája.
May 11, 2015 10:27:25
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:27:30
x44)
Mondjuk a trollok ezt ugatták neked rég óta, hogy szard le. Értelmetlen volt tovább zaklatni. Ha egy nő egyszer megundorodik tőled, utána már a fejedre is állhatsz.
She was a dude.
Hobbykobold
May 11, 2015 10:28:12
Te ODA FOGSZ menni, ahol majd gondolod hogy van, és megteheted hogy el is menj oda. Ezt tudni lehet.
May 11, 2015 10:28:12
mindenki
May 11, 2015 10:28:15
* undorodik tőled, Endike *
May 11, 2015 10:28:15
Fekete Bikapata
May 11, 2015 10:28:19
Menstruálsz is most, hogy nem áll rendesen a piton?
Úgy írsz 33 éves férfiként, bocs kisfúként, mint az első szerelmében hatalmasat csalódó, hisztis tinipicsa...
Úgy írsz 33 éves férfiként, bocs kisfúként, mint az első szerelmében hatalmasat csalódó, hisztis tinipicsa...
May 11, 2015 10:28:19
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

És ez milyen rohadtul idegesítő, hogy az idiótája tényleg ezt hajtogatja.